Sukkerforum

Kjenner jeg blit litt svett. En jeg var på date med i 2007, har dukket opp på Sukker igjen. Med samme profilbilde! Ikke vet jeg hvor gammelt bildet var i 2007. Men det som er helt sikkert, er at bildet nå er minst 5 år gammelt. Det er heller ingen bilder i albumet, noe som betyr at han rett og slett framstiller seg betydelig yngre enn sannheten tilsier.

Tenker at det burde vært et felt for å skrive inn årstall under bildene i albumet.. Og i profilen et eget felt med: Profilbildet tatt: (årstall)

Hva tenker dere?

Finner svært få brennheite damer i førtiårene her som vil ha menn på sin egen alder, dvs meg. Tenner jeg på bildene deres så søker de gjerne etter en som er opptil 15 år yngre enn seg selv. Får skaffe fake leg, saggebukser, hive innpå botox og restylan og spise på mcdonald.. Eller så må jeg bli mindre shallow. Eventuelt få meg permanente ølbriller. Det er kanskje ikke så sunt. Når mistet vi gammel gris-monopolet vårt?

Del lenker du undres over eller noe du mener bør deles. Gjerne diskuter litt underveis, men ikke la det bli for useriøst. Ikke la denne tråden bare handle om ett tema innen politikk, la det bli en slags opplysning til folket. Gi gjerne en kommentar under hver lenke du poster også. Du kan også gi minus eller pluss-poeng slik at andre kan se hva du mener om de partiene eller det ene partiet som er representert i artikkelen til lenken. Vil helst at tråden skal være seriøs med ikke så alt for lange svar. Nå som det nærmer seg valg, så kan folk finne ut om det partiet de ønsker å stemme på virkelig representerer de verdiene man har eller om man kanskje vil stemme på et annet parti. Hvis du refererer til et partiprogram må du spesifisere lenke, side-nummer og overskrift, slik at andre enkelt kan finne det og kommentere uten å måtte lete så altfor mye. Stil også gjerne spørsmål til artikkelen hvor du får frem ditt syn, din undring eller gi enkelt og greit en kortfattet mening.

http://e24.no/makro-og-politikk/stortingets-presidentskap-vil-gi-folk evalgte-skattekutt/20373327

Hvorfor skal folkevalgte ha skattekutt? Tjener ikke de mer enn nok penger til å kunne bidra til samfunnet (som de faktisk har mere makt til å skape) enn andre arbeidstakere? Jeg ser ikke på de som noen mer spesielle enn andre arbeidstakere. Stortingspolitikere tjener da enda mer enn fattige. Jeg lurer på hva som er i hodet til disse og hva som er grunnen?

-1 AP <- her gir man poengscore til partiet, hvis man ønsker.

Som en motvekt mot en del syting her, så vil jeg si at det er sykt mange flotte ladies her på sukker og jeg har møtt noen av dem.

Synd de to siste fikk en overdose kos og oppmerksomhet, slik at de ble bare med den ene 6-7 timersdaten. Men, koselig var det!

Nå som de mørke skyene er borte, solen sender att lys på tilværelsen og hormonene koker..

Hva synes dere jenter om profilbilder av menn i singlett som viser frem kløften og svulmende muskler. Er det et pluss?

Hvorfor takler mange av dere menn så dårlig å bli avvist? Svarer de fleste som sender meg en hyggelig melding,og avslår høflig hvis det ikke er interessant. Får da ofte sure og uhøflige svar tilbake....Må innrømme at jeg er kjapt ute og trykker på blokkeringsknappen da...

Frekt tilbud til sommertøser (valgfri meny):
"Jeg betaler kaffen" (det kjipe tilbudet, jeg vet!)
"Jeg betaler kaffen - OG et gøyt rundstykke (med ost eller skinke, valgfritt)"
"Jeg betaler kaffen - OG en rundtur med T-banen i Oslo (sightseeing)"
"Jeg betaler kaffen - og den gode samtalen (vi kan godt holde hender)"
"Jeg betaler IKKE kaffen - men jeg lover å høre på alt det du har å si (tror jeg)"
"Jeg betaler IKKE kaffen - og jeg kan strengt tatt ikke love at jeg ikke kommer tilbake fra toalettbesøket heller"

Hva tror du? Liv laga? Oss to?

Er det barnslig å fjerne hjerter man har satt på noen hvis man ikke får respons?

Er det vanlig å google de man nettdater så fort man får navnet dems? Jeg har blitt lurt før, og det første jeg gjør nå er å google navnet for å få verifisert opplysningene jeg har fått...

Jeg skal på date til uka, med en mann jeg har fått navnet på. Nå ser jeg at det også er en dame oppgitt på adressen hans...

Umiddelbart tenker jeg at han er sambo med noen... Hva hadde du gjort?

Hva slags bilder burde man legge ut i sitt album for å tiltrekke seg folk?

Siden vi alle er så forskjellige, så tenkte jeg kanskje at det hadde vært fint med en tråd med tips til de som kanskje føler seg lite kontaktet..

Mitt tips er at bildene bør være i forskjellig kategori, så man får et slags inntrykk av personen i flere settinger.
Gjerne et i helfigur, et sammen med andre, gjerne et der man ler (for da ser man nesten alltid attraktiv ut), kanskje et bilde av en hobby (f.eks noe man har laget, eller motorsykkelen eller platesamlinga). Også hyggelig med bilder man har tatt selv av ting man synes er fint (en solnedgang og slikt).
Unngå: bilder av deg selv med eksen, å kun ha ett bilde og det er uklart, at alle bildene er av deg selv med ski på beina..

men dette er bare min mening, hva mener dere andre?

Vel er ikke å komme utenom...årgangen min er på hell. Men hvor langt kan man trekke denne forestående krisen? Er ALT lov? Hva gjorde du? Og hva anbefales? Vennligst snakk høyt...

Hei, hvordan ville dere reagert hvis dere fant ut at kjæresten din fortsatt hadde en profil her inne etter flere mnd forhold med Deg??

Med bilde og blir besøkt ??

...sto det på et skilt under tegningen av en mann med spade. Jeg følte meg umiddelbart hjemme i definisjonen. Nå er klokka middagstid!

Dersom dere vet om noe så post her.
Skal være en uke i byen, har ikke tenkt å sitte på Fornebu eller på hotellrommet mer enn jeg må.

Om ca 14 dager settes kursen inn mot Femunden og Isternen.
1 hel mnd for meg selv der jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, om ikke fisken biter så pakker jeg bare og drar ett annet sted..
Stua er overfylt med fiskeutstyr akkuat nå, driver å smører opp sneller, skifter sener, kvesser kroker og pusser lamper.. Kan det bli bedre??
Flere som er reisesyke?

Å ha ryddet og støvsuget huset? Vaskingen tar jeg imorgen.. Særdeles viktig og ikke overdrive!
Skål forumsnerder og alle andre!
Ps... 2, TO dager til ferie!! LYKKE

Som en liten innledning vil jeg bare forklare at jeg ikke er opptat av hvor ofte folk trener,hvor ofte de drar på by`n,hvor ofte de er på kino,hvor ofte de går tur,hvor ofte de drar på ferie/helgturer/hytta

Men jeg har pratet og hatt kontakt med mange her inne over lengere tid via telefon/skype og møtt de i ny og ne.

De skriver på profiler at de trener 3 ganger i uka eller at de ofte går tur og drar på hytte eller kino for eks.

Og når man da i starten begynner og prate med folk er det ofte litt "bli kjent prat" eller de noen kaller "intervju" hvor det er litt spørmål og svar om hva man gjør og hva man liker, evt hvor ofte man gjør ting.

Men når denne praten er over og man møtes eller fortsetter og holde kontakt via nett og telefon blir praten ofte anderledes og man begynner og prate om åssen dagen har vært, åssen det går med deg og hva du har gjort i det siste osv.

Og mange jeg har pratet med og holdt kontakten med og møtt har sagt i "startfasen" at de trener så så ofte, går tur så så ofte,er på hytta eller på By`n så så ofte blant andre ting som riding,skyting,turning,fotografering osv. MEN ja det er et stort MEN fordi i løpet av den perioden hvor vi har pratet og holdt kontakt har de aldri nevnt at de har trent,aldri nevnt at de har vært på tur eller på by`n eller noe som helst de har sagt innledningsvis at de gjør ofte. Til og med de jeg har pratet veldig mye med og møtt flere ganger har ikke gjort de "rutinene" de har oppgitt i det hele tatt. Som sagt så bryr jeg meg ikke hva de gjør på egen tid som er av det mindre interessante som folk ofte gjør alene. Men hvorfor sier de at de gjør ting som aldri blir gjort ?

Det jeg lurer veldig mye på er hvorfor folk rett og slett lyver på seg rutiner de aldri utfører. Hva er vitsen med og juge på seg rutiner og aktiviteter når man evt senere kan ende opp med og bli ganske bra kjent med personen for så og vise at man faktisk ikke trener 3 ganger i uka, Eller at man ikke går tur hver dag. Jeg skjønner ikke hvorfor folk sier ting de ikke gjør når man senere ser åpenbart at dette ikke blir gjort. Det er ingen dealbreaker at du ikke har rutiner og den slags, Men det er en dealbreaker at du lyver på deg rutiner og en hobby du aldri gjør. Jeg syntes det blir for dumt at man lyver på seg slike ting. Det er så åpenbart.

Akkurat som om jeg skulle sagt at mye av tiden min går til fotografering og tegning ( rent eksempel ) men jeg gjør det jo aldri/svært sjeldent.

Why ?

Hva med profilteksten ...har nok vært noen tråder her om det før, hva en god profiltekst består av, pga naturlige årsaker, også eksisterer sikkert den profilhjelp- tjenesten fortsatt, men det er alltid interessant høre hva andre mener en god profiltekst består av, hvordan man formulerer seg, underforstått betydning, mm ....så da venter jeg egentlig på å få høre hva en god profiltekst består av:)

...hvor lenge venter du før du går?

Når jeg går inn på en profil så sjekker jeg alltid ut leiligheten. Det er dessverre ikke alle profiler som har denne...

Hvordan er det med dere andre? Bruker dere å titte på leiligheten til profilen dere besøker? Og hvorfor/hvorfor ikke?

Hvilken av de to er værst? Er det like ille? Uansett, bestemte meg for at snusboksen jeg hadde igår skulle bli den siste. Så nå sitter jeg her med litt sånn småabstinenser o.l. Hittil så gir jeg meg selv ca. 2 timer til uten snus før jeg går og kjøper en.

Hva er ondeste musikken du vet av?
Forslag:
Rune Rudberg
Sputnik
Vikingarna

jeg er da en jente på 26 år, som kjipt for meg ligger og en syk.. det jeg endte opp med og glo på skjermen var Disney channel og High School musical.. en vennine kom innom med litt frukt og te til meg.. hun titte på skjermen og sa "herregud ser du på det der? herregud så barnslig..."

mitt spm er da som følger, er man for voksen til og kunne se på Disney channel og High School musical filmen når man er 26 år?

Jeg fikk det i dag, og det ser ut som en kan spisse søket på Facebook veldig, for eksempel alle single jenter i Oslo som er 40 år og som kjenner noen jeg kjenner og hører på "rett" musikk og har sett de "rette" filmene.

Er det noen som har prøvd Social Graph på Facebook til sjekking og har noen erfaringer de vil dele?

hva er værst, sukker eller facebook?

Jeg er overrasket over hvor mange jenter/damer som har shopping på lista si over interesser og hobbyer. Det verste er vel at det er mange som nesten utelukkende har skrevet shopping på profilen sin, er dette seriøst? Er det en hobby?

Jeg innrømmer gladelig at jeg er skeptisk til folk jeg ikke kjenner.. Ikke min beste egenskap..
Samtidig skal det ikke så mye til før jeg føler meg mer komfortabel og dermed mer positiv og pratsom.

Jeg liker derfor førstedater med alkohol i bildet. Ikke noe fyll, men en øl eller to. Middag er også fint, for da har man noe å prate om som ikke nødvendigvis går på det veldig personlige med en gang.

Noen som har andre preferanser? Er dette typisk norsk, kanskje? At vi er litt innesluttet?

Er det noen som har dårlige erfaringer og dele?
Har du kommet i møte med en helt annen person enn hva han/hun har utgitt seg for å være?

Kjør på! :)

Praaaaat

Siste svar on. 19 juni 2013 02:30 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym SauDoNymfe

Ja, unnskyld meg som bare faen. Ja, prating er det nok av. Så jævlig mye selvfølgeligheter. Det blir litt som å si at poteter skal kokes med skallet ut.

Haha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym _

:)

Føler dette er et småheftig tema ...har egentlig masse spm. ift stay- ups ....f.eks., er det vanlig at kvinner bruker stay- ups? Er det mest unge kvinner som bruker det?
Stay- ups tenner meg for å si det mildt ....) Dere kvinner har sikkert mye å tilføre temaet ....noe å dele ...venter spent ..)

lurer på hva dere tenker når dere hører dt

Usexy

Siste svar ti. 18 juni 2013 23:40 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sexy

Det er helt utenkelig at jeg ønsker en date med de som deltar på dette diskusjonsforumet. Det er bare et eller annet som er så usexy over det.

Har litt lyst å rapportere en bruker som falsk, men lar det være. Sukker får finne de selv.
Hvis det er ett bilde. null tekst i profilen, ser jeg på det som falsk.

Hva ser dere på som falsk?

Når a virkelig har lyst på ei "klype", men utvalget av tilbydere er begrenset... Kunne godt ha gått på byen og plukka opp en fyr der, men er så gammaldags at det ikke faller naturlig å ta med seg noen hjem... Har hatt noen tilbud her, men kommer liksom sjelden noe ut av DET også. Vil ikke ha samboer, pappa til barna mine eller en å reise på IKEA med. Vil bare ha en jeg kan ha heftig, regelmessig og deilig sex med! Hvordan ter man seg for å finne en sånn en?

f....... alle er så negative. fokuserer bare på feil. jæøøøææææææ

Innimellom når jeg har tid og anledning liker jeg å lese ymse forum på nettet, det kan være seg alt fra politikk til sport/trening, og sex/samlig samt masse annet...Uansett når det gjelder sistnevnte forum har jeg nå flere ganger og senest for noen minutter siden observert setninger ALA "Jeg er 100 prosent hetero men liker å ta andre gutter bak***" (OSV OSV OSV)

Hva skjedde med å kalle en spade for en spade ? Det er da vel alment akseptert å være homo/bi i Norge i 2013 (Mer eller mindre) og det faktum at enkelte må poengtere sin legning vitner om det stikk motsatte. Og om du så detaljert kan beskrive høyt hva du liker eller ikke må det jo være en smal sak å innrømme at du er homse.

Hei

Kom over denne saken i dag. http://goo.gl/Z488 Og tenkte at det passet jo å poste den her.

2 dag ferie. Det er varmt og sola skinner.. Jeg har masse energi, og kroppen føles pigg.. Så nå er gress klippet, rakt ( ikke i dag) lamper hengt opp, veranda overbygg bygd ferdig.. Og pussemaskin funnet frem og faktisk brukt på gelenderet.. Hmm utrolig hva en kan få til om en bare slutter å tenke det må jeg ha hjelp til:)) noen andre som og tester nye ting.. Eller bare har overflod av energi?
Hva gjør dere om dere har ferie?

Det å være mann å skulle føde må være fryktelig vondt!
Hva tenker dere?

Rykter sier at Michael Jackson ligger for døden.
Hva er det med disse synge-folka ?

En toårig jente er igjen?
Vi sender våre tanker inatt.

...

Rare greier

Siste svar ma. 17 juni 2013 17:21 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym blokkert

Torsdag: Jeg sender til ham en kort førstemelding.

Torsdag: Han skriver et langt og hyggelig svar , han vil vite litt mer om meg. Han antyder ønske om å møtes relativ snart.

Fredag: Jeg svarer og takker for veldig hyggelig melding, skriver litt om meg og blir enig om at det er bedre å møtes enn å skrive lenge fram og tilbake. Avslutter med ønske om en fantastisk fredagskveld

Søntag: Han blokkerer meg

?? WTF Jeg skjønner absolutt INGENTING. Aldri opplevd noe liknende.

Noen som skjønner?!?

Valget

Siste svar ma. 17 juni 2013 11:06 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym smårolling

Noen ganger får en gjerne fantasifulle tvangstanker som går ut på å forandre på profilen sin slik at en den typisk ser ut som denne:

" Hei du. Da du åpnet denne profilen satte du samtidig i gang en kjedeprosess som omhandler ting du aldri vil kunne fatte og begripe. Bak denne profilen skjuler det seg en fasade som vil gjøre alt i sin makt for at nettopp du ikke skal kunne forlate denne profilen uten ta et valg ved bruk av tegn. Tegnene kan være hva som helst - et hjerte, melding eller simpelthen et desperat forsøk på å finne ut en annen måte å unnslippe denne særdeles finurlige ondskapen som akkurat nå torturerer ditt hjerte. Du har et valg; å gi eller bli tatt fra. Velger du å gi, stanses ondskapen og det åpner seg en verden hvor alt er harmonisk tilrettelagt, samt at en prins/prinsesse åpenbarer seg for deg og lar personligheten din unnes. Velger du derimot å bli tatt fra, vil du kort tid etter ditt besøk bli fratatt retten til noensinne å kunne åpne denne profilen igjen, og du vil alltid undres hva som egentlig skjules bak denne profilens fasade. Men du får aldri vite sannheten, fordi du ikke viste ditt engasjement der og da Du har 30 minutter på deg. Gjør ditt valg."

Sagt på en annen måte, en helt hverdagslig tanke hos den gjennomsnittlige Sukker-profilen som frustrerer seg over at han/hun stadig får besøk uten at det skjer noe som helst annet og som på et frustrerende vis ønsker en endring i hverdagen. Følte du deg truffet nå?

Hva ville du gjort? kost deg hjemme hele dagen, dratt i svømmehallen, eller ville du ha dratt den enda lengre? ;)

Mange hadde meninger om hvilket kjønn som var best å være, noen mente det motsatte av sitt eget så jeg tenkte dette kunne være et artig tema :)

Nå har jeg vært medlem av sukker i en måned, og har fått litt erfaring her inne, men det er ett par ting jeg lurer på...
Det første er antall besøk... som egentlig ikke er reelt, hvis man tenker antall nye folk som har vært inne å sette på profilen din, skal jeg gjette, så består de 2068 besøkene jeg har fått av kanskje 400 menn (?)...hvilket er langt fra 2068...Noen som har noen tanker om dette...Jeg kunne godt sett for meg en løsning der "nye" nye besøk ble markert anderledes enn gjengangere.

Det andre jeg lurer på er folks bruk av hjerter... etter å ha gjort en liten varetelling, ser eg at 78 personer har gitt meg gult eller rødt hjerte...og da skulle man kanskje tru at jeg hadde fått en haug med meldinger? Men nei, slik er det ikke....og selv når man gir hjerte tilbake, så er det i noen tilfeller helt stille....ingen melding som piper...Er folk generelt passive, eller er det noe jeg ikke har fått med meg? (Spesielt frustrerende når du ser at de samme som har gitt deg hjerte er å ser på profilen din gjentatte ganger over tid) ...

Klem

Merkelig

Siste svar ma. 17 juni 2013 00:17 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Rart...

Tidligere i måneden fikk jeg en melding fra en jeg takke høflig nei til. Idag har jeg fått ny melding der han overhodet ikke viser til at vi har skrevet før, ser faktisk ut at han har rett og slett glemt det. Noen som har opplevd det ? Det blir nok til at jeg blokkere, syns det holder å avvise noen en gang ;p

Ramlet over denne bloggen tidligere idag, og syns den bør fremheves. Kjenner selv flere som er misbrukt, men ingen som tørr å si at de er blitt det av en kvinne.

misbrukt.blogspot.com

Leser stadig vekk i profiler , (ønsker meg en fordomsfri kjæreste) . Er det mulig å være helt fordomsfri ? Jeg tror ikke det er mulig, hva tror du ?