Sukkerforum

Da er det lørdag! Høydepunktet i uka :) Jeg skal til Oslo for å besøke ei venninne, men hvor er det hyggelig å gå ut? Bra musikk, muligheter for røre litt på seg samt treffe hyggelige folk. Tips anyone?

Det finnes utallige artikler i diverse nettaviser og kvinneblader om størrelse, teller størrelsen?!
Ja den teller uten tvil ettersom det er store variasjoner blant menn. Det finnes små, det finnes medium og det finne større.
Selv er jeg medium (I følge statistikken) men i dagens kroppsfikserte samfunn kunne jeg ønske jeg var noe større.

Men la oss snu dette på hodet, hva med kvinnene. Skal de ekskluderes fra denne målestokken?
Menn, hvor mye teller størrelse for dere...altså hvor mye teller vidden på deres partners.....dere vet.

Er det slik at det kommer ikke an på størrelsen men på hvordan kvinnene bruker den?

Kvelden starter bra her med øl og metall på stereoen, finnes det noe bedre?

Avslutte

Siste svar lø. 24 aug. 2013 14:23 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Avslutter

Hei gode forum.

Etter en del dater har jeg innsett at det å fortelle noen at jeg ikke er interessert i noe mer alvorlig forhold er slitsomt på psyken, og det begrenser meg i å ønske å date mer, noe som er dumt, ettersom jeg gjerne vil finne en flott partner som jeg kan leve lykkelig med resten av mine dager. I den sammenheng ser jeg etter den måten som gir minst påkjenning for begge å bli dumpet på.

Teorien min er at et triks kan være å ikke være ærlig, men faktisk oppføre seg som en desperat tulling eller en tufs, hvorpå den andre mister interessen.

Hensikten min er å begrense påkjenningen hos begge parter. Og metoden er altså å kvele interessen.

Noen som kan påpeke drawbacks før jeg setter teori ut i praksis?

Med håp om gjennomtenkte svar og en seriøs tone.

Og ha en god helg også!

Fikk just mld av en som lurte på om vi skulle bli bedre kjent.
Gikk inn på profilen hans, så gjennom bildene og deretter leste på teksten.

Først tenkte jeg, for ett sammentreff vi har jo skrevet mye likt.
Men etterhvert som jeg leser så merker jeg at mye av teksten er ordrett fra det jeg har skrevet, men bare byttet ut litt innimellom.
Legger jo fort merke til at han ikke er så god til å skrive i det lille han har puttet inn selv.
Så det er ikke vanskelig å se at han har kopiert alt av det jeg har skrevet i profilen min.
Jeg forandret litt på min tekst for noen dager siden, men før det så er teksten hans sin helt identisk med min, utenom det han har klart å skrevet inn selv.

Merket jeg blir skikkelig provosert, syns det er frekkt gjort.
Det blir jo ikke ekte det de skriver når en bare går inn på en profil å kopierer det den andre har skrevet!!
Har skjedd akkurat det samme en gang før.
Er det vanlig at dere gutter gjør dette?

Er det andre som har opplevd det samme, og hadde du likt det?

Sixx-Nikki skriv din egen profiltekst!!

Jeg finner ikke noen utvei for å forandre tekst eller bilde med iphone og ipad.
Noen som vet hvordan, eller går det rett og slett ikke an?

Hva skjer i Oslo idag? Noe morsomt? :D

Ja, hva skal til for at en får svar på sine henvendelser?
Og nå tenker jeg ikke på sexhenvendelser og annet dritt som folk får tilsendt, nei jeg tenker på helt normale poster, som ikke er hverken ufine eller stygge på noen måter. Har lest flere innlegg her om "du må skrive skikkelig, fortelle om deg selv, bla bla bla", og noen mener en må skrive lange poster, andre mener det stikk motsatte.

Og i tillegg hvis bildene dine er "feil", så får du ikke svar, sier noen.
Og "ikke noe svar" er et svar i seg selv... noe jeg personlig syns er helt søkt argument.
Å sende et greit avslag, eller "er ikke interessert"-svar bør de fleste kunne klare.
Og SÅ mange poster tviler jeg faktisk på at folk får.

Regner med at de som er her, er her for å komme i kontakt med andre? Ikke for å sitte stille som østers og aldri svare på noenting? Regner med sukker også er interessert i at folk faktisk kommuniserer med hverandre?

Syns faktisk det bør fremkomme tydeligere på profilen hvem som faktisk SVARER på brev jeg. Slik at "østerserene" kan få fred fra "forstyrrelser"....

Noen som vet hvordan man sletter folk som har slettet en selv? (Jeg kommer jo ikke inn på profilen og får markert 'blokkert')

Andre måter?

Hei, angående aldersfordeling. Foreløpig er det ingen på 18 påmeldt, men det begynner fra 19 og oppover.
Hovedtrykket ligger fra 25-45. Det blir en stor fest dette så blir uansett bra hvis man har godt humør.

Noen som ikke har vært på slike fester før kan være litt spente i starten, men det tar ikke lang tid før det er knall stemning over alt. Det gjelder å se på "singelhavet" som en oase og vi ser svært ofte at folk av samme kjønn blir gode venner og hjelper hverandre med å ha det moro og "jakte litt" sammen.

Hvis man kommer for å ha det moro så kaster det nesten utelukkende mer av seg enn om man kommer fast bestemt på å finne noen. En del blir frustrerte fordi de aldri får oversikten eller finner de de har på kortet sitt. I så store lokaler er dette noe man må leve med og se på som et gode :-)

Vi har kommet litt ut av telligen nå, men ett sted mellom 30 og 35 tusen har nå vært på Sukkerfestene. Hvis du ikke har vært med er det altså på høy tid ! :-)

Det er alltid deiling å ha Sukkerfest etter sommeren.
Vi gleder oss! :-)

Er det flere som har opplevd dette, eller hatt mistanke om dette?

Har i lengere tid hatt mistanke om dette. Så har byttet passord hyppig, uten at det ser ut til å ha hjulpet. For selv om jeg ikke har vært logget på på flere dager, har jeg fått høre at jeg er pålogget.
Det står også "pålogget denne uken" istedet for "2 dag siden" osv.
Nå fikk jeg telefon om at jeg var pålogget. Fikk låne brukernavn og passord til han som ringte, og gikk selv inn for å se. Og ja, jeg stod som pålogget, selv om jeg ikke har vært inne siden mandagen.

Har rapportert dette til sukker, og håper at de finner ut av det

Det er fredag.. Huset er plutselig barnefritt... Da er det vel bare å si skål da!

Så hva er dine helgeplaner?

Hei dere!

Noen som har noe hyggelig å dele med oss? Hva som helst!

Kjør på :-)

melding nr. 3

Siste svar fr. 23 aug. 2013 16:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym nypåsukker

Trenger noen små råd.

Jeg er relativt ny her og på internettsjekking, hannkjønn og 29.
Både mottar meldinger først og får svar dersom jeg sender meldinger, så profil og bilder antar jeg er ganske greit.
Men jeg synes det er vanskelig å få til noen ordentlig samtale her inne. I "virkeligheten" er jeg veldig snakkesalig og har aldri noe problemer med det - men samtaleemner bare dukker jo opp underveis når man snakker, jeg planlegger liksom ikke hva jeg skal si til en jente jeg er på date med :P

Her kommer derimot det ikke så enkelt, og jeg synes samtalene blir krampeaktige og kjedelige, og enten er det jeg som ikke svarer, eller så svarer ikke den jeg snakker med.
Det er det stikk motsatte av virkeligheten, hvor jo lengre jeg snakker med en jente som er interessert i meg og jeg er interessert i (men også hvem som helst egentlig), jo mer liker vi hverandre. Jeg er egentlig ganske god på både smalltalk og annen snakk - men den "satse på at gode samtaleener bare dukker opp" fungerer langt dårligere her.

Så var er hemmeligheten til å få i gang en god samtale, noen ideer?

Til sukker.

Siste svar fr. 23 aug. 2013 10:28 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym spradebass

Kanskje på tide å bytte ut bildebehandleren som får 90% av bildene til å se ut som de er printet på vått sandpapir? Det er ganske begredelig å se slike profilbilder når de er strippet for potensiell glød og utstråling.

Ellers topp stemning, altså.

Hva er greia med å legge inn 10-12 bilder i albumet men ikke ett eneste av seg selv??

Det er fjell, skog, hunder, biler?!, reisemål og mat?!? Kan noen av dere som føler dere truffet forklare hva som er greia med det?

Og er det fordi du vil vise hva du liker så er det bedre og bare skrive det, de fleste vet hvordan Eifeltårnet ser ut...

Vi gjennomførte en undersøke om hva de single stemmer og hvilken saker som er viktige.

Hei, jeg bare lurte på om det er noen her inne som vet om det er normalt å ha fantasier om å se på mens "kjæresten" styrer på med en annen? :P Har hørt dette er normalt men er skeptisk, noen som har prøvd dette eller som har hatt samme tanken?
Forstår om dette er et følsomt eller intimt tema for flere.

Vææææ!

"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
- Jiddu Krishnamurti

Det sies at 1/3 rammes av depresjion i løpet av livet. Helsevesenet sier at depresjon koster samfunnet enorme summer. Kan det være at en depresjon er en rasjonell reaksjon på en syk verden og ett irrasjonelt samfunn? Den moderne verden er fyllt med stress og galskap. Introverte mennesker gis liten plass i en hverdag som er tilpasset ekstroverte, noe som gjør at de introvertes natur for det meste marginaliseres og deres tanker ikke inkluderes i samfunnsutviklingen. Introvert på ett jobb intervju? Glem det, vi søker noen som er "easy going" og "outgoing". Vi trenger ikke dype tenkere her. Introvert i politikken? Forbred deg på en karriære som usynlig. Det vi trenger er mennesker med overfladisk sjarm, noen som ikke er introvert.

Hvis du setter deg ned og tenker over den nye "normalen" så ser man ett dysfunksjonelt samfunn som ikke er bærekraftig. Dette gjelder alle sivilisasjoner forresten, alle er ubalanserte på sin egen måte. Alt dette gjør at du blir deprimert, og det er en rasjonell reaksjon siden du ikke klarer å ignorere faktum, at vi lever i ett ubalansert samfunn. Du klarer ikke leve i boblen hvor verdens galskap er noe du kun ofrer like mange minutter som dagsrevy reportasjen inneholder.

Du kan si at det er nytteløst å gruble på slike ting, at det bare gjør deg deprimert, at det hindrer deg å leve livet. Men er ett liv i drømmeverden noe bedre, hva gjør det med din integritet? Hva gjør det med din evne til rasjonell og kritisk tenkning?
Vi klarer i alle fall ikke å skifte kurs hvis majoriteten går rundt på rosa skyer.

Noen som vil chatte

Digga livet akkurat no :-P

Kva gjer DU på? B-)

Eit spørsmål som eg har stilt meg sjølv ved eit par høve og som eg føler eg har fått svært stor nytte av er dette:

Kva kan eg gjere i dag for å bli meir lykkeleg ?

Eg fann ut at eg gjorde svært mange nøytrale ting som ikkje auker min livsglede for fem flate ører.

Eg fann også ut at det var visse enkle ting eg kunne gjere som etter alt sannsyn ville gjere meg lykkelegare på sikt, men som eg til no ikkje hadde fått ut fingeren og gjort.

Dette verker kanskje som eit banalt spørsmål, men saken er at svært mange mennesker bruker utruleg mykje tid på tull. Ein bruker svært mykje tid på tull og svært lite tid på konstruktive, meiningsfulle og kreative ting som gir meining og glede. Dette er ein krass påstand, men den er backa opp med ein god del vitenskap.

Så ja: Eg oppforder alle til å gjere meir av det som gjer dei lykkelege både no og på sikt.

Håper det hjelper nokon.

Noen som kan fortelle meg hvor jeg finner deaktiverings-"knappen"?

Til alle de som “elsker” å diskutere og undres over livet, og ønsker reelt å bli forelsket. Vi “filosoferer” og deler tanker og meninger, og vi forsøker å formulerer disse. Så herlig! ;) Det er berikende! Hva vil det så si å filosofere?

Filosofi kan defineres som noe knyttet til spørsmål om eksistensen, kunnskap, verdier, fornuft og språk. Filosofi skiller seg fra andre måter å adressere slike problemer ved kritisk og systematisk tilnærming som bygger på rasjonelle argumenter. Begrepet defineres av grekerne som en rundreise man gjør, for dens egen skyld. Ettersom våre tanker ikke forsøker eller kan løse våre vanskeligheter eller “frelse” vår “sjel.”

Hvordan forholder vi oss så til noe som provoserer oss og som er ukjent? Bertrand Russel sa noen kloke ord om dette. Han sa følgende: «Det er to holdninger man kan innta over for det ukjente. Det ene er å godta forkynnelsen fra folk som sier at de vet, på grunnlag av bøker, de innviddes mysterier eller andre kilder til inspirasjon. Den andre måten er å gå ut og undersøke for seg selv.”

Jeg har personlig veldig sans for siste holdning;). Det betyr å være kritisk og stille spørsmål ved vedtatte sannheter. Hva er sannheten? Det er viktig å være oppmerksom på at den som "eier" "sannheten" har "makt. Men så er det slik at sannheten er relativ den. “Sannheten” forandrer seg fra øyeblikk til øyeblikk og fra person til person ;). Den objektive sannheten kan vi nok aldri nå helt fram til. Vi kan bare forsøke nærme oss den. Vi er derfor tvunget til å leve i uvisshet om hva sannheten faktisk er.

Men vi kan utrykke og dele tankene våre og håpe at vi utvikler oss som mennesker. At vi blir klokere.....med tiden. Forelskelse kan innebære mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romantiske kjærlighetsdrømmer, seksuell tiltrekning eller blind idenskap eller begjær.

Hvorfor er vi her på Sukker? Vel, målene er nok ulike. Men noen av oss ønsker å bli reelt forelsket. Og vi ønsker å finne ut av livet og følelsene vi har, på våre egne premisser. Hva filosofiserer du om og hva er forelskelse for deg?

Dette kjem til å bli ein veldig provoserande tråd så hald dykk fast. Folk med dårleg hjarte tek sjølv ansvaret når dei les tråden.

1) Visdom kjem ikkje an på intelligens eller på livserfaring. Det kjem an på mot. Visdom er for meg innsikt omsatt i praksis.

Den franske filosofen Deleuze sa om Nietzsche at den unike med Nietzsche ikkje var hans store kjeldemateriale, men at han ikkje nølte med å trekke konklusjonane av sine funn. Det er her eg meiner kjernen i visdomsproduksjon ligg. Du ser det du ser. Du aksepterer det. Og så handler du deretter. Alle veit at dei skal døy. Men kor mange handler deretter ? Kor mange veit at overvekt er skadeleg, reduserer sexlysten, lykka og helsa, men likevel ikkje gjer noko med det ? Er det mangel på intelligens som gjer dette ? Er det fordi vedkommande har lese for få bøker ? Det same med barneoppdraging. Du treng ikkje å vere Einstein for å oppdra eit barn, men jo meir visdom du har jo betre. Altså ein innsikt i kva du gjer feil, og eit mot til å innrømme dette overfor deg sjølv og så gjere dei nødvendige forandringane til det beste for deg og ditt barn.

Så grunnen til at ikkje alle mennesker over 60 år er vise er fordi dei har bygd seg opp tonnevis med forsvar imot den nakne og kalde sanninga. Ingenting galt med det. Eg dømmer dei ikkje. Eg berre seier at det er slik det er, og eg forstår dei veldig godt.

Så min tanke er denne: Livserfaringer KAN føre til visdom, men gjer ikkje det nødvendigvis, og gjer det som regel heller ikkje.

2) Folk har ulike måter å førehalde seg til livet på. Mange er fornøgd med å leve heilt vanlege liv. Kose seg med ein øl, playstation, to barn og ein Volvo. Ingenting galt med det. Mange liker det jamne liv som ofte kan fortone seg som ein berg og dalbane. Ein opplever lykkelege stunder og ein opplever ulykkelege stunder og ein er avhengig av mange ting, og ein lever i ein frykt for å tråkke folk på tærne, ein lengsel etter stadfesting ifrå andre, ein impulsivitet som av og til forårsaker stor lidelse, og ulike større eller mindre problem. Greitt nok det, men det er ikkje dette eg har lyst til. Og det er heller ikkje for desse at eg skriv postane mine. Eg skriv postane mine for dei som har lyst å gå den smale veg. For dei som har lyst å prøve noko anna enn A-4 livet. For dei som har lyst å finne sine eigne vegar her i livet og som er villig til å bite tennene saman og gjere sprø ting som folk flest kjem til å rynke i panna over. Dette er mitt publikum.

Flott å bli blokkert fordi jeg ikke svarte på en melding av den ene grunnen at jeg sovna. Well well, da er det vel sånn da :p

Dette kaller jeg atletisk kropp! Blir sulten på hudkontakt bare ved å se denne videoen ;)

Fjern eventuelle mellomrom fra linken

http://m.youtube.com/watch?v=81F9XpWF0dg

:-) takk for meg ..............og takk til de få, men svært hyggelige og seriøse menn her inne :-)

En god og kjærlighetsfylt høst ønsker jeg dere :-)

Her er en liste med ting jeg synes er utrolig kleint. Feel free til å kommentere de.

1: Å gi ring til en dame.
2: Å gi smykker til en dame
3: Menn med giftering
4: Å proklemere for alle facebook venner hvor mye man elsker hverandre
5: Kjedelige foreldre som aldri drar med barn i fjellet, til Asia osv.
6: Menn som triller barnevogn
7: Menn som skfiter bleie
8: Menn som sniffer bleia til ungen for å sjekke om den må skiftes
9: Menn som dropper gutteturen pga dama.
10: Damer som dropper jenteturen pga gubben.

Lalalalala lalalalala hey

Skulle ønske jeg kunne ha spurt før, men jeg er i Bergen for første gang i dag pga jobben, men hadde tenkt med en tur ut å spise noe lett, noen forslag ? Har noen få timer til rådighet for å utforske denne flotte byen :) Vil sjekke på mobilen hvis det dukker opp noen forslag :) bare ikke sjømat.

... av damer som leker med menns følelser!
Som holder mannen "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til mannen om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at mannen vil stille opp fordi de vet de har han akkurat der de vil han skal være... Spiller ingen rolle om mannen har det vondt pga følelsene han har...
Hva er det med disse skliene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på mannen? Tror de at de er guds gave til menn? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har en kompiss som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder han til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

Spørsmål til damene:
Hva ville du syns var best, frieri med ring du kanskje ikke liker og som kanskje ikke passer helt, eller selv å være med å kjøpe ring i ettertid?

Finnes det jenter her på sukker og ellers som er ute etter et seriøst forhold der de er villige til å ofre litt for å fa det til å fungere, altså satse litt? Eller er det stort sett jenter som ønsker at drømmeprinsen skal komme vandrende og gi dem gull og grønne skoger? Vær så snill jenter. Bekreft denne posten med et rungende: "ja, jeg vil satse og er villig til å gi av meg selv for å få det til å fungere". Jeg holder på å miste troen, og trenger en slags bekreftelse på at det jeg ser etter faktisk er oppnåelig i det hele tatt...

Tok nettopp testen og den viser at jeg er mest enig med AP og minst enig med FRP. Overraskende!
Ta testen! Hva blir ditt resultat mon tro.

Man avtaler for å møtes, og jo hva skjer? Joda, hun finner opp en kjempefin eventyrhistorie om at hun ikke hadde tid til å treffe meg alikevel. Man kommer lengst med løgnen desverre. Sånn er det.

Av 52 nye profiler, er 35 helt uten bilde!!!
Hva er vitsen? Hva er det sukker holde på å utvikle seg til?

Hvem vet hvem blindebukk er!:-)
Jeg gjør:-) Gjør du?

LUXUS-TRAVERN nyter sine brunstige hopper på NRK1 nå !!

Så sett på en annen kanal så du ikke får hjertesvikt.

Da sier jeg takk for meg etter 1,5 mnd medlemskap. Om det jeg har opplevd er representativt vet jeg ikke, men fort har det i alle fall gått. 1 mnd etter vi traff hverandre første gang forstod vi at vi faktisk var blitt kjærester.

Selv om det har gått bra sitter jeg igjen med den samme følelsen som når jeg skal selge noe på finn.no. Selv om hele verden er marked og tilgjengelig, var det ikke akkurat et rush om henvendelser på meg eller bilen min. Det ender ofte opp med 1 stk som det blir noe av.... Om det har noe med trynet mitt eller prisen på bilen å gjøre vet jeg ikke, men jeg føler altså at det er mye tilfeldigheter som rår.
Jeg håper dere som blir igjen her tenker over at gresset på andre siden kanskje ikke er tilgjengelig selv så grønt og fint det ser ut. Når man har hoppet over gjerdet for å se på gresset på andre siden er det dessverre ikke mulig å gå tilbake, samtidig som at tanken på annet grønt gress forhindrer ofte en selv å se på gresset man for øyblikket står på.
Her kan jeg med sikkerhet si at føttene er plassert i det grønneste og frodigste gresset jeg noen gang har satt mine ben i, og jeg har ingen behov for å se etter gress noen andre steder lengre. Nå gjelder det bare å vanne og gjødsle for å holde det slikt. :-)

Lykke til på finn.no og på sukker.no alle sammen!

Hei!

Jeg lurer på om det er noen som har tips til aktiviteter i et utdrikningslag for en gjeng med jenter/damer på rundt 30 år. Utdrikningslaget skal være i Stavanger, men siden paret kommer fra andre byer har gjestene lite oversikt over de mulighetene som finnes der.

Det skal ikke være utkledning eller noe form for "utdritning" av den kommende bruden.

Tips mottas med stor takk!

Det er to ting eg har observert i det siste:

1) Dei fleste damer eg obseverer og samtaler med har tilsynelatande meir tru på sine eigne meininger enn det menn har. Desse damene treng ikkje eingong vere vakre, også dei middels pene og til dels mindre pene damene opptrer med ei ganske urokkeleg tru på eigne meininger og synspunkter. Desse meiningane og synspunkta treng ikkje vere spesielt kloke eller reflekterte, men dei blir likevel haldt i hevd av desse damene med ei kullsviartru.

2) Dei fleste menn operer langt oftare med politisk korrekte meininger. Dei politisk korrekte meiningane er ofte forfekta for å "hjelpe" eller "beskytte" kvinner. Har ein først politisk ukorrekte meininger er ein flink til å sensurere seg sjølv i selskap med damer. Tenk om dama skulle bli støtt. Det ville vore forferdeleg.

3) Det er sexy med menn som tørr å vere seg sjølv også i samkvem med veldig attraktive kvinner som ein begjærer. Dette er vanskeleg og noko dei fleste mannfolk ikkje klarer. Dei fleste mannfolk vil gjere og seie ting i samkvem med vakre og middelsvakre kvinner som dei eigentleg ikkje kan stå inne for. Dei vil gjere dette i håp om å vinne damas gunst. Problemet er berre at alle andre mannfolk gjer akkurat det same. Dei fleste mannfolk har denne strategien: Oi, denne dama var hot, no trur eg at eg skal prøve å vere ekstra snill, hyggeleg og superfleksibel overfor ho, og då vil ho sjå at eg og ho kan bli ein match. Men igjen: Kva signaliserer din overdrivne fleksibilitet overfor denne dama ? Den signaliserer at du er svak og at du ikkje har særleg tru på deg sjølv. Du selger ditt eige produkt billig. Du er billig.

4) Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra, beheld sjølvrespekten i mykje større grad. Dei held på sine prinsipp, dei held på sin "kostbarheit", dei lever livet og nyter det utan å vere avhengig av ein mann. Menn burde la seg inspirere av damer på dette feltet.

Når menn tillet seg sjølv å bli brukt for dørmatter for damer, vel og merke utan at damer har bedd om det, så skaper dette grobunn for bitterheit. Du selger din sjølvrespekt og du håper å vinne damas gunst. Sjølv om dette skulle ha fungert (noko det ikkje gjer), så bør du aldri gjere dette.

Min hypotese er dette: Menn med sjølvrespekt blir sjeldan bitre.

Min andre oppfordring er dette: Viss du vil vere snill, ver snill mot alle. Ver snill imot fattige, rike, stygge, vakre, utovertisser, innovertisser, folk på gata, folk med penger, folk med

Hvor er du?

Siste svar ti. 20 aug. 2013 02:38 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillblomst

Føler som alle rundt meg finner seg kjærester hele tiden. Er det jeg som er blitt kresen med årene som singel? Eller er det at ingen vil ha meg?
De sier alltid at den personen kommer før du aner det, men jeg sitter her....venter....venter....vår...sommer....høst...vinter...og årene går. snart så tro jeg ikke at den personen som er skapt for meg finnes....enten det så har vel ei eller annen "stjålet" han.

Kanskje patetisk å dagdrømmer av og til at jeg har en som elsker meg og bry seg om meg...ventende hjemme når jeg kommer hjem. Og gi meg den deiligeste klem og kyss i hele verden, som får bort trøttheten til å forsvinner på ett blunk.

Har dere det også? Eller det er kanskje bare meg?

All your base are belong to us.

... av menn som leker med jenters følelser!
Som holder jenta "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til jenta om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at jenta vil stille opp fordi de vet de har henne akkurat der de vil hun skal være... Spiller ingen rolle om jenta har det vondt pga følelsene hun har...
Hva er det med disse mennene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på jenta? Tror de at de er guds gave til kvinnene? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har ei venninne som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder henne til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

Jeg har truffet en jente jeg gjerne vil be med på date nr2 etter at første date gikk bra. Vi avtalte å møtes igjen uten å planlegge hva vi skulle gjøre. Hva er best å finne på 2 gang, det skal sies at på første så gikk vi fottur?
Tenkte kanskje å be ut på en bedre middag for å fortsette å snakke om alt vi ikke fikk tid til sist gang. Eller er det andre ting som passer seg?
Gjør nesten ikke annet enn å tenke på jenta, så har tenkt å satse skikkelig her;)

Det at det er så vanlig å være på nettet for å søke partner, kjæreste, elsker osv at det gjør utvalget enormt. Det er ikke engang mulig å gå gjennom alle kandidatene i løpet av en formiddag. Hvis det hadde vært like mange stillingsannonser ute, hadde jeg antakelig slitt med å velge ut noen. Kanskje ville jeg fyrt av gårde noen søknader, men tenkt at det ikke var så farlig om jeg kom til intervju eller ikke, for det er jo fortsatt masse søkemuligheter igjen. Jobber er per i dag oversiktlig. Det er som regel et par jobber jeg ser kan passe og som jeg er kvalifisert til. Jeg søker iherdig på disse. Så må jeg vente til det dukker opp noe nytt.

Men her på sukker? Ingen venting. Alltid mer å hente. Her kommer det nye profiler hele tiden. Noen mangler bilde, noen mangler tekst, så det kan være de samme profilene som dukker opp med bilde eller tekst en annen dag. Det er rett og slett ikke mulig (i Oslo i alle fall) å skaffe seg oversikten over de aktuelle profilene som finnes. Er det derfor det er så vanskelig å satse på noen og bli valgt?

Er utvalget så stort at man ikke får valgt eller blir valgt?

Sitter og blar meg igjenom de som kommer opp med matchtall på mangeognitti. Uten hverken profilbide eller album. Online er de og, til og med så er faktisk mange "superbrukere". Regner med at dette ikke er noe nytt fenomen for mange, men hva F,,, skal en gøre med slike? Her sitter mange rundt om i det ganske land som virkelig ønsker seg en bedre halvdel og sikkert føler seg litt dum når matchtallet er mangeognitti. Forstår ikke at Sukker teamet ikke kan ta afære i dette, for det må da gå an å bruke litt av de millionene de får inn av brukere hvert år på å rette opp i slikt. Spørsmålet mitt er bare helt enkelt.
HVA KAN VI GJØRE MED DENNE SAKEN?