Sukkerforum

Er det egentlig noen som har gått på en date dere har møtt her på sukker?

Vi kjører en konkurranse nå på Facebook Siden til Sukker hvor man kan vinne to billetter til Oslo World festivalen 😀

Delta her:

https://www.facebook.com/sukker.no/

M

Noen vil ha en "deltidskjæreste". Andre vil ha en "fulltidskjæreste".

Hva gjør man?

Hvor viktig er det for deg at den du får mail i fra eller skriver med følger opp det du forteller?
Jeg har hatt hyggelige kontakter som fører sin egen samtale på sett og vis uten å respondere på det jeg skriver.
På samme måte lurer jeg på hva du synes om de som blir veldig raskt på banen med klemmer og kjære du, snakker ikke om dem som forteller hvor heite de er osv.
Hva er en god kommunikasjon for deg pr mail?

Selv setter jeg pris på litt humor, at den som er i andre enden byr litt på seg og at han følger opp det jeg skriver.

Nå var'e mye gneldring her.

Minst tre tråder på toppen, som handler om "Hvorfor treffer jeg ikke kvinnen/mannen i mitt liv, nå som jeg betaler for det?"

Kor mange har blokkert meg i dag?

Når den dagen kommer at det er min tur til å invitere til date må jeg jo ha en skikkelig slagplan.

hva setter jeg opp på programmet?
Så kjære deilige mann💋Hva hadde vært din perfekte heldagsdate?

Må si jeg er litt skuffet over menn som søker partner-kjærest og det er ikke bare få av dem heller, men å ta kontakt det gjør de ikke. Markerer kun med ❤️eller 💛
Hva er vitsen?
Er det " en form for katt/ mus lek"?
Den er ikke jeg med på.
Jeg har tatt kontakt med de som har markert med ❤️/💛
Men må bare si at det er skuffende.
Finnes det ikke høflighet lenger?
Sukker skal jo være en seriøs Dating side skrives det om. Jeg tviler..
Heldigvis så har jeg ikke glemt min høflighet. Svarer på meldingene om jeg ikke er iterressert.
Så jeg lurer virkelig på om det finnes seriøse voksne menn her på Sukker.
Mulig jeg virker kynisk, men er ikke det.
Bare så lei av å tolke hva mennene mener med å sende spesielt ❤️

Så får man en match, eller man utveksler "hjerter", neste steg er jo en hyggelig melding....... men, får man svar??? Nei.... så står hjertet der da, og meldingen er lest.....hva er vitsen?? Jeg bare lurer 😬😬

Det regner bortover i Oslo. Betyr det at florlette sommerkjoler og sandaler bør pakkes bort? Eller finnes det ennå håp for varme sensomnerkvelder med romantikk i luften?

Hei, fikk kjempematch med en jeg gikk i paralellklasse med for over 25 år siden. Bør jeg kontakte henne og flagge at jeg kjenner henne eller bare la være å si noe? Vil ikke fremstå som creepy snoker...

Mann 44

Hvem har disse trollene som er her inn stemt på i dag tro 😀

22. Sept bør du ta med deg hodelykt og dra til Kistefoss museum ved Jevnaker. Spennende kan det bli. Påmeldingsfrist er 15. Sept. Kr 100. Gid jeg kunne, men vakt akkurat da. Å stå der i stillheten, høre lyden av vann, vandre mellom kunsten og inn Jeppes uttrykk....det kan ikke bli annet enn vakkert.

Bare en test

Siste svar ma. 11 sep. 2017 21:06 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Solglimt

Dette er rett og slett bare en test.

Veldig hyggelig å treffe ukjente fjes på Champagnia eller hva det no het. Fram med sukkerbiten og voala der var de. Latter, tull og tøys. Ble det slik ja da ville det bli bra. Lo meg skakk av å oppdage en nær kollega på samme sted.

Utrolig flott med alle aldre og alle varianter. Blikkene sveipet rundt. Det var litt skrekkblandet fryd. Dyrskue i Seljord er vel nettopp også denne helga. Lol.

Ettersom lyset ble dårligere og 50 åringen litt meir forsiktig, ukjent terreng, ja så ble det kanskje tryggest å snakke med den ene da. Veldig koselig egentlig. Livet hva er det og hvordan er vi i det, i oss? Er det kun denne ene som gjør at vi syns vi lever?

Ca 50% av Oslos befolkning, den voksne, sies å være single. Vi velger det og vil det bedre, best. Hva er best da, ja hva er det? Å kline med en som har de maskuline sider intakt eller å le med når vinden rusker i håret og båten krenget litt? Vi går jo mot et samfunn hvor forhold blir meir diffust og ekte vennskap det som består. Å elske vilt og deilig er fint det, ja vakkert, men makkeren må kunne evne å romme seg selv i at dama også har meininger, er sprek men ikke har behov for å demonstrere det, kan svinge hammeren og saga, men ikke trenger til å slå i bordet med det. Kvinner i dag blir jo lært opp til å klare seg sjøl så hva skal vi med menn som fortsatt tror de skal komme ridende på kvite hester, redde oss? Det funker ikke sånn lenger. Kanskje skaper det forvirring i stallen da,mja kanskje. Femininiteten er ikke lenger knyttet opp til hjelpesløshet men meir å evne være den som ser at har noe å by på som utligner, komplementerer, kanskje på et annet plan. Det handler ikke om kjole, BH eller tamponger, men om å våge være seg selv i møtet. Mannen trenger ikke bære børsa på ryggen, vifte med rypene, slå ølkruset i bordet eller fikse alt...bare han er seg selv.

Det var i grunn litt utfordrende å se meir enn kvinner og menn på jakt i går. Kanskje er det alderen, kanskje er det hodet, kanskje er det tiden, kanskje er det.....jeg veit ikke. Neste gang går jeg for en felles tur på dag tid, opplevelser i deling. Ikke så viktig å finne dette ene menneske kanskje, meir viktig å ha det fint her og no.

Blir vi skeptiske da ? 😛

Ny skravle

Siste svar sø. 10 sep. 2017 23:36 (257 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Shoot!

Noen som kunne tenke seg å bli med på Stand Up i Stavanger torsdag 14. September?

Hei. Noen som drar alene på sukkerfest idag?

Begynner vi å bli lei de nå eller? 😀

hei, var usikker på om jeg kunne gå på singelfesten p.g.a jobb, men nå så jeg at det er fult, er det noen som har billett, til overs?

Muck snd The Mires innfridde igår,- synd det bare var 18 stk som fikk det med seg . Jeg var forøvrig eneste dama der, og det synes jeg jo var snålt.
De spiller i Fredrikstad i kveld tror jeg. Anbefales absolutt!
Neste konsert på planen er Melvins og Redd Kross på Blå i oktober..noen dom skal dit? 🤘🏼
Få høre konsertplatene deres,- eller det kun Øya-festivalen som gjelder? 😊

Er dere klare for Singelfesten på NOX / Sollihagen 9 September? =D 😀

https://sukker.no/arrangement/3394/alle-singelfesters-mor-5

....havnet eg på legevakten sent i går

Eg sku flytte en sjeselong og skled på teppet og havnet mellom den og veggen....slo meg noe så sabla......følte meg helt lam og ble litt redd for at eg måtte sitte der til datteren min kom neste uke.
Tro meg dere hadde blitt imponert....hvis dette var en OL gren i gymnastik ville eg helt klart fått topp karakter....

Hvordan noen klaren den akrobatiske øvelsen der er for meg gåte og ja legen dro heftig på smilebånden å legevakten i natt da eg endelig kom inn. Sykemeldt til mandag.....konklusjon..forstrekkelse av muskler forstuing og vridning av leddbånd i ankel og kne...fest eg verker fra ryggen ut i foten....helt tullete,men ok....ufrivillig ferie....

Kos...

Siste svar lø. 9 sep. 2017 11:42 (79 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

I kveld er jeg faen meg skikkelig oppmerksomhetskosesyk.....

Hei:) Jeg har meldt meg på Singelfesten i September, og så lurte jeg på om noen andre damer på min alder ville møtes og gå sammen. Jeg er 49 og bor i Oslo.

Ønsker alle en god natt og drøm søtt 😘

Får du mange looksmatch?
Hva gjør dere med det/dem?

Hei

Noen som kan tenke seg og skrive litt med meg?
Du er mellom 28 og 45.
Gjerne en som om alt klaffer kan bli min beste venn/kjæreste med tida.

Hei,

Lurer på hvem som har tenkt seg på singelfesten på lørdag? :)

I går kveld hadde jeg gleden av å høre Morten Krogvoll snakke om livet, ja for det var like sterke innrykk og inspirasjon å høre hva han hadde å si som å se bildene han har tatt.
Her var det rikelig med tankestoff om hvem som hadde inspirert ham, forfattere, komponister, musikere og kunstnere.
Det var også morsomt å høre ham si at enhver ape kan trykke på utløseren å få et greit foto med dagens teknikk, det å se motivet med eget perspektiv blir noe annet, det er der det unike ligger mer enn i den perfekte teknikken. En trøst for en som ikke er særlig teknisk dyktig.
Et ganske så fullt litteratur hus i Fredrikstad hadde gleden av samme opplevelse som meg. Det gir meg et puff i ryggen på å få med meg noen av alle de flotte arrangementene som faktisk foregår ganske nær meg.

Hei

er en ganske nyskjerrig person og liker å møte nye mennesker.
er det noen andre her som har lyst til å si hei? :)

Noen som har tips til første gangen? Nærmer seg her... ^^

Ikke at jeg koser meg like mye som nestemann med å lese om menn på 40 sine potensproblemer, men jeg tenker en løs og ledig quiz er innafor nå som høsten sniker seg innpå. Kryss ut gugle, Ta høl på 3-liters dunken, kick back tilbakelent som et strykebrett. Her kommer Sensommer quiz -sent, men godt.

Spent å høre om det er noe spesielt dere blir sjarmert av?
Hva om en kvinne er veldig attraktiv, hatt og har mange beilere/date, er dét noe som gjør kvinnen mindre interessant og egnet kjæreste?

Er det generelt stille her, eller er det bare meg? 😃

Hei folkens! Flere her som synes The Villa Dancing Oslo er bra og evt har andre tilsvarende utesteder i Oslo de vil anbefale? Gjerne steder med tyngre og mørkere dubstep! :-)

Det hadde vært hyggelig med treff hvor man går ut..enten på restaurant eller pub eller annet. Damer i alderen passert 60 hadde vært fint. Venter spent på svar 😇

Om nokon her på sukker som holder til i byen treng å sosialisere seg litt i Tromsø denne veka, hadde det vert morro å møte nokon for en Mack eller to😊😊 bare hyl ut. Treng også litt tips om hvor det er best mat i denne byen for dagens middagsinntak😁

Når jeg scroller nedover en tråd, starter fra toppen/eldste innelgg, får jeg bare opp de første femten innleggene. Når jeg kommer til bunnen står det "Vis alle innlegg" eller "Til toppen". Trykker jeg på "Vis alle innlegg" kommer jeg tilbake til hovedsida på forum. Trykker jeg på "Til toppen", så kommer jeg til toppen av innlegget.
Endrer jeg til "Vis nyeste først" får jeg kun opp de siste femten innleggene.
Trykker jeg på "Vis alle innlegg" kommer jeg tilbake til hovedsida på forum (altså det samme som hvis jeg viser eldste først), og trykker jeg på "Til toppen" så kommer jeg til toppen igjen, dvs tilbake til det siste innlegget.

Det vil si: Jeg får ikke lest de innleggene som er mellom de cirka femten eldste/øverste og de femten siste/ i bunnen uansett hvilken rekkefølge jeg har valgt for visning.

Andre som har samme problem etter oppdateringen?

Jeg er en mann som har ventet med sex fordi jeg har ønsket å gi den rette all min kjærlighet. Romantisk eller idioti? Det har tatt litt lengre en jeg hadde tenkt men livet er uforutsigbart.
Jeg har malt meg litt inn i et metaforisk hjørne på 2 måter.
Jeg hadde egentlig tenkt fortelle den rette om det hvor spesiell hun var hvor mye hun betydde for meg men nå er jeg i en alder der det å ikke hatt sex er unormalt så jeg planlegger ikke si noe men jeg vet det men det føles litt meningsløst at hun ikke skal få vite hvor mye hun betyr for meg .
Hvordan ville damer her reagert hvis en mann hadde fortalt noe slikt?
Det andre er at jeg står for mitt valg men også føler skam for det er jo unormalt å ikke hatt sex så det sliter meg i to retninger.
jeg kommer ikke til å gjøre dette heller men hvordan ville reaksjonene blitt om en hadde skrevet det i profilen sin?
Jeg har hatt forhold selvsagt men klart unngå sex siden jeg ville se om jeg endelig hadde møtt den rette jeg har klart distrahere de uten direkte å ha sex uten å gå i detaljer pluss oppfinnsomme unnskyldninger.
Jeg er meget lei ha dette som hemmelighet prøve skjule det men skammen er utrolig stor.
Bare noen få vet og det har gjort godt si det men jeg har vært utrolig nøye forsiktig med hvem jeg har sagt det til så bare etter at jeg følte jeg kunne stole totalt på de men jeg har oppdaget at jeg har havnet i den situasjonen at for hver ny jeg har sagt det til har jeg bestemt meg for at dette var siste gangen jeg sier det men så føler jeg en lettelse som vokser for hver gang også.
Det har vært forskjellige reaksjoner noen få positive men også noen som har kuttet kontakt tvert en dame ba meg oppsøke en prostituert fortest mulig og jeg rakker ikke ned på noen bare så det er sagt men jeg har ikke fulgt hennes råd da det strider med min grunn for valget og også mot hvem jeg er.
Så i 2017 hvordan ville det bitt tatt imot å bli fortalt når en hadde kommet til det punktet i et forhold å få høre at den andre hadde ventet med sex og du var den som han endelig ville gi alt til ?.

Null problem med nettdating -selve konseptet fungerer som fy,men litt av problemet er jo at endel ikkje er segselv
Fake profiler
tomme profiler
mye tid å skunne gjennom ting
få opp matcher som er helt på tryne og man må bla gjennom haugevis av folk på looks.......som man ofte har sagt neitakk til før :P
Å ha en fin dialog med noen på nettdating og bli kjent, møtes og så ta det videre er en utrolig fin ting -ofte får man ikkje den muligheten i real life.....fordi folk er redd for kontakt med fremmedes med mindre alkohol er med i bilde ( ikkje alle men endel)

Har mange ideer om hva eg kunne tenkt meg , mer felles aktiviteter -Oslo er ikkje verdens navle , alle liker ikkje trening, ski og quiz

Hva med minglemiddager
invitasjoner til sammenkomster mer lokalt og oftere?
Gjerne kino og pizza
de som er sprekere kan spreke seg
De som liker tur kan gå turer
De som liker cafeliv kan ha cafedates -i grupper da blir det mindre press, man bli flere mindre forventning og kanskje bare gøy og muligens en flørt ?
Eller nye venner /venninner og i verstefall har man kanskje brukt noen kroner og inverstert i segselv :)

Jeg bor i Tønsberg noen som har lyst å treffes i hlegen, og hygge oss sammen?

Hei alle der ute :-)

Hadde vært hyggelig om det var en jente i passende alder som hadde lyst å møtes en kveld for ett glass vin eller kafe på et "egnet" utested i Stavanger 😄

Hei😊
Sitter nå aleine i stuen skilt og nysingle .. noen som har lyst å slå følge på en bytur i kveld?
Ikke kun på jakt etter jenter nå, men godt selskap til en gøy tur i Oslo i kveld.
Hadde vært fint med nye bekjentskap/vennskap 😊
Om muligheten skulle by seg seinere på kvelden til å bli sjekket opp sir jeg ikke nei😜
Mvh Daniel 93026259
Min Instagram . daniel_k81

The Voice,VM-kvalik, charlies angels eller Godzilla..?

Jeg bor i moss. Hvem vil drikke Whisky med meg hos meg? Det er ikke så hyggelig å drikke alene.

Preben har skrevet om det, så jeg.
Ønsker du deg en som du har mange felles interesser med, eller synes du det er fint om han/ hun har sine og du har dine?

Jeg ser at mange her søker en med de samme interessene som de selv har; en "bestekompis", kjæreste og "kompanjong" i en og samme person.
Jeg tenker at da blir det lett litt mye, litt for store sko å skulle fylle, så veldig fint om han har en del egne interesser/ hobbyer som han kan holde på med sammen med kamerater.

Preben har en teori om at menn med mange typisk mannlige interesser søker seg mot kvinner med typisk kvinnelige interesser, og vice versa, fordi de er diametrale "motpoler" og derfor hsr stor tiltrekning mot hverandre, mens de mennene og kvinnene som befinner seg mer i midtsjiktet vil typisk falle for de som også befinner seg der. Synes dere det passer godt for deres egen del?

Jeg synes det passer dårlig for min del.
Jeg er hverken utpreget feminin eller maskulin, mener selv at jeg befinner meg ett eller annet sted i midtsjiktet. I og med at jeg befinner meg der, faller jeg ofte for disse mennene med typisk mannlige interesser (og væremåte). Må bli sånn, tenker jeg, for ellers blir de for mye "venninne". Venninner av meg, som har mer/veldig typisk kvinnelige interesser (og væremåte), har gjerne menn som befinner seg mer i "midtsjiktet".
Jeg tenker at det må være en fordel, da, med lik ulikhet der, men at den ikke bør være altfor stor:/

Forteller kallenavn noe om personen her inne. Eks, luremus, luring, elsker, kjekkas, Tjoms, sofagris, snill, magnet, osv osv.....???