Sukkerforum

Hvis du ikke fornyer ditt ab. får du iallefall ikke svar, selv om du har dager igjen !

jeg har dyssleksi. er dette skremende for folk viss de tenker forhold med meg?

Jeg er ny her,hvordan skriver man på forumet ?

hvordan sletter man profilen sin?

Tror ikke NSA har bakdør hit.

Hvor mange er det her på sukker som virkelig søker en kjæreste? Føler mange har profil her av andre årsaker.

Lurer på hvorfor jeg BARE får mail fra falske profiler ! ? :(

Er det sukkerred, som sender ut for at vi som aldri får svar/mail fra normale personer skal tro at noen er interresert i oss ?

Gud bedre, det var helt riktig nå :-)

http://www.hegnar.no/kvinner/article731561.ece
Så da vet vi det, vi som aldri får et forhold til å fungere mer enn 5 dater.

E d nån andre her inne som liker å dra på bilferie rundtomkring? :)

Verdt å tenke på

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym (-;

"Over and over again, we lose site of what is important and
what isn't. We crave things over which we have no control, and
not satisfied by the things within our control. We need to
regularly stop and take stock; to sit down and determine
within ourselves which things are worth valuing and which
things are not."

-- Epictetus

Etter en stund på sukker har jeg ikke hatt mye respons og lurer på hva man egentlig må ha/gjøre for å få svar og meldinger fra damene her inne. Jeg vet det er mange "posers" her inne som bare liker oppmerksomhet. Det er selvfølgelig patetisk og trist å måtte kaste bort andre menneskers tid for å føle seg bedre, men det er nå bare sånn det er. Men det er mange seriøse menn og damer på sukker. Hvordan får man egentlig kontakt med dem? Ja, jeg sender meldinger og jeg legger ut profilen. Men hva mer kan en kar gjøre?

Så jeg starter denne tråden i håp om at noen der ute med litt erfaring med sukker eller andre online dating sider som kan gi noen råd til fellesskapet og meg.

(Det er også en gylden anledning til å reklamere litt på mine egne veier) ;~}

Hører at det står på profilen min at jeg har barnet, hvilket jeg ikke har. Går jeg inn på profilen min selv så står det at jeg ikke har barn. Tydeligvis en feil her. Noen som har samme problemet?

Leste i en mail at sukker nå åpenbart har startet flyselskap og skal eksportere medlemmene til Kroatia i juli.
Har aldri deltatt på noen av disse arrangementene før. Hva tror dere, er det noe å satse på for en som har litt for mange ferieuker nå i sommer? Og hvordan er vanligvis kjønnsfordelingen, overvekt av gutter eller jenter?

Satt å tenkte litt over hvor mange jeg hadde truffet her og ble jeg nyfiken på hvor mange dater dere har värt på via sukker?
Skriv mann/kvinne og alder: x(antall dater)

Jeg har tenkt litt på det her. Mesteparten av tiden jeg er hjemme sitter jeg på pc'en. Hører på musikk, film/tv i bakgrunn osv. Sovner av og til med PC'en på, eller bare lar den være på når jeg går ut og glemmer å lukke browsern osv. Da er i tillegg de aktive stedene på nett jeg er på i bakgrunn. Kan det virke som om at jeg er altfor mye på Sukker? Hva ville du tenkt hvis en du snakket med ofte var ''online'' på Sukker?

Hmmm...

Siste svar sø. 9 juni 2013 23:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann34

Her var det virkelig dødt...

Så mange flotte damer,men ingen som er interessert i kjekke meg..?

Selv på vestlandet har solen klart å kjempe seg forbi skyene, så nå er det bare til å nyte varmen og en tur innom mikkelparkeren på veien hjem til regnbyen :-P

Hva gjør dere på idag da ?

Noen som kunne tenke seg og vært med til Ullared i sommer?Aldri vært der...:)Hadde jo vært kjekt med selskap...kanskje ei jente som vil?:)

Det blir en rolig helg hos meg med tur i marka, grlling, solbading.

Ingen festing og dansing denne gangen, lader batterier for neste helg :-)

Noen i Grenland som kunne tenke seg å være med på en liten motorsykkeltur på søndag? Kaffe og is i helgeroa for eksempel?

Send meg en melding om du har lyst :)

En oslokvinne på 49 snakka med meg i 2012. Hun har tidligere chattet med meg på msn, men aldri vist sitt ansikt, aldri sagt sitt rette navn så jeg kutta kontakten.

Nå sendte hun meg en lenke. Jeg åpnet lenken og ser rett inn i stua hennes der hun sprader naken rundt med et håndkle rundt rumpa og brystet.

Hun støvsuger. En stund ser jeg hennes ansikt, og hun ser ut til å være nærmere 59 enn 49. Det forklarer nok anonymiteten. jeg titter litt til, men når håndkleet faller av og hun åpenbarer...sett bakfra..så fortsetter jeg tittinga.

Jeg sitter her med barna i stua foran PC. Er positivt overrasket av hva folk lenker opp...hvor mange lar hun titte på seg slik??

Spotify kom med at Justin Bieber var musikken for meg....

Ser at det er endel damer her som syter over at menn av og til søker damer som er 10 år yngre enn seg.

Jeg er 34 og kan faktisk finne på å se på profilen til noen på 24. Der ser jeg at de ofte søker menn som er opptil 10 år eldre enn seg selv også.
Jeg har ikke barn og ønsker å stifte min egen familie,uten "bonusbarn" Da er sjangsen større for å finne ei barnløs dame på 24-34 enn ei på 34-44.

Så hva er så galt og grisete med det hvis man kanskje kan ha det fint sammen?

Ike ta alt så seriøst og ha det litt kjekt heller :)

Kjedeligste dagen på lenge ..

sprell :)

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

noen som vil finne på noe sprell i d fine været i vestfold? :)

Som den gamle grisen jeg er (36 år) foretrekker jeg yngre kvinner, aller helst 25-åringer. Men jeg ønsker ikke å kaste bort tiden min, så foretrukket alder bør stå på førstesiden i søkeresultatene (slik de f.eks. gjør det på Møteplassen), slik at jeg slipper å klikke meg inn på hver enkelt profil for å finne dette ut.

Samtidig slipper 25-åringene som ikke foretrekker 36-åringer, å bli belemret med en gammel gris som meg på sin "Sist besøkende"-side.

Mvh. GG76

Det er jo ganske mange sutretråder om at det er umulig å få respons, og at det blir for få dates, og masse tåpelige ideer om opplegg som kunne føre til at det ble flere dater.

De som stadig vekk kommer med alskens idéer om opplegg og ordninger som hadde ført til at det ble flere dates mellom sukkerbrukere, er som oftest menn, og er, uten unntak, dem som stiller svakere på markedet.

I stedet for masse vidløftig tankespinn om hva andre burde gjøre og hva sukker burde gjøre for å få i stand flere dates, så burde kanskje disse brukerene gå litt mer i seg selv. Dersom man ikke stiller svakt på markedet, så blir man plutselig ikke opptatt av hvordan det kan bli lagt til rette for flere dates, fordi det ikke lenger er et problem man har.

Det er mange på forumet og generelt som med fordel kunne vurdert å endre kosthold/trene, kanskje får en venn til å ta et bra bilde av dem med ordentlig kamera i stedet for å knipse med mobilkameraet i speilet på dass, tenke litt mer gjennom profilteksten sin, etc.

Å klage på utseendefokus her er uendelig dumt - det endrer ingenting. ALLE har preferanser mht. utseende, og de som er penest får velge videst. Det må bare de mindre heldige innfinne seg med, for det kommer ikke til å forandre seg. Men selv om man helt klart ikke er i toppsjiktet mht utseende, så er ikke det noen grunn til å drite helt i den visuelle presentasjonen av seg selv. Mange av de mannsprofilene jeg har sett, synder grovt på dette punktet. Du er helt sikkert en godgutt, men kan du klandre damene som besøker for at de blir avtent av å se en ustelt blautfeiting i blass t-skjorte og sliten joggebukse med bernaiseflekker på?

Er det flere der ute som ligger slakta på sofaen med oppblåst mage og smuler på bryste/kassa?

God lørdagskveld! :-D

I går 08:42

Hud mot hud. Deilige, lange netter med varme følsome hender og varme munner, hvor jeg forstår hvordan det er å ta føringen uten å bli dominerende. Jeg ønsker ikke å underkaste deg - men å gi deg nytelse. Du vil du føle sterke gode varme følsomme hender som tar på deg akkurat slik du vil bli tatt på. Du savner den gode samtalen som gir deg mer enn tomme ord. Du savner en som kan se din kvinnelighet, en du kan stole på, en som er bare din. En som bringer deg til de store høyder, hvorfra du egentlig aldri har lyst til å falle, men når du allikevel gjør det, er det bare for å oppdage at du blir fanget av sterke armer som atter bringer deg opp. Er opptatt av jenta skal ha det godt og ikke bare tenke på meg selv, gutter kommer jo fort og er kanskje fornøyd, når de har fått sitt og tenker ikke på at jenta trenger mer tid, for å bli kåt. Det kan gjøre vondt for dere, siden dere ikke er våte nok, når han holder på med sitt og har det bra, men dere sier jo ikke noe om det og bare later som det er godt, for dere håper vel at han skal være god mot dere etterpå. Men neida, han gjør ikke noe, for han regner med at du hadde det bra. Du blir så skuffet og lei deg og føler deg brukt. Slik er ikke jeg, jeg hører de ordene som ikke blir sagt og skjønner fort om du ikke har det bra og da holder jeg rundt deg og visker forsiktig inn i ørene dine om at vi gjør et nytt forsøk og prøver igjen, noe du er så glad for, for da ser du at jeg bryr meg om deg og da slapper du av med engang, og da er det ei jente som får ting til å fungere, tenk bare noen ord, er nok til å få deg til å ha det bra, det er så viktig med kommunikasjon. Jeg er en som flink til å bruke fine vorspiel, starte med å spise god mat og drikke til, snakke åpenet om det meste, hverdagslige ting, følelser, kos og kjærtegn, slik at kroppen og tankene dine blir klare, da kan du fantasere og bli kåt, kjenne at det kribler i hele kroppen din. Etter at vi har pratet og spist oss ferdig, finner vi ut, at vi skal utforske kroppene våres med nakenhud og føle på hverandre, slik at du får nupprer over hele kroppen, massere oss med glatt olje og nyte glattheten i huden våres, mens jeg kjæler brystene og fi de, når jeg er ferdig med deg, føler du på min glatte kropp, du føler på mine muskløse armer, mens du ser hvordan ku min vokser mer og mer, da beveger du hendene dine nedover ditt og tar tak i den og koser deg. Dette er altså min start for å få en fin kosekveld. Desserten, med orgasmen kommer like etter. Er

Var på en kaffedate og praten gikk løst og fint. Egentlig veldig hyggelig synes jeg. Og utpå kvelden sendte jeg en hyggelig tilbakemelding. Men da var det tyst. Intet ord tilbake...

Jaja, får håpe det ikke er så mange av slike her inne!

Flere som skal ut i Lillestrøm i kveld? Vi er 8 jenter som skal :)

Jeg kommer opprinnelig fra Nordmøre. Der har vi noe som vi kaller "senjamat". Sengemat var mat som kvinner fikk etter at de hadde født. Nabokoner, slektninger og andre kvinner kom til dem med god og næringsrik kost. Vanlig sengemat har vært rømmegrøt, sosekjøtt eller andre kjøttretter, kaffe og kaker. Ideen bak sengematen var å hjelpe kvinnen til å komme til krefter etter fødselen, slik at hun kunne ha melk til barnet. I dag er grøten byttet ut med pakker til barn og mor.
Sengamaten som var vanlig var "græt o bakels" Søt grøt med sukker og kanel og vafler.

Kom over en spennende profiltekst fra en flott jente som jeg føler bør deles:

"Jeg er avslappet og meget intelligent, sosial og jordnær. Han liker å tilbringe natten i å se på TV.
Hardtarbeidende og veldig omsorgsfull, frokost på sengen til kjæresten min. Du trenger ikke å gå å prøve meg og se selv. "

Google translate blir stadig bedre :)

Er det slik at vi automatisk går utifra at personer med profil på ett annet språk enn norsk automatisk er fake??

Jeg hadde nettopp "besøk" av ei jente på profilen min, og når jeg sjekket opp så var det en profil uten mye innhold, men med album. Hun var ikke av disse som står at de er 40 og har modellbilder som kunne sagt at man var 20, men ei helt normal jente i begynnelsen av 30-åra bosatt i Oslo ifølge profilen.

Så gikk det noen få minutter så kom det melding fra henne. Men når jeg åpnet meldingen for å lese, så var allerede profilen sperret med mistanke om at den var falsk. Meldingen jeg fikk fra henne var ikke av disse åpenbare falske, hvor det er skrevet på google-engelsk og med ønske om å få svar på e-post. Denne var skrevet på engelsk også, men virket tydelig at personen i det minste kunne engelsk, hun hadde lagt merke til ting i profilen min, og selv om det var noen klisjeer der, så var det ikke slik at jeg automatisk tenkte fake profil.. Nå var hun forsåvidt kanskje ikke helt min type heller, men tanken slo meg.

Er det slik at vi automatisk går utifra at dersom du ikke skriver på norsk så er du fake??
Kan det ikke være at det er utlendinger bosatt i Norge, som kanskje ikke føler seg komfortabel nok enda til å skrive på norsk, men som genuint og ekte leter etter noen på slike datingsider?
Nå kan det jo godt være at denne profilen var fake, ikke vet jeg. Men den slo meg ikke som en av disse som åpenbart er fake.

Hvor lenge bør folket i naboblokka få ha karaokefesten/nachet sitt før man kan si fra? De har holdt på i noen timer nå. Holder på å bli gal! Føler meg 100 år gammel, men jeg vil bare SOVE! *humpf*

Jeg har en litt perifer venninne som skal gifte seg i morgen.
Var inne og browset litt på menn fra Østfold og der fant jeg den kommende brudgommen gitt, med grønn prikk som altså tilsier at han er inne akkurat nå.....
Burde ikke han ha annet å gjøre en å sitte å sjekke ut profilbilder på fremmede damer kvelden før han skal gifte seg?
Skeptisk..... :(

Jeg har vært medlem her og med supertillegget nå i en og halv måned, men ennå ikke fått noen førstemelding fra noen. Er det normalt?

Jeg har også sendt meldinger til 60 jenter, og halvveis avtalt møte med fire av, men alle har trukket seg før det faktisk har skjedd. Så jeg har ennå ikke møtt noen i virkeligheten. Er det normalt da? :/

Jeg er i begynnelsen av 20-årene.

Da er det kanskje på sin plass å rett og slett ta turen til vognen, finne horisontalen, kose seg med øl, kanskje slenge kanoen utpå sjøen og bare drive med strømmen?
Ja tror jaggu jeg skal gjøre det gitt!!
Hva spennende skal dere gjøre i helgen da?
Forresten! God helg!!

Flere som får en dårlig følelse når tilsynelatende drømmemannen, engelsktalende og et veldig flott bilde og et velformulert brev skriver han for tiden er stasjonert i Afganistan....da er det dårlig nytt. Scam scam scam.

Hadde eksamen i barne- og ungdomsarbeiderfaget i dag.

Flere her som hadde eksamen?

Føler egentlig det er en like bra tråd som en del andre på forumet for tiden.

Her er det i alle fall lov til å dele det man har lyst til å dele......avsporinger er velkommen! :-)

"A good man can make you feel sexy, strong and able to take on the world... oh sorry... thats wine... wine does that..."

Jeg sender stadig vekk meldinger til menn som har bra profiler og er interessante. Stort sett får jeg ikke svar. Jeg har ingen problemer med å respektere at jeg er helt uinteressant, men meldingen min er høflig og inneholder gjerne et kompliment for et eller annet. Jeg sender aldri en standard melding... Hvorfor ikke svare? Jeg er vant til å si takk hvis jeg får et kompliment...

Hva er de generelle holdningene i forhold til dette? Hvis man ikke er interessert, er det da bedre å ikke svare? Eller er det flere som setter pris på en takk og et høflig avslag?

Jeg klager ikke med denne tråden:) Jeg bare lurer på om jeg tenker helt galt...

Pasa mucho , pasa poco o pasa nada ?

hei til alle, chattet med en fin dame, begge virket å være interissert, så vi bestemte oss å møte for kaffe, da jeg ga henne mobil nummeret mitt, fikk jeg melding på chatt at hun googlet navnet mitt og jeg virka altfor bad boy for henne så hun "dessverre" måtte avlyse avtalen vår, jeg fikk ikke svart en gang fordi hun blokkerte meg. Bortsett fra å ha en liten firma, jobbe i utelivs bransjen, og ex proff i 2 spotsgrener så var det ikke mye bad boy greier der, og jeg er en seriøs fyr so er her å finne forhold, ærlig, direkte og trofast. til gutta:bir dere dømt å være BAD når du ikke er det? til damene: hvorfor dømme fra et bilde? (ikke pga stygg hehe men pga ser slem ut)

absolutte krav?

Siste svar fr. 7 juni 2013 10:31 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Bare lurte litt på hvor mange av dere som benytter dere av absolutte krav? og hva har dere det på i tilfelle?

Hvor ofte sender DU førstegangsmelding til noen du synes er interessant? Gjør du det i det hele tatt?

Bare lurte på...om det er noen lettsukrede og (kanskje litt mer) idealistiske forumfolk som har tenkt seg på filmvisningen av "Do the math" i Oslo neste fredag?

---> https://www.facebook.com/events/115697255304042/

Sitat fra facebook-siden:
"Do the Math er en helt ny film fra 350.org-teamet om den voksende grasrotbevegelsen i USA og resten av verden som kjemper mot en gallopperende klimakrise og den fossile industrien som setter profitt foran alt annet!
Bakgrunnsteppet for "Do the Math" er alvorlig og dystert, men filmen er samtidig fyllt av et sterkt håp og en tro på at vi mennesker i felleskap kan utfordre dagens status quo og sammen skape en levedyktig fremtid på jordkloden vår"

Fredag 7. juni kl. 19-21 på Sagene Samfunnshus. Gratis inngang.

Etterpå kunne man jo løse verdens(klima)problemer sammen over en flaske (øko)rødvin eller to på en eller annen koselig pub, hvis man hadde lyst... ;)