Sukkerforum

Turklær

Siste svar on. 29 mai 2013 20:08 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym turglad

Hvor kan man finne fancy turklær og tursko? Jeg var i dag på intersport og det var trist, nesten ingen annen farge bortsett fra svart og grått. Tursko var selvfølgelig også svart. Så kjedelig.

Gode forslag tas imot med takk

:-)

Jeg får ikke sendt eller svart på meldinger, får denne teksten når jeg skal svare på en eksisterende meldingstråd:

"Medlemskap mangler

For å sende melding til <brukernavn> må du oppgradere til Super eller VIP+ medlemskap."

Feilen er den samme om jeg skal svare til noen som er superbruker og ved svar til noen som er gratismedlem.

Selv er jeg (fortsatt) superbruker, det har jeg sjekket på min egen profil/mitt medlemskap. Og det er vel også et krav for å kunne lage en ny post på forumet?

Hei!
Nå har jeg skrevet med tre stykker en stund på to ulike steder. Og det er snakk om daglig kontakt. Veldig hyggelig.... men etter et oar uker tenker jeg: skal han ikke spørre om å treffes? Det slo meg plutselig at det som regel er jeg som tar initiativet til det. Nå tenkte jeg bevisst å la han få be meg ut. Men alle tre bare konverserer høflig videre... Kjenner jeg blir litt utålmodig... Hmmm. Hva kommer det av tro? Når jeg spør, pleier jeg å få ja til date. Men av og til skulle jeg ønske initiativet kom den andre veien. (Ikke i første melding, for det er det en del av, men sånn etter noen meldinger fram og tilbake...) Noen som kjenner igjen dette? Eller som vil prøve seg på en forklaring til hvorfor ikke gutta spør mer?

Just for fun!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maneater

Hurra for de som er seg selv ja ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mXBwaVv1DY4

Jo mer silikon jentene pumper inn i brystene sine, jo sjeldnere viser de seg toppløse på stranden og i parken. Akk, savner 80-tallet.

Hei.

Flere som har problemer med webversjonen? Får vite at jeg ikke har medlemskap, men på iPad får jeg sendt meldinger som før.

Blokkering :/

Siste svar on. 29 mai 2013 10:58 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Liten pike

Litt frustrert her nå. En mann, godt voksen sådan (12 år eldre enn meg) slutter ikke å sende meldinger, har prøvd både å be pent om han kan slutte og prøvd å ikke svare, men hjelper ikke. Så kom jeg på den fantastiske blokkeringsknappen, men den funker ikke :/ profilen står som blokkert i 0,5 sek også åpner den seg igjen. What to do?

Sitter her og ser over utstyrslista for sommerens store fisketur og må nesten le litt!
Jeg begynner å bli "ferdig handla" og ser jeg har kjøpt inn utstyr for over 26 000 og jeg har ennå ikke fått handlet inn mat :)
Det mest komiske er at de tingene jeg har handlet inn for sesongen, fiskestang, sekk, telt, sovepose, jakke og sko er jo alle noe jeg har fra før. Og det jeg har fra før fungerte jo fint i fjor :)

Får ihvertfall håpe at ørreten blir mer imponert over meg i år!

Noen flere horer her?

Til stadighet kommer spørsmålet om folk virkelig trener så mye som det står i profilene opp. Det er ikke sikkert jeg når frem til de som trener mye, siden de antagelig er på trening:-p

Har forumsfolket trent i dag da?

Jeg har prøvd meg på Zumba og Shape. Har også fått litt styrketrening ved å bære rundt på en ny do. Nå trener jeg sittemusklene.

hvordan opsiger jeg mit abonnement ?

Når en har sendt melding til alle en er nysgjerrig på, uten at det har ført til noe, da er vel forumet det eneste som gjenstår. Er det derfor dere er her?

Når jeg finner musikk jeg liker, leter jeg gjerne opp teksten. Nå kan musikk riktignok være god å høre på uten at man forstår teksten, men den kan gjerne gi en noe og også tilføre musikken noe ekstra.

Så dette er tråden hvor vi kan legge ut musikktekster (med eller uten musikken) som man har festet seg ved fordi den betyr noe spesielt, det følger en god historie med, eller minner om en spesiell opplevelse, eller et eller annet. Og gjerne fordi man rett og slett synes teksten er bra.

Da er det på tide å hive seg rundt og få laget noe middag. I dag skal jeg ha kalkunpanett fra Stabburet og bacon på hamburgerbrød med salat :)

Hva skal du ha til middag?

Det store spørsmålet er ofte korleis få seg ein partner. Korleis skal ein oppføre seg for å få ein partner ? Skal ein forandre på seg ? Begynne å trene ? Etc etc.

I mine augo er det viktig at ein er seg sjølv og freister å leve opp til sine eigne verdiar. Ein bør freiste å leve eit spanande og interessant liv i eigne augo.

Eg får av og til inntrykk av at folk freister å gjere ting for å få seg ein kjærast. Til dømast byrje å trene for å bli meir attraktiv for å få seg ein kjærast. Gå med stor utrigning for å få seg ein kjærast. Bli observert saman med andre jenter slik at dei jentene du er interessert i trur at du er populær blant andre jenter slik at dei også då angiveleg skal falle for deg. Få seg kule og trendy klede som er populær blant det motsatte kjønn. Vere morosam og kvikk i replikken.

Eg har prøvd dette og eg trur det fort kan bli litt slitsamt. Viss du liker å gjere desse aktivitetane for sin eigen del bør du absolutt halde fram med å gjere dei, men viss du eigentleg ikkje gjer det så er det kanskje best å berre droppe det. Min innstilling er litt prega av det eg kaller Hobbs Choice: Take it or leave it - haldninga. Eg er som eg er, og eg liker å vise kven eg er så tidleg som mogleg til folk og så kan dei avgjere om dei har lyst å tilbringe tid med meg. Eg gjer elles dette både i vennskapelege settingar og romantiske settingar. Eg synes det er ein haldning som fungerer ganske bra.

Eg tenker at det å vere seg sjølv og det å vere ærleg overfor den andre kan vere ei gåve til den andre parten. Den andre parten er kanskje ikkje tiltrekt av deg, men han/ho vil uansett sette pris på din ærlegdom og rettframheit.

Så viss du er ein person som liker å sjå på fjernsyn, ete potetgull og spele playstation så er det kanskje best om du kommuniserer dette ganske kjapt til den personen du har på date. På den måten veit personen kven du er, og du vil utan tvil bli sett på som ein ærleg og modig person. Mitt inntrykk er at jenter sett pris på modige gutter. Å vere modig er skikkeleg turn-on. Strengt talt synes eg også at modige jenter også er veldig turn-on.

Det same tenker eg om alt. Lese bøker, trene, ha utdanning, høgde. Alt. Det er så mykje meir praktisk å berre vere ærleg. Gjer dei tinga du sett pris på i livet og så finn du ein partner som sett pris på deg for den du er.

NÅR SKAL EIN FORANDRE SEG ?

Eg synes den einaste grunnen til at du skal forandre deg er viss du føler at dette vil gjere livet ditt betre. Viss du er missnøg

Kravstort!

Siste svar ti. 28 mai 2013 19:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sanninga

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/378170_395791313867974_50 3201328_n.jpg

So true :p

Kast han ut?

Siste svar ti. 28 mai 2013 18:44 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ikke naiv

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10103701

vidda

Siste svar ti. 28 mai 2013 17:31 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Starter en liten tråd selv, for å ikke mase i en grønn sukkerferietråd. Vurderer som sagt en lengre fjelltur om jeg greier ordne meg en uke aleneferie i år. Noen som har tatt en slik hytte til hytte tur? Erfaringer? Tør man alene?Må/bør man melde seg inn i DNT?

Hei,

dette er tenkt å vere ein litt positiv tråd. Eller iallefall ein konstruktiv tråd.

Eg ser at nokon inne her og Preben Møller liker å fokusere på "kven ein har sjangs på" og plassering i hierarkiet og biologisk verdi etc etc. Alt dette basserer seg på at datingscenen er eit marked der nokon har meir penger enn andre og følgjeleg kan få seg ein betre vare enn dei som har mindre penger. I praksis innebærer det at unge damer har fleire moglegheiter enn eldre damer når det gjeld kven dei vil date. Og for menns del at relativt kjekke menn med god økonomi og god jobb har fleire moglegheiter enn mindre kjekke menn med dårlegare økonomi og mindre prestisjetung jobb.

Dette er sikkert sant, men det er ein destruktiv måte å sjå ting på. Denne måten å tenke på gjer at folk føler seg dårleg med seg sjølv. Eg får iallefall dårlige kjensler når eg tenker slik. Og når ulike debattanter skriv om dette føler mange seg ofte tråkka på har eg merka meg.

Det eg vil foreslå er at folk tiltrekkast av partnarar som liknar på dei sjølv. Like barn leikar best.

Jenter som har lang utdanning vil gjerne ha menn med lang utdanning. Ved å plukke ut slike menn får ho ein mann som har like verdiar som ho sjølv, som har liknande interesser og som prater litt på den same halvakademiske måten og som også resonnerer på same måten. Sikkert også praktisk viss dei skal få barn saman.

Litt det same tenker eg med alder. Ein mann på 50 tenker heilt annleis enn ei jente på 22 år. Ja, kanskje han har hengemage og kanskje han er skalla og kanskje han har mange rynker, men kanskje er dette ikkje det einaste sentrale. Kanskje det også er sentralt med felles interesser, felles erfaringsverden, felles verdiar og felles stad i livet. Livet fortoner seg heilt annleis når du er 22 år enn når du er 50 år.

Så ja. Dette burde folk fokusere på når dei flørter med andre folk og sender meldinger. Liknar den andre personen på deg. Har dykk noko å prate om bortsett frå at dykk liker kvarandre og kanskje er interessert i å gå til sengs med kvarandre ? Viss folk hadde stilt seg det spørsmålet trur eg mange færre hadde blitt skuffa og bitre.

Dette gjeld kanskje spesielt menn. Eg er mann sjølv og sender ut mail til mange vakre jenter som eg ikkje veit noko om. Eg har ein utfyllande profil som gjer at damene kan vite noko om meg sjølv om eg ikkje veit noko om damene (sidan dei ikkje skriv noko om seg sjølv). På den måten håper eg at dei damene eg kan ha kjemi med, svarer på mine mail, m

Etter å ha tilbrakt fridagen min ilag med bestemor,sitt eg no i sofaen og et rømmegraut med spekemat til,og ser på Bonderomantikk. Er veldig fornøgd med fridagen min!! :)

Har du hatt ein fin dag? Og kva har du gjort? :)

Læreren til klassen:" I dag inntar vi en "ja-fase" (ja-holdning). Fyr løs med ja-ord! Temaet er 2.verdenskrig"
Ha ha ha:) Løvv her :):)

Vil bli kjent med ei dame fra bodø .

Hvorfor er det så mange her inne med profiler uten bilder?
Når dere sender mld, tror dere virkelig at dere skal få svar? Eller er dere her inne bare for å snoke?
Tviler på dere sender mld selv til noen som ikke har bilde.
Jeg må innrømme at jeg ser først i albumet før jeg leser profil teksten, hva med dere?

Hei,

jeg tenkte på om der var nogen der kunne sige meg hvilken alder gennemsnittet ca. er på, til de fester Sukker arrangere?

Er selv 24 år..

Tusen takk

Er det flere enn meg som har en tendens til å falle for personer man egentlig vet at man ikke passer sammen med???

Det er bra for helsen å være i et parforhold kan jeg se på en dokumentar her nå,, enda en grunn :P

Haha, skal ikke være så greit, de fleste som tar kontakt er gjerne 15-17 år noe som er litt ungt..
jentene i 20 åra ser vell mer etter gutter 21+

Noen andre med samme erfaring?

Hvis jeg har blokkert en profil, hvordan blir da mine diskusjonstråder og innlegg vist for denne personen? Er de usynlige, blir jeg anonymisert, eller "teller" ikke blokkering på forumet?

På forhånd hjertelig takk for svar :D

Da jeg utformet min profiltekst skrev jeg utfyllende om både om meg selv og om hva jeg ønsker å finne. Da jeg skulle publisere min tekst ble jeg stoppet av krav om maks 1500 tegn tillatt på hver kategori. Etter litt frem og tilbake klarte jeg å korte den ned til like i underkant av 3 * 1500 tegn.

Er dette for langt for at du skal lese profilteksten? Eller er det bra med en fyldig tekst?

Begynner virkelig å glede meg til ferien med midnattsol, lyse netter, fjellturer, båtliv ute mot storhavet, samvær med familie og gode venner.
Har bestilt godt vær, så tror det blir bra. Og om været skulle snu til gråvær har det ikke noe å si, alltid godt å være `hjemme` i Nord-Norge :o)

Vi vet alle at det ikke er mange som får sin utvalgte på første forsøk. Man må kysse maaange frosker før man finner en som blir til en prins/prinsesse. Hvor mange har du kysset for å komme dit du er i dag? (Dette gjelder per person. 10 kyss med samme person teller ikke...) :~}

Nå det stadfestet at damene vil være ifred i morgen men litt nysgjerrige er ok noen av de.

Er kanskje på sin plass at gutta med teft for "gode manerer" bør jakte på disse vår-yre damene .

Skal vi samles på Cristiania eller ute på 3 brødre og få satt de litt på plass kanskje

Praktisk spørsmål: Hvor haker man av for å vise albumbilder til alle? Jeg er supermedlem akkurat nå, og vil gjerne vise albumbildene mine til både gratismedlemmer og betalende medlemmer. Hvordan gjør jeg det? :)

Mål!

Siste svar sø. 26 mai 2013 21:57 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym joyboy

Hva slags mål har dere her i livet ? Hva vil dere oppnå ?

Mitt største er nå helt klart å finne meg en livsledsager,, Men det er liksom ikke så lett vite hvordan man skal komme i mål med det :P

Nå har jeg satt svigerinnene mine i sving. De kjenner meg godt selvfølgelig (de vet med andre hvilket utrolig godt varp jeg er) og de har dessuten en enorm og tilsynelatende utømmelig kilde av enslige venninner a la #10 som de mener passer midt i blinken for meg. Min tid på sukker er iferd med å renne ut, så får vi se da... :)
Ment som et vennlig tips til andre.

Det slår meg, at det jeg savner på Sukker, er rom til mer attitude på bildene.

Det er jo bra med bilder der en virkelig ser hvem som er bak profilen, det skaper jo seriøsitet.
Men, jeg lurer på om det blir for lite rom til at en kan få frem personligheten på bildene nok, når bildene må være så kjedelige "passfoto".. ?

Andre som har tanker om dette?

Permakultur

Siste svar sø. 26 mai 2013 21:22 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym gårdskone

Da kaller jeg tråden Permakultur i håp om å tiltrekke meg noen med interesse for det. Skjønner at fremtiden kan by på utfordringer når det gjelder matforsyningen.

Har en gård med god jord som bare ligger der og venter på en fornuftig anvendelse. Trenger noen gode råd og kanskje en som vil passe sammen med meg der.

Sommerferie?!

Ingen svar
(mann 30 år fra Vestfold) Privat melding

Kun dager igjen til min ferie, og utenom en eksamen jeg skal ta så har jeg null planer! :-D
Noen sukkerdamer eller jenter som vil finne på noe? bli kjent?

Heisann alle sammen!

Er ikke våren en herlig ting?
Alle planter våkner fra dvalen. blader vokser og gror, og med det mange menneskers håp...
Med håp åpner vi mennesker for mange ting.
Nye ideer
nye mennesker
nye metoder
nye måter å forstå hverandre på

Om dagen gjør jeg ikke stort annet enn å smile. Jeg har selv en liten plante i mitt hjerte.
Og mitt hjerte kjennes som opplever sin første vår på mange år!
En vidunderlig følelse, som kan se ut som blir gjengjeldt.

Så jeg ønsker dere alle her inne masse lykke til! Vet ikke om jeg kommer tilbake, eller om jeg blir borte, det er for tidlig å si.
Men jeg blir ikke pålogget her med det første, det er i allefall sikkert!

Mange smil sender jeg til dere,åpne deres hjerte og opplev deres vår!

Ja jeg er den som er den som har best drage på jenter her inne.. jeg tror alle menn må være misunnelige... helt garantert...

nei du er ikke en som passer meg lykke til videre... nei tror ikke vi har noe til felles... lykke til videre... ja slik får jeg av eller jenter... nei tror ikke kjemien passer... lykke til videre...

er jentene her bare for å vise sine kropper frem og hvor dumme de er???

Skummelt med den sexen altså... Fører fort til kyssing og før du vet ordet av det skal de prate også......

Hvem er det som har høyeste ansvar i NAV?
Har NAV noen forpliktelser?
Blir man sendt på tiltak, for å jobbe eller kurs, hvilke rettigheter har man for at man ikke skal behandles med disrespekt?
Hvorfor er det kaos? HVORFOR I HELVETE KAN IKKE DE FITTJØÆVLENEN REISDE LØITJH#ILAK:EKEOØHIK

Vi lekte oss litt, eller rettere sagt: JEG lekte oss litt i en tidligere tråd med ideen om en romantisk komedie med rollebesetning fra forumet. De fire viktigste rollene er selvfølgelig:

1. Helten
2. Heltinna
3. Heltens infantile barndomsvenn med et hjerte av gull
4. Heltinnas rappkjefta bestevenninne med nulltoleranse for sentimentalt pisspreik

Så sett i gang å foreslå hverandre til de ulike rollene så utgangspunktet blir best mulig når jeg en gang i framtida bestemmer meg for å skrive manus, regissere, komponere musikken, klippe, lime, holde et fast grep om Dolly og finansiere dette episke mesterverk.
Det er helt lov å nominere seg selv, samt legge til flere biroller (f.eks. presten, den homofile nestbestekompisen til helten, bikkja til heltinna, hippieforeldra til helten, A4-foreldra til heltinna osv.)

PS: Hold dette på et sivilisert og reflektert nivå. Ingen drittslenging, da skrinlegger jeg hele prosjektet og skriver bok i stedet.

Noen som er interessert i en jogge"date" eller rolig fjelltur i morgen? Sikter da til damer ja... :-)

Mens profilbildet viser meg på mitt beste, så ligger jeg på sofaen i pysj. Fotsålene er grønne etter at jeg klippet plenen barbeint. Neglene har sørgerenner etter at jeg skuret fett av grillen.
Jeg burde definitivt tatt en dusj, men ligger heller skitten og sliten på sofaen og ser film.
Samtidig tillater nettdating meg å late som jeg sitter her, velstelt og vakker, og venter på den rette!
Livet er herlig og jeg har hatt en super dag! God helg!

Til Eric Northman er tilbake på skjermen! <3 sukk

Hvorfor

Siste svar lø. 25 mai 2013 14:16 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Kofelainen

Må jeg alltid skrive i 1000 år med damer, før dem går med på å møtes????? Det blir jo i de aller fleste tilfellene bare med en 2-5 timers prat uansett, eller pluss en muligens date 2. Alt ettersom om hva og hvor, ditt og datt. Ser at andre møtes kjapt? Hvordan får dere det til??,

Ser ut til at dem fleste jeg møter, har jeg skrevet så lenge med at vi begge forventer noe (fantasi).

Det å ha en storfin jobb, bygge hus, gifte seg, få barn, osv... alle de (for mange) store tingene i livet... er det noe de fleste vil? Eller er vi "programmert" til å ville det? Er det forventet av samfunnet, eller følger vi bare saueflokken? Mange er ulykkelig gift... men de blir hvor de er... hvorfor? Vi har bare et liv. Hvorfor vil så mange gjerne være som alle andre? Være godt likt? Er ikke det å ha det bra, det viktigste?

Er det noen her som skal på tomorrowland, mysteryland, decibel outdoor osv? :) skal sjøl på mysteryland å muligens decibel outdoor :)

Fredag er blitt ukens kosekveld for meg. Forumet er en del av kosen :-) Noen som kommer på et tema som kanskje fenger mange, og som ikke legger opp til munnhuggeri og spydigheter?