Sukkerforum

SÆR

Siste svar ti. 12 mars 2013 18:16 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym John Doe

Jo lengre en går singel,jo særere blir man, sies det.
Og vi som henger til vanlig på forumet er nok litt over gjennomsnittlig sære vil jeg tro ;)

Det jeg lurer på er, hva er din særeste ting eller egenskap? hva gjør deg rar eller sær?

(kanskje fordel å være anonym i denne tråden ;) )

Som tittelen sier: våryr...kjenner dere den sukker-folk?

Hva er fantasien,hva liker dere,hva er grensen,hva er det som er tennings knappen?

Fyr løs, og gi tips eller forteller dirty fantasier.......

Hushjelp.

Siste svar ti. 12 mars 2013 15:45 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym nomnom

Er det blitt mer vanlig i norske hjem med vaskehjelp?
Jeg har det inntrykket nemlig. :)

Har noe på gang med en jeg traff her inne, tror jeg. Sendte litt meldinger frem og tilbake og møttes forrige uke. Dette gikk egentlig veldig bra, kjemien stemte og vi ble sittende å prate i tre timer! Ble ikke noe mer da, men virket som begge var interessert i noe videre. Sendt litt meldinger frem og tilbake etter dette og har etter hvert avtalt å møtes igjen denne uken. Alt bra sånn sett.
Det eneste jeg undrer meg veldig over er at hun bruker så utrolig lang tid på å svare, er ikke snakk om minutter men mange timer, og noen ting svarer hun ikke på. Hun brukte for så vidt lang tid på å svare her inne også, sto som "lest" å så svarte hun ikke på dager. Dette er vel vanligvis et bra tegn på en rimelig uinteressert jente, men følte at vi fikk såpass god kjemi på første møtet, vi satt faktisk i tre timer å snakket, så det hele virker litt merkelig. Hun virker også ganske lysten på å møtes igjen. Hva er det som skjer? Kan det være en jente som bare vil møtes for å ha en venn i ny å ne? Eller er hun bare utrolig distre på svaringen? Eller noe annet?

My depping på forum nå ! Hørte nettop Öppna Din Dörr og ble inspirert på og finne kjærligheten !! Kanskje det kan spre seg litt :)

søndagskveld krampetrekning
forslag kjente norske ord og uttrykk som med litt velvilje kan overføres til dating og sjekking?
feks,

først til mølla får først male
ingen kkjenner dagen før solen har gått ned

jeg fant jeg man fant sa askeladden
man kjenner igjen lusa på gangen osv

Fysøren!!!

Så mange kjekke, sympatiske, interessante, veltrente og høyutdannete menn som er lavere eller likehøy som meg.
Småfrustrert :(

Neh

Siste svar ma. 11 mars 2013 21:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym smirnof

Da var det stille og rolig på sukker så.....

http://www.youtube.com/watch?v=cs1iUhLY8ac

Jeg møtte en jente i oppgangen i blokken min i dag som jeg falt pladask for:) Jeg har aldri møtt på henne før, men navnet på postkassen har vært der lenge, så hun har nok bodd her en stund. Vi hilste ikke siden vi sto litt unna hverandre.

Så problemet mitt nå er, hvordan kan jeg be henne ut på date uten å virke creepy?

noen tips på hva som er en bra første melding`?

Jeg har ikke bilde i profilen min. Det er gode og rasjonelle grunner til det, grunner som handler om jobben min og familiesituasjonen min. Ikke noe creepy eller sært, hverken jobben eller familiesituasjonen, det bare er sånn. Jeg har bare ikke den luksusen at jeg kan legge ut bilde på et sted som dette.

Hva tenker dere om profiler uten bilde? Gir dere dem en sjanse dersom det er god match og en interessant tekst?

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3586832.ece

Sånn kan det gå. Lurer på om dette er det nye sjekketrikset som er in for tiden?

Kmjax dymbr,

Kldra bnjakk ortikk gjundra hajark. "183 cm 70 kg hla trink trink". Hnjav plökk??

Fgyrt fgjark, ngukk pjendhnjükk, ngukk pjendldjavk, ngukk plkag.

Rtykk mnu abbonemment?

Plz, ngytr binbin.

ü

Siste svar sø. 10 mars 2013 23:42 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym TeddyBeer

zz

Dere kan få hele drittbyen Bergen av meg, jeg vil ikke ha den. Om jeg ikke var kald fra før av, så er jeg det ihvertfall nå. Makan. Jeg emigrerer! Hvor var det dere sa kvinner pleier å reise for å finne seg billige menn ijgen? Jeg skal dit.

Noen tips om en som utenpå er litt annerledes, men inni ganske lik..
Tar imot råd om hvordan man skal gå frem for å oppnå kontakt...

Eller er det baaare gutter/menn som gjør seg snill for å få det som de vil? Nesten litt deprimerende...

Jente 31 år som er lei av å bli lurt :/

Endelig, jeg har funnet mannen i mitt liv!
Å det var heeeer inne på sukker!

Så til alle tvilere, det finnes håp!!! :)

Den første mailen, profilteksten, det er dette som skal avgjøre om man ønsker å bli bedre kjent. Hvorfor er det da så mange som legger så lite i meldingene her inne? Er det fordi man "safer" seg inn og sender ut seriemeldinger til en haug og håper på at noen kaster seg på? Selv har jeg et stort kompleks at jeg henger meg opp i setningskonstruksjon og "skriveleifer". Noe kan man forstå at sniker seg inn, men spesielt korte meldinger som "hvordan går e a?" " Søt du er", eller annet utrolig lite givende, levner liten lyst til å svare. Hvis en person engasjerer seg så lite i meg at jeg kun er verdt tre - fire ord, eller en hurtigmelding, så er det vel kanskje ikke spesiell kjemi der IRL heller? Og hvis jeg kjeder meg før man allerede har utvekslet noen ord, hvor nedtur vil det ikke være å møtes iRL? Jeg vet at flere er uenig med meg, men det er jo det som gjør alt så spennende, så er disse personene rette for noen andre :-)

Nyfisert og striglet satt jeg der med et glass vin og ventet. Fyren kom ikke. Svarer ikke på chatt heller. Nå tenker jeg like greit - det er hans "lost" og slike uhøflige folk vil jeg ikke ha i min omgangskrets engang. Er det mange her som lar oss tro de ikke har partnere? Mistanke i denne situasjonen ihvertfall..

Jeg tipper 2-2 om en times tid 18:55. ))

Har lyst for noen å tilbringe tid med, kose masse og har lidenskapelig sex med. Noen å kalle kjæresten min, ikke en knullevenn.
Men, jeg er ikke klar for serious beslutninger. Jeg har ikke lyst å flytte in hos deg, kjope hus eller gifte meg Kansje etter 3 år. 97% sikker eg vil ikke har barn.

Er dette for mye for men???? er dette turnoff ???

Herregud, er det noen andre som har sett den første episoden av "verdens beste ferie" på vg?
Jeg lo så jeg datt av stolen.

"Jentene i Thailand er ikke som jenter andre steder, skulle ønske jentene i Norge var mer like thailandske jenter."

Ble ditchet her om dagen. Hun sa at jeg ikke var nok frempå og at jeg er så stiv. Har lurt på hva som menes med det tro? Har hørt den en gang før og bruker litt tid før jeg viser mitt egentlige selv. Er faktisk utrolig barnslig, men er det d som menes? at jeg er tørr eller noe?

Knut Nærum får sagt det!

Men får han sagt noe som er verdt å tenke over
- eller konstruerer han her en sannhet for å gi oss nordmenn dårlig samvittighet?

http://www.dagbladet.no/2013/03/08/kultur/debatt/lordagskomment aren/knut_nerum/26127270/

Hva tenker du? :-)

Jeg driver å undersøker muligheten for å få jobb offshore,, der er det ofte en jobb turnus som 2 uker på jobb og 4 uker hjemme..
Hva tenker den feminine siden av forumet om det, i forhold til en fremtidig partner ??

Hvor lenge er folk på sukker gjennomsnittlig før de finner noen, å sletter profilen?
Har vært her er 1 år nå, men har skjønt etterhvert at ting kommer ikke av seg selv. Må nok begynne å være litt mer aktiv. Men ser mange av de samme som har vært her like lenge som meg. Har Vudert å prøve en annen dateting side, bare for å få litt forandring. Hvis ikke drømmemannen skulle dukke opp snart;p det er jo et utallige utvalg å velge mellom, men føler at sukker er det mest populære for de mellom 20 og 40år. Hvor lenge har du vært her?

Hei du der! Kunne du tenkt deg et liv uten barn?

Jeg har fått inntrykk på at de fleste ikke kunne tenke seg det. Det er jo naturen, den biologiske klokken, vårt mål på jorden, 'd vaaaakreste så fins', guds gave osv. så jeg har selvsagt full forståelse for det.

Men jeg har også fått inntrykk på at det muligvis finnes håp for oss andre "forferdelige mennesker" som ikke kunne tenke seg et liv MED barn. Er vi blitt en voksende gruppe? Blir det sakte men sikkert "in" eller bare mer og mer godtatt pga det stadig mer omtalte overbefolkningstemaet?

Opplys meg gjerne :)

PS: Det kan fort bli et sårt/tabu tema så vær så snill, ingen drittslenging, dømmende, bastante påstander, personangrep og lignende. Takk.

Mange som kopierer mitt gode navn og rykte på forumet for tiden. Om denne tråden får 1000 innlegg skal jeg åpne min ekte profil for alle fans <3 Hit it

Kan vi ikke alle gjøre en innsats idag ? Skriv en melding til første profil du er inne på som du faktsk liker ! Det er vel ikke bare jeg som surfer rundt og tenker at siden...DA skal jeg skrive...

Hei søta:)

Siste svar lø. 9 mars 2013 23:32 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym exquziteyz

Er det mange som kommer til deg?
Jeg liker deg, jeg
Jeg har blitt glad i deg, søta!

Jeg ønsker alle sammen en riktig god Lørdag=) hva er planene deres?

Kjeder meg på jobb å leste gjennom forumet så ville bare si dette: Slutt å fremstille dere så sykt trengene å desperate å selvmedlidene som noen av dere gjør her i forumet, prøv å faktisk initiere en samtale med noen uten slibrige hendvendelser. just saying.

Ja, bare hat.

God helg!

Burde vel kanskje ta dette som anonym for å ikke ødelegge "ryktet" mitt her inne da dette muligens vil fremstå som litt sutrete.
Selv om det absolutt ikke er ment sånn i det hele tatt :) Men shit au

Jeg er en god del lavere enn gjennomsnittet, og ihvertfall lavere enn hva de fleste kvinner har satt seg som preferanse.
Sukker er jo tross alt som et kid in a candystore scenario for dere kvinner, dere kan se igjennom profiler å velge fra øverste hylle (hvor jeg ikke når opp xD)

IRL så er det lettere å få frem personlighet, humor, sjarme og selvtillit slik at sånne "shortcomings" (sorry måtte bare) kan bli kompensert for. Over nett må jeg være den mest awesome personen med den kuleste profilen ever for å i det hele tatt få besøk, da jeg dessverre stiller med litt dårlige kort fysisk, (klageklage)

Så sitter nå i bunn å grunn å lurer på om jeg har kastet bort pengene mine på dette

Hva mener dere? God helg btw ^^

ERRE MULIG ??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hobbylegen

Nå tikket det inn en melding (og bilder) fra ambasade- ladien til fjelds som måtte ta vare på sine venner og være ordentlig i helgen på bekostning av oppfølging av vår litt rampete seanse forrige helg.

Hun lurte litt på hordan jeg har det.
Hun fikk et svar at i fravær av deg og muligeten til å geiede deg formelt over danseguvet på høyfjeldshotellet med påfølgende diskre oppfølging i det skjulte og pleie av dine vakre lekne lepper kjeder jegmeg litt men elle er alt okey...så svarte hun :

Visste ikke at du ville være med., Og her sitter jeg værfast 5 timer unna Dere kvinner er litt vanskeige å forstå sometimes..

"Hobbylegen rister lettere oppgitt på hode til kvelds"

Til deg som er ny velkommen hit på sukker=) hihi. Nå er jeg hyggelig da=)

Det her er vel den værste dagen i mitt liv! Fikk vite at jeg nå er en av de alt for mange jenter/kvinner med brystkreft :/ 32 år å kreft, den svir myyye!

gud for et hærlig vær idag i trøndelag! dumt det er skare vær og hardt i snøen ! skulla fått ordna felles skitur for trønderfolk!!

Ha en konge dag alle :)

Legg ut bilde av alt mulig godt. Gjerne med vin.

Ønsker alle en fin fredagskveld,god helg btw:-)

:)

Siste svar fr. 8 mars 2013 22:53 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym hunk

Om de bare visste hva de gikk glipp av ,-) Ja dere som ikke svarer på mld som villa smelta de fleste men nope ikke her inne!
Går snart tom for ideer:) Tips...

EMO-trenden

Siste svar fr. 8 mars 2013 22:38 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym rattatoill

Jeg så en emo-kid i dag på vei til jobb.
Trodde vi var ferdig dette jeg og at Spencer var en karakter som morsom delvis pga at ingen driver med det lenger?
Til og med emo-rockerene har jo gitt seg..eller pågår dette også fortsatt?
Emo-musikktips mottas med takk. (Forskningsøyemed azz)

La oss drekk ilag og innboksen er åpen :) (kremt)

Gikk du glipp av noe? Så synd for deg, få ut fingeren neste gang.

Du.. Du ja..

..som ga meg tre dager på å svare, og så blokkerte meg.

Du vet kanskje hvem du er og hvem jeg er. Jeg har ikke dårlig tid, nemlig. Var innom profilen din og hadde helt klart tenkt å skrive noe tilbake.

Erm.. beklager til dere 99,99% dette ikke gjelder.

Men også: Dere som evt befinner dere i samme situasjon og som får noe utbytte av dette innlegget.. dere skylder meg en.

Jeg har fått et inntrykk av at kvinner helst faller "oppussingsprosjekter". Noen som har meninger om denne påstanden? :D

En ganske fersk studie publisert i i Journal of Personality and Social Psychology avslører det moteindustrien har trodd og kanskje visst lenge: Kvinner i rødt tenner menn. Ifølge forskerne, vil menn ubevisst oppfatte den røde fargen som signal om seksuell tilgjengelighet.

Fra naturen brukes rødt til å sende ut sterke seksuelle signaler; Hos blant annet bavianer og sjimpanser, rødmer hudområdet rundt hunnens kjønnsorgan i forbindelse med eggløsningen. Rødfargen signaliserer til hannen at det er tid for parring.

Men tilbake til industrialiserte 2008: Mennene i studien skulle rangere hvor tiltrekkende de syntes kvinnene på bilder med forskjellig bakgrunnsfarge var. Det var de samme kvinnene på alle bildene. Kvinnene med rød bakgrunn kom høyest på listen. Mennene var også villige til å bruke mer penger på en kvinne med rød bluse, enn en med blå bluse ...

Mitt spørsmål til mennene her inne er: Stemmer dette når det gjelder deg?
Mitt spørsmål til damene her inne er: Har du erfaringer som støtter opp om dette?

Gratulerer alle dere damer der ute! idag har jeg hatt gleden av å dele ut roser til alle damer på jobb i regi av fagforbundet :) meget koselig vil jeg si :) så en virtuell rose til alle dere andre som jeg ikke har fått gitt til!!