Sukkerforum

Åååååhh, en del homofile er bare så sexy og rå at jeg blir lei av at de ikke "liker" jenter:)

Forelskelse

Siste svar sø. 23 juni 2013 22:59 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hva tenker dere om det?
Er det noe som skjer med en gang, eller kan det utvikle seg til å bli en forelskelse om det er kjemi og andre gode følelser?
Kan man være forelsket uten å skjønne det helt selv?
Må/bør man være forelsket? Eller kan man gå direkte til "glad i"?

Jeg synes det er befriende at en TS i en annen tråd sier rett ut at han er "desperat" etter å få kjærlighet / kjæreste.
Hvorfor skal det være så ille og uglesett å ønske seg kjærlighet VELDIG, VELDIG, VELDIG, VELDIG mye, kan det ikke være helt, helt naturlig og forståelig hvis man har vært uten en stund?

De fleste mennesker som ikke har kjæreste og ikke har hatt det på en stund, ønsker seg jo oftest kjærlighet og alt det deilige og trygge det innebærer. Og de fleste av disse single er vel innimellom i den situasjonen at de føler VELDIG på det, at de VELDIG, VELDIG gjerne skulle hatt seg kjæreste og kjærlighet - og at denne mangelen i livet deres tidvis opptar mye tid og energi som de bruker til å tenke på det de mangler og ønsker seg.
Er de da "DESPERATE" etter kjærlighet? Og hva er forskjellen på å ønske seg kjærlighet VELDIG, VELDIG, VELDIG mye og å være DESPERAT?
Er merkelappen "desperat" noe man setter på andre for å føle seg bedre og mindre desperat selv?
Er det kanskje jeg som ikke skjønner dette, og er det sånn at "DESPERAT" kjennetegnes ikke bare av å ønske seg kjærlighet fryktelig mye, men også av at man handler og oppfører seg på en spesiell og uglesett måte, som å være "needy"?

Selv kan jeg gjerne kalle meg nesten desperat etter kjærlighet, men det gjør ikke at jeg er mindre kresen og endrer kriteriene mine for hva og hvem jeg vil ha, og jeg oppfører meg ikke særlig "needy" heller - er jeg da ikke desperat likevel?

Jeg synes uansett ikke at det skal være så mye feil med å være DESPERAT ETTER KJÆRLIGHET, for det er ikke rart at man ønsker seg en så fin ting!

Jeg er en 19 år gammel gutt som faller for og tenner på eldre menn.

Ikke jevngamle i det hele tatt.

Er jeg "rar"?:)

Hva synes du er det beste med å være singel? Og det verste?

Våkner tidlig en lørdag morgen - lengselen puster meg i nakken. Leker litt med tanken på at du ligger bak meg - blir varm og urolig av bildene som popper opp i hodet mitt.
Klarer å rive meg ut av tankene og står opp. Lager meg frokost og så er du der igjen - står bak meg når jeg skjærer opp brød - puster meg i nakken igjen - holder rundt meg. Jeg er enda varm etter natten vår og kjenner at med dine armer rundt meg blir jeg urolig igjen - klarer ikke stå stille lenger og møter deg med lengsel og glede.
Hvor er du min elskede - min elskede som jeg vil overøse med kjærtegn og glede..........................

Flere som driver med forskjelig actionsport her?

Da tenker jeg ikke på det ene tandemhoppet du hadde engang i tiden, men på folk som går toppturer, kjører off piste, hopper i fallkjerm, sykler downhill, kjører motorcross, hopper på big jumpen osv.. de som passer vet hvem de er.

A1: Få orden på kost og mosjon. Trenger du ikke eller gidder ikke; hopp over dette punktet.

A2: Ta en tur i klesbutikken, finn den fineste butikkdamen og gi henne frie hender med deg, altså din blivende garderobe. Ikke krangle på noen ting. Dette har du ikke greie på. Innse det. Du kan jobben din, hun kan sin. Dette har hun studert. Hun er 10 år yngre enn deg og blir forsøkt sjekket opp hver dag av bedre karer enn deg.. Bøy deg i støvet og ikke mukk.

B: Gå til en fotograf å be henne gjøre jobben sin med deg i studio. Bare si at du skal bruke bildene her. Hun skjønner greia uten å le. De kan trylle uten at det kan kalles svindel.

C: Be meg lage profiltekst og for deg. Det går ikke, for jeg må poste akkurat dette anonymt etter flere på slike nettdatingsider. Så, punkt C utgår, men du kan lære litt på datingmagasinet hvor jeg har postet en kommentar i dag. Det fungerer i praksis uansett om du har kortsiktige mål eller ser etter en brud. Husk at damer stort sett skriver den profilteksten de selv liker å se hos menn. Skriv det samme selv. De poengterer at de er stødige, positive, trives i jobben, har fin hage, liker å snakke med veninnene sine, er glad i familien, at ungene betyr ALT for dem, er reiseglade etc.. De oppfordrer aldri til utukt og har ikke bilde av traktoren sin i albumet. Så ikke gjør det du heller. Nei, ikke gjør det sa jeg. Nei. .... hmmm nok en gang nei!

Nå vil garantert fullt av indignerte damer blåse seg opp og nekte for proven facts, siden dette ikke slår an hos akkurat dem, men statistikk kan man ikke argumentere mot.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10117577

Hele "varsler" saken begynner å nærme seg latterlige nivåer, om det var Snowden eller Manning. Ironi på sitt beste.

Så, let me get this straight, hele nasjonens myndigheter følger med på absolutt alt av innkommende, innlands og utgående kommunikasjon uten å få en smekk på fingrene er IKKE spionasje?

En individ som avdekker brudd på bl.a. 4th og 5th amendmends er en spion og blir straffet for det. Men hvem straffer myndighetene for nettopp de samme bruddene?

Alt dei forska på...

http://www.side3.no/article3639572.ece

Livet gir ofte overraskelser: )
Jeg skal bli bestemor om ca 4 mnd..
Bør jeg kjøpe gyngestol og lære meg å strikke monn tro?

Oppførte meg som 35 før midnatt, litt mer ivrig enn meg :-p

Men kan nå samtidig opplyse at jeg har nådd halvveis til 70 krisa, så da ble det nytt profil bilde og endret taktikk ;-)

Noen andre arsenal supportere her :-p ;-)

Men nei, er ikke så seriøst interessert i fotball at jeg må ha en fotball supporter til mann :-)))
Noen felles interesser bør det være, men setter mer pris på en som vil gå tur ( om det er oppover, nedover eller rundt og rundt spiller ingen rolle ;-)

Får vel pakke, krisen skal feires i Oslo i helgen :-)

Alle gutta som svarer meg har lagt inn bilder av seg selv som den verste fjellgeita?!? Er det status å hele tiden være på fjellet? Ikke noe sjekketriks på meg ihvertfall. Enten fjellmotiv, eller så er bildet av dem med en pils i hånda og et sleskt smil. Hva er DET for'no? Bare synes mange bilder er utrolig fjerne. Men all honnør til de som legger ut bilde altså. Kanskje bare prioritere litt bedre blant bildene man har og være litt original...?

Hei, kanskje et dumt spørsmål for mange, men hva er fordelen/ulempen med å logge inn via Facebook?
Husker den passordet så man slipper å logge inn hele tia? Vises det på FB at man er inne på sukker? noen som vet helt sikkert? ;)

Er det ikkje typisk? Ein er på datingen,føler ting går bra,så tikkar det inn sms/ringer tlf.
Eventyr frå fortida,ein gjerne ikkje har høyrt frå på månader og år,tek kontakt og vil møte deg.. Dei saknar deg,om ikkje ein kan møtast..

Føles veldig deilig å kunne seie med handa på hjartet: "Gløym det! Du hadde din sjanse,og brukte den ikkje godt. Ditt tap!"
Du er ikkje i tvil om at du gjorde det rette med det svaret.
Slike sms/tlf fekk eg både i går og i dag. Eg begraver desse spøkelsa,og kjenner at det er godt.

Eg er klar for framtida! :)

Klart jeg er her inne for å finne et forhold og gjerne ville ha full klaff..
Men noen ganger kommer jeg over profiler til menn som virker så hyggelige/trivelige/kjekke, men som kanskje i utgangspunktet ikke er riktig alder / riktig sted / samme forhold til om man vil ha barn.

Mitt spørsmål; hvordan stiller du deg til å få trivelig melding fra noen som ikke er match, men som bare vil gi kompliment eller lignende? Er det bare støy i innboksen? Vil gjerne prate/chatte med folk uten at man nødvendigvis skal prøve å få til et forhold av den grunn..

Etter å ha vært her en stund oppdaget jeg først nå oppslagstavlen. Funker den i det hele tatt? Tok en rask titt og det virket mest som desperate menn som poster der.

Erfaringer?

Seksuelle preferanser ....er folk gira på å fortelle om hvordan de går frem når de har vorspiel? Intime detaljer ...
Denne tråden har også en annen hensikt, men la meg si det senere.

Tenkte jeg kunne skrive det helt grunnleggende så dere vet det senere.

Først fasttelefon, det er umulig å se om din trådløse telefon virker hvis du tar den med til butikken, basestasjonen står nemlig igjen hjemme hos deg. det eneste man kan fikse i butikk er dato og tid.

Mobiltelefoner:
-Det går ikke an å ringe med en mobil uten et simkort i den.
-Kommer det ikke noe bilde på mobilen din? har du prøvd å skru den på?
-Å ta ut og inn batteriet løser minst 50% av problemene!
-Nei nummeret ditt blir ikke forandret selv om man endrer simkortet ditt i butikken. (pin-koden endres, men om du spør kan den endres tilbake for deg av selger)
-Har du mistet mobilen i vann eller lignende så er det ikke noe poeng i å lyve om det, verkstedet sjekker..
-iPhone! er det noe galt med iphonen kan ca. 30% av feilene løses ved å holde inne hjemknappen og låseknappen samtidig i 15 sekunder eller til applesymbolet kommer fram, virker ikke det så prøv å gjenopprette via iTunes, hvordan du gjør det kan du finne på apple.no
-Når mobilen blir skrudd av, går tom for strøm eller slår seg av av seg selv må du skrive inn pin-koden din, lær deg den eller dra innom en butikk for å bytte til en kode du klarer å huske, SI IFRA til selger om du ikke kan den når du skal ha hjelp.
-Hvis du ikke er teknisk av deg altså at du ikke liker å leke med nye tekniske duppeditter og at du ikke klarer å løse problemer på pcen og skal ha en ny mobil så kjøp en iPhone. Ja den koster mer, men der er det mye mindre som kan forvirre deg, ikke hør på mann, barn eller barnebarn som sier at samsung/htc/sony er bedre, det er ikke mye forskjell og om noe er bedre har ingen ting å si om du ikke klarer å bruke det ;)

Takk for meg =)

Var inne og tittet på de som hadde lagt ut nye profilbilder, og der dukket det opp en fyr som kunne vært tvillingbroren til John Goodman (eller sønnen kanskje).
Flere som har sett lookalikes til kjendiser her inne?

De fleste...

Siste svar lø. 22 juni 2013 00:44 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym på Sukker

De fleste på jobben er single! De fleste av de single er på Sukker. Sukk!
Jeg omgås med samme folk på jobben og på nett-sjekken og ute på byen i tillegg.

Det er noe med det å være på riktig sted til riktig tid! Selv om det er barneuka og flørt med damene er ganske så utenkelig så har jeg klart å treffe en fin dame.
I går var en fin kveld på terrassen hos naboene. Nabokonens søster kom på besøk fra hovedstaden. Vi satt til sent på kvelden, drakk god vin og pratet om morsome ting.
Kvelden var bare helt perfekt med noe fine blikkutvekslinger mellom søs og meg. Etterhvert når stengetiden nærmet seg måtte jeg gå tur med hunden. Damen hadde lyst å hilse på hunden og det var helt naturlig å invitere henne på skogstur midt på natten. Armen fant veien rundt midjen til damen og første kyss fulgte like etter!
En fin kveld avsluttet på en fantastisk måte.... :))))

Nå sitter jeg faktisk litt med sommerfugler i magen og prøver å ta det litt rolig så damen ikke blir forskrekket av det jeg føler nå!

Det er bare så utrolig annerledes enn nettdating! Elsker følelsen og håper det utviker seg i den retning jeg drømmer om nå...!

Noen flere som foretrekker RL dating?

Denne tråden er litt beslektet med noen andre tråder, men er litt mer spesifikk. Er de noen her som har noen historier å dele, om en en/ flere date de har vært på, som har stoppet helt opp? Med det mener jeg at all kommunikasjon nærmest ble en umulighet. Jeg tenker også spesielt på de som har kjent daten rimelig godt forut for møtet, i og med at det jo tilsier at man burde kunne klare å kommunisere den tiden daten foregår, før man drar hvert til sitt.

Komme stadig til skade å trykke meg innpå profiler, ikke meningen det men med iPad er det jammen ikke lett. Flere som har det "problemet" ... (Er jo ikke et problem egentlig da :-p )

Ungkarsleiligheten min har akkurat fått en plante, og jeg som har null kjennskap til hvor mye vann denne yuccapalmen trenger daglig eller ukentlig ber nå om hjelp av noen kyndige her med grønne fingre.

Hjelp? :-)

Sit aleine ein laurdagskveld og kjedar meg.. Etter litt tid inne på verdsveven,fann eg denne "oppskrifta" på å få ei dame til å falle for menn.. Veit no ikkje heilt om eg tykkjer alle råda er så gode,men kva seier Dykk andre til dette? :)

10 tips som får damene til å falle

1. Unngå innøvde sjekkereplikker. Det virker som regel bare veldig uspontant og rart

2. Sett deg litt inn i klær og stil. De fleste gutter kjøper klær med dårlig passform

3. Trim skjegget, få deg en frisyre som passer ansiktsformen din og bruk linser i stedet for briller

4. Unngå å gi komplimenter som går på utseendet. Gi komplimenter for personlighet i stedet

5. Ikke gi for mange komplimenter generelt. Det kan fort virke som du smisker

6. Tør å lede. De fleste jenter liker at gutten tar litt initiativ og at han har en plan

7. Tør å ta ting videre. Jentene tar svært sjelden første initiativ til å utveksle telefonnummer eller til å kysse

8. Stol på at du er bra nok. Jenter er mye mindre kresne enn de virker som

9. Les litt sjekketeori. Å vite hva du kan gjøre i forskjellige situasjoner gir deg selvtillit

10. Lær av kompiser som er flinke. Se hva de gjør og hvordan de forholder seg rundt jentene

Sover du tungt?
Disse folka vet hva du trenger for å rekke bussen:
http://www.youtube.com/watch?v=XwLK29--Udg

Lurer på om denne dame dater menn på sin egen alder.....

http://www.side2.no/underholdning/article3638626.ece

Hahaha, tulletråd, fordi jeg kjeder meg og lurer på om folket har like mye humor som de påstår i sine profiler.

Leter etter den smarteste morsomste sjekkelina du kan tenke deg, har hørt eller blitt sjekket opp med. (gjerne online):

"Spread the words people!"

Om en kvinne lettere tenner på yngre veltrente lett maskuline "små-gutter" unge og virile men grøsser seg tørr av sine likesinnede menn, kan man vel kunne sidestille henne med en aldrende mann som lettere får ereksjon av yngre faste kvinner under samme kategori som over men sliter noget med satte likesinnede eldre kvinner. Han kalles i alle fall impotente etter det jeg har forstått så:

Is there any difference between he and her ??

Gjennomsnittshøyden for kvinner i Norge skal visstnok være 168cm. Selv er jeg en mann på 182cm og har satt viktighet på matchende høyde som svært viktig. Likevel er et overveldende flertall av profiler jeg besøker oppgitt med høyde på mellom 160-165cm. Er det fordi sukker mener jeg på 182cm passer best med en på såvidt over 160cm? Personlig syns jeg det blir litt for lavt..

Er så mange skrekkhistorier her inne. Få høre de gode dere har hatt! :)

Er det noen som har opplevd og ha vært på x antall dater med samme person, som du "ser" går riktig vei og til slutt ender opp med litt romanse på soverommet, men så BANG! Der slutta jammen meg all kontakt.

Hold dere saklige og ikke kom med " fordi du er dårlig i senga blabla". Har bare en feeling på at det finnes flere useriøse enn seriøse innpå her som bruker sukker som en side hvor man "enkelt" kan skaffe seg et ligg på. Hva skjedde med å bare nappe med seg noen fra byen istede?

Jeg er Samsung fan og har endelig fått den samlingen jeg har drømt om...

Har nå dette i Samsung.... TV, DVD-opptaker, nettbrett og mobil :))

Det gøye er jo at jeg kan overføre programmer jeg tar opp på DVD-opptakeren til nettbrettet.

Men har i mange år vært fornøyd med Samsung :-)

Har dere ett merke dere holdere dere til, eller ser dere mest på pris og tester ?

(Er for det meste en som sjekker tester ved kjøp av nye ting, men mååååå ha Samsung )

Kjenner jeg blit litt svett. En jeg var på date med i 2007, har dukket opp på Sukker igjen. Med samme profilbilde! Ikke vet jeg hvor gammelt bildet var i 2007. Men det som er helt sikkert, er at bildet nå er minst 5 år gammelt. Det er heller ingen bilder i albumet, noe som betyr at han rett og slett framstiller seg betydelig yngre enn sannheten tilsier.

Tenker at det burde vært et felt for å skrive inn årstall under bildene i albumet.. Og i profilen et eget felt med: Profilbildet tatt: (årstall)

Hva tenker dere?

Finner svært få brennheite damer i førtiårene her som vil ha menn på sin egen alder, dvs meg. Tenner jeg på bildene deres så søker de gjerne etter en som er opptil 15 år yngre enn seg selv. Får skaffe fake leg, saggebukser, hive innpå botox og restylan og spise på mcdonald.. Eller så må jeg bli mindre shallow. Eventuelt få meg permanente ølbriller. Det er kanskje ikke så sunt. Når mistet vi gammel gris-monopolet vårt?

Del lenker du undres over eller noe du mener bør deles. Gjerne diskuter litt underveis, men ikke la det bli for useriøst. Ikke la denne tråden bare handle om ett tema innen politikk, la det bli en slags opplysning til folket. Gi gjerne en kommentar under hver lenke du poster også. Du kan også gi minus eller pluss-poeng slik at andre kan se hva du mener om de partiene eller det ene partiet som er representert i artikkelen til lenken. Vil helst at tråden skal være seriøs med ikke så alt for lange svar. Nå som det nærmer seg valg, så kan folk finne ut om det partiet de ønsker å stemme på virkelig representerer de verdiene man har eller om man kanskje vil stemme på et annet parti. Hvis du refererer til et partiprogram må du spesifisere lenke, side-nummer og overskrift, slik at andre enkelt kan finne det og kommentere uten å måtte lete så altfor mye. Stil også gjerne spørsmål til artikkelen hvor du får frem ditt syn, din undring eller gi enkelt og greit en kortfattet mening.

http://e24.no/makro-og-politikk/stortingets-presidentskap-vil-gi-folk evalgte-skattekutt/20373327

Hvorfor skal folkevalgte ha skattekutt? Tjener ikke de mer enn nok penger til å kunne bidra til samfunnet (som de faktisk har mere makt til å skape) enn andre arbeidstakere? Jeg ser ikke på de som noen mer spesielle enn andre arbeidstakere. Stortingspolitikere tjener da enda mer enn fattige. Jeg lurer på hva som er i hodet til disse og hva som er grunnen?

-1 AP <- her gir man poengscore til partiet, hvis man ønsker.

Som en motvekt mot en del syting her, så vil jeg si at det er sykt mange flotte ladies her på sukker og jeg har møtt noen av dem.

Synd de to siste fikk en overdose kos og oppmerksomhet, slik at de ble bare med den ene 6-7 timersdaten. Men, koselig var det!

Nå som de mørke skyene er borte, solen sender att lys på tilværelsen og hormonene koker..

Hva synes dere jenter om profilbilder av menn i singlett som viser frem kløften og svulmende muskler. Er det et pluss?

Hvorfor takler mange av dere menn så dårlig å bli avvist? Svarer de fleste som sender meg en hyggelig melding,og avslår høflig hvis det ikke er interessant. Får da ofte sure og uhøflige svar tilbake....Må innrømme at jeg er kjapt ute og trykker på blokkeringsknappen da...

Frekt tilbud til sommertøser (valgfri meny):
"Jeg betaler kaffen" (det kjipe tilbudet, jeg vet!)
"Jeg betaler kaffen - OG et gøyt rundstykke (med ost eller skinke, valgfritt)"
"Jeg betaler kaffen - OG en rundtur med T-banen i Oslo (sightseeing)"
"Jeg betaler kaffen - og den gode samtalen (vi kan godt holde hender)"
"Jeg betaler IKKE kaffen - men jeg lover å høre på alt det du har å si (tror jeg)"
"Jeg betaler IKKE kaffen - og jeg kan strengt tatt ikke love at jeg ikke kommer tilbake fra toalettbesøket heller"

Hva tror du? Liv laga? Oss to?

Er det barnslig å fjerne hjerter man har satt på noen hvis man ikke får respons?

Er det vanlig å google de man nettdater så fort man får navnet dems? Jeg har blitt lurt før, og det første jeg gjør nå er å google navnet for å få verifisert opplysningene jeg har fått...

Jeg skal på date til uka, med en mann jeg har fått navnet på. Nå ser jeg at det også er en dame oppgitt på adressen hans...

Umiddelbart tenker jeg at han er sambo med noen... Hva hadde du gjort?

Hva slags bilder burde man legge ut i sitt album for å tiltrekke seg folk?

Siden vi alle er så forskjellige, så tenkte jeg kanskje at det hadde vært fint med en tråd med tips til de som kanskje føler seg lite kontaktet..

Mitt tips er at bildene bør være i forskjellig kategori, så man får et slags inntrykk av personen i flere settinger.
Gjerne et i helfigur, et sammen med andre, gjerne et der man ler (for da ser man nesten alltid attraktiv ut), kanskje et bilde av en hobby (f.eks noe man har laget, eller motorsykkelen eller platesamlinga). Også hyggelig med bilder man har tatt selv av ting man synes er fint (en solnedgang og slikt).
Unngå: bilder av deg selv med eksen, å kun ha ett bilde og det er uklart, at alle bildene er av deg selv med ski på beina..

men dette er bare min mening, hva mener dere andre?

Vel er ikke å komme utenom...årgangen min er på hell. Men hvor langt kan man trekke denne forestående krisen? Er ALT lov? Hva gjorde du? Og hva anbefales? Vennligst snakk høyt...

Hei, hvordan ville dere reagert hvis dere fant ut at kjæresten din fortsatt hadde en profil her inne etter flere mnd forhold med Deg??

Med bilde og blir besøkt ??

...sto det på et skilt under tegningen av en mann med spade. Jeg følte meg umiddelbart hjemme i definisjonen. Nå er klokka middagstid!

Dersom dere vet om noe så post her.
Skal være en uke i byen, har ikke tenkt å sitte på Fornebu eller på hotellrommet mer enn jeg må.

Om ca 14 dager settes kursen inn mot Femunden og Isternen.
1 hel mnd for meg selv der jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, om ikke fisken biter så pakker jeg bare og drar ett annet sted..
Stua er overfylt med fiskeutstyr akkuat nå, driver å smører opp sneller, skifter sener, kvesser kroker og pusser lamper.. Kan det bli bedre??
Flere som er reisesyke?

Å ha ryddet og støvsuget huset? Vaskingen tar jeg imorgen.. Særdeles viktig og ikke overdrive!
Skål forumsnerder og alle andre!
Ps... 2, TO dager til ferie!! LYKKE