Sukkerforum

endelig er det min tur til og si FERIE :D

etter og ha jobbet hele sommern så føles det endelig godt og ta seg en og halv uke med ferie :D
ikke store planer, en liten tur på kielbåten med en kompiss og bare slappe av..

gud for en god følelse :D

Sorry, men stoler bare ikke på jenter med alt for stor utringning.
Hvordan kan man det?

Helt utrolig ! Menn her inne tar glatt bort både fem og ti år fra sin alder. Jeg ser bildene og tenker at han der må da være eldre enn han sier, eller så har han røyket i mange år, noe som kan sette fart på aldringsprosessen... Så ender det med at chatten utvikler seg da man liker profil , bilder og kommunikasjon - og man får navnet til vedkommende... en rask sjekk på skattelistene viser den rette alderen og min interesse faller ned i skoene, ikke på grunn av alder, men på grunn av løgn og uærlighet og at jeg da føler de har en klar agenda - players !...Hva er det de tenker på egentlig ? For meg virker dette totalt useriøst og jeg får en følelse av at de bare er der inne med sine " seriøse " profiler for å noen i sengen ! En mann på 61 er ikke 50, en mann på 54 er ikke 44... etc !!!

Kommer trygda inn....)

Har et litt irriterende problem med sukker. De beste bildene av meg, altså de tatt av enten fotograf, eller hobbyfotografvenner med godt fotoutstyr, blir "grumsete" her på sukker. Snakker da om profilbilde.

Jeg har noen skarpe bilder av meg som fototeknisk er veldig bra, men når jeg laster de opp som profilbilde virker det som at sukker komprimerer livskiten av de. Dette gjelder enten jeg laster de opp som full size, eller forminsker de til noenlunde samme størrelse som profilbildeboksen. Jeg har ikke noe ujevn hud i real life, men utifra profilbildet ser det ut som jeg har "grumsete" hud, og øynene blir langfra så klare som de er på bildet før jeg laster opp. Det er vel komprimeringen som gjør det.

Men det rare er at jeg ser mange profilbilder av andre folk, enten som tydeligvis er tatt av fotograf, eller snapshot med mobil, som ser tilnærmet ukomprimert ut. Altså hud og hår er silkemykt og glatt, og øyner er krystallklare. Så hva er det jeg gjør feil??

Jeg laster opp vanlige jpgs, 72ppi, sRGB, og som sagt varierende størrelse (for de med litt teknisk innsikt).

Kan sikkert henvende meg direkte til sukker med dette, men det er sikkert mange her med kunnskap også :)

Det lurer jeg på.....Nå synes jeg vi skal ta en pause fra "kjønnskrigen" og heller ta fram det vi synes er tiltrekkende og sexy hos det andre kjønn. Kom med alt du synes er helt herlig og positivt med den du skal date eller har datet ;) Jeg tror vi alle trenger å høre om det akkurat nå :)

Ok, kan ta noen flere vitser da...to brighten up the day

A monkey is sitting in a tree, smoking a joint, when
a lizard walks past. The lizard looks up and says to the monkey "Hey! what are you doing?" The monkey says "Smoking a joint, come up and join me, my cold-blooded friend."
So the lizard climbs up and sits next to the monkey and they have another joint. After a while the lizard says his mouth is 'dry', and that he's going to get a drink from the river.
At the riverbank, the lizard is so stoned that he leans too far over and falls in. A Crocodile sees this and swims over to the stoned lizard, helping him to the side.
He then asks the lizard, "What's the matter with you?!" The lizard explains to the crocodile that he was sitting in the tree, smoking a joint with his new monkey friend. He then explained how his mouth got dry, and that he was so wasted that, when he went to get a drink from the river, he fell in!
The inquisitive crocodile says he has to check this out. He walks into the jungle and finds the tree where the monkey is sitting, finishing a joint. He looks up and says "Hey, MONKEY!" The Monkey looks down and says "FUUUUUCK, DUDE....... how much water did you drink?"

motorpsycho

Ingen svar
(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som skal på motorpsycho i Horten i morgen ?

WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆæÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

Dritskummelt. Synes dette er utrolig trist. I morgen blir det sørgebånd!
Irriterer meg allerede grønn over Erna og Siv. Jeg kommer til å bli SÅ lei av de damene der.

Dette KAN ikke være en grønn tråd - ikke med et så usakelig innlegg som dette. Men jeg må bare få det uuuuuuuut!

Jeg har lest og til tider skrevet litt i forumet i en tid.

Noen ganger morsomme tråder, og lett tone.

MEN jeg synes at forumet mer og mer likner "klagemuren"....over det motsatte kjønn.
ALT er feil!

Må si at jeg begynner å bli ***lei av alle negative innlegg, som bare går på å klage, sverte eller bare generelt negativt.
Som Sukkermedlem og faktisk søker etter "den rette", må jeg si at mange drar seg ned i gjørma selv, med sine innlegg her.

Dersom man er så til grader lite positiv, har så lite innsikt i seg selv og det motsatte kjønn, mangel av sosiale antenner og IQ... så er det faktisk ikke så rart i at man blir nærmest desperat og støter fra seg de som evt kunne tenke seg å bli bedre kjent.

Man er seg selv nærmest!

Så, jeg synes at Sukker burde lage to forum... en for klaging og syting, og en for virkelig morsomme temaer, og hvor folk kan være positive og kanskje til og med få interesser for noen :)

Ha en super dag folkens! Smil til verden og verden smiler til deg!

husk å nyte

Siste svar on. 18 sep. 2013 22:21 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

En sterk oppfordring til alle. Mange av oss, ,deriblant meg glemmer å nyte hverdager. Går liksom å gleder seg til helga og ferier og slikt. Men det er faktisk flest av vanlig normale hverdager. Så jeg har nå endelig forstått at vi må unne oss litt hverdags kos og nyte de små gleder og ting i livet.
Så carpe diem. Grip dagen.
Ha en fin tirsdag

Ikke ta det feil, jeg har hatt laange samtaler med de jeg har kontaktet og er ikke gal eller stygg;)

Men synes jenter er alt for dårlige til og ta kontakt, hva er tankene deres om dette?

Dette er rettet for jenter 18-26 og ser helst at det ikke blir for mye kaos og "gode ord" fra 40+ her.

Virket streng og kanskje litt duchè men prøver og få kortet ned det jeg føler i 4-5 setninger;)

Jeg kom i kontakt med en kvinnelig arbeids-innvandrer som jobber som hjelpepleier for en privat institusjon innen helse.

Hun får bo på et lite rom blant beboerne med "full pensjon" som består av frokost før beboerne-middags rester.og kveldsmat etter beboerne . Det kan kanskje kaller begrenset pensjon men jaja.

Hun jobber 10-12 timer hver dag med fri annenhver helg altså minst 250 timer per måned til 40 kr timen, eieren trekker 5000 for kottet og delvis pensjon netto 5000 .

Og slikt klapper høyre og FRP i hendene for med velsignelse. Fri privatisering uten kontroll.

Jeg gremmes og skal selvfølgelig ta noen grep i dette tilfelle , makan til kyniske antakleigvis polittisk mørkeblblå fjols !!

eller er de bare "smarte business-men" vi i Norge bør være stolte av ??

Jeg har jobba så mye i det siste at jeg er stinkin loaded. Derfor skal jeg kjøpe en ny og fin pc!

Jeg var på en butikk og testa noen pc'er(15-20.000kr) med windows 8.

..men alle er så jævla treige! Kan noen forklare meg hva som er greia med det? Når jeg trykker på et eller annet program, så kommer det frem en ensfarget bakgrunn med no krimskrams på, også er det noen sirkler som går rundt og rundt.. som indikerer at dataen tenker.. Det var akkurat like treigt uansett hva for et minimalt program jeg starta..uansett om det var mail eller minesweeper.

Dere som har brukt windows 8 i privaten... er det så treigt hele tiden!? Den 5år gamle pc'en min med windows 7 er jo ti ganger kjappere! Hvis jeg trykker på Chrome, så åpnes jo programmet med en gang! Jeg får ikke opp noen tenke-sirkler som står og snurrer i 20-30 sekunder!

Jeg synes den nye startmenyen er helt grei, så jeg er ingen win8-hater...men herregud, jeg kommer til å implodere hvis alt skal gå så sakte..

Det lurer jeg på.

Jeg føler meg veldig desperat. Jeg føler meg så utrolig inn i hellvete desperat. Jeg er så sint. Jeg er sliten. Jeg får ikke gjort noe. Sånn er det jeg føler meg.

Kommer ikke i kontakt med noen sorg. Men sorgen er der sikkert, den også.

Ja, ja. Sånn er det å være meg. Jeg føler meg helt sliten av min frustrasjon. Jeg er sannsynligvis også veldig trist og forbannet på meg selv for at det ikke skjer noe på damefronten.

Nei, jeg er ikke stygg eller gammel. Jeg er ikke feit. Og tilsynelatende er det ikke noe i veien med meg.

Jeg er ikke psykopat eller narsisist.

100,000 menn

Siste svar on. 18 sep. 2013 12:25 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym litt.asiat

Omg, leste nettop om en pike i Polen som ville sette rekord i sex..hennes mål er 100,000...hun var med 38 på 8 timer?!!!?! Er det fysisk mulig?! herregud sier jeg bare !!

Spørsmål til jentene her inne: Hvordan vil dere helst bli sjekket opp av en mann? Ute på byen eller på dagtid på bussholdeplassen, i butikke etc.?

Da har jeg lagt det på is. Søker verken handyman eller en som har bil. Jeg har nå skaffet meg bil selv og tatt oppfriskningstimer med kjørelærer. Jeg har fått fagfolk til å bygge ny veranda og malt huset etc. i sommer. Så da søker jeg kun etter han som vil sitte med meg foran peisen i høst og hviske meg søte, hete ord i øret mitt. Det skulle vel la seg gjøre å finne:-) Er ved godt mot.

Jeg sitter her og tenker litt over dette med å date på internett. Det er i grunn ikke så enkelt, fordi det eneste verktøyet jeg har en noen få ord. Ordene skal liksom kunne romme hele menneske. Det er ikke mulig å fremstille seg selv med bare ord.

Bilder er selvfølgelig også noe som kan brukes, men det er heller ikke nok. Ikke om man er ute etter å stå frem som et helt menneske.

Jaja, det er vel sånn det er å date på nettet.

Bare et lite hjertesukk fra meg.

Jeg har et ordtak som jeg prøver og leve etter og som jeg synes er veldig fint:)
er det noen flere med fine ordtak eller morsomme?

her er mitt : husk at den stenen du kaster i dag, kan være den stenen du snubler i imorgen.

Nu har jeg gået med dette i en del år, men kan mærke, at jeg bare må få det ud...

Jeg flyttede til Norge for 6 år siden og eneste grund til, at jeg flyttede hertil, var pga. at nordmænd har BOLLESØNDAG!!

Da lørdagen inden bollesøndagen kom, så jeg på min daværende kærste og gjorde en masse sjofle bevægelser og spurgte om hun havde strækket ud og var klar til imorgen, men svaret jeg fik var bestemt ikke det, som jeg havde forventet mig...

"Ja blir sikkert koseligt på besøk hos svigermor" var beskeden jeg fik tilbage, hvortil jeg bare kunne svare "JOEY DOESENT SHARE FOOD"

Nogen som har lign. oplevelser fra jeres besøg til Danmark eller andre lande? :D

Havde en anden sjov oplevelse, da jeg sad i lufthavnen i Oslo... På bordet foran mig på en cafe stod der et skilt, hvor der stod "Bolle å kaffe 36,-" Så jeg tog selvfølgelig et billede og uploadet det til min facebook side, hvor jeg bagefter blev spammet ned med beskeder fra mine danske kammerater, som gerne ville på besøg ;)

ironi kan være benyttet i overstående tekst :D

sitter under teppet, med pcen i fanget, tekoppen ved siden av meg her, skrudd av tv, satt på en rolig cd med deilig musikk, hører vinden suse uten for vinduet, høsten er her..

sitter og ser på de vakre mennene på sukker og nyter denne Tirsdagskvelden :D

ha en fortreffelig kveld alle sammen :D

Hvordan skal man egentlig gå fram her inne?
Dersom jeg har vært inne på en profil, og han ser på min profil etterpå, er det da best å vente til han tar kontakt, eller bør jeg ta kontakt? Føler at jeg ofte velger det siste, men har på følelsen at det ikke settes så stor pris på. Er det fordi menn helst vil ta intiativ selv for å føle seg mandig?
Jeg prøver som oftes å skrive enten noe sånn som "Hei! Du virker trivelig og jeg tror vi har mye til felles", eller jeg går rett på og spør om noen vil bli med å ta den kaffen (som det også oppfordres på manges profiler til at jeg burde gjøre). Er det fordi dette er kjedelige/ u-sexy meldinger at jeg ofte ikke får svar?
Jeg spør meg selv også om det virkelig finnes menn som tørr å elske. Erfaringene mine så langt tyder nemlig mer på at menn handler ganske så impulsivt, blir redd av ansvar og dilter gjerne med i et forhold hvis det er behagelig nok, men backer unna så snart man krever litt av dem. Jeg prøver å bevise det motsatte med å dra ut å date litt, og gi folk en sjanse. Det er derfor jeg er her inne. Bare håper mannen som virkelig tørr å være mann og ikke bare en gutt på skateboard dukker opp snart...
Ellers lykke til med jakten alle sammen!

De aller fleste her på forumet gjør jo det og hvorfor?

Prøvde jo selv på det da jeg først kom inn på forumet, men syns det ble bare pes og krøll, og dessuten står jeg for det jeg skriver og om noen velger å blokkere meg, lar være å se på profilen min / kontakte meg av den grunn så er jo det opp til dem.

Skjønner jo at noen velger pseudonym / skjult id bare for å kunne lage kvalm, krøll og å kunne drive med "trollskap", men hva med dere andre som ikke har det for øyet?

Og bare så det er sagt - dette er ikke ment som noe sutring, klaging eller kritikk - er utelukkende nysgjerrig.

Jeg hører på Daft Punk - Beyond fra deres seneste plate.

Til alle menn her inne, se opp for en profilen "anabela". Er ganske så sikker på at dette er en falsk profil som brukes til svindel. Ble selv kontaktet av "henne" i dag. Hun skriver at hun er fa Nederland og også bor der akkurat nå. Påstår at hun er halvt norsk og vil flytte til Oslo, eller Norge generelt. Hennes norsk og engelsk er ekstremt dårlig. Har rapportert profilen som falsk.

Jeg hører på radio Norge nå at de skal drodle om hva man ville gjort om man var diktator for en dag. Og jeg tenker at det er noen ting jeg kunne tenkt meg å gjøre. Så jeg har satt opp på en liste over 10 ting. Det bør holde. Resten lar jeg være i denne omgang. Og etter denne listen regner jeg med å bli avsatt / blokkert.

Diktator – topp 10.
1. Alle bindinger mellom det offentlige og livssynsorganisasjoner oppheves.
2. All økonomisk støtte til tros- og livssynsorganisasjoner oppheves.
3. De kirkebygg som ingen livssynsorganisasjoner tar fullt økonomisk ansvar for, avvigsles og disponeres av det offentlige. Mange av dem bevares som verneverdige kulturbygg.
4. Utbygging av stamveinettet organiseres sentralt, med statlig reguleringsplan og med bare begrenset mulighet for lokale innsigelser.
5. Politikerne pålegges å bare gi overordnede føringer for veiutbygging. Konkret plassering gjøres av fagmyndighetene, og de får rammebevilgninger som de pålegges å få til å gi mest mulig transport for pengene.
6. Stortinget strammes inn. 53 representanter er rikelig i et lite land som vårt. Og regjeringen kan gjøre jobben med totalt 10 departementer.
7. Fylkeskommunen som demokratisk nivå fjernes.
8. Kommunene slås sammen i stor grad for å kunne være rasjonelle driftsenheter.
9. Kontantstøtten fjernes. Den er kontraproduktiv.
10. Norge meldes inn i EU.

Hei

Denne tråden er mest for de som ønsker å øke sin selvinnsikt.
Jeg var nylig på et lite kurs med ltt organisasjonspsykologi

Ta en liten test, (engelsk)
og post dine styrker her

Viktig at du leser nøye og forstår spørsmålet før du svarer, ta gjerne tid til å tenke, er du i tvil, velg det som passer best av de to.

Det finnes masse lesestoff om personlighetstype
Testen hensyntar kun ytterpunkter i personlighet og er ingen eksakt vitenskap.

http://psychology-tools.com/myers-briggs-type-indicator/

Tatt testen før? post resultatet hvis du husker det

Hvis det er en kvinne i alderen 26-30 som får resultat INTP eller INTJ så vil jeg gjerne komme i kontakt med deg, det skal visst være min ideelle partner :)

økonomi

Siste svar ti. 17 sep. 2013 13:51 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvor viktig er det at en potensiell ny partner har ordnet økonomi.
De fleste aleneforeldre har vel dårlig råd.
Er det greit med mye gjeld, så lenge man har kontroll. ...

Finnes gode venner? Sånn egentlig?

Jeg lurer rett og slett på i hvor stor grad folket har lister som de ønsker å få oppfylt fra en partner, jeg!

Hva står på listen din? Hva er viktig for at du skal ha det ordentlig bra med et menneske? :-)

Facebook

Siste svar ti. 17 sep. 2013 07:34 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Har ei jente på snart 10 år. Og mange av hennes klasse venniner har fått Facebook. Jeg personlig synes dette er alt for tidlig. ....hva tenker dere andre om når..

Brille

Siste svar ti. 17 sep. 2013 00:14 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym -Kinderegg

Noen som så Brille på TvNorge ?

Fantastisk utgivelse høres det ut som. Har bare hørt det på Spotify, men den skal definitivt inn i samlingen her. Nesten på nivå med de første tre platene hans :D

http://open.spotify.com/album/2uefIibvOqn892FBBsLg8q

Bare nysærrig på hvordan sukker festen gikk i går. Ble noen truffet av "amors piler" skulle gjerne ha vært der; men hadde barna..

profil bilder

Siste svar ma. 16 sep. 2013 19:44 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym litt.asiat

Hei allesammen,
jeg vet at i går snakket 'vi' om nordmenn i utlandet men jeg lurer på en ting. Jeg er selv asiatisk men adoptert til norge da jeg var baby. Så mitt spørsmål er når dere ser ett asiatisk profil bilde, tenker dere at hun er bare ute etter oppholdstillatelse og scroller videre eller klikker dere på om hun virker søt nok? Er ikke bare i utlandet det er steriotyper. Jeg ser det når jeg går ut på byen også, at mange ikke kommer opp fordi de tror jeg bare vil en ting. (jeg sier ikke at jeg er den baben liksom, men ville påstå at jeg ikke er alllllt for ille...) uansett dette er ikke en klage, er bare nyskjerrig på hvordan det er på sukker liksom.

hmmm....hvorfor er det ingen damer her som har valgt brukernavnet: Gillette...

Piercing....?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Trondsdahl

Jeg er utrolig fascinert av piercing, g en kløpper på å pierce....! Noe jeg digger! Alle varianter og eventaliteter, hvor som helst - jeg piercer deg ......!
Noen som vil treffe meg ?

Artikkelen: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10151756

Egentlig litt morsomt, for jeg er veldig gira på menns kroppslukt, dvs at de jeg tiltrekkes av lukter godt. Kan bli helt salig jeg da. Det er ikke tull. Nå snakker jeg kroppslukt, ikke om han bruker Van Gils-parfymen Between Sheets (lukter digg den også)

Kanskje dette er grunnen til at jeg tror jeg ikke finner "min mann" her på sukker? Kjenner jo ikke snev av lukta til mennene jeg skriver med eller besøker profilene til, hehe.

Hvis dette er sant, hva gjør vi kvinner her på sukker da? Jenter, vi må ut herifra, og sniffe oss frem til rett mann irl *humrer*

Dette er vel mest til damene her inne:
Hvor viktig er kroppslukta til en mann for deg? :)

Perspektiver og tanker fra gutta er også velkomment.

http://www.side2.no/catwalk/article3587904.ece

Denne profilen avga et mer eller mindre ønsket besøk i natt. Les og se om dere blir sjarmert i senk akkurat som jeg ble.

Om seg selv
-----------------
hvorfor,hvorfor det?

Ingenting å si. Vet ikke kjærlighet eksisterer eller ikke. Hater alle typer løgnere ... noen ganger bilder lyver også.

Vet ikke hvordan å beskrive meg selv. --- Tid fortelle alt.

Jeg er easy going flest ganger, men kan være alvorlig når jeg tror det er nødvendig.

Kan: bryr meg ikke om noe , Kan også sitte i sofaen og spille instrument100 ganger før jeg sover hvis jeg ikke er fornøyd med lyd..

data også.................. spør hvis du lurer på noe. Ta kontakt, ingen feil å møte nye mennesker i hvert fall!

Drømmepartner
----------------------
snill,ærlig,ansvarlig?tar meg som den viktigste menneska.
Ønsker ikke: syk hode( jeg er det allerede, trenger ikke dobbel)
egoistisk
nummen
muskler
homo-stemme
sminke-freak
Momsboy!
veldig sporty
falsk
Sier hei og forsvunnet Eller svarer ikke.( F.O)

Positiv Plus: stjernetegn er vekten
Liker metal(unntatt black metal)
Flink til å spille data
Alltid tålmodig
beskyttende
morsom
barmhjertig
Liker sick humor
generøs
musikk-talentfull
kreativ
omforgsfull
slank

Jobb og interesser
--------------------------
ny media,. lager filmer, lyd.....blablabla ------------------------------------------------------------ mat mat mat(spiser,lager og ser)... horror filmer, komedier, F1 kamp, dykking konkurranse,lager musikk, lager spøk.

Det jeg lurer på er når man skal fortelle at man har noen "unormalheter" ?

Jeg i mitt tilfelle har noe som heter stomi (pose på magen), men det kan jo være mye annet og av div sykdommer og unormalheter som egentlig ikke trenger og bety noe i ett forhold.
bør man fortelle dette i første meling ? "10ene" meling eller på første date eller ?

Har opplevd hær inne att når jeg har fortalt det så er det "takk og godbye" , men etter min mening bør det jo egentlig ikke ha noe å si, for det er jo meg de skal bli kjent med ikke sykdomen :P

noen meninger ?

Bruk gjerne anonymfunksjonen...

Vi sier at alle som er på sukker har lyst på kjæreste. Men hvor mange har også et kort eventyr i tankene når de sjekker profilene? Noen som bare har dette for øye..?

En mann som er inne flere gange til dagen:-) forventer han at jeg skal ta kontakt pga at han ikke kan, for han vil snylte på en superbruker????
Får en liten følelse av at de menn som er "snyltere" ikke er helt seriøse!!!
Snurr diskusjon:-)

Hjelp

Siste svar sø. 15 sep. 2013 23:22 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Adoptert

Jeg prøver å begynne en tråd her inne...men det kommer enten opp mld feil eller så vil den ikke poste etter jeg har opprettet en tråd...hvorfor?

Hver gang RBK taper :)

Bare for å spørre enkelt, hvor er den neste drømmereisen?

Er det virkelig mulig å ha søndagskjæreste i en annen by?
Dater/holder på med en nå som bor 6 timer unna. Han har listet opp søndagskjæreste her men gir meg signaler på at han er interessert i noe mer. Vi har truffet hverandre 2 helger. Jeg er småbetatt så det holder, er det safe å ha "hvor er vi samtalen"?