Sukkerforum

Tips til de over 40

Hvis du er hypp på smågodt så må du søke på de som er minst halvparten av din egen alder og huske å fjerne kysset for viktigheten av matchtallet i matchsøket. Først da kan du meske deg med sukkers smågodt:)

Man får høre hele tiden at vi kvinner må finne oss noen fort, siden vi har mista verdien vår når vi blir 40 og oppover og må ta til takke med 50 år gamle menn. Men opplevelsen min er faktisk omvendt. Det var mye vanskeligere å møte aktuelle menn da jeg var yngre. De var opptatt med å kanskje skulle stifte familie, få barn, visste ikke helt hvor de stod mht karriere og var vanskeligere før, synes jeg.

Når jeg luker bort de som bare kan brukes til sex, bare vil ha sex, ikke har mye mellom øra, så har jeg stått igjen med et stort utvalg av flotte menn å date her, som er seriøse, hyggelige, har noenlunde samme interesser og humor osv osv. Er derfor ikke noe deppa over skremselspropagandaen noen menn kjører mot meg når jeg heller vil møte noen på min egen alder (spesielt de eldre).

Kan ikke vite sikkert hva som er årsaken, men tror noe av det skyldes at menn i dag har hatt ett og to (og noen få gjerne tre kull) med unger og koner/samboere når de har nådd 40-årene. De skal ikke ha flere barn, leter etter kvinner på sin egen alder fordi de er ferdig med den (og andre) faser og leter rett og slett etter noe annet. Det at man får det travelt på datingmarkedet fordi man blir eldre tilhører gamle dager da forhold man inngikk i yngre alder faktisk varte.

Har nettdating blitt en vinteraktivitet, eller er det bare profilbildene mine som blir stadig dårligere? ;)
Er folk mer ensomme om vinteren, eller er det rett og slett færre single om sommeren?

Kan ikke bare skylde på ferietid heller, for jeg føler at aktiviteten her har sunket jevnt med stigende temperatur helt siden i vår.
Nå for tiden får jeg knapt ett besøk eller to i uka (besøk ja, ikke meldinger).
Hadde vært gøy å se tall på hvor mange aktive brukere Sukker har fordelt ut over året, men det er vel å håpe på litt vel mye :)

Ja- vet at tema har vært oppe før...

Hva er det som gjør at enkelte (en del faktisk!) ikke takler en høflig avvisning??

Begynner å bli drittlei å være den snille som skal svare alle på en fin måte når jeg gang på gang blir møtt med kverulerende motspørsmål!!

Det skal bli spennende å se hvor mangen som er her inne som skal på tur :) jeg gleder meg ihvertfall :)

Etter å ha tatt dagens blokkeringsrunde, så ser jeg at jeg fortsatt har noen ledige plasser.

Hvis det er noen som føler seg heldige idag, så rekk gjerne opp en hånd.
På forhånd takk. :-)

For meg er tatoveringer (spesielt på kvinner) noe som gir turnoff.

Hva synes dere andre?

Har vært medlem i ca 2 år og ikke en eneste gang har jeg fått chatten til å fungere eller mottatt varsel om at noen forsøker å kontakte meg via chat selv om loggen i ettertid sier at det har skjedd...

noen som kan fotelle meg hvilke browsere evt instillinger som må være på plass for at dette skal funke?

Så, etter ca 2 år her fikk jeg for første gang slettet et profilbilde :p Og det var det bildet jeg har gått tilbake til sånn ca 10-15 ganger (minst) fordi det alltid gir meg flest treff, og det er også gjennom det profilbildet jeg har fått treff der det også har utviklet seg til et par nesten-forhold. Har selvsagt masse albumbilder også som viser meg i alle mulige situasjoner, men det er av en eller annen grunn dette ene profilbildet som gir meg helt klart mest profilbesøk (som jo er fullstendig avgjørende for å i det hele tatt komme i kontakt med folk her), og dermed gir meg litt tilbake for det jeg betaler for å være medlem her.

Men det var visst litt for lyst for sukker sin smak. Det er ikke et bra nok bilde. Selv om det er det bildet som gir meg mest besøk, og videre fører til at jeg treffer flere jenter som jo er hele poenget med at jeg betaler for å være medlem her. Min "suksess-oppskrift" er altså i mot sukker sin oppskrift for å være mest mulig vellykket her inne :-p Så da må jeg tilbake til et av de andre mindre lyse bildene, som gir meg betydelig mindre treff på profilen. Men de andre bildene mine er jo bedre bilder, I følge sukker :)

Jadda, dette er helt klart en sytetråd, litt damp må ut nå som det er fullstendig dødt i mitt lille hjørne, og den ene ingrediensen for å snu dette er bannlyst..

Hardt å svelge når en føler seg ekstra ensom :)

Jeg er vel egentlig slank, men har beskrevet meg selv som gjennomsnittlig, da jeg på ingen måte er helt strøken, som kanskje mennene vil vente seg om jeg skriver slank.

Kommer hjem fra date nå, hvor jeg hadde gledet meg til å møte en muskuløs mann. Bare at han var i alle fall 15 kg fra å være muskuløs! WTF??? Hvorfor liksom? Da blir man jo bare skuffet, noe man ikke hadde blitt om man i utgangspunktet ikke forventet å møte en muskuløs mann, men en med i beste fall ett par kilo for mye...

Hadde jo sett bilde av han, noe utydelig dog...

Hva gjør dere når beskrivelsen av daten ikke har rot i virkeligheten?

I disse dager kan man nesten ikke se at man har hår fra andre på hodet da dette ble fusjonert med sine eget, men hva synes dere jenter om det? Er det turn off eller bedre enn skallet?

Her kan man lese mer om denne teknologien:

http://www.ostlendingen.no/hamar-dagblad/hamarsing-bak-ny-harers tatning-1.6033246

http://e24.no/dagens-rare/haarete-salgsmaal-for-loeshaar/20 146951

Så det var en tråd om "hva synes kvinner om menn som kjøper sex" så hva synes dere menn og kvinner om dette?

http://www.vgtv.no/#!/video/66064/dokumentar-kvinnelig-sexturisme-i-ga mbia

hva er poenget med å sette at man søker folk fra spesielle fylker
og at man ikke vil flytte over avstander når folk på andre siden av landet fortsatt skriver til en?

Er det bare et tegn på at ingen gidder lese det man skriver i profilen?

Hvorfor hvis du feks bor i trondheim og selv ikke vil flytte over avstander,
hvorfor skriver du da til en som bor på østlandet som heller ikke vil flytte over avstander?!

Anonym

Siste svar sø. 14 juli 2013 23:11 (108 svar)
Skjult ID med pseudonym Anonym

Hvor mange forskjellige pseudonym bruker dere her på forum?

Jeg bruker 4 forskjellige ut i fra diskusjon og humør...:)

Ærlig, ironisk, horekunde og flørtende:)
Fått meg dater gjennom forum jeg og deilig var det!!!

Ser i tillegg at det jeg har ikke er så orginalt så kommer endel innlegg som ikke er mine:) Men står for de allikevel for dette forumet er suuperseriøst:)

Flere som skal? :)

Noen som har noen tips til ei som ikke er komfortabel på et trenings studio ?:)

Oslomenn

Siste svar sø. 14 juli 2013 20:07 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Det virker som om Oslomenn leter kun etter Oslodamer. Stemmer det, eller fikk jeg et feil inntrykk?

Bluesfestivalen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Gleder meg, særlig til Beth Hart konsert :-))

Hvem skal?

Fikk ei melding for et par timer siden fra en bruker jeg har sett i online lista ofte. Meldingen var kun en kort hilsen.
Sjekka hvem som hadde vært inne på profilen min, og der var det ingen nye fra i går kveld. Altså, ikke denne brukeren. Da begynte jeg å lure, så jeg søkte på brukernavnet og fikk ingen resultater.

Er det en bug? Sent melding for så å deaktivere seg/blokkere meg? Isåfall hvorfor? Haha!

Ja, hvor ærlig bør en være i en profil? Har man en sykehistorie som egentlig ikke er et problem i det hele tatt for en selv, men som man tenker blir et hinder for andre, fordi en er litt kynisk eller usikker på seg selv. Jeg har ikke helt troen på at samfunnet er såpass lite overfladiske at det ikke er en instant turn-off, og dermed utelukker personen fullstendig. Man blir jo gjerne luket ut som en av de svake, selv om de kanskje på andre plan er mer ressurssterke enn gjennomsnittet?

Hva tenker dere?

Hva synes dere, er det stalkerish å google en man har kommet i kontakt med her inne eller finne vedkommende på facebook? Som regel gjør jeg det selv, halve gøyen er å sette sammen informasjon og finne mer ut om personen og kanskje finne noe bilder.

Er det stalkerish eller gjør alle det?

Jeg har selv to barn.
Nå er jeg i mammaperm med minstemann. Forholdet har skrantet lenge, men nå kom minstemann veldig uventet.

Men hva tenker dere menn om dette? Min frykt er at interessen
forsvinner når minsten er så liten.

Mange kvinner på Sukker som er rundt 40 år er barnløse. Har dere ennå et ønske om å få barn eller det utelukket?Ønsker dere helst å treffe en mann uten barn? Eller kunne det vært hyggelig med noen bonusbarn?

Opplever til stadig å bli kontaktet av menn uten profilbilde. Underlig nok har de fleste en god,,velformulert og gjennomtenkt tekst. Begrunnelsen for mangel av bilde er mange og unnskyldningen for å ikke maile bilde er ofte veldig fantasifulle. Har fått bekreftet at flere av disse mennene egentlig er i et forpliktende forhold og altså ikke ledig på markede, som de utgir seg,for å være. Er det flere som har erfaring med dette? Burde jeg heretter styre unna profilbildeløse profiler og anta at her er det noe som ikke stemmer?

Ølbrygging

Siste svar lø. 13 juli 2013 16:41 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Analbert

Er det noe ølbryggere her på Sukker?

Kønn, humle og gjær blir jo fantastisk drikke!!

Satt noen flasker hjemmebrygget IPA og noen Havrestout i kjølseskapet for kveldskos:)

Jeg Kjenner jo til at det finnes gutter som selger sex. Så hvordan er dette nå da med jenter. Hvor utbredt er det at jenter kjøper seg sex, og starter det å bli "akseptert" på lik linje med gutta? Og er det andre grunner til at jenter gjør det?

Når mennene skriver selv at de er kjekke. La oss damene bedømme det!

Hva er turn off for deg i en profiltekst?

Hadde det ikke vært greit med en tatekanal på IRC eller tilsvarende for sukker.no?

Vi ser av flere innlegg her på forumet, og mange artikler i nyhetene, at sex kjøp er fortsatt ett tema.
Jeg mener det kan løses her hjemme, at vi gjør både kjøp og salg som kriminelt.
Hva synes dere?

Selv komponert. Noe du har prøvd og det slått til hos deg og andre?

Jeg våger og prøver. Min siste "blanding" er en sommersalat bestående av hvitløk, løk, dill, majones, rømme, reker og vannmelon.

Nydelig!

tv.nrk.no/program/koid32009813/boer-sukker-forbys

Hvem står bak? Hva fører det med seg?
Alt er interessant. Store og små eksempler..

Alle damer vil ha de kule mennene, de som alltid slipper unna kritikk og de som alle vil ha sex med.

Hvorfor er det ingen som vil ha meg? En grå mus, en som alltid har gjort de rette valgene, en som alltid har hatt orden på økonomien og sånne viktige ting? Det er så urettferdig.

De kule slipper alltid så billig unna!

Er det noen jenter som synes at en sykkeldate, med kaffe på Ullevålseter, Kikut eller Frognerseteren, høres ut som et bra forslag? :-)

...her på forumet når man hverken er ung hoppe eller syltynn eller pen? Virker som utseendet har alt å si når man "netter", litt annerledes når man er ute på byen. Så fort man legger ut bilde og ikke er modell så kuttes all kommunikasjon.

Hva må til når man "ikke har det utseendemessig" men en "slående og vakker personlighet"?

Jeg har fortsatt til gode å møte en allsidig mann.

Om de har utdanning, gode jobber og litt interesse for kultur og samfunn, så er de lite sporty.
De som er er virkelig sporty kan nesten ikke diskutere noenting annet enn friluft og trening.

Jeg ønsker meg en som kan diskutere historie og kultur ved frokostbordet og så være ordentlig friluftsmenneske med telt og rifle.
Ja takk begge deler.

Hvordan legger man ut profilbilde fra iPhone?

Min grunn er at jeg er seksuelt frustrert og en feiging.....

Hva med dere andre?

Ferie?

Ingen svar
(mann 44 år fra Oslo) Privat melding

Jeg har ingen å feriere med - noen som har lyst til å være med et sted?

Gullet

Siste svar to. 11 juli 2013 20:47 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Gullet

Eg las nettopp i VG eller Dagbladet at norske jenter har så mykje vill sex i syden. Dei spør bartenderne om spermashots og slår seg verkeleg ut i syden. Dei puler rundt og har det gøy.

Eg må innrømme eg blitt litt misunneleg. Er ikkje heilt sikker på kven eg blir misunneleg på. Dei vakre og lause norske jentene som får så mykje oppmerksemje, eller guttane som får tilgang til alle desse vakre lause jentene.

Har vel framleis den tanken i meg: Om eg berre fekk pult den eine utruleg vakre dama, om eg fekk denne kjempevakre dama til sengs, då, då skulle eg kunne bli lykkeleg.

Eg er interessert i å vite litt meir om dykk jenter. Finst det mange av dykk som har reist til Syden og som har hatt sex med sånn ja, fem gutter på ei veke eller fem gutter på fjorten dage ? Eg er nysgjerrig på dykk, korleis dykk er ?

Ja. Det var det eg ville vite.

Finner ikke ut hvordan man endrer på e-post adresse for mottak av info som sukker sender.

Noen som vet?...

Det passer vel fint å spørre her, hvor alle (bør være) er alene.
Jeg sitter og ser etter leilighet, og her i området er det ikke akkurat billig.

Lurer derfor på:
hva har du i lån, og hvor mye brutto inntekt i året? Hvor mye betaler du ned på lånet i mnd, over hvor mange år?

Nysgjerrig :-)

hilsen soon to be gjeldsslave

Jeg er hjelpekorpser, og lurte liksom på om det er flere som er medlem i Røde Kors Hjelpekorps her inne? :-)

Hei!
Lurte bare på om denne turen er helt full nå for menn ?
Uansett om noen skulle for noen som helst grunn ikke kunne reise kan jeg gjerne overta plassen ;)

Eneste mann i flokken og damene rotter seg sammen. Holder på å bli sprø. Bør jeg stikke av (på pub?), eller bør jeg holde ut?

Er nettsamfunn en menneskelig form for E-bay?

Blir det langt enklere å shoppe på nettet etter stadig nye relasjoner eller å avslutte forholdet dersom det ikke fungerer. ???

FERIE

Siste svar to. 11 juli 2013 00:04 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Julie

Ja, der er sommer (deilig) og ferie (fantastisk). Været er fint og vi er brune, late, lever avslappet og litt saktere.

Har du vært på ferie eller ser du fram å reise? Hvis ikke, hva tenker du å gjøre ellers i de deilige dagene framover?

Damer!

Siste svar on. 10 juli 2013 22:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym CUPCAKES<3

Kjære, skjønne Sukker-jenter,
Kunne dere vært så snille og bidratt med noen behjelpelige synspunkter og tips med tanke på hva som får dere til å ville svare :D

En gutt sender deg en søt førstemelding.
Du trykker på meldingen, men velger å ikke svare nå.

1. Ville du satt pris på å blitt kontaktet igjen på en hyggelig måte?
I så fall, hva gjør at du får lyst til å svare?

2. Når du ikke svarer, kan det bety noe positivt?
Hva er den hyggeligste grunnen til at du ikke har valgt å svare der og da, som de fleste menn ikke ser ut til å forstå?

Med vennlig hilsen en som elsker cupcakes <3