Sukkerforum

Hva er ditt favorittsted i Oslo om du bare skal sitte ned og lese avisen, drikke en kaffe og se på folk?

Kjærlighet

Siste svar ma. 19 feb. 17:02 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sukk! Kan vi ikke snakke om kjærlighet?

Hva er det, og betyr det, for deg? Og hva må til for å oppnå den?

Hei kino I dag. Per Fugeli. Ungkar på 49 år. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei som respekterer hverandre. Gjerne er praktisk og kreativitet. Praktisk arbeid og maling og oppussing. Allsidig kar, friluftsliv og kreativitet og kultur og kunst og kultur og annet som er kjekt. Hjemmekos. Kjempe bra at Marit Bjørgen gull og Tirill bronse. Hurra, . Vi bli kjent med hverandre og møtes etterhvert, . Røyker ikke og drikke sjeldent alkohol. Snill og omtenksom, omsorgsfull og hjelpsomm og fornuftig kar. God helg.

Noe av det mest triste her inne er når folk ikke svarer. Da viser de seg fra sin minst generøse side. Jeg synes det er trist at for ikke kan være litt hyggelig mot hverandre. Sukker til og med gjort det lett ved å legge inn standardsvar. Når man har sendt en hyggelig melding til man liker, blir man jo sittende å vente. Selv svarer jeg alltid. Like selvfølgelig hvis jeg ikke ønsker kontakt, som hvis jeg er mer positiv.

Hvem er er du ? Fyller du din rolle slik du ønsker å se deg selv ?

World wide wreck

Siste svar sø. 18 feb. 00:06 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Jeg leser ofte at nettdating er overfladisk og tenker det er omtrent samme påstand som: våpen dreper. Det er vel strengt tatt mennesker som styrer verktøyet, men ok.
I møte med folk flest opplever jeg at de fleste er oppdratt til å være høflige, smile og vise sine beste sider i tide og utide.
Så plutselig skjedde sosiale plattformer på internett og alt fra profesjonelle netttroll til den gjengse frustrerte fikk muligheten til å lire av seg på nett trygt foran skjermen uten store konsekvenser. Og så ser jeg ærlighet jeg tenker sjelden ser dagslys der ute, skinner gjennom her inne. Dette er noe de fleste har opplevd og kjent på, tør jeg å påstå.

Hvorfor er det sånn?

True?

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

https://www.facebook.com/groups/794988660643558/permalink/1112255425583545/

Kom over denne saken på nrk! Nå har ikke jeg testet dette men etter responsen her inne så er ikke damer så mye bedre dessverre...

https://www.nrk.no/vestfold/rullestol-bildet-skremte-bort-menn-1.13917463

Profiler med bilder og en grei tekst har jo et kraftig fortrinn i møte med folk her inne...Hva er det da som gjør at mange bildeløse også velger å ha tom profiltekst ? Hvor er innslaget?

Jeg har per dags dato ingen veldig gode erfaringer. Det er stort sett bare humbug. Jeg tenker at om du skal komme forbi litt skepsis og vekke nyskjerrighet her hos meg med en helt tom profil skal du være rimelig god på å kommunisere skriftlig i meldinger og treffe ganske umiddelbart på noen strenger med det du formidler.

Hva er gode grunner til å ha helt tom profil på en datingside? Og hva er din erfaring med den

når en føler seg litt lurt?
Eller må en hele tiden ha i bakhodet at en kan ikke stole på noen og at en alltid bør være skeptisk? Og hvis en legger skepsisen til side og lar seg rive med, har en bare seg selv å takke hvis det går på tryne 🤔
Ok, bakgrunnen for min frustrasjon og dette innlegget er at til tross for at jeg har blitt mer bevisst og selektiv i hvem jeg skriver med, så har jeg nettopp gått i baret. Jeg vet at mange her inne konsekvent ikke skriver med bildeløse profiler. Selv har jeg ikke vært så konsekvent til det. For jeg har opplevd at det kan skjule seg en bra mann bak en profil uten bilde. Min opplevelse her om dagen, var at jeg kom i kontakt med en mann som skriver utrolig godt og hyggelig. Han har ingen bilder av ansiktet sitt. Alderen på profilen hans er 42 år, altså på min alder. Etter noen fine meldinger vil han over på Skype. Ikke Messenger eller Snap. Skype er det eneste som gjelder. På forespørsel om jeg kan få se bilde av han, er han litt unnvikende eller overser spørsmålet. Jeg går med på å chatte på Skype, men bare med tekst. Jeg spør igjen om bilde. Han vil ikke gi meg bilde, men kan gjerne vise seg live på kamera. Han viser seg uten at han ser meg. Det eneste jeg ser er noen hender som skriver på tastaturet. Jeg ber han om å bøye seg ned sånn at jeg ser ansiktet hans. Det er visst veldig vanskelig 🙄 Etterhvert ruller han kontorstolen bakover slik at jeg kan se hodet hans så vidt i det dunkle lyset. Han sitter der i morgenkåpen sin og smiler fra øre til øre. Men saken er at denne mannen er IKKE 42 år 😣 Jeg konfronterer han med det og han innrømmer at det ikke er hans riktige alder. Så vil han at jeg skal gjette alderen hans, noe jeg ikke er interessert i. Da ender han opp med å si at han er 47 år. Men jeg vet at det ikke er sant. Det lille jeg greide å skimte i det halvmørket rommet, sa meg at denne mannen var nærmere 70.
Jeg sitter igjen med spørsmål om hva det er som får folk til å lyve om alderen sin. Og hvordan kan en som virker så omtenksom og intelligent greie å lyve så samvitiighetsløst overfor andre. Vi diskuterte til og med det med at enkelte ikke har respekt for hva andre søker og dermed kaster bort tiden til vedkommende.
Det er ikke første gangen at jeg har opplevd dette med feil alder på menn her inne på Sukker. Men jeg skjønner virkelig ikke poenget 😡 Følte meg både dum og lurt 😒 Noen som har gode forklaringer?

Sex og sånn

Siste svar lø. 17 feb. 01:11 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Har du sex på første date?
Hvorfor/hvorfor ikke?
Hvor viktig er det for deg at ny partner matcher deg seksuelt?
Snakker/skriver du om sex og sjekker ut om dere er «på nett» når det gjelder det?

Hvor lenge

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Hvor lenge varer en blokkering.??
Jeg har blokkert en del her inne men ser at de plutselig er på metsjlisten igjen.. kunne tenkt meg noen nye tryner å se på... irriterende...

På vei gjennom Oslo med tinder appen påslått haglet det inn med likes noe som, ut over den opplagte boostingen av selvbildet mitt, gav meg anledning til å registrere noe interessant. Ved nærme øyesyn var aldersspennet på disse kvinnene pluss minus 2 år fra min alder. Sånn ca, i snitt. Jeg er 48 og de var fra 46 til 50. Eller egentlig til godt over femti. Jeg vil si rundt 55-56. Deromkring. En dame på 37 likte meg. I 12 sekunder. Så var hun borte. Åpenbart sveipet hun feil vei. Hva forteller dette, om enn i et lite og kanskje ikke representativt tilfelle? Jo, at tiden med aldersforskjeller i mannens «favør» er forbi. Det er over, gutter. Slutt. Jeg tror sågar vi vil se en dreiing hvor kvinner er eldre enn menn i forholdet. Ganske enkelt fordi kvinner i stadig større grad utsetter å få barn. Menn vil måtte «vente på en ledig kvinne» som er klar til stifte familie. Når han så omsider finner henne har hun femårig utdannelse, jobb og høyere lønn enn ham. Dermed vil det ikke lenger være opplagt hvem som går inn i deltidsstilling og er delvis hjemme med barna i den familien de nå vil skape. I en fremtidig verden hvor høyere utdannelse blir stadig viktigere for en sikker stilling i arbeidslivet kommer mannen til å tape terreng til kvinner. Hele konseptet rundt familien og ekteskapet vil dermed endre seg. Og således også kjønnsrollene. Menn vil ikke i fremtiden være det «sterke kjønn». Kvinnen vil overta den rollen. Som hovedforsørger og den eldste i familien i tilleg til at kvinner igså lever lengst, vil autoriteten i fremtiden ligge hos henne. Den maskuline tidsalderen går mot oppløsning. Bør vi puste lettet ut, eller dette krise?

Hei jenter.

Jeg er ganske ny her, og lurer på om dere holdere dere tilbake dersom en med ikke etnisk bakgrunn ønsker å bli kjent med dere?

Jeg har lagt merke til at massemedia spyr ut masse negativitet bland utenlandske, og jeg som har utenlandsk navn og bakgrunn føler at folk er mer usikkere angående folk som har utenlandsk bakgrunn...

Dette er ikke en klage tråd, bare et åpent spørsmål. Svar kan gi meg et bilde av om det er egentlig noe vits for meg å være registrert her på sukker...

Jeg ser at folk har tittet på min profil men kanskje ikke tør å ta kontakt pga. mitt utenlandske utsende, selv om jeg er født og vokst opp i Norge...

For ei jente altså... i dag gikk hun så smooth og rått på ski 😊

Er det virkelig noen som selger trusene sine? Er det lov å spørre om hvordan du fant ut av det var det du skulle begynne med?

The intervju

Siste svar on. 14 feb. 14:57 (105 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Disse nødvendige spm.
Hva jobber du med?
Har du barn/hvor gamle?
Hvordan er forholdet med eksen?
Hva liker du/brenner du for?

Osv.

Hva foretrekker du å avklare med asap? Eller går du rett på en grov cupidovits og håper på respons?

:)

Tålegrense

Siste svar on. 14 feb. 13:22 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor går din tålegrense når det gjelder din kommende kjærestes bruk av alkohol, røyk, snus og ulovlige rusmidler?

Og hvor går din tålegrense hvis din kjærestens har urokkelige treningsopplegg og kostholdsregler?

Vel, jeg driver et småbruk med grønnsaker osv. Ikke dyr. Skriver med noen få her. Virker som alle skyr deg med en gang de får høre at man jobber med jorda. Er det bare neglelakkkvinner her som ikke tørr få jord på fingrene??

Hei jeg er frilansjournalist og på jakt etter intervjuobjekter av begge kjønn. Personer som enten har opplevd at en date har brutt all kontakt uten forklaring, eller som selv har brutt med noen på denne måten. Send meg en personlig melding om du har lyst til å bli intervjuet om temaet. I artikkelen har jeg kun tenkt å bruke fornavn og alder på intervjuobjektene, så ingen risikerer å bli gjenkjent. Håper å høre fra deg!

Utroskap

Siste svar ti. 13 feb. 22:39 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym dojojo

Syns det skulle vært kampanje mot folk som er utro, Det er gjerne de som sniker i kulissene, å virker utad så sjarmerende og ordentlige(menn og kvinner) . Kvinner som ligger seg til topps, klør i høna etter GULLSEKKEN. eller så er jo oppmerksomhet en god andre plass. Det er Greit å være Kvinne i 2018, likestilling, itillegg kan "alle" operere seg her og der "å bli Instagrammer" nå får jeg svar fra dem som føler seg truffet på en eller annen måte😀

Jeg tåler så jævlig dårlig det å ta meg en fest, blir så utrolig sliten og ødelagt i dagesvis etterpå... Jeg har vært litt overbelastet de siste årene, noe som sikkert har en innvirkning.. Men jeg lurer på om det er andre som har bikket 40, som kjenner på det at kroppen ikke tåler det og trenger unormalt lang restitusjon ?

Dagen derpå ligger jeg som oftest hele dagen i sofaen eller i sengen...

Av og til deler noen på Forum at de blir skuffet triste, frustrerte osv. over ting de opplever i nettdatingverdenen (for eksempel over manglende svar på meldinger eller at noen de skrev med plutselig bare forsvant uten å gi beskjed om at de ikke ønsket mer kontakt). Dette utløser som regel en del råd eller moralske pekefingre som går på at de som reagerer med slike følelser har et "problem"; at den sunne eller forventede/ideelle måten å reagere på ville vært IKKE å bli skuffet osv., men heller gi blaffen/være likegyldig til det som skjedde. Det har til og med forekommet at personer som har delt sin sine negative/ubegagelige følelser er blitt rådet til å holde seg unna nettdating, som om den underliggende antagelsen var at følelser som skuffelse, tristhet eller frustrasjon er så vanskelige for et menneske å bære at om noe vekker slike følelser, er løsningen å unngå å utsette seg for det, slik at man kan unngå disse følelsene.

I dag kom jeg tilfeldigvis over videoen det er link til nedenfor: "Why it's good to embrace negative feelings". For meg er det som sies der selvfølgeligheter, men at noen faktisk holder foredrag om det understreker vel bare at det er mange som ikke ser slik på det. Hva tenker dere om dette? Er negative/ubehagelige følelser - i dere selv og andre - noe dere ser nytten av eller hensikten med, eller er det noe dere tenker det er mest hensiktsmessig å unngå?

https://www.facebook.com/susandavidphd/videos/10159946579040652/

Hva er det som gjør at vi overser ting vi normalt ikke liker, samt går på akkord med oss selv, når det gjelder vakre mennesker ?

Da skal jeg visst på date. Lenge siden sist, og jeg er en blandig av skeptisk, likegyldig, spent og nervøs.

Noen tips?

Hei!
Jeg prøver å finne meg ei kjæreste og til det trenger jeg noen frivillige jenter/kvinner! Kjenner du noen eller kanskje du selv er interessert.
Ta gjerne kontakt🤣🤣😜😜

I dag tittet en kjekk mann innom min profil. Det var hyggelig!

Men så så jeg at bildene hans var datert 2006 og 2004.

Noe sier meg at han ikke er kliss lik i dag... 😇

Håper alle dere nydelige mødre der ute får en super dag i dag. Vi får være litt ekstra fornøyd med den jobben vi gjør hverdag for barna våre. Den beste jobben som finnes, etter min mening 😄
Nå blir det straks baking her i huset. Må jo overraske min kjære mamma med godt i dag. Noen andre som har noen fine planer denne søndagen?

Hva er kjærlighet? Og hvordan kommer den til uttrykk?
"Det vakreste i verden kan bare fornemmes av hjertet"

Legg ut dine visdomsord her :)

Sunday funday

Siste svar sø. 11 feb. 17:25 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Tar over stafettpinnen etter Piachia.

Vil benytte anledningen til å gratulere alle mødre med morsdagen. La oss legge bort alle bekymringer om kjønnsfordeling for en dag, og bare vise vi setter pris på omsorgen og innsatsen til alle mødre der ute. Vi slipper tross alt å klemme ut en klump på 3,5 kg som sutter brystvorta såre 12/24 mnd i strekk.

Anyways...
Legger meg roolig ned på sofaen med teppet over meg. Føler meg litt eventyrlysten i dag, så ringenes herre ruller på skjermen, før turen bærer ned til biblioteket.

Hva gjør du?

Noen tips til gode filmer? Er litt tom for ideer. Tror egentlig jeg foretrekker en action eller sci fi i kveld.

Vanskelig.......

Er det bare meg?

Sinnsykt mange damer som legger ut ørten bilder av fjelltopper, elvepadling, trening, konkurranser meg her og der. Jeg er rimelig aktiv og ingen sofaslask, men det virker litt desperat og stressende når alt skal presses inn i ett førsteinntrykk.

Flere som blar forbi halvgamle damer med fjortisfakter 😉

Gratulerer!

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Gratulerer med dagen alle fantastiske mødre!

Skrivefeltet er rosa i chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tutta

Hei

Skrivefeltet er rosa og en kan ikke svare på spørsmål, hvorfor ?

Etter å ha vært på tinder, happn og flere apper så er det jo masse ting man legger merke til å tenker "skjønner de ingen ting?" Det er jo dating apper, så man legger ut bilder av seg selv, ansiktet og alt. Så hvorfor tror enkelte at det er greit å bruke solbriller på alle bildene sine? Er ikke øynene en stor del av ansiktet? Jeg vil da gjerne se de pene øynene. Gruppe bilder skjønner jeg heller ikke, hvorfor ha masse folk på alle bildene, er det gruppesex forslag hva? Spar ting til samtalene ikke legg ut en haug med bilder hvor du er i thailand og klapper elefanter, tigere og den ene gangen du var i afrika og hadde en skokk med innfødte barn på fanget. Er folk så blåst ? Herregud. Flere som føler det sånn? JA å flekse med musklene å slike ting, bare gi deg.

Endelig er dagen her som jeg har lengtet etter! I natt braker det løs i PeyongChang og den norske delegasjonen har tømt lagrene for astmamedisin. Bør vi ikke sende friske utøvere istedet og dermed legge all diskusjon om astmamedisinens prestasjonsfremende effekt vekk?
Uansett så blir det curling inatt. Heia Norge!

Sukker Events kjører i gang med en skitur til Tryvannstua lørdag 10. februar kl 13:00.

Påmelding her:
https://sukker.no/arrangement/3425/skitur-10-februar

Noen som vil 😀

Hva er du, hvordan påvirker/ setter det preg på det livet du lever ?

Mange her inne klager over at de ikke får svar. Og mener at folk her inne er altfor kresne og at disse selvfølgelig derfor må senke kravene sine...

Jeg er ei av de som ikke svarer alle. Svarer meget sjeldent egentlig. Jada, er nok kresen. Men ikke for kresen. For kresen for hva liksom?

Jeg er ikke ute etter å finne meg en mann kun for å ha en mann. Jeg skal ha «DEN» mannen. Ellers både velger jeg og ønsker jeg å fortsette livet mitt som singel🙂

Vil ikke du være «DEN» mannen for din kvinne (ev. mann) el syntes du det er helt greit å bare være en ....

Og nei, jeg gir heller ikke menn en sjangse forsi de er snille. De må faktisk tenne meg også Og som nevbt tidligere ett ikke svar. Er ett godt nok svar!

Er jeg den eneste karen her som har vannsker med å Holde en samtale gående med damene?
Jeg blir cockblocked av dem konstant. Ikke i den sans at jeg går rett på sak og gjør samtalen seksuell, men når jeg snakker med dem og prøver å bli kjent så får jeg svar som (ok) (daså) (Javell) eller når jeg spør for eksempel: Hvilke film liker du du/sjanger, da får jeg et kort og konsist svar uten et fnugg av interesse i å faktisk skape en samtale.
Hvordan i al verden skal vi finne ut om det er noe som kan være der når damen ikke gir et fnugg av faen om samtalen dør ut eller ei.

Eller er det noe jeg har misforstått her og det som virkelig fungerer såkalte dick pics? -.-

Ser reklame for rumpeforstørring i VG + fordekt som artikkel om at Norske jenter drar til utlandet for å forstørre rumpa. Har ikke lest artikkelen, men på bildet som fronter saken er det før og etter operasjon bilde. Bilde av rumpa før operasjon ikke spesielt sexy, bildet jeg tolker som etter operasjon ganske sexy. To forskjellige kvinner..
Hvorfor reklamerer VG for dette? Hvorfor forskjellige damer på det som fremstår som før og etter bilde? (De fleste som meg har ikke VG pluss og ser bare det jeg ser). tjener VG noe på dette? Jeg bare spyr.

Hva er poenget med å skjule at man er online ?

Kom over en interessant (gammel) artikkel som fikk meg til å reflektere rundt om dette stemmer, og hvem inkluderes i denne snøfnugg generasjonen? Hvor stort omfang snakker vi? Og er det sosiale medier som har spill(t)er en rolle i hvordan det evt har blitt?

Jeg velger kun å uttale meg basert på egne erfaringer og hva jeg har sett... Og... Jeg har vel sett en del sutring, folk som kjapt drar opp krenkekortet for lite drama, og folk som er svært opptatt av å ta rollen som moralpoliti. 🔥 :D - kun på nett skal det sies.. Kanskje fordi sånt blir mer synlig på nett?

Nå var jeg over snittet ramp på skolen som satt bakerst i klasserommet og sendte lapper rundt, så kanskje jeg rent subjektivt ser folk blir lett krenket for ingenting, og er svært opptatt av å te seg.

https://www.aftenposten.no/viten/i/WLqlxr/Generasjon-snofnugg-Ikke-kall-oss-for-snofnugg_-vi-blir-syke-av-det--Atle-Fretheim

https://www.minervanett.no/generasjon-snofnugg/

Har dere noen tanker om denne snøfnugg generasjonen, eller artikkelen/forskningen? Fyr løs, lag oppstandelse, reflekter og debater...

Kygo i kveld?

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Troms) Privat melding

Noen som er intr i kygo bill.2 for 1.dvs 1000 kr for to bill inkl buss?bill hentes i sentrum

En i utgangspunktet fin tanke å ta med seg. (Ikke for enhver pris da selvsagt)

Det hadde jo vært en bra "deal". Hø hø 😇😂

Her tenkte jeg at det kan skrives klager om altmulig som irriterer.
Men også ting du ønsker deg. Jeg begynner.

Jeg skulle ønske dagen hadde mer enn 24 timer. Da vlle jeg fåt mer utretta.

Tenkte jeg skulle lage en ny tråd, som tok for seg hvordan sukker som dating side kan blir bedre.

Skal sukker bli bedre så tenker jeg at følgende bør gjennomføres:

* Mekanismer for å skille ut de som ønsker et forhold bort fra de som er usikre, er her for å chatte, drive tidsfordriv, eller få oppmerksomhet. De som ikke ønsker et forhold eller er usikre ødelegger hele konseptet med dating side, ved bla. kaste bort andres tid. Skulle tro at relasjonsprofilen ordner dette, men de fleste betrakter nok den som unødvendig, dum, eller vanskelig å velge riktig. Eller så må den justeres betraktelig. F.eks. enten/eller valg. Ikke rangering fra 1 til 10. Enten ønsker du et forhold, eller ikke. Blir for dumt: "ja, jeg setter 5 her, forholdet skal jo bare vare et par år."

* Sørge for en differensiering av meldinger som utveksles, slik at spamming av meldinger ikke er så lett, og det å motta mange meldinger ikke er så lett. Dette for for å hindre at det å motta meldinger blir et slit, og at kvaliteten på meldinger øker.

* Lage mekanismer som gjør at både han og henne tar mer initiativ til å ta kontakt.

* Mekanismer for å komme fortere til en date. Målet er at man skal date og finne hverandre ved å prate ansikt til ansikt. Ikke drive i evighet her inne og chatte som bot'er / roboter, fordi man fant ut at det var så morsomt.

* Lytt mer til brukerne.

* Kanskje mer markedsføring? Syns det er magert med brukere. Tror det stor overvekt av single med barn her inne. Ikke bra (for oss uten barn).

* Vurdere flere arrangementer. Dette er en flott side av sukker, men noe jeg ikke benytter meg så veldig av. Skyldes nok en kombinasjon av tid, prioritering, og typen arrangementer. Her kan sukker blir litt mer kreative.

* Singelfestene, må bli litt mer futt i. Tidligere så har det vært konserter, det bør det fortsette med. Det bør være slik at oss single som dropper festen, føler oss fristet til å komme, fordi festen i seg selv virker spennende (ikke bare pga. at det er single der). Betaler gjerne mer for en ekstra god fest. Festen bør være så god at alle fra hele Norge ønsker å reise til Oslo. Tenkt nytt, så lenge det ikke blir kleint eller dumt.

Sikkert mer å forbedre, men dette var mine tanker.

1 million single søker "asyl" hos en fremmed
- de flykter fra havarerte ekteskap
- de flykter fra ensomhet
- de flykter fra plagsomme eller voldelige X'er
- de reiser gjerne gjennom kommunegrenser, fylkesgrenser eller til og med gjennom landsdeler for å finne en trygg havn eller et nytt hjem
- noen har med seg ID eller er uten ID (pseudonym) til Sukker-UDI
- de tar sikte på å få permanent oppholdstillatelse hos den nye fremmede, det kan ta opptil 7 år
- men de reiser gjerne på ferie til hjemmet eller stedet de flyktet fra
- den fremmedes viktigste oppgave er å avsløre flyktninger som søker asyl på falsk grunnlag.
- Hvor mange får permanent oppholdstillatelse? Det vet bare Sukker-UDI...