Sukkerforum

Oppretta profil her inne denne uka, og det er første gang jeg overhode prøver meg på nettdating. Og etter å ha tittet litt rundt på forumet og på siden ellers, er jeg allerede på nippet til å slette profilen.

Årsak: Det kryr av innlegg av typen "Har hun ikke svart på tre dager, blokkerer jeg henne". "Etter andre eller tredje date bør man deaktivere profilen og bare satse på den ene personen" "Vil han/hun ikke bli med hjem etter fjerde date, er vedkommende ikke interessert" "Inviterer man til date hjemme hos seg, betyr det sex. Blir det ikek det, er det det samme som avvisning"

Sorry meg, men det virker som denne nettdatingverdenen er stappfull av regler og at man skal kaste seg relativt hodestups inn i noe om det i det hele tatt skal bli noe av. For meg (som fersking) virker det logisk at man kanskje er litt mer forsiktig enn vanlig, når man skal møte noen man kunn kjenner fra cyberspace?

Det ville vært mye mer naturlig for meg å kanskje gå ut med flere gutter, gjerne også flere dater med hver før jeg skal trenge å føle meg presset til en slik "alt eller ingenting"-holdning. For meg er det VELDIG unaturlig å skulle starte et personlig forhold med noen over internett, og ikke minst veldig nytt og annerledes. Da går kanskje ting litt mer i sneglefart enn om man møter noen ute i den fysiske verden?

Og er spillereglene sånns om det ser ut her inne, er det kanskje bedre å bare si takk for meg med en gang? Om noen føler for å bekrefte eller avkrefte "beskyldningene" mine, så hadde det vært supert :)

"Nå er kjønnshår på moten igjen
Legg ned høvelen. Avbestill voksetimen. Nå er det naturlig som gjelder."

http://www.kjendis.no/2013/02/27/kjendis/klikk/det_nye/mote/skjonnh et_og_velvere/25996559/

Javel, hva sier dere? Er det in eller ut med kjønnshår? Hva foretrekker dere på en partner, og hva gjør dere selv?

Vår eller ikke vår??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym søker

"Nå er skjønn vår på moten igjen
Legg bort støvelen. Avbestill votter. Nå er det naturlig som gjelder."

http://underoverflaten.no/fora/emne/23915-vaaren-kan-vaere -klisjeaktig-skjoenn/

Javel, hva sier dere? Er det in eller ut med skjønn vår? Hva foretrekker dere av en gartner, og hva gjør dere selv?

Jeg skal teste ut min toleranse for sent inntak av koffein...håper andre tenker holde meg med selskap om jeg ikke er tøffere enn kaffen..;)

Hva har DU gjort i det siste for å utfordre/lære deg selv å kjenne/utvikle deg? :P

Vet ikke hva som er verst av de som tar bilder av seg selv i speilet uten å vaske vekk tannkrem-flekkene på speilet, eller de som tar bilder av seg selv i speilet med et svært speilreflekskamera, i stedenfor å bruke selvutløser-funksjonen! Jenter altså.... :)

Sukker deler ut billetter til denne filmen (i Oslo, for min del,) på mandag 04. mars kl. 18.00. Hvem vil bli med om mitt følge? :O Ta gjerne kontakt! :)

Virker som om det bare er de gutta som er i starten av 20-åra eller de over 50 som er ute på byen. Hvor er dere som befinner dere i den gyldne aldersgruppe? Er dere etablerte og sitter hjemme alle sammen? Hvor finner vi dere?

Denne er en hyllestråd til alle gentlemen der ute. Tenker bare jeg må sende en stor, feit smask til dere :-)(-:
Det finnes fortsatt gentlemen i dette landet.

De er ikke en utdøende rase, tver imot.

De lukter godt, de er flinke til å lage frokost dagen derpå, å gi komplimenter, å bære handleposer , å invitere plutselig på middag og mye, mye mer...;-))

Selv her på forumet gjemmer seg noen ekte old school gentlemen. Jeg VET det!

Følte bare for å dele dette i dag.
Klem fra meg <3

Hvis du skulle hatt valgt en kar som var håndverker hvilket yrke skulle han hatt da? :)

Jeg parkerte for noen dager siden i et boligområde. Veien var dekket av snø/is. Tanken på at det fantes gangfelt i området hadde ikke streifet meg, og det var ikke skiltet. I løpet av dagen hadde deler av isen i veibanen smeltet, deler av et gangfelt kommet til syne, og jeg hadde fått bot for å stå for nær dette. Har ikke kommunen et ansvar for at steder det ikke er lov å parkere er synlig merket?

Ok. Dette lurer jeg helt oppriktig på.

I de siste situasjoner hvor du valgte å sette gult/rødt hjerte på en annens profil, hvorfor valgte du dette fremfor å sende en melding?

Moviedate

Siste svar to. 28 feb. 2013 09:26 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym FilmFreak

Du blir invitert på filmdate hjem til en person.
Tenker du at det er en filmdate, med film og hyggelig selskap, eller tenker du at det er en unnskyldning for noe mer enn bare film?
Mitt inntrykk er at det ofte blir sett på forskjellig fra jenter og gutter sin side. Tar jeg feil?

Jeg bor i Stavanger og har en hyggelig venninne "with benefits" fra østlandet. Hun tilbringer helgene her hos meg av og til, og vi synes begge at det er en veldig praktisk ordning. Vi er gode venner og har det alle tiders når vi er sammen, også ikke-seksuelt; det å være sammen, prate, gå turer, le og tøyse, handle inn mat på lørdagen, lage mat sammen, etc.
Det koster jo så lite og er så fort gjort (45 min) å reise den korte avstanden, så jeg behøver ikke noen lokal siddis-dame. Men jeg lurer på hvor vanlig dette med "fuck friends" er? Hvor mange av dere har en permanent eller semi-permanent fuck friend der ute?

Jeg sitter her - alene - og har det ganske bra. Leiligheten er fylt av en vidunderlig aroma av rosmarin og hvitløk fra komfyren hvor lammeskanken står og blir langtidsstekt på svak varme. Snart skal jeg lage fløtegratinerte poteter. Ett glass rødvin (ja, ja: to, da) og noen grønne grønnsaker gjør det kommende måltidet komplett. Absolutt noe å se frem til.

Imens sitter jeg altså her. PCens jukebox leverer den ene kremlåta etter den andre fra de siste 40 år. Det er like spennede hver gang: Hva blir neste låt?
Min egen lille private Pop Quiz...
Det var når det dukket opp ei låt av Interpol at jeg plutselig kjente at:
Dæven så fint det er å være meg. Her - akkurat nå.

Så da tenkte jeg altså:
Er det egentlig noen vits?

Å prøve å få seg dame.
Det er jo ingen damer på min alder (50+) som hører på annet enn Kari Bremnes og Bjørn Eidsvåg.
What's the point, lissom?

Men så var det det med selskap, da. Det er veldig fint det og.

Hmmm. Livet er fullt av valg.

Men, men. Jeg er bare to uker ut i et 3 mnd. abo. her på Sukker, så jeg kommer nok til å fortsette å klikke...
Ha en fin helg alle dere andre enslige som ikke ar noe bedre å finne på enn å surfe på sukkerforumet :).

Sukker er alt for strenge etter min mening relatert til profil bilder. :)
Er sukker for strenge, hva mener dere?

Hei,

Fikk vite av en kamerat at du vises som pålogget to timer etter du har logget ut. Hvis du f.eks er inne og leser en melding så ser det ut som du surfer her i to timer etter det. Noen som vet om det stemmer? Blir litt teit når du skriver nå legger jeg meg, og så ser det ut som du er pålogget i to timer etter det...

Er det bare å klikke på bilder, og sende "tittentei på deg" til folk??

Hei, du ser kjekk og grei ut, vil du bli med ut i skogen og kikke på månen?

jeg bare lurer :)

Bør man konfrontere ei dame her på Sukker med at man har funnet bilder av henne på en nettside som annonserer for eskortetjenester? :)

Det finnes jo knapt noen på sukker, hvor er dere??

En ny bruk av ordet "tenke" er i ferd med å snike seg inn i det norske språket. Stadig flere sier "jeg tenker at..." når de mener "jeg synes at...". På engelsk sier man jo "I think that...", både i betydningen "jeg tenker at..." og "jeg synes at...". Jeg tenker og jeg synes er to forskjellige ting. Det ville vært synd om den nyansen forsvant fra det norske språket, "tenker jeg".

Merker det er mange som leter etter penger her inne!

Får avsmak. Har aldri sett en pengeseddel holde noen i hånda før.

Skjerpings folkens! Ikke la penga erstatte oss for hverandre.

damer

Siste svar ti. 26 feb. 2013 20:02 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

Hørte på radioen at i oslo va det fleire damer enn menn...Så viss du er singel mann i oslo, er du ein taper..Fritt oversatt av blindebukken:p hehe:)

Hvis en jente skriver i profilen sin "det er viktig at han kan få meg til å le", så tenker jeg at du er en kjedelig grå mus som tror at en date er et stand-up show. Noen som tenker noe annet?

Jeg tror jeg mangler et flørtegen, og her er det jo mye kjekke unge menn og kvinner som er gode på flørting, så kan noen gi meg noen tips? :)

Herlig! År og dag siden sist. Det betyr sofatid og film i kveld MED verdens beste samvittighet.

Tror jammen jeg ønsker meg svekket helse til jul. Eller... Joda. Lett redusert immunforsvar ihvertfall :)

Bare ordet "forføre" er nok til å få sinn i kok. Noen anser det som ondsinnet manipulering og sleipe utspekulerte overgrep mot uskyldige ofre. Andre ser på forførelse som et velkomment friskt pust i en ellers forknytt hverdag diktert av politisk korrekthet og falsk konformitet, et rigid spill hvis regler vi alle villig underkaster oss.

Historien er full av forførere av begge kjønn med kvinner som Cleopatra, Marilyn Monroe, Tullia d'Aragona, Helena av Troya, Josefine Baker, etc. og med menn som Rudolph Valentino, Pablo Picasso, Casanova, Don Juan, Errol Flynn, etc.

Er forførelse et onde eller krydder i hverdagen? På hvilken side står dere? Og er det forskjeller på hva kvinner og menn mener om dette?

Jeg har VIP medlemsskap, og betaler 6 kronr pr måned..

Hvor lenge har jeg vært på sukker? ;-)

Kjære Teknisk Support,

I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 og merket at det nye programmet straks begynte å legge opp til barn, og det tok en masse tid og brukte en masse ressurser. Dette stod det ikke noe om i produktspesifikasjonen for programmet. Etter kjøpet installerte Kone 1.0 seg selv i alle andre programmer og dukker opp så snart jeg starter Pc-en, og det overvåker alle mine aktiviteter. Gamle programmer som Pokeraften 10.3, Fylle fest 2.5 og Søndagsfotball 5.0 virker ikke mer, men får tvert imot systemet til å gå ned, når jeg åpner dem. Det er umulig å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jeg prøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Kone 1.0. Kan dere hjelpe meg?

På forhånd takk!

Forvirret og Frustrert.

Svar fra IT support:

Kjære FF!

Problemet ditt er veldig vanlig og mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse. Det er mange menn som oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de tror at Kone 1.0 hovedsakelig er et nytte- og underholdningsprogram. Der tar de fleste feil.!!! Kone 1.0 er et styresystem som er designet for å styre alt. Det er umulig å fjerne Kone 1.0 for å gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert.

Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0 eller Kone 2.0, men det endte med å få flere problemer enn de hadde med Kone 1.0. Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og får det beste ut av situasjonen. Du kan evt. lese hele kapittel 6 i manualen "Alminnelige programfeil". Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle "Alminnelige programfeil", uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er straks å skrive : \UNNSKYLD før problemløsning. I alle tilfeller må du unngå å bruke Escape-tasten, for du vil allikevel være nødt til å bruke kommandoen: \UNNSKYLD, for at styresystemet skal gå tilbake til normal.

Kone 1.0 er et flott program som vil gi deg livsglede og interessante stunder, men det krever en høy grad av vedlikehold. Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0 eller i ekstreme tilfeller softwarepakken Pels 2002. Men du må under ingen omstendigheter installere Elskerinne 3.3. Dette programmet støttes ikke av Kone 1.0 og vil sannsynligvis få PC'en din til å bli helt død.

Med vennlig hilsen
Teknisk Support

Jeg lurer litt på hva som foregår oppe i hodene på mine besøkende. Jeg er glad for at det er trafikk på min profil, men lurer litt på hvorfor man trenger å besøke meg om igjen og om igjen. Er det ikke slik at man leser og tenker hun er ikke for meg, også går videre?

Men nei da, de samme kommer tilbake, og da lurer jeg på hva det er de tenker.

Kanskje de bare er svimslåtte og ikke husker.

Det var det. Slutt som kjærester og nå er hun flyttet. Jeg sjekker inn på sukker. Det har vært noen gode år :)

Jeg savner henne mer enn jeg hadde trodd. Vennskapet var så utrolig mye mer verdifullt for meg enn jeg ante, selv om vi som kjærester har visst det var over en stund. Vennskap er det enda, men forsvinner nok mer og mer for hver dag som går.

Dette er andre gang og flere skal det vel bli. Det er merkelig hva vi utsetter oss for folkens. Man må vel bare sette seg i sadelen og fortsette tenker jeg...

Takk for gode minner til deg som aldri leser dette :)

Har bedt inn en frøken på første date, hvilken bakgrunnsmusikk bør jeg ha?

Jeg har surfet litt rundt og fått høre mye om viktigheten av bildene her inne.

Er det bare fokus på utseende? Hvor mye hud skal du vise på bildene? Er det bare puppestellet som er viktig og livvidden......?

Det kan virke sånn, at det bare er utseende og vekta som er sentralt......., jeg mener jeg er mere opptatt av en manns egenskaper enn av hans utseende......

Jeg fant noen kvinner som er utrolig tynnkled på sine bilder, men det passer ikke for meg.

Jaja, det blir vel irl jeg finner min nye mann.

Har vært på Sukker i over ett år nå. Mange dater uten og føle det helt store med noen.

I vinterferien var jeg på en tur med Kielferga sammen med ungene. Der traff jeg en annen dame det sa pang i hjertet med en gang jeg så henne.

Noen hvite løgner for barna gjorde at vi fikk noen timer sammen. Jeg har ikke følt meg forelsket slik siden jeg var tenåring. Trodde rett og slett jeg ikke kunne føle slikt lenger.

Dessverre da så er det jo en catch. Hun bor i Sverige og har et stort nettverk, venner og familie nær, og en jobb som er viktig for henne. Jeg er stuck i Oslo med to barn.

Er jo ikke dum, så vet jo at det er mye som skal fungere før det er aktuelt å bli kjærester uansett. Men det å faktisk føle så sterkt for noen og med ønske å bli bedre kjent, trodde jeg ikke var mulig lenger. I tillegg når hun bor der hun gjør, så føles det bare vondt og ikke så godt det kunne ha blitt.

Hilsen tullete-mann-på-snart-førti.

I natt blir Oscar utdelingen vist på norsk tv. Noen som vet hvilken kanal det vises på? Forhåpentligvis ikke tv 2 bliss, for da er det endel kabelkunder som ikke får det med seg...

I denne tråden skal man gi et kompliment til den som sendte inn sist innlegg.. Det skal være oppriktige, hyggelige komplimenter. ...

Kjør på!

Jeg kommer nok til å være singel i all fremtid.
Ikke fordi jeg er stygg (for noen muligens men det er nå så), ikke fordi jeg er dum, fæl eller udugelig heller
Og langt fra fordi jeg ikke tror det er hyggelige menn der ute.

Men fordi jeg ikke kan fordra denne bli kjent med og starte å date perioden.
Skulle gjerne hatt en kjæreste i livet selv om jeg klarer meg fint uten. men det er så utrolig kjedelig å få gjennom denne bli kjent med, møtes på første date også videre.
Prøver å hive meg i det og virke entusiastisk og tenke at dette blir sikkert kjempegøy om det blir med et møte eller om det det blir noe mer.
Men tror ikke jeg er så overbevisende lenger.
Hadde vært fint om man kunne ha hoppet et par mnd eller år inn i framtiden og ha møtt denne rette og vært forbi den helt første tiden og kommet dit hen hvor man ønsker å tilbringe nesten all tid med personen men hverdagen ikke helt har satt inn ennå.

Som dere skjønner så er jeg godt på vei ut herfra igjen, får heller håpe en dukker opp på trappa mi eller dytter borti meg på butikken og får meg til å falle head over heels amerikansk film stil hehe, for ellers blir jeg nok gående her alene til jeg vandrer min siste tur.

Men det jeg lurer på er om det er andre som har det slik, at jeg er til tider en merkelig skrue er nok helt riktig, denne dama er noe helt for seg selv på godt og vondt, men hmmm....................... jaja

Deler noen tanker jeg.
Er dette veien å gå? Bli litt feitere, få meg en Ayianapa-tatovering på et godt synlig sted, konsekvent oppsøke pianobarer med dansegulv og prikke ut den fulleste dama? Imponere litt med moovsa mine?
For den framgangsmåten jeg har valgt til nå virker særs dårlig. Og jeg så opptil flere som lykkes med overnevnte taktikk i helga..og for å si det sånn..når øynene ble åpnet dagen etterpå var det nok ikke dama som fremstår som en vinnet

idag har jeg bursdag! og forvente en hau me gratulasjoner :P for det varme et godt gammelt hjarta!:P ha en super fin søndag alle i hop! :)

Må bare innrømme at programmet Hver gang vi møtes er høyt oppe på hva jeg liker å se om Tven først skal skrus på.
Og Lene Marlin har jeg alltid likt stemmen på. Nå må jeg innrømme jeg nok ikke hadde hatt noe i mot en kaffekopp eller middag med henne heller :-D
For et fantast

- å ta vekk alle de som ikke søker partner i det fylket en selv bor i
- å ta vekk de som ikke søker partner i din alder
- å se alle i ditt eget fylke og alle andre fylker, for å se de som har match under 70
- å ta vekk de som ikke er villige til å flytte på seg
- å automatisk ta vekk de med høyere alder enn det en selv søker i "online nå" vinduet. Det samme for de med lavere alder.

Oso Cruise

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym birthday

Jeg har snart bursdag, så har jeg tenkt å cruise litt over Oslofjorden med noen venner. Kunne vært en bra forspill.
Noen som har gjørt noe liknende?

Alt tips tas med takk :-)

Er det noen som har en anbefaling på fine steder Oslo man kan dra på date? Litt hyggelige og intime sådan..

Min erfaring er at det er de med sukkermatch på under 70 som ofte er de jeg er mest fascinert av. Og som jeg viser interesse for. De jeg viser interesse for vil igjen ha større sannsynlighet for å bli nysgjerrig på og interessert i meg. Kommer praten først i gang, da kan den gjerne holde på en stund.

En grunn til at jeg har så lavt matchtall med disse damene kan være at de typisk er en 15-20 år yngre enn meg. Denne aldersforskjellen passer egentlig meg bra. Og mange unge damer syns tydeligvis også dette *kan* være en positiv ting. De liker den erfaringen og modenheten årene kan ha gitt eldre menn i forhold til kvinnenes jevnaldrende menn.

Jeg kan ikke se noen grunn til at Sukker skulle ønske å skjule besøkende av det motsatte kjønn bare på grunnlag av en formel - dersom en selv ønsker å se dem. Jeg ser derfor for meg at det bør være en måte å få listet alle besøkende av motstatt kjønn, inkludert dem med under 70 i match.

Dette er spesielt kjekt å kunne se på plasser utenom våre største byer. For der er det såpass få sukkerbrukere at en ikke vil "overse" noen.

Nå trekker jeg på meg det korteste skjørtet, de høyeste skoene og den dypeste utrgningen jeg har; tid for å sjekke ut hva som egentlig bor i nabolaget mitt. Tenkte bare å gå fra dør til dør og late som jeg trodde det var DER jeg var invitert på fest. Mjihi.

Bergen

Siste svar sø. 24 feb. 2013 11:20 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym |...:)

Yes, alltid gøy når planer kollapser når en for første gang på lenge virkelig har lyst ut på byn, og har vorset for seg selv i et par-tre timer med å høvle nedpå noen øl..

Har ikke prøvd å gå ut aleine på byn før, så kanskje på tide å prøve noe nytt? Noen ok plasser for en tredveåring (mann) å gå ut alene? Helst ikke nattklubber :) Om det er noe mål med kvelden nå, så er det vel å komme i kontakt med folk, ikke danse seg til et ligg på en plass der øynene dør av blinkene lys, og ørene skriker etter hjelp.

Nå har jeg vært her en stund og fått noen meldinger. Truffet en hyggelig kar eller to, men det har blitt med det. Vet ikke jeg om dette er for meg, men skal ikke gi opp ennå.

Det som jeg opplever som slitsomt er ivrige menn. Men som av en eller annen grunn synes jeg er så et eller annet og legger ut om det. De mailer og forteller om sin interesse for meg..... Det er jo bra, men når jeg så forsøker å få i gang en samtale, så stopper det der. De er bare interessert i å fortelle om sitt engasjement, de har gjerne knapt bilde selv.

Jeg blir jo ikke fort og gæli interesert i en mann som har sendt meg noen få ord. Du vet at når du har fortalt en dame at du tenner for 5 gang, så begynner det å bli kleint. Skal jeg blokkere, eller bare la være å svare. Jeg advarer jo om at dette ikke er så bra......men.....gi seg, nei det gjør de ikke......

Bare en hjertesukk fra meg, som er evig optimist og som vet at det finnes flotte mannfolk der ute, de må nok bare tøyle iveren litt.

Noen som skal på konsert i Oslo neste fredag eller har lyst å være med?
Kvinner eller menn!

Alltid en fordel om du faktisk vet hvem dama er!
Altså Beth Hart, ikke dendama:)

Hva styrer folket med for tiden da?

Har dere hatt en fin helg så langt, og planer for kvelden?

Jeg har vært på skogtur med gode venner og et lass unger. Lite som er så deilig som å slappe av med et bål i skogen, pølser og marshmellows på spyd, og kaffe/kakao i koppen :)
Nå blir det avslapping og film resten av kvelden tenker jeg.
Noen som har bra filmforslag?

Jeg er 40+ har de barna jeg ønsker meg og trodde at de fleste menn som nærmet seg 50 også var klar med dette stadiet.
Ofte ser jeg at jeg har mismatch med menn på ønske om barn. Dette er de samme som skriver at de har voksne barn som har flyttet ut. Er det virkelig så mange i denne aldersgruppen som ønsker seg "runde nr. 2 " ?
Jeg har vært inne og sjekket at jeg har svart riktig i testen for min egen del...

Har en chatte-regel: jeg går ikke inn på en annens profil medmindre vedkommende først har vært inne på min. Dersom vedkommende igjen går innpå min profil 1-2 ganger, våger jeg meg kanskje til å skrive et brev.

Bakgrunnen for dette? -Det er i bunn og grunn jentene som velger seg ut guttene, og da må de få lov til å opprette den første kontakten=) ..I tillegg blir en ikke en av mengden av boys som skriver brev ;-)

Kult hvis noen har synspunkter!