Sukkerforum

Når jeg velger "Nye albumbilder" fungerer det ikke lengre å åpne den aktuelle profilen fra visningen på denne listen?

Pseudonym..... Check!

Jeg stoler overhode ikke på kvinner, ikke lengre enn jeg kunne kastet dem og det er mange jeg knapt hadde klart å løfte. Takk min kjære X takk, YOU RUINED ME!

Forutenom det er jeg: Langsint, dømmende, know it all, morragretten, spydig, sarkastisk og ikke minst nedtalende.

Er det fler som sliter med at man blir logget ut hvert minutt?

Noen tips til hvor man går ut i Oslo neste helg? (Fre)

:-)

Date=teit

Siste svar to. 3 okt. 2013 21:37 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Smørgås

De siste ukene har jeg møtt tre forskjellige jenter. Vi har drukket øl/kaffe, og hatt koselige samtaler.
Men, ja det kommer et men. Det blir jo aldri som regel noe mer. Blir disse kaffedatene for kjedelige? Er det grunn til å ta en pause fra dater hvis hvert enkelt møte føles som et jobbintervju? Nå er jeg egentlig ganske fornøyd med i det hele tatt å ha møtt noen jenter, jeg har faktisk ikke lyktes med dette før nå.

Har noen forslag til annerledes stevnemøter fremfor tradisjonelle?

Finnes det noen gode åpningslinjer der ute.....?
Gi gjerne eksempler....

Husk, det er ikke alle som er like gode til å ordlegge seg skriftlig.

Ok, dette plager meg, og er i tillegg sikkert en litt rar tråd, men det er vel plass til slikt her også ;-) Jeg er ikke fornøyd med stemmen min :-p Den er hverken spesielt mørk eller lys, men det er lite "trøkk" i den. Men det rare er at dette noen ganger varierer. At det til vanlig er lite trøkk i stemmen min har sikkert litt sammenheng med at jeg i utgangspunktet er litt lavmælt av meg, men selv om jeg prøver å snakke med litt mer trykk og volum, så føler jeg lyden ligger to hakk lysere enn "hva som er meg". Som om det er noe som blokkerer bassen på en måte.

Men noen ganger, uten at jeg skjønner sammenhengen, så er røsten min mer klar og dyp enn vanlig, og da syns jeg det er mye lettere å prate med folk også. Får med en gang mer selvtillit. Og dagen derpå når jeg er fyllasyk så er stemmen som regel perfekt :-p Ikke hes og uklar, men klar, dyp og med bra volum, uten at jeg overhodet går inn for at den skal være det. Som om bassen vibrerer langt nedi halsen. Og dette er ikke noe jeg innbiller meg heller, for har fått flere kommentarer dagen derpå om hvor mørk stemmen min er.

Føler meg rett og slett mye bedre med litt mørkere stemme :-p Men løsningen er ikke akkurat å gå rundt bakfull hele tiden.

Noen som har peiling på stemmebånd her? :-p

i et forhold over lengre tid, - var det stor forskjell i kjærligheten til eget/egne barn og det andre/de andre barna? Jeg forstår at kjærligheten til eget barn overgår all annen kjærlighet (er selv mor), men jeg spør fordi:

Kjenner en mann, han er i et skrantete forhold (men har ingen intensjoner om å avslutte med det første, meg kjent). Forholdet har vart i ti år. Kjæresten hadde med seg ett barn inn i forholdet, så fikk de ett barn sammen etterpå. De fire har altså nå bodd sammen i rundt ti år.

Denne mannen jobber mye. Når han endelig skal ha fri, sier han: Jeg ser så frem til å ha mer tid med sønnen min. Han snakker mye om sønnen, men nevner aldri det andre barnet. Sier ikke: Jeg ser så fram til å ha mer tid med barna. Alltid bare sønnen. Han forklarer det med at kjærligheten til eget barn ikke kan sammenlignes med det man føler for andre sitt barn. Jo da, ser jo den, men jeg synes det er veldig trist å høre han nevne kun sønnen, særlig når de har bodd sammen i ti år alle mann. Han sier han er opptatt av ikke å forskjellsbehandle barna, men for meg høres det jo slik ut, når han bekrefter at det stort sett er sønnen han skal finne på ting med (når han har fri), ikke han andre.

Hvilke erfaringer har dere andre som har vært i slike forhold over tid?

Du som er mann. Er det greit at jeg som dame bytter dekk, klipper gress, vasker bilene, klipper hekken osv... mens du rydder kjøkken og vasker badet?
Jeg kjenner ikke mange damer i forhold som gjør dette selv. Som regel steller fruen inne, mens mannen ordner andre ting.

Ok. Her har jeg en case.

Jeg har snakket med en fyr en stund nå. Han virker kjempeålreit og jeg tror at han kunne vært noe for meg. MEN, det er et par ting jeg ikke skjønner. Han virker veldig interessert men svarer ikke helt når jeg spør om vi skal treffes. Her for en stund siden så skulle jeg til den byen han bor i, jeg fortalte han det og han sa at han ville møte meg. Da dagen var her så hørte jeg ikke noe før kjempesent, da var han plutselig et annet sted, og hadde ikke mulighet. Greit nok så var det en "løs avtale" (ingen dobbelbetydning;), og vi skulle være sammen på kvelden. Men hva er greia? For hvis han ikke vil eller ikke er interessert så ville han vel ikke sendt meg meldinger hele tiden? Syns dette er veldig rart.

Setter pris på ordentlige svar. Takk på forhånd :)

MVH
Liz, en utrolig frustert jente som ikke vet hvordan hun skal tolke ting. :p

Hvor er det gode livet, og noen som har erfaringer på godt og vondt?

Pro-tip: Ikke bruk bilder av deg selv som du også bruker som profilbilde på facebook (eller som du er tagget i offentlig på facebook) eller som på andre måter ligger ute på internett med knytning til navnet ditt (jobbsammenheng, flickr, google+, etc). Det er utrivelig enkelt å gjøre et revers bildesøk på google, som dermed vil avsløre hvem du er for potensielle cybercreeps.

Test det ut med ditt eget profilbilde her, klikk på kameraikonet i søkeboksen og følg instruksjonene: https://www.google.com/imghp?hl=en&tab=ii

Med vennlig hilsen,
Opplysningskontoret for hvordan dodge stalkers og andre creepz.

Jeg trenger råd!

Jeg var på en karrieremesse forleden og stod på standen til arbeidsgiveren min. Vi var der for å informere studenter om hvilke muligheter som finnes i bedriften jeg jobber for. På messen kom jeg i tale med noen studenter som har studert det samme som meg og som er svært "populære" hos bedriften. De ble invitert ut på middag i regi av messearrangøren som gjester av firmaet jeg jobber for. På middagen og utover kvelden pratet vi om arbeidsplassen, om mitt arbeid og litt om studenetene. Latteren satt løst og jeg fikk en spesielt god tone med den ene studenten.

Hvor galt vil det være å bruke kontakt infoen for å invitere denne studenten ut på date, jeg ønsker jo ikke å skremme denne kandidaten fra å søke jobb i firmaet?

Noen andre som har fått med seg at Sukker prøver å snike inn litt Engelsk? :)

"xxxxx has not published a description of their dream partner yet. "

"Barn - No"

Her kjører dem litt The julekalender stil ser det ut til :P

Det er ille, men samtidig spennende, å se på det som skjer i Storbritannia nå. Jeg har bare ventet på at noe slikt skulle skje, slik de sosiale forholdene har utviklet seg i landet siden Thatcher the Milk-Snatcher overtok i 1979. Det gjør meg bare desto mer glad for å leve i et skikkelig sosialdemokrati (selv om jeg ikke er sosialdemokrat).

Hva skjedde med tråden til @Pelle??

Til damer.

Siste svar ti. 1 okt. 2013 20:57 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym en mann

Jeg har aldri klart og reflektere min personlighet i tekst, vet rett å slett ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg vet jeg er en pen mann, høy, mørkt hår, kløft i haka og blå intense øyner. Vet jeg har mye å tilby, men klarer det ikke via tekst, det MÅ være ansikt til ansikt, så jeg kan lese kroppspråket og dermed te meg etter det, noe jeg er veldig flink på.
Hva er øyevekkende i tekst? Kan ikke si "hei søta" fordi det er for sleskt, kan ofte ikke spøke, fordi man vil ofte tro det er særiøst.
Det virker som uansett hva man sier så er menn dømt til få det evige stempelet "kåt" over seg, selv når det er mange menn der ute som vil genuint bli kjendt med en dame, så får man "pff han vil bare se meg naken, gidd ikke å snakke med han"
Men så er det jo et annet dilemma som dukker opp i dette, om man ikke sier ting sånn å sånn, da er man en kåt man, om man sier det sånn, da er man kjedlig, om man sier det sånn da er man "femi" en av "gutta".
Oss menn som ikke er ute etter sexen, men den rette dama, vi får virkelig gi oss ut på slagmarken å blir skutt ned av steriotypiske tanker fra damer.
Det er ingen måte å vinne på , får man ofte følelsen på, helt til den ene damen dukker opp man aldri vil være foruten igjen.
Stå på dere menn med ederlige hensikter, gi aldri opp.

Er dritt lei mannfolk som ikke svarer, er bilde løse, er i forhold, og kun vil pula.
Hva fae....... gjør de her inne og sløser av min tid?
Er inne på en annen nett side å der får du ikke se noe hvis du ikke har bilde selv :-) Kanskje noe sukker også skal tenke på. Å kom ikke her og si at halve Norges befolkning er så viktige at de ikke kan ha bilde i albume engan.
Utroligt hvor godt det gjorde og få det ut :-))

Sikkert ett gammelt spørsmål. Men opplever at jeg kan skrive en 3-4 dager med en ca 10-15 meldinger. Noen ganger lange andre korte. Har ikke prøvd nå, men før ei stund tilbake opplevde jeg at de fleste bare sluttet å svare om man stilte ett spørsmål om å treffes.

Så, skal man skrive i årevis for å møte noen, eller er det noen damer som faktisk vil møtes uten å skrive for mye??? Er jo bare i virkeligheten vi kan se, hvordan vi er sammen, med kjemi og hele den pakken.

Noen som har noen sterke synspunkter til avtalen som er inngått mellom partiene? personlig reagerer jeg mest på punkt 4 l). Der legges det opp til at RLE skal omdøpes til KRLE med 55% kristendom. jeg får litt fnatt av denne indoktrineringen av overtro i skolen. Utover det så bør vi ha gode håp om et mer fremtidsrettet samfunn. Men at KrF er utgått på dato, det er det ingen tvil om!

Mange som sier Jenter/Menn ikke svarer. Tenkte å ta en test på dette her og det hadde vært kjekt om andre gjor det samme.

Sendte ut følgende meldign: Knock Knock til 5 mer eller mindre tilfeldige jenter/damer på første søkeside.

1) Jente 21 år, Matchtall: 76
2) Dame 34 år Matchtall: 92
3) Jente 26 år Matchtall: 89
4) Jente 26 år Matchtall: 87
5) Jente 29 år Matchtall: 0 ingen match.

Gir dette 24 timer å ser hvordan responsen blir. Allerede fått et svar hehe, ler litt av den.

Glucas
Knock Knock

Vis profilen til xxxxxxxxxxx
28 minutter siden
Hvem der? ;)

Glucas
18 minutter siden
Mr Right

Vis profilen til xxxxxxxxxxx
12 minutter siden
Who are you looking for?

Glucas
(ikke lest av mottaker) 10 minutter siden
LIONEL RICHIE

Når det kommer til deres valg av fylke og alder?

Om du har satt opp kun ditt eget fylke som område du vil treffe folk i, eller at han eller hun må være innen en viss alder, er du rund eller firkantet på dette?

http://www.rsdnation.com/brad/blog/brad-vs-tyler-underground-debate-does-lifesty le-get-you-laid

Matsugen

Siste svar ma. 30 sep. 2013 22:43 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym kvessen

Hva skal dere kose dere med på matfronten i kveld? Er sugen på noe kvess, basta!!

Jepp.
Jeg er en av de mange karene som på død og liv ikke har noen interesse overhodet i å dra ut på byen for å hooke opp med ONS der.
Ellers er jeg frisk og rask, snill og hyggelig og alt det der. En mann. Med mang en jern i ilden med både fast jobb og gode fritidsmuligheter.

Savner stadig et fast følge og selskap i helgene (og ellers også såklart!) med påfølgende intimitet og seriøst forhold.

Så hvor kan jeg finne et "ventebrød" til jeg finner den rette??

Siden vi nå er inne på en trend med litt mer positive innslag her på forumet, så tenkte jeg at vi kunne ha en tråd der vi faktisk kan si noe pent om oss selv også. DET er ikke alltid like lett - I know - og jeg er sikkert ikke den eneste som er sin egne verste kritiker. Men kom igjen nå folkes - la kritikeren og janteloven fare - skryt litt av dere selv.

Jeg vil gjerne høre om 3 ting folk liker ved sin egen figur / kropp og 3 ting dere syns dere er flink til :)

Får vel også gå frem med et godt eksempel da ;)

Jeg er fornøyd med:

- Øynene mine
- Leggene mine
- Og det faktum at jeg har så godt som plettfri hud :) (ingen kviser og slipper plagsomme runder med voksing av legger o.l)

Jeg er flink til:

- å lage ting / være kreativ
- å få redde, utrygge katter til å bli tillitsfulle, kosete kjæledyr igjen
- å rydde/ organisere.

Det var det - så nå sender jeg ballen videre til forumfolket :)

GOD HELG!

Din beste klinehistorie. Hvor? Med hvem? Hva følte du da?
Trøndheim vår 2013. Tidligere kollega. Hun var utrolig vakker. Myke, varme, deilige lepper! Lidenskap kjentes gjennom hele kroppen...
Åååh som jeg savner noe slikt!!!

Vil du en eller annen gang ha barn? Er du mann eller dame og hvor gammel er du! :) Kan gjerne begrunne svaret! :D

Tenker at dette blir en tråd hvor jeg holder meg anonym.... (mann på 30- tallet

Men, spørsmålet går til dere jenter/damer om dere kunne datet/blitt sammen med en gutt/mann som er lavere enn deg? Og fortell gjerne hvor mye lavere....

Det er en gjenganger her inne at det er jentene som sitter med makten på sukker. Enkelte menn mener at jentene har makten "ute" og, mens andre menn her inne ser på seg selv som løver på byen som kan grave rundt så mye de bare ønsker.

Jeg kan ikke snakke for alle jenter. Det er like mange jenter med issues som det er menn med issues, og det er kanskje ikke så rart at mange single mennesker er
single av en grunn og at det skyldes forhold ved dem selv. Jeg er nok ikke den enkleste selv heller, fordi jeg etter å ha vært "av"
markedet i over ti år mangler håndteringsmekanismer for dette single livet.

Det er ikke et kompliment at noen vil ligge med meg, det sier mer om deres "behov for aktivitet" enn at det sier noe bra om meg. Når derimot noen ønsker å bli kjent med meg og verdsetter personligheten min, så føles det kjempebra. Når jeg oppfører meg som et kastrerende hespetre så er det en grunn til det, og det er opplevelsen av at menn presser sin agenda på meg, og det gjæir meg opplevelsen av å devalueres som menneske. Man kan heller ikke forvente å få mer enn man gir i forhold til kommunikasjon, intensitet, ærlighet, trygghet, lojalitet og så videre. Ingen fortjener mer av meg enn de er villige til å gi tilbake.

Min makt her og "ute" dreier seg om makten til å skåne meg selv og opprettholde min egen selvfølelse, selvrespekt og egenverdi. Ser du meg ikke som en oppegående, morsom jente som potensielt kan bli din nye bestevenn, så bør du også holde fingra dine unna kroppen min :-)

Generelle refleksjoner etter en lang og sosial sommer med noen titt innom her.

og søker i HELE landet, fårjeg kun 17 treff!!!!!! Bare 17 stk som har mer enn ett par kilo ekstra. IKKE DÅRLIG, vil jeg si!!

Hva kjennetegner en desperat mann, da tenker jeg på væremåte, hvordan han ser ut, hvordan kvinner og andre rundt han reagerer på han og hva som er typisk ved hans tilnærming til det motsatte kjønn.

Andre som sliter med det samme?

Jeg har over en periode over et halvt år betalt leie på to steder. På mitt nåværende bosted, og der hvor jeg leide sammen med min ekskjæreste, for å betale ut leieperioden.
Jeg valgte å flytte ut fra kjæresten min da det ble slutt, så da ble det dobbelt opp. Greit nok, jeg tok et skudd for laget for å redde både min og hennes trivsel.

Et halvt år er snart gått, og det er en måned å betale igjen (puh).
Har lenge gledet meg til å bli ferdig med det, slik at jeg kan ha en OK økonomi igjen.
Min ekskjæreste har misforstått, og har hele tiden trodd at hun kun skulle betale og bo der ut september. Det crasher med hennes planer, da hun er student og har ikke råd til å betale den siste måneden (sier hun).
Hun ringte meg derfor i dag og krevde at jeg skulle betale leien for hele den siste måneden, for det hadde ikke hun råd til.

Jeg argumenterte med at det ikke er mitt problem, og at hun er nødt til å overholde sin del av kontrakten.
Motargumentet hennes var at jeg stod som hovedleietaker i leieforholdet, og at det er jeg som vil bli forfulgt med inkasso, så det var mitt problem.
Jeg ringer opp til utleiefirmaet med en gang for å høre hvordan prosedyren i slike tilfeller egentlig er, og jeg fikk beskjed om at det faktum at jeg står som hovedleietaker ikke har noen juridisk betydning, men at vi har et felles ansvar for at hele beløpet blir innbetalt, selv om jeg betaler min halvdel. Dersom den ene parten nekter å betale sin del, kan de kreve inne beløpet av en av oss, og det mest praktiske for dem er å kreve det inn fra hovedleietaker, altså meg.

For det første, så er jeg forbauset over hvor mangel på samvittighet det går an å ha. Jeg har betalt to steder i et halvt år, som en lavtlønnet person, men noen har altså "baller" nok til å kreve enda mer enn det også. Hun har bare betalt sin halvdel og bodd der alene hele tiden. I tillegg krever hun at jeg skal vaske hele leigheten, og at det også er mitt ansvar og mitt problem.

For det andre, er systemet så sneversynt at det KUN tenker på det praktiske for deres del ved å kreve hele beløpet fra meg?
Hva med å tenke på det rimelige her, og faktisk kreve det resterende beløpet fra den personen som ikke har gjort opp for seg.

Er det juridiske hold i slike krav? Jeg blir så frustrert!

Vet at dette er offtopic i forhold til at denne er en datingside, men jeg vet ikke hvilke andre steder jeg skal søke råd-

blokkerer man når man har vært inne og kikket uten å finne meg interessant nok?

... du tilbringer lørdagen med å jobbe, deretter drar hjem, rydder + vasker hele leiligheten + gjør unna klesvask, og avslår flere invitasjoner til fest & gøy uten at du egentlig vet hvorfor.

... eller vent litt, skulle ikke overskriften vært: Du vet at hjernen din mangler minst to gir når...

Svargaranti

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sth

Jeg står på svargarantilista, også fikk jeg melding fra en jente som var merket med "svargaranti". Når jeg sjekker svargarantlista, så står ikke hun der.
Hvordan fungerer dette systemet?

Nytt profilbilde og superbruker for å vise at man er seriøs var visst alt jeg trengte... nå må jeg bare bli så flink til å skrive meldinger som jeg er til å snakke ute... da er jeg kanskje halvveis :D

Jeg var medlem her for et par år siden. Var i et forhold i ca 2 år, men på grunn av blant annet avstand ble det slutt Funnet ut at jeg egentlig har det fint alene, men kanskje fordi jeg ikke har funnet den rette.
Innimellom får jeg det for meg at jeg kanskje har lyst på et forhold og stikker innom her...Kan gå flere måneder mellom hver gang.

Kanskje de melder seg inn akkurat den ene mnd jeg melder meg inn igjen, men jeg stusser litt over at det er de samme folka med akkurat de samme bildene som for 4 år siden. Er dette profiler sukker har laget selv, eller er folk medlem i 4 år uten å få napp.

Snodig greie!

Ei "gift" jente på jobben virker svært interessert i meg, eller er det bare jeg som oppfatter det slik?

Vi jobber på samme avdeling, jobbet med henne i et par år nå vel, og hele tiden har hun hevdet hun er gift.. Men, hun har aldri gått med giftering. Hva er greia med det?

Jeg er selvsagt kjempekeen på henne selv, hu er dritpen og alt det der.

I det siste har jeg merka (tror jeg, vel å merke) en økende interesse fra henne, som involverer berøring, massering (på jobben, fullt synlig for resten av arbeidsplassen) og tilbyr seg gjerne å hente en kopp kaffe til meg (som er plassert på helt andre siden av bygningen og hvor hun da må bruke 5 minutter på å gå fram og tilbake).

Vet sannelig ikke hva jeg skal gjøre.

Hun virker til å sende signaler om at hun vil noe, slik oppfatter jeg henne i alle fall. Føler det har økt mer de siste ukene spesielt.
Men siden hun tidligere har sagt hun er gift, så våger jeg ikke gjøre noe mer, heller ikke det å be henne ut på en mer eller mindre uskyldig kopp kaffe utenfor jobbtid.

Tar mye viljestyrke av meg å "holde fingra av fatet" her.So what the hell?

Etter å ha vært bruker av sukker en stund, har jeg lagt merke til noe jeg finner litt underlig. Så jeg hadde håpet på en liten forklaring fra dere damer. På veldig mange profiler settes sexlyst + kosete og varm som særdeleshet høyt, i enkelte tilfeller som absolutt krav. Derimot så er det på de samme profiler helt mørkerødt på intensitet, i tillegg er det skrevet langvarig forhold. Det er vel omtrent nå at min mannlige hjerne antagelig gjør noen feil slutninger, men jeg kan vanskelig forstå det annerledes enn at man ønsker et forhold med fler personer på en gang.

Chat??

Siste svar lø. 28 sep. 2013 23:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym megabit

Jeg har ikke brukt chatten noe særlig men,

Ser at når jeg søker på online nå, eller på chatten så dukker forskjellige opp iblant mine favoritter. Trodde online nå dekket alle, men ser nå at det virker som noen bare er på chatten hele tiden...

Bruker du chatten mye?..

Hva gir det deg?..

Blir det lettere vaseprat på chatten, istedenfor å skrive ei større mer velformulert melding?..

Må du stresse å svare fort der, i frykt for at den andre ikke skal tro du er treg?..

Er det lettere å komme seg ut på en date, hvis man er flink til å chatte?..

Har hjemmekontor og sentralfyren er ikke på enda..

En fantastisk dame med nicket jasnoor har "tryglet" om min e-post adresse to ganger på 11 minutt! La gå at dama ikke behersker norsk, men ivrig, det er hun...

Noen som vet hvordan en rapporterer falske profiler via mobil?

Har flere ganger opplevd at damer jeg skriver til, ikke leser mailn, men bare er innom profilen min. Er det slik at dem ikke ser at de har fått mail eller?
Flere som opplever det samme?

Noen jenter her som bor eller har tenkt å flytte til Tromsø i nær framtid å som savner en venn/ kjæreste er det bare å ta kontakt. Spørr fordi jeg vet det er mange som har samme problem å som ikke tørr å ta d første steget så derfor vil jeg gå som ett godt eksempel :))

Noen jenter her som bor eller har tenkt å flytte til Tromsø i nær framtid å som savner en venn/ kjæreste er det bare å ta kontakt. Spørr fordi jeg vet det er mange som har samme problem å som ikke tørr å ta d første steget så derfor vil jeg gå som ett godt eksempel :))

Er ikke mye pulbart på tv idag:-(

Har lett etter den store kjærligheten her i ei god stund nu, å sondert mange interessante profiler å mange skriver der sitat: hvis du ellers lurer på noe så spørr så får du svar :) " å holder den ord neida, hvor er logikken i å skrive det da?? Kjør debatt :)