Sukkerforum

For meg er det folk som er over gjennomsnittet sjalu, altså utenfor det normale. Eller menn som skal bestemme over meg. Dvs om jeg sier at jeg ikke har lyst til noe, så sier han jo, det skal du. Da blir jeg trassig og gjør akkurat det motsatte, fordi det KVELER meg når folk er sånn!
Jeg liker jo at mannen er bestemt, på en god måte, ikke at han skal være helt nazi og behandle meg som et lite barn uten egne meninger eller synspunkt.

Relativt ny her på sukker.
Sitter å skriver litt med en jente. Hun svarte på min første melding (obvoiusly), men såvidt jeg kan se så har hun aldri vært inne på min profil.
Grunnen til at jeg vet det er at antallet besøk foreløpig ikke er så høyt og at jeg faktisk har lagt merke til veien at hun aldri var i listen over besøk. Vi har skrevet frem og tilbake noen ganger.
Er det slik at hun kun er grei med meg og svarer meg kort og greit, eller er det det at jeg er så råflott at hun ikke trenger å lese om meg men heller vil be meg på date for litt hygge. :D
Jeg ser ut som en mannlig oprah, hvis noen lurer......

Er det teknisk mulig å se en profil uten at noen ser det?

Ønsker alle en fantastisk FREDAG :D

God helg :-)

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Hei, noen som skal noe spennende i helga så del gjerne :-)

Jeg skal til Gol og sykle ritt, så fortsatt god helg til alle sammen :-)

Hei. Hva mener dere om dette?

Ofte når jeg sender en melding til jenter her inne får jeg aldri svar. Enten leser hu ikke meldingen eller så svarer hu ikke.
Jeg prøver å legge litt sjel i å skrive første melding, leser på profilen hennes og finner en felles interesse, spørr litt om interesser og om hun har det bra. Ikke kompliment på utseende eller på noen måte slibrig. Prøver å vise at jeg er interessert i å vite litt mer om hu.
Hender jeg får et svar, men hører ikke mer fra dem etter det.

Vel. jeg svarer alltid på første melding og om jeg ikke er interessert sier jeg det på en høflig måte.

smålig kjedelig å bli latt hengende.

På jobben sender jeg ofte mail til privatpersoner og bruker da den de har oppgitt i cv-en. I dag sendte jeg mail til en fyr som hadde oppgitt "et jentenavn"@gmail.com. Ved å google mailadressen fant jeg ut at det selvsagt var konas konto.

Jeg har en gang avslått en jobbsøknad fordi stillingen det var snakk om krevde helt normale it-kunnskaper for kontorbruk. Jeg ringte fyren og forklarte at det hadde han faktisk ikke. Han ble jo grinete og mente jeg var fordømmende og usaklig. Han skjønte ikke problemstillingen og hadde ingen interesse av å forske på hvordan man oppretter en mailkonto på google eller tilsvarende.

Hva synes dere om par som vokser så til grader sammen at de har felles Skype, facebook og privatmail?

Er det koselig? Søtt? Selvutslettende? Stupid? Harry? Gammeldags? Latterlig? Klokt? Gjør de det egentlig bare for å få liv i blodtrykket mitt? Konspirasjon?

mvh
grinebiter

Det har etter veldig kort tid blitt tydelig for meg at veldig mange sukker jenter er sykepleiere/leger. Dette er selvfølgelig ikke noe mer eller mindre galt eller riktig enn å bli rørlegger, men det er for meg overraskende å se at sykepleiere/leger er så overrepresentert på sukker.

Lurer på om det er noen som blir/skriver sykepleiere fordi de tror det er det menn vill ha... Uansett er det mange sykepleiere her.

Så spørsmålet her er vell: Er det virkelig så mange sykepleiere på sukker, eller er det bare de med 70+ match med meg som er overrepresentert?

Hva mener menn egentlig om kvinnelige dørvakter/sikkerhetsvakter?
Jobbet med dette på siden av studier osv i en del år nå,
og erfaringen er at de fleste menn viker unna med en gang jeg forteller om jobben min.

Var på date med en dame som beskrev seg som liten men, tror hun hadde trengt 2 flyseter på tur...
Skravlet og søyt i 10 min. om div dritt og endelig gikk kjærringa:)

Phuu deilig å bli kvitt dama og ikke stol på damer med bare ansiktsbilder!!!

http://youtu.be/3v98CPXNiSk

Spiller du lotto? Vikinglotto, kanskje? Eller Sukkerlotto? Synes du at det går an å sammenligne? Sjansen å finne den rette er like "stor", eller?

Hei!

Har vært ute et par ganger med ei flott dame herfra som jeg liker veldig godt! Hun ser ut til å trives i mitt selskap også :-)
Vi tok noen øl ene kvelden, og var på kino den andre gangen.

Jeg føler at vi har veldig bra samtaler og kommunikasjon, men jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal ta "the next step" og bli intim med henne. Vi har gitt hverandre gode klemmer når vi møtes og skilles, men ikke noe kyssing eller lignende.

For min del er det ingen hast sånn sett, men jeg vil gjerne unngå at vi bare havner i "The friend zone", og slik jeg ser det er intimitet et step for å unngå det.

Er det noen som har noen tips til hvordan jeg bør gå frem for å få til en slik overgang? Føler ikke for å "trenge meg på" henne heller, men kan jo hende hun er for sjenert til å ta initiativ selv også.

De tre siste sukkerfruene jeg har sendt førstemelding til har like etterpå deaktivert eller slettet profilen sin. Og dette var hyggelige meldinger uten slibrigheter eller lignende, og godt innenfor rammene av normal folkeskikk ... ...jeg er tross alt oppvokst i et møblert hjem... :-)
Er det jeg som er så stygg og fæl, eller er det fruene som er i overkant lettskremte? Står jeg kanskje i fare for å bli utestengt fra sukker fordi jeg skremmer damene bort fra nettstedet? :))

PS. Oj... alt håp er ikke ute. Fikk nettopp et gult hjerte fra en passe småpen og søt dame. Jeg håper hun ikke er like lettskremt :)

Sikker sex

Siste svar to. 4 juli 2013 21:04 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym feminin

Nærmer meg muligens litt rulling i høyet, men har ikke videre lyst på kjønnsykdommer eller baby i agen for den saks skyld. Så kondom vil bli påkrevd. Hvordan stiller mennene seg ofte til dette? Egentlig regner jeg med at det er en selvfølge, de vet jo ikke hvor dama har vært heller...?

Allsang på grensen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym appelsiin

Tenkte eg skulle sjekke ut ka som e på TV ein sumarskveld.
Jammen er det ikkje eit flott sang program som gjer meg ei skikkelih haudepine!

Okei, nå kom det en kjekkas på! Ligge mjukt i ei eng ja..

Hva synes dere om analsex gutter? Og hvor godt må dere kjenne jenta før dere er med på det? Jeg synes det er ufattelig deilig. Jeg har møtt 2 stykker herfra. Den ene ville ikke ha det, mens jeg klarte å omvende han andre til å prøve det ganske raskt. Etter det har vi analsex hver gang vi møtes. Er det bare jeg som er slik, jenter?

Så; gutter, hvordan og når kan en jente gå frem for å få dere til å ta meg der jeg helst vil?

Jeg blokkerer sjelden, men noen ganger, så støter jeg på folk som irriterer meg grenseløst på en eller annen måte. Og da vil eg blokkere de, for å unngå at de kan kontakte meg (om de plutselig skulle synest at det var en god ide). Nå har det seg sånn at blokkeringsknappen min funker ikke. Jeg blokkerer, det står at profilen er blokkert, i et millisekund, før den popper opp igjen, like jævla irriterende som alltid. Andre som opplever dette?

Reality check

Siste svar to. 4 juli 2013 13:20 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym metamorph

Sitter og holder på med min hobby, plutselig ser jeg et ansikt på skjerm #2 der hvor det er et slags profilbilde-slide-galleri-ting og tenker: "!"

Match: 87

Ok.

Går inn på profilen og finner følgende:
- K33
- Barn
- Lege
- Fornøyd med livet sitt og tilsynelatende stabil (dvs ferdig etablert).
- Bagasje? Ukjent.

Meg:
- M28
- Ikke barn
- IT-soldat på første linje som jobb.
- Nettopp ferdig med en del ubehagelige ting i livet og har tatt en helomvending ifht hva jeg vil og hvor jeg skal (og hvordan jeg har det).
- Bagasje? Litt, men påvirker meg middels og sjeldent.

Dilema:
- Jeg har lest gjennom drømmekjæreste seksjonen og er så å si en perfect match, bortsett fra "jeg håper han er fornøyd med livet sitt" delen, som er i mitt tilfelle work-in-progress. Potensiell omskolering, 3 år bachelor. Om jeg går for det, havner jeg i samme sektor som henne (potensiel harmoni). Ikke helt etablert.

- Hun ser etter menn 33-43 eller noe i den gården.

Hva jeg tenker:
- Det er en potensiale. Det finnes nok forskjeller, men begge i utgangspunktet, grovt dømt, er ute etter det samme.
- Det er potensielt problematisk: etablert vs ikke-etablert. Mulig forskjellige faser i livet. Potensielt ikke helt på bølgelengde med hverandre i hennes øyne (selv om jeg er en djevel til å tilpasse meg). Det er her er jeg er usikker. Hadde jeg vært 33 selv så hadde jeg vært på samme sted som henne, fordi min plan for de neste 3-4 år går i den retningen hvert fall.

Innspill?

Tråden er merket "skal være seriøs", så jeg ønsker en seriøs diskusjon. Kanskje du har vært i samme eller lignende situasjon
og har erfaring som du kan dele? Selv om jeg forventer en del trolls og useriøse innlegg (fordi, hallo, sukkerforum), prøøøøv i det minste å være saklig :)

Se bare, nå setter jeg meg ned for å starte et tåpelig innlegg om husarbeid. Sånn at jeg skal slippe å begynne med rydding og vasking. Burde jeg skrive det i profilen, kanskje? "Hvis du tar huset, kan jeg ta matlagingen". Eller vent, jeg er ikke spesielt god på matlaging heller, synes egentlig det er ganske kjedelig også. Men kaker, det kan jeg. "Du rydder og lager middag, så baker jeg kaker til deg". Kommer det til å slå an?

Sukk. Får gjester til helgen, må jo ha en presentabel bolig til da. Men hvordan sette i gang...

Innså i dag hvor lite det skal til før jeg blir litt gladere, en fremmed mann reiste seg å ga meg plassen sin på toget. Han smilte og sa "ta denne du, jeg skal av på neste".

Og nei, jeg er hverken gravid eller gammel. Måtte bare fortelle det, for synes det er fint at det fortsatt finnes en og annen gentleman :)

Inspirert av utviklingen i den andre tråden om førstedater, og de arkaiske holdningene omkring kvinner som dukket opp der, ser jeg meg nødt til å starte en ny tråd.

Så jeg spør dere jenter: Hva synes dere om menn som dere klarer å få til køys første kvelden? Er dere uinteressert i å treffe ham igjen da? Er han for billig? Bør han spare seg minst til andre eller tredje date? Driver dere utstrakt testing for å se om dere greier å få ham under dynene første kveld?

Jeg synes virkelig det er overraskende at det i vår tid fortsatt er holdninger omkring kvinner som gjør det greit å kalle dem "billige", "løsaktige", "ikke noe å satse på" osv. fordi vi kvinner faktisk, i likhet med menn, har sex.

Det er flere tråder om sex på første date om dagen (ja, vi gleder oss vel alle til Pornopung), men hva med date på siste date? Er det akseptert? Hva mener dere om det? Jeg tenker da på et datende par som innser at det ikke er noen match, men avtaler en siste date der de har sex for å ha sett hvordan den andre var naken og hvordan den andre er i sengen?

Er ette vanlig? Moralsk ok?

Om du savner musikken fra 80-tallet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym målfrid

Her er en Fb-side som pumper ut gamle godsaker:)

https://www.facebook.com/pages/Electro-New-Wave-music-80s/10582898 6174557?ref=stream

Hei,

eg synes det er ein tendens til at reflekterte mennesker ikkje lever spanande liv. Og til at dei som lever spanande liv ikkje er reflekterte.

Møter nesten ingen damer som fester og reiser og nyter livet, samtidig som dei har noko vettugt å seie om det livet dei lever.

Og motsatt. Damer som les mange bøker er ofte litt triste skapninger som sitt heime og hater folk som er overflatiske og lever livet.

Når noen sier miiih! Hva mener de da?

Og swag, hva betyr det?

Dophue

Siste svar on. 3 juli 2013 19:22 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym bestemor

Hva gjør man når poden røyker?

I skrivende stund har jeg besøk av to elger. Den ene bare 20m fra stuevinduet. Der står de så fredelig og spiser. Titter bare litt bort på hundene som står i nærheten.

For meg er det viktig å stoppe opp i hverdagens kjas og mas, og se gleden i de små enkle ting.

Nå har TV stått på hjemme med et program på NRK2 om et par. De er kanskje kinesiske. Ikke helt sikker. Har ikke fulgt helt med. Jeg så noen bilder av at de lekte med en drage, prøvde å få den opp i luften. Greide det ikke. Også gikk de på talekurs for ham. Han er døvblind og sa han hører og ser bare kaos og støy. Da de kom hjem sa han de første ordene: "Hun er verdens vakreste kvinne. En engleaktig dame" Akkurat da bruste det i meg. Og akkurat nå når jeg skriver dette kommer solskinnet utenfor. Livet er herlig.

Kjemi

Siste svar on. 3 juli 2013 17:51 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Imsdal

Hva er god kjemi for deg?

Er det flere enn meg som bare synes det er helt forferdelig kjedelig her for tiden?
Som er lei av å se de samme bildene om igjen og om igjen, men som f*** ikke klarer å la vær å logge på for å glo?

Sier til meg selv flere ganger om dagen; herregud, se å skaff deg et liv! Omg! Tror jeg må reise på ferie asap!
This is killing me..

Hadde det nå bare vært en mann her som hadde fått det til å krible litt! :D

Hva bygger den på? Og hva er dens motsetning?

Bilder

Siste svar on. 3 juli 2013 12:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym appelsiiin

Hva er greiene med å ha mer bilder av hunden sin enn av seg selv i albumet?
Hallo liksom, hvem bryr seg om hunden??

Applaus til kåre.

Kommentarer?

I de fleste profilene jeg er innom er det listet opp "krav" til drømmedama. Ikke måte på hvor vakker, slank, sporty osv hun skal være. Jeg gidder ikke svare menn med slike absolutte krav, selv om jeg kanskje dekker de fleste av dem. Greit nok med preferanser, men hva er poenget med å skremme vekk damene?

A way out

Siste svar on. 3 juli 2013 09:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente33

Meldt med en fyr et par dager, bra profil, men skeptisk til manglende bilde. Han ga meg wf-nicket sitt for der hadde han bilde. Tastet meg håpefull inn og tenkte umiddelbart at dette ikke var for meg, men hvordan si det uten å være stygg?? Han fikset det for meg, for neste mld som kom var av den slibrige sorten, eller sexy surprise som han omtalte det. Blokkerte lettet profilen hans:)

Å ha eit interessant liv utanom det å jakte på å få seg kjærast.

Det finst jo også ein del positive ting ved å vere singel. Og det går faktisk an å kaste bort livet sitt i eit forhold også. Den einaste måten å kaste bort livet på er ikkje nødvendigvis gjennom å vere singel.

Noen som har film/serie anbefalinger på Netflix og HBO?

Om få timer reiser faren min til syden med min ex-mann! Det er sært og i grunnen veldig sårt også...

Analsex med søndagskjæresten i møkkete arbeidsantrekk!!:)

Jeg fornøyd og hun fornøyd!:)

Det er så mange bevisst provoserende og tåpelige innlegg her, med like tåpelig og barnslig krangling, at jeg foreslår at vi rett og slett går til masse-boikott av dem. Ignorer dem! Ikke kommenter på det de skriver så får vi luket bort styggedommen. Ha en fin dag.

Er det noen her som har erfaring med å ta ektefelle eller samboer av en annen hudfarge til Norge? Hvordan ble h*n i så fall mottatt av nordmenn og det norske samfunnet? Jeg leker med tanken, men er redd for at den norske rasismen skal gjøre livet hennes til et helvete. Selv om hun skulle ha master- eller doktorgrad. Vil det være galt av meg, overfor henne?

Erfaringer? Synspunkter?

Ikke på grunn av dårlig mat, men på grunn av et overskap som plutselig raste ned. Flyttet inn i leiligheten 1.februar. Hadde ikke forventet at kjøkkeninnredningen skulle begynne å komme ned av seg selv. Hva gjør jeg nå? :-p

Hei. Jeg har vært singel en stund nå, og trives jo med det. Etter ti årer det godt å være sin egen herre. Men jeg har hørt en del med single kompiser som har sånne søndagskjærester. Og det er visstnok en grei ting sier de. Men hva er greien? Er det en som blir med hjem på overnatting etter en fuktig bytur som man bare klikker med? For de erfaringene jeg har er at det fort kan bli litt komplisert.

Hva er dere damers syn på søndagskjærester? Ettersom det er dere som har makten i sexlivet?

Nå er jeg lei av useriøse forslag fra useriøse menn som kommer med sextilbud. Ser jeg virkelig så naiv ut at jeg vil godta slikt? Jeg blir faktisk sint, og jeg er ikke kjent for å legge fingrene i mellom når jeg blir sint. Jeg er her inne for å forhåpentlig finne en å dele livet med, og så er det stort sett useriøse forespørsler?? Hvor i alle dager blir det av de seriøse mennene her inne?

Kommentarer??

Det viser seg at de fleste finner seg en med samme livsstil. Så å tro du passer sammen med noen som vandrer på Besseggen og Kilimanjaro annenhver uke, kun avbrutt av sporadiske Birkebeinere samt torsdagsturer til New York og jevnlig vinsmaking i Toscana når du er lagerarbeider og egentlig trives best foran TV-en med Allsang På Grensen, Grandis m/ekstra blandingskrydder og en Tuborg fra Danskebåten... ja det er ikke så realistisk egentlig ;-)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10116571

Det er skikkelig dårlig gjort synes jeg, nå har jeg sjekket inn på quality hotel i Kristiansand og ingen single menn.....jaja kanskje det kommer noen i morra hehe ;)

Artikkel i Aftenposten i dag som fenger mange - kjør debatt :)

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/Har-lyst-pa-barn_-men-ender- opp-uten-7244792.html

Brukerveiledning for sukker som mann:
1. Lag din profil så godt du evner med bilder og tekst.
2. Spesifiser ditt søk i henhold til hva du søker, trykk søk.
3. Trykk deg inn på alle profilene du ser, dersom vedkommende er uaktuell, trykk blokker, dersom aktuell, trykk gult hjerte.
4. Vent.
5. Sjekk profiler, skriv melding til alle som nå har blitt markert med 2 gule hjerter (det er et bra tegn).

Brukerveiledning for sukker som dame:
1. Lag din profil så godt du evner med bilder og tekst.
2. Vent
3. Sjekk om du har fått gule hjerter, trykk deg inn på profilen som har gitt deg gult hjerte.
4. Om du er interessert trykk gult hjerte, om ikke, trykk blokker profil.
5. Vent.
6. Svar på melding fra de med 2 gule hjerter.

er ti pakkning med røyk blitt ulovlig nå?