Sukkerforum

Lurer på om noen glade (jenter) er oppe og venter på å stille klokken og kanskje vil skravle? :-)

Er lei av at folk med kjæreste og/eller unger nedprioriterer oss som er single. Skjerpings!

Selv er jeg på Cupido og Match. Liker Sukker bedre enn Match (flere østeuropeiske horer der), og Cupido er er mer, men ikke bare, rettet mot sex. Har vært innom eros også, men der er få kvinner.

Basert på en annen tråd her på forumet oppretter jeg en ny tråd med et litt annerledes vinkling enn det var opprinnelig i den andre posten.

Jeg har veldig lyst på et seriøst forhold med "den rette". Men ettersom det tar så lang tid før "den rette" dukker opp, så har jeg pinadø lurt på om det ikke er på tide å skaffe seg en venn rett og slett for sexen. Har aldri hatt det før, og lurer på om det er noen som har erfaringer å dele.

Jeg ønsker å være åpen om hva jeg søker, det er ikke et alternativ for meg å spille på jenters følelser for å få det jeg vil ha. Da går jeg heller på byen og prøver meg på noen som er ute etter tilfeldig sex. Det hadde uansett vært hyggelig med noen man lærer å kjenne på det området, og ikke en ny hver gang. Kriteriene for en sexpartner er lavere for meg enn for en man ønsker et fast forhold med, og da kan dette kanskje være en god løsning.

For eksempel:
Hva er rette forumet å henvende seg til, er det akseptabelt å søke på sukker etter dette?
Er damer interessert i noe slikt i det hele tatt?
Andre erfaringer som er nyttige å vite?

Fint om denne tråden ikke sporer vesentlig av.

Denne tråden kan nok misforstås på både den ene og den andre måten, men jeg satser på at folk forstår den sånn ca rett likevel.

Jeg er ei jente i midten av 20-årene som er overvektig og har kiloene fordelt på en måte som gjør at jeg er stort sett pæreformet. Det vil si relativt smal midje, stor/bred rumpe og hofter/lår. Ikke de største brystene. Er heldig nok til å ha et ansikt som ser ut til å "appellere" til flere og er ganske fornøyd med det, selv om det er den litt atypiske sorten pent.

De aller fleste som kjenner meg vil nok si at jeg er selvsikker. tøff og relativt sjarmerende.. men det er langt fra slik jeg føler det selv akkurat nå. Det er de som sier de synes jeg ser veldig bra ut og det skjer også at menn legger an på meg om jeg er ute på byen en sjelden gang.

Likevel ser jeg ser ikke på meg selv som tiltrekkende lenger. Det har ikke med vekten alene å gjøre, det er som om noe har skrudd seg av. Jeg kan se at jeg ikke er stygg og at jeg ikke er helt enorm.. men jeg føler meg virkelig ikke sexy. De komplimentene jeg får klarer jeg ikke å ta seriøst og oppmerksomheten er koselig på en måte. men gir meg ingenting.

Til tross for at jeg forstår at noen mest trolig er tiltrukket av deg når de prøver å sjekke deg opp, så er jeg likevel helt overbevist om at de ikke synes jeg er noe særlig. Det virker kanskje litt rart.. men jeg tror som regel at jeg scorer flere poeng ved å fremstå som selvsikker og være sjarmerende enn jeg gjør ved å se ut slik jeg gjør.
Noe som kanskje burde være positivt, men som får meg til å føle at om jeg ikke hadde den samme utstrålingen, så hadde ingen vært interessert i meg... At uten den, så er jeg like lite tiltrekkende som jeg føler meg.

Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal klare å snu denne tankegangen. Før når jeg har jobbet med selvtilliten min gikk det på vekten min og utseendet mitt, etter at jeg gikk ned ganske mye så kom det av seg selv med litt hjelp fra fokus på det positive.

Denne gangen kjennes det helt annerledes. Det er som om jeg har mistet noe.
For å si det på en litt humoristisk måte. It seems I have lost my mojo,

Er det noen som har lignende erfaringer og har klart å bryte ut av det?

Fredag kveld i morgen. Noen som kunne tenke seg å samle en liten gjeng å gå ut å ta noen Pils eller drinker i Oslo imorgen?

I går hadde jeg besøk av en venninne jeg ser sjelden (hun bor ikke i Norge), og fikk "kjeft" fordi jeg tror livet kan gi meg noe mer enn hva jeg hadde da jeg var gift..

Joda, jeg var gift med en veldig grei mann - noe han selvsagt fortsatt er, men kjærligheten mellom oss ligner på den mellom søsken. Jeg vil ha en kjæreste, elsker, samtalepartner, en som ønsker å bruke av sin tid til å være med meg. Hull i hodet, mener venninnen min, og synes det eneste smarte jeg kan gjøre er å gjeneobre eksen.

Faktisk er jeg mye heller alene enn å leve i et proforma ekteskap, så å gjøre mine hoser grønne hos ham igjen er helt uaktuelt.

Er det noe i det hun sier? Er vi for lite flinke til å sette pris på det vi har. Var jeg..?

Min far er forresten helt enig med henne, tror han gleder seg litt til eksen får seg dame (blir funnet av en, tviler på at han går aktivt inn for det), for da regner han med at jeg innser at jeg er en idiot. Ellers er han grei, altså. ;-)

Av og til når man vil dobbeltsjekke en profil eller noe, men de er fortsatt pålogget, føler jeg det hadde vært greit å kunne velge av sånn at de ikke får beskjed om at du er innom profilen deres. Usynlig browsing, altså.
Eller hva? :P

Har vært på en del sukkerdater, hvorav noen av de har vært såpass interessante at jeg har hatt ønske om å bli bedre kjent med mannen. Jeg har følt litt kribling og vært ganske på og positiv i forhold til potensiale i dette. Men, etter at vi har hatt sex, mister jeg interessen rimelig kvikt. Det kommer ikke av at sexen har vært dårlig, den har vært bra, hvis ikke veldig bra.

Dette har nå skjedd for tredje gang. Hva er det med meg da? Føler meg som en maneater.

Ville bare skryte av at det finnes så mange flotte mannfolk i Norge... Så mange oppriktige, varmhjertede, rause gentlemen! Jeg kan ikke drømme om noe bedre!!! Ikke minst beundrer jeg hårveksten, manne lukten, de snille øyene, de store hendene, den beskyttende brystkassen, manne rompeballer, og det søteste: de små tingene dere gjør for oss kvinner som forteller utrolig mye. Sukk.... :) livet er fantastisk med dere!

Hilsen den femininne kvinnen med det lange velstelte håret!

Jeg møtte en mann (!!!) i forbindelse med jobb for noen uker siden. Han gjorde et godt inntrykk og vi fikk god kontakt, sånn profesjonelt sett iallfall.... Det har vært endel mail kommunikasjon frem og tilbake etterpå. Mest ang jobb, men med en viss flørtende undertone fra begge parter. Tror jeg...

Nå har mailutvekslingen stoppet opp. Av naturlige grunner. Jobb saken er avklart. Jeg kjenner han overhode ikke. Ingen felles venner eller andre naturlige møtesteder vi har felles. Ifølge den åpne fb profilen hans er han singel ;)

Hva gjør jeg? Og hva kan jeg si/skrive til han uten å virke for pushy. Jeg er veldig nysgjerrig på denne fyren og kunne godt tenkt meg å utforske dette litt nærmere. Men er i verdens største pyse og er livredd for avvisning!

Skal jeg tolke det at han ikke skriver mer eller tar kontakt i en annen kontekst enn jobb som et tegn på at han ikke er like interessert??

Trenger litt hjelp her :)

Hei dere!

Det er en del ganske gode tråder her på forumet, og viktige problemstillinger tas opp - som også fortjener gode svar.

Jeg ser veldig mange velger å dele sine meninger anonymt - og syns det er veldig rart. Sukker.no er et sted for å bli kjent med andre mennesker, og ens ytringer og meninger forteller veldig mye om en selv.

Hva er årsaken til at du velger å poste anonymt?

Børnemishandling, vold i hjemmet, utrygge forhold!

Dette må vi få mere fokus på.

http://lodgelady.blogg.no/1382568243_men_hvor_skal_jeg_sov.html

Hei! Ikke noe stort problem her eller verdens undergang.. Men jeg må ærlig si at jeg ikke skjønner meg på jenter OVER hodet...

Jeg jobber på sjøen og er vekke i 6-8 uker om gangen.. Sist jeg skulle mønstre av skrev jeg en status på facebook og ganske kort etter det var det en jente jeg liker som kommenterte at "Det var på tide at jeg kom hjem no:)" dette skjer nesten hver gang jeg skal mønstre av. Jeg snakker mye med jenta når jeg er på jobb men med en gang jeg er på Norsk jord igjen er det nesten som om hun "bryter kontakten" litt... Jeg prøver å ta initiativ med å invitere hun på middag eller bare ganske enkelt gå ut og ta en pils eller kaffe.. Hun takker stadig ja til p komme på middag hos meg men så er det alltid noe fra hennes side som dukker opp... skjnner ikke dette helt.. er det noe jeg gjør feil her??

Trenger råd, jeg:

Hvilken av maskinene er den beste?
Og hvilke kaffekapsler er de beste?

Takk om noen gidder å engasjere seg :-)
Ønsker alle samtidig en digg dag!

Jah... møtte en fyr for ikke så lenge siden, og jeg er virkelig dum noen ganger. Vi hadde sex, endel ganger, noe jeg angrer på. Ikke misforstå, jeg likte det... veldig... men de jeg har hatt sex med på første date, ender også ofte opp som "et fjernt minne". Men, det som overrasket meg, var at han sendte meg melding dagen etter! Med oppfølgingsspørsmål på det jeg svarte i meldingen (og meldingene fortsatte utover dagen og i går). Jeg likte han skikkelig godt, overraskende godt, og jeg har såå lyst å møte han igjen. Han bor et lite stykke unna, men ikke så langt at jeg ikke kan ta buss dit en hverdag og få endel ut av kvelden med han. Om det ga mening... men jeg har hørt at sex på første date ofte ender med at det ikke blir noe mer, for da kan han tenke at jeg er billig og lett på tråden. Noe jeg er til en viss grad, egentlig, fordi jeg blir ALLTID revet med og elsker sex. Så jeg er ikke akkurat vanskelig å be.

Har ikke hørt noe i dag, men jeg får panikk om jeg merker at jeg liker noen. Som mer enn bare en jeg har hatt sex med. Og nå har jeg panikk, fordi jeg liker han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram. Skal han ta initativ til å møtes? Jeg spurte om han ville møtes igjen, og da sa han at det kan vi. Men jeg aaner ikke hvordan dette funker!! Faen.

Er sosial i aften, men vil være hjemme. Den følelsen.

Derfor: Om noen bare har lyst til å skravle litt, kan man gjøre det her :-)

Jeg har lite besøk på min profil. Og de som er innom skriver sjelden melding. Profilen er litt kjedelig, kanskje... men det er vel viktigere å kun være den man er og ikke selge seg inn som en kulere, penere og smartere versjon?
Hva gjør du?

Til de som leter etter kjærligheten;

Jeg kom til å tenke på at fokuset mot å finne seg en partner er ødeleggende i seg selv da, dog man utvikler såkalte "sjekklister" hvilket medfører til at man glemmer å bli bedre kjent og gå ned i dybden med et annet menneske, det utvikles i en negativ retning mot såkalte "kjæresteshopping/multidating/kjøttmarked". Det å utvikle denne sjekklisten gjør at de positive sidene ved en person blir under skuet av de fremhevende negative sider, noe som er uheldig i seg selv, slik at man glemmer å gå ned i dybden av et annet menneske. Det er trist om en person utvikler seg i retning av å se på dating som et tidsfordriv. Slik at man blir enda mer skeptisk, enda mer lei osv, en uendelig ond sirkel, hvilket medfører til en mindre heldig datingskultur!

Og et par ord om dette med kjemi ved første date; det legges altfor stor vekt på denne kjemien, god kjemi på første date er nødvendigvis ikke en god prediktor på et velfungerende forhold? Noen er mer utadvendte, mens andre er innadvendte, mulig en har hatt en dårlig dag, kanskje stemningen ikke helt passet osv. Det finnes en rekke ytre faktorer som kan påvirke ens emosjoner. Hvorfor dømme så raskt?

Problemløsning; velge ut noen få kandidater man liker profilen til og maile med minst mulig, legge vekk drømmemann/kvinne sjekklisten og fokuser på å bli bedre kjent med det andre mennesket og ha det i baktanke at alle har hver av sine feil og mangler. Hva med å se det som å bli kjent med en ny venn (så klart uskyldig), og gi det flere sjanser enn et treff om man først har valgt å møtes og tenk litt rundt dette med ytre faktorer også.

For å vinne kjærligheten må man jobbe for det!

Noen kommentarer?

Okay, her er saken.

Jeg nærmer meg 20 år med solide skritt. Og jeg har ikke hatt sex med noen enda. Hver gang dette kommer opp i en samtale, så føler jeg skuffelsen hos de andre som evt. er med i samtalen.. Hvorfor skal det være så stort press angående dette?

Jeg er ikke en person som føler seg i sitt rette elemtent når det bare er snakk om one night stand på fest eller noe lignende. (med tanke på rykter og sånne ting i etterkant)

Hva skal jeg gjøre med dette? Føler at jeg trenger noen jeg stoler på (kjæreste) visst jeg skal ha sex med noen. Someone help :S

Da har jeg testet det også.
Svarte på en melding fra en som ikke var helt mitt førstevalg men som jeg hadde hyggelige meldingsutvekslinger med. Traff han og falt for personligheten (ja det kan skje). Så ble jeg dumpet, av han også :-(
Stuck på sukker ser det ut til.

Mister man brødskiva med smørsiden ned, har man verden som pålegg ;)

Møtte en type her inne. Vi date en stund og gjorde vel det meste som kjærester gjør. Men noe som irriterte meg var at han fremdeles hang mye på sukker (ifølge gode venninner). Så jeg følte på en måte at han bare brukte meg til han fant den rette, mens når vi var sammen følte jeg det som at han var oppriktig interresert. Etterhvert hadde han stadig unnskyldninger for å ikke møtes. Så jeg kuttet han ut. Men da ble han veldig på, og var ikke måte på hva han lovet. Vi begynte å møtes igjen på betingelsen av at han slettet profilen på sukker, og ikke datet andre. Noe han gikk med på. Så fikk jeg vite at han da hadde opprettet profil på en annen dating side. Ble mildt sagt forbannet og ba han holde seg langt unna meg. Så aktivere jeg profilen min på sukker igjen, og da var han igang igjen med å sende meldinger. Ville vi skulle møtes igjen, og mente vi hadde hatt det så fint. . . . Hvorfor denne oppførselen?

Jeg leser at en del setter det inn som et krav at man må ha et godt forhold til egen familie og gjerne være stolt over familien sin også. Hvorfor er dette så viktig egentlig? Jeg mener at familiebakgrunn ikke bør ha så mye å si da det er jo personen man skal leve med og ikke familien, så lenge man er uavhengig og lever et selvstendig liv da så klart. Jeg kan forstå stereotypiene knyttet til de forskjellige sosiale lag, og "bagasjen" som måtte følges med ved denne. Men jeg har samtidig også registrert;

1) søskene er forskjellige selv med de samme foreldrene..
2) ikke alle barn arver verdiene som foreldrene har, mange er fra ressursterke hjem men likner overhodet ikke på foreldrene når det gjelder ambisjonsnivå (kunne ha vært bortskjemte og tar de økonomiske verdiene litt for gitt). Det kan være det motsatte også, at mange er fra et lavere sosiale lag og har innsett at de ikke ønsker å leve et liv som foreldrene hadde.

Hva mener dere?

En ting som jeg har lurt på er hvorfor så mange damer velger å ikke skrive noe om seg selv i sine profiler?
Gjerne er det kun et profilbilde, kanskje noen bilder i et album, men ingen tekst. Tok en enkel test nå og besøkte 10 tilfeldige profiler. Kom til at 7 av 10 manglet profiltekst. Noe som ut fra mitt inntrykk stemmer godt med normalen her inne.

Er dere damer med tomme profiler kun ute etter de mennene som lar seg lokke av utseende deres, eller har dere virkelig ingenting å si om dere selv? Personlig skriver jeg aldri til en slik tom profil da det for meg skriker at dere får mer enn nok henvendelser kun på bildet alene, og at menn som faktisk er opptatt av personen mer enn utseende ikke er det dere ønsker dere.

Det må da være mye bedre tenker jeg med en dårlig profiltekst, enn ingen forklaring på hvem en er som person, og hva som er viktige ting i sitt liv. Eller eer jeg helt på jordet her?

Opplever gang på gang i mailutvekslinger at jeg er ivrig på å stille spørsmål. Så kan man kanksje bli kjent? Så skjer det før eller siden: jeg får en melding tilbake uten spørsmål. Dette skjer både når det er jeg som har tatt kontakt først og omvendt.

Er dere bare litt dårlige på å stille spørsmål, eller skal jeg tolke det som at du ikke er interessert når du svarer og forteller om deg selv, men ikke følger opp med spørsmål? Eller mister du interessen når dama viser mye interesse?

Det ender på nesten samme måte hver gang: jeg svarer ikke på meldinger uten spørsmål og kontakten ender. Synd.

Hei, jeg har bare et kjapt spørsmål til unge kvinner her inne. Er høyere utdanning et must om du skulle datet noen? Vil gjerne høre fra de som studerer eller er ferdig å studere. I hvor stor grad har utdanning noe å si for en eventuell kjæreste?

Søndagskjæreste!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Biggus

Er det noen damer mellom 24 og 34 som trenger en søndagskjæreste?

Heisann dere
jeg satt nettopp - etter et par glass vin- og lo av profilen min. Fordi jeg syns jeg hadde noen morsomme poenger ;) hva syns dere da? Må ha noen tilbakemeldinger før jeg evt melder meg ut...

Ser det ok ut eller? Eller er det bare vinen som gjør det morsomt? :p

klem til alle med ønske om en strålende lørdagsaften :)

Det finns to typa kvinnfolk, dein ene e dem som kjefte å smeill førr aillting og dein andre e dem som kjefte å smeill førr ingenting... :)

Er altså så lei av å ikke få svar, man mister jo helt lysta til å være her inne når man konstant blir avvist :P

Hva skjer med damene her inne? Skriver jeg de feile tingene eller? :P

Skjuraræva: Varmt, vått og vindfullt.

Hei

Beklager hvis jeg høres litt skeptisk ut, har ikke tenkt at jeg ville havne her med å få noen til å date meg fra nett. Så da lurer jeg på hvor godt kjent må man bli før man tør/vil møte personen ute?

Er ikke så sjenert, men når man skriver her inne så er det litt uskylding, men det å møte noen utenfor.

Hva er deres erfaring, når skal man begi seg på den utfordringen? Kanskje etter å ha snakket sammen på telefon, eller er erfaringen bare å møtes?

Det var en gang en Apostrof, som var en del av vårt vanlige tegnsett. Ofte brukt i den klassiske Haikerens guide til galaxen sitt kjente slagord som ikke er: Do not panic... men DonApostroft panic... men så ble den lille apostrofen utstøtt? Hvorfor? Er den for annerledes? Er den for liten? Det er ikke godt å vite, men våre lyriske vendinger i de sene nattetimer, det er der den blir utstøtt når vi trenger den som mest... vår kjære apostrof - ansett som ugyldig av sukker... Og når noe er ugyldig så hadde det vært kjekt med en feilmelding som sier hva som er ugyldig så vi slapp å lete i evigheter etter det som viste seg å være synderen, vår kjære apostrof. Så sukker... ikke diskriminer apostrofen og ta den inn i varmen som en gyldig del av vårt tegnsett... det hadde varmet alle våre hjerter.

http://www.nrk.no/tvaksjonen/rihanna_-ylvis-og-deg_-1.11290642

Sendte akkurat en melding til en jente, og den kommer opp som ulest og ubesvart AV MEG i min innboks. I rød skrift altså, i stedet for i svart som hvis den var ulest av henne.

Hæ?

Har sukker gjort noen endringer på profilsynlighet eller noe? Byttet profilbilde for en stund siden. Som vanlig ga ikke det noe særlig resultat. Lå fremdeles på ca 1-2 besøk i uken som jeg har gjort i månedsvis nå. Så plutselig siden onsdag-torsdag, så har jeg 3-4 besøk om dagen? Og det uten at jeg har endret noe som helst, og gjør ikke noe annet enn før. For all del, kjempehyggelig det for da føles det litt mindre håpløst, men syns det er merkelig. Har jo tidligere prøvd mye forskjellig for å dra opp besøkstallene. Bytting av profilbilde, albumbilder, tekst, justere relasjonsprofil osv. osv. Alt uten at det har hatt noe merkbart effekt. Så helt ut av det blå uten at jeg gjør noe, så begynner det plutselig å "renne" på med besøk :-D

Noen andre som har merket plutselig økende besøkstall uten å helt skjønne hvorfor? Hehe, det skal ikke mye til for å begeistre en som ikke står fremst i utstillingsvinduet her :-)

Vi har en del død materie på toppen. Og denne materien er vel stort sett regnet som enhver kvinnes pryd og brukes som blikkfang. Til frisørenes store glede. Men også menn har noe hårvekst. Hvor langt hår bør herrene ha?
Det er jo ingen kunst å la det bli fyldig bak ørene selv om det er tynt på toppen.
Og hva er kriteriene for aksept av hestehale, toupe eller hentesveis for tiden?
(Totalt useriøs tråd.) Her er det plass til hårete meldinger.

Er det bare meg eller er det veldig mange som jobber som/studerer sykepleie eller førskolelærer her? Det virker som at nesten alle matchene mine er en av disse. Det er selvfølgelig mulig at siden jeg selv er fagarbeider i barnehage at min personlighet er en god match med andre i samme yrke. Jeg tenkte derfor at jeg kunne spørre her om at andre menn også har merket det samme, eller om disse yrkesgruppene rett og slett er de som matcher meg mest?

Forsto plutselig at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste.
Har vært singel i overkant av et år og nytt det.
Deilig å være egoistisk og kun ta hensyn til seg selv. I kveld gikk det opp for meg at jeg er ferdig med å være singel. Jeg vil ha en kjæreste.
Jeg vil ha en armkrok i sofaen, vil ikke bare ha tilfeldig sex, jeg trenger kos!
Hvordan i alle dager skal jeg få til det?
Det har vært enkelt å få dater og flørte og more seg, men nå vil jeg finne den rette. Æsj

Er det en søt jente som er jordnær, snill og god og ikke minst ærlig som vil fylle tom rommet i hjertet mitt? Send meg en melding daa vel:-) Da hadde jeg blitt kjempe glad:-)

Fikk i kveld meld av en gift mann her inne... Også lurer jeg på: hva kan vi gjøre for å få de fjernet herfra? Er ikke dette ett sjekkested for single? El er det greit for sukker at de bruker deres arena som sjekkested? Kjente jeg ble litt irritert! Tenker stakkars dame (mann) som er gift med en slik fyr som ønsker å møte andre. Synes utroskap er en uting, så jeg ville aldri møtt en gift mann!!

Meld han skrev: Jeg skal til Vest-Agder hele neste uke og kunne tenkt meg å truffet ei kjekk dame der.
Er 190cm, trent og kjekk. Jobber offshore.
Er gift, så i utgangspunktet søker jeg uforpliktende treff :)
Sender deg bilde om du er interesssert i å bli kjent.

Venter de virkelig på å få et høflig svar?? Skjer ikke herfra iallfall!!

Teite greier

Siste svar ma. 21 okt. 2013 16:40 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym L på PCen

1: Jeg er så trøtt
2: Jeg også..
1: jeg sov bare 6 timer i natt
2: jeg sov bare 5!
Hold munn..

1: Jeg må klippe meg snart
2: Du har da ikke så langt hår
1: jammen det er så tykt
2: Frisøren sier at jeg har kjempe tykt
1: jeg har tykkere
Hold munn...

1: jeg er sulten
2: jeg også
1: jeg har ikke spist siden frokost
2: jeg har ikke spist i det hele tatt
hold munn..

1: off jeg hater å være syk
2: jeg også
1: jeg er skikkelig dårlig
2: jeg hadde det samme som du har for en uke siden, du har det ikke så ille
HOLD MUNN!

;)

Er det andre enn meg som ikke får varsel på "varslingsdelen" nede til høyre på siden, dersom noen besøker profilen, sender en melding e.l.? Jeg får derimot varsel om nye brukere osv, noe som ikke er like interessant. Har forsøkt å skru av varslingene, for så å skru de på igjen, men det hjalp ikke.

R.I.P. Lage!

Siste svar ma. 21 okt. 2013 01:03 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym hemmelig

Cheerio., to all you Sunday people!

ser det er populært med slike sukkerfester. Men kunne det ikkje vore ein ide med ei sukkerhelg :P?
skikjøring og sosialt lag i vinterhalvåret?
Det er egentli eit merkelig fenomen, det å treffe ein person på ein uteplass kontra å treffe samme personen i fjellheimen.
Vanligvis er han/ho overlegen, men på fjellet er dei opne og utadvente ;)

Jeg ved, at dette tema er blevet taget op en del gange, men når en man har skrevet til ikke svarer, efter de har læst brevet, men besøger ens profil flere gange bagefter, så bliver jeg lidt forvirret :)

Jeg forstår i udgangspunktet ikke, hvorfor man vælger helt at undlade at svare, da et høfligt afslag jo er noget mere behageligt end ikke at få noget svar, da jeg bliver ret nysgerrig og derfor gerne vil have en afvisning:)

Der kan jo være, så utrolig mange grunde til, at pigen ikke er interesseret (udseene, bosted, antal børn, børns alder, arbjede, interesser ect.) Så en kort afvisning som feks. "du bor for langt væk" - "Du har for mange børn" ect. det havde været fint :)

Tidligere er det nævnt, at pigerne ikke svarer, da de er "bange" for at få en ufin besked tilbage, men så er det jo bare at slette den og blokkere og ikke tænke mere på det?

Er der andre grunde til ikke at svare, som måske kan give mere mening?