Sukkerforum

Noen som skal ut i lillestrøm i dag?

..."super"blekede tenner?

Pene tenner er det ikke noe å si på, men det blir vel litt mye med "oh, lord - du har bleket tennene"-hvite tenner? Så (unaturlig) hvite at man ikke kan bruke blitz hvis man skal ta bilde av vedkommende?

Hmm.. ser en del her inne som profilen får meg til og smile, og jeg liker hva jeg leser og ser.. men så er det match under 70 og jeg vegrer meg for å sende avgårde en melding..

er folk veldig opptatt av dette med match? Sender dere meldinger til de med under 70 i match?

Sitter bare jenter på bussen og det lukter himmelsk :)

Til alle på sukker.

Hvor lenge har dere vært her?
Har dere truffet noen dere kunne tenkt dere å satse på her? Men at det ikke har blitt noe av en eller annen grunn.
Hva søker dere her inne?
Hvor mye tid bruker dere på nettdating?
Vært på mange dater?
Har dere troen på at dere skal finne kjærligheten her inne?

Fortell! :-)

Jeg ser det er mange som etterlyser dette i hos andre, at de skal ta vare på seg selv. Hva legger dere i det da? Trening? Andre ting? Jeg er bare litt nysgjerrig på hva dere tenker om dette.

Etter en heller pysete karriere så langt her på sukker, har jeg nå bestemt meg for å ta kontakt med intet mindre enn 3 (tre) menn. Helt av meg selv. Uten å ha blitt kontaktet først. Jeg ser jo at dere gutta etterlyser en anelse mer proaktiv bevegelse fra damene her inne og i kveld har jeg altså tenkt å gjøre min del.

Noen siste ord før jeg går i ilden? Altså. Da går jeg i gang. Ønsk meg lykke til.

Varför är det så många som är hemliga i dom flesta inläggen som skrivs?
Det här är ju ett bra sätt att få sig en uppfattning om personligheter till potentiella personer man kanske skulle vilja prata med och även en större chans att synas själv, så varför vara hemlig?

Lykkeliten ba i en tråd om at det skulle komme mer hark på forum. Vi har hatt en tråd om FrP-menn, tror jeg det var. Men det er da nok dritt å si om de andre partiene og deres politikere. Så da kan vi jo sette i gang, parti for parti.
Jeg synes Høyre har sluppet for lett denne valgkampen. Erna fremstår som blid og smalende. Men egentlig er hun vel bare en slu politiker som vil samle makt for å fremme seg og sine, på bekostning av de som sliter. Alle vet jo at Høyre er et parti som bare vil fremme de formuendes kår, på bekostning av befolkningen i de grisgrendte strøk.

Nå har jeg datet en viss mengde med folk de siste årene. Det har enda ikke skjedd (bank i bordet) at jeg har vært ute på en date, for så å møte en annen jeg har datet her inne. Men det er sånn at tanken slår meg noen ganger. Det hadde jo for all del gått helt fint; selvom det for noen minutter ville vært rimelig kleint.

Noen andre som har noen morsomme eller kleine opplevelser rundt dette? :)

Eg fekk ein ny tanke. Det er ein tanke eg har lese om i ei bok.

Tanken lyder på denne måten: Give to give. Gi for å gi.

Gi til andre utan å forvente noko tilbake.

Gi berre for å føle gleden av å hjelpe andre menneske. Ikkje for å få noko tilbake.

Eg har gjort dette eit par gonger og det føles deilig.

Kjøpe ein drink til ei dame utan å forvente at ho prater til deg, eller seier takk. Du veit. Berre gi. Berre gi og så gi pokker i korleis ho reagerer. Og enda betre: gi til menn. Vere mann sjølv og så gi til andre menn også. Menn er jo også mennesker. Menn treng ho også gleder og venner og komplimenter og ja.

Det var min tanke.

Har aldri tenkt så mye over overvåkning, og bryr meg strengt tatt ikke så mye om det.

MEN i dag ble jeg ringt opp av en spørreundersøkelse om Ringerikesregionen. Fikk meg til til å smile litt.

Er det så lett å finne ut at fyren jeg falt for her inne var fra Hønefoss at jeg derfor ble plukket ut, eller...

Bilder

Siste svar to. 10 okt. 2013 15:56 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Match99

Til dere kvinner der ute, har sett meg fullstendig lei av å sitte og se på album fulle av hundebilder og Jotunheimen fra alle de vinkler som finnes. Forventer dere at en mann skal falle for en labrador eller solnedgang på besseggen?

Jeg blir forundret her jeg sitter. Rekker ikke svare på den hyggelige meldingen med et spørsmål i, før jeg blir blokkert. Er det sånn det er i praksis her, at hvis man bruker lang tid på å svare? Typ, gjør noe annet noen timer? Ja,ja. Nyter god musikk under dyna, og lyden av regnvær:) Ha en fin natt alle sammen og sov godt :)

Har i løpet av min tid her inne funnet ut at røykere umulig kan ha en god personlighet! Blir man smartere, tøffere og hyggeligere av å slutte? I så fall kutter jeg ut i dag!

Mange damer har fortalt meg på date at de aldri ville funnet på å date en mann som stemmer Frp.
Stemmer dette virkelig?
Jeg kommer aldri til å stemme FrP, men etter hva jeg har observert så er det nettopp disse mennene som lykkes best på sjekkemarkedet, nettopp på grunn av at Frp' ere står for den annerledesheten som alle snakker om .
Så det er vel bare nok en løgn fra kvinner?

Jeg kjenner menn som har "importert" seg damer fra Øst-Europa og fra Thailand. De ser alle oppriktig forelsket og lykkelig ut... Hvordan skjer det? I utgangspunktet er det snakk om en mann som ikke får sjans på fine damer hjemme i Norge som finner seg en ekstremt fin dame som er hovedsakelig på jakt etter det gode liv i Norge. Er ikke det et dårlig utgangspunkt?
Jeg tror fortsatt på kjærligheten, og gjerne ved første blikk. Jeg ser ikke hvordan en på grunnlag av praktiske beleiligheter kan bygge et forhold ... Betyr det ikke mer at man liker smilet, latteren etc.?...at man føler tiltrekning?
Er jeg en gammel romantiker, eller er det noen som er enig med meg at forelskelse må komme foran de enkle faktum at hun er søt og villig mens han skal være velutdannet og velstående (evt. selvsikker)? Selvsagt har utseende mye å si for førsteinntrykket, men skal et forhold vare må det vel være andre faktorer som får deg til å tenke "Dette er den rette, dette kommer til å vare evig..."
Profilbildet er altså det viktigste man har på en dating side. Kunne nok ha bedret mine sjanser med et annet bilde selv, men det må vel nesten være meg det er bilde av så... vel, det var en digresjon...
Spørsmålet mitt var altså Hva er kjærlighet???

Har nå gjentatte ganger fått kontakt med hyggelige oppegående menn som mister fullstendig bakkekontakt før vi har rukket å møtes. Forrige gang ble det totalt blåmandag etter at vi møttes. Andre gang måtte jeg bare bryte kontakten før vi rakk å møtes, jeg hang ikke med i det hele tatt.

Veldig synd da jeg tror det var potensiale der. Men jeg ble rett og slett kvalt av følelsene han hadde fått på altfor kort tid, og uten å ha sett meg i levende live. Han ble for intens og var lite følsom for hvor jeg var følelsesmessig.

Tror også dette rammer personer som er nye i gamet. Som ikke har gjort seg noen erfaringer med nett dating enda. Ikke kjenner fallgrubene.....

Til dere damer der ute i Sukkerland (eller hvem som helst med relevante synspunkter egentlig):

En del av dere oppgir i smørbrødlista at en potensiell partner må ha høy utdanning, ellers kan han bare gå å gjemme seg under en sinnarød sofa hvor det er masse hybelkaniner og i beste fall allergifremkallende asbest. Kanskje ikke formulert på denne måten, men betydninga er omtrent den samme.

Er dette fordi man da siler ut alle bygdetullingene? Eller at kandidatene da automatisk har høy inntekt, eller høy intelligens? Eller fordi man da kan føre samtaler på omtrent samme nivå? Eller at partner er en målrettet person som kan gjennomføre x antall år på skolebenken?

Hva er det helt konkret man egentlig ønsker seg når man ønsker seg en partner med høy utdanning, utdanninga i seg selv sier jo ganske lite, men er i høyden løst knyttet til disse andre egenskapene?
Kandidaten kan jo være høyt utdannet i et eller annet samfunnsunyttig fagfelt som det er umulig å få jobb innen, og da står jo inntekten ikke spesielt i stil med antall år på skolebenken? NAV-lønna er vel ikke så fantastisk når det man kan vise til er en mastergrad i visvas og ettermiddagsjobb på Rema?
I en del andre land er det å ha lang utdannelse et tegn på at man er målrettet ettersom man må bekoste alt selv, i Norge not so much, man får jo støtte fra onkel Stat uansett hva slags retning man går.

Dersom man ønsker seg en intelligent/rik/målrettet/karriereorientert partner er det vel like greit å skrive dette i klartekst? Og forresten så gidder jeg ikke røre temaet angående hva slags intelligens man søker ettersom vitenskapen egentlig ikke er enig med seg selv hvor mange typer som finnes.

Newsflash: Bygdetullinger finnes i alle samfunnslag. Det finnes lavt utdannede med høy inntekt. Det finnes meget intelligente mennesker med lav inntekt. Det finnes sågar høyt utdannede autistiske bygdetullinger, med lav intelligens og lav inntekt, men med stort hjerte og hyggelig fremtoning, selv om de har 44 katter innendørs.

Troll warning/disclaimer: Jada jada, jeg gikk aldri ferdig barneskolen, har null inntekt og lever på sosialen, er bygdetulling, stokk dum, kan ikke formulere en setning og langt mindre føre en samtale, ordet 'målrettet' har sikkert noe med fotball å gjøre og karriere er noe man hører om på TV mens man sitter og spiser seg god og feit på junkfood i sofaen - nå som vi har dette på det rene kan vi heller prøve å holde oss til tema?

Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg tror jeg drømmer.. eller trenger jeg briller kanskje? ;-)
Da jeg logget meg på i dag oppdaget jeg plutselig at noen ga meg et rødt hjerte! og det var jo en positiv følelse så klart (så lenge den varte). Jeg ble litt nysgjerrig på vedkommende og besøkte hans profil. Etter noen minutter da jeg igjen skulle sjekke "Besøkende" så jeg ingen rødt hjerte.. Det er noen som klarer å ombestemme seg fort her ;-) eller er det bare jeg som drømmer? Går det ann å gi et hjerte til noen og trekke det tilbake? har aldri opplevd noe sånt før.. Ehh... livet... ;-D

hvor ofte?

Siste svar on. 9 okt. 2013 20:07 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym matchtall

Hvor ofte er det vanlig å treffe hverandre når man dater? 1 gang i uka, hver dag???

De damene som kun skriver om seg selv, er det vært bryet? Skriver med ett par nå, som kun skriver om seg selv uten å stille spm. De skriver passelig utfyllende. Men gir dem ikke noe her, gir dem kanskje ikke noe på orntli?

Da jeg kom hjem fra jobb idag var det allerede 3 stk som sto og ventet på heisen. Da heisen kom ble jeg sendt først inn i den av de mennene som sto og ventet. De tok neste heis. Slike små ting synes jeg er veldig koselig....rett og slett fordi de er hyggelig uten at de forventer noe. Jeg hadde aldri sett noen av de andre før.

Men jeg lurer på en ting. Når slike ting gjør meg så glad; hva kan så jeg som dame gjøre i hverdagen for at menn skal få samme god-følelsen som jeg får når de er gentlemen?

Har møtt en jeg liker. hvert ute etter par ganger og forrige gang ble det litt klining. Liker han godt, men redd for å ødelegge muligheten for at det kan bli noe ordentlig om jeg ligger med han for tidlig. Ønsker ideelt sett å finne en som jeg både kan prate med, finne på ting med, kose med og ligge med... hvordan holde på gnisten og utsette sexen til jeg er litt mer sikker på hvor jeg har han?

Jeg er glad i sex, men vil ikke møte en fwb. Tenker at det å vente litt (ikke veldig lenge) øker sjansen for å finne en seriøs fyr. Innspill noen?

Drita lei!!!!

Siste svar on. 9 okt. 2013 02:11 (135 svar)
Skjult ID med pseudonym Lykkeliten

Ser at det for tiden er en "å så oversnille med hverandre vi skal være-trend" inne på forum. Jeg vemmes!! Hva pokker vet vi egentlig om hvem en som tilfeldigvis ordlegger seg så fint og flott egentlig er som person?? Dette er bare ord! For alt en vet kan det være en sann jævel som spyr ut av seg "det riktige" her inne, men i det virkelige liv kan være en helt annen. Har fått nok av de riktige ordene, og hvem som klarer å overgå hverandre med fine ord.
Kjør diskusjon og ikke spar på kruttet:-)

Hjelp!

Jeg har innsett at jeg har blitt avhengig av sukker.
Må ha det hver dag!
Får abstinenser når jeg ikke har fått det på en hel dag...
Slik var det ikke til å begynne med.

Så nå skal jeg sette ned foten!
Kun sukker i helgene!
Og kun én gang!
Litt som lørdagsgodis når jeg var liten :)

(Fra og med etter i dag da, ettersom jeg blir for nysgjerrig på å se om noen kommenterer innlegget... ;) )

Etter at tilsvarende tråd for høyre fikk opp engasjementet igår, er det nå APs tur. Hva misliker du med AP og deres politikere? Og fint om vi kan holde oss til deres gjerning som politikere. Det skulle være nok å ta av.

Jeg ser det reklameres mye på sukker.no om at neste sukkerfest skal være 14. september, og dette står det nevnt på "kommende eventer" også. Kanskje på tide å fjerne dette, og heller planlegge noe nytt som kommer?

Dette blogginnlegget sier noe om flere generasjoners teoretiske holdning til å sløse. Men dette er vel ikke et generasjonsproblem? Vi har nok lett for å sløse, uansett, anledningen var bare mindre før. Det krever bevisst holdning å gjenbruke posene, redusere bilbruken, la være å reise på ferie med fly, styre matflyten så mindre kastes, ha matauk i skogen, hogge sin egen ved, osv. Når vi har økonomi til å la det være.
http://siglosin.wordpress.com/2013/06/07/alle-over-50-ar-eller-rundt-der- bor-lese-dette-ja-kanskje-til-og-med-den-yngre-generasjonen/

Alle bildene fra ferier rundt omkring i verden. Alle dere som snakker om gleden ved å reise til mål dere bare kan nå med fly, bør vi egentlig velge dere bort som kjærestemateriale?

Vi har blitt kontaktet av advokat og blitt bedt om fjerne en tråd hvor en kunde hos oss føler seg lurt av firmaet Blue Ray Media Ltd. Advokaten skriver betalingsvilkårene er opplyst på siden til Blue Ray Media, se vilkårene i neste inlegg. Advokaten skriver at tråden er uriktig siden kunden skriver at han ikke fikk opplyst betalingsvilkårene når han brukte SMS til å verifisere sin alder, og at vi dermed må fjerne tråden.

Forbrukereådet har forslått av vi fjerner tråden og at vi heller linker til Forbrukerrådets anbefaling når det gjelder krav fra selskapene BlueRay MediaLtd, Datematchflirt.com, Max Berg Partners Ltd, Evista Digital Media Ltd, Glenlee Investments Ltd, Norskesexfilmer.com, Pornosexfilmer.com. Inkassobyrået som krever inn, heter Oslo Creditservice og Norkreditt, sier direktør for forbrukarservice Ingeborg Flønes i Forbrukarrådet.

Les mer hva du skal forta deg på Forbrukerrådetssider.

http://www.forbrukerradet.no/forside/presse/pressemeldinger/r%C3%A5d-mot-ukjente-pornorekningar

NB: Sukker og Warm Systems har ingen tilknytting til disse firmaene.

Og godt nyttår =)

Sliter med og lage interesant profil, og lurer på om noen "rutinerte" kan komme med tips og ideer for og få en profil som kan vekke litt interesse ;)

Ja, da har man kommet hjem fra en avslappende høstferie på hytta på fjellet. Man har også en leilighet i Italia som lokker når kulda setter inn.

Whaaaat?

Noen som har vært her lenge og merket seg om det er deler av året eller perioder sukkerfolket er mer aktive?

Var i svømmehallen i dag med sønn m/kamerater. Der sitter jeg og ser rett bort på en veldig så tiltalende mann. Han ser på meg og, og smiler. Dermed turde ikke jeg se noe særlig mer bort på han.....Neste gang skal jeg jammen ta sjansen på å gi en lapp med nr mitt på.....Tenk om det var HAN ;)

Next time!

Hvordan bestemme seg å satse på den du fikk kontakt med? Kjenner jeg gir fort opp hvis noe ikke stemmer! Er det det store utvalget på Sukker? Er det blitt for mange fisk i havet, eller er det brennmaneter som ødelegger for oss?
Får fin kontakt med jenter her, og datene går greit. Traff ei jente jeg har utrolig fin kommunikasjon med, praten går av seg selv og begge er like ivrige å fortsette kontakten vi har. Men hva skjer da? Jo, da begynner innboksen å fylles med meldinger fra nye jenter, jenter som ser mye bedre ut enn hun jeg fikk kontakt med. Blir litt oppgitt at jeg ikke klarer å la vær å skrive tilbake.....

Har funnet og vil ha deg. Vet du liker meg og gangene vi har vært sammen har vært fantastiske. Tiden i mellom gjør meg frustrert. Livredd for å virke masete, vil bare bli kjent med deg. Vet du trenger tid, du har ikke hatt tid til Kjærligheten. Slipper du meg inn? Vil så gjerne være jenta di!
Hater-dette-jævla-spillet....

Er slik at det er svar frist på en mld. Fikk en mld i sommer men siden jeg ikke er her inne hele tiden leste jeg mld en uke senere. Da jeg skulle svare oppdaget jeg at jeg var blitt blokkert. Har vi så dårlig tid at vi ikke gir andre tid til og reagere. :)

Er litt i poesi-modus i dag så har lyst å dele med dere noen av favoritt diktene mine :)

"Be the Best of Whatever You Are"

If you can't be a pine on the top of the hill,
Be a scrub in the valley — but be
The best little scrub by the side of the rill;
Be a bush if you can't be a tree.

If you can't be a bush be a bit of the grass,
And some highway happier make;
If you can't be a muskie then just be a bass —
But the liveliest bass in the lake!

We can't all be captains, we've got to be crew,
There's something for all of us here,
There's big work to do, and there's lesser to do,
And the task you must do is the near.

If you can't be a highway then just be a trail,
If you can't be the sun be a star;
It isn't by size that you win or you fail —
Be the best of whatever you are!

- Douglas Malloch -

"Phenomenal Woman"

Pretty women wonder where my secret lies.
I’m not cute or built to suit a fashion model’s size
But when I start to tell them,
They think I’m telling lies.
I say,
It’s in the reach of my arms,
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.

I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It’s the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I’m a woman
Phenomenally.

Phenomenal woman,
That’s me.

Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can’t touch
My inner mystery.
When I try to show them,
They say they still can’t see.
I say,
It’s in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.

Now you understand
Just why my head’s not bowed.
I don’t shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing,
It ought to make you proud.
I say,
It’s in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need for my care.
’Cause I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.

- Maya Angelou -

Hei der ute i sukker forum verden :) håper dere har hatt en god helg! Lurer på en ting. Har en venninde som er single og da hun var ung var hun dum og naiv og stolte på feil mann, og fikk herpes der nede. Nå spør hun meg om hvordan/hvornår hun skal fortelle evt partnere. Herpes er jo ikke 'farlig' og mere vanlig nå til dags, men det er jo flaut og ikke noe kjekt å måtte fortelle en man liker. Så hva syntes dere, og ville dere datet en som fortalte deg at han/hun hadde herpes?

Sitter på hytta. Alene. Og en del av meg synes det er feil. Hvor er hun?

Men det er like greit å innse at vindusmaling og beising må jeg bare jobbe meg gjennom. Og selskap ville fått meg til å spore av.

Nå får jeg gjort det jeg skal. Det er Stjernekamp på TV. Jeg har strikketøy med og en kald pils. Og hvis jeg vil kan jeg fjase på forum. Livet er bra.

Hvordan står det til med dere andre der ute i forumland?

Varsleren nederst i høyre hjørne på pcn har sluttet å virke hos meg.
Flere med samme problem? Forslag til løsning?

Har noen noe formeninger om det er best å gå på date etter at man såvidt har snakket med en person. Eller om man har snakket lenger med personen? (etter ett par månder)

etter en måned på dette svarer kun et fåtall. . ikke engang jo hei men…… sitter jentene bare og ser på bilder her inne eller er det skummelt og bli kjent? ikke vet jeg. ikke mye og gjøre med. men vell anvente penger? tja.. vanskelig og bli kjent uten og skrive, ikke sant jenter?

På min siste dag så får jeg et frieri. Ikke dårlig det må jeg si.

En amerikaner vil komme helt hit og gifte seg med meg.

Lurer litt på hva man skal si til slikt.....:-)

Men jeg kan ikke klage, npr jeg blir fridd til eller......:-)

Finner ikke noe knapp for å si opp abonnementet, Hvordan gjør jeg det???

....da går mitt medlemskap ut. Jeg skal avslutte min tid her inne på Sukker.

Det har blitt noen hyggelige kopper kaffe, men ellers ingenting.

Ønsker dere andre lykke til i jakten på kjærligheten.

Jag har pratat med många på sukker, men ingen vill gå på date. Jag trodde hela poängen
var att träffa nya människor?

Jag droppar sukker, detta är så kjedelig!

Del 2.

Forts. Innadvendt mann i tredveårene med høy IQ

Jeg er ærlig om at jeg ikke er en alfahann-type, eller en som prøver å late som han er det, og dette har (forventet må jeg innrømme) ført til svært få tilbakemeldinger fra kvinner jeg har indikert at jeg er interessert i. Jeg synes selvfølgelig det er skuffende med såpass liten respons å få, og jeg kan ikke unngå å tro at dette muligvis kan ha en sammenheng med at jeg ikke skryter av at jeg er en utadvendt fyr som liker høyt tempo og utfordringer på jobb og som må ha fart og spenning i hverdagen ellers, og og som liker festlige lag og å tilbringe tid med venner hver helg. Jeg nevner ikke i min profil at jeg har høy IQ, og jeg har ikke gitt IQ toppscore på meg selv heller i relasjonsprofilen min ettersom jeg har innsikt nok til å forstå at det finnes mange andre folk som har enda høyere IQ enn meg (faktisk har statistisk sett hver femtiende person like høy IQ som meg).

Men mitt spørsmål er rett og slett, hvor attraktivt er egentlig en innadvendt og trofast person med høy IQ blant kvinner på min alder?