Sukkerforum

Noen andre enn meg som har opplevd at dater som blir avtalt litt frem i tid som regel ikke blir noe av:) Enten det gjelder en konkret dag eller litt sånn uformelt om en ukes tid. Tyder ofte på at man er andre eller tredje valg og at det er noen andre dater som skal avklares først.

Opplever dere jenter også dette?

Må man påpeke dette?
Selvklart for meg men jeg er blitt provosert av sånt i profilene.

Blir jeg altså nr. 2? Eller nr. 3 hvis det finnes 2 barn?

Ja, jeg har et forslag men tør ikke si det...:)

Noen som vil være med ut å ta en utepils og sjekke livet på byen ikveld? Oslo

Noe jeg har fundert på er; hva som får noen jenter til å legge ut bilder, som profilbilde eller i fotoalbumet, av seg selv med puppene hengende nesten ute av det lille som holder dem på plass. Samtidig som dem søker etter seriøse forhold.

Dette er på ingen måte en sytetråd. Jeg bare er nysgjerrig på hva som får noen jenter til å gjøre dette.

Disse bildene vil ofte ikke tiltrekke seg det dem skrive dem er ute etter, for min del så sorteres disse fort nedover i bunken. Ikke det, jeg liker pupper like mye som enhver mann, men det blir litt for mye av det gode på en måte.

Noen andre som har innspill? :)

Er mektig lei alle de som besøker min profil som ikke selv har profilbilde eller bilder av seg selv i album. Hva innbiller dere dere? Tror dere virkelig at vi med bilder ønsker kontakt med dere uten å vite hvordan dere ser ut??
Er til og med de som kommenterer at jeg har fine bilder...er vakker osv....Synes det rett og slett er frekt! Når de ikke tør vise trynet sitt selv!
Så et tips til dere pysene: Legg ut bilder, og vis hvem dere er! Da kan det i hvertfall hende dere får et svar...om ikke annet en høflig avvisning:)

Kunne tenke meg selskap på sykkeløkten min i dag.. Bare å si i fra om du vil være med :) supergod form er ikke ett krav, men fint om du er med i ca 4 timer :) Tenker en tur da på ca 10 mil :)

Har lyst til å dra en tur, og det hadde jo vært hyggelig å ha noen å henge med :)

Tenker dere at det å sette et hjerte er en tilstrekkelig innsats for at dere skal sende en første melding eller forventer dere en melding?

Hvem har finest kropp av disse? Kom gjerne med innspill om dere foretrekker noen andre.

Brad Pitt i Fight Club: http://www.averagemarrieddad.com/wp-content/uploads/2012/10/Brad-Pitt-fight-club -body.jpg
Edward Norton i American History X: http://1.bp.blogspot.com/_wjOeNTRwpT8/TSIHx9p9tTI/AAAAAAAAAYY/f9O4bXVRc_E/s400/N orton%2BX.jpg
Tom Hardy i Warrior: http://1.bp.blogspot.com/-yQ1rv8l1Z_U/UGxxRFU7bQI/AAAAAAAAA3c/XFt0EAC5iw4/s640/T om-Hardy-Warrior.jpg
Jay Cutler: http://bodybuilding.com.do/wp-content/uploads/2010/06/Jay_Cutler.jpg
Vin Diesel: http://1.bp.blogspot.com/-1eREZbiRXtE/TmRZIcPPZgI/AAAAAAAAADY/0la5mu-hlh4/s1600/ vindiesel.jpg
Ryan Gosling: http://www.heatworld.com/upload/139241/ryan_gosling.jpg

Er jeg unormal som allerede gleder meg til jul? Det er forsåvidt veldig tidlig enda, men allikevel så er det så mange ting jeg gleder meg til. Den varme tiden man tilbringer med familien, tv-seriene som går på barne-tv og tv2 (syns ikke tvnorge har så mange koselige juleserier), filmene som går rett før, under og etter julaften. Kirkebesøket før middag, grøten, lukten av juletreet. Pynting av juletreet, lille julaften. Julemorgen.

Ah... er jeg unormal?

Har vært på noen dater med en fyr og funnet ut at det ikke var det helt store. Dette gav jeg beskjed om og det gikk veldig greit! MEN så fjernet jeg han etterhvert fra facebook, og DA ble han sur da...

Hadde du blitt sint om jeg fjernet deg fra facebook etter en mislykket datingperiode?

Jeg har vært her en måned ca. og er ganske ny på sukker. Jeg føler det er en ganske seriøs side så langt men det som
plager meg litt nå er at ingen svarer når jeg prøver å ta kontakt. Skriver bare litt om meg selv og refererer til noe på profilen til den jeg
prøver å få svar fra. Jeg har ikke hatt noen lykke så langt med noen svar i hele tatt. Så det jeg lurer litt på er det så vanskelig å svare her eller er det noe jeg sier galt. Er profil bildet mitt litt uheldig, jeg har flere bilder på albumet. å jeg er litt usikker på hva får en jente til å faktisk bare si hei tilbake og starte en samtale liksom. Det hjelper jo ikke å være helt stille, det får mann jo ikke stort utav.
Kan hvertfall prøve å bli litt kjent kanskje det klaffer etter litt info. Jeg tenker bare at det er vel derfor de har laget profiler her for å komme i kontakt med andre, men hvis man ikke vil ta kontakt tilbake er jo hele greia litt bortkastet føler jeg. Noen tips what do i do wrong people?? ;-D

Hva er ditt brukernavn og hvorfor har du akkurat valgt dette navnet?

Mitt brukernavn tafkap er selv en forkortelse for the artist former known as Prince. Altså Prince(Purple Rain)
Hva er dere historie bak deres kallenavn?

Både i platonisk og romantisk øyemed er det lurt å oppretthalde sin eigen sjølvrespekt. Då kjem ein lengst og djupast.

Hva trigger deg til å sende en melding når du er inne på en profil? :)

Synes at det er vanskelig å få kontakt med damer her inne, særlig fra eget fylke Nordland. Lurer på hva jeg gjør feil. Eller ikke gjør....

Man blir så hardbarket og ugjennomtrengelig etter en stund som håpefull nettdater. Man leser side opp og side ned over alle de umulige kvinnfolka som ikke svarer og de ubrukelige mannfolka som er ute etter kortsiktig andrehåndsonanering. Sidene kryr av nyskilte, single, redde, uklare og usikre mennesker som prøver å treffe blink, uten å vite hva de kaster og i hvilken retning de må kaste, blinken virker til å være langt ute av syne, det er mørkt og man har ikke skikkelige dartpiler.

Hver gang vi skriver en melding så dør en leprechaun av stillheten og støvet som lander i vår innboks. Jo nærmere man bor, jo vanskeligere er det å treffe blinken, det er som om geografisk nærhet egentlig er det røde feltet i midten. Vi kaster kniver, synåler, økser, dartpiler, bowlingballer, q-tips og pinsett, men ingenting treffer, kanskje i beste fall får vi to poeng. Noen ganger er det som i barndommen når man egentlig ikke kunne kaste særlig bra, og pila gikk i gulvet eller i en slapp bue før den traff veggen like over gulvlista. Noen reagerer med kaste alt de har, mens blinken får fylleangst og pakker seg inn i bobleplast for å stenge verden ute. Andre gir opp og setter seg i baren og ler. Plutselig kjenner de ei pil i ryggen og tenker hva i fondue var dette? Snur oss rundt og ser at rommet er fullt av paniske mennesker, høye på livet og tynn fjelluft som står og kaster i alle retninger. Det er som en kombinasjon av blindebukk, snurreleker, drikkespill, dart og rubriks kube, en umulig oppgave som skal løses mens vi egentlig er utslitte, svimle, lei og bare vil hjem – må bare kaste en runde med synåler først.

Jeg synes det er helt greit at jenter har stor rumpe. Stor rumpe kan være stor og utrent, som ikke er så bra, eller stor og trent, som er bra. Hvis jeg har diskutert noe av rumpe-relevans med jenter, så har det hendt at det nesten glapp ut av meg: "men du har jo også stor rumpe". Jeg klarer akkurat å stoppe den dumme hjernen min før den plaprer det ut... men uansett... hvordan ville du tatt det hvis en mann påpekte at du hadde stor rumpe?

Suzanne Svanevik ble visst snurt av at noen sa hun hadde stor rumpe...men hallo..hun har jo litt stor rumpe! Hvorfor må man ta seg så nær av dette?

http://www.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw

Hei, jeg oppretta profil her inne for noen dager siden, dette med nettdating er nytt for meg og jeg er ikke helt sikker hvordan en profil som min vil bli mottat.
Hva mener dere andre her inne, er det for drøyt å gå til dette skrittet eller kanskje det er andre meninger og synspunkter?
Dere kan jo gå innpå profilen å lese selv, alle detaljer er å finne i den!

Hei! Har ei jente her som er 20 år, langt rødt hår, rocka stil, nerdy/geeky humor og kjempesøt som ønsker en blinddate snarest!!!! Hun har ikke bruker på sukker, så derfor vil hun ikke vite hvem du er, og alt vil være en eneste stor overaskelse! Hun søker gutt alder 20-25 fra Trondheim, som er hyggelig, positiv og VELDIG UTADVENT!

Send meg brev hvis du er interessert! Så tar vi det derfra! Hugs fra Annekatten!

Hvorfor er det så viktig for oss mennesker "å finne noen"?

Hva er det som gjør at DU faller for noen, hvilke kvaliteter har de, hva er det disse kan bidra med i ditt liv for at det skal bli enda litt bedre? :-)

Dette er en gladtråd (men seriøs), så undertegnede setter umåtelig stor pris på en positiv vinkling og positiv innstilling til verden i dag. Omtal hverandre med respekt etc. kort sagt oppfør dere! :-)

Mens dere tenker kan dere jo for eksempel høre på denne, blir dere ikke glade da så vet ikke jeg :-D

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

Et spørsmål til gutta. Hvordan ville du reagert hvis du datet en dame på 40 med sillikon pupper? Vi snakker ikke store og unaturlige......men normal størrelse.
Er det positivt eller negativt?

Hva er deres erfaringer? Tips og råd?

Vi er innenfor det samme tiåret begge to, så aldersforskjellen er ikke sjokkerende stor. Jeg skulle gjerne visst litt mer om hvor moden han er ift alder på forhånd, men jeg må kanskje bare hoppe i det for å finne det ut?
Er forsåvidt første gang jeg har en date med en yngre mann, er derfor jeg søker hjelp fra orakelet. :)

ADHD

Siste svar on. 24 juli 2013 02:07 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Flux

Er det noen her med noe kompetanse rundt ADHD? Jeg er ganske sikker på at jeg har ADHD, men er usikker på hvordan gå frem for å få dette bekreftet.
Også usikker på om det er noe poeng, og på hvilken måte det vil påvirker hverdagen min om jeg får en diagnose.

Er det vanlig for voksne å bruke medisin for å kontrollere ADHD?

Anyone?

Noen jenter/damer her inne som skal til Ibiza i løpet av den neste uken?
Jeg og kameraten min vil gjerne treffe noen damer som vi kan spandere skamløst på (og vi forlanger ikke så veeeeeldig mye tilbake). ;)

Sjelden jeg blir så forbannet av nyhetsartikler, men oppfordrer dere til å ta 5 minutter fri fra tullekommentarer og melde dere inn i støttegruppen for Marte på facebook. Om ikke annet så er det en liten trøst for familien og Marte å se at vi bryr oss og et signal til politikerne hvis vi blir mange nok.

https://www.facebook.com/groups/releasemartedeborahdalelv/?hc_location=s tream

PS! Skulle ei dame her inne finne på å foreslå Dubai som romantisk reisemål så er ikke jeg rette personen å date!

Hva liker dere å spise til lunsj i sommer varmen? :)

Hei.
Er det en trivelig dame her inne som vil ha det litt gøy i Oslo? Er jo her på ferie i tre uker, og hadde vært interessant å treffe noen :)
Gi meg et pip da vel.. ;) OJ

Det er noen her inne som har postet på forum med pseudonymet jeg bruker..
Jeg vet ikke hva formålet med det er. De setter bare seg selv i et dårlig lys.
Eller så har de problemer, ønsker å skjule seg, gjøre det kjipt for andre...
Det er ikke lett å rakke meg av pinnen så lett, men jeg tenker på andre som kanskje har blitt utsatt for det samme.

Skjer det flere ganger så kontakter jeg sukker og ber om de kan sperre IP-adressen til vedkommende.
Hvis ikke får jeg ta til takke med sukker og finne meg en annen dating-tjeneste. Noe jeg lite akter å gjøre. Det skal mye mere til enn som så.

I morgen utløper mitt supermedlemsskap så da forsvinner jeg fra sukker.no:)

Jakten min er over. Jeg har funnet min prins charming. Hadde jeg ikke truffet ham IRL så hadde jeg ikke vurdert ham engang pga alder:) men ti år eldre er faktisk ikke noe problem for meg:))

Jeg ønsker alle medlemmer lykke til med å finne det de søker:) gå ut og nyt været! Flørt og kos dere:)

Takk til alle som har skrevet på forumet:) takk til alle som har provosert og engasjert meg:) spesielt takk til de som har skrevet gode innlegg med tankevekkende innhold:)

God sommer:)

Jeg har vært på stranda med familien og ble flørtet med av en handsome fyr mens jeg tulla med tantebarnet mitt, endte med et nytt nr i telefonlista!
Jeg har kosa meg maks med familien, med god mat,bading og masse latter :D

hva har gjort deg glad i dag?

I det siste har jeg skrevet med flere som bruker lang tid på å svare. Dette er ikke førstemeldinger og med lang tid mener jeg dager/over en uke etter at meldingen er lest. Kanskje har jeg bare hatt uflaks, eller det er ferietid, men uansett vil jeg komme med et par refleksjoner i forhold til hvordan jeg opplever det.

- Jeg var kanskje interessert i starten, men interessen daler svært raskt når du ikke følger opp og reagerer med å svare tregt selv
- Jeg ser at du er online støtt og stadig, så ikke prøv med at det har vært hektisk, eller at du har vært offline en periode
- Jeg vil starte andre dialoger og du havner bakerst i "køen", i tillegg blir det lett litt kluss når jeg plutselig må forholde meg til seks-syv dialoger samtidig når du til slutt dukker opp
- Send heller en liten kort melding om at du er opptatt i øyeblikket og at svaret derfor vil drøye

Mange vil sikkert hevde at disse ikke var særlig interessert i utgangspunktet. Det samme tenker jeg. I et forsøk på å få en avklaring på slike dialoger har jeg derfor begynt å foreslå en date når det har vært stille en stund. Til min overraskelse er da svaret "ja", men jeg har blitt så lunken til det hele at jeg er usikker på om jeg ønsker å møte deg.

Skumle greier...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym loffen

Men det er ingen spøk, men dokumentert og autentisk fakta. Måtte bare spre det en plass:p

Ikke svelg den blå pillen folkens (for dere som husker matrix;))

http://www.youtube.com/watch?v=dSXlKdWF5HE

Må du?

Siste svar ti. 23 juli 2013 01:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym maarud

Må du la ham holde deg så tett inntil seg?
Må du krype inn i armene hans og smile opp mot ham på den måten?
Må du kysse ham igjen og igjen?
Foran meg?

Det inntrykket du gir ut til verden er ofte helt annerledes enn du selv er klar over. Mange føler seg ensomme med sine tanker, usikker blant mennesker og tror de er alene med å ha det sånn som de har det. De andre fremstår så modne, voksne og selvsikre. Det ser ikke ut som de har problemer i livet og alt virker så naturlig for dem. Jeg tror verdensbildet vårt hadde sett helt annerledes ut om vi leste tanker og så bak fasaden til «de andre» for egentlig har de aller fleste mennesker de samme tankene som deg. Spesielt tror jeg det er mange single som går rundt og føler seg utenfor fordi de ofte er ensomme, aleneforeldre som sitter alene på kveldene når barna har lagt seg og single som opplever at «alle andre» single er så aktive og finner på så mye gøy. Samtidig går mange av de aktive single rundt og ønsker at de kunne ta det litt mer med ro med litt mer familiekos. Man får ofte fokus på ting man savner i livet, eller opplever som mangler – akkurat samme prinsippet som når man er sultne, så legger man merke til alle spisesteder og reklamer om mat.

De aller fleste mennesker er sterkere enn de tror selv. De aller fleste er lykkeligere enn de er klar over. Hvordan skal man da kunne se seg selv uten å være påvirket av omverden? Det viktigste er kanskje å innse at omverden er «falsk» ikke med vilje, men vi viser alltid frem våre sterkeste sider i det offentlige rom. Skriv ned så mange positive ting du kan om deg selv, se på listen, hva ville du sagt til den personen, om det var din beste venn, og vedkommende følte seg utenfor? Prøv å se deg selv slik verden ser deg. Det vil si at du tar bort tankene, fokuser på det som er observerbart fra utsiden.

De aller fleste mennesker jeg har blitt kjent med har fantastiske unike egenskaper, det har du også. Stol på deg selv, ha troen på deg selv – det er lov å synes at man selv er bra nok! NÅ – skriv en melding til drømmedama/mannen og drit i om du får svar eller ikke, det er ikke det som definerer deg.

Jeg hadde en dialog idag om likestilling, Pornopung, og hvordan samfunnet er mtp samspillet mellom mann og kvinne.

Det var dette med skytsgravekrig mellom kvinner og menn, gutter og jenter, sytetråder om det ene og det andre. Så fikk det meg til å tenke litt.

La oss ta for oss noen tanketråder:

1) "En kvinne kan spørre ti menn på byen om de vil være med hjem å ha sex, og få mange "
2) "Kvinner blir horer, mens menn blir kule"
3) "Kvinner i større grad er avhengig av å ha følelser inni bildet for å ha sex"
4) "Det blir likt for begge kjønn når karene blir eldre"
5) "Kvinner ødelegger menn gjennom avvisning. Og ødelagte menn ødelegger kvinner" hå hå hå, denne er FOR saftig for en evt diskusjon.

Mine tanker:

1) La oss anta at kvinner styrer markedet. Med dette, forkaster vi alt som har med alder, aldersforskjeller, livserfaringer til de enkelte, og karakter egenskaper. Vi generaliserer. Kvinner styrer markedet og hva så? Jo, en kvinne kan faktisk spørre ti menn på byen og få de med seg hjem. De velger fra øverste hylle. Konsekvens: menn under den øverste hylla blir bitre og aggressive fordi noen andre blir valgt framfor dem. Dette fører oss over til punkt #2.

2) Damer er horer, mens menn er kule. Dette konseptet (_antar_ jeg) er skapt først og fremst av menn. "Du gjorde meg vondt. HORE!". Konsekvens: kvinner blir enda mer sikre på sitt valg. Yupp, øverste hylle er trygg og er riktig. "Du ser jo hva som skjer nedover der?".

Menn som knuller rundt? Man blir sett på som Alpha-male dersom en klarer å forføre og ligge med mest mulig damer.

3) Det er ikke til å stikke under en stol at kvinner ER avhengige av følelser for at sexen skal være god. Antar jeg. Hva vet jeg, jeg er bare _en _ kar. Det er hvert fall det min erfaring tilsier. Det skal dog sies at jeg har også møtt kvinner som er "guttete" i hodet og tar sex for det det er, uten å tilføye noe ekstra (denne setningen er en G R O V generalisering).

4) Det blir likt for begge kjønn når menn blir eldre. Kanskje du har rast fra deg, ligget nå med 100 damer, been there done that, og ønsker noe mer håndfast enn et ligg. NÅR det kommer, er nok individuelt, men det kommer og når det gjør det, så kommer følelser plutselig inn i bildet.

Sist men ikke minst, the juicy beef of this whole post:

5) "Kvinner ødelegger menn gjennom avvisning. Og ødelagte menn ødelegger kvinner".

Har akkurat hatt en diskusjon med et par venninner om sterke kvinner og deres relasjon til menn.... Eller kanskje snarere menns relasjon til sterke kvinner.... Det gjør at jeg sitter her og lurer litt....

Hva ville du som mann gjort hvis du møtte....

-En dame på 40 som ser ut som om hun er nærmere 30 både sinn og skinn, med barn og egen leilighet.
Som har det meste av verktøy og kan bruke det.
Som monterer sin egen kjøkkeninnredning. Setter opp sine egne taklister.
Bytter sine egne dekk på bilen. Planter sin egen hekk.
Kan lukeparkere på et forsøk. Kan spikke seljefløyte og dandere en blomsterbukett.
Som studerer med et karaktersnitt på A. Meget intelligent, empatisk og "bare snill" for å sitere de mest brukte superlativene om nevnte dame.
Som har nære gode venner. Som har det meste i livet på plass. Er velordnet og ressurssterk. Som er reflektert, egenrådig, humoristisk, lidenskapelig og dønn ærlig. Som trener en del, som er atletisk og pen. Som kan både lytte og reflektere. Som er litt sjenert.

En tvers igjennom flott dame med det meste på plass og litt til.....

- Ville du løpt mot.... eller fra?
- Og hvorfor?

Hei, da jeg måtte avbryte turen min i Nord-trøndelag pga drittvær, så kjenner jeg at det kribler litt i beina mine etter en tur i fjellet..

Jeg tenker at jeg drar først opp på Gaustadtoppen, men vurderer og få med meg andre fine turer også, enten innover hardangervidda eller andre greie topper..

Noen som har tatt noen turer opp i disse traktene og kan komme med gode forslag? kjører bil, så a til b må ende opp på samme sted!

På forhånd takk!

Noen som vet?

Stengt ute? Opererer under annet nick? Kanskje han er psycho og nå er en "annen" her inne?

Hehe, stakkars noen menn som ser på profilen min. Ser de halveis freaky ut, begynner jeg å innbille meg at kanskje er Kåre og får helt fnatt haha.

Hvor ble han av? Kåååre

Er det ei dame som vil ha meg på overnatting i morgen kveld i oslo ?

Fikk beskjed fra Sukker om at den betalte perioden straks er slutt.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg, ønske alle lykke til, og en fortsatt strålende sommer.

alkohol

Siste svar ma. 22 juli 2013 02:43 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym gladfyll

alkohol får frem de beste sidene i folk. man tenker bra om seg selv og andre.
snakker ikke om grøftefyll, men litt hverdagsberuselse.
noen glass vin og et par cognacer. yep:)

Jeg vil få ønske dere alle en herlig natt enten om dere skal være våken eller til dere som skal sove:)

||

Siste svar sø. 21 juli 2013 22:47 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym fuvv

Nesj, etter ca 2.5 år her er det vel bare til å innse at ingen er ute etter en tynn, litt over gjennomsnittlig høy dude med rødt hår? :) Hvor kan en lære å bli flink til å plukke opp folk fra byn? Det virker jo som at det er en del enklere om en bare kan kodene :)

Jeg er av person en så kalt handymann. Liker Jakt og fiske og abeide med tre (treskjering dreing møbelsnekring ) mange av møblene har jeg laget selv.Jeg får en del oppmerksomhet på messer. litt nysjerrig er dette Turn onn eller turn off ?

Så hva skriver man egentlig til ei dame. Det er jo ingen som svarer. Man sender noen få meldinger til en og annen dame. Får ikke respons, ikke engang: Hei, så hyggelig at du tok deg tid til å lese profilen osv.. Kanskje man får mer respons hvis man massesender ut meldinger,,,

men hva skriver man egentlig til de.....
tenk hvis man bruker veldig mye energi på å skrive til ei, får respons, men deretter finner ut at det kanskje ikke var rette dama allikevel. det er så chill å la være...

"Fyllevas"

Siste svar sø. 21 juli 2013 14:47 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym En snurr

Hva syns folket om såkalt "fyllevas"? Jeg elsker å ringe folk (som gjerne ber om det) å prate masse tull og ha en god samtale når jeg er på en snurr, men jeg syns også det er kjenpekoselig når andre ringer å gjør det samme med meg:D Hva syns dere? Jeg er i slutten av 20-årene, så det er gjerne alt mellom himmel og jord som blir omtalt, ikke bare hvem som var kjekkest eller diggest på byen. Hva syns folket? Fyllevas: Yay, or Nay?

Det finnes mange måter å se tilværelsen på, de fleste bildene er ganske håpløse.

Jeg foretrekker å se på meg som en badeball i en foss. Jeg kan egentlig ikke styre retningen, men ta meg for slik at jeg unngår de verste slagene. Som sagt, de fleste bildene er håpløse.

Jeg var sammen med en kvinne noen år. Det var intenst, og vi trodde vi var i mål. Men livet er nå en gang slik livet er, og vi mennesker er lite flinke til å ta vare på hverandre. Vi gjorde noen forsøk siden følelsene var så sterke og noen ting opplever man bare èn gang. Men sårene var dype og hjertene slitne. Så fossen drev oss fra hverandre,

Jeg ble oppringt av en fremmed mann. Det var den nye mannen. Hun var blitt syk, og ønsket å snakke med meg. Da jeg kom frem hadde hun mistet bevisstheten, snart etter var det livet som glapp. Vi gråt hver for oss, han hulket og jeg måtte holde igjen. Jeg følte at jeg ikke hadde rett til det, siden hun ikke lenger var min.

Han ønsket å bekjenne seg til meg. Fortalte at han følte at han aldri hadde nådd frem, at jeg hang som et spøkelse i forholdet, og at han trodde at jeg var hennes egentlige kjærlighet i livet. Jeg løy og sa at hun virkelig elsket ham. Jeg så at han ble lettet, jeg følte meg tom. Og lurer på om jeg gjorde det rette.

Noen kjærlighetsfortellinger blir aldri fortalt, som gnistrende blader blir de dekket av snø om høsten. Og alt som blir igjen er stillhet. Og det som var er visket ut og finnes ikke lenger.

Men fossen buldrer videre, og alt vi kan er å håpe på en morgendag med litt færre skarpe steiner.

Her kan du legge ut litt skryt av deg selv som du sikkert har fortjent, ikke vær beskjeden! Har du gjort noe fantastisk bra i det siste? Andre folks mening betyr ingenting i denne sammenheng.

Jeg starter med at jeg har hatt eksamen idag og tror jeg sto. Farmakologi der må man ha alt riktig... men kan være at jeg blir felt på avrundingsfeil.. Anyway, jeg er stolt! Hahah!

Hva gjør deg stolt og hvis du ikke har noen grunn så dikt opp en! Gjør deg selv stolt og skriv bra! :)
;)

Skrivefeil er tillatt.