Sukkerforum

Køben

Siste svar ti. 3 sep. 2013 22:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Opera

Jeg er gjennom min jobb fått invitasjon med følge til helgetur til København 20. - 23. september fra Værnes. Noen som tar sjansen å holder meg med selskap? Resten av reisefølget er nok litt eldre næringslivstopper med følge, mens jeg er tretti.

Jeg har hatt profil her en stund og etterlyser god gammeldags gentleman-oppførsel hos menn. Da skal jeg love at dere hadde fått lettere kontakt med damer, flere dater og generelt blidere damer. Damer blir litt sure av å få sexhenvendelser og menn som bare vil ha litt underholdning mens de holder på med andre ting. Det er lett å bli skuffet over menn generelt. Dere er sikkert her, dere høflige, snille (og spennende) menn. Spill litt på at dere er menn, ta kontakt, vær høflige. De aller peneste damene får nok mesteparten av henvendelsene og skaper frustrasjon hos alle dere som ikke får svar. Finn de normalt pene, sunne friske damene, vis deg fra din høflige side og plutselig er innboksen din full;) Og: vær ærlig med dine hensikter.

I disse mobbedager!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym santonse

Spilt inn der jeg jobber :)
http://www.youtube.com/watch?v=mkEUBOqgrjY

Det var da utrolig mange her inne som setter IQ-sliden til maks, eller nesten maks. Jeg tviler jo på at Sukker er en underavdeling av Mensa. Dette her demonstrerer jo egentlig hvor tullete enkelte av innstillingene kan fungere.

Sukker er ikke virkeligheten, og det er lett å pynte på sannheten. Og det er kanskje greit å bare fremheve sine gode sider, men ikke prøv å vær noen du ikke er. Ikke si at du jager fjelltopper hver helg, om du egentlig er fornøyd med den ene turen i året. Ikke si at du er supersosial og har tusen baller i luften hver dag, om du egentlig liker bedre å slappe av på sofaen med en god film. Faren er at du skremmer vekk de som er som deg. For uansett hvem du er, så er det noen for deg! Bruk litt tid på profilteksten for å få frem hvem du egentlig er og vis bilde av hvordan du egentlig ser ut. Lenge hadde jeg bare ansiktsbilder, fordi jeg ikke er helt fornøyd med kroppen min. I profilteksten sto det en tekst som kunne beskrive de fleste jenter på 25 år. Etter at jeg la ut flere bilder av hele meg, og oppdatert profilteksten til å vise hvordan jeg faktisk er, så har jeg fått flere og mer interessante førstemeldinger. For vi liker ekte mennesker! Bare en hyggelig oppfordring her en søndags morgen :)

Det kryyyr av bilder damer med bilder fra nettopp disse to stedene. Ikke bare det, det er bilde fra nøyaktig samme punkt på begge stedene.

Når dere damer som forsøker å portrettere at de er mye ute på tur og er aktive, så gjør dere dere selv en dårlig tjeneste med å legge ut disse bildene. Vi menn som faktisk er mye ute i naturen tenker da automatisk at dere tar en eller to turer i året.. og den/de turene legger dere i turistruta sammen med alle andre.

Undertegnede har ruslet rundt i byen i dag – som vanlig med noe mynt lett tilgjengelig!
Jeg gir gjerne litt til dem som sitter på gata med koppn sin!
Tror på at dersom man deler av sin overflod så får man dobbelt igjen!

I dag observerte jeg at det flere enn vanlig som i dag puttet mynt og sedler i tomme kaffekopper!
Kanskje de siste dagers fokus på Romfolket har gjort noe med givergleden til ”folk i gata”?

Jeg lurer litt på det treet. Jeg har en gang i fremtiden lyst på barn, selv om det ikke haster i det hele tatt. Jeg tror ikke jeg kunne gått inn i et forhold med en som av en eller annen grunn vet at han aldri vil ha barn (evt flere barn). Så ser jeg ofte på treet at bladet på "ha barn" er rødt, men samtidig kan bladet for "når barn" være grønt. Dette skjer veldig ofte egentlig. Jeg har satt "ha barn" på 9 og med svært viktig og "når barn" på mindre viktig. Kan bladet være rødt bare fordi de ikke har vurdert dette med barn ennå, eller at det ikke er så viktig for de? Har ikke akkurat lyst å spør de om dette tidlig i samtalen.

Jeg tok en kikk på de 2 første sidene av "online nå!"
For å se hvor mange som har en fysisk tiltrekkning, og som jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med.
Hos meg er det 13 rader med 4 i hver =52pr side, kikket kjappt gjennom 2 sider.

Hos meg var det 15stk (ca 15%)
(Mann31)

Skriv ned antall (av 100) kjønn og alder

Rått begjær

Siste svar ma. 2 sep. 2013 19:40 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Plutselig

Plutselig befant jeg meg på en konsert, på et uvanlig sted og merkelig nok kom det ei strålende blid jente bort og spurte om det var plass til de tre ved siden av oss. Kun et par minutter gikk det, så kom følelsen. Det blikket og varmen hennes inntill meg i sofaen...rått begjær var det...så ble jeg dårlig pga matforgiftning eller noe og dro hjem ...

Nå sitter jeg her og prøver å huske detaljene, lete litt, håper jeg finner henne med den informasjonen jeg fikk. Passe irritert over at jeg ikke prøvde å få nummeret eller gi henne en liten lapp.

Flere som av ulike årsaker har opplevd å sitte der dagen derpå og lure på hvordan i all verden kontakten skal gjennopptas?

Heihei, jeg lurte på om det er noen her inne med tips til dokumentarer om verden, klima, politikk, krig ?

Har gått tom for varer av den slags, hehe :)

Hvordan går dere frem?
Jobber dere gjennom matchene deres jevnt og trutt eller bare tar kontakt mer sporadisk med noen som fanger blikket?
Jeg er en jente og har sendt flere meldinger enn jeg har fått. Så jeg virkerlig lurer på hvordan man kan best få respons her inne.

Hva synes egentlig kvinnene om alene pappaer? Har fulltids omrorg for min helt fantastiske datter på 4 år...! Problem eller ikke?

Noen ferske ideer?..

Har den noe for seg egentlig?Var på sukker for to år siden,og prøver igjen nå,Føler det blir mye mindre menn og velge imellom.Finner vell fort ut på mail og date om enn passer sammen,uten den testen,men hva vet jeg.Noen som har seriøse meninger om det?:-)

Selv mener jeg at det er den beste tiden for meg. Jeg er altså en moden, voksen person i min beste alder. Barna er ute snart og jeg kan tenke på meg selv og min kommende partner. Ingen gjeld, ingen store forpliktelser. Og jeg har lyst på kjærlighet igjen.

Hvor er du/dere?

@kiara – skrev i en annen tråd her: " Likevel må jeg innrømme at jeg har tenkt både i forhold til deg og en haug andre her inne: " Hva er egentlig greia her siden noen som er så attraktive har vært her i årevis"" - tenkte dette er verd en egen tråd. Hva er det som er galt med oss som har vært single lenge? Når blir det for lenge? Har vi blitt som gamle hus som ikke selges på finn? «Det må være lekkasje i kjelleren» eller «trekk på loftet?»

Er det en ulempe å ha vært singel lenge? Vil det ikke heller være en fordel å vinne over en av «veteranene»? Da vet du jo at du ikke bare er et forholdsubstitutt, men en person som får en satt personlighet til å endre sine preferanser.

Men jeg kan kun svare for meg selv. Jeg ble skilt for 3 år siden, det vil si at forholdet tok slutt for ca 4 år siden. Det er noen ting som jeg tror er årsaken til at jeg har vært singel i denne perioden. Nå har det vært to-tre nestenblinker, så en sånn sjanse hver 1,5 år i snitt er jo ikke ille. Jeg var tjukk når jeg ble skilt, uten at det var årsaken, eller hvem vet… :P (har før/etter–bilde i albumet) Jeg har i løpet av de to siste årene totalt endret min egen livsstil og har som skilt mann kunne finne frem til mitt «gamle liv» - dette livet er jeg ikke lenger villig til å gi slipp på, da jeg ønsker å bli en sprek bestefar en gang i fremtiden. Jeg har nå gått ned 20 kilo fra den gang og har nå normal BMI så vidt. Jeg er også alenefar nesten full tid. Det gir større utfordringer med tanke på alenetid, eller tid til å date, men det får bare gå, jeg må utnytte de åpningene jeg har, det har ikke alle tid til å vente på. Jeg bor også lite sentralt, på et lite sted, utrolig nok klassifisert som by, men jeg stortrives her. Guttungen har siden skilsmissen byttet skole hvert skoleår. Denne sommeren var den første hvor han skulle tilbake til samme skole, den tryggheten ønsker jeg å gi til han. Da får min egoisme og kjærlighetsønske legges til side om ikke drømmedama er flyttbar. I mine sosiale kretser er det ingen opplagte mål heller. Det står ikke på tilbudene, men oftest er det «dumt du ikke er flyttbar, for det er ikke jeg heller»
Og sist men ikke minst… jeg stresser ikke. Jeg MÅ ikke ha et forhold, jeg vil gjerne, men jeg går ikke inn i hva som helst. Jeg vil ha en relativt aktiv livsstil, men samtidig ro nok til kos og rødvin i helgene. Så over til dere andre usolgte prospekter? What’s up?

Du har fått meg til å tenke på kjærlighet...også blei du borte...Please ta kontakt igjen!!!!!!!!!!

Kristiansund

Ingen svar
(mann 30 år fra Vestfold) Privat melding

'Da var man ankommet kristiansund for å jobbe i 14 dager
Er det noe spennende som skjer her ? kanskje noen spenende personer å bli kjent med ? =)

Vi skriver hva slags alder vi vil ha på de vi ønsker kontakt med. Greit.

Jeg har skrevet 32-46 år på min profil, for å nevne det. Jeg har fått henvendelser fra mange menn. Den yngste 22 år og superivrig, den eldste godt oppi 50-åra. Ganske stor spennvidde utenfor "min aldersgruppe" altså. Greit nok.

Når jeg kommer over en profil jeg finner interessant, og jeg ser at jeg er utenfor mannens aldersgruppe, så klikker jeg meg ut av profilen automatisk. Tenker jeg må respektere hans ønsker, selv om jeg ivrer litt etter å sende fyren noen ord fordi jeg er nysgjerrig på ham.

Hvor nøye er du på dette området?
Tar du selv kontakt med folk som er utenfor aldersgruppa du har satt hvis vedkommende virker interessant?
Noen erfaringer å dele?

Jeg har i en lengere periode snakket med ei på sukker (Hun 27, jeg 31), vi har hatt en utrolig bra kommunikasjon.
Hun hadde noen veldig bra, og noen halvbra tildels rare bilder, så jeg var skeptisk.
Hun bodde noen timer unna så evt treff måtte planlegges.
Etter masse lange brev frem og tilbake ble det brått stille, hun forsvant fra sukker.

Et par månder senere får jeg igjen meldinger hvor hun lurer på om vi kan gjennoppta diskusjonen, hun legger alle kortene på bordet og sier at hun egentlig daten en annen og bla bla.
Det syns jeg var helt greit, da jeg var litt i samme situasjon selv.

Vi snakker mer og mer sammen, på FB og telefon, vi avtalte møte forrige Lørdag, men når vi snakket sammen på torsdagen, ber hun meg ned samme kvelden, når jeg skjønner hun mener det seriøst, og jeg hadde skikkelig lyst til å treffe henne så slo jeg til, kjørte 3t, spent som f. Og det er opplagt at vi skal drikke vin og uansett må jeg sove hos henne.

Når jeg kommer frem blir jeg helt slått i bakken, det er "DEN" flotte dama, høy, skikkelig modell-pen, kropp som en gresk gudinne.
Hun er morsom, og utrolig søt.
Hun sjenker på med vin, vi prater løst og fast.
Så kommer det litt frem, hun har aldri vært i et lengere forhold, hun føler seg evig singel og har bare guttekompiser.
Jeg har ingen fordommer og etterhvert hinter hun om at jeg må ta initiativ, som jeg selvfølgelig gjør.
Hun smiler fornøyd og sier jeg var utrolig god til å kysse, vi drikker mer og koser oss.
Vi har bestemt oss for å ikke ha sex.

Plutselig ligger jeg i en 120-seng inntil en kropp som de fleste menn bare har sett på bilder og film.
Jeg klarer ikke la være å prøve å forføre henne, noe som hun bemerker at jeg klarer utrolig godt.
Så skjer det som det ofte gjør, flere ganger og morgenen etter.
Hun smiler til meg og forteller hvor bra hun hadde hatt det, jeg er veldig enig.
Så prater vi løst og fast utover fredagen, hun lager frokost, tilbake og kose litt i senga osv.

Så møtes vi på Lørdagen, hun er distre, sender meldinger, leser opp meldinger hun får og forteller hvem de er fra (venner)
Det blir et relativt kort men greit møte, jeg spør om vi skal treffes igjen, hun sier ja, send meg en melding.
Men jeg merker at det er noe galt, gløden var borte, så jeg spørr henne rett ut etter noen dager.
Hun sier hun er usikker på hva hun føler, jeg hadde for første gang på lenge virkelig fått følelser for noen.
Jeg sier at det er greit og at hun får tenke og heller ta kontakt.

Må snart ta et valg mellom en mann som er seriøs, oppriktig interessert i meg og en catch på papiret eller den jeg så langt har hatt den beste sexen med, men som jeg ikke ser som en fremtidig partner. Førstnevnte føler jeg foreløpig bare litt godhet for og den andre tiltrekker meg "bare" seksuelt.
Det vanskelige er at jeg ikke blir enig med meg selv om hva som er viktigst for meg i mitt liv akkurat nå. Kan jeg virkelig la en catch gå meg forbi når jeg er midt i førtiårene pga begjær og ønske om et "perfekt" sexliv!?
Jeg har et reelt valg mellom disse to hvis jeg klarer å bestemme meg snart, selv om det sistnevte nok blir ganske kortvarig. Men så er det også en tredjemann som forstyrrer valget litt.
Det er han jeg har i hjertet for tiden, men som jeg ikke kan få. I hvert fall ikke enda. Har et lite håp om en ny begynnelse hvis jeg kan vente, muligens vente lengre enn jeg burde...
Drømmemannen måtte jo være om jeg kunne fått det beste fra disse tre i en og samme fyr ;)
Hadde vært interessant å se hva andre tenker om dette :)

Klikket meg nettopp inn på en profil og skal til å sende en melding til henne og så hadde jeg jaggu meg datet henne uten å huske det! :-P
Sto i meldingene takk for daten og at jeg luktet så godt mm.
Var jeg full eller hva! :-))

Erre mulig sier jeg bare!

Noen forumister som er våkne? Jeg kom nettopp hjem fra en fin kveld på byen :)

Mange som har planer om å ta turen? :)

Seriøs tråd og pseudonym er poengtløst da man kanskje vil lese om andre på forhånd...

Begynner å bli ganske lei av alle disse kvinner VS innlegga, de dukker opp konstant med 2-3 dagers mellomrom, og hver eneste gang er det en like forfjamset gretten kar som ikke forstår seg på kvinner som har starta innlegget.

Til info: INGEN av oss menn her inne forstår kvinner, da hadde vi ikke vært her. Menn som forstår kvinner liker IKKE kvinner, de liker menn. Kvinner forstår kvinner og de hater hverandre.

Det jeg vet om kvinner som forøvrig ikke kunne dekket en post-it lapp i skriftlig form, men som allikevel er mer en hva andre vet, virker det i alle fall som, skal jeg dele med dere kjære brødre.

Kvinner liker liker å vindu shoppe, de liker sko, fine sko, dyre sko, de liker spesielt dyre sko som er satt ned i pris slik at de har råd til dem.

Altså de liker å sjekke ut mange profiler, de leter etter fine profiler (her snakker jeg utelukkende om bilder). Når de fine profilene er funnet sjekker man ut prislappen ( sender et brev), enten er "skoene" for dyre eller så er de på salg. Tross alt vil de ha de peneste skoene da ingen vil bli misunnelig på et normalt par (pene) sko. Ja det er modell gutta her inne som får alle breva, alt fra røyskatter, pandabjørner og enhjørningene.

Ute på byen blir dette bilde en smule annerledes. De er ikke lenger inne på Skos´R Us og utvalget er betraktelig mindre. Hvem sier vel nei til et par gratis (normalt) pene sko når mann står der barføtt?

En annen ting man bør huske på er at kvinner vil ha EKTE kjærlighet og ikke noe Thai import, de kjøper ikke kjærlighet. Det er heller ikke ha kjærlighet på andre premisser, kun ekte ekte kjærlighet.

Bare se på Aksel Hennie, fikk utelukkende Tone pga sitt høye hårfeste og rødskjær. Faktumet er at hadde Aksel vært i hagebedet til 100% av sukker kvinnene hadde 95% lukt ham vekk sammen med resten av ugresset. Men slikt er det ikke, han er kjendis og hadde fått mer post en resten av gutta til sammen... det er ekte kjærlighet kvinnene går for... ekte.

Flere former for ekte kjærlighet er: Ca alle damene til Hugh Hefner, dama til Rooney... her kan enn jo ramse opp så mange spillere mann vil, vi har fotballspillere som ser ut som The missing link og allikevel har ei modell frue. Ja det er ekte kjærlighet, penger, status, berømmelse har ingen innvirkning på "følelsene"

Seniorer

Siste svar sø. 1 sep. 2013 01:28 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Senior`a

Hei!
Jeg bare lurer på hvor mange av forumbrukere er eldre enn 50?
Selv er jeg (-)60 for å være mer nøyaktig men oppegående, frisk og fresh. Jeg ser ca. 20 år yngre ut og jeg er meget sexy for alder`n...
Jeg har blitt avvist av mange jevnaldrende og noe år yngre før jeg viste dem bilder. De som har sett på bildene mine har blitt betatt og viste interesse og har maset for å kunne beholde kontakten og ville møtes.
Men mest får jeg henvendelser fra de mellom 40 og 50 og jeg skjønner ikke de store alders-kontrastene.
Er dere gamlinger bare opptatt av lammekjøtt?

Hvorfor bruker jenter sminke?

Hei jenter, jeg har barn annenhver uke. Hvordan ser dere på dette ift et fremtidig seriøst forhold? Er det for skremmende? :)

Små skuffet over hele sukker, er jo ikke mye liv her hehe

Ok, er kanskje en "evig" sukker-mann selv... but here goes:

Hva er det med de flotte damene jeg søker etter mellom 26-36 som har vært her inne fra jeg kom til nå (lang tid) ... ?

De aller fleste har jeg såvidt stiftet bekjentskap med eller sett før de forsvinner. Bra er det for da har de funnet noe vi alle leter etter, men noen av disse flotte damene (det er ganske mange) er her hele tiden når jeg logger på og blir aldri borte fra sukker?

Hvor mange sexpartnere er det normalt å ha hatt?

Nå har jeg vært medlem her i flere måneder med det mål for øye å få meg en elsker, eller fucking friend eller hva det nå skal kalles. Jeg har vært på x antall dates med mer eller mindre snodige menn, som selvfølgelig fremstår som helt greie inntil man møter de. En mann, EN MANN!!!, fant jeg, som vekket min interesse og som jeg har hatt sex med. Gang nr 1: 3 min, gang nr 2: 3 min, gang nr 3: 3 min. Gang nr 4 fant aldri sted, da poenget er å finne en å ha et sexliv med, og da er det jo en fordel at han ikke er ferdig før jeg en gang har begynt. Faen hva man skal tåle av pinlige replikker og kjeitete menn altså! NÅ ER JEG LEI!

Jeg ser så mange diskusjoner her som ønsker tilbakemelding på «er det skummelt at….»
- jeg trener så mye
- jeg har barn
- jeg har mange tatoveringer
- jeg er glad i onomatopoetikonenes lyder
- bla bla bla…

Og så virker det om vi er så redde for at vi ikke passer inn i livet til de andre…. Fordi de reiser så mye, de går på fjellet hele tiden, de drikker døgnet rundt, de jobber, de løper, de synger, de ett eller annet alt for mye alt for ofte…

Er det ikke slik at single mennesker har mer tid til å finne på ting for seg selv? Er det ikke slik at vi vil tilpasse oss til en mulig fremtidig partner? Eller er det ingen kompromisser? Jeg er singel og kan la oppvasken stå noen dager, eller jeg kan stå opp tidlig på morgenen for å løpe langt, eller sitte foran PC’en en hel dag og bare jobbe… jeg kan leve hele dagen uten å se deg i det hele tatt nå… men det skal jo forhåpentligvis endre seg når du dukker opp… Det er vel slik at jeg skal glede meg til å prioritere deg inn i min dagligdagse hverdagslighet?
Er vi så redde for å skremme bort noe? Eller er det vi som er så redde for at andre må tilpasse seg? Jeg ser jo selv profiler hvor jeg tenker at hennes aktivitetsnivå passer ikke mitt, kan jo være hun tenker det samme når hun leser min profil? Vi er tross alt en svært tilpasningsdyktig del av dyreriket når vi bare får tenkt oss om, og vent oss til tanken.

Hvordan er det med deg? Blir du skremt? Er du villig til å tilpasse deg for å få et menneske inn i livet ditt? Eller er det ingen kompromisser?

Hmm noen som gid å skrive til meg hehe ikke mye lyd her inne ;)

Er den gjengse mann og kvinne et unikt individ, eller går det tolv på dusinet av de fleste?
På bakgrunn av de profilene du har sett/lest, hva blir ditt svar?

For å være litt vulgær,så har jeg pult 50 - 60 stk,. Jeg er 30....

Noen som vil ha barn?

Ingen svar
(mann 51 år fra Oppland) Privat melding

Er barn viktig?
Jeg har ingen barn.
Får jeg barn så vil jeg være glad i dem, og blir jeg barnløs så er det også ok.

Mulig dette spørsmålet har blitt stilt før, men jeg er nokså ny her inne, så dere får i så fall tilgi meg. :)

Jeg lurer bare på hvordan jeg skal tolke besøk uten melding? Ett besøk uten melding tolker jeg selvfølgelig som mangel på interesse, men hva betyr det hvis noen besøker profilen min 10+ ganger uten å ta kontakt? Er det ment som et hint om at jeg skal ta kontakt, eller trenger det ikke bety noe? :)

Det har sikkert vært en gazillion tråder om dette. Så... vær så god - her er en til. :-)

Jeg tror ikke jeg helt har mestret dette med hooke tak i noen på et "sexy" og spennende vis her inne. Den vanlige åpningsmeldingen min er stort sett noe sånt som: "dæven, vi har heidundrende bra match altså, skal vi bli bedre kjent?". Bare med en litt mer alvorlig og litt mindre jovial ordlyd. Den meldingen der har gitt napp sånn ca 1 gang som jeg kan komme på i farten, så jeg begynner å skjønne at det ikke funker. :P

Hva slags fremgangsmåte er det folk har best erfaring med? Det er klart at det er individuelt hva som fenger, så det finnes ikke noe fasitsvar. Uansett, hva synes dere jenter om en sånn helt streit, men kjedelig åpningsreplikk som den jeg skisserer over her? Og hvor mye har egentlig åpningsreplikken å si for om dere vil ta videre kontakt? Sånn hvis vi ser bort ifra apene som sender link til bilde av svansen sin i første melding. :P

Det er mye aldersbabbel på forum. (Mener ikke bare teenagers og gamlinger som krangler om hvem som er best.) Jeg snakker om SYK LIVSANSKUELSE á la 2013.

Samfunnet er smurt inn i glætte såpebobler som sprekker når som helst. Skrumper plutselig inn (eller nesa faller av) når krisa kommer. Og man innser at man er ikke 20 år resten av livet.

"Alder er bare et tall." "Alder er bare et tall." "Alder er bare et tall." Dette leser jeg hele tiden på forum. Selvfølgelig ikke! Alder sier masse om hva og hvor du og jeg er akkurat nå. Ja, jeg snakker om NÅVÆRENDE alder (sted) som et helt unikt og nødvendig område i elven før den flyter ut i det kollektive havet eller fordufter. En reise som starter på en flåte i en liten bekk....yttrest på en av grenene i Amazonas-treet. Alle livets perioder er nødvendige og meningsfulle.

Vi må lære å leve som den vi ér NÅ. Og hvis man føler at en unik tid i livet er passert......ja, så går det faktisk an å være glad og takknemlig for at man hadde den tiden. Jeg vet hva lengsel betyr. (Og man kan også lengte fremover mot det evige havet vi kommer fra.) Men jeg vil ikke befinne meg noe annet sted i elven enn der jeg er akkurat nå.

Vi blir eldre og eldre. Vi er som lønnebladene. Skrumper gradvis inn, men glimrer av fargerik livsvisdom sent i livet. Hærlig. Men i år 2013 er det dessverre mange som ikke ser skjønnheten i alderdomsfargene før vi dør og rotner...klar til å spire frem igjen senere.

Andre som dumper kvinner som ser på dette "programmet"?

2337 - nesten 1337 :D

Hvordan skal man vite om en person er interessert når man utveksler meldinger her inne? Er det noen spesielle "tegn" å se etter? Altså, nå tenker jeg på etter endel prat via chat, meldinger osv.

Kom over denne flotte på FP:

Min stemme

Min stemme burde gå til høyresiden, jeg er blant de som ville fått beholde mine verdier.
Min stemme burde gå til Miljøpartiet, SV eller Venstre, fordi de står for mine egentlige verdier.

Erna burde bli min statsminister
Fordi hun ikke tar så mye
Men gir mye tilbake.

Min stemme går i år til et parti, som var for unge til å være på stortinget.
Min stemme går til partiet de drømte om, og partiet som står for deres verdier.

Jens burde være min statsminister
Fordi han ga så mye
Og fordi, det han tar
Betyr ingen ting.

"The most precious possession that ever comes to a man in this world is a woman's heart."

Men jeg vil nå snu den også - det mest fantastiske må være å få hjertet til en mann, ta vare på det, beskytte det , gi det næring.

Akk ja... en ung pike kan jo drømme... <3

Leste denne på Facen i dag, sender et lite stikk i retning kvinnene, for dere er jo litt slik tross alt ;)

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan
kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen
kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien
av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et
produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan
ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken!

En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I
første etasje er det et skilt på døren der det står:

Første etasje - Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et
skilt:
Andre etasje - Disse mennene fast jobb og elsker barn.
'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.'

Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet:
Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt
godt utseende.
'Jøss', tenker hun, men føler at hun må gå videre.

Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det:
Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt
godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.
'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det:
Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt
godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet:

Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er
ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at
det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte
Ektemann-Butikken.

VENNLIGST BEMERK:

For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren
åpnet en Ny Hustru butikk rett over gaten.

Første etasje har hustruer som elsker sex.

Andre etasje har hustruer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende....

Det skrives så mye om at man må elske seg selv. Men jeg lurer, kan man elske seg selv over tid hvis man ikke har noen som stryker en over håret, over kroppen og minner en på hvordan det føles å bli elsket? Ingen tar på meg. Hvordan klarer dere det?