Sukkerforum

De fleste profiler som er online står det "Chat med <brukernavn>" på. Noen kommer seg imidlertid unna med "Pålogget nå". Hva er forskjellen på det? Har de med sistnevnte status definert bort muligheten til å bli kontaktet via chat? Eller er de mobile?

so long and thanks for all the fish.... føles som en naturlig setning å dele nå...

Og til slutt: Over tid vil mange av de du har avvist er inne vokse på deg om du gir de en sjanse, til slutt vil de okkupere tankene dine og følelsene dine, og den dagen du opplever det, må du ta sjansen på å si det - før noen andre gjør det. Mitt råd til dere som vil ut herfra, bli kjent med mange, bruk tid, finn på ting - uten det "må bli kjæreste"-presset. Bare vær sosial og før du vet ordet av det, så er det noen der som man vil være mer sosial med enn andre.

Noen damer som skal ut?

før en date som man kanskje tenker ender med at klærne hm faller av så velger jeg ut et undertøy som er sexy mtp at han skal like det han ser. Men hva opplever man... jo, enten er lyset av så han ser ingenting eller så rives trusa av med buksa og han ser heller ingenting... eller så bare ser han det ikke. Hva sier dere gutter? Skal vi skippe at vi tar på sexy undertøy eller liker dere det? jeg kan ikke si det er sååå veldig mange som har kommentert de sexy blondene eller de fine fargene i løpet av mine "aktive" år :P Men jeg tror jo likevel jeg vil fortsette med det;)

Hvilken boks huker du av på "Kropp"?

Tror det er mange som kan med god samvittighet oppdatere den...

Folk med tro her? Eller er flertallet ateist?

«men inni var de like» - sånn slutter en barnesang fra sekstitallet. Sånn i retrospekt har sangen egentlig lært oss å sette alle i samme bås? Det kan virke sånn. Stereotypitenking er dominerende og mange mennesker dømmer nettopp basert på førsteinntrykk og naturlig sortering i båser. «bygytt» og «gutt fra bygda» - to personer spretter frem i hodet ditt med en gang. Hva ser du? Er det riktig bilde av gutter fra tettbygde og desentraliserte strøk? Hvor sanne er tankene dine? Og lar du deg farge av de? Jeg har enda tilgode å møte to like personer...
Så neste gang du tenker at "damer er slik" og "menn er slik" så er det ikke sånn egentlig... heldigvis.

På en skala fra 1 til 10, hvor flaut?

Traff ei dame her på sukker en kveld. Vi sendte meldinger utover kvelden og tonen var god. Hun sa at hun ville bli bedre kjent med meg osv. Dagen etter er hun borte fra sukker. Etter et par dager er hun tilbake og da skriver jeg at dersom hun fortsatt vil ha kontakt er det bare å si ifra osv. Dermed er jeg blokkert. Da sitter man med en merkelig følelse om hva man har gjort galt, eller om personen ikke er helt stabil osv osv. Men dette er jo baksiden av slike sider, at man kan uten videre oppføre seg som man vil uten å stå til ansvar for det. Ikke rart jeg er skeptisk til nettdating!

Godt for helsa,hehe

Lykke til til dere alle sammen.
Uansett om dere har blokket meg eller jeg dere.

Eller om jeg har skrevet med dere.

Tiden er kommet for å innse at veien går videre.

Hva synes du om at jenter snuser?

Hvordan "stiller" mine sinlge venner seg til de som har barn, enten på heltid, halvtid eller helger?? Mange har svart at aleneforeldre er ok. Er det egentlig det? Eller er det i realiteten ganske uaktuelt?. Må den dama eller mannen med barn være helt spesiell/unik før man evt. oppretter kontakt?.

Jeg forstår at mange kan være skeptisk til å opprette kontakt med de som har barn når man selv ikke har det enda. Det er jo så mye bra å velge på, så hvorfor skal man da velge de med barn?? :)

Jeg begynner å bli lei av sytete tråder om at jenter ikke gidder poste bilder av seg selv forfra bakfra i fra siden og i 96 posisjon. Mange jenter går jo med på det, og ser ut som idioter, ligger der ute på den store WWW og blir dømt opp og ned,hva med oss som ikke vil selge sjela og rumpa til internett?

Og nei det har ikke noe med at jeg er stygg eller feit, det er en prinsippsak. Jeg synes det ser teit ut hvor hardt folk prøver å selge seg selv her. Hva med å bli kjent i virkeligheten i steden, under litt mer normale omstendigheter?

Har møtt på en for så vidt trivelig jente, som er glad i sex, veeeldig mye sex. Først tenkte jeg det var fordi hun hadde vært alene altfor lenge. Hun måtte ha stempelstav både morgen, middag og kveld. I tillegg kjørte hun egne show med hjelpemidler som gikk på batteri, hun kunne ha ubegrenset med orgasmer pr døgn. Det viser seg nå at dama er NYMFOMAN !!! Hvordan takle noe slikt ? Jeg ser for meg at dette kan gå utover helsa på sikt, er selvsagt glad i sex, meen... Hva gjør jeg ???

Hei

Jeg har vært medlem en periode her inne, responsen har vært veldig god.
Møtt mange flotte jenter, og vi har hatt masse gøy sammen;)

Som jeg har skrevet i tidligere tråder, jeg er her kun for moro uten forpliktelser. Nå har det seg slik at jeg har møtt en spesiell jente over flere ganger, anser hun som kjæreste materiell.

Om jeg velger å gå videre med henne må jeg gi slipp på den frigjorte tilværelsen har i dag. Om jeg forplikter meg, blir alle tidligere bekjentskap lagt på is.

Hadde jeg møt henne noen år frem i tid, så ville jeg ikke tvilt, jeg hadde satset på henne. Problemet er at jeg virkelig liker livssituasjon jeg har i dag. Har fullt fokus på meg selv, karriere, studie og masse spennende dater
Veldig usikker på om jeg ønsker en kjæreste p.t.

Innspill?

Jeg ser ikke hva menn skriver og det er kanskje like greit, men kvinnenes personprofiler tyder på at veldig mange kvinner gjerne vil ut å reise til alle verdenshjørner, etter at de bare har fått på plass et problemløst og godt parforhold før avreisen. Det er mye rart å lese om egen fortreffelighet (”Om seg selv”) og hva kvinner skriver at de ønsker/forventer av den ønskede mann (”Drømmepartner”). Er det taktisk eller bare totalt urealistisk?

Hvis idealmannen som etterlyses faktisk finnes, er han mest sannsynlig opptatt for lenge siden, eller de vil kunne velge og vrake på aller høyeste hylle og ganske ofte finne grunn til velge en annen.

Jeg håper kvinner som er ute etter noe mer enn kortsiktig glede har erfart eller bare vet at det å reise rundt i verden med en person uten at det grunnleggende er på plass, ikke er noe å trakte etter. Også det seksuelle blir da ganske fort noe platt og dumt som tapper energi og opphører før turen er slutt. Når det er for lite som stemmer, er det egentlig mye bedre å være ”hjemme”. På langtur er det ikke like lett å skifte følge, som her hjemme på Sukker.no.

Kanskje lurt å holde fokus på det som er viktigere. Når det det meste fungerer som det skal blir dette med reising ikke så viktig? Da har vi det bra uansett hvor vi er eller reiser for å være tilstede for hverandre på en god måte. Å ta risken på et nytt parforhold for å få bedre mulighet til å reise og få det bedre materielt, kan lett bli en dårlig og kostbar idé. Spesielt i godt voksen alder hvor det å finne ”en som passer” uten mentale sår fra levet liv sies å være risikosport.

Moral: Velg i så fall kun korte turer. Har dere ikke fått til et hyggelig og godt parforhold her hjemme, så er det ikke noe lettere i Syd-Amerika eller Australia.

Ja, Martin fra Oslo satte fingeren på noe som jeg lenge har undret meg over. Jeg har møtt noen og erfart at interessen faller i takt med min dårlige reiseglede til syden.
Jeg synes det ellers stilles altfor store krav og når noen er interessert vil eller ønsker mange ikke å vise bilde.
Har lest hundrevis av profiler på seks andre fora i tillegg.
Samme erfaring der. Bare det å komme så langt som å treffes over en kaffekopp krever mye "trykksverte".
Sett ned kravene jenter og gutter. Treff blir da mange flere og det blir lettere å finne ut av kjemien. Hilsen en erfaringsrik.

... sto det mobilen etter trening i dag.
Hun døde for 10 år siden.

Var det halloween i dag?

Hei hva skjer med alle dere som sniker rundt her uten hverken profilbilde eller ett eneste lite bilde i albumet ditt ? Hva er poenget med det. Er dere så jæ... mye finere enn oss andre her inne eller skjemmes du for hvordan du ser ut !? Uansett til deg! GI F@EN å legge igjen en liten hilsen eller et gult lite hjerte hos meg. Det her er nok blind date som det er, så et lite bilde av deg selv kan du vel by på? Takk for det..

for meg er tatoeringer stygt
hvorfor velger folk å tatoere seg?
finns jo ikke noe pent
en liten tatoering kan til nød gå. men store tatoeringer over hele arma eller ryggen er jo helt håpløst
klarer ikke helt å ta folk med store tatoeringer seriøst

Altså når man får hyggelige brev med litt info og litt spørsmål så vil man vel nødvendigvis være hyggelig tilbake, men man vil samtidig ikke bruke masse tid til å "prate" med en bare for å være hyggelig. Hva sier man da?

Man kan jo ikke akkurat si takk, men nei takk..

Den beste plassen å smugle stoff gjennom tollen er i en hunderumpe.
Når narkohunden snuser bikkjen med narkoen bak, vil tolleren kalle hunden tilbake, ettersom tolleren tror narkohunden har mistet fokus :o)

jeg er ikke av de som teller ned til jul, men jeg må bare ærlig innrømme at noen ting frister når det kommer altfor tidlig i butikkene... mine altfortidligførjul- laster er juleskum, sånne lyserosa nisser.. nam! og julebrus...
- hva er dine?

FILLIPINENE

Siste svar ti. 12 nov. 2013 19:45 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Aquatinta

Kan noen anbefale en bestemt hjelpeorganisasjon for katastrofen i Fillipinene?

Redd Barna?
Plan?
Kirkens Nødhjelp?
Røde Kors?
Unicef?
En annen?

Og hvorfor akkurat den? (Jeg skal gi 15-20000kr.)

Så var man tilbake her inne da... :-)
Ikke det at det har vært så spennende fravær.. men det er vel kanskje heller DET som gjør at man også er tilbake... Gresset er merkelig nok ikke spesielt grønnere på noen av siden... :-)

En god laaaaaang sommerferie fra sukkers forunderlige verden 5-6 mnd har gjort godt... Nå må jeg innrømme at nygjerrighet på et hjerte jeg ikke fikk lest noe mer om eller kontaktet medførte at jeg måtte betale meg inn for å lese mer... :-)

Flere som har fall-backs og gode grunner for å komme tilbake hit...
eller kanskje bedre spurt.. de som har vært ute.. OG kommet tilbake.. har dere vært fornøyd eller kværnes stadig det samme melet her i mølla???

Jeg ønsker meg dame, men begynner å tvile på at sukker.no er rette plassen. Kanskje norske damer ikke er rett å satse på, kanskje bestille flybillett til Thailand eller Fillipinene i jula å søke lykken der ? Vet at mange har funnet kjærligheten der.

Er en jente mer jente hvis hun går med kjole?

Hva??

Siste svar ti. 12 nov. 2013 00:18 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Hva faen gjør dere når dere føler dere alene om alt, ting ikke fungerer, og når det det meste virker svart? Når dere sitrer av en "redd" følelse for hva framtiden vil bringe ?

Har vært singel i noen år nå, og har hatt noen flørter og kortvarige forhold som har endt opp i ingenting. Som de fleste andre som har vært single en stund har jeg opplevd alt fra seriøse hyggelige menn til de mindre seriøse. Og en og annen smell.

Jeg merker nå at jeg er nesten blitt for redd. Redd for å bli såret, og redd for å ikke bli funnet god nok. Og dette har på en måte økt for hver gang man ikke "lykkes". Savner tøffheten jeg hadde som ung :)

Har nå nettopp møtt en veldig hyggelig fyr, og kjenner på meg selv at jeg har begynt å like han. Samtidig begynner den irrasjonelle tankegangen og overta. I forkant av at vi møtte hverandre snakket vi mye om viktigheten av åpenhet, og ikke minst vite hvor man har den andre. Men nå som jeg liker han er jeg rett og slett livredd for å diskutere disse tingene. Og jeg har begynt å tolke det mest av det som blir sagt og tildels skrevet.

Hvordan kan man håndtere disse irrasjonaliteten? Det er noen mulige løsninger. Hvor det ene er å droppe hele greia. Men det er jo dumt å feige ut av noe som kan bli bra. Andre alternativ er å date flere og derfor ikke blir for involvert. Men som andre har nevnt på forumet det tar vekk fra fokuset på han, og ikke minst skaper forviklinger. I tillegg er det det moralske aspektet av saken for min del.

Så det jeg vel egentlig er på utsikt etter er noen andre råd og gjerne "verktøy" for å håndtere dette. Litt redd jeg kan sabotere for meg selv med alle disse tankene. Jeg vet jo hva som er fornuftig, og rasjonelt er det ingen grunn til bekymring på nåværende tidspunkt.

Er også en smule redd for å diskutere dette med han fordi jeg føler at en slik usikkerhet ikke er spesielt sjarmerende og kanskje muligens kan skremme han vekk.

Skatteklasse to blir borte mens en "vanlig" familie vil få ca 3000 i skattelette i løpet av ett år. Hva det utgjør for en enslig forsørger vet jeg ikke, men det peker på stramere økonomi for en gruppe det er mange av her inne.

Hva er du fornøyd eller misfornøyd med?

Hva er/gjør det hengelås-symbolet som er i høyre hjørne på postene?

Kvinne????

Siste svar ma. 11 nov. 2013 11:38 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Trollemor

Ser at de fleste trådene som har blitt startet i løpe av helge er av menn som tolke oss opp og ned i mente!
Men hadde det vært ett fasit svar på kvinner, ja da hadde den mann/kvinne som hadde skrevet den boken vært RIK ;-)
Hvorfor ikke ta dere tid til å bli kjent med en kvinne omgangen, så slipper dere stresse det medfører å spille ett spill. Å der begge parter, som regel får en liten bit av selvfølelsen ødelagt.
Vet at ikke ALLE menn er sånn, men det begynner og bli mange av dere etterhvert .
Ønsker alle lykke til videre, å kanskje på tide at noen klatrer ned fra sin høye hest :-)

Hvordan fungerer dette alternativet 'date i kveld'.
Erfaringer?? Kan man koble seg ut eller må man vente til listen nullstilles i morgen??

Gjør det oss likere? Og kjedeligere?

Jeg synes det er utrolig kjedelig at damer her inne ikke gidder og svare, greit ja jeg har ikke bilder og det har sin fornuftige forklaring, men sender gjerne på epost. Men vær så høflig i vertfall og svar selv om det er et avslag så er ikke det noe problem og akseptere det.

1. De med perfekt personlighet er stygge
2. De med perfekt utseende har en dårlig personlighet.
3. De som er interessert i deg, er ikke du interessert i.
4. De som du er interessert i, er ikke interessert i deg.

Værsågod, legg til flere :)

Noen som har tro på at godtset taper og Rbk vinner neste helg?:p Fy faen for ei stemning det var på Lerkendal ikveld:-D

Jeg synes, at der er ekstrem fokus på krav og forventninger herinde og de fleste, som er ekstreme, efter min opfattelse, er pigerne :)

Hvis man endelig kan komme forbi den kæmpe mæssige "krav blokade" så skal man gud hjælpe mig også skrive på det perfekte tidspunkt, man må ikke være for pågående, men heller ikke for lidt. Man skal leve efter ligestilling, ja altså på de punkter, som pigen mener er vigtig. Så skal man ligne og opføre sig, som en bad boy, men uden at være det, bla bla bla :)

Dette skal ikke ses på, som en klage tråd, da jeg respektere andre for, hvad de står for og hvad de vil, men jeg må indrømme, at jeg er meget uforstående overfor, hvorfor en stor del af brugerne i det hele taget er herinde med tanke på overstående, så føler jeg, at det er ret urealistisk, at man finder en kæreste her. Tror det ender med, at de fleste finder en i byen, på arbejde, til fest, som på ingen måde opfylder de krav, som personerne har sat op herinde :)

Er det bare mig, som ikke fatter måden det bliver gjort på? :)

Man kan egentlig ikke lete etter kjærligheten ..samme hvor..Det bare skjer..når man tilfeldigvis treffer den rette..

Eller?

...når man søker etter kjærligheten ;) Ha en fin søndag alle sammen :)

hjertesukk

Siste svar sø. 10 nov. 2013 14:43 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym hjertesukk

Jeg har vært single i ett år og jeg har truffet på flere useriøse mannfolk enn jeg orker å tenke på som bare har lekt med følelsene mine. Jeg har slått opp en mur rundt meg nå, og det reddet meg fra han siste som bare har lekt med mine følelser. Nå tror jeg den muren har kommet for godt, skal mye til for at jeg skal klare å stole på et mannfolk nå... bare litt frustrert, men tviler på at jeg er den eneste med den erfaringen.

Hvor er de seriøse som ikke ser på livet som en lek og meg som bare et leketøy ???

Blæh måtte bare få ut frustrasjonen...

Hater å syte, men mest irriterende er at jeg betaler for noe jeg ikke tror på.

Jeg er vel nr 1000 med akkurat samme innlegg, er vel sikkert flere i uken :-) må vel bare puste dypt inn og blåse ut alt det negative og håpe at jeg en dag vil få hell i kjærlighet :-)

Tror jeg trenger et spark i ræva ;-)

Jeg har ikke lyst til å gi opp, jeg syns ikke synd på meg selv...jeg har bare lyst til treffe den rette. Men hvor finner jeg han.

Helt greit at følelser ikke går begge veier, men hvorfor ikke være direkte og si det... hvorfor flørte og si ting en IKKE mener....joda er vel før lekens skyld.. det pirrer osv osv.... men det er å leke med følelser....

Godt å få det ut... hjelper jo ikke annet enn her og nå...

Syte syte syte....

1. melding

Siste svar sø. 10 nov. 2013 03:16 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym julesnus

Etter noen iterasjoner endte jeg opp med å lage følgende første melding:

"Hnükk hnükk.

Drjambl hökk?"

Den inneholder informasjon om meg selv, uttrykker alle de følelsene jeg har for vedkommende etter å ha sett hennes profil, er kort, og fungerer like bra som alle andre første meldinger (bedre faktisk - man får noen ganger svar eller andre typer reaksjon, f.eks. blokkering.)

Hva syns dere? Burde jeg kanskje oppgradere ved å utvide med f.eks.:

"Hnjarmpl klivk gravk gratn!"

?

Hjertene

Siste svar sø. 10 nov. 2013 03:10 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Hei! Har nå vært her inne i drøye en mnd og er vel ikke i fyr og flamme over stedet, men det kan sikkert skyldes så mangt. Men, disse hjertene, jeg har satt hjerter på noen, ikke mange. Men det er bare en av disse jentene jeg snakker med og som har vist interesse. Har sendt de andre en post og en "flørt" uten at disse har blitt respondert på noen måte.

har nå fjernet disse hjertene fra de som ikke har gitt tilbakemelding, syns dere andre brukere at det er greit? at når en ikke får respons og har satt hjerter på, at man da kan fjerne dem?

Og en annen ting.. NÅR setter man hjerter? fins det en fasit? :P noen setter hjerte etter de har kikket innom profilen din, andre etter at man har snakket en del sammen..

Hjertelig takk for svar, for en vel da si ;)

du husker på at du må se på Robinson i morgen...

Hvorfor er intelligente menn så håpløse med kvinner?

Hvis du fant en person som var perfekt for deg når det gjelder personlighet, dere trivdes sammen, finner kjemi og alt. Problemet er at vedkommende ikke er pen, sammenliknet med deg er du en attraktiv dame/mann, hva hadde du gjort da i dette tilfellet?

Hva tenner dere fysisk? Noe som han/hun gjør som er bare helt utrolig! Bare tanken gjør at du blir tent... (Kanskje et litt slemt spørsmål å stille med tanke på at mange er alene i kveld) men kanskje vi kan lære av hverandre?! :)

Synes dere jenter skal begynne og rapportere menn som sender uanstedige mld. Det er så mange jenter som tror man bare vil en ting og er så utrolige på defensiven med engang man viser interesse. Men hello, Ikke alle menn er sånn. La oss gjøre dette til en bedre sjekkested, fri for griser og useriøse folk. Det finnes egne nettsider for de som kun vil ha sex.

Hilsen mann