Sukkerforum

Hva er det som gjør det så irriterende med skrivefeil?

Hvorfor mener mange dette er turn off?

Eg synes sukkerforumet her er ein utmerka plass for å ta sine første baby-step når det gjeld det eg meiner med rett handling. Med rett handling meiner eg at du handler i tråd med dine innerste verdiar.

Her er reglane eg lever etter:

1) Berre skrive ting du kan stå inne for.

2) Berre skrive ting som du trur kan hjelpe deg sjølv eller andre.

3) Berre delta og besvare konstruktive spørsmål og henvendelser.

4) Halde fram med å skrive ting du står for og som du har lyst å skrive om uansett respons. Ta til deg konstruktiv tilbakemelding og så er dette berre å kjøre på og gjere akkurat som du vil.

Hei, jeg lurer litt på blokkeringsfunksjonen:
1. Hvis jeg blokkerer noen, vises fortsatt profilen min når man søker ol.? Jeg har på at man ikke skal vise match under 70.
2. Hvis noen blokkerer meg, som jeg har sendt melding til eller sendt hjerter til, forsvinner de fra oversikten over hvem jeg har sendt hjerter til og besøkte profiler osv?

Ellers synes jeg at det er litt teit at man må inn i profilen for å blokkere, er det noen vei utenom?

Småsyk etter litt for mange drinker i går.
Kosedressen har kommet på, brus og snop har kommet på bordet...
Alt ligger til rette for en perfekt restitusjonskveld. Men jeg er sååååå kosesyk.
Det slår aldri feil. Jeg går alltid rundt og er småkåt hele dagen etter fest..
Det perfekte nå, hadde vært om Sugardaddy kunne synke ned mellom knærne mine og slikke meg til en befriende orgasme!!!

Hvordan blir du dagen derpå?

...når de ikke takler et høflig avslag på meldinger ;)

Jeg har vært medlem til og fra her inne i ca 2 år, og det er klart at det er mange av de samme profilene som er her når jeg aktiverer profilen min etter en pause.
Og han jeg sendte et høflig avslag til er en av dem... ;) Svaret jeg fikk i retur var at jeg var et naut.. og at hvis jeg som alenemor trodde jeg kunne velge fra øverste hylle, så fortjente jeg ikke noe annet enn å bli blokkert.

Hahaha... kunne ikke annet enn å le. Snakk om sur og bitter! ( og desperat kanskje?)

Hjelper ikke med et høyt matchtall om jeg ikke finner resten av profilen interessant....

Det er veldig lett å dømme andre mennesker. Det er jo litt synd for dei, men mest synd er det for deg sjølv.

Eg har tidlegare ofte vore sånn at eg satt merkelapper på andre folk: Tjukk, tynn, pen, stygg, dum, taper etc etc. Saken er at når du deler inn verda i slike mennesker, og når du deler ut folks begreper og livsfilosofi i slike begreper og kategorier så påfører du deg sjøvl ein god del lidelse.

Du sett visse folk under deg, og visse folk over deg. Du forakter visse typer utsegn og liker andre typer utsegn. Du kjefter på nokon, og roser andre. På denne måten blir du på ein måte slave av andre folk og av deira tanker og uttrykk. For kvar gong X dukker opp eller Y tema kjem på banen så får du ein negativ reaksjon, du føler for å spotte vedkommande kanskje høgt og om ikkje det så iallefall inni deg " ha", tenker du, " for ein dumskalle. Eg har mykje betre jobb enn han, så han burde berre passe seg og vere litt meir audmjuk." Dette er ikkje nokon god stad å vere i og du tiltrekker deg ikkje andre mennesker når du er foraktfull, negativ, dømmande etc etc.

Eg har merka at når eg verkeleg kjenner etter så er eg langt meir dømmande enn eg hadde trudd. Dømminga skjer stille og umerkeleg dei fleste gongane.

Mange av trådane på sukker her er eit utmerka studie i dømming, stempling, forakt, hån, spott, "morosam" spott, latterleggjering av andre etc etc. Denne prosessen skaper berre tapere. Og den som kjem med alt dette er eigentleg den største taperen. Han/ho blir ulykkeleg, dømmande og bygger sitt liv på ustø grunn.

Følgjeleg er det lurt vere open og aksepterande. Gi ros til det du liker og ikkje bruk tid eller krefter eller ord på det du ikkje liker.

Søndag!

Ingen svar
(mann 28 år fra Vestfold) Privat melding

Endelig søndag, dagen da ingenting skjer og jeg kan med god samvittighet strekke meg ut på sofaen med ps3en etter en lang arbeidsuke på jobb og frivillig arbeid i hele går.
Hva skal du i dag?

Du vil gjerne høre Beethovens 9. sier du? På theremin? På flere titalls thereminer formet som sånne russiske dukker? Ønske oppfylt: https://www.youtube.com/watch?v=BzEHItrTMHM

Herlig sært!

Date i kveld

Siste svar sø. 18 aug. 2013 04:57 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjedermeg

Er det noen som har brukt "date i kveld"-knappen? Og hvordan funker den?

Hvem faan er manifen?

Kom over interessant forskning i adressa.no:-) Om du leter etter en partner som er skikkelig god i senga bør du droppe den muskuløse kjekkasen og heller legge an på datanerden.
Det viser seg at idrettsfolk og folk som underviser er mer opptatt av seg og sitt i senga enn det datanerder er. Det er kanskje ikke så stort pluss å skrive at du trener så mye på profilen da?

Det som er kjipt for meg er at jeg kunne karakterisert meg både som en som trener, underviser og litt IT-geek.... får finne frem nerden i meg hvis sjansen byr seg da!

For dere som er interessert, her er artiklen: http://www.adressa.no/forbruker/sexogsamliv/article1334737.ece

Jeg digger jenter med rødt hår, syns det er noe av det fineste jeg ser. Men her inne virker utvalget ekstremt dårlig. Kanskje det er bare det at det ikke går an å søke på bestemt utseende her på sukker.no hehe.

Hva syns andre om rødhårede jenter?

Selv digger jeg jenter med rødt hår, kanskje litt fregner. Det er super søtt :)

Eg trur energi er viktig for kor attraktiv vi er. Energien vi har er viktig for kor attraktive vi er på kjøttmarkedet, kjærestemarkedet og vennemarkedet.

Når du er rundt nokon mennesker så føler du at denne personen er raus, generøs, glad, lykkeleg og at han eigentleg gir faen i kva andre mennesker meiner om han, men at han likevel ønskjer å gi og hjelpe andre menneske. Slike menneske er attraktive.

Andre menneske er missnøgde, triste og usikre på seg sjølv. Dei bryr seg om å bli likt, elska og verdsatt av andre, men dei er likevel ikkje spesielt hjelpsame og generøse av seg. Gir dei ein drink til nokon, er det alltid til ei vakker dame dei håper å gjere inntrykk på.

Folk snakker om alt dette andre: Utsjånad, mage, trening, hobbyar og penger og utdanning og kognitive evner og alt det der, men ingen snakker om energi.

Folk som har ein bunnsolid god energi, som har tru på seg sjølv, som har tru på andre menneske, som føler at verda og menneska rundt ein er gode, ressurssterke, sexy og interessante menneske vil alltid bli møtt med velvilje og interesse av nesten alle.

Folk liker lykkelege menneske. Folk liker generøse menneske. Folk liker trygge mennesker.

Ein del folk er lykketiggere. Dei kjem ut i verda og på sukker med tomt beger. Så håper dei på at ein livspartner eller ein sexpartner skal fylle opp denne koppen med lykke. Den tomme koppen skal bli full ved hjelp av den andre. Når dette ikkje skjer blir dei sint, bitre, såra.

Men viss du har ein stabil indre lykke, ein indre tru på deg sjølv og på din eigenverdi så vil ting skje utanfor deg og du tek lett på det. Folk vil også like deg oftare, men du vil ikkje bli så utruleg oppteken av det for din kopp er allereie fylt.

For å seie det litt kynisk: The hungry don´t get fed.

For omtrent fem år sidan var eg på eit vorspiel. Ein fyr eg då aldri hadde møtt, men som var venn av ein bekjent tilbydde meg to hamburgere som han hadde laga sjølv. Hei, vil du også ha, spurte han meg i forbifarten. Ja, sa eg.

Denne hendinga hugsar eg den dag i dag. Det er noko med når folk gir utan å forvente noko tilbake, at dette gjer eit djupt inntrykk på oss. Denne fyren kjente meg ikkje. Han forventa ingenting tilbake. Han ville ikkje ha mi takksemje, mine penger, min beundring, han ville ikkje ha nokon ting ifrå meg. Slike hendingar skjer ganske sjeldant. Som oftast vil folk alltid ha noko tilbake. Vi er selektive. Vi gir drinker, oppmerksemje, gåver til folk som vi allereie har kontakt med, med folk som vi ønskjer å oppnå noko med. Eg gir deg, og så gir du meg. Eg gir deg drink, kjære hotte dame, og så forplikter du deg til å prate med meg i ti minutt og helst le av mine vittigheiter og så ha sex med meg.

Give to take.

Ein blir veldig sjølvsikker av å gi for å gi. Gi og så berre gå bort. Gi utan å melke den andre for ein eller annan fordelaktig respons.

Sjekking

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Wayne

Etter å ha vært i forhold et par år har jeg denne sommeren vært en del ute og sosialisert meg med venner og bekjente.
Jeg har tydeligvis glemt hvordan man tilnærmer seg damer. Jeg kommer rett og slett ikke på noe fornuftig å si til en jente jeg aldri har møtt før. Ikke er jeg redd for å bli avvist heller. Samme greia om det en sjelden gang kommer en jente bort til meg også.
Hva sier dere til en jente som dere har lyst å bli bedre kjent med? Eller hva foretrekker dere jenter at vi skal si?
Selv er jeg 35 år. Har hus,bil,hytte og en god inntekt.

Hva er din ideologi, og hvorfor mener du at dette er den rette veien for vårt samfunn?

Hvor lenge har egentlig folk vært her inne?
Øker sjansene etter hvert eller ser man seg til slutt "lei" på de samme gamle ansiktene?
Jeg er ganske usikker på om jeg ønsker å forlenge medlemskapet.

Why Me???

Siste svar fr. 16 aug. 2013 17:09 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Ikke manif

Da har det seg sånn at 9 av 10 drita mannfolk på byen tror at de eg guds gave til kvinner og at alle vil ha dem. Jeg er jo selvfølgelig den ene stakkars jævelen som ikke har snøring, går rundt å gliser konstant som om jeg nettopp skulle ha lagt værdens største kable i porselensvannet.

Uten en eneste atenne, følehorn eller evne til å plukke opp kvinnlige signaler står jeg der me tenna på tørk og bare gliser. Hvor går liksom denne grensa mellom å være bare hyggelig og å flørte? Selv prøver jeg å være hyggelig med alle andre... så de er sikkert bare hyggelige tilbake.

Jeg er dessverre også evneveik når det kommer til å flørte med det motsatte kjønn, som 1 av 20 gutter er. Når det beste du klarer å hoste opp er: Nei du får kjøbe din egen øl, så vet jeg at jeg har lang vei å gå.

Jeg er temmelig sikker på at jeg har blitt sjekka opp 3 ganger her i livet kanskje, ble litt usikker nå..., har det sjedd flere ganger har det gått meg hus forbi.

1) Etter en lang strabasiøs tur på byn går jeg inn på burger king, noe skal jeg hvertfall få meg i kveld. Inne der er det jo en 7-8 køer, om dette er tilfellet vet jeg ikke siden jeg på dette stadiet ikke kan telle lengre enn til 3. Stiller meg bakerst i en kø, høfflig som jeg er. Etter en stund, er det ei jente som gir meg noen lette spark i baken. Jeg snur meg og hun sier: Har du ikke hørt om køkultur?, smiler og blunker med det ene øye. Jeg kan jo selvfølgeligt ikke blunke med bare et øye, prøver jeg på dette så ser det ut som jeg legger den kabelen jeg snakket om i sted. Med en smil ser jeg litt på henne, legger merke til en liten rø prikk i ansiktet og sier: Har du hørt om Clerasil? Hun ble nesten like paff som meg, jeg snur meg mens jeg tenker... hva i helvete sjedde der??? Vel jeg fikk me meg noe hjem.. burgeren.

2) Sitter inne på en pub sammen med en kompiss, jeg koser meg, tennene å glise er på plass. Jeg og min kompiss er dypt inne i å løse alle værdens problemer, da en utrolig flott blondinne kommer bort til bordet. Jeg hadde lagt merke til henne da vi kom inn, hu sto der me ei venninde. Hun sa hei å lurte på om hun kunne sette seg ned med oss. Hun står nå sånn hallveis bak den ene skuldera mi og lener ser litt over meg. Jeg smiler jo selvfølgeligt, myser litt me øynene og spørr: Hvor gammel er du? Jett?? sier hun... 42 sier jeg, hun blir rak i ryggen å spaserer vekk. Hun var vel knapt en dag over 23, og igjen lurer jeg på hva i helvette så sjedde.

Vurderer å melde meg på sukkerfesten om det ikke er for sent, noen som har erfaringer derfra?

Hei, er nettopp flytta til trondheim og lurte på om noen har noen bra tips på uteplasser for folk i 30+- noen år, der det er lett og bli kjent med jenter.

Festival !!

Ingen svar
(mann 41 år fra Vestfold) Privat melding

På vei ut døra på en lang reise til Bodø.
Bruker vel 3, 5 time før jeg er der, men det er det verdt !!! Skal nemlig på parkenfestivalen !! Gleder meg sykt mye :-D Noen andre som skal dit ? :-) Andre som har hatt noen gode opplevelser på festivaler i sommer ? God stemning, bra band ? Ha en riktig god helg alle sammen rock onnnn !! :-)

Det er en del kvinner som klager på at menn kun er interesser i sex inne her, og gjerne bruker ordet sex før de engang sier hei. Akkurat denne fremgangsmåten kan diskuteres, og det er også klare kjønnsforskjeller på dette området, som er med på å forverre situasjonen.

Det er en del kvinner som mener at menn heller burde være på andre nettsider, sexsider, pga dette. På sexsider er det jo derimot sånn at det er flertall, antageligvis stort flertall av menn. I tillegg er det sikkert sånn at menn må kontakte kvinner der inne også, og kvinner opphøyer seg selv. Derfor er det svært, svært innlysende at menn like gjerne vil finne med seg noen å utføre sexopplegg med på andre nettsider i stedet, f.eks sukker, enten ved å være direkte, eller ved å "spille" ....være hyggelig og grei, men ha mål om kun en ting. Uten å ha noe innsikt i hvordan disse sexsidene fungerer, så vil det sikkert kunne være enklere å finne med seg noen å ha sex med inne her, enn på sexsidene. Dette virker ofte å være et problem for kvinnene inne her, og det er forståelig, men det kommer jo så klart til og fortsette.

Synes dere dette er dumt kvinner?

Sjalu

Siste svar fr. 16 aug. 2013 08:15 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lizza

Jeg merker at jeg blir helt stressa når jeg har sendt noen meldinger frem å tilbake me en fyr i under en halv dag, og han blir sjalu når jeg logger inn på sukker. Eksklusivitet, bare oss to. Vi har aldri møttes en gang, og hvis jeg ikke svarer i løpet av minuttet så er jeg ikke interessert, hvis jeg har vært på sukker uten å si hei til ham, så er jeg tydeligvis ikke interessert i ham, osv osv.

Føler dette er på grensen til Overly Attached

Manif vil leke enda mer. Vi skal leke, erte og provosere hverandre. Man vil ikke være for positiv. Man vil ikke ha det for hyggelig. Jeg er litt usikker på hva denne leken skal gå ut på. Manif will be back.

Noen våkne?

Siste svar fr. 16 aug. 2013 05:54 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Pseudonym1

Får ikke sove, og lurer på om det er noen andre våkne?
Skal på jobb om noen timer, men gleder meg til helg :))

Hvem deltar på datingfester?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sjenert

Heisann folkens! Lurer på om det er noen på rundt min alder (21) som pleier å delta på disse datingfestene, det høres ganske moro ut å være med på noe sånt å bli kjent med masse mennesker så hadde vært greit å vite om det er mange på alle aldere som er med på disse arrangementene :)

Manif vil ha oppmerksomhet. Gi meg oppmerksomhet.
Om ikke blir det bråk:/

Påvirker sukker deg på noen måte?

Hvis man har vært heldig med genene er det muligens hyggeligere for de enn for de av oss som ikke hviler på øverste hylle. Merker at jeg blir litt trist når jeg ikke får særlig respons. Det er klart at man kan ikke tro at man skal bli overøst med respons men det er litt kjipt når man tydeligvis stiller ett godt stykke tilbake i køen. Jeg har alltid sett på meg selv som midt på treet og får hele tiden spørsmål fra folk jeg kjenner om jeg har noe på gang med svaret er alltid det samme, nei jeg har ikke det.

Det er grenser for hvor tynnhudet man kan være men jeg er egentlig ikke det, men det påvirker humøret litt når man ikke føler seg særlig ettertraktet. Det finnes noen for alle sier man og det kunne jeg tro når jeg ser noen som kvalifiserer seg til å være litt lenger bak i køen enn meg som har kjæreste men når man står der alene så kommer tvilen krypende. Jeg er positiv og grei så jeg lurer på om det er noe alvorlig galt med meg som jeg ikke ser selv, at når jeg ser i speilet så kanskje jeg ser en annen og at jeg egentlig er helt forferdelig. Jeg har aldri hatt problemer med å snakke med folk men man må jo lure. Kanskje jeg ikke har selvinnsikt nok, at jeg er ureflektert og derfor oppfører meg på en måte som er rar og som jenter ikke finner attraktivt. Jeg har hatt kjærester som yngre som har vært ganske attraktive og jeg har bare fått lovord for personligheten min, annet enn at jeg kanskje ikke er så veldig åpen. Og nei jeg har aldri vært sutrende ovenfor de som jeg er med dere akkurat nå. Kanskje noen blir styggere etter som årene går.

Hvordan er det med deg?

......og nei dette er ingen GRRRRR sinna tråd slik som en viss person lagde en liten stund tilbake :)

Jeg har begynt å vaske alle klær her i huset med forvaskprogram.
Er dette noe dere damer ser på som et pluss hos en mann? Eller er det sånn at dere ikke kan si det på generelt grunnlag, men at det er mannen man liker, uansett ditt eller datt?

Jag anser att det skall vara lika mycket initiativ om att ta kontakt via sms/tel från bådas sida. Inte bara mannen som skall ta initiativ och sända sms. Jag är oenig med min veninne om detta. Hon anser det är mer mannens ansvar....Jag menar vi har såpass mycket jämlikhet nuførtiden att mannnen inte måste vara den som jaktar. Vad menar du?

Vil du ha sex? - spør de på Dagbladet - og de har fått svar... :)
Det stemmer vel bra med inntrykket mange her på forum har???

http://www.dagbladet.no/2013/08/14/nyheter/psykologi/elaine_hatfield/sex_dis crimination/28700468/

er det bare meg eller er det mye merkelig som skjer med sidene på sukker???

personer som viser seg og være "online" står som pålogget for 3 dager siden...osv..

eller er det et påfunn fra sukker og sette personer online selv om de ikke har vært det på flere dager??

og at når man blar seg seg i online sidene så plutselig hopper man tilbake til høyeste matchtall siden ??

Makan......

Ja, det er bare en enste gang tiden stanser for oss begge samtidig. Grip sjansen da (...)
For det er ikke det å gjøre det samtidig men å gjøre det sammen.

De er vel de eneste som svarer...

http://www.youtube.com/watch?v=vB3WT_XepsI&t=3m32s

;-)

Jeg har lang fartstid på Sukker.Men denne meldingen fra Sukker har jeg aldri vært borti :)

*Et av bildene i ditt album på Sukker.no (bruker {nick}) ble ikke godtatt.
Grunnen til dette kan være at andre brukere eller vi som administerer tjenesten finner bildet upassende.
Prøv gjerne en gang til med et mer passende bilde.*

Bildet om ble fjernet var av meg i action som fotograf..Lue,votter,skjerf og en stor vinterjakke.
Skjønner ikke hva som var *upassende* med det?

Noen som har fått en slik melding fra Sukker før.?Og hva slags bilder har det vært?

Er veldig mange hyggelige og flotte menn her på Sukker! ;) Men jeg kjenner at jeg begynner å bli "litt" lei av menn som må snakke om å "pule" og å være "kåt" etter tredje melding. Hva med å være "litt" sosialt intelligent og utfordre din formuleringsevne? Det sier jo litt om din intellektuelle kapasitet. Du kommuniserer med en kvinne, ikke "kompisen" din. Er det mulig å strekke seg litt lenger, utfordre deg selv på formuleringer? Være litt kreativ og litt mer elegant i språkbruken?;)

Og så klart: Om man ikke liker slikt prat så er man både rigid og selvhøytidelig;) Du som er slik er nok ikke helt min type nei :). Lett på tråden? Vel, disse mennene er vel litt mer enn lett på tråden, spør du meg. Tror de veldig "needy" !

Når man våkner med et smil om munnen etter å ha møtt en ny person. En hærlig date, og oppmerksomme meldinger som etterhvert begynner å tikke inn. Strekker seg i sengen og tenker at dette blir nok en fin dag. Gleder seg til å sjekke mobilen etter nye hint om at man betyr noe ekstra for en annen. Før en innser at det bare var en drøm...

Da logges det rett inn på sukker for å intensivere jakten, for den følelsen, den vil jeg ha igjen - snart :)

Ha en fin dag, folk og troll!

Har dere noen gang sjekket ut 'Online nå' og sett sååå mange flere spennende profiler enn dere vanligvis ser ?
Yess - det har jeg :-)

Andre som sliter med å snu døgnrytmen etter ferien?
Jeg får ikke sove og det er andre natten på rad.
Noen gode tips? :)

Noe som overasker meg er menn i 40 års alderen, altså godt voksne, som ber deg ut på date nummer 2 på førstedaten for den var så hyggelig..Han sender så meldinger de påfølgende dagene, både sent og tidlig..Tonen er god. Det går en dag, så sender jeg en melding.Absolutt ingen svar.

Jeg synes sånt er respektløst!Hva mener dere andre?

Ønsker alle en fin dag, å husk! Ny dag nye muligheter:-)

Faen i helsike! i morgen skal jeg på arbeidet igjen etter ferien. Jeg hater det. Hater oppstarten, hater jobben. Sjefen er ok (fine bryster), men det eneste jeg ser frem tel er hælja og haustferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og ny sommerferie! Fanden heller, dette arbeidslivet tar knekken på meg!

Jeg får av og til meldinger fra dame-profiler.
I utgangspunktet ikke noe feil med det, men er jo ikke en kvinnelig partner jeg søker her inne.

Men når profilen er helt tom, uten bilder... da anser jeg profilen som fake.

Hvordan får egentlig disse profilene opp min, og kan sende meg meldinger? Trodde ikke det var mulig jeg, siden jeg har krysset av at jeg ønsker kontakt med menn...

Egentlig ikke noe problem, siden jeg enkelt blokkerer profilene, men jeg bare lurte.

Jeg stemte nei, vi har nok av annet å bruke penger på.

Lykkes?

Siste svar ti. 13 aug. 2013 23:49 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym blæææ

Er det noen her som har lyktes med å bli lykkelig her inne noensinne?

Er det flere utålmodige (les:ikke desperat) her inne?

Kjenner jeg blir frust og satser på å finne en igjen en vakker dag på den gode gamle måten :)

Savner masse det å være glad i og alt det der...

Flere som kjenner seg igjen???

Her sitter jeg med Mojitoen i hånden og ser på VM i Moskva! Må innrømme at turnusfri er ikke så ille på en slik kveld, ikke noe jobb før natten senker seg i morgen.....
Hva nipper dere i kveld?

Noen som bruker den? Selv synes jeg det er avskruing hvis noen bruker det for å få kontakt men som svar hvis man ikke er interessert er jo kjekt da.

Gis bort

Siste svar ti. 13 aug. 2013 22:44 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym 84. mod

Fint brukt 84 modell mann gis bort ved henting.
Mannen er av kaukasisk opphav, eller hvit om du vil, og relativt velholdt.
Ingen større reparasjoner utført.
Mannen har bestått alle trinn i norsk grunnskole samt en treårig bachelorgrad.
Den og har egen jobb og oppbevaringssted.

Hvis du kunne velge en kroppsdel fra et hvilket som dyr som du kunne få, hvilken kroppsdel fra hvilket dyr ville du ha valgt og hvorfor?
Reglene er at størrelsen må være den samme som dyret har. f.eks. å ønske seg vinger hjelper ikke siden de ikke vil bli store nok til å fly.

Hestekuk for menn er en selvfølge så finn heller på noe annet morsomt.

Det kunne blant annet vært artig med en elefantsnabel, så slapp jeg aldri å lete etter sugerør igjen ;)