Sukkerforum

...sto det på et skilt under tegningen av en mann med spade. Jeg følte meg umiddelbart hjemme i definisjonen. Nå er klokka middagstid!

Dersom dere vet om noe så post her.
Skal være en uke i byen, har ikke tenkt å sitte på Fornebu eller på hotellrommet mer enn jeg må.

Om ca 14 dager settes kursen inn mot Femunden og Isternen.
1 hel mnd for meg selv der jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, om ikke fisken biter så pakker jeg bare og drar ett annet sted..
Stua er overfylt med fiskeutstyr akkuat nå, driver å smører opp sneller, skifter sener, kvesser kroker og pusser lamper.. Kan det bli bedre??
Flere som er reisesyke?

Å ha ryddet og støvsuget huset? Vaskingen tar jeg imorgen.. Særdeles viktig og ikke overdrive!
Skål forumsnerder og alle andre!
Ps... 2, TO dager til ferie!! LYKKE

Som en liten innledning vil jeg bare forklare at jeg ikke er opptat av hvor ofte folk trener,hvor ofte de drar på by`n,hvor ofte de er på kino,hvor ofte de går tur,hvor ofte de drar på ferie/helgturer/hytta

Men jeg har pratet og hatt kontakt med mange her inne over lengere tid via telefon/skype og møtt de i ny og ne.

De skriver på profiler at de trener 3 ganger i uka eller at de ofte går tur og drar på hytte eller kino for eks.

Og når man da i starten begynner og prate med folk er det ofte litt "bli kjent prat" eller de noen kaller "intervju" hvor det er litt spørmål og svar om hva man gjør og hva man liker, evt hvor ofte man gjør ting.

Men når denne praten er over og man møtes eller fortsetter og holde kontakt via nett og telefon blir praten ofte anderledes og man begynner og prate om åssen dagen har vært, åssen det går med deg og hva du har gjort i det siste osv.

Og mange jeg har pratet med og holdt kontakten med og møtt har sagt i "startfasen" at de trener så så ofte, går tur så så ofte,er på hytta eller på By`n så så ofte blant andre ting som riding,skyting,turning,fotografering osv. MEN ja det er et stort MEN fordi i løpet av den perioden hvor vi har pratet og holdt kontakt har de aldri nevnt at de har trent,aldri nevnt at de har vært på tur eller på by`n eller noe som helst de har sagt innledningsvis at de gjør ofte. Til og med de jeg har pratet veldig mye med og møtt flere ganger har ikke gjort de "rutinene" de har oppgitt i det hele tatt. Som sagt så bryr jeg meg ikke hva de gjør på egen tid som er av det mindre interessante som folk ofte gjør alene. Men hvorfor sier de at de gjør ting som aldri blir gjort ?

Det jeg lurer veldig mye på er hvorfor folk rett og slett lyver på seg rutiner de aldri utfører. Hva er vitsen med og juge på seg rutiner og aktiviteter når man evt senere kan ende opp med og bli ganske bra kjent med personen for så og vise at man faktisk ikke trener 3 ganger i uka, Eller at man ikke går tur hver dag. Jeg skjønner ikke hvorfor folk sier ting de ikke gjør når man senere ser åpenbart at dette ikke blir gjort. Det er ingen dealbreaker at du ikke har rutiner og den slags, Men det er en dealbreaker at du lyver på deg rutiner og en hobby du aldri gjør. Jeg syntes det blir for dumt at man lyver på seg slike ting. Det er så åpenbart.

Akkurat som om jeg skulle sagt at mye av tiden min går til fotografering og tegning ( rent eksempel ) men jeg gjør det jo aldri/svært sjeldent.

Why ?

Hva med profilteksten ...har nok vært noen tråder her om det før, hva en god profiltekst består av, pga naturlige årsaker, også eksisterer sikkert den profilhjelp- tjenesten fortsatt, men det er alltid interessant høre hva andre mener en god profiltekst består av, hvordan man formulerer seg, underforstått betydning, mm ....så da venter jeg egentlig på å få høre hva en god profiltekst består av:)

...hvor lenge venter du før du går?

Når jeg går inn på en profil så sjekker jeg alltid ut leiligheten. Det er dessverre ikke alle profiler som har denne...

Hvordan er det med dere andre? Bruker dere å titte på leiligheten til profilen dere besøker? Og hvorfor/hvorfor ikke?

Hvilken av de to er værst? Er det like ille? Uansett, bestemte meg for at snusboksen jeg hadde igår skulle bli den siste. Så nå sitter jeg her med litt sånn småabstinenser o.l. Hittil så gir jeg meg selv ca. 2 timer til uten snus før jeg går og kjøper en.

Hva er ondeste musikken du vet av?
Forslag:
Rune Rudberg
Sputnik
Vikingarna

jeg er da en jente på 26 år, som kjipt for meg ligger og en syk.. det jeg endte opp med og glo på skjermen var Disney channel og High School musical.. en vennine kom innom med litt frukt og te til meg.. hun titte på skjermen og sa "herregud ser du på det der? herregud så barnslig..."

mitt spm er da som følger, er man for voksen til og kunne se på Disney channel og High School musical filmen når man er 26 år?

Jeg fikk det i dag, og det ser ut som en kan spisse søket på Facebook veldig, for eksempel alle single jenter i Oslo som er 40 år og som kjenner noen jeg kjenner og hører på "rett" musikk og har sett de "rette" filmene.

Er det noen som har prøvd Social Graph på Facebook til sjekking og har noen erfaringer de vil dele?

hva er værst, sukker eller facebook?

Jeg er overrasket over hvor mange jenter/damer som har shopping på lista si over interesser og hobbyer. Det verste er vel at det er mange som nesten utelukkende har skrevet shopping på profilen sin, er dette seriøst? Er det en hobby?

Jeg innrømmer gladelig at jeg er skeptisk til folk jeg ikke kjenner.. Ikke min beste egenskap..
Samtidig skal det ikke så mye til før jeg føler meg mer komfortabel og dermed mer positiv og pratsom.

Jeg liker derfor førstedater med alkohol i bildet. Ikke noe fyll, men en øl eller to. Middag er også fint, for da har man noe å prate om som ikke nødvendigvis går på det veldig personlige med en gang.

Noen som har andre preferanser? Er dette typisk norsk, kanskje? At vi er litt innesluttet?

Er det noen som har dårlige erfaringer og dele?
Har du kommet i møte med en helt annen person enn hva han/hun har utgitt seg for å være?

Kjør på! :)

Praaaaat

Siste svar on. 19 juni 2013 02:30 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym SauDoNymfe

Ja, unnskyld meg som bare faen. Ja, prating er det nok av. Så jævlig mye selvfølgeligheter. Det blir litt som å si at poteter skal kokes med skallet ut.

Haha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym _

:)

Føler dette er et småheftig tema ...har egentlig masse spm. ift stay- ups ....f.eks., er det vanlig at kvinner bruker stay- ups? Er det mest unge kvinner som bruker det?
Stay- ups tenner meg for å si det mildt ....) Dere kvinner har sikkert mye å tilføre temaet ....noe å dele ...venter spent ..)

lurer på hva dere tenker når dere hører dt

Usexy

Siste svar ti. 18 juni 2013 23:40 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sexy

Det er helt utenkelig at jeg ønsker en date med de som deltar på dette diskusjonsforumet. Det er bare et eller annet som er så usexy over det.

Har litt lyst å rapportere en bruker som falsk, men lar det være. Sukker får finne de selv.
Hvis det er ett bilde. null tekst i profilen, ser jeg på det som falsk.

Hva ser dere på som falsk?

Når a virkelig har lyst på ei "klype", men utvalget av tilbydere er begrenset... Kunne godt ha gått på byen og plukka opp en fyr der, men er så gammaldags at det ikke faller naturlig å ta med seg noen hjem... Har hatt noen tilbud her, men kommer liksom sjelden noe ut av DET også. Vil ikke ha samboer, pappa til barna mine eller en å reise på IKEA med. Vil bare ha en jeg kan ha heftig, regelmessig og deilig sex med! Hvordan ter man seg for å finne en sånn en?

f....... alle er så negative. fokuserer bare på feil. jæøøøææææææ

Innimellom når jeg har tid og anledning liker jeg å lese ymse forum på nettet, det kan være seg alt fra politikk til sport/trening, og sex/samlig samt masse annet...Uansett når det gjelder sistnevnte forum har jeg nå flere ganger og senest for noen minutter siden observert setninger ALA "Jeg er 100 prosent hetero men liker å ta andre gutter bak***" (OSV OSV OSV)

Hva skjedde med å kalle en spade for en spade ? Det er da vel alment akseptert å være homo/bi i Norge i 2013 (Mer eller mindre) og det faktum at enkelte må poengtere sin legning vitner om det stikk motsatte. Og om du så detaljert kan beskrive høyt hva du liker eller ikke må det jo være en smal sak å innrømme at du er homse.

Hei

Kom over denne saken i dag. http://goo.gl/Z488 Og tenkte at det passet jo å poste den her.

2 dag ferie. Det er varmt og sola skinner.. Jeg har masse energi, og kroppen føles pigg.. Så nå er gress klippet, rakt ( ikke i dag) lamper hengt opp, veranda overbygg bygd ferdig.. Og pussemaskin funnet frem og faktisk brukt på gelenderet.. Hmm utrolig hva en kan få til om en bare slutter å tenke det må jeg ha hjelp til:)) noen andre som og tester nye ting.. Eller bare har overflod av energi?
Hva gjør dere om dere har ferie?

Det å være mann å skulle føde må være fryktelig vondt!
Hva tenker dere?

Rykter sier at Michael Jackson ligger for døden.
Hva er det med disse synge-folka ?

En toårig jente er igjen?
Vi sender våre tanker inatt.

...

Rare greier

Siste svar ma. 17 juni 2013 17:21 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym blokkert

Torsdag: Jeg sender til ham en kort førstemelding.

Torsdag: Han skriver et langt og hyggelig svar , han vil vite litt mer om meg. Han antyder ønske om å møtes relativ snart.

Fredag: Jeg svarer og takker for veldig hyggelig melding, skriver litt om meg og blir enig om at det er bedre å møtes enn å skrive lenge fram og tilbake. Avslutter med ønske om en fantastisk fredagskveld

Søntag: Han blokkerer meg

?? WTF Jeg skjønner absolutt INGENTING. Aldri opplevd noe liknende.

Noen som skjønner?!?

Valget

Siste svar ma. 17 juni 2013 11:06 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym smårolling

Noen ganger får en gjerne fantasifulle tvangstanker som går ut på å forandre på profilen sin slik at en den typisk ser ut som denne:

" Hei du. Da du åpnet denne profilen satte du samtidig i gang en kjedeprosess som omhandler ting du aldri vil kunne fatte og begripe. Bak denne profilen skjuler det seg en fasade som vil gjøre alt i sin makt for at nettopp du ikke skal kunne forlate denne profilen uten ta et valg ved bruk av tegn. Tegnene kan være hva som helst - et hjerte, melding eller simpelthen et desperat forsøk på å finne ut en annen måte å unnslippe denne særdeles finurlige ondskapen som akkurat nå torturerer ditt hjerte. Du har et valg; å gi eller bli tatt fra. Velger du å gi, stanses ondskapen og det åpner seg en verden hvor alt er harmonisk tilrettelagt, samt at en prins/prinsesse åpenbarer seg for deg og lar personligheten din unnes. Velger du derimot å bli tatt fra, vil du kort tid etter ditt besøk bli fratatt retten til noensinne å kunne åpne denne profilen igjen, og du vil alltid undres hva som egentlig skjules bak denne profilens fasade. Men du får aldri vite sannheten, fordi du ikke viste ditt engasjement der og da Du har 30 minutter på deg. Gjør ditt valg."

Sagt på en annen måte, en helt hverdagslig tanke hos den gjennomsnittlige Sukker-profilen som frustrerer seg over at han/hun stadig får besøk uten at det skjer noe som helst annet og som på et frustrerende vis ønsker en endring i hverdagen. Følte du deg truffet nå?

Hva ville du gjort? kost deg hjemme hele dagen, dratt i svømmehallen, eller ville du ha dratt den enda lengre? ;)

Mange hadde meninger om hvilket kjønn som var best å være, noen mente det motsatte av sitt eget så jeg tenkte dette kunne være et artig tema :)

Nå har jeg vært medlem av sukker i en måned, og har fått litt erfaring her inne, men det er ett par ting jeg lurer på...
Det første er antall besøk... som egentlig ikke er reelt, hvis man tenker antall nye folk som har vært inne å sette på profilen din, skal jeg gjette, så består de 2068 besøkene jeg har fått av kanskje 400 menn (?)...hvilket er langt fra 2068...Noen som har noen tanker om dette...Jeg kunne godt sett for meg en løsning der "nye" nye besøk ble markert anderledes enn gjengangere.

Det andre jeg lurer på er folks bruk av hjerter... etter å ha gjort en liten varetelling, ser eg at 78 personer har gitt meg gult eller rødt hjerte...og da skulle man kanskje tru at jeg hadde fått en haug med meldinger? Men nei, slik er det ikke....og selv når man gir hjerte tilbake, så er det i noen tilfeller helt stille....ingen melding som piper...Er folk generelt passive, eller er det noe jeg ikke har fått med meg? (Spesielt frustrerende når du ser at de samme som har gitt deg hjerte er å ser på profilen din gjentatte ganger over tid) ...

Klem

Merkelig

Siste svar ma. 17 juni 2013 00:17 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Rart...

Tidligere i måneden fikk jeg en melding fra en jeg takke høflig nei til. Idag har jeg fått ny melding der han overhodet ikke viser til at vi har skrevet før, ser faktisk ut at han har rett og slett glemt det. Noen som har opplevd det ? Det blir nok til at jeg blokkere, syns det holder å avvise noen en gang ;p

Ramlet over denne bloggen tidligere idag, og syns den bør fremheves. Kjenner selv flere som er misbrukt, men ingen som tørr å si at de er blitt det av en kvinne.

misbrukt.blogspot.com

Leser stadig vekk i profiler , (ønsker meg en fordomsfri kjæreste) . Er det mulig å være helt fordomsfri ? Jeg tror ikke det er mulig, hva tror du ?

Det blir mildest talt interessant og absurd.

http://frokenbarmen.com/jaevla-luremus/

Vet det har blitt skrevet om før, men gir ikke helt slipp på denne.
Når du fyller ut opplysninger om deg selv, ta en nøye sjekk i speilet.
Når helt klart (for meg) overvektige folk beskriver seg selv som gjennomsnittlig, men bildene i albumet klart viser "litt" mer en et par kilo for mye, da er det på tide å stikke fingeren i jorda.
Mulig man liker å være sånn, det skal man ikke kimse av. Men ikke beskriv deg som gjennomsnittlig som er opptatt av trening og kosthold, når magen henger utenfor beltet og dobbelthakene står i kø.

Mulig jeg har et forvridd forhold til kropp og at mange ikke er enige med meg i dette, men jeg beskriver meg selv som gjennomsnittlig. BMI midt på skalaen av normalvekt.
Dette er ikke for å kritisere andres kroppsfasong, folk for være som de er. Men en liten realitetssjekk kan være greit innimellom :)

Får av og til mld, som "røper" av de har sett bider og/eller lest tekst, men allikevel vises avsender ikke på listen over besøkende. Hvordan skjer det?

Nu har jeg boet i Norge i over 6 år og hvis der er noget, som jeg mærker er forskelligt fra Danmark til Norge, så er det spontanitet, så der er det så, at jeg lurer på om det er fordi, at jeg er bosat på vestlandet eller er "alle" Nordmænd ikke særlig spontane?:)

Da jeg er dansk, så er jeg vant til, at man kan springe en tur i biografen, cafe, pub ect. med en halv times varsel, men har forsøgt gang på gang, at få folk med her i Norge, men er ikke lykkes i 9+% af tilfællene, da det åbentbart kræves avanceret planlægning for en Nordmand: D

Er jeg helt forkert på den?:=)

Noen som har lyst på en tequila med ei av disse?

I am looking for someone who can meet me up, Just somewhere inside city, I am available for meeting after my work in hotel

during at night. I would love to have more tequila becuase i do not like beers becuase it will get out my shaped body.

Er det mannens jobb i be damen ut på date, eller er det lov for damene å gjøre det?
Tenker da på om enkelte menn blir litt skremt av det...

Jeg har vært medlem her på sukker en stund nå, og har lagt merke til en litt gøyal sak... Damene her presiserer ofte at de søker en mann som "gjerne kan være" høy og mørk. Jeg må være ærlig å si at jeg finner dette ganske snodig.... Trodde det var en typisk klisjè. Ser sjelden menn som søker blonde damer med store pupper :-) Det dreier seg jo litt om det samme. Gjør det ikke? Er det slik at norske damer generelt er "grunnere" enn norske menn?

Man kan kanskje, selv om man enten tar feil eller ikke se at det man har skrevet kan tolkes annerledes av de fleste.
Dette er et fenomen som overrasker meg stadig. At kvinner tror de kan prøve seg på menn som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller guttene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Dreier det seg egentlig om mors-smerte? Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. (Her er det menndetaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi IKKE ER DET! Hadde vi faktisk blitt rikere om vi så det på den måten?
Jeg har lest alt jeg kan komme over på diverse forum. Og ingen (som sier at pinnsvin er perverst) fremstiller mannen som en gris med så stor aldersforskjell at de ville hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger.. i snakker om "kjekkas jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord..." Men de går og sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil disse jentene aldri virkelig ha lyst på dem.. Helt til man blir nedrent av drøssevis av slitsomme pervomeldinger hver dag, så skjønner jeg vel at man ikke gidder svare på alle, men når det da kom.......hva gjorde man? Den som visste..
VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når jenter går inn i seg selv og prøver å være flotte for gutta så er det provoserende at mange jenter ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt..

Kommenterer jeg eller mine frender og kollegaer at en jente er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst) hva skal man da svare?

Takket være mitt mer eller mindre provoserende innlegg ang kroppsfasong har min profil rundet 1000 besøkende.
Takk til alle dere som har vært innom i løpet av de 45 dagene jeg har vært medlem.
Som en annen debattant påpekte var min profil meget overfladisk, men jeg kan garantere at jeg som person ikke er det.

Nok en gang, takk for besøket og velkommen igjen :)

Hvorfor svarer dere ikke, hvorfor blir jeg blokkert, hvorfor kan jeg snakke med en og ha god kontakt for at denne opphører og går ut i intet, hvorfor funker ingen av datene mine, hvorfor er damene her inne så kresne og sure, hvorfor lyver alle enten på alderen eller hvor feite de er, hvorfor er gutta så ensporet og går bare etter utseendet, hvorfor er alle bare ute etter sex, hvordan kan jeg miste 20 kilo før 1 juli, og hvorfor kan vi ikke forme mennene slik vi vil at de skal opptre i forhold til oss og omverdenen hele tiden, 24/7?

Seriøst, menn og damer, gutter og jenter, slapp av litt og gi det en sjanse. La det utvikle seg. La ting skje. Og ha respekt for at noen er et annet sted enn du akkurat der og da, og gå videre.

Makan til sutring og krisemaksimering her, altså.

Global love letters

Ingen svar
(mann 37 år fra Telemark) Privat melding

http://globalloveletters.com/

Er det bare jeg som synes sånt er pussig, og det gjør meg mer trist enn noe annet egentlig...

For all del, folk er forskjellige og det er jo fint om det kan glede noen