Sukkerforum

Det er to ting eg har observert i det siste:

1) Dei fleste damer eg obseverer og samtaler med har tilsynelatande meir tru på sine eigne meininger enn det menn har. Desse damene treng ikkje eingong vere vakre, også dei middels pene og til dels mindre pene damene opptrer med ei ganske urokkeleg tru på eigne meininger og synspunkter. Desse meiningane og synspunkta treng ikkje vere spesielt kloke eller reflekterte, men dei blir likevel haldt i hevd av desse damene med ei kullsviartru.

2) Dei fleste menn operer langt oftare med politisk korrekte meininger. Dei politisk korrekte meiningane er ofte forfekta for å "hjelpe" eller "beskytte" kvinner. Har ein først politisk ukorrekte meininger er ein flink til å sensurere seg sjølv i selskap med damer. Tenk om dama skulle bli støtt. Det ville vore forferdeleg.

3) Det er sexy med menn som tørr å vere seg sjølv også i samkvem med veldig attraktive kvinner som ein begjærer. Dette er vanskeleg og noko dei fleste mannfolk ikkje klarer. Dei fleste mannfolk vil gjere og seie ting i samkvem med vakre og middelsvakre kvinner som dei eigentleg ikkje kan stå inne for. Dei vil gjere dette i håp om å vinne damas gunst. Problemet er berre at alle andre mannfolk gjer akkurat det same. Dei fleste mannfolk har denne strategien: Oi, denne dama var hot, no trur eg at eg skal prøve å vere ekstra snill, hyggeleg og superfleksibel overfor ho, og då vil ho sjå at eg og ho kan bli ein match. Men igjen: Kva signaliserer din overdrivne fleksibilitet overfor denne dama ? Den signaliserer at du er svak og at du ikkje har særleg tru på deg sjølv. Du selger ditt eige produkt billig. Du er billig.

4) Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra, beheld sjølvrespekten i mykje større grad. Dei held på sine prinsipp, dei held på sin "kostbarheit", dei lever livet og nyter det utan å vere avhengig av ein mann. Menn burde la seg inspirere av damer på dette feltet.

Når menn tillet seg sjølv å bli brukt for dørmatter for damer, vel og merke utan at damer har bedd om det, så skaper dette grobunn for bitterheit. Du selger din sjølvrespekt og du håper å vinne damas gunst. Sjølv om dette skulle ha fungert (noko det ikkje gjer), så bør du aldri gjere dette.

Min hypotese er dette: Menn med sjølvrespekt blir sjeldan bitre.

Min andre oppfordring er dette: Viss du vil vere snill, ver snill mot alle. Ver snill imot fattige, rike, stygge, vakre, utovertisser, innovertisser, folk på gata, folk med penger, folk med

Hvor er du?

Siste svar ti. 20 aug. 2013 02:38 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillblomst

Føler som alle rundt meg finner seg kjærester hele tiden. Er det jeg som er blitt kresen med årene som singel? Eller er det at ingen vil ha meg?
De sier alltid at den personen kommer før du aner det, men jeg sitter her....venter....venter....vår...sommer....høst...vinter...og årene går. snart så tro jeg ikke at den personen som er skapt for meg finnes....enten det så har vel ei eller annen "stjålet" han.

Kanskje patetisk å dagdrømmer av og til at jeg har en som elsker meg og bry seg om meg...ventende hjemme når jeg kommer hjem. Og gi meg den deiligeste klem og kyss i hele verden, som får bort trøttheten til å forsvinner på ett blunk.

Har dere det også? Eller det er kanskje bare meg?

All your base are belong to us.

... av menn som leker med jenters følelser!
Som holder jenta "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til jenta om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at jenta vil stille opp fordi de vet de har henne akkurat der de vil hun skal være... Spiller ingen rolle om jenta har det vondt pga følelsene hun har...
Hva er det med disse mennene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på jenta? Tror de at de er guds gave til kvinnene? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har ei venninne som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder henne til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

Jeg har truffet en jente jeg gjerne vil be med på date nr2 etter at første date gikk bra. Vi avtalte å møtes igjen uten å planlegge hva vi skulle gjøre. Hva er best å finne på 2 gang, det skal sies at på første så gikk vi fottur?
Tenkte kanskje å be ut på en bedre middag for å fortsette å snakke om alt vi ikke fikk tid til sist gang. Eller er det andre ting som passer seg?
Gjør nesten ikke annet enn å tenke på jenta, så har tenkt å satse skikkelig her;)

Det at det er så vanlig å være på nettet for å søke partner, kjæreste, elsker osv at det gjør utvalget enormt. Det er ikke engang mulig å gå gjennom alle kandidatene i løpet av en formiddag. Hvis det hadde vært like mange stillingsannonser ute, hadde jeg antakelig slitt med å velge ut noen. Kanskje ville jeg fyrt av gårde noen søknader, men tenkt at det ikke var så farlig om jeg kom til intervju eller ikke, for det er jo fortsatt masse søkemuligheter igjen. Jobber er per i dag oversiktlig. Det er som regel et par jobber jeg ser kan passe og som jeg er kvalifisert til. Jeg søker iherdig på disse. Så må jeg vente til det dukker opp noe nytt.

Men her på sukker? Ingen venting. Alltid mer å hente. Her kommer det nye profiler hele tiden. Noen mangler bilde, noen mangler tekst, så det kan være de samme profilene som dukker opp med bilde eller tekst en annen dag. Det er rett og slett ikke mulig (i Oslo i alle fall) å skaffe seg oversikten over de aktuelle profilene som finnes. Er det derfor det er så vanskelig å satse på noen og bli valgt?

Er utvalget så stort at man ikke får valgt eller blir valgt?

Sitter og blar meg igjenom de som kommer opp med matchtall på mangeognitti. Uten hverken profilbide eller album. Online er de og, til og med så er faktisk mange "superbrukere". Regner med at dette ikke er noe nytt fenomen for mange, men hva F,,, skal en gøre med slike? Her sitter mange rundt om i det ganske land som virkelig ønsker seg en bedre halvdel og sikkert føler seg litt dum når matchtallet er mangeognitti. Forstår ikke at Sukker teamet ikke kan ta afære i dette, for det må da gå an å bruke litt av de millionene de får inn av brukere hvert år på å rette opp i slikt. Spørsmålet mitt er bare helt enkelt.
HVA KAN VI GJØRE MED DENNE SAKEN?

Sommerfugler i magen, fornuften forduftet og rosa skyer på himmelen.
Jepps, er forelsket...for en følelse...ahhh :)))

Ønsker dere en fantastisk høst og unner dere alle den følelsen!!
Ingen garantier i livet, men jeg logger av herfra og krysser fingrene at det blir for siste gang:))

Klems:))

fytterakkern og mange sære ,snurpete damer som er innpå her...........hehe )

Etter aktivitet til og fra på diverse datingsider totalt sett de siste 10 årene, har jeg dannet meg en del inntrykk. Når det gjelder Sukker.no så er det en HELT klar tendens til at det svært ofte er manglende eller helt fraværende profiltekst i jenters profil der jenta kan oppfattes som over attraktiv å se på. Hvorfor er det sånn? Har kontaktet flere av disse for å "forske" på dette, og min udokumenterte og subjektive mening er at desto finere jenta er, desto dårligere formidlingsevne har hun.

Er det den gjengse oppfatning at de peneste jentene ikke gidder å skrive noe på siden sin fordi de får nok respons uansett?
ER de giddesløse? Bortskjemte? Dumme? Forventer de å få alt servert på et sølvfat? Er egoet for stort?

Vi kvalitetsmannfolk bryr oss om hva jenta skriver om seg selv. " Er ei blid og hyggelig jente som er glad i alt som er gøy " er heller ikke spesielt spennende, og det første jeg tenker da er at du er dum, det andre jeg tenker er at du kan lokkes til sengs med middels innsats.

Hva mener dere andre?

Jeg skadet meg stygt i en ulykke for flere år siden som nesten tok livet mitt, men etter flere års opptrening fra rullestol til å gå normalt igjen er jeg i dag 100% frisk og i full jobb og fryktelig stolt over hva jeg har prestert. Denne ulykken satte sine spor ved at jeg fikk arr og de er jo synlige om sommeren da jeg går i shorts o.l. Ingen som kan se at jeg har vært utsatt for en ulykke så lenge jeg har på bukse. Hver gang jeg skriver med en gutt og det ymtes frempå at vi kanskje skal treffes snart forteller jeg om denne ulykken og arrene. Enten ender det opp med ingen svar tilbake eller hyggelig melding om at det ikke har noen betydning ,men allerede første kontakt etter at jeg har vært ærlig merker jeg veldig ofte (ikke alltid ) at det ikke er den samme "kjemien" mellom oss lengre. Det kan være så mangt at de hadde andre de snakket med og lett å kutte meg ut når de vet jeg ikke er "perfekt". Jeg har full forståelse at man ikke ønsker kontakt, men noen ganger luer jeg på om jeg kanskje skulle ha ventet til etter det første møtet slik at de i alle fall kan få mulighet å se om det faktisk er kjemi og noe å bygge på. Kanskje man da har lettere for å overse dette med arrene. Hva mener dere, skal jeg fortsette å være ærlig eller skal jeg vente ?Fint med innspill da jeg nå er usikker på hva jeg bør gjøre, kanskje jeg legger for mye i det. Det kan kanskje være veldig overveldende når jeg slenger ut denne historien. I RL tenker jeg ikke så mye over arrene da de er en del av meg og jeg er en person som hverken er bitter eller dveler med fortiden, skjedd har skjedd og konsentrerer meg heller om fremtiden og hva godt den kan bringe, jeg får heller jobbe litt mer en andre for å finne kjærligheten. :)

Kåringer av sukkerforumister.
Hvem er den populære, den smarte, osv ..............??

Etter å ha vært i forhold et par år har jeg denne sommeren vært en del ute og sosialisert meg med venner og bekjente.
Jeg har tydeligvis glemt hvordan man tilnærmer seg damer. Jeg kommer rett og slett ikke på noe fornuftig å si til en jente jeg aldri har møtt før. Ikke er jeg redd for å bli avvist heller. Samme greia om det en sjelden gang kommer en jente bort til meg også.
Hva sier dere til en jente som dere har lyst å bli bedre kjent med? Eller hva foretrekker dere jenter at vi skal si?
Selv er jeg 35 år. Har hus,bil,hytte og en god inntekt.

Svært så vanskelig det er å finne deg da ;)

Ok, kanskje en litt annerledes "sytetråd" enn hva som er vanlig (men fremdeles en sytetråd haha), men jeg irriterer meg litt over å ikke bli blokkert.

Jeg har vært her et par år nå, og har nesten full oversikt over jenter som for meg er aktuelle å kontakte (hvem jeg finner interessant, som ikke er way over my league, i mitt område, osv.). De aller fleste aktuelle har jeg allerede kontaktet og det har altså ikke ført til noe mer. Tross alt derfor jeg er her fremdeles.

Men nå og da dukker det opp noen jeg vil kontakte. Kanskje en ny bruker, noen som endelig har fått profilbilde osv. Men samtidig tar det litt tid mellom hver gang. Kanskje mange dager, eller noen uker, for “utvalget” er begrenset ettersom jeg ikke ser etter hvem som helst, og samtidig prøver å være realistisk mtp. hvem jeg kan være interessant for.

Når jeg først finner denne jenten jeg vil kontakte, så gjør jo jeg mitt for å forfatte en enkel og hyggelig førstemelding uten å overkomplisere ting. Gjerne et par-tre linjer, og gjerne med litt humor osv. som jo alle etterspør (meg selv inkludert).

Når det så er slik at det kan ta lang tid mellom hver gang jeg finner noen å skrive til, så håper jeg også litt ekstra på kontakt, og håper derfor selvfølgelig ekstra på å få svar nogenlunde kjapt.

Jeg har ingen problemer med å bli avvist, for en avvisning er jo også et svar. Hun kan gjerne være frekk og stygg og kalle meg fæle ting. Da vet jeg hvor skapet står. Standardsvar med avvisning? Helt ok. Ingen svar i det hele tatt? I utgangspunktet ok. Ingen svar er jo også et svar. Med 1 vesentlig forskjell fra de andre: Det er ikke et definitivt svar før det har gått en stund, for folk bruker ulik tid på å svare på en melding. Jeg har opplevd alt fra 1 min etter meldingen var lest, til 3 uker. Flere ganger bortimot en uke.

Derfor trodde jeg at jeg var lur da jeg første gang begynte å avslutte åpningsmeldingene mine med no ala "Er du ikke interessert i kontakt setter jeg stooor pris på å bli blokkert slik all tvil er ryddet av veien :)”

Har vel sendt ca 10 meldinger med en slik avslutning. Alle er lest, alle har besøkt profilen min, bare 1 har blokkert meg. Ingen har svart.

Har vært her en måned nå, og har observert flere meldinger til meg som jeg etterhvert har skjønt at de er falske profiler. De blir slettet av Sukker etter en viss tid også, men jeg er overrasket over at det er så mange. Har googlet noen og til min overraskelse funnet ut at dette er big business for mange, særlig i Nigeria. En var ganske morsom da han søkte en kvinne som gud fryktet.... tydelig at google translater hadde vært i bruk der, ja.... Nå er jeg ganske skeptisk til alle typer meldinger jeg får inn. For de som er interessert, finnes det sider der man kan teste/søke om samtalepartneren er juks.

hei :) har leita litt frem og tilbake her "inne" men lurer på hvor man kan slette profilen sin? har sagt opp automatisk fornyelse og fått beskjed at det sies opp 11 sept,slettes profilen automatisk hvis man ikke fornyer? på forhånd takk :)

Hvem vil være mine sexslavinner?

Jeg har erfart og sett jenter i forhold som kan nekte typen å gå ut sammen med gutta eller whatever. Det virker også som at der er vanlig og at mange finner seg i det. Jeg synes man må være psykopat for å nekte ett voksent menneske å gå ut. Er det menn som sier det er de med en gang psykopatiske kontroll freaks. Til de jentene som nekter typen sex fordi han går ut...lavmål ;)

Dett var dett! Hvil i fred!

Skrivefeil er vanvittig lite tiltrekkende, det er jeg helt enig i.
Kan sikkert være synd å ekskludere noen på bakgrunn av det- og selvsagt kan det gå litt fort innimellom på dette tastaturet...men allikevel; for mange skrivefeil gjør at denne jenta ser en annen vei ihvertfall...

Uhøffelig?

Siste svar sø. 18 aug. 2013 17:10 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym For stygg?

Jeg lurer på en ting, om en setter X antall hjerter til forskjellige jenter (ja, jeg er gutt), hvor er det da ingen som setter tilbake?

Er jeg faktisk så stygg at selv ett klikk på ett hjerte vil noen gjøre?

Må jeg sende meldinger eller smile fjes i plassen?

Flere som har det slik?

Ikke det at jeg blir så påvirket av dette, men det er klart det setter en støkk i en.

Hva er det som gjør det så irriterende med skrivefeil?

Hvorfor mener mange dette er turn off?

Eg synes sukkerforumet her er ein utmerka plass for å ta sine første baby-step når det gjeld det eg meiner med rett handling. Med rett handling meiner eg at du handler i tråd med dine innerste verdiar.

Her er reglane eg lever etter:

1) Berre skrive ting du kan stå inne for.

2) Berre skrive ting som du trur kan hjelpe deg sjølv eller andre.

3) Berre delta og besvare konstruktive spørsmål og henvendelser.

4) Halde fram med å skrive ting du står for og som du har lyst å skrive om uansett respons. Ta til deg konstruktiv tilbakemelding og så er dette berre å kjøre på og gjere akkurat som du vil.

Hei, jeg lurer litt på blokkeringsfunksjonen:
1. Hvis jeg blokkerer noen, vises fortsatt profilen min når man søker ol.? Jeg har på at man ikke skal vise match under 70.
2. Hvis noen blokkerer meg, som jeg har sendt melding til eller sendt hjerter til, forsvinner de fra oversikten over hvem jeg har sendt hjerter til og besøkte profiler osv?

Ellers synes jeg at det er litt teit at man må inn i profilen for å blokkere, er det noen vei utenom?

Småsyk etter litt for mange drinker i går.
Kosedressen har kommet på, brus og snop har kommet på bordet...
Alt ligger til rette for en perfekt restitusjonskveld. Men jeg er sååååå kosesyk.
Det slår aldri feil. Jeg går alltid rundt og er småkåt hele dagen etter fest..
Det perfekte nå, hadde vært om Sugardaddy kunne synke ned mellom knærne mine og slikke meg til en befriende orgasme!!!

Hvordan blir du dagen derpå?

...når de ikke takler et høflig avslag på meldinger ;)

Jeg har vært medlem til og fra her inne i ca 2 år, og det er klart at det er mange av de samme profilene som er her når jeg aktiverer profilen min etter en pause.
Og han jeg sendte et høflig avslag til er en av dem... ;) Svaret jeg fikk i retur var at jeg var et naut.. og at hvis jeg som alenemor trodde jeg kunne velge fra øverste hylle, så fortjente jeg ikke noe annet enn å bli blokkert.

Hahaha... kunne ikke annet enn å le. Snakk om sur og bitter! ( og desperat kanskje?)

Hjelper ikke med et høyt matchtall om jeg ikke finner resten av profilen interessant....

Det er veldig lett å dømme andre mennesker. Det er jo litt synd for dei, men mest synd er det for deg sjølv.

Eg har tidlegare ofte vore sånn at eg satt merkelapper på andre folk: Tjukk, tynn, pen, stygg, dum, taper etc etc. Saken er at når du deler inn verda i slike mennesker, og når du deler ut folks begreper og livsfilosofi i slike begreper og kategorier så påfører du deg sjøvl ein god del lidelse.

Du sett visse folk under deg, og visse folk over deg. Du forakter visse typer utsegn og liker andre typer utsegn. Du kjefter på nokon, og roser andre. På denne måten blir du på ein måte slave av andre folk og av deira tanker og uttrykk. For kvar gong X dukker opp eller Y tema kjem på banen så får du ein negativ reaksjon, du føler for å spotte vedkommande kanskje høgt og om ikkje det så iallefall inni deg " ha", tenker du, " for ein dumskalle. Eg har mykje betre jobb enn han, så han burde berre passe seg og vere litt meir audmjuk." Dette er ikkje nokon god stad å vere i og du tiltrekker deg ikkje andre mennesker når du er foraktfull, negativ, dømmande etc etc.

Eg har merka at når eg verkeleg kjenner etter så er eg langt meir dømmande enn eg hadde trudd. Dømminga skjer stille og umerkeleg dei fleste gongane.

Mange av trådane på sukker her er eit utmerka studie i dømming, stempling, forakt, hån, spott, "morosam" spott, latterleggjering av andre etc etc. Denne prosessen skaper berre tapere. Og den som kjem med alt dette er eigentleg den største taperen. Han/ho blir ulykkeleg, dømmande og bygger sitt liv på ustø grunn.

Følgjeleg er det lurt vere open og aksepterande. Gi ros til det du liker og ikkje bruk tid eller krefter eller ord på det du ikkje liker.

Søndag!

Ingen svar
(mann 29 år fra Vestfold) Privat melding

Endelig søndag, dagen da ingenting skjer og jeg kan med god samvittighet strekke meg ut på sofaen med ps3en etter en lang arbeidsuke på jobb og frivillig arbeid i hele går.
Hva skal du i dag?

Du vil gjerne høre Beethovens 9. sier du? På theremin? På flere titalls thereminer formet som sånne russiske dukker? Ønske oppfylt: https://www.youtube.com/watch?v=BzEHItrTMHM

Herlig sært!

Date i kveld

Siste svar sø. 18 aug. 2013 04:57 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjedermeg

Er det noen som har brukt "date i kveld"-knappen? Og hvordan funker den?

Hvem faan er manifen?

Kom over interessant forskning i adressa.no:-) Om du leter etter en partner som er skikkelig god i senga bør du droppe den muskuløse kjekkasen og heller legge an på datanerden.
Det viser seg at idrettsfolk og folk som underviser er mer opptatt av seg og sitt i senga enn det datanerder er. Det er kanskje ikke så stort pluss å skrive at du trener så mye på profilen da?

Det som er kjipt for meg er at jeg kunne karakterisert meg både som en som trener, underviser og litt IT-geek.... får finne frem nerden i meg hvis sjansen byr seg da!

For dere som er interessert, her er artiklen: http://www.adressa.no/forbruker/sexogsamliv/article1334737.ece

Jeg digger jenter med rødt hår, syns det er noe av det fineste jeg ser. Men her inne virker utvalget ekstremt dårlig. Kanskje det er bare det at det ikke går an å søke på bestemt utseende her på sukker.no hehe.

Hva syns andre om rødhårede jenter?

Selv digger jeg jenter med rødt hår, kanskje litt fregner. Det er super søtt :)

Eg trur energi er viktig for kor attraktiv vi er. Energien vi har er viktig for kor attraktive vi er på kjøttmarkedet, kjærestemarkedet og vennemarkedet.

Når du er rundt nokon mennesker så føler du at denne personen er raus, generøs, glad, lykkeleg og at han eigentleg gir faen i kva andre mennesker meiner om han, men at han likevel ønskjer å gi og hjelpe andre menneske. Slike menneske er attraktive.

Andre menneske er missnøgde, triste og usikre på seg sjølv. Dei bryr seg om å bli likt, elska og verdsatt av andre, men dei er likevel ikkje spesielt hjelpsame og generøse av seg. Gir dei ein drink til nokon, er det alltid til ei vakker dame dei håper å gjere inntrykk på.

Folk snakker om alt dette andre: Utsjånad, mage, trening, hobbyar og penger og utdanning og kognitive evner og alt det der, men ingen snakker om energi.

Folk som har ein bunnsolid god energi, som har tru på seg sjølv, som har tru på andre menneske, som føler at verda og menneska rundt ein er gode, ressurssterke, sexy og interessante menneske vil alltid bli møtt med velvilje og interesse av nesten alle.

Folk liker lykkelege menneske. Folk liker generøse menneske. Folk liker trygge mennesker.

Ein del folk er lykketiggere. Dei kjem ut i verda og på sukker med tomt beger. Så håper dei på at ein livspartner eller ein sexpartner skal fylle opp denne koppen med lykke. Den tomme koppen skal bli full ved hjelp av den andre. Når dette ikkje skjer blir dei sint, bitre, såra.

Men viss du har ein stabil indre lykke, ein indre tru på deg sjølv og på din eigenverdi så vil ting skje utanfor deg og du tek lett på det. Folk vil også like deg oftare, men du vil ikkje bli så utruleg oppteken av det for din kopp er allereie fylt.

For å seie det litt kynisk: The hungry don´t get fed.

For omtrent fem år sidan var eg på eit vorspiel. Ein fyr eg då aldri hadde møtt, men som var venn av ein bekjent tilbydde meg to hamburgere som han hadde laga sjølv. Hei, vil du også ha, spurte han meg i forbifarten. Ja, sa eg.

Denne hendinga hugsar eg den dag i dag. Det er noko med når folk gir utan å forvente noko tilbake, at dette gjer eit djupt inntrykk på oss. Denne fyren kjente meg ikkje. Han forventa ingenting tilbake. Han ville ikkje ha mi takksemje, mine penger, min beundring, han ville ikkje ha nokon ting ifrå meg. Slike hendingar skjer ganske sjeldant. Som oftast vil folk alltid ha noko tilbake. Vi er selektive. Vi gir drinker, oppmerksemje, gåver til folk som vi allereie har kontakt med, med folk som vi ønskjer å oppnå noko med. Eg gir deg, og så gir du meg. Eg gir deg drink, kjære hotte dame, og så forplikter du deg til å prate med meg i ti minutt og helst le av mine vittigheiter og så ha sex med meg.

Give to take.

Ein blir veldig sjølvsikker av å gi for å gi. Gi og så berre gå bort. Gi utan å melke den andre for ein eller annan fordelaktig respons.

Sjekking

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Wayne

Etter å ha vært i forhold et par år har jeg denne sommeren vært en del ute og sosialisert meg med venner og bekjente.
Jeg har tydeligvis glemt hvordan man tilnærmer seg damer. Jeg kommer rett og slett ikke på noe fornuftig å si til en jente jeg aldri har møtt før. Ikke er jeg redd for å bli avvist heller. Samme greia om det en sjelden gang kommer en jente bort til meg også.
Hva sier dere til en jente som dere har lyst å bli bedre kjent med? Eller hva foretrekker dere jenter at vi skal si?
Selv er jeg 35 år. Har hus,bil,hytte og en god inntekt.

Hva er din ideologi, og hvorfor mener du at dette er den rette veien for vårt samfunn?

Hvor lenge har egentlig folk vært her inne?
Øker sjansene etter hvert eller ser man seg til slutt "lei" på de samme gamle ansiktene?
Jeg er ganske usikker på om jeg ønsker å forlenge medlemskapet.

Why Me???

Siste svar fr. 16 aug. 2013 17:09 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Ikke manif

Da har det seg sånn at 9 av 10 drita mannfolk på byen tror at de eg guds gave til kvinner og at alle vil ha dem. Jeg er jo selvfølgelig den ene stakkars jævelen som ikke har snøring, går rundt å gliser konstant som om jeg nettopp skulle ha lagt værdens største kable i porselensvannet.

Uten en eneste atenne, følehorn eller evne til å plukke opp kvinnlige signaler står jeg der me tenna på tørk og bare gliser. Hvor går liksom denne grensa mellom å være bare hyggelig og å flørte? Selv prøver jeg å være hyggelig med alle andre... så de er sikkert bare hyggelige tilbake.

Jeg er dessverre også evneveik når det kommer til å flørte med det motsatte kjønn, som 1 av 20 gutter er. Når det beste du klarer å hoste opp er: Nei du får kjøbe din egen øl, så vet jeg at jeg har lang vei å gå.

Jeg er temmelig sikker på at jeg har blitt sjekka opp 3 ganger her i livet kanskje, ble litt usikker nå..., har det sjedd flere ganger har det gått meg hus forbi.

1) Etter en lang strabasiøs tur på byn går jeg inn på burger king, noe skal jeg hvertfall få meg i kveld. Inne der er det jo en 7-8 køer, om dette er tilfellet vet jeg ikke siden jeg på dette stadiet ikke kan telle lengre enn til 3. Stiller meg bakerst i en kø, høfflig som jeg er. Etter en stund, er det ei jente som gir meg noen lette spark i baken. Jeg snur meg og hun sier: Har du ikke hørt om køkultur?, smiler og blunker med det ene øye. Jeg kan jo selvfølgeligt ikke blunke med bare et øye, prøver jeg på dette så ser det ut som jeg legger den kabelen jeg snakket om i sted. Med en smil ser jeg litt på henne, legger merke til en liten rø prikk i ansiktet og sier: Har du hørt om Clerasil? Hun ble nesten like paff som meg, jeg snur meg mens jeg tenker... hva i helvete sjedde der??? Vel jeg fikk me meg noe hjem.. burgeren.

2) Sitter inne på en pub sammen med en kompiss, jeg koser meg, tennene å glise er på plass. Jeg og min kompiss er dypt inne i å løse alle værdens problemer, da en utrolig flott blondinne kommer bort til bordet. Jeg hadde lagt merke til henne da vi kom inn, hu sto der me ei venninde. Hun sa hei å lurte på om hun kunne sette seg ned med oss. Hun står nå sånn hallveis bak den ene skuldera mi og lener ser litt over meg. Jeg smiler jo selvfølgeligt, myser litt me øynene og spørr: Hvor gammel er du? Jett?? sier hun... 42 sier jeg, hun blir rak i ryggen å spaserer vekk. Hun var vel knapt en dag over 23, og igjen lurer jeg på hva i helvette så sjedde.

Vurderer å melde meg på sukkerfesten om det ikke er for sent, noen som har erfaringer derfra?

Hei, er nettopp flytta til trondheim og lurte på om noen har noen bra tips på uteplasser for folk i 30+- noen år, der det er lett og bli kjent med jenter.

Festival !!

Ingen svar
(mann 42 år fra Vestfold) Privat melding

På vei ut døra på en lang reise til Bodø.
Bruker vel 3, 5 time før jeg er der, men det er det verdt !!! Skal nemlig på parkenfestivalen !! Gleder meg sykt mye :-D Noen andre som skal dit ? :-) Andre som har hatt noen gode opplevelser på festivaler i sommer ? God stemning, bra band ? Ha en riktig god helg alle sammen rock onnnn !! :-)

Det er en del kvinner som klager på at menn kun er interesser i sex inne her, og gjerne bruker ordet sex før de engang sier hei. Akkurat denne fremgangsmåten kan diskuteres, og det er også klare kjønnsforskjeller på dette området, som er med på å forverre situasjonen.

Det er en del kvinner som mener at menn heller burde være på andre nettsider, sexsider, pga dette. På sexsider er det jo derimot sånn at det er flertall, antageligvis stort flertall av menn. I tillegg er det sikkert sånn at menn må kontakte kvinner der inne også, og kvinner opphøyer seg selv. Derfor er det svært, svært innlysende at menn like gjerne vil finne med seg noen å utføre sexopplegg med på andre nettsider i stedet, f.eks sukker, enten ved å være direkte, eller ved å "spille" ....være hyggelig og grei, men ha mål om kun en ting. Uten å ha noe innsikt i hvordan disse sexsidene fungerer, så vil det sikkert kunne være enklere å finne med seg noen å ha sex med inne her, enn på sexsidene. Dette virker ofte å være et problem for kvinnene inne her, og det er forståelig, men det kommer jo så klart til og fortsette.

Synes dere dette er dumt kvinner?

Sjalu

Siste svar fr. 16 aug. 2013 08:15 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lizza

Jeg merker at jeg blir helt stressa når jeg har sendt noen meldinger frem å tilbake me en fyr i under en halv dag, og han blir sjalu når jeg logger inn på sukker. Eksklusivitet, bare oss to. Vi har aldri møttes en gang, og hvis jeg ikke svarer i løpet av minuttet så er jeg ikke interessert, hvis jeg har vært på sukker uten å si hei til ham, så er jeg tydeligvis ikke interessert i ham, osv osv.

Føler dette er på grensen til Overly Attached

Manif vil leke enda mer. Vi skal leke, erte og provosere hverandre. Man vil ikke være for positiv. Man vil ikke ha det for hyggelig. Jeg er litt usikker på hva denne leken skal gå ut på. Manif will be back.

Noen våkne?

Siste svar fr. 16 aug. 2013 05:54 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Pseudonym1

Får ikke sove, og lurer på om det er noen andre våkne?
Skal på jobb om noen timer, men gleder meg til helg :))

Hvem deltar på datingfester?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sjenert

Heisann folkens! Lurer på om det er noen på rundt min alder (21) som pleier å delta på disse datingfestene, det høres ganske moro ut å være med på noe sånt å bli kjent med masse mennesker så hadde vært greit å vite om det er mange på alle aldere som er med på disse arrangementene :)

Manif vil ha oppmerksomhet. Gi meg oppmerksomhet.
Om ikke blir det bråk:/