Sukkerforum

Nå har jeg satt svigerinnene mine i sving. De kjenner meg godt selvfølgelig (de vet med andre hvilket utrolig godt varp jeg er) og de har dessuten en enorm og tilsynelatende utømmelig kilde av enslige venninner a la #10 som de mener passer midt i blinken for meg. Min tid på sukker er iferd med å renne ut, så får vi se da... :)
Ment som et vennlig tips til andre.

Det slår meg, at det jeg savner på Sukker, er rom til mer attitude på bildene.

Det er jo bra med bilder der en virkelig ser hvem som er bak profilen, det skaper jo seriøsitet.
Men, jeg lurer på om det blir for lite rom til at en kan få frem personligheten på bildene nok, når bildene må være så kjedelige "passfoto".. ?

Andre som har tanker om dette?

Permakultur

Siste svar sø. 26 mai 2013 21:22 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym gårdskone

Da kaller jeg tråden Permakultur i håp om å tiltrekke meg noen med interesse for det. Skjønner at fremtiden kan by på utfordringer når det gjelder matforsyningen.

Har en gård med god jord som bare ligger der og venter på en fornuftig anvendelse. Trenger noen gode råd og kanskje en som vil passe sammen med meg der.

Sommerferie?!

Ingen svar
(mann 29 år fra Vestfold) Privat melding

Kun dager igjen til min ferie, og utenom en eksamen jeg skal ta så har jeg null planer! :-D
Noen sukkerdamer eller jenter som vil finne på noe? bli kjent?

Heisann alle sammen!

Er ikke våren en herlig ting?
Alle planter våkner fra dvalen. blader vokser og gror, og med det mange menneskers håp...
Med håp åpner vi mennesker for mange ting.
Nye ideer
nye mennesker
nye metoder
nye måter å forstå hverandre på

Om dagen gjør jeg ikke stort annet enn å smile. Jeg har selv en liten plante i mitt hjerte.
Og mitt hjerte kjennes som opplever sin første vår på mange år!
En vidunderlig følelse, som kan se ut som blir gjengjeldt.

Så jeg ønsker dere alle her inne masse lykke til! Vet ikke om jeg kommer tilbake, eller om jeg blir borte, det er for tidlig å si.
Men jeg blir ikke pålogget her med det første, det er i allefall sikkert!

Mange smil sender jeg til dere,åpne deres hjerte og opplev deres vår!

Ja jeg er den som er den som har best drage på jenter her inne.. jeg tror alle menn må være misunnelige... helt garantert...

nei du er ikke en som passer meg lykke til videre... nei tror ikke vi har noe til felles... lykke til videre... ja slik får jeg av eller jenter... nei tror ikke kjemien passer... lykke til videre...

er jentene her bare for å vise sine kropper frem og hvor dumme de er???

Skummelt med den sexen altså... Fører fort til kyssing og før du vet ordet av det skal de prate også......

Hvem er det som har høyeste ansvar i NAV?
Har NAV noen forpliktelser?
Blir man sendt på tiltak, for å jobbe eller kurs, hvilke rettigheter har man for at man ikke skal behandles med disrespekt?
Hvorfor er det kaos? HVORFOR I HELVETE KAN IKKE DE FITTJØÆVLENEN REISDE LØITJH#ILAK:EKEOØHIK

Vi lekte oss litt, eller rettere sagt: JEG lekte oss litt i en tidligere tråd med ideen om en romantisk komedie med rollebesetning fra forumet. De fire viktigste rollene er selvfølgelig:

1. Helten
2. Heltinna
3. Heltens infantile barndomsvenn med et hjerte av gull
4. Heltinnas rappkjefta bestevenninne med nulltoleranse for sentimentalt pisspreik

Så sett i gang å foreslå hverandre til de ulike rollene så utgangspunktet blir best mulig når jeg en gang i framtida bestemmer meg for å skrive manus, regissere, komponere musikken, klippe, lime, holde et fast grep om Dolly og finansiere dette episke mesterverk.
Det er helt lov å nominere seg selv, samt legge til flere biroller (f.eks. presten, den homofile nestbestekompisen til helten, bikkja til heltinna, hippieforeldra til helten, A4-foreldra til heltinna osv.)

PS: Hold dette på et sivilisert og reflektert nivå. Ingen drittslenging, da skrinlegger jeg hele prosjektet og skriver bok i stedet.

Noen som er interessert i en jogge"date" eller rolig fjelltur i morgen? Sikter da til damer ja... :-)

Mens profilbildet viser meg på mitt beste, så ligger jeg på sofaen i pysj. Fotsålene er grønne etter at jeg klippet plenen barbeint. Neglene har sørgerenner etter at jeg skuret fett av grillen.
Jeg burde definitivt tatt en dusj, men ligger heller skitten og sliten på sofaen og ser film.
Samtidig tillater nettdating meg å late som jeg sitter her, velstelt og vakker, og venter på den rette!
Livet er herlig og jeg har hatt en super dag! God helg!

Til Eric Northman er tilbake på skjermen! <3 sukk

Hvorfor

Siste svar lø. 25 mai 2013 14:16 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Kofelainen

Må jeg alltid skrive i 1000 år med damer, før dem går med på å møtes????? Det blir jo i de aller fleste tilfellene bare med en 2-5 timers prat uansett, eller pluss en muligens date 2. Alt ettersom om hva og hvor, ditt og datt. Ser at andre møtes kjapt? Hvordan får dere det til??,

Ser ut til at dem fleste jeg møter, har jeg skrevet så lenge med at vi begge forventer noe (fantasi).

Det å ha en storfin jobb, bygge hus, gifte seg, få barn, osv... alle de (for mange) store tingene i livet... er det noe de fleste vil? Eller er vi "programmert" til å ville det? Er det forventet av samfunnet, eller følger vi bare saueflokken? Mange er ulykkelig gift... men de blir hvor de er... hvorfor? Vi har bare et liv. Hvorfor vil så mange gjerne være som alle andre? Være godt likt? Er ikke det å ha det bra, det viktigste?

Er det noen her som skal på tomorrowland, mysteryland, decibel outdoor osv? :) skal sjøl på mysteryland å muligens decibel outdoor :)

Fredag er blitt ukens kosekveld for meg. Forumet er en del av kosen :-) Noen som kommer på et tema som kanskje fenger mange, og som ikke legger opp til munnhuggeri og spydigheter?

Jeg har vært på sukker en måneds tid. Jeg får sjelden svar på de meldingene jeg skriver og begynner å gå litt lei. Er det flere jenter enn gutter her inne? Slik at guttene har store valgmuligheter og kun velger ut de peneste jentene? Hva blir da poenget med å legge inn en profiltekst hvis det allikevel er bare bildet som teller?

Hva opplever og tenker andre?

Hva er egentlig vitsen med å sette seg selv på svargarantilista når man ikke har tenkt å svare? La meg ta et eksempel, da... over litt tid har jeg skrevet til ca. 6 personer på den lista. Når jeg skriver førstegangsmeldinger, tar jeg utgangspunkt i profilen til den jeg skriver til, og jeg skriver en kort personlig melding. 2 svarte med avslag, 4 svarte ikke i det hele tatt, selv om brevet var lest og de hadde vært pålogget. Setter folk seg på denne lista for å få mer oppmerksomhet, og kun derfor? Det er jo en grunn til at det heter "svargaranti".

Jeg er litt skeptisk til at man må oppgi høyde på sukker..dette er noe det er sykt mye fokus på hos jenter.
Jeg har blitt avvist flere ganger av damer pga usle cm, det skal sies jeg er 170cm høy og bra utseende..jeg prøver meg
sjeldent på damer som er out of my league.
Bryr meg ikke om en dame er høyere enn meg, og de tar til og med margin om de bruker høye sko..Skjerpings jenter!
Skulle jeg ditchet damer fordi de hadde for små pupper..skulle man hatt eget valg for dette..liten-medium-stor airbag.

Og hva i alle dager gjør jenter på nettdating i utgangspunktet...jeg har hatt 3 forhold til jenter jeg har møtt på "nettet" og alle har hatt
en eller annen skjult forhistorie/problem. Skjønner at "minde attraktive" damer er på nettet, men når 7/10 og oppover begynner å markedsføre seg så bør det ringe en bjelle. Disse kan lett få seg kjæreste i RL, så hva skjuler seg?

Vurderer virkelig å aldri date noen fra nettet igjen..men her er jeg fortsatt...

Måtte bare få det ut!!

Takk

Har du også mer lyst til å gå ut på byen for å sjekke nå som sommeren endelig har kommet til Oslo?! :) Send meg også en melding direkte til innboksen min, så blir det lettere å organisere syklubben vår ;) Den forrige tråden om Sukkersyklubben druknet litt i diverse kommentarer, men vi har så langt 14 damer som er interessert. Alle kan garantert ikke bli med på samme kveld, og vi har plass til mange flere! Når vi har spikret en kveld for det første treffet, så kanskje vi inviterer hankjønnene til å joine oss litt utpå kvelden også ;)

Dataen min har klikka, etter en omstart er all skrift konvertert til tegn og symboler..noen som kan hjelpe meg? Kan fortelle at jeg I lengre tid har benyttet selektiv oppstart med bare systemverktøy. Etter å ha gått tilbake til normal oppstart skjer altså dette! Jeg har også kjørt et program for en halvtime siden som er ment for å booste systemet, husker ikke navnet. Virus eller bare en feil, fast står jeg nå uansett! Hjelp mottas med stor takk.

Det argumenteres mot økning av pappapermisjonen med at det går på bekostning av mor, amming og barnet - hva er det for noe da?

"Det må to mennesker til for å lage barn. Hvorfor mener da Nylander og Mogstad at mor er den viktigste omsorgspersonen for spedbarnet? De går så langt, at de hopper helt til småbarnsårene før far får lov å komme på banen. Dette blir så stikk motsatt retning av den utviklingen nettopp Nylander med flere har kjempet for på sytti- og åttitallet. Hun var med på å lage plass og rom til spedbarnsomsorgen i norsk familiehverdag. Men nå, sitter jeg igjen her med en vond bismak i munnen, like ladd med personlig erfaring som de utsagnene Nylander og Mogstad kommer med i Aftenposten. Min konklusjon, basert på min erfaring er dog noe annerledes. Far er ingen annenrangs omsorgsperson bare fordi han ikke har bryster."

http://maddam.no/2013/05/trenger-vi-fedre/

Jeg synes det er flott at vi er på vei mot et samfunn hvor far og mor blir likestilte som omsorgspersoner, det tror jeg vi tjener på alle sammen, og stiller meg litt uforstående til at dette motarbeides slik?

Jeg tenkte at vi kunne gi ros til de som har en god profiltekst. Ros i form av reklame på denne tråden :D

Regler:
- Ser du en profil med god tekst, så spør du vedkommende om du får lov til å legge ut teksten som du likte. Du kan også spørre hun/han om du kan legge ved profilnavnet også. (God icebreaker hvis du er interessert i videre kontakt også)

- Bilde alene er ikke kvalifisert til ros

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har kommet over ca 20 potensielle kjærester, kanskje 30 også... Kan se meg sammen med alle 30, eller ihvertfall så kunne jeg forsøkt med alle 30..
Når det gjelder kvinnfolka, så virker det som de sitter på gjerdet og venter på den ène ridderen. Han er perfekt!! Han er best og bedre enn alle, bedre enn dem selv... Alt annet enn ridderen er uaktuelt!

Hei jenter!

Det er haugevis av dere her inne :)

Så kan den av dere som passer best sammen med meg bare rekke opp hånda?

For en dag! For en oppløftende dag! :D

Har sittet på skolen og skrevet på bachelor oppgaven min, om motivasjon. Da fant jeg en fyr som jeg tror er inne på noe viktig! Mihaly Csikszentmihalyi heter fyren og skriver om "flow". Han har også relatert dette til glede, lykke og livsglede. Søk flow folkens!

http://www.ted.com/talks/mihaly_csikszentmihalyi_on_flow.html

Det er så mange av damene som bare blokkerer oss etter at vi har vært hyggelige.

Noen andre som har opplevd noe lignende?

Bilder

Siste svar fr. 24 mai 2013 02:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym happy

Ser at enkelte legger ut profilbilder som inkluderer flere mennesker og syns at dette er noe spesielt. Har disse personene godkjent dette?
Mange har også bilder av ungene i sine album og da kjenner jeg nakkehårene reise seg. Noen trenger et kurs i billedbruk og nettvett....
Tenk over hva dere utsetter ungene deres for, du aner ikke hvem som er inne å ser disse bildene :(

Å bo langt inni bygdenorge er en utfordring her inne,,,,, Hvordan i hælvete skal jeg få meg dame :)??

Kan dere bli komplett lykkelig uten en partner, eller hører en livsledsager med i det bildet? Eller kan dere bli like lykkelig uten,,
Hva gjør dere lykkelige, og er dere det?

Flommen

Siste svar to. 23 mai 2013 23:51 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Idioten

Håper flommen tar med seg heile østlandet.Så slipper vi den utgiftposten stort lengre. ")

Fortsatt i lykkerus etter konserten på Telenor Arena går, tirsdag! Noen andre som er enige??! :D

Forklaring her: http://www.smbc-comics.com/?id=2986

Sååå.......

Ingen svar
(mann 26 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hvor ble det av "Om meg"-delen av leiligheten? o.O

Det er så mange her inne som er opptatt av om damene er finere enn 7/10 eller mindre pene. Kan noen forklare meg hvordan dere kommer fram til en slik score? Personelig synes jeg er en 8er (trekke litt for lav høyde og "feil" oppringelsesland), men for noen kan jeg være stygg som en blåst novembernatt og kanskje ikke få 3/10 en gang. Og hva er forskjeller mellom 7er og 8er? Noen som sitter på en formel?

Hvordan gjør man dette her? Hvordan går man frem?

Jeg er ute etter erfaringer, både med tanke på hva man skriver i profilen og hva som er kutymen for å ta kontakt her inne. Inntil videre fremstår det som veldig skummelt å skulle ta direkte kontakt på melding og å "vise interesse" ved å gi hjerter og slikt.

Er de noen do's and don'ts?

Jeg er takknemlig for alle seriøse svar.

http://www.youtube.com/watch?v=KVh0_DQtwyU

Svargaranti

Siste svar to. 23 mai 2013 12:42 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym sanninga

Hva er deres erfaring med profiler med svargaranti?

Hver gang jeg har møtt noen herfra og det har skjedd noe fysisk. Altså kline etc, da er hun mulig å møte igjen, sånn i utgangspunktet. Men hvis jeg bare drar på en date og prater, da er damer nesten aldri interessert etterpå. Altså med null fysisk kontakt. Er damer så avhengige av dette?

Hater å begynne å ta på noen når jeg ikke er sikker på om hun vil:p

Har uka mi ifra i kveld.

Det florerer med varianter av det uttrykket. Det heter ikke "å ta / gre alle under en kam".

Uttrykket kommer av den gangen frisørene skar håret over kammen, slik at alle hårstråene ble like lange.

Har noen eksempler på andre uttrykk som blir misbrukt? :)

Skulle hatt en liten pinsetur til Stavanger, men det frister veldig å gå til Preikestolen. Kan man ta det som en dagstur ? Oppfatter det er en 4 timers fottur og veldig bratt på veien.

Tenk, tenk....skal jeg pakke fjellsko? Det meldes fint vær på søndag i Rogalandet.

Om dere kan komme med noen tips bare kjør på! Tas imot med takk :)

er jo en tråd lenger ned om hvor ubrukelig vi er... så jeg vil heller vite hva dere er brukandes til! ... blir jo deprimert av å tenke på alt man ikke kan... :P

Jeg lurer på om man kan finne seg en dansepartner her inne? Jeg har prøvd meg før, og da ble det så som så....endte med at jeg måtte danse alene og kavaleren stod og så på meg på sidelinjen. Tror nok det ble litt for etnisk/eksotiske rytmer for ham. Men det er kanskje noen som kunne tenke seg å være med meg ut og danse til helgen?

Var det noen som skrev noe galt igjen nå.... :P

Egentlig seriøs tråd, folkens !!!

Er det mange gutter som er villige å leke med en tilfeldig kvinnelig bekjentskap imens dere leter etter den riktige?

Jeg tenker bare sånn statistisk sett...

Ka skjer godtfolk...Det regner og slapper av etter jobb