Sukkerforum

Noen som vet?

Stengt ute? Opererer under annet nick? Kanskje han er psycho og nå er en "annen" her inne?

Hehe, stakkars noen menn som ser på profilen min. Ser de halveis freaky ut, begynner jeg å innbille meg at kanskje er Kåre og får helt fnatt haha.

Hvor ble han av? Kåååre

Er det ei dame som vil ha meg på overnatting i morgen kveld i oslo ?

Fikk beskjed fra Sukker om at den betalte perioden straks er slutt.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg, ønske alle lykke til, og en fortsatt strålende sommer.

alkohol

Siste svar ma. 22 juli 2013 02:43 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym gladfyll

alkohol får frem de beste sidene i folk. man tenker bra om seg selv og andre.
snakker ikke om grøftefyll, men litt hverdagsberuselse.
noen glass vin og et par cognacer. yep:)

Jeg vil få ønske dere alle en herlig natt enten om dere skal være våken eller til dere som skal sove:)

||

Siste svar sø. 21 juli 2013 22:47 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym fuvv

Nesj, etter ca 2.5 år her er det vel bare til å innse at ingen er ute etter en tynn, litt over gjennomsnittlig høy dude med rødt hår? :) Hvor kan en lære å bli flink til å plukke opp folk fra byn? Det virker jo som at det er en del enklere om en bare kan kodene :)

Jeg er av person en så kalt handymann. Liker Jakt og fiske og abeide med tre (treskjering dreing møbelsnekring ) mange av møblene har jeg laget selv.Jeg får en del oppmerksomhet på messer. litt nysjerrig er dette Turn onn eller turn off ?

Så hva skriver man egentlig til ei dame. Det er jo ingen som svarer. Man sender noen få meldinger til en og annen dame. Får ikke respons, ikke engang: Hei, så hyggelig at du tok deg tid til å lese profilen osv.. Kanskje man får mer respons hvis man massesender ut meldinger,,,

men hva skriver man egentlig til de.....
tenk hvis man bruker veldig mye energi på å skrive til ei, får respons, men deretter finner ut at det kanskje ikke var rette dama allikevel. det er så chill å la være...

"Fyllevas"

Siste svar sø. 21 juli 2013 14:47 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym En snurr

Hva syns folket om såkalt "fyllevas"? Jeg elsker å ringe folk (som gjerne ber om det) å prate masse tull og ha en god samtale når jeg er på en snurr, men jeg syns også det er kjenpekoselig når andre ringer å gjør det samme med meg:D Hva syns dere? Jeg er i slutten av 20-årene, så det er gjerne alt mellom himmel og jord som blir omtalt, ikke bare hvem som var kjekkest eller diggest på byen. Hva syns folket? Fyllevas: Yay, or Nay?

Det finnes mange måter å se tilværelsen på, de fleste bildene er ganske håpløse.

Jeg foretrekker å se på meg som en badeball i en foss. Jeg kan egentlig ikke styre retningen, men ta meg for slik at jeg unngår de verste slagene. Som sagt, de fleste bildene er håpløse.

Jeg var sammen med en kvinne noen år. Det var intenst, og vi trodde vi var i mål. Men livet er nå en gang slik livet er, og vi mennesker er lite flinke til å ta vare på hverandre. Vi gjorde noen forsøk siden følelsene var så sterke og noen ting opplever man bare èn gang. Men sårene var dype og hjertene slitne. Så fossen drev oss fra hverandre,

Jeg ble oppringt av en fremmed mann. Det var den nye mannen. Hun var blitt syk, og ønsket å snakke med meg. Da jeg kom frem hadde hun mistet bevisstheten, snart etter var det livet som glapp. Vi gråt hver for oss, han hulket og jeg måtte holde igjen. Jeg følte at jeg ikke hadde rett til det, siden hun ikke lenger var min.

Han ønsket å bekjenne seg til meg. Fortalte at han følte at han aldri hadde nådd frem, at jeg hang som et spøkelse i forholdet, og at han trodde at jeg var hennes egentlige kjærlighet i livet. Jeg løy og sa at hun virkelig elsket ham. Jeg så at han ble lettet, jeg følte meg tom. Og lurer på om jeg gjorde det rette.

Noen kjærlighetsfortellinger blir aldri fortalt, som gnistrende blader blir de dekket av snø om høsten. Og alt som blir igjen er stillhet. Og det som var er visket ut og finnes ikke lenger.

Men fossen buldrer videre, og alt vi kan er å håpe på en morgendag med litt færre skarpe steiner.

Her kan du legge ut litt skryt av deg selv som du sikkert har fortjent, ikke vær beskjeden! Har du gjort noe fantastisk bra i det siste? Andre folks mening betyr ingenting i denne sammenheng.

Jeg starter med at jeg har hatt eksamen idag og tror jeg sto. Farmakologi der må man ha alt riktig... men kan være at jeg blir felt på avrundingsfeil.. Anyway, jeg er stolt! Hahah!

Hva gjør deg stolt og hvis du ikke har noen grunn så dikt opp en! Gjør deg selv stolt og skriv bra! :)
;)

Skrivefeil er tillatt.

Det vises mye rart på TV må en si. Nå sist, et innslag om jenter som synes det er gøy å sparke menn i skrittet. Joda, mennene ba riktig nok om å bli påført smerten, men... Er det ingen lenger som forstår konseptet "Beskytte de svake (mot seg selv)"? Videre, hvordan i alle dager fungerer hodet på jenter som dette som omtaler det hele som "GirlPower!"? Er det rart en føler for å melde seg ut av verden nå og da?

Har bursdag i dag, hurra hurra.

Med dette ønskjer eg å oppfordra alle menn til å vere meir laid - back og tilbakelente. Guttane bør kanskje invitere litt og halde dørene opne for jentene slik at damene kan storme inn og ta med seg godsakene.

Jentene på si side oppfordrast til å ta meir kontakt, meir initiativ og til å vere meir på. Jentene bør forsyne seg av dei guttane dei vil ha. Invitere dei ut på date. Strø om seg med kompliment. Vere frekke og initiativrike og slå ut håret og skjørtene og i det store og det heile ta på seg den aktive rollen.

Slik kan verda bli ein betre stad.

Vi menn bør atter ein gong tre opp på pidestallen. Treke tilbake årene. Sjå ut over solnedgangen. Lytte til bølgjene. Drikke ein whiskey. Nyte livet og oss sjølv. Havnymfene bør atter hoppe av all kraft opp i robåtane til dei utkåra mannfolka og atter ein gong freiste trollbinde mannfolka med sin song, sin ynde, sitt vidd og sin lekam.

Gjerast dette får vi ein meir harmonisk verd.

Dum spiro spero.

Det er sommer, det er sol (på det sentrale østland ihvertfall) og det er fredag!

Herved kommer en oppfordring til alle dere søte forumtroll som kommenterer og dere som bare smugleser her inne:

Gå UT istedet for å sitte her inne og krangle og diskutere om norske kvinner er for kresne, eller norske menn for lite flørtete på butikken.

Get out there! :-D

Smil, flørt - blunk til h*n som sitter ved siden av deg på bussen/trikken/i bilkøen - vær glade, spandér en pils på han kjekke fyren på nabobordet, hold opp døra til hun som er på vei inn, dra med deg mormor på dansegulvet, dypp tærne i sjøen, spis en is - dere skjønner tegninga?

Be nice with each other and enjoy life! :-D

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

PS: Rapporter gjerne positive utfall av flørteoffensiv i tråden :-)

Er det noen som har lest denne boken skrevet av Per Aslak Ertresvaag?Noen kommentarer på den? Noen som har lest brevet som
Khaqan Khan skrev i 2012? Vedrørende makten bak makten?

Jazzfestival

Ingen svar
(mann 32 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Noen som er på moldejazz i helga?

Lurer på hva sommerferien med ungene (3 gutter 4, 11 og 12 år) skal brukes til i år.
Da lommeboka foreløpig ikke tillater de helt store reisene, og jeg har tilgang på lavvo, vurderer jeg lavvotur. Østlandet/ Sørlandet/ Sverige.

Regner med at en og annen her inne kjenner seg igjen, og kanskje har noen erfaringer. Tips? Campingplasser som er å anbefale? Andre plasser å anbefale?

Alle snakker om sjekking... om å sjekke opp, og bli sjekket opp....

Jeg tror egentlig ikke jeg noen gang har blitt sjekket opp... (mulig jeg er sær og vanskelig)

MEN, jeg har kommet i kontakt med menn, som jeg har fått en god tone med... som har fått utvikle seg.

Jeg har møtt de på kafe, i foreningslivet, i vennekretsen, i jobbsammenheng....

Så, hva er egentlig sjekking? Hvordan foregår det?

Endelig er dagen her snart! :)

Skal DU? :)

Jeg leste til min forbauselse, i en annen tråd, at svært mange av dere damer (av de av dere som velger å svare her inne) foretrekker en masseutsendt melding som strengt tatt ikke sier mer enn at de har sett bildet ditt og synes du ser heit ut ("hei").
En litt lengre melding (ikke veldig lang) som viser at du faktisk har lest profilen og føler deg tiltrukket av noe mer enn bare utseende, derimot, blir av prinsipp ikke lest. (Bare si ifra om jeg har misforstått noen.)

Jeg tar derfor en liten uoffisiell poll blandt dere damer, for å se om den andre posten bare traff et skjevt utvalg. Vennligst svar helt ærlig, og ikke ta hensyn til det jeg har skrevet ovenfor! (Jeg ønsker ikke svar fra menn - det får heller bli en annen tråd):

Hva foretrekker du å få i den første meldingen du mottar fra en mann?

1) "Hei"
2) En litt lengre melding (men ikke veldig lang), som viser at profil er lest
3) Noe annet - forklar hva du foretrekker

Hva er greia med å bytte profilbilde hele tiden, gjerne flere ganger om dagen. Det er jo de samme som ligger under "nytt profilbilde" hele tiden. Virker som noen bytter til det de allerede har bare for å ligge øverst på listen.. Desp. much?

Ja, hvordan føles det for dere menn, å være betatt, forelsket osv.? Tenker dere på henne hver dag? Vil dere se henne/prate med henne hver dag? Hjertebank, nervøs osv osv?

Hvordan stiller dere til å date en eller ei som har slitt eller sliter med psykiske problemer?

Hvis man sammenlikner nå med før, så er det mye mere åpenhet om temaet, men... Har vel på mange måter selv torpedert mine sjanser med å stå frem med mine problemer.
Man merker liksom at ens aksjer er i fritt fall og at gjerne jenta ikke svarer tilbake så fort (eller aldri), selv på sms.

Uansett så er det mange som blir overraska når de hører om det.

Iallefall syntes jeg det var greit å skrive om det siden jeg (muligens)

Jeg er egentlig ganske heldig som har magisk regntøy - det blir ikke vått. Det er jo slik at jeg forsøker å få det jævla regntøyet vått som i dag f.eks når værmeldingen sier 40mm nedbør på kveldinga her i distriktet. Det går ut flomvarsel og de roper småkåte på fare for jordskred og store nedbørsmengder. Metrologene er ivrige og har noe spennende å melde. Men det setter jeg jo pris på slik at jeg kan stille forberedt og ved godt mot.
Så i dag tidlig yret det litt, men jeg tenkte at neida.. værguder dere får ikke lure meg i dag, jeg vet hva dere styrer med. Så jeg pakket på meg regnjakke, regnbukse og støvler. Jeg virkelig sitret i kroppen og har gledet meg siden kl 6 i dag tidlig til hjemturen.
Når jeg går ut på vei til jobb, jo da sluttet det å regne, men det er greit - det er jo ikke den krigen jeg skal ut i - jeg skal ut i syndefloden.
Klokken passerer 16, jeg jobber overtid i dag for å virkelig komme midt i uværet (Eller egentlig fordi jeg er alene hjemme og kan jobbe inn litt) - men bonus er at jeg skal smile fornøyd når jeg går rundt i 40mm nedbør - tørr og ready for whatever...

Klokken passerer 18 og jeg må trekke for gardinene på kontoret for sola begynner å bli ganske skarp... hæ hva f.... sol? Jazzfestivalen skulle jo regne bort i kveld? Jeg skulle ut med regnmonsterklærna mine! og de store støvlene som kan vasse igjennom en gjennomsnittlig vestlandsfjord!!

Joda.. det blir varmt også, og sola steker, mens jeg rusler ut og ser mennesker i t-skjorter.. og jeg med tjukk genser, regnjakke, store støvler... og en regnbukse i høyre hånd mens jeg tusler som en slagen misplassert mann på vei mot bussen...

Når jeg kommer inn på butikken før jeg tusler helt hjem så brøler det fra kassadama: "HAHA det er noen som ikke stoler på været i dag" - mens solen lyste opp jordbæra utenfor døra slik som bare sommeren kan..

Ja, hadde det ikke vært gøy med en fest for alle idiotene her inne? Ha ha :D

Noen andre som også er på festival?

Likar dykk jenter å jakte på gutter ? Liker dykk at han er litt utilgjengeleg og litt hard to get ? Eller skal han vere snill og grei og veldig tilgjengeleg ?

Alkohol

Siste svar to. 18 juli 2013 20:04 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Jeg skjønner ikke greia med fest lenger.

Er det så gøy egentlig? Du våkner jo bare opp med dårlig hukommelse og et hode som virker 100 ganger større
en det det egentlig er.

PS: Jeg er ikke kristen!

Antall besøk

Siste svar to. 18 juli 2013 19:40 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Jeg er en nysgjerrig sjel og lurer på hvor mange besøk har du i snitt per dag og hvor mange av disse sender deg en melding? :)

http://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html


klippet fra siden:

How to lose fat or prevent fat gain when drinking

Now that you understand the effect of alcohol on substrate metabolism, it's time for me to reveal how you can make alcohol work for fat loss. Alternatively, how you can drink on a regular basis without any fat gain. Without having to count calories and while drinking as much as you want.

Apply this method exactly as I have laid it out. If you've paid attention, you'll understand the rationale behind it. I've tested this on myself and on numerous clients. Rest assured that I'm not testing out some large-scale bizarre experiment here.

The rules are as follows:

* For this day, restrict your intake of dietary fat to 0.3 g/kg body weight (or as close to this figure as possible).

* Limit carbs to 1.5 g/kg body weight. Get all carbs from veggies and the tag-along carbs in some protein sources. You'll also want to limit carbohydrate-rich alcohol sources such as drinks made with fruit juices and beer. A 33 cl/12 fl oz of beer contains about 12 g carbs, while a regular Cosmopolitan is about 13 g.

* Good choices of alcohol include dry wines which are very low carb, clocking in at about 0.5-1 g per glass (4 fl oz/115ml). Sweet wines are much higher at 4-6 g per glass. Cognac, gin, rum, scotch, tequila, vodka and whiskey are all basically zero carbs. Dry wines and spirits is what you should be drinking, ideally. Take them straight or mixed with diet soda. (No need to be super-neurotic about this stuff. Drinks should be enjoyed after all. Just be aware that there are better and worse choices out there).

* Eat as much protein as you want. Yes, that's right. Ad libitum. Due to the limit on dietary fat, you need to get your protein from lean sources. Protein sources such as low fat cottage cheese, protein powder, chicken, turkey, tuna, pork and egg whites are good sources of protein this day.

* For effective fat loss, this should be limited to one evening per week. Apply the protocol and you will lose fat on a weekly basis as long as your diet is on point for the rest of the week.
------------------------------------------------------------------------- -----------------
"* Now of course...you can always drink in moderation and make sure to not go over your calorie budget for the day. But what fun is there in that? I'd rather cheat the system with the kind metabolic mischief I've layed out above."

golf spellere?

Ingen svar
(mann 32 år fra Oppland) Privat melding

Jeg er på tur til Kristiansand for å kose meg litt i ferien. Ingen av de andre på hytta spiller golf. Derfor lurte jeg på om noen her inne var interessert i å spille en runde på en av golfbanene i nærheten?

Hvis noen her inne føler for å utfordre meg hadde det vært gøy. Gjelder både unge, gamle, kvinner og menn.

Gjelder fra 19-23 juli

Vennligst bruk to sekunder på å svare med et kort eller standard svar når dere får en melding. Det er veldig frustrerende når man skriver til noen som leser meldingen og ikke en gang gidder å sende en standard avslags melding. Er det virkelig mulig å bli så trang i skrittet at man tror det er greit å ignorere folk? Jeg har brukt 20 min på å lese profilen og skrive en melding og fortjener ikke en gang å bli enset? Har fått det standard svarene:

Hei. jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

Hei. Jeg har valgt å benytte et av standardsvarene til Sukker.no.

Jeg opplever at din melding overhodet ikke treffer og har valgt å trykke på svarknappen "skivebom". Da er det sikkert lurt å tenke litt nøye gjennom hvordan det andre kjønn vil oppfatte din melding når han/hun leser den. Hvis du får mange slike tilbakemeldinger som dette, så betyr det at du spolerer dine muligheter på Sukker.

Lykke til og ha en fin dag :-)

Dette er MYE bedre en ingenting. Føler jeg i det minste ble sett på som en person.

På en annen side sier det jo mye om den som ikke svarer. Kan ikke være mye kjærestemateriell med så lite interesse for andre en seg selv...

Har akkurat oppdaget Google image search: http://images.google.com/imghp?hl=no .

Fint verktøy for bl.a. å avsløre falske profiler som har hentet profilbildet sitt fra en eller annen webside.

Jeg skal på date med en kortvokst. Er det noen som vet om de er "normalt utstyrt"? Ikke det at det betyr noe, men er litt stor selv og det hadde vært greit å vite.

Pålogget??

Siste svar on. 17 juli 2013 23:22 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Cleopatra

Jeg har skrevet om det før og gir meg ikke.
Hvorfor står jeg som pålogget selv om jeg ikke har vært her inne på flere timer?
Jeg fikk ikke noe fornuftig svar forrige gang, kanskje sukker (eller noen andre) kan forklare meg det nå.
Irriterer meg noe voldsomt, argh!

Jeg er gla jeg har folk jeg omgir meg med som bare med noen få ord får meg til å sette pris på det jeg har. :-)
Jeg er frisk og rask, 2 flotte barn, leilighet, å jobb. Å så har jeg Artigkar her inne på forum:-) Han er nok den mann jeg virkelig kunne tenkt meg å truffe :-)
Ha en flott dag, å sett pris på det du har i livet ditt! :-)

Tar meg selv i å være ekstremt kresen her inne. Går ikke så mye på utseende, for jeg har ingen store illusjoner om meg selv, men på ting som bosted, interesser, jobb, etc. Jeg har ett ganske klart bilde av hva jeg ser etter, og selv om mye av dette ikke nødvendigvis betyr så veldig mye så er det veldig lett for meg å gå videre til neste profil om det er for mye som "ikke stemmer".
Tenker at jeg ikke har det travelt, men det er jo ikke sikkert at miss perfekt noen gang vil dukke opp.

Er det bare meg, eller er det flere som føler seg litt kresen her? :)

Jeg og en gutt i passende alder har vært inne på profilen til hverandre et par ganger. tenkte jeg skulle være litt tøff og sendte han en melding på fredag. han har ikke svart, det er forsåvidt ok, dør ikke av det, men han har vært inne på meg 5 ganger siden fredag. er ikke det litt spesielt? ikke svare, men forsette og titte innom? Trenger litt gutte/mannehjelp til å forstå denne her :)

Jeg skriver til flere forskjellige, ikke noe standardsvar, og kjenner jeg blir litt skuffet.. Er det noe galt med profilen min? Jeg ser de blir lest, men ikke noe svar :-(

Om det er noen som ikke har sett Mark Gungor, så er det bare å sette av et par timer...
http://www.youtube.com/watch?v=43j2kCAVsmE

Hører du på denne mannen så får du garantert et bedre forhold neste gang.
Min fremtidige må pine seg igjennom denne sammen med meg, og så skal vi snakke om det etterpå... o je... så kjedelig skal jeg være :D

Men steike, jeg skulle legge meg tidlig, og ikke sitte oppe her hele natta.

-Så har det skjedd igjen.

Ei jeg datet for et par år siden, og som jeg likte godt men som det ikke ble noe mer med, oppdaterte Facebooken sin med 'I et forhold'. Jeg klikker Liker - jeg er jo glad på hennes vegne.

Men greia er den at jeg nok tenkte den gangen at hun var for ung og for pen for meg, og at hun fortjente noe bedre. Derfor turte jeg ikke å prøve igjen, selv om jeg hadde litt lyst.

Så det blir en litt spesiell følelse da, når jeg ser at han hun er blitt sammen med kunne vært broren min utseendemessig, og at vi er jevnaldrende og med sammenlignbare jobber.

Men dette har skjedd før. Dette er vel tredje gangen at ei jeg tenkte jeg ikke var bra nok for, har blitt sammen med en som har ganske likt utseende etc. som meg.

Så kanskje det er på tide å 'skjerpe seg litt', bli mindre overfladisk og kritisk på egne vegne, og neste gang bare "kjøre på"?

Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette innlegget - kanskje litt sånn "andre ser deg kanskje på en annen måte enn du selv gjør" peptalk?

Eller bare for å 'få det ut'.

Jeg kan vandre rundt i Oslo og kikke på damene, egentlig ser jeg på menneskene – de er så herlig full av variasjon, så egenrådige og fargerike i alle rare fasonger og utgaver. Bygda er mer monoton, vi handler på den samme butikken, vi går til den samme frisøren og kanskje er det få som tør å skille seg ut. Uansett hender det at jeg går oppover Karl Johan bare for å se på og så prøver jeg å tenke på hvor de kommer fra og hvor de skal alle disse fargeklattene, med halvbarbert hode, med langt rosa hår eller i «se på meg så rik jeg er»-dress. Så tenker jeg så befriende det må være å kunne være så fri uten at mennesker dømmer eller bryr seg. Men så innser jeg fort at her jeg vandrer i jeans og sort t-skjorte at jeg er jo ganske meg selv jeg også selv om jeg ikke er eksentrisk på noe vis. Men jeg elsker pulsen i Oslo, jeg liker å sette meg ned å se mennesker gå forbi – og kunne satt meg på en pub og bare observert. Enkelte ganger spiser jeg på TGI og sitter i andre etasjen og kikker på menneskene utenfor det er herlig og for en singel mann så er det jo flott og se på alle de fine damene. Menn i Oslo, riv dere løs fra skjermen og gå ut. Jeg sto midt i gata i 5 minutter i går og bare så menneskene som for forbi – jeg er glad jeg har tid til å stoppe opp.
Så setter jeg meg på toget og lytter i 6 timer på menneskene som deler opplevelser, og snakker om alt mulig. Det var utrolig lærerikt å sitte foran en lege og en forsker som snakket om næring – kanskje den mest lærerike togturen jeg har hatt. Men så flykter jeg inn i boka og forsvinner fra reisen, bare for å kikke ut av vinduet og se den storslåtte naturen vi omgir oss med her – og jeg blir like fasinert hver eneste gang jeg reiser hjem til postkortet jeg bor i.
På Lillehammer reiser han seg, han som sitter ved siden av meg for å kjøpe mat eller gå på do, hva vet jeg. Men uansett kommer det ei veldig pen jente og spør om plassen er ledig. Jeg kikker opp og gremmes: Nei, dessverre den er ikke det… så forsvant hun ut av mitt liv i det hårbassen rauset ned i setet igjen. Å ta tog er som å tippe lotto, man håper at den ved siden av er vakker og singel, men når jeg går av i Oslo – da har jeg på en måte vunnet litt.

Gresset er grønnere på den andre siden heter det i uttrykket. Vi mennesker har en tendens til å ønske oss det vi ikke har, både innen karriere, velstand og kjærlighet. Stort må bli større, godt må bli bedre. Vi ønsker å leve opp til en kunstig standard som er skapt av alle de positive innblikkene vi har av å titte over gjerdet til naboen. Vi ser ikke ugresset og vi ser ikke nedsiden. Overhørte noen på toget i dag: «Han har behov for å høre at andre synes bilen hans er fin» som årsak til at han byttet bil ofte. Det får meg til å tenke, stopper vi noen gang opp og nyter det vi har? Er det slik med kjærligheten også? At vi blir sjalu på de andre som har det så godt? Tenker vi noen gang på at vi kun ser overflater og glansbilder?

Jeg tenker mye på det. Derfor er jeg glad i de tingene jeg har. Er det noe jeg har lært i kjærligheten også, så er det å vanne gresset på min egen side av gjerdet. Det er jo engang slik at det gresset man vanner og steller er det grønneste? Kanskje noe å tenke på for dere som er på vei ut herfra? Rett fokuset på den du har «valgt» og sørg for å ta vare på det du har fått. Jeg har sett mange flotte par, glade mennesker i Oslo i dag, de som har funnet noen – de er heldige, gjør ditt for at det skal bli bra, og ikke forvent at noe kommer gratis. Et godt forhold skal man jobbe for, på samme måte som man må trene for å få en sunn kropp, eller jobbe hardt for å få en god jobb.

For oss andre som fortsatt sitter på gjerdet og ser at alle andre klipper plena, mens vi nyser av lett pollenallergi – vi får stelle med den lille jordflekken vi har og ta godt vare på oss selv. Kan jo være at noen kikker over gjerdet og ser oss en dag også – og da må vi være supergrønne! :D – Ha en fin kveld i kompostbingen! :)

Maybe some Women aren`t meant to be tamed.
Maybe they need to run free, until they find someone just as wild to run with them ?

Carrie Bradshaw

Heisann. Bare nysgjerrig på synspunkt... Hvordan stiller dere karer til å date en dame som er 100 prosent Alenemor. I forhold til en med en far inn i bildet.

Er det bare meg som føler noe skurrer når jeg får første meldinger lange som et vondt år?

Nå har jeg datet en stund her på sukker. Jeg er tilbakeholden og ganske pen, men ingen slående skjønnhet som folk snur seg etter på gata. Jeg har truffet noen jeg har valgt å date flere ganger og hver gang utvikler de følelser veldig fort, er veldig på og jeg får fort følelsen av å bli kvalt... Og i utgangspunktet har jeg ikke oppfattet de som desperate eller veldig pågående, de jeg oppfatter slik går jeg ikke på date med. Gjerne etter 2. date eskalerer kontakten og meldingene i været. Nå har det blitt mange avvisninger og "skuffa" menn og det er noe av det verste jeg vet. Begynner å komme til konklusjonen om at jeg må være enda "strengere" ift hvem jeg velger å date videre.

Hittil har jeg hatt følgende kriterier:
- må få inntrykk av at personen er den han har utgitt seg å være
- må like personligheten
- god kjemi - altså kan snakke lett med hverandre
- bra utseende, evt være veldig overbevist om at god personlighet kan trumfe halvbra utseende
- har til gode å føle at 1. date føles som stjerneskudd og forelskelse ved første blikk, så dette har jeg ikke som et krav.

Hva er deres kriterier?

Leser i et annet innlegg om en bruker som blir frustrert når han ikke får svar på en henvendele, til tross for at damen har gitt han et hjerte...

Hvis jeg setter ett par hjerter, eller sender noen førstemeldinger, håper jeg på respons fra i alle fall en av de. Si en mann da sender meg en førstemelding eller ett svar ganske fort og skal møtes (jeg møter fort, sitter ikke å skriver særlig lenge her inne) Så får jeg respons fra den andre jeg skrev med. Da har jeg tre alternativer:
1: Sende en melding og informere at jeg har truffet noen, men tar kontakt om det viser seg å ikke være det store
- Responsen på dette er ofte når jeg da tar kontakt fordi det ikke ordnet seg: "Jasså, så nå som det ikke ordnet seg, skriver du til meg:(" Altså ikke vellykket framgangsmåte...
2: Date flere på en gang
- Ser på forum her at flere ikke har sans for dette...
3: Ikke svare enn så lenge, vente å se med den som skal møtes og svare først når daten ikke var vellykket
- Ser at mange ikke har sans for dette heller, men det er den fremgangsmåten jeg har hatt størst suksess med i alle fall!

Hvordan gjør dere andre det?