Sukkerforum

https://www.facebook.com/events/444932355591739/

1001 natt

Siste svar to. 6 juni 2013 16:16 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Ladies cir

Jeg skal på fest med tema 1001-natt. Har du forslag til kostyme og evt hvor jeg kan få tak i det? Bør vel vere litt sexy;)

Hva tenker folk om det? For tidlig for en mann, som en gang ikke har kjerring.

Antall

Siste svar to. 6 juni 2013 07:20 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym akka

"To rist er runk", eller "tre rist er runk"? Hva mener dere?

Hvorfor skal det være så utrolig vanskelig å finne en mann som matcher på alle de viktige områdene?

Nå dater jeg en helt super mann på alle måter. Vi møtes på like verdier, levesett, humor, hobby/aktiviteter, sosialiseringsbehov, ønske om å dele framtid bl.a. Han er veldig betatt av meg og jeg liker han kjempegodt men så kommer DILLEMAET!!!:

han er elendig "i senga". *hulk*...

Finnes det håp for en 50-åring som ennå ikke har lært seg gode sengeteknikker? Altså går det an å lære opp en 50-åring?
Vet nesten ikke om jeg orker, og tanken på dårlig sex resten av livet klarer jeg ikke å godta heller...

Hva tror dere forumsrådgivere?

reumatisk

Siste svar on. 5 juni 2013 22:21 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym joyboy

Er det noen her som sliter med det? Jeg har hatt tiltagende hindrer i diverse ledd som kommer og går, blir så sykt frustrert da dette hemmer meg, og gjør meg deppet. Vanskelig å finne ut av slike ting har jeg skjønt også,,,

Så! Hva tror dere? Finnes det liv der ute? i så fall er de smartere enn oss eller er de bare bakterier, hva tror du? ;)

useriøst tema, så ingen tanker er dumme :)

Så hva betyr navnet ditt/hva stammer det fra?

Mitt første navn (Tor) regner jeg med at de fleste vet, men det er altså da fra den norrøne guden "Tor med hammeren", sønnen til Odin og er den nest mektigste guden etter Odin. Tor brukte et av de mest legendariske våpnene nemlig en hammer som het Mjølner.

Henning stammer fra to tyske navn, første er Johannes som er en vri på et gresk navn og betyr står for/betyr Guds nåde. Det andre det stammer fra er Heinrich som da betyr hjemmets hersker.

Hva betyr navnet ditt da? :)

TEH skriver i sjokoladetråden at det er lett å gå ned en kilo i uka. Ønsker å gå ned 25 kg men det føles umulig og jeg blir motløs og gir opp bare ved tanken. Ønsker ikke en tråd som bare sier spis mindre tren mer. Håper på konkrete råd, mat, dietter, tilskudd o.l. som kan hjelpe meg da jeg er helt fortvilet og har prøvd i mange år på å finne nok viljestyrke til å komme i mål, ikke bare gå ned noen kg og gå opp dobbelt så mange.

Hvor finner jeg motet og viljestyrken til å spise de rette tingene, og hva er de rette tingene? Dere som har lykkes, fint om dere deler de beste rådene deres. Tung vei å gå dette.

https://www.youtube.com/watch?v=Jobo2JA8rKY

Hva mener de vise om dette?
Fin løsning, spør du meg.. :-)

Så måtte jeg prøve meg på noe nytt. Uten mann, og med særdeles bedaglige tennåringer med 10 tommeltotter, endte jeg opp med å måtte være snekker selv. Bor slik til at verandaen min er akkurat for liten til et lysthus, og parasoll har jeg hatt men fungerer dårlig i møte med taket..
Så var jeg en tur på IKEA med lillebror som skulle kjøpe ting til ny leilighet, og så et seil som en kunne feste i vegg og på stolper.. Da fant jeg ut at jeg fikk snekre ramme feste kroker og henge opp... Om det ble pent? Jeg syns nå det. Vet ikke om det er fordi det er jeg som har laget det.. slik som barn er stolt over dorullenissene sine:))

Hva med dere andre her.. Noen som utfordrer eg selv og gjør noe de egentlig ikke kan? Hvordan gikk det? Ble dere fornøyd?

Hvorfor har så mange mennesker hund?
Jeg stiller meg det spørsmålet, fordi jeg bor midt i Oslo og er nesten litt sjokkert over hvor mange som har hund i nærmiljøet. Det påfølger jo mye ansvar å ha hund. Den skal mates og luftes hver dag, man må plukke opp hundebæsj (for de som gidder å gjøre det) og det koster jo faktisk en god del. Mat, utstyr og evt. utgifter til veterinær. Dessuten har jeg hørt at det å anskaffe hund fort kan koste over 10.000,-.
I disse båndtvangtider er det dessuten bemerkelsesverdig å se at så mange ikke bryr seg om dette. Dersom man skulle påpeke overfor en hundeeier at man skal ha hunden i bånd iht. hundelovens bestemmelser, så får man ofte kjeft tilbake. Er det slik at de som har hund ikke respekterer regelen om båndtvang? Er dette fordi de mener den er feil? At den ikke tar nok hensyn til hundens ve og vel?

Jeg har nå vært her på sukker i ca 1 mnd. Har fått en del henvendelser - de fleste er utenfor mine preferanser, men noen virker lovende. MEN - etter flere meldinger fram og tilbake så har det alltid vært jeg som har måttet ta initiativ til å møtes. Det er jo tross alt begrenset hvor godt man kan bli kjent via meldinger og når vi bor i samme by så er det jo ikke så vanskelig å treffes? Noen har til og med forsvunnet / blokkert meg etter at jeg har foreslått et møte... Noen av dem i tillegg har vært her i bortimot ett år, noe som er fullt forståelig når de ikke vil treffes - men hvorfor i all verden er de her da?
Noen her som kjenner seg igjen og kan gi meg en forklaring på hvorfor du / dere er her når dere ikke vil møtes ansikt til ansikt? Alternativt sender en melding om at du / dere ikke anser meg for å være en mulig kandidat for et forhold?

som skriver:

Mitt navn er Sandra 32 enkeltrom...

Det jeg lurer på, er det for drøyt å ta med ring på første date?

Velkommen etter Kiwi!
Hvordan synes dere om Kiwis kopiering av Remas sin konsept og app? Jeg er stor Rema fan og jeg har ikke tenkt å bytte til Kiwi,

Begynner å bli lei av alt vedlikehold og ordnings både inne og ute helt alene. Har bygd meg hus og hytte, og har hatt drømmen om familielykke, med felles dugnad osv.. Med alt dette alene, og unger 50/50,, så ble det langt fra slik.
Lurer på om man kan forvente at en partner vil komme inn å sette pris på og være med på dele "faenskapen" :P
Hadde jeg sett for meg å være singel til evig tid, så hadde jeg ihvertfall solgt hus og kjøpt meg leilighet.
Går stort sett her og sullrer alene når ungene ikke er her :)
Er det flere som føler litt på det eller ?

Noen som vet hvordan?

Hei.

Ser nå at tråden som jeg kommenterte i ble slettet, hvor jeg har lagt inn et svar hvor jeg rettet kritikk og nysgjerrighet mot Sukkers match algoritme.

Jeg ser samtidig følgende i forum regler:
"Usann informasjon, og/eller beskyldninger av graverende karakter vil bli fjernet og kan føre til utestengning fra Sukker.no. Det samme vil skje hvis innlegg skader Sukker.no."

Var min kritikk oppfattet som "skadelig" for Sukker? Er det null toleranse ovenfor kritikk mot nettstedet?

Er det flere som har fått beskjed om at "det dessverre ikke var mulig å få trukket" den faste summen i måneden og deretter plutselig har fått 69.- påslag på prisen? Såkalt "super tillegg"? Minstesummen er visstnok satt til 79.- kroner pr. måned nå.

Noen som har fått noe varsel om dette? Synes det er merkelig at det plutselig settes opp slik uten varsel. Men markedet er kanskje bra nok til at man ikke trenger å tenke på serviceinnstilling kanskje..?

Hvorfor dette spørsmålet om dialekt i profilen? Er det virkelig noen som ønsker at en partner skal forandre dialekten? For min del synes jeg det er mer sexy jo bredere dialekten er. Det sier meg også noe om identitet og det å være trygg på seg selv. Anyone?

Nå liv på de herlige damene her inne.... Eller nyter dere rolig kveld med film og kos.....?

Lite liv her;)

Hva er sukker-folkets beste netflix-tips for en hjemmelørdag? :)

Du vet

Siste svar sø. 2 juni 2013 14:53 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gaast

Du vet du er kåt når du ikke rekker frem til vasken

Nå høljer det ned, og min eneste tanke er at det må være herlig befriende å kle seg splitter naken og gå ut i regnet, strekke armene i været og bare bli søkkvåt...
Eh...men kanskje ikke mens det lyner da ;)

Hva kunne du tenkt deg å ha gjort som hadde vært herlig befriende for deg?

Hellu. Jeg gikk til det skritt å blokkere ei jente jeg har møtt over snart en måned.. Jeg fant ut at dette ikke var noe for meg, mens hun dessverre hadde litt vanskelig for å godta dette da vi pratet om det for et par dager siden. Uansett så vil jeg ikke såre henne for mye med å bortimot øyeblikklig bli aktiv på sukker igjen, så jeg har blokkert henne slik att hun ikke skal kunne se når jeg bytter profilbilder og tekst osv, noe jeg planlegger å gjøre nå snart. Men vi har jo en meldingshistorikk sammen her inne og selv etter at jeg har blokkert henne så ser jeg nicket og bildet hennes i innboksen min. Vil hun se mitt eventuelle nye nick og nytt profilbilde i inboksen sin, eller vil det ikke oppdatere seg der hos henne?

Solen skinner over Torp og jeg venter på flyet til Bergen, litt vel tidlig men sånn ble nå det. Skal på jobb idag da, så får ihvertfall noen timer der når jeg reiser hjem så tidlig. Planen for idag er bare å jobbe og legge meg tidlig, kanskje få inn en treningsøkt om jeg klarer å holde øynene åpne... Ser ikke bortifra at det blir red bull og smil pause på jobb, men det beste er nå at jeg får jobbet uforstyrret og da får jeg gjort mer

Hvilke planer har dere for idag ?

"mamma..siden du ikke klarer å lage pannekaker, så sa pappa at du kan få en bok der oppskriften står i..." smalt det fra eldste i baksete i dag..." omg... :S

Asså jeg KAN... men jeg er ikke noe glad i å lage det, og det er leeenge mellom hver gang, unger asså! ,)

men noe jeg ikke kan det er sånne tekniske greier... og nå har vi skaffet (omsider... stakkars barn ;)) wii, og det berømte skylander og jeg bare ber til høyere makter .P om at det er en enkel greie så sønnen min kan klare alt selv...

Hva er det dere andre alenemamma'r og pappa'r tenker at pokker det skulle jeg ha kunnet?

jeg kan nevne mer asså... men gidder ikke blottlegge all min elendighet! ;)

så jeg vil heller høre om deres...
feks gruer jeg meg til matteleksa blir litt mer komplisert, og må bare si at jeg håper jeg har en som kan hjelpe meg med å hjelpe innen den tid!

Hvorfor er denne kvelden kjedelig? Det er ingen heftige forumdiskusjoner og alt er bare søndags- og dødskjedelig! Tiden skal brukes på "The Social Network" og napping i te-posen, ikke at det høres mer fornuftig men det er noe med den nappingen som er så... .;P

Noen som kan gjette hva? Innebærer det kvinnelige kjønnet.

Noen profilbilder får hvite prikker over hele bildet. Dette er noe jeg har sett hos endel brukere, men nå skjedde det visst med meg og, på det nye bildet jeg nylig lastet opp. Det virker som om dekodingen til sukker gjør dette med visse bilder. Har brukt samme kamera før, og da har det ikke skjedd.
Ser litt kjipt ut.
Noen som vet å omgås dette?

...når i en dating prosess avslutter du det ?

Sjokolade er bra for kropp og sjel, har DU gjort kroppen godt i dag?

Og i hvem...? I fysioterapeuten min!! Er det mulig? Tar meg selv i å tenke at hvis jeg traff han utenom å være pasient (ikke så syk/skada som det hørtes ut som) at vi kunne likt hverandre... Det var dette med forbidden love, da. Alltid mer spennende det man ikke kan få, hehe!

Etter å ha vært her lenge nå og lite respons, sitter jeg og håper eksen min tar kontakt i sommer. Tenker mye på henne men har ikke snakka med henne på 2 mnd og hun svarer ikke når jeg tar kontakt. Så er vel ikke vits i å håpe på det...

Flere enn meg som skal på Musikkens dag i Oslo imorgen? Noen som har noen band de anbefaler MÅ ses? :) kom gjerne med tips!
Øystein Greni er Bankers. :)

Eventyrtid

Siste svar fr. 31 mai 2013 23:09 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Jeg ankom en øde øy, der danset kanibalene rundt med hendene i lomma. En hytte ! Åpnet døra til hytta og krøp inn vinduet. På det stjålne bordet lå fem oppspiste brødskiver, passet meg bra siden jeg var skrubbsulten.

Ser veldig mange av damene her er avbildet foran diverse pressevegger, det er sikkert stas. hvorfor?
Samtidig er baderomsfliser fy-fy! Og i enkelte miljøer er det visst teit med fjelltopper også.
Hva skjer med verden? Og hvordan skjedde det egentlig? Visste moren din hva en pressevegg var når hun var ung? Hva mener hun om det nå?
Flaks at mitt sukkermedlemskap utgår 1.juni! Oh herlige sommerferie, kom til meg!

Er det noen som kunne tenke seg en real pulesveis i helga, så kjenner jeg på meg at jeg er kapabel til det nå..
Sommer følelsen er på tur og jeg er klar for Joyride :P

Husarbeid

Siste svar fr. 31 mai 2013 17:53 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Juni34

Husarbeid... Hva syns dere er greit å gjøre og hva utsetter dere til dere må gjøre det ?

Jeg kan virkelig ikke fordra å henge opp klær, lure meg har vasket 3 maskiner etter jobb..så utsatte det til siste maskin var ferdig.
Å henge opp klær er pyton, så trenger en mann som er flink til å henge opp klær :-p

Hvis dere kunne velge en ting din fremtidige partner skulle være flink til når det gjelder husarbeid... så du slapp unna, hva ville det vært da ?

"Pause i å henge opp klær...kjedelig :-p"

Smyyg her, om noen vil ta en match :-) Det er visst forresten flere grunner til å spille enn å kvesse kunnskapen sin. Senest for noen dager siden ble jeg "sjekket opp" på spill-chatten der av det som visste seg å være en ung og attraktiv jente..!! Hadde jeg ikke trodd. Av alle steder liksom..! Nå sender vi masse sms og og bilder og greier og greier. Ligger kanskje noe litt i lufta ;-)

Hvorfor er alt så av og på og enten-eller om dagen? :S

Stille?

Siste svar to. 30 mai 2013 20:51 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Skalle

Er det ekstremt stille her inne nå eller er det bare hos meg?? ;-)
PS! Ingen klagetråd!! :)

I mangel av kjæreste eller mamma her som kan ta vare på meg, prøver jeg å få litt sympati fra dere forumsfolk.

Sitter her og hoster og hoster og regner med at jeg kommer til å dø hvert øyeblikk :(
Har fått bronkitt, og alle dere mannfolk vet jo hvor ille det er.

Så regner vel egentlig ikke med å være aktiv her inne så mye lengre jeg da...
Damer, sympati denne veien er hjertelig velkommen!

Slapp av! er absolutt ikke en seriøs tråd.... Bare kjeder meg noe så inni..... Fordelen er at huset er ryddet og vasket, da jeg ikke har så veldig mye mer å finne på!

Sola skinner i Stavanger og det nærmer seg helg :) skal snart ut og treffe noen venner for en utepils eller to. Noen flere som nyter været og hva skal dere i kveld?

Alle fra østlandet, rimelig unødvendig!

Flere med samme problem?

Den gamle flørtetråden begynte å bli så lang, og vi trenger litt mer morsomme og positive tråder her nå, så lager en ny!

flørt med den over deg i tråden, si noe positivt!!

Registrerer at man ikke kan bruke manipulerte profilbilder, men kan man bruke et bilde som man for eksempel har endret fargenyansene på eller svart/hvitt?

Hvis nei, kan man bruke slike bilder i album?

På forhånd takk.

Sukkerferie!

Siste svar on. 29 mai 2013 21:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi fikk overraskende og eksepsjonelt stor respons da vi spurte om hvem som ville på ferie med oss i sommer. Vi må chartre fly for å få det til og jobber på spreng med kabalen. Det ser ikke ut til at vi klarer å hjelpe alle, men kan forhåpentligvis få ca 500 med på seiltur og leilighetsopphold i Kroatia, med avgang Split. Det blir trolig 3 konvoier over tre uker i juli. Hold your horses når det kommer til ferieplanleggingen!! Vi kommer tilbake i morgen.