Sukkerforum

Er en liten ting som plager meg om dagen...

Håper at de rundt meg ser på meg som en raus og snill person som gjerne deler med mine venner og stiller opp når det trengs, for det ønsker jeg å være.

Men når det til stadighet bare går ene veien, folk "låner" eller ber meg legge ut for ting og "skal betale tilbake asap", men ikke gjør det og attpåtil blir snurt når jeg ber om penger tilbake og jeg føler at folk tar ting som en selvfølge, da blir jeg om ikke sint, både veldig skuffet, lei meg og småsur.

Har en venninne som er litt slik - det er som oftest hun som er på besøk hos meg og er det jeg som har invitert til f.eks. middag så er det jo klart at jeg stiller med det. Men om jeg har spurt om vi skal "henge" og f.eks. lage middag sammen, syns jeg ikke det er urimelig at vi deler på kostnadene.....Hun tar heller aldri med seg noe å drikke på selv om vi skal drikke vin en kveld eller noe, men "snylter" på meg. Sist gang hun var her hadde hun tilfeldigvis "glemt" lommeboken sin da vi skulle ned på butikken og kjøpe noe snacks og ble snurt attpå til fordi jeg ikke kjøpte inn mer enn en pose chips og sa om hun ville ha noe annet så fikk hun kjøpe det selv. Også i dag da så skal jeg ha vors her som inviterte henne for en uke siden og sa at hun kunne ta med det hun ville drikke på og eventuelt noe snacks, men nå vil / kan hun plutselig ikke komme fordi hun ikke "har penger og gidder ikke gå om hun ikke har noe å snacke eller drikke på" og attpå til ber hun om å få låne penger til drikke av meg....Sitter med følelsen av hun nok en gang forventer at jeg skal stille "barskapet" mitt til fri disposisjon for henne.... og det hadde jeg ikke hatt noe problemer med om,ja, det var fordi jeg føler at det blir tatt som en selvfølge osv.

Er det bare jeg som er hårsår, eller noen fler som syns dette grenser til utnytting av gjestfrihet?

Det er på en søndagsmorgen når man har spiser frokost og sofaen er inntatt, at man virkelig kjenner savnet etter en og dele livet med! Jeg skulle ønske "hun" dukket opp snart jeg :)

Jeg hører mye på House/Electronica, så min favoritt akkurat nå er DVBBS & Borgeous - TSUNAMI - Youtube link http://www.youtube.com/watch?v=0EWbonj7f18

Hva er din favoritt akkurat nå?

Tittelen sier det meste.

Normalt på denne tiden ville jeg vært bøttefull på vorspiel eller i en bar.
Men er i en en fin flyt med trening og sundt kosthold, derfor holder jeg meg edru i helgen.
Jeg føler meg voksen og sunn :)

Men hvorfor er du på sukker i dag?
Og hvordan får et deg til å føle deg?

Nå er jo ikke de herlige forumssukkerkvinneskribentene representative for majoriteten av sukkerkvinner - siden de aller fleste sukkerkvinner er gratismedlemmer - men det hadde jo vært artig å se hvordan VÅR pågang rammer dere (betalende) sukkerkvinner ;-P ...????

I det jeg skrev det skjønte jeg at det kanskje ikke kommer så mange svar i denne tråden, siden så få sukkerkvinner er betaslende medlemmer....eller? Prove me wrong?

Ja, veldig nysgjerrig i å kikke inn i jentegarderoben :)

Det er greit å ha noen krav altså, i forhold til en kjæreste. Men er nettdatere litt mer kresne her enn ute i "det virkelige livet"?

Det er så mye som ikke kommer fram i en profil, av noen få bilder og ord. Som f.eks personens utstråling irl, væremåte, gimikk, stemmen, og andre ting vi kan se (og høre) når vi møter folk face to face.

Her kan vi, nesten litt kynisk, avvise og blokkere folk bare fordi vi ikke liker noens utseende (vet en del gjør det, selv om jeg bare blokkerer ufine folk).

For et par uker siden fikk jeg meg en liten oppvekker. Var på et kurs. Kursholderen hadde et ganske så vanlig utseende, men jeg la merke til den gode utstrålingen hans fra første stund. Kurset varte i 3 1/2 t, og i løpet av den tiden ble jeg mer og mer tiltrukket av ham, for han var helt herlig! Rett og slett RÅ. Han gikk fra "vanlig" til ekstraordinært deilig på under 3 1/2 time. Husker jeg tenkte for meg selv: "Hadde han hatt profil på sukker, så hadde jeg antagelig ikke trykket meg inn på bildet hans, fordi han mest sannsynlig ikke er spes fotogen. Alt det jeg ser nå, vil jeg aldri kunne se ut ifra noen få bilder." Et wow-øyeblikk som jeg har tenkt mye på i ettertid.

Har du hatt lignende opplevelser? Andre tanker rundt emnet?

Finner en profil med høyt matchtall, fornuftig alder, og et tiltalende bilde. Klikker meg inn, og blir typisk litt skuffa siden hun bor i en annen by. (Virker som 90% av de jeg har match med bor i Oslo eller deromkring og deltar i NM i tindebestigning hver eneste kveld. Nok om det.)

Men dealbreakeren: Profilteksten, dvs det er skrevet masse, men ingenting henger på greip. Det er ikke en og annen tasteleif, det kan jeg leve med i disse autocorrect-tider, vi sankker om settninge rsom borttimot ikke er Lesselige. Tror ikke dysleksi er et tema, og det er norske damer - neppe googleoversettelse (de er som oftest mye bedre, da er det mer at ordene ikke passer sammen).

Det er en hel del slike profiler, ikke et enestående tilfelle.

Leste nylig en artikkel om at sjefer som ikke klarer å formulere seg skriftlig blir sett på som inkompetente - uten at de nødvendigvis er det.
Har også lest at det skriftlige utgjør bare 5% av totalinntrykket for en profil - kan dette stemme?

Dersom profilteksten - som jeg antar mange gjør seg litt flid med - er såpass dårlig, hvordan fungerer slike mennesker i det daglige, kan da umulig ha en jobb som innebærer å skrive noe (og da lurer jeg på hvilken jobb dette er)? For min del tror jeg ikke jeg passer sammen med ei dame som ikke kan skrive en forståelig handlelapp til butikken, uansett hvor oppegående & deilig hun ellers er.

Er det jeg som er alt for vanskelig/dømmende/kresen/sær? Eller sier en profiltekst full av feil noe om personen bak profilen?

For the record: Jeg er ikke rettskrivingsnazist eller noe slikt, bare noen betraktninger =)

Hvorfor er damer innom profilene og blokkere etterpå?
Hvorfor ikke bare unngå å se på profilene
Eller er det ett mesterskap om å ha flest på blokkeringslista
Når man er her på mobilen, så ser man helt øverst at man blir blokkert.

Vi ser på profiler, vi sender meldinger, vi håper å få respons fra en som virkelig «slår oss ut» både mentalt og fysisk. Og så drar vi på date. Der treffer vi mange slags mennesker. Unike mennesker. Mennesker som har levd sine liv, og er merket av det, på godt og vondt. Så sitter vi der da, og lurer på om dette er han / hun jeg skal satse på å finne ut om det kan bli noe mer med. Og så er det vel lett å lurer på om det ikke finnes en som er penere, sprekere, har bedre gener, passer bedre inn i hverdagen min, eller hva det enn er som skal passe.
Det med å alltid lure på om man kan få noe bedre tror jeg er en forbannelse for mange. Og en forbannet egoistisk tilnærming. Jada, man er jo alltid egoist, og den som ikke kan elske seg selv vil slite med å elske andre. Men om man alltid venter med å gå fullt inn i et forhold fordi man kanskje treffer en flottere mann/kvinne rundt neste sving, blir man en bitter og ensom stakkar. Som ikke fortjener å finne noen i det hele tatt.
Min erfaring er ellers at det grønneste gresset, det er det nyklipte som sitter fast på mine føtter når jeg har gått barbent bak gressklipperen.

Hva sier reven?

I dag er jeg lykkelig og har lyst å klemme alle!! :) Håper alle har en fin dag og får en strålende helg :):)

*KLEM* til alle som vil ha :):):):):)

Jeg har forstått at dette er en enkel sak for kvinner, også har jeg hørt at det er nærmest umulig for en mann.

Stemmer dette, eller finnes det noen smutthull?

Du sier "Wow! Sexy!" om noen som står med ryggen til, for deretter at personen snur seg.

Hva er da mest pinlig?

1. Personen viser seg å være av samme kjønn.
2. Personen viser seg å være litt vel ung.

Kjør debatt!

Jeg sender en gang i blandt gule hjerter til menn jeg liker. Ofte dersom jeg ikke kommer på noe å skrive men vil vise at jeg er interessert. Ofte går de inn på min profil etterpå, men sjelden skriver de. Jeg har tenkt som så at skriver de ikke så er de ikke interessert. Eller er det sånn at noen synes det er treigt med hjerter uten medføgende meldinger og derfor ikke skriver...????

Hva er greia med at så mange sukkerdamer har gått til profesjonelle fotografer for å ta bildene sine???

Hva er det menn har lyst å vite når dere åpner en profil? Bør teksten være kort, lang, informativ, detaljert, morsom, annet? Hva tiltrekker og hva jager bort? Forutsetter at det må være lov å være ærlig.

Sitter og ser på Nyhet og respekterer oppgavene til en politi-advokat med saklige vurderinger for allmen-preventiv beskytt.

Lønn ca 600-750 K

opp mot halv-hovne betrevitere som for enhver pris forsvarer overgrep-og annen kriminell adferd som kan koste oss borgere dyrt.

Lønn 1.200 K +++----

Hvem han mest allmen og troverdig IQ og hvem er det behagelig å omgås med........av disse kandidater ????

Liker du dobbelt-moralister med skinnende dollar-øyne ber jeg deg vennlig holde deg borte fra tråden !!!

Nettopp registrert meg, men får ikke lagt inn bilde eller endret profiltekst. Why? Sitter på mobilapp.. Takknemlig for hjelp:-)

Mesteparten av meldingene blir enten ikke lest eller ikke besvart av jentene her inne. Det er vel ganske normalt på sukker har jeg skjønt.

Mesteparten av de jeg har snakket med gjennom nesten et år her (mange over ganske lang tid) virker som om det å møtes IRL er helt livsfarli !?!?!? Hva er egentlig vitsen med sukker da ???

Selvfølgelig unntak, noen blir jo faktisk med på date og de fleste av disse er gått veldig bra og vi har både hatt det koselig og møttes igjen.... Men hva er egentlig greia med at det er en kjempekløft mellom å snakke på meldinger og faktisk møtes for å hilse på hverandre???

Er litt vanskelig å treffe noen her hehe eg e litt skuffet over hele sukker, kan ikke akkurat si det hagler inn med meldinger eller svar på meldinger, men men det får bli med denne måneden hehe

Har lest på forum de siste dagene at kvinnene etterlyser de såkalte gentlemennene. Hva er egentlig en gentleman?, og døde ikke den rasen ut ved likestillingen?

Det er mange som vil ha i pose og sekk, jeg er forresten en av dem, ikke en tåre hadde blitt felt om jeg hadde vunnet på Lotto og V75 på samme dag.

Jenter, kvinner og tenåringer med høy eyeliner faktor, det dere kverver er jo ikke reint lite. Det skal være en høy mørk prins med egen stall og hest, han skal være en demon om natta og myk som en smøreost om dagen. Han skal ha egne meninger så lenge det der de samme som deg, han skal ikke være en tøffelhelt så lenge det ikke passer deg, men får gjerne grine så snåtten sildrer under siste episode av En tre bakke, men på byen skal han forsvare alle så besudler deg i en tåke av mannlig testosteron.

I hjemme skal han lage mat, rydde og vaske, på lik linje med kvinnen, men han skal også være handy, fikse det som trengs fikses, og det skulle helst ha blitt gjort i går. Tippekampens dager er talte, og golf kun et vagt minne. De eneste køllene som en får kjenne på nå er svigermors. Mens VISA korte går varmt i sko butikken, frisøren, negledesigneren og i hudpleie salongen samt diverse andre butikker vi menn bare har hørt om, står mannen hjemme og bytter Tsjernobyl bleier å drømmer om et nytt stereo anlegg. Skulle tullingen gå til steget å kjøpe dette uten godkjenning ventes en uke med samsoving sammen med bikkja.

Mennene i dag skal være i kontakt med sinn kvinnelige side, gå med veske, bruke eyeliner og se ut som Rambo. Vi har også fått våre egne "topper" som Johan Golden viste med vekslende hell. Nei kjære kvinner, gentlemennene døde ut på samme tid som Otta gruppa ble etablert og forlangte en endring av det mannlige kjønn. Blame yourself.

Men hvor er Gentlekvinnen i dagens samfunn? har de eksistert?

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

Dette er en video jeg kommer over på youtube som jeg syns var veldig fin. Tror det er mange her inne og der ute som trenger litt motivasjon og tenker ofte at jeg ikke klarer det, eller det går ikke. Se denne og tenk engang til :)

Litt lenger video her
http://www.youtube.com/watch?v=AJvEoLPLIg8

Med hederlige unntak selvfølgelig...men det er massivt med forumtråder som underbygger dette argumentet...og egen erfaring med over ett års superbrukermedlemskap = ingen førstemeldinger fra damer !

Man er som mann på sukker helt avhengig av å være en av de flere hundre som tar kontakt ... Selv foretrekker jeg en likestilt og selvstendig kvinne som også tar et slik initiativ, i motsetning til en passiv kvinne som KUN velger og vraker utifra de som tar kontakt med HENNE!

Hvorfor sender ikke sukkerkvinner førstemeldinger??? Har de ikke initiativ???

Jeg har alltid vært sammen og datet norske damer på Østlandsområdet. Mange av disse har også vært godt over gjennomsnttlig attraktive damer, sett fra venners standpunkt også. Disse har man møtt gjennom jobb, hobbyer, venner og byen. Ganske normalt med andre ord.

Det siste året har jeg vært på en god del sukker-dater, synes jeg selv. Ca 5-10 enkeltpersoner. Det rare er at det bare har vært med damer av utenlandsk bakgrunn. Det strekker seg fra vestlig, latinsk, afrikansk til asiatisk - det er jo rene Olympiske Leker eller United Nations / FN i dating! Grunnen til at dette ikke har utviklet seg til maksimalt noe mer enn 5-6 vanlige dater og hengehalmsmoro, er både at jeg eller damen ikke fant at det var grobunn for å ta det videre. Ganske vanlig det også.

Enda rarere er at det har vært NULL RESPONS fra de forskjellige NORSKE damene jeg har møtt her inne!?!?!? Ikke engang en kaffedate eller si hei, mens vi er på byen samme helgen. Det lengste jeg har fått til av kontakt med en NORSK dame på sukker, er et vi veksler fire-fem meldinger på tastaturet, and thats it....

Når du går inn på en profil og tenker at her burde man skrive en melding, men man er litt usikker på hva man skal skrive så man bruker litt tid og gjør andre ting mens hjernen finner på noe super smart som vedkommende bare må svare på. Så gjør man seg klar for å skrive geni settningene men da oppdager man at vedkommen har vært innom profilen din og blokkert deg!

Jaja, sånn er det. Det positive er ihvertfall at hun sjekket profilen min.

Treffes

Ingen svar
(mann 35 år fra Hordaland) Privat melding

Noen som e kin på å finne på noe kjekt ;)

Dagen begynte så bra!!

Logger inn på Sukker og ser at det har kommet... en melding!!!

Juuhuu tenker jeg,
NÅ skal det skje,
NÅ skal jeg endelig møte drømmemannen!

Endelig en som har lest profilen min og liker tekst og bilder... Som kan tenke seg å satse litt på å bli kjent med meg..

Med bankende hjerte og skjelvende hender trykker jeg inn på meldingen.... klar for å møte Mannen!!

Jeg begynner å lese, en høflig start .. en som har brukt mye tid til å lese og se på profilen min.. dette lover bra!

Men etterhvert blir språket litt rart... og rarere, og rarere... jeg aner at Google har vært inne med oversetteren sin...
FAKE!!! En Fake profil!...
Jeg skynder meg å blokkere, og logger av....

Dagens store skuffelse... lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom resten av dagen, og reise meg igjen... om jeg noen gang klarer det..

Woow,du ser beutilyl,liker bli kjent med deg og været,,herregud,den tok kaka,ler,men jeg er så møkkalei av menn som
tror noen biter på dette,jeg har hatt tønnevis av slike falske meldinger,finnes det ikke en sil som man kan få lov å slippe motta
nonsens.Dere menn har vel det samme problemet,eller er vi kvinner mest utsatt,blond og,,

Hva vil vi ha? Og hvordan kommer vi dit?
Jeg sjekket opp min ekskone på en fest. Vi hadde sex på første date. Det holdt i 25 år.
I går møtte jeg igjen hun jeg var sammen med i fjor. Markerte at det var et år siden vi møttes. Nå er vi gode venner. Men det blir ikke oss to igjen. Selv om tonen oss imellom er god, den.
Det er nok mange av oss som gjerne vil ha et forhold igjen. Men etter hvert kommer erkjennelsen av at det ikke skal skje for enhver pris. Vi er gjerne greit etablert i enpersonshusholdninger, og har økonomien på stell med bare egen inntekt. Så hvor skal en kjæreste passe inn?
Jeg er en middelaldrende mann. Og dermed ønsker jeg meg en kvinne som ser ut som hun er 10-15 år yngre enn meg. Samtidig kan hun godt ha klokskapen og livserfaringen til en person som er eldre enn meg. Det er også fornuftig i forhold til å kunne gå inn i livets solnedgang sammen, om mange år. Så er det fint om hun tilhører samme klasse som meg, eller er innstilt på å gå inn i den. ;-)
Så hvor finner jeg kvinnen som ser ut som hun er 40, er klok som en 55-åring og mener jeg er svaret på hennes drømmer om en mann? Og hvordan kan jeg overbevise henne om at det er meg hun leter etter?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Hvorfor er alt så lett å gjøre vanskelig? Og motsatt; Komplisert å gjøre enkelt?

Opplevelse etter kort tid på Forum: mange ufine kommentarer:-( helt unødvendig! Greit å si man er uenig (skal ikke være dot!) men mye Bedre om man er hyggelig og respektfulle ovenfor hverandre! Fokuser positivt, og hver glad! Det er veldig hyggelig, og du får et bedre liv !
Bare en lite kommentar basert på opplevelser.

Kapitalens utfordringer. Dette er neppe et problem for almuen. Men jeg ser at suksess med å finne en baronesse kan gi kapasitetsproblemer. Jeg disponerer hytter både ved sjøen og på fjellet. Et privilegium. Men også en binding, særlig siden det forventes at jeg bidrar praktisk med vedlikehold. En rimelig forventning når baroniet skal opprettholdes. Men om jeg også finner en dame som har (tilgang til) hytte, og vil ha med meg dit, begynner fritiden å bli veldig låst. Og hvordan skal man da i tillegg få tid til å opprettholde ymse turer til Prekestolen, over Besseggen, til verdens metropoler og være sosial med venner i helgene? Har de ærede forumister noen råd eller forståelse for dette?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Ja, som overskriften sier:

Er du for eller imot OL i Oslo? Begrunn gjerne om du føler for det :-)

Det er trafikkfarlig, og det gjør vondt i tissen.

Tid for vitser isteden for klaging. Kom med noe ;) Jeg har en her til dere.

En mann satte inn en annonse i aftenposten med overskriften "Kone søkes".
Dagen etter hadde han fått hundrevis av epost. Alle sa det samme:

-"Du kan få min"

Har sett i flere jenteprofiler at de vil ha en mann med stor M.

Etterhvert begynte jeg å lure på hva egentlig denne M'en stor for?

Munn?

Eller kanskje Muskel?

Confjuzt...

Helt seriøst:

Da denne valgkampen startet, synes jeg dama var rågod! Saklig, informativ, kunnskapsrik og profesjonell.
Jeg var imponert. Nå har det gått noen uker, og jeg er allerde ordentlig, ordentlig lei av dama.

Man skal ikke stemme på personer. Selvsagt skal man ikke det!
Og hadde jeg ville stemt høyre, måtte jeg nok tåle henne.
Men hun har virkelig overbevist meg om at jeg stemmer rett ved å ikke stemme høyre ved valget denne gangen.

Så takk for en fin valgkamp - den har hatt sin misjon :-)

Samsung lanseringen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym santonse

Flere som så påsamsung lanseringen?
Weee!! har lyst på!

En attraktiv mann som tilfredsstiller deg men selv sliter litt med å komme (og du fant ut han har hatt et stort utvalg kvinner av rang)

eller en gjennomsnitts-mann som i de fleste tilfelle tømmer seg ( etter 3-5 minutter ifølge vitenskapen) før du får din orgasme ??

Jeg har vært på ganske mange date opp igjennom årene ... og mellom forholdene, haha

Men ganske ofte - vil faktisk si som regel - ser ikke dama like bra ut i virkeligheten som på bildene. Noen ganger blir man rett og slett lurt, det er ikke hyggelig - og veldig bortkastet tid for oss begge, tenker jeg.

Det henger kanskje litt sammen med at damer doller seg opp for å bli tatt bilde av (for publiseringen), mens vi gutta bare knipser i vei?
Men veldig mange av dame bildene er tilsynelatende hverdagsbilder ...

Noen erfaringer eller kommentarer ?

Sitter her med noen tanker rundt menn og dems oppførsel og evne til å kommunisere. ( dette gjelder ikke alle menn, men veldi mange ) har opplevd att mange som tar kontakt byner med en hyggelig hilsen men detter fort inn på sex. Er sex det som er mest vesentlig når det kommer til å treffe nye mennesker?? Er det kun på "soverommet" att kjemien skal stemme?? Tror dem att man kan bygge ett seriøst forhold basert på kun sex??? Disse frekke og for meg useriøse meldinger gjør meg faktisk litt iritert. For spør man personen om dette kommer det som oftest ett enda frekkere svar. Hva er greia??? Er menn så primitive??? Bare så det er sagt, jeg tar ikke alle over en kam, men er gentleman og normal oppførsel utgått på dato????

Køben

Siste svar ti. 3 sep. 2013 22:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Opera

Jeg er gjennom min jobb fått invitasjon med følge til helgetur til København 20. - 23. september fra Værnes. Noen som tar sjansen å holder meg med selskap? Resten av reisefølget er nok litt eldre næringslivstopper med følge, mens jeg er tretti.

Jeg har hatt profil her en stund og etterlyser god gammeldags gentleman-oppførsel hos menn. Da skal jeg love at dere hadde fått lettere kontakt med damer, flere dater og generelt blidere damer. Damer blir litt sure av å få sexhenvendelser og menn som bare vil ha litt underholdning mens de holder på med andre ting. Det er lett å bli skuffet over menn generelt. Dere er sikkert her, dere høflige, snille (og spennende) menn. Spill litt på at dere er menn, ta kontakt, vær høflige. De aller peneste damene får nok mesteparten av henvendelsene og skaper frustrasjon hos alle dere som ikke får svar. Finn de normalt pene, sunne friske damene, vis deg fra din høflige side og plutselig er innboksen din full;) Og: vær ærlig med dine hensikter.

I disse mobbedager!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym santonse

Spilt inn der jeg jobber :)
http://www.youtube.com/watch?v=mkEUBOqgrjY

Det var da utrolig mange her inne som setter IQ-sliden til maks, eller nesten maks. Jeg tviler jo på at Sukker er en underavdeling av Mensa. Dette her demonstrerer jo egentlig hvor tullete enkelte av innstillingene kan fungere.

Sukker er ikke virkeligheten, og det er lett å pynte på sannheten. Og det er kanskje greit å bare fremheve sine gode sider, men ikke prøv å vær noen du ikke er. Ikke si at du jager fjelltopper hver helg, om du egentlig er fornøyd med den ene turen i året. Ikke si at du er supersosial og har tusen baller i luften hver dag, om du egentlig liker bedre å slappe av på sofaen med en god film. Faren er at du skremmer vekk de som er som deg. For uansett hvem du er, så er det noen for deg! Bruk litt tid på profilteksten for å få frem hvem du egentlig er og vis bilde av hvordan du egentlig ser ut. Lenge hadde jeg bare ansiktsbilder, fordi jeg ikke er helt fornøyd med kroppen min. I profilteksten sto det en tekst som kunne beskrive de fleste jenter på 25 år. Etter at jeg la ut flere bilder av hele meg, og oppdatert profilteksten til å vise hvordan jeg faktisk er, så har jeg fått flere og mer interessante førstemeldinger. For vi liker ekte mennesker! Bare en hyggelig oppfordring her en søndags morgen :)

Det kryyyr av bilder damer med bilder fra nettopp disse to stedene. Ikke bare det, det er bilde fra nøyaktig samme punkt på begge stedene.

Når dere damer som forsøker å portrettere at de er mye ute på tur og er aktive, så gjør dere dere selv en dårlig tjeneste med å legge ut disse bildene. Vi menn som faktisk er mye ute i naturen tenker da automatisk at dere tar en eller to turer i året.. og den/de turene legger dere i turistruta sammen med alle andre.

Undertegnede har ruslet rundt i byen i dag – som vanlig med noe mynt lett tilgjengelig!
Jeg gir gjerne litt til dem som sitter på gata med koppn sin!
Tror på at dersom man deler av sin overflod så får man dobbelt igjen!

I dag observerte jeg at det flere enn vanlig som i dag puttet mynt og sedler i tomme kaffekopper!
Kanskje de siste dagers fokus på Romfolket har gjort noe med givergleden til ”folk i gata”?