Sukkerforum

Hei alle her inne... har vært medlem tidligere for noen år siden... og jeg kjenner igjen et par eller flere profiler... enten er de gjengangere eller så er det tilfeldig.... men hvorfor fikse på alderen... har til og med sett at en jeg traff for en kaffe-date og det ble med det har plutselig blitt 13 år yngre... er ikke det juks selv om hun bruker de samme bildene som sist... som også var gamle...

Nå får jeg ikke sett de profilene som er fra mannfolkene så det er helt sikkert det samme der... hvorfor bløffe på alderen... nedturen blir jo veldig stor når den du skal date oppdager det... en date som starter med bløff har jo ikke så godt utgangspunkt...

Så dere litt eldre jenter som har passert den kriminelle lavalder tenk over hva du hadde følt om du skulle treffe en på 50 og oppdager at du sitter å dater en som er 10-15 år eldre...

Bare en tanke som streifet meg og som jeg satt inne med som jeg delte med dem som gadd å lese dette...

Skulle ønske at sukker kunne ha en søke funksjon, som het "vennskap med noen attåt." Siden vi er så mange single her.da må det Være en del som er undereenært på sex og kos. Litt kos i påvente av drømmemannen :-) klare regler, ingen skade skjedd :-)

Fyttigrisen

Siste svar lø. 14 sep. 2013 22:04 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Etter å ha slitt med tidenes bakrus etter en litt for heftig bytur med alt for mange GT.., og brukt en HEL dag med å få sukkerdamer i tale(og Premier League i hovedsete) uten å lykkes så kan jeg ikke si noe annet enn fy f..... dette er kjipe greier.
Jaja, har det sikkert bedre i morgen:)

http://www.youtube.com/watch?v=OQ_VKSusitw

Ser det er flere jenter her inne som vil ha en sportslig partner. Hva legger du i det? Alle har vel ulikt syn på hva sportslighet er for noe. Kan man noen gang bli oversportslig?

Jeg trener ca 6 dager i uken før konkurransesesongen starter. Reiser på treningsleir 1 gang i året, er med på løpekonkurranser, sykkelkonkurranser, og nå hinderløp. Er jeg sportslig nok eller blir det for mye?

Jeg sitter og teller på knappene på hvorvidt jeg skal dra på sukkerfesten i kveld. Er oppegående og sosial, men nattklubber har aldri vært mitt rette element. Hva er snittalderen på en slik fest tror dere? Jeg er en 43 år gammel mann, men ser mye yngre ut enn jeg er. Hvis det bare er 20-30 år gamle jenter der er det kanskje ikke så mye for meg å hente...

Hey:) laget meg nettopp profil her, å tydeligvis så ble det lagt til feil alder under oppstarten, hvordan endre???
svar fort, profilen min viser at jeg er 10 år eldre enn det jeg er :P
-Desperat-

Jeg har vært medlem her rundt tre måneder nå, i tillegg til noen få måneder tidligere.

Vet ikke helt hva jeg vil lenger, men synes det er vanskelig å få kontakt med noen her... Så hva er årsaken? Er jeg for passiv og for kritisk - for 'redd' - eller kanskje rett og slett for gammel og seriøs (54)?

Hva er erfaringene rundt om? Finnes det dateforum som passer bedre for min aldersgruppe? Må man tørre å ta initiativ selv? Være mer pågående? Regner med det, men... Og hvorfor er det så mange som ikke har bilde? (svarer selv bare de med bilde..)

Spørsmålet nå er: Skal/skal ikke være medlem lenger? Kanskje best å beholde medlemsskapet litt lenger - just in case?

- Ikke gå under stiger i dag
- Ikke knus speil i dag
- Ikke spill salt i dag
- Pass dere for sorte katter i dag
- Ikke nys i dag. (prosit)

Om du likevel skulle gjøre noe av det, så bank i bordet og kryss fingrene.

Ha en fin helg. :)

...å være tilbakeholden og ikke ønske å utlevere seg på nett må ha tatt helt av?!?!?! Hva er vitsen i å være her inne om en ikke ønsker vise hvem en er??????

Helt meningsløst dette hysteriet om å ikke utsettes for "fare" på nett....ja, så hold deg unna nettet, da....det er som si til en ønsker ikke snakke med folk på byen, eller på jobben....for det blir farlig????????????????

Jeg er helt satt ut av dette ikke vise hvem en er syndromet!!!!!!!

Hei.
Jeg har vært en god stund på sukker (4år) og hatt endel dater opp i gjennom. De fleste endt med en første date, og andre endt med noen uker dating og sengekos.
Har valgt å bare la profilen være aktiv siden jeg nå bare betaler 8kr mnd.
Jeg datet ei jente for 1,5år siden hvor vi hadde to-tre uker med kanskje 4-5 dates tilsammen. Det kom til sex 3 ganger.. Også kuttet vi ut siden vi ikke så noen fremtid i dette. Har ikke hatt noen kontakt med henne siden og har blokkert profilen.

Så,
fikk jeg en litt kinki problemstilling nettopp. Jeg begynte å sende mld med ei utrolig nydelig jente her inne som jeg kommer veldig godt overrens med, hvert fall skriftlig.
Vi bestemte oss for at vi må møtes for å bli bedre kjent.
Ho spurte om jeg ville legge ho til på facebook så kunne vi se mer bilder av hverandre.

Til min overraskelse så jeg at denne første jenta jeg snakket om her, er en kollega og veldig god venn av jente nr.2! :o

WTF!
Jeg har kjempelyst å treffe denne jenta og kanskje det blir full klaff... Hvem vet.
Men hva pokker gjør jeg med det faktum at jeg sannsynligvis kommer til å treffe på jente nr.1 en gang når ho skal presentere med for venninnene???
Når er det rette tidspunktet å si ifra? Eller er det såpass at jeg må si fra før første date. Da kan det bli sykt kleint og til og med ende med ingen date.

Hjelp, anyone?

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet. När hon plötsligt säger, "jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig".

Jag sade "VA??!! Vad var det där?!".

Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra...

Du är inte i kontakt med mina emotionella behov som kvinna tillräckligt för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man".

Hon besvarade min frågande med att säga, "Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?".

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg.

Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga... Hon var så upphetsad. Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis.

Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, "Det går bra älskling". Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist, "Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar".

Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade, "Nej älskling, Jag känner inte för det".

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat "VA?". Jag sade sedan "Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte kontakt med mina finansiella behov som man tillräckligt för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna".

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag, "varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dom saker jag köper åt dig?".

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

Hey! Skal på sukkerfesten på lørdag, og siden jeg ikke er spesielt godt kjent i oslo, så vil jeg da egentlig ha et hotellrom som er i nærheten av Soria Moria.. Noen som har noe du kan anbefale, uten at det koster skjorta?

Er dette greit, det viser bare moderlig omtanke?

http://www.smp.no/nyheter/article8263307.ece

Hei folkens :)

Hobby-trønder tilbake fra lang sukker-pause.
Ser ikke så mange gamle kjente forumfjes her ennå. Kun Stevia så langt ;)

Får se om det blir noe meldinger og svar denne gangen da.... :)

økonomi

Siste svar fr. 13 sep. 2013 07:49 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvor viktig er det at en potensiell ny partner har ordnet økonomi.
De fleste aleneforeldre har vel dårlig råd.
Er det greit med mye gjeld, så lenge man har kontroll. ...

Heisann

Jeg skjønner etter lesing på forum at blokkeringer er det store fornærmende onde på nettdating. Jeg har en annen oppfatning.

Det helt fånyttes å håpe det er en dame som tar kontakt inne på sukker. Jeg har skjønt at for å få dates eller kontakt med noen som interesserer meg, er det helt påkrevd at jeg tar kontakt. Jeg bruker blokkeringer ganske aktivt i min leting etter drømmedama:

- gikk gjennom matchsøk og fikk opp utrolig mange søte jenter og mange som passet til søkekriteriene (1.eliminering-alle de som ikke kom opp her)

- etter gjennomgang av de relevante tekstene og bildene blokkerte jeg mesteparten jeg var helt sikker på ikke passet meg

- etter å ha tatt kontakt med resten (ikke så altfor mange), blokkerte jeg etter en måneds tid:
- de som ikke leste meldingene jeg skrev
- de som leste meldingene mine, men ikke besvarte interessen,
- de som bekreftet at vi ikke passet sammen (ingen sure miner for dette!)

Jeg sitter da igjen med noen håndfuller jeg kan konsentrere meg om. Etterhvert kjører jeg en ny runde etterhvert som ingen av disse fungerer eller det er påfyll på nye brukere. Etterhvert håper jeg å finne drømmedama. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal se på masse damer jeg vet ikke passer meg eller at de skal se på meg. Jeg sparer endel tid og jeg gidder ikke gå på date der jeg føler det er helt feil med dama. Mener ikke å fornærme noen, men leter jo bare etter den ene.. Mange ganger er hun ikke den rettte for meg og andre ganger er jeg ikke den rette for henne. Da er det like greit å bare blokkere hverandre. Gidder ikke de greia med KANSKJE en eller annen gang så........... Enten føles det rett eller så føles det feil. Er det noen jeg er usikker på så blokkerer jeg ikke selvsagt....

Noen som har synspunkter for og imot for denne metoden?

se på 5080 nyhetskanalen nå kl ti?

.. Vær så snill og vær litt mer tålmodige ;)

Ser man bort i fra sleesye sexmeldinger med tilbud om det ene og det hitt i første melding, så er det stort sett klart smigrene om noen tar kontakt og ønsker å bli kjent.
Men å bli spurt om å treffes allerede i første eller andre melding, selv om det også kan være smigrende, virker, iaf for meg, mot sin hesikt
Det blir litt for rett på sak for min smak iog gjør at jeg ganske raskt heller vil trekke meg unna enn å fortsette samtalen med vedkommene - uansett hvor hyggelig og grei han måtte virke.

Ikke missforstå - Initiativ er bra, men jeg setter i alle fall mer pris på om vedkommende tar seg LITT bedre tid til å bli kjent med meg før jeg eventuelt bes ut på treff.

Skjønner at mange karer her tydeligvis ikke liker å formulere seg skriflig og utveksle meldinger i ukesvis, men det finnes en mellomting.... Og om dere ikke klarer å bruke ordene deres her inne for å holde en samtale gående her inne...hvordan blir det da når man treffes? Ser for meg at det kan bli mange avbrekk med pinlig stillhet ved et sånt møte eventuelt.

Kan hende det bare er meg som er rar på dette området, men hadde satt pris på om dere fortsatte med å ta initiativ, men i litt langsommere tempo ;)

Hvilket av disse kan skrus av ved oppstart :
msconfig/oppstart/

Adobe reader, apple push, Java, Microsoft s.. , Operativs..

msconfig/tjenester/ : derimot er det masse : gidder noen som har peiling skrive hva som trygt kan slåes av der ?

Hvor viktig er det å få vite grunnen til at din framtidige kjæreste's tidligere forhold sprakk? Ville du ha svart ærlig på hvorfor ditt/dine tidligere forhold sprakk?

Hva er dine planer for helgen? Ha en strålende helg, alle fine folk her inne! :D

Det er stille kveld på jobb. Det er ingen i gangen her. Lyset er dempet, ute er det mørkt - det lir mot høst nå. Stjernene lyser klare fra en mørkblå himmel. Luften er kald og klar. Tiden er liksom inne for å ha kjæreste. Eller, det er jo forsåvidt det hele året men høsten er liksom mer speisell. Det er tid for sofa, pledd og store kopper med te eller kakao mens man ser en eller annen morsom film. Inni armkroken til en mann som gjøre at hjertet hopper litt ekstra. Det er liksom tiden for å krype inntil en varm kropp når man ligger på et kjølig soverom, tett i tett og hviskende om alt man tenker på.

I denne mørke høstkvelden tenker jeg på alle menn som har gått inn og ut av livet mitt. Alle har de preget meg på sitt vis. Alle har de lært meg noe. Alle har de bidratt til at jeg har vokst som menneske og formet mine tanker. Det er han som gav meg mitt første kyss som 14 åring, han som satte hjertet mitt i brann da jeg var 16 og som holdt flammen levende i flere år. Han som jeg fant og mistet samme dag, han som jeg fant i London og tilbragte en vidunderlig dag sammen med. Han som fridde til meg og ville gjøre meg sin for evig. Men intet varer evig...

Alle disse og flere til- alle har de satt fotavtrykk i hjertet mitt. Alle har de formet meg som person, farget meg, tilført meg noe. Det har vært følelser så høye som fjell og det har vært avgrunner så dype at jeg ikke trodde jeg skulle komme meg opp igjen. Det har vært samtaler, sinne, latter, tårer. Og sånn vil det bli i fremtiden også. Noen som kommer inn i livet mitt, røsker litt opp hverdagen min, og får meg til å gå med forskjellige sokker på. Det gleder jeg meg til.

Og så slår det meg, alle disse menn som kom og gikk -ikke visste jeg at de var et glimt av kjærligheten. Et glimt av noe større som jeg enda ikke aner hva er - men som jeg helt sikkert kommer til å oppleve. Alle disse menn....

Har vært i dialog med en mann en stund, ikke fra sukker.
Der vi fra morningen idag utveksla en del meldinger. Mens jeg tar meg en dusj, forandrer familisituasjonen seg.
Han sender en del meldinger som ikke blir besvart pga situasjonen. Etterhvert sender jeg han en melding.
Jeg: Krise i familien
Han: Å???
Jeg: tar det senere.
Han: Få se rompa?:-)
Han:Runker her :-)
Jeg: Er du syk???
Han: Nei.....
Nå lurer jeg på "hvor datt jeg av"?
Eller er noen menn så enkle???

I disse tider for nye og gamle politiske løfter miner jeg om oppskriften på fylt, grillet kamel.
1 stk kamel medium størrelse
1 stk lam
20 stk kyllinger, medium størrelse
60 stk egg
12 kg ris
2 kg pinjenøtter
2 kg mandler
1 kg pistasjen øtter
2 kg pepper
Salt etter smak
450 liter vann
Dette gir ca 90 porsjoner

Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt.
Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.

Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.

Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.

Først og fremst, dere er kjempe fine, alle sammen. Dere er noen vakre vesener å se på dere er smarte og intellektuelle og vi gutter smelter for dere. Men her er en liten ting som skurrer for min del. Det er mange bilder av dere i albumene og dere har kjempe fine profilbilder og jeg blir interessert og klikker på dere for å finne ut mer og selvsagt, se mer. Jeg liker det jeg ser og manner meg opp for å ta kontakt. Men på profilen er det tomt. "xxxxx har ikke skrevet noe enda". Da blir det jo litt vanskelig for meg å vite hvem i allverden du er for en person. Jeg trodde fordelen med sukker var at men kunne få en liten "prewiev" før man tok kontakt. Også føler jeg meg på en måte litt skuffa og desp siden jeg har dratt ut hår for å finne å skrive om meg selv og drukket ørten kopper kaffe. På forumet her er det mange av dere som oppfordrer til å referere til noe i profilen om det er noe man liker i første kontakts mailen. Så da er min fråga: Hvorfor skriver dere ikke noe? Og de av dere som kanskje har en, toppen to setninger er i samme bås. Spørsmpl to: Hva i allverden forventer dere da av første mailer? "steike fine gardiner" "pene øyne du har søta" "Deilig kropp" etc etc.

Blir litt oppgitt jeg.
(wow dette innlegget ble lengre enn forventet.)

Har skrevet med en mann litt frem og tilbake,han virket veldig hyggelig.Da vi skulle planlegge en date,var han veldig opptatt av at han skulle komme hjem til meg,er ny her,så vet ikke hva som er vanlig,men jeg sa vi kunne treffes på en kafe,ble litt frem og tilbake,og synest det virket litt rart...men samme det.
Så skriver han følgende:
Vi kan jo treffes og ta en kaffe og noe annet...og følelsene tilside hehe.
NOE ANNET tolket jeg som sex...og følelsene tilside tolket jeg som om han var ute etter en elsker...dere som har vært her en stund,fortell meg....tolket jeg det riktig....??

Jenter og damer, hva synes dere om min presentasjon i profilen min og bildene jeg har valgt?

Vet det pleier å dukke opp slike tråder som dette i ny og ne, så værsågod folkens, bare å slenge dere på også for tilbakemeldinger.. :-)

http://www.caravanbransjen.no/index.php?page_id=2174 - her har jeg trent, jobbet hardt, spist sunt og studert for å heve min markedsverdi, når alt jeg hadde trengt å gjøre er å rusle borti gata her for å kjøpe bobil... :P

Så menn... go nuts, kjøp bobil! problem solved.

Verdens beskuelse av norske valget. Tre navn det fokuseres på: ABB, Frp, Margaret. Hvordan har det seg?

Er det sexy med gutter som tørr å vise litt sårbarheit ?

Altså som tørr å vise sårbarheit tidleg i forløpet også ?

Eller føretrekker dykk menn som er sterke og tøffe ?

Eller føretrekker dykk menn som er sterke og tøffe, med ein lite smørøye av sårbarheit.

Eg spør fordi eg tidvis er sårbar og eg eigentleg ikkje er noko spesielt glad i min eigen sårbarheit. Eg er ikkje noko glad i min eigen sårbarheit og den vises heller ikkje spesielt godt overfor andre mennesker. Det fører til at dei fleste jenter og gutter ser ut til å meine at eg er sjølvsikker. Men ja. Skal ein tørre å røpe at ein eigentleg ikkje er så sjølvsikker, eller vil det føre til at ein mister sjansane for noko vidare romanse ?

Har sluttet å snuse og er skikkelig ugrei å ha med å gjøre!!
Vurderer kannibalisme i stedet. GI......MEG............STYYYYRKE!!

Har vært i dialog med en kvinne en stund, ikke fra sukker.
Der vi fra morningen idag utveksla en del meldinger. Mens jeg tar meg en dusj, å fantaserer litt om denne kvinnen, meldingene begynte å bli litt pirrende...

Hun svarer plutselig seint på meldingene mine... Etterhvert svarer hun med en melding.

Hun: Krise i familien
Jeg: Å???
Hun: tar det senere.
Jeg: Få se rompa?:-)
Jeg:Runker her :-)
Hun: Er du syk???
Jeg: Nei.....
Nå lurer jeg på "hvor datt jeg av"?
Eller er noen kvinner så kompliserte???

livlig aften

Siste svar on. 11 sep. 2013 18:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym -Kinderegg

ja nu bi dæ livlig her. dæ så e så kjækt mæ reisejobba e jo att main får utfårska utelive på mange førskjelige plassa, ska bi sjåv!:D

Poteter

Siste svar on. 11 sep. 2013 17:42 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Hvaså

Du så meg for den jeg er,
Og du gikk,
Selv om du elsket meg.

Du så at jeg ville,
Ha noen,
Som kunne falle like hodestups,
Som meg selv.

Og i fallet,
Kunne du risikert,
Å miste deg selv.

Du faller ikke,
Du sitter igjen,
På hyllen,
Og venter.

What the fox??

Siste svar on. 11 sep. 2013 16:45 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym benchpress

arg... har fått denne lille genistreken av ylvisbrødrene på hjernen og der ble den visst sittende.

Dagens salgsannonse for pent brukt mann:

40+. deltidspappa og leieboer.

Nå jenter, hvor mange av dere vil på blind date med denne fyren?

Dagens normale arbeidsdag på 8 timer mellom ca kl 08 og 16 er ikke spesielt godt forankret i vitenskapen, den er visstnok kun et resultat av at man da kan få presset tre skift inn pr døgn. (Antagelig med basis England og den industrielle revolusjon? Eller senere?) Og så har dette blitt en vedtatt sannhet med tiden, uten at noen har tenkt over hvorfor.

Man er heller ikke avhengig av dagslys for å kunne gjøre jobben sin, for min del får jeg kun noen minutter sollys i perioden 08-16, det er til og fra bilen hjemme/på jobb - hvis det ikke er overskyet da, slik det vanligvis er her i Costa del Barteby. Resten av tida går med i strålinga fra skjerm og lysrør. Og med tanke på at halve landet flytter papirer så tipper jeg dette er likt for majoriteten av dere som arbeider innendørs.

Vi vet jo at svært mange jobber utenfor 'normal' arbeidstid, da feks nattskift, helg osv. Hvor mange gjelder dette på landsbasis, må da være mange hundre tusen mennesker det er snakk om? (Jeg aner et nytt politisk parti på gang =)

Vi som er single og ikke har barn har kanskje et mer fleksibelt syn på arbeidstid/arbeidsdagens lengde/døgnet/leggetid?

For min del kunne jeg jobbet 12,5 timer i tre dager pr uke og hatt fri resten, langhelg hver uke ville vært perfekt! Dette ville spart samfunnet for mye trafikk og pendling.

Har selv vært separert i snart ett år. Prøvd meg litt på sukker uten å treffe mannen jeg har blitt forelsket i...
Men vet om en mann, separert for vel et år siden. Faren til en bekjent av min datter...
Har lyst til å treffe ham, men hvordan skal det skje? En venninne ba meg om rett og slett å ringe ham og si hei... Men dette er en mann jeg knapt har vekslet et ord med før!
Noen råd??

Sånn generelt:
Bør man ha lov å syte og klage over styringa av landet dersom man ikke har benyttet stemmeretten sin?

Kjør debatt!

Viktig at vi stemmer dem.
Dem som ikke forstår hvorfor vil forstå det om få tiår. Da er det for sent.

Til alle dere som er her og som gir totalt F.... i å svare på seriøse, ordentlige henvendelser - UTEN non som helst antydning til slibrigheter:

Hva er det dere innbiller dere ?!?!?! Jeg har sendt noen meldinger for å sjekke ut dette her, men altfor mange av de med utseende noe over å være direkte uvakre..... Dere svarer jo ikke....! Noe verre enn alenemødre som tror de fortsatt kan velge og vrake og bare drite i å svare selv seriøse henvendelser er direkte motbydelige ! det er svar i seg selv - og DET skjønner vi menn - at dere ikke er verdt ei sur sild engang når dere opptrer på den måten ......!

Piss off !

Vil dere ha de gule hjertene, en liten " heyhey", eller en lang historie ?
Føl dere frie til og si deres mening:)

Store kløfter på bilder her inne er jo et merkelig fenomen. Samtidig står det at det viktigste er at man respekterer hverandre. Det gjør det jo ikke lettere og respektere noen med puppene nesten utenfor kjolen eller blusen..

Vil de single bli hørt i en større grad, og hva vil dem gjøre for oss for at vi ikke skal forbli single gjennom den kommende regjeringstiden? :-)

En vakker kvinne som gir fiselyd ut av en romslig vulva (sannsynlig som følge av erfaring med over snittet grovkalibret utstyr),

eller en gjennomsnitts-fager oppegående kvinne med iluktende underliv som i tillegg sliter med å få orgasme.

Et av singellivets småproblemer, som bare blir mer og mer fremtredende jo eldre man blir.

Er det noen som har gode triks for å forebygge/bli kvitt fyllesjuke? (Jeg er i finfin form i dag altså, til tross for sjøslag i går, men tenkte bare å være proaktiv til neste gang =)

Mine erfaringer så langt:

* drikk masse vann/væske underveis og før lalletid CHECK
* spise både før og etter fylla CHECK
* div allergitabletter, aldri prøvd
* smertestillende CHECK
* masse søvn CHECK
* frisk luft - hmm, blandet erfaring, ikke sikkert man er i stand til å bevege seg ut av sofa
* mer alkohol - FAIL
* drikke fornuftig mengde mens man er på fest. Tja, teori og praksis...
* ikke blande all slags alkohol CHECK
* unngå brunt brennevin CHECK
* jo lysere og renere alkohol (feks vodka) jo bedre CHECK
* mitt sikreste triks: vodka + sprite light, sukkerfritt (unntatt det som er i selve vodkaen), fargeløst, smaker ok. CHECK

Som Tittelen sier, 90% av de jeg har høy score på og jeg kunne tenke meg og ta en kaffe med asap bor "oppi dali":/

Ja, jeg vet at de bare er en fly bilett unna men føler det blir litt håpefullt og tro man kan dra folk flere hundre mil opp eller ned for en kopp Evergood;)

Bare en tulletråd som man kanskje kan få ut litt frustrasjon;)

... siden jeg hele tiden blir veiet og funnet for lett...? :-p

Du inkludert, men ingen på sukker?

Slik er det.