Sukkerforum

jeg er ikke av de som teller ned til jul, men jeg må bare ærlig innrømme at noen ting frister når det kommer altfor tidlig i butikkene... mine altfortidligførjul- laster er juleskum, sånne lyserosa nisser.. nam! og julebrus...
- hva er dine?

FILLIPINENE

Siste svar ti. 12 nov. 2013 19:45 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Aquatinta

Kan noen anbefale en bestemt hjelpeorganisasjon for katastrofen i Fillipinene?

Redd Barna?
Plan?
Kirkens Nødhjelp?
Røde Kors?
Unicef?
En annen?

Og hvorfor akkurat den? (Jeg skal gi 15-20000kr.)

Så var man tilbake her inne da... :-)
Ikke det at det har vært så spennende fravær.. men det er vel kanskje heller DET som gjør at man også er tilbake... Gresset er merkelig nok ikke spesielt grønnere på noen av siden... :-)

En god laaaaaang sommerferie fra sukkers forunderlige verden 5-6 mnd har gjort godt... Nå må jeg innrømme at nygjerrighet på et hjerte jeg ikke fikk lest noe mer om eller kontaktet medførte at jeg måtte betale meg inn for å lese mer... :-)

Flere som har fall-backs og gode grunner for å komme tilbake hit...
eller kanskje bedre spurt.. de som har vært ute.. OG kommet tilbake.. har dere vært fornøyd eller kværnes stadig det samme melet her i mølla???

Jeg ønsker meg dame, men begynner å tvile på at sukker.no er rette plassen. Kanskje norske damer ikke er rett å satse på, kanskje bestille flybillett til Thailand eller Fillipinene i jula å søke lykken der ? Vet at mange har funnet kjærligheten der.

Er en jente mer jente hvis hun går med kjole?

Hva??

Siste svar ti. 12 nov. 2013 00:18 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Hva faen gjør dere når dere føler dere alene om alt, ting ikke fungerer, og når det det meste virker svart? Når dere sitrer av en "redd" følelse for hva framtiden vil bringe ?

Har vært singel i noen år nå, og har hatt noen flørter og kortvarige forhold som har endt opp i ingenting. Som de fleste andre som har vært single en stund har jeg opplevd alt fra seriøse hyggelige menn til de mindre seriøse. Og en og annen smell.

Jeg merker nå at jeg er nesten blitt for redd. Redd for å bli såret, og redd for å ikke bli funnet god nok. Og dette har på en måte økt for hver gang man ikke "lykkes". Savner tøffheten jeg hadde som ung :)

Har nå nettopp møtt en veldig hyggelig fyr, og kjenner på meg selv at jeg har begynt å like han. Samtidig begynner den irrasjonelle tankegangen og overta. I forkant av at vi møtte hverandre snakket vi mye om viktigheten av åpenhet, og ikke minst vite hvor man har den andre. Men nå som jeg liker han er jeg rett og slett livredd for å diskutere disse tingene. Og jeg har begynt å tolke det mest av det som blir sagt og tildels skrevet.

Hvordan kan man håndtere disse irrasjonaliteten? Det er noen mulige løsninger. Hvor det ene er å droppe hele greia. Men det er jo dumt å feige ut av noe som kan bli bra. Andre alternativ er å date flere og derfor ikke blir for involvert. Men som andre har nevnt på forumet det tar vekk fra fokuset på han, og ikke minst skaper forviklinger. I tillegg er det det moralske aspektet av saken for min del.

Så det jeg vel egentlig er på utsikt etter er noen andre råd og gjerne "verktøy" for å håndtere dette. Litt redd jeg kan sabotere for meg selv med alle disse tankene. Jeg vet jo hva som er fornuftig, og rasjonelt er det ingen grunn til bekymring på nåværende tidspunkt.

Er også en smule redd for å diskutere dette med han fordi jeg føler at en slik usikkerhet ikke er spesielt sjarmerende og kanskje muligens kan skremme han vekk.

Skatteklasse to blir borte mens en "vanlig" familie vil få ca 3000 i skattelette i løpet av ett år. Hva det utgjør for en enslig forsørger vet jeg ikke, men det peker på stramere økonomi for en gruppe det er mange av her inne.

Hva er du fornøyd eller misfornøyd med?

Hva er/gjør det hengelås-symbolet som er i høyre hjørne på postene?

Kvinne????

Siste svar ma. 11 nov. 2013 11:38 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Trollemor

Ser at de fleste trådene som har blitt startet i løpe av helge er av menn som tolke oss opp og ned i mente!
Men hadde det vært ett fasit svar på kvinner, ja da hadde den mann/kvinne som hadde skrevet den boken vært RIK ;-)
Hvorfor ikke ta dere tid til å bli kjent med en kvinne omgangen, så slipper dere stresse det medfører å spille ett spill. Å der begge parter, som regel får en liten bit av selvfølelsen ødelagt.
Vet at ikke ALLE menn er sånn, men det begynner og bli mange av dere etterhvert .
Ønsker alle lykke til videre, å kanskje på tide at noen klatrer ned fra sin høye hest :-)

Hvordan fungerer dette alternativet 'date i kveld'.
Erfaringer?? Kan man koble seg ut eller må man vente til listen nullstilles i morgen??

Gjør det oss likere? Og kjedeligere?

Jeg synes det er utrolig kjedelig at damer her inne ikke gidder og svare, greit ja jeg har ikke bilder og det har sin fornuftige forklaring, men sender gjerne på epost. Men vær så høflig i vertfall og svar selv om det er et avslag så er ikke det noe problem og akseptere det.

1. De med perfekt personlighet er stygge
2. De med perfekt utseende har en dårlig personlighet.
3. De som er interessert i deg, er ikke du interessert i.
4. De som du er interessert i, er ikke interessert i deg.

Værsågod, legg til flere :)

Noen som har tro på at godtset taper og Rbk vinner neste helg?:p Fy faen for ei stemning det var på Lerkendal ikveld:-D

Jeg synes, at der er ekstrem fokus på krav og forventninger herinde og de fleste, som er ekstreme, efter min opfattelse, er pigerne :)

Hvis man endelig kan komme forbi den kæmpe mæssige "krav blokade" så skal man gud hjælpe mig også skrive på det perfekte tidspunkt, man må ikke være for pågående, men heller ikke for lidt. Man skal leve efter ligestilling, ja altså på de punkter, som pigen mener er vigtig. Så skal man ligne og opføre sig, som en bad boy, men uden at være det, bla bla bla :)

Dette skal ikke ses på, som en klage tråd, da jeg respektere andre for, hvad de står for og hvad de vil, men jeg må indrømme, at jeg er meget uforstående overfor, hvorfor en stor del af brugerne i det hele taget er herinde med tanke på overstående, så føler jeg, at det er ret urealistisk, at man finder en kæreste her. Tror det ender med, at de fleste finder en i byen, på arbejde, til fest, som på ingen måde opfylder de krav, som personerne har sat op herinde :)

Er det bare mig, som ikke fatter måden det bliver gjort på? :)

Man kan egentlig ikke lete etter kjærligheten ..samme hvor..Det bare skjer..når man tilfeldigvis treffer den rette..

Eller?

...når man søker etter kjærligheten ;) Ha en fin søndag alle sammen :)

hjertesukk

Siste svar sø. 10 nov. 2013 14:43 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym hjertesukk

Jeg har vært single i ett år og jeg har truffet på flere useriøse mannfolk enn jeg orker å tenke på som bare har lekt med følelsene mine. Jeg har slått opp en mur rundt meg nå, og det reddet meg fra han siste som bare har lekt med mine følelser. Nå tror jeg den muren har kommet for godt, skal mye til for at jeg skal klare å stole på et mannfolk nå... bare litt frustrert, men tviler på at jeg er den eneste med den erfaringen.

Hvor er de seriøse som ikke ser på livet som en lek og meg som bare et leketøy ???

Blæh måtte bare få ut frustrasjonen...

Hater å syte, men mest irriterende er at jeg betaler for noe jeg ikke tror på.

Jeg er vel nr 1000 med akkurat samme innlegg, er vel sikkert flere i uken :-) må vel bare puste dypt inn og blåse ut alt det negative og håpe at jeg en dag vil få hell i kjærlighet :-)

Tror jeg trenger et spark i ræva ;-)

Jeg har ikke lyst til å gi opp, jeg syns ikke synd på meg selv...jeg har bare lyst til treffe den rette. Men hvor finner jeg han.

Helt greit at følelser ikke går begge veier, men hvorfor ikke være direkte og si det... hvorfor flørte og si ting en IKKE mener....joda er vel før lekens skyld.. det pirrer osv osv.... men det er å leke med følelser....

Godt å få det ut... hjelper jo ikke annet enn her og nå...

Syte syte syte....

1. melding

Siste svar sø. 10 nov. 2013 03:16 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym julesnus

Etter noen iterasjoner endte jeg opp med å lage følgende første melding:

"Hnükk hnükk.

Drjambl hökk?"

Den inneholder informasjon om meg selv, uttrykker alle de følelsene jeg har for vedkommende etter å ha sett hennes profil, er kort, og fungerer like bra som alle andre første meldinger (bedre faktisk - man får noen ganger svar eller andre typer reaksjon, f.eks. blokkering.)

Hva syns dere? Burde jeg kanskje oppgradere ved å utvide med f.eks.:

"Hnjarmpl klivk gravk gratn!"

?

Hjertene

Siste svar sø. 10 nov. 2013 03:10 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Hei! Har nå vært her inne i drøye en mnd og er vel ikke i fyr og flamme over stedet, men det kan sikkert skyldes så mangt. Men, disse hjertene, jeg har satt hjerter på noen, ikke mange. Men det er bare en av disse jentene jeg snakker med og som har vist interesse. Har sendt de andre en post og en "flørt" uten at disse har blitt respondert på noen måte.

har nå fjernet disse hjertene fra de som ikke har gitt tilbakemelding, syns dere andre brukere at det er greit? at når en ikke får respons og har satt hjerter på, at man da kan fjerne dem?

Og en annen ting.. NÅR setter man hjerter? fins det en fasit? :P noen setter hjerte etter de har kikket innom profilen din, andre etter at man har snakket en del sammen..

Hjertelig takk for svar, for en vel da si ;)

du husker på at du må se på Robinson i morgen...

Hvorfor er intelligente menn så håpløse med kvinner?

Hvis du fant en person som var perfekt for deg når det gjelder personlighet, dere trivdes sammen, finner kjemi og alt. Problemet er at vedkommende ikke er pen, sammenliknet med deg er du en attraktiv dame/mann, hva hadde du gjort da i dette tilfellet?

Hva tenner dere fysisk? Noe som han/hun gjør som er bare helt utrolig! Bare tanken gjør at du blir tent... (Kanskje et litt slemt spørsmål å stille med tanke på at mange er alene i kveld) men kanskje vi kan lære av hverandre?! :)

Synes dere jenter skal begynne og rapportere menn som sender uanstedige mld. Det er så mange jenter som tror man bare vil en ting og er så utrolige på defensiven med engang man viser interesse. Men hello, Ikke alle menn er sånn. La oss gjøre dette til en bedre sjekkested, fri for griser og useriøse folk. Det finnes egne nettsider for de som kun vil ha sex.

Hilsen mann

Jeg tror nok at mange både kvinner og menn går inn i dette med nettdating blåøyde og med Nstore forventninger. Jeg selv har vært her i to uker og har sendt ut flere meldinger. Men Norge er nå fortsatt slik at sterke damer er ennå ikke inn. Melder meg nok ut snart

Dette er en historie om smålighet! Jeg er stort sett en som betaler regningene mine men denne gangen er et av mine få untak. Jeg vil også bare si at jeg er helt og holdent for NRK og betaling av lisens men det jeg nå skal fortelle synes jeg er smålig. Først små jeg si at da jeg betalte disse regningene så jeg ikke hva jeg gjorde, jeg ble klar over det ikveld da jeg gikk igjennom regningene jeg har betalt så langt iår.

Det har seg sånn at jeg var sent ute med å betale lisensen ivåres. Jeg betalte en purring, noen dager for seint på den også til og med. Nå står det ettertrykkelig på fakturaen fra NRK at hvis den ikke betales innen tida vil beløpet bli tvangsindrevet av SI. Gebyret for en slik innkrevning er 860 kroner. Beløpet jeg fikk på regninga fra SI var også på samme beløp. Ettersom regninga jeg mottok fra SÎ er datert 10 dager etter min inbetaling til NRK, er det på det rene at de var klar over at beløpet var inbetalt. Statens innkrevningsentral har altså opprettet sak på en betalt regning kun for å drive inn stt eget gebyr for en slik sak!!!

La meg understreke at jeg når jeg ikke klarer å betale en regning i tide så skyldes det ikke at jeg ikke vil betale.

Hei gutter. Felles antrop til alle....
Cut the duckface! Når deres selv mener duckface på jenter er irriterende, så ser det hvertfall helt absurd ut på gutter :p

Er en høflig jente, og tenker at hadde jeg sendt et brev er det kjekt å få svar uansett utfall.

Men da jeg skulle være like høflig , vips blokkert!!

Da hadde vedkommende sendt 3 Mail i underkant av to timer. Kjenner jeg faktisk blir litt forfjamsa.

Jeg skrev et hyggelig svar som i duren at jeg er ikke interessert, men lykke til videre!
Det er fryktelig mange som bare fortsetter å skrive brev på brev til de får svar, og jeg lurer på hvor mange brev eb gutt skal sende for å gi seg?

Ja, jeg kan og blokke, men er ikke typen til det. Litt for høflig jeg da kanskje?

Bart eller ikke bart?

Spiser du frokost?
Hva spiser du i ukedagene kontra helgene?

Jeg spiser fast hver morgen
100 gram havregryn
100 gram frossene bær
2 skjer proteinpulver
Fun light og vann

Lager smoothie av dette, super sunt, lettvint og veldig godt. Smak varierer man med bær/saft , kan også tilsette nøtter for smak/fett.

Helger er det digg med nybakt brød, med egg, kaviar osv.

Tips til andre sunne frokoster?

Ja, hva eter dere i helgen, folkens?
Mindre sunn helt klart eller noe mer gjennomtenkt og gjennomarbeidet, hjemmelaget osv... Har dere begynt med julematen alt?

I motsetning til @Kiara (en kjent forumist for mange av oss her) som har sag at hun jobber i et kvinnedominert miljø, har jeg i store deler av mitt yrkesliv arbeidet i utpregede mannsdominerte miljøer. Av mange karakteriseres disse som en av de mest matcho-arbeidsmiljøene som finnes i Norge.

Erfarte der at de aller fleste menn er oppgående, hyggelig og fornuftige mennesker. Der lærte jeg å argumentere godt for mine meninger. At det var en stor selvfølge at man skulle gjøre det. Og samtidig få respekt for dette. ??Det jeg særlig likte var at disse mennene sa klart i fra om noen oppførte seg urealt eller ufint mot andre. Opplevdes ganske trygt og godt å være blant slike menn. Mange av de ble et ideal for meg som mennesker. Og en av disse mennene hadde nok ikke tatt silkehansker på om de skulle konfrontert noen av de utsagnene og den atferden noen individer presenterer seg med her på forumet. ??Jeg så også i disse miljøene at noen lager mye støy. Disse viste seg alltid å være noen få. Det ble mye skrik, men lite ull, for å si det slik;).??

Det er fint at mennesker sier sin mening klart og tydelig, mot det som oppleves uriktig. Og det er en nytelse å lese det, når det er så velformulert som når det kommer fra for eksempel @Kiara og andre.

Er det greit om vi lager en egen tråd om de som vi ikke liker utsagnene til? Hva synes der om det? Det lurer jeg på:).
??

Hva er det første du ser på når du går inn på profilen og hva ser du etter?

Hva slags helhetsbilde ønsker du å sitte igjen med etter å ha lest det?

Har et spm til jentene her, jeg har av erfaringer lært at menn som roser mest, gir flest komplimenter, maser mest, forsvinner like fort også? Noen som har opplevd det samme?

Tror jeg bare skal gå etter sjenerte og forsiktige menn fremover..

Ja, jeg må være ærlig med meg selv og si at jeg har fått en slik "kravliste". Og den blir mer og mer detaljert ...

Til å begynne med var det ikke stor sak egentlig. Men, etter å bruke Sukker.no i noen måneder, merket jeg at det blir mer og mer fokus på den listen med alle de kravene fram til å gi en person sjanse og bli ordentlig kjent.
Når jeg leser forum får jeg inntrykk at det er flere som opplever noe liknende.

Da er det mitt spørsmål - Hva skal til for at du ser forbi din "kravliste"? Hva skal til at du tar kontakt med h*n som stemmer ikke med alle dine kravene og gir den kontakten en sjanse til å utvikle seg?

Jeg skal holde en tale for maaange personer, og jeg kommer til å freake!
Men jeg vet at betablokkere skal hjelpe mot dette.
Får man betablokkere uten resept eller gir fastlegen resept for dette?

Som det står i tittelen, bruker dere matchsøket, eller er dere som regel passive og venter på at vi skal skrive til dere?

Grunnen til at jeg spør (og dette kommer til å høres ut som enda en sutretråd) er at jeg har mistet så godt som alt av besøk på profilen min, og det virker som om forumposter er det eneste som trekker (noen få) personer innom en gang i blant.
Jeg kan ikke fatte og begripe at profilbildet mitt skal være så fælt, så da lurer jeg veldig på hva greia er :)

Turn on

Siste svar to. 7 nov. 2013 22:07 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Mystgrl

Siden vi har en turn off, hva med en turn on tråd.

Menn som lukter godt, smiler, er kosete, kyss på nakken, fint antrekk, høflige/gode manerer, til de kommer i sengen ;)

Eller føler du at kjemien heller strømmer på når du ser på disse russiske sjekkerene?

http://www.thealbatross.ca/27431/russian-dating-site-photos

Jeg gjør det nå, men er usikker på om det er rett eller ikke?? Blir ikke det samme som å være utro, det vet jeg. Men samtidig, er det noe som blir litt feil synes jeg:p Eller tenker jeg feil?

Føler det blir enklere da, for når man bare fokuserer på en. Har ihvertfall jeg en tendens til å bli alt for redd for at den personen skal dra den andre veien.

Har ikke møtt noen av dem mange ganger da.

Her er en haug med udokumenterte påstander om hvor bra bananer er, både som mat og medisin.

Og jeg som trodde bananer bare kunne brukes til substitutt når jeg lærer konfirmantene å bruke kondom. (Det er gøy å tilby dem skrelle og spise bananen etterpå.)

http://www.karenstan.net/2013/10/13/after-reading-this-youll-never-look-at-a-banana-in-the-same-way-again/

Dominans

Siste svar to. 7 nov. 2013 08:45 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

eg lurer på korleis eg kan finne ei dame som er kinky og dominant blant profilane her inne. Ja eg vil ha eit langvarig forhol, der dama er sjefen på soverommet og litt sjef ellers også ;)

Etter litt dating her på Sukker har jeg blitt nysgjerrig, hvor mange er det egentlig vanlig å ha hatt sex med? Flott om dere kan oppgi kjønn og alder sammen med antall.

For min egen del:
Mann
25 år
10 stykk

Gud bedre meg, nå kjenner jeg virkelig på at jeg er drittlei av å være singel :)
Betyr det at jeg er needy da eller :P??

noen her som har funnet sin kleopatra?altså sin "uoppnåelige"
traff ei jente her på forumet,mest fantastiske jenta jeg har sett,med et ansikt som får en til å tru at det er en ond spøk satt i verk av verdens pc tastaturprodusenter,kun for det formål å få verdenspopulasjonen av mannlige til å banke hodet i tastaturet i rein fortvilelse så knappene haggler utover bordet,fordi"henne får jeg aldri".
tru jeg lurte om morgenen når min seks år gamle sønn kikker opp på meg med store blå øyne å spør"pappa koffer har du sovet med legoklossa i senga?",jeg springer på badet og sikkert og visst der skimtes åtte firkanter i panna og noe som ligner en enter knapp:))
hadde trodd det var en scam profil,men jenta har den mest fantastiske profilteksta jeg har sett,en slik som er umulig å fake,skreiv til hun,og fikk svar:)
desverre var jeg ikke det hun leter etter:S
noen som hadde prøvd en gang til med ei slik jente(evnt gutt)
best å kutte tapene for ikke å virke helt megacreepy?

Varslinger

Siste svar on. 6 nov. 2013 22:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym besøk

Jeg har vært på sukker i en knapp uke. Har besøkt en hel del profiler og prøver meg frem i denne nettdating verdenen. Men det jeg finner rart er at jeg får null!! varslinger på at noen har besøkt meg...

Så enten er vil rett og slett ikke folk sjekke ut profilen min, eller så er det noe tull med varslingene. Eller er jeg kanskje bare utålmodig..

Noen som kjenner seg igjen?

Mitt mål er kort sagt å få svar fra mange søte jenter her på sukker. Per dags dato så skjer ikke dette.

Sender jeg ut et kompliment så sier de selvsagt takk, men de inviterer ikke til noen lengre samtale.

Det er svært svært sjeldent at de vakreste jentene tar tar kontakt eller svarer på mine meldinger. Jeg lurer på hvorfor.

Er det fordi profilbildet og albumbildene mine ikke er gode nok ?
Hvordan ser en god manneprofil ut ?

Jeg tror fremdeles det er noe som heter bred appell.

Ja, uansett. Jeg lurer veldig på dette.