Sukkerforum

økonomi

Siste svar fr. 13 sep. 2013 07:49 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvor viktig er det at en potensiell ny partner har ordnet økonomi.
De fleste aleneforeldre har vel dårlig råd.
Er det greit med mye gjeld, så lenge man har kontroll. ...

Heisann

Jeg skjønner etter lesing på forum at blokkeringer er det store fornærmende onde på nettdating. Jeg har en annen oppfatning.

Det helt fånyttes å håpe det er en dame som tar kontakt inne på sukker. Jeg har skjønt at for å få dates eller kontakt med noen som interesserer meg, er det helt påkrevd at jeg tar kontakt. Jeg bruker blokkeringer ganske aktivt i min leting etter drømmedama:

- gikk gjennom matchsøk og fikk opp utrolig mange søte jenter og mange som passet til søkekriteriene (1.eliminering-alle de som ikke kom opp her)

- etter gjennomgang av de relevante tekstene og bildene blokkerte jeg mesteparten jeg var helt sikker på ikke passet meg

- etter å ha tatt kontakt med resten (ikke så altfor mange), blokkerte jeg etter en måneds tid:
- de som ikke leste meldingene jeg skrev
- de som leste meldingene mine, men ikke besvarte interessen,
- de som bekreftet at vi ikke passet sammen (ingen sure miner for dette!)

Jeg sitter da igjen med noen håndfuller jeg kan konsentrere meg om. Etterhvert kjører jeg en ny runde etterhvert som ingen av disse fungerer eller det er påfyll på nye brukere. Etterhvert håper jeg å finne drømmedama. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal se på masse damer jeg vet ikke passer meg eller at de skal se på meg. Jeg sparer endel tid og jeg gidder ikke gå på date der jeg føler det er helt feil med dama. Mener ikke å fornærme noen, men leter jo bare etter den ene.. Mange ganger er hun ikke den rettte for meg og andre ganger er jeg ikke den rette for henne. Da er det like greit å bare blokkere hverandre. Gidder ikke de greia med KANSKJE en eller annen gang så........... Enten føles det rett eller så føles det feil. Er det noen jeg er usikker på så blokkerer jeg ikke selvsagt....

Noen som har synspunkter for og imot for denne metoden?

se på 5080 nyhetskanalen nå kl ti?

.. Vær så snill og vær litt mer tålmodige ;)

Ser man bort i fra sleesye sexmeldinger med tilbud om det ene og det hitt i første melding, så er det stort sett klart smigrene om noen tar kontakt og ønsker å bli kjent.
Men å bli spurt om å treffes allerede i første eller andre melding, selv om det også kan være smigrende, virker, iaf for meg, mot sin hesikt
Det blir litt for rett på sak for min smak iog gjør at jeg ganske raskt heller vil trekke meg unna enn å fortsette samtalen med vedkommene - uansett hvor hyggelig og grei han måtte virke.

Ikke missforstå - Initiativ er bra, men jeg setter i alle fall mer pris på om vedkommende tar seg LITT bedre tid til å bli kjent med meg før jeg eventuelt bes ut på treff.

Skjønner at mange karer her tydeligvis ikke liker å formulere seg skriflig og utveksle meldinger i ukesvis, men det finnes en mellomting.... Og om dere ikke klarer å bruke ordene deres her inne for å holde en samtale gående her inne...hvordan blir det da når man treffes? Ser for meg at det kan bli mange avbrekk med pinlig stillhet ved et sånt møte eventuelt.

Kan hende det bare er meg som er rar på dette området, men hadde satt pris på om dere fortsatte med å ta initiativ, men i litt langsommere tempo ;)

Hvilket av disse kan skrus av ved oppstart :
msconfig/oppstart/

Adobe reader, apple push, Java, Microsoft s.. , Operativs..

msconfig/tjenester/ : derimot er det masse : gidder noen som har peiling skrive hva som trygt kan slåes av der ?

Hvor viktig er det å få vite grunnen til at din framtidige kjæreste's tidligere forhold sprakk? Ville du ha svart ærlig på hvorfor ditt/dine tidligere forhold sprakk?

Hva er dine planer for helgen? Ha en strålende helg, alle fine folk her inne! :D

Det er stille kveld på jobb. Det er ingen i gangen her. Lyset er dempet, ute er det mørkt - det lir mot høst nå. Stjernene lyser klare fra en mørkblå himmel. Luften er kald og klar. Tiden er liksom inne for å ha kjæreste. Eller, det er jo forsåvidt det hele året men høsten er liksom mer speisell. Det er tid for sofa, pledd og store kopper med te eller kakao mens man ser en eller annen morsom film. Inni armkroken til en mann som gjøre at hjertet hopper litt ekstra. Det er liksom tiden for å krype inntil en varm kropp når man ligger på et kjølig soverom, tett i tett og hviskende om alt man tenker på.

I denne mørke høstkvelden tenker jeg på alle menn som har gått inn og ut av livet mitt. Alle har de preget meg på sitt vis. Alle har de lært meg noe. Alle har de bidratt til at jeg har vokst som menneske og formet mine tanker. Det er han som gav meg mitt første kyss som 14 åring, han som satte hjertet mitt i brann da jeg var 16 og som holdt flammen levende i flere år. Han som jeg fant og mistet samme dag, han som jeg fant i London og tilbragte en vidunderlig dag sammen med. Han som fridde til meg og ville gjøre meg sin for evig. Men intet varer evig...

Alle disse og flere til- alle har de satt fotavtrykk i hjertet mitt. Alle har de formet meg som person, farget meg, tilført meg noe. Det har vært følelser så høye som fjell og det har vært avgrunner så dype at jeg ikke trodde jeg skulle komme meg opp igjen. Det har vært samtaler, sinne, latter, tårer. Og sånn vil det bli i fremtiden også. Noen som kommer inn i livet mitt, røsker litt opp hverdagen min, og får meg til å gå med forskjellige sokker på. Det gleder jeg meg til.

Og så slår det meg, alle disse menn som kom og gikk -ikke visste jeg at de var et glimt av kjærligheten. Et glimt av noe større som jeg enda ikke aner hva er - men som jeg helt sikkert kommer til å oppleve. Alle disse menn....

Har vært i dialog med en mann en stund, ikke fra sukker.
Der vi fra morningen idag utveksla en del meldinger. Mens jeg tar meg en dusj, forandrer familisituasjonen seg.
Han sender en del meldinger som ikke blir besvart pga situasjonen. Etterhvert sender jeg han en melding.
Jeg: Krise i familien
Han: Å???
Jeg: tar det senere.
Han: Få se rompa?:-)
Han:Runker her :-)
Jeg: Er du syk???
Han: Nei.....
Nå lurer jeg på "hvor datt jeg av"?
Eller er noen menn så enkle???

I disse tider for nye og gamle politiske løfter miner jeg om oppskriften på fylt, grillet kamel.
1 stk kamel medium størrelse
1 stk lam
20 stk kyllinger, medium størrelse
60 stk egg
12 kg ris
2 kg pinjenøtter
2 kg mandler
1 kg pistasjen øtter
2 kg pepper
Salt etter smak
450 liter vann
Dette gir ca 90 porsjoner

Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt.
Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.

Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.

Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.

Først og fremst, dere er kjempe fine, alle sammen. Dere er noen vakre vesener å se på dere er smarte og intellektuelle og vi gutter smelter for dere. Men her er en liten ting som skurrer for min del. Det er mange bilder av dere i albumene og dere har kjempe fine profilbilder og jeg blir interessert og klikker på dere for å finne ut mer og selvsagt, se mer. Jeg liker det jeg ser og manner meg opp for å ta kontakt. Men på profilen er det tomt. "xxxxx har ikke skrevet noe enda". Da blir det jo litt vanskelig for meg å vite hvem i allverden du er for en person. Jeg trodde fordelen med sukker var at men kunne få en liten "prewiev" før man tok kontakt. Også føler jeg meg på en måte litt skuffa og desp siden jeg har dratt ut hår for å finne å skrive om meg selv og drukket ørten kopper kaffe. På forumet her er det mange av dere som oppfordrer til å referere til noe i profilen om det er noe man liker i første kontakts mailen. Så da er min fråga: Hvorfor skriver dere ikke noe? Og de av dere som kanskje har en, toppen to setninger er i samme bås. Spørsmpl to: Hva i allverden forventer dere da av første mailer? "steike fine gardiner" "pene øyne du har søta" "Deilig kropp" etc etc.

Blir litt oppgitt jeg.
(wow dette innlegget ble lengre enn forventet.)

Har skrevet med en mann litt frem og tilbake,han virket veldig hyggelig.Da vi skulle planlegge en date,var han veldig opptatt av at han skulle komme hjem til meg,er ny her,så vet ikke hva som er vanlig,men jeg sa vi kunne treffes på en kafe,ble litt frem og tilbake,og synest det virket litt rart...men samme det.
Så skriver han følgende:
Vi kan jo treffes og ta en kaffe og noe annet...og følelsene tilside hehe.
NOE ANNET tolket jeg som sex...og følelsene tilside tolket jeg som om han var ute etter en elsker...dere som har vært her en stund,fortell meg....tolket jeg det riktig....??

Jenter og damer, hva synes dere om min presentasjon i profilen min og bildene jeg har valgt?

Vet det pleier å dukke opp slike tråder som dette i ny og ne, så værsågod folkens, bare å slenge dere på også for tilbakemeldinger.. :-)

http://www.caravanbransjen.no/index.php?page_id=2174 - her har jeg trent, jobbet hardt, spist sunt og studert for å heve min markedsverdi, når alt jeg hadde trengt å gjøre er å rusle borti gata her for å kjøpe bobil... :P

Så menn... go nuts, kjøp bobil! problem solved.

Verdens beskuelse av norske valget. Tre navn det fokuseres på: ABB, Frp, Margaret. Hvordan har det seg?

Er det sexy med gutter som tørr å vise litt sårbarheit ?

Altså som tørr å vise sårbarheit tidleg i forløpet også ?

Eller føretrekker dykk menn som er sterke og tøffe ?

Eller føretrekker dykk menn som er sterke og tøffe, med ein lite smørøye av sårbarheit.

Eg spør fordi eg tidvis er sårbar og eg eigentleg ikkje er noko spesielt glad i min eigen sårbarheit. Eg er ikkje noko glad i min eigen sårbarheit og den vises heller ikkje spesielt godt overfor andre mennesker. Det fører til at dei fleste jenter og gutter ser ut til å meine at eg er sjølvsikker. Men ja. Skal ein tørre å røpe at ein eigentleg ikkje er så sjølvsikker, eller vil det føre til at ein mister sjansane for noko vidare romanse ?

Har sluttet å snuse og er skikkelig ugrei å ha med å gjøre!!
Vurderer kannibalisme i stedet. GI......MEG............STYYYYRKE!!

Har vært i dialog med en kvinne en stund, ikke fra sukker.
Der vi fra morningen idag utveksla en del meldinger. Mens jeg tar meg en dusj, å fantaserer litt om denne kvinnen, meldingene begynte å bli litt pirrende...

Hun svarer plutselig seint på meldingene mine... Etterhvert svarer hun med en melding.

Hun: Krise i familien
Jeg: Å???
Hun: tar det senere.
Jeg: Få se rompa?:-)
Jeg:Runker her :-)
Hun: Er du syk???
Jeg: Nei.....
Nå lurer jeg på "hvor datt jeg av"?
Eller er noen kvinner så kompliserte???

livlig aften

Siste svar on. 11 sep. 2013 18:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym -Kinderegg

ja nu bi dæ livlig her. dæ så e så kjækt mæ reisejobba e jo att main får utfårska utelive på mange førskjelige plassa, ska bi sjåv!:D

Poteter

Siste svar on. 11 sep. 2013 17:42 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Hvaså

Du så meg for den jeg er,
Og du gikk,
Selv om du elsket meg.

Du så at jeg ville,
Ha noen,
Som kunne falle like hodestups,
Som meg selv.

Og i fallet,
Kunne du risikert,
Å miste deg selv.

Du faller ikke,
Du sitter igjen,
På hyllen,
Og venter.

What the fox??

Siste svar on. 11 sep. 2013 16:45 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym benchpress

arg... har fått denne lille genistreken av ylvisbrødrene på hjernen og der ble den visst sittende.

Dagens salgsannonse for pent brukt mann:

40+. deltidspappa og leieboer.

Nå jenter, hvor mange av dere vil på blind date med denne fyren?

Dagens normale arbeidsdag på 8 timer mellom ca kl 08 og 16 er ikke spesielt godt forankret i vitenskapen, den er visstnok kun et resultat av at man da kan få presset tre skift inn pr døgn. (Antagelig med basis England og den industrielle revolusjon? Eller senere?) Og så har dette blitt en vedtatt sannhet med tiden, uten at noen har tenkt over hvorfor.

Man er heller ikke avhengig av dagslys for å kunne gjøre jobben sin, for min del får jeg kun noen minutter sollys i perioden 08-16, det er til og fra bilen hjemme/på jobb - hvis det ikke er overskyet da, slik det vanligvis er her i Costa del Barteby. Resten av tida går med i strålinga fra skjerm og lysrør. Og med tanke på at halve landet flytter papirer så tipper jeg dette er likt for majoriteten av dere som arbeider innendørs.

Vi vet jo at svært mange jobber utenfor 'normal' arbeidstid, da feks nattskift, helg osv. Hvor mange gjelder dette på landsbasis, må da være mange hundre tusen mennesker det er snakk om? (Jeg aner et nytt politisk parti på gang =)

Vi som er single og ikke har barn har kanskje et mer fleksibelt syn på arbeidstid/arbeidsdagens lengde/døgnet/leggetid?

For min del kunne jeg jobbet 12,5 timer i tre dager pr uke og hatt fri resten, langhelg hver uke ville vært perfekt! Dette ville spart samfunnet for mye trafikk og pendling.

Har selv vært separert i snart ett år. Prøvd meg litt på sukker uten å treffe mannen jeg har blitt forelsket i...
Men vet om en mann, separert for vel et år siden. Faren til en bekjent av min datter...
Har lyst til å treffe ham, men hvordan skal det skje? En venninne ba meg om rett og slett å ringe ham og si hei... Men dette er en mann jeg knapt har vekslet et ord med før!
Noen råd??

Sånn generelt:
Bør man ha lov å syte og klage over styringa av landet dersom man ikke har benyttet stemmeretten sin?

Kjør debatt!

Viktig at vi stemmer dem.
Dem som ikke forstår hvorfor vil forstå det om få tiår. Da er det for sent.

Til alle dere som er her og som gir totalt F.... i å svare på seriøse, ordentlige henvendelser - UTEN non som helst antydning til slibrigheter:

Hva er det dere innbiller dere ?!?!?! Jeg har sendt noen meldinger for å sjekke ut dette her, men altfor mange av de med utseende noe over å være direkte uvakre..... Dere svarer jo ikke....! Noe verre enn alenemødre som tror de fortsatt kan velge og vrake og bare drite i å svare selv seriøse henvendelser er direkte motbydelige ! det er svar i seg selv - og DET skjønner vi menn - at dere ikke er verdt ei sur sild engang når dere opptrer på den måten ......!

Piss off !

Vil dere ha de gule hjertene, en liten " heyhey", eller en lang historie ?
Føl dere frie til og si deres mening:)

Store kløfter på bilder her inne er jo et merkelig fenomen. Samtidig står det at det viktigste er at man respekterer hverandre. Det gjør det jo ikke lettere og respektere noen med puppene nesten utenfor kjolen eller blusen..

Vil de single bli hørt i en større grad, og hva vil dem gjøre for oss for at vi ikke skal forbli single gjennom den kommende regjeringstiden? :-)

En vakker kvinne som gir fiselyd ut av en romslig vulva (sannsynlig som følge av erfaring med over snittet grovkalibret utstyr),

eller en gjennomsnitts-fager oppegående kvinne med iluktende underliv som i tillegg sliter med å få orgasme.

Et av singellivets småproblemer, som bare blir mer og mer fremtredende jo eldre man blir.

Er det noen som har gode triks for å forebygge/bli kvitt fyllesjuke? (Jeg er i finfin form i dag altså, til tross for sjøslag i går, men tenkte bare å være proaktiv til neste gang =)

Mine erfaringer så langt:

* drikk masse vann/væske underveis og før lalletid CHECK
* spise både før og etter fylla CHECK
* div allergitabletter, aldri prøvd
* smertestillende CHECK
* masse søvn CHECK
* frisk luft - hmm, blandet erfaring, ikke sikkert man er i stand til å bevege seg ut av sofa
* mer alkohol - FAIL
* drikke fornuftig mengde mens man er på fest. Tja, teori og praksis...
* ikke blande all slags alkohol CHECK
* unngå brunt brennevin CHECK
* jo lysere og renere alkohol (feks vodka) jo bedre CHECK
* mitt sikreste triks: vodka + sprite light, sukkerfritt (unntatt det som er i selve vodkaen), fargeløst, smaker ok. CHECK

Som Tittelen sier, 90% av de jeg har høy score på og jeg kunne tenke meg og ta en kaffe med asap bor "oppi dali":/

Ja, jeg vet at de bare er en fly bilett unna men føler det blir litt håpefullt og tro man kan dra folk flere hundre mil opp eller ned for en kopp Evergood;)

Bare en tulletråd som man kanskje kan få ut litt frustrasjon;)

... siden jeg hele tiden blir veiet og funnet for lett...? :-p

Du inkludert, men ingen på sukker?

Slik er det.

Det er på en lørdagskveld når man har barn i hus og de har lagt seg, at man virkelig kjenner savnet etter en og dele livet med! Jeg skulle ønske "han" dukket opp snart jeg :)

Varför tror alla norskor att alla svenska killar är "party svenskar"?

Valgdagen er offisiell flaggdag. Så flagget er nå hengt pent ut. Jeg flagger for demokratiet. Jeg flagger for et godt valgresultat. Og jeg flagger for en god valgdeltakelse.
Og selvsagt ligger det noe sprudlevann klart. Satser på at resultatet blir verdt å skåle for.

Sitter å vurderer hva jeg skal kokkelere fram og opp til middag i dag jeg.
Valget står mellom:
1. ovnsbakt laks med kokte poteter og sandefjordssmør
2. kjøttkaker i brun saus og poteter
3. hamburgere
4. kylling og ris
5. tomatsuppe

Hva synes du jeg bør gå for?

Og hva skal dere folkens ha da?

Går det an å bytte profilbilde nårman er på sukker med mobiltelefonen?

Ja, hvor mange besøk på deres profil har dere, og hva gjør dere for å øke dette antallet?

...hvis man vil finne kjærligheten på nett...

I løpet av ett år, har jeg registrert profil på ikke mindre enn seks nettdatingsteder. Brukt mangfoldige timer av min allerede temmelig begrensede fritid på å søke og skrive med folk (og forumet her). Men jeg finner bare ikke ham jeg leiter etter. Noen ganger har jeg følt at jeg var nær, men da bor han alltid i en annen by. Det er så frustrerende. Lurer på om jeg bare må gi opp å finne ham på nett. Men er sannelig ikke lett å finne ham andre steder heller...

Kanskje jeg bare må flytte til Oslo. Eller få noen til å drive massiv vervekampanje mot folk bosatt i Bergen. Enten har bergenserne et eget nettsted som jeg bare ikke finner, eller så er bare folk ikke single her, eller (sannsynligvis) er jeg bare altfor rar for Bergen...

Er en liten ting som plager meg om dagen...

Håper at de rundt meg ser på meg som en raus og snill person som gjerne deler med mine venner og stiller opp når det trengs, for det ønsker jeg å være.

Men når det til stadighet bare går ene veien, folk "låner" eller ber meg legge ut for ting og "skal betale tilbake asap", men ikke gjør det og attpåtil blir snurt når jeg ber om penger tilbake og jeg føler at folk tar ting som en selvfølge, da blir jeg om ikke sint, både veldig skuffet, lei meg og småsur.

Har en venninne som er litt slik - det er som oftest hun som er på besøk hos meg og er det jeg som har invitert til f.eks. middag så er det jo klart at jeg stiller med det. Men om jeg har spurt om vi skal "henge" og f.eks. lage middag sammen, syns jeg ikke det er urimelig at vi deler på kostnadene.....Hun tar heller aldri med seg noe å drikke på selv om vi skal drikke vin en kveld eller noe, men "snylter" på meg. Sist gang hun var her hadde hun tilfeldigvis "glemt" lommeboken sin da vi skulle ned på butikken og kjøpe noe snacks og ble snurt attpå til fordi jeg ikke kjøpte inn mer enn en pose chips og sa om hun ville ha noe annet så fikk hun kjøpe det selv. Også i dag da så skal jeg ha vors her som inviterte henne for en uke siden og sa at hun kunne ta med det hun ville drikke på og eventuelt noe snacks, men nå vil / kan hun plutselig ikke komme fordi hun ikke "har penger og gidder ikke gå om hun ikke har noe å snacke eller drikke på" og attpå til ber hun om å få låne penger til drikke av meg....Sitter med følelsen av hun nok en gang forventer at jeg skal stille "barskapet" mitt til fri disposisjon for henne.... og det hadde jeg ikke hatt noe problemer med om,ja, det var fordi jeg føler at det blir tatt som en selvfølge osv.

Er det bare jeg som er hårsår, eller noen fler som syns dette grenser til utnytting av gjestfrihet?

Det er på en søndagsmorgen når man har spiser frokost og sofaen er inntatt, at man virkelig kjenner savnet etter en og dele livet med! Jeg skulle ønske "hun" dukket opp snart jeg :)

Jeg hører mye på House/Electronica, så min favoritt akkurat nå er DVBBS & Borgeous - TSUNAMI - Youtube link http://www.youtube.com/watch?v=0EWbonj7f18

Hva er din favoritt akkurat nå?

Tittelen sier det meste.

Normalt på denne tiden ville jeg vært bøttefull på vorspiel eller i en bar.
Men er i en en fin flyt med trening og sundt kosthold, derfor holder jeg meg edru i helgen.
Jeg føler meg voksen og sunn :)

Men hvorfor er du på sukker i dag?
Og hvordan får et deg til å føle deg?

Nå er jo ikke de herlige forumssukkerkvinneskribentene representative for majoriteten av sukkerkvinner - siden de aller fleste sukkerkvinner er gratismedlemmer - men det hadde jo vært artig å se hvordan VÅR pågang rammer dere (betalende) sukkerkvinner ;-P ...????

I det jeg skrev det skjønte jeg at det kanskje ikke kommer så mange svar i denne tråden, siden så få sukkerkvinner er betaslende medlemmer....eller? Prove me wrong?

Ja, veldig nysgjerrig i å kikke inn i jentegarderoben :)

Det er greit å ha noen krav altså, i forhold til en kjæreste. Men er nettdatere litt mer kresne her enn ute i "det virkelige livet"?

Det er så mye som ikke kommer fram i en profil, av noen få bilder og ord. Som f.eks personens utstråling irl, væremåte, gimikk, stemmen, og andre ting vi kan se (og høre) når vi møter folk face to face.

Her kan vi, nesten litt kynisk, avvise og blokkere folk bare fordi vi ikke liker noens utseende (vet en del gjør det, selv om jeg bare blokkerer ufine folk).

For et par uker siden fikk jeg meg en liten oppvekker. Var på et kurs. Kursholderen hadde et ganske så vanlig utseende, men jeg la merke til den gode utstrålingen hans fra første stund. Kurset varte i 3 1/2 t, og i løpet av den tiden ble jeg mer og mer tiltrukket av ham, for han var helt herlig! Rett og slett RÅ. Han gikk fra "vanlig" til ekstraordinært deilig på under 3 1/2 time. Husker jeg tenkte for meg selv: "Hadde han hatt profil på sukker, så hadde jeg antagelig ikke trykket meg inn på bildet hans, fordi han mest sannsynlig ikke er spes fotogen. Alt det jeg ser nå, vil jeg aldri kunne se ut ifra noen få bilder." Et wow-øyeblikk som jeg har tenkt mye på i ettertid.

Har du hatt lignende opplevelser? Andre tanker rundt emnet?

Finner en profil med høyt matchtall, fornuftig alder, og et tiltalende bilde. Klikker meg inn, og blir typisk litt skuffa siden hun bor i en annen by. (Virker som 90% av de jeg har match med bor i Oslo eller deromkring og deltar i NM i tindebestigning hver eneste kveld. Nok om det.)

Men dealbreakeren: Profilteksten, dvs det er skrevet masse, men ingenting henger på greip. Det er ikke en og annen tasteleif, det kan jeg leve med i disse autocorrect-tider, vi sankker om settninge rsom borttimot ikke er Lesselige. Tror ikke dysleksi er et tema, og det er norske damer - neppe googleoversettelse (de er som oftest mye bedre, da er det mer at ordene ikke passer sammen).

Det er en hel del slike profiler, ikke et enestående tilfelle.

Leste nylig en artikkel om at sjefer som ikke klarer å formulere seg skriftlig blir sett på som inkompetente - uten at de nødvendigvis er det.
Har også lest at det skriftlige utgjør bare 5% av totalinntrykket for en profil - kan dette stemme?

Dersom profilteksten - som jeg antar mange gjør seg litt flid med - er såpass dårlig, hvordan fungerer slike mennesker i det daglige, kan da umulig ha en jobb som innebærer å skrive noe (og da lurer jeg på hvilken jobb dette er)? For min del tror jeg ikke jeg passer sammen med ei dame som ikke kan skrive en forståelig handlelapp til butikken, uansett hvor oppegående & deilig hun ellers er.

Er det jeg som er alt for vanskelig/dømmende/kresen/sær? Eller sier en profiltekst full av feil noe om personen bak profilen?

For the record: Jeg er ikke rettskrivingsnazist eller noe slikt, bare noen betraktninger =)