Sukkerforum

Er det noe som har møtt noen fra andre plasser/byer (at man må hoppe på et fly) for å møte noen herfra?

- hvordan har dere løst det med overnatting? Tenker det kan gi mye press på situasjonen om man skal innlosjere vedkommende? Og det kan kanskje bli vel intenst å være med noen 24/7 med noen man strengt tatt ikke kjenner? Tenker det kan være greit å få trekke pusten litt. Gå på do osv hehe. Trekke seg litt tilbake og kjenne litt på inntrykkene sålangt, før man selvsagt raskt møtes igjen?

- bør man tenke han bare vil èn ting om han før dette skjer begynner å dreie samtalen inn på sex, vil ha noen "forsiktige" bilder tilsendt osv? Selv om han virker superbetatt (!) og jeg ikke tror han er en "player" i det hele tatt.

- ville man reist "bare for å få sex" (fra en dame man tydeligvis synes er veldig fysisk attraktiv), eller ville du måtte vært genuint interessert (dvs ikke bare sex) i henne for å hoppet på ett fly?

- ville dere menn forventet sex? "siden dere har reist sålangt" osv. Personlig lar jeg meg ikke spanderere på på byen engang, for jeg har møtt menn som trodde dette betydde man skulle bli med dem hjem, og har fått den slengt etter meg når det ikke skjedde.

Any thoughts?

Noen som vil komme på vors? Bare gutter her. Litt boring.. Send en privat melding om noen har lyst. Sted Bergen.

Ein høyrer ofte på forumet og elles i verda analyser av mennesker som har hatt sex med mange mennesker. Desse playerene, kvinnelege som mannlege, skal då angivelig vere usikre på seg sjølv, ha eit overdrivent behov for seksuell stadfesting. Vidare har dei kanskje ikkje hatt ein god og varm barndom og dei er ikkje tilstrekkeleg trygge på seg sjølv til å gi i ein langvarig og meiningsfull relasjon. Dette er sikkert rett i mange tilfeller. Mange folk som har seg med mange har eit stort behov for å føle seg tøffe, som menn, som helter, som bad-boys. Dei har denne trongen til å føle at ikkje berre ei, men at fleire kvinner, "gir dei alt."

Så er det store spørsmålet: Står det så mykje betre til med dei som har lyst på forhold og barn ? Kan ein ikkje kjøre ein liknande analyse på dei ?

Mange forholdspersoner har kanskje hatt ein spanande og relativt promiskuøs liv då dei var mellom 20 og 30 år. Så fann dei plutseleg ut at livet som singel var tomt og meiningslaust, og at korte seksuelle relasjoner ikkje gav dei nokon ting, så dei ville gjere noko skikkeleg noko. Dei ville ikkje lenger føle på denne einsemja og denne meiningsløysa, så dei gjekk no inn for å date seriøst. Ting må vere seriøst, elles så var dei ikkje interessert. Dei ville ha ein fast partner, ha eit hus, vakne opp med den same personen og sjølve kronen på verket skulle vere barn. Vi skulle videreføre slekta. Ha kjensla av at genene vår blei vidareført. Vi, vi sjølv, skulle utføre det største mirakel på jord.

Så går dei ei stund. Ein får fast partner. Ein får hus. Ein får Volva. Ein får barn. Så byrjar ein å krangle. Ein blir sjalu. Så lenge ekteskapet varer er båe parter lykkelegare enn tidlegare. Spesielt mannen er lykkelegare, sidan han no har fått seg eit brukbart sosialt liv. (forskninga seier dette). Halvparten av ekteskapa ender likevel i skilsmisse som gjer folk varig mindre lykkelege, spesielt kvinner. Mange av ekteskapa fører til barn. Og når halvparten av ekteksapa går i oppløsning setter dette varige spor i barna. Barna hugser den dagen då foreldra blei skilt. Og kontrollert for alle andre variabler så klarer barn av skilsmisseforeldre seg dårlegare enn barn frå heile familiar.

Kort oppsummert: Det finst normer som seier at ein som 20-åring skal vere fri, pule rundt, vere bad-boy, vere ein Casanova. Og det finst andre normer som seier at "ordentlege" mennesker med "ordentlege" liv får seg ein fast partner, barn, familie og alt det der.

Dette er et datingforum, og dra regner jeg med at de fleste er her fordi de egentlig ønsker å finne en partner/kjæreste/date.
Det jeg lurer på er hvorfor folk da presenterer seg og sine meninger her som anonyme ?

Det skrives mye rart her, men folk viser kanskje hvem de er og hva de står for i sine skriverier.
Det kunne vært et bra bidrag til å bli kjent med hvem folk egentlig er og om de står for noe en selv liker/aksepterer.
Mange profiler sier litt lite, så dette kunne vært et tillegg til å bli kjent med ulike personer.

Finner det vanskelig når mesteparten av innleggene postes anonymt. Da blir det litt uinteressant hva den enkelte sier. (Selv om jeg flirer litt av hvordan enkelte presenterer seg). De tør vel fordi de er anonyme.

Tør man ikke stå for de meninger man har ? Ønsker man ikke å finne likesinnede ?

Finner det litt feigt, særlig der man rakker ned på andre eller andres meninger.

Forumet kunne blitt noe seriøst om alle postet med kallenavnet fra profilen slik at man kan finne ut om dette er en person som vekker interesse totalt sett.

Utfordrer dere til å være modige nok til å stå for det dere poster ! ;)

"Masse kjærlighet. Masse klining. På Soria Moria" 14. september, reklameres det for i margen til høyre.
Hva er det sukker egentlig markedsfører her? Synspunkter? Grønn tråd.

Ha en strålende lørdag alle :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladlaks

"SOMETIMES ALL YOU NEED IS ONE"

Jeg har en god stund chatta og prata med en utrolig hyggelig kjekkas og nå skal vi strax møtes...
Han er SÅ meg og jeg er SÅ han...om dere skjønner!!!!
DET BOBLER!!!!!!!

Dere må heie på oss nå,for det her føler vi begge kan gå bra!!!!!!
Wææææææ!!!!!!

Leser en del interessante innleg her :), men trenger dere skrive ett A4 brev! Av og til så blir det til at dere forklare forklaringen deres. Kunne tenk og kommentert noen av trådene, men har ikke innteresse av og skrive ett A4 brev :) for og forklare hvorfor jeg mener det jeg mener :) for til slutt å finne ut at vi egentlig er enige. Tror ikke dere er mindre intelligente selv om dere skriver litt mindre :)
Er det bare meg som synes at noen av trådene kan bli litt laaaaaaaannnnnge? :)

Til guttene (gjelder kanskje jentene også?):
Veldig mange av de profilene jeg er inne på skriver at de søker en sporty jente, stort sett uten noe mer utdypning. Er det en måte å skrive at dere ønsker en slank jente? En som trener veldig mye? Eller kan det være en jente med rause former, men som gjerne bestiger en fjelltopp? Er slanke jenter som ikke trener utelukket? Bare lurer!

Tråden for oss tvillinger. Mener å ha lest at Tvillingen er Tvillingen's beste match.
Ja eller nei, hva synes du?

Kroppsleg sett er eg (normalt sett)svak for menn som er sexylubne/fluffy..
Sånn som leadsingeren her...
Vil ha,vil ha,VIL HA!! :P

https://www.youtube.com/watch?v=pSwV4ZkQ-Rw

Får en gang i blant svar fra/førstemeldinger fra noen jenter som i løpet av 2-3 meldinger viser seg å være prostituerte.
Er det virkelig noen som kjøper sex på sukker??

(stå gjerne frem med bilde og navn så vi kan peke og le)

Hvis du kunne velge fra øverste hylle, hvilke forumtroll kunne du tenkt deg en date med og hvorfor?

Tips for alle kjønn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Slark

I motsetning til de fleste forholdstips i ukeblader og aviser er dette ting jeg kan kjenne meg og andre igjen i:

http://markmanson.net/6-toxic-habits

Om bare folk hadde fulgt disse rådene hadde alt vært så mye bedre.

Dersom kvinnene hadde gjort som mennene, hatt bort sminke, og hadde hatt kort hår, på bildene her ....hvordan hadde de sett ut? Da hadde vi sett realitetene. Og dersom evolusjonen hadde vært 50/50,altså likt fordelt mellom kjønnene, helt umulig, så totalt hypotetisk så klart, men altså, kjønnene hadde hadde hatt helt like premisser for å kontakte hverandre,gi hverandre oppmerksomhet ... det var ikke sånn at, generelt sett, skulle mennene kontakte kvinnene, kvinnene kunne like gjerne kontakte mennene ....det ting ville bli avgjort på, det som avgjorde hvilket kjønn som var det mest attraktive var faktisk basert på realitetene ift attraktivitet, egenskaper.

Også kan man så klart også trekke inn andre faktorer, faktorer som er menns dominerende styrker, som fysisk styrke, autoritet, sånne faktorer, faktorer kvinner ikke er i nærheten av menn på ....kvinner har jo ikke en sjanse til å forsvare sin partner, på samme måte som en mann kan forsvare en kvinne ...sett dette ift partnerseleksjon og partnerskap,så har jo ikke kvinner som å stille opp med, viss man tar den vinklingen ..........

..........min konklusjon er litt drøy, så den avventer jeg foreløpig .....

Manif her.
Har dere fått nok?
Eller vil dere ha mer?
På forhånd takk.

Dette er faktisk en seriøs tråd. Ser helst at tull og tøys uteblir fra akkurat dette tråden.

Er det virkelig noe i dette horoskoptullet? Jeg tror ikke på hverken horoskop, periskop eller mikroskop, er null religiøs eller åndelig og har et ikke så kjedelig liv at jeg kunne tenkt meg å bruke tid og energi på slikt.

Hvem skal/er på øyafestivalen i år? Hva skal dere se? Hvordan har det vert så langt? :D

Så mange flotte damer. Så uoppnåelige.....

Hvorfor er det så mange oppegående... stryk det det siste der, damer/jenter som lager (i mangel på et bedre ord) trutmunn på bilder, det ser jo fullstendig lamt ut, hvem skal dette appellere til?

Hvorfor har så mange bilder av fjellklatring, rafting, sykling osv? Trodde poenget med bilder var å vise hvordan man så ut ikke hva man driver med

Ofte føler vi begjær etter attrå etter mennesker, ting og fenomener. Vi ønskjer å tilfredstille vårt begjær. Ha sex med alle dei folka vi ønskjer å ha sex med, få fine biler, dyre sko, meir i lønn, fleire venner, meir beundring frå vår omgangskrets, meir respekt ifrå andre mennesker, ein vakrare kropp, større pupper, tydelegare six-pack etc etc. Lista slutter aldri.

Vi blir aldri fornøgd når vi følgjer vårt begjær. Viss vi held oss til sex så er det jo sjølvsagt heilt greitt å ha sex ofte og med så mange mennesker ein vil. Men viss ein let seg styre av sitt begjær, blir ein aldri fornøgd med sitt sexliv uansett kor mange og kor vakre sexpartnarar ein har. Ein blir heller aldri tilstrekkeleg fornøgd med sin monogame partner. Det er alltid noko som kan bli betre. Partneren kunnee ha blitt vakrare, kulare, stiligare, fått meir i lønn, lytta meir til oss, trena meir, trena mindre, hatt større sexlyst, hatt mindre sexlyst etc etc.

Ein person som er dritlykkeleg og som angiveleg aldri ahr pult er Dali Lama. Makan til fornøgd og harmonisk fyr skal ein leite lenge etter.

Eg er overtydd om at dette er nøkkelen til suksess når det gjeld dating. Spesielt for menn som alltid er overtydd om at roen, harmonien og lykka ligg gøymt inne i den neste vaginaen. Spesielt for kvinner som alltid er overtydd om at roen, harmonien og lykka ligg gøymt i den neste mannen som respekterer dei, har sjølvrespekt, lytter til dei, er monogam frå første sekund, aldri ser på andre kvinner og aldri viser for mykje eller for lite interesse.

Va ein sånn Steinbukk trå her så koffor isje ein aen stjerne ting trå?

Hvem passer liksom Tyren sammen med?

Å kossen e ein Tyr? Einaste eg har fonne ud e at di isje bryr seg så mye om stjernetegn å gidde isje sjekka opp i det sjøl...

Altså hvor lenge klarer du å vente med å ha sex før du gir opp forholdet om partner vil vente.

Regne som laver ned, gjør meg ingeting når jeg vet at der kommer en mann med en flaske rødvin om noen timer :-)
Tror det kan bli en koselige kveld! :-D

Geografi

Ingen svar
(mann 36 år fra Troms) Privat melding

Ja, vet at de fleste nordmenn bor fra Trondheim og sørover, men er uansett litt overrasket over hvor få fra de 4 nordligste fylkene som er å finne her på sukker.
Noterer meg også at de som besøker min profil er fra spikersuppa og omegn. Heldigvis er jeg flyttbar, men hadde vært lettere hvis man kunne finne seg noen å gå på date med som ikke bor over 1000 km unna.

Nå har ikke jeg barn selv, men jeg lar meg fascinere litt over enkelte fenomen her inne..

Det virker som svært mange av damene som har unger tror de har en voldsomt høy markedsverdi, og at de ikke helt forstår noe så enkelt som at barn senker markedsverdien..

Hvorfor er det slik tro?

Hva kan man egentlig forvente da ???

Stusser litt om jeg da lar det være opp til han å ta kontakt eller om de som får hjerte forventer å bli kontaktet.
Jeg vil liksom ikke "mase" :P

Så hva gjør dagens sukkerbrukere ???

Noen bruker jo det bare som huskelapp, det har jeg fått med meg...

Beste med dame

Siste svar fr. 9 aug. 2013 11:54 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Egon Olsen

Er det teit å si at det beste med å ha dame er å ha en du er glad i liggende på brøstkassa, mens en slapper av på sofan og ser en film?

Du som blir sur i kroppen av at kvinner får mer besøk enn menn.
Du som mener at det mannlige kjønn er mer attraktivt rent objektivt sett.

Av alle nettsamfunn og forumer man kan velge og vrake blant på internett... Hvorfor i all verden oppholder du deg på Sukker, hvor hovedpoenget er å finne nettopp..... tata: KVINNER ??

Hei

Har plutselig fått frafallsmelding på sexdaten min i kveld! Da har jeg bestemt å gi denne plassen bort til en kåt dame som trenger litt hudkontatk.
Jeg tilbyr en hyggelig kveld med god vin, levende lys, helkroppsmassasje som går over til litt deilig cunnilingus......

14.sep Sukkerfest

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym miniblomst

Hei hei alle sammen :)

Har nå bestilt hotell og billett for sukkerfesten, noen her inne som skal på festen?

Kanskje jeg er litt tidlig ute, men håper jo at festen blir like bra som den jeg var på sist :D

Kom med forslag etter som datoen nærme seg, hvor vi kan ses før festen. Tusen takk!

http://no.wikipedia.org/wiki/Verdens_orgasmedag

haverano? Er det spansk? Finner bare verano, som betyr sommer. Sufi haverano. Har funnet sånn delvis ut av hva sufi betyr - hjertets tro/religion eller noe der (sufisme). Men haverano? Fikk det på mld

Takk for en hyggelig prat, @Voksenmann :-) ;-)

Jeg må dessverre logge av nå men vi prates plutselig, ikke sant?

Gikk inn her i håp om å finne en partner. Men etter å ha lest litt på forumet har jeg helt mistet lysten på å treffe en herifra.
Blir helt skremt av å lese om hvor mange dater folk har vært på, og at man har sex på første daten, senest tredje daten.
Og gutta skryter av at de ofte har sex på date, og der de måtte befinne seg.
Nå har jeg riktig nok vært giftig en del,år. Men var vel ikke helt sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være.
Så takker for meg her på sukker, og håper jeg finner en litt annen type mann andre steder

Nedlagt bytte

Siste svar fr. 9 aug. 2013 00:20 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym The Hunted

Så har det skjedd igjen.

Jeg er en person som er redd for å bli såret, dette har ført til at jeg kan være ganske vanskelig å komme in på.

Har datet i et år nå, og sitter med et verkende hjerte atter en gang.

Denne gang også av en mann som brukte lang tid på å bryte ned muren, iherdig og konsekvent så fikk han meg til å senke garden og åpne hjertet mitt.

Men det skjer noe i det jeg får følelser og vil mer.

Da faller interessen, og jeg blir sittende igjen med et knust hjerte, og en selvfølelse lik null.

Er det jeg som finner disse mennene eller er de dem som finner meg?

Hvordan styre unna jegerne og er det overhodet mulig? Siden det er jegerne jeg tydligvis faller for..

Kroatia

Siste svar fr. 9 aug. 2013 00:12 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hvordan var turen til Kroatia ?

Har jeg et bra eller dårlig profilbilde?

Er det bare meg, eller er det flere som synes dette (les finne seg noen) er enda vanskeligere når man er aleneforsørger?
Det å ha barn krever sitt mtp på tid, og når man plutselig skal være alene om ei på 7 hver dag føler ihvertfall jeg meg forholdsvis låst.

Jeg er ganske så fersk i gamet når det gjelder å være aleneforsørger, så kan tenkes det bare er en tankegang jeg har akkurat nå.

Noen andre som kan dele noen erfaringer?

- Far 36år

Jenter:

Slank: normal
Gjennoms: lubben
Noen kilo ekstra: feit
Muskeløs. Ingen
Stor: amerikaner

Gutter
Slank: pingle
Gjennoms: har pondus
Noen kilo e: go å rund
Muskeløs: alt for mange som tror di er d.
Stor: høygravid

Jeg er aleneforelder og har fått de barna jeg vi ha og må dermed finne meg en mann som enten ikke vil ha barn eller som ikke vil ha flere barn. Dermed skulle jeg ønske man kunne krysse av for

Ønsker barn
Ønsker ikke barn

når jeg søker etter den håpefulle. Må jo inn på hver enkelt profil og attpåtil inn på treet for å se om vedkommende vil ha flere barn eller ei... Man kan jo få veldig høyt matchtall selv om noe så grunnleggende som det absolutt ikke stemmer.

Dessuten hadde det også vært veldig kjekt å kunne søke etter menn som har barnefri på samme uke/helg som meg. Vet ikke hvordan det er med andre, men jeg er i alle fall veldig "låst" med den ordningen jeg har. Kan jo bytte en helg, men ikke permanent. Derfor er det veldig irriterende å finne en man liker for så å oppdage at helgene er motsatt og det blir vanskelig...

Flere som savner det samme?

Etter å ha brukt noe av min ferie her inne :-) lurer jeg på om det er noe hold i alle de frasene som vi bruke!

De som hyle høyest her inne= mest usynlig på utsiden!

Menn som skrøyde om hvor fantastiske de er i senga= dårlig kvalitet!

Blondiner= gjør seg litt dummere en det de egentlig er!

De som altid skal være kverrulerende= en usikker person!

Nå har jeg ikke fasiten, men har jo dannet meg ett bilde av en del av de som skriver:-) mest posetiv bare så det er sakt!

Å som jeg ofte sier, ord er bare ord uten betydning. Helt til det blir omgjort til handling:-) Først når det er hold i ordene vil de få en betydning! :-)
Ha en fin ettermiddag, å kom gjerne med seriøse innspill!

Jeg må bare s at jeg koser meg mye med å lese på forumet, lærer mye og plukker opp mange råd. Er ny på nettdating og nå er min tur kommet til å spørre dere erfarne til råds. Aner at det kommer noen flåsete svar også men håper på noen oppriktige tilbakemeldinger også,

Jeg er jente over 40 og blir kontaktet av i alle fall 1-2 sukkerbrukere nær og under 30 år i uka. Jeg skjønner jo hva de ønsker og det er fair det. Jeg vurderer jo faktisk å ta opp tilbudet fra noen - er vel ikke noe feil med å ha det litt gøy i livet selv om jeg på sikt ønsker et langvarig forhold med noen i samme livsfase som meg, men er ikke sikker på om jeg er klar for det ennå - da må det komme en helt spesiell fyr forbi:)

Men så er jeg jo litt skeptisk da - tenker at det er litt rar at de som er så unge, fin kropp har mange av dem, kjekke etc virkelig ønsker sex med en som er så mye eldre. På profilen min sier jeg at jeg ser etter flørt med menn på egen alder og jeg har bilder av meg selv som ikke er spesielt utfordrende. Hvordan finner de da meg på nettet? Leser de profilen eller ser bare på bilder, og så når jeg har fulgt opp noen meldinger med ertende tilsvar - begynner jeg å lure siden det stadig kommer nye av samme typen - er det noen som legger ut noe sted at hun dama der er med på leken? Eller er det tilfeldig?

Noen andre som har erfaring, som har "acted it out" og møtt disse gutta?

Prøver å editere teksten på profilen min her, men finner ikke noe annet enn relasjons greiene.. hvor editerer man tekst fra en pad?

Har vært på tre dater, hadde sex på siste date. Han viser fremdeles interesse. Han er likevel mye pålogget her inne...

Jeg har selv datet flere på en gang og ville ikke reagert dersom vi ikke hadde hatt sex enda. Men kjenner at jeg blir litt skeptisk av at han er her inne og, formoder jeg, leter etter dater etter vi har hatt sex :( Mon tro om jeg har sex med han og alle damene han for øyeblikket puler liksom :S

Jeg er logget inn på en venninnes profil, la ned min egen etter siste date for å konsentrere meg om hva dette kan føre til. Kunne fint levd med at han ikke legger ned profilen, men kjenner det plager meg at han logger seg inn hver dag.

Så, er det vanlig at man fortsetter å være her inne selv etter at man har funnet noen av interesse?

Da har jeg min siste kveld som betalende medlem i dette fora.
Takk til dere forumister som til stadighet har gitt meg en god latter, keep up the "good" work.
Jeg har ikke funnet den jeg leter etter og vil i fremtiden være et ikke betalende medlem. Den eneste forskjellen er at jeg ikke kan skriver her inne og det har jeg heller ikke spesielt behov for. Meldinger kan jo sendes allikevel.
Lykke til videre!

Noen andre som hører den ofte? Jeg har fått den på de mer enn halvparten av de 10 forrige datene jeg har avtalt å gå på, og er litt usikker på hvordan jeg skal tolke det. Jeg har ikke nødvendigvis noe problem med å kalle det noe annet, men hva mener dere jenter når dere sier det? At dere egentlig ikke er interessert, men dere går med på å møtes fordi dere kjeder dere? Eller tør dere ikke å si nei til en hyggelig fyr? Er det en forventningsdemper for dere selv, eller for den dere skal møte? Hvorfor ytrer dere disse ordene før dere skal møte en fyr?

Er den bevist eller er det bare en suggererende teori?

Hva eller hvor er beviset i så fall?
Har noen noensinne bevitnet eller bevist at en art utvikler seg fra en art til en annen, eller er evolusjon bare relativt små forandringer innad i en art?

Disse berømmelige trærne.. Et blad som alltid lyser rødt står det "romantisk" på. Jeg er ikke særlig romantisk, så det betyr at alle mennene er det? Eller skryter de det på seg? Kjør debatt!

Hvor høy er du, og hvor høye er de jentene du pleier å falle for?