Sukkerforum

No har eg vore oppe sidan klokka 04 og vært jordfar til en liten flokk med vordende sauemødre. Med alt det innebærer av svette og frustrasjoner4
Så no sitter eg omtrent i ammetåka og lurer på kva eg har igjen for det. Sp i disse jordbruksoppgjørtider, er bønder sexy?

180 cm

Siste svar sø. 7 mai 10:29 (115 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hverdagsundring:
Er det virkelig så mange menn som er nøyaktig 180 cm høye? - Eller skriver de 180 selv om de er et par cm mer eller mindre, bare fordi det er enklere med et rundt tall?

Hva er det fineste komplimentet du har fått?
- Hvordan reagerte du?

Hva med et morsomt et som var godt ment, men ikke helt traff?

Har du blitt tatt på sengen av et kompliment fra en fremmed 'på gata'? Eller kanskje vært den som ga det?

Liker vi humoristiske/spydige kompliment?

På engelsk er det noe som heter 'backhanded compliments', som da er fornærmelser dårlig forkledd som eller kombinert med et kompliment, er det alright?
(Typisk brukt mellom kvinner som vil jekke hverandre ned eller av menn som sjekketriks for å løsne opp dama.)

- Står det å lese på NRK.no. Interessant. For overraskende mange her på Sukker, synes jeg, er villige til å flytte dersom de finner den rette. Men er det virkelig så enkelt? Flytte fra familie, nettverk og evt en trygg og fast jobb?..
- Kanskje løsningen for flere single er å tenke litt nytt, utenfor boxen? Ikke bare tenke tradisjonelt og småborgerlig, men spørre seg selv: Ja hvorfor ikke gi dette en sjanse?
- Særbo: Mer lidenskap og forelskelse. Mindre hverdagsirritasjoner, rutiner og vaner. Beholde selvstendighet og frihet. Barn slipper å flytte og tilpasse seg en ny familie. Slipper å velge mellom jobb og partner. Kan holde jevnlig kontakt. Internettet ER oppfunnet.
- Hva mener dere? Jeg er positiv til dette :)

- For det er ingen som helst grunn til å føle seg mindre verdt, mislykket eller skyld. Alle har en historie. Noen bærer på en sorg eller et savn. Andre igjen kommer fra et langvarig forhold der man vokste fra hverandre. Livet tok ulike veier.
- Noen av de fineste menneskene blant oss er de single. Fordi de sitter på en erfaring, er søkende og er ressurssterke. Ikke glem det. Single fortjener respekt og inkludering, rett og slett. Det var noen tanker fra meg.

Jeg har ikke hatt noe date i påsken.

Sydenstemning i Oslo sentrum i kveld. Vibrasjoner over alt...

I jakten på den rette har vi alle ulike ønsker og preferanser på partner. Men sett at du fant den du lette etter, ei jente eller en gutt med de rette kvalitetene. Men vedkommende bor i en annen del av landet enn deg, og i profilen står det "Ønsker ikke flytte over avstander". Hva gjør man da?

Mange av oss er foreldre til fortsatt unge barn, og det er nettopp det som er grunnen til at jeg har det i min profil. Jeg vil helst spare barna mine fra å måtte bytte skole, flytte fra venner og aktiviteter. Samtidig som jeg selv savner en voksen å dele livet med.

Nå trenger jo ikke barn være årsaken for alle, det kan være jobb eller at man bare virkelig trives der man bor..
Men hva er avstand for dere om også dere velger at dere ikke ønsker flytte over avstand - er det en grense? Er det ut av byen du bor? Kommunen? Et visst antall mil? Eller vil man ikke flytte fra stedet man er bosatt what so ever?

Nå ble det kanskje mye her, men jeg håper noen skjønner hva jeg skriver, og at dere ønsker svare hva dere tenker om temaet. ..for flyttbarhet er i allefall noe jeg sjekker opp, når jeg sjekker ut profiler.

Men er vi ikke fanger alle? I vår egen celle sitter vi, alene, lukket inne er vi.

Sommetider kommer de andre til oss, vi ser dem og hører dem. Men vi vet at de skal gå igjen, gå og bli borte.

Noen av oss stanger pannen mot veggen. Noen slår hendene til blods på den stengte døren. Noen venter. Men alle teller vi skrittene våre fra vegg til vegg, så mange kan jeg gå, hit og ikke lenger kan jeg komme, her er muren, min mur, reist av naturens lov, av skjebnen. Så langt rekker evnene dine, kraften din, du menneske.

Og tankene kjemper for hverandre og mot hverandre i cellen sin.

- Nini Roll Anker

Det lurer jeg på. Er så mange tråder her med mange nick. Jeg vet ikke hvem som er menn og damer (av de bildeløse) om de er 19 eller 90 osv. Går litt rundt for meg og klarer ikke helt danne meg noe bilde av folk.

Kan starte jeg da.

Er altså hunnkjønn og 38 år. :)

Hvor er alle de kjekke, deilige virile mennene blitt av som er klar for en lidenskapelig dame??

Jeg lever som 90% veganer, det vil si at jeg kan ta et kakestykke i ny og ne, selv om det skulle inneholde egg og melk, og kanskje en fiskemiddag et par ganger i året. Mitt hverdagskosthold er likevel temmelig vegansk. Jeg lurer på om det er noe kjøttetere betrakter som et problem? Og om kosthold samt alkohol/ikke alkohol, spiller inn på hvem dere ønsker å date?

Skal vi henge oss på?

http://m.nettavisen.no/video/instagram-sensasjon-bloggeren-har-ikke-barbert-seg-pa-ett-ar/3423334683.html

Skal folk få si sin mening ganske fritt eller bør man moderere seg så alt blir spiselig for alle?

Denne siden her kunne ha vært så mye bedre hvis det hadde vært noe form for live chat eller noe.

Akkurat nå føler jeg at det er helt dødt her og kaster bort penger her.
Det var dagens klage.
Er du enig/uenig?

Ha en god lørdag videre.

Høy score

Siste svar lø. 6 mai 00:27 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hva legger dere i det dere som er her? Ser dere kun etter de som er over 90? Dette er et seriøst spørsmål. Forvirrer meg litt det tallet..eks 85 +, eller mindre.

Kvifor? Kan du ikkje forsvare din oppførsel, så du må skrive det anonymt?

Help! Sexprat!

Siste svar fr. 5 mai 22:10 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Sexprat

På denne tråden må jeg være anonym ellers blir vel innboksen min full haha....

MEN her er saken!!! Av og til lurer jeg på om det er noe feil med meg....
Av en eller annen grunn så havner jeg alltid ut i sexprat med guttene jeg skriver med. Jeg er veldig glad i sex, men jeg burde jo klare å la være å skrive om det med de... Det er jo ikke akkurat som at fingrene løper løpsk over tastaturet uten at jeg har kontroll til å stoppe det. Og det er heller ikke jeg som begynner med det, men det er ikke akkurat som at jeg stopper snakket.

Saken er det at jeg liker å skrive om sex og jeg liker spenningen det gir... Er det bare jeg som er sånn? Nå vil jeg bare påpeke at det er jo ikke akkurat som at jeg kommer med dirtye detaljer osv, men det blir veldig ofte snakk om sex. Kanskje ikke beste utgangspunktet når man egentlig er ute etter noe seriøst... hmmm.... vankelig...
Så er det jo noe med å snakke om det man liker da - og jeg liker sex! Men kanskje det gir litt feil inntrykk å komme med det så tidlig...
Kanskje jeg burde bli litt mer ladylike?
Og om noen gutter har tenkt å kommentere denne tråden; ser dere på det som et lett bytte om en jente begynner å snakke om sex? What do I know?!!

Og hvis tilbakemeldingene her dømmer meg nedenom og hjem så vet jeg jo hvordan jeg skal oppføre meg i nettverden i ettertid ;)

Finnes det ei som kunne tenke seg å bli med på date i nærmeste fremtid ?

Skal man satse på å være alene når man blir befengt med skavanker... eller er det håp i hengende snøre ?🤔

Her var en gammel tråd som ble gjenopplivet mange ganger. Men etter >600 innlegg med mye bullshit om voldtekt osv. ble tråden totalt herpes. Så vi prøver igjen.

Vi har et konformistisk og kjipt samfunn der folk ikke kan stå fram med en legning som ikke er 100% A4. Hva skjer når to som elsker hverandre, tar det helt ut?

Den forrige tråden fokuserte på menn som dominerte kvinner. Men denne 2.0 tråden tar for seg dominans og underkastelse uavhengig av kjønn. Tenner du på å bruke en submissiv partner, eller på å bli brukt av en dominerende partner? Kjør debatt, som Oxygene ville ha sagt.

Profilene våre er gjennomsyret av hykleri og underkommuniserte lyster, ikke sant? Skjønt det finnes noen få unntak. I denne tråden er det fritt fram for å snakke om temaet. Men vennligst forbli saklig, og hold voldtektsfantasiene dine utenfor. Vi snakker her om frivillig sex mellom samtykkende voksne mennesker som ikke er påvirket av rus!

Motivasjon

Siste svar to. 4 mai 19:35 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Kirito

Hva er det som motiverer dere mest i hverdagen? Altså, det som får dere til å gjøre ting selv om det ikke passer dere i det hele tatt.

Mange av oss har vel vært borti noen som har seilt under falskt flagg her inne.. Snakker med en del her som etterhvert har innrømmet at de er i et mere bundet forhold enn det de utgir seg for i utgangspunktet..

Blir kanskje litt feil å si fascinerende .. men jeg blir nyskjerrig på hvorfor og må spørre dem. Inntrykket av at jeg trenger ikke å så veldig dypt før det er tydelig at det er totalt mangel på ryggrad hos flere. De er kåte.. kjønnsdriften høyere enn ryggen er rak. Pakker det inn med masse unnskyldninger om at bla bla bla.. hus, hjem, barn, forpliktelser, lån, ektefelle som ikke er morsom og spennende ..
Livet er jo utrolig kjipt.

Men er det noen tendenser?
er det sånn at menn søker spenning? Og kvinner søker forståelse og trøst?

Nettdating

Siste svar to. 4 mai 15:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Blåmeis

Program om nettdating på Nrk1 om det skulle være av interesse 😉

Når du har en fridag midt i uken - kun deg selv å tenke på og alle muligheter åpne . Hva gjør du da?

Sender melding, men får ikke svar

Selv har jeg gjerne meldingsutveksling med fire-fem stykker samtidig, gjerne over noe tid. Det hender også at jeg går på date med noen av dem - parallelt.
Jeg regner med at de gjør det samme, og hvis alle holder på sånn, tenker jeg at vi faktisk har noe til felles med hverandre alle sammen - innenfor samme preferansegrupper. Som en stor lykkelig familie, hvor alle går på omgang.. ehh, jeg mener: har en eller annen felles relasjon.

Omtrent slik:

https://www.google.no/search?q=spaghetti+organisation+structure&client=safari&hl=nb-no&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjs8N_xiM3TAhWEWywKHTtyBlAQ_AUICSgB&biw=1024&bih=672#imgrc=vnRweyxMG6X45M:

Er ikke dét koselig, så vet ikke jeg!

Men asså: Er du en av dem som bidrar til dette?

- Dating forum er i skuddet for tiden. Rekordmange virker det som, melder seg inn i slike forum. Og eierne kappes om å love gull og grønne skoger. "Garantert" partner etter så og så lang tid, eller 70-80% finner en etter max 6 mnd.
- Lar vi oss lure for lett? For mange blir værende her, gjerne mnd og år. Eller av og på. Og håper på et mirakel.
- Eller er du mer nysgjerrig enn interessert?
Kjør debatt :)

1.mai

Siste svar ma. 1 mai 18:34 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

Nå er1. mai nålene pusset og parolen valgt.

🇳🇴HVER MANN SIN HØNE🇳🇴

Hvilken parole ville du gått under?

Lurer på hvor ofte folk skilles som venner. Tror det er en kjensgjerning at de ivrigste forumbrukerne er god venn med eksen.

Men sånn på generell basis hadde det vært litt interessant å visst. Mange av de jeg har dialog med på nett har et anstrengt forhold til sin eks.

Er det en stor andel som sitter slukøret og vonbråtne igjen, eller er det oftest en gjensidig interesse for å avslutte forholdet ?

- Den anorektiske modell-terrorismen i kulørte motemagasiner gir et urealistisk bilde av hva mange menn finner attraktivt. Vi menn liker former og naturlighet. Vær klar over det jenter! :)

Det er sol og søndag, jeg har lest ut en hel bok : Lykkejegeren av Jan Erik Fjell, riktignok ikke hans beste synes jeg men spennende krim.
Sitter ute i solveggen, største anstrengelsen har vært å bake brød som selvsagt er testet.
Det er så fort å fokusere på det jeg savner eller ønsker meg, mer enn hva jeg faktisk har.
Jeg har egen bolig med småfugler som kvitrer i travle vår sysler.
Nykokt kaffe, en kald pils til senere, flere ventende bøker å lese.
Det er med andre ord rikelig å være glad for.
Selvsagt finnes det savn og ugjorte saker, men slik er livet, det er nå jeg lever med noen valker for mye, en mann for lite, en hage som roper på omsorg osv, livet er ikke det verste man har og om litt er kaffen klar....

- som redder henne fra rampelysets farer? Og som fører henne i trygghet; til en hytte i villmarken der hun beskyttes fra stalkere og onde menn? (ironi altså)

"Det som aper spytter ut, har nå blitt til en spesialitet blant kaffekjennere.

Annenhånds kaffebønner er det siste innen gourmetkaffe, og produksjonen øker blant bøndene på øya.

Det er Formonsan klippeaper som holder til oppe i fjellene, som er med på å utvikle delikatessen. Apene tar frukt fra kaffeplantasjene, spiser frukten, men spytter ut i igjen stenen, kaffebønnene. Og det er disse halvtygde bønnene som er sagt skal ha en helt spesiell smak.

Liao Jingdong, som har vært kaffebonde i 30 år, sa han en dag snublet over ideen om å utnytte apenes rester etter kaffemåltidet.

Siden han gjorde oppdagelsen, har ting bare gått framover."

Leste dette på nettavisen - sprøtt ikke sant?

Solo og jeg sitter på fyrhuset. Skål allle sammen! :D Vi har slakkline utenfor, hvis noen tør.

Kaffemaskinen min er på service og jeg er henvist til å drikke traktekaffe i en til to uker. Blir noen harde uker...

Hva slags"luksus" produkt kunne ikke du leve uten?

Date i kveld

Ingen svar
(mann 19 år fra Oslo) Privat melding

Lyst på en kose stund nåååå

Lyst på en date i kveld...! Gjerne en kjapp en med sex og gos... Kjekk kar som har lyst - i kveld....!!!!!!!

Synes Sukker burde hatt en lignende mulighet som Møteplassen har. Det betyr at man kan skrive noe så alle ser det. F eks God helg.... eller what ever... Virker godt det og det blir litt mer fart over kommunikasjonen da, enklere å ta kontakt 😊 Så god helg alle flotte single 😊

Finnes det en hyggelig jente her inne som vil chatte og bli kjent med en hyggelig Bergenser? :-D

Hva synes dere kvinner om menn med skjegg?

Det er mye artikler om det i mediene - noen sier at skjegg har like mye bakterier som på et dolokk - så har du moteartiklene som fremmer det å pynte skjeggene sine ( http://www.minmote.no/#!/artikkel/23812075/ny-trend-menn-pynter-seg-med-skjeggsmykker )

Personlig synes jeg noen kler det, andre burde revurdere å ha det - og jeg mener dette henger sammen med hvordan type ansiktsformer menn har.

Hva mener dere?

Det er mandag. Det er ny uke.
Nye muligheter til og finne drømmeprinsen/prinsessa 😊 En må bare bane seg vei mellom alle froskene først....
Ha en god og innbringende mandag alle sammen!!

Hei. Er det flere enn meg som skal på We love the 90s på lørdag?

Søker en voksen kvinne for hygge denne uken.

4 - 5 uker borte herfra. Stort sett de samme folka som poster. Stort sett like få som svarer på melding. Let's try the real world. Savner å se folk i øya. Blir nok å kikke innom her i ny og ne, men dette blir for mye pes. Håper folket her inne får det folket her inne fortjener, uansett hva det nå måtte være dere mener dere fortjener. May the schwaft be with you. 😀😀👍👍

- har du også opplevd det? At når du våkner, så er det noe som mangler..? Den ene, rette - som bare ER der? hmm.... filosofiske meg, liksom... :)

Har fulgt dere forumister i ett år nå, og har funnet ut at jeg ikke lenger bare vil "sitte på sidelinja"
Skuffer sikkert flere av dere herrer her inne for dette er en dame godt opp i åra !
66 er jeg blitt.
Saken er at jeg nå har fått noen henvendelser fra menn som tydeligvis tolker min profil noe annerledes enn jeg hadde ønsket.
Er denne profilen litt "rar ? Jeg har bare prøvet å endre litt på den, egentlig prøvet å være mer ærlig.
Setter veldig pris på tilbakemeldinger, og jeg tåler kritikk !!!

I en måned har jeg shattet, datet, lest på forum, ledd og blitt overrasket over nettdating. Jeg har møtt en som ble en venn og noen morsomme minner og et par ikke fullt så morsomme. Men noen erfaringer rikere har jeg blitt. Har dog blitt klar over at det er ikke her jeg vil fortsette å søke. Har vel ikke så mye tid til å ha noen i livet mitt, men tror nok om riktig person dukker opp, så lager man tid. Ønsker dere alle lykke til videre.