Sukkerforum

Ikke ta det feil, jeg har hatt laange samtaler med de jeg har kontaktet og er ikke gal eller stygg;)

Men synes jenter er alt for dårlige til og ta kontakt, hva er tankene deres om dette?

Dette er rettet for jenter 18-26 og ser helst at det ikke blir for mye kaos og "gode ord" fra 40+ her.

Virket streng og kanskje litt duchè men prøver og få kortet ned det jeg føler i 4-5 setninger;)

Jeg kom i kontakt med en kvinnelig arbeids-innvandrer som jobber som hjelpepleier for en privat institusjon innen helse.

Hun får bo på et lite rom blant beboerne med "full pensjon" som består av frokost før beboerne-middags rester.og kveldsmat etter beboerne . Det kan kanskje kaller begrenset pensjon men jaja.

Hun jobber 10-12 timer hver dag med fri annenhver helg altså minst 250 timer per måned til 40 kr timen, eieren trekker 5000 for kottet og delvis pensjon netto 5000 .

Og slikt klapper høyre og FRP i hendene for med velsignelse. Fri privatisering uten kontroll.

Jeg gremmes og skal selvfølgelig ta noen grep i dette tilfelle , makan til kyniske antakleigvis polittisk mørkeblblå fjols !!

eller er de bare "smarte business-men" vi i Norge bør være stolte av ??

Jeg har jobba så mye i det siste at jeg er stinkin loaded. Derfor skal jeg kjøpe en ny og fin pc!

Jeg var på en butikk og testa noen pc'er(15-20.000kr) med windows 8.

..men alle er så jævla treige! Kan noen forklare meg hva som er greia med det? Når jeg trykker på et eller annet program, så kommer det frem en ensfarget bakgrunn med no krimskrams på, også er det noen sirkler som går rundt og rundt.. som indikerer at dataen tenker.. Det var akkurat like treigt uansett hva for et minimalt program jeg starta..uansett om det var mail eller minesweeper.

Dere som har brukt windows 8 i privaten... er det så treigt hele tiden!? Den 5år gamle pc'en min med windows 7 er jo ti ganger kjappere! Hvis jeg trykker på Chrome, så åpnes jo programmet med en gang! Jeg får ikke opp noen tenke-sirkler som står og snurrer i 20-30 sekunder!

Jeg synes den nye startmenyen er helt grei, så jeg er ingen win8-hater...men herregud, jeg kommer til å implodere hvis alt skal gå så sakte..

Det lurer jeg på.

Jeg føler meg veldig desperat. Jeg føler meg så utrolig inn i hellvete desperat. Jeg er så sint. Jeg er sliten. Jeg får ikke gjort noe. Sånn er det jeg føler meg.

Kommer ikke i kontakt med noen sorg. Men sorgen er der sikkert, den også.

Ja, ja. Sånn er det å være meg. Jeg føler meg helt sliten av min frustrasjon. Jeg er sannsynligvis også veldig trist og forbannet på meg selv for at det ikke skjer noe på damefronten.

Nei, jeg er ikke stygg eller gammel. Jeg er ikke feit. Og tilsynelatende er det ikke noe i veien med meg.

Jeg er ikke psykopat eller narsisist.

100,000 menn

Siste svar on. 18 sep. 2013 12:25 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym litt.asiat

Omg, leste nettop om en pike i Polen som ville sette rekord i sex..hennes mål er 100,000...hun var med 38 på 8 timer?!!!?! Er det fysisk mulig?! herregud sier jeg bare !!

Spørsmål til jentene her inne: Hvordan vil dere helst bli sjekket opp av en mann? Ute på byen eller på dagtid på bussholdeplassen, i butikke etc.?

Da har jeg lagt det på is. Søker verken handyman eller en som har bil. Jeg har nå skaffet meg bil selv og tatt oppfriskningstimer med kjørelærer. Jeg har fått fagfolk til å bygge ny veranda og malt huset etc. i sommer. Så da søker jeg kun etter han som vil sitte med meg foran peisen i høst og hviske meg søte, hete ord i øret mitt. Det skulle vel la seg gjøre å finne:-) Er ved godt mot.

Jeg sitter her og tenker litt over dette med å date på internett. Det er i grunn ikke så enkelt, fordi det eneste verktøyet jeg har en noen få ord. Ordene skal liksom kunne romme hele menneske. Det er ikke mulig å fremstille seg selv med bare ord.

Bilder er selvfølgelig også noe som kan brukes, men det er heller ikke nok. Ikke om man er ute etter å stå frem som et helt menneske.

Jaja, det er vel sånn det er å date på nettet.

Bare et lite hjertesukk fra meg.

Jeg har et ordtak som jeg prøver og leve etter og som jeg synes er veldig fint:)
er det noen flere med fine ordtak eller morsomme?

her er mitt : husk at den stenen du kaster i dag, kan være den stenen du snubler i imorgen.

Nu har jeg gået med dette i en del år, men kan mærke, at jeg bare må få det ud...

Jeg flyttede til Norge for 6 år siden og eneste grund til, at jeg flyttede hertil, var pga. at nordmænd har BOLLESØNDAG!!

Da lørdagen inden bollesøndagen kom, så jeg på min daværende kærste og gjorde en masse sjofle bevægelser og spurgte om hun havde strækket ud og var klar til imorgen, men svaret jeg fik var bestemt ikke det, som jeg havde forventet mig...

"Ja blir sikkert koseligt på besøk hos svigermor" var beskeden jeg fik tilbage, hvortil jeg bare kunne svare "JOEY DOESENT SHARE FOOD"

Nogen som har lign. oplevelser fra jeres besøg til Danmark eller andre lande? :D

Havde en anden sjov oplevelse, da jeg sad i lufthavnen i Oslo... På bordet foran mig på en cafe stod der et skilt, hvor der stod "Bolle å kaffe 36,-" Så jeg tog selvfølgelig et billede og uploadet det til min facebook side, hvor jeg bagefter blev spammet ned med beskeder fra mine danske kammerater, som gerne ville på besøg ;)

ironi kan være benyttet i overstående tekst :D

sitter under teppet, med pcen i fanget, tekoppen ved siden av meg her, skrudd av tv, satt på en rolig cd med deilig musikk, hører vinden suse uten for vinduet, høsten er her..

sitter og ser på de vakre mennene på sukker og nyter denne Tirsdagskvelden :D

ha en fortreffelig kveld alle sammen :D

Hvordan skal man egentlig gå fram her inne?
Dersom jeg har vært inne på en profil, og han ser på min profil etterpå, er det da best å vente til han tar kontakt, eller bør jeg ta kontakt? Føler at jeg ofte velger det siste, men har på følelsen at det ikke settes så stor pris på. Er det fordi menn helst vil ta intiativ selv for å føle seg mandig?
Jeg prøver som oftes å skrive enten noe sånn som "Hei! Du virker trivelig og jeg tror vi har mye til felles", eller jeg går rett på og spør om noen vil bli med å ta den kaffen (som det også oppfordres på manges profiler til at jeg burde gjøre). Er det fordi dette er kjedelige/ u-sexy meldinger at jeg ofte ikke får svar?
Jeg spør meg selv også om det virkelig finnes menn som tørr å elske. Erfaringene mine så langt tyder nemlig mer på at menn handler ganske så impulsivt, blir redd av ansvar og dilter gjerne med i et forhold hvis det er behagelig nok, men backer unna så snart man krever litt av dem. Jeg prøver å bevise det motsatte med å dra ut å date litt, og gi folk en sjanse. Det er derfor jeg er her inne. Bare håper mannen som virkelig tørr å være mann og ikke bare en gutt på skateboard dukker opp snart...
Ellers lykke til med jakten alle sammen!

De aller fleste her på forumet gjør jo det og hvorfor?

Prøvde jo selv på det da jeg først kom inn på forumet, men syns det ble bare pes og krøll, og dessuten står jeg for det jeg skriver og om noen velger å blokkere meg, lar være å se på profilen min / kontakte meg av den grunn så er jo det opp til dem.

Skjønner jo at noen velger pseudonym / skjult id bare for å kunne lage kvalm, krøll og å kunne drive med "trollskap", men hva med dere andre som ikke har det for øyet?

Og bare så det er sagt - dette er ikke ment som noe sutring, klaging eller kritikk - er utelukkende nysgjerrig.

Jeg hører på Daft Punk - Beyond fra deres seneste plate.

Til alle menn her inne, se opp for en profilen "anabela". Er ganske så sikker på at dette er en falsk profil som brukes til svindel. Ble selv kontaktet av "henne" i dag. Hun skriver at hun er fa Nederland og også bor der akkurat nå. Påstår at hun er halvt norsk og vil flytte til Oslo, eller Norge generelt. Hennes norsk og engelsk er ekstremt dårlig. Har rapportert profilen som falsk.

Jeg hører på radio Norge nå at de skal drodle om hva man ville gjort om man var diktator for en dag. Og jeg tenker at det er noen ting jeg kunne tenkt meg å gjøre. Så jeg har satt opp på en liste over 10 ting. Det bør holde. Resten lar jeg være i denne omgang. Og etter denne listen regner jeg med å bli avsatt / blokkert.

Diktator – topp 10.
1. Alle bindinger mellom det offentlige og livssynsorganisasjoner oppheves.
2. All økonomisk støtte til tros- og livssynsorganisasjoner oppheves.
3. De kirkebygg som ingen livssynsorganisasjoner tar fullt økonomisk ansvar for, avvigsles og disponeres av det offentlige. Mange av dem bevares som verneverdige kulturbygg.
4. Utbygging av stamveinettet organiseres sentralt, med statlig reguleringsplan og med bare begrenset mulighet for lokale innsigelser.
5. Politikerne pålegges å bare gi overordnede føringer for veiutbygging. Konkret plassering gjøres av fagmyndighetene, og de får rammebevilgninger som de pålegges å få til å gi mest mulig transport for pengene.
6. Stortinget strammes inn. 53 representanter er rikelig i et lite land som vårt. Og regjeringen kan gjøre jobben med totalt 10 departementer.
7. Fylkeskommunen som demokratisk nivå fjernes.
8. Kommunene slås sammen i stor grad for å kunne være rasjonelle driftsenheter.
9. Kontantstøtten fjernes. Den er kontraproduktiv.
10. Norge meldes inn i EU.

Hei

Denne tråden er mest for de som ønsker å øke sin selvinnsikt.
Jeg var nylig på et lite kurs med ltt organisasjonspsykologi

Ta en liten test, (engelsk)
og post dine styrker her

Viktig at du leser nøye og forstår spørsmålet før du svarer, ta gjerne tid til å tenke, er du i tvil, velg det som passer best av de to.

Det finnes masse lesestoff om personlighetstype
Testen hensyntar kun ytterpunkter i personlighet og er ingen eksakt vitenskap.

http://psychology-tools.com/myers-briggs-type-indicator/

Tatt testen før? post resultatet hvis du husker det

Hvis det er en kvinne i alderen 26-30 som får resultat INTP eller INTJ så vil jeg gjerne komme i kontakt med deg, det skal visst være min ideelle partner :)

økonomi

Siste svar ti. 17 sep. 2013 13:51 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvor viktig er det at en potensiell ny partner har ordnet økonomi.
De fleste aleneforeldre har vel dårlig råd.
Er det greit med mye gjeld, så lenge man har kontroll. ...

Finnes gode venner? Sånn egentlig?

Jeg lurer rett og slett på i hvor stor grad folket har lister som de ønsker å få oppfylt fra en partner, jeg!

Hva står på listen din? Hva er viktig for at du skal ha det ordentlig bra med et menneske? :-)

Facebook

Siste svar ti. 17 sep. 2013 07:34 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Har ei jente på snart 10 år. Og mange av hennes klasse venniner har fått Facebook. Jeg personlig synes dette er alt for tidlig. ....hva tenker dere andre om når..

Brille

Siste svar ti. 17 sep. 2013 00:14 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym -Kinderegg

Noen som så Brille på TvNorge ?

Fantastisk utgivelse høres det ut som. Har bare hørt det på Spotify, men den skal definitivt inn i samlingen her. Nesten på nivå med de første tre platene hans :D

http://open.spotify.com/album/2uefIibvOqn892FBBsLg8q

Bare nysærrig på hvordan sukker festen gikk i går. Ble noen truffet av "amors piler" skulle gjerne ha vært der; men hadde barna..

profil bilder

Siste svar ma. 16 sep. 2013 19:44 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym litt.asiat

Hei allesammen,
jeg vet at i går snakket 'vi' om nordmenn i utlandet men jeg lurer på en ting. Jeg er selv asiatisk men adoptert til norge da jeg var baby. Så mitt spørsmål er når dere ser ett asiatisk profil bilde, tenker dere at hun er bare ute etter oppholdstillatelse og scroller videre eller klikker dere på om hun virker søt nok? Er ikke bare i utlandet det er steriotyper. Jeg ser det når jeg går ut på byen også, at mange ikke kommer opp fordi de tror jeg bare vil en ting. (jeg sier ikke at jeg er den baben liksom, men ville påstå at jeg ikke er alllllt for ille...) uansett dette er ikke en klage, er bare nyskjerrig på hvordan det er på sukker liksom.

hmmm....hvorfor er det ingen damer her som har valgt brukernavnet: Gillette...

Piercing....?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Trondsdahl

Jeg er utrolig fascinert av piercing, g en kløpper på å pierce....! Noe jeg digger! Alle varianter og eventaliteter, hvor som helst - jeg piercer deg ......!
Noen som vil treffe meg ?

Artikkelen: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10151756

Egentlig litt morsomt, for jeg er veldig gira på menns kroppslukt, dvs at de jeg tiltrekkes av lukter godt. Kan bli helt salig jeg da. Det er ikke tull. Nå snakker jeg kroppslukt, ikke om han bruker Van Gils-parfymen Between Sheets (lukter digg den også)

Kanskje dette er grunnen til at jeg tror jeg ikke finner "min mann" her på sukker? Kjenner jo ikke snev av lukta til mennene jeg skriver med eller besøker profilene til, hehe.

Hvis dette er sant, hva gjør vi kvinner her på sukker da? Jenter, vi må ut herifra, og sniffe oss frem til rett mann irl *humrer*

Dette er vel mest til damene her inne:
Hvor viktig er kroppslukta til en mann for deg? :)

Perspektiver og tanker fra gutta er også velkomment.

http://www.side2.no/catwalk/article3587904.ece

Denne profilen avga et mer eller mindre ønsket besøk i natt. Les og se om dere blir sjarmert i senk akkurat som jeg ble.

Om seg selv
-----------------
hvorfor,hvorfor det?

Ingenting å si. Vet ikke kjærlighet eksisterer eller ikke. Hater alle typer løgnere ... noen ganger bilder lyver også.

Vet ikke hvordan å beskrive meg selv. --- Tid fortelle alt.

Jeg er easy going flest ganger, men kan være alvorlig når jeg tror det er nødvendig.

Kan: bryr meg ikke om noe , Kan også sitte i sofaen og spille instrument100 ganger før jeg sover hvis jeg ikke er fornøyd med lyd..

data også.................. spør hvis du lurer på noe. Ta kontakt, ingen feil å møte nye mennesker i hvert fall!

Drømmepartner
----------------------
snill,ærlig,ansvarlig?tar meg som den viktigste menneska.
Ønsker ikke: syk hode( jeg er det allerede, trenger ikke dobbel)
egoistisk
nummen
muskler
homo-stemme
sminke-freak
Momsboy!
veldig sporty
falsk
Sier hei og forsvunnet Eller svarer ikke.( F.O)

Positiv Plus: stjernetegn er vekten
Liker metal(unntatt black metal)
Flink til å spille data
Alltid tålmodig
beskyttende
morsom
barmhjertig
Liker sick humor
generøs
musikk-talentfull
kreativ
omforgsfull
slank

Jobb og interesser
--------------------------
ny media,. lager filmer, lyd.....blablabla ------------------------------------------------------------ mat mat mat(spiser,lager og ser)... horror filmer, komedier, F1 kamp, dykking konkurranse,lager musikk, lager spøk.

Det jeg lurer på er når man skal fortelle at man har noen "unormalheter" ?

Jeg i mitt tilfelle har noe som heter stomi (pose på magen), men det kan jo være mye annet og av div sykdommer og unormalheter som egentlig ikke trenger og bety noe i ett forhold.
bør man fortelle dette i første meling ? "10ene" meling eller på første date eller ?

Har opplevd hær inne att når jeg har fortalt det så er det "takk og godbye" , men etter min mening bør det jo egentlig ikke ha noe å si, for det er jo meg de skal bli kjent med ikke sykdomen :P

noen meninger ?

Bruk gjerne anonymfunksjonen...

Vi sier at alle som er på sukker har lyst på kjæreste. Men hvor mange har også et kort eventyr i tankene når de sjekker profilene? Noen som bare har dette for øye..?

En mann som er inne flere gange til dagen:-) forventer han at jeg skal ta kontakt pga at han ikke kan, for han vil snylte på en superbruker????
Får en liten følelse av at de menn som er "snyltere" ikke er helt seriøse!!!
Snurr diskusjon:-)

Hjelp

Siste svar sø. 15 sep. 2013 23:22 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Adoptert

Jeg prøver å begynne en tråd her inne...men det kommer enten opp mld feil eller så vil den ikke poste etter jeg har opprettet en tråd...hvorfor?

Hver gang RBK taper :)

Bare for å spørre enkelt, hvor er den neste drømmereisen?

Er det virkelig mulig å ha søndagskjæreste i en annen by?
Dater/holder på med en nå som bor 6 timer unna. Han har listet opp søndagskjæreste her men gir meg signaler på at han er interessert i noe mer. Vi har truffet hverandre 2 helger. Jeg er småbetatt så det holder, er det safe å ha "hvor er vi samtalen"?

Ser at mange får gode råd her inne:) Så tenker kanskje noen kan hjelpe meg og? Har en Mini som soltaket har låst seg i skeiv posisjon. Rammen er ikke skeiv. Gikk til merkeverkstedet de mener at en må sifte alt. DET BLIR DYRT, VELDIG DYRT:(( men ser når jeg søker på problemet at det i Englad og USA repareres. Tenker det sikkert er noen som er gode på soltak her i Norge og.
Akkurat som noen har spesialisert seg på eksos, vinduer osv... Noen om vet?? Any idea... Please......:))

Hvis du sier Ja! Nei! Nei! Nei! ( pause ) og Ja! Ja! JA!! Da holder du med Vål`enga!!
Eller hvis vi tar hockeyvarianten ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja. Var det 12? Ja, det var det. :D

når man har skrevet meldinger og satt hjerter på stort sett alle, på match lista si uten respons??

crap........

I går hendtet jeg bilen min fra et lakeringsverksed for å fikse en liten skrape. Det viser seg at det er mange bobler i lakken som tyder på en del rust under laken. Det er en 6-7 år gammel Polo så jeg hadde håpet på at det er en bil jeg kan ha 10 år til. Men hva kan jeg gjøre nå? Hvis jeg selger, går jeg i 0 på billånet mitt, og står hverken uten penger eller bil. Eller skal jeg beholde bilen og kjøre den til den er død? Jeg lener meg mot alternativ nr 2. Jeg har garasje så bilen slipper å bli kald og våt. Men hvor lenge kan jeg kjøre en bil som begynner å ruste? 1 år, 2år, 5år?

Skål for et dårlig bilkjøp!

Er det ofte, sjeldent eller aldri at du drar kjensel på et sukkermedlem når du er ute å går?
Jeg kan ikke si at jeg husker å ha sett noen på gaten som jeg har sett på sukker, men godt mulig at jeg har det (mulig jeg er glemsk også;)

Hei,
jeg har et relevant og vanskelig spørsmål.

Jeg har datet ganske mange jenter oppigjennom. Prøvde å ta en liten telling nettopp etter å ha lest en tråd her om antall dater en hadde bak seg. Blir vel oppimot 40-50 jeg har ligget med siden min første kjærest som 19åring. Har hatt 3 seriøse forhold, 0,5år, 1år og 1,5år. Jeg har backet ut hver gang fordi jeg ikke har hatt en skikkelig forelskelses følelse og jeg har alltid funnet noe ved jenta som ikke er perfekt og har hengt meg opp i det.
Nå sliter jeg med å slå meg til ro med noe som helst fordi jeg typisk leter etter feil, og den som leter finner, alle har jo noe som ikke er perfekt. Altså blitt veldig kresen.
Jeg har ikke noe problem med å få til noe som varer litt, men da er det kun sexen som regel som holder på dama. Jeg har vel gjerne vært borti så mange at jeg nå søker mer den spenningen det er ved å treffe, bli kjent med og utforske nye jenter.
Men jeg vil jo veldig gjerne ha ei fast som jeg kan forelske meg i og oppleve ting med. Runder snart tredve og jeg vil dra på ferier og greier med ei jeg er glad i.
Har vel allerede falt under kategorien rundbrenner kanskje. Men jeg kaller det bare å leve livet som singel, det har jeg vel rett til.

Men er det noen som har tips til hvordan jeg kan komme ut av dette sporet?
Eller må jeg rett og slett bare fortsette til det plutselig dukker opp ei som har alt det jeg leter etter?

Vet jo at alle sier at den rette dukker opp når en minst venter det, vet også at jeg egentlig ikke har dårlig tid, men likevel så er det vanskelig å ikke hele tiden være på utskikk. Bare her inne på sukker er det jo så hinsides mange nydelige jenter jeg hadde likt å bli bedre kjent med :o
Så da ser en jo alltid etter en bedre oppgradering :/ Noen vil si luksusproblem, men et luksusproblem er fortsatt et problem.

Så satt vi der, spenningen, øyekontakt og latter lå stemningsfullt som tett smog en lørdags morgen i Beijing. Endelig hadde jeg truffet henne og allikevel var hun en totalt fremmed. Håret, øynene, smile, helt perfekt... hvordan er det mulig at jeg sitter her med henne?. Menn i dress, og kvinner med vesker går opp og ned langs gaten mens tiden står stille, og tomme kaffe koppene hoper seg opp på borde.

Vi blir enige om å gå hjem til meg, uten at jeg husker hvordan, det har blitt mørkere ute nå. Det blir sagt lite på veien hjem, men jeg bodde heldigvis ikke så langt borte. Jeg leder vei og hun et skritt bak mens jeg holder henne i hånden, man kan tydelig se at formen av skuldre og de sammengående hendene ligner et hjerte, ja selv helt fra månen er dette åpenlyst.

Sekunder senere er vi hjemme hos meg, min dør, mitt hus. I det jeg lukker opp døren slår det meg at jeg ikke kan huske dette huse, ei heller døra, men det er mitt , det må være av den berusede følelsen av å ha verdens vakreste menneske rett bak meg som visker vekk mine minner og setter meg i denne transen. Jeg leder henne opp til soverommet, vi går inn og det blir stille. Sakte dras det ene klesplagget av etter det andre og etter en liten stund ligger vi der begge i sengen, det har blitt natt nå.

Jeg ser på denne vakre skapningen som ligger der på magen med dyna opp til skuldrene, jeg smiler og tar hånda helt opp til nakken å begynner forsiktig å dra av dyna. Mer å mer vises av hennes solbrune rygg og jeg kan kjenne at jeg biter min egen leppe. Plutselig begynner min 5 år gamle sønn å spy, typisk... hvorfor spy syken nå, hvorfor akkurat nå???? Jeg hopper opp av senga, drar av dynetrekk å begynner å vaske. Mens jeg jeg står der og vasker spy hører jeg en stemme i det fjerne, stemmen blir klarere og jeg klarer tilslutt å konsentrere såpass at jeg nå hører det nå klart og tydelig. Pappa, paaaaaappa, paaaaaaappaaaa!! JA???? Rambo (hunden) har drede å tisst inne på bade. Ok ok ok, eg komme.... opp og ut av senga... en ny dag har begynt!!

Er det bare meg eller? Men jeg klarer ikke å la vær å irritere meg over alle de ansiktsløse som kontakter meg. Dvs. Jenter uten profilbilde, hvorfor er det ikke ett krav til bilde? Liker å se den jeg eventuellt skal bli kjent med.

hvordan kan noen skrive brev til meg uten og ha vært inne på profilen min ?

Har nettopp meldt meg på neste sukkerfest. Jeg vet at det før tidligere sukkerfester har vært arrangert vorspiel, gjerne på et skjenkested i nærheten. Er dette noe det er stemning for?
Alternativt ser jeg for meg å ha vorspiel privat, men da ryker dette med i nærheten. Til gjengjeld kan det kombineres med grilling på terrassen og egenskjenking i dannede former. Noen som har meninger, og ønsker å være med?
Tar dette innlegget som en lodding av stemningen, så kan jeg invitere mer konkret ut fra den stemningen jeg lodder her.
Et alternativ er selvfølgelig fest hos meg på fredag, og vorspiel nær sukkerfesten på lørdag.
Hva mener dere som kan tenke dere å bli med?

http://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I

Hei alle her inne... har vært medlem tidligere for noen år siden... og jeg kjenner igjen et par eller flere profiler... enten er de gjengangere eller så er det tilfeldig.... men hvorfor fikse på alderen... har til og med sett at en jeg traff for en kaffe-date og det ble med det har plutselig blitt 13 år yngre... er ikke det juks selv om hun bruker de samme bildene som sist... som også var gamle...

Nå får jeg ikke sett de profilene som er fra mannfolkene så det er helt sikkert det samme der... hvorfor bløffe på alderen... nedturen blir jo veldig stor når den du skal date oppdager det... en date som starter med bløff har jo ikke så godt utgangspunkt...

Så dere litt eldre jenter som har passert den kriminelle lavalder tenk over hva du hadde følt om du skulle treffe en på 50 og oppdager at du sitter å dater en som er 10-15 år eldre...

Bare en tanke som streifet meg og som jeg satt inne med som jeg delte med dem som gadd å lese dette...