Sukkerforum

Heisann dere
jeg satt nettopp - etter et par glass vin- og lo av profilen min. Fordi jeg syns jeg hadde noen morsomme poenger ;) hva syns dere da? Må ha noen tilbakemeldinger før jeg evt melder meg ut...

Ser det ok ut eller? Eller er det bare vinen som gjør det morsomt? :p

klem til alle med ønske om en strålende lørdagsaften :)

Det finns to typa kvinnfolk, dein ene e dem som kjefte å smeill førr aillting og dein andre e dem som kjefte å smeill førr ingenting... :)

Er altså så lei av å ikke få svar, man mister jo helt lysta til å være her inne når man konstant blir avvist :P

Hva skjer med damene her inne? Skriver jeg de feile tingene eller? :P

Skjuraræva: Varmt, vått og vindfullt.

Hei

Beklager hvis jeg høres litt skeptisk ut, har ikke tenkt at jeg ville havne her med å få noen til å date meg fra nett. Så da lurer jeg på hvor godt kjent må man bli før man tør/vil møte personen ute?

Er ikke så sjenert, men når man skriver her inne så er det litt uskylding, men det å møte noen utenfor.

Hva er deres erfaring, når skal man begi seg på den utfordringen? Kanskje etter å ha snakket sammen på telefon, eller er erfaringen bare å møtes?

Det var en gang en Apostrof, som var en del av vårt vanlige tegnsett. Ofte brukt i den klassiske Haikerens guide til galaxen sitt kjente slagord som ikke er: Do not panic... men DonApostroft panic... men så ble den lille apostrofen utstøtt? Hvorfor? Er den for annerledes? Er den for liten? Det er ikke godt å vite, men våre lyriske vendinger i de sene nattetimer, det er der den blir utstøtt når vi trenger den som mest... vår kjære apostrof - ansett som ugyldig av sukker... Og når noe er ugyldig så hadde det vært kjekt med en feilmelding som sier hva som er ugyldig så vi slapp å lete i evigheter etter det som viste seg å være synderen, vår kjære apostrof. Så sukker... ikke diskriminer apostrofen og ta den inn i varmen som en gyldig del av vårt tegnsett... det hadde varmet alle våre hjerter.

http://www.nrk.no/tvaksjonen/rihanna_-ylvis-og-deg_-1.11290642

Sendte akkurat en melding til en jente, og den kommer opp som ulest og ubesvart AV MEG i min innboks. I rød skrift altså, i stedet for i svart som hvis den var ulest av henne.

Hæ?

Har sukker gjort noen endringer på profilsynlighet eller noe? Byttet profilbilde for en stund siden. Som vanlig ga ikke det noe særlig resultat. Lå fremdeles på ca 1-2 besøk i uken som jeg har gjort i månedsvis nå. Så plutselig siden onsdag-torsdag, så har jeg 3-4 besøk om dagen? Og det uten at jeg har endret noe som helst, og gjør ikke noe annet enn før. For all del, kjempehyggelig det for da føles det litt mindre håpløst, men syns det er merkelig. Har jo tidligere prøvd mye forskjellig for å dra opp besøkstallene. Bytting av profilbilde, albumbilder, tekst, justere relasjonsprofil osv. osv. Alt uten at det har hatt noe merkbart effekt. Så helt ut av det blå uten at jeg gjør noe, så begynner det plutselig å "renne" på med besøk :-D

Noen andre som har merket plutselig økende besøkstall uten å helt skjønne hvorfor? Hehe, det skal ikke mye til for å begeistre en som ikke står fremst i utstillingsvinduet her :-)

Vi har en del død materie på toppen. Og denne materien er vel stort sett regnet som enhver kvinnes pryd og brukes som blikkfang. Til frisørenes store glede. Men også menn har noe hårvekst. Hvor langt hår bør herrene ha?
Det er jo ingen kunst å la det bli fyldig bak ørene selv om det er tynt på toppen.
Og hva er kriteriene for aksept av hestehale, toupe eller hentesveis for tiden?
(Totalt useriøs tråd.) Her er det plass til hårete meldinger.

Er det bare meg eller er det veldig mange som jobber som/studerer sykepleie eller førskolelærer her? Det virker som at nesten alle matchene mine er en av disse. Det er selvfølgelig mulig at siden jeg selv er fagarbeider i barnehage at min personlighet er en god match med andre i samme yrke. Jeg tenkte derfor at jeg kunne spørre her om at andre menn også har merket det samme, eller om disse yrkesgruppene rett og slett er de som matcher meg mest?

Forsto plutselig at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste.
Har vært singel i overkant av et år og nytt det.
Deilig å være egoistisk og kun ta hensyn til seg selv. I kveld gikk det opp for meg at jeg er ferdig med å være singel. Jeg vil ha en kjæreste.
Jeg vil ha en armkrok i sofaen, vil ikke bare ha tilfeldig sex, jeg trenger kos!
Hvordan i alle dager skal jeg få til det?
Det har vært enkelt å få dater og flørte og more seg, men nå vil jeg finne den rette. Æsj

Er det en søt jente som er jordnær, snill og god og ikke minst ærlig som vil fylle tom rommet i hjertet mitt? Send meg en melding daa vel:-) Da hadde jeg blitt kjempe glad:-)

Fikk i kveld meld av en gift mann her inne... Også lurer jeg på: hva kan vi gjøre for å få de fjernet herfra? Er ikke dette ett sjekkested for single? El er det greit for sukker at de bruker deres arena som sjekkested? Kjente jeg ble litt irritert! Tenker stakkars dame (mann) som er gift med en slik fyr som ønsker å møte andre. Synes utroskap er en uting, så jeg ville aldri møtt en gift mann!!

Meld han skrev: Jeg skal til Vest-Agder hele neste uke og kunne tenkt meg å truffet ei kjekk dame der.
Er 190cm, trent og kjekk. Jobber offshore.
Er gift, så i utgangspunktet søker jeg uforpliktende treff :)
Sender deg bilde om du er interesssert i å bli kjent.

Venter de virkelig på å få et høflig svar?? Skjer ikke herfra iallfall!!

Teite greier

Siste svar ma. 21 okt. 2013 16:40 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym L på PCen

1: Jeg er så trøtt
2: Jeg også..
1: jeg sov bare 6 timer i natt
2: jeg sov bare 5!
Hold munn..

1: Jeg må klippe meg snart
2: Du har da ikke så langt hår
1: jammen det er så tykt
2: Frisøren sier at jeg har kjempe tykt
1: jeg har tykkere
Hold munn...

1: jeg er sulten
2: jeg også
1: jeg har ikke spist siden frokost
2: jeg har ikke spist i det hele tatt
hold munn..

1: off jeg hater å være syk
2: jeg også
1: jeg er skikkelig dårlig
2: jeg hadde det samme som du har for en uke siden, du har det ikke så ille
HOLD MUNN!

;)

Er det andre enn meg som ikke får varsel på "varslingsdelen" nede til høyre på siden, dersom noen besøker profilen, sender en melding e.l.? Jeg får derimot varsel om nye brukere osv, noe som ikke er like interessant. Har forsøkt å skru av varslingene, for så å skru de på igjen, men det hjalp ikke.

R.I.P. Lage!

Siste svar ma. 21 okt. 2013 01:03 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym hemmelig

Cheerio., to all you Sunday people!

ser det er populært med slike sukkerfester. Men kunne det ikkje vore ein ide med ei sukkerhelg :P?
skikjøring og sosialt lag i vinterhalvåret?
Det er egentli eit merkelig fenomen, det å treffe ein person på ein uteplass kontra å treffe samme personen i fjellheimen.
Vanligvis er han/ho overlegen, men på fjellet er dei opne og utadvente ;)

Jeg ved, at dette tema er blevet taget op en del gange, men når en man har skrevet til ikke svarer, efter de har læst brevet, men besøger ens profil flere gange bagefter, så bliver jeg lidt forvirret :)

Jeg forstår i udgangspunktet ikke, hvorfor man vælger helt at undlade at svare, da et høfligt afslag jo er noget mere behageligt end ikke at få noget svar, da jeg bliver ret nysgerrig og derfor gerne vil have en afvisning:)

Der kan jo være, så utrolig mange grunde til, at pigen ikke er interesseret (udseene, bosted, antal børn, børns alder, arbjede, interesser ect.) Så en kort afvisning som feks. "du bor for langt væk" - "Du har for mange børn" ect. det havde været fint :)

Tidligere er det nævnt, at pigerne ikke svarer, da de er "bange" for at få en ufin besked tilbage, men så er det jo bare at slette den og blokkere og ikke tænke mere på det?

Er der andre grunde til ikke at svare, som måske kan give mere mening?

Rart det der med hvor stor dørstokkmila kan bli. Hatt to dårlige uker på treningsfronten. Har tid i dag, men klarer ikke motivere meg. Blir nok bare en tur med hunden, så får jeg tenke: -ny uke, nye muligheter. I morgen skal jeg jammen komme meg på Akropolis!

Jeg skal ha selskap og har laget en spå til hver av gjestene. På spåen står navnet til gjesten. Men inni...skal det stå en liten ting til hver av dem. Til noen av dem skal det stå; pass på at alle på bordet ditt har nok vin...og slikt.
Men jeg har også en ide om at det kan stå ting som: snakk til sidemannen din til høyre om et sjekketriks som funket / snakk til sidemannen til venstre om siste gang du rødmet... Osv...
Hadde dere syns det var gøy? Det kan jo hende noen syns det bare er helt teit, men noen syns helt sikkert det er moro.
Nå kunne jeg tenke meg å høre med dere: hva slags temaer syns dere det hadde vært gøy/ pinlig å få?

Det regner. Mørket kommer tidlig og dagen blir kort. Det er lenge til våren. Jeg er singel.
På tide å bli deprimert?

Jeg har vært på en del dejter. Har enda ikke funnet den rette av flere grunn. Men jeg skjønner ikke hva som går galt, For mange synes jeg er nydelig, smart og en ekte dame, Men ingenting skjer...Føler at menn trekker seg tilbake..Hva er galt ? Først sier dem mange ting og har veldig god tone og dejter flere ganger..Har utviklet følelser osv Også trekker seg tilbake? Hvorfor? Føler at jeg snart gir opp..il ikke gi opp for jeg veit at den rette er der ute et sted Men når slike ting skjer blir jeg bare oppgitt..:(

Er så mange kjekke menn her inne som ikke har barn. Blir litt skeptisk da. Jeg har fått de jeg vil ha, og tenker de kanskje vil ha barn, ikke liker barn eller er ekstremt sære...

Ja, da er jeg dessverre tilbake etter et lite opphold. Denne datingen er slitsom og tukler fulstendig med følelsene, men jeg gir meg ikke så lett.

Hva gjør man vel ikke for å finne den ene...:)

Hvor mange av dere er det som ønsker å skrive en melding til noen her inne, men lar være.. Og heller prøver å sette et hjerte eller sender en ferdig melding for å vise interesse..

Hva er isåfall årsaken til dette?

Får sukker skjerkortet ditt til å slutte å virke?
Får feilmelding om at den skrus av og på?

Heisann, ser at det er en ganske stor forskjell mellom besøkende og besøkende med matchtall lavere enn 70. Er det noen av dere erfarne sukkerbrukerne som vet hvordan man kan se de også ?

Har fått veldig god kontakt med ei dame her på sukker, som jeg har snakket med masse i 3 uker frem og tilbake på meldinger.
Vi avtalte å møtes i dag over en mat bit, praten gikk lett å vi koset åss veldig å lo og hadde det gøy.

Men spørsmålet er hvor lenge skal jeg vente med å ta kontakt med ho igjen eller skal jeg vente til ho tar kontakt? Men er kanskje best å spørre om date nr2 litt etterhvert for å finne ut om interessen er der

Jacuzzi ++

Noen lekne damer som skal ut i kveld? :)

Så skal super dansken til Stavanger imorgen lørdag og opleve bylivet, men så kom jeg i tanke om, at jeg ikke aner, hvor man skal gå hen i stavanger, så gode råd modtages med kyshånd :)

Hvis i møder en fuld dansker, som snakker med Haugesund dialekt, så løb for livet :)

Bildeløse type, du skriver noen få meldinger, du flirer hver gang du åpner Mail fra vedkommende :-)
Å så får du bilde = ikke din type!!!
Hva skriver du da? Vedkommende vet jo at det er bilde som ikke falt ismak!

Da er det helg. Jeg har sjenket i meg et glass rødvin, og jeg skal ha barnefri en uke. Og jammen så synes jeg det er deilig! Si det kan jeg også, selv om jeg har følt at man nesten ikke kan si det. Vel. Jeg gjør det, og jeg tror ikke at det gjør meg til en dårlig mamma heller ;)

God helg folkens! Med eller uten barn ;)

Drømmemannen.. Han trenger ikke være rik, men kan ikke være fattig. Han kan være mørk eller lys, så lenge han har hår, deilig tjukt hår som fingrene mine kan gli gjennom. Han trenger ikke være vakker, men må ha kloke, lekne og interesserte øyne, myke, definerte lepper som kysser mykt og smiler bredt og ofte. Tennene trenger ikke å være perfekte, en skeiv tann kan være riktig sjarmerende, så lenge de ikke er gule, for små eller for store. Han må være høy, slik at jeg kan føle meg beskyttet av fysikken hans, men ikkeså høy at jeg knapt når opp til ham. Han må være slank, men ikke tynn, for jeg liker dårlig å kjenne knokler når jeg stryker på, masserer eller elsker. Han kan gjerne ha hår på brystet, men ikke for mye – og ikke på ryggen. Det er ikke et alternativ å barbere det bort, menn som barberer bort kroppshår er definitivt usexy. Han må rett og slett være riktig utstyrt fra naturens side. Han må være sterk, ha god kondisjon og like å gå på tur. Han tar gjerne sykkelen i stedet for bil når han skal til jobb.
Han har høyere utdanning, sannsynligvis fem år eller mer. Jeg er ikke kravstor, han kan ha utdannet seg innen mange retninger, men jeg foretrekker lege fremfor sykepleier, manuellterapeut foran fysioterapeut, sivilingeniør foran ingeniør. Han trenger ikke være sjef, men bør være god og trygg i jobben sin.
Musikk er jeg glad i, og han må spille gitar eller piano og være flink til dette. Helst har han en god sangstemme, som passer godt til min alt. Han er sosial og vil gjerne møte mine venner og bringe meg inn i sin venneflokk. Han er god til å lage mat og vil aldri forvente at jeg tar oppvasken, men gjerne at vi gjør det sammen. Han er opptatt av meg og er raus med blikk og forsiktig berøring når vi er sammen. Han er opptatt av sex, og har nok med meg. Han er leken, målrettet, raus og elsker å tilfredstille meg. Penisen hans er godt over gjennomsnittet stor.
Det viktigste er likevel at han liker middelmådige gjennomsnittskvinner med noen kilo for mye hist og her. Og at han finner meg.
Gi meg noen år, så lemper jeg litt på kravene og finner meg en mann uten hår på hodet og skog på brystet, som har et verdisyn og humor som passer som hånd i hanske med min..!

Nobodys

Ingen svar
(mann 54 år fra Rogaland) Privat melding

Muligt der mangler seriøse mænd men der mangler også kvinder der gider skrive tilbage når man sender dem en melding og ikke bare en fløre, I kan da i det mindste skrive " nej tak du er for grim" eller hvad I nu kan finde på. Nobodys du skal da være velkommen til at skrive da jeg ikke har noget at skjule. Vh torben tj49

Ser ikke på meg selv som hverken prippen,kravstor eller vanskelig,men alvorlig talt!!
Om jeg har brukt noen uker på å nærme meg en kar som jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med,og opplever så at det eneste han er ute etter,er sex.....da har selv jeg lov til å skrive med store bokstaver!
MØKKAMANNFOLK!!!!
Og tro meg,det er ikke første gangen jeg har opplevd det :(

Nå mener jeg på ingen måte at ikke kvinner kan være likedan,men......om jeg har skrevet i min profil at jeg ønsker et forhold,skal det ikke være nødvendig å stave det for dere menn at det er S E R I Ø S T ment ,
Så hvor er du...du seriøse mann mellom 45 og 55 fra Vest som ikke har funnet meg ennå??? :)

Noen tanker

Siste svar lø. 19 okt. 2013 03:23 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym hvaskjer?

Hei!
I det siste har jeg har jeg sendt meldinger hvor mange av meldingene ikke engang blir lest. Jeg ser personen har vært pålogget "i dag". Jeg har bilde og fullt utfylt profil. Jeg har faktisk brukt litt tid på å skrive en mail til "deg". Hva får deg til å ikke åpne meldingen engang? Er du ikke nysgjerrig?

Nån kjekkinga som ska ut i Oslo by ikveld? :)

Noen jenter mener at menn skal være MENN,, Men hva sier dere jenter om vist at en har tatt det andre veien ? jenter skal være JENTER..

Kjedelig

Siste svar fr. 18 okt. 2013 22:49 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjedelig

Er det ingen som vil date en kjempekjedelig mann? Jeg trener, holder meg i god form, og har en god jobb. Trenger jeg virkelig gjøre noe mer en det for å lykkes?

Hvorfor er alle disse datingsidene forbeholdt sjekkekunstnere med uærlige hensikter?

Har snakket med folk på siden, ser gjennom profiltekster, ser på bilder. Hva jeg har kommet frem til er ødlegende og dypt. Jeg er på ingen måte en konservatist eller noen bestemt idiologist. Men jeg ser på bilder av folk, å ser prioriteringene til folk. Det ser ut til det er viktigast av alt er å vise frem klestilen sin, framtre som kul og sexy. Jeg savner å se naturlig skjønnhet, er ikke så opptatt av hvor solbrun du klarer å bli, eller hvor kreativ du kan være med sminken din, heller ikke hvor tøffe solbriller du har. Jeg setter pris på mote, men ikke om mote definerer deg som alt du er, du må ha mye mer å tilby en det. Hvor er dem vakkre og smarte menneskene tatt veien? Det ser ut til at damene her inne ser etter Brad Pitt i utseende og mennene noe tilsvarende i kvinner. Men hva med dem ekte og naturlige menneskene? Meningen med livet er å nye livet, hvordan man gjør det er opp til deg. Ingen tørr og være seg selv, men dem aller fleste her inne leter etter noen å være sammen med, men er så kravstore at dem ikke ser to ganger på dem som er orginale, inteligente å til å med vakkre. Ingen tørr å være seg selv, fordi dem er redd dem er for kjedlige. Men jeg ser etter noen ekte, jeg ser etter noen naturlig, noen som liker å gå turer, liker å snakke om alt mulig, noen som ser hvor viktig det er med dem små tingene i livet. Mote komer og går, stiler kommer og går. Er noen viktige ting som skal stå og være på en profil. Et bilde av ansiktet, jeg vil se øynene dine. Gjerne et bilde av deg smile. Et bilde på avstand så man ser fysikken din. Om du har talenter eller en hobby så et bilde av det. INGEN bryr seg om hvor i verden du har vært, eller alle smykkene dine, alle vil se DEG, hvem du er. I profilen ikke skriv for å vikre så tiltrekende kul som mulig, jeg vil se hvem du er å hva du liker. Er tross alt deg jeg kanskje kommer til å date, ikke dine klær eller tv-serier. Tror jeg ramler i mine ord, men er frustrert.

Er det mulig?

Siste svar fr. 18 okt. 2013 20:04 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Lekkerbisk

Jeg er relativt ny her på Sukker.
har et nokså fint profilbilde, og får endel hyggelige og noen litt mindre sjarmerende meldinger.
Prøver å svare høflig så langt det lar seg gjøre fordi det tross alt sitter mennesker i den andre enden.

Men i dag sendte jeg en melding til en fyr, kort og hyggelig, og så svarer han at han ikke tror det vil funke.
Så langt alt vel, og jeg hadde tenkt å sende et;ok, lykke til videre.
SÅ hadde fyren blokkert meg????
Har folk paranoia her inne, eller?
Eller er det vanlig oppførsel??

Det er fredag, og hele helgen fremfor oss. Hvor er du? Nei, det vites ikke, men du dukker vel opp før eller siden. Det virker i hvertfall som det er regelen vi skal velge å tro på, og da gjør jeg det. Føyer meg etter den kolletive optimismen og troen på seg selv. Det er sånn man klarer seg :).

Er ikke et typisk forumvesen, men noen ganger kan jeg nok dukke opp merkelig som jeg er, om jeg føler jeg har noe å tilby. I dag er en god dag for meg, og vil derfor la mitt gode humør gå utover dere. Derfor gir jeg dere dette:

God helg, folkens, både dere single og dere som har funnet deres utvalgte! :)

Heisann!
Har vært på sukker en stund nå og ser en helt klar tendens her inne.
De fleste damene jeg sender melding til gidder ikkje ta seg bryet med å sende meg et svar. Er dette noe andre pleier å oppleve?
Jeg sender ut greie og høflige meldinger, men personen(e) tar seg ikkje bryet med å skrive tilbake.
Synes dette virker litt rart....
Er det ikkje vanlig høflighet å svare folk når man sender ei lita melding? Eller gjelder ikkje slik høflighet her inne?
Selv har jeg begynt å lage notater på de brukere det gjelder, siden jeg forstår at det bare er meg som ser disse...

Noen med erfaringer eller råd til hvordan jeg kan få svar fra dem jeg skriver til?

Ser at man nå kan markere innlegg som søppel.
Det synes jeg er fint - selv om det burde være unødvendig.

"Ulempen" er muligens at forumet blir stillere?
Jeg setter uansett min lit til at mennesket evner å bidra med godt!
Kanskje det kommer noe interessant ut av dette :-)

Eller hva tenker dere?

Jeg sier altid hva jeg mener, er jeg usikker så spørr og graver jeg litt.
Men det er det langt i fra mange som gjør.
Opplever stadig en av to ting.

En: Sender melding men blir ignorert.

To: Blir svart høflig med korte svar desegning til å si "gå bort" uten å si det rett ut.

Vi menn og for såvidt damer tåler litt, det er faktisk svært uhøflig og misledene å ikke være ærlig.

Er du ikke intresert, så si det og gjerne også hvorfor.

Om noen skriver til meg som har en helt forferdelig klestil, så sier jeg "takk for meldingen, men du matcher desverre ikke meg"
Alt går ann og skrive, ved untak av en ting, å det har med det fysiske, man kan ikke si du er feit eller stygg.
Men du ser for ung eller er for gammel går.

Våg og hver ærlig, ikke hver en/ei pingle.

Sukkertreff i Stavanger?

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Rogaland) Privat melding

Noen som vil gå ut og ta en drink i kveld?

Noen som skal på middagen som Sukker arrangerer? Vurderer det... jeg har vært på marrakech tidligere, men da har jeg jo ikke dratt helt alene. :p