Sukkerforum

Noen som vil gjøre en handel? ;-)

Ser på TV mens jeg er på sukker og kikker på de pene damene som er her og der og overalt! Jeg er litt glad i kos og savner en å dekke det behovet med! MEN nå på TV-en dukket det reklame om "KOSEROBOTEN"!!! Har noen kjøpt en slik kosecyberdyr allerede? Noe erfaringer skulle jeg gjerne lest om, spesielt fra dere utsulta sukkerforumister ;-)

Søppel

Siste svar ma. 16 des. 2013 16:51 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym JohnDoe

Hva er meningen med å markere en tråd som søppel?
Ser en tråd her er markert over 50 ganger som søppel,men ingenting skjer. Så noen som vet hva vitsen er?

Hej tjejer!

Skulle ni kunna gå på en "blinddate" med en svensk man?
Det vill alltså säga att vi skippar all chat här och går direkt på en date.
Vad säger ni?

/svensken

Hei. Jeg bare lurte på om man kan være gravid uten å vite det? Altså, jeg mener, jeg hadde sex med en kar for omtrent tre måneder siden, 14. September (jeg husker datoen fordi jeg var på en fest da), og jeg har hatt mensen både i Oktober og November. Jeg har enda ikke fått mensen denne måneden, men jeg har alltid hatt uregelmessig mens, og kanskje tanken på at jeg kanskje er gravid utsetter mensen (har opplevd det før).

Så, den siste uka så har jeg kjent fantomspark i magen, om jeg kan kalle det det. Jeg har aldri følt det før, og det stopper om jeg kjenner på magen. I dag, så kjente meg en slags bevegelse i magen, og det var så sinnssykt merkelig! Så til dere kvinner som har vært gravide, er det mulig at jeg har blitt gravid? Jeg aner ikke når det begynner å kjennes at et foster sparker. Jeg tenkte å dra på helsestasjonen på mandag, for jeg har ikke råd til graviditetstest per dags dato...

Og kan det være en slags murring ift mensen? At jeg kanskje får mensen snart, og at det er derfor jeg kjenner disse sparkene og bevegelsene?

Jeg er vant til å være alene, men noen ganger kjenner jeg det langt inn i sjelen at det hadde vært godt å ha en armkrok å gjemme seg litt inni:-)

Kanskje fordi det blåser og regner ute, eller kanskje jeg bare var i et slikt humør i kveld:-)

Andre som får sånne plutselige "anfall" av behov?:-)

Det nærmer seg Jul og du er singel. Hvordan skal denne Julen bli da? Tilbake til barnerommet….hos mor og far….muligens. Du skal kanskje besøke gode slektninger og gode venner. Kanskje har du nettopp hatt ett samlivsbrudd og skal være uten barn. Det kan bli litt rart….. Og kanskje har en potensiell kjæreste nettopp avslørt at det ikke kan bli dere to. Eller…. kanskje du nettopp har møtt noen, som du ser kan bli en kjæreste. Og livet ser derfor spennende ut…..Gleder du deg til Julen? Hvordan tenker du at Juleferien din vil bli?:)

Jeg er her fordi jeg trenger hud... ikke nødvendigvis et forhold, men hud. Ikke med hvem-som-helst men med ei vakker sympatisk jente. Kall det gjerne søndagskjæreste eller annet, men jeg savner altså hud... Er jeg helt på jordet, eller er det flere som kjenner det som jeg??

Tromsø på torsdag

Ingen svar
(mann 34 år fra Telemark) Privat melding

Jeg skal på en liten jobbtur til tromsø fra torsdag morgen til fredag kveld, er det en jente/dame som kunne tenke seg å ta en kaffe eller pils og redde meg fra å tilbringe kvelden alene på et hotell?

Leser stadig om damer som importerer menn og særlig menn som importerer damer. Det er provoserende. Men det skjer også at menn selv importerer andre menn og kvinner andre kvinner. Dette hører vi sjelden om. Det er provoserende.

"Han følte ingenting. Han følte seg ikke lysten på noe, og kvinner var overvurdert, mens andre i fornektelsens ånd så meget bra ut likevel - det var ambivalens. Patrick Swayze hørtes i hodet i svake øyeblikk - she`s like the wind - she`s out of my league. Blås i det, damer kunne bare seile sin sjø .."
--
Jeg velger å tenke annerledes - fra jeg kan ikke få, til jeg blåser i det, konsekvenser - blås i det.. det skal være sexy. Jeg skal være sexy - jeg skal føle meg sexy. Ett liv er det som leves, plutselig sitter man der, og ser bakover, hva slags minner vil man minnes med om man ikke fløt med energiene - da de gjenkjennelig tok kontakt. Driftene .. å like noen er å kontakte, å oppsøke - det er ikke å snu ryggen til og gå, og ikke føle seg god nok - samt ta det en får, en quick fix .. en fix er å reparere noe
--
En kropp i balanse gjør seg lettere tilgjengelig for øyeblikkene - for å nyte øyeblikkene. Ikke bare streve igjennom de. Se i øynene, smile, se på flotte rumper - vise at en sender et blikk, ikke skjule det, se på alle fasonger og størrelser og se etter det som er bra - alle har noe, alle. Øyne, bevegelse, kropp, duft, tale, hender .. for å legge merke til det, må en ha energi .. føle seg litt ovenpå i seg selv, den sexy følelsen kan være så liten som når favorittbuksa sitter som et skudd, som når en har vært lenge i frisk luft, når blodet pumper, når en lever, men hviler nok til å nyte det .. og ikke stresse igjennom .. føle seg litt nasty, møte blikk og smile - pluss det lille ekstra individuelle som bare en selv kan vite hva er
-

Jeg bare lurer for jeg har fått en sånn standarmelding, og trodde vel egentlig at alle kunne sende meldinger til superbrukere?:-)

Syns vel kanskje det er litt "latskap" eller noe om man ikke skriver en egenkomponert melding:-p

Livskrise

Siste svar fr. 13 des. 2013 22:33 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Noen av dere som har opplevd det dere vil kalle en "livskrise"
I tilfelle hva ? Og hvordan kom dere ut av den ?

Høres ikke det koselig ut?
Sikkert flere her som liker å feire kvelden på den måten.

Kondom

Siste svar fr. 13 des. 2013 21:40 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym jente23

Liker ikke at mannan bruker kondom. Det kjennes ikke likt ut som å bruke uten og synes det er en brems for sexlivet. Hvis noen har en god kondom å anbefale så er det sikkert mange som lurer på det samme. Det er en av grunnene til at jeg ikke er så nøye med kondom da følsomheten nedsettes. Men det er jo litt dumt, så godt med tips ;-D

Ut i Oslo i kveld?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jente36

Noen som skal ut og hvor hen i tilfelle?

Ser det er noen damer som er innpå profilen min på natten. Tror jeg må blokke dem da jeg syntes at folk som er våken på natten er skummel. Enig?

JEG VIL HA:

Siste svar fr. 13 des. 2013 07:49 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

-en sexy mann
-en barsk mann
-en følsom mann
-en snill mann
-en positiv mann
-en kjekk mann
-en reflektert mann
-en mann som synes jeg er den vakreste i verden
-en mann som ler av vitsene mine
-en mann som kan lage mat

Kravstor?

Hva vil du ha?

Hvor skal vi gå for å treffe hyggelige single damer i alderen 35- 42 år i Oslo på fredag?

Hvor i Oslo kan man treffe hyggelige og modne kvinner i kveld

3 barn bhg/sfo alder. En marginalt tilstedeværende barnefar.
Er utsiktene helt håpløse eller er det muligheter på markedet for en 3barnsmor også?
Får ofte en følelse av at menn blir lett flakkende i blikket når barna blir nevnt.... kanskje ikke så rart? Blir vel litt heftig?

Nå vil jeg ha en utblåsning for all bullshit man ofte tenker, eller i det minste jeg tenker.
Har blitt så kresen at jeg ikke lenger tenker «ja hun der er ok, kunne pult henne ja» det er ikke nok å se pen ut. Jeg er ikke ute etter sex, men en kjæreste.
Nei til aller fleste blondiner, spesielt dem som har bleika håret sitt så mye at det ser ut til det snart detter av hode deres.
Sier nei til eller fleste som ser ut som en vestkanting eller fotball fruer.
Nei til, samlebånd type stil, som acne skjerf å lignende.
Men det er viktig dem kan å kle seg, samme hvilken stil dem har.
Sier nei til dem som ikke kan å sminke seg.
Ikke noe i mot at noen litt utrent, men jo feitere noen er jo mer ekkelt synts jeg det er.
Kort vokste sier jeg nei til siden jeg vil være sammen med ei dame, ikke ei søt lita jente.
Har venner i alle kulturer og fra alle land. Men jeg finner ikke typisk asiatiske damer tiltrekkende i utseende, heller ikke veldig mørk huded.
Har kun med smak å gjøre. Brun berter stor NO NO. Folk som ikke klarer å stå for sine meninger sier jeg nei til.
Må ha en jobb, nav hengere er bare så slit med.
Noe som irriterer livet av meg er profiler med masse udugelige bilder, folk har masse bilder av seg selv med solbriller, når øyner er en av dem viktigste tingene man ser. Bilder med masse venner så man ikke aner hvem som har profilen. Teite feriebilder hvor man «dytter» på tårn og lignende.
De jeg legger mest merke til er mørkhårede, spesielt de med rødt hår. Noen som kan å kle seg, å gjerne med en egen stil. Kreative mennesker. Intelligente og smarte. Naturlig pen, eller i det minste søt uten sminke.
Det hjelper med bra hår, spesielt langt hår, men kort kan funke.
Noen som tørr å være seg selv.
Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å ha sex igjen før jeg føler det er virkelig den damen jeg vil ha, aldri mer «pen nok» jeg skal falle sammen, mo i knærne , faller for hver en millimeter for denne damen, hode, kropp, hjerte og sjel.
Er jeg bekymret for at hun ikke finnes? Nei, det er mange av dem, må bare finne ei som er singel.

Nederst på meldingene er det en hengelås og en søppelkasse.
Har for lengst funnet ut at trykker jeg på søppelkassen så sletter jeg meldingen. Men hva er hengelåsen til?

Jeg tar kontakt med menn her på sukker. Men får jeg god respons? NEI!
Hva gjør jeg da? Sender sms til min x. Flere som har hyggelige x`er? Er takknemlig :-)

De siste dagene har det vært noen tråder som har utviklet seg til å handle om import av damer.
Men hva mener dere gutter og damer om jenter som drar til Tyrkia på ferie, forelsker seg i unge kjekke tyrker og får de til landet? Eller rett og slett bare drar til Tyrkia for et lite eventyr?
Kan dette likestilles med import av damer?
Er det værre med menn som drar til Thailand enn damer som drar til Tyrkia?
Er disse damene kyniske og utnytter mennene, eller er de naive og tror det er kjærlighet?
Fyr løs, gleder meg til å høre synspunkter.

Har truffet en fyr fra nettet noen ganger, og ting fungerer helt utmerket. Problemet kom da han ba om å ta ting saktere fordi han følte han ikke var helt ferdig med bruddet etter forrige. Er ganske kort tid siden, og det involverer barn, så skjønner på en måte det.
Han presiserer at han synes vi har det veldig hyggelig sammen, og at han håper jeg har forståelse for det, og at jeg vil fortsette å ha kontakt med han til han får samlet seg, og ta det fra der.
Er alt håp ute, eller bør jeg gi han tid og se hva som skjer? Er villig til å gi han tid dersom det er håp, for jeg liker han veldig godt.

Du spør. Jeg svarer.

Badboy??

Siste svar on. 11 des. 2013 19:54 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym mannen

Naboen som er i midten av 20 åra drar damer som bare faen.. Hva er greia?? Han er et typisk partydop menneske.. Stadig vekk innblandet i politiet.. Har razziaer i ny og ned og er utestengt fra div plasser... Han hadde en lang flørt i sommer med ei lokal jevnaldrende jente.. De var mest sammen når de hadde hvert sitt barn . Og noe uten barn. Hun virker veldig mye mer moden og oppegående enn ham og er faktisk ganske attraktiv og se på..men i disse dagene hvor hun ikke var hos ham.. Dukker det opp gjerne 3-4 forskjellige andre jenter om hverandre Og ja.. Det var tydelig at han ikke bare holdt på med hu ene..så fant hu ut av dette og det var en kveld det blei ei jævli smørje ut av det... Og så henne ikke på lang tid.. Men nå har hu dukka opp igjen... Er det bare jenter som er så tjukke i hue og går tilbake til noe sånt?? Eller er det 50-50 ?? Bare at det ikke prates så mye om når vi mannfolk tar tilbake ei ( ustabil ) jente??

I den siste tiden fikk forum mange diskusjoner om norske menn og kvinner som søker lykke i utlandet. Jeg fikk inntrykk at det er ganske svart/hvitt oppfatning av det blant forum deltagere. Og dessverre ofte er det negativt på en eller annen måte. Beklager om jeg tolket feil.

Men det jeg leser, vekker mange tanker hos meg. Er det at jeg kommet fra andre land, var gift, har barn kommer til å være en vis stempel resten av livet? Hva tenker om det de som jeg treffer på jobb, hos venner eller går på date med? Har de mange fordommer? Generaliserer de på samme måte? Har jeg sjanse til å treffe en som ser på meg som en kvinne, uten å tenke at jeg har utlandsk bakgrunn +++?

Jeg selv kommet til Norge for flere år siden. Hvorfor? Jeg var ung og ville se verden. Det å være au-pair var en flott mulighet - lære språk, bli kjent med kultur og samfunn fra innsiden. Kort fortalt – jeg opplevde Norge fra sin beste side: natur, mennesker og deres respekt for hverandre, deres ærlighet til og med i små ting… Derfor valgte jeg å bli lengre i landet, bli ordentlig kjent med kultur, samfunn på godt og vondt. Jeg var jo ung, det er alltid mulig å komme tilbake til hjemmelandet mitt ;) tenkte jeg. Med min utdannelse var det lett å få jobb. Så alt det byråkratiske trengte jeg ikke å være bekymret for.

http://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U

.. eller skal dere bare sitte der borte i kroken og furte mens andre leker?

Vært aktiv her inne i ca 6 uker og har truffet 3 damer i levende live. Med 2 av de er det blitt "full pakke", litt utenfor poenget men må jo skryte litt. Er dette bra uttelling? Altså date med 3 stk på den tiden. Har i tillegg skrevet melding til en del som ikke har svart, og har fått noen få meldinger der damen skriver først.
Ble kanskje litt rotete, men er ikke Knausgård heller!

I alle fall når en leser om han karen her:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520753/Chinese-boyfriend-jumped-death-girlfriend-insisted-going-clothes-shop.html

Hva tror dere, fikk hun som fortjent? Og, hvor mange sko vil hun komme til å kjøpe for arven?

Har lyst på noe ekstra godt til middag... men hva!?

Hvorfor er sukkerlogoen lursiv skrift med en blåveis i bakgrunnen? Ender mange av datene med blåveis? Hvorfor er det ikke en, -enkilos pose farin, fremfor denne blomsten i logoen?
Ohhh... det var digg å få lira av seg noen setninger her i forumet

Cougars?

Siste svar ti. 10 des. 2013 10:08 (80 svar)
Skjult ID med pseudonym Lammekjøtt

Er det noen cougars her inne som ønsker seg en kar på 20?

Da går mitt medlemskap ut. Har ikke tenkt til å fornye det med det første.
En mnd her inne har ført til fire hyggelige kaffe deiter. (men ikke noe mer)

Anbefaler alle å treffes over en kaffe så fort som mulig, da bilder og tekst gir lite inntrykk i forhold til det å treffes.

Det er over 12000 som har klikka seg inn på min profil. Har vært medlem her inne tre mnd tidligere spredt over noen år. Denne siste gangen har det blitt så kjedelig her inne at jeg har blitt noe aktiv her på forum. ( hehe )

Synes det virker som de som er mest aktvie her inne er de som har vært her i åresvis.
Aktuelle dater blir færre og færre.

På tide å ta en skikkelig sukkerpause og nyte singellivet for min del.

God jul og godt nyttår til dere alle :)

Hva skal en jente gjøre for å finne kjærligheten her? Skrive førstemelding-check! Ha en utfyllende profil-check! Ha ulike bilder i albumet-check!

Vet mange snakker om en utseendeskala, men jeg har aldri skjønt den.. Jeg er ikke den som gutter snur seg etter på gata på godt eller vondt.. Eller som får hundrevis av besøkende på profilen hver dag..

Finnes det håp?

Jeg er student og lurer på om det på en måte trekker ned på sjekkearenaer?:-) Jeg er vel ikke den største fangsten for øyeblikket:-p

Så jeg er nysgjerrig på synspunkter fra andre:-)

Jeg er dritt lei av å være nice-guy bestandig, kommer liksom aldri videre med damene jeg blir kjent med, blir alltid "venner"
Hvordan blir jeg good-guy eller bad-guy?? er jo de jentene vil ha har jeg skjønt

Julegavetips?

Siste svar ma. 9 des. 2013 10:37 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Julenissen

Hmmmmm. Skal feire julen sammen med eksen og barna i år. Litt spent stemning, men det blir nok bra likevel.
Men hva gir man i julegave til eksen da? Gode tips mottas med takk.....

Spørsmål til jentene :)
Viss du skulle bli invitert ut på hytta som ein 4-5 date, kva ville dokke ha ønska at dagen bestod av?

Hvis du ikke gjør noe skjer ingenting. Gjør du det samme som før så skjer det samme igjen. Å vente på at noe skal skje er det mest sannsynlig at ingenting skjer. Med andre ord man må yte noe selv for å få noe igjen. For meg virker det som mange bare er her for å være her og se hva som finnes. Og deretter forhåpentligvis få kontakt med en eller annen der den andre parten må ta initiativet. Fra kvinnens syn skal hann være mann med stor M og skal komme på en hvit hest fra solnedgangen. Fra mannens syn helst fotomodell som aldri viser tegn til aldring og som holder huset ship-shape 24-7.

I en perfekt verden så er det kanskje slik, men verden er nå sånn en gang ikke perfekt. Trodde faktisk det skulle være lettere å komme i kontakt med kvinner her inne enn ellers. Og jeg ser ikke alle som potensiell partner, men heller noen å snakke med å utveksle erfaringer. Jeg kan ikke bli forelsket utifra profilteksten og bildene likevel. For det må jeg bli kjent med personen og forholdet utvikler seg den ene eller andre veien.

Ranger de 3 beste filmene gjennom tidene etter egen smak!

Nå er gjerne "hat" et litt sterkt ord, men jeg regner med du skjønner hva jeg mener. Hvor mange av dere har møtt mennesker som kjapt havnet på minuslisten, og som dere senere måtte revurdere?

Jeg har flere venner som jeg, da jeg møtte dem, syntes var brautende eller dumme, men som da jeg ble kjent med dem viste seg å være "folk for meg".

Kan det være sånn med den neste kjæresten også? Og finnes han / hun i såfall på Sukker?

http://m.youtube.com/watch?v=94Zt3ZFmzjA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D94Zt3ZFmzjA#

Her!

http://www.nordlys.no/motor/article7026736.ece

En kan ikke si annet enn at de gutta her tar hobbyen sin på alvor!

Hus uten mus,,,

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gutt

Et hus uten en kvinne , er ikke et hjem for meg :P

Det er vel den dag i ugen, hvor jeg virkelig savner en at spoone med i sofaen!!:)

Er jeg den eneste?:-)

Det er mange der ute som vil ha " ordinære " gutter.
Men forstår deg da…
Gi ikke opp, jeg vet de finnes og før du vet ordet av det: så dukker hun opp..

Trodde ærlig talt ikke " bad guys " var in lengre ?