Sukkerforum

hei i natten!
fins det fleire der ute som er fotball interessert, og kanskje spele football manager og som er interessert i å dele tips/triks unge talenter osv? og ja, veit det fins på fm norge men kjekt å kunne gjera to ting på samme plass! :)

NDC 2013?

Siste svar on. 12 juni 2013 22:39 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym benchpress

De fleste av dere har sikkert aldri hørt om det, men er det noen flere geeks som er på ndc i spektrum om dagen? (Norwegian Developers Conference). Det er vel ikke en typisk sjekkearena, men så ei veldig søt jente der som smilte til meg, gikk forbi henne flere ganger og vi snilte til hverandre hver gang... følte at det kunne være en liten connection der, angrer som en hund på at jeg ikke tok kontakt.. Jaja, får håpe hun dukker opp igjen på fredag :D

..............

Siste svar on. 12 juni 2013 22:08 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

fleire som har kjøpt avtagbart dosete for å vaske det i oppvaskmaskina?

ikkje bli så overraska da..alle veit at me mannfolk pisser på ringen av og til..:p

det var da for svarte e Andre synspunktere?

Jeg er en dame i 30-årene, ønsker meg en mann, men har preferanser når det kommer til sexlivet. I de fleste områder i livet er det meg det forventes at har kontroll, oversikt og styring, men i et forhold ønsker jeg ikke det, og spesielt ikke i sengen. Jeg liker menn som kontrollerer meg og som påfører meg litt smerte. Det må selvfølgelig kombineres med nær sex innimellom.

Hvordan finne frem til en sånn fyr, kan jo ikke skrive i profilen at jeg trekkes mot BDSM, heller...? Sex er ikke alt i et forhold, men det er en viktig del av det!!

Så... Er det menn, eller andre damer, som trekkes mot det samme? Er det mulig å finne en kjæreste her med samme preferanser eller må jeg ta til takke med elskeren min?

Hvor foretrekker dere å gå i Norge ?

Personlig har jeg vært svært lite på Norske naturiststrender men Huk og Kalvøya er de stedene jeg har vært, og trives greit begge steder.. kalvøya er dog den plassen med minst mennesker som har ingenting der å gjøre

Bodde to år i USA i nærheten av berømte Haulover Beach for ni år siden og der var det jo (Selv i USA) veldig veldig vanlig laidback og ingen gruppe mennesker som var overrepresenterte ! Veldig chill !

Etter å ha kommet hjem fra et år i Afghanistan gjennom forsvaret er jeg personlig underernært på naturisme, og ser virkelig fram til en (for en gangs skyld) varm Norsk sommer !

Og å kunnet komme i kontakt med noen kvinner her inne med samme lidenskap hadde jo heller ikke vært å forakte ! :)

God sommer !

Hvorfor er damer så lite desperate ?

Jeg er en mann som etter sigende skal vere i sin beste alder. Jeg er 190 centimer høy. Jeg er brukbart trent, iallefall ikke fet. Jeg er en aktiv man. Ja, noen jenter er interessert i meg, og disse jentene kan endatil vere riktig så oppegåande, men virkelig brennende og intenst interessert i meg er de ikke.

Jeg savner at jentene er mer desperate. At de er mer opptatte av å få seg kjæreste.

Sakte men sikkert blir jo også jentene eldre. De nærmer seg alderen 30 sakte, men sikkert, men likevel, likevel koser de seg, slapper av, lener seg tilbake og ser ut til å ha all verdens med tid i forhold til det å skaffe seg en kjæreste.

Jeg tenker også av og til at jenter som runder 30 har det største problem. De blir litt mindre populære blant mannfolkene, samtidig som deres egne krav til partner bare blir større. Det er litt som å ha høyere standarder, men mindre penger.

Ferieturen

Siste svar on. 12 juni 2013 14:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym sukker.no

Da er endelig ferien lagt ut. Det var ikke lett å skaffe ferieplasser til en stor gruppe, og vi har måtte gjøre noe omrokeringer av planer sendt ut tidligere. Men, nå har vi fått alle brikkene på plass :-)

Påmelding nå under menyen 'Arrangementer'

Vi sees :-)

https://www.youtube.com/watch?v=RTuBf4BrIgE

Sikkert et på trynet spørsmål så beklager, men er helt ny her!
Men på min fantasiene så står det at jeg har barn, noe jeg IKKE har, så hvordan endrer jeg dette?

Da var jeg nå 25 år gammel da.

Dragon skal ha gjesteforelesning i Trondheim de siste dagene av uka og da lurer jeg på om det skjer noe spennende på kveldstid? Noe som er verdt å få med seg?

turen virker fryktlig morsomt men har føles på at det er igjen i min alder som skal ditt.
jeg er da 22 men hvor mange er roundt min alder som skal ned ?

Da vil jeg ønske alle her inne en riktig god sommer :-) jeg takker for
meg , dette blir min siste dag her inne :-)

Date

Siste svar ti. 11 juni 2013 21:56 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Juni34

Er der mange her som har noe på gang ???

Noen som skal på date denne uken eller helgen ?

Bare lurer, for det blir jo diskutert en del at mange ikke får svar...
Så da burde det jo ikke være mange som skal på date den nærmeste tiden.... Eller er det ikke så gale likevel ;)

I dag feirer vi at det er 100 år siden kvinner fikk stemmerett. Jeg bøyer meg i støvet for de kvinnene som har gått foran og har kjempet for at jeg skal ha rett til å bli behandlet likeverdig med menn.
Vi er nok ikke alltid bevist hvilken kamp det var, og hvilken kamp det fremdeles er for mange mennesker rundt om i verden å bli behandlet likeverdig på tross av kjønn, etnisitet, religion, og seksuell identitet.
Jeg er i iallefall takknemlig og ønsker å si gratulerer til alle på denne viktige dagen:)

Hei, jeg heter bokfink-1, og jeg har skodilla!

Puppefokus

Siste svar ti. 11 juni 2013 09:02 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Vladimir

Synes det er horribelt at enkelte damer her har så enormt puppefokus på bildene sine :(

Vi menn bør få slippe å se dette når vi surfer blandt profilene ! ...

Her kan vi altså lese innlegg etter innlegg om folk som ikke svarer på meldinger. Jeg prøver å svare alle i samme tone som meldingen jeg mottar, om det ikke er fullstendig idiotisk da....
Får jeg bare "hei" på en melding svarer jeg hei tilbake osv.
Ønsker noen meg en "god natt" svarer jeg takk det samme, eller noe lignende.
Derfor lurer jeg på hvorfor man aldri hører noe mer? Er det forventet at jeg skal fortelle livshistorien min etter et "hei" fra deg?

2 minutter siden
Hei :) Jeg ønsket blir kjent med deg :) Du sannsynligvis ønsker å høre om meg mer? Jeg er en enkel dra person som har en god sans for humor og vet hva hun vil når hun ser det. Jeg er avslappet og meget intelligent, sosial og jordnær. Jeg liker overraskelser. Jeg liker de enkle ting som kommer til landet eller vandre ved sjøen. Jeg også skulle ønske å høre om deg mer. Her er min mail: sanalepesir (at) aol.com
Jeg veldig mye hap, at du skriver til meg;) ok?

Og jeg som har noe på gang!!! :(

Hva er favoritt øl`n din?

-min er en åpen en............ :-)))))))

God helg folkens :-)

Hvis du ikke fornyer ditt ab. får du iallefall ikke svar, selv om du har dager igjen !

jeg har dyssleksi. er dette skremende for folk viss de tenker forhold med meg?

Jeg er ny her,hvordan skriver man på forumet ?

hvordan sletter man profilen sin?

Tror ikke NSA har bakdør hit.

Hvor mange er det her på sukker som virkelig søker en kjæreste? Føler mange har profil her av andre årsaker.

Lurer på hvorfor jeg BARE får mail fra falske profiler ! ? :(

Er det sukkerred, som sender ut for at vi som aldri får svar/mail fra normale personer skal tro at noen er interresert i oss ?

Gud bedre, det var helt riktig nå :-)

http://www.hegnar.no/kvinner/article731561.ece
Så da vet vi det, vi som aldri får et forhold til å fungere mer enn 5 dater.

E d nån andre her inne som liker å dra på bilferie rundtomkring? :)

Verdt å tenke på

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym (-;

"Over and over again, we lose site of what is important and
what isn't. We crave things over which we have no control, and
not satisfied by the things within our control. We need to
regularly stop and take stock; to sit down and determine
within ourselves which things are worth valuing and which
things are not."

-- Epictetus

Etter en stund på sukker har jeg ikke hatt mye respons og lurer på hva man egentlig må ha/gjøre for å få svar og meldinger fra damene her inne. Jeg vet det er mange "posers" her inne som bare liker oppmerksomhet. Det er selvfølgelig patetisk og trist å måtte kaste bort andre menneskers tid for å føle seg bedre, men det er nå bare sånn det er. Men det er mange seriøse menn og damer på sukker. Hvordan får man egentlig kontakt med dem? Ja, jeg sender meldinger og jeg legger ut profilen. Men hva mer kan en kar gjøre?

Så jeg starter denne tråden i håp om at noen der ute med litt erfaring med sukker eller andre online dating sider som kan gi noen råd til fellesskapet og meg.

(Det er også en gylden anledning til å reklamere litt på mine egne veier) ;~}

Hører at det står på profilen min at jeg har barnet, hvilket jeg ikke har. Går jeg inn på profilen min selv så står det at jeg ikke har barn. Tydeligvis en feil her. Noen som har samme problemet?

Leste i en mail at sukker nå åpenbart har startet flyselskap og skal eksportere medlemmene til Kroatia i juli.
Har aldri deltatt på noen av disse arrangementene før. Hva tror dere, er det noe å satse på for en som har litt for mange ferieuker nå i sommer? Og hvordan er vanligvis kjønnsfordelingen, overvekt av gutter eller jenter?

Satt å tenkte litt over hvor mange jeg hadde truffet her og ble jeg nyfiken på hvor mange dater dere har värt på via sukker?
Skriv mann/kvinne og alder: x(antall dater)

Jeg har tenkt litt på det her. Mesteparten av tiden jeg er hjemme sitter jeg på pc'en. Hører på musikk, film/tv i bakgrunn osv. Sovner av og til med PC'en på, eller bare lar den være på når jeg går ut og glemmer å lukke browsern osv. Da er i tillegg de aktive stedene på nett jeg er på i bakgrunn. Kan det virke som om at jeg er altfor mye på Sukker? Hva ville du tenkt hvis en du snakket med ofte var ''online'' på Sukker?

Hmmm...

Siste svar sø. 9 juni 2013 23:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann34

Her var det virkelig dødt...

Så mange flotte damer,men ingen som er interessert i kjekke meg..?

Selv på vestlandet har solen klart å kjempe seg forbi skyene, så nå er det bare til å nyte varmen og en tur innom mikkelparkeren på veien hjem til regnbyen :-P

Hva gjør dere på idag da ?

Noen som kunne tenke seg og vært med til Ullared i sommer?Aldri vært der...:)Hadde jo vært kjekt med selskap...kanskje ei jente som vil?:)

Det blir en rolig helg hos meg med tur i marka, grlling, solbading.

Ingen festing og dansing denne gangen, lader batterier for neste helg :-)

Noen i Grenland som kunne tenke seg å være med på en liten motorsykkeltur på søndag? Kaffe og is i helgeroa for eksempel?

Send meg en melding om du har lyst :)

En oslokvinne på 49 snakka med meg i 2012. Hun har tidligere chattet med meg på msn, men aldri vist sitt ansikt, aldri sagt sitt rette navn så jeg kutta kontakten.

Nå sendte hun meg en lenke. Jeg åpnet lenken og ser rett inn i stua hennes der hun sprader naken rundt med et håndkle rundt rumpa og brystet.

Hun støvsuger. En stund ser jeg hennes ansikt, og hun ser ut til å være nærmere 59 enn 49. Det forklarer nok anonymiteten. jeg titter litt til, men når håndkleet faller av og hun åpenbarer...sett bakfra..så fortsetter jeg tittinga.

Jeg sitter her med barna i stua foran PC. Er positivt overrasket av hva folk lenker opp...hvor mange lar hun titte på seg slik??

Spotify kom med at Justin Bieber var musikken for meg....

Ser at det er endel damer her som syter over at menn av og til søker damer som er 10 år yngre enn seg.

Jeg er 34 og kan faktisk finne på å se på profilen til noen på 24. Der ser jeg at de ofte søker menn som er opptil 10 år eldre enn seg selv også.
Jeg har ikke barn og ønsker å stifte min egen familie,uten "bonusbarn" Da er sjangsen større for å finne ei barnløs dame på 24-34 enn ei på 34-44.

Så hva er så galt og grisete med det hvis man kanskje kan ha det fint sammen?

Ike ta alt så seriøst og ha det litt kjekt heller :)

Kjedeligste dagen på lenge ..

sprell :)

Ingen svar
(mann 36 år fra Vestfold) Privat melding

noen som vil finne på noe sprell i d fine været i vestfold? :)

Som den gamle grisen jeg er (36 år) foretrekker jeg yngre kvinner, aller helst 25-åringer. Men jeg ønsker ikke å kaste bort tiden min, så foretrukket alder bør stå på førstesiden i søkeresultatene (slik de f.eks. gjør det på Møteplassen), slik at jeg slipper å klikke meg inn på hver enkelt profil for å finne dette ut.

Samtidig slipper 25-åringene som ikke foretrekker 36-åringer, å bli belemret med en gammel gris som meg på sin "Sist besøkende"-side.

Mvh. GG76

Det er jo ganske mange sutretråder om at det er umulig å få respons, og at det blir for få dates, og masse tåpelige ideer om opplegg som kunne føre til at det ble flere dater.

De som stadig vekk kommer med alskens idéer om opplegg og ordninger som hadde ført til at det ble flere dates mellom sukkerbrukere, er som oftest menn, og er, uten unntak, dem som stiller svakere på markedet.

I stedet for masse vidløftig tankespinn om hva andre burde gjøre og hva sukker burde gjøre for å få i stand flere dates, så burde kanskje disse brukerene gå litt mer i seg selv. Dersom man ikke stiller svakt på markedet, så blir man plutselig ikke opptatt av hvordan det kan bli lagt til rette for flere dates, fordi det ikke lenger er et problem man har.

Det er mange på forumet og generelt som med fordel kunne vurdert å endre kosthold/trene, kanskje får en venn til å ta et bra bilde av dem med ordentlig kamera i stedet for å knipse med mobilkameraet i speilet på dass, tenke litt mer gjennom profilteksten sin, etc.

Å klage på utseendefokus her er uendelig dumt - det endrer ingenting. ALLE har preferanser mht. utseende, og de som er penest får velge videst. Det må bare de mindre heldige innfinne seg med, for det kommer ikke til å forandre seg. Men selv om man helt klart ikke er i toppsjiktet mht utseende, så er ikke det noen grunn til å drite helt i den visuelle presentasjonen av seg selv. Mange av de mannsprofilene jeg har sett, synder grovt på dette punktet. Du er helt sikkert en godgutt, men kan du klandre damene som besøker for at de blir avtent av å se en ustelt blautfeiting i blass t-skjorte og sliten joggebukse med bernaiseflekker på?