Sukkerforum

Og kvifor syter folk så mykje ?

Saken er vi er alle ganske store rasshøl. Vi vil ha så mykje vi kan få, og vi vil gi så lite for det som mogleg. Vi vil kanskje ikkje direkte lyge, men ja, det er også det. Viss vi kunne fått eit splitter ny feilfri Ferrari for femti kroner så ville vi sagt ja.

Sånn er også kvinner og slik er sjølvsagt også menn.

Snille gutter drømmer om hotte damer. Hotte, vakre damer som trener og som er koselege og som har lyst på sex og som er flinke til å lage mat. Ingen drømmer om uattraktive kvinner. Og det å ha lite draget på damer betyr ikkje at du er snill. Å ha lite draget på damer betyr berre at du har lite draget på damer.

Endeleg har det gått opp for kvinner at dei også kan vere egoistiske. Dei kan falle for dei mannfolka dei vil. Og det gjer dei også. Dei blir kåt på dei og dei mannfolka og dei velger det eigentleg ikkje sjølv. Dei velger ikkje kven dei blir kåte på, men dei velger kva dei vil gjere med sin kåtskap. Om dei skal gi etter for den eller seie nei til den.

Kvinner går då etter til dels vakre mannfolk og til dels spanande mannfolk. Spanande mannfolk er mannfolk som har personlegdom og som er spanande og uforutsigbare og som ikkje er klengete. Mange mannfolk, særleg dei som sutrer mykje, er veldig klengete og needy. Det er fordi dei treng vagina slik andre treng brød for å overleve. Mannfolk lever ikkje av brød aleine, dei lever også av vagina. Ja, ein del mannfolk gjer det. Difor blir det veldig maktpåliggande for dei å overtale eigarane av desse vaginaene at dei disponerer desse vaginaene feil. Kvinnfolka burde ikkje hatt råderetten over sine vaginaer, men burde i staden tatt ein pause frå dette forferdeleg kjøttmarkedet og heller lese seg opp på moral og etikk og etter dette forhåpentlegvis berre spredd beina for snille, trauste, keisame gutter.

Men nei. Desse snille, trauste og keisame gutane er kanskje trauste og keisame, men dei er ikkje så snille. Dei er grådige. For dei ønskjer intenst at desse kvinnfolka skal fylle det indre tomrommet i deira sjel. Er det snilt ? Er det ikkje mykje meir snilt å ta med jenter på ein motorsykkeltur ut i livets kaos slik at dama når ho går tilbake til sitt trauste A-4 liv kan sjå tilbake på motorsykkelturen og tenke fy faen, det var spanande. Det er godt det skjer noko spanande i livet mitt.

**

Eg har sagt det før og eg seier det igjen. Problemet med kjøttmarkedet og kjærastemarkedet er at det er ein gruppe som er for aktive, og ein gruppe som er

Av og til skulle jeg ønske at det ble forbud mot sexdating:-) Føler meg ofte dårlig av å være på nett. Sender og får noen hyggelige meldinger i blandt, så blir de borte... også plutselig får jeg spørsmål om å treffes på en fredagskveld eller helg uansett hvor mye klokka er. Da lurer jeg heftig på hvor vedkommende har vært i all den tiden jeg håpet på å høre fra. Jeg blir rett å slett kvalm av sånne folk. Jeg lurer på noen av dere opplever det samme og hvor vanlig er dette på nettdating?

Barrunde i Tønsberg

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som er med en helg ??

Hva er det første dere ser etter på førstedaten som ikke nødvendigvis kommer helt tydelig frem gjennom informasjonen en har fått via sukker?

For min egen del må hun ha en fin rumpe, og det er åpenbart ikke så lett å finne ut gjennom sukkerprofilen.

Tilfeldig

Humor er viktig.

Humor er viktig overalt. Når ein prater med damer og når ein prater med menn. Når ein er keen på ei dame og når ein ikkje er keen på ei dame. Humor er alltid og overalt viktig.

For mange menn bruker for lite humor overfor damer. Det er også veldig veldig kult når damer tørr å bruke humor imot meg sjølv om vi ikkje har møttes før. Det er sååå turn-on. Damer med humor....veldig ++++++.

Jeg har denne uken hatt tre lange brev med det jeg kaller falske profiler,er det
bare jeg,er kvinne,som har blitt plagt av dette.tvilsomt.
Det verste er at disse spiller på f.eks.enkemann,mistet et barn etc.det er så
at man må lure hvor kyniske disse mennene utenlands kan være,og,det å bli tatt som en idiot,nei,nå er jeg lei av dette.Må vel finnes en filtreringsknapp et sted.

Dette er rettet mot damer i alderen 20-35 år.
Hvilken alder ser dere for dere hos en ideell partner ?
Grunnen til at jeg lurer er at majoriteten av mine profilbesøk består av jenter i alderen 19-24.Selv er jeg 30.
Virker som det er lavere respons hos dem som er lik på alder og eldre.
Kunne jo være kjekt å vite om jeg jobbet med eller mot strømmen med tanke på alder.
Jeg ser nemlig etter jenter i alderen 28-34 når jeg kikker på profiler.
Vær ærlig :-)
Anonymt eller ikke.

Eg synes denne teksten er ein veldig fin og klok tekst som har potensiale i seg til å gjere folks liv litt betre og mindre slitsomt:

http://classics.mit.edu/Epictetus/epicench.html

Håper den er til glede.

Eg har i det siste skrevet ein del tull under andre anonymer, så no tenkte eg at eg skulle skrive noko eg står inne for.

Sårbarheit. Sårbarheit er ein ting som er veldig vanskeleg å føle på. Det ligger eigentleg i ordet. Sår-barheit. Det føles som eit sår. Det er ein opning i huden inntil oss, det kan skade oss.

Å vere sårbar er ofte det å nettopp tørre å la andre folk kome innpå oss, og å ta sjansen på at andre ikkje skader oss eller utnytter oss. Cluet med å vere sårbare er å vere seg sjølv og å ikkje overkompensere. Det finst tusen måter å overkompensere på:

1) Aggresjon: Ein er sint, aggressiv, slenger med leppa, rakker ned på kvinner eller på menn. Seier at dei er keisame, stygge, feite etc etc. Alt for å unngå å føle på eigen sårbarheit.

2) Sjølvutsletting: Ein snakker dritt om seg sjølv, ein rakker ned på seg sjølv som oftast for å kome andre i forkjøpet. Hei, no har eg snakka så mykje dritt om meg sjølv at du umogleg kan seie noko verre om meg sjølv enn eg allereie har gjort. Eg er ikkje god til nokon ting. Eg trur eg er snill etc etc.

Så når dykk les forumspostene her så alltid ha dette begrepet sårbarheit i bakhodet. Kjærleik, lengsel og sex er ting som typisk vekker sterke kjensler av sårbarheit i oss og som derfor får mange av oss til å overkompensere.

Min oppfordring til alle er å våge å vere sårbare. Det er supersexy å vere sårbar. Det bygger tillitt å vere sårbar.

Håper det hjelper.

Vi får høyre mykje peper som gutter. Vi er så sutrete, masete, intense etc etc.

Men det å takle avvisning er faktisk noko mange gutter er gode på. Ja, når det blir for mange avvisninger blir vi provoserte og triste og forbanna og slike ting. Men vi tåler ei avvisning her og der.

Eg opplevde nyleg at ei jente visstnok var heilt vill etter å kome i kontakt med meg på chat (hennar veninne sa det til meg på sukker). Men eg låg og sov så eg merka ikkje dette. Kva skjer så ? Jo eg kontakter jenta og seier at eg sov. Men då seier ho at det er for seint.
Kvifor ?

Jo, smerten ved å bli avvist, det innbilte tapet av verdigheit i og med at gutten, altså meg, ikkje svarte ho umiddelbart, var så stort at den einaste måten ho kunne gjenopprette verdigheita på var å kutte all kontakt med meg.

Det morsomme var at eg hadde kontakta denne jenta for to månader sidan utan å få kontakt med ho. Då hadde denne jenta overhovudet ikkje gitt lyd ifrå seg.

Poenget er berre:

Mange jenter er dårlege til å bli avvist. Faktisk heilt grusame til å bli avvist. Så prøv å sett dykk inn i korleis det er å vere gutt og å bli avvist på nyttog på nytt og på nytt.

Denne jenta var forresten veldig pen så det er sannsynleg at ho nok relativt sjeldan blir avvist. Likevel: Ein gong var nok til at det rakna.

Inspirert av en tidligere tråd.Der kommer det frem at jenter på ca 30-35 år ser etter menn i alderen 28-40 eller mer snevret inn fra 32-38.

Selv ser jeg etter menn i alderen 34-40. men har inntrykk av at menn i denne alderen ser etter yngre damer, mens de yngre damene ser etter yngre menn.

Til menn i alderen 30-40, hvilken alder på jentene ser dere etter?

Hei alle sammen.
Nå tenker jeg å teste hvordan det funker, det med å bruke andres nick. Jeg skal prøve å poste et par innlegg med "hemmelig" og "Realista" falske nick. Dere @@ hemmelig og Realista unnskylder meg vel :-)

Har dere mye kontakt med søsken?
jeg har 3 søsken alle 3 bor langt unna meg
kan vel si at jeg egentlig har veldig lite kontakt med to av dem
den tredje prater jeg en del med da mest om fotball

Julebord!

Siste svar to. 21 nov. 2013 20:39 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym -Butterfly

Fler som skal delta på julebord i år? Kanskje en fin tråd dersom du mangler noen å ta med deg :) Trenger nødvendigvis ikke være gift for å ha med følge.

Aldri svar

Siste svar to. 21 nov. 2013 18:15 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Forvirret

Det som forvirrer meg er at om du virkelig tar deg til motet å skriver til ei du synes ser interessant ut og du har lyst til å finne ut mer om denne jenta. Du sender brev, men får ikke svar uansett, hun kunne jo bare skrevet at hun ikke var interessert istedenfor å bare se meldingen å glemme den!

Har dere her inne anbefalinger av utesteder i oslo,hvor en kan sitte og slappe av med en brus uten høy musikk og hæla i taket?

1. De snille er stygge.
2. De kjekke er ikke snille.
3. De kjekke og snille er homo.
4. De kjekke, snille og hetroe er gift.
5. De som ikke er så kjekke, men er snille, har ingen penger.
6. De som ikke er så kjekke, men er snille og har penger tror vi bare er etter pengene deres.
7. De kjekke uten penger er ute etter våre penger.
8. De kjekke, som ikke er så snill og nogenlunde hetro, syns ikke vi er vakre nok.
9. De som syns vi er vakre, som er hetro, nogenlunde snill og har penger, er pyser.
10. De som er nogenlunde kjekke, nogenlunde snill og har litt penger og takk gud er hetro, er sjenert og TAR ALDRI DET FØRSTE STEGET!
11. De som aldri tar det første steget, mister automatisk interessen i oss når vi tar initiativet.

Jeg ser stadig tråder her på forum hvor man bedømmer et menneske sin personlighet ut fra ett profilbilde. Er det slik at alle menn som ser veltrente og maskuline ut, kun er ute etter en kortsiktig opplevelse = ONS? Er det slik at alle menn som har noen kilo for mye er late, drikker mye øl og ser bare på TV? Hvordan er en mann som har krøller? Og hvordan er en blond mann? Er han dum? Hvordan er tynne menn? Er de kjipe? Er alle høye mørke menn, rike?

Og er det slik at alle rødhårede damer er hissige? Er alle blondiner dumme? Er brystfagre kvinner kun ute etter uforpliktende moro? Og er alle mørke damer smarte? Er tynne damer vrange? Hvordan er egentlig dette? Hvor mye kan vi konkludere om en persons personlighet ut fra utseende?

http://www.forlagsliv.no/bokdamaatwork/2013/11/13/bill-mrk-voksensingel/

Kan man konkludere med at en person er f.eks. psykopat kun ved å se et bilde av vedkommende, evt. kun ved å se personen en gang ?
Jeg tror jeg har denne evnen, det har stemt ved flere tidligere anledninger. Jeg skal ikke påstå at jeg er synsk, men er nok ikke langt unna :-)

Menn på 50 er dere interessert i kvinner på egen alder eller helst yngre?

Hva synes dere er vanlig ? Treffes dere 1 gang eller to i uken, sjeldnere eller oftere ? Hva er "for ivrig" liksom...

Jeg undrer meg over menn som disser utseende ditt pga man ga dem ett høflig avslag. Sikkert damer som gjør det samme, men hvorfor er folk så hårsåre?

Av at de profilene jeg har blokkert dukker opp igjen med annet brukernavn ... Offfffff

Det slår meg, her jeg (etter å ha kjedet med søndags morgen og har skummet profiler) starter råd ørtenfantaslilioner om temaet, at det er uhorvelig mange profiler hos damene som jakter på en handy mann. Hvorfor det? Og ikke minst, hva er en handy mann? Er det en som bygger et helt hus med bare nevene helt alene? Eller er det en edderkopp-sniper som fjerner disse monstrene av noen kjøttetende menneskejegere før stemmebåndet hennes har nådd første vibrasjon i skrekkens hyl? Hvor mange dekk må han ha lagt om får å være handy? Må han kunne male hus og tapetsere? Eller holder det å måke snø og være i stand til å ringe elektriker ved behov?

I det store og hele, finnes det noe som helst annet en kvinne kan finne i en mann utover det å "føle seg trygg og tatt vare på"? Hvor er Kvinnefronten når du trenger dem sier jeg bare!

Hei, vært vekke en stund herfra nå. Forelska meg i nabojenta og hadde noe på gang der før jeg plutselig ikkje hadde noe på gang der igjen.

Føler meg veldig knust, og er definitivt ikkje over henne ennå, absolutt alt minner meg på henne dessverre..

Så det jeg lurer på, hva er den beste måten å komme meg på bena igjen? Har vært inne å sett på sukker idag igjen for å se hva som er der ute, men tar meg selv i å ikkje vise så voldsomt interresse og vær overforsiktig me hvem jeg sender hjerter til osv...(antageligvis i frykt for å bli såra igjen).

God Jul
står det på melkekartongen
juleøl har hvert i salg i flere uker
jule reklame på tv

Når stater egentlig jula?
jeg synds at det burde ha hvert forbudt med juleting
før det er blitt Desember
1.Desember kan hvere en grei start ikke tidlig i November
(vis da ikke 1advent er i november da.)
Hva synds dere?

Jeg undrer meg stadig over disse matchtallene. Som høy dame finner jeg menn som er lavere enn meg med veldig høy match, selv om jeg ønsker en mann på min høyde/høyere.

Samtidig har jeg veldig lav match med de mennene som er noen år yngre enn meg, men som likevel søker kvinner på min alder og som faller inn under den alderen jeg søker. Her er blomsten vissen eller halvdau, mens resten av bladene kan være grønne.

Mener sukker at jeg passer bedre sammen med menn som er mye lavere enn meg selv om ingen av oss ønsker den høydeforskjellen, enn med menn som er 3-4 år yngre hvor vi begger synes det er greit med den aldersforskjellen?

ransbyen

Siste svar ma. 18 nov. 2013 18:00 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

ka er det med oslo som gjer at den topper statestikken?

forlite utbetalt på nav?
mangel på synligt politi i gatene
eller rett og slett drittfolk i ein drittby..:)

Eller er jeg storforlangende da? :p

Det er ikke det at jeg egentlig vil skjule meg, men erfarer at mange av dem har en grunn til å ikke ha bilde. Og da er det en gjenganger at de er i forhold. Og det er ikke det jeg vil ha, jeg vil ha min egen kjæreste helt for meg selv :)

SPÅDOM

Siste svar sø. 17 nov. 2013 21:11 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Er det mulig å være såkalt klarsynt, tør dere å tro eller ta valg etter en spådom ?

Jeg har vært her et par uker, og bare lurer på hva som er normalen:)

Jeg har fått inntrykk av at dere forumbrukere har vært her en stund? :)

Er det slik at jenter bare er inntrisert i menn som tjener like mye
eller mere enn dem selv
at jenter som tjener mer enn 400.000 i året
ikke ønsker å ha meg som kjæreste fordi at jeg kun har 350.000 i året?
Eller er ikke jenter opptatt av hvor mye menn har i lønn?

Noen hevder de aldri blir forelsket. Noen forelsker seg ofte, noen av og til.

Andre hevder at forelskelse og smerte er to sider av samme sak. Kanskje det er slik dersom man har en tendens til å søke det uoppnåelige, for eksempel dersom man tiltrekkes av personer med egenskaper som oppleves motsatte av ens egne, som underbevisst søkes men som fornuften forteller deg ikke kan gå. Dermed er den indre konflikten igang. Eksempelvis.

Det jeg lurer på er, de gangene du har vært forelsket, eller om du er det nå, hva tror du gjorde utslaget for deg? Egenskaper? Situasjon? Utseende?
Har personen vært tilgjengelig eller tendert mot å være utilgjengelig og avvisende?

E det noen Do's and Dont's her på sukker? f.eks hvordan ikke å starte en melding til noen? :)

Jenter: Hva ser dere etter når dere sjekker profilbilde og albumbildene til en gutt? Hva skiller gode bilder fra dårlige bilder?

Sukkerverden er en kompleks verden. Skal man spille spillet eller gi opp og melde seg ut? Hva er det egentlig menn vil ha? Og er det fortsatt slik at menn og kvinner har forskjellige spilleregler? Møtte en mann. Jeg var distansert i begynnelsen. Han var veldig direkte og flørtet til jeg ble helt mo i knærne og høy på meg selv....Vi møttes og det endte med sex. Det var fantastisk. Fortsatt høy på flørt og mld og nytt møte. Igjen sex. Det samme gjentar seg noen ganger. Kjemien er upåklagelig. Så er det plutselig helt stille! Han har gått lei. Sexen var bra, men det var det. Å nei. Klarte jeg virkelig å havne i denne klassiske fellen? Det er greit. Jeg var med på leken...jeg bryr meg ikke. Jeg er jo voksen.....fortrenger følelsene som trenger seg på. Prøver å svare på noen meldinger fra noen fine menn, men klarer ikke glemme.... Et klassisk kvinneproblem eller???

Hva hører du på akkurat nå!!!

Det er et spørsmål jeg ofte stiller meg.

Er det en annerkjennelse vi føler når pene jenter er villige til å ha sex med oss ?

Fortell meg "reglene" her inne...

Hjertene har jeg skjønt meg på...
Men hva med smilene?
Noe annet internt som man bør kunne?

De fleste profiler som er online står det "Chat med <brukernavn>" på. Noen kommer seg imidlertid unna med "Pålogget nå". Hva er forskjellen på det? Har de med sistnevnte status definert bort muligheten til å bli kontaktet via chat? Eller er de mobile?

so long and thanks for all the fish.... føles som en naturlig setning å dele nå...

Og til slutt: Over tid vil mange av de du har avvist er inne vokse på deg om du gir de en sjanse, til slutt vil de okkupere tankene dine og følelsene dine, og den dagen du opplever det, må du ta sjansen på å si det - før noen andre gjør det. Mitt råd til dere som vil ut herfra, bli kjent med mange, bruk tid, finn på ting - uten det "må bli kjæreste"-presset. Bare vær sosial og før du vet ordet av det, så er det noen der som man vil være mer sosial med enn andre.

Noen damer som skal ut?

før en date som man kanskje tenker ender med at klærne hm faller av så velger jeg ut et undertøy som er sexy mtp at han skal like det han ser. Men hva opplever man... jo, enten er lyset av så han ser ingenting eller så rives trusa av med buksa og han ser heller ingenting... eller så bare ser han det ikke. Hva sier dere gutter? Skal vi skippe at vi tar på sexy undertøy eller liker dere det? jeg kan ikke si det er sååå veldig mange som har kommentert de sexy blondene eller de fine fargene i løpet av mine "aktive" år :P Men jeg tror jo likevel jeg vil fortsette med det;)

Hvilken boks huker du av på "Kropp"?

Tror det er mange som kan med god samvittighet oppdatere den...

Folk med tro her? Eller er flertallet ateist?

«men inni var de like» - sånn slutter en barnesang fra sekstitallet. Sånn i retrospekt har sangen egentlig lært oss å sette alle i samme bås? Det kan virke sånn. Stereotypitenking er dominerende og mange mennesker dømmer nettopp basert på førsteinntrykk og naturlig sortering i båser. «bygytt» og «gutt fra bygda» - to personer spretter frem i hodet ditt med en gang. Hva ser du? Er det riktig bilde av gutter fra tettbygde og desentraliserte strøk? Hvor sanne er tankene dine? Og lar du deg farge av de? Jeg har enda tilgode å møte to like personer...
Så neste gang du tenker at "damer er slik" og "menn er slik" så er det ikke sånn egentlig... heldigvis.

På en skala fra 1 til 10, hvor flaut?

Traff ei dame her på sukker en kveld. Vi sendte meldinger utover kvelden og tonen var god. Hun sa at hun ville bli bedre kjent med meg osv. Dagen etter er hun borte fra sukker. Etter et par dager er hun tilbake og da skriver jeg at dersom hun fortsatt vil ha kontakt er det bare å si ifra osv. Dermed er jeg blokkert. Da sitter man med en merkelig følelse om hva man har gjort galt, eller om personen ikke er helt stabil osv osv. Men dette er jo baksiden av slike sider, at man kan uten videre oppføre seg som man vil uten å stå til ansvar for det. Ikke rart jeg er skeptisk til nettdating!