Sukkerforum

Ladies, ladies!

Må ikke sende melding alle på en gang :D

Ja, det er helt sant. Jeg har truffet en skikkelig mann og jeg er blitt betatt og forelsket.
Jeg vet ikke hvordan det utvikler seg men jeg håper og tror at vi klarer å kommunisere videre og vi gir det beste av oss til hverandre.

...med øynene kan vi vise at vi er interesserte eller likegyldige
- vi kan vise varme og dybde - med eller uten å vi viser interesse for den andres kropp
- ja interessen kan vises utallige måter
- vi kan få et annet menneske til å føle seg avkledd og neste misbrukt uten å kunne gjøre noe med det
eller å føle seg utrolig liten eller god
eller bringe noen til bristepunktet av sinne
det er på øynene du skiller erotisk kunst og porno
- vi kan vise ren fysisk beundring som gjør andre stolte
- vi kan vise interessefellesskap - om det er for erotikk eller det er for frimerker, vi skjønner straks hva
Men vi kan også røpe usikkerhet, og lærer vi oss å styre øynene så er det umulig å være usikker, for det er ikke lett å lyve med øynene

faen. skal snart blir åpent kontorlandskap på jobb. noen som har erfaringer med det? frykter at jeg ikke kan henge på facebook og sukker på jobb. faen.

Jeg skriver nå til fem på en gang. Det går litt i surr til tider..
Er dette helt greit og vanlig her inne, eller bør en holde seg til en samtale?

Heidi: Jeg fantaserer fortsatt om puppene dine selv om det er 12 år siden jeg dumpet deg. ok?

Jeg er på jakt etter en kjæreste, ikke en samboer. Hvordan finner jeg mennene som vil det samme? Hva burde jeg krysse av for i Forhold? Ønsker meg jo et langvarig forhold, men tror mange legger samboerskap som en selvfølge inn i denne.

Sommerferie! :-)

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Rogaland) Privat melding

Hvilke planer har dere for ferien? Jeg startet min ferie i dag, og drar til Stockholm neste uke :) vil ønske alle en flott sommer!!! :-)

Denne siden er for dikt om lys og varme. Jeg starter.

Padder er røde
Paddiner er blå
Paddonald er død
Durk likeså

Chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Frøken

Strever med chatten. Står at jeg allerede er i en samtale, men er ikke det. Når jeg går inn å ser på chatten kan jeg ikke se noen aktivitet! Hjelp?

Det tok 2 mnd. før vil bestemte oss endelig å ligge med hverandre. Og nå er vi et par. Kjærester, tror jeg og det sier han også.
Vi kommuniserer over telefon, sms og sukker. Vi er ikke på FB...
Sletter vi profilene våre her, mister vi en mulighet å chatte.

Hva synes dere litt yngre at vi skal gjøre?

Jo, nå skal du høre. Skal til sydlige breddegrader om en ukes tid, og jeg har følgende dilemma:
hva skal jeg sprade rundt i ved bassengkanten? boxershorts, stupetruse eller min frekke hjemmeheklede mankini? Jeg tenderer til å favorisere mankini'en, men jeg ønsker samtidig ikke å bli bortvist fra området, all den tid mine barn er med.

Gode råd mottas med takk!

Bill.mrk. "Usikker" ;)

Er vi jenter ? Vel jeg føler meg sånn noen ganger. Var en som sjekket meg opp på facebook og sendte meg noen meldinger greit nok men jeg så at han var forlovet da jeg sjekket profilen og jeg ville ikke involvere meg og det sa jeg rett ut og "minnet" han pent på at han faktisk var opptatt. Men det jeg stusset over var at fordi jeg var avvisende lurte han på om jeg hadde noe på gang med noen, akkurat som det hadde noe å si, det var som han ble overasket at jeg ikke var villig til å ha sex med han, jeg var jo singel !!!. Dette er ikke det eneste eksemplet, man må vel ikke ligge med gud og hvermann bare fordi man er singel. Det er lov å prøve seg, det er ikke det ;) men den totale mangelen på forståelse når man avviser pent, akkurat som det er en selvfølge at man er med på leken fordi man er singel. Synes også så synd på denne forloveden, når han så lett kunne gjøre dette med meg, tviler jeg ikke på at dette er noe han har gjort mange ganger før. Skjønner nå at jeg er er fryktelig naiv, da jeg ikke trodde at det var så utbredt å sjekke opp andre når man var i ett forhold, skremmende synes jeg, med tanke på at forhåpentlig får jeg en kjæreste en dag og håper da virkelig ikke han holder på slik.

Underholdning til kaffen takk :) ? Eller en ny giv...kjedelig å pakke og rydde og vaske...

Hvem er dirigenten?

Nå er det like før skatteoppgjøret kommer.
Jeg er bestevenn med skatteetaten, hvordan er det med deg?
:) eller :(

Liten torsdagsbombe

Mellom 2 lange forhold og flere korte de siste 15 årene har jeg frekventert slike nettdatingtjenester.

Min erfaring sier dessverre at ingen som kjører bildeløse profiler er attraktive. De oppgir varierende grunner og tror kanskje på storyen sin selv. Etter flere titalls, kanskje over hundre som har sendt bilde på epost opp gjennom årene så lar jeg ikke lenger tvilen komme tiltalte til gode og slutter å kaste bort tiden min med pjatt før de sender bilde. Egentlig burde jeg holde på til tallet er tusen før "undersøkelsen" holder mål statistisk faglig sett, men nå er det faktisk nok ;)

Jeg tror disse kvinnene er anonyme av en eneste grunn. Hva tror dere?

Noen som har noen gode ideer til billige og morsomme aktiviteter å gjøre i sommer? Gjerne aktiviteter man kan ta med seg noen andre på.

jeg skal ha ny mobil, litt fordi den gamle er rett og slett gammel, men mest fordi jeg fortjener det :P

men valget står mellom samsung s4 eller iphone 5, men lurer på om noen har noen tips eller erfaringer fra noen av disse og komme med som kan gjøre valget litt enklere... vil helst ha begge men må jo ta et valg :P

Det er dumt når noen bare sletter seg midt i en samtale. Da vet man ikke om man har provosert eller såret. Ingen mulighet til å si noe mer eller rette opp. Ingen mulighet til å si unnskyld. Om du leser dette, vit at jeg er lei meg for det. Ta gjerne kontakt.

Er det flere som opplever sånt som dumt eller skjer sånt bare meg.

Er du en som ofte sier det? Som trekker på skuldrene og svarer "Samme for meg"? Selvsagt er det sånn for alle innimellom, men om man ofte eller alltid sier det - spesielt i et samliv - da blir det bare fryktelig irriterende. Ansvarsfraskrivelse. Jeg har ingen egne meninger. Bestem du. Isj.

(Hva jeg vil med dette? Aner ikke. Kjeder meg fortsatt i sofaen. Men snart, snart er hverdagen tilbake. :)

Skal vi sloss?

Hvorfor har du valgt akkurat det navnet du har på profilen din?
Jeg valgte mitt fordi det er navnet mitt stavet baklengs.

Jaja! Så har dagen kommet! Jeg blir 44 år i morra... Tror ikke egentlig at jeg gruer meg, syns faktisk bursdager og oppmerksomhet er ganske hyggelig.
Må vel innrømme at førtiårskrisa har angrepet meg. Men kanskje ikke negativt.Jeg vurderer ikke botox, innkjøp av sportsbil eller deltagelse i birken.
Plages ikke av alderen min. Jeg har mere livsglede nå enn jeg noen gang har hatt. Er stadig på jakt etter nye opplevelser og erfaringer. Trives i jobb, liv og kropp.

Så hva ønsker hun seg på vei inn sitt førtifjerde år?
En kjæreste? Eller en elsker? Eller kanskje bare en heidundrandes tur på byen? Det siste vil IHVERTFALL bli en realitet.

Vil benytte anledningen til å gratulere meg selv med at jeg kommer til å nå 44 år. Med livet, humoren og helsa i behold. Så gleder jeg meg til meldinger fra alle mine "nærmeste" 400 venner på tryneboka.

Denne ler jeg av et par ganger i året. Hvordan påvirker den deg?

https://www.youtube.com/watch?v=5Ju8Wxmrk3s

Er terskelen for å ta kontakt med forumfolk mindre? I og med at her blir man kjent på en annen måte, og ikke bare profilen. Menn kjører på uansett føles det som. Men hva med kvinnene, føles det tryggere, mer fristende, på en måte, å kontakte menn som skriver på forum, enn profiler dere ikke aner noe om?

USA :)

Siste svar to. 27 juni 2013 18:06 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Khione

Noen som har vært i USA og kan anbefale severdigheter i New Orleans og på Vestkysten? Og shoppingmuligheter i New York?
Og et siste spm på tampen; Vil gjerne ha en SUV, men jeg aner ikke hvor jeg skal søke for å finne det? På Avis og Hertz dukker det bare opp typiske familiebiler med skyvedør, og det er jeg ikke interessert i. Jeg vil ha en stor, sikker, behagelig og fin bil! :)

Når jeg ser på bildene av mange av mennene her på sukker.no så får jeg skikkelig vondt inni meg - er det mulig at det er så mange angivelige 35-45-åringer som ser ut til å tilhøre aldersgruppen 45-55? Mht at en del av de som er her inne er på den alderen de utgir seg for, så Gud hjelpe verden ... Jf. enten så lyver de (de er minst ti år eldre enn hva de utgir seg for å være) ellers så står det så utrolig dårlig til med denne generasjonen (kanskje genmaterialet?) at det burde vedtas en lov som innebærer at de ikke får lov til å forplante seg, langt mindre by seg frem til normale, norske jenter på nettsteder ...

kroniske sukker- bruker- avvik

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym try me

Sjekka over tråder fra tilbake i tid, og fant mye heftig. Jeg skrev mye vilt en periode, tror jeg sjokkerte både den ene og den andre, haha. Men nå drar jeg heller damene mot meg. Forandra stilen litt. Damene nå til dags skulle visst hvor gal jeg var, og fortsatt er. Føler dere at dere har forandre stilen, eller har dere vært jevnt modne fra starten?

Og er det noen navn dere husker bedre, spesielt godt, fra tidligere, fra år tilbake?
Tror det er en og annen som har hengt konstant på dette forumet i flere år. Noen har også sikkert gått undercover, for å ikke bli stemplet som kroniske sukker- bruker- avvik.

Av ren nysgjerrighet, noen her som har skrevet til folka på jakten på kjærligheten?
Det er i disse dager de får tilsendt brevene.

Må innrømme at damer med melodiøs, lett bydende bergensdialekt scorer høyt hos meg. Er selv helt uten tonefall fra østlandet, med bare den vanlige femi lyse endingen av annenhver setning. God damnit.. bra jeg kan herme alle andre om jeg vil ;)

Hva digger du? Er ikke lov å slenge drit om andre enn sin egen dialekt her.

MAN DOWN, MAN DOWN! I NEED A MEDIC!

Yes, thats right. Det er tydeligvis sesongen for det igjen. Virus. Influensa. Mancold. Kjært barn har mange navn.

Hvorfor er det nå slik at jeg foretrekker all annen form for smerte enn nettopp vanlig influensa?

http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ&hd=1

Dag 4 av mancold her. Kjenner at det begynner å toppe seg, så det er like før jeg er på bedringens vei.

Ugh

I tilfelle jeg sovner inn i natt, Pinnemænd kan få PCen min. Og flaske Peter Dawson special som står i skapet. Du finner det sikkert selv.

En undersøkelse* ble utført på et utested. Det ble hengt opp et skilt på toalettene som ba alle vaske hendene etter toalettbesøk.
Herrenes vaskehyppighet gikk ned fra 37% til 10%. Antall damer som vasket hender økte fra 60% til 99%.

Hva kan vi lære her? Aldri rør peanøttene på bardisken.

*ref: NrK Brille

Og for all del ikke les dette: http://www.bbc.co.uk/news/magazine-19834975

Pussig. Nå har jeg vekslet noen ord med par damer her. Hhv 2 og 5 helt ok meldinger fra dem. Begge damene er sånne som du snur deg etter på gata. Ingen av dem besøkte profilen min. Jeg velger å tro at de simultanskriver med 4-5 mann samtidig og har ikke tid å kikke på profilene, for å holde innboksen ajour. Blir jo litt kjipt å måtte bla til side 4 for å svare på siste melding fra meg, så å kikke på profiler ødelegger hele logistikken. Nå sitter de sikkert og fjerner bildene sine så de kan chatte med meg uforstyrret. Garantert. Slik må det være. For de liker jo ikke all oppmerksomheten i lengden. Det er jo ikke derfor de er her. Ikke sant?

Vist du fikk en del penger som du skulle bruke på og overraske noen som fortjener det:-) Hvem/hva hadde du brukt pengene på?

Jeg hadde gitt en reise til en alene mor/ far:-)
Koste og være alene i disse sommer tider.

Hei, er det flere som skal på Green Day konsert 30 juni i Oslo?

Merkelig med nye superbrukere som ikke har vært aktiv på lenge som det står i profilen. Hvor lenge er dette?
De takket nok ja til automatisk fornyelse på Visaen som jo er default valgt. Deretter har de glemt å følge med på kontobevegelsen.

Dette er egentlig en kritikk til betalingspolicyen til sukker. Grenser til svindel.

Man sender meldinger. Man får ikke svar. Man får plutseleg et svar om at vedkommende allerede prater med noen. Så får du endeleg i gang en samtale med noen. Så får du svar en dag før daten at hun nå har funnet noen andre som hun har kjempegod kjemi med og derfor blir det ikke rett for henne å date deg. Så du ditches.

Jenter oppfordrer gutter til å skrive langt og genuint. Og noen gutter gjør det. Mens andre gutter ikke gjør det.

Jeg har blitt mer kynisk av å være på sukker. Jeg tenker at man selvsagt må prate med flere jenter om gangen, for alle jentene snakker med mange gutter om gangen. De få jentene jeg har møtt som har snakket med bare en gutt av gangen har sagt ifra klart til meg at det bare er meg de prater med. Men selv de skiftet mening og vips så prater de litt med andre menn.

Jeg tror man blir bitter av å vere for snill og hendgiven. Men det er jo også slitsomt å være så kynisk.

Å være på sukker er veldig postmoderne. Ingenting betyr noe. Alt er lov. Og alt er uforutsigbart. Det finnes stort sett ingen regler bortsett fra at det å vere bitter er jævla turn-off. Alt er lov og ingen bryr seg. Man skriver et innlegg på sukkerforumet og ingen bryr seg. Eller folk bryr seg og blir indignert og provosert og gud vet hva. Men til syvende og sist så betyr folks reaksjoner ikke en dritt. Man fortsetter.

Jeg har funnet en slags gylden middelvei. Eg prater med mange flørter med mange og skjønner at ingenting av dette betyr noe og at dama heller ikke føler at dette betyr noe og at hun når som helst kan melde seg ut av sukker, finne en annen gutt, holde på med en annen gutt. Ha en annen elsker. ha to andre elskere. Holde på med meg som i dating og så ha en eller to elskere. Det betyr ingenting. Alt er usikkert. Og når man tar innover seg dette og likevel greier å smile og synes at dette har en viss sjarm, da og bare da tror jeg man har en sjanse.

Damer er flinke til å frame sine valg og sine handlinger som moralsk akseptable. De sier ikke at de har knullevenner. De sier de har sommerflørter. Eller venneflørter. Eller kjærester. Og noen har fem kjærester i året. Noen gutter kan bli fanget opp av dobbeltmoralen. Noen blir rasende og andre ser den ikke. Menn har en dobbeltmoral og kvinner har en dobbeltmoral.

Jeg brukte å synes at det var fint at jenter knullet rundt en stund. At de hadde gjort det. For det gjorde at de var ville og tøylesløse og det syntes jeg var positive. Jeg håpte selvsagt på at de skulle vere trofaste mot meg. Men

av å trykke inn på "Matchtre", for så å bli møtt av "Laster inn.............................................." som henger og henger til du faktisk må lukke profilen, browseren, og starte på nytt.

Til dere som får latterlig mye besøk nå plutselig, så er det fordi det er en som ikke kommer inn på deres matchtre :P

Hilsen, Oppgitt.

Greit, noen har dysleksi, andre har litt vanskeligheter med å formulere seg, men profil på SMS-språk markerer nytt bunnivå.

Btw. andre som oppfatter det som utrolig slapt og lite seriøst med profiler uten et eneste ord i profilen? Likevel står det "Svarer sjeldent" så noen er åpenbart desperate og har lave krav.

Tenkte vi kunne underholde hverandre litt ....kommentere litt rundt hva vi mener om forumfolka ...helst positiv kommentering da ....også kan man si hvem man kunne tenkt seg å hatt date med på forumet ....)
La meg starte, det er flere kvinner jeg lurer på hvem er, av den grunn at de skriver på forumet til stadighet, men alltid skjult, f.eks Irene. Hvem er du Irene?
:)

Vi er ein guttegjeng på 3 stykk som er på hyttetur på Sørlandet og tenkte oss ut i Kristiansand på førstkommende torsdag. Er det noen hyggelige jenter her nede som kunne tenke seg å guide oss rundt i byen og ha det kjekt på en sommerkveld?

Det er så lett å sitte oppe lenge når man er alene og ensom.
At man skulle ønske at man kunne si god natt og legge seg med noen man var glad i, eller ha noen i nærheten.
Jeg er mann og litt redd for mørket også, kanskje derfor at jeg haler ut tiden litt før jeg legger meg.
Naboen hører jeg har tv'en på og sitter og prater med seg selv eller mumler noe. Det er lett å høre fordi terassen er sammenslått med en skillevegg som er litt åpen. Jeg bor i en høyetasjers blokk.

Har du noe på hjertet så bare si det her.

La oss snu om på det hele ...nå kan damene prøve seg på menna, prøve å kjøre drag ...vise at de duger:)

Noen som går på høyskole/ universitet her, og som har gjort, eller driver på, med bachelor/ masteroppgave? Utføring av eksperimenter, innsamling av data .....????

Ikkeno kødd nå. Come on!

Det er interessant hvor skikkelige damer liksom skal være, litt hard to get......men når man først har skrevet litt med dem så blir de mer frekke, seksuelt lekne, det er jo egentlig greit, men også har vi det hard to get greiene, ...viss man først begynner å leke med dem, gjøre seg selv populær, så blir det fort forandring i måten de oppfører seg på, de blir mye lettere å ha med å gjøre, og det er de som begynner gi meg oppmerksomhet .....bare sånne småting som jeg finner litt tåpelig hos damene ....

Det er så stille her. Fortell meg noe spennende, nytt, trist eller kjedelig du har opplevd i dag? :-)

(Ja, jeg bor her. Nei, jeg vet ikke hva RL er. For tiden. Men snart. :-)

Synes vi blir tyngre og tyngre jo varmere det blir i sommer. Kanskje vi kan kjelpe hverandre til å få trent litt mer. Fyr løs.

Ja da gjorde jeg det. Meldte meg på til strandhotell turen!! Har bestemt meg for å ta flere sjanser her i livet. Komme seg litt ut av det skallet som har bygget seg opp litt etter litt. Jeg valgte til og med "dele rom " ! Er det flere av damene her inne som tok steget etter at sukker sendte mail om for få på meldte damer ? Og om ikke- hvorfor har dere valgt å ikke melde dere på? Bare nygjerrig :)