Sukkerforum

Tålegrense

Siste svar on. 14 feb. 13:22 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor går din tålegrense når det gjelder din kommende kjærestes bruk av alkohol, røyk, snus og ulovlige rusmidler?

Og hvor går din tålegrense hvis din kjærestens har urokkelige treningsopplegg og kostholdsregler?

Vel, jeg driver et småbruk med grønnsaker osv. Ikke dyr. Skriver med noen få her. Virker som alle skyr deg med en gang de får høre at man jobber med jorda. Er det bare neglelakkkvinner her som ikke tørr få jord på fingrene??

Hei jeg er frilansjournalist og på jakt etter intervjuobjekter av begge kjønn. Personer som enten har opplevd at en date har brutt all kontakt uten forklaring, eller som selv har brutt med noen på denne måten. Send meg en personlig melding om du har lyst til å bli intervjuet om temaet. I artikkelen har jeg kun tenkt å bruke fornavn og alder på intervjuobjektene, så ingen risikerer å bli gjenkjent. Håper å høre fra deg!

Utroskap

Siste svar ti. 13 feb. 22:39 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym dojojo

Syns det skulle vært kampanje mot folk som er utro, Det er gjerne de som sniker i kulissene, å virker utad så sjarmerende og ordentlige(menn og kvinner) . Kvinner som ligger seg til topps, klør i høna etter GULLSEKKEN. eller så er jo oppmerksomhet en god andre plass. Det er Greit å være Kvinne i 2018, likestilling, itillegg kan "alle" operere seg her og der "å bli Instagrammer" nå får jeg svar fra dem som føler seg truffet på en eller annen måte😀

Jeg tåler så jævlig dårlig det å ta meg en fest, blir så utrolig sliten og ødelagt i dagesvis etterpå... Jeg har vært litt overbelastet de siste årene, noe som sikkert har en innvirkning.. Men jeg lurer på om det er andre som har bikket 40, som kjenner på det at kroppen ikke tåler det og trenger unormalt lang restitusjon ?

Dagen derpå ligger jeg som oftest hele dagen i sofaen eller i sengen...

Av og til deler noen på Forum at de blir skuffet triste, frustrerte osv. over ting de opplever i nettdatingverdenen (for eksempel over manglende svar på meldinger eller at noen de skrev med plutselig bare forsvant uten å gi beskjed om at de ikke ønsket mer kontakt). Dette utløser som regel en del råd eller moralske pekefingre som går på at de som reagerer med slike følelser har et "problem"; at den sunne eller forventede/ideelle måten å reagere på ville vært IKKE å bli skuffet osv., men heller gi blaffen/være likegyldig til det som skjedde. Det har til og med forekommet at personer som har delt sin sine negative/ubegagelige følelser er blitt rådet til å holde seg unna nettdating, som om den underliggende antagelsen var at følelser som skuffelse, tristhet eller frustrasjon er så vanskelige for et menneske å bære at om noe vekker slike følelser, er løsningen å unngå å utsette seg for det, slik at man kan unngå disse følelsene.

I dag kom jeg tilfeldigvis over videoen det er link til nedenfor: "Why it's good to embrace negative feelings". For meg er det som sies der selvfølgeligheter, men at noen faktisk holder foredrag om det understreker vel bare at det er mange som ikke ser slik på det. Hva tenker dere om dette? Er negative/ubehagelige følelser - i dere selv og andre - noe dere ser nytten av eller hensikten med, eller er det noe dere tenker det er mest hensiktsmessig å unngå?

https://www.facebook.com/susandavidphd/videos/10159946579040652/

Hva er det som gjør at vi overser ting vi normalt ikke liker, samt går på akkord med oss selv, når det gjelder vakre mennesker ?

Da skal jeg visst på date. Lenge siden sist, og jeg er en blandig av skeptisk, likegyldig, spent og nervøs.

Noen tips?

Hei!
Jeg prøver å finne meg ei kjæreste og til det trenger jeg noen frivillige jenter/kvinner! Kjenner du noen eller kanskje du selv er interessert.
Ta gjerne kontakt🤣🤣😜😜

I dag tittet en kjekk mann innom min profil. Det var hyggelig!

Men så så jeg at bildene hans var datert 2006 og 2004.

Noe sier meg at han ikke er kliss lik i dag... 😇

Håper alle dere nydelige mødre der ute får en super dag i dag. Vi får være litt ekstra fornøyd med den jobben vi gjør hverdag for barna våre. Den beste jobben som finnes, etter min mening 😄
Nå blir det straks baking her i huset. Må jo overraske min kjære mamma med godt i dag. Noen andre som har noen fine planer denne søndagen?

Hva er kjærlighet? Og hvordan kommer den til uttrykk?
"Det vakreste i verden kan bare fornemmes av hjertet"

Legg ut dine visdomsord her :)

Sunday funday

Siste svar sø. 11 feb. 17:25 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Tar over stafettpinnen etter Piachia.

Vil benytte anledningen til å gratulere alle mødre med morsdagen. La oss legge bort alle bekymringer om kjønnsfordeling for en dag, og bare vise vi setter pris på omsorgen og innsatsen til alle mødre der ute. Vi slipper tross alt å klemme ut en klump på 3,5 kg som sutter brystvorta såre 12/24 mnd i strekk.

Anyways...
Legger meg roolig ned på sofaen med teppet over meg. Føler meg litt eventyrlysten i dag, så ringenes herre ruller på skjermen, før turen bærer ned til biblioteket.

Hva gjør du?

Noen tips til gode filmer? Er litt tom for ideer. Tror egentlig jeg foretrekker en action eller sci fi i kveld.

Vanskelig.......

Er det bare meg?

Sinnsykt mange damer som legger ut ørten bilder av fjelltopper, elvepadling, trening, konkurranser meg her og der. Jeg er rimelig aktiv og ingen sofaslask, men det virker litt desperat og stressende når alt skal presses inn i ett førsteinntrykk.

Flere som blar forbi halvgamle damer med fjortisfakter 😉

Gratulerer!

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Gratulerer med dagen alle fantastiske mødre!

Skrivefeltet er rosa i chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tutta

Hei

Skrivefeltet er rosa og en kan ikke svare på spørsmål, hvorfor ?

Etter å ha vært på tinder, happn og flere apper så er det jo masse ting man legger merke til å tenker "skjønner de ingen ting?" Det er jo dating apper, så man legger ut bilder av seg selv, ansiktet og alt. Så hvorfor tror enkelte at det er greit å bruke solbriller på alle bildene sine? Er ikke øynene en stor del av ansiktet? Jeg vil da gjerne se de pene øynene. Gruppe bilder skjønner jeg heller ikke, hvorfor ha masse folk på alle bildene, er det gruppesex forslag hva? Spar ting til samtalene ikke legg ut en haug med bilder hvor du er i thailand og klapper elefanter, tigere og den ene gangen du var i afrika og hadde en skokk med innfødte barn på fanget. Er folk så blåst ? Herregud. Flere som føler det sånn? JA å flekse med musklene å slike ting, bare gi deg.

Jeg glemte svømmebriller i går, og har faktisk lidd litt.😄
Hva betyr øynene når du ser etter partner?

Endelig er dagen her som jeg har lengtet etter! I natt braker det løs i PeyongChang og den norske delegasjonen har tømt lagrene for astmamedisin. Bør vi ikke sende friske utøvere istedet og dermed legge all diskusjon om astmamedisinens prestasjonsfremende effekt vekk?
Uansett så blir det curling inatt. Heia Norge!

Sukker Events kjører i gang med en skitur til Tryvannstua lørdag 10. februar kl 13:00.

Påmelding her:
https://sukker.no/arrangement/3425/skitur-10-februar

Noen som vil 😀

Hva er du, hvordan påvirker/ setter det preg på det livet du lever ?

Mange her inne klager over at de ikke får svar. Og mener at folk her inne er altfor kresne og at disse selvfølgelig derfor må senke kravene sine...

Jeg er ei av de som ikke svarer alle. Svarer meget sjeldent egentlig. Jada, er nok kresen. Men ikke for kresen. For kresen for hva liksom?

Jeg er ikke ute etter å finne meg en mann kun for å ha en mann. Jeg skal ha «DEN» mannen. Ellers både velger jeg og ønsker jeg å fortsette livet mitt som singel🙂

Vil ikke du være «DEN» mannen for din kvinne (ev. mann) el syntes du det er helt greit å bare være en ....

Og nei, jeg gir heller ikke menn en sjangse forsi de er snille. De må faktisk tenne meg også Og som nevbt tidligere ett ikke svar. Er ett godt nok svar!

Er jeg den eneste karen her som har vannsker med å Holde en samtale gående med damene?
Jeg blir cockblocked av dem konstant. Ikke i den sans at jeg går rett på sak og gjør samtalen seksuell, men når jeg snakker med dem og prøver å bli kjent så får jeg svar som (ok) (daså) (Javell) eller når jeg spør for eksempel: Hvilke film liker du du/sjanger, da får jeg et kort og konsist svar uten et fnugg av interesse i å faktisk skape en samtale.
Hvordan i al verden skal vi finne ut om det er noe som kan være der når damen ikke gir et fnugg av faen om samtalen dør ut eller ei.

Eller er det noe jeg har misforstått her og det som virkelig fungerer såkalte dick pics? -.-

Ser reklame for rumpeforstørring i VG + fordekt som artikkel om at Norske jenter drar til utlandet for å forstørre rumpa. Har ikke lest artikkelen, men på bildet som fronter saken er det før og etter operasjon bilde. Bilde av rumpa før operasjon ikke spesielt sexy, bildet jeg tolker som etter operasjon ganske sexy. To forskjellige kvinner..
Hvorfor reklamerer VG for dette? Hvorfor forskjellige damer på det som fremstår som før og etter bilde? (De fleste som meg har ikke VG pluss og ser bare det jeg ser). tjener VG noe på dette? Jeg bare spyr.

Hva er poenget med å skjule at man er online ?

Kom over en interessant (gammel) artikkel som fikk meg til å reflektere rundt om dette stemmer, og hvem inkluderes i denne snøfnugg generasjonen? Hvor stort omfang snakker vi? Og er det sosiale medier som har spill(t)er en rolle i hvordan det evt har blitt?

Jeg velger kun å uttale meg basert på egne erfaringer og hva jeg har sett... Og... Jeg har vel sett en del sutring, folk som kjapt drar opp krenkekortet for lite drama, og folk som er svært opptatt av å ta rollen som moralpoliti. 🔥 :D - kun på nett skal det sies.. Kanskje fordi sånt blir mer synlig på nett?

Nå var jeg over snittet ramp på skolen som satt bakerst i klasserommet og sendte lapper rundt, så kanskje jeg rent subjektivt ser folk blir lett krenket for ingenting, og er svært opptatt av å te seg.

https://www.aftenposten.no/viten/i/WLqlxr/Generasjon-snofnugg-Ikke-kall-oss-for-snofnugg_-vi-blir-syke-av-det--Atle-Fretheim

https://www.minervanett.no/generasjon-snofnugg/

Har dere noen tanker om denne snøfnugg generasjonen, eller artikkelen/forskningen? Fyr løs, lag oppstandelse, reflekter og debater...

Kygo i kveld?

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Troms) Privat melding

Noen som er intr i kygo bill.2 for 1.dvs 1000 kr for to bill inkl buss?bill hentes i sentrum

En i utgangspunktet fin tanke å ta med seg. (Ikke for enhver pris da selvsagt)

Det hadde jo vært en bra "deal". Hø hø 😇😂

Her tenkte jeg at det kan skrives klager om altmulig som irriterer.
Men også ting du ønsker deg. Jeg begynner.

Jeg skulle ønske dagen hadde mer enn 24 timer. Da vlle jeg fåt mer utretta.

Tenkte jeg skulle lage en ny tråd, som tok for seg hvordan sukker som dating side kan blir bedre.

Skal sukker bli bedre så tenker jeg at følgende bør gjennomføres:

* Mekanismer for å skille ut de som ønsker et forhold bort fra de som er usikre, er her for å chatte, drive tidsfordriv, eller få oppmerksomhet. De som ikke ønsker et forhold eller er usikre ødelegger hele konseptet med dating side, ved bla. kaste bort andres tid. Skulle tro at relasjonsprofilen ordner dette, men de fleste betrakter nok den som unødvendig, dum, eller vanskelig å velge riktig. Eller så må den justeres betraktelig. F.eks. enten/eller valg. Ikke rangering fra 1 til 10. Enten ønsker du et forhold, eller ikke. Blir for dumt: "ja, jeg setter 5 her, forholdet skal jo bare vare et par år."

* Sørge for en differensiering av meldinger som utveksles, slik at spamming av meldinger ikke er så lett, og det å motta mange meldinger ikke er så lett. Dette for for å hindre at det å motta meldinger blir et slit, og at kvaliteten på meldinger øker.

* Lage mekanismer som gjør at både han og henne tar mer initiativ til å ta kontakt.

* Mekanismer for å komme fortere til en date. Målet er at man skal date og finne hverandre ved å prate ansikt til ansikt. Ikke drive i evighet her inne og chatte som bot'er / roboter, fordi man fant ut at det var så morsomt.

* Lytt mer til brukerne.

* Kanskje mer markedsføring? Syns det er magert med brukere. Tror det stor overvekt av single med barn her inne. Ikke bra (for oss uten barn).

* Vurdere flere arrangementer. Dette er en flott side av sukker, men noe jeg ikke benytter meg så veldig av. Skyldes nok en kombinasjon av tid, prioritering, og typen arrangementer. Her kan sukker blir litt mer kreative.

* Singelfestene, må bli litt mer futt i. Tidligere så har det vært konserter, det bør det fortsette med. Det bør være slik at oss single som dropper festen, føler oss fristet til å komme, fordi festen i seg selv virker spennende (ikke bare pga. at det er single der). Betaler gjerne mer for en ekstra god fest. Festen bør være så god at alle fra hele Norge ønsker å reise til Oslo. Tenkt nytt, så lenge det ikke blir kleint eller dumt.

Sikkert mer å forbedre, men dette var mine tanker.

1 million single søker "asyl" hos en fremmed
- de flykter fra havarerte ekteskap
- de flykter fra ensomhet
- de flykter fra plagsomme eller voldelige X'er
- de reiser gjerne gjennom kommunegrenser, fylkesgrenser eller til og med gjennom landsdeler for å finne en trygg havn eller et nytt hjem
- noen har med seg ID eller er uten ID (pseudonym) til Sukker-UDI
- de tar sikte på å få permanent oppholdstillatelse hos den nye fremmede, det kan ta opptil 7 år
- men de reiser gjerne på ferie til hjemmet eller stedet de flyktet fra
- den fremmedes viktigste oppgave er å avsløre flyktninger som søker asyl på falsk grunnlag.
- Hvor mange får permanent oppholdstillatelse? Det vet bare Sukker-UDI...

Ung til sinns

Siste svar ti. 6 feb. 19:33 (170 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva mener de når de skriver "Jeg er ung til sinns"?

Jeg synes nærmest det er urovekkende at en mann på 50 omtaler seg selv som gutt, og at han føler seg som en 35-åring.

Jeg har også beholdt lekenheten, men jeg er jo ikke en ungdom av den grunn! Er det ikke flott å akseptere den alderen man har? Jeg synes livserfaring og et levd liv er tiltrekkende, jeg!

Husker for ett ti-år og to tilbake, da syntes jeg kvinner på 40 år var "kjørt".

Nå er jeg av den formening at en "velholdt" og moden kvinne på 40 er helt uslåelig 😃

De fleste damer jeg møter i 30-åra har forventninger om barn/samboerskap/giftemål. Og det er helt greit å ønske det når man er etablert og ønsker noe mer. Men jeg ønsker ikke det helt enda. Jeg ønsker å treffe ei som kan holde det "uforpliktende" (ikke forveksles med polyamori) og åpent. Dvs vi begge nyter her og nå, tar det som det kommer, og er åpne for mer hvis det føles riktig. Jeg styrer unna de damene som vil ha sånne forventninger avklart og spikret tidligst mulig, og mulig jeg går glipp av mye bra, men jeg vil ikke gi falske forhåpninger eller "lure" oss inn i noe. Jeg vet med meg selv. Men fortsatt så ønsker jeg å møte hun som gjør at jeg ikke klarer å tenke på noe annet. Og skjer det kan prioriteringene endres.

Uansett...
Finnes det noen damer i 30-åra som kjenner det er helt ok?
Holde det litt uforpliktende, ta det som det kommer, og være åpne for mer.

Jeg begynner:
Kjære menn som vil bruke speedo. Det ER jo fint at vi får en mulighet til å avklare omfang og proposjoner av understellet deres, før vi tar stilling til om vi vil si hei. Men... Ikke skrev så fælt når dere klatrer ut av bassenget. Omrisset av en dinglende scrotum bakfra, er ikke særskilt pirrende uten en god dose kjærlighet :-D

Du kan jo si til deg selv:
- Jeg er ikke singel fordi jeg ikke finner den rette
Jeg er singel fordi JEG ER DEN RETTE som ingen har funnet!

Fakta: En av fire menn er barnløse, eller får aldri barn.
Noen kvinner mener at barnløse menn er rundbrennere. Andre mener at de ikke kan være rundbrennere, all den tid de ikke har "strødd om seg" med barn i øst og vest. Enkelte mener at menn med barn tilbyr en litt mer komplisert verden, særlig hvis de da har barn med flere kvinner. Norske damer er generelt mer skeptiske til barnløse menn enn kvinner fra andre land, der ofte dette sees på som attraktivt og mer ukomplisert. Og så er det dette med at noen menn har tatt et valg, eller at de av andre grunner er forblitt barnløse.
Alt dette er argumenter som er litt vilkårlig plukket ut av vanlige folk på gata. MEN - hva mener dere? Kjør debatt :)

Denne likte jeg:

http://rett24.no/articles/utro-smabarnsfar-tapte-huset-til-forsmadd-dommerdatter

Sukker-krav

Siste svar ma. 5 feb. 18:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Livsnyter

Vil minne om at det ikke er et krav fra Sukker, at du må oppgi hvor mange ganger du trener i uka, eller bilder av deg selv på ski eller i kajakk:)

Minner ikke om noen dating side dette her. Og siden skryter av å være bra. Ikke ei eneste dame som har tatt kontakt siden desember. Vet ikke hvordan dette skal være så bra.

Hallo

Siste svar sø. 4 feb. 20:00 (161 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Jeg prøver og prøver,men nesten bare å gi opp. Får jo bare svar om at, nei, vi matcher dessverre ikke, etter kun ett spørsmål om å bli kjent. Får ikke noe annet svar fra norske damer. Blir jo litt lei, når man er snill gutt. Forstår egentlig ikke hvordan de kan si det. Virker som de kun er her inne bare for å "se".

Er det feil at en på 23 år blir forelsket i en på 38 år og hun blir forelsket i han?

Jeg har vært innom, èn gang. Det var nok for meg. Snudde i døra og gikk en tur på fjellet i stedet. Frisk luft. Herlig landskap. Variert trim i norsk natur. Man treffer hyggelige folk i samme ærend. Men til saken: Jeg fikk mine mistanker delvis bekreftet på "TV2 hjelper deg" nylig. Hygienesjokk på norske treningssentre! Alle skulle hatt en antibac lomma...Det er renere på offentlige toaletter eller offentlige norske fjøs. Nei, ellers takk! Jeg ønsker ikke å stirre inn i en uinspirerende betong vegg eller å kjempe mot apparaturer med fancy display. Det er mye mer fancy å være ute i frisk luft, høre på fuglesang og vindpust. Samme med det fenomenale displayet landskapsbilder. Og best av alt: Ingen frustrerte fruer, ingen frustrerte menn. Kun meg, naturen, vår herres skaperverk og turfolk. Hva kan konkurrere med det?

Skal det være fint?

Trening

Siste svar lø. 3 feb. 12:53 (128 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Okey. Jeg er i gang. Nyttårsforsett og et utslag av kjedsommelighet i helgen resulterte i en innmelding på treningssenter.
Første økt unnagjort i dag. Faktisk litt gøy. Hvem skulle trodd.
Og i mylderet av unge tenåringsgutter var det også en hunk på min alder som nok var like fersk som meg. Vi utvekslet ihvertfall noen felles frustrasjonsytringer, og smilte til hverandre da jeg dro.
Kanskje det er på treningsstudioet en treffer de?

Av en eller annen grunn har jeg veldig lite sansen for det 😃

For å ta det mest åpenbare først: Det er bra og det er viktig at seksuell trakassering og overgrep blir satt på dagsorden.
Men flere stiller spm om dette nettfenomenet som startet i Hollywood kretser har gått for langt, og blitt noe i nærheten av en heksejakt. Kan det ende med at vi blir så redde for å bevege oss i en fremtidig "gråsone" at vi ikke engang tør å flørte med det motsatte kjønn - i fare for å havne i et fremtidig "metoo"? Dette gjelder for øvrig nesten utelukkende hvite menn i alle aldre - slik media har kjørt løpet.