Sukkerforum

Seriøst lettere å få seg seriøs napp på snapchatt enn på sukker.... Hva er greia med det a?

Noen mener det er et kompliment at menn tar kontakt fordi de vil ha sex. For meg er det sårende. De vil jo bare ha sex! Og de vil ha det til de finner den jenta de vil ha. De vil altså ha meg på veien. Er det bare meg eller er det noen som forstår hvordan jeg har det? Som singel virker det som om man kan tillate seg alt, også bare ringe og spørre om sex om man føler for det og dette er en rar opplevelse for meg som har vært i forhold lenge.

Ønsker i alle fall ikke bare sex fra noen, men å bli verdsatt som den jeg er og at den delen også blir satt pris på av menn. Vil gjerne høre hva andre mener.

nu hvor jeg stadigvæk er fremmed i oslo. ville jeg høre hvad der sker på 1 maj her i oslo. i københavn samles man i fælleparken og høre politiker snakke og musik spilles. et stort social arrengement...
men hvad sker der her i oslo :)

Er så heldig at etter en dag med bare hvile og selvpleie, skal jeg treffe noen kjempeflotte damer fra min forrige jobb:)) sitter på toget til Oslo og gleder meg til god mat, hyggelig selskap og høytflyvende dialog.. Har tilogmed tatt på mine blue swaid shoes for anledningen, så dette må bare bli bra:)) hva med forumfolket.. Er noen som skal gjøre noe koselig, og har lyst å dele?

Hvem er the biggest catch på sukker?

Dersom du kunne velge fritt, hvem ville du datet?

Gjelder både gutter og jenter

For noen uker siden satte jeg meg på en benk med en bok og oppfordret folk her inne til å sette seg ned og slå av en prat om de fant meg. Det var ingen som fant meg, og er usikker på om noen lette, selv om noen var ivrige her inne.
Spørsmålet er da: er det noen som kommer til å lete om jeg gjør det igjen?

Jeg skal nedom sentrum. Hopp i skoene og dra deg nedpå en passende benk. Heng deg i skjørtet til sjefen og tigg om en halvtime fri hvis du er stuck på jobb. Himmel og jord i bevegelse, dette er månedens event!

(Jada - jeg går ikke ut så ofte: haha, og alt det der).

Nå fikk jeg et spørsmål : "Hvor langt unna?", altså hvor langt unna første plassen---

Han vil gjerne vite hvor han står i. Er det riktig å stille sånne spørsmål?

Er det riktig å svare : "Du er nr. 3"?

Eller er der best å si : "Du rykker hele tiden fram i køen"?

Det beste hadde vært om vi kunne lett etter hverandre utenom denne virituelle verden,,, Hvis det fra høyt hold kom et forslag om å bære et armbånd som viste at du var singel ,, hadde du gjort det da? Det var et forslag som skulle komme fordi det var så mange single her i landet. Litt sær tanke, men tror jammen jeg skal sette i gang en produksjon av et slikt diskret armbånd, tror det er kan bli en trend som kan ta av, med litt ordentlig markedsføring :P
Så kan man velge farge etter hvor desperat man er, for de som er virkelig sugne blir det et selvlysende ;)

Bestill gjerne med en gang :P

Jeg ser tydelig at noen har gjort det.
Det finnes noe pseudonymer som dominerer forumet og klarer å fange naive brukere.

Jeg tok deg på orde jeg @mmmMartin
Hvorfor kan ikke en kvinne mene noe som kanskje ikke flertallet av det mannlige kjønn mener, uten og bli kalt stygg, feit, dum, har store psykiske problemer, idiot, osv. Må vel kunne diskutere uten og bli personlige?

Sitter her å grubler over dette på en sen lørdagskveld. Hva er det dere berter/damer/kvinner/jenter tenner på hos en mann, hva er det som gjør at dere blir litt klamme i hakket for å si det på godt norsk ?

Da har det gått litt over en uke og vi snakker på telefon hver dag og skriver sms. Føler han kan være den rette for meg, men jeg har ikke blitt forelsket slik som han har blitt. Må jo se ham først. Føler jeg blir presset litt på at jeg må være på samme frekvens som ham for å ikke miste ham.....så jeg spiller litt med. Planen er å treffes neste fredag. Han bor langt unna, så det har ikke latt seg gjøre å få til en date raskere enn det.

Han er så intens og har tatt helt av.....jeg trenger å vite at jeg har lov å kjenne på følelsene uten at han skal bli såret. Håper han har forståelse for det og lar meg få tiden. Om jeg ikke faller umiddelbart kan det jo vokse seg frem over tid. Krysser fingrene.

Joyboy

Siste svar ma. 29 april 2013 23:39 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym joyboy

Trulte32,,,, Er ei jente som jeg typisk faller for , skikkelig nydelig! Men jeg får ikke så mye som et svar på hyggelig komplimenter en gang ;) Sukk ! :)

Heisan!!

Nå veit jeg at 21.mai er et lite stykke unna, og jeg tviler mange herfra har fri på dagtid, men tenkte jeg likevel skulel høre...
Den kvelden skal jeg nemlig på konsert! Og for å gjøre en dag ut av det, tenkte jeg å tilbringe dagen i Oslo, besøke steder som jeg ikke har besøkt før osv...
Noen som har lyst til å joine meg den dagen og ha en morro dagtids i Oslo?

nogen der kan fortælle mig hvorfor i nordmænd ik er udadvente, tager i mod folk med åbne arme, snakker med folk selv om i ik kender dem...

nøj det svært at komme fra københavn(danmark), hvor vi er total modsætninger... vi snakker med alt og alle. den hjemløse på hjørnet, den profesonelle sports udøver, til pædagoen, til direktøren i en stor virksomhed..

HJÆLP. 14 dage i norge og savner danmark helt vildt

chat

Siste svar ma. 29 april 2013 20:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

Flere som har problemer med chatten? Får bare feilmelding om at jeg er i en annen chat når jeg svarer ja på innbydelse til chat. Chatter ikke med lere, men blir lettere irritert over at det ikke fungerer...

Damer!
Nå skal Krf avvikle sæddonasjon. Vi må skaffe oss en virkelig mann, om vi skal få barn, så det er bare å stå på.

Jeg har nå forsøkt sukker en stund. Fra før har jeg kun hatt lange forhold (korteste på 2 år), og i samtlige har de gjensidige følelsene oppstått over tid. Jeg er kommet frem til at jeg stort sett har "draget" på jenter jeg i utgangspunktet ikke har noen romantisk interesse for. Det er gjerne bekjente/venninner hvor det over tid oppstår følelser basert i at vi etterhvert kjenner hverandre. Og det er jo et helt håpløst utgangspunkt her inne. Men jeg har prøvd. Jeg har gått ut med jenter hvor jeg ikke føler meg veldig tiltrukket av det ytre, men føler personligheten kunne matche. Og selvsagt jenter jeg føler meg fysisk tiltrukket av. Men det er så forbanna vanskelig. Jeg forelsker meg ikke lett, og det synes som at mange her inne stort sett har hatt kortere forhold og mener man vet fra første møte om dette er det rette eller ikke. (En stor selvmotsigelse spør du meg....) Jeg vet selvfølgelig noen ganger selv etter ett møte at her sitter det en som ikke er min type, men jeg er generelt av den oppfatning at (ekte) kjærlighet ved første blikk er en illusjon og at det tar litt tid å bli kjent med hverandre. Har kun blitt betatt av ei, og da blir jeg håpløs da jeg hater usikkerheten og kanskje fremstår som litt desperat når jeg prøver å finne ut hvor landet ligger. Hva tenker dere? Og er det noen her som er kommet fra et langvarig seriøst forhold der følelsene oppstod og vedvarte fra "første blikk"?? Hvor stor tiltrekning tenker dere bør være der for en date nummer to? Har jeg helt feil utgangspunkt, bør jeg bare ta hauger av førstedater og gå ut ifra at begge bare "vet" og oppfører seg deretter når alt stemmer. Redd for å bare løpe forbi en perfekt match jeg basert i de erfaringene jeg har....
(Og jeg snakker altså ikke om romantiske flørter som går over noen mnder...tips med utgangspunkt i dette er for meg helt uinteressant..) Nysjerrig.. Kjærligheten dukker vel oftest opp når man slutter å lete etter den.

God kvelden. jeg sitter og tenker litt for meg selv her, og hvor lang tid tar det før dere treffer noen dere fikk kontakt med på sukker? er det en "magisk" grense på et par uker eller mnd? personlig har jeg ikke noe grense, etter et par kvelder med prat på tlf så gjør det ikke noe og treffe personen etter en uke og noen timer på tlf:) er jo bare og avtale en gåtur i byen, stranden etc og la det være med den turen. går det bra og det er litt kjemi er det jo bare og spør etter neste treff, hvis ikke, hva har du og tape, verste fall har du fått en ny venn:)

jeg synes det er sprøtt og dumt.. men det er meg...

http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article832494.ece

Hva surrer dere med i kveld bortsett fra vimse her inne ?

Sitter her og blar litt i disse nettavisene. Også kom jeg over en nyhet:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/anita-satte-paa-vaskemaskinen-saa- gikk-hun-tur-med-hunden-4035652.html

Er det mange av dere som sitter og ser på at vaskemaskina snurrer rundt og rundt eller?

Etterlengtet barnefri helg. Blir godt nå. Men, har ikke noen date planlagt, og det hadde jo vært veldig trivelig. Trives jo i eget selskap, men enda bedre i kvinnelig selskap. Er det noen kvinner i oslo området i samme situasjon som ville satt pris på et godt måltid, trivelig samtale og mye latter? Kanskje noe godt i glasset? Trivelig kar som dusjer jevnlig og har brukbare manerer... :-)

Går det an å si nei til slikt et prakteksemplar av en mann? Neppe! ;-)

Send en melding da, om du vil.

Hvis man i profilen skriver at man er ute etter flørt som eventuelt kan utvikle seg, hva tror dere generelt legges i det?
På tilbakemeldingene jeg får skulle man tro at det betyr at jeg kun er ute etter sex!
Det er ikke det jeg mener. Jeg vil bare ha litt tid og flørte før jeg eventuelt går inn i et forhold.
Hva tenker dere når det står i en profil?

Ok, jeg starter et nytt forsøk.

Noen forslag om bra dansesteder i Oslo,? Talking about house, funk, disco, r&b, pop, rock.

Jeg er gira på å få meg kjæreste nå,,, vil ikke vente lenger.
Det er så vanvittig vanskelig! Og det er da egentlig helt utrolig, at man ikke skal kunne klare det med nett sider som denne, hvor det bugner av likesinnede :P

Noen andre som skal gjenoppleve de beste (?) av 90-tallet dancehits på Telenor Arena?

Smil sender en klem og sier skål til alle her inne på forum :-)

Jeg har nå vært medlem en liten stund, har både sent "mail" og fått "mail"(ikke at det har noen spesiell betydning,,,,, men.......). Det jeg lurer mest på er hvorfor har åpningen så mye å si? (eller har den egentlig det) Ser på meg selv som en kar med helt ok utseende, men nekter å legge ut bilder av meg selv i bar overkropp. (jeg har en kamerat som har gjort det, han får mye mer oppmerksomhet enn det jeg gjør). Skal jeg da gjøre det samme pga overfladighet??? Jeg tror jo personlig at jeg ville fått mer respons av det, men det er jo selvfølgelig bare mine tanker. Så tilbake til overskriften: Mange skriver i profilen om seg selv og evnt fremtidig partner at utseende er viktig. Det er jeg jo helt enig i! Jeg liker å se at noen har bilder av seg selv i bikini, men betyr det da at alle burde ha bilde av seg selv i "badeklær"????

Jeg er ikke så veldig glad i øl og vin, men hvitvin går nå greit.
Favoritt drinken er southern comfort og cola :-)

Hva med dere ?

(Kjeder meg :-p )

På butikken der jeg handler kryr det av flotte studiner. Hver gang jeg er der vurderer jeg å bare starte en kort samtale med ei og så be om telefonnummeret. Hva ville dere (damer) tenkt hvis det skjedde med deg, plagsomt eller hyggelig?

Ja det synes jeg.. Å finne ei jente, finne kjærligheten..

Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne ei.. Jeg ser mange av de jeg kjenner finner noen om de er gutter eller jenter.. Enten varer forholdet lenge eller kort.. Hva jenter vil ha er umulig å si, de vil enten være seriøse eller få seg et ligg eller så veit de ikke.. Jeg er ganske sikker på utseende har mye å si her inne ihvertfall og der ute.. Og jeg fatter ikke hvorfor jenter som har utseende og det der er her inne og leter og sliter med å finne noen.. De sier ofte det er ikke lett og menn er useriøse og ikke vil ha forhold.. Men nå er det slik at det er foskjell på menn og kvinner.. ikke alle menn vil rett i et forhold hvor dama har planer med å gifte seg og få unger med det første for det er det en god del kvinner som vil... og så ser jeg det er maaaaaange singel jenter med unger og krever ditt og datt av gutten om det skal fungere.. Men må vi menn inn i et forhold med en dame som har unge/er?? hvorfor skal vi bruke tid på noen som ikke er våre når vi er 25 år og til 30 år... Jeg synes norske kvinner krever altfor mye og skal nesten føle og tenke alt riktig før de treffer gutten,,, at alt skal klaffe bare etter noen meldinger her inne eller andre plasser... ?? det fatter ikke jeg.. og så sier noen jenter at de ikke vil treffe på gutter som er selvopptatte.. >Men hva med de selv.. som bruker masse tid foran speilet.. i butikker og leser alt mulig dritt om hvordan du skal se ut og bla bla blaa.. Ja de fikser på seg,... pupper rompa og mye.. de må ofte pynte seg for å gå ut på butikken.,.. og bruker annsiktskremer og alt mulig dritt.. er dere ikke selvopptatte dere å...???
og en annen ting,... Jeg har lagt merke til de som er vanlige jenter som ikke tror de er de peneste og ja bedre enn andre de kan gi ut nr sitt uten at en må overbevise de at du ikke er farlig og voldelig og slike ting.. men de med utseende og som veit de har det nei de er umulige med å gi ut nr... jævla merkelig spør du meg... jeg har møtt jenter som kommer i fra land der det er mye mye verre enn i norge hvor det er krig og fattigdom nei de er ikke redd for å gi ut nr sitt og møte meg.. mens de i norge er skeptiske og hvertfall om du ikke har riktig utseende... men på byn der er det greit å treffe en gutt som manaldri har sett før og ha ligg med han og så skylder jenter på menn er så løse .....og de med utseende og det som er riktige på utsiden.. tror dere at dere er bedre mennesker.. lettere å ha med å gjøre.. bedre i seng

Her på forum, er det ingen hemmelighet at mangel på svar er et stort tema.
Mange tar det faktisk veldig personlig om de ikke får svar. Ja, mange blir jo til og med dømt nednom og hjem fordi de ikke svarer...

Men er det sånn at det virkelig ER høflig å svare uansett hva?
Hva ville du foretrukket: en som svarer uansett, men er dønn ærlig ("type: sorry, du er for feit, stygg ol for meg"), eller en som ikke svarer, som du kan etter eget ønske velge åssen du tolker (hvorpå da negativiteten faktisk kun kommer fra deg)?

Begrunnes gjerne svaret

Det må da være mange single damer utaskjærs fra ute i Oslo i kveld?

Hvor skal dere, og er dere klare for å ha det moro? ;-)

Hvis du er heldig etter date nr.x og får damen med deg hjem, etter en hyggelig kveld i senga daten din sovner! Så er det altid lurt å vekke hun litt forsiktig! ;P

http://m.youtube.com/watch?v=ptpl68MPqCg

Jeg ser til stadighet at det sytes over damer som ikke svarer, men ærlig talt, om hun ikke har nok folkeskikk til å gi et skikkelig svar på en skikkelig melding så er det vel ikke noe å satse på allikevel?

Gå videre, og la disse late kjerringene få sine stjålne øyeblikk med "uoppnåelighet", for det er plenty med søte og hyggelige jenter her inne som tar seg tid til å svare!

Ha en fantastisk aften, brødre!

-Bergen

Sitter her i solsteken på jobb og kjenner suget etter noe leskende, må vel gi etter for dette suget senere i kveld ;-) Hva skal dere andre gjøre på en fin fin dag som denne ? :-)

Hva er verst,, en ulv i fåreklær, eller et får i ulveklær ?

Jeg mener ikke harry piano barer hvor hyggelige folk i fylla prøver danse "swing".

Helst noe med house, funk, rock ,listepop

Noen forslag?

Hei alle sammen. Jeg har vært inne på sukker i noen måneder nå, og sliter med at jeg ikke får noe særlig respons. Jeg er ute etter ett ordentlig forhold her inne (uavhengig av hvor stor klisje det er), rett og slett "den rette". Er jo selvfølgelig ingen garantier men når man tar kontakt med en annen person, syns jeg i det minste at det er høflig å svare tilbake.

Det jeg lurer på, er om dere gidder å se på profilen min, og kanskje peke ut ett par ting som dere syns er positive eller negative. Om det er noe viktig dere føler jeg ikke har fått med. Hadde satt veldig stor pris på det :-)

Og om det er noen av dere som synes jeg virker som en ålreit person, så blir jeg veldig glad for meldinger :-)

Ingi Björn

Jeg fikk et tips av en bekjent om at på profilen min burde man skrive noe slik som "om du kun er ute etter et knull, så trenger du ikke ta kontakt". Da jeg er ganske fersk i dating på nett, så tenkte jeg nå å lytte på dette rådet (uavhengig av hva jeg evt er ute etter selv).

Må si at dette rådet virker helt mot sin hensikt og da var det færre som tok kontakt enn om denne strofen ikke stod på profilen. Har jeg blitt "lurt"?

Hadde det vært noe interesse om jeg f.eks hadde bestilt bord på jensens bøfhus til kommende fredag 26.april.
Noen som da hadde blitt med? Snakker nå om mer en 1 person altså!!!!

Det har altså vært en sånn inflasjon i Google translate-meldinger de siste dagene at jeg nesten brgymt har å gebrokkent snakke av rein og skjær influence.
Er det bare meg, eller er det flere som har merket våryrhetens inntog gjennom dette sjarmerende fenomen?

Jeg vil slette leiligheten, hvordan gjør jeg det?

Noen som har noen gode frisører i Oslo å anbefale?
Jeg ser etter en frisør som kan ordne en enkel guttefrisyre til under 600 kroner, som også er flink.
Disse blir vanskeligere og vanskeligere å finne.

Bare jeg som har super-perfekt fredag? Hva skal folket i helgen? =))

Noen andre som skal delta på Sentrumsløpet i morgen? :D

Noen som vil si seg interissert i det? :-)

Hva faen er vitsen med å bruke 10 år gamle bilder i profilen?? Nå har det skjedd igjen, andre gang på rad. Jeg stiller opp på avtalt møtested til første date, men kjenner damen overhode ikke igjen utfra profilbildet. Føler meg som en komplett idiot når en gammel feit og pløsete kjerring kommer opp til meg og sier "Ja, det ER meg".
Det er uetisk! Løgnaktig! Falsk! Skjemmes dere ikke?!? Tror dere ikke vi "oppdager" det?
Nå har det altså skjedd to ganger på rad. Kan dere være så vennlig å slutte med det?