Sukkerforum

Jeg har ved flere anledninger kommet bort i profiler hvor det stilles krav indirekte til økonomisk trygghet hos kvinnen formulert i den form av høyere utdannelse eller en eller annen form for selvstendighet. Jeg kan forstå at det er viktig for mange kvinner å stille samme krav til menn da de skal bringe frem barn og har mer med barn å gjøre enn mennene generelt sett, og dette er så klart tidskrevende og tildels ofring av karieren for flere (det tar tid å være gravid, komme i permisjon osv). Men det jeg ikke forstår er hvorfor mange menn ikke kan være tilfreds med en kvinne som er så flott på mange måter men som ikke ser ut til å ha den rette utdannelsen i boks eller tjener nok penger. Mange snakker om at de ikke ville ha hatt denne forsørger statusen på seg, hva er galt med det å bidra økonomisk til oppfostring av felles barn egentlig? Skal kjærligheten og familieliv måles etter punkt og prikke vil i mine øyner ikke kalles for kjærlighet lenger.

Dessuten, kan det være en korrelasjon mellom kvinners selvstendighet med økende skilsmisse? Ja! det vil jeg tro. Jeg tenker at flere menn bør åpne øyene og verdsette de indre gode gammeldagse kvalitetene som kvinner har fremfor disse overfladiske faktorene som penger og yrkestatus. Slik som våres mødre var. Mange av oss har vokst opp med en kjernefamilie, med en mor som jobbet litt mindre i forhold til far, men vi har holdt oss godt sammen som en familie. Nå sier jeg ikke at alle skal ha det slik, men at mange menn bør slutte å henge seg for mye opp i kvinnens disposisjoner for "money making".

Menn finner vakre og velutdannede kvinner attraktiv, og disse kvinnene tenderer også å kunne velge og vrake blant menn. Det er fare for at hun sitter med for mye makt, tar med barna og lever sitt selvstendige liv, alt etter hva overfladiskheten sår....

Nå snakker jeg så klart ikke om ekstreme tilfeller om folk som har null og niks forhold verken til jobb eller utdannelse, men innenfor rimelighetens grenser.

Hva tenker dere?

Heisan,

Hvis h** du dater dukket opp i et vrak, eller et glis av en bil, hadde det påvirket din avgjørelse i noen grad?..

Betyr farger på biler mye eller noe?.. Skal en mann helst ha en mørk bil eller er det ok, hvis han kommer i "trendy hvitt" ?..

Liker du tøffe biler,praktiske eller eller helst så miljøvennlige som mulig?..

Hvilken bil har du, og farge? er du fornøyd?..

Eller gir du bare helt blaffen i doninger, bare h** er i stand til å komme seg frem, på beina, med sykkel, eller buss?..

Selvinnsikt!

Siste svar ti. 15 okt. 2013 22:07 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Target...

Kommer sikkert til å terge på meg gråstein...

Tror ikke jeg er verdens beste, nydeligste eller mest intelligente dama på jord. Men ei flott dame allikeve, med mine mangler og goder... Og med selvinnsikt!
Og storparten av mailene jeg får, er av lubbene, godt voksne, late, nerdete gutter. Og nå har det kommet til det stadiet at jeg kjenner jeg blir irritert. Og jeg blir også flau av meg selv for å føle det, men irritert blir jeg...

Om man nå kan sette mennesker i ligaer, så virker det som en stor del gutter hopper opp to hakk. Og aldri i livet ville synker ned på sin egen liga. (Jepp, nå er jeg kynisk. Ikke alle kan få værdama på tv2)
Så da må vi damer, senke kravene...eller?!??

Hvorfor tror "Asbjørn Brekke" at han kan få "Værdama i TV 2"?

Vanskelig tema, men måtte prøve å få det ut... Selv om det er vanskelig og stygt å forklare...

Det er nå, når kvelden egentlig ikke er over, men jeg er trøtt og sliten, at jeg savner en mest.
En å krype inn i armkroken til, og kose med eller elske med til det er på tide å sove litt...

Når savner du noen mest?

Jeg ser at mange har en tendens til å fremheve at de ønsker seg en ny og sikker bil. Og det høres jo forlokkende ut, det. Men er det å ha en ny bil det beste dere kan gjøre for å være sikrest mulig i trafikken? Hvor mye betyr egentlig bilens innebygde egenskaper?

De billigste bilene å forsikre er de eldste, de minst sikre. Og det er ikke nødvendigvis fordi disse kjøres mye mindre, men fordi førerne / eierne er interessert i bil langt over gjennomsnittet. Og de unngår å kjøre aggressivt.

Ellers er det nå avdekket at de nyeste bilene har så mye elektronikk og andre greier at de distraherer føreren og medfører økt ulykkesfrekvens.

De sikreste kjøretøyene føres av de sjåførene som er mest interessert i trafikk og samspill i trafikken. De som ikke er opptatt av å kjøre opp mot marginene for kjøretøyet sitt, men vet at enhver ulykke innebærer risiko for skade på noe(n) man er glad i, og derfor kjører jevnt og forberedt på det meste. De som kjører på en sånn måte at vi andre ikke har lagt merke til dem.

Kjør pent folkens. (Og bruk refleks i høstmørket.)

Har dere lagt merke til at det er mulig å markere både tråder og enkelte innlegg som søppel?

En vakker dag, så kan utfallet av dette bli til at man får seg en samboer...

Men hvis personen var som deg, ville du da ha orket å bo sammen med den personen på sikt?..

Hvilke egenskaper har du som kan gjøre livet til partneren bedre?..

Hvilke egenskaper har du som kan gjøre livet til partneren noe ubehagelig?..

...og da, for å komme inn på "blokker" måtte jeg inn på profilen hans.
Vil han da se at jeg har vært å besøk profilen hans?
Hadde vært en fryd om han klikket seg videre på min profil, for så å se at jeg hadde blokkert han.

Noen som vet?

Et ganske interessant foredrag om nettdating...
http://www.ted.com/talks/amy_webb_how_i_hacked_online_dating.html

Hvorfor er det slik at de sjeldne gangene jeg får en melding eller et hjerte så må det være fra en person som matcher meg ikke i det hele tatt? De som har fin match og som jeg liker tar ikke kontakt (til tross for at jeg tar kontakt med dem). Nei, de tar seg ikke tid en gang til å sende en melding tilbake, men de som ikke passer ...ja, de er både nysgjerrige og klarer å sende en melding av og til. Jeg er en kvinne i 40årene og de som tør å ta kontakt er unge gutter eller eldre menn som jeg ikke kommer til å ha noe fremtid sammen med uansett. Er det noen andre med lignende erfaring? Hvordan skal vi snu denne rare tendensen? Sier menn også det samme eller oppnår dere kontakt med de jentene dere liker?

Måtte bare dele

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mystgrl

Vits jeg leste her for leden
Lille Ole åpnet døren og mannen forran han spurte han om moren hans var hjemme, hvorpå lille Ole roper mammaaaaa han som er bedre enn ingenting er her
Hehehehehe ha en god ettermiddag!

Ser at en del av de "seriøse" tenker på meg og mine trollunger:-)
Så da ville jeg gjøre den samme gesten for dere seriøse!
Dette er en Grønn trolletråd for de Seriøse:-)
Ser fram til mye humor, ikke skittkasting, å kun seriøse innlegg:-)

Mandag er ofte en morgen som henter meg tilbake til hverdagen etter helg.. slik som i dag.. begynner 7 på jobb.. våkner og ser på klokka, i mitt hode viser klokka 0615.. ånei ikke forsovet meg igjen.. hiver meg ut av senga,løper inn badet, og snubler inn i dusjen...kaster på meg klæra i en fei å er ute av døra å begynner på veien til jobb.. titter på tlf for og se hvor dårlig tid jeg egentlig har.. blæ.. klokka på tlf lyser i mot meg og sier 05.10....var bare å tusle hjem og lage en bøtte med kaffe å drikke av liters mål.. god mandag liksom...

Har sett noen tråder her med eldre menn, yngre damer, men hva med motsatt? damer i 40-50 årene og menn i 20-30 årene? Er det mer tabu eller?

er en singel gutt på 34 år. og har ikke noen barn, önsker og möte noen snill dame, men virker som de er veldig vanskelig og finne noen som vill prate her inne. noen som har noe bra tips og gi :) håper på noe svar da

Bruker dere alltid kondom med ny partner? Hvorfor/hvorfor ikke?

Date!?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Habla

Haha denne må ses gutter og jenter ;)

http://m.youtube.com/watch?v=iM6sBZkfNLA

Siden det er endel her inne som tydeligvis bare er ute etter å trolle, men tydeligvis ikke klarer å lage sine egne tråder å trolle i - her er en liten tumleplass til ære for dere- Så bare troll i vei ;)

Hvordan sletter jeg profilen min?

Har ikke vært single på en stund, så det er strengt tatt på tide.

(Fant dama her, så det er håp folkens :o) )

Når leken er god, blir allting godt...
Det heter jo det, men blir det det.

Virker som mange kun er her for å leke. For et kjapt ligg.
For å prøve seg på flest mulig.

Trodde de ville heller bruke andre nett steder, men innser at jeg tok feil.

Er lei leken. Liker å leke, misforstå meg rett. Liker bare ikke å bli ført bak lyset. Folk som har på profilen at de ute etter et langvarig forhold, og så skimter det gjennom at de ikke vil annet enn å få dyppan...

Nok er nok!

Jeg har sett en her og der som sier de er jumfru, så jeg lurte på hvor mange det egentlig er av oss her på sukker.
Det kunne vært interessant å vite hvor gamle en er og hvilket kjønn, kanskje til og med hva grunnen er.

Jeg kan starte så håper jeg noen vil slenge seg på. Jeg er en mann på 25 år med presentasjonsangst.

Da har jeg endret litt på relasjonsprofilen og blokkert over 20 stk jeg begynte se meg lei av (de er sikkert lei av å se ansiktet mitt også). Har knapt brukt blokkeringsfunksjonen før, men det var befriende å se noen nye ansikter :) Anbefales

Vi har vokst fra hverandre. Har prøvd å få det till gjennom alt av par terapi 6-7 år har gått med dette. Nå har jeg vel også tilslut innsett at dette er kjørt. Tenkte hm er jeg så spesiell og anderledes at ingen passer til meg. Tenkte da å prøve her for å se om noen her passer til min profil. Ikke noe problem å finne noen som matcher. Mine tanker om interesser sport fritid sex intellig. ++ MATCHER mange her. Vet jo at match ikke betyr at kjemien stemmer men uansett satt jeg med en tåre og var gla. Ikke så sskummelt lengre å stå alene. Kansje på tide å ta skrittet fullt ut. En som ser litt lysere på fremtiden:)

For de av oss som har forlatt skolealder og ikke føler seg spesiellt komfortable med tilfeldig sjekking ute på byen, så er det ofte i forbindelse med fritidsaktiviteter man møter likesinnede.
Om man har litt geeky interesser som ofte utøves hjemme foran en skjerm eller over ett bord, så kan det likevel være vanskelig å finne slik arenaer.

Er det noen som kan tipse om foreninger, klubber, utesteder, etc. som arrangerer sosiale aktiviteter for "oss"?
For min egen del er jeg mest interessert i ting som skjer mellom Drammen og Oslo, men jeg tipper det er folk fra hele landet som lurer på det samme.

sexlyst

Siste svar sø. 13 okt. 2013 09:58 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lysten

I mitt forrige forhold klaget typen på at jeg hadde for ofte lyst på sex. Vi hadde vært sammen i et par mnd og han mente det ikke var normalt å ha lyst på sex hver dag, og i alle fall ikke flere ganger om dagen... Forholdet strandet pga dette, og jeg ble gitt inntrykk av å være unormal. I tidligere forhold har ingen klaget på dette...

Første gutten jeg har møtt som mener at en til to ganger i uka holder lenge. Kanskje greit det etter flere år, men i starten...?

Jeg er så glad i 80-talls musikk. Er det flere med meg?

Hører akkurat på Stevie Wonder "I just call to say I love you", og drømmer meg litt bort.

Hadde jo vært koselig å ha noen å ringe til og da...

Ønsker alle en fin natt:-)

Jeg har et par venninner og tidligere dates her inne som sier at de får oppimot førti-femti meldinger hver eneste dag, noe jeg også har sett med egne øyne. Med den mengden blir det fort en fulltidsjobb å sortere seg gjennom og svare på de få som faktisk er aktuelle, og ikke minst holde kontakten med dem. Ble ganske overrasket over at hun ene valgte å møte meg som sin første date fra nettet når hun tydeligvis vasset i tilbud fra alle mulig slags attraktive hunks som danker meg ut på veldig mange områder. Var ikke klar over dette før hun fortalte det og ble derfor litt satt ut, med påfølgende prestasjonsangst.

Er det flere som har det slik, eller er dette kun et fenomen for søte jenter i tyveårene? Er det kult å få den bekreftelsen, blir du mer kresen av det, får du urealistiske forventninger, knytter du deg ikke til dine dates fordi det alltid venter nye, eller ødelegger det fullstendig moroa med nettdating når det blir fullstendig lotto hvem du svarer eller ikke?

Burde sukker gjøre noen grep for å bedre matchingen når det tydeligvis er veldig mange som sender meldinger til absolutt alle de øyner en knøttliten mulighet hos, selv om disse befinner seg på helt motsatt kant av landet og er tyve år yngre?

Det er noen her på forumet som utelukkende skriver tøys, virker det som. Alltid. Kanskje det er deres form for humor, ikke vet jeg. Men mitt inntrykk av folk som ALLTID må tøyse og tulle er at de innerst inne er umodne og usikre på seg selv. Det virker som om de lider av et eller annet kompleks. Underlegenhet? For dette er vel ikke normal oppførsel? Eller er det det? Er det et "norsk" fenomen, en del av vår kultur? Har inntrykk av nervøse mennesker også tyr tull og tøys. Det må uansett være fryktelig slitsomt å leve med slike mennesker.

Youtube

Ingen svar
(mann 29 år fra Vestfold) Privat melding

Noen flotte sanger fra det glade 80-tallet du vet om og liker, som du vil dele?

Begynner med denne helt eksepsjonelle musikkvideon av Metallica:
http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

Jeg var aktiv her en stund som nyseparert for 3 vel år siden, ble kjent med en flott dame på min alder her på sukker. Vi har hatt veldig masse flott og artig i lag, men pga noen få vanskelige ting som vi aldri klarte å bli enige om bestemte vi oss nu i juli for å avslutte forholdet. (Vi er fortsatt gode venner) Nu er jeg tilbake her på sukker igjen, blir litt forundret over at noen av de jeg hadde veldig høy match med for 3 år siden fortsatt er her og kommer høyt oppe på min matchliste fortsatt! Er det ingen som har klart å få til noe trivelig sammen med disse flotte, trivelige og oppegående damer?

mann123

Siste svar lø. 12 okt. 2013 21:54 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Rolfern

Hei,

jeg lurer på hvor pen man må være for å ha sjangs på en pen dame her på sukker.

Jeg har etterhvert innsett at damer her på sukker er veldig overfladiske. Dvs de er overfladiske her på nettet, i virkeligheten faller de nok i større grad for humor og personlighet, men så lenge de er på nettet er de overfladiske.

Jeg har ganske gode bilder av meg selv som jeg har brukt mange timer på både bildemanipulering og på å ta bilder der jeg ser elegant og kjekk ut.

Men likevel får jeg veldig få svar.

Så er greia: Skal jeg bruke enda mer tid på bildene mine ?

Det er lørdag og vi skal få oss noe ekstra. Hva er favoritten din?
Det er ikke lov å nevne grandiosa eller den slags...

Skal vi prate mat?

Det er noen som stadig vekk er inne på profilen min, en virker det som er innom hver eneste dag. Det pussige er at de ikke har satt hjerte eller sendt melding. Hva er egentlig poenget? Venter de på at jeg skal ta kontakt eller er de så gullfisk i hukommelsen at de tilfeldigvis kommer innom den samme profilen gang på gang?

Da tar jeg med meg hunden min og sløver en times tid ved hundejordet, noen flere som vil skravle litt mens bikkjene sliter seg ut så ta dere en tur!

Noen her inne som tidligere har slitt med panikkangst eller lignende?

Hadde et angstanfall for en liten stund tilbake, som gjorde at jeg ikke ville dra på jobb, ville bare holde meg hjemme, og det å være på store åpne plasser var et helvete. Jeg kunne ikke gjøre verdens enkleste ting, som å ta trikken eller oppholde meg på Oslo S. Sist gang jeg var da jeg var 12-13 år, og skulle finne frem i Oslo for aller første gang.

Har noen her andre erfaringer med denne lidelsen?

Det kunne vært verre. En kunne hatt henne som kjæreste:

https://www.facebook.com/photo.php?v=426655567446850

Nå nærmer det seg tid for TV-aksjonen og jeg har tenkt å gi, gi rikelig. Årets sak er demens. Selv om ingen i min slekt har hatt demens har jeg tenkt å gi.

Tidligere gav jeg blod, men etter at jeg begynte å jobbe og ofte reiste til steder hvor tropiske sykdommer florerer så måtte jeg desverre slutte med dette.

Og så kjøper jeg lodd fra skolekorpset og det lokale fotball og ishockey laget.

Hva med deg, hva støtter du?

Har oplevet et par gange, at den person som, man skriver med, mister interessen over lidt tid og er blevet fortalt, at det kan være fordi, at jeg ikke spiller nok kostbar?

Da jeg er en udadvendt og romantisk type, så er jeg ikke den type, som spiller kostbar, men hellere skriver og vil mødes, hvis interessen er der. Nu skal det siges, at jeg ikke er typen, som konstant skriver og kaster omkring mig med sætninger som "du er den dejligste i verden" - "i love you" ect. Men viser interesse og tar initiativ.

Så kommer spørgsmålt:

Vil piger have, at man spiller mere kostbar og lader dem komme til mig eller har jeg bare mødt de forkerte piger? :P

"Dersom en ikke vil være på sukker mer. Altså bli borte, for si ca 2-3 måneder. Legge det på hylla en stund om du vil. Må en betale full pris da - når en begynner på`n igjen. Så, kan en fryse abonnementet der det nå ligger er spørsmålet? - lei av sukker nå, trenger en pause - har nå minstepris, og kun derfor jeg er her nå"

Etter altfor lang fartsitd her inne, har jeg fått med meg at friluftstema har blitt diskutert hyppig, både på godt og vondt. Og jeg er klar over at det egentlig ikke er behov for en ny tråd om akkurat det. Likevel tar jeg med friheten til å komme med noen tanker som antakeligvis er uten den helt store substans.

Altså, ikke misforstå, jeg synes også det er koselig med dager hvor en livnærer seg på appelsin, grillpølser og solbærtoddy til flotte omgivelser. Det sagt, jeg tror fortsatt jeg har tilgode å kontakte noen som understreker hvor viktig det er for dem. Og det er ikke rent få her inne som gjør det. Mine hovedinteresser er musikk og film. Jeg bruker mye tid på det, og synes det er to fantastiske medier som gir meg ufattelig mye. Likevel er det neppe på checklisten til mange av dem jeg klikker meg innom, virker det som. For alle liker jo film og musikk, sant? Jeg ønsker ikke å fremstå som en snobb på feltet, men for meg sier det mye om en person hva slags film og musikk hun liker. Jeg kunne neppe hatt et seriøst forhold til noen som avviker ekstremt fra meg der. Mulig jeg har vært uheldig med de jeg har klikket meg inn på, men det virker som veldig få legger så mye i interessen for disse mediene, i så fall nevnes det nærmest som en parentes. For meg virker det som det meste handler om friluftsliv, glad, livsglad, smiler alltid og lite selvhøytidelig.

Nå kjenner jeg flere som klarer å kombinere begge deler, og det gjør jo egentlig jeg også. Forskjellen er bare at det virker som veldig mange bruker friluftsinteressen som et kriterie, noe jeg veldig sjelden ser med film og musikk-interesse. Hva tror dere er grunnen til det? På ønskelisten min er en søt jente som plutselig kan introdusere meg for en låt eller film jeg elsker - det er så utrolig tiltrekkende.

Noen som skal ut i lillestrøm i dag?

..."super"blekede tenner?

Pene tenner er det ikke noe å si på, men det blir vel litt mye med "oh, lord - du har bleket tennene"-hvite tenner? Så (unaturlig) hvite at man ikke kan bruke blitz hvis man skal ta bilde av vedkommende?

Hmm.. ser en del her inne som profilen får meg til og smile, og jeg liker hva jeg leser og ser.. men så er det match under 70 og jeg vegrer meg for å sende avgårde en melding..

er folk veldig opptatt av dette med match? Sender dere meldinger til de med under 70 i match?

Sitter bare jenter på bussen og det lukter himmelsk :)

Til alle på sukker.

Hvor lenge har dere vært her?
Har dere truffet noen dere kunne tenkt dere å satse på her? Men at det ikke har blitt noe av en eller annen grunn.
Hva søker dere her inne?
Hvor mye tid bruker dere på nettdating?
Vært på mange dater?
Har dere troen på at dere skal finne kjærligheten her inne?

Fortell! :-)

Jeg ser det er mange som etterlyser dette i hos andre, at de skal ta vare på seg selv. Hva legger dere i det da? Trening? Andre ting? Jeg er bare litt nysgjerrig på hva dere tenker om dette.

Etter en heller pysete karriere så langt her på sukker, har jeg nå bestemt meg for å ta kontakt med intet mindre enn 3 (tre) menn. Helt av meg selv. Uten å ha blitt kontaktet først. Jeg ser jo at dere gutta etterlyser en anelse mer proaktiv bevegelse fra damene her inne og i kveld har jeg altså tenkt å gjøre min del.

Noen siste ord før jeg går i ilden? Altså. Da går jeg i gang. Ønsk meg lykke til.

Varför är det så många som är hemliga i dom flesta inläggen som skrivs?
Det här är ju ett bra sätt att få sig en uppfattning om personligheter till potentiella personer man kanske skulle vilja prata med och även en större chans att synas själv, så varför vara hemlig?