Sukkerforum

Er det noen som er god på avansert bruk og oppsett av Pivot tabeller, konsolidering, og what if analyse her inne?
og hvordan koble opp info fra excel til PPP og Word automatisk med diagram?

Hvis du kan gjøre meg litt bedre, kan jeg spandere vinen! Og ja, jeg er jente...

I'm going out of my mind,
with a pain that stops and starts,
like a corkscrew through my heart,
ever since we've been apart.

For de som ikke har en valentinsdate:

Skal vi sette i gang en lek der man skriver "kodenavn Valentin" i melding til den man kunne tenke seg å gå på date med 14.februar?
Ikke lov å svare annet enn nei eller ja (og når og hvor man skal møtes selvfølgelig)

Da blir det ikke så farlig å spørre om date og ikke så farlig å få nei heller.
Alltid spennende å møte noen man ikke vet så mye om fra før:)

Og jeg ville sagt ja til noen:)

på at norske jenter velger drittsekkene

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10113763

Ha en fin Valentinsdag, alle sammen, og for de som ikke bryr seg eller har noen spesiell å dele den med; God torsdag, snart er det helg og ca. 300 andre dager å være romantisk på ellers, før vi skriver 2014! ;)

Jeg er en normalt snill mann, de fleste er jo igrunnen det. Har alltid trodd at snille menn skaper trygghetsfølelse hos kvinner, men nå har jeg hørt det stikk motsatte: snille menn skaper mistenksomhet, nervøsitet og mistillit hos kvinner.
Så spørsmålet mitt er: Ønsker kvinner seg egentlig snille menn?

Jeg har vært på sukker, og ganske mange dating/chattesider over lengre tid. Jeg er en oldtimer i gamet, ikke fordi jeg dater så mye rundt, men fordi jeg liker å snakke med folk.

Fikk en helt fantastisk følelse her, da jeg ser en jente, en virkelig søt frøken jeg har hatt ett godt øye til lenge, men som forsvant fra sukker logger på igjen. Jeg greier endelig å få oppmerksomheten hennes, og det klaffer utrolig bra.

Nå har jeg en date om 10 dager, og klarer nesten ikke å vente :D

Nå synes jeg det er flere dager og kanskje til og med uker siden det var en tråd med interessante fakta.

Ikke gå glipp av denne damer :-)

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

Siden vi damene var så heldige å få et faktakart om penisstørrelse nå nettopp presenterer jeg herved et tilsvarende for herrene her inne, værsågod:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285

Faktakart om puppestørrelse i verden, kjør debatt ;-)

Skal reise Asia fra 20 feb til 20 mai ...bli med en tur ....

Elsk meg mest når jeg fortjener det minst,
for det er da trenger jeg kjærligheten din mest...

For alle dere som syns det er håpløst å finne noen inne på nettsteder, ta en titt på denne TEDvideoen :)
Den tar opp paradokset med å ha mange å velge i. Da blir forventningene så høye, at en sjeldent blir fornøyd..
Kan det virkelig være en god grunn til at det er så vanskelig her inne? Og at man sjeldent svarer folk, fordi en alltid venter på noen bedre?

http://www.ted.com/talks/barry_schwartz_on_the_paradox_of_choice.html

After some soul searching and discussions tonight with friends both female and male I decided to join SUKKER and create a profle.

Although I speak and read Norwegian fluently its not my mother tounge, and I find it easier when writing to express myself in English.

However my friends think that I am less likely to meet a partner on here because my profile is not in Norwegian, what do you think ? am I destined to search in vain !

Kanskje nokon av dykk spreke sukkerspinn kan lokkast til Møre og Romsdal viss dykk får snø og bratte fjell under tuppane? Er det det som skal til, så ta ein titt her: http://stigelia.no/aask5.html

Asia fra 20 feb ..

Ingen svar
(mann 45 år fra Troms) Privat melding

Skal reise Asia fra 20 feb til 20 mai ...bli med en tur ....

Noen som skal?

Er et helt fantastisk rockeprogram på fredagen.

Live man-hunt

Siste svar on. 13 feb. 2013 13:18 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

http://www.vgtv.no/#!/video/61247/direkte-politimann-jages-i-usa

Ok, så tv-stasjoner i USA sender dette live. Vg velger å dele dette, hva sier det om oss/vi/de/du/jeg/dere som ser på. Hvorfor ser vi på det, vil vi se at han blir drept på tv (det er noen sekunder delay så det vil bli sladdet), vil vi se en fredelig overgivelse, er det jakten som er spennende? Hva får oss til å se på en menneskejakt?

Hva synes du om profiler der eieren ikke har fylt ut noe som helst tekst, kun lastet profilbildet? Er det fristende å sende melding?

er det bare meg som synes det er litt faut å være her inne?

Hva er vitsen med å gjøre alt for dama, introdusere henne til barn og foreldre, skrive kjærlighetsdikt, si at han elsker henne,savner henne, kjøre over 100 km å besøke henne hver eneste barnefri helg og utover det...og så dumpe henne iskaldt og ut av blå via epost.

Hva er vitsen? Tydeligvis kan man ikke stole på handlinger lenger heller.
Snakk om å ikke ha baller å være ærlig ? Miste henne som venn også ?

Da kan man bare si "Ja takk, du er en dust og jeg fortjener en som er mye bedre enn deg"

Have a nice life !

Sukkerhjelp?

Siste svar on. 13 feb. 2013 00:30 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfepia

Noen som vet hvorfor rekkefølgen på besøkende på profilen min endrer seg? Altså - hvorfor det plustelig dukker opp et nytt fjes lenger ned på listen? Og hvorfor det plutselig dukker opp personer der som ikke har dukket opp under søk?

Synes det hele er litt underlig - gjemmer folk seg?

Antar at de fleste menn er som meg her inne.. - Dere spammer ut en og samme mail til gud og hvermann av flotte kvinns her inne.

Spørsmålet er derfor:

Hva lykkes dere best med?

Mulig dette har vært forslått før, men hva med å merke profiler med "får sjelden meldinger" (underforstått: denne brukeren vil gjerne ha melding!) på samme måte som merkingen "svarer sjelden"?

eg var sammen med en i 4 år og har 3 barn. det siste 2 årene før vi ble skilt, det var slik at jeg savnet singellivet, og lengter etter noe som faktisk kunne gjøre meg mer lykkelig. Jeg følte meg kanskje litt utbrent. Det som holdt meg tilbake var at jeg hadde enormt frykt for å bli helt alene. noen som har opplevd det samme?

Jeg er litt ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe [sett inn klisjé her om noen å ha en i armkroken etc ] noen, men alle virker som om de er på en uendelig høyere hylle en meg(ok, noen av dere er). Alle ser ut til å reise jorda rundt 24-7, har en 20 år lang utdannelse (og ønsker det samme fra 'drømme partner') har masse bilder som viser hvor fantastiske de er men veldig lite om hvem de virkelig er.

Jeg er ikke interessert i å vite hvor mye du reiser eller om du driver med Yoga, hvem bryr seg om slikt? Jeg bryr meg om hvem du er når vi snakker sammen, når vi depper sammen eller når vi jubler sammen. Hva vi snakker vi om når vi ligger i samme seng og leser hver vår bok? Jeg vil vite om hvordan du er når du er glad, hvordan du er når du er trist og hvordan du ser på meg når jeg gjør eller sier noe som du liker eller tenner på. Hvordan du er hvis du er skuffet eller sint på meg.

Er jeg den eneste?

PS for å sitere meg selv :

"Jeg er ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe..." Nei, jeg sier ikke dette til noen, dette er mine innerste tanker.

-mann 30+

Nå har jeg vært her en stund, akkurat når jeg begynte å betale husker jeg ikke, men var også medlem en god stund før det.
Og jo mer jeg leser igjennom jenteprofilene, jo mer innser jeg at ingen vil ha meg.
Jeg skal ikke påstå at jeg er noe fruktfat, helt normal, ok kanskje litt under par kjekk. Har hatt en date som jeg har fått igjennom sukker, har skrevet med noen men når "praten" kommer godt i gang så bare stopper de å svare. At man ikke svarer på førstemeldingen er helt greit. Men plutselig stoppe etter en del meldinger skjønner jeg ikke, da kan man bare si det som det er.
Selv så mener og tror jeg at jeg har nokså godt selvinnsikt, og prøver ikke å gjøre meg til noe jeg ikke er. Men når den jeg er ikke er god nok, hva skal jeg da være?

Jenter (stort sett) vil ha en kjekk, ambisiøs, aktiv, trent, reiseguru, høy, morsom og empatisk mann. Åssen klarer noen med noe som helst vanlig liv å trene og reise så ofte som de vil? Samt ha disse høye ambisjonene. Min hverdag, som jeg tror ikke er så meget forskjellig for de fleste andre, gutt eller jente. Består å komme seg ut av senga, på jobb, hjem igjen på ettermiddagen/kveld, lage middag og annet husarbeid som må gjøres. Jeg har en god jobb, og akkurat nå er det nok for meg å holde på den og streber ikke etter noe annet så sant yrkeslivet gjelder. Må jeg på død og liv ha så store ambisjoner om å bli noe annet, er det ikke bedre at jeg trives der jeg er i dag? Reising blir det ikke så mye til over til, så jeg finner heller på andre ting med venner/familie.
Er aktiv nok, men per i dag så er jeg ikke medlem på noe treningssenter pga diverse omstendigheter, må jeg virkelig trene 3 - 4 ganger i uka for å være attraktiv? Noe strammere kunne jeg helt sikkert ha vært, men hvem kunne ikke vært det? Det hadde vært noe problem for meg og blitt med på trening om det er det en fremtidig partner hadde ønsket.

Så da sitter jeg her, og tenker hva er det jeg kan tilby en fremtidig kjæreste. Jo jeg har en plass å bo, bil, båt,. Jobb og aktiviteter som jeg trives med, stort sett så er jeg blid og fornøyd, trofast, ærlig (kanskje litt for ærlig), morsom og alvorlig når det trengs, jo også er jeg litt høy. Ingenting av dette virker som teller noe som helst, med mindre jeg hadde bodd midt i en storby der det er lett å treffes, og det virker som at terskelen for å treffe noen er mindre.

Følelsen jeg sitter igjen med er at jeg har gitt litt opp, resignert rett og slett.

Hei folkens!

Jeg har et spørsmål som for så vidt går frem av tittelen.

Dersom man besøker en profil med et bilde som man vanligvis kanskje ikke ville klikket på, og når man ser litt nærmere på bildet innser at vedkommende egentlig var ganske pen, men mest sannsynlig er det et elendig bilde.

Bør man da sende en melding og si i fra om dette?

I verste fall er det egentlig et av de bedre bildene.... :P

Jeg føler meg egentlig litt skitten bare av å stille spørsmålet, men det må ut i lyset! :D

Lurer på o noen kunne si antallet besøkende dere har på sida deres....? Lurer bare på fordi jeg veit ikke om sida mi er usynlig for kvinner, eller... Har vært her ei stund, dvs. to måneder, og har 15 besøknde....Hvordan ligger dere andre an....? Hørt om noen som har over 10 000.!!!!

Nettdating er en merkelig greie - og jeg er ikke heeelt komfortabel med å bli kjent med noen over tid via meldinger.

Når er det akseptabelt å spørre om nr. og om å ta en kaffe? Jeg tenker hvertfall i løpet av en uke om man har sendt en to-tre meldinger hver dag her inne.

Hva tenker folket? Blir du skremt om noen spør om å møtes etter 5-6 dager?

Dette spørsmålet går egentlig mest ut til den kvinnelige delen av denne siden, men siden det kan hende at kvinner lurer på det samme angående menn er det jo fritt frem for alle å svare.

Hva legger dere mest vekt på når dere bestemmer dere om dere skal svare en person eller ikke? Er det hva som står i meldingen eller er det profilen generelt. Har sendt avgårde et par "hei alt vel?" til en del kvinner som jeg finner sånn halvveis interssante og det gir omtrent samme svar-ratio som de jeg har sendt en lengre melding til der jeg faktisk har tenkt meg om hva jeg skriver.

Kan jo for saken skyld nevne at jeg er mann i slutten av starten av 20-årene (24) så det er jo først og fremst fra denne målgruppen jeg ønsker svar, men som nevnt øverst er det egentlig litt samme hvem som svarer.

Harlem Shake

Siste svar ti. 12 feb. 2013 19:53 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Noen som har noen meninger/synspunkter om dette? :)

Selv så syntes jeg det er litt teit, men det er bare meg.

Rød hjerte

Siste svar ti. 12 feb. 2013 19:15 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Sintpåhenn

Jeg gav mitt første røde hjerte til en jente her på sukker i tillegg til at jeg la igjen den hyggeligste meldingen. Hva skjer? Jo hun blokkerer meg???
Lol

Hei,

synes dere jeg er for tøff med hun jeg skriver med i dialogen under?

meg:

Ser du på nytt på nytt forresten? Jeg humret litt i sjegget av Kong Harald;)
Hva gjør du en fredagskveld?

svar:

Jo, jeg så på Nytt på nytt jeg også. Den var morsom på fredag.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med deg. Du virker som en grei fyr og det er hyggelig å få meldinger fra deg. Samtidig har jeg ikke lyst til at du skal få for store forhåpninger. Hvis bildene dine er noe å gå etter, er du overhodet ikke en type som jeg faller for. Uten at jeg kan gi deg noen god grunn for det, det er ikke noe opplagt "feil" med deg. Det bare er ikke riktig heller. For meg. Utfra det jeg ser på bildene. Vi kan godt skrives og bli bedre kjent, men du må vite at det er 98% sikkert at det ikke fører til noe. Dårlige odds, med andre ord.

mitt svar:

Hei

jeg synes du langt på vei oppsummerer situasjoen fint.

mht hva vi kan gjøre med det så burde du skjerpe deg seriøst. At jeg skriver hyggelige meldinger til deg og rent faktisk synes du er alldeles fantastisk, betyr ikke at jeg er idiot. De eneste prosentene som finnes er 0% og 110%. Enten så kaster du deg over meg full av begestring og energi eller så kan du vel eeegentlig i all vennskapelighet dra til helvete. En bitteliten stund ihvertfall;).

Klem fra Øystein

Makan altså..!!
Enten så vil jeg..og ikke han....eller så vil han og ikke jeg.....så er det for mye, eller for lite...
Fader'n meg ikke lett og finne han som er holdt av for meg altså..;)

"Blir vel samma runde som i fjor da ser det ut til, så:

Snart er det Valentine's Day... ♥ får vel kjøpe de jævla blomstene og lage middagen selv ♥ ..." :)

Var på tur til Åre i helgen som var og lurte på om drømmekvinnen jeg traff på der er her. Traff hu fredag kveld/natt 8-9 feb på et utested som kalles Bygget. Kun med smil og blikk fikk vi kontakt og uten å si så mye som et ord, danset vi natta lang, Jeg hadde nok mye innabords, men erre mulig å ikke vite noe som helst eller spurt noe som helst til denne fantastiske jenta. Vet bare at hu er trønder og har de vakkreste øyene jeg noen gang har sett. Føler meg så sinnsykt teit.

Så lurer jeg på følgende.
-Er du her inne?
-Tror dere jeg har noen som helst mulighet til å finne henne igjen?
-Hvor dum går det ann å bli?;)

Men uansett var det en skikkelig bra tur til Åre! :)

Som man sitter her sammen med de andre trofaste forumskriverne så tenker man jo ofte litt:

Hvorfor er alt så lett å gjøre vanskelig, og så vansklig å gjøre lett?
Hvorfor vil hjertet èn ting og hjernen noe annet?
Hvorfor er det vakreste ønsket også ett av de aller vondeste?
Hvorfor får dyr lettere partner enn menneset, og klaå være trofast,ofte livet ut sammen.
Horfor skriver jeg dette? :P

Hvor lang tid bruker dere på å søke gjennom Matchlister etc. Og hvordan foregår selve søket, egentlig? Søker du gjennom alle som er Online? Eller spesifiserer du søket ditt? Eller sitter du bare å venter på mail fra andre?

Undrer meg over hva det er som tillater menn som virkelig ikke er guds gave til kvinnen og behandle jenter som dritt? Skjønner jo at det må være dårlig selvtillit osv... Har hørt om flere tilfeller, men heldigvis- pene og oppegående jenter lar seg ikke bruke av idioter!;)
Kjøp dere horer- er nok mer passende til tapere det;)

Itte og ha vært her inne noen uker,har eg fått med meg at en del menn/kvinner har dårlig efaring med nett dating. Eg må vel innrøma at det har vel eg også :-) Men har også positive. Å det er vel det som har fått meg til og lure på hvorfor så mangen bruker mangen timer på og tillate at det motsatt kjønn behandler deg dårlig!!!
Misten nesten min sønn for 6mnd siden og det fikk meg til og tenke annerledes:-) men har vel de siste ukende latt meg rive med i leken:-/
Men nå e det nok!!!
Live er mer en og søke itte en mann her inne på "bruktbuå" så eg kalle det!!! :-)
Menn/kvinner som leker med andre sine følelser finnes både på nett og ute i den virkelige verden.
At mangen som er her inne finner seg noen,det tror eg nok. Men det e viktig og leva live og ta vare på de som virkeligt bry seg om deg til den rette dukker opp :-)
Ønsker med disse ord alle der ute lykke til på "jaktmarkede" :o))

Ukepenger

Siste svar ti. 12 feb. 2013 13:02 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym grimstad82

Jeg kom over denne artikkelen:

http://www.dinepenger.no/bruke/vestlandsbarn-faar-mest-i-lommepen ger/20333555

Beløpet skremmer meg. Jeg forstår at 700 - 900 (i måneden) ikke er det samme i dag som det var før, men allikevel det er mye penger!
Jeg fikk kanskje 30,- i uken, og det var ikke hver uke, så jeg fant ut, ville jeg ha penger så måtte jeg finne på en annen måte å skaffe de på enn fra gamlingene mine. Så jeg begynte å sykle med lokal avisen, er det helt slutt på det nå? Sånne jobber som en kunne ta som 10 - 11 åring før?

kvinne som er intressert i frimerker?har en stor samling hjemme hos meg.

Jeg har gjennom hele livet tatt det som en selfølge at jeg en dag skulle ha barn. Men etter jeg fylte 30 har jeg egentlig blitt mer og mer i tvil om jeg egentlig ønsker det. Kanskje er det fordi jeg har vært singel ganske lenge som gjør at dette med barn virker så fjernt. Men jeg lurer også på om det er fordi at det å få barn er "normen" at jeg før i tiden ville ha barn...

Hvordan er det med deg, har du noen gang tvilt på at du vil ha barn? Er det et møst at du en gang får barn? Og hva er grunnen til at du (ikke) vil ha barn? Ser du på folk uten barn (og som ikke vil ha barn) som litt rare? Skriv gjerne hva du vil om temaet!

skjønner vel at mange ikke ønsker å gi info på hvor i fylket man bor, men for oss med barn hadde det vært veldig fint.
Jeg gjør et matchsøk i fylket mitt. Klikker inn på en søt dame. Ser hun har barn så sikkert ikke flyttbar, men hvor bor du da??
Så da må man jo skrive da. Og en førstemelding på hvor du bor er ikke det jeg føler for å skrive på en førstemelding.
Jeg ønsker jo ikke å vise interesse for denne søte damen om hun er stuck på feil sted. Klart hun kan væe flyttbar, men svært sjelden er man det. Så da må jeg jo starte samtalen med noe annet og da viser jeg jo interesse....
Synd man ikke kan søke på kommune. Det er mulig å søke på avstand fra deg. 5km, 10km... men det er jo avhengig av at personen har ticket av sin posisjon på kartet og vært ærlig.

JA.det høres rart ut,og føles rart.Jeg har fått endel hjerter,og tenkte,nå svarer jeg høflig,og sier send noen ord om deg selv,hyggelig.
Det har gått en uke,ingen svar.To er uleste,resten lest.Kan de ikke bare la være å sende disse hjertene da,,det betyr jo ikke noe uansett.Da nytter det ikke mye med klaging at man får ikke svar.Har andre opplevt liknende,ja,dette er nettdating på sitt verste,og vennligst ingen tullesvar.

Fra Datingmagasinet i dag:

https://sukker.no/datingmagasin/2013/02/hva-lyver-vi-om-pa-nett/#more-29 59

Lyver menn på nettet virkelig på seg sju cm på høyden i gjennomsnitt? Seriøst? Da føler jeg meg som en fjott her, for siden jeg ikke har lyvet på meg noe så ender jeg jo da opp som en dverg i forhold til alle disse høyreiste kjempene. Nei, dumt å være den "eneste" som ikke jukser hvis alle andre gjør det.

Jeg er fra og med i dag 1,84 høy, ikke 1,77, så nå forventer jeg at meldingene vil strømme på fremover!

youre love is my drug...oh yeh baby :)

Feeen!!

Siste svar ma. 11 feb. 2013 18:31 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Dumme dumme bilist! Hvorfor måtte du og to andre esel kræsje i en buss like ved en bro? Anbefaler alle som bedriver fenderbender-aktiviteter til å gjøre det på steder med omkjøringsmuligheter.

Jeg ønsker meg mann, barn og stasjonsvogn kjapt. Noen som kan hjelpe?

Mange har sikkert rukket å gå på en eller flere dates etter å ha vært her inne en stund. Hva slags tanker gjør du deg etter en hyggelig kveld med noen du har truffet? Fokuserer du på detaljer eller helheten hos den andre personen?

Er i Kristiansand på jobbtur. Og da må en jo spise.. Servitør kommer å spør vil du ha middag til 100 kr? Ja hm hva er dette sier jeg litt forfjamset.. Jo er en kanpanje vi har her:)) http://matcirkus.sitegen.no/customers/matcirkus/files/spisfor100_lommefolder.pdf.. Nydelig mat var det, god ide. Kanskje noe for andre byer?