Sukkerforum

Jeg har i et trekvart år brukt det meste av min tilgjengelige kapasitet på å lage meg kontor og lagerbygg, tiltenkt en håndtverk virksomhet, for meg selv og forhåpentligvis andre etterhvert, hvis jeg lykkes med å dra på meg jobb. Har tidligere prøvd med et enkeltmannsforetak og hatt basen hjemme. Synes det var tungrodd å komme fram.. få nok jobb og bli sett. Derfor har jeg lyst til å satse mer offensivt denne gang. Det nevnte bygg ligger tett inntil hovedvei, så jeg satser på mye gratis "reklame".

Jeg har vært sykemeldt og er på arbeidsavklaringspenger, og på tur til å restituere meg vekk fra stønader. På tross av at jeg kjøpte katta i sekken, ser det ut til at jeg klarer å ro i land lokalitetsprosjektet til et tilfredsstillende sluttresultat.

Men det har kostet mye krefter, jeg har isolert hodet vekk fra det meste annet. Men nå da jeg nærmer meg det å landet dette prosjekt - lokale, så begynner jeg å kjenne på nervøsiteten... lurer på hva faen jeg driver med.. redd for ikke å få nok jobb (Jeg vet det er tøft med nytt i trangt marked), redd for kapasitet, for ikke å kunne alt jeg bør, redd for ikke å få med meg noen på laget... ja hvis jeg kjenner etter er jeg litt redd alt, men hittil har jeg vært flink til å sette på skylapper. Men nå må jeg snart ta de av.. håper jeg lykkes denne gang, med mitt livs prosjekt, jeg trenger det virkelig!

Noen med erfaringer ?