Sukkerforum

Hvorfor er Vålerenga hele norges fotb.lag ?
Hvorfor elsker alle bergensere Vålerenga mer enn de gjør med "brann" ??
Hvorfor er Enga mer populært enn bart i trøndelag ??

Nei det er ett av universitetets mysterium...... :)

Noen som har noe erfaring med cuckolding her inne? Kunne tenkt meg ei jente som er åpen for det, men de fleste vet vel ikke engang hva det er.

Feil i systemet..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Per

Er det andre enn meg som får feilmelding når man blar igjennom sidene?

Det står at siden ikke finnes når jeg skal fra side 1 til side 2 på søket

Simple?

Siste svar fr. 15 feb. 2013 20:35 (73 svar)
Skjult ID med pseudonym kvinne.

Pen,flott kvinne som har fikset det meste her i verden-har nå blitt totalt forvirra etter et år på nett...

Skjønner rett og slett ikke kodene lenger-er alle bare ute etter sex?

Tenkte jeg skulle finne meg en flott mann å leve med noen år-men enten er de gift,outsidere, mindre intelligente eller bare på jakt
etter mus...hmm...Hvordan kan man gjøre dette enkelt?

Jeg trenger et saftig mannfolk, noen som kan hjelpe?

Lurer litt på hvorfor man legger inn bilder av barna sine på profilen man etablere?
Jeg ser den at barna er en stor del av en, men etter min mening så har de overhodet ikke noe i en profil på en "sjekkeside" og gjøre.
Det har noe med at man som foreldre må være sin rolle bevisst.

Hva tenker dere om dette?

Hva er best? Mange og lange rekker med friere, som du skaffer ved å pynte på deg selv og din egen profil......

Alle de som kommer fordi du fremstiller deg selv som en som er mere aktiv og mere interessert enn det som sant er.

Eller så være ærlig, legge deg selv frem som du er og satse på at den ene personene som er riktig for deg finner frem......

Jeg skal bare ha en kjæreste, så for meg er det best å være ærlig, legge med selv frem som jeg er.....for det kommer frem til slutt allikevel........ Vil jo ikke være noe annet enn med selv allikevel.....og er ikke det bra nok, vel da lever jeg heller alene, enn å selge meg selv inn som noe annet enn sannheten......

Hei dere,

De fleste menn opplevd meg som ei sterk kvinne,vet hva hun vil ha og har høy selvtillitt. Kan det være problemet for meg å finner en kjæreste?

Vil vite hva menn tenke,når det gjelder å blir kjent med ei dame som har litt ben i nesen,direkte i kommunikasjonen og høy sexlyst. Skremmer det dere menn?

Noen personer sier til meg,at jeg kommer ikke til å finne noen....om jeg da ikke blir litt mer "rundt" i kantene, men av erfaring så krante mitt tidliger forhold pågrunn av dårlig kommunikasjon og at jeg "mistet" selvtillitten min.

Ser ut til å treffe noen på min egen alder er steike umulig:( jeg er på flere nettsider, deriblant en utenlandsk en, og flertallet som tar kontakt med meg er 10-12 år yngre enn meg. Noen få eldre enn meg tar kontakt. Jeg er straks 40 år. Etter endeløse diskusjoner her om yngre gutter som tar kontakt med eldre kvinner så tenker jeg som de aller fleste at de er ute etter sex. Jeg opplever noe av det samme hvis jeg er ute på byen, de som tar kontakt er mye yngre enn meg. Selv om jeg vet at jeg ser litt yngre ut enn min alder, er det ikke særlig gøy når ingen rundt din egen alder ser ut til å vise deg noen form for interesse.

Jeg har nettopp avvist en kjekk ung herreman på 28 år. Han bedyrer at han ikke er ute etter kun sex. Han tok ikke opp tema, det var meg som bragte det på banen. Jeg har klarer ikke tro på det og ønsket han lykke til. Slik jeg gjør med alle sammen. Så blir jeg sittende å tenke, at okey, hvis dette er greia, kun yngre eller veldig mye eldre er de som tar kontakt ,ja da forblir jeg singel...Og kan like godt sjekke ut av Sukker og andre steder. Sjekket innboksen min, av de Siste 10 som har tatt kontakt med Meg er en over 60, en 47 og resten under 30!

Hva vil jeg med innlegget mitt.. en utblåsning, syns det er leit at jeg ikke finnes attraktiv for de på min egen alder...

Har du tilbrakt den på sukker eller i virkelighetens verden?

Jeg synes jeg stadig hører om menn og kvinner som har kjent hverandre i mange år, også plutselig blir kjærester. Er dette vanlig? Jeg har nå for min del alltid tenkt at hvis du som mann først havner i venneboksen, så forblir du i venneboksen. Og dessuten må jeg i tillegg tilføre at hvis en jente først har plassert meg i den venneboksen fordi hun heller vil satse på en annen eller bare ikke liker meg godt nok (når vi først møtes og blir kjent), ja da føler jeg vel at hun har hatt sin sjanse og gjort et valg, og jeg er ikke så hypp på å gi henne en ny sjanse kanskje flere år senere hvis hun skulle endre mening. Jeg har jo ikke lyst til å føle at hun bare tar seg til takke med meg fordi hun har blitt eldre og senker kravene, eller fordi det ikke fungerte med han (eller de) som hun likte bedre enn meg, og derfor vil prøve ut andre-, tredje- eller åttendevalget.

Dessuten, hvordan blir egentlig gamle venner sammen? Jeg prøver meg da ikke på venninner jeg har, selv hvis jeg synes de er søte, for når de en gang har gjort det klart at de bare ønsker vennskap så føler jeg at dette i så fall både vil være et tillitsbrudd og ganske sikkert ødelegge vennskapet. Og jenter tar jo stort sett aldri initiativ, annet enn kanskje små, uklare hint og signaler som fra en venn lett kan oversees eller bare tolkes som vennskap, så fra den kanten kan jeg jo ikke vente noe. Men andre her har kanskje andre erfaringer og meninger om dette? Jeg bare lurer.

Jomfru i nød

Siste svar fr. 15 feb. 2013 14:11 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Er det noen andre som ser på dette....??

Noe blir for dumt til å tro at det er sant og må være staget, men andre ting er jo faktisk moro! :)

Hvordan bruker dere blokkeringsfunksjonen her inne?

Ser mange skriver at de enten blir blokkert myeeller bruker blokker-knappen aktivt.

Selv har jeg til gode å bruke den, det betyr ikke at jeg ikke får mail eller besøk(Jeg får egentlig mer enn nok) - men har ennå ikke fått en "god grunn" til å bruke den.

Hvor er blokkeringsterskelen deres?

Hvorfor tror dere at noen velger å blokkere dere?

Veldig nysgjerrig på dette!

Seriøst.Har noen noengang her inne funnet en dame eller mann som er engelsktalende,og ikke fake,eller falsk,.men ekte,eller,ærlig som det sies.

ok damer, jeg er ledig igjen, det er bare å kaste seg over meg, dere pleier jo å komme ca fire i slengen etter noen uker der det er helt stille og null respons....?

De fleste amerikanske romantiske serier er basert på prinsippet om at vi alle har en «soulmate», og derfor går mange rundt å tror at det er nettopp slik det er. At vi ikke kan slå oss til ro med en partner før vi har funnet «den rette».

Men Ph.D. og forfatter av boken «The Soul Mate Myth: A 3-Step Program to Finding Real Love», Jean Cirillo sier til iVillage.com at det er nettopp dette som ødelegger for oss og forhindrer mange ifra å få en partner.

Hun kaller ideen om en «soulmate» en myte, og sier vi først vil finne kjærligheten om vi slutter å lete etter «den spesielle».

Men er det så feil å tro at det finnes en «soulmate» der ute?

Et kjapt spørsmål til både mannfolka og jentene her inne:

Hvilke fritidsaktiviteter/interesser synes dere er med på å gjøre en profil interessant?

Jeg må helt ærlig talt innrømme at jeg er drittlei hobbykokker og langrennsløpere. Det er ikke bare det at vi ikke nødvendigvis deler hobbyen, men det er ikke interesser som drar meg inn eller gjør meg nysgjerrig på hva han driver med.

Kjenner litt at jeg er der hvor en fyr som driver med lamaoppdrett er mer spennende enn en fyr som liker å ferdes i nordmarka. Dette til tross for at jeg har mer erfaring med(og trives med) nordmarka selv. Det er bare så trivielt. Kjedelig.

Jeg tenker også ofte at menn som har interesser de tør å gutse på med, som er utover det vanlige, er mer selvsikre og trygge. Da det krever litt mot for å legge så mye tid og energi(penger?) i noe som kanskje ikke Kari Nordmann forstår eller aksepterer. Det viser også at de er selvsikre og lidenskaplige.

Hva tenker dere om saken?

Har en liten hunch om at det er flere som har slike interesser, men som kanskje ikke tør legge de ut her? Noen tanker om det?

Og litt sånn på siden: Hvor aktive skal man ære på et område før man kan føre det opp som hobby/fritidsaktivitet/interesse her?

Ikke lenge til Valentines day nå!
Noen som har planlagt noen romantiske dater denne dagen da?

Kanskje det er noen som finner seg en hyggelig date her på forumet? ;)

Denne fikk jeg i dag..:) :

Ikke vær lei deg for at du ikke hadde en date på Valentinesdagen...

Du hadde ikke Aids på verdens Aidsdag heller !!! :)

Ja da ser jeg på profilen min at de har forandret års tallet..er ikke 44 lenger..men ett helt år eldre ..
Aldri tenkt så mye på at jeg blir eldre..men i dag så tror jeg det er første gang jeg tenker hjelp..snart 50.. Ja ja årene går..men føler meg
ikke noe eldere en for 10år siden.. Fått flere rynker og mere lærdom :-)

I dag på selve Valentinesday blir det alene kveld med hjemmelaget fiskesuppe med en god action film på tv, neste år blr det feiring med min kjære, gleder meg :)

Jeg har da "kun" vært her inne i et par måneder, men har fundert veldig på hvordan jeg skulle sile ut gutter/menn som ikke er på jakt etter noe langvarig. Det er mulig jeg er treig, men det gikk et lys opp for meg for to minutter siden..

Jeg har selv valgt "helst livet ut" eller hva nå det valget het da jeg svarte på de 70 spørsmålene varighet på forhold - og det er jo bare å se på matchtreet for p... Er bladet illrødt eller gusjeorange så er det bare å holde seg unna! :-D

Tralalala, tror jeg må ut på "profilbilde-shopping" igjen, bare for å sjekke et par "kandidater"..

Dette blir en lang natt ;-)

Kyssing

Siste svar to. 14 feb. 2013 19:36 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Hunkatt

God Valentinsdag!

På denne dagen vil jeg dele forskernes historie om kysset med dere :)

Kysset er menneskets bisarre variant av sniffing, mener forskere.

I riktig gamle dager var lukt den viktigste sansen i mellommenneskelige forhold, hevder Sheril Kirschenbaum, forfatter av boka «The Science of Kissing». Ved hjelp av luktesansen kunne man få teft av en persons humør, helse og status.

– Det var mye sniffing når man hilste på hverandre, forteller Kirschenbaum.
Ifølge henne antas det at man i oldtida hilste på hverandre ved å trekke nesen over motpartens ansikt, ettersom det finnes porer i ansiktet som avgir lukt.

– Over tid utviklet dette seg til at man strøk over leppene, sier hun.

Ifølge Vaughn Bryant, antropolog ved A&M University i delstaten Texas i USA, utviklet sniffingen seg til kyssing fordi kyssing rett og slett var bedre.

– Det ga mye mer valuta for pengene, sier han.

Indiske pionerer

De første kjente beskrivelsene av kyssing som romantisk gest finner man i det indiske dikteposet Mahabharata. Dette skal ha blitt skrevet om lag 1.000 år før vår tidsregning.

«Hun satte munnen mot min munn og lagde en lyd som gledet meg», heter det i Mahabharata.

Historikere mener kyssing på denne tida var ukjent i resten av verden, og at det var Aleksander den store som brakte skikken til Europa.

I antikkens Hellas var kyssing en måte å formidle sosial status på, og kyssing ble brukt som uttrykk for lojalitet blant menn i militæret og i rettsvesenet.

Kyssing er for eksempel nevnt i Homers «Odysseen», men da som et uttrykk for underkastelse, og ikke romantikk.

Europeisk skikk og bruk

I lange tider var det slik at plassering av kysset var avhengig av personens rang, for eksempel på hoffet eller i militæret.

Var to personer av samme rang, kunne de kysse hverandre direkte på munnen, men underordnede måtte nøye seg med å kysse sin herre på kinnet, hendene, føttene eller kappen eller i verste fall kysse støvet foran ham. Slik fortsatte det helt til 1700-tallet.

Kyssing skal ha vært svært populært i Roma under keisertiden, og keiser Tiberius skal til og med ha forsøkt å forby kyssing fordi han mente det førte til spredning av spedalskhet.

– Men han lyktes ikke, for folk likte virkelig godt å kysse, sier Kirschenbaum.

Flere paver skal også ha forsøkt å forby kyssing. Pave Klement V, for eksempel. erklærte i 1312 at kyssing som hadde utukt som formål, skulle anses som en dødssynd.

Spredt av misjonærer

Ifølge fo

Er det noen som er god på avansert bruk og oppsett av Pivot tabeller, konsolidering, og what if analyse her inne?
og hvordan koble opp info fra excel til PPP og Word automatisk med diagram?

Hvis du kan gjøre meg litt bedre, kan jeg spandere vinen! Og ja, jeg er jente...

I'm going out of my mind,
with a pain that stops and starts,
like a corkscrew through my heart,
ever since we've been apart.

For de som ikke har en valentinsdate:

Skal vi sette i gang en lek der man skriver "kodenavn Valentin" i melding til den man kunne tenke seg å gå på date med 14.februar?
Ikke lov å svare annet enn nei eller ja (og når og hvor man skal møtes selvfølgelig)

Da blir det ikke så farlig å spørre om date og ikke så farlig å få nei heller.
Alltid spennende å møte noen man ikke vet så mye om fra før:)

Og jeg ville sagt ja til noen:)

på at norske jenter velger drittsekkene

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10113763

Ha en fin Valentinsdag, alle sammen, og for de som ikke bryr seg eller har noen spesiell å dele den med; God torsdag, snart er det helg og ca. 300 andre dager å være romantisk på ellers, før vi skriver 2014! ;)

Jeg er en normalt snill mann, de fleste er jo igrunnen det. Har alltid trodd at snille menn skaper trygghetsfølelse hos kvinner, men nå har jeg hørt det stikk motsatte: snille menn skaper mistenksomhet, nervøsitet og mistillit hos kvinner.
Så spørsmålet mitt er: Ønsker kvinner seg egentlig snille menn?

Jeg har vært på sukker, og ganske mange dating/chattesider over lengre tid. Jeg er en oldtimer i gamet, ikke fordi jeg dater så mye rundt, men fordi jeg liker å snakke med folk.

Fikk en helt fantastisk følelse her, da jeg ser en jente, en virkelig søt frøken jeg har hatt ett godt øye til lenge, men som forsvant fra sukker logger på igjen. Jeg greier endelig å få oppmerksomheten hennes, og det klaffer utrolig bra.

Nå har jeg en date om 10 dager, og klarer nesten ikke å vente :D

Nå synes jeg det er flere dager og kanskje til og med uker siden det var en tråd med interessante fakta.

Ikke gå glipp av denne damer :-)

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

Siden vi damene var så heldige å få et faktakart om penisstørrelse nå nettopp presenterer jeg herved et tilsvarende for herrene her inne, værsågod:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285

Faktakart om puppestørrelse i verden, kjør debatt ;-)

Skal reise Asia fra 20 feb til 20 mai ...bli med en tur ....

Elsk meg mest når jeg fortjener det minst,
for det er da trenger jeg kjærligheten din mest...

For alle dere som syns det er håpløst å finne noen inne på nettsteder, ta en titt på denne TEDvideoen :)
Den tar opp paradokset med å ha mange å velge i. Da blir forventningene så høye, at en sjeldent blir fornøyd..
Kan det virkelig være en god grunn til at det er så vanskelig her inne? Og at man sjeldent svarer folk, fordi en alltid venter på noen bedre?

http://www.ted.com/talks/barry_schwartz_on_the_paradox_of_choice.html

After some soul searching and discussions tonight with friends both female and male I decided to join SUKKER and create a profle.

Although I speak and read Norwegian fluently its not my mother tounge, and I find it easier when writing to express myself in English.

However my friends think that I am less likely to meet a partner on here because my profile is not in Norwegian, what do you think ? am I destined to search in vain !

Kanskje nokon av dykk spreke sukkerspinn kan lokkast til Møre og Romsdal viss dykk får snø og bratte fjell under tuppane? Er det det som skal til, så ta ein titt her: http://stigelia.no/aask5.html

Asia fra 20 feb ..

Ingen svar
(mann 45 år fra Troms) Privat melding

Skal reise Asia fra 20 feb til 20 mai ...bli med en tur ....

Noen som skal?

Er et helt fantastisk rockeprogram på fredagen.

Live man-hunt

Siste svar on. 13 feb. 2013 13:18 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://www.vgtv.no/#!/video/61247/direkte-politimann-jages-i-usa

Ok, så tv-stasjoner i USA sender dette live. Vg velger å dele dette, hva sier det om oss/vi/de/du/jeg/dere som ser på. Hvorfor ser vi på det, vil vi se at han blir drept på tv (det er noen sekunder delay så det vil bli sladdet), vil vi se en fredelig overgivelse, er det jakten som er spennende? Hva får oss til å se på en menneskejakt?

Hva synes du om profiler der eieren ikke har fylt ut noe som helst tekst, kun lastet profilbildet? Er det fristende å sende melding?

er det bare meg som synes det er litt faut å være her inne?

Hva er vitsen med å gjøre alt for dama, introdusere henne til barn og foreldre, skrive kjærlighetsdikt, si at han elsker henne,savner henne, kjøre over 100 km å besøke henne hver eneste barnefri helg og utover det...og så dumpe henne iskaldt og ut av blå via epost.

Hva er vitsen? Tydeligvis kan man ikke stole på handlinger lenger heller.
Snakk om å ikke ha baller å være ærlig ? Miste henne som venn også ?

Da kan man bare si "Ja takk, du er en dust og jeg fortjener en som er mye bedre enn deg"

Have a nice life !

Sukkerhjelp?

Siste svar on. 13 feb. 2013 00:30 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfepia

Noen som vet hvorfor rekkefølgen på besøkende på profilen min endrer seg? Altså - hvorfor det plustelig dukker opp et nytt fjes lenger ned på listen? Og hvorfor det plutselig dukker opp personer der som ikke har dukket opp under søk?

Synes det hele er litt underlig - gjemmer folk seg?

Antar at de fleste menn er som meg her inne.. - Dere spammer ut en og samme mail til gud og hvermann av flotte kvinns her inne.

Spørsmålet er derfor:

Hva lykkes dere best med?

Mulig dette har vært forslått før, men hva med å merke profiler med "får sjelden meldinger" (underforstått: denne brukeren vil gjerne ha melding!) på samme måte som merkingen "svarer sjelden"?

eg var sammen med en i 4 år og har 3 barn. det siste 2 årene før vi ble skilt, det var slik at jeg savnet singellivet, og lengter etter noe som faktisk kunne gjøre meg mer lykkelig. Jeg følte meg kanskje litt utbrent. Det som holdt meg tilbake var at jeg hadde enormt frykt for å bli helt alene. noen som har opplevd det samme?

Jeg er litt ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe [sett inn klisjé her om noen å ha en i armkroken etc ] noen, men alle virker som om de er på en uendelig høyere hylle en meg(ok, noen av dere er). Alle ser ut til å reise jorda rundt 24-7, har en 20 år lang utdannelse (og ønsker det samme fra 'drømme partner') har masse bilder som viser hvor fantastiske de er men veldig lite om hvem de virkelig er.

Jeg er ikke interessert i å vite hvor mye du reiser eller om du driver med Yoga, hvem bryr seg om slikt? Jeg bryr meg om hvem du er når vi snakker sammen, når vi depper sammen eller når vi jubler sammen. Hva vi snakker vi om når vi ligger i samme seng og leser hver vår bok? Jeg vil vite om hvordan du er når du er glad, hvordan du er når du er trist og hvordan du ser på meg når jeg gjør eller sier noe som du liker eller tenner på. Hvordan du er hvis du er skuffet eller sint på meg.

Er jeg den eneste?

PS for å sitere meg selv :

"Jeg er ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe..." Nei, jeg sier ikke dette til noen, dette er mine innerste tanker.

-mann 30+

Nå har jeg vært her en stund, akkurat når jeg begynte å betale husker jeg ikke, men var også medlem en god stund før det.
Og jo mer jeg leser igjennom jenteprofilene, jo mer innser jeg at ingen vil ha meg.
Jeg skal ikke påstå at jeg er noe fruktfat, helt normal, ok kanskje litt under par kjekk. Har hatt en date som jeg har fått igjennom sukker, har skrevet med noen men når "praten" kommer godt i gang så bare stopper de å svare. At man ikke svarer på førstemeldingen er helt greit. Men plutselig stoppe etter en del meldinger skjønner jeg ikke, da kan man bare si det som det er.
Selv så mener og tror jeg at jeg har nokså godt selvinnsikt, og prøver ikke å gjøre meg til noe jeg ikke er. Men når den jeg er ikke er god nok, hva skal jeg da være?

Jenter (stort sett) vil ha en kjekk, ambisiøs, aktiv, trent, reiseguru, høy, morsom og empatisk mann. Åssen klarer noen med noe som helst vanlig liv å trene og reise så ofte som de vil? Samt ha disse høye ambisjonene. Min hverdag, som jeg tror ikke er så meget forskjellig for de fleste andre, gutt eller jente. Består å komme seg ut av senga, på jobb, hjem igjen på ettermiddagen/kveld, lage middag og annet husarbeid som må gjøres. Jeg har en god jobb, og akkurat nå er det nok for meg å holde på den og streber ikke etter noe annet så sant yrkeslivet gjelder. Må jeg på død og liv ha så store ambisjoner om å bli noe annet, er det ikke bedre at jeg trives der jeg er i dag? Reising blir det ikke så mye til over til, så jeg finner heller på andre ting med venner/familie.
Er aktiv nok, men per i dag så er jeg ikke medlem på noe treningssenter pga diverse omstendigheter, må jeg virkelig trene 3 - 4 ganger i uka for å være attraktiv? Noe strammere kunne jeg helt sikkert ha vært, men hvem kunne ikke vært det? Det hadde vært noe problem for meg og blitt med på trening om det er det en fremtidig partner hadde ønsket.

Så da sitter jeg her, og tenker hva er det jeg kan tilby en fremtidig kjæreste. Jo jeg har en plass å bo, bil, båt,. Jobb og aktiviteter som jeg trives med, stort sett så er jeg blid og fornøyd, trofast, ærlig (kanskje litt for ærlig), morsom og alvorlig når det trengs, jo også er jeg litt høy. Ingenting av dette virker som teller noe som helst, med mindre jeg hadde bodd midt i en storby der det er lett å treffes, og det virker som at terskelen for å treffe noen er mindre.

Følelsen jeg sitter igjen med er at jeg har gitt litt opp, resignert rett og slett.

Hei folkens!

Jeg har et spørsmål som for så vidt går frem av tittelen.

Dersom man besøker en profil med et bilde som man vanligvis kanskje ikke ville klikket på, og når man ser litt nærmere på bildet innser at vedkommende egentlig var ganske pen, men mest sannsynlig er det et elendig bilde.

Bør man da sende en melding og si i fra om dette?

I verste fall er det egentlig et av de bedre bildene.... :P

Jeg føler meg egentlig litt skitten bare av å stille spørsmålet, men det må ut i lyset! :D