Sukkerforum

14.sep Sukkerfest

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym miniblomst

Hei hei alle sammen :)

Har nå bestilt hotell og billett for sukkerfesten, noen her inne som skal på festen?

Kanskje jeg er litt tidlig ute, men håper jo at festen blir like bra som den jeg var på sist :D

Kom med forslag etter som datoen nærme seg, hvor vi kan ses før festen. Tusen takk!

http://no.wikipedia.org/wiki/Verdens_orgasmedag

haverano? Er det spansk? Finner bare verano, som betyr sommer. Sufi haverano. Har funnet sånn delvis ut av hva sufi betyr - hjertets tro/religion eller noe der (sufisme). Men haverano? Fikk det på mld

Takk for en hyggelig prat, @Voksenmann :-) ;-)

Jeg må dessverre logge av nå men vi prates plutselig, ikke sant?

Gikk inn her i håp om å finne en partner. Men etter å ha lest litt på forumet har jeg helt mistet lysten på å treffe en herifra.
Blir helt skremt av å lese om hvor mange dater folk har vært på, og at man har sex på første daten, senest tredje daten.
Og gutta skryter av at de ofte har sex på date, og der de måtte befinne seg.
Nå har jeg riktig nok vært giftig en del,år. Men var vel ikke helt sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være.
Så takker for meg her på sukker, og håper jeg finner en litt annen type mann andre steder

Nedlagt bytte

Siste svar fr. 9 aug. 2013 00:20 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym The Hunted

Så har det skjedd igjen.

Jeg er en person som er redd for å bli såret, dette har ført til at jeg kan være ganske vanskelig å komme in på.

Har datet i et år nå, og sitter med et verkende hjerte atter en gang.

Denne gang også av en mann som brukte lang tid på å bryte ned muren, iherdig og konsekvent så fikk han meg til å senke garden og åpne hjertet mitt.

Men det skjer noe i det jeg får følelser og vil mer.

Da faller interessen, og jeg blir sittende igjen med et knust hjerte, og en selvfølelse lik null.

Er det jeg som finner disse mennene eller er de dem som finner meg?

Hvordan styre unna jegerne og er det overhodet mulig? Siden det er jegerne jeg tydligvis faller for..

Kroatia

Siste svar fr. 9 aug. 2013 00:12 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hvordan var turen til Kroatia ?

Har jeg et bra eller dårlig profilbilde?

Er det bare meg, eller er det flere som synes dette (les finne seg noen) er enda vanskeligere når man er aleneforsørger?
Det å ha barn krever sitt mtp på tid, og når man plutselig skal være alene om ei på 7 hver dag føler ihvertfall jeg meg forholdsvis låst.

Jeg er ganske så fersk i gamet når det gjelder å være aleneforsørger, så kan tenkes det bare er en tankegang jeg har akkurat nå.

Noen andre som kan dele noen erfaringer?

- Far 36år

Jenter:

Slank: normal
Gjennoms: lubben
Noen kilo ekstra: feit
Muskeløs. Ingen
Stor: amerikaner

Gutter
Slank: pingle
Gjennoms: har pondus
Noen kilo e: go å rund
Muskeløs: alt for mange som tror di er d.
Stor: høygravid

Jeg er aleneforelder og har fått de barna jeg vi ha og må dermed finne meg en mann som enten ikke vil ha barn eller som ikke vil ha flere barn. Dermed skulle jeg ønske man kunne krysse av for

Ønsker barn
Ønsker ikke barn

når jeg søker etter den håpefulle. Må jo inn på hver enkelt profil og attpåtil inn på treet for å se om vedkommende vil ha flere barn eller ei... Man kan jo få veldig høyt matchtall selv om noe så grunnleggende som det absolutt ikke stemmer.

Dessuten hadde det også vært veldig kjekt å kunne søke etter menn som har barnefri på samme uke/helg som meg. Vet ikke hvordan det er med andre, men jeg er i alle fall veldig "låst" med den ordningen jeg har. Kan jo bytte en helg, men ikke permanent. Derfor er det veldig irriterende å finne en man liker for så å oppdage at helgene er motsatt og det blir vanskelig...

Flere som savner det samme?

Etter å ha brukt noe av min ferie her inne :-) lurer jeg på om det er noe hold i alle de frasene som vi bruke!

De som hyle høyest her inne= mest usynlig på utsiden!

Menn som skrøyde om hvor fantastiske de er i senga= dårlig kvalitet!

Blondiner= gjør seg litt dummere en det de egentlig er!

De som altid skal være kverrulerende= en usikker person!

Nå har jeg ikke fasiten, men har jo dannet meg ett bilde av en del av de som skriver:-) mest posetiv bare så det er sakt!

Å som jeg ofte sier, ord er bare ord uten betydning. Helt til det blir omgjort til handling:-) Først når det er hold i ordene vil de få en betydning! :-)
Ha en fin ettermiddag, å kom gjerne med seriøse innspill!

Jeg må bare s at jeg koser meg mye med å lese på forumet, lærer mye og plukker opp mange råd. Er ny på nettdating og nå er min tur kommet til å spørre dere erfarne til råds. Aner at det kommer noen flåsete svar også men håper på noen oppriktige tilbakemeldinger også,

Jeg er jente over 40 og blir kontaktet av i alle fall 1-2 sukkerbrukere nær og under 30 år i uka. Jeg skjønner jo hva de ønsker og det er fair det. Jeg vurderer jo faktisk å ta opp tilbudet fra noen - er vel ikke noe feil med å ha det litt gøy i livet selv om jeg på sikt ønsker et langvarig forhold med noen i samme livsfase som meg, men er ikke sikker på om jeg er klar for det ennå - da må det komme en helt spesiell fyr forbi:)

Men så er jeg jo litt skeptisk da - tenker at det er litt rar at de som er så unge, fin kropp har mange av dem, kjekke etc virkelig ønsker sex med en som er så mye eldre. På profilen min sier jeg at jeg ser etter flørt med menn på egen alder og jeg har bilder av meg selv som ikke er spesielt utfordrende. Hvordan finner de da meg på nettet? Leser de profilen eller ser bare på bilder, og så når jeg har fulgt opp noen meldinger med ertende tilsvar - begynner jeg å lure siden det stadig kommer nye av samme typen - er det noen som legger ut noe sted at hun dama der er med på leken? Eller er det tilfeldig?

Noen andre som har erfaring, som har "acted it out" og møtt disse gutta?

Prøver å editere teksten på profilen min her, men finner ikke noe annet enn relasjons greiene.. hvor editerer man tekst fra en pad?

Har vært på tre dater, hadde sex på siste date. Han viser fremdeles interesse. Han er likevel mye pålogget her inne...

Jeg har selv datet flere på en gang og ville ikke reagert dersom vi ikke hadde hatt sex enda. Men kjenner at jeg blir litt skeptisk av at han er her inne og, formoder jeg, leter etter dater etter vi har hatt sex :( Mon tro om jeg har sex med han og alle damene han for øyeblikket puler liksom :S

Jeg er logget inn på en venninnes profil, la ned min egen etter siste date for å konsentrere meg om hva dette kan føre til. Kunne fint levd med at han ikke legger ned profilen, men kjenner det plager meg at han logger seg inn hver dag.

Så, er det vanlig at man fortsetter å være her inne selv etter at man har funnet noen av interesse?

Da har jeg min siste kveld som betalende medlem i dette fora.
Takk til dere forumister som til stadighet har gitt meg en god latter, keep up the "good" work.
Jeg har ikke funnet den jeg leter etter og vil i fremtiden være et ikke betalende medlem. Den eneste forskjellen er at jeg ikke kan skriver her inne og det har jeg heller ikke spesielt behov for. Meldinger kan jo sendes allikevel.
Lykke til videre!

Noen andre som hører den ofte? Jeg har fått den på de mer enn halvparten av de 10 forrige datene jeg har avtalt å gå på, og er litt usikker på hvordan jeg skal tolke det. Jeg har ikke nødvendigvis noe problem med å kalle det noe annet, men hva mener dere jenter når dere sier det? At dere egentlig ikke er interessert, men dere går med på å møtes fordi dere kjeder dere? Eller tør dere ikke å si nei til en hyggelig fyr? Er det en forventningsdemper for dere selv, eller for den dere skal møte? Hvorfor ytrer dere disse ordene før dere skal møte en fyr?

Er den bevist eller er det bare en suggererende teori?

Hva eller hvor er beviset i så fall?
Har noen noensinne bevitnet eller bevist at en art utvikler seg fra en art til en annen, eller er evolusjon bare relativt små forandringer innad i en art?

Disse berømmelige trærne.. Et blad som alltid lyser rødt står det "romantisk" på. Jeg er ikke særlig romantisk, så det betyr at alle mennene er det? Eller skryter de det på seg? Kjør debatt!

Hvor høy er du, og hvor høye er de jentene du pleier å falle for?

Synes vi bør dele det litt skumle og vanvidde her, så hva med noen skrekkfilm tips? :)

Finnes det en trivelig og søt jente der ute som også har ferie alt for lenge (26-34år)?

Har ferie ut måneden og kunne godt tenkt meg en uke i syden eller liknende. Ser det er masse fine reiser på nettet hele tiden. Høres det ut som noe du også kunne tenke deg, så send meg en melding c",)

Registrerer at bekjente og det som eg vil kalle for "tidligere venner" tar det ene dårlige valget etter det andre, når det gjelder partnere. Har lært at det å kanskje påpeke svakheter i deres nye partner ikkje akkurat er verdens mest populære handling, derav "tidligere venner". Men fakta er og forblir... at valgene er dårlige... og det er svært tydelig for folk utenfra... mens de i hormonrusen gjentar dette gang etter gang

F.eks hun som fant seg en 11 år yngre guttunge på ferie som kjæreste, og ikkje heilt ser kvifor folk stusser over hennes hormonvalg....
Eller han som hadde seg en feriekjæreste i fire uker i Thailand, mens dama venta på han heime... eller reiser på dansebåten uten dama....

Burde/bør eg holde kjeft om sånt, eller er det på sin plass å komme med noen kritiske bemerkninger/spørsmål i sånne saker, sjølv om det (for meg bl.a.) har ødelagt flere vennskap?

Til dere menn- er en ting jeg lurer på. Hvis dere er interessert i en dame, og sendt noen hyggelige meldinger- skal det mye til før dere hopper i det og ber med dama ut?
Er det ikke sånn at ER dere interessert så skjønner vi det? Eller er dere litt lure og holder på med taktikk og spill?

Kjede meg ein smule på jobb her så eg lurte på om det e någen så vett om någen bra seriar eg kan døyva tiå me. Sex in the city type seriar utgår.

Ser at del tråder inneholder kritik av oss flotte kvinner! :-)
Lurer derfor på hvorfor dere menn ikke kan skrive at dere ser ut som om dere har svelget en basketball! Å at den hang seg fast, rett over belte! Hva med og bare være ærlige?

Ska resa för första gången utanför Oslo området och det är Bergen som står på listan under fyra dagar , något förslag vad jag och mina vänner kan hitta på under dessa dagar , restauranger , nattliv eller andra ting ni har som förslag ?

Tack på förhand mina vänner !

Jeg har lenge gått rundt å tenkt på dette.. Jeg klarer bare ikke helt å forstå det, så da søker jeg hjelp hos dere kjære forumsfolk.

I barnerimet om Humpty Dumpty, der det ender fatalt for stakkers humpty ble det gjort en grov feil.

At kongen sende alle sine menn er jo greit, han gjorde ett forsøk... MEN det som er for meg ett mysterium er at han sendte alle hestene sine også. I mine øyne så vil dette gjøre mer skade enn godt for den forulempede Humpty, da hover ikke ikke vil være noe effektivt i å sette sammen eggeskall.. Kanskje dette var en avledningsmanøver av kongen, og at Humpty satt på hemmeligheter som kunne styrte ham, og at dette var gjort i den mening å sabotere mer enn å hjelpe..

Noen som har innspill her?

^^

...av menn som vil ta meg med på date som det aldri blir noe av!
Mannen er interessert og jeg er interessert,begge er klare til å møtes...neste år sikkert!

Noen flere?

Som overskriften sier: Hva slags sære, rare, morsomme ting gjør du når ingen ser deg?

Selv drikker jeg rett fra melkekartongen, jucekartongen etz.. ;P Grouse?? Jepp, men det er min hemmelighet ;)

Tenker at her er et greit sted å lufte noen tanker.

Hvilken intensitet foretrekker du å ha på det å bli kjent med en ny "partner"?

Jeg føler nemlig at jeg blir omtrent "kvælt" vær eneste gang jeg prøver å bli kjent med et nytt menneske. I de relasjoner hvor det kommer frem at det er dating og et eventuelt forhold som er begrunnelsen for å bli kjent tar det alltid helt av.

Grunnen til at dette er noe som plager meg spesielt nå og som gjør at jeg tenker mye på det er:

De 3 siste menn jeg har "deita" virker ikke å overhodet ha bakkekontakt når det gjelder å bli kjent. Det er meldinger 24/7 og telefoner. Meldinger på telefonen, ringing og gjerne samme melding både på telefon og facebook etc. Det tar helt av! Jeg er et ganske ærlig og åpent menneske så allerede ved start forteller jeg at jeg ikke er en sånn person som vil ha det for intenst. Alikevell så tar det av, det er kjærlighetserklæringer og gaver og alt mulig over en lav sko. Jeg får helt noia! Jeg blir rett og slett skremt når folk er så sinnsykt intense. Dermed ender det opp med at jeg dumper dem/kutter dem ut før jeg overhodet har fått tid til å bli kjent med personen.

Bare nå kl 13 is på formiddagen har han som sist har vist interesse nå ringt 4(!!!!) ganger og sendt en drøss med meldinger! Jeg har rett og slett skrudd av telefonen og skal straks ta meg sammen og sende melding om at jeg herved ikke er intresert i å bli kjent lenger.

Kommer til å føle meg som DEN slemme bithen igjen for 3 gang på ganske kort tid. Jeg hater å såre folk men er det virkelig sånn at alle ønsker en så sterk intensitet på "greia"? Som tar så sinnsykt av?

Håper for guds skyld det ikke bare er jeg som for noia av sånt noe!

Det er heller ikke noe sukkerfenomen sånn jeg ser det kun 1 av de 3 ble jeg kjent med via sukker.

Håper på noen gode råd, spesielt fra dere menn. Hva skal jeg si for at dere ikke skal være så intense? Føler jeg sier veldig bra i fra sånn helt med en gang men det hjelper jo ikke ! :S

Dette er tråden for investeringsråd. De som er interessert i å spare i (aksje)fond kan være interessert i å følge med her. Tråden er ment som informasjon, en slags tjeneste, og et slags opprør mot det tradisjonelle investeringsrådgivningen.

Vennligst la tråden forbli saklig. Finn deg en annen tråd om temaet for denne ikke er av interesse for deg.

Fattern

Siste svar ti. 6 aug. 2013 12:24 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Ellan

Her om dagen var jeg med fattern på senteret for å kjøpe nye sko (han er 66 år). Vi ble sultne og bestemte oss for å ta en matbit på et av spisestedene der. Ved nabobordet satt det ei ung jente, og fattern glodde ustanselig i hennes retning. Hun hadde hanekam-hår og det lyste i alle regnbuens farger – rødt, grønt, lilla, oransje og blått. Og han stirret og stirret, og det er klart at hver gang hun så opp, møtte hun blikket hans. Til slutt var hun sikkert lei, og spurte sarkatisk: „Hva er det gammern, aldri gjort noe vilt i livet?“ Jeg kjenner jo faren min, så jeg svelget fort maten, for å slippe å sette noe i halsen av svaret hans. Jeg visste at det kom til å bli bra! På klassisk manér kom svaret uten at han så mye som beveget et øyelokk… „Var skikkelig dritings en gang, og pulte ei papegøye. Og nå bare sitter jeg her og lurer på om du er dattera mi…?“

Hei!

Jeg vet at det er mange her inne som ikke leser profilteksten, men jeg lurer på om det er mange som heller ikke leser personlige fakta som står øverst i profilen? Dette er seriøst ment. Jeg klager ikke på at jeg får mail. Jeg bare undrer meg over at menn som er 10-20 cm lavere enn meg er de eneste som har vist interesse i det siste. Sjekker ikke folk fakta (og sammenhengen med matchtall), eller har det kommet en ny fifthy shades bok som idealiserer damer på 1.80?

(Selv sender jeg like mange førstemeldinger som jeg mottar, men unngår å sende til de som ut fra profilen har eliminert egenskaper jeg er i besittelse av).

Its not the meaning of life. Its the feeling of life. True or false?

Altså hvorfor er det lettere for dem her en for mannfolk? Kontra der ute.

Om jeg hadde hatt ett godt nettverk av damer eller gått skole, da hadde jeg neppe hatt noe behov for å være her. Men det har jeg ikke, har prøvd det meste, skrevet lang og god profil tekst, kort og nå landet på midt i mellom. Mest bare bilder av ansikt, er ikke fotogen men tror ikke jeg ser fæl ut på bildene. Men fremdeles så svinger interessen med svar veldig. Perioder hvor en del svarer, men så faller de av lasset.

...while you're busy making other plans.

- John Lennon (Beautiful Boy)

Var faen meg ikke så dum den karen der. ;)

Husker da jeg meldte meg inn i sukker.no verden for snart ett år siden.

Forumet var ett sted der jeg faktisk kunne plukke opp noen gode råd samt at forumet faktisk var underholdende, da på en positiv måte.

Idag sitter jeg og tenker litt over hvorfor jeg fortsatt henger her på forumet..
Det å være på sukker.no er jo en ting, har jo truffet noen flotte mennesker herfra, dog har de endt opp som venner, men venner kan vi jo ikke få nok av, men dette forumet.. hva har skjedd, og det bare på ett år!

Det virker som at minst halve "besetningen" har blitt byttet ut her, Mange bra forumister, men dessverre også noen som virker ... hmm.. la oss si bitter?

Nesten alle tråder lider av at de sklir ut, noen skal slenge med leppa og vi/jeg lar oss lure og blir slengt ut på den samme karusellen hver eneste gang!

Regner vel med at denne tråden vil lide samme skjebne som de fleste andre, med mer eller mindre unødvendige svar, uten noen form for mål eller mening..

Så hvorfor er jeg da enda her inne.. jeg kan jo bare drite en lang marsj i det å være innom her..

Mulig det er min naivitet, eller kanskje enda værre..
Min tro på at folk kan være hyggelig mot hverandre, selv om vi ikke kan se hverandre..
Troen på at vi alle egentlig er her inne for å finne noen.
Troen på at vi til slutt innser at det å hakke på hverandre ikke hjelper NOEN av oss..
Troen på at det forumet jeg først møtte for ca ett år siden, faktisk kan gjenoppstå, der humor var våpenet, og ikke kritikk!

Tja, teit tråd kanskje.. Men noen ganger går man i "tenkemodus" og da var det dette som falt meg inn i denne omgangens modus!

Så til spesielt dere forumister som har vært her ett år pluss.. tar jeg feil, eller var forumet bedre/triveligere før?

Merker at det er endel jenter som ikke helt takler å bli avvist, lurte bare på hva som er en fin å grei tekst til det, min er tydeligvis ikke så bra. Fikk denne i dag...

Avsender: Hei, var innom profilen din og har gjerne lyst til å bli bedre kjent.

Meg: Beklager men du er ikke min type

Avsender: Du skal vel ha dem blonde og dumme! Good luck stupid!!!

Så, jeg har fundert litt. Hvor virkningsfullt er hypnose, og hvor lenge varer "effekten"? Selvsagt individuelt så sikkert nesten umulig å svare på, men når de viser hypnose på diverse TV-show, så er det jo veldig virkningsfullt på noen, og det virker som at det er hypnotisøren som bestemmer hvor lenge hypnosen skal vare.

Jeg sliter med litt dårlig selvtillit, uten å helt vite hvorfor. Har ikke noe særlig grunn til å ha lite tro på meg selv, men på enkelte områder hemmer det meg likevel en del. Hva om jeg er mottakelig for hypnose, og hypnotisøren sa noe slikt som dette til meg?

"Når du våkner vil du være fylt opp av selvtillit, uten å være selvgod. Å omgås og prate med folk vil føles som det mest naturlige i verden for deg, og du vil ikke synes det er ubehagelig å ta kontakt med fremmede folk"

Eller noe sånt :-)

Så er det jo bare for hypnotisøren å la være til å avbryte hypnosen. Men det er vel gjerne mer komplisert enn dette? Kanskje jeg etter noen timer eller dager er tilbake til normalen?

Men en skulle jo tro at det var mulig å hypnotisere folk til litt bedre selvtillit når enkelte kan bli hypnotisert til å tro at de er en hund eller apekatt :-p

Noen med peiling på eksotiske fugler her? Jeg har en sangparakitt som er litt vanskelig å temme, den er ikke så veldig interessert i og ut av buret heller! Jeg har hørt det kan være jeg har for stort bur, noen som kan underbygge det eller komme med nye teorier?

Eller opplever mange som meg at når man finner en med høy match, så er det vesentlig forskjell på den ene tingen sukkersystemet ikke tar høyde for....nemlig fysisk atraktivitet?

Jeg opplever til stadig at personer med høyt matchtall befinner seg langt unna meg selv på akurat dette punktet......da som regel i en ytterkant. Enten mye høyere eller mye lavere!

Hvor er du vakre lady som matcher og nyter hengivent når du får akkurat hva du vil ha. Er du her på sukker ??

En ting jeg har lurt en stund på er hvorfor noen på død og liv skal blokkere noen om vedkommende ikke svarer med en gang på en melding eller innen for 'rimelighetens' tid.
Det har hendt meg flere ganger at jeg har fått meldinger av noen jeg har sendt melding til leeeenge etter at jeg selv har sendt melding selv. En gang tikket det inn en melding 9 måneder etterpå med spørsmål om jeg fortsatt var interessert i å bli kjent.

Man vet aldri om den man sender melding til treffer noen for tiden, har mye å gjøre, at katta nettopp har dævva, eller at noen andre personlige ting har dukket opp som gjør at man ikke har motivasjon til å treffe noen.

Jenter spesielt har ikke tid til å svare ALLE som sender melding om at de er opptatt heller. Det betyr ikke at de ikke liker meg. Det kan likeså bety 'Ikke akkurat nå'

Jeg mener at man kan gå glipp av mange spennende personer om man blokkerer noen, med mindre de har vært veldig ufine selvfølgelig.

Så.. hvorfor blokkere da? :)

Mann - 27

Jeg er ny på forumet og koser meg veldig med tanker og utspill fra oppegående, intressante kvinner og menn. Her er det masse å lære:)

Dessverre er det noen elementer som bare blir uhyggelige og, ærlig talt, litt skremmende. Jeg får inntrykk av at jeg ikke er den eneste som synes det er litt ubehagelig - så derfor foreslår jeg å rydde litt på forumet :)

Kort og godt - det som holder liv i trådene er at vi svarer på dem og holder dem gående. Om vi lar dem ligge pent og pyntelig ties de ihjel og vips, så står vi igjen med de positive, litt mindre hatefulle utspillene :)

I en annen tråd nevnte jeg jo at jeg hadde noen teorier angående den forskjellige oppfattelsen flere av oss har på forumet.
Jeg vil begynne og si at dette ikke er noen form for sannheter, men mine helt private teorier etter å ha observert og reflektert over nevnte opplevelse.

Den første teorien går på at de som har vært her over en lengre periode, 2+ år har en opplevelse av at forumet har vært slik det er i dag som da de selv kom inn på forumet. Mens de som har vært her ½-1+ år har en oppfattelse av at forumet har endret seg fra da de (herav også meg) kom inn på forumet.

Hvorfor det oppleves slik er vanskelig å si med sikkerhet, men jeg tror det kan ha med at den negative trenden som er i forumet nå, er en trend som kommer og går med ujevne mellomrom.. Slik at vi som har vært her i kortere tid har kommet inn da forumet var på en «topp» angående positivitet, og at det nå er på vei (håper det ikke kan synke lengre) inn i en negativ retning.

Mens dere som da har vært her over en lengre tid, har sett disse toppene og bunnene, kanskje flere ganger.. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at det skal mange positive opplevelser til for å «dekke» over bare en negativ opplevelse. (min opplevelse, og mening) Altså dere som har sett disse bølgedalene opptil flere ganger, rett og slett husker best de negative dalene, og dermed sier at forumet alltid har vært slik… Nå er ikke dette et angrep på dere, så vær så snill og ikke skyt meg, men gjerne argumentere!

En annen teori jeg har, og da motsier jeg egentlig teori 1, men som sagt har jeg ikke svaret, bare teorier  Er at når jeg kom inn på forumet for nesten ett år siden, postet mange flere personer med bilder, eller hvertfall sitt eget nick som pseudonym, og dermed bidro (i tillegg til at de hadde masse vettug å si) til en roligere tone på forumet. Mens nå er det ett større flertall av personer som poster anonymt, uten at den muligheten skal fratas de! (de som har fulgt med i trådene i det siste vet nok min holdning til det)

Så til min siste og mest skremmende teori (for min egen del) At dere travere (beklager uttrykket) rett og slett har rett!! At jeg og flere av de ferske (mye bedre ord ikke sant) først nå begynner å innse forumets sanne ansikt! At det faktisk har vært slik hele tiden, bare at man trenger tid for å se det! Vel, det er egentlig den teorien jeg tror aller minst på!
Liten fortsettelse kommer....

Jeg har blokkert sikkert 50 000 stykker fra sukker (ikke ta det bokstavelig) - for å "rydde i lister". Det er kjedelig å måtte gå innpå 50 000 profiler for å oppheve blokkeringer .. det skulle vært en enklere blokkerings funksjon, eller hva? :(

Jeg har som sikkert mange andre kvinner og menn mottatt profiler med engelsk tekst,hver gang har det vært fake,
men fins det noen der ute som har truffet en som faktisk var engelsk,eller er alle like uærlige,,kun fakta nå.

Hehehehe

Siste svar ma. 5 aug. 2013 06:03 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Astrid

Hva er det menn og hehe!
Feks!
Du virker som en flott kvinne hehe
Lyst og bli mer kjent hehe
Har vært litt opptatt så derfor sent svar hehe

Hehe= usikker?

Hopper raskere til sengs!

Flere som har lagt merke til det samme?