Sukkerforum

Det er så mange av damene som bare blokkerer oss etter at vi har vært hyggelige.

Noen andre som har opplevd noe lignende?

Bilder

Siste svar fr. 24 mai 2013 02:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym happy

Ser at enkelte legger ut profilbilder som inkluderer flere mennesker og syns at dette er noe spesielt. Har disse personene godkjent dette?
Mange har også bilder av ungene i sine album og da kjenner jeg nakkehårene reise seg. Noen trenger et kurs i billedbruk og nettvett....
Tenk over hva dere utsetter ungene deres for, du aner ikke hvem som er inne å ser disse bildene :(

Å bo langt inni bygdenorge er en utfordring her inne,,,,, Hvordan i hælvete skal jeg få meg dame :)??

Kan dere bli komplett lykkelig uten en partner, eller hører en livsledsager med i det bildet? Eller kan dere bli like lykkelig uten,,
Hva gjør dere lykkelige, og er dere det?

Flommen

Siste svar to. 23 mai 2013 23:51 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Idioten

Håper flommen tar med seg heile østlandet.Så slipper vi den utgiftposten stort lengre. ")

Fortsatt i lykkerus etter konserten på Telenor Arena går, tirsdag! Noen andre som er enige??! :D

Forklaring her: http://www.smbc-comics.com/?id=2986

Sååå.......

Ingen svar
(mann 27 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hvor ble det av "Om meg"-delen av leiligheten? o.O

Det er så mange her inne som er opptatt av om damene er finere enn 7/10 eller mindre pene. Kan noen forklare meg hvordan dere kommer fram til en slik score? Personelig synes jeg er en 8er (trekke litt for lav høyde og "feil" oppringelsesland), men for noen kan jeg være stygg som en blåst novembernatt og kanskje ikke få 3/10 en gang. Og hva er forskjeller mellom 7er og 8er? Noen som sitter på en formel?

Hvordan gjør man dette her? Hvordan går man frem?

Jeg er ute etter erfaringer, både med tanke på hva man skriver i profilen og hva som er kutymen for å ta kontakt her inne. Inntil videre fremstår det som veldig skummelt å skulle ta direkte kontakt på melding og å "vise interesse" ved å gi hjerter og slikt.

Er de noen do's and don'ts?

Jeg er takknemlig for alle seriøse svar.

http://www.youtube.com/watch?v=KVh0_DQtwyU

Svargaranti

Siste svar to. 23 mai 2013 12:42 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym sanninga

Hva er deres erfaring med profiler med svargaranti?

Hver gang jeg har møtt noen herfra og det har skjedd noe fysisk. Altså kline etc, da er hun mulig å møte igjen, sånn i utgangspunktet. Men hvis jeg bare drar på en date og prater, da er damer nesten aldri interessert etterpå. Altså med null fysisk kontakt. Er damer så avhengige av dette?

Hater å begynne å ta på noen når jeg ikke er sikker på om hun vil:p

Har uka mi ifra i kveld.

Det florerer med varianter av det uttrykket. Det heter ikke "å ta / gre alle under en kam".

Uttrykket kommer av den gangen frisørene skar håret over kammen, slik at alle hårstråene ble like lange.

Har noen eksempler på andre uttrykk som blir misbrukt? :)

Skulle hatt en liten pinsetur til Stavanger, men det frister veldig å gå til Preikestolen. Kan man ta det som en dagstur ? Oppfatter det er en 4 timers fottur og veldig bratt på veien.

Tenk, tenk....skal jeg pakke fjellsko? Det meldes fint vær på søndag i Rogalandet.

Om dere kan komme med noen tips bare kjør på! Tas imot med takk :)

er jo en tråd lenger ned om hvor ubrukelig vi er... så jeg vil heller vite hva dere er brukandes til! ... blir jo deprimert av å tenke på alt man ikke kan... :P

Jeg lurer på om man kan finne seg en dansepartner her inne? Jeg har prøvd meg før, og da ble det så som så....endte med at jeg måtte danse alene og kavaleren stod og så på meg på sidelinjen. Tror nok det ble litt for etnisk/eksotiske rytmer for ham. Men det er kanskje noen som kunne tenke seg å være med meg ut og danse til helgen?

Var det noen som skrev noe galt igjen nå.... :P

Egentlig seriøs tråd, folkens !!!

Er det mange gutter som er villige å leke med en tilfeldig kvinnelig bekjentskap imens dere leter etter den riktige?

Jeg tenker bare sånn statistisk sett...

Ka skjer godtfolk...Det regner og slapper av etter jobb

Noen som skal på Tusenfryd sin dnb dag i dag og har en billett til overs som jeg kan kjøpe ?

Jeg kan ikke stå på ski. Blir livredd nå jeg får litt fart . Finner alltid en god unnskyldning for å droppe et eller annet skikurs om vinteren.

Hva er din største svakhet?

...men han skriver noe viktig her...

http://www.dagbladet.no/2013/05/18/kultur/ideer/lordagskommentaren/deb att/kjetil_rolness/27237981/

Og Sukkers egen Møller krediteres også..

På høy tid at menn etablerer en isme som kan være en motvekt mot feminismen.

Har hatt et ludobrett hjemme hos mor ganske mange år nå. Det er nesten som nytt og har blitt brukt alt for lite. Er det noen på sukker som liker ludo? Vi kan sikkert få lånt det med hjem til meg. Iallefall i helgene og på torsdager. Jeg er blitt glad i dette spillet. Det mangler bare noen få brikker. Hvis du har en terning så ordner alt seg. (Ellers går det sikkert an å få kjøpt.) Hvem som helst kan bli med. Bafe husk at det er ikke lov å jukse. Og for at det skal bli rettferdig må alle ha fått muligheten til å begynne hver sin gang.

til å ta profilbilder i vinkler som på utrolig vis forandrer dere totalt, slik at dere nesten ikke er til å kjenne igjen i virkeligheten! Hvordan gjør dere det?
Og hvorfor i alle dager gjør dere det? Og dere som gjør det, er det helt bevisst? Siden dere som gjør det stortsett bare har ett bilde i profilen, eller kanskje 2-3, men alle fra samme vinkel..

Og hvorfor skriver dere at dere ønsker dere en ærlig mann? Hva med å ta en titt i speilet selv først?

Rart at det skal være så vanskelig å forstå at noen faktisk ER snille, ikke bare liker å si det.

Rart at noen heller leter etter å finne noe træsj i andre mennesker fremfor å tro på godhet.

Hvorfor er det sånn? Eller er det ikke sånn?

Noen som har noen tanker om dette?

http://www.dagbladet.no/2013/05/21/kultur/musikk/kaja_gunnufsen/desp/27208271/

litt av en innsats..forståelig at det ikke fungerte lenger enn 3.5mnd..ganske lenge..

....og jeg bokfører en tøffinghandling.

Sånn, tilbake til kniplingene...

Ok sorry grinebitere, fikk bare lyst til å dele et smil, siden jeg først hadde fått klistra det utover ansiktet mitt :D

Håper det smitter

Hei oslofolk! Eller andre forumister i oslo...
Noen som har lyst til å treffes? Sitter nett nå på Egon ved stasjon og koser meg med en kaffe, men hadde vært koslig med selskap!

Hei alle dere. For over 2 uker siden betalte jeg for profilhjelp skal bli spennende og se når den kommer,godt jeg er medlem i mer en en måned. Kansje dette var dårlig reklame for sukker,og fører til at jeg får raskere hjelp. Håper det.

Lurer dere gutter på hvordan dere kan få kontakt med jenter her inne med en melding? Her er et godt eksempel på en melding jeg fikk av en. Med slike meldinger får dere garantert svar!

-"Kikket på profilen din og likte det jeg så og det litt lure smilet ditt. En bra match og et flott smil. Du har gjort meg nysgjerrig på deg og har lyst til å bli kjent med deg.

Hva med å sende noen mailer og bli litt kjent før vi møtes og ser om vi har en like god match da? Kanskje du kunne fortalt litt om deg selv, hva du er opptatt av i hverdagen og hva ferie er for deg? Ønsker deg en flott lørdag og gleder meg til å høre fra deg"

Dere har mye å skåre på å trekke frem noe positivt fra profilen til den dere ønsker å få kontakt med!

Lykke til og ha en super dag der ute!

Jeg lurer veldig på om det fins personer her inne som faktisk ikke er ute etter et forhold, men kun en morsom flørt og digg sex? Jeg har selv nylig kommet ut av et forhold og er hovedsakelig ikke ute etter noe nytt. Men jeg laget meg allikevel profil her fordi jeg føler at sukker er en fin side om man er litt kresen og har høye standarder sånn som meg. Selv om jeg bare vil ha det litt gøy, vil jeg ikke at det KUN skal dreie seg om sex heller. Kjemi på andre områder som gjør at man kan ha litt dypere samtaler er også viktig for meg. Om man har den slags kjemi blir ofte sexen bedre også, føler jeg. Er det noen andre her som er ute etter det samme eller tenker på samme måte som meg?

Hei,

Jeg har tro på at felles interesser er et godt utgangspunkt for å bli kjent. Er det noen jenter på østlandsområdet som kunne tenke seg å møtes på golfbanen? I værste fall får vi en hyggelig runde golf:-) jeg er nybegynner med handicap 27, så det er ikke snakk om stor motstand:-)))))
Ta kontakt da vel....alle er velkomne!

Mvh Rune

Lyn og torden...og nå strømløs.....ikke alltid like hyggelig å være alene :(
Bolte igjen dører og legge meg under dyna....

Liker å trene å holde meg i form,,, men har fått plager rundt omkring i kroppen ,som gjør det vanskelig. Har hatt litt ymse med det ene kneet siste året, og noe i rygg. Sistnevnte har jeg trodd skyldtes prolaps i rygg, men en ryggekspert så på mine bilder å mente at plager ikke kunne tilskrives denne. Og mente jeg burde ta meg til en revmatolog, har vært redd for slitasje skader etter alt. Men nå begynner jeg å lure på hva som skjer med meg, kjenner det i hånledd,ene albue og stortær også. Og min identitet er å være fysisk, så jeg holder på å klikke.
Har kloret til meg en jobb i Nordsjøen, etter å ha slitt med dårlig arbeidsmarked her i lengre tid. Dette er om noen uker, og dette gjør at jeg føler det blir enda mer bånn i bøtta. Det er såpass nytt og fremment, så å gå på dette uten å føle seg skikkelig pigg, gjør det ekstra ille i knotten nå...
Noen andre her som har sliti/sliter med det samme,, ?? Kan det være noe som går over tro :P?

Noen som skal på Bon Jovi konsert i morgen? Jeg var så heldig at jeg vant kjørekonkuranse og skal være sjåfør til og fra konserte for mine venner! Lurer på om noen skal på konserten og har lyst å ta en BRUS eller to med meg? ;p

Noen som har noen erfaringer de vil dele?

...når hele vitsen med å være her er å vise seg frem?

Når du blokkerer damer "der borte" så er de straks på plass og blokkerer deg tilbake her på sukker. Viser jo at "der borte" i stor grad har medlemmer som også er her og de har trålet medlemslistene så lenge at de vet at du er begge steder :)

"der borte" er med andre ord helt bortkastet, det er mye dårlige utvalg der og av en merkelig grunn er det færre pene damer der. De fleste er sånn passe stygge faktisk.

Flere som har lagt merke til det samme?

Tipper det er en del som våkner opp solbrente i dag:-)

Falske profiler

Siste svar ma. 20 mai 2013 17:47 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Lettlurt ?

Hei,

Føler at sukker.no er en grei måte å få kontakt med andre single på.
Men, føler at jeg blir bomba med meldinger fra falske profiler.

Har fått mange meldinger de siste dagene fra jenter som ønsker kontakt.
Innholdet er greit, til og med ganske bra norsk. Når jeg ser på profilen så er de utestengt fra sukker....ihvertfall 10 "damer" den siste uka.
Slitsomt, fordi jeg besvarer meldingene, og sender til og med mail. Har vel etterhvert nå forstått at det sikkert sitter en kar i Afrika og lager disse profilene (fine bilder av søte jenter), og sender ut meldinger.

Er nok bare vi gutta som er utsatt for dette (?). Fortsetter dette så vet jeg ikke om jeg gidder å være medlem.....

Da fikk jeg sett at Yeovil vant over Brentford på Wembley nettopp.
Så Yeovil er klar for Championship :o)

I fint få profiler ser jeg menn som liker fotball og annen tv-sport. Skiller seg litt fra den gjengse oppfatningen om at "alle" menn liker dette og at damer bare må finne seg i det. Er dette fordi dere er redd for at vi trekker oss unna, eller hva er det? Selv syns jeg det er lite på tv-skjermen som kan konkurrere med en skikkelig god fotballkamp, men ikke mange menn her som deler den interessen, hehe

Hei. Jeg har vært medlem her i 3 uker nå og jeg har vært aktiv - sendt hyggelige og innholdsrike meldinger til noen få interessante profiler. Samtidig har jeg satt hjerter på enkelte få profiler jeg har funnet ganske interessante.
Resultatet av dette er null respons - ingen har svart meg på meldingene, (selv om de er lest), og ingen har besøkt min profil.
Jeg er en kjekk, dannet, oppegående kar med en høflig tilnærming. Jeg skriver til folk med begrunnelse i hver enkelts profil, og jeg har en høflig, beundrende tilnærming.
Null-respons fundamenterer min konklusjon om at jenter jeg har skrevet til, faktisk ikke fortjener min oppmerksomhet!

Har du også mer lyst til å gå ut på byen for å sjekke nå som sommeren endelig har kommet til Oslo?! Jeg søker Sukkerdamer i Oslo/Akershus som har lyst å bli med meg ut på byen for fellessjekking med ujevne mellomrom. Jeg liker bedre å danse enn å stå i baren, men Sukkerdamer av alle slag er hjertelig velkomne til å joine Sukkersyklubben vår! :) Send meg gjerne også en melding direkte til innboksen min.