Sukkerforum

Kor mykje kjemi er nok kjemi ?

Kor forelska og betatt skal du vere etter ha prata med nokon i ein time før du gidd å møte vedkommande på nytt ?

Er vi rett og slett blitt for kresne ? Eg lurer på om eg har blitt for kresen.

Ein ting er kropp. Eg veit med meg sjølv at eg aldri vil tenne på nokon eg synes er overvektig og utrena. Og eg veit kva slags ansikt eg finn tiltrekkande og kva ansikt eg ikkje fin tiltrekkande.

Men kva med personlegdom ? Skal vi ha nokon som forstår oss kjempebra etter ein times date ? Nokon som ler av alle våre vittigheiter og som seier: Jasså, sånn har eg også alltid følt det i mitt liv.

Korleis tenker damer om dette ?

Hotellturen til Kroatia

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HørPåFardi

Er det flere som skal på hotellturen til Vis i Kroatia? Er det noen som vet hvordan det stedet Vis er og har vært der før? Har meldt meg på og snuste litt rundt i Vis på Google maps, men synes stedet ser litt... tja ut.

http://www.dbtv.no/?vid=2511782169001

Fair nok at det er det som er "turn off" og "ikke pent". Men det som trigga min frustruasjon er det som tydeligvis er foretrukket: Ordene som "plain", "t-skjorter", "pique", Converse og "oppbrettet skjorts" (wat?)

Jeg skjønner at det kanskje er begrenset utvalg av hva man kan ha på seg om sommeren når en er av kjønnet Mann, men går det an å beskrive noe så kjedelig? Jeg mener, den gruppen som ble intervjuet her har effektivt satt gutter/menn i en meget lite og begrensende bås.

Litt usikker på hva jeg føler for det, men kjenner likevel at jeg blir litt provosert. Selv går jeg kledd i T-skjorte, "converse" (kjøpte "plain" sko uten converse logo med vilje) og jeans shorts 3/4.

Men hvorfor så mye hat mot alt annet enn "plain" ?

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/Har-lyst-pa-barn_-men-ender-opp-ut en-7244792.html

Det er så ufattelig mange menn i 40-årene her inne som ennå ikke har klart å skaffe seg barn, men ønsker det.

Kan dere ikke innse det er for sent?
(Så blir det fler menn på meg:))

Fra min maksvekt på 98! kg har jeg nå kommet ned til 88kg over en periode på to år, med moderat livsstilsendring uten å si at jeg akkurat har vært veldig aktiv på diett. Men nå skal jeg sette inn nådestøtet og skal ned 12 kg på 12 uker. Da vil jeg være 76 kg og ha normal BMI, noe jeg ikke har sett på 15 år.

Jeg har jobbet hardt nå de siste to årene for å endre spisevanene og føler jeg har klart det, har også begynt å trene jevnt, selv om jeg "faller ut" fra tid til annen. Men nå er jeg klar for hardkjør og har lært meg mye om kosthold og trening.

Har klart å løpe halvmaraton på 2:09:40! Veldig fornøyd med det. Så om 11 uker er det kanskje på tide med nye profilbilder :)

11 uker og 11 kilo igjen.

Noen andre som legger om livsstilen?

Mine meldinger er altfor rare og altfor needy.

Eg skriv mykje. Eg skriv ofte. Eg blir fortvilt når eg ikkje får svar umiddelbart. Blir utruleg rastlaus.

Og så skriv eg rare og drøye ting veldig fort. Kvifor gjer eg det. Det er som om eg vil jage bort dei stakkars jentene. Hm.

Så det eg vil prøve på no er å skrive meir normale meldinger. Meir moderate meldinger. Hyggelege meldinger. Vere bitte litt grann meir A-4.

Samtidig som eg må prøve å vere meir avslappa til damer og det å få svar ifrå dei. Vente ei veke før eg sender ei ny melding når dei ikkje har svart på den første.

Det er det eg har tenkt å gjere.

PUA

Siste svar sø. 30 juni 2013 23:27 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym manndåm1

Føler meg stigmatisert som PUA, jeg er en snill og grei kar.
Mener at dette er mobbing på høyt nivå!

Manglerud humor, så blir det dårlig med svar.

Sorry. Måtte bare skrive den overskriften. Den var bare for enkel...

Dere skal nå få presentert et "prosjekt".
Har vært på en del date, med bra utseende damer.
Samtidig merker man det kan bli mer stress til finere dama er.
Til mitt "geniale prosjekt" trenger jeg skikkelig fine damer. Haha får jeg vel kanskje si, litt selvironi der.
Tanker er: til mer "date" med fine damer, til mer blir terskelen for stress borte.
Rimelig underholdende greier.
Va hadde dere sagt til, ja la oss si en profil med dette innholdet?
Eksperimenter av diverse slag er jo interessant.

Sitter å planlegger ferien, sånnt noenlunde. Skulle egentlig en lang utenlandstur i år, men av div grunner blir det ikke noe av dette :(. Så da blir det en tur rundt i Norge, for å se på norsk natur og skjulte perler rundtom.

Siden det er folk fra hele landet her, kanskje noen har noen gode ideer, fine plasser, o.l å komme med? Er en roadtrip, og ingen rute er satt ut enda, utenom å besøke noen bekjente på østlandet for litt grilling (fra Rogaland selv). Har tidligere vært flere ganger innover Hardanger, meget fin plass foruten alle turistbussene ...

Eventuelt også noen uteplasser det går an å besøke, det er jo alltids kjekt å teste ut utelivet andre plasser når en først reiser litt rundt. Her er det ikke barn med i bildet så fornøyelsesparker o.l. er ikke så interesante.

Hva betyr det å elske for deg?

For meg er det å gi uttrykk for følelser.
Følelser får først betydning når de blir omsatt i handling og ord.

God ettermiddag Forumet :-)

På plass i Trøndelag etter 10 timer på veien, to flinke unger i baksetet og jeg kjenner at det er ferie! To uker med ro og frihet:-) Turer i skog og mark, familie og slekt, lyse netter, gleden til ungene som føler seg som grendas midtpunkt, 3-literen er klar, ice-net funker, perfekt start på ferien!

Det er nå ca 10 dameplasser og manneplasser igjen på Sukkerflyet med 148 plasser.
Hotellet vi skal ligge på heter Issa og ligger rett utenfor byen. For de som vil bo nærmere barer og butikker så har vi 15 rom på et hotell i sentrum også.
Det er en knall gjeng som har meldt seg på og på telefon høres de svært hyggelige ut :-)
Program om hva som skal skje håper vi å få enten lagt ut på nettsiden eller sendt de påmeldte på mandag.

På vei hjem fra byen stakk jeg innom en kiosk.. og der sto han, gutten jeg chattet m på sukker.. Det var ikke å ta feil av, Han lignet 100 % på bildet på profilen, så jeg skjønte hvem han var. Tror, han skjønte hvem jeg var også.. Men hva gjør man i en slik situasjon? (Jeg bare kjøpte det jeg skulle ha og gikk)

jenter bruker lang tid på å svare.

Jeg skulle ønske jenter kastet seg over mailene de fikk av meg og så svarte og så ble med på date. Men de venter. Jeg liker ikke at de venter. Jeg blir så urolig av at de venter. De burde da også skjønne at jeg blir urolig av at de venter.

Jeg kunne tenkt meg at de var kjappe og veldig positive og alltid følte seg litt beæret over at jeg inviterte de ut på date. Men nei. Alltid denne avmålte og reserverte holdninge. Jeg missliker denne avmålte og reserverte holdninge veldig mye.

Denne uroen eller angsten vekkes alltid i meg når jentene ikke svarer umiddelbart. Var jeg ikke god nok ? Vil hun ikke ha meg ? Er jeg ikke kjekk nok ? Kommer jeg til å bli singel til jeg dør ?

Jeg kjenner jeg blir sint på jentene. Jeg blir sint på de jentene som jeg prøver meg på og som ikke svarer eller som slutter å svare. Hva er det for noe tenker jeg. Hm. Så sånn er det.

Hvorfor holder det ikke med et enkelt hei?

Første date.

Siste svar sø. 30 juni 2013 15:33 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Tante Sofi

Hva kan vi damer egentlig forvente på første date? Noen menn går "hardt" ut og forventer full understells-behandling på første date. Om dette ikke skjer så hører du aldri mer fra dem. Hvor er tolmodigheten? Om vi kvinner derimot ender opp i horisontal mambo på første date så er det også en grunn til stopp i kontakten.... Ikke lett å vite hva en stakkars "tante" skal gjøre.

Hva syns dere menn, ca 50, om damer som har 10 kilo for mye? Runde lår og stor rompe?

Ingenting er som en frisk løpetur i regnet, men hva gjør du når det regner? Tar du deg en tur ut eller pakker du deg inn i ullpledd og kryper inn i et hjørne i sofaen? Jeg skal ut i regnet ihvertfall :)

Blokkering

Siste svar sø. 30 juni 2013 09:29 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Liten pike

"Sånn helt hypotetisk", hvis jeg blokkerer noen, blir min profil borte fra deres onlineliste, eller blir den liggende og de ser at jeg har blokkert når de prøver å gå inn på meg for ørtende gang??

Juhuu.. idag er det siste dag i sivilisasjonen for min del, dagen skal brukes til å pakke ned utstyret og få det i bilen, samt være litt med lille gullet mitt før jeg leverer henne til mammaen sin.
Så er det avgårde til femunden. Jeg, kano, lavvo og radioen... kan nesten ikke bli bedre!
Kjære forumister! ha en strålende sommer! Er tilbake om ca en måned! Husk, ikke krangle nå da!

Så da håper jeg på å bli like populær som sukker lover.. haha..

Svar!

Siste svar sø. 30 juni 2013 00:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Yeti

Fikk svar fra ei jente! Alle som klager på dårlig svar, kan ta dette som en positiv ting.

God helg, folkens! ;)

Jeg har et spørsmål til dere menn som sender slibrige meldinger til damer som første melding; får dere noen gang positiv respons?

Jeg mener, er det virkelig noen jenter som sier "ja" til mer kontakt når de får spm om de liker å bli tatt både her og der på første meldingen? Blir litt matt jeg!

Hollywood-stjerne (66) viste fram ny kjæreste (20)
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10104669

ah, det er sommer, og ekte kjærlighet blomstrer...

er de ikke skjønne dere?

Kåre

Siste svar lø. 29 juni 2013 22:47 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym unknown

Kommentarer?

Sommeren er kommet, og ferien begynt. I denne tiden er det lett å tilegne seg noen kilo på baken. Hva med å motivere hverandre til å trene - trimme - mosjonere innimellom sommerkosen :-)

Date i kveld med meg?

Ingen svar
(mann 37 år fra Østfold) Privat melding

Ska ta meg en tur på microbryggeriet i Halden, noen som vil slå følge med meg dit? Drar ca kl 2200

Hmmm, syns det er merklig når noen går inn på en profil for å ønske vedkommende en god dag før så å blokkere. Noen her som har opplevd lignende?

Det er nok ikke kun damer som nøler med å svare på mail...... Jeg har sendt mange høflige mail som blir lest men ikke svart på. Og jeg er en normalt pen dame :-)

Hver gang det blir snakk om unge gutter som leter etter kvinner eldre enn seg selv er det full aktivitet her inne på forum..

Jeg er vel en av disse guttene, og etter å ha sett igjennom utallige profiler er det så og si ingen damer over 30 som har satt at de søker gutter under 28-30, og jeg vegrer meg derfor alltid for å ta kontakt...

Er det sånn at dere damer "pynter litt på sannheten", og skriver andre alderspreferanser enn dere egentlig vil ha??

Hva legger vi damer i "et skikkelig mammeemne"?:)

ferietur

Ingen svar
(mann 46 år fra Østfold) Privat melding

Hei
Er det noen der ute som har meldt seg på tur til kroatsia slik som meg?

TdF

Siste svar lø. 29 juni 2013 14:42 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirl

Siden det er så mange som skriver på sine profiler at de sykler og er supersporty, hvor mange er det som skal følge TdF i år? Enten hjemme fra stuen eller live.
Digger denne sporten så lenge jeg slipper å utøve den selv.
Hvem vinner i år tror dere?

Ladies, ladies!

Må ikke sende melding alle på en gang :D

Ja, det er helt sant. Jeg har truffet en skikkelig mann og jeg er blitt betatt og forelsket.
Jeg vet ikke hvordan det utvikler seg men jeg håper og tror at vi klarer å kommunisere videre og vi gir det beste av oss til hverandre.

...med øynene kan vi vise at vi er interesserte eller likegyldige
- vi kan vise varme og dybde - med eller uten å vi viser interesse for den andres kropp
- ja interessen kan vises utallige måter
- vi kan få et annet menneske til å føle seg avkledd og neste misbrukt uten å kunne gjøre noe med det
eller å føle seg utrolig liten eller god
eller bringe noen til bristepunktet av sinne
det er på øynene du skiller erotisk kunst og porno
- vi kan vise ren fysisk beundring som gjør andre stolte
- vi kan vise interessefellesskap - om det er for erotikk eller det er for frimerker, vi skjønner straks hva
Men vi kan også røpe usikkerhet, og lærer vi oss å styre øynene så er det umulig å være usikker, for det er ikke lett å lyve med øynene

faen. skal snart blir åpent kontorlandskap på jobb. noen som har erfaringer med det? frykter at jeg ikke kan henge på facebook og sukker på jobb. faen.

Jeg skriver nå til fem på en gang. Det går litt i surr til tider..
Er dette helt greit og vanlig her inne, eller bør en holde seg til en samtale?

Heidi: Jeg fantaserer fortsatt om puppene dine selv om det er 12 år siden jeg dumpet deg. ok?

Jeg er på jakt etter en kjæreste, ikke en samboer. Hvordan finner jeg mennene som vil det samme? Hva burde jeg krysse av for i Forhold? Ønsker meg jo et langvarig forhold, men tror mange legger samboerskap som en selvfølge inn i denne.

Sommerferie! :-)

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Rogaland) Privat melding

Hvilke planer har dere for ferien? Jeg startet min ferie i dag, og drar til Stockholm neste uke :) vil ønske alle en flott sommer!!! :-)

Denne siden er for dikt om lys og varme. Jeg starter.

Padder er røde
Paddiner er blå
Paddonald er død
Durk likeså

Chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Frøken

Strever med chatten. Står at jeg allerede er i en samtale, men er ikke det. Når jeg går inn å ser på chatten kan jeg ikke se noen aktivitet! Hjelp?

Det tok 2 mnd. før vil bestemte oss endelig å ligge med hverandre. Og nå er vi et par. Kjærester, tror jeg og det sier han også.
Vi kommuniserer over telefon, sms og sukker. Vi er ikke på FB...
Sletter vi profilene våre her, mister vi en mulighet å chatte.

Hva synes dere litt yngre at vi skal gjøre?

Jo, nå skal du høre. Skal til sydlige breddegrader om en ukes tid, og jeg har følgende dilemma:
hva skal jeg sprade rundt i ved bassengkanten? boxershorts, stupetruse eller min frekke hjemmeheklede mankini? Jeg tenderer til å favorisere mankini'en, men jeg ønsker samtidig ikke å bli bortvist fra området, all den tid mine barn er med.

Gode råd mottas med takk!

Bill.mrk. "Usikker" ;)

Er vi jenter ? Vel jeg føler meg sånn noen ganger. Var en som sjekket meg opp på facebook og sendte meg noen meldinger greit nok men jeg så at han var forlovet da jeg sjekket profilen og jeg ville ikke involvere meg og det sa jeg rett ut og "minnet" han pent på at han faktisk var opptatt. Men det jeg stusset over var at fordi jeg var avvisende lurte han på om jeg hadde noe på gang med noen, akkurat som det hadde noe å si, det var som han ble overasket at jeg ikke var villig til å ha sex med han, jeg var jo singel !!!. Dette er ikke det eneste eksemplet, man må vel ikke ligge med gud og hvermann bare fordi man er singel. Det er lov å prøve seg, det er ikke det ;) men den totale mangelen på forståelse når man avviser pent, akkurat som det er en selvfølge at man er med på leken fordi man er singel. Synes også så synd på denne forloveden, når han så lett kunne gjøre dette med meg, tviler jeg ikke på at dette er noe han har gjort mange ganger før. Skjønner nå at jeg er er fryktelig naiv, da jeg ikke trodde at det var så utbredt å sjekke opp andre når man var i ett forhold, skremmende synes jeg, med tanke på at forhåpentlig får jeg en kjæreste en dag og håper da virkelig ikke han holder på slik.

Underholdning til kaffen takk :) ? Eller en ny giv...kjedelig å pakke og rydde og vaske...

Hvem er dirigenten?

Nå er det like før skatteoppgjøret kommer.
Jeg er bestevenn med skatteetaten, hvordan er det med deg?
:) eller :(