Sukkerforum

Jeg er ny på forumet og koser meg veldig med tanker og utspill fra oppegående, intressante kvinner og menn. Her er det masse å lære:)

Dessverre er det noen elementer som bare blir uhyggelige og, ærlig talt, litt skremmende. Jeg får inntrykk av at jeg ikke er den eneste som synes det er litt ubehagelig - så derfor foreslår jeg å rydde litt på forumet :)

Kort og godt - det som holder liv i trådene er at vi svarer på dem og holder dem gående. Om vi lar dem ligge pent og pyntelig ties de ihjel og vips, så står vi igjen med de positive, litt mindre hatefulle utspillene :)

I en annen tråd nevnte jeg jo at jeg hadde noen teorier angående den forskjellige oppfattelsen flere av oss har på forumet.
Jeg vil begynne og si at dette ikke er noen form for sannheter, men mine helt private teorier etter å ha observert og reflektert over nevnte opplevelse.

Den første teorien går på at de som har vært her over en lengre periode, 2+ år har en opplevelse av at forumet har vært slik det er i dag som da de selv kom inn på forumet. Mens de som har vært her ½-1+ år har en oppfattelse av at forumet har endret seg fra da de (herav også meg) kom inn på forumet.

Hvorfor det oppleves slik er vanskelig å si med sikkerhet, men jeg tror det kan ha med at den negative trenden som er i forumet nå, er en trend som kommer og går med ujevne mellomrom.. Slik at vi som har vært her i kortere tid har kommet inn da forumet var på en «topp» angående positivitet, og at det nå er på vei (håper det ikke kan synke lengre) inn i en negativ retning.

Mens dere som da har vært her over en lengre tid, har sett disse toppene og bunnene, kanskje flere ganger.. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at det skal mange positive opplevelser til for å «dekke» over bare en negativ opplevelse. (min opplevelse, og mening) Altså dere som har sett disse bølgedalene opptil flere ganger, rett og slett husker best de negative dalene, og dermed sier at forumet alltid har vært slik… Nå er ikke dette et angrep på dere, så vær så snill og ikke skyt meg, men gjerne argumentere!

En annen teori jeg har, og da motsier jeg egentlig teori 1, men som sagt har jeg ikke svaret, bare teorier  Er at når jeg kom inn på forumet for nesten ett år siden, postet mange flere personer med bilder, eller hvertfall sitt eget nick som pseudonym, og dermed bidro (i tillegg til at de hadde masse vettug å si) til en roligere tone på forumet. Mens nå er det ett større flertall av personer som poster anonymt, uten at den muligheten skal fratas de! (de som har fulgt med i trådene i det siste vet nok min holdning til det)

Så til min siste og mest skremmende teori (for min egen del) At dere travere (beklager uttrykket) rett og slett har rett!! At jeg og flere av de ferske (mye bedre ord ikke sant) først nå begynner å innse forumets sanne ansikt! At det faktisk har vært slik hele tiden, bare at man trenger tid for å se det! Vel, det er egentlig den teorien jeg tror aller minst på!
Liten fortsettelse kommer....

Jeg har blokkert sikkert 50 000 stykker fra sukker (ikke ta det bokstavelig) - for å "rydde i lister". Det er kjedelig å måtte gå innpå 50 000 profiler for å oppheve blokkeringer .. det skulle vært en enklere blokkerings funksjon, eller hva? :(

Jeg har som sikkert mange andre kvinner og menn mottatt profiler med engelsk tekst,hver gang har det vært fake,
men fins det noen der ute som har truffet en som faktisk var engelsk,eller er alle like uærlige,,kun fakta nå.

Hehehehe

Siste svar ma. 5 aug. 2013 06:03 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Astrid

Hva er det menn og hehe!
Feks!
Du virker som en flott kvinne hehe
Lyst og bli mer kjent hehe
Har vært litt opptatt så derfor sent svar hehe

Hehe= usikker?

Hopper raskere til sengs!

Flere som har lagt merke til det samme?

Ut i kveld?

Siste svar sø. 4 aug. 2013 19:13 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Rastløs

Hvor kan to venninner i 40-årene ta turen ut på byen i Tigerstaden i kveld?

Foretrekker et sted der klientellet har passert 20-årene, og lydnivået tillater en samtale.

Finnes der også single herrer, er det selvsagt en fordel...

Skal kose med meg selv i kveld!!!
Det skal bli herlig!!!!

Noen flere????

Kos dere!!!

Takk til de som gjorde min kveld magisk idag :-)
En go latter forlenger live :-)

Cunnilingus

Siste svar sø. 4 aug. 2013 13:42 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym MøteLeder

Finnes det noe bedre enn å tilfredsstille en dame oralt?

Kjør debatt!

- NEI! Ta seg god tid. Kjenne etter hva hun reagerer på. Lytte og ta imot veileding i forhold til hennes ønsker. Nyte. Synet. Lydene. Nærheten. Alle sanser i høyspenn. Kjenne hun nærmer seg klimaks. Kraften og spenningen i det hun kommer. Rykningene og sjelvingen etterpå. Vidunderlig!

Debatt ferdig!

Hvor vanskelig kan det være å oppnå en dialog med ett menneske, hvor vanskelig må det være å møtes over en kopp kaffe uten at noen blir skuffet eller føler seg presset til å gå videre?

Jeg beundrer dem som har muligheten til å lese en kort og sjenert melding, skumme gjennom en mindre-enn-rettferdig profil og blankt avvise enhver mulighet for mennekslig kontakt, være seg tur-venn, kafè-selskap, søndagskjærste eller livspartner.

Ja...dette er en gjenganger!
Tren, tren og atter tren! ALLE menn her inne (nesten) gir uttrykk for å ha trening på hjernen!
Kjære treningsnarkomane menn:
HVORFOR er dere her? Dere har da vel null tid til drømmedama så mye som dere trener!

Tror neppe halvparten av dere gjør dette i virkeligheten! Damer driter i hvor mye dere trener, det er ditt indre vi vil ha uansett :)

Hei, dere som har hatt sex på første date, hvor har dere hatt det? Hjemme hos deg, hos partneren, andre steder?

Hvis dere er hos partneren, har dere vært bekymret for at det har vært kamera noe sted som kan filme akten (gjelder kanskje spesielt jenter?)

Noen som skal ut i Bergen for å nyte noen glass ikveld?

Han bodde i England sammen med mor og stefar. Det kom idag på dagsrevyen. Mor og stefar torturerte den lille gutten til døde. Han ble dengt, og de sultet ham. De sperret ham til sist 14 timer inne på et kott der han omkom.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Det skrives så mye om å elske på disse sidene. Hva nå det måtte bety for den enkelte. Alt fra fuck til kjærlighet. Men skalaen fra fuck til kjærlighet ser ut som brukket et sted i det øvre. Det er tilsynelatende... (gjentar: tilsynelatende) ...sørgelig få som snakker om fellesmenneskelig kjærlighet.

Vis nå at dette ikke stemmer. Jeg skriver dette både fordi jeg trenger å bearbeide det, og dele med noen. Kunne ringt venner eller familie men jeg oppfordrer her og nå flere til å gi litt tid til 4-årige Daniel som ble torturert ihjel. Noen som har noen ord til ham? Jeg har aldri møtt ham. Men jeg elsker ham. Jeg ber om å få omfavne ham når jeg ikke lenger lever på jorden. Jeg ber om at han skal få igjen alt og mere - langt mere - enn han mistet. Jeg trur nemlig Sannheten er rettferdig. Til syvende og sist.

Sukkerfest

Siste svar lø. 3 aug. 2013 19:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Go jenta

Hva med en sukkerfest i Stavanger?
Vet at flesteparten er fra Oslo her inne! Men vi vil også ha en fest!:-) Eller hva sier dere som ikke er fra Oslo?

Da har jeg (kvinne) sendt 3 førstemeldinger, på 3 dager...det er mye for meg, men ingen respons / og/eller han sier han er opptatt selv om han "henger her"...
Kjenner jeg blir litt oppgitt og lei meg, men prøver å tenke posisivt rundt det, så går det noen dager, og jeg kommer meg ovenpå igjen:)
Bare lurte, hvordan tar dere andre et avslag/ikke-respons, går videre som om "ingenting har hendt", eller blir litt trist og oppgitt, og slikker sårene før dere går videre?

Får snart besøk...

Ville dere blitt møtt med eller uten blondetruse under miniskjørtet?

Ja, det vet jeg men jeg søker også en meget spesiell partner.

Jeg kjenner at sommeren er den mest ensomme årstiden på året å være singel.
Flere som kjenner seg igjen?

http://www.youtube.com/watch?v=nC9P8-B42cA

CC

Siste svar lø. 3 aug. 2013 11:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Er det flere her inne som er på Cupido også? Eller er det helt fy?

Når noen du kommer over her inne har lagt ut fullt navn og facebooken sin for deg til å fritt legge inn på profilen sin, Gjør du det?
Eller oppretter du kontakt og brevveksler med han/henne litt før du tar skrittet og legger til personen blant facebook vennene dine?

Jeg vegrer meg litt med å gjøre det, virker ikke helt riktig.

Jeg er fersk i gamet her, og lurer litt på hva slags bilder det er lurt å legge ut. Vil damene a bilder fra fjellturer og sånt, eller mer "oppstilte" bilder? Bør man ikle seg dressen- eller hva med bunad? Hvordan peker man seg ut i mengden? Jeg har ingen sixpack å flexe, (eller den er der kanskje, men det ligger et spekklag på underkanta av en tomme utenpå) men der er kanskje ikke trikset heller? Skal jeg smile eller se alvorlig ut?

Ringo - skal vi kose litt..? ;)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bonkers

...Kanskje du blir litt mildere stemt og mindre amper her inne da..? ;)

Dater for tiden en fyr jeg liker godt men vi er altfor ulike når det kommer til sex.
Han må ha det veldig mykt og forsiktig for å få tenning mens jeg er helt motsatt.
Jeg er veldig glad i sex og vil gjerne ha flere ganger om dagen men jeg føler meg ikke tilfreds når det kun blir mykt..
Nå lurer jeg på om jeg kan leve med dette over lengre tid?
Noen med samme erfaring her?

http://quiz2.start.no/50473

Klarte 8 av 10.... Vært singel litt for lenge!

Nei, den var ikke til deg, eller meg. Det kunne ikke brydd meg mindre om en person har bilde eller ikke på forum, uansett om det er bra eller møkk de skriver. Hva er greia med å reagere så sterkt på den anonyme?

Noen bedre? hehe

Dilemma

Siste svar fr. 2 aug. 2013 15:52 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Grobian

Nå har jeg altså et problem her, det er ei dame som har satt et sånt hjerte på meg. Faktisk den eneste dama som har satt et sånt hjerte på meg. Og hun skriver godt og interessant, så jeg blir jo litt nysgjerrig. Hun har imidlertid ikke lagt ut noen bilder, og skriver at bilder kan fås på forespørsel. Etter å ha tenkt meg om, kommer jeg frem til at det kan være tp grunnet til dette. Enten er hun så usannsynlig hot at hun ikke har bilder liggende ute, for da blir hun nedlesset av meldinger fra drittunger av typen "skal vi knulle litt jeg og du". Hvis det er tilfellet bør jeg jo høflig og belevent sende henne en liten oppmerksomhet, for å se om det kan bli til noe. Ellers så er hun styggere enn arvesynden, med pukkelrygg og klumpfot og vorter og det hele, og derfor ikke har liggende bilder ute fordi da gidder ingen uansett å ta kontakt. Og hvis det forholder seg slik, bør jeg jo ikke foreta meg noe, for hvis det viser seg at hun ikke ser ut i måneskinn, vil hun skjønne at jeg avviser henne på grunn av utseendet, og da blir hun såret og lei seg, og det vil jeg jo ikke.

Kort sagt: Hva i helvete gjør jeg nå?

Tja. Hva skal man si.

Kort fortalt.

Date ble avtalt og delvis gjennomført i dag med det jeg trodde var ei jævlig strøken og ålreit dame. Denne dama viste seg for å være akkurat det...men

Praten gikk, osv osv.. Og det endte meg at vi tok en tur til meg, og jeg tenkte så klart at her blir det jackpot på alle plan.

10 minutter i sofaen etterpå får jeg beskjed om at hun ikke har vært ærlig fra starten av, og at hun har baller i buksa.

Jeg begynte å le helt hysterisk pga alt det tragikomiske i situasjonen, og han-hun'en forlot leiligheten kort tid senere.

Og her sitter jeg med den sprøeste date-opplevelsen, samtidig som jeg lurer på hvordan leger/kirurger kan gjøre slikt mot meg.

Det er helt sykt hvordan kirurgi og østrogener kan sjokkere meg til de grader.

Hvordan ville dere reagert? :P

Lurer egentligen om timmen er slagen for godt eller om det fortsatt finnes håp,
håp i det mørket som så alt for raskt har lagt seg over dagen og minner om at lyset svinner hen for å gi plass til åter en høst...

eller vent nå... jeg lurte egentligen bare på ifall det er for seint å åpne en øl jeg.... må være en irriterende flue som fikk meg litt distrahert her en stund...

Skål på den :)

Så mine damer og herrer, kuer og merrer:

HVA HAR DERE I NATTBORDSKUFFA? :D

La merke til purken utenfor jobben vår i dag. De tok rånerne for grisekjøring etter at de hadde kjørt svinaktig fort i 60-sonen. Neppe mange seinsugger der i gården. Enough is enough (en nøff er en nøff) tenkte jeg...der fikk de en smekk på syltelabbene, ikke noe å gryle for det.

hvis æ ikke får svar før klokka to, så legg e me

Vi er to damer i 35-års åldern som skall på tur i september.

Vart reser dem seriøsa singelmännen helst på ferie? i åldern 25-45 år? Var är det gøy med sol, party og strand? Någon som har goda reseførslag?

Kan bare prate fra ei dames ståsted,da det er menn jeg "ser" her inne!

Er evig takknemlig for muligheten til å blokkere sånne som DEG her inne!

Du som:

-vil vise pikken din i setning nummer to i en samtale
-er ute etter ei elskerinne og tror kvinner kun er skapt for å knulles på
-virker utrolig hyggelig og jeg bruker tid på her inne, men kun er ute etter en ting!

Til dere menn:

Dra på intimcamp, swingersparty, ronk eller finn på noe annet enn å være her! Det finnes nok egne nettsider for sånne som dere!

Dette er en datingside hvor de fleste er seriøse!
Pell dere ut herfra og ikke ødelegg for alle flotte menn med gode hensikter her inne!

Etter at jeg har vært passiv deltager på dette stedet en stund, bestemte jeg meg nylig for å bli litt mer aktiv. Dette fordi jeg ikke var fornøyd med resultatene så langt. Jeg har lest litt på forumet og det jeg har bitt meg merke i er at folk ikke får svar på meldingene de skriver. En klaget over mangel på svar på ti av ti meldinger, og han fikk til svar at han kanskje kunne vente svar på en av hundre. Jeg startet dermed min aktivitet med å skrive til så mange interessante jenter jeg rakk den første kvelden. Men det gikk ikke som forventet.

Av de 17 jentene jeg skrev til svarte 14 av dem. I og med at jeg følte forpliktelse for det jeg hadde startet prøvde jeg å følge opp alle samtalene. Dette ballet jo på seg, og så kom det til at flere av dem ville treffes, og jeg klarte ikke helt å velge mellom dem, så jeg sa ja til å møte dem som foreslo det. Jeg har truffet 9 av dem, og 8 av dem var så bra at det automatisk ble avtalt et møte nummer 2 osv.

Etter dette har 2 falt i fra, så nå balanserer jeg mellom 6 jenter som tror de er den eneste for meg. Dette gikk ikke som planlagt, og hva gjør jeg nå?

Jeg har lagt merke til at en hel del damer har med som et kriterie at en partner ikke stemmer FRP.
Pussig nok er dette de samme damene som forventer en fyr som tør å stå opp for seg selv, og som tør å være annerledes..

Hvorfor er det egentlig så ille om en partner stemmer FRP?
Er det bedre om han stemmer på SV og går med palestinaskjerf hele året?

Jeg antar at disse damene ikke har satt seg inn i partiprogrammet til FRP, sannsynligvis har de heller ikke satt seg særlig grundig inn i programmet til andre partier.

Hvis du kunne sagt kun tre ting som du synes er attraktive? Tenker da på litt mer konkret enn søt, snill, sexy osv.

Jeg digger skinnskjegg (snakker da ikke "koteletter", men at håret ikke stopper over ørene på en måte..
Mørk stemme.
Stil (at man har en;)

Jeg og noen kamerater diskuterte bra utesteder for oss i Oslo. Vi er i aldersgruppen 39-47 år, har høyere utdannelse og gode jobber i næringslivet. Vi bor i ett strøk som er sånn litt mellom øst og vest og det er også litt sånn vi oppfattes(i tillegg til å være ganske sporty). Ikke for ekstreme den ene eller andre veien:)

Hvor skal vi gå ut i Oslo?

Supert med forslag og hva dere liker med stedene. Ta gjerne med om du er mann eller kvinne. Vi er på jakt etter steder der det er litt mennesker og liv, men alle tips om kafeer, barer og nattklubber tas imot med takk!

Oppslagstavlen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tips

Oppslagstavlen.

Hva er hensikten?

Noen som har funnet noen fornuftig bruk for denne?

Utrolig hvor vanskelig det skal være å få seg en kjæreste. Snakket akkurat med min mor på over 80, hun fortalte om ei veninne på samme alder som har fått seg en kjæreste nå, og hadde dratt på hyttetur... Da får det meg til å tenke, herregud, når damer over 80 finner seg kjærester, må det jo være noe galt med meg som dame i 40-årene som ikke klarer det...Eller også, jeg får en sånn rar følelse inne i meg...

Hva synes dere jenter egentlig om å bli sprutet på puppene? Er det for porno? Liker dere det, eller gjør dere det bare fordi gutter synes det er spennende?

Jeg har nå meldt meg inn som en superbruker, da de solgte dette til meg som den aller råeste pakka hvor du ble superpopulær. Samtidig, så sitter jeg her å tenker hvor rart det er å ha en profil med noen ord om seg selv, som ligger tilgjengelig for det motsatte kjønn, som kan ta kontakt ved eventuell interesse.
Selv føler jeg at dette er litt merkelig, og lurer på om det er noen andre som kanskje synes det er litt flaut?

Jeg har aldri sukker.no oppe når jeg er med andre da jeg kanskje er litt redd for å bli gjort narr av, og da er jo egentlig hovedspørsmålet mitt: Forteller du andre at du har dating profil på nettet, og eventuelt holder du det skjult?

Nå høres jeg kanskje veldig rar ut, men jeg kan da umulig være den eneste som har slike tanker?

Og en annen ting jeg gjerne vil ha noen synspunkter på, er nettdating slapt? Blir jeg ansett som en slapping som har en datingprofil istedenfor å være ute å lete etter den rette?

Utrolig deilig å ta seg noen dager fri fra jobben. Avspaseringskontoen må slankes. Digg å sove lenge, helt til en nabo står på døra for å klage over en parkeringsbot. Det er vel takken for å engasjere seg i sameiet.

Er vel bare å få i seg noe frokost og komme seg en tur ut i solen vel, eller har dere bedre forslag?

Etter innlegg en en tidligere tråd, ble jeg egentlig bevisst mine egne prioriteringer... Jeg prioriterer bevisst bort trening annenhver uke, dvs at jeg får inn en økt den uken. Jeg har bevisst prioritert barna mine. Det er kanskje ikke det at jeg ikke nødvendigvis ikke har tid til å trene 3 timer hver uke, men vi har 15-17 våkne ettermiddagstimer sammen fra mandag til fredag, og når alt det praktiske er unnagjort er det faktisk ikke mange timer igjen av de 15-17 timene, til kvalitetstid. Til å snakke med ungene om hva som rører seg i hverdagen deres på skolen og i barnehagen. Tid til å spille et spill. Tid til å ha minsten på fanget og engasjere meg i det de ser på barneTV.

Jeg har kommet til at jeg liker prioriteringene mine og jeg syns de er riktige. Jeg har satt barn til verden og deres verden skal ikke bare være praktiske gjøremål og foreldre som løper avgårde for å gjøre sitt ved første anledning.

PS! Sluttet også å røyke av nøyaktig samme grunn, at røyken ruinerte meg, ødela helsen min og vanskeliggjorde kjæresteletingen var ikke av betydning, men at den stjal av den lille tiden jeg har med ungene mine hver dag, kunne jeg ikke forsvare eller stå inne for.

Jeg har nå vært skilt i 2 år- Har vært litt frem og tilbake her på Sukker.

Føler ikke jeg finner kjærligheten. Dette er faen meg ikke lett.

Hun jeg forlot for 2 år siden var jeg veldig glad i. Vi har barn sammen, å snakkes. Hun har kommet seg videre li livet sitt for halv annet år siden, noe jeg føler helt uproblematisk.

Men nå etter 2 år føler jeg virkelig for å treffe den rette kjærligheten.
Jeg har venner og nettverk, men somsagt det eneste som mangler er en Kjæreste.

Savnet etter dette går hardt inn på meg. Føler det blir vanskeligere og vanskeligere.
Jeg syntes det er litt dårlig respons her inne. Etter det jeg hører er jeg kjekk, og jeg har jobb. god økonomi. Jeg trener 2-3 ganger i uka og er i god form.
Det er jo ikke opp til meg å bedømme meg selv, men iflg både venner og veninner burde ikke jeg ha noe problem med å treffe noen :-).

Jeg er ikke typen som går ut så mye for å gå på sjekkern.... Syntes fyll å sjekking ikke helt passer sammen,.

Mitt hovedproblem er vel at jeg begynner være lei av å være singel....

Noen som har noen gode tips? Er det noe singeltreff litt oftere enn de har her på sukker?

Er det noen forumer eller noen som støtt treffes??

Er det andre som har det slik som meg??

Jeg tar meg selv i å være utrolig fokusert på utseende her inne.
Hvis du tenker etter, er man det IRL?

Forrige helg møtte jeg en mann som var utrolig sjarmerende og jeg "falt pladask" for denne karen. I ettertid har jeg tenkt at han absolutt ikke var min type utseendemessig og jeg hadde aldri i verden ofret han en tanke her inne.

Flere som har det sånn?

Sikker på at alle her som pleide ta en pils og en matbit på Sara´s Telt nær Stortinget i Oslo, savner dette utestedet/restauranten. Vært der ofte selv, kun med familie, og det var et skikkelig bra ute-sted (i ordet´s rette mening).
Nå skal det snart bli park der, ifølge nettnyhtere osv. Om det er en god erstatning.......hmmmm. Parker er jo koselige, men som erstatter for teltet? Diskutabelt.