Sukkerforum

Måtte bare dele

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mystgrl

Vits jeg leste her for leden
Lille Ole åpnet døren og mannen forran han spurte han om moren hans var hjemme, hvorpå lille Ole roper mammaaaaa han som er bedre enn ingenting er her
Hehehehehe ha en god ettermiddag!

Ser at en del av de "seriøse" tenker på meg og mine trollunger:-)
Så da ville jeg gjøre den samme gesten for dere seriøse!
Dette er en Grønn trolletråd for de Seriøse:-)
Ser fram til mye humor, ikke skittkasting, å kun seriøse innlegg:-)

Mandag er ofte en morgen som henter meg tilbake til hverdagen etter helg.. slik som i dag.. begynner 7 på jobb.. våkner og ser på klokka, i mitt hode viser klokka 0615.. ånei ikke forsovet meg igjen.. hiver meg ut av senga,løper inn badet, og snubler inn i dusjen...kaster på meg klæra i en fei å er ute av døra å begynner på veien til jobb.. titter på tlf for og se hvor dårlig tid jeg egentlig har.. blæ.. klokka på tlf lyser i mot meg og sier 05.10....var bare å tusle hjem og lage en bøtte med kaffe å drikke av liters mål.. god mandag liksom...

Har sett noen tråder her med eldre menn, yngre damer, men hva med motsatt? damer i 40-50 årene og menn i 20-30 årene? Er det mer tabu eller?

er en singel gutt på 34 år. og har ikke noen barn, önsker og möte noen snill dame, men virker som de er veldig vanskelig og finne noen som vill prate her inne. noen som har noe bra tips og gi :) håper på noe svar da

Bruker dere alltid kondom med ny partner? Hvorfor/hvorfor ikke?

Date!?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Habla

Haha denne må ses gutter og jenter ;)

http://m.youtube.com/watch?v=iM6sBZkfNLA

Siden det er endel her inne som tydeligvis bare er ute etter å trolle, men tydeligvis ikke klarer å lage sine egne tråder å trolle i - her er en liten tumleplass til ære for dere- Så bare troll i vei ;)

Hvordan sletter jeg profilen min?

Har ikke vært single på en stund, så det er strengt tatt på tide.

(Fant dama her, så det er håp folkens :o) )

Når leken er god, blir allting godt...
Det heter jo det, men blir det det.

Virker som mange kun er her for å leke. For et kjapt ligg.
For å prøve seg på flest mulig.

Trodde de ville heller bruke andre nett steder, men innser at jeg tok feil.

Er lei leken. Liker å leke, misforstå meg rett. Liker bare ikke å bli ført bak lyset. Folk som har på profilen at de ute etter et langvarig forhold, og så skimter det gjennom at de ikke vil annet enn å få dyppan...

Nok er nok!

Jeg har sett en her og der som sier de er jumfru, så jeg lurte på hvor mange det egentlig er av oss her på sukker.
Det kunne vært interessant å vite hvor gamle en er og hvilket kjønn, kanskje til og med hva grunnen er.

Jeg kan starte så håper jeg noen vil slenge seg på. Jeg er en mann på 25 år med presentasjonsangst.

Da har jeg endret litt på relasjonsprofilen og blokkert over 20 stk jeg begynte se meg lei av (de er sikkert lei av å se ansiktet mitt også). Har knapt brukt blokkeringsfunksjonen før, men det var befriende å se noen nye ansikter :) Anbefales

Vi har vokst fra hverandre. Har prøvd å få det till gjennom alt av par terapi 6-7 år har gått med dette. Nå har jeg vel også tilslut innsett at dette er kjørt. Tenkte hm er jeg så spesiell og anderledes at ingen passer til meg. Tenkte da å prøve her for å se om noen her passer til min profil. Ikke noe problem å finne noen som matcher. Mine tanker om interesser sport fritid sex intellig. ++ MATCHER mange her. Vet jo at match ikke betyr at kjemien stemmer men uansett satt jeg med en tåre og var gla. Ikke så sskummelt lengre å stå alene. Kansje på tide å ta skrittet fullt ut. En som ser litt lysere på fremtiden:)

For de av oss som har forlatt skolealder og ikke føler seg spesiellt komfortable med tilfeldig sjekking ute på byen, så er det ofte i forbindelse med fritidsaktiviteter man møter likesinnede.
Om man har litt geeky interesser som ofte utøves hjemme foran en skjerm eller over ett bord, så kan det likevel være vanskelig å finne slik arenaer.

Er det noen som kan tipse om foreninger, klubber, utesteder, etc. som arrangerer sosiale aktiviteter for "oss"?
For min egen del er jeg mest interessert i ting som skjer mellom Drammen og Oslo, men jeg tipper det er folk fra hele landet som lurer på det samme.

sexlyst

Siste svar sø. 13 okt. 2013 09:58 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lysten

I mitt forrige forhold klaget typen på at jeg hadde for ofte lyst på sex. Vi hadde vært sammen i et par mnd og han mente det ikke var normalt å ha lyst på sex hver dag, og i alle fall ikke flere ganger om dagen... Forholdet strandet pga dette, og jeg ble gitt inntrykk av å være unormal. I tidligere forhold har ingen klaget på dette...

Første gutten jeg har møtt som mener at en til to ganger i uka holder lenge. Kanskje greit det etter flere år, men i starten...?

Jeg er så glad i 80-talls musikk. Er det flere med meg?

Hører akkurat på Stevie Wonder "I just call to say I love you", og drømmer meg litt bort.

Hadde jo vært koselig å ha noen å ringe til og da...

Ønsker alle en fin natt:-)

Jeg har et par venninner og tidligere dates her inne som sier at de får oppimot førti-femti meldinger hver eneste dag, noe jeg også har sett med egne øyne. Med den mengden blir det fort en fulltidsjobb å sortere seg gjennom og svare på de få som faktisk er aktuelle, og ikke minst holde kontakten med dem. Ble ganske overrasket over at hun ene valgte å møte meg som sin første date fra nettet når hun tydeligvis vasset i tilbud fra alle mulig slags attraktive hunks som danker meg ut på veldig mange områder. Var ikke klar over dette før hun fortalte det og ble derfor litt satt ut, med påfølgende prestasjonsangst.

Er det flere som har det slik, eller er dette kun et fenomen for søte jenter i tyveårene? Er det kult å få den bekreftelsen, blir du mer kresen av det, får du urealistiske forventninger, knytter du deg ikke til dine dates fordi det alltid venter nye, eller ødelegger det fullstendig moroa med nettdating når det blir fullstendig lotto hvem du svarer eller ikke?

Burde sukker gjøre noen grep for å bedre matchingen når det tydeligvis er veldig mange som sender meldinger til absolutt alle de øyner en knøttliten mulighet hos, selv om disse befinner seg på helt motsatt kant av landet og er tyve år yngre?

Det er noen her på forumet som utelukkende skriver tøys, virker det som. Alltid. Kanskje det er deres form for humor, ikke vet jeg. Men mitt inntrykk av folk som ALLTID må tøyse og tulle er at de innerst inne er umodne og usikre på seg selv. Det virker som om de lider av et eller annet kompleks. Underlegenhet? For dette er vel ikke normal oppførsel? Eller er det det? Er det et "norsk" fenomen, en del av vår kultur? Har inntrykk av nervøse mennesker også tyr tull og tøys. Det må uansett være fryktelig slitsomt å leve med slike mennesker.

Youtube

Ingen svar
(mann 29 år fra Vestfold) Privat melding

Noen flotte sanger fra det glade 80-tallet du vet om og liker, som du vil dele?

Begynner med denne helt eksepsjonelle musikkvideon av Metallica:
http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

Jeg var aktiv her en stund som nyseparert for 3 vel år siden, ble kjent med en flott dame på min alder her på sukker. Vi har hatt veldig masse flott og artig i lag, men pga noen få vanskelige ting som vi aldri klarte å bli enige om bestemte vi oss nu i juli for å avslutte forholdet. (Vi er fortsatt gode venner) Nu er jeg tilbake her på sukker igjen, blir litt forundret over at noen av de jeg hadde veldig høy match med for 3 år siden fortsatt er her og kommer høyt oppe på min matchliste fortsatt! Er det ingen som har klart å få til noe trivelig sammen med disse flotte, trivelige og oppegående damer?

mann123

Siste svar lø. 12 okt. 2013 21:54 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Rolfern

Hei,

jeg lurer på hvor pen man må være for å ha sjangs på en pen dame her på sukker.

Jeg har etterhvert innsett at damer her på sukker er veldig overfladiske. Dvs de er overfladiske her på nettet, i virkeligheten faller de nok i større grad for humor og personlighet, men så lenge de er på nettet er de overfladiske.

Jeg har ganske gode bilder av meg selv som jeg har brukt mange timer på både bildemanipulering og på å ta bilder der jeg ser elegant og kjekk ut.

Men likevel får jeg veldig få svar.

Så er greia: Skal jeg bruke enda mer tid på bildene mine ?

Det er lørdag og vi skal få oss noe ekstra. Hva er favoritten din?
Det er ikke lov å nevne grandiosa eller den slags...

Skal vi prate mat?

Det er noen som stadig vekk er inne på profilen min, en virker det som er innom hver eneste dag. Det pussige er at de ikke har satt hjerte eller sendt melding. Hva er egentlig poenget? Venter de på at jeg skal ta kontakt eller er de så gullfisk i hukommelsen at de tilfeldigvis kommer innom den samme profilen gang på gang?

Da tar jeg med meg hunden min og sløver en times tid ved hundejordet, noen flere som vil skravle litt mens bikkjene sliter seg ut så ta dere en tur!

Noen her inne som tidligere har slitt med panikkangst eller lignende?

Hadde et angstanfall for en liten stund tilbake, som gjorde at jeg ikke ville dra på jobb, ville bare holde meg hjemme, og det å være på store åpne plasser var et helvete. Jeg kunne ikke gjøre verdens enkleste ting, som å ta trikken eller oppholde meg på Oslo S. Sist gang jeg var da jeg var 12-13 år, og skulle finne frem i Oslo for aller første gang.

Har noen her andre erfaringer med denne lidelsen?

Det kunne vært verre. En kunne hatt henne som kjæreste:

https://www.facebook.com/photo.php?v=426655567446850

Nå nærmer det seg tid for TV-aksjonen og jeg har tenkt å gi, gi rikelig. Årets sak er demens. Selv om ingen i min slekt har hatt demens har jeg tenkt å gi.

Tidligere gav jeg blod, men etter at jeg begynte å jobbe og ofte reiste til steder hvor tropiske sykdommer florerer så måtte jeg desverre slutte med dette.

Og så kjøper jeg lodd fra skolekorpset og det lokale fotball og ishockey laget.

Hva med deg, hva støtter du?

Har oplevet et par gange, at den person som, man skriver med, mister interessen over lidt tid og er blevet fortalt, at det kan være fordi, at jeg ikke spiller nok kostbar?

Da jeg er en udadvendt og romantisk type, så er jeg ikke den type, som spiller kostbar, men hellere skriver og vil mødes, hvis interessen er der. Nu skal det siges, at jeg ikke er typen, som konstant skriver og kaster omkring mig med sætninger som "du er den dejligste i verden" - "i love you" ect. Men viser interesse og tar initiativ.

Så kommer spørgsmålt:

Vil piger have, at man spiller mere kostbar og lader dem komme til mig eller har jeg bare mødt de forkerte piger? :P

"Dersom en ikke vil være på sukker mer. Altså bli borte, for si ca 2-3 måneder. Legge det på hylla en stund om du vil. Må en betale full pris da - når en begynner på`n igjen. Så, kan en fryse abonnementet der det nå ligger er spørsmålet? - lei av sukker nå, trenger en pause - har nå minstepris, og kun derfor jeg er her nå"

Etter altfor lang fartsitd her inne, har jeg fått med meg at friluftstema har blitt diskutert hyppig, både på godt og vondt. Og jeg er klar over at det egentlig ikke er behov for en ny tråd om akkurat det. Likevel tar jeg med friheten til å komme med noen tanker som antakeligvis er uten den helt store substans.

Altså, ikke misforstå, jeg synes også det er koselig med dager hvor en livnærer seg på appelsin, grillpølser og solbærtoddy til flotte omgivelser. Det sagt, jeg tror fortsatt jeg har tilgode å kontakte noen som understreker hvor viktig det er for dem. Og det er ikke rent få her inne som gjør det. Mine hovedinteresser er musikk og film. Jeg bruker mye tid på det, og synes det er to fantastiske medier som gir meg ufattelig mye. Likevel er det neppe på checklisten til mange av dem jeg klikker meg innom, virker det som. For alle liker jo film og musikk, sant? Jeg ønsker ikke å fremstå som en snobb på feltet, men for meg sier det mye om en person hva slags film og musikk hun liker. Jeg kunne neppe hatt et seriøst forhold til noen som avviker ekstremt fra meg der. Mulig jeg har vært uheldig med de jeg har klikket meg inn på, men det virker som veldig få legger så mye i interessen for disse mediene, i så fall nevnes det nærmest som en parentes. For meg virker det som det meste handler om friluftsliv, glad, livsglad, smiler alltid og lite selvhøytidelig.

Nå kjenner jeg flere som klarer å kombinere begge deler, og det gjør jo egentlig jeg også. Forskjellen er bare at det virker som veldig mange bruker friluftsinteressen som et kriterie, noe jeg veldig sjelden ser med film og musikk-interesse. Hva tror dere er grunnen til det? På ønskelisten min er en søt jente som plutselig kan introdusere meg for en låt eller film jeg elsker - det er så utrolig tiltrekkende.

Noen som skal ut i lillestrøm i dag?

..."super"blekede tenner?

Pene tenner er det ikke noe å si på, men det blir vel litt mye med "oh, lord - du har bleket tennene"-hvite tenner? Så (unaturlig) hvite at man ikke kan bruke blitz hvis man skal ta bilde av vedkommende?

Hmm.. ser en del her inne som profilen får meg til og smile, og jeg liker hva jeg leser og ser.. men så er det match under 70 og jeg vegrer meg for å sende avgårde en melding..

er folk veldig opptatt av dette med match? Sender dere meldinger til de med under 70 i match?

Sitter bare jenter på bussen og det lukter himmelsk :)

Til alle på sukker.

Hvor lenge har dere vært her?
Har dere truffet noen dere kunne tenkt dere å satse på her? Men at det ikke har blitt noe av en eller annen grunn.
Hva søker dere her inne?
Hvor mye tid bruker dere på nettdating?
Vært på mange dater?
Har dere troen på at dere skal finne kjærligheten her inne?

Fortell! :-)

Jeg ser det er mange som etterlyser dette i hos andre, at de skal ta vare på seg selv. Hva legger dere i det da? Trening? Andre ting? Jeg er bare litt nysgjerrig på hva dere tenker om dette.

Etter en heller pysete karriere så langt her på sukker, har jeg nå bestemt meg for å ta kontakt med intet mindre enn 3 (tre) menn. Helt av meg selv. Uten å ha blitt kontaktet først. Jeg ser jo at dere gutta etterlyser en anelse mer proaktiv bevegelse fra damene her inne og i kveld har jeg altså tenkt å gjøre min del.

Noen siste ord før jeg går i ilden? Altså. Da går jeg i gang. Ønsk meg lykke til.

Varför är det så många som är hemliga i dom flesta inläggen som skrivs?
Det här är ju ett bra sätt att få sig en uppfattning om personligheter till potentiella personer man kanske skulle vilja prata med och även en större chans att synas själv, så varför vara hemlig?

Lykkeliten ba i en tråd om at det skulle komme mer hark på forum. Vi har hatt en tråd om FrP-menn, tror jeg det var. Men det er da nok dritt å si om de andre partiene og deres politikere. Så da kan vi jo sette i gang, parti for parti.
Jeg synes Høyre har sluppet for lett denne valgkampen. Erna fremstår som blid og smalende. Men egentlig er hun vel bare en slu politiker som vil samle makt for å fremme seg og sine, på bekostning av de som sliter. Alle vet jo at Høyre er et parti som bare vil fremme de formuendes kår, på bekostning av befolkningen i de grisgrendte strøk.

Nå har jeg datet en viss mengde med folk de siste årene. Det har enda ikke skjedd (bank i bordet) at jeg har vært ute på en date, for så å møte en annen jeg har datet her inne. Men det er sånn at tanken slår meg noen ganger. Det hadde jo for all del gått helt fint; selvom det for noen minutter ville vært rimelig kleint.

Noen andre som har noen morsomme eller kleine opplevelser rundt dette? :)

Eg fekk ein ny tanke. Det er ein tanke eg har lese om i ei bok.

Tanken lyder på denne måten: Give to give. Gi for å gi.

Gi til andre utan å forvente noko tilbake.

Gi berre for å føle gleden av å hjelpe andre menneske. Ikkje for å få noko tilbake.

Eg har gjort dette eit par gonger og det føles deilig.

Kjøpe ein drink til ei dame utan å forvente at ho prater til deg, eller seier takk. Du veit. Berre gi. Berre gi og så gi pokker i korleis ho reagerer. Og enda betre: gi til menn. Vere mann sjølv og så gi til andre menn også. Menn er jo også mennesker. Menn treng ho også gleder og venner og komplimenter og ja.

Det var min tanke.

Har aldri tenkt så mye over overvåkning, og bryr meg strengt tatt ikke så mye om det.

MEN i dag ble jeg ringt opp av en spørreundersøkelse om Ringerikesregionen. Fikk meg til til å smile litt.

Er det så lett å finne ut at fyren jeg falt for her inne var fra Hønefoss at jeg derfor ble plukket ut, eller...

Bilder

Siste svar to. 10 okt. 2013 15:56 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Match99

Til dere kvinner der ute, har sett meg fullstendig lei av å sitte og se på album fulle av hundebilder og Jotunheimen fra alle de vinkler som finnes. Forventer dere at en mann skal falle for en labrador eller solnedgang på besseggen?

Jeg blir forundret her jeg sitter. Rekker ikke svare på den hyggelige meldingen med et spørsmål i, før jeg blir blokkert. Er det sånn det er i praksis her, at hvis man bruker lang tid på å svare? Typ, gjør noe annet noen timer? Ja,ja. Nyter god musikk under dyna, og lyden av regnvær:) Ha en fin natt alle sammen og sov godt :)

Har i løpet av min tid her inne funnet ut at røykere umulig kan ha en god personlighet! Blir man smartere, tøffere og hyggeligere av å slutte? I så fall kutter jeg ut i dag!

Mange damer har fortalt meg på date at de aldri ville funnet på å date en mann som stemmer Frp.
Stemmer dette virkelig?
Jeg kommer aldri til å stemme FrP, men etter hva jeg har observert så er det nettopp disse mennene som lykkes best på sjekkemarkedet, nettopp på grunn av at Frp' ere står for den annerledesheten som alle snakker om .
Så det er vel bare nok en løgn fra kvinner?

Jeg kjenner menn som har "importert" seg damer fra Øst-Europa og fra Thailand. De ser alle oppriktig forelsket og lykkelig ut... Hvordan skjer det? I utgangspunktet er det snakk om en mann som ikke får sjans på fine damer hjemme i Norge som finner seg en ekstremt fin dame som er hovedsakelig på jakt etter det gode liv i Norge. Er ikke det et dårlig utgangspunkt?
Jeg tror fortsatt på kjærligheten, og gjerne ved første blikk. Jeg ser ikke hvordan en på grunnlag av praktiske beleiligheter kan bygge et forhold ... Betyr det ikke mer at man liker smilet, latteren etc.?...at man føler tiltrekning?
Er jeg en gammel romantiker, eller er det noen som er enig med meg at forelskelse må komme foran de enkle faktum at hun er søt og villig mens han skal være velutdannet og velstående (evt. selvsikker)? Selvsagt har utseende mye å si for førsteinntrykket, men skal et forhold vare må det vel være andre faktorer som får deg til å tenke "Dette er den rette, dette kommer til å vare evig..."
Profilbildet er altså det viktigste man har på en dating side. Kunne nok ha bedret mine sjanser med et annet bilde selv, men det må vel nesten være meg det er bilde av så... vel, det var en digresjon...
Spørsmålet mitt var altså Hva er kjærlighet???

Har nå gjentatte ganger fått kontakt med hyggelige oppegående menn som mister fullstendig bakkekontakt før vi har rukket å møtes. Forrige gang ble det totalt blåmandag etter at vi møttes. Andre gang måtte jeg bare bryte kontakten før vi rakk å møtes, jeg hang ikke med i det hele tatt.

Veldig synd da jeg tror det var potensiale der. Men jeg ble rett og slett kvalt av følelsene han hadde fått på altfor kort tid, og uten å ha sett meg i levende live. Han ble for intens og var lite følsom for hvor jeg var følelsesmessig.

Tror også dette rammer personer som er nye i gamet. Som ikke har gjort seg noen erfaringer med nett dating enda. Ikke kjenner fallgrubene.....

Til dere damer der ute i Sukkerland (eller hvem som helst med relevante synspunkter egentlig):

En del av dere oppgir i smørbrødlista at en potensiell partner må ha høy utdanning, ellers kan han bare gå å gjemme seg under en sinnarød sofa hvor det er masse hybelkaniner og i beste fall allergifremkallende asbest. Kanskje ikke formulert på denne måten, men betydninga er omtrent den samme.

Er dette fordi man da siler ut alle bygdetullingene? Eller at kandidatene da automatisk har høy inntekt, eller høy intelligens? Eller fordi man da kan føre samtaler på omtrent samme nivå? Eller at partner er en målrettet person som kan gjennomføre x antall år på skolebenken?

Hva er det helt konkret man egentlig ønsker seg når man ønsker seg en partner med høy utdanning, utdanninga i seg selv sier jo ganske lite, men er i høyden løst knyttet til disse andre egenskapene?
Kandidaten kan jo være høyt utdannet i et eller annet samfunnsunyttig fagfelt som det er umulig å få jobb innen, og da står jo inntekten ikke spesielt i stil med antall år på skolebenken? NAV-lønna er vel ikke så fantastisk når det man kan vise til er en mastergrad i visvas og ettermiddagsjobb på Rema?
I en del andre land er det å ha lang utdannelse et tegn på at man er målrettet ettersom man må bekoste alt selv, i Norge not so much, man får jo støtte fra onkel Stat uansett hva slags retning man går.

Dersom man ønsker seg en intelligent/rik/målrettet/karriereorientert partner er det vel like greit å skrive dette i klartekst? Og forresten så gidder jeg ikke røre temaet angående hva slags intelligens man søker ettersom vitenskapen egentlig ikke er enig med seg selv hvor mange typer som finnes.

Newsflash: Bygdetullinger finnes i alle samfunnslag. Det finnes lavt utdannede med høy inntekt. Det finnes meget intelligente mennesker med lav inntekt. Det finnes sågar høyt utdannede autistiske bygdetullinger, med lav intelligens og lav inntekt, men med stort hjerte og hyggelig fremtoning, selv om de har 44 katter innendørs.

Troll warning/disclaimer: Jada jada, jeg gikk aldri ferdig barneskolen, har null inntekt og lever på sosialen, er bygdetulling, stokk dum, kan ikke formulere en setning og langt mindre føre en samtale, ordet 'målrettet' har sikkert noe med fotball å gjøre og karriere er noe man hører om på TV mens man sitter og spiser seg god og feit på junkfood i sofaen - nå som vi har dette på det rene kan vi heller prøve å holde oss til tema?