Sukkerforum

Kondom

Siste svar fr. 13 des. 2013 21:40 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym jente23

Liker ikke at mannan bruker kondom. Det kjennes ikke likt ut som å bruke uten og synes det er en brems for sexlivet. Hvis noen har en god kondom å anbefale så er det sikkert mange som lurer på det samme. Det er en av grunnene til at jeg ikke er så nøye med kondom da følsomheten nedsettes. Men det er jo litt dumt, så godt med tips ;-D

Ut i Oslo i kveld?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jente36

Noen som skal ut og hvor hen i tilfelle?

Ser det er noen damer som er innpå profilen min på natten. Tror jeg må blokke dem da jeg syntes at folk som er våken på natten er skummel. Enig?

JEG VIL HA:

Siste svar fr. 13 des. 2013 07:49 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

-en sexy mann
-en barsk mann
-en følsom mann
-en snill mann
-en positiv mann
-en kjekk mann
-en reflektert mann
-en mann som synes jeg er den vakreste i verden
-en mann som ler av vitsene mine
-en mann som kan lage mat

Kravstor?

Hva vil du ha?

Hvor skal vi gå for å treffe hyggelige single damer i alderen 35- 42 år i Oslo på fredag?

Hvor i Oslo kan man treffe hyggelige og modne kvinner i kveld

3 barn bhg/sfo alder. En marginalt tilstedeværende barnefar.
Er utsiktene helt håpløse eller er det muligheter på markedet for en 3barnsmor også?
Får ofte en følelse av at menn blir lett flakkende i blikket når barna blir nevnt.... kanskje ikke så rart? Blir vel litt heftig?

Nå vil jeg ha en utblåsning for all bullshit man ofte tenker, eller i det minste jeg tenker.
Har blitt så kresen at jeg ikke lenger tenker «ja hun der er ok, kunne pult henne ja» det er ikke nok å se pen ut. Jeg er ikke ute etter sex, men en kjæreste.
Nei til aller fleste blondiner, spesielt dem som har bleika håret sitt så mye at det ser ut til det snart detter av hode deres.
Sier nei til eller fleste som ser ut som en vestkanting eller fotball fruer.
Nei til, samlebånd type stil, som acne skjerf å lignende.
Men det er viktig dem kan å kle seg, samme hvilken stil dem har.
Sier nei til dem som ikke kan å sminke seg.
Ikke noe i mot at noen litt utrent, men jo feitere noen er jo mer ekkelt synts jeg det er.
Kort vokste sier jeg nei til siden jeg vil være sammen med ei dame, ikke ei søt lita jente.
Har venner i alle kulturer og fra alle land. Men jeg finner ikke typisk asiatiske damer tiltrekkende i utseende, heller ikke veldig mørk huded.
Har kun med smak å gjøre. Brun berter stor NO NO. Folk som ikke klarer å stå for sine meninger sier jeg nei til.
Må ha en jobb, nav hengere er bare så slit med.
Noe som irriterer livet av meg er profiler med masse udugelige bilder, folk har masse bilder av seg selv med solbriller, når øyner er en av dem viktigste tingene man ser. Bilder med masse venner så man ikke aner hvem som har profilen. Teite feriebilder hvor man «dytter» på tårn og lignende.
De jeg legger mest merke til er mørkhårede, spesielt de med rødt hår. Noen som kan å kle seg, å gjerne med en egen stil. Kreative mennesker. Intelligente og smarte. Naturlig pen, eller i det minste søt uten sminke.
Det hjelper med bra hår, spesielt langt hår, men kort kan funke.
Noen som tørr å være seg selv.
Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å ha sex igjen før jeg føler det er virkelig den damen jeg vil ha, aldri mer «pen nok» jeg skal falle sammen, mo i knærne , faller for hver en millimeter for denne damen, hode, kropp, hjerte og sjel.
Er jeg bekymret for at hun ikke finnes? Nei, det er mange av dem, må bare finne ei som er singel.

Nederst på meldingene er det en hengelås og en søppelkasse.
Har for lengst funnet ut at trykker jeg på søppelkassen så sletter jeg meldingen. Men hva er hengelåsen til?

Jeg tar kontakt med menn her på sukker. Men får jeg god respons? NEI!
Hva gjør jeg da? Sender sms til min x. Flere som har hyggelige x`er? Er takknemlig :-)

De siste dagene har det vært noen tråder som har utviklet seg til å handle om import av damer.
Men hva mener dere gutter og damer om jenter som drar til Tyrkia på ferie, forelsker seg i unge kjekke tyrker og får de til landet? Eller rett og slett bare drar til Tyrkia for et lite eventyr?
Kan dette likestilles med import av damer?
Er det værre med menn som drar til Thailand enn damer som drar til Tyrkia?
Er disse damene kyniske og utnytter mennene, eller er de naive og tror det er kjærlighet?
Fyr løs, gleder meg til å høre synspunkter.

Har truffet en fyr fra nettet noen ganger, og ting fungerer helt utmerket. Problemet kom da han ba om å ta ting saktere fordi han følte han ikke var helt ferdig med bruddet etter forrige. Er ganske kort tid siden, og det involverer barn, så skjønner på en måte det.
Han presiserer at han synes vi har det veldig hyggelig sammen, og at han håper jeg har forståelse for det, og at jeg vil fortsette å ha kontakt med han til han får samlet seg, og ta det fra der.
Er alt håp ute, eller bør jeg gi han tid og se hva som skjer? Er villig til å gi han tid dersom det er håp, for jeg liker han veldig godt.

Du spør. Jeg svarer.

Badboy??

Siste svar on. 11 des. 2013 19:54 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym mannen

Naboen som er i midten av 20 åra drar damer som bare faen.. Hva er greia?? Han er et typisk partydop menneske.. Stadig vekk innblandet i politiet.. Har razziaer i ny og ned og er utestengt fra div plasser... Han hadde en lang flørt i sommer med ei lokal jevnaldrende jente.. De var mest sammen når de hadde hvert sitt barn . Og noe uten barn. Hun virker veldig mye mer moden og oppegående enn ham og er faktisk ganske attraktiv og se på..men i disse dagene hvor hun ikke var hos ham.. Dukker det opp gjerne 3-4 forskjellige andre jenter om hverandre Og ja.. Det var tydelig at han ikke bare holdt på med hu ene..så fant hu ut av dette og det var en kveld det blei ei jævli smørje ut av det... Og så henne ikke på lang tid.. Men nå har hu dukka opp igjen... Er det bare jenter som er så tjukke i hue og går tilbake til noe sånt?? Eller er det 50-50 ?? Bare at det ikke prates så mye om når vi mannfolk tar tilbake ei ( ustabil ) jente??

I den siste tiden fikk forum mange diskusjoner om norske menn og kvinner som søker lykke i utlandet. Jeg fikk inntrykk at det er ganske svart/hvitt oppfatning av det blant forum deltagere. Og dessverre ofte er det negativt på en eller annen måte. Beklager om jeg tolket feil.

Men det jeg leser, vekker mange tanker hos meg. Er det at jeg kommet fra andre land, var gift, har barn kommer til å være en vis stempel resten av livet? Hva tenker om det de som jeg treffer på jobb, hos venner eller går på date med? Har de mange fordommer? Generaliserer de på samme måte? Har jeg sjanse til å treffe en som ser på meg som en kvinne, uten å tenke at jeg har utlandsk bakgrunn +++?

Jeg selv kommet til Norge for flere år siden. Hvorfor? Jeg var ung og ville se verden. Det å være au-pair var en flott mulighet - lære språk, bli kjent med kultur og samfunn fra innsiden. Kort fortalt – jeg opplevde Norge fra sin beste side: natur, mennesker og deres respekt for hverandre, deres ærlighet til og med i små ting… Derfor valgte jeg å bli lengre i landet, bli ordentlig kjent med kultur, samfunn på godt og vondt. Jeg var jo ung, det er alltid mulig å komme tilbake til hjemmelandet mitt ;) tenkte jeg. Med min utdannelse var det lett å få jobb. Så alt det byråkratiske trengte jeg ikke å være bekymret for.

http://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U

.. eller skal dere bare sitte der borte i kroken og furte mens andre leker?

Vært aktiv her inne i ca 6 uker og har truffet 3 damer i levende live. Med 2 av de er det blitt "full pakke", litt utenfor poenget men må jo skryte litt. Er dette bra uttelling? Altså date med 3 stk på den tiden. Har i tillegg skrevet melding til en del som ikke har svart, og har fått noen få meldinger der damen skriver først.
Ble kanskje litt rotete, men er ikke Knausgård heller!

I alle fall når en leser om han karen her:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520753/Chinese-boyfriend-jumped-death-girlfriend-insisted-going-clothes-shop.html

Hva tror dere, fikk hun som fortjent? Og, hvor mange sko vil hun komme til å kjøpe for arven?

Har lyst på noe ekstra godt til middag... men hva!?

Hvorfor er sukkerlogoen lursiv skrift med en blåveis i bakgrunnen? Ender mange av datene med blåveis? Hvorfor er det ikke en, -enkilos pose farin, fremfor denne blomsten i logoen?
Ohhh... det var digg å få lira av seg noen setninger her i forumet

Cougars?

Siste svar ti. 10 des. 2013 10:08 (80 svar)
Skjult ID med pseudonym Lammekjøtt

Er det noen cougars her inne som ønsker seg en kar på 20?

Da går mitt medlemskap ut. Har ikke tenkt til å fornye det med det første.
En mnd her inne har ført til fire hyggelige kaffe deiter. (men ikke noe mer)

Anbefaler alle å treffes over en kaffe så fort som mulig, da bilder og tekst gir lite inntrykk i forhold til det å treffes.

Det er over 12000 som har klikka seg inn på min profil. Har vært medlem her inne tre mnd tidligere spredt over noen år. Denne siste gangen har det blitt så kjedelig her inne at jeg har blitt noe aktiv her på forum. ( hehe )

Synes det virker som de som er mest aktvie her inne er de som har vært her i åresvis.
Aktuelle dater blir færre og færre.

På tide å ta en skikkelig sukkerpause og nyte singellivet for min del.

God jul og godt nyttår til dere alle :)

Hva skal en jente gjøre for å finne kjærligheten her? Skrive førstemelding-check! Ha en utfyllende profil-check! Ha ulike bilder i albumet-check!

Vet mange snakker om en utseendeskala, men jeg har aldri skjønt den.. Jeg er ikke den som gutter snur seg etter på gata på godt eller vondt.. Eller som får hundrevis av besøkende på profilen hver dag..

Finnes det håp?

Jeg er student og lurer på om det på en måte trekker ned på sjekkearenaer?:-) Jeg er vel ikke den største fangsten for øyeblikket:-p

Så jeg er nysgjerrig på synspunkter fra andre:-)

Jeg er dritt lei av å være nice-guy bestandig, kommer liksom aldri videre med damene jeg blir kjent med, blir alltid "venner"
Hvordan blir jeg good-guy eller bad-guy?? er jo de jentene vil ha har jeg skjønt

Julegavetips?

Siste svar ma. 9 des. 2013 10:37 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Julenissen

Hmmmmm. Skal feire julen sammen med eksen og barna i år. Litt spent stemning, men det blir nok bra likevel.
Men hva gir man i julegave til eksen da? Gode tips mottas med takk.....

Spørsmål til jentene :)
Viss du skulle bli invitert ut på hytta som ein 4-5 date, kva ville dokke ha ønska at dagen bestod av?

Hvis du ikke gjør noe skjer ingenting. Gjør du det samme som før så skjer det samme igjen. Å vente på at noe skal skje er det mest sannsynlig at ingenting skjer. Med andre ord man må yte noe selv for å få noe igjen. For meg virker det som mange bare er her for å være her og se hva som finnes. Og deretter forhåpentligvis få kontakt med en eller annen der den andre parten må ta initiativet. Fra kvinnens syn skal hann være mann med stor M og skal komme på en hvit hest fra solnedgangen. Fra mannens syn helst fotomodell som aldri viser tegn til aldring og som holder huset ship-shape 24-7.

I en perfekt verden så er det kanskje slik, men verden er nå sånn en gang ikke perfekt. Trodde faktisk det skulle være lettere å komme i kontakt med kvinner her inne enn ellers. Og jeg ser ikke alle som potensiell partner, men heller noen å snakke med å utveksle erfaringer. Jeg kan ikke bli forelsket utifra profilteksten og bildene likevel. For det må jeg bli kjent med personen og forholdet utvikler seg den ene eller andre veien.

Ranger de 3 beste filmene gjennom tidene etter egen smak!

Nå er gjerne "hat" et litt sterkt ord, men jeg regner med du skjønner hva jeg mener. Hvor mange av dere har møtt mennesker som kjapt havnet på minuslisten, og som dere senere måtte revurdere?

Jeg har flere venner som jeg, da jeg møtte dem, syntes var brautende eller dumme, men som da jeg ble kjent med dem viste seg å være "folk for meg".

Kan det være sånn med den neste kjæresten også? Og finnes han / hun i såfall på Sukker?

http://m.youtube.com/watch?v=94Zt3ZFmzjA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D94Zt3ZFmzjA#

Her!

http://www.nordlys.no/motor/article7026736.ece

En kan ikke si annet enn at de gutta her tar hobbyen sin på alvor!

Hus uten mus,,,

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gutt

Et hus uten en kvinne , er ikke et hjem for meg :P

Det er vel den dag i ugen, hvor jeg virkelig savner en at spoone med i sofaen!!:)

Er jeg den eneste?:-)

Det er mange der ute som vil ha " ordinære " gutter.
Men forstår deg da…
Gi ikke opp, jeg vet de finnes og før du vet ordet av det: så dukker hun opp..

Trodde ærlig talt ikke " bad guys " var in lengre ?

Noen ute for en rolig kveld på byen i Oslo? Kom med tips så kommer vi i kontakt på et vis...;)

Noen som har erfaring med forskjellige typer vaskemiddel for klær?? F.eks OMO vs ARIEL ??

Trondheim lørdag 7ende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Smiley32

Noen frøkener som skal ut i Trondheim i kveld? :)

Hvis vi snakker om Mann, se til Nelson.

R.I.P.

Sjølv har eg aldri møtt nokon etter å kontakta dei på sukker.
Kva er dine erfaringar?

Vært på hyggelig avslutning for min datter , sammen med x og x- svigers.
Ingen av mine er i nærheten, så det blir slik hver gang :P
Gud så kjipt jeg kjenner at det er , at vi ikke er en familie. At man blir litt utafor på en måte. Jeg vil ha en partner å dele familie livet med,,, Jeg hater rett og slett at det er sånn, med barn bare halvparten av tiden. Og ingen å "kaste ball" eller dele ting med.
Så trist i lengden, 4 år siden skilsmisse, de var bare bleie unger. Årene går fort, de blir fort store. Og jeg sliter med å komme inn i en god "ånd", bare kaver fortvilet for å skape min "trygge familie hule". Har innsett at det må jeg passe meg for,, men nå sliter jeg i tillegg med fysiske vondter og plager å er sykemeldt. Finner ikke ut av det , og føler meg enda mer sårbar og alene om alt.
Blir negativt og sytete dette her,, men det er f.... ikke lett alltid.
Begynner å bli ordentlig sliten, vil ha medvind i seilene jeg nå!

Jeg forbauses over hvor mange menn her inne som legger ut bilde av seg lett avkledd og gjerne også avbildet på soverommet eller på badet. Det er også mange som poserer og er opptatt av å vise sine muskler. Det er selvfølgelig flott med muskler men jeg synes det blir "å overselge" seg når de fremstår slik. Desto hyggeligere synes jeg det er det å se mer naturlige og avslappede bilder som kanskje sier mer om personen. Hva mener dere andre? Og til dere menn: Gjør jenter det samme og hvordan oppfattes det?

Okei, så det er vinter nå, det er kaldt. Og foreløpig er det mørkt. Det ligger en vår og venter. Men, den er langt... så langt unna.

Kanskje besøker ikke så mange profilen din som du hadde håpet. Kanskje svarte ikke han eller hun du skrev til igår, den meldingen som du hadde litt ekstra forventninger til. Kanskje gikk et forhold som hadde vart et par år istykker, igjen. Og du finner deg selv tilbake her på Sukker. Enda en gang. Og alt du kan kjenne i brystet, er et langt, dypt sukk.

Tar du vare på deg selv nå...? Lager du deg en ekstra god tekopp og tar med til senga, kryper tilbake under dyna, der du lå våken til to og leste en bok om parliv og varige forhold. Sett på en vask og heng klærne dine pent opp. Sett på noe musikk, "Ly i fra Stormen" av Åge Aleksandersen eller "Brandi Carlile "The Story", samma hva, bare det rører hjerterota, ta et par dansetrinn over gulvet, gråt en skvett eller le til tårene renner... Krabb under dyna igjen og tenn et stearinlys på soverommet. Tenn det jævla lyset... bare en, gang til. For mInnene...

Stå opp og gå en tur, en jævla søndagstur i en by full av par, som vandrer arm i arm. Vit at det går over, og et sted lurer lykken. Det må den gjøre... Men det tar tid. Tid. Tid... tid.

Savnet beslaglegger hele sjela di så du ikke en gang kan kjenne hvem du er lenger. Du ga det jo bort alt sammen. Det skulle du ikke gjort, min venn. Det er hjertet... hjertet ditt, du skal gi bort.

En dag. Du veit, at... en dag... kommer han eller hun du venter på... en du vil gi alt. Igjen. Hun må da det? Han må da det?

Så kan vi sitte foran peisen i sene nattetimer og fortelle alt om oss selv - igjen. Bare du og jeg. Kjenne kjærligheten hvirvle der inne i brystet. Kjenne forventningen når ansiktet ditt kommer nærmere...

Kjenne håpet. Kanskje denne gangen...?

I mellomtiden - tar du vare på deg selv? Passer du på deg selv kjære? Går du forsiktig over glatte bygater, kler du deg varmt, ta de sorte vantene... unner du deg en ekstra latte på vei hjem? Der du går og venter... på sneen, på lyset. På at sjela skal komme tilbake.

Du må ta godt vare på deg selv.
Hvis du ikke er glad i deg selv, hvem kan du da vente skal være det?

LeNom

Det er vel kanskje 12-13 år siden. Den deiligste dama jeg har møtt, noensinne, slik jeg husker det nå.. og hun er der ennå - i hodet mitt. Lite, veldig lite, men hun er der, levert et avtrykk. Jeg var vel kanskje 19. Hadde jeg ikke vært ei mental pingle og forstått hvordan flørt fungerte, så hadde jeg hatt henne ved min side nå, kanskje .. en jeans har aldri hatt en bedre passform, slik jeg husker den fremmede jenta jeg riktignok aldri fikk vite hva hete .. det er ikke noe gøy å ikke vite hvem en fremmed var, som gjorde et uutslettelig inntrykk - som attpåtil sendte blikk som tydet på at hun likte meg som jeg henne

Siden har jeg vært betatt 2-3 ganger, skikkelig .. dette er nok mine standarder i søken etter kjæreste. Den samme følelsen må trigges .. følelsen av at man søker imot et annet menneske, og ikke vil annet enn å være sammen.

Det er sjelden det:)

Sitter du med en standard?

Jeg har noen prioriteringer i mitt liv. Jeg mener det er viktig i holde både hode og kropp i god stand. Det betyr jevnlig bruk og godt vedlikehold. Hodet har det bra med både lek og alvor. Derfor liker jeg både oppgaver, lesing, spill og kulturopplevelser.
Kroppen har det best ved jevnlig fysisk bruk. Det viser seg både ved å ha en kropp som tåler både vanlige og plutselige fysiske utfordringer. Det være seg turer i skog og mark, kajakkturer, sengeøvelser osv. Ofte viser det seg på kroppen om man har holdt den i god form. De fleste velholdte kropper er slanke. Men det finnes unntak. Noen kan være både store og sterke. Andre kan være slanke og ganske slappe. Men som de fleste andre, bedømmer jeg andre ut fra hva jeg ser og hører. Og psykologien svarer brutalt, andres attraktivitet vurderes ut fra førsteinntrykket. Alt annet er justeringer.
Jeg ønsker nok å treffe en som speiler meg på grunnholdningen her, og som jeg kan leve og vokse videre sammen med. Så får det heller være at sikkert både jeg og andre har behov for realitetsorientering. Og at jeg sikkert får den her nå.

søker 24 jenter til min private julekalender

Vi har fått en hemmelig nissevenn på jobb, og skal da gi denne nissevennen både "nissegleder og nissestreker". Jeg, uheldigvis for henne, er mest opptatt av nissestrekene, og jeg trenger noen flere ideer til hva jeg kan finne på. Vi jobber i skolen. Trenger ingen forslag til nissegleder, med mindre du ruger på noe helt genialt som er gratis attpåtil.

Kom med gode forslag til nissestreker!

Finnes det noen i nærheten av der du bor som du har ett godt øye til?
En på butikken, en nabo, eller for eksempel noen på trikken hver morgen?
Blir jo mye dagdrømmer av slikt:)

Kan det være en mulighet at det bør være et kriterium for å ha ialfall et bilde
av seg selv på profilen sin mon,jeg bare undrer.Jeg har fem ca,kansje ti besøkende hver dag,og ingen,ingen har bilde av seg selv.
TI prosent siste besøkende har bilde.ellers,ingen.Jeg vet ikke hvem som ser på meg.Det er nå blitt mer og mer av disse og det er veldig frustrerende.