Sukkerforum

Inspirert av utviklingen i den andre tråden om førstedater, og de arkaiske holdningene omkring kvinner som dukket opp der, ser jeg meg nødt til å starte en ny tråd.

Så jeg spør dere jenter: Hva synes dere om menn som dere klarer å få til køys første kvelden? Er dere uinteressert i å treffe ham igjen da? Er han for billig? Bør han spare seg minst til andre eller tredje date? Driver dere utstrakt testing for å se om dere greier å få ham under dynene første kveld?

Jeg synes virkelig det er overraskende at det i vår tid fortsatt er holdninger omkring kvinner som gjør det greit å kalle dem "billige", "løsaktige", "ikke noe å satse på" osv. fordi vi kvinner faktisk, i likhet med menn, har sex.

Det er flere tråder om sex på første date om dagen (ja, vi gleder oss vel alle til Pornopung), men hva med date på siste date? Er det akseptert? Hva mener dere om det? Jeg tenker da på et datende par som innser at det ikke er noen match, men avtaler en siste date der de har sex for å ha sett hvordan den andre var naken og hvordan den andre er i sengen?

Er ette vanlig? Moralsk ok?

Om du savner musikken fra 80-tallet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym målfrid

Her er en Fb-side som pumper ut gamle godsaker:)

https://www.facebook.com/pages/Electro-New-Wave-music-80s/10582898 6174557?ref=stream

Hei,

eg synes det er ein tendens til at reflekterte mennesker ikkje lever spanande liv. Og til at dei som lever spanande liv ikkje er reflekterte.

Møter nesten ingen damer som fester og reiser og nyter livet, samtidig som dei har noko vettugt å seie om det livet dei lever.

Og motsatt. Damer som les mange bøker er ofte litt triste skapninger som sitt heime og hater folk som er overflatiske og lever livet.

Når noen sier miiih! Hva mener de da?

Og swag, hva betyr det?

Dophue

Siste svar on. 3 juli 2013 19:22 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym bestemor

Hva gjør man når poden røyker?

I skrivende stund har jeg besøk av to elger. Den ene bare 20m fra stuevinduet. Der står de så fredelig og spiser. Titter bare litt bort på hundene som står i nærheten.

For meg er det viktig å stoppe opp i hverdagens kjas og mas, og se gleden i de små enkle ting.

Nå har TV stått på hjemme med et program på NRK2 om et par. De er kanskje kinesiske. Ikke helt sikker. Har ikke fulgt helt med. Jeg så noen bilder av at de lekte med en drage, prøvde å få den opp i luften. Greide det ikke. Også gikk de på talekurs for ham. Han er døvblind og sa han hører og ser bare kaos og støy. Da de kom hjem sa han de første ordene: "Hun er verdens vakreste kvinne. En engleaktig dame" Akkurat da bruste det i meg. Og akkurat nå når jeg skriver dette kommer solskinnet utenfor. Livet er herlig.

Kjemi

Siste svar on. 3 juli 2013 17:51 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Imsdal

Hva er god kjemi for deg?

Er det flere enn meg som bare synes det er helt forferdelig kjedelig her for tiden?
Som er lei av å se de samme bildene om igjen og om igjen, men som f*** ikke klarer å la vær å logge på for å glo?

Sier til meg selv flere ganger om dagen; herregud, se å skaff deg et liv! Omg! Tror jeg må reise på ferie asap!
This is killing me..

Hadde det nå bare vært en mann her som hadde fått det til å krible litt! :D

Hva bygger den på? Og hva er dens motsetning?

Bilder

Siste svar on. 3 juli 2013 12:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym appelsiiin

Hva er greiene med å ha mer bilder av hunden sin enn av seg selv i albumet?
Hallo liksom, hvem bryr seg om hunden??

Applaus til kåre.

Kommentarer?

I de fleste profilene jeg er innom er det listet opp "krav" til drømmedama. Ikke måte på hvor vakker, slank, sporty osv hun skal være. Jeg gidder ikke svare menn med slike absolutte krav, selv om jeg kanskje dekker de fleste av dem. Greit nok med preferanser, men hva er poenget med å skremme vekk damene?

A way out

Siste svar on. 3 juli 2013 09:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente33

Meldt med en fyr et par dager, bra profil, men skeptisk til manglende bilde. Han ga meg wf-nicket sitt for der hadde han bilde. Tastet meg håpefull inn og tenkte umiddelbart at dette ikke var for meg, men hvordan si det uten å være stygg?? Han fikset det for meg, for neste mld som kom var av den slibrige sorten, eller sexy surprise som han omtalte det. Blokkerte lettet profilen hans:)

Å ha eit interessant liv utanom det å jakte på å få seg kjærast.

Det finst jo også ein del positive ting ved å vere singel. Og det går faktisk an å kaste bort livet sitt i eit forhold også. Den einaste måten å kaste bort livet på er ikkje nødvendigvis gjennom å vere singel.

Noen som har film/serie anbefalinger på Netflix og HBO?

Om få timer reiser faren min til syden med min ex-mann! Det er sært og i grunnen veldig sårt også...

Analsex med søndagskjæresten i møkkete arbeidsantrekk!!:)

Jeg fornøyd og hun fornøyd!:)

Det er så mange bevisst provoserende og tåpelige innlegg her, med like tåpelig og barnslig krangling, at jeg foreslår at vi rett og slett går til masse-boikott av dem. Ignorer dem! Ikke kommenter på det de skriver så får vi luket bort styggedommen. Ha en fin dag.

Er det noen her som har erfaring med å ta ektefelle eller samboer av en annen hudfarge til Norge? Hvordan ble h*n i så fall mottatt av nordmenn og det norske samfunnet? Jeg leker med tanken, men er redd for at den norske rasismen skal gjøre livet hennes til et helvete. Selv om hun skulle ha master- eller doktorgrad. Vil det være galt av meg, overfor henne?

Erfaringer? Synspunkter?

Ikke på grunn av dårlig mat, men på grunn av et overskap som plutselig raste ned. Flyttet inn i leiligheten 1.februar. Hadde ikke forventet at kjøkkeninnredningen skulle begynne å komme ned av seg selv. Hva gjør jeg nå? :-p

Hei. Jeg har vært singel en stund nå, og trives jo med det. Etter ti årer det godt å være sin egen herre. Men jeg har hørt en del med single kompiser som har sånne søndagskjærester. Og det er visstnok en grei ting sier de. Men hva er greien? Er det en som blir med hjem på overnatting etter en fuktig bytur som man bare klikker med? For de erfaringene jeg har er at det fort kan bli litt komplisert.

Hva er dere damers syn på søndagskjærester? Ettersom det er dere som har makten i sexlivet?

Nå er jeg lei av useriøse forslag fra useriøse menn som kommer med sextilbud. Ser jeg virkelig så naiv ut at jeg vil godta slikt? Jeg blir faktisk sint, og jeg er ikke kjent for å legge fingrene i mellom når jeg blir sint. Jeg er her inne for å forhåpentlig finne en å dele livet med, og så er det stort sett useriøse forespørsler?? Hvor i alle dager blir det av de seriøse mennene her inne?

Kommentarer??

Det viser seg at de fleste finner seg en med samme livsstil. Så å tro du passer sammen med noen som vandrer på Besseggen og Kilimanjaro annenhver uke, kun avbrutt av sporadiske Birkebeinere samt torsdagsturer til New York og jevnlig vinsmaking i Toscana når du er lagerarbeider og egentlig trives best foran TV-en med Allsang På Grensen, Grandis m/ekstra blandingskrydder og en Tuborg fra Danskebåten... ja det er ikke så realistisk egentlig ;-)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10116571

Det er skikkelig dårlig gjort synes jeg, nå har jeg sjekket inn på quality hotel i Kristiansand og ingen single menn.....jaja kanskje det kommer noen i morra hehe ;)

Artikkel i Aftenposten i dag som fenger mange - kjør debatt :)

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/Har-lyst-pa-barn_-men-ender- opp-uten-7244792.html

Brukerveiledning for sukker som mann:
1. Lag din profil så godt du evner med bilder og tekst.
2. Spesifiser ditt søk i henhold til hva du søker, trykk søk.
3. Trykk deg inn på alle profilene du ser, dersom vedkommende er uaktuell, trykk blokker, dersom aktuell, trykk gult hjerte.
4. Vent.
5. Sjekk profiler, skriv melding til alle som nå har blitt markert med 2 gule hjerter (det er et bra tegn).

Brukerveiledning for sukker som dame:
1. Lag din profil så godt du evner med bilder og tekst.
2. Vent
3. Sjekk om du har fått gule hjerter, trykk deg inn på profilen som har gitt deg gult hjerte.
4. Om du er interessert trykk gult hjerte, om ikke, trykk blokker profil.
5. Vent.
6. Svar på melding fra de med 2 gule hjerter.

er ti pakkning med røyk blitt ulovlig nå?

hvis jeg skal legge på meg, hvilke mat-produkter inneholder mye fett og sånt?
tips og sånt er velkomne
ps: jeg har høy forbrenning.

Hei til alle sammen. Jeg skal reise til Bergen med barn 6 og 7 år. Vi skal til akvariet. Vi skal være der 2 dager. Dem som bor i Bergen kanskje kan ambefaler oss spennende plasser vi kan besøker. Kanskje gammel dags tog museum eller biler :) eller ligne. Takk
Hilsen

...hva skjer da? Får det noen konsekvenser? Hører du noe fra Sukker i etterkant? Hadde vært interessant å vite hva som er hensikten med den funksjonen!:-)

Er det fler en meg som føler at nettdating kanskje ikke var noe for dem ? føler at det er et enormt press, man skal være så perfekt, men lurer på om de som ønsker disse perfekte menneskene er så perfekte selv, jeg er i alle fall ikke perfekt hehe. Lista er lang over hva man ønsker i en partner, merker at jeg blir helt matt og tenker at her strekker jeg absolutt ikke til. Nei, kanskje bedre å tilfeldig møte noen i det "virkelige" liv og falle pladask, da er det for sent å sette opp en ønskeliste over hvordan partneren bør være og se ut , hehe :) Ok dette gjelder ikke alle, men føler at det er veldig mange. Å ikke noe galt med å ha ønsker om hvordan partneren skal være, det er bare at når det blir skrevet ned slik er det avskrekkende for meg og derfor tenker jeg at nettdating kanskje ikke passer for alle.

Hver gang jeg trykker på "hjem-knappen", så havner jeg på innloggingen til sukker.no. Noen andre som opplever dette?

Jeg har møtt fem menn gjennom nettdating. To av dem endte jeg i sengen med på første date. Tre av dem var veldig interessert i videre kontakt (har da også møtt dem flere ganger men ikke havnet til køys). To av dem ønsket av ulike grunner ikke å treffes flere ganger, trenger jeg å si hvilke to? Er det altså en sannhet i at man ikke bør ha sex første date? Eller har jeg litt lite tallmateriale til å gjøre statistikk av dette?

Og ikke kom med kommentarer om at jeg sikkert ikke var god i sengen, tviler sterkt på at det var grunnen. I hvert fall i følge min statistikk;)

Kor mykje kjemi er nok kjemi ?

Kor forelska og betatt skal du vere etter ha prata med nokon i ein time før du gidd å møte vedkommande på nytt ?

Er vi rett og slett blitt for kresne ? Eg lurer på om eg har blitt for kresen.

Ein ting er kropp. Eg veit med meg sjølv at eg aldri vil tenne på nokon eg synes er overvektig og utrena. Og eg veit kva slags ansikt eg finn tiltrekkande og kva ansikt eg ikkje fin tiltrekkande.

Men kva med personlegdom ? Skal vi ha nokon som forstår oss kjempebra etter ein times date ? Nokon som ler av alle våre vittigheiter og som seier: Jasså, sånn har eg også alltid følt det i mitt liv.

Korleis tenker damer om dette ?

Hotellturen til Kroatia

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HørPåFardi

Er det flere som skal på hotellturen til Vis i Kroatia? Er det noen som vet hvordan det stedet Vis er og har vært der før? Har meldt meg på og snuste litt rundt i Vis på Google maps, men synes stedet ser litt... tja ut.

http://www.dbtv.no/?vid=2511782169001

Fair nok at det er det som er "turn off" og "ikke pent". Men det som trigga min frustruasjon er det som tydeligvis er foretrukket: Ordene som "plain", "t-skjorter", "pique", Converse og "oppbrettet skjorts" (wat?)

Jeg skjønner at det kanskje er begrenset utvalg av hva man kan ha på seg om sommeren når en er av kjønnet Mann, men går det an å beskrive noe så kjedelig? Jeg mener, den gruppen som ble intervjuet her har effektivt satt gutter/menn i en meget lite og begrensende bås.

Litt usikker på hva jeg føler for det, men kjenner likevel at jeg blir litt provosert. Selv går jeg kledd i T-skjorte, "converse" (kjøpte "plain" sko uten converse logo med vilje) og jeans shorts 3/4.

Men hvorfor så mye hat mot alt annet enn "plain" ?

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/Har-lyst-pa-barn_-men-ender-opp-ut en-7244792.html

Det er så ufattelig mange menn i 40-årene her inne som ennå ikke har klart å skaffe seg barn, men ønsker det.

Kan dere ikke innse det er for sent?
(Så blir det fler menn på meg:))

Fra min maksvekt på 98! kg har jeg nå kommet ned til 88kg over en periode på to år, med moderat livsstilsendring uten å si at jeg akkurat har vært veldig aktiv på diett. Men nå skal jeg sette inn nådestøtet og skal ned 12 kg på 12 uker. Da vil jeg være 76 kg og ha normal BMI, noe jeg ikke har sett på 15 år.

Jeg har jobbet hardt nå de siste to årene for å endre spisevanene og føler jeg har klart det, har også begynt å trene jevnt, selv om jeg "faller ut" fra tid til annen. Men nå er jeg klar for hardkjør og har lært meg mye om kosthold og trening.

Har klart å løpe halvmaraton på 2:09:40! Veldig fornøyd med det. Så om 11 uker er det kanskje på tide med nye profilbilder :)

11 uker og 11 kilo igjen.

Noen andre som legger om livsstilen?

Mine meldinger er altfor rare og altfor needy.

Eg skriv mykje. Eg skriv ofte. Eg blir fortvilt når eg ikkje får svar umiddelbart. Blir utruleg rastlaus.

Og så skriv eg rare og drøye ting veldig fort. Kvifor gjer eg det. Det er som om eg vil jage bort dei stakkars jentene. Hm.

Så det eg vil prøve på no er å skrive meir normale meldinger. Meir moderate meldinger. Hyggelege meldinger. Vere bitte litt grann meir A-4.

Samtidig som eg må prøve å vere meir avslappa til damer og det å få svar ifrå dei. Vente ei veke før eg sender ei ny melding når dei ikkje har svart på den første.

Det er det eg har tenkt å gjere.

PUA

Siste svar sø. 30 juni 2013 23:27 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Føler meg stigmatisert som PUA, jeg er en snill og grei kar.
Mener at dette er mobbing på høyt nivå!

Manglerud humor, så blir det dårlig med svar.

Sorry. Måtte bare skrive den overskriften. Den var bare for enkel...

Dere skal nå få presentert et "prosjekt".
Har vært på en del date, med bra utseende damer.
Samtidig merker man det kan bli mer stress til finere dama er.
Til mitt "geniale prosjekt" trenger jeg skikkelig fine damer. Haha får jeg vel kanskje si, litt selvironi der.
Tanker er: til mer "date" med fine damer, til mer blir terskelen for stress borte.
Rimelig underholdende greier.
Va hadde dere sagt til, ja la oss si en profil med dette innholdet?
Eksperimenter av diverse slag er jo interessant.

Sitter å planlegger ferien, sånnt noenlunde. Skulle egentlig en lang utenlandstur i år, men av div grunner blir det ikke noe av dette :(. Så da blir det en tur rundt i Norge, for å se på norsk natur og skjulte perler rundtom.

Siden det er folk fra hele landet her, kanskje noen har noen gode ideer, fine plasser, o.l å komme med? Er en roadtrip, og ingen rute er satt ut enda, utenom å besøke noen bekjente på østlandet for litt grilling (fra Rogaland selv). Har tidligere vært flere ganger innover Hardanger, meget fin plass foruten alle turistbussene ...

Eventuelt også noen uteplasser det går an å besøke, det er jo alltids kjekt å teste ut utelivet andre plasser når en først reiser litt rundt. Her er det ikke barn med i bildet så fornøyelsesparker o.l. er ikke så interesante.

Hva betyr det å elske for deg?

For meg er det å gi uttrykk for følelser.
Følelser får først betydning når de blir omsatt i handling og ord.

God ettermiddag Forumet :-)

På plass i Trøndelag etter 10 timer på veien, to flinke unger i baksetet og jeg kjenner at det er ferie! To uker med ro og frihet:-) Turer i skog og mark, familie og slekt, lyse netter, gleden til ungene som føler seg som grendas midtpunkt, 3-literen er klar, ice-net funker, perfekt start på ferien!

Det er nå ca 10 dameplasser og manneplasser igjen på Sukkerflyet med 148 plasser.
Hotellet vi skal ligge på heter Issa og ligger rett utenfor byen. For de som vil bo nærmere barer og butikker så har vi 15 rom på et hotell i sentrum også.
Det er en knall gjeng som har meldt seg på og på telefon høres de svært hyggelige ut :-)
Program om hva som skal skje håper vi å få enten lagt ut på nettsiden eller sendt de påmeldte på mandag.

På vei hjem fra byen stakk jeg innom en kiosk.. og der sto han, gutten jeg chattet m på sukker.. Det var ikke å ta feil av, Han lignet 100 % på bildet på profilen, så jeg skjønte hvem han var. Tror, han skjønte hvem jeg var også.. Men hva gjør man i en slik situasjon? (Jeg bare kjøpte det jeg skulle ha og gikk)