Sukkerforum

Må bare si en ting. Det er i grunn ganske så artig å skrive her på forumet, for diskusjonene er så utrolig seriøse...... Særlig om man er litt uenig. Virkelig morsomt i grunn.....:-)

Gorgon: Hehehe … Pompel og Pilt! Nei, så hyggelig! Hehehe…
Pilt: Å, Gorgon vaktmester, er det mulig at du har noe i dag som skal repareres?
Gorgon: Hehehe… Repareres, revideres, registreres, reflekteres, reformeres, reviteres, resigneres, respireres, resulteres, revulteres, respekteres, repareres, reglereres, respireres … ehh… Pompel og Pii-iilt?!! … Pompel og Pii-iilt! … Pompel og Pii-iilt! Vent! …

For å gi tilbake folk de gode minnene :)

Jeg har nå møtt en mann herfra som jeg har funnet tonen med. Vi har reist sammen, vært ute og spist, på kino osv. Det er to måneder siden første kontakt, en måned siden vi deaktiverte profiler her (uten å snakke om det), og jeg håper dette kan bli seriøst. De første ukene fikk jeg hyppig sms eller meldinger her inne. Jeg fikk mye komplimenter og bekreftelser på hvor godt han likte meg. Nå er det veldig stille, jeg får hyggelig svar, men lite på eget initiativ. Men vi har avtalt at vi skal gjøre noe sammen i påsken, så slutt er det ikke.

Det jeg lurer er litt vanskelig å formulere. Men det handler om å ha en klump av usikkerhet i magen som jeg ikke vet om det er noen grunn til å ha der. Må jeg leve med den usikkerheten, eller bør jeg ta det opp? Er det negativt /lite attraktivt å få spørsmål om det er grunn til å uroe seg? Har lyst til å spørre om han tenker på meg, om han er like interessert som i starten osv. Men samtidig vet jeg at han falt for meg blant annet fordi jeg virket så trygg på meg selv, og er redd for at han skal tenke: Nok en usikker dame som trenger masse bekreftelser.

Eller kan det telle positivt? At jeg faktisk ønsker å vite at jeg har plassen min hos han, og på den måte bekrefte at han er vitkig for meg?

Kjør debatt! :)

Ønsker meg gratulasjoner i fleng og helst kontant ! :-))

Sitter her med en små bitter bismak etter en lang egentlig behagelig helg med ei sukkerberte.

Som startet her hos meg på fredag og videre til hennes omgangskrets lørdag 15 mil unna.
Det ble servert mye godt drikke og selskapet var hyggelig med mange for meg ukjente men det meste gikk på skinner,
trodde jeg iallefall.

Sukkerberta nøt dansegulvet og ganske intim dans i lang tid med et par av sine nære kjente single menn så jeg gjør som en mann i sånne tilfeller ofte ville gjøre, bød opp ei single veninne danset og strøk henne tilsvarende diskre ved hoftene og tok det like langt som sukrberta omtrent.... litt takk for sist.

Jeg skal love dere at dette hadde hun lagt merke til, og all berøring ble forbudt resten av den lgen og frøkna var snurt som fy helt l vi skiltes igår kveld, kun et kjapt tungekys før hun dro videre til seg.

Er damer virkelig så fulle av dobbelt-moral .. MAKAN !!

Påskeferie

Siste svar fr. 22 mars 2013 16:33 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Tyskland in my case. Gleder meg ! :-)

Fankfurt, Stuttgart, Freunde, Wienerschnitzel, Maultaschen, Quarkplunder, Strassenfest, Geburtstagsfeier, Fruehling (håper jeg)
Wilkommen und aufwiedersehen!

Det blir ikkeno skitur på meg i år og det passer meg utmerket, for jeg kan ikke ski :))

Hva skal du i påske?

Nå har jeg vært på Sukker en liten stund og gjort meg noen refleksjoner...

Om damer:
- Damer svarer på meldinger, ikke alltid, men joda. Og får man ikke svar er det som regel bare en måte å tolke det på. Enkelt og greit.
- Damer tar initiativ. Så langt denne helgen har jeg fått 8 hjerter og 11 førstemeldinger, og ennå er kvelden ung.
- Damer vet å oppføre seg. Har ennå ikke fått en eneste ufin kommentar, hørt sutring eller noe i den stilen. Tror ikke alle damene her kan skrive under på det samme når det gjelder tilbakemeldinger fra menn...

Til damer:
- Send heller meldinger enn hjerter. Hvis dere virkelig vil ha kontakt da.
- Har dere ikke bilder i profilen, tilby å sende på e-post! De aller fleste vil se hvem man snakker med.
- Ja, vi menn liker pupper, men vis dem frem på en diskre måte. Bilder hvor eneste formål er å vise frem puppesprekken i veldig unormale positurer virker ofte litt for desperate.

Til menn:
- Eller det vil si, mange av de guttene som skriver på dette forumet; slutt å syt, begynn å oppføre dere skikkelig. Normal folkeskikk er på sin plass her også, selv om man kan velge å være anonym.
- Har snakket med en del damer som er på Sukker, og får høre om en del masete menn, ufine menn, sexfokuserte menn, menn i singlet, menn i bar overkropp i speilet på badet, menn som ikke tar et nei for et nei m.m. Tviler på at flertallet av damene her inne faller for dette.

Generelt:
- Det gjelder å selge et bra førsteinntrykk av seg selv! Tenk på hva du skriver og hvilke bilder du legger ut. Ser veldig mange rare bilder som sikkert er morsomme i den sammenhengen det ble tatt, men som virker bare rare ellers. Legg helst ut flere bilder!
- Dette forumet speiler ikke gjennomsnittsnordmannen, og takk for det (ja, det er lavt nivå på mange av kommentarene her inne).
- De fleste brukerne på Sukker bor i byer, kommer du selv fra en fraflyttingstrua liten bygd, ikke forvent alt for mye besøk på siden din.
- Selv om jeg er her ennå, Sukker er genialt for å treffe bra damer!

Bonuspoeng til alle damer som vet hvor tittelen til innlegget er hentet fra (uten å google...)!

Hilsen en mann i 30-åra fra Østlandet, som ikke er den kjekkeste, blir ikke sjekket opp på byen, har ikke de tøffeste fritidsinteressene, ikke den beste jobben eller de kuleste kommentarene...

Finnes det noe mer bortkasta og destruktiv følelse enn kjærlighetssorgen man kan få etter å ha blitt dumpa?

Digg følelse når man har erkjent forholdene og akseptert at ting ikke ble som man hadde tenkt. Har samtidig fått tid til å tenke igjennom en del ting og når forelskelsen dør ut så ser man klart alle ulempene og kamelene man har oversett, kommer til syne. Godt å komme seg videre i livet og er glad for at livsgnisten er såpass sterk at jeg ser fremover!

Hvor mye bør en fremtidig partner tjene? Jeg personlig foretrekker ekte kjærlighet istedenfor penger, men ser at en del damer drømmer vått om uendelig tilgang til cash, uten å måtte jobbe hardt for det!

http://www.nrk.no/video/se_jon_almaas_som_en_nynorsktalende_latinodanser/B8E11AB 8E2117CEC/

hobby

Siste svar fr. 22 mars 2013 12:39 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Hvilken hobby(er) syntes du er sexy.

Så, hva ønsker menn mellom 30-40 seg??? (Bursdag)
Tenker noe søtt, romantisk.. Men hva synes menn er søtt og romantisk å få??

HJELP!!!

Husker dere vaktmesteren?

- diskutere, disputere, infiltrere, kategorisere, harmonere, havarere, maltraktere, stigmatisere, revansjere etc tc etc......

Er ALLE i stand til å føle YESSS mon tro?

Er DU?

Og om du vet at du har følt det tidligere, er du fremdeles i stand til å føle det?

:-)

Mer enn å være et lavterskels debattforum, gir kommentarfeltet innsikt i andre menneskers tanker og følelser. Rettere sagt i andre menneskers hat.

www.dagbladet.no/2013/03/15/kultur/debatt/debattinnlegg/kommentarfelt/ne ttdebatt/26230949/

Hei :)

Eg e en dansk mann (Biiiig surprise) som e litt usikker på om Norske jenter skjønner nokk av det skriftelige dansk!

Der e ikke så veldig stor forskjell på sprogene, men da eg e veldig humoristisk (tror eg sjøl ihvertfall) då lurer eg på kor mye av det egentlig blir "lost in translation" :)

Må jentene anstrenge seg for å forstå det en skriver kanskje? vet jo jenter ikke liker sånt :P

Hva ville du helst, ha et brev på dansk eller mitt veldig forvirrene norsk?

123 eller 321??

Siste svar on. 20 mars 2013 21:51 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym smårolling

Synes lave, men stigende tall er mer positivt enn høye, synkende tall. Slik som 123 og 321. 123 er lavest, men går i en oppoverstigende rekkefølge, contra 321 som er høyest, men som går i en nedoversynkende rekkefølge. 123 virker mer positivt men er lavere enn 321, som virker negativt.

Blir slapp i fisken av dette her, hva mener forumfolket?

Ved hvilken alder slutter jenter å ta uttalelsen "du ser eldre ut enn du er" som et kompliment og begynner å ta det som en fornærmelse?

Tidenes feteste standup-komiker kommer til berget og jeg skal dit. Det blir så driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitfett!

Hvem digger Louis? Og, hvem skal? :D

Vet du ikke hvem han er? Youtube it, du kommer ikke til å angre. Med mindre du er en kjedelig, sidrumpa tørrfisk.

Is You Is Or Is You Ain't My Baby?

Jeg har selv vært her i 3 måneder omtrent og har observert at enkelte forum-folk forsvinner av og til. Slik skal det jo være. Jeg har trodd at de det gjelder har funnet lykken her, og jag har da trukket den konklusjon at det er von i hengende snøre. Men så dukker de (alle, de fleste av dem, noen av dem?) opp igjen her noen uker senere. Tror jeg har merket meg en håndfull slike på denne forholdsvis korte tiden. Så spørsmålet tvinger seg nesten fram selv: Hvor lenge varer et Sukker-forhold i gjennomsnitt?

Jeg fører ikke noen statistikk, selvfølgelig, så det er mulig at jeg er helt på jordet. Har inntrykk av at flere her kjenner hverandre privat, og dere kjenner kanskje til flere eksempler. Er virkelig tidshorisonten kun fra noen uker til noen få måneder? Hva er ditt subjektive (eller objektive) inntrykk?

Hva synes du om denne?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nico

Hvilke tanker gjør du deg med denne historien? Ikke musikkmessig, men historien bak?
Jeg drømmer om et menneske jeg kan dele alt med, godt og vondt..http://www.youtube.com/watch?v=TOmZ66lIzJA

Til stadighet kommer spørsmålet om folk virkelig sover så mye som det står i profilene opp. Det er ikke sikkert jeg når frem til de som sover mye, siden de antagelig er i senga:-p

Hvor har forumsfolket sovet i dag da?

Jeg har prøvd meg på Siesta og Power nap. Har også dagdrømt litt mens jeg bærte rundt på en ny do. Nå trener jeg på å sove sittende.

Mange her som har seg med kollega,-er på jobben?? Bra deal når det funker men hva skjer når det blir slutt på kosen?

Om du sjekket opp develtrenede modell-look mannen alle snur seg etter men :

1) hans utstyr står ikke stil og er underdimensjonet sånn i forhold til hans hender (+-10cm) !!

2) Hnn er normal-dimensjonert +-14,5cm men tømmer seg iløpet av 30 sekunder og virker underutviklet på kos og hygge

Ville dere beholdt den ene eller begge eller gitt de sparken ??

Utifra det jeg har lest her de siste dagene, merker jeg at noen er så sinte at de nesten "flyr i flint" :-)
Ville bare med denne tråden ønske alle en strålende dag, å kanskje oppfordre noen til og smile til live :-)
Klem fra Stavanger :o)

Sitter i skrivende stund å savner en armkrok jeg kan krølle meg inn i.
En å sove med, en å stå opp med.
En å le med, en å gråte med.
Følelsen av å være elsket for den jeg er.
Savner virkelig en kjæreste....

Ja korrekt savner kjærligheten dagen i dag...

Hvad er forventningen på første date?

Kan jentene like å få en masse komplimenter "så fine du e" - "du e nå en søt jente" ect eller blir det for mye?

Skal mannen ta kontrol over daten i form av å bestemme hvor, hvad og hvorfor eller skal en bli enige?

Hvilke tegn sender jenter, når de er interessert i, at en mann ska "Make the next move"?

Masse spørsmål, som jeg tror der er en del menn så lurer på, da alt kan verre bra men også negativt, så kunne verre litt "løye" å finne ut, hva den genneralle jente syns.

Søppel

Siste svar on. 20 mars 2013 09:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym brokk

Mye useriøst søppel her inne. Følte bare for å si det

Er det bare meg, eller er det klin umulig å skrive her om dagen? Ord og bokstaver forsvinner og siden henger på en måte så jeg må dælje på tastene mens jeg svetter, banner og fiser i frustrasjon? Virker jo som jeg er 98 år gammal og blind når jeg leser gjennom det jeg har skrevet noen ganger. Dette er eneste siden det er sånn på, så det er ikke feil på min data eller finmotorikk.

Hilsen frustrert_boy_1978_faen

Nemlig!

Fyr løs. Hvor var vi? Kokkekunster? ;-)

Er det å være innadvendt ansett som negativt her? Det er veldig mange som spesifiserer at de vil møte en utadvendt fyr. Jeg kan skjønne at det er rart å spesifisere at man vil møte noen som er innadvendt, men ok:

Det er rimelig å anta at det er endel innadvendte folk her av begge kjønn. Utadvendte har lettere for å komme i prat med folk, og derfor større sjans til å møte potensielle partnere på den måten, utenfor nettdating.

Poenget mitt: Be careful what you wish for.

Jeg tror dere jenter skremmer bort endel bra menn med å ønske dere: "En utadvendt kar som snakker lett med vennene mine og ikke er redd for å gi av seg selv og ikke tar seg selv for høytidelig osv.." Kanskje denne mannen også bør være innehaver av en hvit hest og en storm han kan ta dere med?

.. En liten forsvarstale for meg og mine medbrødre som kanskje ikke har disse veldig "kommersielle" attributtene, men en hel masse andre attributter som kommer til syne når dere blir kjent med oss.

Hvorfor er det bare seriøse tematråder her nå? Ernte no gøy det. Må jo ha et sted for random, meningsløse innspill om dagen vår siden vi ikke har noen (vel, fast uansett)significant other å dele den med.

Jeg for eksempel har hatt en sedvanlig overdrevent rolig dag på jobb, etterfulgt av 7km som oppvarming til en styrkeøkt, så jeg fortjener denne kylling szechuan'en nå!

Som for øvrig var litt i overkant sterk sier tunga mi...

TS ønsker at denne tråden skal være useriøs, med mest mulig småprat, korte svar, flest mulig avsporinger, og flørt og seksuelle undertoner er ikke å forakte.

Hvordan var din dag, kjære?

Pupper

Siste svar ti. 19 mars 2013 20:50 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym

Dette er en seriøs og ærlig tråd, hold deg unna hvis du ikke klarer å være alvorlig!

Gutter liker jo pupper, det har vi jenter fått med oss.
Men hvor viktig er pupper egentlig? Da tenker jeg på form osv.

Jeg har "mistet" mine pupper etter noen omganger med amming.

Jeg var en DD/E og har nå to st rosiner strl. B

Størrelsen kunne jeg akseptert hvis det var noe fyll i dem men "rosinene" har gitt meg skikkelige komplekser.
De ganger jeg er intim så tar jeg helst ikke av meg bh-en...

Brystoperasjon har jeg ikke råd til :(

Har aldri sett en tråd om omskjæring, det er kanskje ikke så vanlig i norge å være omskjært (av gutter). Men hva mener folk om det?
Er det sexy/usexy?

Noen som skal til Hovden i påsken?

Under måneskinnets regn av sølv ble det født en liten møll i hjertet av et tornekratt i sommerfuglenes skog, en natt.
Den håpefulle, lille sjel skulle skjebnen snart forandre. Den var ikke vakker, ikke hel. Den var ikke som de andre.
Purpur, rødt og himmelblått-det svøp DEN bar var askegrått! Sommerfuglene var kledd i gull, møllens drakt var sne og muld.
Dens ytre vakte forakt. "vi er bedre enn deg. La det være sagt. Heslig og fælt er ditt vingestøv. Du er høst. Du er død. Du er vissent løv."
"Soldugget er vårt-du er for stygg. Du må drikke av stjernebrygg! Fly under månen , fly under sølv. For ut i natten forviser man møll!"
Forstå det du, eller en som kan. Slik er det for møll, slik er det for mann. Tåpene ler, ignorantene snakker og livet gir mer til den som er vakker.
Et tungt lodd å bære, der er visst. Alltid i livet kom møllen til sist. Sjelden snakket noen til den lille skjønt, mye blir jo sagt i det stille..
men så fikk den høre en midtsommerkveld " det finnes jo andre møll som deg selv! Se lyset som skimrer i det fjerne-de holder til på en vakker stjerne"
Den lille møllen fyltes av glede-og tok til vingen på stedet! Etter mange tunge timer var den fremme-Endeligett sted som var hjemme.
Den landet-og tok fyr med det samme. Lyset den hadde sett var en flamme! Møllen brandt opp-og døde alene. Verden gir mest til dem som er pene......;)

Jeg vet ikke hvor utbredt dette er i andre aldersgrupper. Men blant dem jeg har i søkekriteriet mitt så er minst halvparten av profilene uten tekst, eller så har de en av disse klisje aktige greiene som f.eks Jeg kan ikke beskrives! jeg må oppleves! Eller klassikeren send melding om du lurer på noe. Lurer på hva?! er jo forferdelig lite man kan bruke som icebreaker på slike profiler. annet enn å gå ut i fra utseendet, og jeg synes personlig det blir litt vel kjedelig egentlig.

Så her kommer en liten oppfordring til jentene, please skriv litt mer i profilen deres. Det trenger ikke å være en wall of text ellerno men værsåsnill å skriv noe man kan gå ut i fra. Et pent utseende får dere kun så langt. (evt blir dere nedspamma av folk som lurer på om dere har lyst på en tur på discosticken deres)

Skriv folkens, skriv :)

Ellers god kveld til alle

Tok meg selv i å kjede meg bittelitt og tenkte kanskje noen fikk lyst til å dele hva som skjer i kveld? Har dere noen artige planer å dele?

Jeg føler at (nett)dating ofte skal dreie seg om spillet, dvs vente x antall timer, dager eller uker ettersom, før man gir respons for å være spennende.
Er det bare jeg som synes det er turnoff?
Hvis jeg er interessert i en fyr så vil jeg vise det, ikke sitte og vente! Og hvis jeg kommer i kontakt med en fyr så må han også vise interesse! Hvis jeg ikke hører noe på lenge så blir i hvertfall ikke jeg mer interessert. Tvert om så tenker jeg heller at han ikke er så veldig interessert i meg. Eller at han har så mange på gang at han "glemmer" meg og da mister jeg interessen.

Flere som har det sånn?

Er det noe man gjør galt siden det er så dårlig respons? Eller er det pga utseendet? Jeg personlig synes at personlighet har mest å si, ikke at man vil være med noen som er veldig mindre pen...bare jeg som lurer å syns :)

Kjente jeg begynte å bli lei alle "turn- off" trådene, så tenkte jeg skulle se hva vi sammen kan klare for å lage gode tråder..
Er dere med?
Tenkte at i stedet for alle de negative tingene vi legger merke til på profiler, skal vi her skrive de positive!
Klarer ikke sier du?
Jeg utfordrer deg til å gå inn i minst to profiler, helt vilkårlige, og komme tilbake hit, og nevne minst tilsammen tre positive ting du legger merke til..
Hva er eventuellt bra intr for deg?

noen som vet en nattklubb som er åpen nå?

Skulle nesten tru det var omvendt.

Damer med bilder hvor de har giftering er skikkelig turn off!!

- Lana Del Rey... Burning desire... herlig, sexy flott låt :)

Din favoritt?

Sex

Siste svar ma. 18 mars 2013 18:07 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Sullrik

Har du hatt den beste sexen med en partner , eller har det vært tilfeldig knull som du minnes sterkest ??

Har fundert litt på det. Jeg har hatt/har to elskere.
Den ene, vil jeg definere som min livs kjærlighet. Alt med han stemmer overens med meg, bortsett fra sexen. Som er tam, jeg aner ikke hvorfor det har blitt slik. Men det fungerer egentlig dårlig i sengen. Men vi har de gode samtalene, han har det ømme blikket og måten han ser på meg..mmm...
Den andre, super arrogant overlege. Jeg vet han har null følelser for meg. Men sexen, oh my god. Der er han fullstendig tilstede, og han gjør ting jeg aldri har kjent før. Han er oppmerksom, og jo kåtere jeg blir jo mer yter han. Og jeg kan se det i blikket hans, lysten, og det gjør meg mo i knærne.

Men om jeg hadde hatt mulighet til å velge (noe jeg ikke har, da ingen av dem egentlig vil ha meg) hadde jeg valgt han nr 1.

Huff, jeg begynner å bli litt "needy" tror jeg. Sitter her å føler på tomheten etter enda et " misslykket" forsøk.
Jeg tror ikke jeg vil kjenne meg tilfredstilt og fornøyd med tilværelsen før jeg har noen å dele alt med, og ikke minst noen som bryr seg. Er det flere her som føler at det er tungt å gå veien alene ?

Eller har de fleste en tilfredstillende reise alene?

Ser det er mange som har mye på gang med venner og familie, men her blir det mye alene tid, spesielt i helgene når jeg ikke har barn. Og det river litt i sjelen,,,, følelsan dæm slit i mæ ka vil framtida gi,,, den isolerte frasen der er et godt begrep på følelsen i skrivende stund:)

Det er så mange tråder her som handler om:
- Hva synes dere om profilen min?
- Hva gjør jeg galt?
- Hva skal jeg skrive i første melding?
- Hvordan skal jeg ditt og hvordan skal jeg datt?

Alle som spør slik er usikre og lite tiltrekkende. Dette er typisk folk som er "needy"; folk som ikke har egne meninger og som er helt avhengig av hva andre folk synes og av andres anerkjennelse og aksept. Hvis du ikke har noen suksess ved å være "den du er", så vil du ihvertfall ikke oppnå noe ved å prøve å være en annen enn den du er.

Noen andre Sukkerbiter om var i Holmenkollen i helgen? Når og hvordan hadde dere det der, jenter? :)