Sukkerforum

...av menn som vil ta meg med på date som det aldri blir noe av!
Mannen er interessert og jeg er interessert,begge er klare til å møtes...neste år sikkert!

Noen flere?

Som overskriften sier: Hva slags sære, rare, morsomme ting gjør du når ingen ser deg?

Selv drikker jeg rett fra melkekartongen, jucekartongen etz.. ;P Grouse?? Jepp, men det er min hemmelighet ;)

Tenker at her er et greit sted å lufte noen tanker.

Hvilken intensitet foretrekker du å ha på det å bli kjent med en ny "partner"?

Jeg føler nemlig at jeg blir omtrent "kvælt" vær eneste gang jeg prøver å bli kjent med et nytt menneske. I de relasjoner hvor det kommer frem at det er dating og et eventuelt forhold som er begrunnelsen for å bli kjent tar det alltid helt av.

Grunnen til at dette er noe som plager meg spesielt nå og som gjør at jeg tenker mye på det er:

De 3 siste menn jeg har "deita" virker ikke å overhodet ha bakkekontakt når det gjelder å bli kjent. Det er meldinger 24/7 og telefoner. Meldinger på telefonen, ringing og gjerne samme melding både på telefon og facebook etc. Det tar helt av! Jeg er et ganske ærlig og åpent menneske så allerede ved start forteller jeg at jeg ikke er en sånn person som vil ha det for intenst. Alikevell så tar det av, det er kjærlighetserklæringer og gaver og alt mulig over en lav sko. Jeg får helt noia! Jeg blir rett og slett skremt når folk er så sinnsykt intense. Dermed ender det opp med at jeg dumper dem/kutter dem ut før jeg overhodet har fått tid til å bli kjent med personen.

Bare nå kl 13 is på formiddagen har han som sist har vist interesse nå ringt 4(!!!!) ganger og sendt en drøss med meldinger! Jeg har rett og slett skrudd av telefonen og skal straks ta meg sammen og sende melding om at jeg herved ikke er intresert i å bli kjent lenger.

Kommer til å føle meg som DEN slemme bithen igjen for 3 gang på ganske kort tid. Jeg hater å såre folk men er det virkelig sånn at alle ønsker en så sterk intensitet på "greia"? Som tar så sinnsykt av?

Håper for guds skyld det ikke bare er jeg som for noia av sånt noe!

Det er heller ikke noe sukkerfenomen sånn jeg ser det kun 1 av de 3 ble jeg kjent med via sukker.

Håper på noen gode råd, spesielt fra dere menn. Hva skal jeg si for at dere ikke skal være så intense? Føler jeg sier veldig bra i fra sånn helt med en gang men det hjelper jo ikke ! :S

Dette er tråden for investeringsråd. De som er interessert i å spare i (aksje)fond kan være interessert i å følge med her. Tråden er ment som informasjon, en slags tjeneste, og et slags opprør mot det tradisjonelle investeringsrådgivningen.

Vennligst la tråden forbli saklig. Finn deg en annen tråd om temaet for denne ikke er av interesse for deg.

Fattern

Siste svar ti. 6 aug. 2013 12:24 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Ellan

Her om dagen var jeg med fattern på senteret for å kjøpe nye sko (han er 66 år). Vi ble sultne og bestemte oss for å ta en matbit på et av spisestedene der. Ved nabobordet satt det ei ung jente, og fattern glodde ustanselig i hennes retning. Hun hadde hanekam-hår og det lyste i alle regnbuens farger – rødt, grønt, lilla, oransje og blått. Og han stirret og stirret, og det er klart at hver gang hun så opp, møtte hun blikket hans. Til slutt var hun sikkert lei, og spurte sarkatisk: „Hva er det gammern, aldri gjort noe vilt i livet?“ Jeg kjenner jo faren min, så jeg svelget fort maten, for å slippe å sette noe i halsen av svaret hans. Jeg visste at det kom til å bli bra! På klassisk manér kom svaret uten at han så mye som beveget et øyelokk… „Var skikkelig dritings en gang, og pulte ei papegøye. Og nå bare sitter jeg her og lurer på om du er dattera mi…?“

Hei!

Jeg vet at det er mange her inne som ikke leser profilteksten, men jeg lurer på om det er mange som heller ikke leser personlige fakta som står øverst i profilen? Dette er seriøst ment. Jeg klager ikke på at jeg får mail. Jeg bare undrer meg over at menn som er 10-20 cm lavere enn meg er de eneste som har vist interesse i det siste. Sjekker ikke folk fakta (og sammenhengen med matchtall), eller har det kommet en ny fifthy shades bok som idealiserer damer på 1.80?

(Selv sender jeg like mange førstemeldinger som jeg mottar, men unngår å sende til de som ut fra profilen har eliminert egenskaper jeg er i besittelse av).

Its not the meaning of life. Its the feeling of life. True or false?

Altså hvorfor er det lettere for dem her en for mannfolk? Kontra der ute.

Om jeg hadde hatt ett godt nettverk av damer eller gått skole, da hadde jeg neppe hatt noe behov for å være her. Men det har jeg ikke, har prøvd det meste, skrevet lang og god profil tekst, kort og nå landet på midt i mellom. Mest bare bilder av ansikt, er ikke fotogen men tror ikke jeg ser fæl ut på bildene. Men fremdeles så svinger interessen med svar veldig. Perioder hvor en del svarer, men så faller de av lasset.

...while you're busy making other plans.

- John Lennon (Beautiful Boy)

Var faen meg ikke så dum den karen der. ;)

Husker da jeg meldte meg inn i sukker.no verden for snart ett år siden.

Forumet var ett sted der jeg faktisk kunne plukke opp noen gode råd samt at forumet faktisk var underholdende, da på en positiv måte.

Idag sitter jeg og tenker litt over hvorfor jeg fortsatt henger her på forumet..
Det å være på sukker.no er jo en ting, har jo truffet noen flotte mennesker herfra, dog har de endt opp som venner, men venner kan vi jo ikke få nok av, men dette forumet.. hva har skjedd, og det bare på ett år!

Det virker som at minst halve "besetningen" har blitt byttet ut her, Mange bra forumister, men dessverre også noen som virker ... hmm.. la oss si bitter?

Nesten alle tråder lider av at de sklir ut, noen skal slenge med leppa og vi/jeg lar oss lure og blir slengt ut på den samme karusellen hver eneste gang!

Regner vel med at denne tråden vil lide samme skjebne som de fleste andre, med mer eller mindre unødvendige svar, uten noen form for mål eller mening..

Så hvorfor er jeg da enda her inne.. jeg kan jo bare drite en lang marsj i det å være innom her..

Mulig det er min naivitet, eller kanskje enda værre..
Min tro på at folk kan være hyggelig mot hverandre, selv om vi ikke kan se hverandre..
Troen på at vi alle egentlig er her inne for å finne noen.
Troen på at vi til slutt innser at det å hakke på hverandre ikke hjelper NOEN av oss..
Troen på at det forumet jeg først møtte for ca ett år siden, faktisk kan gjenoppstå, der humor var våpenet, og ikke kritikk!

Tja, teit tråd kanskje.. Men noen ganger går man i "tenkemodus" og da var det dette som falt meg inn i denne omgangens modus!

Så til spesielt dere forumister som har vært her ett år pluss.. tar jeg feil, eller var forumet bedre/triveligere før?

Merker at det er endel jenter som ikke helt takler å bli avvist, lurte bare på hva som er en fin å grei tekst til det, min er tydeligvis ikke så bra. Fikk denne i dag...

Avsender: Hei, var innom profilen din og har gjerne lyst til å bli bedre kjent.

Meg: Beklager men du er ikke min type

Avsender: Du skal vel ha dem blonde og dumme! Good luck stupid!!!

Så, jeg har fundert litt. Hvor virkningsfullt er hypnose, og hvor lenge varer "effekten"? Selvsagt individuelt så sikkert nesten umulig å svare på, men når de viser hypnose på diverse TV-show, så er det jo veldig virkningsfullt på noen, og det virker som at det er hypnotisøren som bestemmer hvor lenge hypnosen skal vare.

Jeg sliter med litt dårlig selvtillit, uten å helt vite hvorfor. Har ikke noe særlig grunn til å ha lite tro på meg selv, men på enkelte områder hemmer det meg likevel en del. Hva om jeg er mottakelig for hypnose, og hypnotisøren sa noe slikt som dette til meg?

"Når du våkner vil du være fylt opp av selvtillit, uten å være selvgod. Å omgås og prate med folk vil føles som det mest naturlige i verden for deg, og du vil ikke synes det er ubehagelig å ta kontakt med fremmede folk"

Eller noe sånt :-)

Så er det jo bare for hypnotisøren å la være til å avbryte hypnosen. Men det er vel gjerne mer komplisert enn dette? Kanskje jeg etter noen timer eller dager er tilbake til normalen?

Men en skulle jo tro at det var mulig å hypnotisere folk til litt bedre selvtillit når enkelte kan bli hypnotisert til å tro at de er en hund eller apekatt :-p

Noen med peiling på eksotiske fugler her? Jeg har en sangparakitt som er litt vanskelig å temme, den er ikke så veldig interessert i og ut av buret heller! Jeg har hørt det kan være jeg har for stort bur, noen som kan underbygge det eller komme med nye teorier?

Eller opplever mange som meg at når man finner en med høy match, så er det vesentlig forskjell på den ene tingen sukkersystemet ikke tar høyde for....nemlig fysisk atraktivitet?

Jeg opplever til stadig at personer med høyt matchtall befinner seg langt unna meg selv på akurat dette punktet......da som regel i en ytterkant. Enten mye høyere eller mye lavere!

Hvor er du vakre lady som matcher og nyter hengivent når du får akkurat hva du vil ha. Er du her på sukker ??

En ting jeg har lurt en stund på er hvorfor noen på død og liv skal blokkere noen om vedkommende ikke svarer med en gang på en melding eller innen for 'rimelighetens' tid.
Det har hendt meg flere ganger at jeg har fått meldinger av noen jeg har sendt melding til leeeenge etter at jeg selv har sendt melding selv. En gang tikket det inn en melding 9 måneder etterpå med spørsmål om jeg fortsatt var interessert i å bli kjent.

Man vet aldri om den man sender melding til treffer noen for tiden, har mye å gjøre, at katta nettopp har dævva, eller at noen andre personlige ting har dukket opp som gjør at man ikke har motivasjon til å treffe noen.

Jenter spesielt har ikke tid til å svare ALLE som sender melding om at de er opptatt heller. Det betyr ikke at de ikke liker meg. Det kan likeså bety 'Ikke akkurat nå'

Jeg mener at man kan gå glipp av mange spennende personer om man blokkerer noen, med mindre de har vært veldig ufine selvfølgelig.

Så.. hvorfor blokkere da? :)

Mann - 27

Jeg er ny på forumet og koser meg veldig med tanker og utspill fra oppegående, intressante kvinner og menn. Her er det masse å lære:)

Dessverre er det noen elementer som bare blir uhyggelige og, ærlig talt, litt skremmende. Jeg får inntrykk av at jeg ikke er den eneste som synes det er litt ubehagelig - så derfor foreslår jeg å rydde litt på forumet :)

Kort og godt - det som holder liv i trådene er at vi svarer på dem og holder dem gående. Om vi lar dem ligge pent og pyntelig ties de ihjel og vips, så står vi igjen med de positive, litt mindre hatefulle utspillene :)

I en annen tråd nevnte jeg jo at jeg hadde noen teorier angående den forskjellige oppfattelsen flere av oss har på forumet.
Jeg vil begynne og si at dette ikke er noen form for sannheter, men mine helt private teorier etter å ha observert og reflektert over nevnte opplevelse.

Den første teorien går på at de som har vært her over en lengre periode, 2+ år har en opplevelse av at forumet har vært slik det er i dag som da de selv kom inn på forumet. Mens de som har vært her ½-1+ år har en oppfattelse av at forumet har endret seg fra da de (herav også meg) kom inn på forumet.

Hvorfor det oppleves slik er vanskelig å si med sikkerhet, men jeg tror det kan ha med at den negative trenden som er i forumet nå, er en trend som kommer og går med ujevne mellomrom.. Slik at vi som har vært her i kortere tid har kommet inn da forumet var på en «topp» angående positivitet, og at det nå er på vei (håper det ikke kan synke lengre) inn i en negativ retning.

Mens dere som da har vært her over en lengre tid, har sett disse toppene og bunnene, kanskje flere ganger.. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at det skal mange positive opplevelser til for å «dekke» over bare en negativ opplevelse. (min opplevelse, og mening) Altså dere som har sett disse bølgedalene opptil flere ganger, rett og slett husker best de negative dalene, og dermed sier at forumet alltid har vært slik… Nå er ikke dette et angrep på dere, så vær så snill og ikke skyt meg, men gjerne argumentere!

En annen teori jeg har, og da motsier jeg egentlig teori 1, men som sagt har jeg ikke svaret, bare teorier  Er at når jeg kom inn på forumet for nesten ett år siden, postet mange flere personer med bilder, eller hvertfall sitt eget nick som pseudonym, og dermed bidro (i tillegg til at de hadde masse vettug å si) til en roligere tone på forumet. Mens nå er det ett større flertall av personer som poster anonymt, uten at den muligheten skal fratas de! (de som har fulgt med i trådene i det siste vet nok min holdning til det)

Så til min siste og mest skremmende teori (for min egen del) At dere travere (beklager uttrykket) rett og slett har rett!! At jeg og flere av de ferske (mye bedre ord ikke sant) først nå begynner å innse forumets sanne ansikt! At det faktisk har vært slik hele tiden, bare at man trenger tid for å se det! Vel, det er egentlig den teorien jeg tror aller minst på!
Liten fortsettelse kommer....

Jeg har blokkert sikkert 50 000 stykker fra sukker (ikke ta det bokstavelig) - for å "rydde i lister". Det er kjedelig å måtte gå innpå 50 000 profiler for å oppheve blokkeringer .. det skulle vært en enklere blokkerings funksjon, eller hva? :(

Jeg har som sikkert mange andre kvinner og menn mottatt profiler med engelsk tekst,hver gang har det vært fake,
men fins det noen der ute som har truffet en som faktisk var engelsk,eller er alle like uærlige,,kun fakta nå.

Hehehehe

Siste svar ma. 5 aug. 2013 06:03 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Astrid

Hva er det menn og hehe!
Feks!
Du virker som en flott kvinne hehe
Lyst og bli mer kjent hehe
Har vært litt opptatt så derfor sent svar hehe

Hehe= usikker?

Hopper raskere til sengs!

Flere som har lagt merke til det samme?

Ut i kveld?

Siste svar sø. 4 aug. 2013 19:13 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Rastløs

Hvor kan to venninner i 40-årene ta turen ut på byen i Tigerstaden i kveld?

Foretrekker et sted der klientellet har passert 20-årene, og lydnivået tillater en samtale.

Finnes der også single herrer, er det selvsagt en fordel...

Skal kose med meg selv i kveld!!!
Det skal bli herlig!!!!

Noen flere????

Kos dere!!!

Takk til de som gjorde min kveld magisk idag :-)
En go latter forlenger live :-)

Cunnilingus

Siste svar sø. 4 aug. 2013 13:42 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym MøteLeder

Finnes det noe bedre enn å tilfredsstille en dame oralt?

Kjør debatt!

- NEI! Ta seg god tid. Kjenne etter hva hun reagerer på. Lytte og ta imot veileding i forhold til hennes ønsker. Nyte. Synet. Lydene. Nærheten. Alle sanser i høyspenn. Kjenne hun nærmer seg klimaks. Kraften og spenningen i det hun kommer. Rykningene og sjelvingen etterpå. Vidunderlig!

Debatt ferdig!

Hvor vanskelig kan det være å oppnå en dialog med ett menneske, hvor vanskelig må det være å møtes over en kopp kaffe uten at noen blir skuffet eller føler seg presset til å gå videre?

Jeg beundrer dem som har muligheten til å lese en kort og sjenert melding, skumme gjennom en mindre-enn-rettferdig profil og blankt avvise enhver mulighet for mennekslig kontakt, være seg tur-venn, kafè-selskap, søndagskjærste eller livspartner.

Ja...dette er en gjenganger!
Tren, tren og atter tren! ALLE menn her inne (nesten) gir uttrykk for å ha trening på hjernen!
Kjære treningsnarkomane menn:
HVORFOR er dere her? Dere har da vel null tid til drømmedama så mye som dere trener!

Tror neppe halvparten av dere gjør dette i virkeligheten! Damer driter i hvor mye dere trener, det er ditt indre vi vil ha uansett :)

Hei, dere som har hatt sex på første date, hvor har dere hatt det? Hjemme hos deg, hos partneren, andre steder?

Hvis dere er hos partneren, har dere vært bekymret for at det har vært kamera noe sted som kan filme akten (gjelder kanskje spesielt jenter?)

Noen som skal ut i Bergen for å nyte noen glass ikveld?

Han bodde i England sammen med mor og stefar. Det kom idag på dagsrevyen. Mor og stefar torturerte den lille gutten til døde. Han ble dengt, og de sultet ham. De sperret ham til sist 14 timer inne på et kott der han omkom.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Det skrives så mye om å elske på disse sidene. Hva nå det måtte bety for den enkelte. Alt fra fuck til kjærlighet. Men skalaen fra fuck til kjærlighet ser ut som brukket et sted i det øvre. Det er tilsynelatende... (gjentar: tilsynelatende) ...sørgelig få som snakker om fellesmenneskelig kjærlighet.

Vis nå at dette ikke stemmer. Jeg skriver dette både fordi jeg trenger å bearbeide det, og dele med noen. Kunne ringt venner eller familie men jeg oppfordrer her og nå flere til å gi litt tid til 4-årige Daniel som ble torturert ihjel. Noen som har noen ord til ham? Jeg har aldri møtt ham. Men jeg elsker ham. Jeg ber om å få omfavne ham når jeg ikke lenger lever på jorden. Jeg ber om at han skal få igjen alt og mere - langt mere - enn han mistet. Jeg trur nemlig Sannheten er rettferdig. Til syvende og sist.

Sukkerfest

Siste svar lø. 3 aug. 2013 19:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Go jenta

Hva med en sukkerfest i Stavanger?
Vet at flesteparten er fra Oslo her inne! Men vi vil også ha en fest!:-) Eller hva sier dere som ikke er fra Oslo?

Da har jeg (kvinne) sendt 3 førstemeldinger, på 3 dager...det er mye for meg, men ingen respons / og/eller han sier han er opptatt selv om han "henger her"...
Kjenner jeg blir litt oppgitt og lei meg, men prøver å tenke posisivt rundt det, så går det noen dager, og jeg kommer meg ovenpå igjen:)
Bare lurte, hvordan tar dere andre et avslag/ikke-respons, går videre som om "ingenting har hendt", eller blir litt trist og oppgitt, og slikker sårene før dere går videre?

Får snart besøk...

Ville dere blitt møtt med eller uten blondetruse under miniskjørtet?

Ja, det vet jeg men jeg søker også en meget spesiell partner.

Jeg kjenner at sommeren er den mest ensomme årstiden på året å være singel.
Flere som kjenner seg igjen?

http://www.youtube.com/watch?v=nC9P8-B42cA

CC

Siste svar lø. 3 aug. 2013 11:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Er det flere her inne som er på Cupido også? Eller er det helt fy?

Når noen du kommer over her inne har lagt ut fullt navn og facebooken sin for deg til å fritt legge inn på profilen sin, Gjør du det?
Eller oppretter du kontakt og brevveksler med han/henne litt før du tar skrittet og legger til personen blant facebook vennene dine?

Jeg vegrer meg litt med å gjøre det, virker ikke helt riktig.

Jeg er fersk i gamet her, og lurer litt på hva slags bilder det er lurt å legge ut. Vil damene a bilder fra fjellturer og sånt, eller mer "oppstilte" bilder? Bør man ikle seg dressen- eller hva med bunad? Hvordan peker man seg ut i mengden? Jeg har ingen sixpack å flexe, (eller den er der kanskje, men det ligger et spekklag på underkanta av en tomme utenpå) men der er kanskje ikke trikset heller? Skal jeg smile eller se alvorlig ut?

Ringo - skal vi kose litt..? ;)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bonkers

...Kanskje du blir litt mildere stemt og mindre amper her inne da..? ;)

Dater for tiden en fyr jeg liker godt men vi er altfor ulike når det kommer til sex.
Han må ha det veldig mykt og forsiktig for å få tenning mens jeg er helt motsatt.
Jeg er veldig glad i sex og vil gjerne ha flere ganger om dagen men jeg føler meg ikke tilfreds når det kun blir mykt..
Nå lurer jeg på om jeg kan leve med dette over lengre tid?
Noen med samme erfaring her?

http://quiz2.start.no/50473

Klarte 8 av 10.... Vært singel litt for lenge!

Nei, den var ikke til deg, eller meg. Det kunne ikke brydd meg mindre om en person har bilde eller ikke på forum, uansett om det er bra eller møkk de skriver. Hva er greia med å reagere så sterkt på den anonyme?

Noen bedre? hehe

Dilemma

Siste svar fr. 2 aug. 2013 15:52 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Grobian

Nå har jeg altså et problem her, det er ei dame som har satt et sånt hjerte på meg. Faktisk den eneste dama som har satt et sånt hjerte på meg. Og hun skriver godt og interessant, så jeg blir jo litt nysgjerrig. Hun har imidlertid ikke lagt ut noen bilder, og skriver at bilder kan fås på forespørsel. Etter å ha tenkt meg om, kommer jeg frem til at det kan være tp grunnet til dette. Enten er hun så usannsynlig hot at hun ikke har bilder liggende ute, for da blir hun nedlesset av meldinger fra drittunger av typen "skal vi knulle litt jeg og du". Hvis det er tilfellet bør jeg jo høflig og belevent sende henne en liten oppmerksomhet, for å se om det kan bli til noe. Ellers så er hun styggere enn arvesynden, med pukkelrygg og klumpfot og vorter og det hele, og derfor ikke har liggende bilder ute fordi da gidder ingen uansett å ta kontakt. Og hvis det forholder seg slik, bør jeg jo ikke foreta meg noe, for hvis det viser seg at hun ikke ser ut i måneskinn, vil hun skjønne at jeg avviser henne på grunn av utseendet, og da blir hun såret og lei seg, og det vil jeg jo ikke.

Kort sagt: Hva i helvete gjør jeg nå?

Tja. Hva skal man si.

Kort fortalt.

Date ble avtalt og delvis gjennomført i dag med det jeg trodde var ei jævlig strøken og ålreit dame. Denne dama viste seg for å være akkurat det...men

Praten gikk, osv osv.. Og det endte meg at vi tok en tur til meg, og jeg tenkte så klart at her blir det jackpot på alle plan.

10 minutter i sofaen etterpå får jeg beskjed om at hun ikke har vært ærlig fra starten av, og at hun har baller i buksa.

Jeg begynte å le helt hysterisk pga alt det tragikomiske i situasjonen, og han-hun'en forlot leiligheten kort tid senere.

Og her sitter jeg med den sprøeste date-opplevelsen, samtidig som jeg lurer på hvordan leger/kirurger kan gjøre slikt mot meg.

Det er helt sykt hvordan kirurgi og østrogener kan sjokkere meg til de grader.

Hvordan ville dere reagert? :P

Lurer egentligen om timmen er slagen for godt eller om det fortsatt finnes håp,
håp i det mørket som så alt for raskt har lagt seg over dagen og minner om at lyset svinner hen for å gi plass til åter en høst...

eller vent nå... jeg lurte egentligen bare på ifall det er for seint å åpne en øl jeg.... må være en irriterende flue som fikk meg litt distrahert her en stund...

Skål på den :)

Så mine damer og herrer, kuer og merrer:

HVA HAR DERE I NATTBORDSKUFFA? :D

La merke til purken utenfor jobben vår i dag. De tok rånerne for grisekjøring etter at de hadde kjørt svinaktig fort i 60-sonen. Neppe mange seinsugger der i gården. Enough is enough (en nøff er en nøff) tenkte jeg...der fikk de en smekk på syltelabbene, ikke noe å gryle for det.