Sukkerforum

Blir litt matt når jeg kikker innom profiler med nesten ingen tekst, bortsett fra standardfrasen "Spør om du lurer på noe". Hvorfor ikke heller benytte spalteplassen du har betalt for med dine surt opptjente kroner til å fortelle litt mer om deg selv, gi leseren noen punkter å forholde seg til, gi meg lyst til å vite mer om deg?
En som dukket opp på listen (i "kortvisning", jeg gadd ikke klikke inn på profilen) nesten uten en tråd, og bare denne frasen... eneste spørsmålet som falt meg i hu var "hvor har du lagt t-skjorten?"

Ren gjetting, men jeg tipper at dette er de samme karene som sender førstemeldinger og ikke får svar. Og deretter klager på forum over den manglende responsen. Men for svingende, når damen leser meldingen, og deretter tar en kjapp vurdering av profilen din, og kun finner denne frasen... sorry mac. Da har du allerede satt deg selv på sidelinjen.

Er dette like utbredt hos damer? Jeg bare undrer meg over hvorfor kjøpe reklameplass og ikke bruke den...

Kom an gutter, len dere frem og selg dere inn! Jeg er sikker på at mange kjernekarer ikke får napp rett og slett grunnet for dårlig annonse.

Hva skiller gutter, menn og gubber fra hverandre? Når, hvordan og hvorfor skjer transformasjonen? Er dette et generelt forfall alle går igjennom, eller handler det om holdninger også? - Og jeg stusser litt over dette med "Jeg har beholdt gutten i meg".

Jeg har datet ulike menn i 40-årene. Noen er menn. Andre er gubber.

Og ja, kategoriene jenter, kvinner og kjerringer eksisterer antagelig også.

Noen ganger opplever man at folk oppfører seg mot enn som man vet de ikke ville synes var greit i motsatt fall. Ofte også fordi de ikke skjønner det selv. Tar dere kampen og konfronterer, eller skyr dere unna ?

Jeg må si jeg ikke likte den nye Sukker profil vinduet. Var veldig uoversiktlig og jeg kan ikke skrive en melding til ei dame og gå tilbake til profilen uten å få spørsmål om skal jeg avbryte melding. Hva syntes dere andre? Var egentlig veldig uoversiktlig

Kanskje ikke stedet å spørre. Men det er jo så mange forskjellige folk her og kanskje noen som kan svare på dette også 😀
Driver og sparkler gipsplater. Har sparklet første omgang og lagt i papirstrimmel i skjøtene. Nå har jeg slipt og pusset. Men enkelte steder har jed dessverre pusset bittelitt inn på papiret på strimmelen. Vet at det ikke er bra. Men spm. er da om dette kan reddes ved neste sparkelstrøk? Legge et tynt lag med sparkel utenpå igjen og passe på å ikke pusse ned igjen? Tips/råd ønskes av handywoman/handyman 😊

Bare prat

Siste svar on. 29 mars 22:23 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Mums

Flere enn meg som synes det er hyggelig å få meldinger av folk som ikke er interessert, men som liker noe på profilen og har lyst å prate?

Avvisning

Siste svar on. 29 mars 21:34 (87 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

På hvilke måter har du avvist "dater" -eller blitt avvist på?

Hvilken "metode" er mest skånsom?

Hvordan og når foretrekker du å få avvisningen?

Hva er det kjipeste noen har gjort mot deg, i den sammenhengen?

Hvor ofte har dere omgang med andre utenom jobb?

Hvis du hadde daua, hvor lang tid hadde det tatt før noen fant deg? Sett bort i fra eventuelle barn.

ManCave

Siste svar on. 29 mars 20:08 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Eiriana

Hva er det for noe med dette Man Cave greiene? Jada, skjønner at menn ønsker ett rom i huset som de kan trekke seg tilbake og ha en guttebule🙄

Men hva med WoamenCave da? Er det... det at faktisk resten av huset er WoamenCave😏🤔

De fleste bør ha fått med seg at informasjon er et mektig verktøy. Uten så er dette et underlig oppholdssted.

De fleste vet også at mektige verktøy kan brukes etisk og direkte til opplysning (slik jeg liker - jeg er vestlending). Slik info. av kvalitativ art er heldigvis rundt oss og er dominerende. Siste er at norske medier organiserer i fellesskap for å bevare den kvaliteten i omstilling.

Mektige verktøy kan også brukes tilrettelagt, og motsatt. Det ser vi der, det ser vi her.

Jeg skal legge ut noen historiske eksempler, og omtaler her. Ikke noe system eller bevisst rekkefølge.

Til refleksjon.

Musikk

Siste svar on. 29 mars 18:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Litt sær 40 åring jeg, liker endel gammel musikk, og særlig den klassiske country og rock.

Er det flere i den sjangeren her :D?

Hvordan er det lettest å få kontakt med dere jenter første gang. Skriver man kun "hei, står til ? " så er det for lite, men skriver man en litt større melding, forklarer hvem man er ol, så tror folk direkte meldingen er masseprodusert ...

Nei, dette dreier seg ikke om dere sukkerdamer!
Jeg skal til butikken og trenger inspirasjon før jeg treffer godtedisken.
Fra barndommen var jeg fast tilhenger av hockeypulver, den andre posen med de to smakene og den pinnen, som jeg aldri husker hva heter og haribo. Av småplukk har det alltid gått i skolekritt, fersken og krokediller. Må aldri blande sjokolade og sukkergodt; kriminelt!
Men nye tider nå. Give me inspiration to sugar, dear sugaries!

Har lagt merke til at de fleste menn søker dame som er fra 2 opptil 20 år yngre enn seg. Noen få søker dame som er et par år yngre opp til 4 - 5 år eldre enn seg. Flott!
Jeg og de fleste damer jeg kjenner, søker en mann som er opp til ca 5-6 år YNGRE eller jevngammel, så og si ALDRI en eldre mann. Så da blir det litt vanskelig å finne en som passer....
Ser mann på sykehjemmene, sitter det så og si bare ensomme enker der som har vært gift med en eldre mann og slik vil ingen av mine medsøstre ha det. Som en av mine venninner på 65 sa det: Jeg vil da søren meg ikke være sykepleier for en gammel mann i 20 år slik som moren min.
Vi ønsker å finne en mann vi kan bli gamle SAMMEN med siden vi alle er i midten av 60-årene.. Husk at kvinner nå lever gjennomsnittlig 4 år lenger enn en mann :)
Så jeg lurer på: Hvorfor vil de fleste menn ha en så mye yngre dame?

Savn

Siste svar on. 29 mars 11:45 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym Mums

Hva er det verste med å være singel?
Hva savner dere mest?

- hos en evt kommende partner? Hva betyr mest for deg, og hva er mindre viktig?

Ærlighet!

Siste svar on. 29 mars 11:05 (102 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærlighet

En person sier nå at den går inn i et nytt forhold, men var pålogget her hele forrige helg, og har fortsatt profil her. (Vært mye online før forrige helg også.) Rask i svingene? Vært her mens den har møtt andre? Hvordan skal man tolke slikt? Kan det gå så fort som en uke at man går inn i et forhold?

Bare denne vissheten om at det finnes et menneske som bryr seg!! Det er det hele!!

Synes det er så mye damer med skumle øyenbryn for tiden. Kantete, malte og veldig unaturlige. Jeg gleder meg til den moten forsvinner igjen, hva synes dere andre karer?

Noen som vill snakke, skravle eller bli kjent ?

Da er det bare å ta kontakt :D

Hvor viktig er det for deg at den nye partneren blir godt tatt imot av din familie og venner, og hvor viktig er det at du blir det av hans/hennes nærmeste?

- Hvor tolerante er vi egentlig? Det er flere familier som, selv i vårt etter hvert så multikulturelle samfunn, ikke godtar et ikke-etnisk norsk medlem. Fremdeles er det gamle holdninger som bør diskuteres og utfordres.
Spørsmålet er: Ville DIN familie godtatt det hvis du introduserte dem for en kjæreste fra f.eks Spania, India, Brasil eller Filippinene? Og hvis nei - hadde du trosset familien og latt kjærligheten vinne over rasismen?

- Av og til kan man le av slikt i ettertid, men det kan være ganske pinlig der og da. For de som tør eller vil:
Fortell hva som skjedde, og hvorfor :)

Vår!

Siste svar ti. 28 mars 12:59 (125 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Det er vår i Oslo, i fall noen skulle være i tvil. På hvert gatehjørne finner man kaffedrikkende folk med solbriller og flørteantennene ute.

Hilsen hun som nesten ble litt solbrent på nesetippen.

Fotball !

Siste svar sø. 26 mars 23:59 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym frøken-o

På hvilken kanal får man sett Nord-Irland - Norge i kveld ? i tv-guiden står det den går på en kanal, hvis ikon jeg ikke har sett før ) (- åhh fotball er så kjedelig-folk trenger ikke svare ; )

- er noe forskjellig fra bonderomantikken, særlig i tidligere tider. I dag sitter folk bak en skjerm hjemme hos seg selv i trygge omgivelser. Det blir som en "singel-nettbutikk", der en kan studere mennesker. Og velge ut en kandidat som virker spennende, lovende. I stedet for å møte på bygdedansen, skjer det ofte ved å møtes:
- på kafè
- kjøpesenter
- på et avtalt sted, f.eks Fløibanen Bergen
- hjemme hos den ene (helst når man har blitt kjent)
- hyttetur eller hotell
- på konsert
- turløype eller på fjelltur
- i byen
- andre altenativer

- Trenger selvsagt ikke svare de som vil holde det for seg selv. Det finnes to hovedtyper: Aktive single og passive single. Er man på sukker, kan en være begge deler likevel. Noen kommer fra kompliserte eller konfliktfylte forhold - og er forståelig nok skeptiske til å finne et nytt menneske i jungelen av kontaktsøkende personer.
- Likevel er sjansen relativt små for å finne "den rette", da det tar tid å bygge tillit, gjensidig forståelse og ønsker for fremtiden.
- Hvor er du om 2 år?...

- En kan være begge deler på sett og vis. Men heller du mer til det ene eller andre? Og hvilke reisemål eller destinasjoner frister mest?

- bilturer, korte eller lange
- sydenturer
- fjellturer
- båt og sjøliv
- storbyferie
- hotell weekend
- oversjøiske reiser: Australia, Sør-Amerika, Thailand, Maldivene etc
- hurtigruten
- dejlige Danmark
- USA
- Island
- shoppingtur til Sverige
- Andre alternativer

Utbrent!

Siste svar sø. 26 mars 16:08 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Til de som kan relatere. Hvordan kom dere ut av det?
Plz, hold tråden kranglefri.

Et potensiell utfordring når man skal/vil inn i et nytt forhold. Første bud er jo å være helt "ferdig" med den tidligere partneren. At man er kommet videre i livet, og innser at det er slutt. For alltid.
Noen har visse vansker med evt felles barn som bor hos en av foreldrene, men som besøker den andre med jevne mellomrom. Hvis her ikke er klare avtaler, kan det by på problemer. Det er ikke bare å hoppe inn i et nytt forhold - hvis du ikke har ordnet opp i slike ting. Noen som har synspunkter om dette temaet?

Det var kult å være på Sukker?

- Når den ene mannen elsker den ene kvinnen,
og den ene kvinnen elsker den ene mannen,
forlater selve englene himmelen
og kommer og sitter i dette huset
og synger av glede.

- Tegn på forelskelse:
Man har plutselig endeløs energi
Føttene berører ikke bakken
Alt er vakkert
Alle kan se på deg at "noe har skjedd"
Man sier "Jeg elsker deg", og mener det.

Ønsker alle single sjeler en God Helg! :)

Frykt!

Siste svar lø. 25 mars 12:44 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hvorfor er vi avhengig av frykt?

Blir rock n´ roll på Kniven Rockebar førstkommende lørdag 25. mars. Jeg er der kl. 22 når det begynner å dra seg igang.

Kniven er byens beste rockebar for hardrock og metal. Brun og skitten slik en rockebar skal være.

Meget bra utvalg i baren og hyggelige folk.

Ta på dere lærjakka og kom!

Igår var jeg på en ekstremt hyggelig date med en fra sukker - Ikke bare hadde han tatt med blomster til meg (første date) men også tatt meg med til en veldig koselig restaurant på grunerløkka. Det er skikkelig sjeldent jeg får gått på romantiske dates i Oslo da de fleste her er litt "laidback" i forhold til det med dating. Men han visste jeg likte romanse!

Har dere noen gode opplevelser fra dates her på sukker forumet?

He sleeps under black seas waiting
Lies dreaming in death
He sleeps under cosmos shaking
Stars granting his breath

He wakes as the world dies screaming
All horrors arrive
He wakes giving earth its bleeding
Pure madness alive

And He haunts you
And He blinds your soul
And He loathes you
And reclaims it all

You turn to stone
Can't look away
You turn to stone
Madness, they say

Cthulhu awaken

He sways in abyss returning
Inhaling black skies
He shakes with a torture burning
All lost in his eyes

Hva skal jeg satse på for å få kontakt med ei bra jente på byen?😉

Pinglete

Siste svar lø. 25 mars 02:26 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Mums

Flere enn meg som faktisk ikke tør å ta kontakt med de som har har profilene vi ( hvertfall jeg 🙈) får hjertebank av?

Kjære Sukkerpedia!
Jeg skal kanskje på date i morgen. Hva bør jeg gjøre annerledes? 😇😜😎

Noen som er hypp?

Fortrinnsvis damer. (mellom 18-65)

Legg inn søknad! BD_

P.

Hi
Since I'm new to oslo i want to ask
Is there any meeting for singels who want to date in oslo?
I mean that dating is the only purpose in the meeting not language exchange or whatever

And i look on the internet and found an organisation called "Fast Følge" it's made to help people finding there secont part and there life partner.
I called them many many times without an answer, anyone knows them? And know what happened to them?

Hold av datoen! 21. mai blir det The Well beauty & relax.

Våryr

Siste svar to. 23 mars 21:46 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Gravlax

Sånn er det med den saken. Her på Østlandet er det knallsol og blå himmel idag. Våren gjør sin entre og det begynner så smått å spire både her og der. Også innvendig i meg selv. Det er noe spesielt med våren - det å se at naturen våkner til liv igjen, etter å hatt lang vinterferie. Fra å være grått/hvitt/sort begynner fargene å melde seg. En fryd for øynene. Fuglene kvitrere i ett kjør...også en fryd for ørene. Forråtnelse i opptinet gjord kjennes i neseborene...(ikke en like stor fryd for luktesansen). Snart er det på tide å smake den første softisen... og vi har da inntatt våren med alle sanser.
Vel, alle bortsett fra en. Det å føle, kjenne... Så da må noen melde seg frivillig til å lanke hånd i hånd en spasertur snart. Kjenne fingrene som knytter og fletter seg i hverandre mens de sender impulser videre og kortslutter hjernen..

Det er vår og på tide å komme seg ut.
Jeg starter med en spasertur med sønnen min nå i ettermiddag..en times tur i sola før vi går innom en restaurant på vei hjem og spiser middag. Litt torsdagskos må til. For å prise våren....

- Kjærligheten er en sommerfugl, som når den jages
er hinsides rekkevidde, men hvis du setter deg rolig ned,
vil den kanskje lande på deg.

- Kom, lev og vær hos meg min kjære,
la nye gleder oss besnære,
gyllen sand, krystallklar elv,
med silkespill som sølvet selv.

- Et kyss lever et øyeblikk på leppene,
men et helt liv i hjertet.

- Kjærlighet dreier seg om to mennesker som bor sammen og ikke kan leve uten hverandre resten av livet, og hver av dem håper å dø dagen før den andre, så de aldri behøver å leve uten hverandre.

- Dypt, dypt inne i mitt hjerte finnes en skattkiste, den er mitt alt. Den er full av DIN kjærlighet!

- Kjærlighet er et glimt av himmelen.

- Øynene til to elskende hjerter er sjelens speil,
de kan fortelle hverandre 1000 ord uten å si noe.

Damer:

Siste svar to. 23 mars 19:59 (228 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

"Jobb med hva du vil, kjære. Det viktigste er at du trives"

Hva det egentlig betyr: Jobb mye eller ha en godt betalt jobb. Tjen mest mulig!

"Bare jobb overtid om du må. Skjønner jobben er viktig for deg"

Hva det egentlig betyr: Du jobber altfor mye. Fortsetter det sånn er det på hue og rævva ut!

Jada, dette er enkelt. Eller er det kanskje bare jeg som har denne erfaring?

Tilbake til sukker-pause ^^

Ville dere datet evt prøvd å satse på noe videre med en mann/dame som har herpes?

Når du har skrevet med noen og skal svare, men så er profilen utilgjengelig for øyeblikket!
Hva betyr det?

Det stadig tilbakevendende temaet om aldersforskjell (Age Gap): Det finnes sikkert like mange meninger om dette som det finnes single. Generelt er det mest sosialt akseptert med noenlunde lik alder. Men stemmer det alltid? Og hvem skal bestemme hva som er "riktig" alder? Når det gjelder jakten på et langvarig forhold, kan det tenkes at aldersforskjellen ikke bør være FOR stor. Men ingen regel uten unntak, som det heter. Men - hva mener dere? :)

Vi har nok forskjellige rutiner om mårran, enten deg er på hverdager eller helger. Det ideelle er å våkne med et smil, og si: Hei verden, her er jeg igjen! Sånn er slett ikke alle.
Morgenrutiner single bør kvitte seg med:
- høyrøstet og bråkete
- sette opp vinduet når det blåser kald nordavind ute
- si: Kjære, hvilke fjelltopper skal vi springe opp på i dag?
- i stedet for: God morgen! ---> Er du ikke våken ennå??
- stå opp i siste liten når en skal på jobb (stress)
- spise chips og knekkebrød i senga
- bruke mye tid på å lete etter klær, shampoo, sokker, tannbørste, nøkler og seg selv?!... LITT orden hjelper
- være morgengretten UANSETT (turn-off)
- kommer ikke på mer i farten.... :)

I dag skjedde det igjen. En tilsynelatende hyggelig mann ble plutselig forvandlet til verdens største drittsekk i det øyeblikket han fikk beskjed om at jeg ikke er interessert.
Jeg vet at dette har vært diskutert opp og ned tidligere, men man får jo gjennomgå når man er så dum å svare alle:)
Dette er ikke en sutretråd, men jeg følte bare et behov for å dele opplevelsen her på forumet:D
Noen bedre?