Sukkerforum

Drømmemannen.. Han trenger ikke være rik, men kan ikke være fattig. Han kan være mørk eller lys, så lenge han har hår, deilig tjukt hår som fingrene mine kan gli gjennom. Han trenger ikke være vakker, men må ha kloke, lekne og interesserte øyne, myke, definerte lepper som kysser mykt og smiler bredt og ofte. Tennene trenger ikke å være perfekte, en skeiv tann kan være riktig sjarmerende, så lenge de ikke er gule, for små eller for store. Han må være høy, slik at jeg kan føle meg beskyttet av fysikken hans, men ikkeså høy at jeg knapt når opp til ham. Han må være slank, men ikke tynn, for jeg liker dårlig å kjenne knokler når jeg stryker på, masserer eller elsker. Han kan gjerne ha hår på brystet, men ikke for mye – og ikke på ryggen. Det er ikke et alternativ å barbere det bort, menn som barberer bort kroppshår er definitivt usexy. Han må rett og slett være riktig utstyrt fra naturens side. Han må være sterk, ha god kondisjon og like å gå på tur. Han tar gjerne sykkelen i stedet for bil når han skal til jobb.
Han har høyere utdanning, sannsynligvis fem år eller mer. Jeg er ikke kravstor, han kan ha utdannet seg innen mange retninger, men jeg foretrekker lege fremfor sykepleier, manuellterapeut foran fysioterapeut, sivilingeniør foran ingeniør. Han trenger ikke være sjef, men bør være god og trygg i jobben sin.
Musikk er jeg glad i, og han må spille gitar eller piano og være flink til dette. Helst har han en god sangstemme, som passer godt til min alt. Han er sosial og vil gjerne møte mine venner og bringe meg inn i sin venneflokk. Han er god til å lage mat og vil aldri forvente at jeg tar oppvasken, men gjerne at vi gjør det sammen. Han er opptatt av meg og er raus med blikk og forsiktig berøring når vi er sammen. Han er opptatt av sex, og har nok med meg. Han er leken, målrettet, raus og elsker å tilfredstille meg. Penisen hans er godt over gjennomsnittet stor.
Det viktigste er likevel at han liker middelmådige gjennomsnittskvinner med noen kilo for mye hist og her. Og at han finner meg.
Gi meg noen år, så lemper jeg litt på kravene og finner meg en mann uten hår på hodet og skog på brystet, som har et verdisyn og humor som passer som hånd i hanske med min..!

Nobodys

Ingen svar
(mann 55 år fra Rogaland) Privat melding

Muligt der mangler seriøse mænd men der mangler også kvinder der gider skrive tilbage når man sender dem en melding og ikke bare en fløre, I kan da i det mindste skrive " nej tak du er for grim" eller hvad I nu kan finde på. Nobodys du skal da være velkommen til at skrive da jeg ikke har noget at skjule. Vh torben tj49

Ser ikke på meg selv som hverken prippen,kravstor eller vanskelig,men alvorlig talt!!
Om jeg har brukt noen uker på å nærme meg en kar som jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med,og opplever så at det eneste han er ute etter,er sex.....da har selv jeg lov til å skrive med store bokstaver!
MØKKAMANNFOLK!!!!
Og tro meg,det er ikke første gangen jeg har opplevd det :(

Nå mener jeg på ingen måte at ikke kvinner kan være likedan,men......om jeg har skrevet i min profil at jeg ønsker et forhold,skal det ikke være nødvendig å stave det for dere menn at det er S E R I Ø S T ment ,
Så hvor er du...du seriøse mann mellom 45 og 55 fra Vest som ikke har funnet meg ennå??? :)

Noen tanker

Siste svar lø. 19 okt. 2013 03:23 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym hvaskjer?

Hei!
I det siste har jeg har jeg sendt meldinger hvor mange av meldingene ikke engang blir lest. Jeg ser personen har vært pålogget "i dag". Jeg har bilde og fullt utfylt profil. Jeg har faktisk brukt litt tid på å skrive en mail til "deg". Hva får deg til å ikke åpne meldingen engang? Er du ikke nysgjerrig?

Nån kjekkinga som ska ut i Oslo by ikveld? :)

Noen jenter mener at menn skal være MENN,, Men hva sier dere jenter om vist at en har tatt det andre veien ? jenter skal være JENTER..

Kjedelig

Siste svar fr. 18 okt. 2013 22:49 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjedelig

Er det ingen som vil date en kjempekjedelig mann? Jeg trener, holder meg i god form, og har en god jobb. Trenger jeg virkelig gjøre noe mer en det for å lykkes?

Hvorfor er alle disse datingsidene forbeholdt sjekkekunstnere med uærlige hensikter?

Har snakket med folk på siden, ser gjennom profiltekster, ser på bilder. Hva jeg har kommet frem til er ødlegende og dypt. Jeg er på ingen måte en konservatist eller noen bestemt idiologist. Men jeg ser på bilder av folk, å ser prioriteringene til folk. Det ser ut til det er viktigast av alt er å vise frem klestilen sin, framtre som kul og sexy. Jeg savner å se naturlig skjønnhet, er ikke så opptatt av hvor solbrun du klarer å bli, eller hvor kreativ du kan være med sminken din, heller ikke hvor tøffe solbriller du har. Jeg setter pris på mote, men ikke om mote definerer deg som alt du er, du må ha mye mer å tilby en det. Hvor er dem vakkre og smarte menneskene tatt veien? Det ser ut til at damene her inne ser etter Brad Pitt i utseende og mennene noe tilsvarende i kvinner. Men hva med dem ekte og naturlige menneskene? Meningen med livet er å nye livet, hvordan man gjør det er opp til deg. Ingen tørr og være seg selv, men dem aller fleste her inne leter etter noen å være sammen med, men er så kravstore at dem ikke ser to ganger på dem som er orginale, inteligente å til å med vakkre. Ingen tørr å være seg selv, fordi dem er redd dem er for kjedlige. Men jeg ser etter noen ekte, jeg ser etter noen naturlig, noen som liker å gå turer, liker å snakke om alt mulig, noen som ser hvor viktig det er med dem små tingene i livet. Mote komer og går, stiler kommer og går. Er noen viktige ting som skal stå og være på en profil. Et bilde av ansiktet, jeg vil se øynene dine. Gjerne et bilde av deg smile. Et bilde på avstand så man ser fysikken din. Om du har talenter eller en hobby så et bilde av det. INGEN bryr seg om hvor i verden du har vært, eller alle smykkene dine, alle vil se DEG, hvem du er. I profilen ikke skriv for å vikre så tiltrekende kul som mulig, jeg vil se hvem du er å hva du liker. Er tross alt deg jeg kanskje kommer til å date, ikke dine klær eller tv-serier. Tror jeg ramler i mine ord, men er frustrert.

Er det mulig?

Siste svar fr. 18 okt. 2013 20:04 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Lekkerbisk

Jeg er relativt ny her på Sukker.
har et nokså fint profilbilde, og får endel hyggelige og noen litt mindre sjarmerende meldinger.
Prøver å svare høflig så langt det lar seg gjøre fordi det tross alt sitter mennesker i den andre enden.

Men i dag sendte jeg en melding til en fyr, kort og hyggelig, og så svarer han at han ikke tror det vil funke.
Så langt alt vel, og jeg hadde tenkt å sende et;ok, lykke til videre.
SÅ hadde fyren blokkert meg????
Har folk paranoia her inne, eller?
Eller er det vanlig oppførsel??

Det er fredag, og hele helgen fremfor oss. Hvor er du? Nei, det vites ikke, men du dukker vel opp før eller siden. Det virker i hvertfall som det er regelen vi skal velge å tro på, og da gjør jeg det. Føyer meg etter den kolletive optimismen og troen på seg selv. Det er sånn man klarer seg :).

Er ikke et typisk forumvesen, men noen ganger kan jeg nok dukke opp merkelig som jeg er, om jeg føler jeg har noe å tilby. I dag er en god dag for meg, og vil derfor la mitt gode humør gå utover dere. Derfor gir jeg dere dette:

God helg, folkens, både dere single og dere som har funnet deres utvalgte! :)

Heisann!
Har vært på sukker en stund nå og ser en helt klar tendens her inne.
De fleste damene jeg sender melding til gidder ikkje ta seg bryet med å sende meg et svar. Er dette noe andre pleier å oppleve?
Jeg sender ut greie og høflige meldinger, men personen(e) tar seg ikkje bryet med å skrive tilbake.
Synes dette virker litt rart....
Er det ikkje vanlig høflighet å svare folk når man sender ei lita melding? Eller gjelder ikkje slik høflighet her inne?
Selv har jeg begynt å lage notater på de brukere det gjelder, siden jeg forstår at det bare er meg som ser disse...

Noen med erfaringer eller råd til hvordan jeg kan få svar fra dem jeg skriver til?

Ser at man nå kan markere innlegg som søppel.
Det synes jeg er fint - selv om det burde være unødvendig.

"Ulempen" er muligens at forumet blir stillere?
Jeg setter uansett min lit til at mennesket evner å bidra med godt!
Kanskje det kommer noe interessant ut av dette :-)

Eller hva tenker dere?

Jeg sier altid hva jeg mener, er jeg usikker så spørr og graver jeg litt.
Men det er det langt i fra mange som gjør.
Opplever stadig en av to ting.

En: Sender melding men blir ignorert.

To: Blir svart høflig med korte svar desegning til å si "gå bort" uten å si det rett ut.

Vi menn og for såvidt damer tåler litt, det er faktisk svært uhøflig og misledene å ikke være ærlig.

Er du ikke intresert, så si det og gjerne også hvorfor.

Om noen skriver til meg som har en helt forferdelig klestil, så sier jeg "takk for meldingen, men du matcher desverre ikke meg"
Alt går ann og skrive, ved untak av en ting, å det har med det fysiske, man kan ikke si du er feit eller stygg.
Men du ser for ung eller er for gammel går.

Våg og hver ærlig, ikke hver en/ei pingle.

Sukkertreff i Stavanger?

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Rogaland) Privat melding

Noen som vil gå ut og ta en drink i kveld?

Noen som skal på middagen som Sukker arrangerer? Vurderer det... jeg har vært på marrakech tidligere, men da har jeg jo ikke dratt helt alene. :p

Lurte litt på det, jeg har lest tidligere et par damer som har skrevet at mennene virker nesten forelsket før første date som da betyr at de ikke lenger vil dra på date med fyren.

Jeg er den fyren og jeg lurte på om det er mange andre menn som er på samme måte?
Jeg blir fryktelig fort "interessert" i jenter og jeg må holde meg selv skikkelig i tøylene for å virke bare litt klengete istedet for den klissete guffen jeg egentlig er ;)

Jeg blir gal når jenta ikke svarer samme dag (hvis vi allerede har fått god kontakt) og jeg blir gal hvis hun bare svarer "hehe".
Jeg vet at hun er interessert i meg også, men hun er ikke like opphengt i meg som jeg blir i hun.

Vær vennlige å gi seriøse svar :)

Flere venninner mener jeg bør ut å more meg med mange tilfeldige etter ett brudd. For å komme over og glemme. Det er ikke helt meg, klarer ikke å late som ting er bra når jeg er deppa. Må avvente å se om ikke brudd kan repareres før jeg går videre.

Klarer heller ikke leke med andres følelser. Men kommer meg som regel raskt på beina, og når jeg har klart å innse at bruddet kom av en grunn forelsker jeg meg lett i en annen igjen.

Hva gjør dere andre her inne. Fordøyer selv, eller morer dere med tilfeldige.

1/3 av nordmenn rammes visstnok av depresjon og det finnes utallige lidelser og/eller diagnoser man kan skjule i det dagligdagse.

Ingen av de rundt meg vet det, men jeg tar medisin om morgenen og medisin om kvelden for å korrigere den kjemiske ubalansen som finnes i topplokket.

en.wikipedia.org/wiki/Chemical_imbalance
(Jeg har selv en form for aspergers++)

Grunnen til at jeg startet denne tråden er fordi jeg tror det er flere av oss enn det vi tror :)

VI beiter på de samme jordene som alle de som søker :

"du må være morsom på kommando, vise humor på kommando, ha glimt i øyet på kommando, få meg til å le på kommando men mest av alt ikke vise menneskelige egenskaper slik som usikkerhet eller tvil"

Så da, noen som har noe på hjertet?

Var ei fin jente som satte et rødt hjerte på meg. Rett og slett pen var ho. Og hadde samme interesser som meg. Så da måtte jeg jo ta kontakt. Jeg skrev vel noe som, "så hyggelig at du liker profilen min, jeg vil gjerne vite mer om deg". Hun skrev tilbake, skrev litt mer om seg selv. Men hva gjør jeg? jo, jeg skriver noe helt teit tilbake, og ser det ikke før meldinga er sendt! Og slikt har jeg jo ikke gjort før nei! Hørte ikke mere fra ho nei.. Er det rart man fremdeles er single?

De fleste her inne sier de er på jakt etter en som kjemien skal stemme med.
Men hva er denne kjemien? Om to stykker møtes til en date og det ikke er noe progresjon i en samtale og bare pinlig, greit det er ikke noen "kjemi".
Selv har jeg vært på dater hvor praten, latteren, hyggen og lett flørtende kroppskontakt var tilstede. Men så plutselig kommer det en melding: Beklager men tror ikke det blir noe mer, kjemien stemte ikke.
Da lurer jeg, hva pokker er kjemi da??

Jeg er altså bifil i den forstand at jeg kan forelske meg i begge kjønn (det handler om mer enn seksuell tiltrekning), og lurer litt på når eller om jeg skal fortelle om det i en datingsituasjon. For min del er det ikke noe jeg tenker så mye på. Men for en mann kan det kanskje være litt rart? Jeg har ingen problemer med å være åpen om legningen min, men det er nok ikke det første jeg sier på date. Det faller seg som regel ikke naturlig. Så nå vil jeg høre litt hva andre tenker om det! :)

Er mange av dere damer som er rimelig lettkledde på bildene dere legger ut, er mye kløft og pupp og se.
Er det slik at dere er redd for å ikke få nok oppmerksomhet?
Og skriver vi mannfolka heller til dem som viser mye pupp enn til dem som ikke gjør det?

Alder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym vilikke

Ny jente på jobb på 25, jeg er 38. Hun er så søt, beskjeden og sjenert.

Får lyst til å gi henne selvtillitt og kanskje forføre henne. Men hun synes sikkert jeg er for gammel.

Sukk.

uff uff

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 666

Sukker..spesiell plass....:(

Kino :)

Siste svar to. 17 okt. 2013 17:39 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Mystgrl

Noen som har lyst til å være med meg på kino på Stavanger i morgen? Se Captain Philips? Drink after?

Det finnes nok flere menn enn hva en aner som kler seg i dameklær.
Det skal vist være en i hver vennskapsgjeng som liker dette, men som ikke forteller noen om det. Men du som er jente, ville du ha blitt kjent med en som liker å kle seg i dameklær ?

Hei folkens.
Mann i midten av tjueåra her med noe rart som jeg lurer på om andre også opplever?
Har siden begynnelsen av tenåra runka før jeg sovner, for å hjelpe meg i å sovne.

Men det siste året har jeg innimellom hoppet over runkingen enkelte netter, og da har jeg i 100% av tilfellene drømt at jeg har sex, i tillegg til en rekke andre rare drømmer jeg som regel ikke husker..

Skuffelsen er med andre ord veldig stor når jeg da våkner dagen etter, alene i sengen :P

Er det bare hjernen / underbevisstheten som skaper drømmene i mangel av en runk kvelden før? Og er det flere som opplever det samme?

Damn

Siste svar to. 17 okt. 2013 00:09 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Må slutte å fise sånn. Drivhus effekten går bare for langt nå.

http://www.dagbladet.no/2012/02/08/nyheter/utenriks/antarktis/isbreer/mil j/20143749/

Det er blitt sagt noe om at et godt utseende er til hinder for å utvikle en stor personlighet. Mulig det er noe i dette. Samtidig så er et godt utseende nå blitt er kriterium for å vurderes som personlighet, også her på sukker. I hvert fall for mange. Noen har likevel valgt å være mindre synlig, og får dermed mer fokus på hvem de viser frem skriftlig.
I tidligere tiders popstjernedyrking kom jo stemmene frem gjennom radioen. Og det var talentet som vistes. Nå kan middelmådige artister bli store fordi de er vakre og danser godt. Sangen deres ordner elektronikken. Sånn er vel hele samfunnet blitt.

Men for å være ærlig. Vi søker helst de som både oppleves som vakre / tiltrekkende og utfordrer oss intellektuelt. I hvert fall gjør jeg det. For å føle den såkalte gnisten, må hun treffe meg, og tenne en spenning i meg, både fysisk og intellektuelt.

Sukker,sukker,sukker.. The place to be?

Trolig fordi de er kvinner. Hurra hurra hurra.

Vinterdekk

Siste svar on. 16 okt. 2013 23:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym forvirret

Jeg har alltid vært stolt av å kunne fikse ting selv. Deriblant og å legge om til rett hjul i forhold til årstid. Men kjenner at det var deilig å få en telefon fra en kompis i sta, som spurte om han skulle legge om for meg i helgen...

Er jeg sleip da... Han får middag, jeg får vinterdekk og begge får vi litt selskap...

Opplevde noe rart noe nå.
Skulle svare på et innlegg på forumet.
Men fikk at pseudonym mitt var opptatt av en annen bruker.
Ikke sett noen andre enn meg som har brukt dette. Visste heller ikke at det går Ann å reservere det. Noen som vet hvordan man gjør det? Eller opplevd det samme?

Hilse en nå uten pseudonym

Har en tid datet en mann jeg traff IRL som også er her inne.Alt fungerer kjempebra og jeg vil gjerne gjøre dette litt mer seriøst. Hvor lang tid venter dere før dere tar "praten" om det ? Når synes dere at man kan forvente at partner slutter å "henge" her på sukker f.eks ?

Ville bare ønske dere alle en fin dag, da det er noe av deg jeg savner. At noen ønsker meg en god dag før vi drar på jobb...

Jeg har ved flere anledninger kommet bort i profiler hvor det stilles krav indirekte til økonomisk trygghet hos kvinnen formulert i den form av høyere utdannelse eller en eller annen form for selvstendighet. Jeg kan forstå at det er viktig for mange kvinner å stille samme krav til menn da de skal bringe frem barn og har mer med barn å gjøre enn mennene generelt sett, og dette er så klart tidskrevende og tildels ofring av karieren for flere (det tar tid å være gravid, komme i permisjon osv). Men det jeg ikke forstår er hvorfor mange menn ikke kan være tilfreds med en kvinne som er så flott på mange måter men som ikke ser ut til å ha den rette utdannelsen i boks eller tjener nok penger. Mange snakker om at de ikke ville ha hatt denne forsørger statusen på seg, hva er galt med det å bidra økonomisk til oppfostring av felles barn egentlig? Skal kjærligheten og familieliv måles etter punkt og prikke vil i mine øyner ikke kalles for kjærlighet lenger.

Dessuten, kan det være en korrelasjon mellom kvinners selvstendighet med økende skilsmisse? Ja! det vil jeg tro. Jeg tenker at flere menn bør åpne øyene og verdsette de indre gode gammeldagse kvalitetene som kvinner har fremfor disse overfladiske faktorene som penger og yrkestatus. Slik som våres mødre var. Mange av oss har vokst opp med en kjernefamilie, med en mor som jobbet litt mindre i forhold til far, men vi har holdt oss godt sammen som en familie. Nå sier jeg ikke at alle skal ha det slik, men at mange menn bør slutte å henge seg for mye opp i kvinnens disposisjoner for "money making".

Menn finner vakre og velutdannede kvinner attraktiv, og disse kvinnene tenderer også å kunne velge og vrake blant menn. Det er fare for at hun sitter med for mye makt, tar med barna og lever sitt selvstendige liv, alt etter hva overfladiskheten sår....

Nå snakker jeg så klart ikke om ekstreme tilfeller om folk som har null og niks forhold verken til jobb eller utdannelse, men innenfor rimelighetens grenser.

Hva tenker dere?

Heisan,

Hvis h** du dater dukket opp i et vrak, eller et glis av en bil, hadde det påvirket din avgjørelse i noen grad?..

Betyr farger på biler mye eller noe?.. Skal en mann helst ha en mørk bil eller er det ok, hvis han kommer i "trendy hvitt" ?..

Liker du tøffe biler,praktiske eller eller helst så miljøvennlige som mulig?..

Hvilken bil har du, og farge? er du fornøyd?..

Eller gir du bare helt blaffen i doninger, bare h** er i stand til å komme seg frem, på beina, med sykkel, eller buss?..

Selvinnsikt!

Siste svar ti. 15 okt. 2013 22:07 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Target...

Kommer sikkert til å terge på meg gråstein...

Tror ikke jeg er verdens beste, nydeligste eller mest intelligente dama på jord. Men ei flott dame allikeve, med mine mangler og goder... Og med selvinnsikt!
Og storparten av mailene jeg får, er av lubbene, godt voksne, late, nerdete gutter. Og nå har det kommet til det stadiet at jeg kjenner jeg blir irritert. Og jeg blir også flau av meg selv for å føle det, men irritert blir jeg...

Om man nå kan sette mennesker i ligaer, så virker det som en stor del gutter hopper opp to hakk. Og aldri i livet ville synker ned på sin egen liga. (Jepp, nå er jeg kynisk. Ikke alle kan få værdama på tv2)
Så da må vi damer, senke kravene...eller?!??

Hvorfor tror "Asbjørn Brekke" at han kan få "Værdama i TV 2"?

Vanskelig tema, men måtte prøve å få det ut... Selv om det er vanskelig og stygt å forklare...

Det er nå, når kvelden egentlig ikke er over, men jeg er trøtt og sliten, at jeg savner en mest.
En å krype inn i armkroken til, og kose med eller elske med til det er på tide å sove litt...

Når savner du noen mest?

Jeg ser at mange har en tendens til å fremheve at de ønsker seg en ny og sikker bil. Og det høres jo forlokkende ut, det. Men er det å ha en ny bil det beste dere kan gjøre for å være sikrest mulig i trafikken? Hvor mye betyr egentlig bilens innebygde egenskaper?

De billigste bilene å forsikre er de eldste, de minst sikre. Og det er ikke nødvendigvis fordi disse kjøres mye mindre, men fordi førerne / eierne er interessert i bil langt over gjennomsnittet. Og de unngår å kjøre aggressivt.

Ellers er det nå avdekket at de nyeste bilene har så mye elektronikk og andre greier at de distraherer føreren og medfører økt ulykkesfrekvens.

De sikreste kjøretøyene føres av de sjåførene som er mest interessert i trafikk og samspill i trafikken. De som ikke er opptatt av å kjøre opp mot marginene for kjøretøyet sitt, men vet at enhver ulykke innebærer risiko for skade på noe(n) man er glad i, og derfor kjører jevnt og forberedt på det meste. De som kjører på en sånn måte at vi andre ikke har lagt merke til dem.

Kjør pent folkens. (Og bruk refleks i høstmørket.)

Har dere lagt merke til at det er mulig å markere både tråder og enkelte innlegg som søppel?

En vakker dag, så kan utfallet av dette bli til at man får seg en samboer...

Men hvis personen var som deg, ville du da ha orket å bo sammen med den personen på sikt?..

Hvilke egenskaper har du som kan gjøre livet til partneren bedre?..

Hvilke egenskaper har du som kan gjøre livet til partneren noe ubehagelig?..

...og da, for å komme inn på "blokker" måtte jeg inn på profilen hans.
Vil han da se at jeg har vært å besøk profilen hans?
Hadde vært en fryd om han klikket seg videre på min profil, for så å se at jeg hadde blokkert han.

Noen som vet?

Et ganske interessant foredrag om nettdating...
http://www.ted.com/talks/amy_webb_how_i_hacked_online_dating.html

Hvorfor er det slik at de sjeldne gangene jeg får en melding eller et hjerte så må det være fra en person som matcher meg ikke i det hele tatt? De som har fin match og som jeg liker tar ikke kontakt (til tross for at jeg tar kontakt med dem). Nei, de tar seg ikke tid en gang til å sende en melding tilbake, men de som ikke passer ...ja, de er både nysgjerrige og klarer å sende en melding av og til. Jeg er en kvinne i 40årene og de som tør å ta kontakt er unge gutter eller eldre menn som jeg ikke kommer til å ha noe fremtid sammen med uansett. Er det noen andre med lignende erfaring? Hvordan skal vi snu denne rare tendensen? Sier menn også det samme eller oppnår dere kontakt med de jentene dere liker?

Måtte bare dele

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mystgrl

Vits jeg leste her for leden
Lille Ole åpnet døren og mannen forran han spurte han om moren hans var hjemme, hvorpå lille Ole roper mammaaaaa han som er bedre enn ingenting er her
Hehehehehe ha en god ettermiddag!

Ser at en del av de "seriøse" tenker på meg og mine trollunger:-)
Så da ville jeg gjøre den samme gesten for dere seriøse!
Dette er en Grønn trolletråd for de Seriøse:-)
Ser fram til mye humor, ikke skittkasting, å kun seriøse innlegg:-)

Mandag er ofte en morgen som henter meg tilbake til hverdagen etter helg.. slik som i dag.. begynner 7 på jobb.. våkner og ser på klokka, i mitt hode viser klokka 0615.. ånei ikke forsovet meg igjen.. hiver meg ut av senga,løper inn badet, og snubler inn i dusjen...kaster på meg klæra i en fei å er ute av døra å begynner på veien til jobb.. titter på tlf for og se hvor dårlig tid jeg egentlig har.. blæ.. klokka på tlf lyser i mot meg og sier 05.10....var bare å tusle hjem og lage en bøtte med kaffe å drikke av liters mål.. god mandag liksom...

Har sett noen tråder her med eldre menn, yngre damer, men hva med motsatt? damer i 40-50 årene og menn i 20-30 årene? Er det mer tabu eller?