Sukkerforum

Hvor lenge har egentlig folk vært her inne?
Øker sjansene etter hvert eller ser man seg til slutt "lei" på de samme gamle ansiktene?
Jeg er ganske usikker på om jeg ønsker å forlenge medlemskapet.

Why Me???

Siste svar fr. 16 aug. 2013 17:09 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Ikke manif

Da har det seg sånn at 9 av 10 drita mannfolk på byen tror at de eg guds gave til kvinner og at alle vil ha dem. Jeg er jo selvfølgelig den ene stakkars jævelen som ikke har snøring, går rundt å gliser konstant som om jeg nettopp skulle ha lagt værdens største kable i porselensvannet.

Uten en eneste atenne, følehorn eller evne til å plukke opp kvinnlige signaler står jeg der me tenna på tørk og bare gliser. Hvor går liksom denne grensa mellom å være bare hyggelig og å flørte? Selv prøver jeg å være hyggelig med alle andre... så de er sikkert bare hyggelige tilbake.

Jeg er dessverre også evneveik når det kommer til å flørte med det motsatte kjønn, som 1 av 20 gutter er. Når det beste du klarer å hoste opp er: Nei du får kjøbe din egen øl, så vet jeg at jeg har lang vei å gå.

Jeg er temmelig sikker på at jeg har blitt sjekka opp 3 ganger her i livet kanskje, ble litt usikker nå..., har det sjedd flere ganger har det gått meg hus forbi.

1) Etter en lang strabasiøs tur på byn går jeg inn på burger king, noe skal jeg hvertfall få meg i kveld. Inne der er det jo en 7-8 køer, om dette er tilfellet vet jeg ikke siden jeg på dette stadiet ikke kan telle lengre enn til 3. Stiller meg bakerst i en kø, høfflig som jeg er. Etter en stund, er det ei jente som gir meg noen lette spark i baken. Jeg snur meg og hun sier: Har du ikke hørt om køkultur?, smiler og blunker med det ene øye. Jeg kan jo selvfølgeligt ikke blunke med bare et øye, prøver jeg på dette så ser det ut som jeg legger den kabelen jeg snakket om i sted. Med en smil ser jeg litt på henne, legger merke til en liten rø prikk i ansiktet og sier: Har du hørt om Clerasil? Hun ble nesten like paff som meg, jeg snur meg mens jeg tenker... hva i helvete sjedde der??? Vel jeg fikk me meg noe hjem.. burgeren.

2) Sitter inne på en pub sammen med en kompiss, jeg koser meg, tennene å glise er på plass. Jeg og min kompiss er dypt inne i å løse alle værdens problemer, da en utrolig flott blondinne kommer bort til bordet. Jeg hadde lagt merke til henne da vi kom inn, hu sto der me ei venninde. Hun sa hei å lurte på om hun kunne sette seg ned med oss. Hun står nå sånn hallveis bak den ene skuldera mi og lener ser litt over meg. Jeg smiler jo selvfølgeligt, myser litt me øynene og spørr: Hvor gammel er du? Jett?? sier hun... 42 sier jeg, hun blir rak i ryggen å spaserer vekk. Hun var vel knapt en dag over 23, og igjen lurer jeg på hva i helvette så sjedde.

Vurderer å melde meg på sukkerfesten om det ikke er for sent, noen som har erfaringer derfra?

Hei, er nettopp flytta til trondheim og lurte på om noen har noen bra tips på uteplasser for folk i 30+- noen år, der det er lett og bli kjent med jenter.

Festival !!

Ingen svar
(mann 42 år fra Vestfold) Privat melding

På vei ut døra på en lang reise til Bodø.
Bruker vel 3, 5 time før jeg er der, men det er det verdt !!! Skal nemlig på parkenfestivalen !! Gleder meg sykt mye :-D Noen andre som skal dit ? :-) Andre som har hatt noen gode opplevelser på festivaler i sommer ? God stemning, bra band ? Ha en riktig god helg alle sammen rock onnnn !! :-)

Det er en del kvinner som klager på at menn kun er interesser i sex inne her, og gjerne bruker ordet sex før de engang sier hei. Akkurat denne fremgangsmåten kan diskuteres, og det er også klare kjønnsforskjeller på dette området, som er med på å forverre situasjonen.

Det er en del kvinner som mener at menn heller burde være på andre nettsider, sexsider, pga dette. På sexsider er det jo derimot sånn at det er flertall, antageligvis stort flertall av menn. I tillegg er det sikkert sånn at menn må kontakte kvinner der inne også, og kvinner opphøyer seg selv. Derfor er det svært, svært innlysende at menn like gjerne vil finne med seg noen å utføre sexopplegg med på andre nettsider i stedet, f.eks sukker, enten ved å være direkte, eller ved å "spille" ....være hyggelig og grei, men ha mål om kun en ting. Uten å ha noe innsikt i hvordan disse sexsidene fungerer, så vil det sikkert kunne være enklere å finne med seg noen å ha sex med inne her, enn på sexsidene. Dette virker ofte å være et problem for kvinnene inne her, og det er forståelig, men det kommer jo så klart til og fortsette.

Synes dere dette er dumt kvinner?

Sjalu

Siste svar fr. 16 aug. 2013 08:15 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lizza

Jeg merker at jeg blir helt stressa når jeg har sendt noen meldinger frem å tilbake me en fyr i under en halv dag, og han blir sjalu når jeg logger inn på sukker. Eksklusivitet, bare oss to. Vi har aldri møttes en gang, og hvis jeg ikke svarer i løpet av minuttet så er jeg ikke interessert, hvis jeg har vært på sukker uten å si hei til ham, så er jeg tydeligvis ikke interessert i ham, osv osv.

Føler dette er på grensen til Overly Attached

Manif vil leke enda mer. Vi skal leke, erte og provosere hverandre. Man vil ikke være for positiv. Man vil ikke ha det for hyggelig. Jeg er litt usikker på hva denne leken skal gå ut på. Manif will be back.

Noen våkne?

Siste svar fr. 16 aug. 2013 05:54 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Pseudonym1

Får ikke sove, og lurer på om det er noen andre våkne?
Skal på jobb om noen timer, men gleder meg til helg :))

Hvem deltar på datingfester?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sjenert

Heisann folkens! Lurer på om det er noen på rundt min alder (21) som pleier å delta på disse datingfestene, det høres ganske moro ut å være med på noe sånt å bli kjent med masse mennesker så hadde vært greit å vite om det er mange på alle aldere som er med på disse arrangementene :)

Manif vil ha oppmerksomhet. Gi meg oppmerksomhet.
Om ikke blir det bråk:/

Påvirker sukker deg på noen måte?

Hvis man har vært heldig med genene er det muligens hyggeligere for de enn for de av oss som ikke hviler på øverste hylle. Merker at jeg blir litt trist når jeg ikke får særlig respons. Det er klart at man kan ikke tro at man skal bli overøst med respons men det er litt kjipt når man tydeligvis stiller ett godt stykke tilbake i køen. Jeg har alltid sett på meg selv som midt på treet og får hele tiden spørsmål fra folk jeg kjenner om jeg har noe på gang med svaret er alltid det samme, nei jeg har ikke det.

Det er grenser for hvor tynnhudet man kan være men jeg er egentlig ikke det, men det påvirker humøret litt når man ikke føler seg særlig ettertraktet. Det finnes noen for alle sier man og det kunne jeg tro når jeg ser noen som kvalifiserer seg til å være litt lenger bak i køen enn meg som har kjæreste men når man står der alene så kommer tvilen krypende. Jeg er positiv og grei så jeg lurer på om det er noe alvorlig galt med meg som jeg ikke ser selv, at når jeg ser i speilet så kanskje jeg ser en annen og at jeg egentlig er helt forferdelig. Jeg har aldri hatt problemer med å snakke med folk men man må jo lure. Kanskje jeg ikke har selvinnsikt nok, at jeg er ureflektert og derfor oppfører meg på en måte som er rar og som jenter ikke finner attraktivt. Jeg har hatt kjærester som yngre som har vært ganske attraktive og jeg har bare fått lovord for personligheten min, annet enn at jeg kanskje ikke er så veldig åpen. Og nei jeg har aldri vært sutrende ovenfor de som jeg er med dere akkurat nå. Kanskje noen blir styggere etter som årene går.

Hvordan er det med deg?

......og nei dette er ingen GRRRRR sinna tråd slik som en viss person lagde en liten stund tilbake :)

Jeg har begynt å vaske alle klær her i huset med forvaskprogram.
Er dette noe dere damer ser på som et pluss hos en mann? Eller er det sånn at dere ikke kan si det på generelt grunnlag, men at det er mannen man liker, uansett ditt eller datt?

Jag anser att det skall vara lika mycket initiativ om att ta kontakt via sms/tel från bådas sida. Inte bara mannen som skall ta initiativ och sända sms. Jag är oenig med min veninne om detta. Hon anser det är mer mannens ansvar....Jag menar vi har såpass mycket jämlikhet nuførtiden att mannnen inte måste vara den som jaktar. Vad menar du?

Vil du ha sex? - spør de på Dagbladet - og de har fått svar... :)
Det stemmer vel bra med inntrykket mange her på forum har???

http://www.dagbladet.no/2013/08/14/nyheter/psykologi/elaine_hatfield/sex_dis crimination/28700468/

er det bare meg eller er det mye merkelig som skjer med sidene på sukker???

personer som viser seg og være "online" står som pålogget for 3 dager siden...osv..

eller er det et påfunn fra sukker og sette personer online selv om de ikke har vært det på flere dager??

og at når man blar seg seg i online sidene så plutselig hopper man tilbake til høyeste matchtall siden ??

Makan......

Ja, det er bare en enste gang tiden stanser for oss begge samtidig. Grip sjansen da (...)
For det er ikke det å gjøre det samtidig men å gjøre det sammen.

De er vel de eneste som svarer...

http://www.youtube.com/watch?v=vB3WT_XepsI&t=3m32s

;-)

Jeg har lang fartstid på Sukker.Men denne meldingen fra Sukker har jeg aldri vært borti :)

*Et av bildene i ditt album på Sukker.no (bruker {nick}) ble ikke godtatt.
Grunnen til dette kan være at andre brukere eller vi som administerer tjenesten finner bildet upassende.
Prøv gjerne en gang til med et mer passende bilde.*

Bildet om ble fjernet var av meg i action som fotograf..Lue,votter,skjerf og en stor vinterjakke.
Skjønner ikke hva som var *upassende* med det?

Noen som har fått en slik melding fra Sukker før.?Og hva slags bilder har det vært?

Er veldig mange hyggelige og flotte menn her på Sukker! ;) Men jeg kjenner at jeg begynner å bli "litt" lei av menn som må snakke om å "pule" og å være "kåt" etter tredje melding. Hva med å være "litt" sosialt intelligent og utfordre din formuleringsevne? Det sier jo litt om din intellektuelle kapasitet. Du kommuniserer med en kvinne, ikke "kompisen" din. Er det mulig å strekke seg litt lenger, utfordre deg selv på formuleringer? Være litt kreativ og litt mer elegant i språkbruken?;)

Og så klart: Om man ikke liker slikt prat så er man både rigid og selvhøytidelig;) Du som er slik er nok ikke helt min type nei :). Lett på tråden? Vel, disse mennene er vel litt mer enn lett på tråden, spør du meg. Tror de veldig "needy" !

Når man våkner med et smil om munnen etter å ha møtt en ny person. En hærlig date, og oppmerksomme meldinger som etterhvert begynner å tikke inn. Strekker seg i sengen og tenker at dette blir nok en fin dag. Gleder seg til å sjekke mobilen etter nye hint om at man betyr noe ekstra for en annen. Før en innser at det bare var en drøm...

Da logges det rett inn på sukker for å intensivere jakten, for den følelsen, den vil jeg ha igjen - snart :)

Ha en fin dag, folk og troll!

Har dere noen gang sjekket ut 'Online nå' og sett sååå mange flere spennende profiler enn dere vanligvis ser ?
Yess - det har jeg :-)

Andre som sliter med å snu døgnrytmen etter ferien?
Jeg får ikke sove og det er andre natten på rad.
Noen gode tips? :)

Noe som overasker meg er menn i 40 års alderen, altså godt voksne, som ber deg ut på date nummer 2 på førstedaten for den var så hyggelig..Han sender så meldinger de påfølgende dagene, både sent og tidlig..Tonen er god. Det går en dag, så sender jeg en melding.Absolutt ingen svar.

Jeg synes sånt er respektløst!Hva mener dere andre?

Ønsker alle en fin dag, å husk! Ny dag nye muligheter:-)

Faen i helsike! i morgen skal jeg på arbeidet igjen etter ferien. Jeg hater det. Hater oppstarten, hater jobben. Sjefen er ok (fine bryster), men det eneste jeg ser frem tel er hælja og haustferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og ny sommerferie! Fanden heller, dette arbeidslivet tar knekken på meg!

Jeg får av og til meldinger fra dame-profiler.
I utgangspunktet ikke noe feil med det, men er jo ikke en kvinnelig partner jeg søker her inne.

Men når profilen er helt tom, uten bilder... da anser jeg profilen som fake.

Hvordan får egentlig disse profilene opp min, og kan sende meg meldinger? Trodde ikke det var mulig jeg, siden jeg har krysset av at jeg ønsker kontakt med menn...

Egentlig ikke noe problem, siden jeg enkelt blokkerer profilene, men jeg bare lurte.

Jeg stemte nei, vi har nok av annet å bruke penger på.

Lykkes?

Siste svar ti. 13 aug. 2013 23:49 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym blæææ

Er det noen her som har lyktes med å bli lykkelig her inne noensinne?

Er det flere utålmodige (les:ikke desperat) her inne?

Kjenner jeg blir frust og satser på å finne en igjen en vakker dag på den gode gamle måten :)

Savner masse det å være glad i og alt det der...

Flere som kjenner seg igjen???

Her sitter jeg med Mojitoen i hånden og ser på VM i Moskva! Må innrømme at turnusfri er ikke så ille på en slik kveld, ikke noe jobb før natten senker seg i morgen.....
Hva nipper dere i kveld?

Noen som bruker den? Selv synes jeg det er avskruing hvis noen bruker det for å få kontakt men som svar hvis man ikke er interessert er jo kjekt da.

Gis bort

Siste svar ti. 13 aug. 2013 22:44 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym 84. mod

Fint brukt 84 modell mann gis bort ved henting.
Mannen er av kaukasisk opphav, eller hvit om du vil, og relativt velholdt.
Ingen større reparasjoner utført.
Mannen har bestått alle trinn i norsk grunnskole samt en treårig bachelorgrad.
Den og har egen jobb og oppbevaringssted.

Hvis du kunne velge en kroppsdel fra et hvilket som dyr som du kunne få, hvilken kroppsdel fra hvilket dyr ville du ha valgt og hvorfor?
Reglene er at størrelsen må være den samme som dyret har. f.eks. å ønske seg vinger hjelper ikke siden de ikke vil bli store nok til å fly.

Hestekuk for menn er en selvfølge så finn heller på noe annet morsomt.

Det kunne blant annet vært artig med en elefantsnabel, så slapp jeg aldri å lete etter sugerør igjen ;)

Da takker jeg snart for meg her på sukker. Har ikke funnet noen sukkerdamer. Mange seigdamer her inne, men de strekker seg ikke langt. Alt i alt har det bekreftet det jeg visste før jeg meldte meg inn. Man må jobbe hardere her inne en der ute.

Til gutta: Bli flinkere til å snakke med de som er rundt dere i hverdagen. Ikke tilfeldige damer på gate (Ok, av og til de også) men mest av alt de dere er med. Alle damer kjenner en annen dame, som kjenner en annen dame, et setra. Har hat flere møter med venninnene til venninner av meg en via sukker. Et hint og et tips til dere som gidder å lese helt hit. De fleste jenter liker å sette opp gutte venner med jente venner så lenge de liker deg og har tillit til at du ikke vil ødelegger forholdet dems og at du ikke misbruker tillit og venninne.

Til jentene: Ikke vær redde for å ta kontakt med gutta. De færreste biter, og vi som biter, biter ikke hardt. Det er også lov å si i fra om ting du missliker med en profil. Av og til har man lagt ut noen teite bilder eller en dum setning uten å se det selv. Det koster mange svar før man ser det selv. Går an å være snill for godhetens skyld.

Vel da har jeg 9 dager igjen å lese frekke svar og ignorere dem på, så sees vi kanskje der ute på den andre siden...

Good Luck To You All.

Blir man merket med "svarer skjelden" eller noe, dersom man ikke svarer på post?

Noen ganger angrer en på at en ikke har benyttet muligheten til det aller siste farvel.
Eller at en i nyere tid ikke har benyttet muligheten til noe som kan føles mer som det aller siste farvel.
Men det er vel sjelden en føler at en har fått tatt det aller siste farvel.
Det er alltids en gang til en savner og ønsker.
Men da er det som regel for sent.

Dette er ikke for og henge ut noen som har litt mage:)
Men når menn kommer over en vis alder, har det seg sånn da at noen kilo for mye former seg som en ball? Har denne uken hatt 3dater, alle hadde skreve gjennomsnittlig i profilen. Alle hadde mage forma som en ball! Er det kosthold eller alder som gjør det?:)

Ny på nett

Siste svar ti. 13 aug. 2013 05:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym wwwdate =S

Hei.
Hva tenker dere om hvor sosialt akseptert nettdating er?
Jeg prøver det ut for første gang nå. Men kjenner et snev av ukomfortabelhet når det gjelder relativt personlige opplysninger og ikke minst profilbilde.
Målet er jo å finne den jenta der ute som jeg kan dele alt med; og jeg tenker at det er mer realistisk å prøve lykken her enn fylla.
Skader vell ikke å prøve, Noen som har noen innspill eller ble det veldig uklart:P??

For å få god kontakt med ei dame, les profilen hennes, få en følelse av hvem hun er - og vis på meldinger at du finner henne interessant, og noe om hva i profilen du liker (ikke bare bildene, men det hun skriver om seg selv). Vær oppriktig. Vi damer liker, akkurat som dere menn, å bli sett. Vi liker interessante samtaler. Det er greit nok å skrive om sex hvis man får god kontakt med noen, men ikke kom med "Kåt? Mmm.." eller "Lyst til å treffes for å knulle..?" når du tar kontakt. (Oppsøk C-Date hvis du ønsker ren sexdating.) Vi damer blir sjarmert av humor, så en kjapp replikk, gjerne noe selvironisk, er ikke å forakte. Humor er befriende!

Jeg har bare vært her i under en håndfull dager, og fått noen av ovennevnte mldr allerede... Så turn off! Får du god kontakt med ei dame, og det blir naturlig å komme inn på sex etterhvert, så vær nysgjerrig på henne, hva hun liker. Ikke plump ut med alt DU liker, for er hun interessert, så spør hun deg :)

NB!
Blir du avvist? Ikke ta det personlig. Vi blir alle avvist. That's life. Let videre. Ingen har sjans på alle, men alle har sjans på noen ;) Lykke til!

Noen som vet hva musikk som spilles her? Artist?navn?

http://www.youtube.com/watch?v=f3yAql_Ds0Q

Godt å se at noen lykkes med dette her:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/--Det-er-kjarlighet-7277739.html #.Ugk4z5K-1FA

(fjern eventuelle mellomrom som Sukker legger inn i linken)

Hva er det med dere jenter og photoshopping av profilbildene deres?.

Vet ikke om noen av gutta gjør det også, men dere lurer ingen.. noen av profilbildene ser jo ut som pastellmalerier!

Ta heller et par bilder ekstra og velg det beste fremover å gå inn og retusjere eller "blur'e" bildene, det ser bare så fake ut.

Dagens rant.. hehe

...og ingen date!

Massivt bortkastet tid?

Telting

Siste svar ma. 12 aug. 2013 18:42 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym molli

Noen som har forslag til fine plasse å telte strekningen stv-Bergen. Helt ved et vann:)

Flere som har opptil flere jenter som daglig titter innom profilen din selvom du aldri har skrevet til dem?
Som om det faktum at vedkommende ser på profilen min hele tiden gir meg mer lyst til å snakke med dem... Hyggelig at samme person stikker innom en eller to ganger, men hver dag i flere dager er da veldig unødvendig...

Lurer

Siste svar ma. 12 aug. 2013 15:39 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Helge

Er det bare jeg som opplever at det er jeg som må ta kontakt?
Opplever svært lite andre vegen.

Mulig at min profil er lite interessant!

Hva synes dere om de nye Bush trendene? Er det ok at den motsatte kjønn lar bushen gro eller er det best med glattbarbert?

Selv foretrekker det glatt ;)

1. Ikke forvent respons. Uteblitt respons er også et svar.

2. Konsentrer deg om det riktige antallet. Det antallet er 1. Hvor mange som besøker din profil eller hvor mange du skriver til er ikke relevant så lenge du leter etter en person. Da er det den ene som teller, alle andre er uviktige.

3. Ta ikke avslag personlig. Det betyr bare at du har utelukket en fisk – kast den tilbake i havet og sett ut kroken igjen.

4. Husk dette er vindusshopping med stort utvalg, du blir mer kresen her, det blir de du skriver til også.

5. Dette er bare én arena, ikke forvent å lykkes her, spre innsatsen din, gå ut, finn på noe, få en hobby.

6. Se på deg selv også, er det noe du kan gjøre med deg selv for å få bedre agn på din krok?

7. Prøv heller å bli kjent med mennesker fremfor å lete etter den rette. Ikke legg så stort press på deg selv.

8. «Alle nye» klager før eller senere – klaging er veldig attraktivt og sexy – not.. Det er som grønnsaker på tallerken til barn. En positiv holdning er å anbefale, det er sjokoladen.

9. Fyll ut profilteksten på en god måte og ha bilder i profilen – det øker sjansen til å få god respons. Har du ikke bilde? Skriv en kort linje om hvorfor og sørg for en måte du kan formidle bilde(r) tidlig. Hvis ikke vil personen bygge opp et falskt bilde av deg, det er med stor sannsynlighet bedre enn deg, og vedkommende vil bli skuffet når bildet endelig kommer.

10. Ingen mennesker er like, noen liker store, noen liker små, noen liker smarte, noen liker dumme, noen liker meg, noen liker deg. Vær fryktløs, tør å skrive til de du liker, ingen er «for bra» - og får du ikke svar? Se punkt 3.

- Lykke til.

Sitter å leser litt her. Registrerer at flere har 2-3 dater i uka med forskjellige (i dette tilfellet) menn. Dette skurrer litt i mine ører. Klarer dere virkelig konsentrere dere om personen dere er på date med,eller planlegger dere neste date allerede?
For min del, så ser det ut som om dating er en slags sport for mange og ikke et ærlig forsøk om å finne seg en kjæreste.
Jeg hadde aldri vært interessert i å datet ei jente som har planlagt å treffe 2-3 andre senere i uka.

Jeg er mer verdifull enn et tidsfordriv for seriedatere.
Vel, dette var mine tanker om dette.kanskje jeg bare en en gammeldags gubbe i