Sukkerforum

Ingenting er som en frisk løpetur i regnet, men hva gjør du når det regner? Tar du deg en tur ut eller pakker du deg inn i ullpledd og kryper inn i et hjørne i sofaen? Jeg skal ut i regnet ihvertfall :)

Blokkering

Siste svar sø. 30 juni 2013 09:29 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Liten pike

"Sånn helt hypotetisk", hvis jeg blokkerer noen, blir min profil borte fra deres onlineliste, eller blir den liggende og de ser at jeg har blokkert når de prøver å gå inn på meg for ørtende gang??

Juhuu.. idag er det siste dag i sivilisasjonen for min del, dagen skal brukes til å pakke ned utstyret og få det i bilen, samt være litt med lille gullet mitt før jeg leverer henne til mammaen sin.
Så er det avgårde til femunden. Jeg, kano, lavvo og radioen... kan nesten ikke bli bedre!
Kjære forumister! ha en strålende sommer! Er tilbake om ca en måned! Husk, ikke krangle nå da!

Så da håper jeg på å bli like populær som sukker lover.. haha..

Svar!

Siste svar sø. 30 juni 2013 00:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Yeti

Fikk svar fra ei jente! Alle som klager på dårlig svar, kan ta dette som en positiv ting.

God helg, folkens! ;)

Jeg har et spørsmål til dere menn som sender slibrige meldinger til damer som første melding; får dere noen gang positiv respons?

Jeg mener, er det virkelig noen jenter som sier "ja" til mer kontakt når de får spm om de liker å bli tatt både her og der på første meldingen? Blir litt matt jeg!

Hollywood-stjerne (66) viste fram ny kjæreste (20)
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10104669

ah, det er sommer, og ekte kjærlighet blomstrer...

er de ikke skjønne dere?

Kåre

Siste svar lø. 29 juni 2013 22:47 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym unknown

Kommentarer?

Sommeren er kommet, og ferien begynt. I denne tiden er det lett å tilegne seg noen kilo på baken. Hva med å motivere hverandre til å trene - trimme - mosjonere innimellom sommerkosen :-)

Date i kveld med meg?

Ingen svar
(mann 37 år fra Østfold) Privat melding

Ska ta meg en tur på microbryggeriet i Halden, noen som vil slå følge med meg dit? Drar ca kl 2200

Hmmm, syns det er merklig når noen går inn på en profil for å ønske vedkommende en god dag før så å blokkere. Noen her som har opplevd lignende?

Det er nok ikke kun damer som nøler med å svare på mail...... Jeg har sendt mange høflige mail som blir lest men ikke svart på. Og jeg er en normalt pen dame :-)

Hver gang det blir snakk om unge gutter som leter etter kvinner eldre enn seg selv er det full aktivitet her inne på forum..

Jeg er vel en av disse guttene, og etter å ha sett igjennom utallige profiler er det så og si ingen damer over 30 som har satt at de søker gutter under 28-30, og jeg vegrer meg derfor alltid for å ta kontakt...

Er det sånn at dere damer "pynter litt på sannheten", og skriver andre alderspreferanser enn dere egentlig vil ha??

Hva legger vi damer i "et skikkelig mammeemne"?:)

ferietur

Ingen svar
(mann 46 år fra Østfold) Privat melding

Hei
Er det noen der ute som har meldt seg på tur til kroatsia slik som meg?

TdF

Siste svar lø. 29 juni 2013 14:42 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirl

Siden det er så mange som skriver på sine profiler at de sykler og er supersporty, hvor mange er det som skal følge TdF i år? Enten hjemme fra stuen eller live.
Digger denne sporten så lenge jeg slipper å utøve den selv.
Hvem vinner i år tror dere?

Ladies, ladies!

Må ikke sende melding alle på en gang :D

Ja, det er helt sant. Jeg har truffet en skikkelig mann og jeg er blitt betatt og forelsket.
Jeg vet ikke hvordan det utvikler seg men jeg håper og tror at vi klarer å kommunisere videre og vi gir det beste av oss til hverandre.

...med øynene kan vi vise at vi er interesserte eller likegyldige
- vi kan vise varme og dybde - med eller uten å vi viser interesse for den andres kropp
- ja interessen kan vises utallige måter
- vi kan få et annet menneske til å føle seg avkledd og neste misbrukt uten å kunne gjøre noe med det
eller å føle seg utrolig liten eller god
eller bringe noen til bristepunktet av sinne
det er på øynene du skiller erotisk kunst og porno
- vi kan vise ren fysisk beundring som gjør andre stolte
- vi kan vise interessefellesskap - om det er for erotikk eller det er for frimerker, vi skjønner straks hva
Men vi kan også røpe usikkerhet, og lærer vi oss å styre øynene så er det umulig å være usikker, for det er ikke lett å lyve med øynene

faen. skal snart blir åpent kontorlandskap på jobb. noen som har erfaringer med det? frykter at jeg ikke kan henge på facebook og sukker på jobb. faen.

Jeg skriver nå til fem på en gang. Det går litt i surr til tider..
Er dette helt greit og vanlig her inne, eller bør en holde seg til en samtale?

Heidi: Jeg fantaserer fortsatt om puppene dine selv om det er 12 år siden jeg dumpet deg. ok?

Jeg er på jakt etter en kjæreste, ikke en samboer. Hvordan finner jeg mennene som vil det samme? Hva burde jeg krysse av for i Forhold? Ønsker meg jo et langvarig forhold, men tror mange legger samboerskap som en selvfølge inn i denne.

Sommerferie! :-)

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Rogaland) Privat melding

Hvilke planer har dere for ferien? Jeg startet min ferie i dag, og drar til Stockholm neste uke :) vil ønske alle en flott sommer!!! :-)

Denne siden er for dikt om lys og varme. Jeg starter.

Padder er røde
Paddiner er blå
Paddonald er død
Durk likeså

Chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Frøken

Strever med chatten. Står at jeg allerede er i en samtale, men er ikke det. Når jeg går inn å ser på chatten kan jeg ikke se noen aktivitet! Hjelp?

Det tok 2 mnd. før vil bestemte oss endelig å ligge med hverandre. Og nå er vi et par. Kjærester, tror jeg og det sier han også.
Vi kommuniserer over telefon, sms og sukker. Vi er ikke på FB...
Sletter vi profilene våre her, mister vi en mulighet å chatte.

Hva synes dere litt yngre at vi skal gjøre?

Jo, nå skal du høre. Skal til sydlige breddegrader om en ukes tid, og jeg har følgende dilemma:
hva skal jeg sprade rundt i ved bassengkanten? boxershorts, stupetruse eller min frekke hjemmeheklede mankini? Jeg tenderer til å favorisere mankini'en, men jeg ønsker samtidig ikke å bli bortvist fra området, all den tid mine barn er med.

Gode råd mottas med takk!

Bill.mrk. "Usikker" ;)

Er vi jenter ? Vel jeg føler meg sånn noen ganger. Var en som sjekket meg opp på facebook og sendte meg noen meldinger greit nok men jeg så at han var forlovet da jeg sjekket profilen og jeg ville ikke involvere meg og det sa jeg rett ut og "minnet" han pent på at han faktisk var opptatt. Men det jeg stusset over var at fordi jeg var avvisende lurte han på om jeg hadde noe på gang med noen, akkurat som det hadde noe å si, det var som han ble overasket at jeg ikke var villig til å ha sex med han, jeg var jo singel !!!. Dette er ikke det eneste eksemplet, man må vel ikke ligge med gud og hvermann bare fordi man er singel. Det er lov å prøve seg, det er ikke det ;) men den totale mangelen på forståelse når man avviser pent, akkurat som det er en selvfølge at man er med på leken fordi man er singel. Synes også så synd på denne forloveden, når han så lett kunne gjøre dette med meg, tviler jeg ikke på at dette er noe han har gjort mange ganger før. Skjønner nå at jeg er er fryktelig naiv, da jeg ikke trodde at det var så utbredt å sjekke opp andre når man var i ett forhold, skremmende synes jeg, med tanke på at forhåpentlig får jeg en kjæreste en dag og håper da virkelig ikke han holder på slik.

Underholdning til kaffen takk :) ? Eller en ny giv...kjedelig å pakke og rydde og vaske...

Hvem er dirigenten?

Nå er det like før skatteoppgjøret kommer.
Jeg er bestevenn med skatteetaten, hvordan er det med deg?
:) eller :(

Liten torsdagsbombe

Mellom 2 lange forhold og flere korte de siste 15 årene har jeg frekventert slike nettdatingtjenester.

Min erfaring sier dessverre at ingen som kjører bildeløse profiler er attraktive. De oppgir varierende grunner og tror kanskje på storyen sin selv. Etter flere titalls, kanskje over hundre som har sendt bilde på epost opp gjennom årene så lar jeg ikke lenger tvilen komme tiltalte til gode og slutter å kaste bort tiden min med pjatt før de sender bilde. Egentlig burde jeg holde på til tallet er tusen før "undersøkelsen" holder mål statistisk faglig sett, men nå er det faktisk nok ;)

Jeg tror disse kvinnene er anonyme av en eneste grunn. Hva tror dere?

Noen som har noen gode ideer til billige og morsomme aktiviteter å gjøre i sommer? Gjerne aktiviteter man kan ta med seg noen andre på.

jeg skal ha ny mobil, litt fordi den gamle er rett og slett gammel, men mest fordi jeg fortjener det :P

men valget står mellom samsung s4 eller iphone 5, men lurer på om noen har noen tips eller erfaringer fra noen av disse og komme med som kan gjøre valget litt enklere... vil helst ha begge men må jo ta et valg :P

Det er dumt når noen bare sletter seg midt i en samtale. Da vet man ikke om man har provosert eller såret. Ingen mulighet til å si noe mer eller rette opp. Ingen mulighet til å si unnskyld. Om du leser dette, vit at jeg er lei meg for det. Ta gjerne kontakt.

Er det flere som opplever sånt som dumt eller skjer sånt bare meg.

Er du en som ofte sier det? Som trekker på skuldrene og svarer "Samme for meg"? Selvsagt er det sånn for alle innimellom, men om man ofte eller alltid sier det - spesielt i et samliv - da blir det bare fryktelig irriterende. Ansvarsfraskrivelse. Jeg har ingen egne meninger. Bestem du. Isj.

(Hva jeg vil med dette? Aner ikke. Kjeder meg fortsatt i sofaen. Men snart, snart er hverdagen tilbake. :)

Skal vi sloss?

Hvorfor har du valgt akkurat det navnet du har på profilen din?
Jeg valgte mitt fordi det er navnet mitt stavet baklengs.

Jaja! Så har dagen kommet! Jeg blir 44 år i morra... Tror ikke egentlig at jeg gruer meg, syns faktisk bursdager og oppmerksomhet er ganske hyggelig.
Må vel innrømme at førtiårskrisa har angrepet meg. Men kanskje ikke negativt.Jeg vurderer ikke botox, innkjøp av sportsbil eller deltagelse i birken.
Plages ikke av alderen min. Jeg har mere livsglede nå enn jeg noen gang har hatt. Er stadig på jakt etter nye opplevelser og erfaringer. Trives i jobb, liv og kropp.

Så hva ønsker hun seg på vei inn sitt førtifjerde år?
En kjæreste? Eller en elsker? Eller kanskje bare en heidundrandes tur på byen? Det siste vil IHVERTFALL bli en realitet.

Vil benytte anledningen til å gratulere meg selv med at jeg kommer til å nå 44 år. Med livet, humoren og helsa i behold. Så gleder jeg meg til meldinger fra alle mine "nærmeste" 400 venner på tryneboka.

Denne ler jeg av et par ganger i året. Hvordan påvirker den deg?

https://www.youtube.com/watch?v=5Ju8Wxmrk3s

Er terskelen for å ta kontakt med forumfolk mindre? I og med at her blir man kjent på en annen måte, og ikke bare profilen. Menn kjører på uansett føles det som. Men hva med kvinnene, føles det tryggere, mer fristende, på en måte, å kontakte menn som skriver på forum, enn profiler dere ikke aner noe om?

USA :)

Siste svar to. 27 juni 2013 18:06 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Khione

Noen som har vært i USA og kan anbefale severdigheter i New Orleans og på Vestkysten? Og shoppingmuligheter i New York?
Og et siste spm på tampen; Vil gjerne ha en SUV, men jeg aner ikke hvor jeg skal søke for å finne det? På Avis og Hertz dukker det bare opp typiske familiebiler med skyvedør, og det er jeg ikke interessert i. Jeg vil ha en stor, sikker, behagelig og fin bil! :)

Når jeg ser på bildene av mange av mennene her på sukker.no så får jeg skikkelig vondt inni meg - er det mulig at det er så mange angivelige 35-45-åringer som ser ut til å tilhøre aldersgruppen 45-55? Mht at en del av de som er her inne er på den alderen de utgir seg for, så Gud hjelpe verden ... Jf. enten så lyver de (de er minst ti år eldre enn hva de utgir seg for å være) ellers så står det så utrolig dårlig til med denne generasjonen (kanskje genmaterialet?) at det burde vedtas en lov som innebærer at de ikke får lov til å forplante seg, langt mindre by seg frem til normale, norske jenter på nettsteder ...

kroniske sukker- bruker- avvik

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym try me

Sjekka over tråder fra tilbake i tid, og fant mye heftig. Jeg skrev mye vilt en periode, tror jeg sjokkerte både den ene og den andre, haha. Men nå drar jeg heller damene mot meg. Forandra stilen litt. Damene nå til dags skulle visst hvor gal jeg var, og fortsatt er. Føler dere at dere har forandre stilen, eller har dere vært jevnt modne fra starten?

Og er det noen navn dere husker bedre, spesielt godt, fra tidligere, fra år tilbake?
Tror det er en og annen som har hengt konstant på dette forumet i flere år. Noen har også sikkert gått undercover, for å ikke bli stemplet som kroniske sukker- bruker- avvik.

Av ren nysgjerrighet, noen her som har skrevet til folka på jakten på kjærligheten?
Det er i disse dager de får tilsendt brevene.

Må innrømme at damer med melodiøs, lett bydende bergensdialekt scorer høyt hos meg. Er selv helt uten tonefall fra østlandet, med bare den vanlige femi lyse endingen av annenhver setning. God damnit.. bra jeg kan herme alle andre om jeg vil ;)

Hva digger du? Er ikke lov å slenge drit om andre enn sin egen dialekt her.

MAN DOWN, MAN DOWN! I NEED A MEDIC!

Yes, thats right. Det er tydeligvis sesongen for det igjen. Virus. Influensa. Mancold. Kjært barn har mange navn.

Hvorfor er det nå slik at jeg foretrekker all annen form for smerte enn nettopp vanlig influensa?

http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ&hd=1

Dag 4 av mancold her. Kjenner at det begynner å toppe seg, så det er like før jeg er på bedringens vei.

Ugh

I tilfelle jeg sovner inn i natt, Pinnemænd kan få PCen min. Og flaske Peter Dawson special som står i skapet. Du finner det sikkert selv.

En undersøkelse* ble utført på et utested. Det ble hengt opp et skilt på toalettene som ba alle vaske hendene etter toalettbesøk.
Herrenes vaskehyppighet gikk ned fra 37% til 10%. Antall damer som vasket hender økte fra 60% til 99%.

Hva kan vi lære her? Aldri rør peanøttene på bardisken.

*ref: NrK Brille

Og for all del ikke les dette: http://www.bbc.co.uk/news/magazine-19834975

Pussig. Nå har jeg vekslet noen ord med par damer her. Hhv 2 og 5 helt ok meldinger fra dem. Begge damene er sånne som du snur deg etter på gata. Ingen av dem besøkte profilen min. Jeg velger å tro at de simultanskriver med 4-5 mann samtidig og har ikke tid å kikke på profilene, for å holde innboksen ajour. Blir jo litt kjipt å måtte bla til side 4 for å svare på siste melding fra meg, så å kikke på profiler ødelegger hele logistikken. Nå sitter de sikkert og fjerner bildene sine så de kan chatte med meg uforstyrret. Garantert. Slik må det være. For de liker jo ikke all oppmerksomheten i lengden. Det er jo ikke derfor de er her. Ikke sant?