Sukkerforum

Det er en dame her som er inne på profilen min omtrent hver halvtime. Har ikke lyst til å blokkere henne, men jeg skjønner ikke helt hva det er hun driver på med. Det er sikkert mange damer som opplever det samme... dere har min dypeste sympati. Det er nesten litt uhyggelig!

I det siste har jeg opplevd flere tilfeller der jeg har blitt besøkt, så ummidelbart blokkert. Dette av brukere jeg aldri har besøkt eller kontaktet tidligere på noen måte.

Er det slik blokkeringsfunksjonen er ment brukt? Trodde (tidligere) det var for å stoppe brukere som plager en. Ikke "uskyldige".

Kjipt å ikke en gang kunne se profilen til de som har besøkt en ...

Jeg bare lurer. Hva i alle dager er det små guter ser i meg, en dame som nærmer meg 50. Det kan da umulig være noe særlig spennede å fange en gammel dame som meg......
....det rare er at de spør og spør om nettopp dette......

De siste 8 årene i min omgangskrets er det en del maskuline karer, snille med kraftige muskler og hårete bryst for å si det slik....... Har merket meg at de største gutta i venneflokken, nesten som noen forvokste babyer, glattbarberte og søte sniker og gjerne også litt ondskapsfulle når dem går lei jentene etter noe runder i sengetøyet alltid har mest suksess blant jentene! Hva mener vi egentlig når vi kaller en kvinne for feminin - og hva skal til for at en mann kan karakteriseres som maskulin?Mot et likestillingsperspektiv går det kanskje an å tenke seg et komplementeringsperspektiv der man tar høyde for at kvinner og menn er noe forskjellig og denne forskjelen skaper en spenning og ønsket om å treffe noen som er like men likevel annerledes enn seg selv. Er det mulig at denne spenningen har forsvunnet litt med et økende fokus på at kvinner og menn bør bli likere hverandre? Vennligst ikke betrakt dette innlegget som det er ment,humoristisk med et skråblikk på et fenomen som trolig rammer fler høns enn meg selv.

om du ikke brukte bilde og når du møter h_n er det din fetter eller kusine?

Hvorfor er det slik at når det er store røde blader på "når barn" og "om barn" så er blomsten merket barn helt fin, mens er det 4 års aldersforskjell er "alders-blomsten" helt død ?

Trådoverskriften kan forståelig nok oppfattes som useriøs, mens meningen med dette er noe helt annet og ganske så relevant.

Med lapskaus menes livet i sin helhet, hvor kraften er sjelsstyrken og personligheten i livet ens, og tingene oppi lapskausen er det som utgjør hvordan kraften til syvende og sist blir med tanke på kvalitet, smak og konsistens. I dette tilfellet vil det si hva en har opplevd av utfordringer, glede og sorg og hvordan disse faktorene til slutt har formet en til den en er per idag.

En lapskaus kan bestå av hva som helst, og det er ikke gitt at ingrediensene i en lapskaus gir samme konsistens i en annen lapskaus. Ergo, hver lapskaus er unik og ingen vil kunne på noen måte kunne gjenskape samme lapskaus med én konkret oppskrift.

I tråden stilles det ikke krav til formell seriøsitet, men normen er at man skal holde seg saklig, og ikke gå løs på andre brukere. Ellers er det normal folkeskikk som gjelder!

Så folkens, hva har dere i lapskausen? :-)

Har vært bruker på Sukker - og dette forumet i snart en måned, og har fått gode innblikk i hvordan det er å være medlem i (et av) Norges største datingsamfunn, forumet inkludert. Har opplevd at det for det meste er greie folk å finne her, samt at det er mange gode ord å finne på forumet.

Det som imidlertid er litt problematisk for min del, er at de GODE og fornuftige menneskene her starter ved begynnelsen av 30-årene. Det finnes likesinnede for meg her, men da må en nokså høyere opp i alderen. For min del har ikke alderen mye å si, da det er modenheten ved personen og personligheten som til syvende og sist avgjør utfallet - men det er for andre sin del at det da blir problematisk. Mange kvinnelige profiler ønsker menn som er eldre enn seg selv, og når det som regel er de gode profilene som jeg er interessert i, blir valgmulighetene små.

Som student (studerer statsvitenskap) føler jeg meg meget moden for alderen, kanskje til og med mer moden enn gjennomsnittet tilsier. Mens kvinnene på min alder ofte er usikre, og de fleste profiler jeg har sett på rundt min alder har enten ikke utfylt informasjon i profilen eller har andre vaner enn meg (jfr. matchtreet) som gjør det vanskelig. Gjerne megavanskelig. Det vil kanskje ende opp med et endeløst søk.

De fleste vil kanskje si at jeg heller skal gå ut på byen for å treffe mennesker, men det har jeg dårlige erfaringer med. Pluss at en ved å ha en profil gjør det lettere å finne ut om det kanskje kan bli noe ut av det hele. Om det er noen yngre kvinner her med seriøse ambisjoner som er interessert i en 20-åring, som enda ikke har vist seg fram på forumet, hadde det vært fint om dere kunne gitt lyd fra dere. For så langt er det kun de eldre, modne kvinnene som har vist seg å være min type materiell.

-kasiba

Jeg leser og hører i media at "alle" bruker botox, fillere og andre ting for å holde seg glatte nå. Selv har jeg ikke prøvd, men er ikke fremmed for tanken om å prøve litt, sinnarynken, f.eks. Men, ANSIKTSLØFTNING, det trodde jeg var noe man gjorde, i alle fall etter fylte 50. Må innrømme jeg var hos plastisk kirurg for å fikse på noe som hadde plaget meg hele livet, men i den forbindelse gjentok legen mange ganger at jeg, som er rundt 45, kom til å ta en ansiktsløftning i løpet av de neste 10 årene. Helst ville han ta det på meg nå, han ba meg stå foran speilet og så dro han hvert kinn bakover og liksom skulle vise meg hvor penere det ville blitt. Nå er ikke jeg den med mest rynker (men noen er det jo), og har ALDRI tenkt på ansiktsløfning før, og må innrømme jeg ble lettere sjokkert, men også litt irritert I ettertid har heller ikke dette akkurat øket selvtilliten min. Hva mener dere, er det vanlig å få gjennomført slike ting, og har noen av dere/kjenner noen som har gjort det? Skal man ikke få bli gammel i dag, med noen rynker? Er det penere å se ut som Mona Høiness? Man ser jo uansett at personen er gammel, men gammel uten rynker, da. Det er jo andre ting som avslører en på aldereren, mener nå jeg.

Hei!
Er det sånn at dersom noen har blokkert meg så kan jeg ikke se om de er online eller om de har besøkt profilen min?

Impotent

Siste svar ma. 18 feb. 13:04 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjell

Jeg har lyst på en kjæreste, men må innrømme at jeg ikke er like stram i sengen som før i tiden. Men siden damer her inne ikke er interessert i menn som er ute etter sex, så må jo jeg være midt i blinken.
Hvorfor har det seg da sånn at når jeg fortelle damene dette, så forsvinner de?

Hver gang jeg klikker på online nå så vises "nesten" de samme profilene. Må si at jeg gleder meg og at det er fryktelig overraskende hver gang. Er det en ren sammentreff. Eller er det en gjeng med desperate damer med samme match, tilfeldig? :)

Sms-sex scamming?

Siste svar ma. 18 feb. 00:35 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Stjerne*

Satt på jobben i dag og ante fred og ingen fare..Da det tikket inn en sms fra et ukjent nr. som lød som så:

*Mmmmm :) Herlig:) Vi er kåte som bare f...
Og kjører på så vi skal rekke en kjapp en før jeg må på jobb...
Har vært i buksa på'n her,men litt riski når han kjører. Er det live-bilde eller?

Jeg lo selvfølgelig godt og tenkte at det var noen som koste seg ekstra og hadde sendt det feil i farta....
Tenkte jeg skulle være hyggelig å gjøre personen oppmerksom på denne feilsendte meldingen. Så jeg svarte:

*Ha en god start på helgen. Kjør forsiktig.Men OBS Feil nr og feil person :)

Etter dette har det blitt mange sms frem og tilbake der den andre parten bedyrer at det var jeg som hadde sendt et bilde først.
Noe som ikke er tilfelle.
Jeg lurte videre på om personen utgav seg for meg og eventuelt hva slags bilde som var sendt..eller om de kjente personen bak mms'en..
Forklarte videre at om noen bruker min tlf og sender bilder til fremmede og samtidig utgjør seg for å være meg.
.....så vil jeg vurdere å gå videre med det.
Da fikk jeg et kjapt svar om at bildet bare var en flott rosebukett (?????) og at jeg ikke skulle tenke mere på det og at jeg aldri ville høre fra dem igjen.

(tlf.nr er fullt søkbart og tilhører en kvinne i Drammen)

Hva tror dere? Scamming?
Flere som har vært borte i dette?

Ikke ofte det skjer, men i dag kjeder jeg meg helt uutholdelig :( Venter bare på at klokken skal slå natta...

Ønsker alle en god natt!

Jeg har sett og lest her en stund, og har bitt meg merke i at en majoritet av kvinnene her inne søker hovedsaklig etter de myke verdiene og sidene i en partner.
Samtidig ser jeg også hva som skjer i verden rundt meg, at de mye mennene blir plukket sist, og at det er maskiline egenskaper som fører andre fremst i køen.

Mitt spørsmål går på om dere kvinner er ærlige i besvarelsen av en "drømmekjæreste" eller om dere rabler ned en haug med svada basert på drømmemannen fra en romantisk komedie?

De siste årene har det blitt nesten umulig å finne ei bukse som passer, selv om jeg har brukt samme størrelse de siste 15 årene. Jeg er mann og bruker 32 i livet og 36 eller 38 i lengde. Den størrelsen er visst ingen som selger lenger, det minste er 33 i ivet på de lange buksene. Hvis jeg skulle være så heldig å finne en i riktig størrelse, så er det sjelden det er en bukse jeg liker. Det er visst noen idioter i buksemafian som har bestemt at hvis man er høy så må man være feit.

Jeg bestile ei bukse på nettet i rikitig størresle som jeg fikk i går, men den var alt for trang rundt lårene, så den er det bare å sende tilbake. Det er vanskelig å kjøpe ei bukse på nettet, de er jo så forskjellige i fassongen, de må nesten prøves først.
Noen som vet om noen butikker med litt bedre utvalg i størrelser?

Trolle tråd

Siste svar sø. 17 feb. 20:03 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym John Doe

Når det dukker opp tråder ala "best med norske/utenlandske" menn/kvinner ,hvorfor kommentere i de? noen gjør alt for å provosere og lage dårlig stemning. er ikke det beste å la være å si noe, så kan tråden bare forsvinne stille ut i glemselen ?

Stavanger er en fantastisk flott by :-)
Med en holdning som tilsier at alle bør få :o)
Så hvis du vil ha, så ta deg en tur til Stavanger !!!
Da er du garanter til og få :-)
LYKKE <3

skrytetråd!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sågreitatt

Kjære alle jenter her inne,

Ikke bare ser dere flotte ut, men dere er aktive også! Dere venter ikke alltid bare på at oss mannfolk skal smygtitte på profilene deres og sende brev - mye av denne jobben tar dere selv! Likestillingen har med andre ord kommet langt også på nett-sjekking =)

Keep up the good work!

Jeg sliter med at jeg liker damer veldig godt. Jeg liker norske damer, utenlandske damer, hvite damer, rosa damer, brune damer, gule damer, tynne damer, tjukke damer, lave, damer, høye damer, damer med store pupper og damer med små. Jeg liker damene både her hjemme og ute i verden.

Jeg føler meg ganske alene med å slite med dette her på forumet, så jeg vil gjerne høre fra likesinnede.

Ja,hva er billigere, egentlig?

* Jeg er lei av de andre "utenlandske" tråder*

Jeg lurer på hvordan det ser ut når man blir blokkert?

Jeg har hatt lengre korrespondanse med noen jenter. Så står det av og til nederst på siden: "du kan ikke sende melding til x fordi hun/han ikke lengre er aktiv." Betyr dette at personen har meldt seg ut av sukker, eller kan det også bety at personen har blokkert meg, men at sukker vil spare følelsene min så dei seier at personen har meldt seg ut av sukker istaden?

Hvor stor aldersforskjell godtar når du skal date? Hvor mye yngre/eldre enn deg? Eller er alder bare et tall?

Geocaching

Siste svar sø. 17 feb. 12:49 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Trekk

Jeg har nettopp oppdaget geocaching, og lurer på om det er noen her på sukker som driver med dette og som kanskje kan gi meg noen tips?

Mer motstandsdyktige
Mindre kostymer
Tilbaketrukkete
Kraftigere

Fyr løs

Hmmm, gikk inn på meldingene mine nå og alle meldingene hadde merkelig tidsangivelse .. ala den her under

I går klokken 52:17

Noen andre som har samme "problem"?

Krisemøte om hestekjøtt i regjeringen.

Jaggu godt de konsentrerer seg om de "viktige" sakene her i verden, gitt! :-) Eller er det bare jeg som føler at det ikke akkurat er "krise-møte-mat"?

FORUMGUTTA

Siste svar sø. 17 feb. 08:29 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym bønna

..stiller i to kategorier, her illustrert av Thomas Drefvelin:

http://www.dagbladet.no/tegneserie/gjesteserie/20mgdrefvelin/

Enkelt og greit!

:)

Hva er det med disse damene som viser seg frem oppe til høye på skjermen. Den ene etter den andre viser seg frem og forsvinner. Plutselig dukker det opp en skikkelig flott en i øyekroken, men når jeg klikker febrilsk på de grønne pilene for å finne henne igjen, så er hun borte, forsvunnet, gjemt. Alle de andre er der, men ikke henne. Det er akkurat det samme som på byen, du ser henne og så er hun borte.

Grønn Tråd

Siste svar lø. 16 feb. 22:24 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym bønna

Værs`go.

http://www.idebanken.no/UBU/larehandle.html

Det sto blomster på dørtrammen min da jeg kom hjem fra jobben i går.
Et hyggelig kort men ingen avsender....., har spurt alle jeg trodde det kunne være.., men ingen vil vedkjenne seg og ha sendt de til meg....
Jeg som er så nysgjerrig da....og hva er vitsen med å sende blomster anonymt? ...bortsett fra å få meg til bli tullerusk av nysgjerrighet!!!

Kvitt deg med den dårlige energien, rydd huset, slett nummeret til han som holder deg på gress, sykmeld deg om sjefen plager deg, legg deg på sofaen og hør på yndlingsmusikken. Kjenn at alt er godt i din verden.

Da kommer lykken til deg.

Detter er oppskriften for meg. Ting skjer av seg selv, det er bare å ta imot.

Tilbringes helgen på sukker eller på byen?

Siden det er så go stemning her inne :-)
Vil jeg bare ønske alle en fantastisk fin lørdags kveld :o)
Ka farge de forskjellige ønske og ta med seg til sengs, er vel meg revnende like gyldig :o)
Å hvorfor ikke stå fram med profil bilde ??????
Ja ja denne damen skal lufte seg uti den virkelige verden :-)
Så igjen til alle dere slitere her inne :o)
Ha en strålende kveld :-)

Følelser

Siste svar lø. 16 feb. 18:05 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym tear

Jeg sliter med å takle at jeg er ensom, singel og barnløs. Det var ikke slik jeg trodde livet mitt skulle bli. Mange av vennene mine har begynt å starte egne familier. Jeg sitter igjen alene slik som jeg nesten alltid har gjort. Det er nesten for vondt å treffe venner for så å gå hjem helt alene, mens de går hjem til sine familier. Jeg blir trist når folk spørr hvordan det går med kjærligheten og de sier du som er en sånn flott jente. Og jeg vet jeg er en god person og ser til og med litt bra ut. Kunne ønske jeg hadde betydd mye for noen, det er leit og vondt å ikke føle seg elsket av noen.

Melk

Siste svar lø. 16 feb. 18:03 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

dagen derpå, FIRST!

Endel norske kvinner sees sammen med menn med ulike farger, kultur og religioner

Hva er det som gjør disse velegnet ?
Hvor kommer de fra?
Hva lever de av?
Hvilke jobber kan de få?
Hva gjør disse til en bedre ektemann?

Noen betraktninger rund dette der ute?

Noen offiserer her på sukker?

På tide å slå i bordet?
Noen som har noen seriøse meninger om dette?

Da var jeg hjemme igjen fra en fantastisk deilig og koselig vinterferie med en god venninne og arvingene våre :)
Har storkost meg, og det var godt å komme bort på hyttetur, uten tv, internett og forstyrrelser. Kun gode mennesker, håndarbeid og god musikk :) Synd en ikke kan gjøre det oftere.

Håper dere har hatt en fin uke, og en god start på helga.
Nå sitter jeg uten unger resten av helgen, og skal bare slappe av og kose meg aleine. (om ikke noe plutselig dukker opp da)

Har dere hatt en fin vinterferie, dere som har hatt den?
Og dere som snart skal ha, har dere planer om noe gøy?

Nå skal jeg straks tusle meg i seng, men måtte jo bare innom her, og hilse på dere sukkerklumper :)

Savner..

Siste svar lø. 16 feb. 03:17 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Savn

Savner å være forelsket........

Er en gutt som fortsatt har draget på damer eller. Men her, da er det enten ikke svar, eller så stopper kommunikasjonen helt opp. To jenter har blokkert meg :)
Jeg er sporty! Tar nederlaget med et smil :)
Men gutter, det fins noen av dere som er helt rå på nettdating. Har dere noen tips til en mislykket jeger som meg?

Hvorfor er Vålerenga hele norges fotb.lag ?
Hvorfor elsker alle bergensere Vålerenga mer enn de gjør med "brann" ??
Hvorfor er Enga mer populært enn bart i trøndelag ??

Nei det er ett av universitetets mysterium...... :)

cuckold

Siste svar fr. 15 feb. 22:11 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym weird

Noen som har noe erfaring med cuckolding her inne? Kunne tenkt meg ei jente som er åpen for det, men de fleste vet vel ikke engang hva det er.

Feil i systemet..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Per

Er det andre enn meg som får feilmelding når man blar igjennom sidene?

Det står at siden ikke finnes når jeg skal fra side 1 til side 2 på søket

Simple?

Siste svar fr. 15 feb. 20:35 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym kvinne.

Pen,flott kvinne som har fikset det meste her i verden-har nå blitt totalt forvirra etter et år på nett...

Skjønner rett og slett ikke kodene lenger-er alle bare ute etter sex?

Tenkte jeg skulle finne meg en flott mann å leve med noen år-men enten er de gift,outsidere, mindre intelligente eller bare på jakt
etter mus...hmm...Hvordan kan man gjøre dette enkelt?

Jeg trenger et saftig mannfolk, noen som kan hjelpe?