Sukkerforum

Wuhu ut på byen i kveld. Flere som skal?

Det er først ved 1:35 det tar av, etter å ha tatt av kan en si...

http://www.youtube.com/watch?v=kxTAjVGN4CE#at=188

Hei hei folkens!

Jeg har, av uante grunner, single venninner som henger på sukker. Felles for dem alle er at de har en røys med menn som de har 100 i match med. Finnes det virkelig menn som har 100 i match med damer? Jeg har én gang vært oppe i 92 i match. Søker jeg alle damer, rubbel og bit her inne, så har jeg fire fem over 90. Så, menn, hvordan har dere det på matchtall fronten?

Har det blitt en kamp mellom de anonyme og de "åpne" på forum?

Noen som vil bli med på en uke sydenferie i august? Her er de fleste venner på ferie med kone og barn.

Forleden lørdag, tok jeg kontakt med en hyggelig mann i en propfull nattbuss i Oslo. Vi har utvekslet telefonnummer også.
Vi skulle treffes på søndag, men han svarte ikke på min sms. Har ikke hørt noe fra ham siden.

Altså kjære menn , dere som klager over initiativløse kvinner og ikke tar sjansen når den byr seg. Hva er vitsen ?

Og hvorfor utveksle telefonnummer hvis du ikke er interessert?

Nei, noen ganger forstår jeg ikke dere menn.
Men det skal ikke stoppe meg å ta initiativ igjen. Det var veldig moro faktisk :-)

Jeg vil gjerne knulle med nabojenta, men er redd for å spørre. Hun er 38 og så nydelig.

Hvorfor i all verden har man 10 bilder av natur eller hunder/katter/fugler eller hva faen og ingen bilder av seg selv?

Skjønner ikke dette jeg..

Noen som ikke har noe å reise sammen med på ferie, men har lyst en uke til syden???

Som den eneste single i venneflokken, og alle bruker opp ferien sin på familie og kjærest.. så søker jeg kanskje noen, gjerne flere å reise på tur sammen med... Skal på familieferie, men det er bare 2 av dei 5 ukene.

Det var på starten av 90-tallet, at internetbølgen virkelig traff land. Fra før av var man vandt med en telefon som stod i gangen, og det å ringe til kamerater eller kjærester ble ofte gjort via telefonkiosker. Det røde totemet som praget en hver krik og krok av det ganske land med lukten av store telefonkataloger som møtte deg i det du skulle inn for å ta en kjapp telefon. Kommunikasjon var ikke noe man så på som en selvfølge, "vi prates i morgen!". Det ble etter hvert mer vanlig at flere og flere husstander fikk flere linjer, med tilhørende telefoner. Og noen var så heldige å ha en datamaskin i hus, med tilhørende modem. Det var vanlig at man gikk til venner, banket eller ringte på for å høre om Alex eller Glenn var hjemme. Å nå hverandre via telefon ble gjort av og til, men det tilhørte det sjeldene. "Du har bein å gå på!" lød det fra fattern. Han hadde rett, det var ingen unnskyldning at vi hadde telefon, eller internet på dataen.

Jeg husker godt lydene som pep febrilskt fra modemet første gang man skulle koble seg opp mot den store verdensveven. Det kjentes så nytt og så spennende, og man hadde en fornemmelse av at man kikket inn i fremtiden. Samtidig så rullet nokia, philips, bosch og ericsson ut et marked av hva som nå minner om powertools, men som den gang var mobile enheter man kunne kommunisere med. Mobiltelefonen og internet var kommet for å bli.

Med stor skepsis, og uvitenhet så man ikke mulighetene til disse duppedittene den gangen, man klarte seg tross alt uten. Behovet var ikke trigget, og kaffe hos naboen smakte tross alt bedre enn den man lagde selv. Enten naboen bodde to hus rett ved eller noen km ned mot byen. Jeg husker det svei i øret når jeg ringte med min utbrettbare bosch. Den var så robust at jeg helt sikkert kunne brukt den som hammer, men den manglet alikevel snake og hadde kun to linjer disponibelt til tekst. Om ingen svarte når man ringte, så var de borte eller opptatt. Man nøyde seg kanskje med et lite svar på en telefonsvarer.

Vi har aldri vært så tilgjengelige, men samtidig så distanserte som nå. Vi samles i foraer, klubber på nettet og enes på avstand, godt gjemt bak hver vår skjerm med tilhørende tastatur. Vi velger med øynene, istedenfor med hjertet, hvem vi ønsker å kommunisere med, og har du en nedskrevet liten hemmelighet som ikke aksepteres lukes du vekk før det første "hei'et" inntreffer. Man har kanskje aldri vært så tilgjengelig, men samtidig så utilgjengelig? Hva tenker dere?

Lurte på har dere virkelig elsket noen? Vet du hva det er å elske? Tror du at du kommer til å oppleve den store kjærligheten, eller er det bare noen få forunt, og noe man kun ser på film?

Av og til hender det at jeg bare åpner notepad og begynner å skrive, uten å vite hva det skal bli, en historie? Et dikt? Bare tilfeldige ord? Hvilket humør er jeg i? Har jeg mistet teften? Eller blir det bra? Svært ofte skriver jeg bare for å slette... Men i dag klarte jeg å skrive noe som virker litt romantisk, forførerisk og sexy...Ikke de beste rimene, men det handler om kjærlighet. Det handler om å gjøre det beste ut av vanskelige situasjoner. Det er ikke bestandig resultatet blir som forventet.

The Huldra - av meg...

In the shimmering light
of the moon at night
The music I hear
everywhere but here
it's sound is silence
The way you move
like a dance without sound
A shadow across the lake
real and not fake
How can I flee
when you are all over me
dragging me down
letting me drown
But I have not taken
my final breath
To me you are art
your tale got my heart
and all I can do
is make bubbles as I fart.

Noen jenter som skal på sommerfest i Ålesund imorgen kveld? Kanskje har lyst til å møtes for ein øl.

@admin(s)
Ha en fin dag :)

July 26, 2013 14th Annual:
System Administrator Appreciation Day

Your network is secure, your computer is up and running, and your printer is jam-free.
Why?
Because you’ve got an awesome sysadmin (or maybe a whole IT department) keeping your business up and running.
So say IT loud; say IT proud …

Happy SysAdmin Day!

sysadminday.com

Noen andre enn meg som har opplevd at dater som blir avtalt litt frem i tid som regel ikke blir noe av:) Enten det gjelder en konkret dag eller litt sånn uformelt om en ukes tid. Tyder ofte på at man er andre eller tredje valg og at det er noen andre dater som skal avklares først.

Opplever dere jenter også dette?

Må man påpeke dette?
Selvklart for meg men jeg er blitt provosert av sånt i profilene.

Blir jeg altså nr. 2? Eller nr. 3 hvis det finnes 2 barn?

Ja, jeg har et forslag men tør ikke si det...:)

Noen som vil være med ut å ta en utepils og sjekke livet på byen ikveld? Oslo

Noe jeg har fundert på er; hva som får noen jenter til å legge ut bilder, som profilbilde eller i fotoalbumet, av seg selv med puppene hengende nesten ute av det lille som holder dem på plass. Samtidig som dem søker etter seriøse forhold.

Dette er på ingen måte en sytetråd. Jeg bare er nysgjerrig på hva som får noen jenter til å gjøre dette.

Disse bildene vil ofte ikke tiltrekke seg det dem skrive dem er ute etter, for min del så sorteres disse fort nedover i bunken. Ikke det, jeg liker pupper like mye som enhver mann, men det blir litt for mye av det gode på en måte.

Noen andre som har innspill? :)

Er mektig lei alle de som besøker min profil som ikke selv har profilbilde eller bilder av seg selv i album. Hva innbiller dere dere? Tror dere virkelig at vi med bilder ønsker kontakt med dere uten å vite hvordan dere ser ut??
Er til og med de som kommenterer at jeg har fine bilder...er vakker osv....Synes det rett og slett er frekt! Når de ikke tør vise trynet sitt selv!
Så et tips til dere pysene: Legg ut bilder, og vis hvem dere er! Da kan det i hvertfall hende dere får et svar...om ikke annet en høflig avvisning:)

Kunne tenke meg selskap på sykkeløkten min i dag.. Bare å si i fra om du vil være med :) supergod form er ikke ett krav, men fint om du er med i ca 4 timer :) Tenker en tur da på ca 10 mil :)

Har lyst til å dra en tur, og det hadde jo vært hyggelig å ha noen å henge med :)

Tenker dere at det å sette et hjerte er en tilstrekkelig innsats for at dere skal sende en første melding eller forventer dere en melding?

Hvem har finest kropp av disse? Kom gjerne med innspill om dere foretrekker noen andre.

Brad Pitt i Fight Club: http://www.averagemarrieddad.com/wp-content/uploads/2012/10/Brad-Pitt-fight-club -body.jpg
Edward Norton i American History X: http://1.bp.blogspot.com/_wjOeNTRwpT8/TSIHx9p9tTI/AAAAAAAAAYY/f9O4bXVRc_E/s400/N orton%2BX.jpg
Tom Hardy i Warrior: http://1.bp.blogspot.com/-yQ1rv8l1Z_U/UGxxRFU7bQI/AAAAAAAAA3c/XFt0EAC5iw4/s640/T om-Hardy-Warrior.jpg
Jay Cutler: http://bodybuilding.com.do/wp-content/uploads/2010/06/Jay_Cutler.jpg
Vin Diesel: http://1.bp.blogspot.com/-1eREZbiRXtE/TmRZIcPPZgI/AAAAAAAAADY/0la5mu-hlh4/s1600/ vindiesel.jpg
Ryan Gosling: http://www.heatworld.com/upload/139241/ryan_gosling.jpg

Er jeg unormal som allerede gleder meg til jul? Det er forsåvidt veldig tidlig enda, men allikevel så er det så mange ting jeg gleder meg til. Den varme tiden man tilbringer med familien, tv-seriene som går på barne-tv og tv2 (syns ikke tvnorge har så mange koselige juleserier), filmene som går rett før, under og etter julaften. Kirkebesøket før middag, grøten, lukten av juletreet. Pynting av juletreet, lille julaften. Julemorgen.

Ah... er jeg unormal?

Har vært på noen dater med en fyr og funnet ut at det ikke var det helt store. Dette gav jeg beskjed om og det gikk veldig greit! MEN så fjernet jeg han etterhvert fra facebook, og DA ble han sur da...

Hadde du blitt sint om jeg fjernet deg fra facebook etter en mislykket datingperiode?

Jeg har vært her en måned ca. og er ganske ny på sukker. Jeg føler det er en ganske seriøs side så langt men det som
plager meg litt nå er at ingen svarer når jeg prøver å ta kontakt. Skriver bare litt om meg selv og refererer til noe på profilen til den jeg
prøver å få svar fra. Jeg har ikke hatt noen lykke så langt med noen svar i hele tatt. Så det jeg lurer litt på er det så vanskelig å svare her eller er det noe jeg sier galt. Er profil bildet mitt litt uheldig, jeg har flere bilder på albumet. å jeg er litt usikker på hva får en jente til å faktisk bare si hei tilbake og starte en samtale liksom. Det hjelper jo ikke å være helt stille, det får mann jo ikke stort utav.
Kan hvertfall prøve å bli litt kjent kanskje det klaffer etter litt info. Jeg tenker bare at det er vel derfor de har laget profiler her for å komme i kontakt med andre, men hvis man ikke vil ta kontakt tilbake er jo hele greia litt bortkastet føler jeg. Noen tips what do i do wrong people?? ;-D

Hva er ditt brukernavn og hvorfor har du akkurat valgt dette navnet?

Mitt brukernavn tafkap er selv en forkortelse for the artist former known as Prince. Altså Prince(Purple Rain)
Hva er dere historie bak deres kallenavn?

Både i platonisk og romantisk øyemed er det lurt å oppretthalde sin eigen sjølvrespekt. Då kjem ein lengst og djupast.

Hva trigger deg til å sende en melding når du er inne på en profil? :)

Synes at det er vanskelig å få kontakt med damer her inne, særlig fra eget fylke Nordland. Lurer på hva jeg gjør feil. Eller ikke gjør....

Man blir så hardbarket og ugjennomtrengelig etter en stund som håpefull nettdater. Man leser side opp og side ned over alle de umulige kvinnfolka som ikke svarer og de ubrukelige mannfolka som er ute etter kortsiktig andrehåndsonanering. Sidene kryr av nyskilte, single, redde, uklare og usikre mennesker som prøver å treffe blink, uten å vite hva de kaster og i hvilken retning de må kaste, blinken virker til å være langt ute av syne, det er mørkt og man har ikke skikkelige dartpiler.

Hver gang vi skriver en melding så dør en leprechaun av stillheten og støvet som lander i vår innboks. Jo nærmere man bor, jo vanskeligere er det å treffe blinken, det er som om geografisk nærhet egentlig er det røde feltet i midten. Vi kaster kniver, synåler, økser, dartpiler, bowlingballer, q-tips og pinsett, men ingenting treffer, kanskje i beste fall får vi to poeng. Noen ganger er det som i barndommen når man egentlig ikke kunne kaste særlig bra, og pila gikk i gulvet eller i en slapp bue før den traff veggen like over gulvlista. Noen reagerer med kaste alt de har, mens blinken får fylleangst og pakker seg inn i bobleplast for å stenge verden ute. Andre gir opp og setter seg i baren og ler. Plutselig kjenner de ei pil i ryggen og tenker hva i fondue var dette? Snur oss rundt og ser at rommet er fullt av paniske mennesker, høye på livet og tynn fjelluft som står og kaster i alle retninger. Det er som en kombinasjon av blindebukk, snurreleker, drikkespill, dart og rubriks kube, en umulig oppgave som skal løses mens vi egentlig er utslitte, svimle, lei og bare vil hjem – må bare kaste en runde med synåler først.

Jeg synes det er helt greit at jenter har stor rumpe. Stor rumpe kan være stor og utrent, som ikke er så bra, eller stor og trent, som er bra. Hvis jeg har diskutert noe av rumpe-relevans med jenter, så har det hendt at det nesten glapp ut av meg: "men du har jo også stor rumpe". Jeg klarer akkurat å stoppe den dumme hjernen min før den plaprer det ut... men uansett... hvordan ville du tatt det hvis en mann påpekte at du hadde stor rumpe?

Suzanne Svanevik ble visst snurt av at noen sa hun hadde stor rumpe...men hallo..hun har jo litt stor rumpe! Hvorfor må man ta seg så nær av dette?

http://www.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw

Hei, jeg oppretta profil her inne for noen dager siden, dette med nettdating er nytt for meg og jeg er ikke helt sikker hvordan en profil som min vil bli mottat.
Hva mener dere andre her inne, er det for drøyt å gå til dette skrittet eller kanskje det er andre meninger og synspunkter?
Dere kan jo gå innpå profilen å lese selv, alle detaljer er å finne i den!

Hei! Har ei jente her som er 20 år, langt rødt hår, rocka stil, nerdy/geeky humor og kjempesøt som ønsker en blinddate snarest!!!! Hun har ikke bruker på sukker, så derfor vil hun ikke vite hvem du er, og alt vil være en eneste stor overaskelse! Hun søker gutt alder 20-25 fra Trondheim, som er hyggelig, positiv og VELDIG UTADVENT!

Send meg brev hvis du er interessert! Så tar vi det derfra! Hugs fra Annekatten!

Hvorfor er det så viktig for oss mennesker "å finne noen"?

Hva er det som gjør at DU faller for noen, hvilke kvaliteter har de, hva er det disse kan bidra med i ditt liv for at det skal bli enda litt bedre? :-)

Dette er en gladtråd (men seriøs), så undertegnede setter umåtelig stor pris på en positiv vinkling og positiv innstilling til verden i dag. Omtal hverandre med respekt etc. kort sagt oppfør dere! :-)

Mens dere tenker kan dere jo for eksempel høre på denne, blir dere ikke glade da så vet ikke jeg :-D

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

Et spørsmål til gutta. Hvordan ville du reagert hvis du datet en dame på 40 med sillikon pupper? Vi snakker ikke store og unaturlige......men normal størrelse.
Er det positivt eller negativt?

Hva er deres erfaringer? Tips og råd?

Vi er innenfor det samme tiåret begge to, så aldersforskjellen er ikke sjokkerende stor. Jeg skulle gjerne visst litt mer om hvor moden han er ift alder på forhånd, men jeg må kanskje bare hoppe i det for å finne det ut?
Er forsåvidt første gang jeg har en date med en yngre mann, er derfor jeg søker hjelp fra orakelet. :)

ADHD

Siste svar on. 24 juli 2013 02:07 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Flux

Er det noen her med noe kompetanse rundt ADHD? Jeg er ganske sikker på at jeg har ADHD, men er usikker på hvordan gå frem for å få dette bekreftet.
Også usikker på om det er noe poeng, og på hvilken måte det vil påvirker hverdagen min om jeg får en diagnose.

Er det vanlig for voksne å bruke medisin for å kontrollere ADHD?

Anyone?

Noen jenter/damer her inne som skal til Ibiza i løpet av den neste uken?
Jeg og kameraten min vil gjerne treffe noen damer som vi kan spandere skamløst på (og vi forlanger ikke så veeeeeldig mye tilbake). ;)

Sjelden jeg blir så forbannet av nyhetsartikler, men oppfordrer dere til å ta 5 minutter fri fra tullekommentarer og melde dere inn i støttegruppen for Marte på facebook. Om ikke annet så er det en liten trøst for familien og Marte å se at vi bryr oss og et signal til politikerne hvis vi blir mange nok.

https://www.facebook.com/groups/releasemartedeborahdalelv/?hc_location=s tream

PS! Skulle ei dame her inne finne på å foreslå Dubai som romantisk reisemål så er ikke jeg rette personen å date!

Hva liker dere å spise til lunsj i sommer varmen? :)

Hei.
Er det en trivelig dame her inne som vil ha det litt gøy i Oslo? Er jo her på ferie i tre uker, og hadde vært interessant å treffe noen :)
Gi meg et pip da vel.. ;) OJ

Det er noen her inne som har postet på forum med pseudonymet jeg bruker..
Jeg vet ikke hva formålet med det er. De setter bare seg selv i et dårlig lys.
Eller så har de problemer, ønsker å skjule seg, gjøre det kjipt for andre...
Det er ikke lett å rakke meg av pinnen så lett, men jeg tenker på andre som kanskje har blitt utsatt for det samme.

Skjer det flere ganger så kontakter jeg sukker og ber om de kan sperre IP-adressen til vedkommende.
Hvis ikke får jeg ta til takke med sukker og finne meg en annen dating-tjeneste. Noe jeg lite akter å gjøre. Det skal mye mere til enn som så.

I morgen utløper mitt supermedlemsskap så da forsvinner jeg fra sukker.no:)

Jakten min er over. Jeg har funnet min prins charming. Hadde jeg ikke truffet ham IRL så hadde jeg ikke vurdert ham engang pga alder:) men ti år eldre er faktisk ikke noe problem for meg:))

Jeg ønsker alle medlemmer lykke til med å finne det de søker:) gå ut og nyt været! Flørt og kos dere:)

Takk til alle som har skrevet på forumet:) takk til alle som har provosert og engasjert meg:) spesielt takk til de som har skrevet gode innlegg med tankevekkende innhold:)

God sommer:)

Jeg har vært på stranda med familien og ble flørtet med av en handsome fyr mens jeg tulla med tantebarnet mitt, endte med et nytt nr i telefonlista!
Jeg har kosa meg maks med familien, med god mat,bading og masse latter :D

hva har gjort deg glad i dag?

I det siste har jeg skrevet med flere som bruker lang tid på å svare. Dette er ikke førstemeldinger og med lang tid mener jeg dager/over en uke etter at meldingen er lest. Kanskje har jeg bare hatt uflaks, eller det er ferietid, men uansett vil jeg komme med et par refleksjoner i forhold til hvordan jeg opplever det.

- Jeg var kanskje interessert i starten, men interessen daler svært raskt når du ikke følger opp og reagerer med å svare tregt selv
- Jeg ser at du er online støtt og stadig, så ikke prøv med at det har vært hektisk, eller at du har vært offline en periode
- Jeg vil starte andre dialoger og du havner bakerst i "køen", i tillegg blir det lett litt kluss når jeg plutselig må forholde meg til seks-syv dialoger samtidig når du til slutt dukker opp
- Send heller en liten kort melding om at du er opptatt i øyeblikket og at svaret derfor vil drøye

Mange vil sikkert hevde at disse ikke var særlig interessert i utgangspunktet. Det samme tenker jeg. I et forsøk på å få en avklaring på slike dialoger har jeg derfor begynt å foreslå en date når det har vært stille en stund. Til min overraskelse er da svaret "ja", men jeg har blitt så lunken til det hele at jeg er usikker på om jeg ønsker å møte deg.

Skumle greier...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym loffen

Men det er ingen spøk, men dokumentert og autentisk fakta. Måtte bare spre det en plass:p

Ikke svelg den blå pillen folkens (for dere som husker matrix;))

http://www.youtube.com/watch?v=dSXlKdWF5HE

Må du?

Siste svar ti. 23 juli 2013 01:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym maarud

Må du la ham holde deg så tett inntil seg?
Må du krype inn i armene hans og smile opp mot ham på den måten?
Må du kysse ham igjen og igjen?
Foran meg?

Det inntrykket du gir ut til verden er ofte helt annerledes enn du selv er klar over. Mange føler seg ensomme med sine tanker, usikker blant mennesker og tror de er alene med å ha det sånn som de har det. De andre fremstår så modne, voksne og selvsikre. Det ser ikke ut som de har problemer i livet og alt virker så naturlig for dem. Jeg tror verdensbildet vårt hadde sett helt annerledes ut om vi leste tanker og så bak fasaden til «de andre» for egentlig har de aller fleste mennesker de samme tankene som deg. Spesielt tror jeg det er mange single som går rundt og føler seg utenfor fordi de ofte er ensomme, aleneforeldre som sitter alene på kveldene når barna har lagt seg og single som opplever at «alle andre» single er så aktive og finner på så mye gøy. Samtidig går mange av de aktive single rundt og ønsker at de kunne ta det litt mer med ro med litt mer familiekos. Man får ofte fokus på ting man savner i livet, eller opplever som mangler – akkurat samme prinsippet som når man er sultne, så legger man merke til alle spisesteder og reklamer om mat.

De aller fleste mennesker er sterkere enn de tror selv. De aller fleste er lykkeligere enn de er klar over. Hvordan skal man da kunne se seg selv uten å være påvirket av omverden? Det viktigste er kanskje å innse at omverden er «falsk» ikke med vilje, men vi viser alltid frem våre sterkeste sider i det offentlige rom. Skriv ned så mange positive ting du kan om deg selv, se på listen, hva ville du sagt til den personen, om det var din beste venn, og vedkommende følte seg utenfor? Prøv å se deg selv slik verden ser deg. Det vil si at du tar bort tankene, fokuser på det som er observerbart fra utsiden.

De aller fleste mennesker jeg har blitt kjent med har fantastiske unike egenskaper, det har du også. Stol på deg selv, ha troen på deg selv – det er lov å synes at man selv er bra nok! NÅ – skriv en melding til drømmedama/mannen og drit i om du får svar eller ikke, det er ikke det som definerer deg.