Sukkerforum

En vakker kvinne som gir fiselyd ut av en romslig vulva (sannsynlig som følge av erfaring med over snittet grovkalibret utstyr),

eller en gjennomsnitts-fager oppegående kvinne med iluktende underliv som i tillegg sliter med å få orgasme.

Et av singellivets småproblemer, som bare blir mer og mer fremtredende jo eldre man blir.

Er det noen som har gode triks for å forebygge/bli kvitt fyllesjuke? (Jeg er i finfin form i dag altså, til tross for sjøslag i går, men tenkte bare å være proaktiv til neste gang =)

Mine erfaringer så langt:

* drikk masse vann/væske underveis og før lalletid CHECK
* spise både før og etter fylla CHECK
* div allergitabletter, aldri prøvd
* smertestillende CHECK
* masse søvn CHECK
* frisk luft - hmm, blandet erfaring, ikke sikkert man er i stand til å bevege seg ut av sofa
* mer alkohol - FAIL
* drikke fornuftig mengde mens man er på fest. Tja, teori og praksis...
* ikke blande all slags alkohol CHECK
* unngå brunt brennevin CHECK
* jo lysere og renere alkohol (feks vodka) jo bedre CHECK
* mitt sikreste triks: vodka + sprite light, sukkerfritt (unntatt det som er i selve vodkaen), fargeløst, smaker ok. CHECK

Som Tittelen sier, 90% av de jeg har høy score på og jeg kunne tenke meg og ta en kaffe med asap bor "oppi dali":/

Ja, jeg vet at de bare er en fly bilett unna men føler det blir litt håpefullt og tro man kan dra folk flere hundre mil opp eller ned for en kopp Evergood;)

Bare en tulletråd som man kanskje kan få ut litt frustrasjon;)

... siden jeg hele tiden blir veiet og funnet for lett...? :-p

Du inkludert, men ingen på sukker?

Slik er det.

Det er på en lørdagskveld når man har barn i hus og de har lagt seg, at man virkelig kjenner savnet etter en og dele livet med! Jeg skulle ønske "han" dukket opp snart jeg :)

Varför tror alla norskor att alla svenska killar är "party svenskar"?

Valgdagen er offisiell flaggdag. Så flagget er nå hengt pent ut. Jeg flagger for demokratiet. Jeg flagger for et godt valgresultat. Og jeg flagger for en god valgdeltakelse.
Og selvsagt ligger det noe sprudlevann klart. Satser på at resultatet blir verdt å skåle for.

Sitter å vurderer hva jeg skal kokkelere fram og opp til middag i dag jeg.
Valget står mellom:
1. ovnsbakt laks med kokte poteter og sandefjordssmør
2. kjøttkaker i brun saus og poteter
3. hamburgere
4. kylling og ris
5. tomatsuppe

Hva synes du jeg bør gå for?

Og hva skal dere folkens ha da?

Går det an å bytte profilbilde nårman er på sukker med mobiltelefonen?

Ja, hvor mange besøk på deres profil har dere, og hva gjør dere for å øke dette antallet?

...hvis man vil finne kjærligheten på nett...

I løpet av ett år, har jeg registrert profil på ikke mindre enn seks nettdatingsteder. Brukt mangfoldige timer av min allerede temmelig begrensede fritid på å søke og skrive med folk (og forumet her). Men jeg finner bare ikke ham jeg leiter etter. Noen ganger har jeg følt at jeg var nær, men da bor han alltid i en annen by. Det er så frustrerende. Lurer på om jeg bare må gi opp å finne ham på nett. Men er sannelig ikke lett å finne ham andre steder heller...

Kanskje jeg bare må flytte til Oslo. Eller få noen til å drive massiv vervekampanje mot folk bosatt i Bergen. Enten har bergenserne et eget nettsted som jeg bare ikke finner, eller så er bare folk ikke single her, eller (sannsynligvis) er jeg bare altfor rar for Bergen...

Hvordan gjør man det på ein blind date ? Står mann å lurer på hverandre då kanskje ?

Er en liten ting som plager meg om dagen...

Håper at de rundt meg ser på meg som en raus og snill person som gjerne deler med mine venner og stiller opp når det trengs, for det ønsker jeg å være.

Men når det til stadighet bare går ene veien, folk "låner" eller ber meg legge ut for ting og "skal betale tilbake asap", men ikke gjør det og attpåtil blir snurt når jeg ber om penger tilbake og jeg føler at folk tar ting som en selvfølge, da blir jeg om ikke sint, både veldig skuffet, lei meg og småsur.

Har en venninne som er litt slik - det er som oftest hun som er på besøk hos meg og er det jeg som har invitert til f.eks. middag så er det jo klart at jeg stiller med det. Men om jeg har spurt om vi skal "henge" og f.eks. lage middag sammen, syns jeg ikke det er urimelig at vi deler på kostnadene.....Hun tar heller aldri med seg noe å drikke på selv om vi skal drikke vin en kveld eller noe, men "snylter" på meg. Sist gang hun var her hadde hun tilfeldigvis "glemt" lommeboken sin da vi skulle ned på butikken og kjøpe noe snacks og ble snurt attpå til fordi jeg ikke kjøpte inn mer enn en pose chips og sa om hun ville ha noe annet så fikk hun kjøpe det selv. Også i dag da så skal jeg ha vors her som inviterte henne for en uke siden og sa at hun kunne ta med det hun ville drikke på og eventuelt noe snacks, men nå vil / kan hun plutselig ikke komme fordi hun ikke "har penger og gidder ikke gå om hun ikke har noe å snacke eller drikke på" og attpå til ber hun om å få låne penger til drikke av meg....Sitter med følelsen av hun nok en gang forventer at jeg skal stille "barskapet" mitt til fri disposisjon for henne.... og det hadde jeg ikke hatt noe problemer med om,ja, det var fordi jeg føler at det blir tatt som en selvfølge osv.

Er det bare jeg som er hårsår, eller noen fler som syns dette grenser til utnytting av gjestfrihet?

Det er på en søndagsmorgen når man har spiser frokost og sofaen er inntatt, at man virkelig kjenner savnet etter en og dele livet med! Jeg skulle ønske "hun" dukket opp snart jeg :)

Jeg hører mye på House/Electronica, så min favoritt akkurat nå er DVBBS & Borgeous - TSUNAMI - Youtube link http://www.youtube.com/watch?v=0EWbonj7f18

Hva er din favoritt akkurat nå?

Tittelen sier det meste.

Normalt på denne tiden ville jeg vært bøttefull på vorspiel eller i en bar.
Men er i en en fin flyt med trening og sundt kosthold, derfor holder jeg meg edru i helgen.
Jeg føler meg voksen og sunn :)

Men hvorfor er du på sukker i dag?
Og hvordan får et deg til å føle deg?

Nå er jo ikke de herlige forumssukkerkvinneskribentene representative for majoriteten av sukkerkvinner - siden de aller fleste sukkerkvinner er gratismedlemmer - men det hadde jo vært artig å se hvordan VÅR pågang rammer dere (betalende) sukkerkvinner ;-P ...????

I det jeg skrev det skjønte jeg at det kanskje ikke kommer så mange svar i denne tråden, siden så få sukkerkvinner er betaslende medlemmer....eller? Prove me wrong?

Ja, veldig nysgjerrig i å kikke inn i jentegarderoben :)

Det er greit å ha noen krav altså, i forhold til en kjæreste. Men er nettdatere litt mer kresne her enn ute i "det virkelige livet"?

Det er så mye som ikke kommer fram i en profil, av noen få bilder og ord. Som f.eks personens utstråling irl, væremåte, gimikk, stemmen, og andre ting vi kan se (og høre) når vi møter folk face to face.

Her kan vi, nesten litt kynisk, avvise og blokkere folk bare fordi vi ikke liker noens utseende (vet en del gjør det, selv om jeg bare blokkerer ufine folk).

For et par uker siden fikk jeg meg en liten oppvekker. Var på et kurs. Kursholderen hadde et ganske så vanlig utseende, men jeg la merke til den gode utstrålingen hans fra første stund. Kurset varte i 3 1/2 t, og i løpet av den tiden ble jeg mer og mer tiltrukket av ham, for han var helt herlig! Rett og slett RÅ. Han gikk fra "vanlig" til ekstraordinært deilig på under 3 1/2 time. Husker jeg tenkte for meg selv: "Hadde han hatt profil på sukker, så hadde jeg antagelig ikke trykket meg inn på bildet hans, fordi han mest sannsynlig ikke er spes fotogen. Alt det jeg ser nå, vil jeg aldri kunne se ut ifra noen få bilder." Et wow-øyeblikk som jeg har tenkt mye på i ettertid.

Har du hatt lignende opplevelser? Andre tanker rundt emnet?

Finner en profil med høyt matchtall, fornuftig alder, og et tiltalende bilde. Klikker meg inn, og blir typisk litt skuffa siden hun bor i en annen by. (Virker som 90% av de jeg har match med bor i Oslo eller deromkring og deltar i NM i tindebestigning hver eneste kveld. Nok om det.)

Men dealbreakeren: Profilteksten, dvs det er skrevet masse, men ingenting henger på greip. Det er ikke en og annen tasteleif, det kan jeg leve med i disse autocorrect-tider, vi sankker om settninge rsom borttimot ikke er Lesselige. Tror ikke dysleksi er et tema, og det er norske damer - neppe googleoversettelse (de er som oftest mye bedre, da er det mer at ordene ikke passer sammen).

Det er en hel del slike profiler, ikke et enestående tilfelle.

Leste nylig en artikkel om at sjefer som ikke klarer å formulere seg skriftlig blir sett på som inkompetente - uten at de nødvendigvis er det.
Har også lest at det skriftlige utgjør bare 5% av totalinntrykket for en profil - kan dette stemme?

Dersom profilteksten - som jeg antar mange gjør seg litt flid med - er såpass dårlig, hvordan fungerer slike mennesker i det daglige, kan da umulig ha en jobb som innebærer å skrive noe (og da lurer jeg på hvilken jobb dette er)? For min del tror jeg ikke jeg passer sammen med ei dame som ikke kan skrive en forståelig handlelapp til butikken, uansett hvor oppegående & deilig hun ellers er.

Er det jeg som er alt for vanskelig/dømmende/kresen/sær? Eller sier en profiltekst full av feil noe om personen bak profilen?

For the record: Jeg er ikke rettskrivingsnazist eller noe slikt, bare noen betraktninger =)

Hvorfor er damer innom profilene og blokkere etterpå?
Hvorfor ikke bare unngå å se på profilene
Eller er det ett mesterskap om å ha flest på blokkeringslista
Når man er her på mobilen, så ser man helt øverst at man blir blokkert.

Vi ser på profiler, vi sender meldinger, vi håper å få respons fra en som virkelig «slår oss ut» både mentalt og fysisk. Og så drar vi på date. Der treffer vi mange slags mennesker. Unike mennesker. Mennesker som har levd sine liv, og er merket av det, på godt og vondt. Så sitter vi der da, og lurer på om dette er han / hun jeg skal satse på å finne ut om det kan bli noe mer med. Og så er det vel lett å lurer på om det ikke finnes en som er penere, sprekere, har bedre gener, passer bedre inn i hverdagen min, eller hva det enn er som skal passe.
Det med å alltid lure på om man kan få noe bedre tror jeg er en forbannelse for mange. Og en forbannet egoistisk tilnærming. Jada, man er jo alltid egoist, og den som ikke kan elske seg selv vil slite med å elske andre. Men om man alltid venter med å gå fullt inn i et forhold fordi man kanskje treffer en flottere mann/kvinne rundt neste sving, blir man en bitter og ensom stakkar. Som ikke fortjener å finne noen i det hele tatt.
Min erfaring er ellers at det grønneste gresset, det er det nyklipte som sitter fast på mine føtter når jeg har gått barbent bak gressklipperen.

Hva sier reven?

I dag er jeg lykkelig og har lyst å klemme alle!! :) Håper alle har en fin dag og får en strålende helg :):)

*KLEM* til alle som vil ha :):):):):)

Jeg har forstått at dette er en enkel sak for kvinner, også har jeg hørt at det er nærmest umulig for en mann.

Stemmer dette, eller finnes det noen smutthull?

Du sier "Wow! Sexy!" om noen som står med ryggen til, for deretter at personen snur seg.

Hva er da mest pinlig?

1. Personen viser seg å være av samme kjønn.
2. Personen viser seg å være litt vel ung.

Kjør debatt!

Jeg sender en gang i blandt gule hjerter til menn jeg liker. Ofte dersom jeg ikke kommer på noe å skrive men vil vise at jeg er interessert. Ofte går de inn på min profil etterpå, men sjelden skriver de. Jeg har tenkt som så at skriver de ikke så er de ikke interessert. Eller er det sånn at noen synes det er treigt med hjerter uten medføgende meldinger og derfor ikke skriver...????

Hva er greia med at så mange sukkerdamer har gått til profesjonelle fotografer for å ta bildene sine???

Hva er det menn har lyst å vite når dere åpner en profil? Bør teksten være kort, lang, informativ, detaljert, morsom, annet? Hva tiltrekker og hva jager bort? Forutsetter at det må være lov å være ærlig.

Sitter og ser på Nyhet og respekterer oppgavene til en politi-advokat med saklige vurderinger for allmen-preventiv beskytt.

Lønn ca 600-750 K

opp mot halv-hovne betrevitere som for enhver pris forsvarer overgrep-og annen kriminell adferd som kan koste oss borgere dyrt.

Lønn 1.200 K +++----

Hvem han mest allmen og troverdig IQ og hvem er det behagelig å omgås med........av disse kandidater ????

Liker du dobbelt-moralister med skinnende dollar-øyne ber jeg deg vennlig holde deg borte fra tråden !!!

Nettopp registrert meg, men får ikke lagt inn bilde eller endret profiltekst. Why? Sitter på mobilapp.. Takknemlig for hjelp:-)

Mesteparten av meldingene blir enten ikke lest eller ikke besvart av jentene her inne. Det er vel ganske normalt på sukker har jeg skjønt.

Mesteparten av de jeg har snakket med gjennom nesten et år her (mange over ganske lang tid) virker som om det å møtes IRL er helt livsfarli !?!?!? Hva er egentlig vitsen med sukker da ???

Selvfølgelig unntak, noen blir jo faktisk med på date og de fleste av disse er gått veldig bra og vi har både hatt det koselig og møttes igjen.... Men hva er egentlig greia med at det er en kjempekløft mellom å snakke på meldinger og faktisk møtes for å hilse på hverandre???

Er litt vanskelig å treffe noen her hehe eg e litt skuffet over hele sukker, kan ikke akkurat si det hagler inn med meldinger eller svar på meldinger, men men det får bli med denne måneden hehe

Har lest på forum de siste dagene at kvinnene etterlyser de såkalte gentlemennene. Hva er egentlig en gentleman?, og døde ikke den rasen ut ved likestillingen?

Det er mange som vil ha i pose og sekk, jeg er forresten en av dem, ikke en tåre hadde blitt felt om jeg hadde vunnet på Lotto og V75 på samme dag.

Jenter, kvinner og tenåringer med høy eyeliner faktor, det dere kverver er jo ikke reint lite. Det skal være en høy mørk prins med egen stall og hest, han skal være en demon om natta og myk som en smøreost om dagen. Han skal ha egne meninger så lenge det der de samme som deg, han skal ikke være en tøffelhelt så lenge det ikke passer deg, men får gjerne grine så snåtten sildrer under siste episode av En tre bakke, men på byen skal han forsvare alle så besudler deg i en tåke av mannlig testosteron.

I hjemme skal han lage mat, rydde og vaske, på lik linje med kvinnen, men han skal også være handy, fikse det som trengs fikses, og det skulle helst ha blitt gjort i går. Tippekampens dager er talte, og golf kun et vagt minne. De eneste køllene som en får kjenne på nå er svigermors. Mens VISA korte går varmt i sko butikken, frisøren, negledesigneren og i hudpleie salongen samt diverse andre butikker vi menn bare har hørt om, står mannen hjemme og bytter Tsjernobyl bleier å drømmer om et nytt stereo anlegg. Skulle tullingen gå til steget å kjøpe dette uten godkjenning ventes en uke med samsoving sammen med bikkja.

Mennene i dag skal være i kontakt med sinn kvinnelige side, gå med veske, bruke eyeliner og se ut som Rambo. Vi har også fått våre egne "topper" som Johan Golden viste med vekslende hell. Nei kjære kvinner, gentlemennene døde ut på samme tid som Otta gruppa ble etablert og forlangte en endring av det mannlige kjønn. Blame yourself.

Men hvor er Gentlekvinnen i dagens samfunn? har de eksistert?

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

Dette er en video jeg kommer over på youtube som jeg syns var veldig fin. Tror det er mange her inne og der ute som trenger litt motivasjon og tenker ofte at jeg ikke klarer det, eller det går ikke. Se denne og tenk engang til :)

Litt lenger video her
http://www.youtube.com/watch?v=AJvEoLPLIg8

Med hederlige unntak selvfølgelig...men det er massivt med forumtråder som underbygger dette argumentet...og egen erfaring med over ett års superbrukermedlemskap = ingen førstemeldinger fra damer !

Man er som mann på sukker helt avhengig av å være en av de flere hundre som tar kontakt ... Selv foretrekker jeg en likestilt og selvstendig kvinne som også tar et slik initiativ, i motsetning til en passiv kvinne som KUN velger og vraker utifra de som tar kontakt med HENNE!

Hvorfor sender ikke sukkerkvinner førstemeldinger??? Har de ikke initiativ???

Jeg har alltid vært sammen og datet norske damer på Østlandsområdet. Mange av disse har også vært godt over gjennomsnttlig attraktive damer, sett fra venners standpunkt også. Disse har man møtt gjennom jobb, hobbyer, venner og byen. Ganske normalt med andre ord.

Det siste året har jeg vært på en god del sukker-dater, synes jeg selv. Ca 5-10 enkeltpersoner. Det rare er at det bare har vært med damer av utenlandsk bakgrunn. Det strekker seg fra vestlig, latinsk, afrikansk til asiatisk - det er jo rene Olympiske Leker eller United Nations / FN i dating! Grunnen til at dette ikke har utviklet seg til maksimalt noe mer enn 5-6 vanlige dater og hengehalmsmoro, er både at jeg eller damen ikke fant at det var grobunn for å ta det videre. Ganske vanlig det også.

Enda rarere er at det har vært NULL RESPONS fra de forskjellige NORSKE damene jeg har møtt her inne!?!?!? Ikke engang en kaffedate eller si hei, mens vi er på byen samme helgen. Det lengste jeg har fått til av kontakt med en NORSK dame på sukker, er et vi veksler fire-fem meldinger på tastaturet, and thats it....

Når du går inn på en profil og tenker at her burde man skrive en melding, men man er litt usikker på hva man skal skrive så man bruker litt tid og gjør andre ting mens hjernen finner på noe super smart som vedkommende bare må svare på. Så gjør man seg klar for å skrive geni settningene men da oppdager man at vedkommen har vært innom profilen din og blokkert deg!

Jaja, sånn er det. Det positive er ihvertfall at hun sjekket profilen min.

Treffes

Ingen svar
(mann 35 år fra Hordaland) Privat melding

Noen som e kin på å finne på noe kjekt ;)

Dagen begynte så bra!!

Logger inn på Sukker og ser at det har kommet... en melding!!!

Juuhuu tenker jeg,
NÅ skal det skje,
NÅ skal jeg endelig møte drømmemannen!

Endelig en som har lest profilen min og liker tekst og bilder... Som kan tenke seg å satse litt på å bli kjent med meg..

Med bankende hjerte og skjelvende hender trykker jeg inn på meldingen.... klar for å møte Mannen!!

Jeg begynner å lese, en høflig start .. en som har brukt mye tid til å lese og se på profilen min.. dette lover bra!

Men etterhvert blir språket litt rart... og rarere, og rarere... jeg aner at Google har vært inne med oversetteren sin...
FAKE!!! En Fake profil!...
Jeg skynder meg å blokkere, og logger av....

Dagens store skuffelse... lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom resten av dagen, og reise meg igjen... om jeg noen gang klarer det..

Woow,du ser beutilyl,liker bli kjent med deg og været,,herregud,den tok kaka,ler,men jeg er så møkkalei av menn som
tror noen biter på dette,jeg har hatt tønnevis av slike falske meldinger,finnes det ikke en sil som man kan få lov å slippe motta
nonsens.Dere menn har vel det samme problemet,eller er vi kvinner mest utsatt,blond og,,

Hva vil vi ha? Og hvordan kommer vi dit?
Jeg sjekket opp min ekskone på en fest. Vi hadde sex på første date. Det holdt i 25 år.
I går møtte jeg igjen hun jeg var sammen med i fjor. Markerte at det var et år siden vi møttes. Nå er vi gode venner. Men det blir ikke oss to igjen. Selv om tonen oss imellom er god, den.
Det er nok mange av oss som gjerne vil ha et forhold igjen. Men etter hvert kommer erkjennelsen av at det ikke skal skje for enhver pris. Vi er gjerne greit etablert i enpersonshusholdninger, og har økonomien på stell med bare egen inntekt. Så hvor skal en kjæreste passe inn?
Jeg er en middelaldrende mann. Og dermed ønsker jeg meg en kvinne som ser ut som hun er 10-15 år yngre enn meg. Samtidig kan hun godt ha klokskapen og livserfaringen til en person som er eldre enn meg. Det er også fornuftig i forhold til å kunne gå inn i livets solnedgang sammen, om mange år. Så er det fint om hun tilhører samme klasse som meg, eller er innstilt på å gå inn i den. ;-)
Så hvor finner jeg kvinnen som ser ut som hun er 40, er klok som en 55-åring og mener jeg er svaret på hennes drømmer om en mann? Og hvordan kan jeg overbevise henne om at det er meg hun leter etter?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Hvorfor er alt så lett å gjøre vanskelig? Og motsatt; Komplisert å gjøre enkelt?

Opplevelse etter kort tid på Forum: mange ufine kommentarer:-( helt unødvendig! Greit å si man er uenig (skal ikke være dot!) men mye Bedre om man er hyggelig og respektfulle ovenfor hverandre! Fokuser positivt, og hver glad! Det er veldig hyggelig, og du får et bedre liv !
Bare en lite kommentar basert på opplevelser.

Kapitalens utfordringer. Dette er neppe et problem for almuen. Men jeg ser at suksess med å finne en baronesse kan gi kapasitetsproblemer. Jeg disponerer hytter både ved sjøen og på fjellet. Et privilegium. Men også en binding, særlig siden det forventes at jeg bidrar praktisk med vedlikehold. En rimelig forventning når baroniet skal opprettholdes. Men om jeg også finner en dame som har (tilgang til) hytte, og vil ha med meg dit, begynner fritiden å bli veldig låst. Og hvordan skal man da i tillegg få tid til å opprettholde ymse turer til Prekestolen, over Besseggen, til verdens metropoler og være sosial med venner i helgene? Har de ærede forumister noen råd eller forståelse for dette?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Ja, som overskriften sier:

Er du for eller imot OL i Oslo? Begrunn gjerne om du føler for det :-)

Det er trafikkfarlig, og det gjør vondt i tissen.

Tid for vitser isteden for klaging. Kom med noe ;) Jeg har en her til dere.

En mann satte inn en annonse i aftenposten med overskriften "Kone søkes".
Dagen etter hadde han fått hundrevis av epost. Alle sa det samme:

-"Du kan få min"