Sukkerforum

Når man har datet litt og div og tatt steget videre. ...hva nå. ? Hvor mye skal /kan man forandre /tilpasse på seg selv og partner. Før man mister seg selv.
Sånne ting som å ta ned dolokket. Ikke legg igjen smuler i smøret . Ikke rape.men når kan/skal man si nei. Jeg vil ikke stoppe å rap. Hva er greit

Har de siste dagene tenkt litt og reflektert litt over dette med nettdating, eller deg vi kaller for nettdating. Jeg har selv møtt mange jenter i løpet av min tid her på sukker og har møtt mange fantastiske mennesker av begge kjønn gjennom diverse fester og andre sammenkomster.

Noe som har slått meg er at jeg veldig ofte leser hva folk skriver i sin profil, dette er alt fra:

- Usikker på om nettdating er noe for meg
- Ny på dette med nettdating
- Kommer til å melde meg ut fordi nettdating ikke er noe for meg
- osv

Dette var bare noen få utkast, og det har fått meg til å tenke, hva er egentlig nettdating og er det noe man skal være redd for, er vi en egen rase som driver med nettdating? Mange jenter man skriver med skriver ofte at de har kommet frem til at dette ikke er noe for dem og de melder seg ut, mange er sikkert ikke tøffe nok til å si at de ikke ønsker å bli kjent, men mange melder seg også ut.

Når jeg sitter her på sukker så tenker jeg at de jeg snakker med er ordentlige mennesker, ekte mennesker, virkelige mennesker og ærlige mennesker. En person jeg snakker med her inne er ikke noe andeledes enn en jeg ville snakket med der ute hvis dere skjønner, så hva er man redd for? Hva er det som gjør at folk mener nettdating ikke er noe for dem? Er det slik at man har en drømme person, man ser for seg akkurat den man ønsker og siden man ikke finner deg så er nettdating bare tull? Vel folkens, de menneskene dere søker i drømmene finnes ikke, jeg tror det finnes enda bedre personer der ute bare man gir seg selv en sjanse. Jeg tror det handler mer om å gi seg selv en sjanse enn å gi de man snakker med en sjanse.

Hvis man har en drøm, et mål, et ønske osv, så syns jeg virkelig folk skal gi livet en sjanse for å se om det går ann å oppnå de. Jeg har gjennom min tid her lest mange profiler, både gutter og jenter, jeg tror det finnes så utrolig mange gode mennesker her inne som ville passet sammen, men ikke ser det.

Dette innlegget handler ikke om at folk ikke svarer eller skriver, men mer om å gi seg selv en sjanse til å skjønne at folk som sitter på sukker er vanlige folk, er vanlige folk du mest sannsynelig kan møte på byen i helgene og møte på butikken.

kiel båten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tja

Noen andre som skal med kielbåten i morgen? Spør bare for morro skyld :)

Bet meg merke i noe de sa på radioen igår. Det og gi en kjæreste, venn, arbeidskollegar, nabo osv en diplom/ oppmerksomhet.
Syntes det var en go ide og grep fatt i det!
Så min datter kjøpte en blomst til sin frøken, la ned mye arbeid i og lage ett flott kort å skrive ned det hun følte.
Den gleden og føllelsen det ga min datter og frøkenen kan virkelig ikke kjøpes :-) Tårene trillet og hun lurte på hvorfor!
Forde hun fortjener det :-)
Så nå oppfordre jeg andre til og gjøre det samme.
Det kostet meg så lite, men betyde så mye for noen andre :-)
Ha en strålende dag videre alle sammen :-)

dative26..........

fler som tror det samme???

Det er umulig å unngå at folk prøver å snoke rundt deg som privatperson. Jeg har selv klart å finne Facebook profilen til en jente basert på tre enkle ting; fornavn, bosted og bilder. Bildene og bostedet (by eller tettsted) finner man i profilen. Når jeg fant profilen fikk jeg tak i etternavn, og det spesielle etternavnet på personen gjorde at jeg fant mobilnr, firma hun jobbet i, og en del arbeid hun har gjort. Nå er ikke jeg en person som benytter meg av dette til negativ fordel, og vedkommende er gjort oppmerksom på dette, og vi smilte av det sammen:)

Her er uansett noen punkter du bør tenke over om det bekymrer deg:
- unngå å oppgi etternavn
- Unngå å oppgi konkurranser du har deltatt i (sentrumsløpet, halvmaraton...). Lettere å finne hele navnet ditt her.
- unngå å oppgi tider i konkurranser du har deltatt i. Enda enklere å finne hele navnet ditt.
- unngå å oppgi firmanavn, spesielt om firmaet har et mindre antall ansatte, og de er listet på hjemmesiden til firmaet.
- Oppgir du mobnr før dere treffes, er det ofte veldig lett å få tak i masse annen informasjon om deg også
- Har du vært en nøkkelperson (i firma, representert Norge i idrett, er ledende innen din ting) kan det være lurt å unngå å nevne ting rundt dette.
- Har du en oppdatert LinkedIn profil som er søkbar, vil også tidligere arbeidsforhold være lett å finne (sjekk privacy setting, her kan du styre ganske mye hva som er synlig). Her kan man i noen tilfeller bare trenge fornavn og firma for å finne profilen din.
- Gå gjennom privacy settings i Facebook profilen din, der kan du sette om du er søkbar, har profilbilder som er synlige for ikke facebook venner osv.

Det er mulig det er andre ting du også bør unngå, men det er dette jeg kommer på i første omgang.

Hvor lett det er å finne ut masse om deg er ofte relatert til hvor aktiv du er og hvor mye publiserte data det ligger ute om deg. I tillegg vil spesielle for- eller etternavn være lettere å finne enn de med mainstream navn. Prøv å google deg selv. Bruk alle kombinasjoner av fornavn og ting du lett kan relateres til som er "vanlig" å oppgi over melding til andre (skole, jobb, interesser osv).

Er det grunn til å være paranoid? Nei, egentlig ikke. Men man kan aldri være 100% sikker. Ikke engang om du treffer personen på byen eller i butikken.

Dette er bare ment for dem som ikke vet hvor lett det er i NOEN tilfeller å finne ut mer om dem. Diskusjon om man bør google folk eller ikke hører ikke hjemme her.

Det er jo ofte diskusjoner her på forumet på hvem som er verst til å være utro mellom kjønnene. Jeg har lyst å snu fokuset til troskap. Hva skal til for at et menneske er trofast i utgangspunktet?

I følge forskning har barn av skilte større tilbøyelighet til selv å bli skilt. Det derimot sier ingenting om troskap, men evnen til å holde et forhold sammen, kanskje til og med på tross av utroskap?

Hva er det da som gjør at enkelte klarer å være trofaste? I overkant av 40 % av personer i et ekteskap er trofaste.
Grunnleggende verdier utvikles ofte tidlig. Det miljøet man vokser opp i kan være avgjørende. Altså har du vokst opp i en sterk og solid familie og ikke oppfattet eller opplevd utroskap, så vil kanskje verdien av lojalitet sitte sterkere hos deg?
Jeg mener basert på kun egen erfaring at oppvekst og miljø kun står for en liten andel, omtrent som at man blir avholdsmenneske fordi foreldrene er det. Men en faktor tror jeg mange glemmer for å kunne klare å stå imot fristelser; Det bevisste valget.

Det bevisste valget er når du definerer deg selv som en trofast person. Hvor går grensene for flørt med andre? Hvilke signaler skal slå inn bremsene? Og hva har du å tape/vinne på å være trofast? Er du villig til å betale prisen av et godt ekteskap? Samværsdeling om barn? Økonomiske utfordringer som aleneforsørger? Hva med egen ære? Er det viktig for deg å vite at du faktisk har vært trofast? Dette er tanker man bør tenke på FØR man går inn i et forhold. Likedan er det viktig å tenke på hva om partneren er utro? Er du villig til å tilgi det? Hvor går grensen mellom uhell og overlegg? Hva er forskjellen på en «one night thing» og et «emosjonelt langvarig forhold» - Hva om partneren blir forelsket i et annet menneske, men ikke følger opp fysisk?

Ved å avklare en del sånne utfordringer på forhånd så kan man lett motstå kollegaen når promillen er høy og det er sene timer på julebordet. Man vet at «nå er det på tide å gå hjem» man vet hvor egne grenser går. Man trekker seg unna situasjoner hvor man kjenner fare for å utvikle følelser. Uansett hvor spennende det er. Så er man trofaste igjennom 10 år og partneren er utro. «Jeg skulle ha tatt kollegaen min for 4 år siden og tatt ut all frustrasjon i en het natt likevel» - nei, det er stolthet i å vite at du ikke har gjort det samme.

Det er et bevisst valg.

Man kan spørre hvorfor....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bostic

Tema er en annen sak. Hva tenker dere? Hvorfor betyr aldri tema noe i en samtale? Men det må trolig et kjøtthue til for å motsi argumentet mitt. Eller hva?

Fortsettelse følger imorgen.

Kom over denne på facebook i dag og tenkte at jeg er ganske glad for at man ikke har video profiler

http://youtu.be/0bomkgXeDkE

Lurer litt på hvor mange av dem som fikk seg dame. Tenk deg hvor kjipt det må være hvis en eller annen stakkars person faktisk ser den videoen og innser at det er faren sin...

I dag var det ikke noe som traff en nerve. Det var noe som forsiktig strøk på en nerve som jeg visste var der, men ikke klarte å plassere.
Som "singel deltidspappa" lå det noe i det å "komme seg videre" Videre til hva?
Nytt forhold? Samboer? Fler barn?
Singel deltidspappa er en belastende tittel!

I dag leste jeg om Superpappa! Mannen som ikke innleder noe nytt forhold, men bruker tiden på barnet.

Å være pappa er jo å bygge en borg for barnet. En stor borg, der han kan utvikle seg å lære i trygge omgivelser.
En borg der porten står åpen, slik at han kan reise ut på eventyr for å drepe drager og ( etter hvert ) redde jomfruer i nød. Og hvis dragen eller jomfruen sårer han så skal han, selv om han er 7, 14, 20 eller 50 år, ALLTID kunne komme tilbake.

Det er selvfølgelig viktig at superpappa er fornøyd med livet, og det kan jeg si at jeg er nå :)

Litt inspirert av tørrfisk tråde, så lurer jeg på hva annet folk har holdt på med i dag?
Kan jo starte med og fortelle om dagens trim....
Har en superfeit katte, som ble påkjørt og fikk slitt av korsbåndet i kneet. Hun er operert, og går på super slankefor ... men trenger å trene. Derfor har undetegnede matmor skaffet kattebånd til store ( les fete) katter.

Så i dag har jeg gått to runder..... til to forskjellige tidspunkter..... rundt i nabolaget, med svær sort katt, med barbert bakben og rumpe, rødt bånd .... ja og bør vel og nevne at til tider dro hun meg så jeg måtte løpe etter henne, inni mellom busker og kvast... Så trim for katt og trim for mor :))

Ungene er drit flau og håper ingen de kjenner har sett oss, noe jeg tror er helt umulig da alle naboene fikk med seg skuet
( flereknakk sammen i latter) og det sikkert har blitt samtale emne rundt middagsbordene i dag :))

Okey det var meg ... hvem vil følge opp ?

Men hvorfor i alle verden tror menn på rundt 45 og eldre at jeg skulle få lyst å gå på date med de ???

De tror mye om seg som håper på en som er 10 år yngre, joda fungerer for noen... men virker som menn i den alderen helst vil ha en som er 10-15 år yngre....

Trodde nå det gikk an å lese i profilen min hvilke aldersgruppe jeg søker....

Litt oppgitt, men er jo bare sånn... JEG VET :-D *som en viss tidligere forumist får jeg snart krampe i blokkerings fingeren min* eller noe sånt ;-)

Joda... smigret er jeg, men hvor er de på min alder... søker de og 10 år nordover :-P ;-)

Noen som vet hvor ca mye det er vanlig å få av overgangsstønad. Når mor jobber fullt og tjener sånn ca 17 Tusen etter skatt.
Og hvis man har barna 50 /50 har begge krav på barnetrygd pluss en.

Fylles huset av en hærlig lukt av færikålen som står på sakte kok.. Idag er det bare en ting som hadde gjort dette bedre..

Jeg ser med jevne mellomrom at noen av de anonyme forumskribentene sier de blokkerer alle åpne forumdeltakere. Det er for så vidt en ærlig sak, og blir man blokkert, så betyr det bare at man ikke anses som match.

Det kan være mange grunnet til blokkering. Men akkurat denne grunnen skjønner jeg ikke. Kan noen opplyse meg om logikken her?

Ærbødigst
Baron von Waffel.

Kordan legge inn bilde og info på profilen min, ? På førehånd takk.

Noen som også har eller skal spise vaffler i dag?

Har dere noen tanker/ erfaringer/ tips til jenter som er redd for å gå på date? Da mener jeg ikke nervøsiteten, men tanken på å møte en vilt fremmed er jo litt avskrekkende. Man aner jo egentlig ikke hvem som står bak profilene, det kan jo være bløff hele greia. Kanskje dere har noen formening om hvilke omgivelser som er trygge og hva som kan bidra til mer sikkerhet?

Jeg ser at det er fryktelig mange som ikke har et profilbilde. Syns det er litt vrient å snakke med folk som jeg aldri har sett et bilde av.
Hvorfor har du/har du ikke profilbilde?

Duck Dynasty

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr

Dette må dere se på folkens, det er ikke mange serier jeg ler høyt av når jeg er alene, men dette er bra ;)

Rike rednecks, trenger jeg å si mer?

Dukker stadig opp meldinger fra andre fylker enn hva jeg søker i min profil- og som i tillegg ikke er flyttbare....
Leser egentlig folk hva en søker i en profil???

Kom hjem idag etter en tur til Canada etter havets største utfordring... Er så utrolig happy, kroppen er full av endorfiner ennå :)
Fisket stående eller såkalt stand-up, og ikke i stol. En utrolig kamp mellom mann og fisk. Fikk opp en bluefin tuna på 335kg :D
Går ikke ann å legge ut bilde her, men la ut en på profilen min... :p

Hei!
Hvor går unge voksne på byen i Stavanger?

'Mommy, can we go in there (peker på en cafe) the chocolate muffin is calling to me' Olav 3år LOL

'Oh my god, daddy I LOVE your shoes, where did you get then?' Olav 3.5
Har Kanskje vært litt for mye med mor...lol

'Mommy (strengt blik bort på meg) you are really testing my patience...' Olav 5 år

Må jo bare le når de kommer med sånne ting. Deres tur :)

Noen som skal ut i Oslo i kveld, og kanskje møtes for en helt uhøytidelig og uforpliktende møte kun for å ha det gøy?

Noen som skal bevege seg ut på byen i Bergen idag? :)

ut i oslo idag:)?

Ingen svar
(mann 27 år fra Vestfold) Privat melding

Noen frøkner her inne som er interisert i vors i oslo:) sitter på pilestrede:)

Sier dere hei til kjentfolk dere støter på her inn eller holder dere unna? Evt, hva ønsker dere kjentfolk skal gjøre? Synes det er for lite mingling av den sort. Skulle gått ann å lage grupper og spleise hverandre her.

Til dere som kan data:

Først: hva er å hacke? Anyone?
Kan noen komme inn på maskinen min via sukker (eller facebook) eller lignenede.
Dersom noen sender meg en link jeg ikke vet hva er, er det da farlig å gå inn på den?
Jeg høres kanskje litt paranoid ut, men jeg vet såpass lite om det.
Noen som kan forklare litt?

Var på date i kveld. I følge profilen var hun fire år eldre enn meg. I virkeligheten var det nok mer syv/åtte år.

Hva er vitsen?

Det står ikke skrevet "blind" i pannen min.

Når huset er ryddet og vasket, alt rundt deg er rent og pent.. spotify på anlegget... kaffe i koppen.. solen skinner..
En riktig god kveld folkes!

Nå er det høst og vinteren er like rundt hjørnet. Det betyr kalde fingre og hender.
Vinterdekk er skrevet kun fordi jeg er driiit lei av og måtte stå i kø fordi noen har sklidd av veien. SKIFT...TIL...VINTERDEKK...FØR....SNØEN...KOMMER!!
Til den med kalde føtter, som ikke møtte opp på daten, anbefaler jeg skikkelig tjukke sokker. Det er ikke så kaldt enda at fingrene ikke klarer å skrive en kort sms på mobiltelefonen!

Går for 3 nye poeng nå!! :-) :-)

Fremmede

Siste svar lø. 21 sep. 2013 11:52 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Forundret

Hei :)

Jeg har ett spørsmål til dere jenter/damer.

Jeg lurer på hvordan dere forholder dere til tanken om fremmede....
Er et sånn at det er farlig å bli snakket til av en fremmed gutt....
Eller klarer dere å takle det??

Sett pris på at mennesker er forskjellige, hadde vi alle vært like hadde vi ikke engang hatt behov for ild de siste 800 tusen og pil og bue årene.

Ikke tenk på hva andre mener om deg. Det er hvordan du føler deg selv som er viktig. Andres meninger betyr ingenting. Om noen hater deg, så plager det dem mer, enn deg.

Ikke jakt på status eller materielle goder. Jakt heller på de gode stundene. Det å dele en flaske vin med en god venn er en bra opplevelse på en parkbenk som i en fancy sofa.

Av og til stopp og nyt utsikten, ikke se på tiden, legg igjen klokka og nyt turen.

Ta med en pose twist eller to (eller noe annet digg) på jobben en helt vanlig tirsdag.

Neste gang du møter en venn eller bekjent, prøv å føre en uegoistisk samtale, lytt, være genuint opptatt av hvordan personen har det, få innblikk i hva personen driver med. Få dem til å snakke.

Doner 1000 kroner til en god sak før jul.

Kjøp en gave til noen som fortjener det, uten noen nærmere grunn.

Dans! Selv om du ikke kan det. Sett på godlåten og dans alene om du må, men dans.

Prøv noe nytt i løpet av vinteren.

Finn en spennende bok og les den.

Om du har barn i livet ditt, bli med de på en aktivitet, se de spille fotballkamp eller vis interesse i noe de er stolt av.

Ikke vær så hard på deg selv, vi andre er like slitne og usikre som du.

Besøk de eldste i familien og lytt til historiene de har å fortelle.

Drit i å rydde til helgen, lek, lev, elsk, reis, se, opplev eller sans i stedet.

Men aller først, ha en fantastisk fredag kveld.

Hva gjør andre her i de tilfellene man sender en mld og ikke hører noe tilbake?

- prøver på nytt litt senere hvis man ble veldig interessert (hva sier man isåfall?)
- blokkerer?
- ignorerer profilen fremover

Hva tenker dere spesielt om det å forsøke på nytt? Ydmykende? Liker jenter at det mases litt? Ser mer for meg at det er enda mer turn-off?
Hvor mange forsøk har dere gjort på kontakt med samme person max?

Er det noen som kan litt om sydenferie tips, hvor er det lettest å få tak i noen villige damer når en er på guttetur i Spania, er det noen områder/steder der hvor det er mulig å få tak i noen skikkelige damer ??

Hva synes damene her om hvordan en mann bør kle seg?

endelig er det min tur til og si FERIE :D

etter og ha jobbet hele sommern så føles det endelig godt og ta seg en og halv uke med ferie :D
ikke store planer, en liten tur på kielbåten med en kompiss og bare slappe av..

gud for en god følelse :D

Sorry, men stoler bare ikke på jenter med alt for stor utringning.
Hvordan kan man det?

Helt utrolig ! Menn her inne tar glatt bort både fem og ti år fra sin alder. Jeg ser bildene og tenker at han der må da være eldre enn han sier, eller så har han røyket i mange år, noe som kan sette fart på aldringsprosessen... Så ender det med at chatten utvikler seg da man liker profil , bilder og kommunikasjon - og man får navnet til vedkommende... en rask sjekk på skattelistene viser den rette alderen og min interesse faller ned i skoene, ikke på grunn av alder, men på grunn av løgn og uærlighet og at jeg da føler de har en klar agenda - players !...Hva er det de tenker på egentlig ? For meg virker dette totalt useriøst og jeg får en følelse av at de bare er der inne med sine " seriøse " profiler for å noen i sengen ! En mann på 61 er ikke 50, en mann på 54 er ikke 44... etc !!!

Kommer trygda inn....)

Har et litt irriterende problem med sukker. De beste bildene av meg, altså de tatt av enten fotograf, eller hobbyfotografvenner med godt fotoutstyr, blir "grumsete" her på sukker. Snakker da om profilbilde.

Jeg har noen skarpe bilder av meg som fototeknisk er veldig bra, men når jeg laster de opp som profilbilde virker det som at sukker komprimerer livskiten av de. Dette gjelder enten jeg laster de opp som full size, eller forminsker de til noenlunde samme størrelse som profilbildeboksen. Jeg har ikke noe ujevn hud i real life, men utifra profilbildet ser det ut som jeg har "grumsete" hud, og øynene blir langfra så klare som de er på bildet før jeg laster opp. Det er vel komprimeringen som gjør det.

Men det rare er at jeg ser mange profilbilder av andre folk, enten som tydeligvis er tatt av fotograf, eller snapshot med mobil, som ser tilnærmet ukomprimert ut. Altså hud og hår er silkemykt og glatt, og øyner er krystallklare. Så hva er det jeg gjør feil??

Jeg laster opp vanlige jpgs, 72ppi, sRGB, og som sagt varierende størrelse (for de med litt teknisk innsikt).

Kan sikkert henvende meg direkte til sukker med dette, men det er sikkert mange her med kunnskap også :)

Det lurer jeg på.....Nå synes jeg vi skal ta en pause fra "kjønnskrigen" og heller ta fram det vi synes er tiltrekkende og sexy hos det andre kjønn. Kom med alt du synes er helt herlig og positivt med den du skal date eller har datet ;) Jeg tror vi alle trenger å høre om det akkurat nå :)

Ok, kan ta noen flere vitser da...to brighten up the day

A monkey is sitting in a tree, smoking a joint, when
a lizard walks past. The lizard looks up and says to the monkey "Hey! what are you doing?" The monkey says "Smoking a joint, come up and join me, my cold-blooded friend."
So the lizard climbs up and sits next to the monkey and they have another joint. After a while the lizard says his mouth is 'dry', and that he's going to get a drink from the river.
At the riverbank, the lizard is so stoned that he leans too far over and falls in. A Crocodile sees this and swims over to the stoned lizard, helping him to the side.
He then asks the lizard, "What's the matter with you?!" The lizard explains to the crocodile that he was sitting in the tree, smoking a joint with his new monkey friend. He then explained how his mouth got dry, and that he was so wasted that, when he went to get a drink from the river, he fell in!
The inquisitive crocodile says he has to check this out. He walks into the jungle and finds the tree where the monkey is sitting, finishing a joint. He looks up and says "Hey, MONKEY!" The Monkey looks down and says "FUUUUUCK, DUDE....... how much water did you drink?"

motorpsycho

Ingen svar
(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som skal på motorpsycho i Horten i morgen ?

WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆæÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

Dritskummelt. Synes dette er utrolig trist. I morgen blir det sørgebånd!
Irriterer meg allerede grønn over Erna og Siv. Jeg kommer til å bli SÅ lei av de damene der.

Dette KAN ikke være en grønn tråd - ikke med et så usakelig innlegg som dette. Men jeg må bare få det uuuuuuuut!

Jeg har lest og til tider skrevet litt i forumet i en tid.

Noen ganger morsomme tråder, og lett tone.

MEN jeg synes at forumet mer og mer likner "klagemuren"....over det motsatte kjønn.
ALT er feil!

Må si at jeg begynner å bli ***lei av alle negative innlegg, som bare går på å klage, sverte eller bare generelt negativt.
Som Sukkermedlem og faktisk søker etter "den rette", må jeg si at mange drar seg ned i gjørma selv, med sine innlegg her.

Dersom man er så til grader lite positiv, har så lite innsikt i seg selv og det motsatte kjønn, mangel av sosiale antenner og IQ... så er det faktisk ikke så rart i at man blir nærmest desperat og støter fra seg de som evt kunne tenke seg å bli bedre kjent.

Man er seg selv nærmest!

Så, jeg synes at Sukker burde lage to forum... en for klaging og syting, og en for virkelig morsomme temaer, og hvor folk kan være positive og kanskje til og med få interesser for noen :)

Ha en super dag folkens! Smil til verden og verden smiler til deg!

husk å nyte

Siste svar on. 18 sep. 2013 22:21 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

En sterk oppfordring til alle. Mange av oss, ,deriblant meg glemmer å nyte hverdager. Går liksom å gleder seg til helga og ferier og slikt. Men det er faktisk flest av vanlig normale hverdager. Så jeg har nå endelig forstått at vi må unne oss litt hverdags kos og nyte de små gleder og ting i livet.
Så carpe diem. Grip dagen.
Ha en fin tirsdag