Sukkerforum

Snart helg

Siste svar fr. 19 april 2013 09:30 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Helgen er nær :) Hva skal folk bruke helgen til da?

Her skal man løpe for neste helg skal man løpe Sentrumsløpet!

Faen , jeg er såååååå driiiiiitlei, føler aldri noe går lett eller rette vei :P! Prøver nå å prioritere trening igjen, for å føle meg vel. Trent mye vekter før, hatt bra med muskelmasse. Men klarer ikke komme meg "avgårde" igjen. Får vondter både her og der, enda det er forholdsvis lett vektrening. Har prolaps i nakke og rygg, og det gjør meg gaaaal!! Min identitet er å være fysisk på alle måter,,, og nå føles det nesten ut som om jeg går i oppløsning i en alder av 36 :P Blir svett og kvalm av tanken på å være "vrak" allerede nå. Ting har ikke gått på skinner ellers, og det med trening har gitt meg selvtillit og en følelse av velvære. Funker det, så går alt annet mye lettere, og nå kjennes det ut som om det glipper for meg :P
Rotete forklart, og muligens ensporet,,,,, men for meg er det tragisk!

Noen andre som kjenner på lignende,,, skulle gjerne hatt et skyv :P

Post er kommet, lest og besvart, men lampen har hengt seg og lyser konstant gult?? Er det tegn på en innkommende melding som er så sann og stor? forstor at den kommer ikke heeeelt gjennom?? Eller kommer lampen til å gå i stykker, gløde seg ihjel!??

Mvh.
Engstelig
SatanIGata

Noen damer som faktisk kan kjøre ski her?

Som kjører bratt, løssnø, kanskje dropper en klippe osv?

Har lest her inne at det er plagsomt mye friluftsmennesker. Hvor er nå disse damene, jeg finner de i alle fall ikke?

Lurer på hva dere tenker rundt barns første treff med ny partner?

Exen har funnet seg ny partner å ønsker å la barna treffe henne. Dette har jeg sagt han må styre selv, selv om jeg mener det er for tidlig.
Mener selv at det beste er å la barna treffe henne på hjemmebane første gang.
Hun bor et stykke unna, å far mener det beste er at de treffes hjemme hos henne første gang.
Har snakket med pedagoger ol som mener det samme som meg.
Hva i alle dager gjør man når far ikke innser dette?
Eller er det bare jeg som er alt for prinsippfast?

From many of us Norwegian guys and to all you lovely girls out there with no text in your profile, who thinks that Google Translator is the best invention of all time to speak Norwegian to us...
Please don't bother, because sentences dont come out that great in Norwegian. Use English and see if we still are interested in talking to you.

Hei sann,

Lurte egentlig bare på en liten ting.....

Hvor mange her kunne tenkt seg å bli med/finne en partner her inne, og lagt ut på jordomseiling

En jordomseiling vil fort kunne ta minimum 3 år, men vet om folk som har vært ute i 7 år....

Hadde du vært villig til å sette karriere på vent/pause? hadde du vært villig til å sette alle økonomiske muskler inn på å oppfylle den drømmen??

Jeg sliter med angst etter et forferdelig forhold. Noen som har et råd om hvordan angsten kan lindres?
Alt fra kjerringråd til dokumentert, takk :-)

Snart gidder jeg f ikke mer av sukker.. ingen som skriver eller ingen som tar kontakt med meg, knapt besøker meg.
Dette er ingen ideel side for oss som er ensomme tydeligvis.. blir jo bare mer deppa av å være her inne å se på profiler, å skrive til noen virker som meningsløst.

Jeg lar meg ikke lenger irritere over eksen som ignorerer meg totalt hver gang han ser meg, nå irriterer jeg meg heller over fremmede menn som ignorerer meg her :p

Hvor mange besøk må til for å at det skal gnistre ?

Vil du ha kontroll over det du føler ?

Insomnia

Siste svar to. 18 april 2013 18:28 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Rapunzel

Får ikke sove... skal tidlig opp og har en laaang dag foran meg...noen sovetips anyone?

wtf jb

Siste svar to. 18 april 2013 17:52 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Har hørt noen rykter om at JB er i byen........og mine spider følelser føler det og. Livet er deilig dere!

Aiaiai... Pinlig dette her, første date med damen og kjenner at jeg angrer allerede! Ja da, damen og jeg fant fort at kjemien stemte. Stemte så jævlig bra at vi stakk innom hjemmet etter massiv tafsing i mørket. Nå angrer jeg skikkelig. Ikke fordi jeg fikk så bra kjemi som resulterte i et ligg, men fordi tissen har fått noe guff på seg, røde prikker og kløe. Begynner å bli ganske intenst....:( Satans kondomer, hvor er de når de virkelig trengs???

Hva ville du gjort om du vant 2 Justin Bieber billetter på Fornebu Arena? Dette er veldig bra billetter der du også får møte Justin Bieber. :)

Faller det deg naturlig å være seksuelt dominant, om du skulle treffe på ei jente som liker det? Eller vil du helst slippe å dominere?

Har i dag været på et spændene foredrag i børnehaven til min dreng, som handler om alt fra modning af drenge og piger, opdragelse ect.

Men det som jeg synes er lidt relevant for sukkerbrugerene er, at der faktisk er et spring på 5 år imellem, hvornår en mand bliver "moden" i forhold til en pige.

Frontallope - Det er den forreste del af hjernen, som styrer impulser, hvornår du bør stoppe med at snakke, være ydmyg, reagere, ikke reagere, vise og gi udtryk for følelser ect.

Det viser sig, at kvinders "frontalope" er færdig udviklet i en alder af 20 år, mens mænd først er færdig udviklet i en alder af 25 år, så måske en forklaring på, at kvinder ofte foretrækker lidt ældre mænd and vice versa.

Any thoughts?:)

Jeg er ei jente som er selvstendig og ikke lar andre tråkke på meg. Men så traff jeg en mann herfra i fjor sommer som jeg storm forelsket meg i, og fikk samme respons tilbake. Vi hadde det utrolig fint sammen og datet hverandre lenge. Plutselig en dag trakk han seg, fra å føle så mye for meg til å plutselig ikke føle noe som helst over natta. Jeg trur ikke at følelser forandrer seg over natta og derfor har prøvd lenge å finne ut av hva som gikk galt, men har ikke klart å finne ut av det helt bortsett fra at han har følelser for meg, men mer enn det vil ikke han si. Vi gikk mye frem og tilbake, og ingen av oss klarte å gi helt slipp. Nå merker jeg at dette er nok for meg. Jeg har latt han styre meg rundt lille fingeren og mistet meg selv opp i det. Jeg prøver å gi f*, men får det ikke helt til. Tips på hva jeg kan gjøre for å komme meg gjennom dette og klare å gå videre uten han i livet mitt?

Det blir ikke noen tango...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Meg

Til tango trengs det 2, eller hur ?

Ganske utrolig at jeg klarer å bli blokkert bare fordi jeg er innom en profil.
Var kjapt innom profilen hennes, og så var hun innom min profil, og når jeg skulle tilbake å se på hennes profil var jeg blokkert.
Noen kvinnemennesker lever på sin ti meter høye hest her inne.
Og den dagen hesten mister balansen blir fallet for den kvinnelige rytteren dødelig.

Hun sa det var greit å spørre her på forumet:-)

Hun spør:
Hva skal til for at du som mann hadde sendt en FILM av deg selv til en jente? Der du liksom... du vet. Haha. Og viser ansiktet i tillegg og alt.

Jeg og min x har barn sammen. Det har vært mye frem og tilbake med diverse damer hos han. Nå virker det som han er inne i noe mere seriøst. Han har lett for å "ta av" og involverer jr i det meste av nye bekjentskaper. Nå har han informert meg om at den nye dama skal hente jr i barnehagen og sånne ting når han er der. Men det jeg lurer på: Kan han tvinge meg til å møte denne nye damen? Det er jo noe jeg absolutt ikke vil. Syns jo heller ikke det er helt morro at han nå informerer at hun er en del av hverdagen hans og er kommet for å bli. Sist gang dette skjedde ble jr nedprioritert. Jeg syns det er svært ubehagelig å skulle tvinges til å se og møte hun i alle sammenhenger med jr. Vi har ikke så mye kontakt jeg og xn, kun om jr. Virker som han og hans familie ikke helt forstår at dette er ubehagelig for meg. Jeg har da aldri tvunget på han og møte mine kjærester. Hva tenker andre om dette? Hvordan har dere løst det med nye relasjoner når det er barn i bildet? Kjenner jeg kan trenge noen gode råd og tips her.

Jeg har skrevet med en i flere uker, og vi avtalte forrige uke at vi skulle treffes i løpet av denne uken. Uten noen åpenlys grunn ser det ut som om han har blokkert meg. Jeg har nå nesten skrevet melding til han om at jeg var litt i tvil, men ser jammen ut som om jeg slipper. Syns bare det er merkelig oppførsel å blokkere etter å ha skrevet frem og tilbake i 3 uker. Det går jo an å være høflig istendenfor å velge en feig utvei. Kan ikke akkurat si at jeg føler et stort tap, men det irriterer likevel. Håper nå han er alene om å gjøre slikt.

Klager ikke, det er han ikke verdt. Men lurer litt på om det er flere som har opplevd det....

Enten er det helt stille eller så drøsser det inn med interessante mail fra flere.
Vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre jeg nå.
Tre stykker jeg kunne tenke meg å møte herfra, pluss en som jeg har møtt IRL.
Date alle, plukke ut den mest interessante og risikere å miste demes interesse??
Hjelp!

Drømmedama

Siste svar on. 17 april 2013 00:11 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym exquziteyz

menn er merkelig. nå begynner altså jakten på drømmedama da :)))

Spørsmålet er rettet til dere som har vært her leeeeeenge.

Skriv bare ikke at du er etter noe seriøst. Det tror jeg ikke på siden du har vært her så mange år og gadd ikke å innlede noe.

Hva er feil med deg?

Denne universielle regelen fungerer meget bra, og burde vært utgangspunktet for den nedre grensen på søk og den reverserte regelen den øvre grensen…

Eller er det noen som mener at denne regelen ikke er optimal?

Hva tenker menn om kvinner som fiser? Jeg mener, alle fiser jo. Men når man innleder ett forhold med noen så er jo dette litt kleint i starten. Så når åpner man for fising i forholdet? Hva tenker dere menn når dere hører den første fisen? Haha

Sexlyst

Siste svar ti. 16 april 2013 17:26 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Sigmoideum

Lurer egentlig på flere ting enn bare sexlyst. Når dere fikser relasjonsprofilen deres ang. Sexlyst, sextidsbruk, porno og sexlek, hva legger dere i det? Er det minnene fra siste forhold dere var i? Er det generele erfaringer? Min oppfatning er at sexlyst og alt det som følger er individuelt og varierende, endres fra forhold til forhold! Tenner man på partneren ( litt mer enn til vanlig) er det klart at sexlysten øker betraktelig, det samme gjelder om sexopplevelse med nåvarende partner er god eller extremgod. Hvis opplevelsen er dårlig så regner jeg med at forholde varer ikke i lengden....

Toppturhelg på ski?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sunndaling

Bli med på Sunndal skisession i helga? www.skisession.no

Jeg er såå drittlei av å bli spurt om analsex i 1. eller 2. mld jeg får!!!
Er det ingen som vil ha våt og kåt fitte lenger?!

Har vært singel alt for lenge og så prippen at jeg har glemt hvordan sex er!

Har idag funnet ut hvorfor jeg tiltrekkes de som liker rompe sex!
Har misforstått litt når det kommer til treet og hvor mye jeg liker de forskjellige ting når det kommer til sex og porno. :-)
Så takk til herre mannen som opplyste at jeg var. En sjelden vare her inne på sukker! Har vist fuuuuuuuullllllll skår på de områdene. Så nå er det inn og rette opp feilen og håpe at en voksen mann som ikke bare tenne på rompe sex og sende sex melding i 2 melding besøker min profil.
Men jeg lo godt når jeg fant ut hvorfor rompe sex menn liker meg så godt :-)
Men tenker også med litt sorg på alle de menn som kanskje tror jeg er pornodronningen!
Tenk om gullfisken bare har svømt forbi pga det! Hmmmmmm

Jeg liker romantiske komedier, og det skammer jeg meg ikke over. ;) Det er en grunn til at populærunderholdning heter populærunderholdning.

Som en spinoff til den andre skala-tråden, så tenkte jeg å lage en annen vri. Hvor pen er personen over deg på en skala fra 1-10?
Forutsetter at man svarer med åpen profil! Noen andre enn meg skal få starte :) Bare å skrive seg på som "jeg starter" eller noe sånt.

Hjelp, jeg trenger råd!
Gjerne fra dere jenter her inne. Det har seg slik at jeg traff ei fantastisk jente her inne for en god stund siden. Vi datet og fant tonen, holdt sammen noen mnd. Jeg følte meg som verdens heldigste gutt. Gikk rundt og smilte fra øre til øre, jeg oste av selvtillit og overskudd. Ja jeg hadde rett og slett truffet kvinnen i mitt liv, men desverre så trakk hun seg unna. Ikke noe spesielt galt, hun hadde vel bare ikke de samme sterke følelsene som jeg fikk for henne. Til tross for dette har vi holdt litt kontakt iblant, spist middag sammen,vært på skitur osv.
Det har nå den siste tiden vært en gjensidig forståelse for at det nå kun er snakk om et vennskap, så får vi heller se hvor det ender. Helt greit egentlig, men jeg ønsker jo videre i livet, meldte meg derfor inn igjen for å gjøre et forsøk på å treffe ei ny hyggelig jente, men så etter en stund her så ser jeg henne også her inne. Det er helt rart, men alle de sterke følelsene jeg engang hadde for henne var bare plutselig tilbake. Er nå så forvirret på hva jeg skal gjøre.
Bite tenna sammen, gjøre et forsøk på å la henne være og prøve å glemme dette for godt? Eller kontakte henne her og fortelle virkelig hva hun betyr og hva jeg føler for henne?

Synes dette er skikkelig vrient, har fått en skikkelig klump i magen, tenker på henne hele tiden. Klarer liksom ikke tanken på at hun som gjorde meg så lykkelig skal bli borte for godt, selv om fornuften innerst inne forteller meg at det er det rette. Nå er det nå engang slik at i slike tilfeller er det ikke alltid like lett å følge fornuften desverre:-(

Er veldig takknemmelig om noen, kansje spesielt noen andre jenter ville tatt seg tid å fortelle hva de skulle ønske i en liknende situasjon.

T

Nå føles det på kroppen. Og det noe innmari også. Eksamenspresset. Snart skal du tømme deg flere og bevise at du har lest og forstått pensum. Få ned de riktige ordene på papiret. Holde et strukturert oppsett. Få inn de riktige kildene, og henvise til de underveis. For all del ikke glemme å lage modeller der det trengs. Og i tillegg til alt dette - smerten du får tiden etter. Skrev du de riktige ordene? Skjønte du oppgaven? Skrev du innenfor tema, og skrev du detaljert nok? Hva om sensor har en annen oppfatning av tema enn det du har?

De fleste av dere har nok vært i den situasjonen før. Smertehelvetet og prestasjonsangsten har kommet meg i møtet flere ganger - men så langt har jeg overlevd helt fint. En har som regel andre ting i tillegg til studiene som en driver med til daglig, noe som gjør presset større. I alle fall for min del.

Hva slags erfaringer har dere med eksamener? Hva gjør dere for å dempe ned presset?

Søndag

Siste svar ma. 15 april 2013 18:37 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Anton Mørc

Jeg har fri fra jobb i morgen. Hvor kan det være hyggelig ute på en søndagskveld?

Anton M

Noen som opplever det samme?

God ettermiddag...:-)

Jeg lurer litt på....

Jeg anser meg som svært oppgående,og ganske alminnelig dame i min beste alder...mellom 50- 60..
Jeg er ungdommelig,har ingen kjerringfakter,og ser i følge mange,bra ut for alderen.
Har bilder i album,som viser meg i forskjellige settinger...
Så til spårsmålet..
Her er mange menn på min alder,og eldre......og de ser ikke en gang innom profilen min!!
Er de da gifte ute etter eventyr,ser de etter venninner til døtrene sine,eller hva????
Etter en uke her inne,har jeg kun fått en mail fra en gutt på 25 som ville fortelle meg at jeg så pen og sexy ut,og som lurte på om jeg muligens likte unge gutter?
Det gjør jeg beklageligvis ikke. jeg vil gjerne ha en kjekk, trivelig og humoristisk kar på min egen alder,men det ser neimen ikke rart ut...De ser ikke til min kant,eller rettere sagt på profilen min en gang.

Tenkte jeg skulle starte en ny tråd for dere, siden den andre ble så lang og full av useriøse mannfolk og rett-på-strategi.
Temaet for tråden er å kunne åpne litt mer for bølgen som kommer, nemlig ung hingstene som liker å ha en ordentlig dame som vet hva hun driver på med. Og kvinner som liker å kose og holde på med en ung kjekkas. Er det mange som lurer på hvem jeg er forresten? Kanskje jeg skal avsløre megselv?;)

Før, vi snakker 70-80 tallet, så var jo en typisk nerd en med tykke briller, kviser, pipestemme...ja, noe som Steve Urkel som gikk på tv. Ikke flink med damene, dårlig i sosiale hendelser...ja, egentlig ganske ubrukelig til alt annet enn "nerde ting".

Men nå i vår tid...la meg kalle det for "The Big Bang age", har dette synet forandret seg litt. Det har på en måte blitt "kult" å kunne mye om f.eks. data, tegneserier, filmer osv. Det har blitt mer akseptert i samfunnet vårt, føler jeg.

Nå har det seg slik at jeg ser på meg selv som en slags "geek". Jeg er datakyndig, veldig teknisk av meg når det kommer til alt med ledninger og knapper og sånne ting. Jeg er glad i tvspill, tegneserier, kan lett fjerne alle typer virus fra data'n din uten problem, den slags.... Men jeg har verken briller eller kviser, fungerer VELDIG bra med andre mennesker, ikke noe problem å snakke med jenter. Men jeg lurer litt på hvordan folk ser på "sånne som meg" ? hehe..

Noen som har noe kløppert (mamma sin versjon av smart, trur jeg...) å si? :)

-Knut :)

Litt nysgjerrig på hvor mange 30åringer kunne tenkt seg å inngå et langvarig forhold men en kvinne 40+ som ikke ønsker seg barn?

Brødrene Dal!

Ingen svar
(mann 35 år fra Troms) Privat melding

Hvor er i all verden det blitt av huset til brødrene Dal? Er det blitt revet og gjort om til Nasjonalpark? Er det kanskje stjålet eller tatt av politiet og ført i husarresten? Eller har brødrene simpelt hen miset det? Svaret fås ved henvendelse til hus- og hyttegodskontoret eller neste episode av BRØDRENE DAL OG SPEKTRALSTEINENE!

Hun mener jeg er i en midtlivskrise Hun sa; "Kjøp deg en motorsykkel eller noe sånt istedet a"....?

Og jeg spør henne, hva med alle tjuefemåringene som søker menn opp til 40 da?
Svar: De tror du er rik!

Argumentene for å finne ei som er i tjueåra kontra 35+ er mer eller mindre overfladiske.
F.eks. med ei i tjueåra får man ikke det "stresset" med å finne ut av om man passer sammen før man vurderer å få barn. Sånn er det dessverre.

Men midtlivskrise? Tror ikke det nei, noen som har opplevd en midtlivskrise...??

Hvorfor er det så vanskelig å bli kvitt kvinner man har hatt bra sex med?

Bare fordi vi har bra sex betyr ikke det at vi ville blitt et bra kjærestepar.....

Veien til en kvinnes hjerte...... Vaginaen?

Bøttå skal hjem! HEIA OILERS!!!

Noen flere som synes helgen i vente er kjip???

Ligger selv med nyervervet Pencelinkur og streng beskjed fra lege om å dra på legevakta om det blir værre..
Skulle vært på dansekurs i helgen og synes det er megakjipt å ligge her med dundrende hue og nakke....
Så ille at selv Sukkerforum blir besøkt.. men da håper jeg det blir LITT mer action her etterhvert...
Ellers er alle sikkert ute og dater :D

Sex Hospital

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Glad

Vil anbefale en del her inne på forum og Sex Hospital på TLS Torsdag kl21,30:o)
Kanskje en del få svar på sine spørsmål:o)