Sukkerforum

Meget interessant kommentar om fenomenet menn som ikke får barn, og skillet mellom de som får og de som ikke får.

http://www.dagbladet.no/kultur/hver-fjerde-norske-mann-far-ikke-barn-hva-gjor-det-med-samfunnet/67471763

Personlig befinner jeg meg i midten av disse to typene. Det vil si de jeg kunne tenke meg å ha hatt barn med vil ikke ha meg, og de som vil ha barn med meg vil jeg ikke ha. Alenemødre er helt uaktuelt for meg, jeg er ganske gammeldags og jeg mener at hvis to voksne mennesker ikke kan være voksne nok til å holde sammen for barnets skyld, så er det en såpass alvorlig karakterbrist at jeg ville aldri ha satset på et forhold med en slik person. (gjelder åpenbart ikke voldelige forhold o.l)

Andelen kvinner som ingen vil ha barn med øker også, men ikke så kraftig som menn. Dette kan tyde på at det er noe som ikke stemmer på kjønnsmarkedet. La oss skylde på reklame og paradise hotell :D

Jeg er nysgjerrig på dette: hvordan vurderer voksne menn (45-55) en barnløs kvinne ifht date- og kjæreste-potensiale?
Selvsagt er det da en dimensjon i livet vi barnløse voksne kvinner ikke har erfart "first hand", det kan jeg se. Men gjør det at dere velger oss bort?
I mitt tilfelle er barnløsheten ikke resultat av et aktivt valg; det var bare livets irrganger og tilfeldigheter som gjorde at det ble sånn. Jeg er komfortabel med det, det er ikke en stor sorg som jeg går rundt og bærer på.

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

Inspirert av det kjente ordtaket: Det er verre med 10 unge navere på taket enn å få tak på en gammel, vil jeg skrape litt på overflaten av "naving"

Hvorfor vil folk så enkelt vurdere "navere" som giddalause bidragsytere? Bør man ikke skille mellom dem med "gyldig grunn" og uten. Og hva kan man begrunne som gyldig for å dytte sugerøret i statskassen?
Synes du denne velferdsordningen er bra nok?

Shoot!

Kvinner mellom 45 og 55, hva tenker dere? Gjerne noen fordommer så får vi litt temperatur her også.

Nevn en ting som får deg i godt humør :)

Jeg er glad jeg slipper plukke blomster i Damaskus! Sånn utenom det, er det kult med vår...

Røyking

Siste svar ti. 11 april 19:47 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvilke rettigheter har jeg ang. røyking i bakgården? Røyken siver opp til mitt soverom, og jeg hater det. 😈 Finnes det noen regler på sånt?

Nattevakt!

Siste svar ti. 11 april 01:21 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym GeekyGirl

Skuffelsen var stor når jeg innså at jeg hadde bommet fullstendig på hvilken dag jeg skulle ha nattevakt denne uken... en lite hyggelig telefon å få for frøken 'full kontroll'. 😂
Traff midt i stoltheten gitt.

Så da sitter jeg her på jobb med hasteinnkjøpte polarbrød istedenfor nachos og hverken nintendo eller godt selskap... og synes fryktelig synd på meg selv.

Trøst og oppmuntring mottas med stor takk.. det samme gjør skravling. Dette blir en lang natt.

Jeg er nysgjerrig. Hvor mange er vi her?

Jeg bare undres...

- dess større er faren for at man ender opp som evig singel? Fordi en gror fast i en tilværelse der andre mennesker i stadig større grad ikke lenger tilfredsstiller sine egne krav?

Hvis du hadde all din tid fri og kunne gjøre hva du ville, og ikke behøve bekymre deg for økonomien. Du hadde ubegrensede midler. Hva ville du gjøre?

Gleder du deg?
Gruer du deg?

Hva skal du bruke tilgodehavende på?

.. for de stakkars sjelene som har koset seg for mye i hele fjor (og betalt fot lite skatt?) og får svi for det i år....

Hvordan påvirkes en eventuell smell?

Spennende lesing. I alle fall for oss som liker matematikk. Hvor mange bør man date før man treffer den rette?

http://ideas.ted.com/when-should-you-settle-down/?utm_campaign=social&utm_medium=referral&utm_source=facebook.com&utm_content=ideas-blog&utm_term=math

Jeg så på reprisen av Skavland i morges, der fortalte Lillbabs om turne med Sammy Davis junior. Hun beundret ham voldsomt, siste kvelden banket hun på garderobedøren for å fortelle sin beundring over hans evner. Det hun oppdaget var at han gråt, det viste seg at de færreste sa noe slikt til ham.

i kveld tok jeg en "Lillbabs" skrev på FB til en jeg samarbeider med som jeg synes er utrolig flott som person både i holdninger og på toppen et vakkert ytre. Det er en person i lederstilling med stor faglig integritet, hun ble så glad over den meldingen.
Moralen og oppfordringen er vel å sørge for å gi tilbakemeldinger på bra mennesker vi har rundt oss uansett hvilke posisjon de er i.

- For bak en profil uten bilde kan det skjule seg et fantastisk menneske! Ja, jeg vet at de aller fleste MÅ se personen de vil ha kontakt med. Men en del kan ha gode grunner til å "skjule" ansiktet. Det kan være bygdedyret, sjalu eller voldelige x-samboere, uheldige erfaringer eller andre grunner. Poenget mitt er at noen av disse kan være vidunderlige sjeler som KAN stjele ditt hjerte! Glem ikke det :)

Det er vår, det er påske, hvordan skal du bruke uka som
kommer ?
Jeg setter meg på flybussen i morgen tidlig, møter trivelig tur venninne ved innsjekk.
Regner med at det blir kroppsvisitering, av en eller annen grunn piper det hver gang jeg passerer sikkerhetskontrollen.
I sekken er kamera, lapp topp og minnekort.
Strikketøy, god bok pass og penger.
Turens dyreste øl skal drikkes i en av de mange serveringsstedene før Kjos sitt mannskap tar oss til Hamburg der vi skal være oppdagelsesreisene før vi setter sjøbein på veg mot gamlelandet.

- Det er nå engang slik at enkelte tar dette valget: Å avgjøre at en ikke vil ha barn, eller flere barn. Midt opp i all prevansjons-problematikk finnes en sikker løsning. Å gjøre seg ufruktbar. Men da kan man også falle mellom to stoler, hvis en fremtidig partner ønsker seg flere barn. Her er ærlighet viktig. Å fortelle at man ikke kan lage barn lenger. Er det noen som har erfaringer, historier å fortelle på dette området?

Jeg regner med at noen av dere kjenner følelsen. Vekkes 2 ganger ila natten. Opp k 0530-0600. #Zombiehue'

Rastløs

Siste svar sø. 9 april 07:55 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Plutselig rastløs lørdag kveld kl. 22:48. Hva gjør jeg? 😊

Jeg fortsetter på disse gode vibbene på forum. Menns beste alder sies å være 34, mens kvinner forfaller fra alder 25. Tanker?
Kilder er av ukjent opphav.

I det siste har jeg opplevd flere tilfeller der jeg har blitt besøkt, så ummidelbart blokkert. Dette av brukere jeg aldri har besøkt eller kontaktet tidligere på noen måte.

Er det slik blokkeringsfunksjonen er ment brukt? Trodde (tidligere) det var for å stoppe brukere som plager en. Ikke "uskyldige".

Kjipt å ikke en gang kunne se profilen til de som har besøkt en ...

Hva har gjort deres fredag, til å bli en svært god start på helga?

Nå har jeg brukt noe v min tid til å kikke på profiler, shatte og date. I tillegg har jeg fulgt og lest mange å trådene her inne.
Det har vært en bra erfaring for meg, for jeg har lært noe om meg selv og noe om andre tror jeg😉
Tror nok det er endel menn her inne som har fryktelig hastverk.. brems litt da, så går det bedre😉
Tror nok også det er mange som bare trenger noen å skravle med, å det er helt Ok. Å andre igjen er overhode ikke ferdig med X'en😉
Min gjesteopptreden har fått meg til å innse at sukker blir en unaturlig arena for meg å treffe menn eller date.
Det som først fikk det til å skurre var faktisk en så enkel ting som at noen her på forum skrev: In real life (IRL) så ville jeg....
Så om jeg skal ha noen i mitt liv, skal det være for RL 😂👍

- Kanskje derfor det er over 1 million av oss, i dette lille landet?

Nordmenn er generelt litt sedat, kalde og tradisjonelle. Vi har ikke så lett for å åpne oss opp for nye miljøer og nye mennesker. Man skal ikke lenger enn til Danmark, der er innbyggerne mye med gjestfrie, kontinentale og åpnere enn oss. Det har jeg fått erfare.

"Å aldri ta en risk er den største risken du kan ta", sang Jahn Teigen en gang. Noe å tenke på?

God kveld i stua. Betalte for en månedsperiode da jeg endelig så en jeg syntes å dra kjensel på i det virkelige liv som jeg ble svært sjarmert av. Nå viste det seg at det ikke var tilfelle...
Merker at jeg blir veldig overfladisk og trives ikke med det. Sjarm kommer ikke alltid frem på et foto.
Matchtall gir en liten indikasjon og jeg er villig til å ta en kaffe, nå slår jeg til- det er vår!

Jeg er mann og har vært på Sukker i 6 år, og jeg har aldri fått førstegangsmelding her inne. Blir litt lei meg når jeg tenker på det haha ;) men selvfølgelig fått meldinger fra falske profiler da ;) Er det andre her som har det som meg? ;)

Og nå da?

Siste svar fr. 7 april 19:52 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Godt over 5000 besøk, 90 hjerter med stort og smått, en håndfull dates og en annen håndfull "nesten dates" - som har ført til niks og nada - og mange, mange måneder som har blitt til år på sukker... er det fremdeles håp? Håper alle dere der ute får en fin vår med mange flotte møter😘!

Jeg har lagt igjen mobilen hjemme i dag. At det går an! Trøtt som en dupp og sitter med dagens andre kaffekopp og venter på at litt arbeidslyst skal dukke opp før jeg om 3 minutter må være klar for å jobbe litt mer.

Hvordan kan jeg skifte passord her?

Jeg tar en pause fra Sukker nå. Hvor lenge vet jeg ikke. Kanskje for godt.

Har fått kontakt med ei alle tiders fin jente. Vi er helt på bølgelengde og ting kan være i emning.

Da føles det uriktig ut å fortsette med å være her på Sukker.

Ønsker dere alle lykke til!

I disse tider da vi løper fra hverandre fortere enn svint, hva er du villig til å ofre for en partner?

Kunne du f eks tenke deg å å la partneren din utdanne seg i mens du halvveis forsørget denne?

Det er ikke jeg så sikker på om jeg ville gjort. Surt å ha "ofret" seg hvis den andre part stikker av etterpå..
Dette gjelder jo også de som jenker på sine jobb ambisjoner, for at den andre skal oppnå sine..

Litt tanker det å være på då datingside..
Man lager en profil og legger ut noen bilder..
Først tenker man å legge ut noen virkelig flotte noen, men vent.. er det egentlig det jeg vil?? jeg vil jo egentlig treffe noen som ikke bare liker ansiktet mitt...
Å hvordan skal jeg forholde meg til de som kontakter meg??
Alle er jo faktisk ikke noen jeg ønsker kontakt med, men de har jo alikevel utlevert noe ved å ta kontakt, så jeg bør jo gi et svar?
Litt omtanke og folkeskikk skader aldri noen.
Også er det jo litt utfordrende og ikke alltid like enkelt å vite hva man skal skrive til helt fremmede menn eller kvinner ;-)
Jeg har lest noen innlegg her..- å hvordan kan man gå inn i noe nytt med en tanke om at det motsatte kjønn gjør alle feilene? da har man jo ingen sjanse før man har startet. Se ikke bakover, det er jo ikke dit du skal ;-)

Fenomen jeg stusser over i disse konkurrerende sveipeappene: Stadig oppfordring til gutta om å sende en melding. Er det noe dere ikke forstår om hvordan disse virker?

Og en ting til: Dere behøver ikke å bruke de kornete bildene som appen finner på Facebook. Dere bruker jo mye finere bilder her?

Og et innsidetips til slutt mens jeg er i gang: Ingen (normale) menn har blitt kåte av å se blomster, barna dine eller landskap. Gi oss portrett og helfigur med god oppløsning. Nogenlunde ny dato, uten filtere og elektronisk pynting.

Påskeplaner?

Siste svar to. 6 april 20:19 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Hva skjer i påska da? Noen koselige planer for fridagene?

Lengter etter fridager nå når arbeidsdagene er unormalt lange og mye står på agendaen.
Gleder meg til rødvinskartongen og jeg reiser til Geilo. 🍷🐔🍷

Er det mulig å sette brukere her inne på en slags ignore slik at man slipper å se postene deres?
Har prøvd å lete rundt både i appen og nettleseren, men klarer ikke finne noe.

- Er det derfor mange av oss sannsynligvis forblir single livet ut? Bare evt avbrutt av kortvarige eller sporadiske "forsøk"? Betydningen perfekt går på at en partner skal være mest mulig lik seg selv, eller aller helst en blåkopi. Flere setter opp en kravliste som er så lang at den kan skremme bort rubbel og bit på to bein.
- MEN, litt av nøkkelen til et vellykket forhold er at man gir partneren Space, litt frihet til å dyrke hobbyer, interesser eller venner - selv om de kanskje ligger litt utafor ditt interessefelt. Gjør man ikke det, vil det neppe vare. Eller bli en ulykkelig affære. En må like HELE mennesket, også det som ikke er "perfekt". Først av alt, en må dyrke kjærligheten. Dette litt mystiske ordet. Da faller ofte de vriene puslebitene på plass, ikke sant? :)

https://www.youtube.com/watch?v=5ogh7PtzKYw

Var dere 42 når dere fikk konehår? Hvis ikke, hvorfor før eller senere?
Til dere under 42: Er dette noe å grue seg til?

Det går mot stortingsvalg og det ble rapportert om flere nystiftete partier. Men er det noen som taler de singles sak?

Burde Sukker som den største aktøren i Norge engasjere seg litt? Bør vi sette opp en liste der våre brukere kan komme med forslag og stemme frem fanesaker? Så spiller vi dette inn til partiene når det nærmer seg, og som kanskje vil ta hensyn til dette for å tiltrekke seg de snart én million single i Norge? Kjør debatt! :-)

Jeg må flire litt når jeg leser disse opphetede diskusjonene her inne.
Den beste kommentaren som oppsummerer forum for hva det er:
"Og for det meste diskuteres det hvor utilstrekkelig alle er, spesielt menn og gubber ;)" - Ok, dette går begge veier. Og nei, dette er ikke noe stakkars oss menn-tråd. Mer, stakkars oss alle-tråd.

En stor del av kommentarene her inne relatert til et forhold-tema leser jeg stort sett som dårlige erfaringer fra tidligere, eller hvordan man skal unngå det i fremtid. Misforstå meg rett; det er viktig å se seg tilbake noen ganger, og det er viktig å være bestemt på hva man vil ha (jaffal for dem oppi åra) Vi litt yngre har fortsatt ung og dum kvota.

Så god som jeg er så synes jeg selvfølgelig fortjener, og håper alle finner seg noen bra asap. Men i stedet for å bygge muren deres høyere nå, kanskje dere bør rive den ned, og begynne litt på nytt? Det trenger ikke å bety at dere går på akkord med dere selv (Som er så ofte brukt her inne) :) - Prøv å nullstill dere til tross for en dårlig date erfaring eller to. Det kan hende den dere minst venter vil gi deres mest. :)

"My mom always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Statusjag.

Siste svar on. 5 april 15:21 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

Interessant å se det statusjaget som mange bedriver.

Aner litt forskjeller på hva menn og damer løper etter. Liten brannfakkel selvfølgelig, men våger å påstå at mange menn fremhever seg selv ved dyre biler/båter og går etter damer som andre menn snur seg etter. Mange damer jakter på disse mennene som flasher rikdommen sin eller ønsker å fremstå rike vellykkede.

Hva mener du menn og damer jakter på?

Hei er det bare menn som skriver her?

Øynene

Siste svar on. 5 april 10:51 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvorfor har så mange menn bilder med solbriller på? Øynene sier meg så mye, også på bilder, så jeg skulle så gjerne sett øynene deres!

- Hvilken jente/kvinne drømmer ikke om å få møte prinsen sin? Og hvilken gutt/mann drømmer ikke om å få prinsessa si?
Våren er i full gang, og om ikke lenge blir det grønt og frodig med stadig lysere kvelder. Naturen våkner til liv, men det gjør også jakten på kjærligheten. Eller rettere sagt: Lengten etter en kjæreste som bare er DIN. Den etterlengtede øyekontakten - og blikkene som sier: Kom hit, jeg vet at du vil!
Prinser og prinsesser, lady'er og gentlemen - de finnes der ute. Barrieren er og tørre å utforske, søke og virkelig lete. Det er ikke lett. For prinsene og prinsessene er ikke alltid lett å fa øye på. De skjuler seg, bevisst eller ubevisst i mengden. Jakten er i gang mine damer og herrer. Jentene søker sin prins, gutta søker sin prinsesse. Og jeg?....søker min Askepott! Ha det fint alle :)

Kjørte faktisk 40 mil for å treffe en date i helga. Kan si man er rimelig ivrig på ham da vel? Var veldig sikker på at han var verdt det da, etter mye chatting og noen telefonsamtaler. Og kvelden ble bare helt fantastisk.

Nå er jeg hjemme etter å ha kjørt de 40 milene i retur. Smiler fornøyd og er forelsket. Håper han vil mer 😍

Så... Hvor langt er det lengste dere har dratt på date?

Ladyboys ...

Siste svar ma. 3 april 23:00 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym mann40år

Noen menn tiltrekkes av ladyboys også, men hva gjør Sukker egentlig for å hjelpe oss til å finne kjemien med det "tredje kjønnet"??

Skravletråd

Siste svar ma. 3 april 22:14 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva skjer a'? Er du nærmere en kjærestestatus?

Ny jobb?

Siste svar ma. 3 april 20:37 (106 svar)
Skjult ID med pseudonym nobags

Nå når jobbmarkedet begynner å ta seg opp igjen, er det mange som går rundt med tanken om å skifte jobb.
Det fins mange lenker der ute i internettverden med gode tips og standarder på CV og søknader, men dere som har meninger om det meste;

1. Hvordan skal en CV se ut?
2. Hvordan skrive en god søknad?
3. Hvordan kle seg, og opptre, under et intervju?

Her er det nok litt ymse å komme med, da med tanke på type jobb og stilling.

Kjør på!

God morgen, folkens!

Håper at dere har sovet bra og er opplagte. Dagens plikter kaller. Noen av dere er sikkert igang med morgenkaffen.

Her kan alle som vil ta en kaffeprat.

Se, hvilken morgenstund!
Solen er rød og rund.
Nina er gået i bad.
Jeg' spiser ostemad.
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Blomsterne blomstrer op.
Der går en edderkop.
Fuglene flyver i flok
når de er mange nok.
Lykken er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Græsset er grønt og vådt,
Bierne har det godt.
Lungerne frådser i luft.
Åh, hvilken snerleduft!
Glæden er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Sang under brusebad.
Hun må vist være glad.
Himlen er temmelig blå.
Det ka jeg godt forstå.
Lykken er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Nu kommer Nina ud,
nøgen, med fugtig hud,
kysser mig kærligt og går
ind for at re' sit hår.
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.