Sukkerforum

jålete mannfolk

Siste svar lø. 14 jan. 22:56 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym barelurer

Jeg ønsker meg en skikkelig mannemann, men føler at det er ganske mange her på sukker som definitivt bruker mer tid på badet enn meg selv. Hvor er du mann med stor M ? Hvor vanlig er det for dere menn å vokse brystkassa? barbere armhulen? og nappe øyenbryn. Det er IKKE sexy

19 januar skal jeg på danse kurs noen som kan være med som ikke er helt lost? :P er da sving som skal læres

Det er fredag 13 i dag. Noen som har hatt uflax?

Selv så tror jeg ikke at jeg har mer uflax eller på fredag 13 enn på andre dager.

Noen som kjenner seg igjen?

https://www.youtube.com/watch?v=H-gfxjAaZg0

Hei!

Jeg ønsker å lage en liten underskriftskampanje så vi kan finne ut hvem den herlige EnBraFyr er! Jeg er helt sikker på at om kvinnene finner ut hvem DU er, så har du 10 dates innen 1 uke! Håper det er flere ivrige medlemmer der ute som har fått en like god latter av postene til denne karen på forumet! :)

Jeg tenker det mest imponerende bilde av en selv må være en tenkende positur med neven til kinnet!

Imponerer dette damene?

Er påmeldt. Hvordan fungerer det?

Hilsen litt sjenert gutt 24

Dating 2017

Siste svar lø. 14 jan. 07:37 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Har hatt to stevnemøter så langt i år, jippi! Ingen klaff, så ikke noe nytt. Men har bedt om tilbakemelding, og det har vært fint😀. Andre med tilsvarende erfaringer?

jeg vet mange vil si at det er bare å gå videre men har virkelig lyst å bli kjent med henne!

det dreier seg da om en jente som har avvist meg og jeg ønsker da å prøve og endre det finnes det noe som helst håp eller er det ikke håp?

jeg var litt masete trur jeg jeg aner ikke men har den følelsen!

takk på forhånd for svar :)

Noe må det da være...

Jeg ser damer med flotte bilder, en givende jobb, en aktiv hverdag, mange venner og klarer ikke å la være å tenke: Hva pokker er det som er gjør at dere blir single årevis i jakten på et langvarig forhold?

NB - dette er IKKE en klagetråd, jeg skriver bare hva jeg tenker...

Jeg ligger lett henslengt i stresslessen og blar rolig gjennom den siste fangsten på den nest mest populære datingappen på mobil, den der man får opp dem man har "krysset sti" med.

Her ser jeg et kvinnelig eksemplar (30), med et underlig klingende dobbeltnavn, som gjør seg flid med å vise fram at hun har piercing i tunga. Ved hjelp av to bilder.

Er det så viktig for henne å illustrere hva hun kan bidra med? Hva er det med folk?

Hmmm. Liker ikke de som legger ut bilde av barna sine på en datingprofil. Jeg har redigert det bort på mine bilder.

Eller er jeg gammeldags?

Det var en annen spennende tråd om ateisme som ble slettet, så jeg lager en egen tråd med mitt siste svar. Siden det er et facinerende tema som mange er opptatt av. Jeg tror en saklig debatt om dette kan bidra til bedre mellommenneskelig forståelse - hvis man bestemmer seg for å holde seg unna usaklige personangrep.

Utgangspunktet var et sitat av Richard Dawkins (som jeg ikke er helt sikker på om stemmer) om at mengden av vitenskapelige bevis var et tegn på at det "gud sannsynligvis ikke eksisterer" (det var slik jeg oppfattet hovedpointet ihvertfall)

Siden Richard Dawkins oppfattes som en vitenskapelig autoritet, siden tro er et svært personlig område for mange her inne, og siden disse påstandene etter min overbevisning ikke inneholder noe som minner det minste om logisk eller vitenskapelig holdbarhet - mener jeg det er rimelig å kunne gi et svar i en så saklig tone som mulig.

Det er ihvert fall et tema som mange er svært opptatt av, og å kunne se flere sider av saken kan gi bedre forståelse for andre mennesker man treffer i hverdagen, og deres syn på meningen med livet. Dette inkluderer såklart de man kanskje har kortere eller langvarige forhold med og må forholde seg til i hverdagen.

Hvis noen mener jeg tar feil i min påstand - at det er noe uærlig å kritisere menneskers tro med referanse til "vitenskapelig autoritet", er dette tråden å debattere det i. Jeg lover å ikke bli sur hvis noen er uenige! De som ikke vil bruke tiden på å diskutere slike "fjerne" ting trenger såklart ikke å ofre denne tråden en tanke mere!

Uansett, her er mitt innlegg om hvorfor jeg mener dette sitatet er et urimelig angrep på personlig tro, "i vitenskapens navn", og hvorfor jeg mener dette standpunktet er så selvmotsigende og absurd som noe standpunkt kan bli.

Kjør debatt! =)

Hei jeg er ny på denne nettdaten og lurer på hvordan dette fungerer? Jeg lurer på hvor lenge pleier dere å chatte her før dere går ut på date? Jeg synes dette kan være bra for å finne noen man liker, men man må jo treffes i virkeligheten. Jeg har sendt ut noen meldinger, men ikke fått så mange svar. Er mann i begynnelsen av 30 årene.

Hvor lenge pleier dere å chatte før dere møtes? Går dere eventuelt over til å snappe etterhvert om dere finner tonen? Kan en kaffe eller en spasertur i byen være en fin førstedate? Hvor mange treff pleier dere å ha sånn ca. før dere drar hjem til hverandre?

Jeg har vært offline et par år, men etter en periode som single igjen laget jeg ny profil.
Jeg ble advart av min bestevenninne som har datet endel i disse årene, og som opplever blant endel menn en veldig kynisme og fullstendig urealistisk bilde for hva de kan finne. Hun jekker ofte kravene og forventingene, i søk etter indre kvaliteter, og likevel er det ofte hun som blir vraket (enda flere av typene burde følt at de ikke kunne ha håp om å finne noe "bedre").

Og det som slår meg når jeg ser listen, er at jeg kjenner igjen veldig mange av mennene - fra 2005-2006, og de er fortsatt innlogget hyppig. Særlig mange barnløse menn på over 40. Dette er menn som ser helt ålreite ut, tilsynelatende greie profiler (gode/normale jobber, sunne interesser, sosiale liv) - de markedsfører seg som "vinnere".

Hvorfor er de her fortsatt? Vet at det er vanskelig å finne the one and only, men de fleste klarer det jo, og hvorfor blir noen her år ut og år inn - uten at de har noen opplagte lyter? Jakter de på regnbuen? Har de vanskeligheter med å binde seg? Eller har de fullstendig urealistiske krav? Og forstår de at de er tjent med å endre på noe (siden de ikke har lyktes så langt og tiden går og svekker sjansene), hvis de faktisk har et ønske om å etablere seg og få barn? Eller er ikke ønsket genuit nok?
Det er jo en mindre andel menn enn kvinner som får barn (men de samme mennene får barn med flere ulike kvinner). Kan det være at disse mennene ikke har sterk nok forplantningsinstinkt?

Jeg skal i alle fall lytte til rådene fra min venninne og ikke bruke tid på "vinnertypene" som briljerer med både det ene og det andre, men som jeg skjønner har vært her i årevis...

Korleis kan en best konkurrere med seg sjølv her på Sukker meiner folk?

Beste løysninga eg har fonne må vere fleire peofilar og fleire psaudeonym, men er jo så lykke jobb at eg ikkje dår sove om natta lengre

Jeg har fått med meg at Sukker har sine egne meninger om hvilke aldersgrupper som passer sammen, men at det var sååå ekstremt har jeg ikke skjønt før nå. Nysgjerrig som jeg er, begynte jeg å betrakte de tre blomstene ved matchtreets fot, eller egentlig bare den ene: Aldersblomsten.

Har forundret meg over at denne blomsten allerede ved de FEM ÅR YNGRE menn, var mistenkelig lik potteplantene mine, det vil si halvvissen ;o) Så nå måtte jeg jo bare finne ut hvor langt oppover i alder Sukker slapp mennene før de igjen ga aldersblomsten dette begredelige utseende. Denne "forskningen" gjorde meg enda mer forundret etter hvert som jeg jobbet meg ett og ett år oppover. Hvor langt de friske, saftspente stenglene var enerådende? Leeenge. Først ved de 14 ÅR ELDRE menn syntes Sukker at grensen var overskredet!

Konklusjon:
Med mine 49 levde år synes Sukker at menn f.o.m. 45 år t.o.m. 62(!) år passer for meg.
Gjett om jeg er enig? :D

Kjærlighet - med datahjelp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hovmester

En leirskole for voksne, faktisk. Og her er vi.

https://sukker.no/presse/dagbladet-200904.pdf

Hva er grunnen til at så mange (kvinner) legger ut bilder av seg selv - tatt på alle mulige steder rundt i verden?
Jeg har vært medlem på Sukker i flere omganger, og før det på Match. Og jeg må si at jeg er litt undrende til hvordan veldig mange kvinner (jeg ser ikke på menn . . ) velger å presentere seg selv gjennom bildene de legger ut.
Når en kvinne skal vise sin personlighet, hva hun står for, hvilke verdier som betyr noe for henne, sier det meg svært lite om hun strør ut med ett bilde fra Kreta, et fra Tyrkia, et fra Florida, osv. Gjerne med et vinglass i hånden, sittende ved en uteservering. Utrolig mange profiler (i min aldersgruppe 50 - 62, iallfall) har akkurat dette.
Greit med hyggelige reiseminner, og man føler seg kanskje vel på ferie - men hva sier dette om den viktige hverdagen man skal ha sammen? Er det bare når man er på reise at livet er noe verdt for disse - eller at man da er mer "presentabel"? Eller prøver man å virke spennende på denne måten? -
For min del skygger jeg heller banen når jeg ser slikt.
Men jeg vil gjerne ha synspunkter på dette.
Er det noe ikke jeg forstår? (Jo, jeg forstår at de liker å reise, men det skriver de jo i profilteksten sin).

Hei :)

Noen jenter der ute som tar bilder?

Her kan du gjerne svare med pseudonym...

Alle har vel noenting, men jeg må le av at jeg i går holdt på å drite ned hele sofaen! Skulle bare kvitte meg med litt luft, og vips så hadde jeg hele buksa full av varm velling! :D

Ventet med sex

Siste svar fr. 13 jan. 17:36 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym trofast1e

Jeg er en mann som har ventet med sex fordi jeg har ønsket å gi den rette all min kjærlighet. Romantisk eller idioti? Det har tatt litt lengre en jeg hadde tenkt men livet er uforutsigbart.
Jeg har malt meg litt inn i et metaforisk hjørne på 2 måter.
Jeg hadde egentlig tenkt fortelle den rette om det hvor spesiell hun var hvor mye hun betydde for meg men nå er jeg i en alder der det å ikke hatt sex er unormalt så jeg planlegger ikke si noe men jeg vet det men det føles litt meningsløst at hun ikke skal få vite hvor mye hun betyr for meg .
Hvordan ville damer her reagert hvis en mann hadde fortalt noe slikt?
Det andre er at jeg står for mitt valg men også føler skam for det er jo unormalt å ikke hatt sex så det sliter meg i to retninger.
jeg kommer ikke til å gjøre dette heller men hvordan ville reaksjonene blitt om en hadde skrevet det i profilen sin?
Jeg har hatt forhold selvsagt men klart unngå sex siden jeg ville se om jeg endelig hadde møtt den rette jeg har klart distrahere de uten direkte å ha sex uten å gå i detaljer pluss oppfinnsomme unnskyldninger.
Jeg er meget lei ha dette som hemmelighet prøve skjule det men skammen er utrolig stor.
Bare noen få vet og det har gjort godt si det men jeg har vært utrolig nøye forsiktig med hvem jeg har sagt det til så bare etter at jeg følte jeg kunne stole totalt på de men jeg har oppdaget at jeg har havnet i den situasjonen at for hver ny jeg har sagt det til har jeg bestemt meg for at dette var siste gangen jeg sier det men så føler jeg en lettelse som vokser for hver gang også.
Det har vært forskjellige reaksjoner noen få positive men også noen som har kuttet kontakt tvert en dame ba meg oppsøke en prostituert fortest mulig og jeg rakker ikke ned på noen bare så det er sagt men jeg har ikke fulgt hennes råd da det strider med min grunn for valget og også mot hvem jeg er.
Så i 2017 hvordan ville det bitt tatt imot å bli fortalt når en hadde kommet til det punktet i et forhold å få høre at den andre hadde ventet med sex og du var den som han endelig ville gi alt til ?.

Livet...

Siste svar fr. 13 jan. 10:32 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym poet tet

Hva er lykke?

Hva vil vi ønske å savne hvis vi kommer i en situasjon der vi vet at døden er nær ?

Beskrivelsen av Drømmepartner er den som oftest avgjør om jeg blir interessert eller ikke. Her leser jeg mye "skal" og "må". Vær så god.

Men det slår meg; noen henvender seg til leseren med "Du", mens andres beskrivelse skjer i tredjeperson. Hvor mange gjør det ene eller det andre? Er det noen forskjell på de profilene som beskriver Drømmepartner i annen- og tredjeperson?

Jeg får et gult hjerte, sender et gult hjerte tilbake med et hei, så blir jeg blokkert. Stilig den 😂

Du skal på date og har et godt inntrykk av den du skal møte. Dere har snakket en del her på sukker og har en god tone. På date'n går praten lett og dere har det hyggelig. Hvordan bestemmer du om du vil se han/hun igjen? Hva slags følelser ser du etter og hvor raskt forventer du følelser?

Dette er brutalt til tider, hva må ei stakkars frøken gjøre for å få litt oppmerksomhet her inne? Og da snakker jeg ikke om "lyst på kxk" oppmerksomhet..
Sender hjerter og hilser på men nei..

Forslag anyone...? :)

Komplekser...

Siste svar to. 12 jan. 16:59 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva har dere for komplekser ?

La oss tømme oss for dritten her i denne tråden :)

En fyr snorka på toget i morrest. Siden det ikke er fellingstillatelse på sånne måtte jeg late som ingenting. Og folk rundt klarte å sove! Det var nesten like irriterende.

Jeg har vært på date, en veldig hyggelig date faktisk. God tone, mye latter, rett og slett en hyggelig kveld. Vi leter begge etter kjærligheten, vi har mange fellesinteresser, vi er i passne alder og alt det der. Men nei, kun venner sier hun. Ikke nå IGJEN tenker jeg! 😔
Men jenter sier som kjent en ting og mener noe annet. Og hvis jeg skulle ha et vennskap med alle jentene jeg har datet og som har kommet med det ønske, hadde jeg ikke rukket annet! Derfor lurer jeg på: Hva prøver hun å si nå? Er det "jeg vet ikke om du er min type og starter med et vennskap"? Eller "du er en bra fyr men ikke en jeg vil ha som kjæreste"?
Jeg er litt lei av denne bare-venner greia nå ass!

Hva tenker dere, går det å ha venner av motsatt kjønn?
Eller er de i kølapp system som han sier?

Huff. Dette er nesten litt flaut å innrømme. Jeg har falt pladask for Sats-instruktøren. Jeg som egentlig hater styrketrening har begynt å gå på Bodypump timer, alt for å se det sjarmerende smilet hans og høre den deilige stemmen. Han har en god og raus pappakropp, men er allikevel en sprek og sporty fyr. Så han bekrefter jo egentlig bare preferansene mine. Men jeg blir litt oppgitt over meg selv. Han er gift og har barn, og er totalt uoppnåelig. Og allikevel går jeg på Bodypump-time etter Bodypump-time.....

Er det flere som har det sånn? Utrolig frustrerende at det "aldri" er single menn jeg får et crush på (for jeg går ikke etter menn som har dame/kone).

om politikk, krig og fred og sånt. Eksisterer de på Sukker?

Dates

Siste svar on. 11 jan. 23:40 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Rage

Kom plutselig til å tenke på det igår når jeg la meg, jeg satt ny rekord i antall dater per år. Altså 4stk i 2016 :D Faen ikke ille for å være gutt haha.

Hvor mange dates har dere hatt i 2016?

Hei! Hvor i oslo synes dere er det beste ute stedet, shopping stede og hvor er det beste stedet du kan oppleve oslo på sitt beste? 😊

Sukkerfotografen

Siste svar on. 11 jan. 21:41 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Grubleren

Det er et snodig fenomen med profilbilder jeg har stusset over en stund: Et hav av damene har bilder hvor de sitter fremoverlent mot en speilblank bordflate. Samme motiv, samme positur, forskjellig dame.

Hva er forklaringen på dette? Har vi en omreisende sukkerfotograf som tar profilbilder og kun har *en* måte å gjøre det på, eller er det et eller annet fancy filter i instagram?

Syns det er alt for mange Luremuser her inne.
Flotte Damer som ser ut som Fotomodeller skiver til meg,hallo hva vil de meg?
Og når jeg prøver og få en dialog med de, er det som oftest Utlanske damer som skriver veldig dårlig Norsk. Da Gidd ikke jeg og snakke med de. Greit kanskje noen er Seriøse men de fleste er bare ute etter en ting.Og det er hverfall ikke kroppen min hehe.
Nei er ikke så lettlurt(håper jeg da).

Etter å ha vært medlem her så oppdager jeg att 75 prosent av damene her inne i alderen 35---55 år helst ønsker å finne en mann som har barn fra tidligere forhold, ofte norske kvinnfolk som ønsker barn på nytt helst vil bli kjent med menn som har barn med tidligere kjærester, jeg kan ikke bestemme hva norske damer vil ha av partner, men disse kravene som jentene her krever henger ikke på greip i kongeriket Norge. ett mannfolk i alder 35-65 år er en ekte norsk mann og om der er barn fra tidligere forhold eller ikke ja, livet går videre eller skal norske damer ha både i pose og sekk, det er urettferdig etter mitt syn!

Hei dere! Når "like på utdanning, antall år osv" er under viktig for en, har noen av dere sendt melding eller hjerte allikevel?

Blokkeringer...

Siste svar on. 11 jan. 08:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym LadyBlue

Hvordan funker egentlig dette med blokkeringer? Hvis jeg blokkerer en her inne, vil han allikevel kunne få opp noe om meg?🙂

Hva må egentlig til for å få et forhold nummer to til å vare mer enn to år -isj.
Ser at det er mange gjengangere her på sidene!!
Er kravene/ forhåpningene for store??
Drømmer man om en drøm?
Har lyst på noe laaaaangt jeg:-)

Det hender jeg får meldinger. Ikke så ofte, men innimellom dukker det opp noen som er desperate nok til å skrive til meg. Jeg svarer, for det har jeg lest at jeg må. Når folk har brukt 10 sek på å sende en masseprodusert melding til meg, må jeg bruke minst 20 sek på å svare. Det er vanlig folkeskikk, sies det. Under mottoet «alle skal få minst én sjanse i 2017», sender jeg selvsagt ikke noe avslag. Siden de ikke har skrevet så mye i førstemeldingen, går jeg jo inn på profilen deres for å finne noe å snakke om. Jeg prøver seriøst å få i gang en samtale, spør om ting, svarer på mine egne spørsmål, gjerne før de rekker å stille dem tilbake.. gjør alt jeg kan føler jeg. Så svarer de med ett ord, gjerne en forkortelse. Stiller jeg to spørsmål i samme meldingen, svarer de på ett. De sier de er interessert, men de viser det ikke. Jeg sliter litt med å se hvor de vil. De vil dele livet med noen (meg?), men de vil ikke fortelle hva de heter (til fornavn). De vil bli kjent, men de vil ikke fortelle hva de liker å gjøre på fritiden. Og de lurer ikke på noe, annet enn om jeg og vil bli kjent.

Er det bare jeg som får sånne meldinger? Tips for å få igang praten? Er det egentlig vits i å få igang noen prat? Bør jeg foreslå et møte i stedet? Eller bør jeg bare kutte kontakten først som sist?

....avreise 11.feb - hjemreise 1. mars...første gang helt alene på tur...det blir spennende.

12-16. feb blir benyttet til rolig akklimatisering i Ao Nang før jeg setter snuta mot Ko Phi Phi. Blir vel der ute en ukes tid før retur til Ao Nang...eller kanskje Railay...oooooh....don't know....føles digg:-)

Sol, snorkling, nydelig mat, deilig Chang, trening....aaaaaah....niiiiice:-)

Flott om noen tilfeldigvis kunne tenke seg å bli med, for jeg trenger hjelp til å smøre meg på ryggen...er livredd for å bli solbrent:-))

Når du tar noen i å fortelle direkte usannheter og det virker som de bevisst lyver. Konfronterer du de med det eller lar du det bare passere?

Er det feil og ha sex på første treff?

Det utlyses herved en stor finnerlønn til den som raskt kan gi meg et hint om hvor frøkna er... Hun som jeg vil dele pleddet med akkurat nå :D

Vi snakker femsifret beløp :P

At mannens penis er i ferd med å bli borte, gjennomsnittet på størrelsen har sunket drastisk de siste årene, skrives det.
Og alt dette går i retning av at den til slutt blir helt borte, bare et lite hull igjen. Og to små baller.
Er det sant som det skrives, at den forsvinner i takt med at mannens ego bare blir større.
Er det sant som det skrives, at en mann ikke kan ha et stort ego OG stor penis.
Bare spør.... 🤔🤔

Likestilling

Siste svar ma. 9 jan. 02:20 (103 svar)
Skjult ID med pseudonym stjerna

Er ikke likestilling at man skal ha lik lønn for lik jobb.
Hvorfor har likestilling blitt i alt?
Hva med litt god gammeldags kurtisering og høflighet.
Vis at dere er menn!
Vil du treffe dama. Spør rett ut. Ikke gjem deg bak likestilling. Damer liker nok helst en mann som tar litt kontroll.

Eller hur?

Fikk match på Tinder i går. Vi kom raskt i prat og vedkommende viste seg å være på jobbintervju i en naboby. Han bor i Oslo nå.
Bilder (anstendige sådanne) ble utvekslet på Snap og han ga uttrykk for at han syntes jeg var en fin kvinne; "får jeg jobben har vi en date".
I dag var han skikkelig på hugget også, hadde fått jobben men var litt usikker på om han skulle ta den. Vi chattet en god del.
Utpå dagen i dag blir jeg litt nysgjerrig og søker opp FB-profilen hans. And guess what? Han er "i et forhold med xxxxxx"! Fin dame, hun har en datter (som ikke er hans...han sa han var barnløs), jobber som instruktør på et treningssenter og det er hjerter, kjærlighetserklæringer, kyssebilder av dem og gud vet hva på profilene til dem begge.
Jeg skriver så å spør: "Har du dame?" Svar: "Hvor har du sett det?"
Jeg svarer FB.
"Er du sikker på at du er inne på riktig profil? Tror ikke min er synlig". Jeg tar screenshot å sender. "Ja, det er min profil".
Så kommer han med en idiotisk bortforklaring om at det er enkleste måten å få kontakt med andre folk på hvis han skal flytte. Så spør jeg om han tror dama hans setter pris på slik nettverksbygging via Tinder? Nei...han tror ikke det da (Døhh...).
Jeg skriver så en harrang om hvor innstendig jeg misliker menn som ham, at det er respektløst både overfor meg og kvinnfolket hans, at jeg har vært i hennes sko og at han må skjerpe seg! Så blokkerer jeg ham fra Snap.
Går inn på Tinder for å slette...da har han allerede slettet meg.
Jeg sjekker så FB; nå har han skjult info'en om at han er i et forhold der(!)

Teller på knappene om jeg skal skrive til dama hans nå...(har "bevis" jeg kan legge ved). Er DRITTLEI av å hele tiden komme i kontakt med/se/høre om mannfolk som oppfører seg sånn som dette! (- sikkert kvinner også...aner ikke).
Det må da f*en meg gå an å ha litt integritet, vise vanlig folkeskikk og respektere andre, - spesielt partneren sin?!

Hva ville du ha gjort? Skrive til dama eller bare la ham fortsette å ture frem mens hun sitter intetanende og tror han er drømmemannen? Grrr...