Sukkerforum

Når magefølelsen som lenge har sagt at det ikke blir noe seriøst, selv om det er fint å treffes, stemmer.
#denfølelsen
God helg, lizzom!

Ok...jeg vet en del av dere synes det er litt tidlig, men med det vakre snøfallet vi hadde i dag, fikk jeg skikkelig julestemning!

Gleder dere dere til jul eller synes dere det er bare pes?

Jeg koser meg så utrolig mye med julen og kan ikke vente til jeg kan sette på koselig julemusikk, pynte i kriker og kroker og sette i gang med deilig julebakst 😍

Politikk

Siste svar lø. 18 nov. 2017 22:40 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym DrStockman

Hva betyr politisk ståsted for valg av partner? Selv stiller jeg ganske åpen der, men er du nazist eller kommunist vil jeg nok slite. Dette er jo to ideologier som påviselig har skapt uendelig mye menneskelig lidelse.

Her på Sukker ser jeg at en del kvinner på venstresiden ikke ønsker kontakt med konservative. Ofte nevnes FrP her. Motsatt har jeg aldri sett konservative kvinner avskjære sosialister på den måten. Kan det bety at en del kvinner på venstresiden er mer fordomsfulle og lite inkluderende enn sine borgerlige medsøstre?

Heisen
Har en ekstra billett til Herbie Hancook i helgen, i Sandvika. Kunne vært spennende å ta med en date der. Ta en kikk på profilen min og gi meg et hint, så ser vi :-)

Når man er i et bra og litt nytt forhold, hvor ofte har dere kontakt med vedkommende på dager dere ikke sees? Er det jevn strøm av meldinger, etpar meldinger ila dagen eller blir det stille hele dagen?

Hvor ofte kan jeg bytte pseudonym her på forum?

Kommer man til et punkt der man gir opp alle sjanser med å finne kjærligheten?

Savner virkelig den sommerfuglen i magen (eller de flere tusen) som man fikk når man visste dette va romantisk. Dette er en god mann. Dette er kjærlighet. Hvor ble det av Cupid?🤔

Er snart vår, så dukker vel opp igjen snart.

Når hadde dere den følelsen av en sommerfugl i magen som ble til de tusen?

Nå snør det flere steder i landet og vinteren smyger seg sakte men sikkert innpå. Hva er vinterens små gleder for dere? For meg er det både ski, skøyter og juleaften =)

23 november er det Thanksgiving i USA. Av alle amerikanske tradisjoner, så er det en tradisjon vi ikke har importert. Likevel er det kanskje den vi burde importert, eller?

En tradisjon som samler familien og som fokuserer på det vi er takknemlig for.

Søndagsquiz

Siste svar on. 15 nov. 2017 04:37 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Quizmaster

Et selskap består av tre ektepar. Ved selskapets slutt spør en av ektemennene alle de andre deltakerne hvor mange nye bekjentskaper de har gjort i løpet av kvelden. Han får bare forskjellige svar. Hva svarte hans kone?

Hva er det fineste kompliment du har fått?
Og hva er det rareste/uforståelige kompliment du har fått?

Er dere som medlemmer her inne interessert i å sjekke statestikken for Sukker...
Hvor mange har aktivt truffet noen i uken som har gått...

i følge handelsnæringen.. eposten blir spammet ned av "supre tilbud" for å feire denne dagen.. F.eks:

"Få 2.000,- i rabatt når du handler for 10.000 kr eller mer ved å oppgi rabattkoden i handlevognen: SinglesDay2000"

Så hva er greia med det egentlig? Trenger man en egen avsatt dag for å trøstehandle konsumentprodukter fordi man er singel?

For det klarer jeg meget fint alle andre dager i året også! :D

Hei, noen her som har brukt myyyyye tid på nettdating? Mange fine profiler her, men det slår meg at det er ikke dette jeg har lyst til å bruke livet mitt til, å sitte og se på en skjerm??
Noen som har gode alternative metoder til å få kontakt / en date / noen å gå ut med en kveld? Selvfølgelig står det på meg selv med innsatsvilje og oppfinnsomhet, gjennomføringsvilje og tæl, lett å bli sittende i sofaen og være passiv. Noen ideer? Det skal legges til at jeg er en mann på over 59.

Det er lurt å holde igjen,
sier de.
Men er det ikke nettopp akkurat
da
når alt er nytt
At sommerfuglene skal få flakse fritt
Tenne et gnist av håp
Drømme våggale drømmer
Å våge å satse
På mulighetene
for lykke og ny kjærlighet

Nå skal det bli andre boller...

:-(/sukk

Siste svar sø. 12 nov. 2017 21:42 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Skuffet over gamle venner, som ikke klarer å ta kontakt, som aldri gidder å bli med på noe. Uff!

Det skjer jo heldigvis til stadighet at det kommer nye innom forum, og det er jo som en frisk pust i fjøset.

De siste to ukene har det vært veldig mange pseudonym innom. Rolig de siste dagene da..
Men at så mange nye kommer på en gang og at alle blir tilsynelatende borte over natta er jo snedig...

Hva skjedde med dem? Har de blitt frosset ut? Er vi ikke noe gøy å leke med? Var det en arme av falske profiler som var innom å stormet litt før avreise til bloksberg? Eller var det bare et Halloween fenomen?

Den som kan svare på alle mine spørsmål og mere til skal få en ullmedalje og en sykkeldør

Klar- ferdig-gå

Jeg har nok vært en av sukkers beste kunder de årene jeg har vært her. Føler på sett og vis jeg har ufrivillig "grodd" fast her inne. Hadde virkelig hatt lyst til å møte noen utenfra nettet men etterhvert som man blir eldre så snevrer liksom mulighetene seg litt sammen. Jeg er mann og lar meg forundre over hvor vanskelig det skal være for å komme i kontakt med jenter. Det handler riktignok om å ha en god åpningsreplikk eller skrive noe som får jenta til å bli litt ekstra oppmerksom på deg men på den andre siden så tenker jeg også at man jo oppretter en profil her nettopp fordi man har lyst til å møte noen. Etter utallige meldinger med ulike innfallsvinkler så begynner jeg å miste litt håpet egentlig. Jeg skjønner at smak og behag varierer fra jente til jente men med så mange "leste" og ubesvarte meldinger så begynner jeg å lure på hva som skjer. Så mitt spørsmål er da. Hva fanger deres interesse uten at man hverken virker for ivrig, frekk eller kjedelig? Så nå har jeg nok kommet til punktet der jeg føler at man kanskje bør gi seg mens leken er god, og man ihvertfall opprettholder sitt eget selvbilde og respekt. Må jo bare legge til at jeg hverken er sur eller bitter. Jeg er bare rådløs og undrende og har veldig lyst på en kjæreste.

Jeg mener...jeg har truffet flere hyggelige kvinner ved hjelp av Tinder enn jeg noengang har gjort ved hjelp av sukker.no

Samme tekst og bilder der som her, hvis noen lurte...

https://youtu.be/73Za2PVVDcI

Ærlighet?

Siste svar sø. 12 nov. 2017 12:44 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Nikita70

Ser veldig ofte at mange « dikter opp» hva de gjør og skal for å faktisk dekke over at de har andre dater de vil sjekke ut... hvor ærlig bør en være i disse relasjonene og hvor går grensen for å « lyve» for en person en har startet en dialog med, på visstnok ærlig grunnlag? Når /hvorvgår en grense?

Vurderer å se den for 5. gang ikveld. Flere som har sett og likte/ikke likte den?

Har du prøvd illegale rusmidler noen gang?
Hvilket plagg kunne du aldri bli sett i?
Hvilket tv-program er du flau over å innrømme at du liker å se på?
Når stjal du noe sist?
Liker du å bade naken?

Singelsday

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Trollet

Har prøvd å finne koblingen mellom single og shopping til en singles day - uten resultat. Finner du noe? Har du sett noen gode tilbud spesielt for single?

Hva er "gode nok" kvaliteter hos din kommende kjæreste? Når velger du å satse? Hva får deg til å bestemmer deg?

Hvis du f.eks har kriterier som sier at h*n skal ha humor og være være glad i konserter og matlagning, finnes det jo en hel haug med de kvalitetene.

Det må vel være noe mer? Den berømte kjemien? Andre ting?

Kjør debatt!

Yromsø

Ingen svar
(mann 48 år fra Troms) Privat melding

Noen frs Tromsø på..

I helgen planlegger jeg å se en god film med kjæresten. Noen som vet om en god kjæreste?

Gratla med da'n da, Carl. Savner deg! <3

www.saganseries.com

Nå har jeg vært her en liten stund, og en ting har jeg tenkt litt på (eller flere egentlig, men kun en ting jeg tar opp denne gangen) =) Når du ser ett profilbilde, hva er det som gjør at du velger å gå inn på akkurat den profilen, eller sende en melding til akkurat den?

Kan svare for meg selv: For meg så er det øynene, ser det fort om dette er en jeg ønsker å prate med eller ikke=)

Sånn helt særiøst 😱😱
Hvor ble det av musikk tråden?

Litt inspirert av en annen tråd gjorde jeg meg en refleksjon. Jeg er 40 og har opp igjennom opplevd min andel av yngre jenter (18-22 år) som har vært interessert i meg. NB: Jeg skriver de har vært interessert i meg, jeg har ikke jaktet dem.
Men selvfølgelig er det flatterende, og jeg har vel blitt med på leken i blant.

Et fellestrekk er at de ofte har vært en av en stor søskenflokk. Jeg tenker at kanskje det at de går etter eldre menn er et ønske om å bli sett. Å få den oppmerksomheten og plassen og tryggheten de følte de manglet i barndommen.

Noen som har tanker og opplevelser rundt dette?

Tråden handler altså om hvorfor en del unge jenter tiltrekkes av eldre menn, og ikke omvendt.

Har nå opplevd på forskjellige måter at menn klarer å finne ut hvem jeg er via sosiale medier eller bare ved at jeg har sagt fornavnet mitt på datingforaer. Det som da skjer er at jeg får div meldinger på fb/messenger, men, det som har plaget mest er at jeg og har fått sms og telefoner... nummeret mitt er ikke lenger å finne på nett, fjernet det for noen måneder siden, men det som da skjedde var at min datter fikk noen meldinger...! For henne opplevdes dette meget ubehagelig og « creepy» - har nå fjernet hennes nummer fra nettet i tillegg. Hvor går egentlig grensen for hva som er overtramp her??
Når en kar ikke får respons fra meg på dating forum, er det da ok å prøve igjen via messenger eller telefon når jeg aldri har gitt dem mitt nr?
Vil bare i fred og ro få lov til å velge hvem jeg ønsker kontakt med uten at jeg føler ubehag fordi jeg ikke gjengjelder deres interesse, er det for mye å be om?
Er en « fritt vilt» fordi en driver med nett dating?
Noen meninger her?

..med hjerter og medlemskap og meldinger?
- Kan ikke-betalende bare sende hjerte/flørt, og ikke førstemelding?
- Slik at jeg "låser opp" meldingsadgangen, ved å sende førstemelding?
- er det bare adgangen til å skrive på Forum, som ikke blir borte hvis jeg deaktiverer profilen min, men fortsatt betaler?

Leter febrilsk....
hva skjedde?
Ble tråden og trådens trådstarter blokkert og utestengt?

Metatråd

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Orakelet

Tråden av alle tråd
Mother Of all threads
Uten enntråd
Et cetera
Ad nauseum
Til underholdning for professional singles and pensioners. You know who you are :)

Det står "null" på veldig mange profiler.

Tilfeldig at mange skriver det eller er det automatisk slik hvis man ikke skriver noe om seg selv?

Eller er det juks og fanteri profiler?

Tråden for visdomsord, gode råd og strategier fra erfarne dating gurus som har "runda" Sukker til noobs.
HAr du lyst å dele din strategi og erfaringer? Gjør det her...

Har man kun en sexy kropp, struttende rumpe, kraftige lår, samt muskuløse armer og ei ryggtavle som et seil, ja så er det lite av verdi. EQ og IQ går foran, ikke hver for seg, men sammen.

Stadig flere kvinner og menn mellom 30 og 45 har skjønt nettopp det. Men så ser det ut til å være noen hull mellom 45-60. Hva kan det skyldes mon tro? Er det her vi forlater og lar oss forlate av nettopp samme grunn?Rundt 60 så er vi der igjen, da med livserfaringer som underbygger og intet å tape. Vi veit at livet er ekte og alt annet preller av. Hva er egentlig av betydning?

Hvor er de mest spennende stedene du har hatt sex (samleie, onani, oralsex)?

Mine:

Knullet i marka i Oslo
Knullet på en elskerinnes kontor en lørdag formiddag, med utsikt over Jernbanetorget
Ble runket på en pub og kysset puppene til en jente der
Ble runket til orgasme bak en bygning på Blindern i vårsolen
Fingret en jente i en bakgate på Majorstuen
Fingret en jente inne på Ark på Majorstuen
Fingret en jente i et boligfelt i Akershus
Gjensidig onani på kino (flere ganger)

Hvor mange profiler kan en og samme person ha før sukker gjør noe med det?? 🙊 🙈

Har du?

Siste svar sø. 5 nov. 2017 19:51 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Rekk opp hånda den som har vært på date i dag!

Selv er jeg på tur inn til Oslo og Oslo whiskey festival. Perfekt lørdag med andre ord 😊 skal dere noe spennende i dag?

når man kommer i kontakt med noen på mld her inne ? Eller er det om å gjøre å vente til man blir spurt?
Hva mener forumfolket om dette?
I mine øyne så handler det om vanlig høflighet og folkeskikk...

Søndag er en dag jeg nyter. Prøver også å gå i Gudstjeneste, men det passer ikke hver søndag. Syns bare at det er en god tradisjon, en tradisjon vi nordmenn har forlatt i stor grad.

I dag blir det kirkebesøk. Ha en fin søndag, folkens 😊

Mange jakter etter forelskelse følelsen. En evig jakt uten mål og mening. Forelskelse er eksepsjonell følelse men er forelskelse nøkkelen til lykkelig forhold? Tenker forelskelse er en følelse/tilstand som går over etterhvert. Når den følelse er over skal man da jakte videre....??