Sukkerforum

Nyttår

Siste svar ma. 1 jan. 00:19 (4 svar)
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Ønsker alle sammen et Riktig Godt Nyttår
og takk for det gamle...
Jammen overlevde vi det og..🎆🎇🎉🎊😉😊

kontakt

Siste svar sø. 31 des. 2017 22:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Hei, vil bare si at jeg synes denne siden ikke funker i det hele tatt. Har sendt en del meldinger og ikke fått noe svar. Ikke sendt slibrige meldinger heller. For sånn er ikke jeg. Synes det også er rart at jeg ikke får noen match, skulle ikke dette komme opp når man er inne på Looks. Så det vil altså si at det er ingen som har sett på meg og gitt meg vil vite mer eller klar. Jeg er en positiv kar, men synes det er leit at jeg ikke får noen likes eller meldinger. Kan da ikke være så stygg, men men, er ingen Don Johan heller, så det går fint. Håper på bedre respons på nyåret.

Hei! Noen andre som bare slapper av hjemme ikveld? :)

For de fleste har vel fått med seg diverse artikler i media angående blant annet yngre damer som velger å IKKE ønske seg barn. De blir gjerne hetset og kalt egoister, karrierefreaks og gud vet hva. Et tegn på intoleranse og mangel på forståelse for andres valg? Det er åpenbart noe større aksept jo eldre man blir for å sterilisere seg, kvinner som menn. For de som føler seg ferdige med barneproduksjon. Kjør debatt.

Nå ved nyttår er det en bra tid for oppsummering og ettertanke. Hvordan har ditt år vært? Har du nådd noen av de små eller store målene du har satt deg, og er du på et bedre eller verre sted i år enn for ett år siden?

Jeg er en «godt oppdratt» og høflig mann, og ikke veldig pågående. Min frustrasjon, som jeg ønsker å dele i mitt første forum innlegg, handler om folkeskikkens fall. Superenkel forskning (egen erfaring) viser at gode manerer og høfflighet hører til sjeldenheten. I høst har jeg hatt «match» med flere kvinner, og sendt den første obligatoriske «hei» meldingen som det som regel er forventet at mannen skal gjøre. Ved noen anledninger har jeg ikke fått svar - det har jeg ingen problemer med å akseptere (forstår det godt at man ikke kan svare på alle). Men, i flere tilfeller i siste halvdel av 2017 (8 ulike tilfeller) har jeg opplevd noe som ikke kan beskrives som annet enn mangel på folkeskikk. Det handler flere enn to tilfeller hvor vi har avtalt å treffes, men når tid og sted kom på banen var kontoen inaktiv. Et annet tilfelle med gjennomført hyggelig date hvor hun sier vi må treffes igjen, men når jeg tar kontakt blir det helt stille. Sletting av dialog og match uten noe forvarsel midt i en pågående dialog (Tinder), og andre ganger - rett og slett taushet. Faktisk har jeg KUN hatt denne type erfaring og, i mine øyne mangel på normal folkeskikk, i alle jeg har hatt kontakt med i høst - altså superenkel statistikk - 100%. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært verken frekk eller veldig pågående i noen av disse tilfellene.

Er det sånn vi har blitt, blaserte, uhøflige og ignorante? Har vår anonymitet på nett-dating arenaen gjort oss totalt likegyldige til andres følelser. Er det flere enn meg samme inntrykk, eller har bare jeg vært veldig uheldig? Gjelder det også for menn? Jeg må si at personlig har jeg generelt mistet litt tiltro til kvinner på nettdating sider etter mine seneste opplevelser. Jeg håper at det ikke er slik vi har blitt, men troen på nett-dating som arena for å finne en kjæreste har for meg dalt et par hakk. «Det er håp i hengende snøre», så det kan nok være at jeg prøver igjen, men da med forsiktighet og svært lave forventninger.

Det går i sex koder i denne tråden, herved er forumet advart :-)
Jeg er bare nysgjerrig på om det som står i artikkelen under er godt kjent?
(Det vil si at ankelsmykke for en del betyr at dama er en "hotwife"= hun er i fast forhold men det er avtalt at hun kan ha sex med andre menn.).
Er det noen her som absolutt ikke er en hotwife, men har blitt feiltatt for å være det på grunn av ankelsmykke...?
Det skal vel noe til kanskje, i Norge går vi godt tildekket store deler av året og viser vel ikke ankler så ofte uansett men..... :-) :-)

https://www.elitereaders.com/shocking-symbolism-anklets-secret-meaning-hot-wife/

hilsen .. mann selvfølgelig

Når en du ikke er interessert i f.eks skriver "Jeg ønsker deg en fin jul!" eller "Har du en fin jul?". Svarer du høflig på julehilsenen, svarer du med at du ikke er interessert eller lar du være å svare?

Er det noe sted i Oslo som passer bra til å gå ut alene på nyttårsaften? Tenker i så fall spise hjemme og evt. gå ut litt senere på kvelden?

Antar at det er vrient å fikse en date på nyttårsaften? ;-)

Er det noen som ikke anerkjenner politisk korrekthet som et reelt begrep/fenomen?

Date nyttårsafta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fant

Feirer nyttår i Bergen-klar for ein date med meg?49 år, ungdommeleg, sprek, impulsiv

Julematen

Siste svar fr. 29 des. 2017 22:00 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Blåmeis

Hva spiser dere til julemiddag? Har dere noen vrier/særheter på den tradisjonelle maten som dere tror ikke andre har?

Her blir det pinnekjøtt, med pølser, sossisser, kålrotstappe, poteter, og blomkålmos 😋

Blomkålmos smaker nydelig til pinnekjøtt 😀

Hvor gammel kan en mann være å få barn, samtidig som det ansees som riktig/forsvarlig ?

Bør man ha et sterkt nettverk og familie for å sette barn til verden ?

Jeg tenker at det er viktig, slik som det er i dag. Jeg har ikke dette, og ønske om flere barn vil virkelig settes på prøve, hvis jeg skulle komme i posisjon.

Vet ikke hva som er tradisjonen tro her inne, men denne er for oss som tror på nissen, og andre troll. Egen julemusikktråd er på sin plass for å lette rundetidene til de som går rundt egen busk, synes det er deilig i fjorden, og med engler som stadig ramler ut av skjul.

Glade jul!

Attraktiv

Siste svar fr. 29 des. 2017 13:24 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sånn helt objektivt, hvor attraktiv er du på en skala fra 1 til 10, der 10 betyr helt uimotståelig?

Hei!
Når jeg ser på en del profiler som matcher ganske bra her inne, så er det likevel slik at de fleste ikke matcher meg på dette med barn..
Er det veldig rart at jeg ikke har barn og ikke ønsker barn? Kanskje det bare er slik at jeg tilfeldigvis har dumpet borti mange som vil ha barn?
Har stebarn fra tidligere forhold og det er nok for meg, trenger ikke å være fulltidsforelder.. Kan gjerne være sammen med en ny en som allerede har barn, så lurer litt.. Kanskje de som ikke vil ha ny partner uten (nye) barn er et annet sted for å sjekke?

Det er på tide å ta bladet fra munnen. Dette har gått alt for langt. Det forekommer stadig oftere, og ingen ser ut til å bry seg nevneverdig. Man er kanskje redd for å bli stemplet som fordomsfull, og later som ingenting. Her må det kraftigere lut til. Justisministeren bør kjenne sin besøkelsestid og lansere et lovforslag. Det haster! Fortsetter denne utviklingen, tør jeg ikke tenke på hvordan Norge vil se ut om noen år. Befolkningen slik vi liker å kjenne den, vil være erstattet av en gjeng med slubberter.

Jeg snakker selvsagt om joggesko.

Det er ytterst sjelden jeg ser folk med jeans og joggesko som faktisk løper. Hva skal de da med joggesko? Jeg kan opplyse om at de fleste sko har gummisåler, og at den distansen man tilbakelegger på en vanlig dag til og fra jobb, ikke krever spesialutrustning nedentil.

Jeg lanserer derfor ideen om et skopoliti med vide fullmakter. Hvis man blir stanset av en skokonstabel uten å kunne fremvise erklæring fra ortoped, skal vedkommende avskoes på stedet og eskorteres til nærmeste skobutikk. Der skal konstabelen påse at synderen erverver skotøy som oppfyller et minstemål hva kleskode angår.

(Går du med joggebukse på jobb? Nei, nettopp.)

Jeg har fått en utrolig fin julegave, dette var noe jeg virkelig ønsket meg.Klarer ikke helt å tro på det, men vil så gjerne😊

Jeg har fått sommerfugler i magen❤️ Neste mnd kommer han hit jeg bor og vi skal ha en natt på hotell. Gleder meg som en liten jente😇 Vi har fått en sånn kontakt som jeg ikke trodde var mulig. Skummelt å få slike følelser for en mann man ikke har truffet enda...

Men begge to føler det på sammen måten❤️

Når går man for å være "desperat" ?

Kan det være når man synes det meste begynner å bli kjedelig å gjøre alene etter endel år som singel ? Eller er det når man begynner å bli redd for ikke å finne noen i tide?

Lider man av depresjon, eller er man desperat når man så sårt inni helvete ønsker seg noen å våkne opp med og stake ut kursen med ?

Det lukter skam i hele rommet her ligger jeg i fosterstilling på rom nr A251. Fantastiske kokker på tjukkholmen (tidligere Valhall), og dårlig viljestyrke fra min side har end opp i 3 dager lag matorgi der jeg har besudlet kroppen min fra morgen til kveld. Pinnekjøtt, ribbe, and, viltaften, krabbe, reker og kalkun har blitt konsumert uten omtanke for kropp og sjel. For å ikke snakke om desserter, jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. I alle rom, ganger og rom ligger sjokoladen spredd samen me fiken og kransekakestenger. Dette har før til at jeg har gått småkvalmen gjenom hele dagen, og det har ikke stoppet meg på noe vis... Dessverre. Nå sitter jeg bare å håper de leverer ut gavekort på en eller annen fettsugingsklinikk ved avreise. Nei jeg får komme meg opp til kveldens underholdning...

oppskriften for å vinne deres hjerter!!
Er det virkelig så enkelt gutter??

Hvordan er det, hva betyr tilstedeværelse av en partner i jula ? Er det savnet sterkere i høytiden, eller er det ingen forskjell ?

Det er bedre å få ett negativt svar enn ingen svar når man sender en melding og prøver å oppnå kontakt. Det at noen tar kontakt er jo ett kompliment i seg selv. Jeg synes det er dårlig manerer å ikke svare. Jeg ser jo at meldingen er lest, men så hører man aldri noe. Det skal ikke mange sekundene til. Prøv å vis hensyn og ikke bare leve i din egen boble :).

Juhu!!! Da er ferien startet, og jeg har fri frem til 2. januar!! 😍😍😍 FOR en luksus for en gammel turnusarbeider. Skulle ønske jeg hadde det slik da ungene var små. Nå blir det noen dager med rydding i heimen og stelling av studenter, før jeg drar ut på legd for å være supertante. Mens jeg er det, skal jeg bli vartet opp og fôret etter alle kunstens regler av søstre.🎄🍾🥂 Føler meg glad, takknemlig og usedvanlig lett til sinns til å være meg på denne tiden. I år har jeg ikke vært juleblå fra november, som jeg normalt er. Gamle hunder KAN lære å sitte.😄

Håper alle får en riktig god jul og at nissen er i ekstra godt humør i år 😊

Skrelte og skrelte for sulten var stor, men nå står magen rett ut, og det er et lass igjen 😀

3 dager før jul fikk jeg beskjeden som gjør julen litt annerledes i år. Min 62 år gamle onkel døde etter 7 ukers kamp mot kreften😢.

For tante, barn og barnebarn blir julen satt litt på vent selv om den er her.

Vi vil likevel forsøke å bruke julen til å minnes onkel som den bauta han var for kone, barn og alle andre i familien❤️.

Hvil i fred✝️

Jeg skulle så gjerne hatt en date i et bryllup.
Min datter skal gifte seg om 10-30 år, og har ikke lyst til å gå alene. Har du lyst til å gå sammen med meg? 😉

Hei
Må ta noen forbehold med en gang.
Ønsker at denne tråden skal være seriøs!
Vi er alle forskjellige, oppfatter ting forskjellig og tar ting forskjellige osv.

Dem aller fleste vet nok hva dem selv liker og kjenner seg nok igjen at det er forskjell fra person til person og ja gang til gang. Og dem fleste har nok opplevd og husker nok de utrolige opplevelsene som var helt utrolig.

Sex livet er for dem fleste veldig viktig og flere synes at det skal være bra i neste forhold. En må gå ut ifra at dem fleste har samme forutsetninger til å gi en utrolig opplevelse som en tidligere har opplevd (attraktiv, fysisk, velvære, følelser osv).

Da er det over på kjernen av tråden. Og ja må jo få sagt det også, menn har også mye dem kan bli bedre på. Men si at blow job, hand job og ridning ikke er godt nok. En liker det men opplevelsen er dårlig gang på gang.

En husker kanskje ikke hvordan andre har utført dette på en men bare at det var himmelsk. Hva er den beste måten for at dette skal bli like bra eller bedre uten at hun tar seg nær, får dårlig selvtillit og heller lar være å prøve/øve?

Ønske er at hun selv vil gi deg den opplevelsen.
Hvordan si ifra og når?
Hvordan gi henne inspirasjon (venninner, kamerater, blader, film, google osv)?
Hvordan lage en "øve" arena og når?
Hvordan gi tilbakemeldinger (ofte vanskelig å gi tips, enklere å si at det ikke virker)?

For de av dere som har vært der og prøvd både med gode og ikke fult så gode erfaringer. Del gjerne slikt at en kan få tips på hvordan dette best løses. Nøkkelen er kommunikasjon.

Tar gjerne kontakt om du har lyst på noen aktiviteter

Jeg håper dere kan få en fiks som gjør at jeg ikke får en e-post med matcher som faktisk ikke er match med meg. Jeg har ikke i profilen min at jeg søker jenter på 23(og ofte yngre). Søte er de, men laaaangt unna det jeg søker. Det er også pinlig og åpne profilen via e-post (alder vises jo ikke) for å se at alder er 23 eller yngre!! Det hadde vært en topp julegave det... Utover dette "dilemmaet" ønsker jeg dere alle i sukker enn riktig god jul.

Julehilsner skal blir til alle .

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ruddin

Ønsker alle her inne en riktig God Jul og Godt Nyttår 🎅 🎄 Klem fra nissemor

Jeg savner en tråd med litt skravlings bare. Hva driver dere med nå, rett før jul?

Hva rører seg?

Den 13. januar går Alle Singelfesters Mor 6 av stabelen - en av årets største singelfester! Denne gangen blir festen på Sirkus ved Solli plass. Vi håper å se så mange som mulig der! For å melde deg på eventet bruk påmeldingslinken under eller trykk på events - Sirkus 13. januar.

https://sukker.no/arrangement/3417/sirkus-13-januar

Velkommen! 😀

Ønsker dere alle en riktig god jul og et riktig godt nytt år!

Vet ikke om noen har sett denne, men det er hele 45 minutter med Ron Swanson som drikker whisky foran peisen. God stemning altså. Hadde jeg hatt peis hadde det vært meg.

https://www.youtube.com/watch?v=LS-ErOKpO4E

Håper alle får en gledelig jul, og at dere er klare for nyttårs-rushet som uungåelig kommer da alle har forsett om å finne sin utkårede i 2018.

Starter enkelt.
Hvilket land kommer Lucia fra?

Spesielt mannlige autoriteter innen diverse fagfelt, kjendiser, sjefer/ maktpersoner osv får nå sine pass påskrevet i meetoo kampanjen. Selv er jeg ikke «høyt på strå» statusmessig men har som de fleste andre selv sett og hørt om hvordan mange kvinner svermer rundt og flørter med denne type menn. (Eksempelvis en eldre tidligere rallykjører kjendis forteller i intervju at han mange år etter å ha lagt opp, halvgammel og ikke noe glansbilde fortsatt da måtte jage unge kvinner ut av hotellrommet etter fuktige kvelder).
Mitt spørsmål er: Alle historiene som dukker opp hvor kvinner er krenket av overordnede/kjendiser/autoriteter. Kan noen av disse historiene ha to sider? Eller gjelder det ikke lenger at en historie ofte (men ikke alltid! Det finnes dessverre enkelte mennesker med elendig adferd!) har to sider ikke når det gjelder anklager om uønsket sexuell oppmerksomhet fra denne type menn?
(For ordens skyld: Jeg betviler ikke at det finnes en del drittsekker som tråkker bevist over grenser og gjør livet til kvinner dårligere. Dette må taes knallhardt! Som alle andre alvorlige krenkelser/ mobbing ol mot begge kjønn!
Men mitt spørsmål er aldtså: Kan det være to sider av en sak også i tilfeller hvor en mann blir annklaget for å vise uønsket sexuell oppmerksomhet? Eller er kvinnen virkelig i seg selv opphøyet i forhold til mannen når det kommer til hva som er sant og ikke sant i slike tilfeller?

Har vært på Mange dates med mange forskjellige. Å jeg blir til stadighet overrasket over hva motparten kan si om seg selv, som gjør at jeg ikke velger videre dates.

Det er jo så mangt, men kommentarer som:
Gjør ikke så mye på fritiden, kun spiller spill.
Sier mange ting som tyder på null selvstendighet.
Sier at de har sterk migrene på 4 daten(hvordan skal det da bli hvis vi får barn? Skal jeg være mamma Og pappa mens hun sover?)
Sier at de trenger en kokk, da de ikke selv kan lage mat?!

Å listen fortsetter.

Gaver er alltid vanskelig synes jeg.
Hvilken gave har dere gitt til den utkårede som dere har vært veldig fornøyd med? og har dere gitt noen som har slått helt feil?

Og nå fortjener jeg en kjæreste som kan syntes synd på meg! Etter fjorten timer på tog mister jeg bussen og må vente tre timer på neste, men problemene slutter ikke der! Mister fergen med minst mulig margin og får ytterligere to timer venting.. men nå er jeg trygt plassert i stolen og bare venter på at en kjæreste skal falle ned i fanget mitt.. Hvor er du???? 😗

Hei alle sammen! Husk å melde dere på årets singelfest som tar plass på Sirkus, Solli Plass den 13 Januar!

Påmelding: https://sukker.no/arrangement/3417/sirkus-13-januar

Hei

Er det noen kjekke menn fra Hordaland her som vil prate med en jente fra Bergen? 😊

Du må være over 170, vite hva du vil, takle at jeg har ett barn. Alder er stort sett bare ett tall, men jeg har definitivt en øvre grense... har du skjegg er det ett stort pluss😊😊
I am å princess by day and å slut by night😉
Sender du dickpics får du ikke svar fra meg... Det finnes ikke noe mer turn off enn det..

Språk

Siste svar ti. 19 des. 2017 23:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Nynorsk eller norsk?

Jeg synes verden er ganske raus med uønsket seksuell oppmerksomhet og diskusjoner rundt det, men jeg synes det er lite fokus på ønsket seksuell oppmerksomhet. Hvor er den liksom? Jeg finner alt for sjelden gode kandidater til det, og når jeg endelig blir blank i øya er de som regel opptatte (og for meg da uaktuelle) eller ikke interessert i å overøse meg med seksuell oppmerksomhet og imøtekomme mine ønsker. Hvordan står det til med dere andre på denne fronten?

og jeg har glemt å logge inn for å dele ut hjerter! Oh noes!

Hvordan skal jeg treffe noen å invitere med på nyttårsfeiring da da?

Legger du datingen på is i julen?

Når di kommer hjem etter en lang dag og du sjekker ribba du satt i ovnen klokken 08 har truffet perfekt på temperaturen. Ohh gledes! Det eneste som hadde vært bedre ville vært å kunne delt den med noen..

Hva er dette sende mld til noen og bare blir blokkert. Dette mener jeg er meget uhøflig.