Sukkerforum

Pålogget??

Siste svar on. 17 juli 2013 23:22 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Cleopatra

Jeg har skrevet om det før og gir meg ikke.
Hvorfor står jeg som pålogget selv om jeg ikke har vært her inne på flere timer?
Jeg fikk ikke noe fornuftig svar forrige gang, kanskje sukker (eller noen andre) kan forklare meg det nå.
Irriterer meg noe voldsomt, argh!

Jeg er gla jeg har folk jeg omgir meg med som bare med noen få ord får meg til å sette pris på det jeg har. :-)
Jeg er frisk og rask, 2 flotte barn, leilighet, å jobb. Å så har jeg Artigkar her inne på forum:-) Han er nok den mann jeg virkelig kunne tenkt meg å truffe :-)
Ha en flott dag, å sett pris på det du har i livet ditt! :-)

Tar meg selv i å være ekstremt kresen her inne. Går ikke så mye på utseende, for jeg har ingen store illusjoner om meg selv, men på ting som bosted, interesser, jobb, etc. Jeg har ett ganske klart bilde av hva jeg ser etter, og selv om mye av dette ikke nødvendigvis betyr så veldig mye så er det veldig lett for meg å gå videre til neste profil om det er for mye som "ikke stemmer".
Tenker at jeg ikke har det travelt, men det er jo ikke sikkert at miss perfekt noen gang vil dukke opp.

Er det bare meg, eller er det flere som føler seg litt kresen her? :)

Jeg og en gutt i passende alder har vært inne på profilen til hverandre et par ganger. tenkte jeg skulle være litt tøff og sendte han en melding på fredag. han har ikke svart, det er forsåvidt ok, dør ikke av det, men han har vært inne på meg 5 ganger siden fredag. er ikke det litt spesielt? ikke svare, men forsette og titte innom? Trenger litt gutte/mannehjelp til å forstå denne her :)

Jeg skriver til flere forskjellige, ikke noe standardsvar, og kjenner jeg blir litt skuffet.. Er det noe galt med profilen min? Jeg ser de blir lest, men ikke noe svar :-(

Om det er noen som ikke har sett Mark Gungor, så er det bare å sette av et par timer...
http://www.youtube.com/watch?v=43j2kCAVsmE

Hører du på denne mannen så får du garantert et bedre forhold neste gang.
Min fremtidige må pine seg igjennom denne sammen med meg, og så skal vi snakke om det etterpå... o je... så kjedelig skal jeg være :D

Men steike, jeg skulle legge meg tidlig, og ikke sitte oppe her hele natta.

-Så har det skjedd igjen.

Ei jeg datet for et par år siden, og som jeg likte godt men som det ikke ble noe mer med, oppdaterte Facebooken sin med 'I et forhold'. Jeg klikker Liker - jeg er jo glad på hennes vegne.

Men greia er den at jeg nok tenkte den gangen at hun var for ung og for pen for meg, og at hun fortjente noe bedre. Derfor turte jeg ikke å prøve igjen, selv om jeg hadde litt lyst.

Så det blir en litt spesiell følelse da, når jeg ser at han hun er blitt sammen med kunne vært broren min utseendemessig, og at vi er jevnaldrende og med sammenlignbare jobber.

Men dette har skjedd før. Dette er vel tredje gangen at ei jeg tenkte jeg ikke var bra nok for, har blitt sammen med en som har ganske likt utseende etc. som meg.

Så kanskje det er på tide å 'skjerpe seg litt', bli mindre overfladisk og kritisk på egne vegne, og neste gang bare "kjøre på"?

Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette innlegget - kanskje litt sånn "andre ser deg kanskje på en annen måte enn du selv gjør" peptalk?

Eller bare for å 'få det ut'.

Jeg kan vandre rundt i Oslo og kikke på damene, egentlig ser jeg på menneskene – de er så herlig full av variasjon, så egenrådige og fargerike i alle rare fasonger og utgaver. Bygda er mer monoton, vi handler på den samme butikken, vi går til den samme frisøren og kanskje er det få som tør å skille seg ut. Uansett hender det at jeg går oppover Karl Johan bare for å se på og så prøver jeg å tenke på hvor de kommer fra og hvor de skal alle disse fargeklattene, med halvbarbert hode, med langt rosa hår eller i «se på meg så rik jeg er»-dress. Så tenker jeg så befriende det må være å kunne være så fri uten at mennesker dømmer eller bryr seg. Men så innser jeg fort at her jeg vandrer i jeans og sort t-skjorte at jeg er jo ganske meg selv jeg også selv om jeg ikke er eksentrisk på noe vis. Men jeg elsker pulsen i Oslo, jeg liker å sette meg ned å se mennesker gå forbi – og kunne satt meg på en pub og bare observert. Enkelte ganger spiser jeg på TGI og sitter i andre etasjen og kikker på menneskene utenfor det er herlig og for en singel mann så er det jo flott og se på alle de fine damene. Menn i Oslo, riv dere løs fra skjermen og gå ut. Jeg sto midt i gata i 5 minutter i går og bare så menneskene som for forbi – jeg er glad jeg har tid til å stoppe opp.
Så setter jeg meg på toget og lytter i 6 timer på menneskene som deler opplevelser, og snakker om alt mulig. Det var utrolig lærerikt å sitte foran en lege og en forsker som snakket om næring – kanskje den mest lærerike togturen jeg har hatt. Men så flykter jeg inn i boka og forsvinner fra reisen, bare for å kikke ut av vinduet og se den storslåtte naturen vi omgir oss med her – og jeg blir like fasinert hver eneste gang jeg reiser hjem til postkortet jeg bor i.
På Lillehammer reiser han seg, han som sitter ved siden av meg for å kjøpe mat eller gå på do, hva vet jeg. Men uansett kommer det ei veldig pen jente og spør om plassen er ledig. Jeg kikker opp og gremmes: Nei, dessverre den er ikke det… så forsvant hun ut av mitt liv i det hårbassen rauset ned i setet igjen. Å ta tog er som å tippe lotto, man håper at den ved siden av er vakker og singel, men når jeg går av i Oslo – da har jeg på en måte vunnet litt.

Gresset er grønnere på den andre siden heter det i uttrykket. Vi mennesker har en tendens til å ønske oss det vi ikke har, både innen karriere, velstand og kjærlighet. Stort må bli større, godt må bli bedre. Vi ønsker å leve opp til en kunstig standard som er skapt av alle de positive innblikkene vi har av å titte over gjerdet til naboen. Vi ser ikke ugresset og vi ser ikke nedsiden. Overhørte noen på toget i dag: «Han har behov for å høre at andre synes bilen hans er fin» som årsak til at han byttet bil ofte. Det får meg til å tenke, stopper vi noen gang opp og nyter det vi har? Er det slik med kjærligheten også? At vi blir sjalu på de andre som har det så godt? Tenker vi noen gang på at vi kun ser overflater og glansbilder?

Jeg tenker mye på det. Derfor er jeg glad i de tingene jeg har. Er det noe jeg har lært i kjærligheten også, så er det å vanne gresset på min egen side av gjerdet. Det er jo engang slik at det gresset man vanner og steller er det grønneste? Kanskje noe å tenke på for dere som er på vei ut herfra? Rett fokuset på den du har «valgt» og sørg for å ta vare på det du har fått. Jeg har sett mange flotte par, glade mennesker i Oslo i dag, de som har funnet noen – de er heldige, gjør ditt for at det skal bli bra, og ikke forvent at noe kommer gratis. Et godt forhold skal man jobbe for, på samme måte som man må trene for å få en sunn kropp, eller jobbe hardt for å få en god jobb.

For oss andre som fortsatt sitter på gjerdet og ser at alle andre klipper plena, mens vi nyser av lett pollenallergi – vi får stelle med den lille jordflekken vi har og ta godt vare på oss selv. Kan jo være at noen kikker over gjerdet og ser oss en dag også – og da må vi være supergrønne! :D – Ha en fin kveld i kompostbingen! :)

Maybe some Women aren`t meant to be tamed.
Maybe they need to run free, until they find someone just as wild to run with them ?

Carrie Bradshaw

Heisann. Bare nysgjerrig på synspunkt... Hvordan stiller dere karer til å date en dame som er 100 prosent Alenemor. I forhold til en med en far inn i bildet.

Er det bare meg som føler noe skurrer når jeg får første meldinger lange som et vondt år?

Nå har jeg datet en stund her på sukker. Jeg er tilbakeholden og ganske pen, men ingen slående skjønnhet som folk snur seg etter på gata. Jeg har truffet noen jeg har valgt å date flere ganger og hver gang utvikler de følelser veldig fort, er veldig på og jeg får fort følelsen av å bli kvalt... Og i utgangspunktet har jeg ikke oppfattet de som desperate eller veldig pågående, de jeg oppfatter slik går jeg ikke på date med. Gjerne etter 2. date eskalerer kontakten og meldingene i været. Nå har det blitt mange avvisninger og "skuffa" menn og det er noe av det verste jeg vet. Begynner å komme til konklusjonen om at jeg må være enda "strengere" ift hvem jeg velger å date videre.

Hittil har jeg hatt følgende kriterier:
- må få inntrykk av at personen er den han har utgitt seg å være
- må like personligheten
- god kjemi - altså kan snakke lett med hverandre
- bra utseende, evt være veldig overbevist om at god personlighet kan trumfe halvbra utseende
- har til gode å føle at 1. date føles som stjerneskudd og forelskelse ved første blikk, så dette har jeg ikke som et krav.

Hva er deres kriterier?

Leser i et annet innlegg om en bruker som blir frustrert når han ikke får svar på en henvendele, til tross for at damen har gitt han et hjerte...

Hvis jeg setter ett par hjerter, eller sender noen førstemeldinger, håper jeg på respons fra i alle fall en av de. Si en mann da sender meg en førstemelding eller ett svar ganske fort og skal møtes (jeg møter fort, sitter ikke å skriver særlig lenge her inne) Så får jeg respons fra den andre jeg skrev med. Da har jeg tre alternativer:
1: Sende en melding og informere at jeg har truffet noen, men tar kontakt om det viser seg å ikke være det store
- Responsen på dette er ofte når jeg da tar kontakt fordi det ikke ordnet seg: "Jasså, så nå som det ikke ordnet seg, skriver du til meg:(" Altså ikke vellykket framgangsmåte...
2: Date flere på en gang
- Ser på forum her at flere ikke har sans for dette...
3: Ikke svare enn så lenge, vente å se med den som skal møtes og svare først når daten ikke var vellykket
- Ser at mange ikke har sans for dette heller, men det er den fremgangsmåten jeg har hatt størst suksess med i alle fall!

Hvordan gjør dere andre det?

Etter å ha vært på diverse dating-sites i ca. ett år har jeg lært meg å spotte falske profiler kjapt. Regner ikke med at andre har store problemer med dette heller, men for nye brukere kan kanskje dette være til hjelp?
Punktene nedenfor gir ingen garanti for at en profil er falsk, men det er en ganske god indikator. Flere av dem er ganske opplagte, men siden de fortsetter må det jo være folk som biter på :)

- Aldersforskjell. Om du er dobbelt så gammel som personen som kontakter deg burde det ringe en bjelle. Klart det kan være reellt, men gå forsiktig frem.

- Meldinger fra ett betalende medlem som ikke har bilder eller profiltekst.

- Dårlig språk og setninger som ser ut som de kommer rett ut av google translate. Seriøse personer som ikke kan så godt Norsk skriver gjerne på engelsk, mens scammere tydeligvis har fått det for seg at man må skrive på Norsk for å gjøre seg forstått.

- Kun ett bilde. Nå er det selvfølgelig mange reelle profiler som også bare har ett enkelt bilde, men om en profil faktisk har flere bilder er det en god indikajson på at den IKKE er falsk.

- Ingen reelle brukere ville noen gang sendt en førstemelding der de ber deg svare til en vanlig mailadresse, men dette ser jeg veldig ofte fra scammere.

- Scammere bruker ofte samme (korte) profiltekst på flere profiler. Ser du en profiltekst du kjenner igjen fra en annen profil vet du den er falsk.

- Linker til profiler på andre nettsteder. Har f.eks sett flere jenter som "leter etter sex", og linker til en profil på ett annet datingsted. Var litt i tvil til å begynne med siden dette andre stedet tydeligvis tillater bilder som ikke er tillatt på sukker, men når jeg oppdaget den samme teksten i flere slike profiler var saken avgjort.

- Out of your league. Om du får en overfladisk melding fra en person som er mye penere enn deg - tenk deg om.

- Katolikker. Denne gir selvfølgelig ingen garanti, men til tross for at andelen etniske nordmenn som er katolikker er forsvinnende liten går det veldig ofte igjen hos scammere. Dårlig research av scammere som tydeligvis kommer fra land der katolisisme er mye mer vanlig.

- Andre likheter i profiler. Scammere er tydeligvis ikke så veldig originale. På en annen stor nettdating-site ble jeg opp til flere ganger om dagen kontaktet av nye falske brukere, og likhetene i profilene var lett å se. De aller fleste var f.eks katolske regnskapsførere fra Nordland med en årslønn på 750.000kr.

Hver eneste gang jeg trykker inn på en profil så ser jeg på bildet og tenker "Har, har ikke barn?" Tipper raskt svaret og treffer godt over 90% av tilfellene. De som ikke har barn ser nemlig uforskammet mye mer opplagt ut. Hvorfor slutter kvinner med barn å smile og gløde?

Som tittelen sier; hva synes du om menn som kjøper horer ?

(eller betaler for sex-tjenester som det nå heter)

Hvorfor er det patetisk at en mann har en oppblåsbar sexdukke, mens det ikke er knyttet noe negativt til kvinners leketøy?

flørt

Siste svar ma. 15 juli 2013 23:44 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym flørt

Hei! Jeg besøker Oslo noen dager. Noen jenter/damer som er interessert i en liten flørt?;)

KJEMI

Hva er viktigst , den berømte kjemien, eller skal "alt annet" være på plass?

Har noen venner som mener at personen de skal være sammen med må ha den og den utdannelsen , må ha den rette økonomien osv. Jeg skal ikke påstå at jeg ikke synes det er greit å ha en grei økonomi, men å kreve at noen andre skal ha det som et kriterie i et parforhold synes jeg er litt rart...

Mener selv man burde bruke andre kriterier ved valg av partner, men er sikkert "way off"...

Hva vektlegger dere?

Tips til de over 40

Hvis du er hypp på smågodt så må du søke på de som er minst halvparten av din egen alder og huske å fjerne kysset for viktigheten av matchtallet i matchsøket. Først da kan du meske deg med sukkers smågodt:)

Man får høre hele tiden at vi kvinner må finne oss noen fort, siden vi har mista verdien vår når vi blir 40 og oppover og må ta til takke med 50 år gamle menn. Men opplevelsen min er faktisk omvendt. Det var mye vanskeligere å møte aktuelle menn da jeg var yngre. De var opptatt med å kanskje skulle stifte familie, få barn, visste ikke helt hvor de stod mht karriere og var vanskeligere før, synes jeg.

Når jeg luker bort de som bare kan brukes til sex, bare vil ha sex, ikke har mye mellom øra, så har jeg stått igjen med et stort utvalg av flotte menn å date her, som er seriøse, hyggelige, har noenlunde samme interesser og humor osv osv. Er derfor ikke noe deppa over skremselspropagandaen noen menn kjører mot meg når jeg heller vil møte noen på min egen alder (spesielt de eldre).

Kan ikke vite sikkert hva som er årsaken, men tror noe av det skyldes at menn i dag har hatt ett og to (og noen få gjerne tre kull) med unger og koner/samboere når de har nådd 40-årene. De skal ikke ha flere barn, leter etter kvinner på sin egen alder fordi de er ferdig med den (og andre) faser og leter rett og slett etter noe annet. Det at man får det travelt på datingmarkedet fordi man blir eldre tilhører gamle dager da forhold man inngikk i yngre alder faktisk varte.

Har nettdating blitt en vinteraktivitet, eller er det bare profilbildene mine som blir stadig dårligere? ;)
Er folk mer ensomme om vinteren, eller er det rett og slett færre single om sommeren?

Kan ikke bare skylde på ferietid heller, for jeg føler at aktiviteten her har sunket jevnt med stigende temperatur helt siden i vår.
Nå for tiden får jeg knapt ett besøk eller to i uka (besøk ja, ikke meldinger).
Hadde vært gøy å se tall på hvor mange aktive brukere Sukker har fordelt ut over året, men det er vel å håpe på litt vel mye :)

Ja- vet at tema har vært oppe før...

Hva er det som gjør at enkelte (en del faktisk!) ikke takler en høflig avvisning??

Begynner å bli drittlei å være den snille som skal svare alle på en fin måte når jeg gang på gang blir møtt med kverulerende motspørsmål!!

Det skal bli spennende å se hvor mangen som er her inne som skal på tur :) jeg gleder meg ihvertfall :)

Etter å ha tatt dagens blokkeringsrunde, så ser jeg at jeg fortsatt har noen ledige plasser.

Hvis det er noen som føler seg heldige idag, så rekk gjerne opp en hånd.
På forhånd takk. :-)

For meg er tatoveringer (spesielt på kvinner) noe som gir turnoff.

Hva synes dere andre?

Har vært medlem i ca 2 år og ikke en eneste gang har jeg fått chatten til å fungere eller mottatt varsel om at noen forsøker å kontakte meg via chat selv om loggen i ettertid sier at det har skjedd...

noen som kan fotelle meg hvilke browsere evt instillinger som må være på plass for at dette skal funke?

Så, etter ca 2 år her fikk jeg for første gang slettet et profilbilde :p Og det var det bildet jeg har gått tilbake til sånn ca 10-15 ganger (minst) fordi det alltid gir meg flest treff, og det er også gjennom det profilbildet jeg har fått treff der det også har utviklet seg til et par nesten-forhold. Har selvsagt masse albumbilder også som viser meg i alle mulige situasjoner, men det er av en eller annen grunn dette ene profilbildet som gir meg helt klart mest profilbesøk (som jo er fullstendig avgjørende for å i det hele tatt komme i kontakt med folk her), og dermed gir meg litt tilbake for det jeg betaler for å være medlem her.

Men det var visst litt for lyst for sukker sin smak. Det er ikke et bra nok bilde. Selv om det er det bildet som gir meg mest besøk, og videre fører til at jeg treffer flere jenter som jo er hele poenget med at jeg betaler for å være medlem her. Min "suksess-oppskrift" er altså i mot sukker sin oppskrift for å være mest mulig vellykket her inne :-p Så da må jeg tilbake til et av de andre mindre lyse bildene, som gir meg betydelig mindre treff på profilen. Men de andre bildene mine er jo bedre bilder, I følge sukker :)

Jadda, dette er helt klart en sytetråd, litt damp må ut nå som det er fullstendig dødt i mitt lille hjørne, og den ene ingrediensen for å snu dette er bannlyst..

Hardt å svelge når en føler seg ekstra ensom :)

Jeg er vel egentlig slank, men har beskrevet meg selv som gjennomsnittlig, da jeg på ingen måte er helt strøken, som kanskje mennene vil vente seg om jeg skriver slank.

Kommer hjem fra date nå, hvor jeg hadde gledet meg til å møte en muskuløs mann. Bare at han var i alle fall 15 kg fra å være muskuløs! WTF??? Hvorfor liksom? Da blir man jo bare skuffet, noe man ikke hadde blitt om man i utgangspunktet ikke forventet å møte en muskuløs mann, men en med i beste fall ett par kilo for mye...

Hadde jo sett bilde av han, noe utydelig dog...

Hva gjør dere når beskrivelsen av daten ikke har rot i virkeligheten?

I disse dager kan man nesten ikke se at man har hår fra andre på hodet da dette ble fusjonert med sine eget, men hva synes dere jenter om det? Er det turn off eller bedre enn skallet?

Her kan man lese mer om denne teknologien:

http://www.ostlendingen.no/hamar-dagblad/hamarsing-bak-ny-harers tatning-1.6033246

http://e24.no/dagens-rare/haarete-salgsmaal-for-loeshaar/20 146951

Så det var en tråd om "hva synes kvinner om menn som kjøper sex" så hva synes dere menn og kvinner om dette?

http://www.vgtv.no/#!/video/66064/dokumentar-kvinnelig-sexturisme-i-ga mbia

hva er poenget med å sette at man søker folk fra spesielle fylker
og at man ikke vil flytte over avstander når folk på andre siden av landet fortsatt skriver til en?

Er det bare et tegn på at ingen gidder lese det man skriver i profilen?

Hvorfor hvis du feks bor i trondheim og selv ikke vil flytte over avstander,
hvorfor skriver du da til en som bor på østlandet som heller ikke vil flytte over avstander?!

Anonym

Siste svar sø. 14 juli 2013 23:11 (108 svar)
Skjult ID med pseudonym Anonym

Hvor mange forskjellige pseudonym bruker dere her på forum?

Jeg bruker 4 forskjellige ut i fra diskusjon og humør...:)

Ærlig, ironisk, horekunde og flørtende:)
Fått meg dater gjennom forum jeg og deilig var det!!!

Ser i tillegg at det jeg har ikke er så orginalt så kommer endel innlegg som ikke er mine:) Men står for de allikevel for dette forumet er suuperseriøst:)

Flere som skal? :)

Noen som har noen tips til ei som ikke er komfortabel på et trenings studio ?:)

Oslomenn

Siste svar sø. 14 juli 2013 20:07 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Det virker som om Oslomenn leter kun etter Oslodamer. Stemmer det, eller fikk jeg et feil inntrykk?

Bluesfestivalen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Gleder meg, særlig til Beth Hart konsert :-))

Hvem skal?

Fikk ei melding for et par timer siden fra en bruker jeg har sett i online lista ofte. Meldingen var kun en kort hilsen.
Sjekka hvem som hadde vært inne på profilen min, og der var det ingen nye fra i går kveld. Altså, ikke denne brukeren. Da begynte jeg å lure, så jeg søkte på brukernavnet og fikk ingen resultater.

Er det en bug? Sent melding for så å deaktivere seg/blokkere meg? Isåfall hvorfor? Haha!

Ja, hvor ærlig bør en være i en profil? Har man en sykehistorie som egentlig ikke er et problem i det hele tatt for en selv, men som man tenker blir et hinder for andre, fordi en er litt kynisk eller usikker på seg selv. Jeg har ikke helt troen på at samfunnet er såpass lite overfladiske at det ikke er en instant turn-off, og dermed utelukker personen fullstendig. Man blir jo gjerne luket ut som en av de svake, selv om de kanskje på andre plan er mer ressurssterke enn gjennomsnittet?

Hva tenker dere?

Hva synes dere, er det stalkerish å google en man har kommet i kontakt med her inne eller finne vedkommende på facebook? Som regel gjør jeg det selv, halve gøyen er å sette sammen informasjon og finne mer ut om personen og kanskje finne noe bilder.

Er det stalkerish eller gjør alle det?

Jeg har selv to barn.
Nå er jeg i mammaperm med minstemann. Forholdet har skrantet lenge, men nå kom minstemann veldig uventet.

Men hva tenker dere menn om dette? Min frykt er at interessen
forsvinner når minsten er så liten.

Mange kvinner på Sukker som er rundt 40 år er barnløse. Har dere ennå et ønske om å få barn eller det utelukket?Ønsker dere helst å treffe en mann uten barn? Eller kunne det vært hyggelig med noen bonusbarn?

Opplever til stadig å bli kontaktet av menn uten profilbilde. Underlig nok har de fleste en god,,velformulert og gjennomtenkt tekst. Begrunnelsen for mangel av bilde er mange og unnskyldningen for å ikke maile bilde er ofte veldig fantasifulle. Har fått bekreftet at flere av disse mennene egentlig er i et forpliktende forhold og altså ikke ledig på markede, som de utgir seg,for å være. Er det flere som har erfaring med dette? Burde jeg heretter styre unna profilbildeløse profiler og anta at her er det noe som ikke stemmer?

Ølbrygging

Siste svar lø. 13 juli 2013 16:41 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Analbert

Er det noe ølbryggere her på Sukker?

Kønn, humle og gjær blir jo fantastisk drikke!!

Satt noen flasker hjemmebrygget IPA og noen Havrestout i kjølseskapet for kveldskos:)

Jeg Kjenner jo til at det finnes gutter som selger sex. Så hvordan er dette nå da med jenter. Hvor utbredt er det at jenter kjøper seg sex, og starter det å bli "akseptert" på lik linje med gutta? Og er det andre grunner til at jenter gjør det?

Når mennene skriver selv at de er kjekke. La oss damene bedømme det!

Hva er turn off for deg i en profiltekst?

Hadde det ikke vært greit med en tatekanal på IRC eller tilsvarende for sukker.no?

Vi ser av flere innlegg her på forumet, og mange artikler i nyhetene, at sex kjøp er fortsatt ett tema.
Jeg mener det kan løses her hjemme, at vi gjør både kjøp og salg som kriminelt.
Hva synes dere?