Sukkerforum

lurer på hva dere tenker når dere hører dt

Usexy

Siste svar ti. 18 juni 2013 23:40 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sexy

Det er helt utenkelig at jeg ønsker en date med de som deltar på dette diskusjonsforumet. Det er bare et eller annet som er så usexy over det.

Har litt lyst å rapportere en bruker som falsk, men lar det være. Sukker får finne de selv.
Hvis det er ett bilde. null tekst i profilen, ser jeg på det som falsk.

Hva ser dere på som falsk?

Når a virkelig har lyst på ei "klype", men utvalget av tilbydere er begrenset... Kunne godt ha gått på byen og plukka opp en fyr der, men er så gammaldags at det ikke faller naturlig å ta med seg noen hjem... Har hatt noen tilbud her, men kommer liksom sjelden noe ut av DET også. Vil ikke ha samboer, pappa til barna mine eller en å reise på IKEA med. Vil bare ha en jeg kan ha heftig, regelmessig og deilig sex med! Hvordan ter man seg for å finne en sånn en?

f....... alle er så negative. fokuserer bare på feil. jæøøøææææææ

Innimellom når jeg har tid og anledning liker jeg å lese ymse forum på nettet, det kan være seg alt fra politikk til sport/trening, og sex/samlig samt masse annet...Uansett når det gjelder sistnevnte forum har jeg nå flere ganger og senest for noen minutter siden observert setninger ALA "Jeg er 100 prosent hetero men liker å ta andre gutter bak***" (OSV OSV OSV)

Hva skjedde med å kalle en spade for en spade ? Det er da vel alment akseptert å være homo/bi i Norge i 2013 (Mer eller mindre) og det faktum at enkelte må poengtere sin legning vitner om det stikk motsatte. Og om du så detaljert kan beskrive høyt hva du liker eller ikke må det jo være en smal sak å innrømme at du er homse.

Hei

Kom over denne saken i dag. http://goo.gl/Z488 Og tenkte at det passet jo å poste den her.

2 dag ferie. Det er varmt og sola skinner.. Jeg har masse energi, og kroppen føles pigg.. Så nå er gress klippet, rakt ( ikke i dag) lamper hengt opp, veranda overbygg bygd ferdig.. Og pussemaskin funnet frem og faktisk brukt på gelenderet.. Hmm utrolig hva en kan få til om en bare slutter å tenke det må jeg ha hjelp til:)) noen andre som og tester nye ting.. Eller bare har overflod av energi?
Hva gjør dere om dere har ferie?

Det å være mann å skulle føde må være fryktelig vondt!
Hva tenker dere?

Rykter sier at Michael Jackson ligger for døden.
Hva er det med disse synge-folka ?

En toårig jente er igjen?
Vi sender våre tanker inatt.

...

Rare greier

Siste svar ma. 17 juni 2013 17:21 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym blokkert

Torsdag: Jeg sender til ham en kort førstemelding.

Torsdag: Han skriver et langt og hyggelig svar , han vil vite litt mer om meg. Han antyder ønske om å møtes relativ snart.

Fredag: Jeg svarer og takker for veldig hyggelig melding, skriver litt om meg og blir enig om at det er bedre å møtes enn å skrive lenge fram og tilbake. Avslutter med ønske om en fantastisk fredagskveld

Søntag: Han blokkerer meg

?? WTF Jeg skjønner absolutt INGENTING. Aldri opplevd noe liknende.

Noen som skjønner?!?

Valget

Siste svar ma. 17 juni 2013 11:06 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym smårolling

Noen ganger får en gjerne fantasifulle tvangstanker som går ut på å forandre på profilen sin slik at en den typisk ser ut som denne:

" Hei du. Da du åpnet denne profilen satte du samtidig i gang en kjedeprosess som omhandler ting du aldri vil kunne fatte og begripe. Bak denne profilen skjuler det seg en fasade som vil gjøre alt i sin makt for at nettopp du ikke skal kunne forlate denne profilen uten ta et valg ved bruk av tegn. Tegnene kan være hva som helst - et hjerte, melding eller simpelthen et desperat forsøk på å finne ut en annen måte å unnslippe denne særdeles finurlige ondskapen som akkurat nå torturerer ditt hjerte. Du har et valg; å gi eller bli tatt fra. Velger du å gi, stanses ondskapen og det åpner seg en verden hvor alt er harmonisk tilrettelagt, samt at en prins/prinsesse åpenbarer seg for deg og lar personligheten din unnes. Velger du derimot å bli tatt fra, vil du kort tid etter ditt besøk bli fratatt retten til noensinne å kunne åpne denne profilen igjen, og du vil alltid undres hva som egentlig skjules bak denne profilens fasade. Men du får aldri vite sannheten, fordi du ikke viste ditt engasjement der og da Du har 30 minutter på deg. Gjør ditt valg."

Sagt på en annen måte, en helt hverdagslig tanke hos den gjennomsnittlige Sukker-profilen som frustrerer seg over at han/hun stadig får besøk uten at det skjer noe som helst annet og som på et frustrerende vis ønsker en endring i hverdagen. Følte du deg truffet nå?

Hva ville du gjort? kost deg hjemme hele dagen, dratt i svømmehallen, eller ville du ha dratt den enda lengre? ;)

Mange hadde meninger om hvilket kjønn som var best å være, noen mente det motsatte av sitt eget så jeg tenkte dette kunne være et artig tema :)

Nå har jeg vært medlem av sukker i en måned, og har fått litt erfaring her inne, men det er ett par ting jeg lurer på...
Det første er antall besøk... som egentlig ikke er reelt, hvis man tenker antall nye folk som har vært inne å sette på profilen din, skal jeg gjette, så består de 2068 besøkene jeg har fått av kanskje 400 menn (?)...hvilket er langt fra 2068...Noen som har noen tanker om dette...Jeg kunne godt sett for meg en løsning der "nye" nye besøk ble markert anderledes enn gjengangere.

Det andre jeg lurer på er folks bruk av hjerter... etter å ha gjort en liten varetelling, ser eg at 78 personer har gitt meg gult eller rødt hjerte...og da skulle man kanskje tru at jeg hadde fått en haug med meldinger? Men nei, slik er det ikke....og selv når man gir hjerte tilbake, så er det i noen tilfeller helt stille....ingen melding som piper...Er folk generelt passive, eller er det noe jeg ikke har fått med meg? (Spesielt frustrerende når du ser at de samme som har gitt deg hjerte er å ser på profilen din gjentatte ganger over tid) ...

Klem

Merkelig

Siste svar ma. 17 juni 2013 00:17 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Rart...

Tidligere i måneden fikk jeg en melding fra en jeg takke høflig nei til. Idag har jeg fått ny melding der han overhodet ikke viser til at vi har skrevet før, ser faktisk ut at han har rett og slett glemt det. Noen som har opplevd det ? Det blir nok til at jeg blokkere, syns det holder å avvise noen en gang ;p

Ramlet over denne bloggen tidligere idag, og syns den bør fremheves. Kjenner selv flere som er misbrukt, men ingen som tørr å si at de er blitt det av en kvinne.

misbrukt.blogspot.com

Leser stadig vekk i profiler , (ønsker meg en fordomsfri kjæreste) . Er det mulig å være helt fordomsfri ? Jeg tror ikke det er mulig, hva tror du ?

Det blir mildest talt interessant og absurd.

http://frokenbarmen.com/jaevla-luremus/

Vet det har blitt skrevet om før, men gir ikke helt slipp på denne.
Når du fyller ut opplysninger om deg selv, ta en nøye sjekk i speilet.
Når helt klart (for meg) overvektige folk beskriver seg selv som gjennomsnittlig, men bildene i albumet klart viser "litt" mer en et par kilo for mye, da er det på tide å stikke fingeren i jorda.
Mulig man liker å være sånn, det skal man ikke kimse av. Men ikke beskriv deg som gjennomsnittlig som er opptatt av trening og kosthold, når magen henger utenfor beltet og dobbelthakene står i kø.

Mulig jeg har et forvridd forhold til kropp og at mange ikke er enige med meg i dette, men jeg beskriver meg selv som gjennomsnittlig. BMI midt på skalaen av normalvekt.
Dette er ikke for å kritisere andres kroppsfasong, folk for være som de er. Men en liten realitetssjekk kan være greit innimellom :)

Får av og til mld, som "røper" av de har sett bider og/eller lest tekst, men allikevel vises avsender ikke på listen over besøkende. Hvordan skjer det?

Nu har jeg boet i Norge i over 6 år og hvis der er noget, som jeg mærker er forskelligt fra Danmark til Norge, så er det spontanitet, så der er det så, at jeg lurer på om det er fordi, at jeg er bosat på vestlandet eller er "alle" Nordmænd ikke særlig spontane?:)

Da jeg er dansk, så er jeg vant til, at man kan springe en tur i biografen, cafe, pub ect. med en halv times varsel, men har forsøgt gang på gang, at få folk med her i Norge, men er ikke lykkes i 9+% af tilfællene, da det åbentbart kræves avanceret planlægning for en Nordmand: D

Er jeg helt forkert på den?:=)

Noen som har lyst på en tequila med ei av disse?

I am looking for someone who can meet me up, Just somewhere inside city, I am available for meeting after my work in hotel

during at night. I would love to have more tequila becuase i do not like beers becuase it will get out my shaped body.

Er det mannens jobb i be damen ut på date, eller er det lov for damene å gjøre det?
Tenker da på om enkelte menn blir litt skremt av det...

Jeg har vært medlem her på sukker en stund nå, og har lagt merke til en litt gøyal sak... Damene her presiserer ofte at de søker en mann som "gjerne kan være" høy og mørk. Jeg må være ærlig å si at jeg finner dette ganske snodig.... Trodde det var en typisk klisjè. Ser sjelden menn som søker blonde damer med store pupper :-) Det dreier seg jo litt om det samme. Gjør det ikke? Er det slik at norske damer generelt er "grunnere" enn norske menn?

Man kan kanskje, selv om man enten tar feil eller ikke se at det man har skrevet kan tolkes annerledes av de fleste.
Dette er et fenomen som overrasker meg stadig. At kvinner tror de kan prøve seg på menn som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller guttene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Dreier det seg egentlig om mors-smerte? Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. (Her er det menndetaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi IKKE ER DET! Hadde vi faktisk blitt rikere om vi så det på den måten?
Jeg har lest alt jeg kan komme over på diverse forum. Og ingen (som sier at pinnsvin er perverst) fremstiller mannen som en gris med så stor aldersforskjell at de ville hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger.. i snakker om "kjekkas jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord..." Men de går og sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil disse jentene aldri virkelig ha lyst på dem.. Helt til man blir nedrent av drøssevis av slitsomme pervomeldinger hver dag, så skjønner jeg vel at man ikke gidder svare på alle, men når det da kom.......hva gjorde man? Den som visste..
VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når jenter går inn i seg selv og prøver å være flotte for gutta så er det provoserende at mange jenter ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt..

Kommenterer jeg eller mine frender og kollegaer at en jente er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst) hva skal man da svare?

Takket være mitt mer eller mindre provoserende innlegg ang kroppsfasong har min profil rundet 1000 besøkende.
Takk til alle dere som har vært innom i løpet av de 45 dagene jeg har vært medlem.
Som en annen debattant påpekte var min profil meget overfladisk, men jeg kan garantere at jeg som person ikke er det.

Nok en gang, takk for besøket og velkommen igjen :)

Hvorfor svarer dere ikke, hvorfor blir jeg blokkert, hvorfor kan jeg snakke med en og ha god kontakt for at denne opphører og går ut i intet, hvorfor funker ingen av datene mine, hvorfor er damene her inne så kresne og sure, hvorfor lyver alle enten på alderen eller hvor feite de er, hvorfor er gutta så ensporet og går bare etter utseendet, hvorfor er alle bare ute etter sex, hvordan kan jeg miste 20 kilo før 1 juli, og hvorfor kan vi ikke forme mennene slik vi vil at de skal opptre i forhold til oss og omverdenen hele tiden, 24/7?

Seriøst, menn og damer, gutter og jenter, slapp av litt og gi det en sjanse. La det utvikle seg. La ting skje. Og ha respekt for at noen er et annet sted enn du akkurat der og da, og gå videre.

Makan til sutring og krisemaksimering her, altså.

Global love letters

Ingen svar
(mann 37 år fra Telemark) Privat melding

http://globalloveletters.com/

Er det bare jeg som synes sånt er pussig, og det gjør meg mer trist enn noe annet egentlig...

For all del, folk er forskjellige og det er jo fint om det kan glede noen

sitter å funderer litt her for meg selv. Jeg er en mann på 29 år og lurer litt på hva dere jenter tenker om menn som tar kontakt med dere... sender en melding med en som jeg finner mulig interessant. men jeg får liksom aldri noe svar... sannsynligvis er jeg ikke av interesse, men hadde blitt litt glad om det hadde latt seg gjøre å evt skrive et kort svar om en ikke er interressert. eller er det jeg som er helt på bærtur? ønsker gjerne noen innspill på dette. en annen ting jeg funderer på, er om det er vi menn som skal ta kontakt først? eller tenker mange at vi mannfolk kun er ute etter en ting?

for ofte sitter jeg igjen med en følelse av å bli dømt før en egentlig vet hvem en person er... kan jo være at jeg har feil, men ønsker gjerne innspill så en kanskje blir litt klokere.

Henrik

Jeg er nok ikke av de som dater mest, men har vært så heldig å få treffe en håndfull flotte frøkner i løpet av den tiden jeg har vært medlem. Det har jo stort sett vært hyggelige dater, men siden jeg fortsatt er her, så har det ikke blitt noe mer.

Litt av grunnen til at jeg dater såpass lite, er at jeg forsøker å være relativ grundig når det kommer til "siling" av kandidater.
Nå ser det jo statistisk sett ikke ut til at dette nødvendighvis er noe lur strategi, og lurer jo på om jeg tenker litt feil rundt dette med "valg" av kandidater.

Hvordan gjør dere andre dette? (Både kvinner og menn)

- Hvis man har datet noen få, og dette har vært bra, men ikke blitt noe mer, fortsetter dere med samme strategi?
- Hvordan tenker dere som dater masse (mer enn en i uka?) - Er strategien å ikke ha noe "siling"?

Er det noen som har noen tips til bøker jeg kan lese i solen i sommer? Liker både romaner og krim. Det hadde vært spennende med andre tips enn politi eller fifty shades :)

Hva forstår man under "sertifikater" i Norge? Jeg er i ferd med å søke om en ny jobb.

Sommeravslutning den 19 og ferie fra den 24...

Har du bedre grunn å være glad av / for?

Planer, synspunkter, tips, drømmer og fornøyelse innlegg er velkommen på det varmeste...

Skjer det noe her da? HÆ?

For min del står nok konkurransen mellom "Ozone! Attack of the Redneck Mutants" og "Titanic", selvom førstnevnte såvidt jeg husker hadde mer velskrevne replikker og bedre skuespill (og jeg kødder IKKE).

Sitter i sofaen og lurer på om jeg skal dra på byfest. Har lyst, men har plutselig ingen å gå med. Hva ville du gjort? Dratt alene eller satset på neste år?

Kjenner at jeg ikke har noen skrupler for å ta meg en alene-tur til syden i ferien, men tror jeg vil føle meg mye mer alene om jeg drar i kveld... Usikker her jeg sitter! Help!

Må være --EKSTREMT-- smertefullt for mora.
Eller hva?

Obs, på engelsk.

https://www.youtube.com/watch?v=eDfGoUezyyM

Sitter hjemme å lurer på å lete rtter litt begjær for i natt.

Barn

Siste svar fr. 14 juni 2013 23:13 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym mann37

Jeg har det inntrykket jeg at det er mange damer som ønsker seg barn, så er det noen damer her som ikke ønsker seg barn
i et nytt forhold?

Som skal få stå.

Pingler ikke ut og sletter den, nei.

En tråd for de vanlige tingene vi snakker om på fredag på sukker, liksom.

For flørt, vas, vås, mer flørt.

Ja, er vi bedre i virkeligheten?..

eller er vi bedre her, enn i virkeligheten?...

Mangler profilene en "bakside"?..

Mener du at du hadde hatt større sjanse/drag ute, hvis du hadde prøvd?..

Hva er årsaken til at dere i noen tilfeller stopper å svare etter 5-6 meldinger?
Savner snart de som ikke svarer i det hele tatt, jo :)

Første date

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Emmy37

Noen tips i forhold til dating:)

http://www.kk.no/918053/ikke-snakk-om-tidligere-flammer-paa-forste-d ate

Hvorfor titter alle disse bildeløse damene fra oslo, uten profiltekst eller noe annet, til støtt og stadig innom profilen?? Jeg bor på motsatt side av landet. Hvem er de og hva vil de?

Jeg må bare spørre her jeg, siden jeg trenger noen upartiske synspunkter da vi har flere felles venner.

Case: Han kom hjem fra Australia ifjor, hadde ikke noen steder og bo. Jeg lot han leie hos meg da jeg har god plass, jeg var ekstremt tydelig på at vi skulle ha kontrakt og det formelle skulle være iorden. kontrakt med regler og alt er underskrevet.

I kontrakten skulle han betale 4500, pluss halve strømregningen og tv/nett. Etter bare en mnd gikk jeg med på at han kunne slippe unna med å betale 2750,- ingen ny kontrakt ble signert. resten var som avtalt.

I April snakker han om å kanskje skal reise en mnd til Australia på ferie til kjæresten, og deretter leie egen leilighet.
Minte han på oppsigelsestiden, noe han godtok, men etter mye om og men bestemte han seg for å ville fortsette og leie hos meg litt til, frem til oktober eller noe.

Plutselig rett før mai kommer han og forteller at han skal dra til Australia om en uke og flytter ut i samme slengen..
Fortalte da at jeg forventet at han betalte sine forpliktelser ut kontraktperiode, altså ut juli.
Dette begynte han og nekte på med en gang da han syntes det var urettferdig siden han ikke var der.
Jeg forklarte han at vi har en gyldig avtale, og den måtte han forholde seg til.
Etterhvert så sa jeg at han kunne slippe unna med nesten 2 mnd mindre tv og nett, noe han syntes var bra.

Så ringer han idag da og forteller at han syntes ikke han skal betale strøm og husleie siden han ikke bor der mer.
Jeg mener, hallo?? vi har da gyldig avtale?

Sier at han kan slippe unna med 1 mnd mindre strøm, men husleien står.
Dette i tillegg til å slippe nett og tv. Da presterer han og si at dette var jævlig dårlig gjort av meg, og at det var en dårlig avtale, han skulle vurdere å drite i å betale noe som helst..

Da måtte jeg jo fortelle han at i husleiekontrakten har vi satt 4500, og han har betalt 2750, kanskje jeg skulle drive inn mellomlegget siden jeg var så urimelig!

Så! er jeg virkelig urimelig? har jo hatt større utgifter i form av dyrere nett og større tv avtale siden han ville ha det...