Sukkerforum

hei... jeg ser at det er mange som skriver i kolonen for drømmekjæreste at han må være ferdig med gamle forhold...

hva menes med det? et gammelt forhold som var seriøst kommer vell altid til og være en del av livet...? jeg var i fast forhold i litt over 8 år og var faktisk forlovet før det gikk skjeis... og dette forholdet er jo en del av livet mitt som kommer til og være dær for bestandig... så helt ferdig med gamle forhold kommer jeg nåkk ikke til og bli...

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10148035

Dypeste kondolanse til familie og venner, nære og kjære.. En stor filmhelt er ikke blant oss lenger.. :(

Gale veien..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Virker som om det går til helvete her,,, Flere som har samme fornemmelse , i samme båt ?

Drikker dere Red Bull?

hei
på lørdag var jeg med ei vennine på handletur
jeg med mobil og bankkort i lomma
hun med ei stor dameveske med masse ting i
så jeg tenker hva har dere damer i veska?
hvorfor dra rundt på så mye?
holder det ikke å ha bankkort og mobil i lomma?

Man tynnes jo sakte men sikkert på toppen, til tross for mine unge 25 år.
I den forbindelse lurte jeg litt på dere jenters forhold til skallede menn.

Det kan virke som om alle jentene på min alder 20-26år har det som ett absolutt krav at menn skal ha fyldig fint hår. Så da lurte jeg på om det stemmer?

Vær ærlig, det hjelper ingen å forsøke å være politisk korrekt ved å si "det spiller ingen rolle for meg" hvis du i realiteten noengang har takket nei til en date grunnet at karen var litt tynn på hodet. Da vil jeg heller høre ett ærlig svar.

En skål for de innadvendte taperne som jentene hele tiden sier at de egentlig vil ha.

søndagskveld
har cola og firkløver i kjøleskapet
har også en ergometersykkel som venter på meg
hjelp meg å velge det rette

Hm, er det bare meg eller er det slik at alle fikk oppdatert alderen sin i dag? Eller er det slik at du bare får "årets" oppdaterte alder når du oppretter profil? Eller evt. om du deaktiverer og aktiverer profilen igjen?

Utrolig vanskelig å huske om folk var en annen alder igår ... :)

Altså, overskriften var gjerne litt klønete :-)

Saken er at jeg "traff" en mann for et par dager siden via nettet og det var full klaff :-) Vi gikk raskt over til sms og telefon og i går ble vi venner på fb( jada, jeg vet det er for tidlig). Nå har vi avtalt å treffes på Fredag! :-)

Men så til problemstillingen: Er det vanlig å ha litt kontakt i mellomtiden, eller venter man nå til man treffes? :-p Jeg har lyst å bare sende en mld og bare si hei, men så har jeg ikke hørt fra han og da lurer jeg på hva som er vanlig :-p

Jeg ser stadig vekk folk på sider som dette, dem leter etter noen som er lik seg selv. Men personlig har jeg aldri sett et forhold vare fordi dem er så like. Dem forholdene jeg beundrer, dem forholdene jeg ser som aldri tar slutt, dem har altid vært veldig ulike hverandre. Tingen er, dem som er så like, di faller sammen når deres arkileshel blir tatt. Dem som er ulike hverandre dem styrker hverandre, den enes svakhet er den andres styrke. Så hvorfor lete etter noen så er lik deg selv lurar da jeg på? Utseende har litt å si men det er noe man ser med en gang, personligheten ser man ikke med en gang, det må jobbes med, så avslører dem sitt sanne jeg. Ikke stress, ikke hver redd for å bli alene. Om du så drar på mange dates å dem ikke er rett, så er dem kanskje en rett venn, en venn rikere er et liv rikere. Det er mange "den rette" der ute, stesser man med å finne dem, så tar man ofte den som er feil for deg selv. Det viktigste er å kunne trives alene, ta seg tiden, nye livet til du finner den ene der ute som virkelig får hjertet ditt til å hoppe ut av brøstet. Prøv å skill mellom forelskelse og beundring.Tidens tann vil ta sitt bitt, desto søtere vil den rette smake.

All of a sudden har designet her blitt endret slik at man ikke lenger får noe informasjon (lokasjon, alder, matchtall) om dem som har lagt ut nye albumbilder.

Det er en bra løsning fordi...?

Fremdeles kluss med albumvisninger, også..

For 2 år tilbake fant jeg en fantastisk kvinne (trodde jeg), hun var morsom, jordnær, ikke dømmende og svært pen (jeg på den tiden var ikke særlig attraktiv på 140kg badeball), det begynte som uskyldig flørt, for eg er en svært omtenksom mann, og det utviklet seg i løpet av noen mnd til ett seriøst forhold, så seriøst at jeg ville gitt opp alt for henne. Så måtte jeg flytte til trøndelag for skolegang, og dette var tungt for forholdet, jeg reiste hjem så ofte jeg kunne. vi fant så ut at vi skulle flytte sammen, vi hadde da vært sammen i 5 mnd, og hun forlot alt hjemme og flyttet inn med meg. livet smilte, jeg var utrolig lykkelig at drømmedama hadde flyttet inn med meg.

Som alle par hadde vi jo noen problemer, men ikke med hverandre egentlig, mer med mangel på transport, og ting å gjøre på, for her oppe, er det null niks og ingenting hvis du ikke har bil, og ettersom jeg var student og hun kun hadde deltidsjobb, var dette ett meget trangt budsjett. månedene gikk, og vi var begge mer og mer ulykkelig, mye fordi hun slet med depresjon, og ikke luftet følelsene sin for meg, what so ever, jeg som alltid har vært en lykkelig person begynte å føle meg dratt ned av henne. jeg sluttet å grave etter hva hun følte, og hun trodde at jeg ikke brydde meg

Uken før vi skulle dra hjem satte vi oss ned og pratet, vi pratet om følelser, at jeg elsket henne høyere enn noe annet, men på grun av alt som skjedde, så kjente jeg på en usikkerhet. diskusjonen ble ført til ett brudd, enda jeg sa at det sikkert kom til å endre seg da vi kom hjem, men det sa hun at hun ikke orket å vente på. (jeg har i ettertid fått skylden for bruddet). Vi skulle egentlig kjøre de 13 timene sammen hjem, men siden vi på det tidspunktet ikke orket å være med hverandre i en bil, så spurte jeg om hun hadde en annen måte å flytte tingene sine på, slik at vi kunne fly i stedet. dette hatet hun meg for, men vi fikk ordnet det. da vi hadde avtalt og møtes for å vaske ut, møtte hun ikke opp, og da jeg ringte var hun reist hjem allerede 2 dager før. Jeg gjorde alt for denne kvinnen, alt fra å fikse alt, gjøre det meste i huset, ta vare på henne, gaver, fine ord, alt jeg gjorde var for henne.

Forts.

Er vi i ferd med å bli lykkeligere nå endelig?

http://www.hedonometer.org/index.html

fortelling

Siste svar lø. 30 nov. 2013 01:44 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym girlygirl

Jeg har vært en del på at forum hvor de "lager" en fortelling sammen.. man legger på kun tre ord hver.. feks. Jeg skriver " en dag så" så er det neste mann/ kvinne sin tur..og til slutt blir det da en fortelling.. jeg kan begynne..

En dag Mons

Har fått 3 spam beskjeder i "sukker-inboksen" på 2 dager, er det noe alle får eller ser jeg ekstra godtroende ut?

Hva behager?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neiellerja

En hel dag uten å få slettet profilbildet...!
Som betalende medlem er det jo 'kjekt' å bli rakket ned på daglig av de som tjener penger på meg.

Fikk lyst til å bare lage en slik ny klemmetråd..
Her ønskes klemmer til og fra...
Som så ofte nevnt. En klem kan gis (men man får jo da også en igjen).
Så vær raus og del i vei :)

På tur til Ålesund.
Ta en kaffe?

Datet en dame som jeg ble kjent med og vi føler begge kjemi... Hun sier sågar at hun liker meg godt, har lyst til ha et seriøst forhold og føler god kjemi... Hun sender meldinger som det første hun gjør når hun våkner om morgenen og når hun skal sove... Jeg føler vi har god kontakt, men hun sier at hun tenger litt tid... ? Jeg skjønner jo at man ikke skal hoppe inn i ting, men samtidig - hvor mye tid trenger dere.? Skal selvsagt gi henne det hun måtte trenge av tid, men jeg synes det er litt rart. Er takknemlig om det er noen som kan opplyse meg litt om dette....

Noen som ska se Ghost live i Bergen i helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bergenboy

Noen her som ska se Ghost live på Verftet i Bergen på lørdag?:)

Har merket at det er lett å bare gå videre til neste, ved å date på nett. Er det bare meg eller er det også andre?? At det er vanskelig å finne ei\en perfekt?

Noen ganger gjør nok dem jeg møter også det med meg.

http://www.adressa.no/familie-og-oppvekst/article8697193.ece

Hei, Jeg fikk lyst til å slette profilen min, for å lage en ny... Har grei rabatt og betaler ca 41 for en mnd. for super nå, men fikk litt lyst til å begynne på nytt for å se hvem som har blokkert meg, og kanskje freshe opp profilen min, slik at jeg blir mer populær i neste runde???...hehe

Men hvordan sletter man sin profil her?? Må man deaktivere å vente over 6mnd?.. eller finnes det en annen måte?..

Eller burde jeg bare sitte på rabatten, og vente til det kommer en nye fisk??? :)

De som tror at dette er en sex-kanal, tar feil!

Så da har året kommet, 30årene har inntatt meg, og som tittelen sier, fortsatt singel og barneløs. I løpet av året har kompisene mine vært svært produktive og alle som ikke allerede har barn, skal ha barn. Så nyttårsaften begynner å se jævlig døll ut.

Så hva i svarte gjør man da? Har i alle år hatt(et forsåvidt krympende) nyttårslag, men det utgår jo kraftig hvs jeg ikke skal sitte alene og gafle i meg en kalkun og drekke meg dritings. Stikke på byen og despesjekke damer? Invitere meg selv til en kompis og være 3. jula på vogna og ta kaffenyttårsaften? Stikke til foreldrene mine og bli grillet om hvorfor jeg fortsatt er singel?

Eller er det noen som har en god singelidé til nyåret?

.. så bra! Hun ønsker seg også flere barn. Flott!

Nei, nå ble jeg glad .. ingenting er som å skumme litt på vg mens man tar seg en matbit

Hvordan fungerer dere mannfolk følelsesmessig? Jeg er ikke så veldig ekspert på dette området, da mine små forhold har vært flyktige og "ikke-følelsesmessige". Jeg er så nysgjerrig på om dere gråter av en rørende film, hvordan følelsene deres oppstår for det motsatte kjønn og om dere bryr dere om følelser i det hele tatt.

Smiger er bra, å være på tilbudssiden er bra, men alt med måte. Det må vel være konklusjonen her?
Man skal rose og by på seg selv. Man skal støtte andre og bygge dem opp. Men man skal sørge for å få noe igjen, og sette av tid til seg selv og det man selv skal gjøre. Ellers blir man en taper i dette spillet.
http://lindalaiblog.wordpress.com/2013/11/21/smiger-er-undervurdert/

Da har jeg vært bestemor i 14 dager til ei nydelig jente :)
Jeg rekker nok å bli oldemor og kanskje tippoldemor...

Ble livet ditt som du tenkte?

Jeg skulle ønske dere menn var flinkere og legge ut bildet av dere på profilen.
Jeg har femti prosent av besøkende uten bilde,og også nye brukere ser jeg.
Det er så frustrerende.Jeg liker å se den som har sett på meg,føles som sniking rett og slett,dette er jo et nettsted,og da burde det være et must å ha
et bilde av seg selv.
Er det så vanskelig.

Håpfull

Ingen svar
(mann 40 år fra Nordland) Privat melding

Jeg har nettopp meldt meg på her, betalt og hele sulamitten. Kanskje en dag, så skjer det noe "magisk"..

Hvor er Manif, eller andre som vil tre inn i hans rolle og spre litt edder og galle!

24 nov. 12:56
Hei kjekken! Lyst å knulle meg hardt og intenst ? Jeg ser du er et realt villdyr under den tamme "fårefasaden" din:) Venter spent på svar!!

Er dette noe andre også holder igjen av frykt for å skremme noen vekk. Fordømte sleazebags som ødelegger for alle oss andre som faktisk vil noe annet en ONS!

Hei.

Jeg arrangerer sammen med en venninne alternativ julaften for gammel og ung. Ingen skal behøve sitte alene på julaften, bare send meg noen ord. Vi er selv småbarnsforeldre og ønsker lære våre barn noen andre verdier enn bare pakker og mer pakker. Det er et gratis arrangement og vi ønsker både gjester og frivillige hjelpere velkommen.

Jeg holder på å forgå av meldinger som

"Gleder meg til å kose med deg, skjønne XXX"
"Savner deg, skulle ønske vi var sammen hele tiden"

Hva ER det med disse pusemennene. Og jeg som leter og leter etter det skikkelig maskuline. Også trekker jeg tydeligvis disse pusemennene til meg som en magnet.

Hadde helt ærlig satt større pris på "Gleder meg til å knulle deg", selv om jeg kanskje hadde hevet et øyebryn av den også.

Menn: Skriver dere slik fordi dere tror vi kvinner liker det?
Kvinner: Er det bare meg? Liker dere at daten sender dere sukkersøte meldinger?

1. Hvis noe kan tolkes negativt eller positivt, så ta alltid den positive tolkningen.
2. Aldri bland sak og person.
3. Prøv å formuler deg så din leser slipper å bruke 1. bud.

Tis easy enough to be pleasant, When life flows along like a song; But the man worth while is the one who will smile when everything goes dead wrong.

Hei, er det noen her som skal på Volbeat konsert førstkommende lørdag - 30 november ? Jeg skal på konserten og hadde dermed vært kjekt om flere hadde truffet på et utsted eller et vors før konserten starter.

Hvor mange ganger skal eksen nevenes før du tenker at noe skurrer mtp i hvilken grad daten har kommet over eksen, gått videre og er klar for noe nytt?

Jeg vet.

Jeg VET at det finnes oppegående, gode og flotte mennesker.
Både på sukker og som leser eller skriver på forumet.

Det hadde vært hyggelig å se en tråd der man snakket om noe.
Der man kommuniserte. Lyttet. Var enig eller uenig
- blottet for å slå under beltestedet eller uten dritt.

Det hadde vært deilig at folk bare skrev uten å være på vakt! :-)

Dette er tråden til de som føler for noe sånt.
Dette er tråden for deg som bare vil synse, mene eller dele litt!
Og på disse premissene er alle hjertelig velkommen! :-)

Hva kan en kvinne tenke mens meldingen blir lest:

Klissete melding? Nei, takk.
Tørr diskusjon? Nei, takk.
Fokus på utseende? Nei, takk.
Ingen kommentar til utseende? Nei, takk.
En kompliment? Enten gifter han med meg (Ja takk men nei takk) eller han er kun etter å ha sex...Nei, takk.

Finnes det en god måte til å gi en kompliment?
Og ja, hva er en god kompliment?
Hva er grunn at vi er redde for å få eller gi en kompliment?

Til Dere som ikke klarer å komme med en konstruktiv innlegg men MÅ kritisere for hver pris, hva er det med dere? Har dere opplevd så mye vondt i livet deres at dere ikke klarer å være gode lenger?

http://www.youtube.com/watch?v=6FMNFvKEy4c

Rett og slett frysninger!!!!

Helt psyko. Bestilte 2 stk T-bone steak på Løkka gjennom Straks appen nå fordi de kostet 119 per stykk rabattert ned 40%. Da jeg kom var de så store at jeg ikke klarte å spise opp! Fantastisk måltid til prisen! Supergodt også.

RBK eller Molde?

Tidsaspekt

Siste svar sø. 24 nov. 2013 10:43 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Melissen

Brorparten av sukkerbukerne er single som har lyst på en kjæreste, regner jeg med - og tar det som utgangspunkt.

Er det om å gjøre å treffe din neste kjæreste så fort så mulig, eller er du fornøyd med tingenes tilstand samtidig som du har noen "følere" ute?

Det er vel en del kategorier mellom her også, uten at jeg bruker tid på å tenke dem ut.. Spørsmålet er:

Hva gjør disse ulike tidsaspektene med kommunikasjonen vår her på sukker? Kan noe av "kaldhetsgraden" enkelte opplever skyldes at noen har is i magen og ikke har problemer med at det tar tid å finne sin soulmate (vil vi ikke alle), mens andre vil finne kjæresten sin i går, helst?

(Jeg trenger litt avveksling fra oppgaveskriving... )

Får nye hele tiden. Vet ikke hvem jeg skal prioritere. Gamle eller nye. Nå eller før. Det er vel ikke feil å ta hensyn til seg selv.