Sukkerforum

Hvor lenge har dere vært alene? Er dere engstelig for kanskje å aldri møte den "rette"?

Jeg ser at alle, eller de fleste, damer søker menn som er yngre enn seg selv. Selv er jeg i førtiårene og ønsker å komme i kontakt med damer i 50 60 årene. Hva er akseptabel aldersforskjell når mannen er yngst? Det ser ut til at yngre damer kan være sammen med eldre menn uten at noen hever et øyenbryn.

hun er fantastisk…

Kan noen sette ord på hvordan det føles å være forelsket?

Har sett det skje noen ganger.

Ikke at det egentlig bryr meg, bare irriterende hvis man hadde tenkt å si noe.

Og ikke det at det er så fryktelig viktig at akkurat jeg får sagt det jeg vil si. Dessuten kan man jo så klart bare starte en ny. Som nå. Men likevel...

(NB: Regner med å slette denne etterpå, i tilfelle noen har tenkt å skrive noe...)

For der er utvalget mye større ;o)

Natta og sov godt alle sammen!

Får noen mld fra menn som jeg tenker er fullstendig uaktuelle. Jeg er normalt høflig og syntes det er rett og rimelig å svare på mld, selv om det bare er et "hei" som er sendt.
Hva sier dere? Sender dere de standardsvarene?

alder

Siste svar lø. 4 jan. 2014 20:15 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

hei
lurte bare på en ting
min onkel er ca 65år og har nå hvert i asia og funnet seg ei kone på ca 32år
betyr det at jeg kan finne meg norsk kjæreste på 20-24år
når jeg selv er 42år?
eller blir ikke det det samme
vil flere folk reagere mer på alderesforskjell vis jeg finner ei norsk ung jente, og ikke reiser å finner ei ung fra asia?

ja vet det skal mye til for at unge norske jenter skal velge eldre menn
og ja flere fra asia vil til Norge for å få ett bedre liv
men er det mer greit å ha ei ung asia jente til kjæreste
enn å ha ei ung norsk jente

Går det an å blokkere noen uten å måtte gå inn på profilen deres først? Fant nettopp ei venninne av søstra mi på "Online Nå". Aaangst.

var hos tannlegen i dag
hadde to hull
fint at vi har tannleger og at dem har moderne utstyr

men likevel er jeg småred
blir stokkstiv og vanskelig å slappe av
kan vel si at jeg har noe angst for tannlegger
og må tvinge meg selv til å gå dit
føler at jeg skal kveles når tannlege skal ta bilder
og må bite over pinnen med bilde
har dem ikke noe mindre

tannlege lukta og lyden av ett tannleggebor er grusomt
har trekk 4visdomstenner og rotfylt ei tann

er jeg bare ei stor pyse eller er det normalt?

Håper dere har en FIN helg der ute :)

Hallaien! E det noen her som har vært på Universal Studios i Sakarujima, Japan eller andre steder i verden?? Ska ha ett havneannløp i Sakarajima om en dag og fant ut at Universal studios ligger i gangavstand fra havnen me ska te :)

Er det flere enn meg som blir litt svimmel av hvor overfladisk og "fjern" kontakten på nettdating kan være. Man kan ha en veldig hyggelig, og kanskje fortrolig dialog. Og plutselig melder folk seg ut , eller viser enn helt annen side.
Merkelig opplegg,

Hei.

Jeg og et par venninner har meldt oss på hver første sukkerfest, og har betalt her på sukker. Det jeg lurer på er om vi bare sier navnene våre i døra når vi kommer, eller får vi tilsendt billett som bekreftelse på betalingen?

Satt å så på Emil i Lønneberget nå, den episoden hvor han kysser sin lærerinne. Ikke sett den før tror jeg, men den kvinnen var utrolig vakker!
Så det måtte jeg bare finne ut av hvem var. Og det var visst Gisela Hahn, er vel en stund siden glansdagene, men gud bedre meg for en kvinne:P

Noen som gjør dere lamslåtte :P??

Noen som har vært med på festen tidligere og kan si noe om hvordan det var?

Dette gjelder ikke alle, men etter mye observasjon har jeg komt frem til at menn er uten og vite det submisive.
Slaver til skjønnhet.
De ser en av desse tingene, ei vakker dame, ei bimbo, dame med store pupper eller ei dame med en bra kropp.
Når dem ser desse damene flyter dem avgårde som møll mot flamen.
Dette gjelder antagelig yngre menn tenkte jeg først, for jeg har selv vært i den fellen, men så roet den hormonielle stadie av livet mitt ned og jeg fekk tilbake kontrollen over hjernen min.
Men nei, jeg ser dette skje menn langt opp aldersstigen.
Dem ser kun det yttre og driter lagt i om personligheten er giftig eller ikke, dem er fornøyd så lenge det er noe som er pent eller tenner dem.
JA, jeg vil at det skal være noen som er pen i mine armer, men skjønnhet betyr ingen ting for meg, om der ikke er hjerne og personlighet som intreserer meg, er bare en stor pluss om utseende er på plass.
Jeg ser også at mange (ikke alle) kvinner vet om dette, og bruker det mot desse submisive menna, får menn til og gjøre nesten hva som helst for dem. Det er noe jeg legger fort merke til, jeg er ingen slave for skjønnhet. Finner det fasinerende, er som og se på et naturprogram "gasellen nærmer seg vannhullet SNAP aligatoren har tatt byttet sitt"

Nei, nå har jeg mange tråder som er anonyme og godt besøkt under div pseudonymer. Men da det er kvelden her, og jeg vil ha nattakos! :)
velger jeg å være mæ sjæl :P

Altså,,, kos mottas med takk ;)

Hvorfor spør mange menn om mail adresse slik at de får sendt meg bilder????

Noen som angrer på noe de har eller ikke har gjort i løpet av 2013?
Hva skal du gjøre for at 2014 skal bli bedre enn alle dine tidligere år?

Mine forsetter:
- innlede ett forhold
- trene hardere og bedre formen!
- gjøre alt det jeg ikke rakk i 2013..

En jente slutter å svare etter mange hyggelige meldinger fram og tilbake. God tone og var klar for og ta steget videre, da hun ble stille.
- Hva gjør jeg nå?

Jeg har lyst til å ha kontakt med henne, men vil ikke framstå som desperat.

Eller venter jeg og håper på noe svar eller bar lar det være om hun ikke sier noe?

Hva er deres erfaringer, hvordan kan jeg endre hva hun synes hvis hun mistet interessen?

takk :D

Hjerter

Siste svar to. 2 jan. 2014 17:03 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Stompa

Hvorfor sende gule og røde hjerter? Uten å sende en mld?

Tror nettdaterne kan deles i to grupper: (Sikkert flere, men grovt sett i to.)

1: De som stort sett alltid har vært med de samme folkene, dersom de har hatt forhold, er det med klassekamerater eller folk fra vennegjengen, eller de har vært sammen med den samme personen i tjue år.

2: De som har fartet en del rundt, kanskje hatt mange kortere forhold, og skiftet miljø og bekjentskapskrets ofte.

Den første gruppen tror jeg klager oftest over at folk ikke tar nettdating seriøst. Mens den andre gruppen er dem som den første gruppen beklager seg over.

Tror forskjellen ligger i størrelsen på "jaktmarkene". For noen kan en man har utvekslet personlige meldinger med, og deretter tar en kaffe eller øl med, føles som et "seriøst" bekjentskap. Mens for andre er det å snakke personlig med fremmede mer hverdagslig, og kanskje til og med det å hoppe til køys med relativt ukjente kan være innenfor komfortsonen.

Poenget er at ingen av disse gruppene gjør noe "galt". De kan begge være ute etter et seriøst forhold, men har forskjellige grenser for hvordan man kan omgås andre før man vet hva man ønsker med relasjonen.

Tror likevel de i kategori nummer to ofte kan ha et enda større behov for å føle seg trygg på den andre før de vil begi seg inn i et fast forhold. Kanskje fordi de gjerne har flere erfaringer fra relasjoner, og flere feller de ikke ønsker å gå i på nytt.

Så hvorfor kan ikke alle bare være venner og slutte å gremme seg så voldsomt over de som ikke er som dem... Det finnes helt sikkert noen som bare er overfladiske, og det finnes definitivt folk som bare er ute etter uforpliktende "moro". Men jeg kan virkelig ikke tro at den gruppen er så stor som mange her på forum ser ut til å mene. Vi burde klare å leve med at typen vi datet ikke ville ha oss, uten å anklage ham for ikke å være ute etter noe seriøst.

Egentlig tror jeg at mange som blir beskyldt for ikke å være seriøse, faktisk er mer seriøse - de er ute etter noe de føler seg sikker på vil vare. At de ikke bare er ute etter "en kjæreste" men "den rette".

Har jeg rett?

Hei alle på Sukker, ønsker dere alle et riktig godt nyttår og håper det bringer det vi alle søker ????
Stein

Jeg er en gutt 25, trondheim. Som regel poster jeg ikke anonymt, men dette blir litt vel personlig, så da blir det slik denne gangen.

Jeg er jomfru og kjenner det er på tide å gjøre noe med det. Jeg har slitt litt med sosial angst, og er derfor ikke den personen du finner så veldig ofte på byen/dansegulvet. Jeg har vært på et par dater i år (én herfra) i år som av forskjellige årsaker ikke gikk så greit. Siste gang tror jeg det var veldig stor forskjell i pratefart som var issuet.

Jeg har heller ikke så stor venneflokk, men noen har jeg da. De fleste vennene mine er lite interessert i å feste (de begynner å få familier/andre prioriteringer) men jeg har da vært med de et par-tre ganger ut på byen i år.

Jeg lurer rett og slett på hvordan jeg skal komme i kontakt og møte kvinnfolk? Ikke nødvendigvis for å bli kjærester, men bare for å snakke også. Jeg legger jo heller ikke skjul på at jeg ønsker å finne meg et langvarig forhold, men jeg ønsker også å bli kvitt jomfrudommen snart.

Jeg snakker også en del med kvinnfolk her, men det virker veldig vanskelig å få tak i noen som er interessert i å holde en samtale. De svarer ofte på det jeg spør om, men de virker ikke interesserte, egentlig.

Jeg prøver rett og slett å finne en arena for å møte folk, jeg føler meg temmelig ensom for tida.

Jeg mener jeg selv er relativt attraktiv.

Ladies and gentlemen.

Ble aktiv her (igjen) etter halvt aars tid. Hadde ett forhold med en paa sukker. Samlivet var fantatisk men vi var paa helt forskjellige planeter fremtidsmessig paa det tidspunktet. Avsporing. Anyway. Jeg har sendt noen meldinger frem og tilbake med kvinner jeg har likt utstraalingen paa eller hadde en frisk tekst. Er det sistnevnte komplimenterer jeg gjerne at hun har nettopp det. Er utrolig mange vakre spennende kvinner her saa folgelig tar jeg kontakt med mange og starter som regel med hei:) Jeg regner nettdating som at mottaker ikke svarer melding viss utseende ikke er tiltrekkende saa legger stort sett ikke annen vekt enn aa vare positiv og oppriktig vise interesse ved forste melding. Rett aa slett for jeg har begrenset med tid I livet mitt til nettdating og vil gjerne finne den "ene" saa da sender jeg til mange naar jeg har tid og gaar videre med de som har svart for aa "screene" humor og kjemi videre fra det. Naar det er lovende saa er det folgelig aa finne tid til aa ta en kopp te og finne ut om den virtuelle kjemien samsvarer med virkeligheten og videre fra det. Ja, saa til poenget. For jeg mistenker en kvinnelig sammensvergelse her inne haha som for oss menn med samme syn pa aa ta forste kontakt vil vaere urettferdig imo. Da det blir feil oppfatning av vare intensjoner aa anta at om en mann aapner en samtale med flere kvinner paa samme maate gjor han automatisk til en player eller lignende ikke aa samle paa. Har to ganger opplevd aa hatt en vibe med vedkommende og saa naar jeg skal svare dagen etterpa sa faar jeg beskjeden " Du kan ikke sende melding til .... fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Noen som opplever det samme? Isaafall hva er greia? Kvinnelige meninger mottas med takk.!. Ps: ti tommeltotter paa nettbrett forbeholder seg retten til aa rette skrivefeil senere. Og godt nytt aar.

En typisk seleksjonsprosess her inne er som følger:
1) Se på profil
2) Skrive melding til
3) Utveksle tlf nr
4) Date
5) Ha sex ("prøvekjøre")
6) Ha sex regelmessig/ofte
7) Bli kjærester (monogame)
8) Bli samboere
9) Bli seriøst samboere/gift/forsettelig få barn sammen

Det har slått meg at graden av tid og energi nedlagt i de ulike fasene synes ulikt fordelt mellom kjønnene.

Selv om flere jenter (1015/11 398 - sukker/Blink) ser på min profil enn jeg ser på deres, er det, av en eller flere grunner jeg ikke forstår, svært få som sender meldinger.

Skal det skje noe må jeg sende meldinger, sørger for utveksling av tlf nr, foreslå tid og sted for date, og ta initiativ til sex.

Etter å ha kommet til punkt 5 snus dog rollene og jentene blir pådrivere for å driver prosessen videre fremover.

For oss menn er mao terskelen for å nå fase 3, 4 og 5 merkelig nok høyere enn å nå de etterfølgende fasene.

Blind dating er gøy, utviklende og mer tidseffektivt en chatting. Derfor har jeg lav terskel for å sette av en halvtime til dette. Som singel uten forpliktelser og med normale behov ser jeg heller ikke noe galt i å ha sporadisk eller regelmessig sex etter en date.

Når vi så beveger oss over i punkt 7 har jeg imidlertid en langt høyere terskel. Valg av partner er kanskje det viktigste valget man gjør her i livet. Det er derfor på sin plass å være kresen og selektiv. Hertil kommer at det er bedre å være singel enn i et dårlig forhold.

Det innlysende poenger er at skal man komme til punkt 7 og videre må man først gjennom de forestående punktene. I den forbindelse er det kanskje greit å ha et vist sammenligningsgrunnlag før man kvalifiserer noen til neste trinn. Det synes rart på meg at jeg først må jobbe mye for hver enkelt trinn frem mot tom 5, for så å oppleve å bli utsatt for press om å "bli med" videre til 7.

SPM 1) Når jeg holder til nivå 7 - hvorfor kan det da ha seg at jeg med nød og neppe var bra nok til nivåene 2 til 5?
SPM 2) Ser ikke dere jenter verdien i å ha et vist sammenligningsgrunnlag?

2014 sies å bli de heldige sitt år. Jeg skal gjøre mitt for å bli en av de heldige. Hvis du finner meg garanterer jeg at du vil føle deg heldig også!

Den som vil ha meg vil ikke jeg ha,, den som vil ha meg er ikke som får det til klø her i gården,,, Begynner å bli en lei gjenganger på denna "kjøttsiden" her :P

Kanskje noen som kan svare på hvor jeg finner muligheten til å vise fotoalbumet til alle, uten at jeg behøver å kontakte dem først?

Takker :-)

Har dere venner ? Og hva er definisjonen på en venn?
Og hvor ofte har dere kontakt med de ? Tar de like mye kontakt som dere ?

Jeg har noen rundt omkring, men de jeg trodde var det , er ikke sikkert er her på besøk i løpet av et helt år, enda de bor veldig nære. De jeg har mest kontakt med, er de nye relasjoner jeg prøver å skape, men det blir ikke helt det samme.
Hadde det ikke vært for barna som jeg har 50/50, hadde ikke jeg trengt store krypinnet:)

Noen menn burde ikke fått lov til å drive med nettdating, for de bare ødelegger for oss andre menn.
Ja jeg snakker om badboys, de sjarmerende drittsekkene. De som bare er ute etter et ligg, og som tar alle de pene damene fra oss.

Kan ikke dere finne på noe annet å gjøre istedenfor å sitte her? Dere kan melde dere inn i FrP fks. Mulighetene er store;)

Det bør tvinges frem en tur på danskebåten i regi av Sukker..
Er det interesse for noe så vågalt ? Fyr løs!

Ønsker dere alle en fortreffelig nyttårsfeiring!:-)

Nå er det snart tid for å iføre seg tvangstrøyen(les kjole) og åpne boblissene ;o)

Hei. Jeg skulle egentlig vært på en tur, men har blitt utsatt til 1 januar. Har derfor ingen planer nyttårsaften. jeg er vel den eneste i vennegjengen som er singel, å vil ikke presse meg på vennepar som har planer. Kjipt.
Noen andre som er alene?

Hva tenker dere er ok alderspenn mellom gutt og jente?:-)

Jeg ser egentlig for meg en som er eldre enn meg da de i mitt hode er mer moden, men det er jo en og annen søt gutt som er 2-3 år yngre enn meg :o)

Leste et sted at juletid var høytid for nettdating, men i år må jenter flest ha fått seg type iløpet av året, for her var det jammen dødt :)

Er nordmenn verdens største pingler når det gjelder sosialisering med andre ? Ryktene om dette går verden rundt, hvorfor? Forslag ?

Har vært her inne litt og lurer etterhvert på om nettdating er mer en sex ting enn følelser.
Litt vanskelig å utdype i tilfelle noen kjenner seg igjen(har truffet en del her inne), men opplever at det ikke er mange sms'ene eller mye msn tid som skal til før det hele blir tungt seksuelt ladet.

Er det sånn at man bestiller reiser, kjøper kinobilleter og finner neste helgs/ukes trimpartner på nettet? En blar seg igjennom en katalog, søker, ser på bilder... Ikke var det stort bedre på sukkerfest og våknet opp uten å være helt sikker på hvor og hvem.

Er det jeg som har uflaks og velger meg ut feil dater, eller er det sånn at kombinasjonen mellom fantasi og forbuker blir veldig fristende?
Jenter skal etter sigende fantasere om den fremmede, blir det litt mer trygt når det er innenfor hjemmets fire vegger?
Eller er det fordi sukker har kremen av de single, de som er proffe og vet hva de liker og hva de vil ha?

Håper noen jenter legger ved noen tanker, for finner det fasinerende.
Regner med at det der noen karer som opplever akkurat det samme.

-Velger å være anonym for å skåne de uskyldige?

Hvorfor skal første melding si så mye? holder ikke et hei, det er ikke slik når du møter en person på et utested at du starter ikke samtalen med at du synes drinken hennes får fram personligheten eller noe tull som man enkelt kan plukke fra en gitt profil !

Virker som veldig få jenter her svarer på meldinger med mindre de er skreddersydd og treffer person på en prikk! La det være litt åpent, vi skal faktisk bli kjent, ikke gifte oss i nærmeste kirke!

Hva er deres tanker om dette?

Synes alle som har meninger om brøyting burde se på NRK 1 nå.

-brøytesjofør-

Du har halvveis avtalt en date. Du googler personen og ser f.eks. at bildene her er i kreative vinkler og utsnitt, eller meget gamle. Interessen går ikke bare ned til nøytral den synker til en normal norsk vinter før global oppvarming. Hva gjør du?

A. Biter det i deg. Arrangerer daten og møter opp

B. Sier det som det er: At du har mistet interessen.

C. Serverer en hvit løgn. F.eks. at du har startet å date noen andre

D. Turn silent

Hvor gammel er Sukker egentlig?
Og hvor lenge har du vært medlem her?

Jeg har datet ei herlig jente i to måneder nå, og nå er vi kjærester:)
Da kan jeg endelig melde meg ut herfra. Hadde nesten gitt opp håpet, så håper dette vil vare.
Det rare var at jeg snakket med henne her i fjor høst. Vi hadde avtalt å møtes, men plutselig var det ikke noe mer svar å få fra henne. Jeg ble litt irriterte, så etter noen uker uten svar blokkerte jeg henne. Men så et år senere tok hun kontakt med meg på en annen datingside med en gang hun hadde registrert seg der. Vi traff hverandre etter kort tid, og nå er vi altså kjærester.
Det er mange andre her som har sagt hadet og kommet tilbake, får bar krysse fingrene og håpe jeg slipper det.

Magic all around.

There's magic in our lives,
it's all around the world,
in the stationary spots
and the places we are hurled.

There's magic on the train,
That's going round the bend.
You find it in beginnings
and tales that have no end.

There's magic in a song,
and in the pages of a book.
Some people close their eyes,
when they really need to look.

There's magic in us all,
somehow I always knew.
And you can even find it
at the bottom of your brew.

If you open up your eyes,
there's no limit to what you might discover.
It's in the things that surround you
and surely in the eyes of your lover.

It's in the moments we forget,
and those still to happend yet.
Remember this, my friend,
right until the very end...

There's magic in the air,
and it's floating everywhere.
Feel it flowing all arround,
it's even on the ground.

Belive it and it's true,
'cause it's always up to you.
You better start to care,
'cause there's magic everywhere.

- av Tommy Sydsæter

Det er en masse personer uten bilde på sukker. Er det bare useriøse, eller er dem bare så utrygge. Hva tror dere?

(Se neste innlegg: )

Nyttårsfest!

Ingen svar
(mann 29 år fra Oslo) Privat melding

Hei jenter!

Jeg og åtte kompiser er snart klare for det nye året, og alt vi mangler er noen søte jenter å feire dette med. Hvis du og dine venninner er spontane og klare for en god fest er det bare å ta kontakt, så kanskje vi får til en super aften sammen :)

Mistet en kamerat som ble nekta behandling for et rusavhengighetsproblem, som kunne blitt ordnet for 250 000.
En matavhengig venninne fikk 250 000 for å fikse magen, for å ta av.. Er dette riktig ? Er det forskjellig verdi på folk? Hvem avgjør dette ? Noen vise tidsdrepere der ute som har noen meninger ?