Sukkerforum

Er det slik at de fleste her inne bare kikker, og har speed dater? Syntes det er vanskelig å luke ut de som er seriøse fra de som har bare ønske om speed date flest mulig😳har gått i den fella ett par ganger nå...😔men man må vell ikke gi opp, eller?

Når man ikke oppnår sitt mål med første vinkling, så....

http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/730195/85376115.jpg

...nevermind, ingen vil ha meg uansett.

Hva er greia med at alle jenter her er så "upstuck"?
Om de slit med å finne seg en så kunne de kanskje ha gitt en stakar en sjanse?
Man må ikke ha skyhøye forventninger for ingen av oss klarer å oppnå det.

Just a thought...

Ønsker alle en riktig god helg

Hilsen Bjørnar

men hvor er hun?

Blir både værsyk, godtesyk og datesyk av dette drittværet.

Har plommer, rips, stikkelsbær, blåbær, jordbær, bringebær, tomater, agurk, paprika og gressløk i hagen. I år prøver jeg også honningmelon😋 (desperat forsøk på å få meloner i hagen i år).

Noe annet dere foreslår som er godt?

How How

Siste svar fr. 9 juni 18:40 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Nissen86

Er det noen snille Ladyes her?!

Jenter..

Hvordan er det, skal gutta boys helst være selvsikre og vante, eller er det greit at man er litt småblyg i enkelte settinger? 😃

Krig og elendighet har vist seg å ikke skremme forumistene fra å tenke positive tanker om fremtiden. Det synes jeg er en flott instilling. Mhm 😃. Men i mangelen på negative tanker så kan vi kanskje drodle litt omkring kommende kriser som mest sannsynlig blir reelle (i tillegg til kald krig og annen elendighet). FN's generalsekretær forteller i intervju med DN at innen 2025 vil så mange som 2/3 av verdens befolkning i perioder mangle rent vann. Innen 2050 blir det påstått at 1/3 av jordens befolkning vil være totalt avskåret fra muligheten til å skaffe seg rent vann på permanent basis. Med all den teknologien vi har i dag, hvorfor er det så vanskelig å skaffe rent vann til 2/3 av jordens befolkning? Vilje? Evne? Økonomiske incentiver? Er du bekymret? Jeg er hvert fall det til tider.........

Det slår meg at det er veldig mange damer som er opptatt av mannens høyde her inne. Noen skriver at du må være så og så høy. Og de skriver det som om det var den viktigste egenskapen en mann kan kan ha - høyden. Det er skuffende lesning. Det virker så enormt overfladisk. I det virkelige livet visste jeg ikke at det var så mange som tenkte sånn, men her inne får man det svart på hvitt. Jeg kan på en måte forstå de som ikke ønsker å ha en mann som er lavere enn dem selv. Men dere som krever at en mann skal være veldig høyere enn dere selv føler jeg bare avsmak for. Jeg synes det er på nivå med en mann som er opptatt av puppestørrelsen til en dame. Du må ha så og så store pupper, jeg krever at dere har utstående brød. Så overfladisk og åndsfattig synes jeg det er. Men selvfølgelig, når dere ytrer et sånt ønske, eller "krav," så forteller det veldig mye om dere selv. Som Donald Trump pleier å si: sad...

Ser det er mye klaging på damer innpå her. Vi har for høye krav, er gal osv. Har ikke denne generasjonen mannfolk noe bein i nesen? Slutt å sutre... mener eg. Jenter liker ikke sutrete mannfolk!

som skriver innlegg akkurat nå? Alle og enhver (tom jeg selv) klistrer oss bakover i tid lizzom. Hva er poenget? Ville det ikke være mere fruktbart å bearbeide tanker og refleksjoner i vår tids eksistens her og nå?
Seriøse svar takk.

Klovner i kamp

Siste svar to. 8 juni 13:47 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym DrStockman

Etter å ha lest et mange kvinnelige profiler her ser jeg at en stor andel krever at mannen skal få dem til å le. Hehehe? Kvinner søker altså en klovn? Et ravende muntrasjonsråd som skal holde henne leende helt til hun stikker på standup på kvelden? En gjøgler full av slapsticks som opptrer med Charlie Chaplin show til ettermiddagskaffen? Hadde det enda vært en hoffnarr de ville ha ...en som kunne utfordre og illustrere svakheter hos henne. Men, nei, pompøsiteten ellers i mange av disse profilene tyder på at at å bli latterliggjort for sine særegenheter er helt uaktuelt.

Er ikke dette å-gud-få-meg-til-å-le syndromet et fullstendig patetisk trekk ved alle disse kvinnene så vet ikke jeg. Skulle tatt seg ut om jeg min profil skrev: Hun må få meg til å le!

Andre som opplever at det kommer opp kandidater i looks som er utenfor det geografiske området du har satt opp? Fekk plutselig opp kandidater fra hele landet, og ikkje bare fra det fylket eg ønsker..

Hvor lenge dater man en person,blir godt kjent osv.før man kan kalle seg kjærester?
Er vel ikke noe fasit,men lurer på så mangt😊

På siste forumtreff i Oslo i februar påtok jeg meg å ta ansvar for neste treff ( på veldig egoistiske grunner riktig nok.)

Sett av kvelden - mer info kommer om kort tid😉. Treffet vil finne sted i Oslo.

Blir du med som med ansvarlig @hobi, siden du egentlig få initiativrik i en annen tråd om treff?

Flere ord jeg funderer på.

Opprinnelsen til traktor lespe f.eks.
Går ut fra at veldig få har traktor.

Opplys meg gjerne og muligens har du en fundering selv.

...have a lough!

https://www.youtube.com/watch?v=92MAKU14IhA&t=277s

Framtiden...

Siste svar ti. 6 juni 19:21 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Hvilke framtidstanker bærer dere på. Hva om 10 år, lever dere som nå ?
Eller er det noe som skal endres, utføres eller realiseres ?

Fremtiden

Siste svar ti. 6 juni 10:39 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Frykter en verdenskrig i løpet av de neste årene, samt at robotene tar over jobbene våre. Så sitter vi der og mottar borgerlønn mens vi ser på nettporno og spiser Fjordland.
Er bekymret!

Hvordan tror dere verden er om 10-15 år?

Hvor mener du det beste sjekkestedet "In real life" er? På jobben, beachen, butikken, kino osv... Bare nysgjerrig igrunn 😁

Jeg vet dere er blitt så glad i meg at en farvel tråd er på sin plass.

Nå er tiden kommet for å trekke seg rolig ut av forum. Ut å se humlene suse. Plukke bringebær fra grøftekanten. Fyre grillen. Brune skinnet. Spille ball. Slenge ut en dupp. Slåsskamp med myggen... So much to do - so much to see.

Ønsker bermen en fin Sommer, og håper Amor får en travel sommer her inne.

Legger igjen et fint lite dikt av Inger Hagerup:

Frøet
Jeg ligger bare her og gror
og drikker vann og spiser jord.
Her er så varmt og mørkt og vått.
Her er så fredelig og godt.

i natt kom regnet lett på tå.
og banket ganske sakte på.
Det hvisket til meg: Lille bror,
en vakker dag blir du så stor
at du kan løfte taket vekk.

Og i en bitteliten sprekk
Vil hele verden åpne seg
og sola smile ned til deg.

God sommer, alle sammen :)

Tom "milsluker" Stensaker gikk altså 500x frem og tilbake på 20m snø i Nordmarka her forleden (typisk østlending 😂 ). Sjøl om eg anser meg for å være entusiastisk mtp fysisk aktiviet, so når eg likevel ikkje mr milsluker til skøyteskistøvleskafta eingong. Men det treng ikkje være fysak. Det kan til dømes være "eg åt 18 BigMac burgera på tre tima" type saker og.

Har DU gjort noko psjukt? Hatt gruppesex med pytonslangar til dømes? Eller andre ting som kanskje kan få andre til å heve litt på augebryna. Shoot from the hip og lat oss alle ta del i dei sinnsjuke greiene du her gjort.

Tause følgere.

Siste svar sø. 4 juni 10:26 (118 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Dere som sitter på gjerdet og leser forum uten å henge dere på...

Hva rører seg oppi toppen hos dere når dere leser trådene opp og ned?
Hvorfor sitter dere der passive?

Jeg håper det er mulig å røyke ut noen enda flere nye forum skribenter her.
Det hadde vært sunt for oss alle.

Så mange fine damer.

Ingen svar
(mann 46 år fra Hordaland) Privat melding

Så kort tid til jeg må legge meg å sove. God natt alle jenter så sucker. Fordi dere fortjener det 😃

Ny Klagetråd

Siste svar sø. 4 juni 02:37 (374 svar)
Skjult ID med pseudonym Eiriana

Menn, menn og atter menn

Hva er det for noe med enkelte av dere menn? Nå har jeg blitt kalt prippen og ett ille menneske samt blitt blokkert av to forskjellige menn i kveld. Fordi jeg ikke deler ut min facebook profil, snap og møter opp på date etter 4-5 meldinger fram og tilbake...

Blir bare sittende igjen som ett stort ??? Og det verste er jo at jeg faktisk ikke overdriver nå engang. Helt sant. Hva skjer med mennesker her inne på nett liksom?

Jeg vil bare beklage at jeg har kun 1 bildet på profilen min men liker dessverre ikke å bli tatt bilder av. Fortsatt god pinse til alle sammen

Ahhhhhh! :wink:

Siste svar lø. 3 juni 21:52 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Damefut

Ahhhhhh! 😉

Hva tenker folk om gift ved første blikk her inne? Ville du vært med å la eksperter på forhold snakke med deg, analysere hvem du kan passe sammen med, finne en partner og faktisk gifte seg?
Er det verdt en rundt med offentlighet for å finne den rette?

Ble plutselig en ikke planlagt tur til Kristiansand i dag. Noen som kjenner til fine steder å gå ut der?

Bare lurer litt på avvikene på treet... jeg har satt f.eks sexlyst som viktig, nei ikke sex-avhengig, og er normal på det området... men bli inne imellom overrasket når jeg får dette som problemområde mot menn... hvor mye avvikende svar må til for at det blir et problemområde? Gjelder forsåvidt andre problemområder...

Har bodd på Østlandet hele livet. Frodige skoger og fine innsjøer men føler det hadde vært fint med forandring.
Jeg er veldig glad i natur og føler Norge har mye vakkert å by på.
Jeg har vært øst-vest og sør, men ikke lenger Nord en Møre.

Hvis jeg skulle flytte måtte jeg ofre muligheter. Sånn jeg ser det har Oslo og Akershus noe bedre muligheter for jobb, kultur, osv. Det finnes noe for alt og alle. Men å kunne våkne opp til synet av fjorder som møter fjell og sjø, urørt landskap og kulturminner over mannsaldere - noe jeg vet å sette pris på og ønsker.

Hva er så fint med stedet der du bor?
Kunne du tenkt deg å flytte?
Hvorfor og hvor, i tilfelle?

Kom over denne på reddit: http://gjest.blogg.no/1496221711_gi_menn_rett_til_juridisk_abort__det_er_likestilling.html

Her blir det argumentert for et system der mannen kan frasi seg alt juridisk ansvar for barnet dersom kvinnen til tross for at mannen ikke ønsker det velger å beholde barnet.

Aldri tenkt på det før. Hva tenker dere?

Litt i tråd med alle "bli med trådene"
Vi setter jo ut mange tjenester som for eksempel IT.
Kanskje jeg skulle outsourse jobben med å finne en kvinne?
Noen som tar jobben? Betaler i gode tanker. Du finner dame og setter opp et møte mellom oss.. (kan også betale i evig takknemlighet)

Festivalsommeren er igang og i Oslo sparkes den igang nå i helgen .

Musikkfest Oslo

12 timer med mere enn 450 konserter fordelt på over 50 scener.

- Og det beste alt; det er gratis, jeg har barnefri og det vrimler forhåpentligvis av flotte menn 🌸

Noen andre som skal?
Nyskjerrig ?

Jeg har bestemt meg. Jeg liker ikke Oslo. :( selv foran rushen og masse god tid, gikk det akkurat bra pga kløning. Nå vet jeg men har ikke lyst til og parkere der, 390 kr ass for en arbeidsdag lissm. Også henger folk og slenger på fortauet, sykkelister gir totalt faen og nesten ingen hadde blikk kontakt... følte meg som en bajas i by'n.

Elektro-*kjede

Siste svar to. 1 juni 01:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

På tv tror jeg de egentlig har som mål å reklamere for en elektro-kjede, men når kj-lyden uttales skj, blir "produktet" plutselig et helt annet. -Et ikke helt barnevennlig produkt, sådan... 😇

Lurer på om disse mennene har hellet med seg. I så fall burde man kanskje prøve selv også🤔

Kanskje invitere til en behagelig reise tur/retur mars og/eller månen (Lest noe om at det skal være fint). Skulle det falle i smak kan det også deles ut en dag 2 billett. ALT GRATIS SELVFØLGELIG😇

Foretrekker for tiden audiodrama. Digger weird fiction.

Her er en liten liste anbefalinger:
- The NoSleep Podcast
- Tanis
- Rabbits
- King Falls AM
- Podcastle
- Pseudopod
- Escape pod
- Welcome to Nightvale
- Archive 81
- The Dark Tome
- The Magnus Archives
- The Bright Sessions
- Slumberland
- The Black Tapes
- Ostium
- Limetown
- The Message
og mange fler.

Ellers er det jo alltids
- StarTalk
- Waking up w/ Sam Harris
- Are we there yet
- Concerning AI
hvis man er i det vitenskapelige hjørnet.

På norsk har jeg vel egentlig bare hørt konspirasjonspodden, og den er faktisk ganske morsom. Reptilpresidenter og sånt.

Hvilke er deres favoritter?

Fristen for innlevering av sjølmeldinga for næringsdrivende nærmer seg. Hvem kan holde meg i hånden og vise meg i hvilke kolonner tallene skal plottes inn?

Livet er herlig

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Sommeren er her og fuglene synger. Å man møter på masse glade mennesker. Ønsker alle en fortsatt fin kveld og sommer ;)

Mensa-medlemmer oppførte seg som idioter,

http://www.dagbladet.no/kultur/mensa-leder-skjeller-ut-medlemmer-etter-fyllefest---jaevla-idioter/67636740

Alle må vel få lov å kjenne på følelsen av å være idiot i blant?

Her kan du bli pensjonist til du blir skjent med noen😭😭😭😭

Er det ei søt og snill jente her som vil være med på Plumbo cruise nå på lørdag 3 juni? Hadde vært koselig om noen har lyst. Gratis og bli med for den som tørr en utfordring :-)

Så gla i dæ.

Siste svar on. 31 mai 14:21 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

https://youtu.be/ODmlNAWNrhk
Lite utdrag for dere som har angst for å åpne linker;

Gardinan danse i måneskinn
og æ ligg å høre på pusten din
Å hjerte mitt banke sånn at det nesten gjør vondt
Å allt det fine æ ikke fikk sagt te dæ,
det viske æ forsiktig kun natta høre mæ
Å æ e så gla i dæ

Sånn vil jeg ha det.
Og det er en så fin tanke å ha....at det blir sånn om jeg bare finner deg.....

Romantiske griseriet fra hu som ha kommet seg på beina og er på vei til ukas første arbeidsdag

Gla i dere alle bittelitt

Finnes det ei blid oppegående jente som vil være med på hotellweekend i Sverige til helgen? jeg spanderer selvfølgelig. Ingen "skumle" baktanker.
Hører jeg fra deg?

19. April braker det løs. Da starter årets sykkelaksjon. Hvem som helst kan være med, og man kan utføre en god del aktiviteter, ikke bare sykle til jobb.

Av den grunn, kjøres det en "kom i form - aksjon" for dem som ønsker å henge seg på.

Fra 19. April til 17. Juni (60 dager) blir det altså å registrere hver økt man har.
Man får 0.5 poeng per halvtime jogging/fjelltur/sykling/golf etc. , maks 1,5 poeng per dag (dvs at maks 1.5 time per dag er tellende).

Målet er for eksempel å komme i god form, øke muskelmasse, nedgang i vekt m.m.

Hvis man er aktiv alle dager, mer enn 1,5 timer per dag, så blir fasiten 60 treningsdager og 90 poeng.

Øktene kan registreres slik:
1/60, fjelltur, 2 t ( totalt 1.5 p)
2/60, golf, 4,5 (3 p)
3/60, treningsstudio, 1t (4 p)

Velkommen alle dere som vil delta.

Nå kjører vi På!!!!

Dette er ikke ett triks, trenger en seng ell sofa ell gang og sove i for 2 netter i Oslo. Helst så nære urtegata / munch museum som mulig. Sett på hotell men blir ett stykke og gå for en som ikke tar kollektiv transport. Forventer ikke frokost (får mat på kurset) gir den som hjelper noen kr og kanskje får jeg en venn på kjøpet 😊

Hvilket kjønn du er i denne saken er svært irrelevant da jeg vil være opptatt på kurs fra 8:30-16:00 og holde fokus på dette sa jeg brenner for dette. 31/5-02/6 er tidsrommet.