Sukkerforum

Er det flere som har fått beskjed om at "det dessverre ikke var mulig å få trukket" den faste summen i måneden og deretter plutselig har fått 69.- påslag på prisen? Såkalt "super tillegg"? Minstesummen er visstnok satt til 79.- kroner pr. måned nå.

Noen som har fått noe varsel om dette? Synes det er merkelig at det plutselig settes opp slik uten varsel. Men markedet er kanskje bra nok til at man ikke trenger å tenke på serviceinnstilling kanskje..?

Hvorfor dette spørsmålet om dialekt i profilen? Er det virkelig noen som ønsker at en partner skal forandre dialekten? For min del synes jeg det er mer sexy jo bredere dialekten er. Det sier meg også noe om identitet og det å være trygg på seg selv. Anyone?

Nå liv på de herlige damene her inne.... Eller nyter dere rolig kveld med film og kos.....?

Lite liv her;)

Hva er sukker-folkets beste netflix-tips for en hjemmelørdag? :)

Du vet

Siste svar sø. 2 juni 2013 14:53 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gaast

Du vet du er kåt når du ikke rekker frem til vasken

Nå høljer det ned, og min eneste tanke er at det må være herlig befriende å kle seg splitter naken og gå ut i regnet, strekke armene i været og bare bli søkkvåt...
Eh...men kanskje ikke mens det lyner da ;)

Hva kunne du tenkt deg å ha gjort som hadde vært herlig befriende for deg?

Hellu. Jeg gikk til det skritt å blokkere ei jente jeg har møtt over snart en måned.. Jeg fant ut at dette ikke var noe for meg, mens hun dessverre hadde litt vanskelig for å godta dette da vi pratet om det for et par dager siden. Uansett så vil jeg ikke såre henne for mye med å bortimot øyeblikklig bli aktiv på sukker igjen, så jeg har blokkert henne slik att hun ikke skal kunne se når jeg bytter profilbilder og tekst osv, noe jeg planlegger å gjøre nå snart. Men vi har jo en meldingshistorikk sammen her inne og selv etter at jeg har blokkert henne så ser jeg nicket og bildet hennes i innboksen min. Vil hun se mitt eventuelle nye nick og nytt profilbilde i inboksen sin, eller vil det ikke oppdatere seg der hos henne?

Solen skinner over Torp og jeg venter på flyet til Bergen, litt vel tidlig men sånn ble nå det. Skal på jobb idag da, så får ihvertfall noen timer der når jeg reiser hjem så tidlig. Planen for idag er bare å jobbe og legge meg tidlig, kanskje få inn en treningsøkt om jeg klarer å holde øynene åpne... Ser ikke bortifra at det blir red bull og smil pause på jobb, men det beste er nå at jeg får jobbet uforstyrret og da får jeg gjort mer

Hvilke planer har dere for idag ?

"mamma..siden du ikke klarer å lage pannekaker, så sa pappa at du kan få en bok der oppskriften står i..." smalt det fra eldste i baksete i dag..." omg... :S

Asså jeg KAN... men jeg er ikke noe glad i å lage det, og det er leeenge mellom hver gang, unger asså! ,)

men noe jeg ikke kan det er sånne tekniske greier... og nå har vi skaffet (omsider... stakkars barn ;)) wii, og det berømte skylander og jeg bare ber til høyere makter .P om at det er en enkel greie så sønnen min kan klare alt selv...

Hva er det dere andre alenemamma'r og pappa'r tenker at pokker det skulle jeg ha kunnet?

jeg kan nevne mer asså... men gidder ikke blottlegge all min elendighet! ;)

så jeg vil heller høre om deres...
feks gruer jeg meg til matteleksa blir litt mer komplisert, og må bare si at jeg håper jeg har en som kan hjelpe meg med å hjelpe innen den tid!

Hvorfor er denne kvelden kjedelig? Det er ingen heftige forumdiskusjoner og alt er bare søndags- og dødskjedelig! Tiden skal brukes på "The Social Network" og napping i te-posen, ikke at det høres mer fornuftig men det er noe med den nappingen som er så... .;P

Noen som kan gjette hva? Innebærer det kvinnelige kjønnet.

Noen profilbilder får hvite prikker over hele bildet. Dette er noe jeg har sett hos endel brukere, men nå skjedde det visst med meg og, på det nye bildet jeg nylig lastet opp. Det virker som om dekodingen til sukker gjør dette med visse bilder. Har brukt samme kamera før, og da har det ikke skjedd.
Ser litt kjipt ut.
Noen som vet å omgås dette?

...når i en dating prosess avslutter du det ?

Sjokolade er bra for kropp og sjel, har DU gjort kroppen godt i dag?

Og i hvem...? I fysioterapeuten min!! Er det mulig? Tar meg selv i å tenke at hvis jeg traff han utenom å være pasient (ikke så syk/skada som det hørtes ut som) at vi kunne likt hverandre... Det var dette med forbidden love, da. Alltid mer spennende det man ikke kan få, hehe!

Etter å ha vært her lenge nå og lite respons, sitter jeg og håper eksen min tar kontakt i sommer. Tenker mye på henne men har ikke snakka med henne på 2 mnd og hun svarer ikke når jeg tar kontakt. Så er vel ikke vits i å håpe på det...

Flere enn meg som skal på Musikkens dag i Oslo imorgen? Noen som har noen band de anbefaler MÅ ses? :) kom gjerne med tips!
Øystein Greni er Bankers. :)

Eventyrtid

Siste svar fr. 31 mai 2013 23:09 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Jeg ankom en øde øy, der danset kanibalene rundt med hendene i lomma. En hytte ! Åpnet døra til hytta og krøp inn vinduet. På det stjålne bordet lå fem oppspiste brødskiver, passet meg bra siden jeg var skrubbsulten.

Ser veldig mange av damene her er avbildet foran diverse pressevegger, det er sikkert stas. hvorfor?
Samtidig er baderomsfliser fy-fy! Og i enkelte miljøer er det visst teit med fjelltopper også.
Hva skjer med verden? Og hvordan skjedde det egentlig? Visste moren din hva en pressevegg var når hun var ung? Hva mener hun om det nå?
Flaks at mitt sukkermedlemskap utgår 1.juni! Oh herlige sommerferie, kom til meg!

Er det noen som kunne tenke seg en real pulesveis i helga, så kjenner jeg på meg at jeg er kapabel til det nå..
Sommer følelsen er på tur og jeg er klar for Joyride :P

Husarbeid

Siste svar fr. 31 mai 2013 17:53 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Juni34

Husarbeid... Hva syns dere er greit å gjøre og hva utsetter dere til dere må gjøre det ?

Jeg kan virkelig ikke fordra å henge opp klær, lure meg har vasket 3 maskiner etter jobb..så utsatte det til siste maskin var ferdig.
Å henge opp klær er pyton, så trenger en mann som er flink til å henge opp klær :-p

Hvis dere kunne velge en ting din fremtidige partner skulle være flink til når det gjelder husarbeid... så du slapp unna, hva ville det vært da ?

"Pause i å henge opp klær...kjedelig :-p"

Smyyg her, om noen vil ta en match :-) Det er visst forresten flere grunner til å spille enn å kvesse kunnskapen sin. Senest for noen dager siden ble jeg "sjekket opp" på spill-chatten der av det som visste seg å være en ung og attraktiv jente..!! Hadde jeg ikke trodd. Av alle steder liksom..! Nå sender vi masse sms og og bilder og greier og greier. Ligger kanskje noe litt i lufta ;-)

Hvorfor er alt så av og på og enten-eller om dagen? :S

Stille?

Siste svar to. 30 mai 2013 20:51 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Skalle

Er det ekstremt stille her inne nå eller er det bare hos meg?? ;-)
PS! Ingen klagetråd!! :)

I mangel av kjæreste eller mamma her som kan ta vare på meg, prøver jeg å få litt sympati fra dere forumsfolk.

Sitter her og hoster og hoster og regner med at jeg kommer til å dø hvert øyeblikk :(
Har fått bronkitt, og alle dere mannfolk vet jo hvor ille det er.

Så regner vel egentlig ikke med å være aktiv her inne så mye lengre jeg da...
Damer, sympati denne veien er hjertelig velkommen!

Slapp av! er absolutt ikke en seriøs tråd.... Bare kjeder meg noe så inni..... Fordelen er at huset er ryddet og vasket, da jeg ikke har så veldig mye mer å finne på!

Sola skinner i Stavanger og det nærmer seg helg :) skal snart ut og treffe noen venner for en utepils eller to. Noen flere som nyter været og hva skal dere i kveld?

Alle fra østlandet, rimelig unødvendig!

Flere med samme problem?

Den gamle flørtetråden begynte å bli så lang, og vi trenger litt mer morsomme og positive tråder her nå, så lager en ny!

flørt med den over deg i tråden, si noe positivt!!

Registrerer at man ikke kan bruke manipulerte profilbilder, men kan man bruke et bilde som man for eksempel har endret fargenyansene på eller svart/hvitt?

Hvis nei, kan man bruke slike bilder i album?

På forhånd takk.

Sukkerferie!

Siste svar on. 29 mai 2013 21:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi fikk overraskende og eksepsjonelt stor respons da vi spurte om hvem som ville på ferie med oss i sommer. Vi må chartre fly for å få det til og jobber på spreng med kabalen. Det ser ikke ut til at vi klarer å hjelpe alle, men kan forhåpentligvis få ca 500 med på seiltur og leilighetsopphold i Kroatia, med avgang Split. Det blir trolig 3 konvoier over tre uker i juli. Hold your horses når det kommer til ferieplanleggingen!! Vi kommer tilbake i morgen.

:)

Siste svar on. 29 mai 2013 20:21 (7 svar)
(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Alle koser seg i sommervarmen :) ?

Turklær

Siste svar on. 29 mai 2013 20:08 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym turglad

Hvor kan man finne fancy turklær og tursko? Jeg var i dag på intersport og det var trist, nesten ingen annen farge bortsett fra svart og grått. Tursko var selvfølgelig også svart. Så kjedelig.

Gode forslag tas imot med takk

:-)

Jeg får ikke sendt eller svart på meldinger, får denne teksten når jeg skal svare på en eksisterende meldingstråd:

"Medlemskap mangler

For å sende melding til <brukernavn> må du oppgradere til Super eller VIP+ medlemskap."

Feilen er den samme om jeg skal svare til noen som er superbruker og ved svar til noen som er gratismedlem.

Selv er jeg (fortsatt) superbruker, det har jeg sjekket på min egen profil/mitt medlemskap. Og det er vel også et krav for å kunne lage en ny post på forumet?

Hei!
Nå har jeg skrevet med tre stykker en stund på to ulike steder. Og det er snakk om daglig kontakt. Veldig hyggelig.... men etter et oar uker tenker jeg: skal han ikke spørre om å treffes? Det slo meg plutselig at det som regel er jeg som tar initiativet til det. Nå tenkte jeg bevisst å la han få be meg ut. Men alle tre bare konverserer høflig videre... Kjenner jeg blir litt utålmodig... Hmmm. Hva kommer det av tro? Når jeg spør, pleier jeg å få ja til date. Men av og til skulle jeg ønske initiativet kom den andre veien. (Ikke i første melding, for det er det en del av, men sånn etter noen meldinger fram og tilbake...) Noen som kjenner igjen dette? Eller som vil prøve seg på en forklaring til hvorfor ikke gutta spør mer?

Just for fun!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maneater

Hurra for de som er seg selv ja ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mXBwaVv1DY4

Jo mer silikon jentene pumper inn i brystene sine, jo sjeldnere viser de seg toppløse på stranden og i parken. Akk, savner 80-tallet.

Hei.

Flere som har problemer med webversjonen? Får vite at jeg ikke har medlemskap, men på iPad får jeg sendt meldinger som før.

Blokkering :/

Siste svar on. 29 mai 2013 10:58 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Liten pike

Litt frustrert her nå. En mann, godt voksen sådan (12 år eldre enn meg) slutter ikke å sende meldinger, har prøvd både å be pent om han kan slutte og prøvd å ikke svare, men hjelper ikke. Så kom jeg på den fantastiske blokkeringsknappen, men den funker ikke :/ profilen står som blokkert i 0,5 sek også åpner den seg igjen. What to do?

Sitter her og ser over utstyrslista for sommerens store fisketur og må nesten le litt!
Jeg begynner å bli "ferdig handla" og ser jeg har kjøpt inn utstyr for over 26 000 og jeg har ennå ikke fått handlet inn mat :)
Det mest komiske er at de tingene jeg har handlet inn for sesongen, fiskestang, sekk, telt, sovepose, jakke og sko er jo alle noe jeg har fra før. Og det jeg har fra før fungerte jo fint i fjor :)

Får ihvertfall håpe at ørreten blir mer imponert over meg i år!

Noen flere horer her?

Til stadighet kommer spørsmålet om folk virkelig trener så mye som det står i profilene opp. Det er ikke sikkert jeg når frem til de som trener mye, siden de antagelig er på trening:-p

Har forumsfolket trent i dag da?

Jeg har prøvd meg på Zumba og Shape. Har også fått litt styrketrening ved å bære rundt på en ny do. Nå trener jeg sittemusklene.

hvordan opsiger jeg mit abonnement ?

Når en har sendt melding til alle en er nysgjerrig på, uten at det har ført til noe, da er vel forumet det eneste som gjenstår. Er det derfor dere er her?

Når jeg finner musikk jeg liker, leter jeg gjerne opp teksten. Nå kan musikk riktignok være god å høre på uten at man forstår teksten, men den kan gjerne gi en noe og også tilføre musikken noe ekstra.

Så dette er tråden hvor vi kan legge ut musikktekster (med eller uten musikken) som man har festet seg ved fordi den betyr noe spesielt, det følger en god historie med, eller minner om en spesiell opplevelse, eller et eller annet. Og gjerne fordi man rett og slett synes teksten er bra.

Da er det på tide å hive seg rundt og få laget noe middag. I dag skal jeg ha kalkunpanett fra Stabburet og bacon på hamburgerbrød med salat :)

Hva skal du ha til middag?

Det store spørsmålet er ofte korleis få seg ein partner. Korleis skal ein oppføre seg for å få ein partner ? Skal ein forandre på seg ? Begynne å trene ? Etc etc.

I mine augo er det viktig at ein er seg sjølv og freister å leve opp til sine eigne verdiar. Ein bør freiste å leve eit spanande og interessant liv i eigne augo.

Eg får av og til inntrykk av at folk freister å gjere ting for å få seg ein kjærast. Til dømast byrje å trene for å bli meir attraktiv for å få seg ein kjærast. Gå med stor utrigning for å få seg ein kjærast. Bli observert saman med andre jenter slik at dei jentene du er interessert i trur at du er populær blant andre jenter slik at dei også då angiveleg skal falle for deg. Få seg kule og trendy klede som er populær blant det motsatte kjønn. Vere morosam og kvikk i replikken.

Eg har prøvd dette og eg trur det fort kan bli litt slitsamt. Viss du liker å gjere desse aktivitetane for sin eigen del bør du absolutt halde fram med å gjere dei, men viss du eigentleg ikkje gjer det så er det kanskje best å berre droppe det. Min innstilling er litt prega av det eg kaller Hobbs Choice: Take it or leave it - haldninga. Eg er som eg er, og eg liker å vise kven eg er så tidleg som mogleg til folk og så kan dei avgjere om dei har lyst å tilbringe tid med meg. Eg gjer elles dette både i vennskapelege settingar og romantiske settingar. Eg synes det er ein haldning som fungerer ganske bra.

Eg tenker at det å vere seg sjølv og det å vere ærleg overfor den andre kan vere ei gåve til den andre parten. Den andre parten er kanskje ikkje tiltrekt av deg, men han/ho vil uansett sette pris på din ærlegdom og rettframheit.

Så viss du er ein person som liker å sjå på fjernsyn, ete potetgull og spele playstation så er det kanskje best om du kommuniserer dette ganske kjapt til den personen du har på date. På den måten veit personen kven du er, og du vil utan tvil bli sett på som ein ærleg og modig person. Mitt inntrykk er at jenter sett pris på modige gutter. Å vere modig er skikkeleg turn-on. Strengt talt synes eg også at modige jenter også er veldig turn-on.

Det same tenker eg om alt. Lese bøker, trene, ha utdanning, høgde. Alt. Det er så mykje meir praktisk å berre vere ærleg. Gjer dei tinga du sett pris på i livet og så finn du ein partner som sett pris på deg for den du er.

NÅR SKAL EIN FORANDRE SEG ?

Eg synes den einaste grunnen til at du skal forandre deg er viss du føler at dette vil gjere livet ditt betre. Viss du er missnøg

Kravstort!

Siste svar ti. 28 mai 2013 19:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sanninga

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/378170_395791313867974_50 3201328_n.jpg

So true :p

Kast han ut?

Siste svar ti. 28 mai 2013 18:44 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ikke naiv

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10103701

vidda

Siste svar ti. 28 mai 2013 17:31 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Starter en liten tråd selv, for å ikke mase i en grønn sukkerferietråd. Vurderer som sagt en lengre fjelltur om jeg greier ordne meg en uke aleneferie i år. Noen som har tatt en slik hytte til hytte tur? Erfaringer? Tør man alene?Må/bør man melde seg inn i DNT?