Sukkerforum

Det er sol og søndag, jeg har lest ut en hel bok : Lykkejegeren av Jan Erik Fjell, riktignok ikke hans beste synes jeg men spennende krim.
Sitter ute i solveggen, største anstrengelsen har vært å bake brød som selvsagt er testet.
Det er så fort å fokusere på det jeg savner eller ønsker meg, mer enn hva jeg faktisk har.
Jeg har egen bolig med småfugler som kvitrer i travle vår sysler.
Nykokt kaffe, en kald pils til senere, flere ventende bøker å lese.
Det er med andre ord rikelig å være glad for.
Selvsagt finnes det savn og ugjorte saker, men slik er livet, det er nå jeg lever med noen valker for mye, en mann for lite, en hage som roper på omsorg osv, livet er ikke det verste man har og om litt er kaffen klar....

- som redder henne fra rampelysets farer? Og som fører henne i trygghet; til en hytte i villmarken der hun beskyttes fra stalkere og onde menn? (ironi altså)

"Det som aper spytter ut, har nå blitt til en spesialitet blant kaffekjennere.

Annenhånds kaffebønner er det siste innen gourmetkaffe, og produksjonen øker blant bøndene på øya.

Det er Formonsan klippeaper som holder til oppe i fjellene, som er med på å utvikle delikatessen. Apene tar frukt fra kaffeplantasjene, spiser frukten, men spytter ut i igjen stenen, kaffebønnene. Og det er disse halvtygde bønnene som er sagt skal ha en helt spesiell smak.

Liao Jingdong, som har vært kaffebonde i 30 år, sa han en dag snublet over ideen om å utnytte apenes rester etter kaffemåltidet.

Siden han gjorde oppdagelsen, har ting bare gått framover."

Leste dette på nettavisen - sprøtt ikke sant?

Solo og jeg sitter på fyrhuset. Skål allle sammen! :D Vi har slakkline utenfor, hvis noen tør.

Kaffemaskinen min er på service og jeg er henvist til å drikke traktekaffe i en til to uker. Blir noen harde uker...

Hva slags"luksus" produkt kunne ikke du leve uten?

Date i kveld

Ingen svar
(mann 19 år fra Oslo) Privat melding

Lyst på en kose stund nåååå

Lyst på en date i kveld...! Gjerne en kjapp en med sex og gos... Kjekk kar som har lyst - i kveld....!!!!!!!

Synes Sukker burde hatt en lignende mulighet som Møteplassen har. Det betyr at man kan skrive noe så alle ser det. F eks God helg.... eller what ever... Virker godt det og det blir litt mer fart over kommunikasjonen da, enklere å ta kontakt 😊 Så god helg alle flotte single 😊

Ja, det finnes sikkert en tråd eller fler om dette, men orker ikke lete så lenge.
Jeg har ila den siste tiden hatt en del profiler som besøker siden min og markerer den med et gult hjerte. Dette er i utgangspunktet koselig, og hvis jeg ikke får melding av vedkommende så sender jeg melding for å si "hei". Den rare biten er at jeg ser at meldingen er lest og vedkommende besøker profilen min igjen, men svarer ikke. Dette har hendt 6-7 ganger de siste ukene.
Er det fler som har opplevd dette? Jeg hadde for lenge siden en profil på møteplassen.no hvor det var utrolig mye falske profiler som virket plantet der av møteplassen.no. Kan det hende seg at sukker.no driver på samme måte? Jeg forstår at man kan feks trykke feil på touch-telefon og gi noen et hjerte man ikke mente, men siden det har skjedd så mange ganger..
Noen som har opplevd det samme?

Finnes det en hyggelig jente her inne som vil chatte og bli kjent med en hyggelig Bergenser? :-D

"Økonomiske problemer er et hinder for potensielle forhold. Det viser en undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Nordea.

Nær 70 prosent av de spurte svarer at de ville sluttet å date en potensiell partner dersom de fant ut at den andre bevisst skjulte stor gjeld eller hadde store forbrukslån.

Samtidig svarer 45 prosent av de spurte at de ville avsluttet daten dersom vedkommende har betalingsanmerkninger."

"Forbrukerøkonom i Sparebank 1, Magne Gundersen, har gjennom TV-serien «Luksusfellen» møtt mange par med økonomiske problemer.

– Økonomisk rot, betalingsproblemer eller mye tullegjeld er for mange en skikkelig turn-off, mener forbrukerøkonomen."

"Forbrukerøkonom i Nordea, Elin Reitan, tror dårlig økonomisk sans oppfattes som usexy for mange. Samtidig kan den enes pengeproblemer få store konsekvenser for begge i forholdet."

http://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Syv-av-ti-vil-ikke-date-en-som-har-pengeproblemer-10056b.html

Er det slik at dårlig økonomi fører til tørketid i trusa? Er det bare menn som blir usexy pga. dårlig økonomi, eller gjelder dette også kvinner? Er det de gamle kjønnsrollene som gjør seg gjeldende her?

Diskuter. Fortell.

Som trådstarter avstår jeg fra å engasjere meg. Bare så det er sagt.

Hva synes dere kvinner om menn med skjegg?

Det er mye artikler om det i mediene - noen sier at skjegg har like mye bakterier som på et dolokk - så har du moteartiklene som fremmer det å pynte skjeggene sine ( http://www.minmote.no/#!/artikkel/23812075/ny-trend-menn-pynter-seg-med-skjeggsmykker )

Personlig synes jeg noen kler det, andre burde revurdere å ha det - og jeg mener dette henger sammen med hvordan type ansiktsformer menn har.

Hva mener dere?

Det er mandag. Det er ny uke.
Nye muligheter til og finne drømmeprinsen/prinsessa 😊 En må bare bane seg vei mellom alle froskene først....
Ha en god og innbringende mandag alle sammen!!

Hei. Er det flere enn meg som skal på We love the 90s på lørdag?

Søker en voksen kvinne for hygge denne uken.

4 - 5 uker borte herfra. Stort sett de samme folka som poster. Stort sett like få som svarer på melding. Let's try the real world. Savner å se folk i øya. Blir nok å kikke innom her i ny og ne, men dette blir for mye pes. Håper folket her inne får det folket her inne fortjener, uansett hva det nå måtte være dere mener dere fortjener. May the schwaft be with you. 😀😀👍👍

- har du også opplevd det? At når du våkner, så er det noe som mangler..? Den ene, rette - som bare ER der? hmm.... filosofiske meg, liksom... :)

Har fulgt dere forumister i ett år nå, og har funnet ut at jeg ikke lenger bare vil "sitte på sidelinja"
Skuffer sikkert flere av dere herrer her inne for dette er en dame godt opp i åra !
66 er jeg blitt.
Saken er at jeg nå har fått noen henvendelser fra menn som tydeligvis tolker min profil noe annerledes enn jeg hadde ønsket.
Er denne profilen litt "rar ? Jeg har bare prøvet å endre litt på den, egentlig prøvet å være mer ærlig.
Setter veldig pris på tilbakemeldinger, og jeg tåler kritikk !!!

I en måned har jeg shattet, datet, lest på forum, ledd og blitt overrasket over nettdating. Jeg har møtt en som ble en venn og noen morsomme minner og et par ikke fullt så morsomme. Men noen erfaringer rikere har jeg blitt. Har dog blitt klar over at det er ikke her jeg vil fortsette å søke. Har vel ikke så mye tid til å ha noen i livet mitt, men tror nok om riktig person dukker opp, så lager man tid. Ønsker dere alle lykke til videre.

Solen skinner og gatene feies her i hovedstaden. Klokken er snart øl. Hvordan er det hos deg? Skal du på date i helgen?

Når du har fått venner og venninner fra Sukker, uansett om dere har datet eller ikke, og skal presentere dem for andre venner, hva pleier du å si eller kommer du til å si om hvordan dere har blitt kjent med hverandre, hvis du ikke vil at de skal vite at du er eller har vært på Sukker?

Etter en dårlig dag der det meste har gått skeis, lurer jeg på hvilke praktiske utfordringer singellivet medfører for dere...

- Føler du deg som 5. hjulet på vogna hvis du er i selskap med samboende eller gifte venner eller venninner?
- Fortell om dine opplevelser eller synspunkter.

Lurer på om det er single jenter i nærområdet :D

Er det fortsatt in med "duckface"/trutmunn/kyssemunn/blowfish etc på bildene? Eller er jeg helt ut ? (jeg kommer gjerne diltende en stund etter at trendene har satt seg - og muligens dette har skjedd denne gangen også)
PS! Eller gjelder dette kun for kvinner?

God morgen alle sammen 😊 da er påsken over. Håper alle får en god tirsdags morgen sola skinner jobben kaller 😊

Armen sovner. Ubehagelig som f**n. Ikke får jeg skiftet kanal eller rukket bort til bollen med snop. Skal ikke engang begynne med hvordan dette oppleves i senga. Man er helt handlingslammet i tillegg til at armen sakte dør ut med prikkeh***** på toppen av alt..
Hva gjør ikke vi menn for dere?

Jeg kan godt ta en fest med venner og jeg har det stort satt veldig gøy.
Men jeg er alltid den ene som ikke drikker...
Tilsynelatende synes andre det er et større problem enn jeg synes, siden det alltid er noen som prøver å få meg til å drikke
Så... er de redd jeg skal huske noe de ikke husker😂? Eller blir jeg automatisk putta i boksen "kjedelig" og "festbrems"?

Serier

Siste svar sø. 16 april 23:55 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Fear the walking dead
Westerworld
Så fete..

Hva skal man med kjæreste egentlig?

Hva ser dere på atm?

Har vært her inne 3-4 måneder nå og sendt noen meldinger. Får dere damer i aldersgruppen 25-40 veldig mange meldinger her, og har dere da veldig mange å velge mellom?

Jeg har et viktig spørsmål:

Hvorledes kombinerer jeg min dype kristne tro med det å basere livet mitt på horoskopene i Allers, Norsk Ukeblad, Hjemmet, og hva annet jeg skulle finne på min vei?

Jeg har hørt at det ikke går. Sånn egentlig. Dette plager meg. Veldig. Inderlig.

Ellers håper jeg at alle tenker på at morgendagen er en dag for oppstandelse. For reisning. For å åpne egg.

Noen data nerder som skal på the gathering 2017 😊

Solo er ikke KUN et kjøttstyke, ei allemannseie. Jeg skal ta konsekvensens av min utemmet flørting, noe som trekker svært dårlig markedsføring fra medforumister, og slutte meg til filosoferne og alle andre verdensproblemløsere.
God påske!

Sol og sommer - er nok fler som tok seg tid til å nyte dette i helgen.

Har dere fått med dere at det kommer en ny mathall ved vippa? Ryktene sier at det skal være ølservering ute der og mat fra forskjellige kanter av verden! Får håpe på at solen varer helt til lørdag - da skal de visstnok ha en liten lanseringsfest hele dagen! Noen som skal?

For noen er påsken nesten like viktig som julen, og særlig maten setter de høyt. Hva spiser du i dag? Selv skulle jeg gjerne spist lam, men siden min datter ikke er glad i lam får det vente til jeg er alene. Så i dag blir det skinkestek istedenfor.

Strømstad 2017

Siste svar lø. 15 april 21:06 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Forberedelsene til Strömstad 2017 er i sluttfasen, med fokus på optimalisering av spillelisten. På torsdag ruller vi sakte inn i sentrum, der vi ENDELIG slipper inn igjen:

https://www.nrk.no/ostfold/vil-apne-stromstad-sentrum-for-ranefesten-1.12871707

En av mange favoritter i spillelista:

https://youtu.be/7x3CCKaOlfU

Teksten er så tidløs.

Flere forslag. Keep 'em coming.

Moro! Cathrine Montero Moen (Fra Robinsonekspedisjonen) ønsker å finne dater langs Norge via Sukker :) Sjekk denne: https://www.facebook.com/skattejakten.live/videos/1433914793339821/

Polyamori

Siste svar lø. 15 april 16:31 (282 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dagens ord er: Polyamori.

"Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.

Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». Polyamori er ofte beskrevet som samtykkende, etisk, eller ansvarlig ikke-monogami. Begrepet benyttes av og til i videre forstand når det henvises til seksuelle forhold eller kjærlighetsforhold som ikke er seksuelt eksklusive, men det er uenighet om hvor bredt det gjelder. Imidlertid legges det stor vekt på etikk, ærlighet og åpenhet.

Begrepet kan også brukes som et paraplybegrep som omfatter polygami, polyseksualitet, polyfidelitet (trofasthet til flere) og alle aspekter ved kjærligheten, mer eller mindre løsrevet fra de andre, så lenge det er snakk om flere involverte.

Polyamori betegner også et nettverk eller en subkultur, hvor de involverte ønsker og velger åpne forhold, og hvor man gir hverandre støtte gjennom samtaler og utveksling av erfaringer.

Polyamori setter spørsmålstegn ved parforhold som den eneste samlivsform, og åpner for at de involverte kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig."

https://no.wikipedia.org/wiki/Polyamori

- Mamma har bare veldig mye kjærlighet å gi

"Lynn Myrdal (40) praktiserer det mange vil mene er et utsvevende sexliv, med flere partnere."

- Jeg er veldig stolt av mamma, sier datteren Sunniva (20).

http://www.dagbladet.no/tema/lynn-er-apent-polyamoros-datteren-er-hennes-storste-stotte---mamma-har-bare-veldig-mye-kjaerlighet-a-gi/67434877

Så ... HVEM av dere kvinner er åpen for en sådan løsning?

Jeg har gener å spre, og celler å avse.

Ville bare ønske alle en god påske:)

Påskemat

Siste svar fr. 14 april 23:18 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Hva godt skal dere spise i påsken?

I dag blir det pinnekjøtt til middag. Jeg er også glad i frokost eller lunsj med rundstykker, eggerøre og spekeskinke. Så blir det flere appelsinsjokolader til den nyinnkjøpte påsketeen 😋

Først vil jeg beklage at dette har tatt noe tid. Årsaken var at maskina mi måtte gjennom en større Windows-update. Hvorfor bruker jeg Windows, vil mange sikkert spørre, og ikke Linux? Vel, det er faktisk et godt spørsmål. Det har nok med jobb og diverse multimedia å gjøre. Så vet dere det. Hehehe! You bet!

Men jæ prekær mæ bort. Over til denne my, denne Oslo-baserte kvinnen med et kjeftament som skremmer selv fanden på flatmark.

Av og til kan hun være smart, hvis hun vil. Men ta det med ro, det er IKKE ofte.

Hun er gammel, snart 60 år, så du bør også være gammel. For å si det sånn, da.

Visst att du har pulls så er d en for del ! Om du kan og pule er d oxo en for del ! ;)

Ellers er det ikke så mye å si. Ta kontakt med min faste sekretær, Rosa57, for screening og ev. videreformidling. Screeninga er bare for syns skyld. Alt slepper gjennom.

Håper på POSETIV respons men er realistisk ! ;)

Matchtall og bilde kan egentlig si svært lite, men også mye.
Jeg blir overrasket når jeg blir kontaktet av menn som ønsker flere barn😳😳
Tror det er tydelig på min profil at jeg ikke vil ha fler!!
Jeg mener; mine er voksne, jeg nærmer meg 50 og har barnebarn...
Jeg vil da ikke begynne på nytt??
Så er det vanlig å bli kontaktet av personer som ønsker ting i helt andre enden av skalaen enn en selv? Å hva er poenget med profil da😉

- Ikke alt her i livet er rosenrødt. Et datiingforum inneholder slett ikke bare reelle kontaktsøkende. For da hadde de vel ikke vært her i det hele tatt, i utgangspunktet? Har observert mye rare og gammeldagse holdninger fra menn her inne. Er det rart ingen vil ha dere? Samtidig er det en del kvinner som, etter alt å dømme, høyst sannsynlig er singel livet ut. Men bevares: Hold på. Sukker er en DATING forum, ikke et kverulant forum. Det eneste fordelen jeg kan skimte, er at dere avslører dere selv. Ingen vil date en kverulant eller en negativ person med utdaterte holdninger?
- Nå må ikke dette oppfattes for noe annet enn det det var tiltenkt: Et hjertesukk fra meg. Jeg har gjennom flere poster prøvd å få i gang interessante og opplysende debatter. Dessverre ender en del av dem opp med personlige spydigheter, fornærmelser og ufine kommentarer mot mange som prøver å legge inn, i utgangspunktet, helt greie innlegg.
- Veldig mye er positivt her inne. Men det er LITT for mye av det som kalles for "dårlig folkeskikk", eller "trolling". Kjør debatt.

- Og er det slik for mange at det egentlig er bra å ta en kort eller lengre pause fra forhold, for å finne seg selv igjen?

...alle er idioter!

Skal vi gifte oss?

PS! Du må synes det er greit å høre på: "we come a long way since that day"....

Det er så mange som sier at jeg hater kvinner, nei jeg gjør ikke det, da hadde jeg ikke vært her.
Jeg begynner bare å bli oppgitt over dustete krav....ja bare det at kvinner her inne stiller krav før dem i det hele tatt har fått en melding.
I helgen fikk jeg en melding fra en kvinne....du må klippe håret ditt, da svarte jeg enkelt... da er ikke jeg den du søker...hadet.
Forrige uke fikk jeg en melding fra en annen dame.... jeg liker ikke det, å det, å det osv osv.
Da spurte jeg....liker du noe i det hele tatt???
Hvorfor ta kontakt med folk når ingenting i profilen tiltrekker???

Det er ikke til å komme bort i fra at 60% av medlemmer på datingsider ikke søker etter noen.... mange er her kun for å få komplimenter og oppmerksomhet, andre igjen er her for å snakke dirty men kun snakke, og de fleste kvinner er online mellom kl 00.00 og 06.00 dvs at dem ikke søker så veldig fælt for de fleste sover på natta.
Så jeg er ikke sur....skjønner bare ikke poenget med å være her når man ikke søker etter noen og samtidig ikke gidder å svare noen.
Men det er ikke brukerne som er problemet men heller de som eier nettstedet, trist at dem er mer glad i penger enn å lage regler, hadde man fått ut alle som ikke søker noen så hadde mye vært gjort, men klart det er jo bedre at folk ikke gidder mer, det gir jo så mye reklame...not.
5 dager til så er jeg ute herfra for godt, det er faktisk større sjanse for å treffe den utvalgte langt inne i bushen enn å treffe noen her som er seriøse.
Og kravene får komme når man har bestemt seg for å mingle.

Etter å ha fått en drøss av meldinger fra menn som er gifte eller opptatt, er det en ting som har begynt å forundre meg mer og mer. Alle disse mennene har vært veldig høflige mot meg, også etter at jeg har avvist dem på en mindre hyggelig måte. Noen har også vært veldig ydmyke og beklagende. Stikk motsatt av en god del andre menn, som har blitt skremmende aggressive når jeg har prøvd å avvise de på en fin måte. Hva i alle dager er det som gjør dette da? Flere enn meg som opplever det samme? Er det fordi noen av disse mennene er mindre desperate enn enkelte andre, og dermed klarer å beholde fatningen og folkeskikken? Eller er de godt oppdratt av konemor? Eller forventer de å få kjeft?
Synes det er veldig pussig. Noen har jeg pratet litt med etter at jeg har blitt ferdig med kjeftingen. Og blitt påmint at livet ikke er svart-hvitt. Når konen feks har havnet på sykehjem pga alzheimer eller hjerneskade, tar en gjerne ikke ut skilsmisse. Men har en likevel behov for nærhet og varme fra et annet menneske. Og noen menn jeg kjenner på privaten, har ondskapsfulle troll til kjerringer, som gjør livet til et helvete, og er bortimot umulig å skille seg fra. Kan forstå at disse mennene prøver å stjele til seg et øyeblikk av lykke. Jeg vil ikke forsvare utroskap, men tenker at det er greit å prøve å forstå at folk lever forskjellige liv, ofte med kompliserte problemer.

Nå er det sikkert masse utro damer her også, men de sender jo ikke meldinger til meg :)

Påske quiz!

Ingen svar
(mann 54 år fra Hordaland) Privat melding

Klarer du å løse denne?

https://www.youtube.com/watch?v=xoAOEZVHXh8

Hva tar du på deg når du vil være litt ekstra hverdagsexy?

For min del blir det rød leppestift og høye heler.

Ka er poenget med å Vere på sukker vis en ikkje vise bilde?
Kan ikkje seie det vekke noke interesse for min del....