Sukkerforum

Ranger de 3 beste filmene gjennom tidene etter egen smak!

Nå er gjerne "hat" et litt sterkt ord, men jeg regner med du skjønner hva jeg mener. Hvor mange av dere har møtt mennesker som kjapt havnet på minuslisten, og som dere senere måtte revurdere?

Jeg har flere venner som jeg, da jeg møtte dem, syntes var brautende eller dumme, men som da jeg ble kjent med dem viste seg å være "folk for meg".

Kan det være sånn med den neste kjæresten også? Og finnes han / hun i såfall på Sukker?

http://m.youtube.com/watch?v=94Zt3ZFmzjA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D94Zt3ZFmzjA#

Her!

http://www.nordlys.no/motor/article7026736.ece

En kan ikke si annet enn at de gutta her tar hobbyen sin på alvor!

Hus uten mus,,,

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gutt

Et hus uten en kvinne , er ikke et hjem for meg :P

Det er vel den dag i ugen, hvor jeg virkelig savner en at spoone med i sofaen!!:)

Er jeg den eneste?:-)

Det er mange der ute som vil ha " ordinære " gutter.
Men forstår deg da…
Gi ikke opp, jeg vet de finnes og før du vet ordet av det: så dukker hun opp..

Trodde ærlig talt ikke " bad guys " var in lengre ?

Noen ute for en rolig kveld på byen i Oslo? Kom med tips så kommer vi i kontakt på et vis...;)

Noen som har erfaring med forskjellige typer vaskemiddel for klær?? F.eks OMO vs ARIEL ??

Trondheim lørdag 7ende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Smiley32

Noen frøkener som skal ut i Trondheim i kveld? :)

Hvis vi snakker om Mann, se til Nelson.

R.I.P.

Sjølv har eg aldri møtt nokon etter å kontakta dei på sukker.
Kva er dine erfaringar?

Vært på hyggelig avslutning for min datter , sammen med x og x- svigers.
Ingen av mine er i nærheten, så det blir slik hver gang :P
Gud så kjipt jeg kjenner at det er , at vi ikke er en familie. At man blir litt utafor på en måte. Jeg vil ha en partner å dele familie livet med,,, Jeg hater rett og slett at det er sånn, med barn bare halvparten av tiden. Og ingen å "kaste ball" eller dele ting med.
Så trist i lengden, 4 år siden skilsmisse, de var bare bleie unger. Årene går fort, de blir fort store. Og jeg sliter med å komme inn i en god "ånd", bare kaver fortvilet for å skape min "trygge familie hule". Har innsett at det må jeg passe meg for,, men nå sliter jeg i tillegg med fysiske vondter og plager å er sykemeldt. Finner ikke ut av det , og føler meg enda mer sårbar og alene om alt.
Blir negativt og sytete dette her,, men det er f.... ikke lett alltid.
Begynner å bli ordentlig sliten, vil ha medvind i seilene jeg nå!

Jeg forbauses over hvor mange menn her inne som legger ut bilde av seg lett avkledd og gjerne også avbildet på soverommet eller på badet. Det er også mange som poserer og er opptatt av å vise sine muskler. Det er selvfølgelig flott med muskler men jeg synes det blir "å overselge" seg når de fremstår slik. Desto hyggeligere synes jeg det er det å se mer naturlige og avslappede bilder som kanskje sier mer om personen. Hva mener dere andre? Og til dere menn: Gjør jenter det samme og hvordan oppfattes det?

Okei, så det er vinter nå, det er kaldt. Og foreløpig er det mørkt. Det ligger en vår og venter. Men, den er langt... så langt unna.

Kanskje besøker ikke så mange profilen din som du hadde håpet. Kanskje svarte ikke han eller hun du skrev til igår, den meldingen som du hadde litt ekstra forventninger til. Kanskje gikk et forhold som hadde vart et par år istykker, igjen. Og du finner deg selv tilbake her på Sukker. Enda en gang. Og alt du kan kjenne i brystet, er et langt, dypt sukk.

Tar du vare på deg selv nå...? Lager du deg en ekstra god tekopp og tar med til senga, kryper tilbake under dyna, der du lå våken til to og leste en bok om parliv og varige forhold. Sett på en vask og heng klærne dine pent opp. Sett på noe musikk, "Ly i fra Stormen" av Åge Aleksandersen eller "Brandi Carlile "The Story", samma hva, bare det rører hjerterota, ta et par dansetrinn over gulvet, gråt en skvett eller le til tårene renner... Krabb under dyna igjen og tenn et stearinlys på soverommet. Tenn det jævla lyset... bare en, gang til. For mInnene...

Stå opp og gå en tur, en jævla søndagstur i en by full av par, som vandrer arm i arm. Vit at det går over, og et sted lurer lykken. Det må den gjøre... Men det tar tid. Tid. Tid... tid.

Savnet beslaglegger hele sjela di så du ikke en gang kan kjenne hvem du er lenger. Du ga det jo bort alt sammen. Det skulle du ikke gjort, min venn. Det er hjertet... hjertet ditt, du skal gi bort.

En dag. Du veit, at... en dag... kommer han eller hun du venter på... en du vil gi alt. Igjen. Hun må da det? Han må da det?

Så kan vi sitte foran peisen i sene nattetimer og fortelle alt om oss selv - igjen. Bare du og jeg. Kjenne kjærligheten hvirvle der inne i brystet. Kjenne forventningen når ansiktet ditt kommer nærmere...

Kjenne håpet. Kanskje denne gangen...?

I mellomtiden - tar du vare på deg selv? Passer du på deg selv kjære? Går du forsiktig over glatte bygater, kler du deg varmt, ta de sorte vantene... unner du deg en ekstra latte på vei hjem? Der du går og venter... på sneen, på lyset. På at sjela skal komme tilbake.

Du må ta godt vare på deg selv.
Hvis du ikke er glad i deg selv, hvem kan du da vente skal være det?

LeNom

Det er vel kanskje 12-13 år siden. Den deiligste dama jeg har møtt, noensinne, slik jeg husker det nå.. og hun er der ennå - i hodet mitt. Lite, veldig lite, men hun er der, levert et avtrykk. Jeg var vel kanskje 19. Hadde jeg ikke vært ei mental pingle og forstått hvordan flørt fungerte, så hadde jeg hatt henne ved min side nå, kanskje .. en jeans har aldri hatt en bedre passform, slik jeg husker den fremmede jenta jeg riktignok aldri fikk vite hva hete .. det er ikke noe gøy å ikke vite hvem en fremmed var, som gjorde et uutslettelig inntrykk - som attpåtil sendte blikk som tydet på at hun likte meg som jeg henne

Siden har jeg vært betatt 2-3 ganger, skikkelig .. dette er nok mine standarder i søken etter kjæreste. Den samme følelsen må trigges .. følelsen av at man søker imot et annet menneske, og ikke vil annet enn å være sammen.

Det er sjelden det:)

Sitter du med en standard?

Jeg har noen prioriteringer i mitt liv. Jeg mener det er viktig i holde både hode og kropp i god stand. Det betyr jevnlig bruk og godt vedlikehold. Hodet har det bra med både lek og alvor. Derfor liker jeg både oppgaver, lesing, spill og kulturopplevelser.
Kroppen har det best ved jevnlig fysisk bruk. Det viser seg både ved å ha en kropp som tåler både vanlige og plutselige fysiske utfordringer. Det være seg turer i skog og mark, kajakkturer, sengeøvelser osv. Ofte viser det seg på kroppen om man har holdt den i god form. De fleste velholdte kropper er slanke. Men det finnes unntak. Noen kan være både store og sterke. Andre kan være slanke og ganske slappe. Men som de fleste andre, bedømmer jeg andre ut fra hva jeg ser og hører. Og psykologien svarer brutalt, andres attraktivitet vurderes ut fra førsteinntrykket. Alt annet er justeringer.
Jeg ønsker nok å treffe en som speiler meg på grunnholdningen her, og som jeg kan leve og vokse videre sammen med. Så får det heller være at sikkert både jeg og andre har behov for realitetsorientering. Og at jeg sikkert får den her nå.

søker 24 jenter til min private julekalender

Vi har fått en hemmelig nissevenn på jobb, og skal da gi denne nissevennen både "nissegleder og nissestreker". Jeg, uheldigvis for henne, er mest opptatt av nissestrekene, og jeg trenger noen flere ideer til hva jeg kan finne på. Vi jobber i skolen. Trenger ingen forslag til nissegleder, med mindre du ruger på noe helt genialt som er gratis attpåtil.

Kom med gode forslag til nissestreker!

Finnes det noen i nærheten av der du bor som du har ett godt øye til?
En på butikken, en nabo, eller for eksempel noen på trikken hver morgen?
Blir jo mye dagdrømmer av slikt:)

Kan det være en mulighet at det bør være et kriterium for å ha ialfall et bilde
av seg selv på profilen sin mon,jeg bare undrer.Jeg har fem ca,kansje ti besøkende hver dag,og ingen,ingen har bilde av seg selv.
TI prosent siste besøkende har bilde.ellers,ingen.Jeg vet ikke hvem som ser på meg.Det er nå blitt mer og mer av disse og det er veldig frustrerende.

Vedkommende som er en mann skriver: Hvis du ligner noe på dine søstre her er du bare en patetisk middelaldrende kvinne som har helt urealistiske forventninger til livet...og tror at du i kraft av å være en norsk kjærring kan forvente en høy og mørk mann med millioner på lomma...Well, se deg i speilet og tenk en gang til.....

Åpnet posten i dag,hadde da fått mail fra denne personen, har aldri vært i kontakt med vedkommende. Har rapporter han som ufin....

http://www.abcnyheter.no/livet/2013/12/02/menn-tror-de-er-penere-enn-de-er

Det høres kanskje helt sprøtt og sykt ut, men jeg har gått til en kvinnelig psykolog et halvt års tid. En skikkelig pen dame, gift og tre barn.

Siste time var en litt merkelig time. Da hadde hun ikke på seg gifteringen, og på bordet hadde hun tent to hjertelys og hun så vanvittig fresh ut. Dessuten luktet hun ganske sterk parfyme.

Jeg vet det høres sykt ut, men er dette tegn på flørting?:P

Jeg ble kontaktet av en her på sukker. Vi har utvekslet flere mailer daglig i to uker, han er på et jobboppdrag i utlandet og kommer hjem neste uke. Han gir uttrykk for at han har funnet den rette ut fra bilder, mine meninger, holdninger og verdier. Er superinteressert og forteller veldig personlige ting på Mail. Har også deaktivert profilen her fordi han nå har funnet den rette, som han mener er meg. Blir jo litt skeptisk til hvor raskt han var sikker i sin sak....Jeg liker veldig godt kontakten, og gleder meg til treff om noen få dager. Hørte lite på fredag, og forklaring i går var at han er i vanskeligheter pga prosjektet han jobber med muligens ikke gir avkastning og han har tatt opp lån på verdien av hele huset (!), men håper og tror det ordner seg. Han skriver norsk og engelsk, har sagt han er amerikansk. Nå begynner jeg å innse at det er mye som ikke stemmer når han først har funnet damen i sitt liv og deretter begynner å nevne økonomiske problemer. Noen som har tilsvarende erfaringer?

"Brent barn skyr ilden".
Ønsker å tro at man blir mindre sky med tiden. Men etter relativt lang tid, så finner jeg virkelig ikke gnisten igjen. Datet mane fine folk, men de rører ikke hjertet mitt noen av de.
Jo mer jeg leter jo mer stusselig føles det. Jo mindre jeg leter jo mer håpløst føles det.

Noen tips til tiltak annet enn å la tiden gå... ?

hei... jeg ser at det er mange som skriver i kolonen for drømmekjæreste at han må være ferdig med gamle forhold...

hva menes med det? et gammelt forhold som var seriøst kommer vell altid til og være en del av livet...? jeg var i fast forhold i litt over 8 år og var faktisk forlovet før det gikk skjeis... og dette forholdet er jo en del av livet mitt som kommer til og være dær for bestandig... så helt ferdig med gamle forhold kommer jeg nåkk ikke til og bli...

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10148035

Dypeste kondolanse til familie og venner, nære og kjære.. En stor filmhelt er ikke blant oss lenger.. :(

Gale veien..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Virker som om det går til helvete her,,, Flere som har samme fornemmelse , i samme båt ?

Drikker dere Red Bull?

hei
på lørdag var jeg med ei vennine på handletur
jeg med mobil og bankkort i lomma
hun med ei stor dameveske med masse ting i
så jeg tenker hva har dere damer i veska?
hvorfor dra rundt på så mye?
holder det ikke å ha bankkort og mobil i lomma?

Man tynnes jo sakte men sikkert på toppen, til tross for mine unge 25 år.
I den forbindelse lurte jeg litt på dere jenters forhold til skallede menn.

Det kan virke som om alle jentene på min alder 20-26år har det som ett absolutt krav at menn skal ha fyldig fint hår. Så da lurte jeg på om det stemmer?

Vær ærlig, det hjelper ingen å forsøke å være politisk korrekt ved å si "det spiller ingen rolle for meg" hvis du i realiteten noengang har takket nei til en date grunnet at karen var litt tynn på hodet. Da vil jeg heller høre ett ærlig svar.

En skål for de innadvendte taperne som jentene hele tiden sier at de egentlig vil ha.

søndagskveld
har cola og firkløver i kjøleskapet
har også en ergometersykkel som venter på meg
hjelp meg å velge det rette

Hm, er det bare meg eller er det slik at alle fikk oppdatert alderen sin i dag? Eller er det slik at du bare får "årets" oppdaterte alder når du oppretter profil? Eller evt. om du deaktiverer og aktiverer profilen igjen?

Utrolig vanskelig å huske om folk var en annen alder igår ... :)

Altså, overskriften var gjerne litt klønete :-)

Saken er at jeg "traff" en mann for et par dager siden via nettet og det var full klaff :-) Vi gikk raskt over til sms og telefon og i går ble vi venner på fb( jada, jeg vet det er for tidlig). Nå har vi avtalt å treffes på Fredag! :-)

Men så til problemstillingen: Er det vanlig å ha litt kontakt i mellomtiden, eller venter man nå til man treffes? :-p Jeg har lyst å bare sende en mld og bare si hei, men så har jeg ikke hørt fra han og da lurer jeg på hva som er vanlig :-p

Jeg ser stadig vekk folk på sider som dette, dem leter etter noen som er lik seg selv. Men personlig har jeg aldri sett et forhold vare fordi dem er så like. Dem forholdene jeg beundrer, dem forholdene jeg ser som aldri tar slutt, dem har altid vært veldig ulike hverandre. Tingen er, dem som er så like, di faller sammen når deres arkileshel blir tatt. Dem som er ulike hverandre dem styrker hverandre, den enes svakhet er den andres styrke. Så hvorfor lete etter noen så er lik deg selv lurar da jeg på? Utseende har litt å si men det er noe man ser med en gang, personligheten ser man ikke med en gang, det må jobbes med, så avslører dem sitt sanne jeg. Ikke stress, ikke hver redd for å bli alene. Om du så drar på mange dates å dem ikke er rett, så er dem kanskje en rett venn, en venn rikere er et liv rikere. Det er mange "den rette" der ute, stesser man med å finne dem, så tar man ofte den som er feil for deg selv. Det viktigste er å kunne trives alene, ta seg tiden, nye livet til du finner den ene der ute som virkelig får hjertet ditt til å hoppe ut av brøstet. Prøv å skill mellom forelskelse og beundring.Tidens tann vil ta sitt bitt, desto søtere vil den rette smake.

All of a sudden har designet her blitt endret slik at man ikke lenger får noe informasjon (lokasjon, alder, matchtall) om dem som har lagt ut nye albumbilder.

Det er en bra løsning fordi...?

Fremdeles kluss med albumvisninger, også..

For 2 år tilbake fant jeg en fantastisk kvinne (trodde jeg), hun var morsom, jordnær, ikke dømmende og svært pen (jeg på den tiden var ikke særlig attraktiv på 140kg badeball), det begynte som uskyldig flørt, for eg er en svært omtenksom mann, og det utviklet seg i løpet av noen mnd til ett seriøst forhold, så seriøst at jeg ville gitt opp alt for henne. Så måtte jeg flytte til trøndelag for skolegang, og dette var tungt for forholdet, jeg reiste hjem så ofte jeg kunne. vi fant så ut at vi skulle flytte sammen, vi hadde da vært sammen i 5 mnd, og hun forlot alt hjemme og flyttet inn med meg. livet smilte, jeg var utrolig lykkelig at drømmedama hadde flyttet inn med meg.

Som alle par hadde vi jo noen problemer, men ikke med hverandre egentlig, mer med mangel på transport, og ting å gjøre på, for her oppe, er det null niks og ingenting hvis du ikke har bil, og ettersom jeg var student og hun kun hadde deltidsjobb, var dette ett meget trangt budsjett. månedene gikk, og vi var begge mer og mer ulykkelig, mye fordi hun slet med depresjon, og ikke luftet følelsene sin for meg, what so ever, jeg som alltid har vært en lykkelig person begynte å føle meg dratt ned av henne. jeg sluttet å grave etter hva hun følte, og hun trodde at jeg ikke brydde meg

Uken før vi skulle dra hjem satte vi oss ned og pratet, vi pratet om følelser, at jeg elsket henne høyere enn noe annet, men på grun av alt som skjedde, så kjente jeg på en usikkerhet. diskusjonen ble ført til ett brudd, enda jeg sa at det sikkert kom til å endre seg da vi kom hjem, men det sa hun at hun ikke orket å vente på. (jeg har i ettertid fått skylden for bruddet). Vi skulle egentlig kjøre de 13 timene sammen hjem, men siden vi på det tidspunktet ikke orket å være med hverandre i en bil, så spurte jeg om hun hadde en annen måte å flytte tingene sine på, slik at vi kunne fly i stedet. dette hatet hun meg for, men vi fikk ordnet det. da vi hadde avtalt og møtes for å vaske ut, møtte hun ikke opp, og da jeg ringte var hun reist hjem allerede 2 dager før. Jeg gjorde alt for denne kvinnen, alt fra å fikse alt, gjøre det meste i huset, ta vare på henne, gaver, fine ord, alt jeg gjorde var for henne.

Forts.

Er vi i ferd med å bli lykkeligere nå endelig?

http://www.hedonometer.org/index.html

fortelling

Siste svar lø. 30 nov. 2013 01:44 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym girlygirl

Jeg har vært en del på at forum hvor de "lager" en fortelling sammen.. man legger på kun tre ord hver.. feks. Jeg skriver " en dag så" så er det neste mann/ kvinne sin tur..og til slutt blir det da en fortelling.. jeg kan begynne..

En dag Mons

Har fått 3 spam beskjeder i "sukker-inboksen" på 2 dager, er det noe alle får eller ser jeg ekstra godtroende ut?

Hva behager?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neiellerja

En hel dag uten å få slettet profilbildet...!
Som betalende medlem er det jo 'kjekt' å bli rakket ned på daglig av de som tjener penger på meg.

Fikk lyst til å bare lage en slik ny klemmetråd..
Her ønskes klemmer til og fra...
Som så ofte nevnt. En klem kan gis (men man får jo da også en igjen).
Så vær raus og del i vei :)

På tur til Ålesund.
Ta en kaffe?

Datet en dame som jeg ble kjent med og vi føler begge kjemi... Hun sier sågar at hun liker meg godt, har lyst til ha et seriøst forhold og føler god kjemi... Hun sender meldinger som det første hun gjør når hun våkner om morgenen og når hun skal sove... Jeg føler vi har god kontakt, men hun sier at hun tenger litt tid... ? Jeg skjønner jo at man ikke skal hoppe inn i ting, men samtidig - hvor mye tid trenger dere.? Skal selvsagt gi henne det hun måtte trenge av tid, men jeg synes det er litt rart. Er takknemlig om det er noen som kan opplyse meg litt om dette....

Noen som ska se Ghost live i Bergen i helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bergenboy

Noen her som ska se Ghost live på Verftet i Bergen på lørdag?:)

Har merket at det er lett å bare gå videre til neste, ved å date på nett. Er det bare meg eller er det også andre?? At det er vanskelig å finne ei\en perfekt?

Noen ganger gjør nok dem jeg møter også det med meg.

http://www.adressa.no/familie-og-oppvekst/article8697193.ece