Sukkerforum

Jeg har fått et inntrykk av at kvinner helst faller "oppussingsprosjekter". Noen som har meninger om denne påstanden? :D

En ganske fersk studie publisert i i Journal of Personality and Social Psychology avslører det moteindustrien har trodd og kanskje visst lenge: Kvinner i rødt tenner menn. Ifølge forskerne, vil menn ubevisst oppfatte den røde fargen som signal om seksuell tilgjengelighet.

Fra naturen brukes rødt til å sende ut sterke seksuelle signaler; Hos blant annet bavianer og sjimpanser, rødmer hudområdet rundt hunnens kjønnsorgan i forbindelse med eggløsningen. Rødfargen signaliserer til hannen at det er tid for parring.

Men tilbake til industrialiserte 2008: Mennene i studien skulle rangere hvor tiltrekkende de syntes kvinnene på bilder med forskjellig bakgrunnsfarge var. Det var de samme kvinnene på alle bildene. Kvinnene med rød bakgrunn kom høyest på listen. Mennene var også villige til å bruke mer penger på en kvinne med rød bluse, enn en med blå bluse ...

Mitt spørsmål til mennene her inne er: Stemmer dette når det gjelder deg?
Mitt spørsmål til damene her inne er: Har du erfaringer som støtter opp om dette?

Gratulerer alle dere damer der ute! idag har jeg hatt gleden av å dele ut roser til alle damer på jobb i regi av fagforbundet :) meget koselig vil jeg si :) så en virtuell rose til alle dere andre som jeg ikke har fått gitt til!!

og uten at jeg egentlig vet helt hvorfor, tårene triller og føler det meste er ett stort tiltak å få til.

Grattis!

Siste svar fr. 8 mars 2013 15:17 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym dr.dude

Til damene: Gratulerer med kvinnedagen i dag!!!!

Til oss gutta: Gratulerer med de andre 364 dagene i året!!!!

Mange her som har vært så uheldige å støtt på useriøse folk..? Som har gitt seg ut for å være seriøs og på leting etter den rette, men som viser seg å være players uten sidestykke? Stiller meg litt skeptisk til dette, slike datingsider er jo en veldig åpen arena for folk som er ute etter litt av hvert...

Ingen date , men alikevell.

Jeg skal få besøk fra Trøndelag :-)) Hurrrrra!
Skal prøve meg på første gang å lage sushi. Håper det blir en maki-nigiri- wasabi-surimi-teriyaki-symfoni
Skal til Oslo til å danse, gå på kino og spise på Nodee (virker stilig ,noen som har vært der?)

Noen film anbefalinger? (bortsett fra Django Unchained og Lincoln)

Hva skal dere i helga?

En tros-tilhenger som praktiserer uttykk som:

En kristen er et vediløst dyr som kan straffes og plages uten konsekvenser !
En kristen (ikke muslimsk person ) is a pig ! ifølge koran-fanatikere !!
En kristen dame er en hore som kan utnyttes respektløst !

Står man fritt til å frestå nedlatende og ytre seg mot andre religioner og dekke seg bak sin "papir-rull" med fanatisk svada
og kalle alle andre religioner som rassistiske om de ytrer seg tilsvande ?

Blir stadig mer sjokkert over hva jeg fanger opp av informasjon i ulike utakknmlige miljø på "gjeste-visitt" TRAGISK !!

Gratulerer med dagen damer!

Forhåpentligvis first! (?)

Så snevert

Siste svar fr. 8 mars 2013 00:56 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Syndpådeg

Dette er svaret jeg får når jeg sier jeg er kristen:

"Religiøs fanatiker altså."

Hurra! Da har man virkelig en grunn til å forbli singel.

Det skal jeg gøre.,.

Kvaler
Skal i dyrepart å se aper
Forum
Lightbrunsj blant
Vin
MatchKos
Høst e-møst

Har forsøkt med å si hei.. Men får ikke noe respons.. Kan selvfølgelig ha med utsende mitt å gjøre..

Sitter på et hotellrom i en øde og gudsforlatt landsby i Nederland. Hele kostebinderiet av kolleger reiste hjem, men jeg blir igjen som en annen Robinson.

Alle var enige og vel forlikte, nå gjenstår bare å få utarbeidet og undertegnet kontrakten. "Få på plass en litt bedre pris, og kortere leveringstid, så snakkes vi over helgen....dette fikser du..."

Yessda. Kan like gjerne be meg om å fikse fred i Midt-Østen i samme slengen. Men det er jo bare slik det er, når man er innleid revolver med mange hakk i skjeftet. En ting som slår meg hver gang jeg har perioder med mye reising, er at folk som sier at de liker å reise - ikke reiser mye. For flyplasser, hotellrom, lange dager med møter, bøtter med sur kaffe, -er rett og slett ikke spennende. Og verken det å pisse på fluene i urinalet på Schiphol, vasse i hundekadavre i Romania, eller drikke seg stupfull og sjuk på risbrennevin i Kina, kan sammenlignes med følelsen av lykke når man siger ned i sofaen hjemme, flekker fram fjernkontrollen og skrur på Top Gear.....

Ser @irene har lyst på mintsjokolade,noe som er fantastisk godt!

Hva er ditt favorittsnop?

Vil ikke legge meg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VilIkke

Har virkelig ikke lyst å legge meg .. men, begynner å bli trøtt, og jeg trenger de timene fra nå frem til i morgen tidlig før jobb til å sove.. Argh! Fint det er helg i morra.. :)))

Bøker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SvenÅke

Hadde likt å møtt ei jente som leser bøker som dette:)

http://youtu.be/PQuT-Xfyk3o

Okay, i skrivende stund har jeg bare 1 kriterie igjen!

At han er i stand til å gi meg ikke bare 1, me fleeeere orgasmer....

*vrir meg utilpass og småbiter negler*

Lenge siden sist? Jepp..
Gjør jeg noe med det? Næææ....

Sånn går no dagan ;P

bare en useriøs privat observasjon på noen typiske nick
de søte
søta
nussepus,
sweethoney

kosejenta

søtnos
kosenuss, nussejenta
godpia

hogså er det de sexy
sexybabe, hotbabe, hotgirl
men ingen
strikkemor
håndarbeidjenta
kokkejenta husmora,

noen damer som har merket seg tendenser blant gutta?

Yey! Ennå en klagetråd. Vel, lag en for motsatt situasjon da, om det virkelig er så viktig. Poenget er egentlig ganske seriøst.

Altså, det overrasker meg meget hvor utrolig passive jenter i min aldersgruppe er (jeg er selv 25 og litt til, men fortsatt ikke 30), og når den måles opp mot ditto homofil målgruppe så er rett og slett sukker deprimerende for den hetrofile delen av meg. Hvorfor i alle dager skal det være sånn enorm forskjell i responsen? Homofile gutter er tydeligvis langt, langt bedre på å lire av seg komplimenter enn hva jentene her inne er, og det selv når det er jeg som sender førstemeldingen og selv når gutten det er snakk om åpenbart er sjenert. Interessen i meldingene jeg får her blekner jo ærligtalt i forhold. For å si det rett ut: Ikke en eneste av jente jeg har snakket med her inne har kommet med et eneste kompliment, sammenlignet med at det nesten ikke finnes en eneste samtale med en gutt som ikke inneholder en eller annen form for kompliment. Jeg føler meg ganske enkelt tvunget til å stille meg følgende spørsmål:
Hva er poenget med å være her?
Hvorfor skal jeg velge ei jente over en gutt? (Merk: Biologiske barn faller meg ikke inn av div. årsaker)

Hvorfor er det slik? Begge profilene har det samme profilbildet. Profilteksten starter ganske likt, men er lengre og mer utdypende her. Albumet i profilen her inneholder faktisk bilder. Totalt sett føler jeg i grunn at jeg gir mer av meg selv her, men får altså tilsynelatende absolutt ingenting tilbake for det.

Q?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr.dude

OMG! WTF! NFL!

CUL8R...

Dagens middag tips

Ingen svar
(mann 41 år fra Vestfold) Privat melding

'Kyllingfilet (stekt i pannen)
'Potet båter (omsbakt.)

'Hjertesalat
'Paprika og agurk (lett stekt i pannen.).
'Cabaret Sauce til kylling, (fransk)
'Sjampinjong sopp smaker utrolig godt ved siden av. (stekt.)

Dere få ha en god kveld. :)

Nå er jeg på nippet av å skalle hodet i veggen bare for å svime av i fem minutt :p 2 timer søvn siden kl 6 i går mårres er tortur!
Klaaaaage :p

Rimelig lei av spillelisten min jeg bruker på trening. Noen som har noen bra tips til nye "treningssanger"?

Dere som kjenner Stavanger, skjer det noe kult der i sommer? :)

Ganske ofte kommer jeg over dameprofiler hvor de ønsker at drømmepartneren skal være "raus". Det kan jo bety så mangt, alt fra økonomisk raus til det å være raus mht oppmerksomhet og omsorg. Er det et in-ord som jeg ikke har fått med meg?

Nå har jeg vært medlem her på sukker i ca 5 mnd. Jeg lurer på hvorfor dere menn mellom 44 og 70(!) Tar kontakt med veldig mye yngre damer..? Jeg er selv i slutten av 30 åra. Kvinne, og holder meg relativt godt til min alder. Poenget her er at jeg er grudig lei av å bli kontaktet av det som for meg er eldre menn. Jeg har som kriterie at jeg ikke ønsker menn eldre enn 43-44. Tilsvarer en aldersforskjell på 7-8 år. Selv det er i overkant for stor aldersforskjell for meg.
Er det bare jeg som kvinne som ikke er tiltrukket av menn mye eldre enn meg?
Og hva får dere menn mellom 45-70 år til å ta kontakt med ei jente 15-30 år yngre enn deg selv??
Synes det er irriterende å stadig bli kontaktet av eldre menn, ønsker det ikke, og er ikke tiltrukket av eldre menn! Enkelte menn har forklart at de ønsker kontakt med meg, fordi de ikke er tiltrukket av damer på sin alder... Hva?? Er det en realitetsbrist her?

Badboys

Siste svar on. 6 mars 2013 19:48 (316 svar)
Skjult ID med pseudonym Boggå

Smart, eller ei, jeg tiltrekkes av badboys med muskler og tattiser:)
Ikke bare er de mandige, men også himmelske når det gjelder seksulle aktiviteter;)
Vet av erfaring at disse kjekkasene kanskje ikke alltid er av den den mest lovlydige sorten, men klarer likevel ikke å styre mine drifter og følelser ift valg av menn.
Gi meg en real mann;p

Hva mener damene om det? Jeg tenker ikke på heldekkende tattiser Max sleeve størrelse.

Noken av dere andre gutter/men som matcher damene på det området her?
Eg ryker kvar jævla gang ser eg på matchtreet:) men har ikkje noke ekstremt bruk av det og svarte moderat i relasjonsprofilen....

Er det virkelig så "gammelt" å være over 30? Satt i en samtale med en venn, han eneste andre jeg vet om er på sukker, og ble overrasket da han sa at han hadde løyet seg ned 3 år til å være 29 ... Really? Jeg lo mye av dette, men fikk som svar at dersom man ville få oppmerksomhet så spilte det en stor rolle om man var rett over, eller rett under, den magiske 30årsgrensa ... Fordi jentene over 30 ville ikke ha noen under 30, og jentene under 30 ikke ville ha noen over ...

hehe, jeg syns egentlig dette er litt fønni, men det har fått meg til å tenke ... så om noen gutter eller jenter har noen innspill så kjør på! ;)

Med jevne mellomrom kommer det en liten innskytelse nederst til høyre på skjermen. Fargen er kledelig forhåpningsgrønn, men enda ingen virkelig gode nyheter; verken fred i Midt-Østen, beskjed fra Norsk Tipping, eller avblåsing av global oppvarming.

Det er stort sett bare personer som har tittet på profilen, en sjelden gang beskjed om melding, men som oftest får jeg vite at noen har fornyet medlemsskapet sitt og at de matcher meg. Hvordan noen som bor på andre siden av landet og ønsker noen i en annen alder enn min kan matche meg finner jeg forunderlig, men jeg undres da over så mangt.

Men det som jeg virkelig finner interessant er at disse personene i mange tilfeller ikke har vært pålogget på lang tid. Er det ingen sperre på fornyelse hvis man ikke har vært pålogget på votter & vinter?

Noen i bergen område som vil ta en kaffe i dag?:)

Dette er verken et surt innlegg eller et hjertesukk. Det er bare en observasjon og en refleksjon som jeg gjerne ønsker litt innspill på.

Min erfaring på slike nettjenester er at man blar gjennom profilene og fort innser at det finnes en slags kjedelig A4-mal som får en til å tro at mennesker enten er usannsynlig lite spennende eller at flertallet her inne lyver på seg en rosa profil. Alt tyder på at det ikke finnes grenser på hvor mange sprudlende, blide, positive, utadvente og glade jenter med beina godt plantet i nesa(?) det skal være på jorden. Det ser også ut som det handler om å være mest mulig på reise og/eller på fjellet. Hurra? Vel... ikke nødvendigvis.

Jeg føler også at "alle" (les: et skremmende overtall) prøver å formidle nøyaktig det samme synet på livet og runder sine egne kanter så mye som det lar seg gjøre slik at profilen føles komfortabel hos de aller fleste av motsatte kjønn. Tanken er sikkert å tiltrekke flere men har det virkelig en slik effekt eller er det sånn at smaken har forsvunnet i prosessen?

Personlig har jeg f.e. absolutt ingen interesse i å få barn og føler at noe så forferdelig enkelt er veldig tabu i en profil. Men sånn er det jo bare(?) Alt dette handler uansett på ingen måte om meg. Mitt poeng er at når man først snakker med enkelte åpner de seg mer og det viser seg at man kanskje har mer til felles enn en skulle tro. Det koker ned til å ofre full ærlighet til fordel for en mer smigrende egen-markedsføring.
Det er selvsagt forståelig men er dette egentlig riktige fremgangsmåte? Jeg skjønner at man helst ikke skal forestille seg som et surt og ufordragelig menneske men det burde jo gå an å være litt ærligere om seg selv og kanskje på dette viset skille seg ut positivt fra den kjedelige kuflokken? Og muligvis ikke være redd for å gi god F i samfunnets mange tabuer?

Jeg hører overalt at alle er forskjellige men jeg er jammen veldig usikker på om dette også gjelder single mennesker ;)

En liten jente i 4 klasse fortalte meg denne i et friminutt:

Hvis du skal prøve å spy, putter du en fing i minnen og en i rumpa. Hvis det ikke fungerer så bytter du hånd. :P

Jenten gestikulerte og simulerte hendelsen. Tenna mine holdt på å pløye asfalten. :D

Etter en lang tråd ang hva som tiltrekker den kvinnelige befolkningen...
Hva går mennene for...badgirls? ;)

Jeg er skravlesjuuuk!!
Hva skjer?
Hatt en fin dag?

Jeg merker at det å være atletisk og trene 3-5 ganger i uka er blant de viktigste markedsfæringsegenskaper hos de fleste damer her på sukker.

Jeg har problemer med å forstå hvorfor det skal være så viktig og interessant for oss menn å vite at dama kan løfte 50 kg?? Tiden da det ikke fants hjelpemekanismer i landbruk er lenge forbi, og jeg tjener nok til å betale flytteselskap for å bære mine møbler når jeg skal flytte. Så fatter ikke hvorfor dere jenter tror at vi menn er interessert at kjæresta er en vektløfter ??

Men kanskje... har jeg misforstått noe og dette er en sånn ny fetisj?..

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til og bake kaker???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

...når du sitter hjemme og drømmer om noe søtt til kaffen...,ikke før tenkt tanken og vips ringer det på døren og der står det to søte jenter og selger deilige sjokoladekjeks...:)))
Så fikk jeg støttet det lokale håndballaget også....
*lykke*

...i morgen skal jeg drømme om mannen i mitt liv...hehe...mon tro hva som står på døra da..;)

Etter å ha lest flere profiler kom jeg til konklusjonen at det fins sammenheng, faktisk.

Jo mer man trener, jo mindre det hjelper.

....to ting av min fremtidige livsledsager:

1) At du har utseende som gjør at jeg kunne tenke meg å kysse deg.

2) At du har et indre som gjør at jeg kommer til å elske deg.

Kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig. Hvor ER du??! ; )

Det hendte noe spesielt idag: Jeg tok bussen hjem, og plutselig ser jeg et vidunderlig landskap utenfor. I all verden...Hvorfor er den streite hagen med det lille treet så mystisk vakker? Det minner meg om noe jeg ikke aner hva er! Et halvt minutt senere (bussen står stille) går det opp for meg at opplevelsen ble utløst av parfymen til kvinnen foran meg. Lukten smeltet inn i det visuelle og fremkalte en sterk opplevelse. Jeg tok frem et ark, en penn, og skrev: "Parfymen din ga meg vakker deja-vu. Takk." Akkurat idet hun smetter ut av bussen gir jeg henne lappen. Dagens krydder...

Tøffelhelt

Siste svar ti. 5 mars 2013 19:03 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Synes begrepet "tøffelhelt" er helt overflødig i denne likestillingstiden.

Om du dropper guttetur for å dra med meg på konsert, dropper jeg jentetur for å dra med deg til footballkamp eller hva du måtte ønske.
Om du overtar styringen i kjøkken mens jeg er på trening,tar jeg oppvasken
Bærer du handleposer åpner jeg døra for deg
Jeg bestemmer om neste reisemål og du om bilfarge
Du skifter dekk, jeg skifter lyspære

Where is the problem?

Det finnes ingen tøffelhelter i min verden :-) Ja takk til en snill, omsorgsfull og tolerant mann med egne meninger.

Hva synes dere andre? Er det fortsatt aktuelt å betegne noen som tøffelhelt i dag?

Kysse

Siste svar ti. 5 mars 2013 17:43 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Kiss_sugar

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til å kysse ???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

Drømmer

Siste svar ti. 5 mars 2013 17:19 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Våknet som et spørsmåltegn i dag..Når klokken ringte satt jeg i en oppbygd skyttergrav med en ertepose i hånda..Og jeg visste tungt arttileri var på vei, men var usikker på hvilken side de var på.. Måtte spørre småen hva man bruker erteposer til, fikk bare en assiasjon til barneskolen... Eh er det fjaset på forum sent på kveld som var utslagsgiveren for dette eller er jeg rar? :) hva drømmer dere da folkens?

Da er jeg på vei te 1 times squash runde med en god venn !! Hva dere styre med ?

Jeg er en ... eh ... voksen mann, men jeg har lagt merke til at jeg faller lettest for de damene som er litt "jentete". Vanskelig å beskrive, men det er noe med at når de ligner på min mor eller min mors venninner, så blir det bare helt feil.

Alderen har egentlig ikke så mye å si. Det er mange damer på min alder og eldre som er spreke og har det "riktige" utseendet, og det er jenter i begynnelsen av 30 åra som er alt for damete. Det har kanskje like mye med klær, bilder, profiltekst også at man skjønner at dette er ei Dame med stor D, eller Kvinne med stor K, og ikke ei jente som er litt ung i sinnet og ikke tar seg selv for alvorlig.

Er det jeg som er rar, eller er det flere som har det på samme måten?

Ønsker alle sukkerberter og menn en god tirsdag ! Ikke finn på noe tull ;-)

Da har både fly, flybusser, taxier og mennesket landa der det skulle! Å gud bedre i det høye helv.... jeg hater fjortiser!!

Idag på busstur til byen satt jeg ansikt til ansikt med noen unidentified walking objects. De så pene ut... (Lignet veldig på kvinner.) Men jeg så ikke øynene deres. De brukte store svarte solbriller. Hvilken vei tittet de, tro? Hva tenkte de på? De hadde vanlige klær.

Så slo tanken meg: Hva er det mest isolerende eller hemmelighetsfulle av å (permanent) bruke solbriller eller "heldekkende" burka med åpning i øynene? (Det er hyggelig å sende et smil til fremmede når det faller seg naturlig, men nå ville det vært litt komisk.)

Noen som gjør seg noen tanker? Hva er mest isolerende (sånn på gata) og hvorfor? Solbriller eller burka?