Sukkerforum

Må no humre litt her jeg sitter..
Har en som over lang tid og veldig ofte har vært innom profilen min..så jeg fant ut at jeg sku skrive en mld å spørre hvordan det sto til med mannen.
Han leste meldingen og blokkerte meg.
Jaja, nå kommer han nok ikke innom flere ganger.
Fortsatt fin søndag til dere alle :-)

Hver gang jeg går inn på sukker er de samme menneskene pålogget og jeg har tenkt at de må ha forferdelig mye fritid. Da jeg syns dette var litt merkelig måtte jeg undersøke dette og fant ut at jeg selv er "pålogget" når jeg ikke er det.
Hva er det sukker driver med for noe tull? Er dette for å late som de er mer besøkt en de egentlig er?
Noen flere som har opplevd dette?

Hei. Skal ha komfirmasjon til helgen, og siden vi er en lekfullgjeng har vi prøvd mange leker alt. Hadde vært morsomt om noen kanskje hadde en morsom lek vi ikke hadde prøvd som passer til en komfirmasjon for en tennåringsgutt og 50 gjester??

Til datteren sendte vi pakke rundt med medfølgende pinlig historie, og det ble en hit:))

TIPS MOTTAS MED TAKK!!!:)))

Har bursdag i dag, hurra for meg. Kaffe på senga og rosa fiskesluker fra snuppa. Ingen torsk (kvinnelige) skal føle seg trygge nå. Håper dere andre sukkerklumper får en fantastisk dag også :-)

Lurer på hvor er dere danseløvene her på sukker? ?

Ingen vits å krysse av "dans" under interesse eller skrive om det i profilen om man ikke hadde danset i flere år, eller?
Rekk opp hånda de som har danset i 2013?

Selv har jeg danset argentinsk tango i januar og februar og noe som kan kalles swing forleden lørdag :-)

Hvilke byttedag har dere ?

Her har vi akkurat endret byttedag fra søndag til mandag etter skole. Det blir nå en utfordring til vinteren slipper taket pga klær, men syns nå det er bedre å få en hel helg med min datter enn å bruke søndag formiddag til pakking.

Bare litt nysgjerring på hvordan andre gjør det ?

Om det var du som var så heldig å vinne 104 million denne uka, hva ville du ha brukt pengene på da?

Noen som syntes NRA's utspill etter diverse tragedier i USA er "morsomme".
Helt siden jeg så Charlton Heston sa: "from my cold dead hands!". Så har jeg vært lit fascinert over NRA, før visste jeg ikke helt hva de stod for, men etter det så ble det nokså klart.
Jeg er nok over snittet interessert i våpen og ting som sier pang, boom, smell, men jeg vil si at jeg har et sunt forhold til det.
"The Second Amendment (Amendment II) - right to keep and bear arms."
-Denne loven står like sterkt i USA som alkoholloven i Norge, ingen tør å røre den.

NRA's logikk er nokså enkel: Mer våpen, mindre kriminalitet. Eller det virker som det er det de vil formidle. Dessverre så tror jo en del på dette. Men hvorfor ikke ta steget lengre, drep alle DU tror kan være/bli/har vært kriminelle så er man jo også pro aktiv!

Vet ikke helt hva vitsen med dette innlegget er. Er vel kanskje det at jeg er så irritert på hva vi mennesker faktisk klarer å trykke ut av kjeften i en tid der man burde se på andre muligheter enn bare: MORE AND BIGGER GUNS!
Halvautomatiske våpen med infrarødt sikte, 2-fot og 100 kulersmagasin har ingenting med jakt å gjøre. Det er en grunn til at militære og taktiske politistyrker ikke bruker jaktvåpen ala Heym 26 Keiler, men AR15, HK416, MP5, P90 osv.

Sånn, måtte bare få det ut.

til å filtrere vekk damer med hund...

Etter å ha fulgt litt med på et par mindre saklige innlegg fra noen "sinnslidende troll" under "skjult nick" siste par dager !

Om du er her store deler av døgnet er det jo opplagt at du NAVER eller missbruker din arbeidstid,
såpass skjønner både du selv og vi som leser her.

Om du slenger dritt og usaklig galle, gjør du mest sannsynlig det samme bevisst eller ubevisst på dagtid ute IRL.

Har du noen gang sett deg i speilet og fundert på å bli litt mer positiv og gå videre,
fremfor å kaste usaklig galle og hvite løgner mot kall det rivaler og falle litt utenfor "systemet" på dagtid ?

Så kjære egen-påførte sinnslidende "SUKKER-NAVER". Alt kan sikke ikke din fastlege kurere !!

Man risikerer å bli sittende inne for seg selv uten at det skjer noe gøy ute?
Vil ut, men vet ikke hva jeg skulle gjort ute og vil ikke "plage" andre med å trenge meg på.

første melding etter en date..? Jeg er veldig dårlig på å vente, når jeg har møtt noen jeg liker. Jeg vil helst ha avklart ganske kjapt om det er gjensidghet.. altså ønsker den andre å treffe deg igjen. Vi hadde en god tone og kjemien var der, iallefall endte daten i litt småkyssing. Vi skilte lag med ordene vi snakkes. Og så sitter man etterpå, med den usikre følelsen. Vil han treffes igjen, og hvorfor sender han ingen melding? Hvorfor sender ikke jeg melding.. jeg er usikker, jeg vil ikke oppfattes som desperat eller masete. Og dette er grunnen til at jeg faktisk hater dette med dating! Særlig når man har truffet en man liker godt og man ikke vet hva den andre tenker...

Hva gjør andre? Er det teit av meg å ville ha en form for avklaring, man vet vel om man kunne tenkes å treffes igjen.?

Jeg er så utrolig provoser akkurat nå. Var akkurat en tur på butikken, på vei hjem så jeg to HØYGRAVIDE damer som står ute og RØYKER. Hvordan er det det mulig å være så utrolig dum. De misshandler ungen før den i det hele tatt er født. Når de tydligvis bryr seg så lite om ungen sin så er de ikke egnet til å være mødre. De burde blitt fratatt ungen og blitt buret inne for lang tid spør du meg.

Hva tenker folket om dette?

Er det ikke å gi staten for mye makt, at den kan forby en slik aktivitet? Er løsningen alltid å forby? Jeg synes man skal være forsiktig med stadig innføre flere forbud som går utover folks personlig frihet. I næringslivet derimot, forby og reguler i vei, for min del.

Vet ikke med de andre partiene, men Unge Venstre er ihvertfall i mot et forbud. Moderpartiet sannsynligvis også. =)

Er likevel litt i mot det å gi tiggere penger.

Ja eller nei til utenlandske flagg i 17.mai toget?

Noen som har lyst å finne på noe i kveld, ut på byen kanskje? Inviterer både jenter, damer, gutter og menn.. Bare for å kose oss! Er litt ny i byen og har lyst å bli kjent med flere :)

Bli med da...

Hva drikker du i kveld? Her drikkes en god italiensk rødvin fra Sicilia, Il Passo er navnet. Hvilken vin er den beste for deg??

Etter å ha lest tråden om byttedag, begynte jeg å tenke på at jeg bytter og arver klær både til barna og meg selv innimellom. Noe jeg faktisk kunne tenkt meg å gjøre oftere. Det hender også at jeg handler på Fretex. For meg handler det ikke om økonomi, men om at jeg ønsker ikke å bidra så mye til "kast- og bruk" mentaliteten. Hadde vært morsomt å høre hva andre gjør og mener om dette :-)

I serien Slemtiger gjør ting han ikke kan, er man kommet til dykkekurs, så jeg håper sukkerforumet er klar for en mobilisering langs Oslofjorden om jeg ikke skulle komme meg helskinnet igjennom kurset :p

Jeg har sett både "stor ståhai" og "nemo" og har sett at det befinner seg mye rart under vannet. Satser dog på et bra og lærerrikt kurs med flotte oppplevelser uten å måtte krangle med en forvokst kongekrabbe som ypper til bråk :D

Er det en fordel eller en ulempe å bruke profilbilde sitt på forum?
Ved valg av partner, så foretrekker jeg ikke en som til stadighet flashe bilde på forum. For meg så signaliserer dette ett noe stort markeringsbehov!
Hva mener dere?

En kan huke av for at en ønsker søndagskjæreste. Jeg er litt nysgjerrig på hva folk legger i det ordet?

En elsker/elskerinne eller en å tilbringe søndager med (kino, tur, museum, middag)?

Hva mener dere?

Hei folkens. :) Jeg synes det er fryktelig mye triste og seriøse emner på forumet her. Vi trenger å koble av, roe ned og ta livet litt mindre alvorlig. Heldigvis dukker det stadig opp mye moro og interessant på nett.

Jeg starter med å hive ut link til et veldig kult flash-spill jeg snublet over (ja, sånt finner man ikke hver dag). Til tider en ordentlig jævel av et spill med tanke på vanskelighetsgrad, men det er i det minste temmelig kort. Jeg elsker den Game Boy-inspirerte grafikken og det flotte chiptune-lydsporet.

http://www.newgrounds.com/portal/view/544332

Endte med 90 deaths for meg. :)

Er der noe hold i det uttrykke!
En gang utro, alltid utro?

Takker og bukker, men nu er der natten. Sov godt og oppfør dere!

Matchtre

Ingen svar
(mann 49 år fra Hordaland) Privat melding

Tilbake på sukker no. Etter 2 år. Er det bare meg? Det er, så trist ,med de av og til, så høstfargede matchtrærene. Hallo!!! Det er vår nå ;-)

Hva er greia med det? bikinibilder? Speilbilder i undertøy og sånt? Finnes ikke noe mer turn of enn det....
Bare jeg som synes det?? Mister all lyst til å ta kontakt da...

God morgen alle sammen:)
Håper dere får en fin dag , med eller uten bilde på forum:)

Har du gått lei av et ord? Er det et eller annet begrep du ønsker å rydde ut av språket? Du syns kanskje det har for mange konsonanter eller en uheldig bøyning og så vil du bare bli kvitt det? Fatt mot, det finnes håp, det tar riktignok tid, men følger du bare følgende instruksjoner nøye er du garantert å gjøre hittil velbrukte termer ubrukelige i uoverskuelig framtid.

La oss som eksempel ta ordet konduktør. Jeg har aldri likt det. Nå skal det vekk!!

1. Bruk ordet som skjellsord.
- Jeg skal ta rotta på deg, din konduktør.
- Hva har den konduktøren her å gjøre?

2. Bruk gjerne ordet i kombinasjon med forsterkende adjektiv.
- Din jævla konduktør.
- Faens, bedritne konduktør.
- Overkonduktør!

3. Bruk ordet i negative kommentarer så ofte som mulig. Det spiller ingen rolle om kommentarene er meningsløse.
- Jeg syns det lukter konduktør her, jeg.
- Vi danser ikke med konduktører.

4. Uttal ordet med sterkt trykk på første stavelse. For mange av oss er det en helt normal måte å snakke på, men er du en overklasseramp, så gir du ordet en ekstra vulgær klang på den måten.
- Er du konnduktør du, eller?
- Guutah, der kjæm det faan mæ en konnduktør!

5. Fortell poengløse vitser.
- Har du hørt den om lasaron’ som satt på taket, eller? Så kom det en konduktør forbi under, da, og så dreit’n på’n.

6. Tillegg begrepet uvedkommende egenskaper.
- Du kan si hva du vil om konduktører, men de er fantastisk flinke til å svømme alle sammen! Konduktører er enkle, lykkelige mennesker, med et sterkt behov for en fører.

7. Bruk ordet i sammenhenger hvor det ikke har noen informasjonsverdi.
- Overfallsmannen er en femogtredve år gammel konduktør fra Tolga.
- På gatehjørnet sto det en ti-tolv mennesker hvorav minst to var konduktører.

8. Gjør ordet til klient.
- Du skal ikke snakke stygt om konduktører. De er mennesker som deg og meg!
- Åge er konduktør og vi er enige om å gi ham all den støtten vi kan, ikke sant dere?

9. Trekk ordet fram ved enhver upassende anledning.
- Dette er kjæresten til Bente og han er konduktør – Nei, Gud, nå sa jeg det jeg ikke skulle.
- Du, konduktøren, send meg saltet.

10. Finn på erstatningsord.
- Jeg er ikke konduktør, jeg er billettfrisør.

11. Angrip folk som bruker ordet.
- Tør du kalle meg konduktør like opp i ansiktet! Spre dritten din et annet sted!

12. Fornekt ordet.
- Jeg er bare deltidsansatt i sporveien, jeg.
- Jeg elsker henne, og for meg er hun ingen konduktør!

13. Ta offisielt avstand

Hvem skal være med i morra?
Evt. være med på oppvarmingen i dag?

Spotify

Siste svar lø. 4 mai 2013 01:11 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Juni34

Dere med Spotify, hva hører dere på nå ??

Jeg trenger musikk med litt fart i så jeg kan komme igjennom noen timer til på jobb

Dokumenter og tegninger blir fort litt kjedelig uten musikk :p

Når dere kvinner er på byen, enten alene eller som oftest sammen med venninne/er, hva er det de 5 første tingene dere tenker/ser etter når en fremmed fyr kommer bort til dere ?

Har vært noen som har spurt om råd om profilen sin. God ide tenkte jeg!
Derfor kan jo folk som lurer på om deres profil er bra, spørre her inne :D

PS! Ikke bry dere om min profil, den er perfekt!

Jeg sliter i kveld...jeg er her på forumet, på Facebook og på wordfeud. Når jeg er på den ene glemmer jeg de andre litt. Plutselig så ligger jeg langt etter med wordfeud spillene.

Jeg er som en mann, klarer ikke 2 ting samtidig :-p

Noen som klarer å gjøre flere ting samtidig og hvis ja hva får dere til da ??

Den 14. mars 2013 innførte vi ny minstepris på 79,- for medlemskap. Selv om du hadde en lavere månedpris, skjer alle nykjøp gjennom vår nye prismodell og dermed denne prisen. Din eksisterende rabatt gir fortsatt den desidert laveste pris i markedet...

Er dette lov?

FYRLØS

When Louis Tomlinson comes home to live in the house he and his little sister own, together he will also bring One Direction to live there too. Darcy Tomlinson, eighteen years old had been living a miserable life. Getting kicked out of the house because her parents were going through a nasty divorce and other reasons you will discover in this story. Having an alcoholic boyfriend who seems way too old for her. When the members of One Direction come to live with her and Louis, will Harry Styles fall in love with her? How will it end? Will they be forbidden or will they stay together until death?

Gutter! Hva ser dere etter i jenteprofilene egentlig? Utover bilder.. Høyde? Utdannelse? Tekst etc..? Må hun være under 30? Og hvordan får man oppmerksomheten deres egentlig? Jeg får en del mails, men jeg får ikke svar fra de jeg prøver å kontakte selv, som jeg egentlig tror burde være helt innenfor min "liga" - uten og være for innbilsk her.. Hva i en profil er det dere ser etter egentlig.. Er det sånn at selv om dere skriver i vei om at dere gjerne vil bli kontaktet så er det egentlig en turn off fordi da er hun litt desperat kanskje? Vær ærlig nå...

Hvilket mobilabonnement er best?

Kriterier:
- pris (fastpris)
- forutsigbarhet i forhold til betaling

Leter etter et abonnement som ikke alltid blir tre ganger dyrere enn fastprisen hver mnd. Forslag anyone? :-)

Er det mange som skal ut i Kristiansand i kveld da? M30:)

Hehe, nå kan vi menn også "føde" barn, eller oppleve smerter under fødsel ;P Noen som melder seg frivillig?

http://m.youtube.com/watch?v=A44oEcmDn1c

Det står skreve side opp og side ned om mobbing. Men hva er det vi driver på med her inne? Kanskje vi ikke mobber direkte en person, men vi mobber hverandre. Ikke i alle tråder, men en del! Å mangen klager på,at samfunnet har ett mobbe problem!
Kanskje en del av oss bør gå i oss selv og tenke på hvordan vi behandler hverandre! ALLE har valgt og være her inne, og det er jo bare og velge den mann/kvinne som du liker. Trenger ikke alltid slenge dritt om det andre kjønn. Mener at vi som rolle modeller må gå i oss selv litt! Sånn det var mitt lille hjerte sukk en torsdag ettermiddag:)

Hvordan vi håndterer større og mindre problemer/utfordringer i livet er svært variabelt.

Noen mennesker er generelt positive til livet og har en evne til å se løsninger fremfor problemer, mens andre er mer pessimistiske av natur og har størst fokus på negative faktorer i livet.

Om vi utstråler positiv eller negativ energi, påvirker både oss selv og også de vi omgir oss med.

Jeg tenker vel at hver og en av oss har et ansvar i forhold til å være bevisst hvilket fokus vi har i livet.

Hvor deilig og viktig er det vel ikke å omgi seg med mennesker som utstråler positivitet? Det gir oss energi!

Og motsatt: Hva gjør det med oss å ha en negativ tankegang og/eller være sammen med folk som er opptatt av alt som kan kalles problemer?

En liten utfordring..
Hvilke yrker er i dine øyne bortkasta? Og hvorfor?

Ingen drittslenging og usakelige kommentar tillat...

Blir mer og mer avhengig av youtube og internett fremfor tv. Jeg ligger nå i faresonen for å bli en hippie, pg av filmer som for eksempel dette: http://www.youtube.com/watch?v=w2xzIgdD_XA

http://www.youtube.com/watch?v=pIJHJzDQcRM

Men så innser jeg at de der gamle hippiene faktisk kan ha rett i mye, så jeg trenger ikke å skjemmes, eller?

Kortklipt

Siste svar to. 2 mai 2013 21:57 (129 svar)
Skjult ID med pseudonym Jeppda

Når jeg ser kvinner fra 35 til 45 og opp har en sånn fæl kortklipt sveis lurer jeg på hvorfor de klipper seg sånn.
Var ute og kjørte på morran i dag og de finnes jo å se overalt.
Hva er det med denne sveisen/klippen som gjør at dere klipper dere slik?
Mange av dere ser jo seriøst ut som mannfolk med den sveisen. Det ser ikke ut i måneskinn!
Akkurat som dere bare gir totalt beng i hvordan dere ser ut på huet. Har dere gitt opp helt eller noe?

Dere har sikkert hundre forklaringer, men min mening er og blir at det er stygt ;-P

Klarer ikke bidra selv akkurat nå, men er det noen andre som kan bidra med en givende tråd??? Please!!!

er de noe feil og søke damer fra 25 til 50 om man er i 50åra?? må ju stå noe der og trur ikke man tar en 25 åring føre en som er i jevnalder men noen liker sikkert de og men kjerlighet har ikke noe aldersgrensa mig vitelig

Er det mulig å rapportere de stakkars menn som reagerer på en avskyelig måte når de blir avvist. Episode for 15. min. siden. En mann tar kontakt med meg på en stygg måte. Jeg avviser og får svar om at jeg inviterer(!) til å få slibrige mld. Forøvrig den første av 5000 som "tolker" min profil dithen. Han fortelle at dette har han funnet ut ved å sammenligne match treene våre!!?
Da jeg avviser ham, mener mannen bestemt at jeg er et ludder på hjemstedet mitt, og at jeg derfor er her! Han blokkerer meg før jeg rekker å reagere!
Jeg må le av hele greia, men jeg skulle ønske mennesker av hans "kaliber" burde vært mulig å luke ut. Hva gjør jeg?

Jeg prøver i blandt å søke etter kvinner over 30 år, men da kommer det opp at søket ikke ga noen resultater.?? Det finnes vel kvinner over 30 her? Er selv 22, har det noe med det å gjøre?

Lurer på hvor smarte folk er, når de sier de ikke har lest den melding du sendte for 3dager siden før nå! Hallo, det kommer opp at meldingen er lest, blir for dumt og bruke det som en unnskyldning for sent svar. Vet at i lengden lønner det seg med ærlighet!