Sukkerforum

Jeg tror... med fare for å ta feil, men jeg tror virkelig ikke at jeg tar feil, at samtlige som er her inne, egentlig søker en partner på bakgrunn av kjønnsdriften.
I motsatt fall, har alle tid nok og et såpass selvstendig liv, at man hadde funnet seg en mann/kvinne utenfor dette forumet.
Når man leser profilene her, så er det jo utelukkende intelligente, vakre vellykkede mennesker her som, uten unntak, let skulle skaffet seg en livspartner ellers....!

Det måtte jo skje; Jeg fikk ikke tema for møteinnkallelsen til å stemme og så for meg at den gamle trente på demens i praksis og møtet ville bestå av peking på status fremfor å finne på noe nytt. Vel, jeg møtte opp til avtalt tid på hans kontor, og mistanken om demens bli ikke mindre av at han ikke ante at vi hadde avtalt et møte.... Så viste det seg at det var hans sønn, junior med samme navn som hadde ropt i skogen (og fått svar). Hvorfor kan ikke folk klare å finne på et annet navn enn sitt eget når de får barn?
Det var riktignok ikke stort bedre for familien med samme etternavn som naboen; Da de fikk barn ga de avkommet samme fornavn som naboen også.

Mine tanker går til Jens P. ... Senior, Junior, Den Yngre, og Den Aller Yngste. Eller "Den Absolutt Siste", som den yngste så tydelig presiserte for noen år siden. Undres hvor lenge han holder. Hvilken suffiks ville femte generasjon med samme dobbelnavn inneha?

Hvis du holder fokuset på nesen begynner alle fjes å bli rare... jeg klarer ikke å la være heller.

Forresten, det kan være smittsomt, så hvis du leser dette og stirrer på nesen til folka her inne så logg deg ut fort som faen!

Skriv om du er kvinne eller mann, kommenter på det motsatte kjønn, IKKE ditt eget kjønn, og kun et tall, f eks. 29. Ikke skriv 25-30.

Dette skal være statistikkmateriale for en artikkel i neste nummer av et kjent manneblad.

Jeg begynner, mann, 37, og synes kvinnen er mest attraktiv ved 28 års alder.

Ja at det var en jungel der ute og at man måtte være forsiktig er jeg blitt formanet om mang en gang...
men at jeg etter et år med en og annen date.. ja til og med et kyss i ny og ne skulle ende opp med KYSSESYKEN i en alder av 42.. ja den så jeg VIRKELIG ikke komme... (skulle tro tallene var stokket om...)

Så om jeg uansett hadde tenkt at det var på tide å legge kikkerten på hylla en stund og "bare være" så er vel de mulighetene ennå mer sansynlige nå da dette vel er noe som skremmer fanden på flatmark - eller?? :D
Noe herk er det i alle fall... så mye for oppstart av treningssesongen... rakk 1 runde så var det rett ut...

Mitt spørsmål er vel enkelt... er dette noe som ville skremme de fleste fra å date (har hørt det er smittsomt ganske lenge...)
kan jeg like godt legge sukkeret i boksen på hylla og spare noen kroner pr mnd....

Kan vi utveksle noen gode erfaringer for å lettere treffe på den rette?

Fakta om meg og hvor jeg bor:
-bor i en liten by
-er over 30år
-allsidig med mange friluftsinteresser
-få single på markedet, bor i en liten "familieby"
-har ikke så mange single venner
-liker å gå på byen, men er nok litt "gammel på markedet", ikke mange på min alder å snakke med (jeg er "jente/dame")

Har profil på sukker og på anna nettsted. Sukker har mange "passende" for meg, over 90 i match og rett alder og interesser- men "alle bor i Oslo". Typiske som sjekker meg opp på det andre nettstedet er menn på 46+ med voksne barn. Jeg ønsker meg en sprek mann som ønsker egen familie med meg....

Gode råd?

Hei!
Skal en tur til Riga neste helg. Noen andre som har vært der før og som kan komme med anbefalinger på spa, shoppingmuligheter og uteliv? :-)

Jeg har i et øyeblikk av galskap bestilt flybilletter til Milano til meg og mine døtre.
Derfra har jeg en leiebil som jeg skal frakte oss til en liten Italiensk landsby, ved grensen til Frankrike.
Åsså jeg da..som knapt har kjørt til Sverige...., phuu....galskapen lenge leve.

Hei. Er det noen som vet hvordan jeg slår av Supertillegget og bare blir stående igjen med VIP+.

Noen erfaringer rikere, et par av dem dyrekjøpte. Man brenner seg, men så er jeg for dum til å gi opp,da... Satser på nytt og tilbake på sukker. Neste gang blir det bra!

Håper den som ikke bare er den neste, men den eneste, leser dette og tar kontakt.Fremtiden venter, og den blir god! :-) Det tror nå jeg!

Gleder meg skikkelig til neste skisesong allerede, kan kjøre skiheis til jeg svimer av woop, woop!!

Hei alle dere som klager på mennesker som sender eldresøsken på date! Dere kan ikke skylde på bildene som er 10 år gamle. Jeg kom frem til en eller flere konklusjoner hvorfor det er slik.

1. Sukker manipulerer bildene så de kan reklamere med høy datingsfrekvens på sine medlemer.

2. Personen har dobbeltbooket og sender en eldre søsken eller venn på date.

3. De er late og lagde profilen for 10 år siden. Orker ikke gjøre ekstra innsats for å ta nye bilder, nettop fordi det er lite lønnsomt.( alle vet at etter 10 år med latskap resulterer i utvikling i mange plan... Bredden aktuell her).

Forslag til forbedring:
Alle bør rapportere tilbake til sukker hvis utseende avviker mer enn 2 standardavvik fra bildene! Sukker bør innføre straffegebyr ved mer enn 2 slike hendelser...

Jeg bare lurer på hvor romatisk og flørtende en fyr er når han svare på et spørmål om hverdagen på følgende måte.

Du kan lese om meg på min webside for firmaet jeg jobber for......

Stillig.....???

Synes jeg kjenner det på kropp og sjel :-) Noen som føler det samme ?

Vet at dette ikke er noe nytt tema... Det er likevel en gjenganger at damer blir dypt såret og frustrert over at menn ikke gir lyd fra seg etter at damer har skrevet en melding og at de dermed forventer svar.
Er selv dame, en kjenner jeg blir lettere frustrert over at enkelte damer er så svake og hårsåre at dette medfører dårlig humør hos den berørte, som igjen går utover venner og familie, som i utgangspunktet bare vil en vel.
Kjenner jeg for min del har fått nok av egosentrisk syting og klaging over alt og ingenting,og at det ofte kan være de samme personene som øser ut av seg hvilke ting de sliter med i livet- og som en høflighetsfrase kjapt spør hvordan det går med deg- selv om en merker at fokuset IKKE er på deg når du prøver å gi et svar... Synd enkelte ikke evner å se seg selv oppi det hele og faktisk gjør slik at folk til slutt for nok av den massive egosentriske sutringen. Hvem har da ikke noe å klage over?? Forskjellen er vel at enkelte ikke klarer å legge bånd på seg og også evne å gå ut over seg selv og faktisk kunne oppriktig bry seg om sine medmennesker... Konklusjonen er at en må gi og ta i et vennskap- hvis ikke dør det før eller siden ut...

Har truffet noen damer her på sukker som tydeligvis skammer seg over sin egen kropp. Det ser jeg når vi kommer på tomannshånd, da skal lyset av og hun sniker seg under dynene mens jeg ikke ser den veien. Spørsmålet er hvis de føler seg usikre eller skamfulle av kroppen sin, hvorfor gjør de ikke noe med det da? Hvorfor ikke trimme bort den slappe magen eller stramme opp rompemusklene, eller hva det nå er de er så flaue over? Har de tenkt å la kroppen stå i veien for god sex resten av livet? Er det det de vil servere en partner?

http://styrkecoach.no/markloft-gjor-dette-for-korrekt-teknikk-og-hva-er-det-jim- carrey-som-er-pa-besok/

sjøl hater jeg markløft, men det var genial måte å undervise riktig trening :p
Flira godt innimellom

Jeg bare lurer på om det er noe spesielt dere blir "skremt" av når dere er innom en profil. Dere likte bilde nok til å trykke dere inn, men hva gjør at dere går videre til neste uten interessen for å sende en melding... Nå tenker jeg helst på teksten, for er det en dårlig match, så er jo forklaringen lett.

Kanskje jeg kan fange opp noen tips, for jeg er jo veldig hyggelig da ;-) Men får det visst ikke helt frem føler jeg, tror jeg skremmer litt men syns det er så vanskelig å beskrive meg selv og den jeg søker etter.

Er vel gjerne litt skremt fra mitt forrige forhold der hans liv dreide seg først og fremst om fotballen. Føler ikke for å være kravstor, men vil for alt i verden unngå en det ikke er tak i. Jeg blir rastløs og irritert av tomme løfter (som skjer oftere enn at det faktisk skjer noe).

Beklager om dette har vært skrevet om tusen ganger før ;-)

Etter findusskandalen med hestekjøtt er det dukket opp et reklameskilt om nystekte fiskekaker her i byen! På skiltet står "NYSTEKTE FISKEKAKER UTEN sjøHEST" og smaker som ordentlige gode fiskekaker altså!!

God natt apekatter!

mnja, hm. øh. hm.. må eg sei mer? :l

mann høyt i tjueårene, elendig selvtillit. Alltid følt noe har stått i veien for meg, veldig mye kviser, klønethet og dårlig sosial på noen ting gjennom store deler av oppveksten, aldri vært i forhold. Har rett og slett havnet i en dårlig sirkel føler jeg. Får ikke dame av å ikke ha selvtillit, og får ikke selvtillit me damene uten å få bra feedback fra damer.(ja, vet det høres ut som dårlige unnskyldninger)

noen som har noen bra tips? (ja, jeg har en litt dårlig kveld, sukker har vært dødt i innboksen i ukesvis nå.... bare grønt i innboksen så langt øyet kan se)

Jeg har snart vært medlem her i fire måneder nå og tenker at det holder. Ser jo at mange har vært her inne i flere år, men jeg er nok ikke så tålmodig. Tanken med å melde seg inn her var jo nettopp å komme i kontakt med andre, bli litt kjent og treffes. Men jeg tror mange trives for godt her inne, eller tenker at kanskje dukker det opp en som er bedre hvis jeg venter en dag til.

For min del er det bare hyggelig å treffe nye mennesker uansett om det blir den store kjærligheten eller ikke. Hvis jeg snakker med en mann over noen dager, jeg liker det jeg ser og vi har en del felles interesser og holdninger, hvorfor ikke bare møtes ? Er det så big deal om det ikke er det helt store ? Da går vi jo bare videre, men kanskje det var et hyggelig treff uansett ?

Dette har sikkert vært tatt opp mange ganger før, men vil gjerne høre hva dere syns ?

Jeg vil nok heller komme meg ut i vårsola så får jeg heller være litt flinkere til å ta kontakt med de jeg treffer der ute:)

Jeg er ca 30 år, men har ikke noe brennende ønske om å få barn. Jeg utelukker ikke helt at den riktige mannen kan gi meg lyst på barn, men per nå har jeg ikke det. Har derfor svart ganske lunkent på barn/når barn.

Jeg vil tro at det finnes noen menn på min alder som heller ikke har veldig lyst på barn, men de viser seg å være vanskelige å finne. Når jeg titter innom menn i passende alder er barnebladet så godt som alltid knallrødt.
Så da er spørsmålet er det fordi:
A) de aller fleste menn faktisk gjerne vil ha barn?
B) de vil unngå røde blad hos flertallet av damene her?

Opplys meg.

Fikk spørsmål av naboen om jeg samlet på frimerker? Han gjør det og er pensjonist nå... Lurer på om det er utdøende rase nå?

Etter å ha prøvd meg litt på nettdating siste året har jeg gjort meg noen tanker om dette fenomenet.
Jeg er da av typen hokjønn og passert midtveis i livet, og det å skulle være på sjekkeren igjen etter 30 år er ikke bare bare.
Når jeg første gang lagde profil var det med skrekkblandet fryd. Skummelt, men spennende samtidig. Man har jo også et håp om å finne kjærligheten med stor K for i følge reklamen så skal jo det være fullt mulig på fora som dette.

Etter diverse chatting og noen dater kan jeg summere det opp som følger:
Jeg sitter fortsatt her aleine, noen erfaringer rikere og venter fortsatt på at prins charming skal komme ridende på sin hvite hest, noe jeg tror han kanskje ikke gjør via nettet;-)

Og så har jeg noen innspill sett ut fra mitt ståsted (sikkert noen som er uenig):

-Vær ærlig på profilen – sannheten kommer for en dag uansett

-«Naken»-bilder på profilen er turn-off. Har du en kropp du er stolt av så vent til en passende anledning. Den kommer før eller senere og litt må man jo kunne overlate til fantasien.

-Ikke svar med korte setninger, type ja og nei, vis interesse.

-Avstand er ingen hindring, bare en utfordring, tør å satse.

-Står det at jeg er interessert i menn +- 5 år min alder så betyr det at jeg ikke ønsker kontakt med menn som er 10-20 år eldre (ikke yngre heller, men det er jo bare smigrende om de tar kontakt)

-Intet bilde – ingen svar

Lykke til med jakta folkens! Jeg derimot, finner meg nok andre jaktmarker snart;-)

Har du noen gang vært utro?
Isåfall, hvorfor??
Var det forelskelse i en annen, eller bare for det sexuelle?

Halløjsa.

En dansker som er kommet til Oslo. Men kender desværre ingen i byen. Hvor møder man nye mennesker i Oslo.

Er tømrer og dyrker en masse sport

Vh. Mick Dyreholt

Endelig melding i innboksen. Jeg er litt usikker på hva meningen er...

"hei hvordan er det du gjør i dag, og jeg håper du gjør det bra forresten jeg er ny på dette datingside og er veldig interessert i deg så mye, så jeg bestemte meg for å forlate min e-postadresse .... msn ....?????_????@live.com slik at du kan bruke til å sende meg mail så skal jeg svare deg tilbake med bildene mine?"

Pcen min begynner å bli treg, er det noen som har gode tips eller vet om noe bra programvare som rydder opp?

Hva håper du jeg serverer, og hva er det du absolutt ikke vil ha?

Etter å ha veid for å imot i månedsvis har jeg å barna tatt et valg.
Vi flytter :)
Så i løpet av sommeren forlater vi kalde nord til fordel for Østlandet.
Skremmende men samtidig en fantastisk følelse..

Er det noen som vet hvordan den fungerer, når jeg lagrer et søk lagrer jeg treffa jeg får eller lagrer jeg søkekriteriene....sånn at søket utføres på nytt hver gang jeg går inpå det?

Her er en problemstilling for dere. Du sitter og blar i profiler og med ett ser du drømmemannen/dama! Han/hun bor i nærheten og er så pen at du bare må ha han/henne...men så. Du fortsetter å lese resten av profilen og serat dere ikke matcher på noen områder. Du har høy utdanning og tjener godt, han/hun har ikke noen utdanning og jobber som renholder (ikke et vondt ord om renholdere).
Du liker å trene men han/hun er anti treningsaktivist og liker å drikke kaffien med sugerør.
Kort sagt, lista over punkter dere ikke matcher er lang! hva gjør du?
Hvis du synes jeg er streng så kan dere heller tilpasse kriteriene litegrann, men husk at utgangspunktet er at matchen skal være dårlig!

Hei!

Trenger ferietips til meg og gutta mine (10 og 15 år)!

Jeg er rastløs, og jeg har ikke hunden med når jeg er på jobbreise. Noen som har lyst til å gå en tur, litt kjedelig å gå alene og er alltids koselig å bli kjent med nye mennesker.

Noen justeringer ift den andre tråden med samme navn.

Som "nøytral forsker" har jeg fundert litt over diverse fenomen. Kun kvinner som kan svare på dette. Evt så kan menn komme med kommentarer. Her er en situasjon du høyst trolig har erfart:

Du kikker over et utvalg profiler, og kommer over en du besøker flere ganger. Men du er litt avventende, og tar ikke kontakt. Hvorfor tar du ikke kontakt?

Hypotese 1: du er definitivt interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men er redd for direkte eller indirekte avvisning, og feiger ut.
Hypotese 2: du er interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men vet at det er mange andre spennende menn der ute.
Hypotese 3: du er interessert, titter innom noen ganger for å vise interesse, men liker tanken på at mannen tar initiativ.
Hypotese 4: du liker å leke.
Hypotese 5: du er ikke veldig interessert, men har likevel en trang til å titte innom.

Hvilken hypotese praktiserer du?

Scenario: Du som kvinne skriver til meg, men får aldri svar tilbake. Jeg har kanskje besøkt profilen din før, og fortsetter å besøke den selv om jeg aldri svarer deg.

Problem: Du blir frustrert og lei deg.

Forklaring: Jeg vil ikke skrive med deg fordi jeg skjønner allerede nå at det ikke er sjans i havet for at vi passer sammen. Her følger de mest vanlige årsakene til det, i prioritert rekkefølge:

1) Profilteksten din -- den avslører noe om deg som får meg til å styre unna (f.eks at du har tenkt å reise til India for å bade i Ganges, bo et år i Sierra Leone, eller noe annet tilsvarende imponerende lite gjennomtenkt.)
2) Profilbildet ditt harmoniserer ikke med hvordan du egentlig ser ut (sammenlignet med bildene i albumet)
3) Bildene i albumet avslører noe om deg -- f.eks at du kler deg som en uteligger.
3) Du er ikke fin nok
4) Brevet du sendte var såpass egosentrisk og selvsentrert at jeg nesten må melde meg inn i Redd Barna bare for å balansere ut opplevelsen av egoet ditt (forbausende mange som ryker ut på det her)

Men hva pokker -- hvorfor er jeg ikke ærlig og svarer nettopp dette da?

1) Fordi i 99% av tilfellene får jeg akkedering/kverulering til svar. Gidder ikke.

Ok!!! Så hvorfor fortsetter du da å besøke profilen min, ditt løgneraktige mannssvin?

1) Fordi du bytter profilbilde en gang i uka, og hver gang til noe like forbanna ugjenkjennelig (se forøvrig punkt 2 i den første listen).

Alternativet er at jeg blokkerer deg, men det synes jeg er frekt.

Med vennlig hilsen,
Opplsysningskontoret for that's life.

(Bytt gjerne om på han/hun i dette innlegget, dette funker sikkert like bra begge veier)

Nei nå skulle jeg gjerne hatt noen som bare kom å "tok" meg som sin. Som så meg for den jeg var, og kunne være litt sjef :P
Har rigget til endel, men hva er det å ruge på alene!!!! Det er da så innmari vanskelig å finne seg en partner, og nettdating gjør det ikke mindre frustrerende i lengden :P Burde kanskje tatt meg en pause, men vanskelig å la være også, når man føler så sterkt at det er nogen som mangler :)

Nå er jeg egentlig luta lei av alle som tror at det hjelper på å gå på "dating","coaching", og andre "approaching"-kurs.... og lar dere selv lure ved å betale mange tusen kroner for dette tullet. Jeg skal si dere en ting: Det hjelper ikke på noen måte:) Bare vær dere SELV, og om personen dere dater ikke liker deg for den du er, så går man videre til man finner en som liker deg, så jævla enkelt er det.
Og jeg synes ikke synd på de som tror det hjelper å bli lurt av "coacher" på byen. :)

Etter en meget fin dag i Oslo idag, kjenner jeg at jeg virkelig fortjener en iskald øl.. så skål! kjære alle store og små, snille og slemme, pene og stygge, single og gifte,hvite og svarte, gamle og unge, skål!

Avtalte date med en fra sukker på tirsdag. Vi skulle møtes i dag, bestemt sted og klokkeslett.
Men har ikke hørt noe fra han siden tirsdag. Sendte en melding i går for å bekrefte avtalen, men han har ikke lest den eller vært pålogget.
Litt i tvil. Hva gjør jeg? Er et stykke å reise for meg, og veldig kjedelig med en bomtur.

Som "nøytral forsker" har jeg fundert litt over diverse fenomen. Kun kvinner som kan svare på dette. Evt så kan menn komme med kommentarer. Her er en situasjon du høyst trolig har erfart:

Du kikker over et utvalg profiler, og kommer over en som skiller seg ut i mengden. Men du er litt avventende, og tar ikke kontakt. Det du gjør er derimot å besøke profilen hyppig, du viser interesse, men er fortsatt avventende ift kontakt.
Hvorfor tar du ikke kontakt?

Hypotese 1: du er definitivt interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men er redd for direkte eller indirekte avvisning, og feiger ut.
Hypotese 2: du er interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men vet at det er mange andre spennende menn der ute.
Hypotese 3: du er interessert, titter innom noen ganger for å vise interesse, men liker tanken på at mannen tar initiativ.
Hypotese 4: du liker å leke.
Hypotese 5: du er ikke veldig interessert, men har likevel en trang til å titte innom.

Hvilken hypotese praktiserer du?

Inspirert av en mindre vellykket tråd tidligere denne uken, her er da spørsmålet om du ville datet personen over deg?
Jeg avstår fra å være førstemann.

Hvor stor er sannsynligheten for å lykkes med nettdating når personen bor 100 mil lenger nord og har en liten gutt på 3,5 år?

I går var jeg på date med jente jeg skrev siste uka frem og tilbake. Daten var ganske grei og i steden for å ta en espresso (drikke fort hvis det er helt jævlig) tok jeg kaffe latte og litt vin etterhvert. Ble hyggelig stemning og alt var bare fint. I dag våknet jeg med en skummel rar følelse! Jeg ble redd for å gå i et forhold faktisk! Ble redd for å slippe følelser frem og sendte melding til daten at dessverre ting ble ikke som ønsket og at jeg ønsker ikke å lure eller såre hun... Damen ble selvfølgelig blitt lei seg, for hun trodde det var kjemi og greier og håpet virkelig det kunne vært noe...
Føler meg litt slem, men det var jo tross alt en date... Man må jo sjekke om det er noe tiltrekningskrefter...

Det er så drita kjedelig å handle alene at jeg knapt nok har ord for det. Som jeg ser det har jeg to alternativer

1. Benytt pensjonisttjenesten ring og få varene levert hjem
2. Gå til anskaffelse av et menneskelig vedheng, en kjæreste

Alt. 1 utgår egentlig. det er litt for sløvt.. Dessuten kunne et slikt alt. 2-vedheng blitt øverste leder for støvsuging og trappevask. Støvsugersjefen. Det høres fint ut.
-
Vel - med å skrive denne tråden oppnådde jeg ihvertfall å utsette handlingen litt, og dét er jo strålende!

Når du får melding fra gifte menn som ønsker seg en elskerinne fordi de ikke får nok av sin partner gjør du...................................... Og du har satt" ønsker forhold eller flørt som kan utvikle seg". De som har satt" kort flørt" kan la være å svare. Tråden er merket grønn:)

1. Melder han som ufin.

2. Melder han som falsk.

3. Blokkerer.

4. Svarer nei takk og blokkerer.

5. Takker nei, og gjør ikke noe mer.

6.Takker ja.

7. Foretar deg ikke noe.

8. Annet........

Flere som nyter sola? Etter å ha vært veldig flink å ryddet og vasket leligheten etter en mnd rot ... Mangler rydde og vaskegenet så her er det skippertak som gjelder.... Så er denne kroppen emigrert ut på verandaen og nyter det som må være minst 20 grader i sola:)) livet er godt , søster skal komme over og dele en flaske vin, barnefri til i morgen .. Og kanskje tur ut i Drammen senere i kveld... Mm ja livet er godt... Hvordan har dere det denne lørdagen ? Håper dere har det like bra eller kanskje enda bedre?

Ønsker alle som er innom og leser på forumet, og de som skriver der også, en riktig god helg :o)

Aaaah hvor er du min Romeo!?!

En som skal servere meg frokost i senga med en rose og dagsavisa <-<-<-<---@
En som skal forstå at tårene kan trille når jeg hører på Maria Callas <3
En som skal vente med meg på nydelig solnedgang på Santorini eller Ibiza <3
En som skal legge et kjærlighetsdikt under puten min når jeg sover <3
En som skal nyte idylliske lavendelfelt i Provence med meg <3

Det er lov å drømme seg litt bort i denne tråden ;-)