Sukkerforum

Leser stadig vekk i profiler , (ønsker meg en fordomsfri kjæreste) . Er det mulig å være helt fordomsfri ? Jeg tror ikke det er mulig, hva tror du ?

Det blir mildest talt interessant og absurd.

http://frokenbarmen.com/jaevla-luremus/

Vet det har blitt skrevet om før, men gir ikke helt slipp på denne.
Når du fyller ut opplysninger om deg selv, ta en nøye sjekk i speilet.
Når helt klart (for meg) overvektige folk beskriver seg selv som gjennomsnittlig, men bildene i albumet klart viser "litt" mer en et par kilo for mye, da er det på tide å stikke fingeren i jorda.
Mulig man liker å være sånn, det skal man ikke kimse av. Men ikke beskriv deg som gjennomsnittlig som er opptatt av trening og kosthold, når magen henger utenfor beltet og dobbelthakene står i kø.

Mulig jeg har et forvridd forhold til kropp og at mange ikke er enige med meg i dette, men jeg beskriver meg selv som gjennomsnittlig. BMI midt på skalaen av normalvekt.
Dette er ikke for å kritisere andres kroppsfasong, folk for være som de er. Men en liten realitetssjekk kan være greit innimellom :)

Får av og til mld, som "røper" av de har sett bider og/eller lest tekst, men allikevel vises avsender ikke på listen over besøkende. Hvordan skjer det?

Nu har jeg boet i Norge i over 6 år og hvis der er noget, som jeg mærker er forskelligt fra Danmark til Norge, så er det spontanitet, så der er det så, at jeg lurer på om det er fordi, at jeg er bosat på vestlandet eller er "alle" Nordmænd ikke særlig spontane?:)

Da jeg er dansk, så er jeg vant til, at man kan springe en tur i biografen, cafe, pub ect. med en halv times varsel, men har forsøgt gang på gang, at få folk med her i Norge, men er ikke lykkes i 9+% af tilfællene, da det åbentbart kræves avanceret planlægning for en Nordmand: D

Er jeg helt forkert på den?:=)

Noen som har lyst på en tequila med ei av disse?

I am looking for someone who can meet me up, Just somewhere inside city, I am available for meeting after my work in hotel

during at night. I would love to have more tequila becuase i do not like beers becuase it will get out my shaped body.

Er det mannens jobb i be damen ut på date, eller er det lov for damene å gjøre det?
Tenker da på om enkelte menn blir litt skremt av det...

Jeg har vært medlem her på sukker en stund nå, og har lagt merke til en litt gøyal sak... Damene her presiserer ofte at de søker en mann som "gjerne kan være" høy og mørk. Jeg må være ærlig å si at jeg finner dette ganske snodig.... Trodde det var en typisk klisjè. Ser sjelden menn som søker blonde damer med store pupper :-) Det dreier seg jo litt om det samme. Gjør det ikke? Er det slik at norske damer generelt er "grunnere" enn norske menn?

Man kan kanskje, selv om man enten tar feil eller ikke se at det man har skrevet kan tolkes annerledes av de fleste.
Dette er et fenomen som overrasker meg stadig. At kvinner tror de kan prøve seg på menn som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller guttene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Dreier det seg egentlig om mors-smerte? Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. (Her er det menndetaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi IKKE ER DET! Hadde vi faktisk blitt rikere om vi så det på den måten?
Jeg har lest alt jeg kan komme over på diverse forum. Og ingen (som sier at pinnsvin er perverst) fremstiller mannen som en gris med så stor aldersforskjell at de ville hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger.. i snakker om "kjekkas jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord..." Men de går og sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil disse jentene aldri virkelig ha lyst på dem.. Helt til man blir nedrent av drøssevis av slitsomme pervomeldinger hver dag, så skjønner jeg vel at man ikke gidder svare på alle, men når det da kom.......hva gjorde man? Den som visste..
VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når jenter går inn i seg selv og prøver å være flotte for gutta så er det provoserende at mange jenter ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt..

Kommenterer jeg eller mine frender og kollegaer at en jente er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst) hva skal man da svare?

Takket være mitt mer eller mindre provoserende innlegg ang kroppsfasong har min profil rundet 1000 besøkende.
Takk til alle dere som har vært innom i løpet av de 45 dagene jeg har vært medlem.
Som en annen debattant påpekte var min profil meget overfladisk, men jeg kan garantere at jeg som person ikke er det.

Nok en gang, takk for besøket og velkommen igjen :)

Hvorfor svarer dere ikke, hvorfor blir jeg blokkert, hvorfor kan jeg snakke med en og ha god kontakt for at denne opphører og går ut i intet, hvorfor funker ingen av datene mine, hvorfor er damene her inne så kresne og sure, hvorfor lyver alle enten på alderen eller hvor feite de er, hvorfor er gutta så ensporet og går bare etter utseendet, hvorfor er alle bare ute etter sex, hvordan kan jeg miste 20 kilo før 1 juli, og hvorfor kan vi ikke forme mennene slik vi vil at de skal opptre i forhold til oss og omverdenen hele tiden, 24/7?

Seriøst, menn og damer, gutter og jenter, slapp av litt og gi det en sjanse. La det utvikle seg. La ting skje. Og ha respekt for at noen er et annet sted enn du akkurat der og da, og gå videre.

Makan til sutring og krisemaksimering her, altså.

Global love letters

Ingen svar
(mann 38 år fra Telemark) Privat melding

http://globalloveletters.com/

Er det bare jeg som synes sånt er pussig, og det gjør meg mer trist enn noe annet egentlig...

For all del, folk er forskjellige og det er jo fint om det kan glede noen

sitter å funderer litt her for meg selv. Jeg er en mann på 29 år og lurer litt på hva dere jenter tenker om menn som tar kontakt med dere... sender en melding med en som jeg finner mulig interessant. men jeg får liksom aldri noe svar... sannsynligvis er jeg ikke av interesse, men hadde blitt litt glad om det hadde latt seg gjøre å evt skrive et kort svar om en ikke er interressert. eller er det jeg som er helt på bærtur? ønsker gjerne noen innspill på dette. en annen ting jeg funderer på, er om det er vi menn som skal ta kontakt først? eller tenker mange at vi mannfolk kun er ute etter en ting?

for ofte sitter jeg igjen med en følelse av å bli dømt før en egentlig vet hvem en person er... kan jo være at jeg har feil, men ønsker gjerne innspill så en kanskje blir litt klokere.

Henrik

Jeg er nok ikke av de som dater mest, men har vært så heldig å få treffe en håndfull flotte frøkner i løpet av den tiden jeg har vært medlem. Det har jo stort sett vært hyggelige dater, men siden jeg fortsatt er her, så har det ikke blitt noe mer.

Litt av grunnen til at jeg dater såpass lite, er at jeg forsøker å være relativ grundig når det kommer til "siling" av kandidater.
Nå ser det jo statistisk sett ikke ut til at dette nødvendighvis er noe lur strategi, og lurer jo på om jeg tenker litt feil rundt dette med "valg" av kandidater.

Hvordan gjør dere andre dette? (Både kvinner og menn)

- Hvis man har datet noen få, og dette har vært bra, men ikke blitt noe mer, fortsetter dere med samme strategi?
- Hvordan tenker dere som dater masse (mer enn en i uka?) - Er strategien å ikke ha noe "siling"?

Er det noen som har noen tips til bøker jeg kan lese i solen i sommer? Liker både romaner og krim. Det hadde vært spennende med andre tips enn politi eller fifty shades :)

Hva forstår man under "sertifikater" i Norge? Jeg er i ferd med å søke om en ny jobb.

Sommeravslutning den 19 og ferie fra den 24...

Har du bedre grunn å være glad av / for?

Planer, synspunkter, tips, drømmer og fornøyelse innlegg er velkommen på det varmeste...

Skjer det noe her da? HÆ?

For min del står nok konkurransen mellom "Ozone! Attack of the Redneck Mutants" og "Titanic", selvom førstnevnte såvidt jeg husker hadde mer velskrevne replikker og bedre skuespill (og jeg kødder IKKE).

Sitter i sofaen og lurer på om jeg skal dra på byfest. Har lyst, men har plutselig ingen å gå med. Hva ville du gjort? Dratt alene eller satset på neste år?

Kjenner at jeg ikke har noen skrupler for å ta meg en alene-tur til syden i ferien, men tror jeg vil føle meg mye mer alene om jeg drar i kveld... Usikker her jeg sitter! Help!

Må være --EKSTREMT-- smertefullt for mora.
Eller hva?

Obs, på engelsk.

https://www.youtube.com/watch?v=eDfGoUezyyM

Sitter hjemme å lurer på å lete rtter litt begjær for i natt.

Barn

Siste svar fr. 14 juni 2013 23:13 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym mann37

Jeg har det inntrykket jeg at det er mange damer som ønsker seg barn, så er det noen damer her som ikke ønsker seg barn
i et nytt forhold?

Som skal få stå.

Pingler ikke ut og sletter den, nei.

En tråd for de vanlige tingene vi snakker om på fredag på sukker, liksom.

For flørt, vas, vås, mer flørt.

Ja, er vi bedre i virkeligheten?..

eller er vi bedre her, enn i virkeligheten?...

Mangler profilene en "bakside"?..

Mener du at du hadde hatt større sjanse/drag ute, hvis du hadde prøvd?..

Hva er årsaken til at dere i noen tilfeller stopper å svare etter 5-6 meldinger?
Savner snart de som ikke svarer i det hele tatt, jo :)

Første date

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Emmy37

Noen tips i forhold til dating:)

http://www.kk.no/918053/ikke-snakk-om-tidligere-flammer-paa-forste-d ate

Hvorfor titter alle disse bildeløse damene fra oslo, uten profiltekst eller noe annet, til støtt og stadig innom profilen?? Jeg bor på motsatt side av landet. Hvem er de og hva vil de?

Jeg må bare spørre her jeg, siden jeg trenger noen upartiske synspunkter da vi har flere felles venner.

Case: Han kom hjem fra Australia ifjor, hadde ikke noen steder og bo. Jeg lot han leie hos meg da jeg har god plass, jeg var ekstremt tydelig på at vi skulle ha kontrakt og det formelle skulle være iorden. kontrakt med regler og alt er underskrevet.

I kontrakten skulle han betale 4500, pluss halve strømregningen og tv/nett. Etter bare en mnd gikk jeg med på at han kunne slippe unna med å betale 2750,- ingen ny kontrakt ble signert. resten var som avtalt.

I April snakker han om å kanskje skal reise en mnd til Australia på ferie til kjæresten, og deretter leie egen leilighet.
Minte han på oppsigelsestiden, noe han godtok, men etter mye om og men bestemte han seg for å ville fortsette og leie hos meg litt til, frem til oktober eller noe.

Plutselig rett før mai kommer han og forteller at han skal dra til Australia om en uke og flytter ut i samme slengen..
Fortalte da at jeg forventet at han betalte sine forpliktelser ut kontraktperiode, altså ut juli.
Dette begynte han og nekte på med en gang da han syntes det var urettferdig siden han ikke var der.
Jeg forklarte han at vi har en gyldig avtale, og den måtte han forholde seg til.
Etterhvert så sa jeg at han kunne slippe unna med nesten 2 mnd mindre tv og nett, noe han syntes var bra.

Så ringer han idag da og forteller at han syntes ikke han skal betale strøm og husleie siden han ikke bor der mer.
Jeg mener, hallo?? vi har da gyldig avtale?

Sier at han kan slippe unna med 1 mnd mindre strøm, men husleien står.
Dette i tillegg til å slippe nett og tv. Da presterer han og si at dette var jævlig dårlig gjort av meg, og at det var en dårlig avtale, han skulle vurdere å drite i å betale noe som helst..

Da måtte jeg jo fortelle han at i husleiekontrakten har vi satt 4500, og han har betalt 2750, kanskje jeg skulle drive inn mellomlegget siden jeg var så urimelig!

Så! er jeg virkelig urimelig? har jo hatt større utgifter i form av dyrere nett og større tv avtale siden han ville ha det...

Passer du i musikken i tempoen i...

.....du velger å gjere husarbeid i stadenfor å legge deg...
Treng ein mann i livet mitt,som kan"lokke" meg til sengs om kveldane :P

Ble oppfordret til å lage tråd for å sondere intressen for mageanskurs til høsten. Allerede to , nei med fekteren 3 som har lyst :))

http://magedans.no/forsiden_23.htmlHer danset jeg for mange mange år siden, men det finnes jo mange bra danseskoler.

Også i Drammen. http://www.drammenmagedansskole.com/

Så fler som har lyst å hive seg med?

Sitat: "Albert Camus once wrote "Blessed are the hearts that can bend; they shall never be broken." But I wonder if there's no breaking then there's no healing, and if there's no healing then there's no learning. And if there's no learning then there's no struggle. But struggle is a part of life. So must all hearts be broken?"

Jo lengre unna de er, jo mer har de lyst til å møte meg.. i nærområdet har jeg flaks om jeg klarer å ordne meg én skarve date i måneden..

Er folk lengre unna automatisk mer spennende og interessante? Har du noen gang reist et godt stykke for å møte noen fra sukker?

Hvem har det lettest, hvorfor? ;)

Selv strekker jeg meg ikke lengre enn 160cm over bakken. Stort sett tenker jeg ikke over høyden min selv, hvis ikke noen må hjelpe meg med å ta ned det helt på øverste hylle på rema. I forhold til partnere har jeg aldri sett på høyde som noe "viktig". Uansett hvilken gutt eller mann jeg står ved siden av vil jeg være mindre og han større. Om han veier nesten det dobbelte av meg, føler jeg meg nesten mer feminin. Her inne derimot, har veldig mange tanker om lave jenter. "Jeg er så stor, så jenta må være minst...". Kan noen forklare meg hvorfor vi små jenter ikke passer og hvorfor vi er litt "tabu" for noen. For jeg opplever det aldri i hverdagen. Bare når jeg leser her inne.

hei i natten!
fins det fleire der ute som er fotball interessert, og kanskje spele football manager og som er interessert i å dele tips/triks unge talenter osv? og ja, veit det fins på fm norge men kjekt å kunne gjera to ting på samme plass! :)

NDC 2013?

Siste svar on. 12 juni 2013 22:39 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym benchpress

De fleste av dere har sikkert aldri hørt om det, men er det noen flere geeks som er på ndc i spektrum om dagen? (Norwegian Developers Conference). Det er vel ikke en typisk sjekkearena, men så ei veldig søt jente der som smilte til meg, gikk forbi henne flere ganger og vi snilte til hverandre hver gang... følte at det kunne være en liten connection der, angrer som en hund på at jeg ikke tok kontakt.. Jaja, får håpe hun dukker opp igjen på fredag :D

..............

Siste svar on. 12 juni 2013 22:08 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

fleire som har kjøpt avtagbart dosete for å vaske det i oppvaskmaskina?

ikkje bli så overraska da..alle veit at me mannfolk pisser på ringen av og til..:p

det var da for svarte e Andre synspunktere?

Jeg er en dame i 30-årene, ønsker meg en mann, men har preferanser når det kommer til sexlivet. I de fleste områder i livet er det meg det forventes at har kontroll, oversikt og styring, men i et forhold ønsker jeg ikke det, og spesielt ikke i sengen. Jeg liker menn som kontrollerer meg og som påfører meg litt smerte. Det må selvfølgelig kombineres med nær sex innimellom.

Hvordan finne frem til en sånn fyr, kan jo ikke skrive i profilen at jeg trekkes mot BDSM, heller...? Sex er ikke alt i et forhold, men det er en viktig del av det!!

Så... Er det menn, eller andre damer, som trekkes mot det samme? Er det mulig å finne en kjæreste her med samme preferanser eller må jeg ta til takke med elskeren min?

Hvor foretrekker dere å gå i Norge ?

Personlig har jeg vært svært lite på Norske naturiststrender men Huk og Kalvøya er de stedene jeg har vært, og trives greit begge steder.. kalvøya er dog den plassen med minst mennesker som har ingenting der å gjøre

Bodde to år i USA i nærheten av berømte Haulover Beach for ni år siden og der var det jo (Selv i USA) veldig veldig vanlig laidback og ingen gruppe mennesker som var overrepresenterte ! Veldig chill !

Etter å ha kommet hjem fra et år i Afghanistan gjennom forsvaret er jeg personlig underernært på naturisme, og ser virkelig fram til en (for en gangs skyld) varm Norsk sommer !

Og å kunnet komme i kontakt med noen kvinner her inne med samme lidenskap hadde jo heller ikke vært å forakte ! :)

God sommer !

Hvorfor er damer så lite desperate ?

Jeg er en mann som etter sigende skal vere i sin beste alder. Jeg er 190 centimer høy. Jeg er brukbart trent, iallefall ikke fet. Jeg er en aktiv man. Ja, noen jenter er interessert i meg, og disse jentene kan endatil vere riktig så oppegåande, men virkelig brennende og intenst interessert i meg er de ikke.

Jeg savner at jentene er mer desperate. At de er mer opptatte av å få seg kjæreste.

Sakte men sikkert blir jo også jentene eldre. De nærmer seg alderen 30 sakte, men sikkert, men likevel, likevel koser de seg, slapper av, lener seg tilbake og ser ut til å ha all verdens med tid i forhold til det å skaffe seg en kjæreste.

Jeg tenker også av og til at jenter som runder 30 har det største problem. De blir litt mindre populære blant mannfolkene, samtidig som deres egne krav til partner bare blir større. Det er litt som å ha høyere standarder, men mindre penger.

Ferieturen

Siste svar on. 12 juni 2013 14:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym sukker.no

Da er endelig ferien lagt ut. Det var ikke lett å skaffe ferieplasser til en stor gruppe, og vi har måtte gjøre noe omrokeringer av planer sendt ut tidligere. Men, nå har vi fått alle brikkene på plass :-)

Påmelding nå under menyen 'Arrangementer'

Vi sees :-)

https://www.youtube.com/watch?v=RTuBf4BrIgE

Sikkert et på trynet spørsmål så beklager, men er helt ny her!
Men på min fantasiene så står det at jeg har barn, noe jeg IKKE har, så hvordan endrer jeg dette?

Da var jeg nå 25 år gammel da.