Sukkerforum

Tittei

Siste svar ma. 8 jan. 22:19 (164 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Kjekk mann som bor altfor langt unna besøker profilen min oftere og oftere. Nå har jeg sendt en melding, så får vi se om han har noe mål med disse besøkene sine.

Det er faktisk endel sant i dette.

https://www.dagbladet.no/kultur/det-er-nok-mange-fedre-som-kunne-stemme-med-i-et-me-too/69221995

Heldigvis sluppet det selv, men sett venner bli kjørt i grøften av ex.

Synes forumsfolket det er greit å blokke de billedløse som er inne og titter på profilen deres?
Det kommer stadig klager her fra folk som påstår at de blir blokket uten grunn, har dere bilde i profilen deres? 🤔
Selv så blokker jeg nesten daglig billedløse som er inne på min profil. Jeg liker ikke at det kan være noen jeg treffer gjennom jobb eller andre ting, og som kan snoke på meg uten at jeg vet det.

Det hadde vært fint med en funksjon som gjorde at man kunne gjøre seg usynlig for dem uten bilde😊

Nydelig vintervær og fridag - livet er ganske enkelt veldig godt denne mandagen i januar 😃❤️😃

Da er det duket for fest snart på Sirkus kommende Lørdag! Har du husket å sikre deg billett? 😀

https://sukker.no/arrangement/3417/sirkus-13-januar

...metoo igjen

Siste svar ma. 8 jan. 15:24 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinnoline

Det er en stor avledningsmanøver at man diskuterer misbruk av menn i forhold til metoo bevegelsen . Denne bevegelsen handler om at kvinner har stått frem og navngitt menn i maktposisjoner . De har vært utsatt for overgrep eller uønsket seksuell oppmerksomhet av menn som har misbrukt sine posisjoner , primært i jobbsammenheng. Dette har igjen ført til at det er blitt tryggere å varsle, at man sikrer gode rutiner, og flere har allerede mistet jobben som en konsekvens.

Det er en kjennsgjerning at kvinner har en høyere levealder enn menn.
Jeg, som da er over 60 år, søker menn rundt min alder + - . Blir veldig overrasket at veldig mange menn ønsker mye yngre kvinner enn seg selv (kun liten promille vil ha noen som er like gamle eller noen år eldre). Hva tror dere om dere selv, ?
- leter dere etter en sykepleier til alderdommen ? - ok, kanskje kun sex ? - eller er dere såååå rike. ? Se dere i speilet en gang til.

Han er jo ikke mulig å finne... Må det være sånn? 🙃

Ensom

Siste svar sø. 7 jan. 14:44 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Føler du deg ensom av og til, sånn helt ærlig?

Mange føler seg ensomme selv om de har barn, foreldre og venner. Det går til og med an å føle seg ensom, selv om man fysisk sett ikke er alene. Og det går an å føle seg ensom i et forhold.

Sporty

Siste svar sø. 7 jan. 02:18 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er disse mennene som legger ut bilder av seg fra alle mulige toppturer og sportsaktiviteter, og skriver at de ikke takler en hverdag uten mye trening, virkelig så fokuserte på trening som det de gir uttrykk for, eller viser de seg fra den siden fordi de tror damene liker det?

Jeg blir litt skremt av slike menn, jeg.

Unkarslandet

Siste svar lø. 6 jan. 00:04 (152 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Norge er blitt ungkarslandet. Forskerne leter etter svaret på hvorfor færre menn får barn.

Aftenposten har en artikkel om det nå. Men jeg har ikke abonnement så får ikke lest den.

Så... hvorfor er Norge unkarslandet tro?

Her er scenario:
Fant en profil jeg likte veldig godt, men hadde ikke medlemskap og ikke lov å til å sende melding. Personen hadde brukernavn som så ut som det var deler av fornavn og etternavn, så jeg tenkte at et FB-søk kanskje var enkelt. Og så dukket personen opp på første forsøk med samme bilde.
Sendte en melding, men det skulle jeg nok ikke gjort. Ble aldri lest. Og jeg ble blokkert.

Min konklusjon: Sånt gjør man ikke! Sikkert en uskreven lov jeg ikke har fått med meg, og ikke har tenkt over.

Hvordan er det med dere som deler omsorg, kjenner dere på at barna trives bedre her eller der ?

Hos oss er vi veldig forskjellige i oppdragelse, jeg er mye strengere og klar enn mor. Veldig glad i ungene mine, de betyr alt for meg, selv om jeg ikke skjemmer de bort. Jeg kjenner noen gang på en veldig tung følelse i forbindelse med at jeg synes å registrere at mine to heller litt imot å være mer opptatt av å være hos sin mor. De gangene det blir endringer i "opplegget", så er det langt mer stress for de å komme hit uten at det ligger i planene enn motsatt.

Dette er litt tøft for meg, når jeg kjenner på det. Det er helt irrelevant, men jeg føler det også så jævlig urettferdig i forhold til at jeg har prøvd å samarbeide og være så enkel og grei som mulig på tross av at jeg ble brått forlatt den gang.

Er det noen andre her som kjenner på dette ?

Leser på VG om et norsk firma som tilbyr overvåking/kartlegging av bevegelsesmønster der en partner er mistenkt for utroskap. Hvor, på usikker/sjalu/kontrollbehovskalaen er du?

Hvor langt ville du gått hvis du mistenkte utroskap? Ville du tatt i bruk potensielt ulovlige metoder, eller ville du funnet frem din indre detektiv, funnet ut av det selv og konfrontert din kjære? Og, hva ville du egentlig brukt bevisene til? Hvor hotte facts trenger du for å ta en avgjørelse? Og, ville du blitt hos en partner som hadde betalt andre for å forfølge deg, uansett om du var skyldig eller ikke?

Jul og nyttår er en tøff tid for oss single. Del hva du er takknemlig for, lite eller stort, for å skape litt positivitet 😀

- At jeg har et nettverk av gode venner
- At jeg har en bra jobb
- At jeg har tak over hodet
- At jeg lever i et av verdens vakreste land
- At jeg har helsa til å tilbringe mye tid i naturen som jeg selv vil

oooooog - din tur! :D

Er det bare meg eller er det andre her inne som ikke får svar av noen her? Er ikke stygg i munnen heller så det kan ikke være det. Eller er damene her inne bare for og vise seg frem?

Ny no answer

Siste svar on. 3 jan. 11:17 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym kenguru

Har prøvd. fungerer ingen ingen svarer.

Da var den høytiden over😊 Med nytt år kom det noen avgifter, til glede for noen, og irritasjon for andre.

Kommer DIN handlekurv til å se annerledes ut som følge av sukkeravgiften? Jeg slutter med cola light, siden den også har blitt dyrere.

Og, hvordan rydder du ut godsakene etter jula? Går de rett i grisen, eller kaster du de? Jeg har nettopp fylt fire bioposer med pepperkaker, smultringer, sjokolade, chips, kjeks etc. Kanskje så mye som en tusenlapp rett til gjenvinning, og det føles aldeles herlig. Neste år skal jeg ikke kjøpe noe, da blir det heller walk of shame til Rema1000 når jeg blir fysen!😃

I dag tar jeg et slag for influensavaksinen jeg.
Tenkte det var viktig å minne dere på det.
Til tross for at 900 eldre på norske sykehus og sykehjem dør av influensa hvert år, vaksinerer ikke de ansatte seg mot influensa.
Det er mange konspirasjonsteorier ute å går om vaksiner.
Det er bred vitenskapelig konsensus om at vaksiner er et av de viktigste medisinske gjennombruddene noensinne og en av de viktigste årsakene til at forventet levealder har økt dramatisk i løpet av det siste århundret. Likevel er ikke dette tilstrekkelig til å overbevise alle. I mangel på saklig grunnlag å tufte vaksinemotstand på spilles det på myter og konspirasjonsteorier om påståtte farer ved vaksiner.Mange av disse har fellestrekk med generelle konspirasjonsteorier om legemiddelindustrien og konvensjonell helsebehandling.
Det finnes konspirasjonsteorier om at det sammen med vaksinene sprøytes inn elektroniske brikker som skal kunne utløse sykdommer eller utøve tankekontroll🙄
Det er også lansert teorier om at vaksinering er en form for befolkningskontroll som bremser fertiliteten👌

Uansett ... begge går under huden på deg.

https://youtu.be/LI092EPkQcQ

Økonomi

Siste svar on. 3 jan. 00:12 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Q-Stone

Ville du avvist en/ei med økonomiske problemer tvert, eller ville du funnet ut mer om årsaken før du avviste vedkommende?

Facebook

Siste svar ti. 2 jan. 22:30 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Har for andre gang på under et år møtt en fyr som ikke har slettet bildene der han er med eksen som det ble slutt med for noen år siden. Det er ingen kyssebilder men bilder der det er ingen tvil at det er eksen. For eksempel at man holder rundt hverandre eller bilder som har fått masse hjerter og kommentarer fra svigerfamilie og familie der de skriver at de er er fint par. Selv om bildene er gamle og ikke det første man ser når man går inn der synes jeg det er litt rart. Er det bare meg som kvitter meg med eksen på Facebook når det er slutt?

Å finne en seriøs partner her inne på sukker. Er ny her og ønsker å finne noe annet enn "søte soldater" fra England ("Nigeria") som elsker meg over alt på jord... ;-) Hva er erfaringene deres gutter? Har kjærligheten dukket opp, eller ikke?

Hva tenker folk om gift ved første blikk her inne? Ville du vært med å la eksperter på forhold snakke med deg, analysere hvem du kan passe sammen med, finne en partner og faktisk gifte seg?
Er det verdt en rundt med offentlighet for å finne den rette?

Just sex

Siste svar ma. 1 jan. 17:46 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Q-Stone

Når man leser en del av kommentarene her inne så kan det virke som at flere egentlig ikke er her for å finne kjærligheten, men kun er på jakt etter sex. Hvorfor skriver man ikke det da i profilen?

Det må jo være mye enklere for de som søker kun sex å finne hverandre på den måten...

... samtidig blir det enklere for de som ikke er på jakt etter kun sex, da de kan la være å kontakte «feil» person.

Eller?

Måtte det nye bli bedre enn det forrige 🎉
Shk...hikk.....skåll 🎉🎉🍾🍻🍸

Er det noen som hopper over den her eller ?

Her skal grandiosan snart ut av ovnen 😂

Hei vil ønske alle sammen ett riktig godt nytt år 😀🎆

Godt nyttår alle single folk 🙂

Visse selskaper i verden styrer hva du skal tenke og føle. Feks sosiale medier! Face... Snapp... Insta...
Hehe😅
Hva tror du?
Mener du at du har "dine" meninger?

Nyttår

Siste svar ma. 1 jan. 00:19 (4 svar)
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Ønsker alle sammen et Riktig Godt Nyttår
og takk for det gamle...
Jammen overlevde vi det og..🎆🎇🎉🎊😉😊

kontakt

Siste svar sø. 31 des. 2017 22:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Hei, vil bare si at jeg synes denne siden ikke funker i det hele tatt. Har sendt en del meldinger og ikke fått noe svar. Ikke sendt slibrige meldinger heller. For sånn er ikke jeg. Synes det også er rart at jeg ikke får noen match, skulle ikke dette komme opp når man er inne på Looks. Så det vil altså si at det er ingen som har sett på meg og gitt meg vil vite mer eller klar. Jeg er en positiv kar, men synes det er leit at jeg ikke får noen likes eller meldinger. Kan da ikke være så stygg, men men, er ingen Don Johan heller, så det går fint. Håper på bedre respons på nyåret.

Hei! Noen andre som bare slapper av hjemme ikveld? :)

For de fleste har vel fått med seg diverse artikler i media angående blant annet yngre damer som velger å IKKE ønske seg barn. De blir gjerne hetset og kalt egoister, karrierefreaks og gud vet hva. Et tegn på intoleranse og mangel på forståelse for andres valg? Det er åpenbart noe større aksept jo eldre man blir for å sterilisere seg, kvinner som menn. For de som føler seg ferdige med barneproduksjon. Kjør debatt.

Jeg er en «godt oppdratt» og høflig mann, og ikke veldig pågående. Min frustrasjon, som jeg ønsker å dele i mitt første forum innlegg, handler om folkeskikkens fall. Superenkel forskning (egen erfaring) viser at gode manerer og høfflighet hører til sjeldenheten. I høst har jeg hatt «match» med flere kvinner, og sendt den første obligatoriske «hei» meldingen som det som regel er forventet at mannen skal gjøre. Ved noen anledninger har jeg ikke fått svar - det har jeg ingen problemer med å akseptere (forstår det godt at man ikke kan svare på alle). Men, i flere tilfeller i siste halvdel av 2017 (8 ulike tilfeller) har jeg opplevd noe som ikke kan beskrives som annet enn mangel på folkeskikk. Det handler flere enn to tilfeller hvor vi har avtalt å treffes, men når tid og sted kom på banen var kontoen inaktiv. Et annet tilfelle med gjennomført hyggelig date hvor hun sier vi må treffes igjen, men når jeg tar kontakt blir det helt stille. Sletting av dialog og match uten noe forvarsel midt i en pågående dialog (Tinder), og andre ganger - rett og slett taushet. Faktisk har jeg KUN hatt denne type erfaring og, i mine øyne mangel på normal folkeskikk, i alle jeg har hatt kontakt med i høst - altså superenkel statistikk - 100%. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært verken frekk eller veldig pågående i noen av disse tilfellene.

Er det sånn vi har blitt, blaserte, uhøflige og ignorante? Har vår anonymitet på nett-dating arenaen gjort oss totalt likegyldige til andres følelser. Er det flere enn meg samme inntrykk, eller har bare jeg vært veldig uheldig? Gjelder det også for menn? Jeg må si at personlig har jeg generelt mistet litt tiltro til kvinner på nettdating sider etter mine seneste opplevelser. Jeg håper at det ikke er slik vi har blitt, men troen på nett-dating som arena for å finne en kjæreste har for meg dalt et par hakk. «Det er håp i hengende snøre», så det kan nok være at jeg prøver igjen, men da med forsiktighet og svært lave forventninger.

Det går i sex koder i denne tråden, herved er forumet advart :-)
Jeg er bare nysgjerrig på om det som står i artikkelen under er godt kjent?
(Det vil si at ankelsmykke for en del betyr at dama er en "hotwife"= hun er i fast forhold men det er avtalt at hun kan ha sex med andre menn.).
Er det noen her som absolutt ikke er en hotwife, men har blitt feiltatt for å være det på grunn av ankelsmykke...?
Det skal vel noe til kanskje, i Norge går vi godt tildekket store deler av året og viser vel ikke ankler så ofte uansett men..... :-) :-)

https://www.elitereaders.com/shocking-symbolism-anklets-secret-meaning-hot-wife/

hilsen .. mann selvfølgelig

Når en du ikke er interessert i f.eks skriver "Jeg ønsker deg en fin jul!" eller "Har du en fin jul?". Svarer du høflig på julehilsenen, svarer du med at du ikke er interessert eller lar du være å svare?

Er det noe sted i Oslo som passer bra til å gå ut alene på nyttårsaften? Tenker i så fall spise hjemme og evt. gå ut litt senere på kvelden?

Antar at det er vrient å fikse en date på nyttårsaften? ;-)

Er det noen som ikke anerkjenner politisk korrekthet som et reelt begrep/fenomen?

Date nyttårsafta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fant

Feirer nyttår i Bergen-klar for ein date med meg?49 år, ungdommeleg, sprek, impulsiv

Julematen

Siste svar fr. 29 des. 2017 22:00 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Blåmeis

Hva spiser dere til julemiddag? Har dere noen vrier/særheter på den tradisjonelle maten som dere tror ikke andre har?

Her blir det pinnekjøtt, med pølser, sossisser, kålrotstappe, poteter, og blomkålmos 😋

Blomkålmos smaker nydelig til pinnekjøtt 😀

Hvor gammel kan en mann være å få barn, samtidig som det ansees som riktig/forsvarlig ?

Bør man ha et sterkt nettverk og familie for å sette barn til verden ?

Jeg tenker at det er viktig, slik som det er i dag. Jeg har ikke dette, og ønske om flere barn vil virkelig settes på prøve, hvis jeg skulle komme i posisjon.

Attraktiv

Siste svar fr. 29 des. 2017 13:24 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sånn helt objektivt, hvor attraktiv er du på en skala fra 1 til 10, der 10 betyr helt uimotståelig?

Hei!
Når jeg ser på en del profiler som matcher ganske bra her inne, så er det likevel slik at de fleste ikke matcher meg på dette med barn..
Er det veldig rart at jeg ikke har barn og ikke ønsker barn? Kanskje det bare er slik at jeg tilfeldigvis har dumpet borti mange som vil ha barn?
Har stebarn fra tidligere forhold og det er nok for meg, trenger ikke å være fulltidsforelder.. Kan gjerne være sammen med en ny en som allerede har barn, så lurer litt.. Kanskje de som ikke vil ha ny partner uten (nye) barn er et annet sted for å sjekke?

Det er på tide å ta bladet fra munnen. Dette har gått alt for langt. Det forekommer stadig oftere, og ingen ser ut til å bry seg nevneverdig. Man er kanskje redd for å bli stemplet som fordomsfull, og later som ingenting. Her må det kraftigere lut til. Justisministeren bør kjenne sin besøkelsestid og lansere et lovforslag. Det haster! Fortsetter denne utviklingen, tør jeg ikke tenke på hvordan Norge vil se ut om noen år. Befolkningen slik vi liker å kjenne den, vil være erstattet av en gjeng med slubberter.

Jeg snakker selvsagt om joggesko.

Det er ytterst sjelden jeg ser folk med jeans og joggesko som faktisk løper. Hva skal de da med joggesko? Jeg kan opplyse om at de fleste sko har gummisåler, og at den distansen man tilbakelegger på en vanlig dag til og fra jobb, ikke krever spesialutrustning nedentil.

Jeg lanserer derfor ideen om et skopoliti med vide fullmakter. Hvis man blir stanset av en skokonstabel uten å kunne fremvise erklæring fra ortoped, skal vedkommende avskoes på stedet og eskorteres til nærmeste skobutikk. Der skal konstabelen påse at synderen erverver skotøy som oppfyller et minstemål hva kleskode angår.

(Går du med joggebukse på jobb? Nei, nettopp.)

Når går man for å være "desperat" ?

Kan det være når man synes det meste begynner å bli kjedelig å gjøre alene etter endel år som singel ? Eller er det når man begynner å bli redd for ikke å finne noen i tide?

Lider man av depresjon, eller er man desperat når man så sårt inni helvete ønsker seg noen å våkne opp med og stake ut kursen med ?

Det lukter skam i hele rommet her ligger jeg i fosterstilling på rom nr A251. Fantastiske kokker på tjukkholmen (tidligere Valhall), og dårlig viljestyrke fra min side har end opp i 3 dager lag matorgi der jeg har besudlet kroppen min fra morgen til kveld. Pinnekjøtt, ribbe, and, viltaften, krabbe, reker og kalkun har blitt konsumert uten omtanke for kropp og sjel. For å ikke snakke om desserter, jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. I alle rom, ganger og rom ligger sjokoladen spredd samen me fiken og kransekakestenger. Dette har før til at jeg har gått småkvalmen gjenom hele dagen, og det har ikke stoppet meg på noe vis... Dessverre. Nå sitter jeg bare å håper de leverer ut gavekort på en eller annen fettsugingsklinikk ved avreise. Nei jeg får komme meg opp til kveldens underholdning...

oppskriften for å vinne deres hjerter!!
Er det virkelig så enkelt gutter??

Hvordan er det, hva betyr tilstedeværelse av en partner i jula ? Er det savnet sterkere i høytiden, eller er det ingen forskjell ?

Det er bedre å få ett negativt svar enn ingen svar når man sender en melding og prøver å oppnå kontakt. Det at noen tar kontakt er jo ett kompliment i seg selv. Jeg synes det er dårlig manerer å ikke svare. Jeg ser jo at meldingen er lest, men så hører man aldri noe. Det skal ikke mange sekundene til. Prøv å vis hensyn og ikke bare leve i din egen boble :).