Sukkerforum

Eit spørsmål som eg har stilt meg sjølv ved eit par høve og som eg føler eg har fått svært stor nytte av er dette:

Kva kan eg gjere i dag for å bli meir lykkeleg ?

Eg fann ut at eg gjorde svært mange nøytrale ting som ikkje auker min livsglede for fem flate ører.

Eg fann også ut at det var visse enkle ting eg kunne gjere som etter alt sannsyn ville gjere meg lykkelegare på sikt, men som eg til no ikkje hadde fått ut fingeren og gjort.

Dette verker kanskje som eit banalt spørsmål, men saken er at svært mange mennesker bruker utruleg mykje tid på tull. Ein bruker svært mykje tid på tull og svært lite tid på konstruktive, meiningsfulle og kreative ting som gir meining og glede. Dette er ein krass påstand, men den er backa opp med ein god del vitenskap.

Så ja: Eg oppforder alle til å gjere meir av det som gjer dei lykkelege både no og på sikt.

Håper det hjelper nokon.

Noen som kan fortelle meg hvor jeg finner deaktiverings-"knappen"?

Til alle de som “elsker” å diskutere og undres over livet, og ønsker reelt å bli forelsket. Vi “filosoferer” og deler tanker og meninger, og vi forsøker å formulerer disse. Så herlig! ;) Det er berikende! Hva vil det så si å filosofere?

Filosofi kan defineres som noe knyttet til spørsmål om eksistensen, kunnskap, verdier, fornuft og språk. Filosofi skiller seg fra andre måter å adressere slike problemer ved kritisk og systematisk tilnærming som bygger på rasjonelle argumenter. Begrepet defineres av grekerne som en rundreise man gjør, for dens egen skyld. Ettersom våre tanker ikke forsøker eller kan løse våre vanskeligheter eller “frelse” vår “sjel.”

Hvordan forholder vi oss så til noe som provoserer oss og som er ukjent? Bertrand Russel sa noen kloke ord om dette. Han sa følgende: «Det er to holdninger man kan innta over for det ukjente. Det ene er å godta forkynnelsen fra folk som sier at de vet, på grunnlag av bøker, de innviddes mysterier eller andre kilder til inspirasjon. Den andre måten er å gå ut og undersøke for seg selv.”

Jeg har personlig veldig sans for siste holdning;). Det betyr å være kritisk og stille spørsmål ved vedtatte sannheter. Hva er sannheten? Det er viktig å være oppmerksom på at den som "eier" "sannheten" har "makt. Men så er det slik at sannheten er relativ den. “Sannheten” forandrer seg fra øyeblikk til øyeblikk og fra person til person ;). Den objektive sannheten kan vi nok aldri nå helt fram til. Vi kan bare forsøke nærme oss den. Vi er derfor tvunget til å leve i uvisshet om hva sannheten faktisk er.

Men vi kan utrykke og dele tankene våre og håpe at vi utvikler oss som mennesker. At vi blir klokere.....med tiden. Forelskelse kan innebære mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romantiske kjærlighetsdrømmer, seksuell tiltrekning eller blind idenskap eller begjær.

Hvorfor er vi her på Sukker? Vel, målene er nok ulike. Men noen av oss ønsker å bli reelt forelsket. Og vi ønsker å finne ut av livet og følelsene vi har, på våre egne premisser. Hva filosofiserer du om og hva er forelskelse for deg?

Dette kjem til å bli ein veldig provoserande tråd så hald dykk fast. Folk med dårleg hjarte tek sjølv ansvaret når dei les tråden.

1) Visdom kjem ikkje an på intelligens eller på livserfaring. Det kjem an på mot. Visdom er for meg innsikt omsatt i praksis.

Den franske filosofen Deleuze sa om Nietzsche at den unike med Nietzsche ikkje var hans store kjeldemateriale, men at han ikkje nølte med å trekke konklusjonane av sine funn. Det er her eg meiner kjernen i visdomsproduksjon ligg. Du ser det du ser. Du aksepterer det. Og så handler du deretter. Alle veit at dei skal døy. Men kor mange handler deretter ? Kor mange veit at overvekt er skadeleg, reduserer sexlysten, lykka og helsa, men likevel ikkje gjer noko med det ? Er det mangel på intelligens som gjer dette ? Er det fordi vedkommande har lese for få bøker ? Det same med barneoppdraging. Du treng ikkje å vere Einstein for å oppdra eit barn, men jo meir visdom du har jo betre. Altså ein innsikt i kva du gjer feil, og eit mot til å innrømme dette overfor deg sjølv og så gjere dei nødvendige forandringane til det beste for deg og ditt barn.

Så grunnen til at ikkje alle mennesker over 60 år er vise er fordi dei har bygd seg opp tonnevis med forsvar imot den nakne og kalde sanninga. Ingenting galt med det. Eg dømmer dei ikkje. Eg berre seier at det er slik det er, og eg forstår dei veldig godt.

Så min tanke er denne: Livserfaringer KAN føre til visdom, men gjer ikkje det nødvendigvis, og gjer det som regel heller ikkje.

2) Folk har ulike måter å førehalde seg til livet på. Mange er fornøgd med å leve heilt vanlege liv. Kose seg med ein øl, playstation, to barn og ein Volvo. Ingenting galt med det. Mange liker det jamne liv som ofte kan fortone seg som ein berg og dalbane. Ein opplever lykkelege stunder og ein opplever ulykkelege stunder og ein er avhengig av mange ting, og ein lever i ein frykt for å tråkke folk på tærne, ein lengsel etter stadfesting ifrå andre, ein impulsivitet som av og til forårsaker stor lidelse, og ulike større eller mindre problem. Greitt nok det, men det er ikkje dette eg har lyst til. Og det er heller ikkje for desse at eg skriv postane mine. Eg skriv postane mine for dei som har lyst å gå den smale veg. For dei som har lyst å prøve noko anna enn A-4 livet. For dei som har lyst å finne sine eigne vegar her i livet og som er villig til å bite tennene saman og gjere sprø ting som folk flest kjem til å rynke i panna over. Dette er mitt publikum.

Flott å bli blokkert fordi jeg ikke svarte på en melding av den ene grunnen at jeg sovna. Well well, da er det vel sånn da :p

Dette kaller jeg atletisk kropp! Blir sulten på hudkontakt bare ved å se denne videoen ;)

Fjern eventuelle mellomrom fra linken

http://m.youtube.com/watch?v=81F9XpWF0dg

:-) takk for meg ..............og takk til de få, men svært hyggelige og seriøse menn her inne :-)

En god og kjærlighetsfylt høst ønsker jeg dere :-)

Her er en liste med ting jeg synes er utrolig kleint. Feel free til å kommentere de.

1: Å gi ring til en dame.
2: Å gi smykker til en dame
3: Menn med giftering
4: Å proklemere for alle facebook venner hvor mye man elsker hverandre
5: Kjedelige foreldre som aldri drar med barn i fjellet, til Asia osv.
6: Menn som triller barnevogn
7: Menn som skfiter bleie
8: Menn som sniffer bleia til ungen for å sjekke om den må skiftes
9: Menn som dropper gutteturen pga dama.
10: Damer som dropper jenteturen pga gubben.

Lalalalala lalalalala hey

Skulle ønske jeg kunne ha spurt før, men jeg er i Bergen for første gang i dag pga jobben, men hadde tenkt med en tur ut å spise noe lett, noen forslag ? Har noen få timer til rådighet for å utforske denne flotte byen :) Vil sjekke på mobilen hvis det dukker opp noen forslag :) bare ikke sjømat.

... av damer som leker med menns følelser!
Som holder mannen "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til mannen om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at mannen vil stille opp fordi de vet de har han akkurat der de vil han skal være... Spiller ingen rolle om mannen har det vondt pga følelsene han har...
Hva er det med disse skliene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på mannen? Tror de at de er guds gave til menn? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har en kompiss som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder han til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

Spørsmål til damene:
Hva ville du syns var best, frieri med ring du kanskje ikke liker og som kanskje ikke passer helt, eller selv å være med å kjøpe ring i ettertid?

Finnes det jenter her på sukker og ellers som er ute etter et seriøst forhold der de er villige til å ofre litt for å fa det til å fungere, altså satse litt? Eller er det stort sett jenter som ønsker at drømmeprinsen skal komme vandrende og gi dem gull og grønne skoger? Vær så snill jenter. Bekreft denne posten med et rungende: "ja, jeg vil satse og er villig til å gi av meg selv for å få det til å fungere". Jeg holder på å miste troen, og trenger en slags bekreftelse på at det jeg ser etter faktisk er oppnåelig i det hele tatt...

Tok nettopp testen og den viser at jeg er mest enig med AP og minst enig med FRP. Overraskende!
Ta testen! Hva blir ditt resultat mon tro.

Man avtaler for å møtes, og jo hva skjer? Joda, hun finner opp en kjempefin eventyrhistorie om at hun ikke hadde tid til å treffe meg alikevel. Man kommer lengst med løgnen desverre. Sånn er det.

Av 52 nye profiler, er 35 helt uten bilde!!!
Hva er vitsen? Hva er det sukker holde på å utvikle seg til?

Hvem vet hvem blindebukk er!:-)
Jeg gjør:-) Gjør du?

LUXUS-TRAVERN nyter sine brunstige hopper på NRK1 nå !!

Så sett på en annen kanal så du ikke får hjertesvikt.

Da sier jeg takk for meg etter 1,5 mnd medlemskap. Om det jeg har opplevd er representativt vet jeg ikke, men fort har det i alle fall gått. 1 mnd etter vi traff hverandre første gang forstod vi at vi faktisk var blitt kjærester.

Selv om det har gått bra sitter jeg igjen med den samme følelsen som når jeg skal selge noe på finn.no. Selv om hele verden er marked og tilgjengelig, var det ikke akkurat et rush om henvendelser på meg eller bilen min. Det ender ofte opp med 1 stk som det blir noe av.... Om det har noe med trynet mitt eller prisen på bilen å gjøre vet jeg ikke, men jeg føler altså at det er mye tilfeldigheter som rår.
Jeg håper dere som blir igjen her tenker over at gresset på andre siden kanskje ikke er tilgjengelig selv så grønt og fint det ser ut. Når man har hoppet over gjerdet for å se på gresset på andre siden er det dessverre ikke mulig å gå tilbake, samtidig som at tanken på annet grønt gress forhindrer ofte en selv å se på gresset man for øyblikket står på.
Her kan jeg med sikkerhet si at føttene er plassert i det grønneste og frodigste gresset jeg noen gang har satt mine ben i, og jeg har ingen behov for å se etter gress noen andre steder lengre. Nå gjelder det bare å vanne og gjødsle for å holde det slikt. :-)

Lykke til på finn.no og på sukker.no alle sammen!

Hei!

Jeg lurer på om det er noen som har tips til aktiviteter i et utdrikningslag for en gjeng med jenter/damer på rundt 30 år. Utdrikningslaget skal være i Stavanger, men siden paret kommer fra andre byer har gjestene lite oversikt over de mulighetene som finnes der.

Det skal ikke være utkledning eller noe form for "utdritning" av den kommende bruden.

Tips mottas med stor takk!

Det er to ting eg har observert i det siste:

1) Dei fleste damer eg obseverer og samtaler med har tilsynelatande meir tru på sine eigne meininger enn det menn har. Desse damene treng ikkje eingong vere vakre, også dei middels pene og til dels mindre pene damene opptrer med ei ganske urokkeleg tru på eigne meininger og synspunkter. Desse meiningane og synspunkta treng ikkje vere spesielt kloke eller reflekterte, men dei blir likevel haldt i hevd av desse damene med ei kullsviartru.

2) Dei fleste menn operer langt oftare med politisk korrekte meininger. Dei politisk korrekte meiningane er ofte forfekta for å "hjelpe" eller "beskytte" kvinner. Har ein først politisk ukorrekte meininger er ein flink til å sensurere seg sjølv i selskap med damer. Tenk om dama skulle bli støtt. Det ville vore forferdeleg.

3) Det er sexy med menn som tørr å vere seg sjølv også i samkvem med veldig attraktive kvinner som ein begjærer. Dette er vanskeleg og noko dei fleste mannfolk ikkje klarer. Dei fleste mannfolk vil gjere og seie ting i samkvem med vakre og middelsvakre kvinner som dei eigentleg ikkje kan stå inne for. Dei vil gjere dette i håp om å vinne damas gunst. Problemet er berre at alle andre mannfolk gjer akkurat det same. Dei fleste mannfolk har denne strategien: Oi, denne dama var hot, no trur eg at eg skal prøve å vere ekstra snill, hyggeleg og superfleksibel overfor ho, og då vil ho sjå at eg og ho kan bli ein match. Men igjen: Kva signaliserer din overdrivne fleksibilitet overfor denne dama ? Den signaliserer at du er svak og at du ikkje har særleg tru på deg sjølv. Du selger ditt eige produkt billig. Du er billig.

4) Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra, beheld sjølvrespekten i mykje større grad. Dei held på sine prinsipp, dei held på sin "kostbarheit", dei lever livet og nyter det utan å vere avhengig av ein mann. Menn burde la seg inspirere av damer på dette feltet.

Når menn tillet seg sjølv å bli brukt for dørmatter for damer, vel og merke utan at damer har bedd om det, så skaper dette grobunn for bitterheit. Du selger din sjølvrespekt og du håper å vinne damas gunst. Sjølv om dette skulle ha fungert (noko det ikkje gjer), så bør du aldri gjere dette.

Min hypotese er dette: Menn med sjølvrespekt blir sjeldan bitre.

Min andre oppfordring er dette: Viss du vil vere snill, ver snill mot alle. Ver snill imot fattige, rike, stygge, vakre, utovertisser, innovertisser, folk på gata, folk med penger, folk med

Hvor er du?

Siste svar ti. 20 aug. 2013 02:38 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillblomst

Føler som alle rundt meg finner seg kjærester hele tiden. Er det jeg som er blitt kresen med årene som singel? Eller er det at ingen vil ha meg?
De sier alltid at den personen kommer før du aner det, men jeg sitter her....venter....venter....vår...sommer....høst...vinter...og årene går. snart så tro jeg ikke at den personen som er skapt for meg finnes....enten det så har vel ei eller annen "stjålet" han.

Kanskje patetisk å dagdrømmer av og til at jeg har en som elsker meg og bry seg om meg...ventende hjemme når jeg kommer hjem. Og gi meg den deiligeste klem og kyss i hele verden, som får bort trøttheten til å forsvinner på ett blunk.

Har dere det også? Eller det er kanskje bare meg?

All your base are belong to us.

... av menn som leker med jenters følelser!
Som holder jenta "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til jenta om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at jenta vil stille opp fordi de vet de har henne akkurat der de vil hun skal være... Spiller ingen rolle om jenta har det vondt pga følelsene hun har...
Hva er det med disse mennene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på jenta? Tror de at de er guds gave til kvinnene? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har ei venninne som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder henne til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

Jeg har truffet en jente jeg gjerne vil be med på date nr2 etter at første date gikk bra. Vi avtalte å møtes igjen uten å planlegge hva vi skulle gjøre. Hva er best å finne på 2 gang, det skal sies at på første så gikk vi fottur?
Tenkte kanskje å be ut på en bedre middag for å fortsette å snakke om alt vi ikke fikk tid til sist gang. Eller er det andre ting som passer seg?
Gjør nesten ikke annet enn å tenke på jenta, så har tenkt å satse skikkelig her;)

Det at det er så vanlig å være på nettet for å søke partner, kjæreste, elsker osv at det gjør utvalget enormt. Det er ikke engang mulig å gå gjennom alle kandidatene i løpet av en formiddag. Hvis det hadde vært like mange stillingsannonser ute, hadde jeg antakelig slitt med å velge ut noen. Kanskje ville jeg fyrt av gårde noen søknader, men tenkt at det ikke var så farlig om jeg kom til intervju eller ikke, for det er jo fortsatt masse søkemuligheter igjen. Jobber er per i dag oversiktlig. Det er som regel et par jobber jeg ser kan passe og som jeg er kvalifisert til. Jeg søker iherdig på disse. Så må jeg vente til det dukker opp noe nytt.

Men her på sukker? Ingen venting. Alltid mer å hente. Her kommer det nye profiler hele tiden. Noen mangler bilde, noen mangler tekst, så det kan være de samme profilene som dukker opp med bilde eller tekst en annen dag. Det er rett og slett ikke mulig (i Oslo i alle fall) å skaffe seg oversikten over de aktuelle profilene som finnes. Er det derfor det er så vanskelig å satse på noen og bli valgt?

Er utvalget så stort at man ikke får valgt eller blir valgt?

Sitter og blar meg igjenom de som kommer opp med matchtall på mangeognitti. Uten hverken profilbide eller album. Online er de og, til og med så er faktisk mange "superbrukere". Regner med at dette ikke er noe nytt fenomen for mange, men hva F,,, skal en gøre med slike? Her sitter mange rundt om i det ganske land som virkelig ønsker seg en bedre halvdel og sikkert føler seg litt dum når matchtallet er mangeognitti. Forstår ikke at Sukker teamet ikke kan ta afære i dette, for det må da gå an å bruke litt av de millionene de får inn av brukere hvert år på å rette opp i slikt. Spørsmålet mitt er bare helt enkelt.
HVA KAN VI GJØRE MED DENNE SAKEN?

Sommerfugler i magen, fornuften forduftet og rosa skyer på himmelen.
Jepps, er forelsket...for en følelse...ahhh :)))

Ønsker dere en fantastisk høst og unner dere alle den følelsen!!
Ingen garantier i livet, men jeg logger av herfra og krysser fingrene at det blir for siste gang:))

Klems:))

fytterakkern og mange sære ,snurpete damer som er innpå her...........hehe )

Etter aktivitet til og fra på diverse datingsider totalt sett de siste 10 årene, har jeg dannet meg en del inntrykk. Når det gjelder Sukker.no så er det en HELT klar tendens til at det svært ofte er manglende eller helt fraværende profiltekst i jenters profil der jenta kan oppfattes som over attraktiv å se på. Hvorfor er det sånn? Har kontaktet flere av disse for å "forske" på dette, og min udokumenterte og subjektive mening er at desto finere jenta er, desto dårligere formidlingsevne har hun.

Er det den gjengse oppfatning at de peneste jentene ikke gidder å skrive noe på siden sin fordi de får nok respons uansett?
ER de giddesløse? Bortskjemte? Dumme? Forventer de å få alt servert på et sølvfat? Er egoet for stort?

Vi kvalitetsmannfolk bryr oss om hva jenta skriver om seg selv. " Er ei blid og hyggelig jente som er glad i alt som er gøy " er heller ikke spesielt spennende, og det første jeg tenker da er at du er dum, det andre jeg tenker er at du kan lokkes til sengs med middels innsats.

Hva mener dere andre?

Jeg skadet meg stygt i en ulykke for flere år siden som nesten tok livet mitt, men etter flere års opptrening fra rullestol til å gå normalt igjen er jeg i dag 100% frisk og i full jobb og fryktelig stolt over hva jeg har prestert. Denne ulykken satte sine spor ved at jeg fikk arr og de er jo synlige om sommeren da jeg går i shorts o.l. Ingen som kan se at jeg har vært utsatt for en ulykke så lenge jeg har på bukse. Hver gang jeg skriver med en gutt og det ymtes frempå at vi kanskje skal treffes snart forteller jeg om denne ulykken og arrene. Enten ender det opp med ingen svar tilbake eller hyggelig melding om at det ikke har noen betydning ,men allerede første kontakt etter at jeg har vært ærlig merker jeg veldig ofte (ikke alltid ) at det ikke er den samme "kjemien" mellom oss lengre. Det kan være så mangt at de hadde andre de snakket med og lett å kutte meg ut når de vet jeg ikke er "perfekt". Jeg har full forståelse at man ikke ønsker kontakt, men noen ganger luer jeg på om jeg kanskje skulle ha ventet til etter det første møtet slik at de i alle fall kan få mulighet å se om det faktisk er kjemi og noe å bygge på. Kanskje man da har lettere for å overse dette med arrene. Hva mener dere, skal jeg fortsette å være ærlig eller skal jeg vente ?Fint med innspill da jeg nå er usikker på hva jeg bør gjøre, kanskje jeg legger for mye i det. Det kan kanskje være veldig overveldende når jeg slenger ut denne historien. I RL tenker jeg ikke så mye over arrene da de er en del av meg og jeg er en person som hverken er bitter eller dveler med fortiden, skjedd har skjedd og konsentrerer meg heller om fremtiden og hva godt den kan bringe, jeg får heller jobbe litt mer en andre for å finne kjærligheten. :)

Kåringer av sukkerforumister.
Hvem er den populære, den smarte, osv ..............??

Etter å ha vært i forhold et par år har jeg denne sommeren vært en del ute og sosialisert meg med venner og bekjente.
Jeg har tydeligvis glemt hvordan man tilnærmer seg damer. Jeg kommer rett og slett ikke på noe fornuftig å si til en jente jeg aldri har møtt før. Ikke er jeg redd for å bli avvist heller. Samme greia om det en sjelden gang kommer en jente bort til meg også.
Hva sier dere til en jente som dere har lyst å bli bedre kjent med? Eller hva foretrekker dere jenter at vi skal si?
Selv er jeg 35 år. Har hus,bil,hytte og en god inntekt.

Svært så vanskelig det er å finne deg da ;)

Ok, kanskje en litt annerledes "sytetråd" enn hva som er vanlig (men fremdeles en sytetråd haha), men jeg irriterer meg litt over å ikke bli blokkert.

Jeg har vært her et par år nå, og har nesten full oversikt over jenter som for meg er aktuelle å kontakte (hvem jeg finner interessant, som ikke er way over my league, i mitt område, osv.). De aller fleste aktuelle har jeg allerede kontaktet og det har altså ikke ført til noe mer. Tross alt derfor jeg er her fremdeles.

Men nå og da dukker det opp noen jeg vil kontakte. Kanskje en ny bruker, noen som endelig har fått profilbilde osv. Men samtidig tar det litt tid mellom hver gang. Kanskje mange dager, eller noen uker, for “utvalget” er begrenset ettersom jeg ikke ser etter hvem som helst, og samtidig prøver å være realistisk mtp. hvem jeg kan være interessant for.

Når jeg først finner denne jenten jeg vil kontakte, så gjør jo jeg mitt for å forfatte en enkel og hyggelig førstemelding uten å overkomplisere ting. Gjerne et par-tre linjer, og gjerne med litt humor osv. som jo alle etterspør (meg selv inkludert).

Når det så er slik at det kan ta lang tid mellom hver gang jeg finner noen å skrive til, så håper jeg også litt ekstra på kontakt, og håper derfor selvfølgelig ekstra på å få svar nogenlunde kjapt.

Jeg har ingen problemer med å bli avvist, for en avvisning er jo også et svar. Hun kan gjerne være frekk og stygg og kalle meg fæle ting. Da vet jeg hvor skapet står. Standardsvar med avvisning? Helt ok. Ingen svar i det hele tatt? I utgangspunktet ok. Ingen svar er jo også et svar. Med 1 vesentlig forskjell fra de andre: Det er ikke et definitivt svar før det har gått en stund, for folk bruker ulik tid på å svare på en melding. Jeg har opplevd alt fra 1 min etter meldingen var lest, til 3 uker. Flere ganger bortimot en uke.

Derfor trodde jeg at jeg var lur da jeg første gang begynte å avslutte åpningsmeldingene mine med no ala "Er du ikke interessert i kontakt setter jeg stooor pris på å bli blokkert slik all tvil er ryddet av veien :)”

Har vel sendt ca 10 meldinger med en slik avslutning. Alle er lest, alle har besøkt profilen min, bare 1 har blokkert meg. Ingen har svart.

Har vært her en måned nå, og har observert flere meldinger til meg som jeg etterhvert har skjønt at de er falske profiler. De blir slettet av Sukker etter en viss tid også, men jeg er overrasket over at det er så mange. Har googlet noen og til min overraskelse funnet ut at dette er big business for mange, særlig i Nigeria. En var ganske morsom da han søkte en kvinne som gud fryktet.... tydelig at google translater hadde vært i bruk der, ja.... Nå er jeg ganske skeptisk til alle typer meldinger jeg får inn. For de som er interessert, finnes det sider der man kan teste/søke om samtalepartneren er juks.

hei :) har leita litt frem og tilbake her "inne" men lurer på hvor man kan slette profilen sin? har sagt opp automatisk fornyelse og fått beskjed at det sies opp 11 sept,slettes profilen automatisk hvis man ikke fornyer? på forhånd takk :)

Hvem vil være mine sexslavinner?

Jeg har erfart og sett jenter i forhold som kan nekte typen å gå ut sammen med gutta eller whatever. Det virker også som at der er vanlig og at mange finner seg i det. Jeg synes man må være psykopat for å nekte ett voksent menneske å gå ut. Er det menn som sier det er de med en gang psykopatiske kontroll freaks. Til de jentene som nekter typen sex fordi han går ut...lavmål ;)

Dett var dett! Hvil i fred!

Skrivefeil er vanvittig lite tiltrekkende, det er jeg helt enig i.
Kan sikkert være synd å ekskludere noen på bakgrunn av det- og selvsagt kan det gå litt fort innimellom på dette tastaturet...men allikevel; for mange skrivefeil gjør at denne jenta ser en annen vei ihvertfall...

Uhøffelig?

Siste svar sø. 18 aug. 2013 17:10 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym For stygg?

Jeg lurer på en ting, om en setter X antall hjerter til forskjellige jenter (ja, jeg er gutt), hvor er det da ingen som setter tilbake?

Er jeg faktisk så stygg at selv ett klikk på ett hjerte vil noen gjøre?

Må jeg sende meldinger eller smile fjes i plassen?

Flere som har det slik?

Ikke det at jeg blir så påvirket av dette, men det er klart det setter en støkk i en.

Hva er det som gjør det så irriterende med skrivefeil?

Hvorfor mener mange dette er turn off?

Eg synes sukkerforumet her er ein utmerka plass for å ta sine første baby-step når det gjeld det eg meiner med rett handling. Med rett handling meiner eg at du handler i tråd med dine innerste verdiar.

Her er reglane eg lever etter:

1) Berre skrive ting du kan stå inne for.

2) Berre skrive ting som du trur kan hjelpe deg sjølv eller andre.

3) Berre delta og besvare konstruktive spørsmål og henvendelser.

4) Halde fram med å skrive ting du står for og som du har lyst å skrive om uansett respons. Ta til deg konstruktiv tilbakemelding og så er dette berre å kjøre på og gjere akkurat som du vil.

Hei, jeg lurer litt på blokkeringsfunksjonen:
1. Hvis jeg blokkerer noen, vises fortsatt profilen min når man søker ol.? Jeg har på at man ikke skal vise match under 70.
2. Hvis noen blokkerer meg, som jeg har sendt melding til eller sendt hjerter til, forsvinner de fra oversikten over hvem jeg har sendt hjerter til og besøkte profiler osv?

Ellers synes jeg at det er litt teit at man må inn i profilen for å blokkere, er det noen vei utenom?

Småsyk etter litt for mange drinker i går.
Kosedressen har kommet på, brus og snop har kommet på bordet...
Alt ligger til rette for en perfekt restitusjonskveld. Men jeg er sååååå kosesyk.
Det slår aldri feil. Jeg går alltid rundt og er småkåt hele dagen etter fest..
Det perfekte nå, hadde vært om Sugardaddy kunne synke ned mellom knærne mine og slikke meg til en befriende orgasme!!!

Hvordan blir du dagen derpå?

...når de ikke takler et høflig avslag på meldinger ;)

Jeg har vært medlem til og fra her inne i ca 2 år, og det er klart at det er mange av de samme profilene som er her når jeg aktiverer profilen min etter en pause.
Og han jeg sendte et høflig avslag til er en av dem... ;) Svaret jeg fikk i retur var at jeg var et naut.. og at hvis jeg som alenemor trodde jeg kunne velge fra øverste hylle, så fortjente jeg ikke noe annet enn å bli blokkert.

Hahaha... kunne ikke annet enn å le. Snakk om sur og bitter! ( og desperat kanskje?)

Hjelper ikke med et høyt matchtall om jeg ikke finner resten av profilen interessant....

Det er veldig lett å dømme andre mennesker. Det er jo litt synd for dei, men mest synd er det for deg sjølv.

Eg har tidlegare ofte vore sånn at eg satt merkelapper på andre folk: Tjukk, tynn, pen, stygg, dum, taper etc etc. Saken er at når du deler inn verda i slike mennesker, og når du deler ut folks begreper og livsfilosofi i slike begreper og kategorier så påfører du deg sjøvl ein god del lidelse.

Du sett visse folk under deg, og visse folk over deg. Du forakter visse typer utsegn og liker andre typer utsegn. Du kjefter på nokon, og roser andre. På denne måten blir du på ein måte slave av andre folk og av deira tanker og uttrykk. For kvar gong X dukker opp eller Y tema kjem på banen så får du ein negativ reaksjon, du føler for å spotte vedkommande kanskje høgt og om ikkje det så iallefall inni deg " ha", tenker du, " for ein dumskalle. Eg har mykje betre jobb enn han, så han burde berre passe seg og vere litt meir audmjuk." Dette er ikkje nokon god stad å vere i og du tiltrekker deg ikkje andre mennesker når du er foraktfull, negativ, dømmande etc etc.

Eg har merka at når eg verkeleg kjenner etter så er eg langt meir dømmande enn eg hadde trudd. Dømminga skjer stille og umerkeleg dei fleste gongane.

Mange av trådane på sukker her er eit utmerka studie i dømming, stempling, forakt, hån, spott, "morosam" spott, latterleggjering av andre etc etc. Denne prosessen skaper berre tapere. Og den som kjem med alt dette er eigentleg den største taperen. Han/ho blir ulykkeleg, dømmande og bygger sitt liv på ustø grunn.

Følgjeleg er det lurt vere open og aksepterande. Gi ros til det du liker og ikkje bruk tid eller krefter eller ord på det du ikkje liker.

Søndag!

Ingen svar
(mann 29 år fra Vestfold) Privat melding

Endelig søndag, dagen da ingenting skjer og jeg kan med god samvittighet strekke meg ut på sofaen med ps3en etter en lang arbeidsuke på jobb og frivillig arbeid i hele går.
Hva skal du i dag?