Sukkerforum

Kom over Jaa9 og Onklp sin låt Full forvandring i dag. Minte meg om årets første og så langt siste date :p

Skal kanskje ikke være så voldsomt fokusert på utseende alene, men det er greit å ha et oppdatert profilbilde som stemmer sånn passelig med virkeligheten...

Sitter å venter til jeg skal på spinning i kveld. Verdens råeste time med sykt bra musikk. Startet dagen med 5 km løpetur og det blir vel litt magetrening etter spinningen tenker jeg. Blir fantastisk å sette seg ned i sofaen i kveld med ovnsbakt laks (fast hver mandag) kjenne endorfinrusen gjøre meg happy og virkelig nyte kvelden. "Lista" er satt for resten av uka! Hva har du trent/skal trene i dag??

Nå har jeg sett meg lei på menn som blir fornærmet av høflig avslag etter å ha prøvd seg selv om de er 4 - 6 år eldre enn jeg har satt som grense. Det er lov å prøve seg, tallene er ikke skrevet i stein for min del, men de trenger ikke å bli sure om de ikke lykkes :(
Det er mange av de unge mennene her inne også som ikke kan lese tallene, men de blir i hvert fall ikke fornærmet av avslag. De bare avslutter pent med et kompliment og lykke til :)

Jeg ville ikke kalt sønnen min Karl Roger, fikk jeg en datter skulle hun ikke bært navnet Line Tomine! Hva med deg?

Hvis du noen gang skal le, kan jeg få le sammen med deg?
Hvis du noen gang skal gråte, kan jeg få gråte sammen med deg?

Hvis du noen gang skal gå fra meg,

...kan jeg da få bli med deg?

Det er jammen mye rart man skal oppleve, og nå lurer jeg fælt på hva det egentlig er dere menn vil ha?!
Temaet er dirty talk på chat. Jeg er i førtiårene og mannen noeeldre, så vi burde være voksne trygge mennesker.
Som regel er problemet at dere menn er for tidlig ute, og derfor er dette noe jeg til nå har avvist.
I går kveld hadde jeg allikevel en slik chat med en jeg hadde fått god kontakt med og vi hadde planlagt å møtes snart. Var derfor komfortabel, og så på det hele som en lek. Han ba stadig om mer og tøyset om at jeg sikkert kunne bedre. Hadde etter hvert ikke problemer med å ta i litt, siden jeg følte meg trygg på mannen og jeg trodde det var det han ønsket.
Resultatet ble en dumpemelding i dag med beskjed om at jeg ble for heavy for ham!
Det er ganske latterlig, men jeg kan ikke le enda for jeg ble ganske sjokkert og såret. Er det ikke underforstått at mye av det man skriver i en slik setting er fantasier, og ikke nødvendigvis ønsker?
Jeg var sikkert litt naiv, men føler virkelig at han "provoserte" meg til å overdrive. Og ikke på en ekkel, men ok måte. Trodde vi hadde det morro jeg ;)
Ikke lett å vite hva som blir riktig neste gang jeg havner i en slik situasjon. For har jo også opplevd å bli kalt kjip noen ganger av andre menn som ikke fikk meg på gli på dette området.
Derfor spørsmålet til dere menn, hva er det egentlig dere ønsker, og tar dere det som blir skrevet alvorlig?

For ordens skjyld vil jeg si at ingen ulovligheter eller noe som oppfattes som sært av ganske vanlige folk ble nevnt i denne fatale chat, så styrer vi unna slike hentydninger...

Kan vi klare å snakke om dette uten å gå i detaljer tro? Ikke meningen å lage en tråd som kan støte noen :)

Er så lei dating og gutter/menn som ikke fører til noe. Så i kveld er det "The L Word" maraton her i stua :) Og ikke nok med det.. så har jeg nettopp lest ferdig "Menn fra Mars og kvinner fra Venus". Den boka burde alle lese! Noen ganger lurer jeg seriøst på om det hadde vært lettere å vært lesbisk? Flere jenter som tenker det samme?

Etter en hyggelig mailutveksling for litt siden med ei berte her inne spurte hun plutselig om jeg virkelig hadde minigris "på stallen".

Hvorpå erlige meg svarte følgende: Får krype til korset et øyeblikk, bare en ironisk faktaopplysning siden valget er der.

Trodde det var derfor "minigris" stod oppført jeg da men, Jeg hørte aldri noe mer..

Så til kvinr : Bedre å ikke nevne at jeg er litt leken og diskre "minigrisete" ??

Kamp ;)

Ingen svar
(mann 35 år fra Hordaland) Privat melding

Ser kamp ;)

Finnes det noen jenter i Oslo som har lyst på litt uforpliktende hygge? :-)

Flere enn meg som har opplevd at blokkeringsknappen ikke virker? Har forsøkt å blokkere en profil flere ganger uten at "knappen" responderer.

Som innflytter til Oslo savner jeg å gå i fjellet! Synes det er en flott treningsform fremfor sats og lurer på hvor det kan være fint å gå foruten til Ullevålseter og rundt Sognsvann.

Tips til "Fjellturer" mottas derfor med takknemlighet ettersom det visstnok er mange fra østlandet på sukker :)

Det er snart Sukkerfest har jeg fått med meg.

Jeg har aldri vært med, eller egentlig tenkt tanken på å gå. Men vi får se... kanskje, kanskje ikke.

Men kan noen forklare meg hva fotomatchkort er?? Matchlister? Er det sånn at man må finne en utvalgt "partner" når man kommer, og "date" denne?

I disse selvutviklingstider er det greit å minne mennesker på at jo smartere mann er jo mer innser man hvor lite man egentlig vet. Og kan man filosofere seg inn i galskapens lune tvangstrøyer? Bøker som «the secret» gir all makt til tankenes tiltrekning på universet – noe som gjør at mange har grunn til å frykte sine perversiteter i det de innser at sinnets mørkeste avkroker kommer til overflaten og man desperat prøver å tenke på enhjørninger for ikke å irritere kosmos dyrebare balanse. I følge sommerfugleffekten vil vår minste bevegelse forskyve begivenheter langt inn i fremtiden, mens man pakker seg forsiktig inn under dyna i håp om å ikke ødelegge for mye av fremtiden.

Meditasjonens kraft får en til å innse hva man egentlig glemte å kjøpe på butikken og man innser at toppen av Maslow sin behovspyramide kanskje har en veldig rar utsikt. I mens løper mennesker rundt for å finne meningen med livet. Og så leter vi som femåringer som ikke ser elefanten i rommet om de sitter på den… og mens livet suser forbi er vi opptatt med å tenke på hva om… hva om JEG fant maningen med livet… Vi er så mette på behov og tørste etter selvrealisering, når kanskje det eneste vi realiserer er at det egentlig er for sent? Med rompa godt plantet i det sosiale klatrer vi oppover, så opptatt av å klatre at vi glemmer å nyte utsikten. Hva skjer når vi har funnet vår lykke? Når jaget er over? Når katten fanger den rød prikken, må jeg vente til da? Eller kan jeg like gjerne sette meg ned i godstolen, sette på god musikk og ta meg et godt glass rødvin sammen med deg nå med en gang?

(fjas i vei, [ ] Ønsker at tråden skal være seriøs uten småprat eller korte svar <-- ingen kryss...!!)

Det er vel dette vi jobber med her inne alle sammen i varierende grad... Vi vil bli sett for den vi er men slipper vi til?

Klarer dere ikke luke ut sånne som dette?

HotWizard 27 år Oslo
Pok2xGirl 27 år Oslo

hvordan og hva er det som gjør at man får "svarer sjelden " på profilen sin....hvordan beregner dere frem til det???

bare lurer siden det er over 50 prosent av de damene i min matching som har det....

Da sitter vi her nok en lørdagskveld, alene og fortapt ;). Skål (kaffe)

Har forsøkt å laste filmer fra Youtube til Sukker i "leiligheten" uten hell. Det bare laster en evighet uten resultat. Er det noen her som har fått det til?

Nu har det seg slik at de piger jeg har talet med på dette foum oppfører seg ikke slikt som de frøgner jeg har haft æren av å stifte bekjendskap med på denne by, oslo. Til de smukke piger : oppfører dere dere her lik de ville gjort ute på den lystige kafe der jeg køber ett glass med cider til dere?

Hvorfor verner dere om deres gunst på denne måte, hvordan kan en herremann få æren av å nyte deres selskab på en korrekt måte uten å ta de diabolske rettigheter med deres knær?

Hilsen deres evige tjener
Grev Wesselstein von Habsburg.

Så nettopp på et program om 6 kommende fotomodeller, 2 stk altså 33% hadde asberger ol og må jo ha vært tungt medisinert for å fungere. Må si jeg ble lykkelig som ikke når opp til den målgruppen etter dette. Vil jo jkke ha en fotomodell som forvandles til et monster i tide og utide

Hei, vi ønsker at forumet skal brukes til å diskutere interessante tema, og dessuten å spre positivitet. Vi fil foreta litt opprydding i tiden som kommer av de som ikke birar til et sundt debattmiljø. Personhets skal f.eks ikke forekomme. Drittslenging er lett å oppdage så styr unna det.

Videre får vi tilbakemelding fra brukere om sexfokus på Sukker om dagen.
Sex er bra, men alt til sin tid. Sexforespørsler er ikke noe man åpner en meldingsutveksling med! Man skal ha melet en stund før dette blir et tama.

Det er f.eks helt uaktuelt å sende bilder av sjimpansen uten at dette spesifikt er bedt om.

Vi oppfordrer til mer aktiv bruk av ufin knappen, øverst til høyre i profilen, når tidlige meldinger går direkte på sex. Vi vil utestenge profiler som får flere slike anmerkninger. "Sjimpanser" på chaten kan meldes direkte til support@sukker.no og vil resultere i utestengelse.

Vi minner ellers om gatespørringen fra i fjor, av 1005 tilfeldige personer, som viste at hele 68% av alle datingpar kom fra Sukker. Slik skal det fortsette :-)

Ha ellers en fortreffelig dag!

Match

Siste svar sø. 25 aug. 2013 15:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym blam

Er det flere som har betenkeligheter med å møte en med for høy match?
Hvor godt liker jeg eeeegentlig meg selv?

Er det noen vits i å syte ? Jeg prøver å få disse jentene til å like meg. Jeg snakker nå selvsagt om de vakre jentene. Men de vakre jentene bryr seg ikke om meg. Kan det vere jeg har overvurdert mitt utseendet ? Kan det være at jeg ganske enkelt ikke har sjans på de, at de er over min lige ?

Alle disse jentene går gjennom verden og det ser ikke ut som om de bryr seg. De klarer seg helt fint uten oss menn, eller dei klarer seg iallefall helt fint uten meg. Så da sitter jeg igjen med mitt problem jeg drømmer og tenker på alle disse vakre jentene, men de drømmer ikke om meg. Jeg må ha de, de må ikke ha meg. De hater meg ikke. Det gjør de nok helt sikkert ikke. Men de gir liksom pokker. De kunne ikke brydd seg mindre. Og da tenker jeg hva faen gjør jeg da.

Hva faen gjør jeg da, når ingen av disse damene bryr seg om meg og mine lengsler og mitt begjær. Og det hjelper jo heller ikke å syte. For syting er jo også turn-off og skrekkelig lite attraktivt. Så du prøver. Du misslykess. Du blir trist. Du misslykkes mer. Du registrerer at du tapte, du blir mer trist og så går alt mer og mer til hellvete.

De sultne får ikke mat. De sultne får ikke mat. Vil man virkelig ha det så intens og så gjerne, så er det som om jentene tenker, oi han vil ha meg, ja da skal han iallefall ikke få meg. Da gir vi oss heller hen til noen som ikke ser ut som om han trenger meg eller vil ha meg. TIl en som ser ut som han gir f.

Det er egentlig vanskeleg dette med jenter. Jeg føler meg helt tom uten jenter i mitt liv. Uten at det er en vakker jente som svermer for meg og tenker på meg. Uten at det finst en vakker jente som har meg konstant i sitt sinn. Akkurat nå bor jeg ikke opp i noen kvinnes sinn. Jeg er bare ensom. Og ingen tenker på meg. Og da lurer jeg på hva faen jeg gjør da. Jeg kan skrive på dette forumet. Jeg kan skrive på dette forumet. Og folk kan si oi, den mannnen der ja, han var jo flink til å skrive. Men sannsynligvis vil ikke dette medføre at jeg får noe som helst sex. Men på den andre siden kan man heller ikke få mindre sex enn ingenting sex. Det er umulig. Null er det absolutte nullpunkt. Null er det absolutte nullpunkt.

Alle disse damer. Ja. Som ikke bryr seg. Og alle oss mennene, vi håpefulle, desperate og vannsmektende menn som bryr oss og tenker på disse damene, på hvor lykkelig vi ville blitt viss disse jentene bare skjenket oss en tanke eller ett vennlig ord. Men det er nok riktig at egentleg vil vi trusene på disse jentene, og viss disse jenten

Iløpet av de fire månedene på sukker, har jeg hatt gleden av å ha møtt åtte jenter herfra. Mange av dem har jeg hatt gode, romantiske stunder med, og flere har jeg også bygd et godt vennskap med i ettertid.

Imidlertid har jeg alltid blitt småfrustrert over en utfordring jeg ikke er alene om: nemlig jenter som etter gode samtaler her og på sms, plutselig kommer med unnskyldninger for å ikke kunne møtes. Jeg har vært klar over at dette er en del av gamet i singeltilværelsen, og har akseptert det.

Flere av jentene som i siste liten har trukket kan si de gleder seg til å møte meg, og til og med være de som foreslår å møtes, for så å avlyse i siste liten. Forklaringene på dette har vært mange, men det har vært en ting som har stukket seg mest ut: at de får kalde føtter.

Hvorfor skjer dette? Og hva er hovedgrunnene til at dere begynner å tvile i siste liten? Kan det være at presset for "en vellyket date" blir for stor, eller synes dere det blir kleint å møtes i en sånn setting?

Jeg tenker ofte, som den logiske mannen jeg er, at når man har foreslått å møtes, burde man i det minste gi det en sjanse. Eller tar jeg feil?

Overfladisk

Siste svar sø. 25 aug. 2013 15:00 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Nyskjerrig

Heisann :)

Jeg har vert et medlem her på sukker en liten stund og bete meg merker i at ekstremt mangen jenter er ekstremt overfladiske.

Dem skriver for eksempel at dem bryr seg ikke om utsende og setter mangen verdier på at han skal være snill og grei og trofast osv.
Men når alt kommer til alt så ser dem bare på hvordan gutten ser ut.

Mitt spørsmål er da av nyskjerrighet, er guttene like her? :)

Haha snakker om.. Min første dag som betalende medlem på sukker. En melding tikker inn i innboksen min. Jeg rekker å litt glad, innen jeg leser meldingen.

Kan du ikke lese? sier hun. Jeg liker å se hvem som er innom og eventuelt hvem jeg snakker med!!!!
Så skriver hun at dem som ikke har profilbilde vil bli blokkert (av henne, noe som jeg da ble), for profiler uten bilde virker useriøst.

Joda det er jo fint å ha et profilbilde, men så langt har jeg ikke kommet enda. Men å klikke i vinkel pga noe sånt syntes jeg var litt vel sært. Heh. Hadde ikke engang skrevet noe til henne. Mao sletter hun da alle uten profilbilde som er innom profilen hennes. Man ser jo ikke at hun har skrevet det (i blokkbokstaver) før man faktisk har vært innom.
Merkelig reaksjon:P

Anyway, ha en god kveld alle sammen=)

Dårlig dag i dag gitt. Savner noen å holde rundt. Har bare meg selv å takke også, da det var flere som viste interesse. Skulle gjerne hatt en jente å holde rundt da, men ta det helt med ro, jeg finner deg nok til slutt ;)

Da er det lørdag! Høydepunktet i uka :) Jeg skal til Oslo for å besøke ei venninne, men hvor er det hyggelig å gå ut? Bra musikk, muligheter for røre litt på seg samt treffe hyggelige folk. Tips anyone?

Det finnes utallige artikler i diverse nettaviser og kvinneblader om størrelse, teller størrelsen?!
Ja den teller uten tvil ettersom det er store variasjoner blant menn. Det finnes små, det finnes medium og det finne større.
Selv er jeg medium (I følge statistikken) men i dagens kroppsfikserte samfunn kunne jeg ønske jeg var noe større.

Men la oss snu dette på hodet, hva med kvinnene. Skal de ekskluderes fra denne målestokken?
Menn, hvor mye teller størrelse for dere...altså hvor mye teller vidden på deres partners.....dere vet.

Er det slik at det kommer ikke an på størrelsen men på hvordan kvinnene bruker den?

Kvelden starter bra her med øl og metall på stereoen, finnes det noe bedre?

Avslutte

Siste svar lø. 24 aug. 2013 14:23 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Avslutter

Hei gode forum.

Etter en del dater har jeg innsett at det å fortelle noen at jeg ikke er interessert i noe mer alvorlig forhold er slitsomt på psyken, og det begrenser meg i å ønske å date mer, noe som er dumt, ettersom jeg gjerne vil finne en flott partner som jeg kan leve lykkelig med resten av mine dager. I den sammenheng ser jeg etter den måten som gir minst påkjenning for begge å bli dumpet på.

Teorien min er at et triks kan være å ikke være ærlig, men faktisk oppføre seg som en desperat tulling eller en tufs, hvorpå den andre mister interessen.

Hensikten min er å begrense påkjenningen hos begge parter. Og metoden er altså å kvele interessen.

Noen som kan påpeke drawbacks før jeg setter teori ut i praksis?

Med håp om gjennomtenkte svar og en seriøs tone.

Og ha en god helg også!

Fikk just mld av en som lurte på om vi skulle bli bedre kjent.
Gikk inn på profilen hans, så gjennom bildene og deretter leste på teksten.

Først tenkte jeg, for ett sammentreff vi har jo skrevet mye likt.
Men etterhvert som jeg leser så merker jeg at mye av teksten er ordrett fra det jeg har skrevet, men bare byttet ut litt innimellom.
Legger jo fort merke til at han ikke er så god til å skrive i det lille han har puttet inn selv.
Så det er ikke vanskelig å se at han har kopiert alt av det jeg har skrevet i profilen min.
Jeg forandret litt på min tekst for noen dager siden, men før det så er teksten hans sin helt identisk med min, utenom det han har klart å skrevet inn selv.

Merket jeg blir skikkelig provosert, syns det er frekkt gjort.
Det blir jo ikke ekte det de skriver når en bare går inn på en profil å kopierer det den andre har skrevet!!
Har skjedd akkurat det samme en gang før.
Er det vanlig at dere gutter gjør dette?

Er det andre som har opplevd det samme, og hadde du likt det?

Sixx-Nikki skriv din egen profiltekst!!

Jeg finner ikke noen utvei for å forandre tekst eller bilde med iphone og ipad.
Noen som vet hvordan, eller går det rett og slett ikke an?

Hva skjer i Oslo idag? Noe morsomt? :D

Ja, hva skal til for at en får svar på sine henvendelser?
Og nå tenker jeg ikke på sexhenvendelser og annet dritt som folk får tilsendt, nei jeg tenker på helt normale poster, som ikke er hverken ufine eller stygge på noen måter. Har lest flere innlegg her om "du må skrive skikkelig, fortelle om deg selv, bla bla bla", og noen mener en må skrive lange poster, andre mener det stikk motsatte.

Og i tillegg hvis bildene dine er "feil", så får du ikke svar, sier noen.
Og "ikke noe svar" er et svar i seg selv... noe jeg personlig syns er helt søkt argument.
Å sende et greit avslag, eller "er ikke interessert"-svar bør de fleste kunne klare.
Og SÅ mange poster tviler jeg faktisk på at folk får.

Regner med at de som er her, er her for å komme i kontakt med andre? Ikke for å sitte stille som østers og aldri svare på noenting? Regner med sukker også er interessert i at folk faktisk kommuniserer med hverandre?

Syns faktisk det bør fremkomme tydeligere på profilen hvem som faktisk SVARER på brev jeg. Slik at "østerserene" kan få fred fra "forstyrrelser"....

Noen som vet hvordan man sletter folk som har slettet en selv? (Jeg kommer jo ikke inn på profilen og får markert 'blokkert')

Andre måter?

Hei, angående aldersfordeling. Foreløpig er det ingen på 18 påmeldt, men det begynner fra 19 og oppover.
Hovedtrykket ligger fra 25-45. Det blir en stor fest dette så blir uansett bra hvis man har godt humør.

Noen som ikke har vært på slike fester før kan være litt spente i starten, men det tar ikke lang tid før det er knall stemning over alt. Det gjelder å se på "singelhavet" som en oase og vi ser svært ofte at folk av samme kjønn blir gode venner og hjelper hverandre med å ha det moro og "jakte litt" sammen.

Hvis man kommer for å ha det moro så kaster det nesten utelukkende mer av seg enn om man kommer fast bestemt på å finne noen. En del blir frustrerte fordi de aldri får oversikten eller finner de de har på kortet sitt. I så store lokaler er dette noe man må leve med og se på som et gode :-)

Vi har kommet litt ut av telligen nå, men ett sted mellom 30 og 35 tusen har nå vært på Sukkerfestene. Hvis du ikke har vært med er det altså på høy tid ! :-)

Det er alltid deiling å ha Sukkerfest etter sommeren.
Vi gleder oss! :-)

Er det flere som har opplevd dette, eller hatt mistanke om dette?

Har i lengere tid hatt mistanke om dette. Så har byttet passord hyppig, uten at det ser ut til å ha hjulpet. For selv om jeg ikke har vært logget på på flere dager, har jeg fått høre at jeg er pålogget.
Det står også "pålogget denne uken" istedet for "2 dag siden" osv.
Nå fikk jeg telefon om at jeg var pålogget. Fikk låne brukernavn og passord til han som ringte, og gikk selv inn for å se. Og ja, jeg stod som pålogget, selv om jeg ikke har vært inne siden mandagen.

Har rapportert dette til sukker, og håper at de finner ut av det

Det er fredag.. Huset er plutselig barnefritt... Da er det vel bare å si skål da!

Så hva er dine helgeplaner?

Hei dere!

Noen som har noe hyggelig å dele med oss? Hva som helst!

Kjør på :-)

melding nr. 3

Siste svar fr. 23 aug. 2013 16:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym nypåsukker

Trenger noen små råd.

Jeg er relativt ny her og på internettsjekking, hannkjønn og 29.
Både mottar meldinger først og får svar dersom jeg sender meldinger, så profil og bilder antar jeg er ganske greit.
Men jeg synes det er vanskelig å få til noen ordentlig samtale her inne. I "virkeligheten" er jeg veldig snakkesalig og har aldri noe problemer med det - men samtaleemner bare dukker jo opp underveis når man snakker, jeg planlegger liksom ikke hva jeg skal si til en jente jeg er på date med :P

Her kommer derimot det ikke så enkelt, og jeg synes samtalene blir krampeaktige og kjedelige, og enten er det jeg som ikke svarer, eller så svarer ikke den jeg snakker med.
Det er det stikk motsatte av virkeligheten, hvor jo lengre jeg snakker med en jente som er interessert i meg og jeg er interessert i (men også hvem som helst egentlig), jo mer liker vi hverandre. Jeg er egentlig ganske god på både smalltalk og annen snakk - men den "satse på at gode samtaleener bare dukker opp" fungerer langt dårligere her.

Så var er hemmeligheten til å få i gang en god samtale, noen ideer?

Til sukker.

Siste svar fr. 23 aug. 2013 10:28 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym spradebass

Kanskje på tide å bytte ut bildebehandleren som får 90% av bildene til å se ut som de er printet på vått sandpapir? Det er ganske begredelig å se slike profilbilder når de er strippet for potensiell glød og utstråling.

Ellers topp stemning, altså.

Hva er greia med å legge inn 10-12 bilder i albumet men ikke ett eneste av seg selv??

Det er fjell, skog, hunder, biler?!, reisemål og mat?!? Kan noen av dere som føler dere truffet forklare hva som er greia med det?

Og er det fordi du vil vise hva du liker så er det bedre og bare skrive det, de fleste vet hvordan Eifeltårnet ser ut...

Vi gjennomførte en undersøke om hva de single stemmer og hvilken saker som er viktige.

Hei, jeg bare lurte på om det er noen her inne som vet om det er normalt å ha fantasier om å se på mens "kjæresten" styrer på med en annen? :P Har hørt dette er normalt men er skeptisk, noen som har prøvd dette eller som har hatt samme tanken?
Forstår om dette er et følsomt eller intimt tema for flere.

Vææææ!

"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
- Jiddu Krishnamurti

Det sies at 1/3 rammes av depresjion i løpet av livet. Helsevesenet sier at depresjon koster samfunnet enorme summer. Kan det være at en depresjon er en rasjonell reaksjon på en syk verden og ett irrasjonelt samfunn? Den moderne verden er fyllt med stress og galskap. Introverte mennesker gis liten plass i en hverdag som er tilpasset ekstroverte, noe som gjør at de introvertes natur for det meste marginaliseres og deres tanker ikke inkluderes i samfunnsutviklingen. Introvert på ett jobb intervju? Glem det, vi søker noen som er "easy going" og "outgoing". Vi trenger ikke dype tenkere her. Introvert i politikken? Forbred deg på en karriære som usynlig. Det vi trenger er mennesker med overfladisk sjarm, noen som ikke er introvert.

Hvis du setter deg ned og tenker over den nye "normalen" så ser man ett dysfunksjonelt samfunn som ikke er bærekraftig. Dette gjelder alle sivilisasjoner forresten, alle er ubalanserte på sin egen måte. Alt dette gjør at du blir deprimert, og det er en rasjonell reaksjon siden du ikke klarer å ignorere faktum, at vi lever i ett ubalansert samfunn. Du klarer ikke leve i boblen hvor verdens galskap er noe du kun ofrer like mange minutter som dagsrevy reportasjen inneholder.

Du kan si at det er nytteløst å gruble på slike ting, at det bare gjør deg deprimert, at det hindrer deg å leve livet. Men er ett liv i drømmeverden noe bedre, hva gjør det med din integritet? Hva gjør det med din evne til rasjonell og kritisk tenkning?
Vi klarer i alle fall ikke å skifte kurs hvis majoriteten går rundt på rosa skyer.

Noen som vil chatte