Sukkerforum

Hei,
Jeg er en mann på 39 år, med tre spørsmål som jeg gjerne får feedback på. Føler at jeg har ramla av hesten når det gjelder å forstå det motsatte kjønn og våre felles "spilleregler"

Jeg har til tider hatt en del jentevenner som jeg tilbrakt en del tid alene sammen med. uten at det har vært nos roamtikk/seksuelt inn i bildet Det virker som akkurat det blir mer og mer uvanlig. Vennniner som jeg nå ber hjem for en kaffe (for eksempel), svarer ikke på det. Dette er f.eks kollegaer fra jobben, gamle vennskap osv.Har det blitt sånn at de tenker at dersom de kommer hjem til meg alene, så betyr det at det er sex i lufta? Og dersom de ikke vil det, så kommer de ikke? Og er det slik at dersom de nå dukker opp, skuffer jeg dem om det ikke blir noe "pøking"?

Det har kanskje alltid vært slik? Jeg tror jeg har vært naiv og umoden på dette området, og gått glipp av noen sosiale koder....
Og kanskje mangler jeg litt testosteron;-)?
Hva tenker dere?

Og en annen sak- dersom man begynner å prate med ei dame på et treningsenter, har god tone, og prater i 10 minutter- "feiler" man om da man ikke spør om nummeret hennes? Sliter med å vite når jeg skal gi gass og ikke...

Kanskje litt off topic men....vad tycks?

Hvorfor velger noen å skjule at de er online? - Altså være innlogget, men uten grønn prikk på profilbildet.

Hvis man finner ei dame her på sukker som man har lyst til å bange. Funker det da å sende ei melding som: "Hei, har du lyst å knulle meg?" Er det noen her som har prøvd, og hvordan ble responsen, og ble det noe av det? Det kan jo føre til et forhold hvis begge liker hverandre etterpå... Så jeg tenkte at om jeg ser ei dame og bare spør henne direkte kanskje hun går med på det?

-LYVER seg ned i alder?
Jeg har opplevd dette flere ganger den siste tiden. Da jeg ber om en forklaring, forteller de at de har hørt de ser yngre ut, og derfor mener seg berettiget å lyve seg ned!?
Synes dette er en unødvendig, og ofte tilsynelatende uten innsikt i den reelle situasjon..(Er jo en grunn til at jeg har konfrontert dem;)) Hvorfor gjør mennesker dette? Går ut fra at enkelte kvinner også gjør dette?

Jeg rejser til Gdansk i Polen imorgen aften og skal være der indtil lørdag eftermiddag, så ville høre om der evt. er nogen der skal rejse derned eller, som har været der og kan tilbyde råd og vejledning omkring, hvad man bør opleve og hvor man skal ta hen:=)

Dette nettstedet, visstnok lansert idag, måler det globale LYKKENIVÅET. Og det er fallende. Verden har blitt tristere i det siste. Kanskje de bruker forumet på sukker som hovedindikator? :)

http://www.hedonometer.org/index.html

Hva sier dere damer ?
Hot or not ?

Hva er det som gjør det så spendende for menn og skrive sex meldinger? Får dere virkelig noe utav det? Får dere virkeligt napp? Jeg kjenner at nå begynner jeg og bli lei denne leken deres!

Love comes slow
And it goes so fast.

fra Passengers låt let her go.

Sabla vanskelig å finne kjærligheten..så kanksje er man heldig å finner den, men plutselig forsvinner den.

Er det virkelig sånn at 20 prosent av gutta får 80 prosent av jentene? Hva er det da som bestemmer hvilken side man er på? Bare noe jeg går å grubler på.

Hvordan ville du sagt i fra på en fin måte, til dine nye unge og nyforelskete naboer i den gamle blokka du bor i, at det er veldig veldig lytt her... Særlig med tanke på de 3-4 rundene de har seg høylytt hver dag..?

Koselig at de tydeligvis har et hett forhold. Men kjedelig å bli vekket både tidlig morgen og natt i helger..
Jeg trenger skjønnhetssøvnen min så jeg får meg en date! ;)

ikke noe negativt.Angående menn ser jeg mange menn i femtiårsalderen,seksti også,søker kvinner fra under femti til femogtyve.
De har enda gutten i seg sier de.Seriøst.er det voksne kvinner her som søker seg nedover opp til tyve år.nei,da blir vi sett rart på.det verste er at disse modne menn som ikke har sett seg selv i speilet,tror de er attraktive.skal man gråte eller flire,det finnes mange voksne damer også som ser bra ut,og ser yngre ut enn dem.Kan aldri tenke meg en dame på tredve med en mann på femtifem,vel.rik da kansje,,.

Legger mere og mere merke til det. Det er kjærlighetserklæringer overalt!
Kjærestepar, samboere og gifte som jeg trudde det var over og ut med, bare blomstrer frem. Noen legger ut bilder som lyser lykke og kjærlighet, lager en video der de synger til sin kjære og noen skriver dikt til hverandre
Det man ikke har, er jo også ganske synlig. Så lengselen blir ikke akkurat mindre. hehe

Er det slikt at de som er her har en balansert trang for å finne seg en partner? At det spiller ingen rolle om man finner noen her eller ikke?

Jeg er jo en mann. Så jeg vet at det kan være krevende å føre en samtale med jente her inne. Så hvis man har det store ønsket med å finne noen her inne, så kan prestasjons angsten fort bli for stor. Overveier hvert eneste ord, for å få det rett. Et feil ord, så setter dama opp en vegg. Tåpelig, men sant...
Jeg merker at jenter har stor makt her inne. De fikk fingern, å tok hele mannen.

Hvordan ville du reagert om han var en dust og dere hadde ingen kontakt siden bruddet?

-Ignorere fullstendig?
-Si kort "hei" og gå videre?
-Du foretrekker å være vennlig og høfflig uansett?
-Hvis han prøver å slå av et prat hva gjør du?

Ser det er en del forumfolk som blir irritert på andre som skriver innlegg med en del skrive- og grammatikkfeil (omtalt som turn off faktor). Jeg tenker i stedet for å irritere seg over andres feil, kan vi alle bidra og gjøre noe med saken! Om vi ikke er Norsklærere alle sammen så kan vi bidra med det vi føler oss trygge på og lære bort det vi behersker godt! Vi er nå stortsett alle voksene og har kanskje litt lyst å bli bedre på flere fronter. Jeg sier ikke at jeg skriver korrekt men vi kan jo lære av hverandre.
Her kommer forumfolkets grammatikk for nybegynnere på Dragon's vis;P

Et substantiv
Er et ord du kan sette "-jævel" bak.
Kattejævel, lærerjævel,politijævel...

Et adjektiv
Er alle ord du kan sette "drit- " foran.
Dritfin, dritstygg, dritbra...

Et verb
Er et ord du kan sette "inn i helvete" bak
Klø inn i helvete... Kjefte inn i helvete... Drikke inn i helvete

Så nå har vi en dritbra tråd for å få forumfolket til å lære inn i helvete med grammatikk.

Har du noe du vil lære bort skriv det ned her og nå ;P

Det er så mye her på forumet om alder, og hvor fælt det er. Ei her skrev om avsmak mot alderstegn både hos seg selv og andre... Og selvsagt, hver har sine krav og preferanser, og det er helt ok.

Men, en ting er for egen del. jeg har levd noen tiår, og det synes, og det gjør meg ingenting egentlig. Jeg kunne sett mye yngre ut om jeg raket av meg skjegget,men jeg ser ingen grunn til å gjøre alt jeg kan for å se yngst mulig ut. jeg trives med den jeg er og sånn jeg ser ut, og fortsetter med det. De som trekker seg unna på det grunnlaget er ikke interessante for meg uansett.

Og, jeg ser kvinner med rynker her og der, og synes allikevel de er vakre om riktig utstråling og holdning er der. De viser tegn på levd liv, og det er slett ikke negativt, slik jeg ser det. Uansett er blikket viktigere for meg enn om det er noen rynker rundt øynene, smilet er viktigere for meg enn om det er noen rynker rundt munnvikene.

Og, et blikk med visdom og erfaring i seg kan være utrolig flott.

Så, både mange kvinner og menn her ser ut til å være sterkt fiksert på utseende, og det får nå være så sin sak, men ingen av oss forblir evig unge. Lever vi så aldres vi, og det er viktig å kunne være stolt av seg selv og hvem man er i alle faser i livet. og, de som ikke har nådd den fasen i livet der jeg er enda, vil komme dit om et tiår eller to dere også... :-)

Så, til de damer/jenter her som har tegn på levd liv etset inn i ansiktet og på kroppen, ikke ta dere nær av forumet her, for jeg tror ikke jeg er alene om å se skjønnhet i dere. Det er ikke slik at glattest mulig er vakrest mulig, for mange andre faktorer spiller inn, og der er personlighet en meget viktig faktor, og utstråling, og det er det ikke noe man automatisk får av å være yngst eller glattest i huden...

Så, vær stolt av hvem, og hva, du er, for det synes virkelig om du er det, og glem resten av presset om glattest, yngst, vakrest, for det har med overflate å gjøre. Det under overflaten har langt mere å si for om man vil trives lenge sammen....

Og, jeg har møtt umodne 50 åringer og modne 25 åringer, og umodne 25 åringer og modne 50 åringer... Det har med holdningen til livet og vilje til å lære av livet å gjøre, og lite med alder...

Så, vær stolt av hvem du er og hva du er, og så finnes det et fint ordtak: Illegitimis non carborundum! (Don't let the bastards grind you down!)

Seriøst lettere å få seg seriøs napp på snapchatt enn på sukker.... Hva er greia med det a?

Noen mener det er et kompliment at menn tar kontakt fordi de vil ha sex. For meg er det sårende. De vil jo bare ha sex! Og de vil ha det til de finner den jenta de vil ha. De vil altså ha meg på veien. Er det bare meg eller er det noen som forstår hvordan jeg har det? Som singel virker det som om man kan tillate seg alt, også bare ringe og spørre om sex om man føler for det og dette er en rar opplevelse for meg som har vært i forhold lenge.

Ønsker i alle fall ikke bare sex fra noen, men å bli verdsatt som den jeg er og at den delen også blir satt pris på av menn. Vil gjerne høre hva andre mener.

nu hvor jeg stadigvæk er fremmed i oslo. ville jeg høre hvad der sker på 1 maj her i oslo. i københavn samles man i fælleparken og høre politiker snakke og musik spilles. et stort social arrengement...
men hvad sker der her i oslo :)

Er så heldig at etter en dag med bare hvile og selvpleie, skal jeg treffe noen kjempeflotte damer fra min forrige jobb:)) sitter på toget til Oslo og gleder meg til god mat, hyggelig selskap og høytflyvende dialog.. Har tilogmed tatt på mine blue swaid shoes for anledningen, så dette må bare bli bra:)) hva med forumfolket.. Er noen som skal gjøre noe koselig, og har lyst å dele?

Hvem er the biggest catch på sukker?

Dersom du kunne velge fritt, hvem ville du datet?

Gjelder både gutter og jenter

For noen uker siden satte jeg meg på en benk med en bok og oppfordret folk her inne til å sette seg ned og slå av en prat om de fant meg. Det var ingen som fant meg, og er usikker på om noen lette, selv om noen var ivrige her inne.
Spørsmålet er da: er det noen som kommer til å lete om jeg gjør det igjen?

Jeg skal nedom sentrum. Hopp i skoene og dra deg nedpå en passende benk. Heng deg i skjørtet til sjefen og tigg om en halvtime fri hvis du er stuck på jobb. Himmel og jord i bevegelse, dette er månedens event!

(Jada - jeg går ikke ut så ofte: haha, og alt det der).

Nå fikk jeg et spørsmål : "Hvor langt unna?", altså hvor langt unna første plassen---

Han vil gjerne vite hvor han står i. Er det riktig å stille sånne spørsmål?

Er det riktig å svare : "Du er nr. 3"?

Eller er der best å si : "Du rykker hele tiden fram i køen"?

Det beste hadde vært om vi kunne lett etter hverandre utenom denne virituelle verden,,, Hvis det fra høyt hold kom et forslag om å bære et armbånd som viste at du var singel ,, hadde du gjort det da? Det var et forslag som skulle komme fordi det var så mange single her i landet. Litt sær tanke, men tror jammen jeg skal sette i gang en produksjon av et slikt diskret armbånd, tror det er kan bli en trend som kan ta av, med litt ordentlig markedsføring :P
Så kan man velge farge etter hvor desperat man er, for de som er virkelig sugne blir det et selvlysende ;)

Bestill gjerne med en gang :P

Jeg ser tydelig at noen har gjort det.
Det finnes noe pseudonymer som dominerer forumet og klarer å fange naive brukere.

Jeg tok deg på orde jeg @mmmMartin
Hvorfor kan ikke en kvinne mene noe som kanskje ikke flertallet av det mannlige kjønn mener, uten og bli kalt stygg, feit, dum, har store psykiske problemer, idiot, osv. Må vel kunne diskutere uten og bli personlige?

Sitter her å grubler over dette på en sen lørdagskveld. Hva er det dere berter/damer/kvinner/jenter tenner på hos en mann, hva er det som gjør at dere blir litt klamme i hakket for å si det på godt norsk ?

Da har det gått litt over en uke og vi snakker på telefon hver dag og skriver sms. Føler han kan være den rette for meg, men jeg har ikke blitt forelsket slik som han har blitt. Må jo se ham først. Føler jeg blir presset litt på at jeg må være på samme frekvens som ham for å ikke miste ham.....så jeg spiller litt med. Planen er å treffes neste fredag. Han bor langt unna, så det har ikke latt seg gjøre å få til en date raskere enn det.

Han er så intens og har tatt helt av.....jeg trenger å vite at jeg har lov å kjenne på følelsene uten at han skal bli såret. Håper han har forståelse for det og lar meg få tiden. Om jeg ikke faller umiddelbart kan det jo vokse seg frem over tid. Krysser fingrene.

Joyboy

Siste svar ma. 29 april 2013 23:39 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym joyboy

Trulte32,,,, Er ei jente som jeg typisk faller for , skikkelig nydelig! Men jeg får ikke så mye som et svar på hyggelig komplimenter en gang ;) Sukk ! :)

Heisan!!

Nå veit jeg at 21.mai er et lite stykke unna, og jeg tviler mange herfra har fri på dagtid, men tenkte jeg likevel skulel høre...
Den kvelden skal jeg nemlig på konsert! Og for å gjøre en dag ut av det, tenkte jeg å tilbringe dagen i Oslo, besøke steder som jeg ikke har besøkt før osv...
Noen som har lyst til å joine meg den dagen og ha en morro dagtids i Oslo?

nogen der kan fortælle mig hvorfor i nordmænd ik er udadvente, tager i mod folk med åbne arme, snakker med folk selv om i ik kender dem...

nøj det svært at komme fra københavn(danmark), hvor vi er total modsætninger... vi snakker med alt og alle. den hjemløse på hjørnet, den profesonelle sports udøver, til pædagoen, til direktøren i en stor virksomhed..

HJÆLP. 14 dage i norge og savner danmark helt vildt

chat

Siste svar ma. 29 april 2013 20:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

Flere som har problemer med chatten? Får bare feilmelding om at jeg er i en annen chat når jeg svarer ja på innbydelse til chat. Chatter ikke med lere, men blir lettere irritert over at det ikke fungerer...

Damer!
Nå skal Krf avvikle sæddonasjon. Vi må skaffe oss en virkelig mann, om vi skal få barn, så det er bare å stå på.

Jeg har nå forsøkt sukker en stund. Fra før har jeg kun hatt lange forhold (korteste på 2 år), og i samtlige har de gjensidige følelsene oppstått over tid. Jeg er kommet frem til at jeg stort sett har "draget" på jenter jeg i utgangspunktet ikke har noen romantisk interesse for. Det er gjerne bekjente/venninner hvor det over tid oppstår følelser basert i at vi etterhvert kjenner hverandre. Og det er jo et helt håpløst utgangspunkt her inne. Men jeg har prøvd. Jeg har gått ut med jenter hvor jeg ikke føler meg veldig tiltrukket av det ytre, men føler personligheten kunne matche. Og selvsagt jenter jeg føler meg fysisk tiltrukket av. Men det er så forbanna vanskelig. Jeg forelsker meg ikke lett, og det synes som at mange her inne stort sett har hatt kortere forhold og mener man vet fra første møte om dette er det rette eller ikke. (En stor selvmotsigelse spør du meg....) Jeg vet selvfølgelig noen ganger selv etter ett møte at her sitter det en som ikke er min type, men jeg er generelt av den oppfatning at (ekte) kjærlighet ved første blikk er en illusjon og at det tar litt tid å bli kjent med hverandre. Har kun blitt betatt av ei, og da blir jeg håpløs da jeg hater usikkerheten og kanskje fremstår som litt desperat når jeg prøver å finne ut hvor landet ligger. Hva tenker dere? Og er det noen her som er kommet fra et langvarig seriøst forhold der følelsene oppstod og vedvarte fra "første blikk"?? Hvor stor tiltrekning tenker dere bør være der for en date nummer to? Har jeg helt feil utgangspunkt, bør jeg bare ta hauger av førstedater og gå ut ifra at begge bare "vet" og oppfører seg deretter når alt stemmer. Redd for å bare løpe forbi en perfekt match jeg basert i de erfaringene jeg har....
(Og jeg snakker altså ikke om romantiske flørter som går over noen mnder...tips med utgangspunkt i dette er for meg helt uinteressant..) Nysjerrig.. Kjærligheten dukker vel oftest opp når man slutter å lete etter den.

God kvelden. jeg sitter og tenker litt for meg selv her, og hvor lang tid tar det før dere treffer noen dere fikk kontakt med på sukker? er det en "magisk" grense på et par uker eller mnd? personlig har jeg ikke noe grense, etter et par kvelder med prat på tlf så gjør det ikke noe og treffe personen etter en uke og noen timer på tlf:) er jo bare og avtale en gåtur i byen, stranden etc og la det være med den turen. går det bra og det er litt kjemi er det jo bare og spør etter neste treff, hvis ikke, hva har du og tape, verste fall har du fått en ny venn:)

jeg synes det er sprøtt og dumt.. men det er meg...

http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article832494.ece

Hva surrer dere med i kveld bortsett fra vimse her inne ?

Sitter her og blar litt i disse nettavisene. Også kom jeg over en nyhet:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/anita-satte-paa-vaskemaskinen-saa- gikk-hun-tur-med-hunden-4035652.html

Er det mange av dere som sitter og ser på at vaskemaskina snurrer rundt og rundt eller?

Etterlengtet barnefri helg. Blir godt nå. Men, har ikke noen date planlagt, og det hadde jo vært veldig trivelig. Trives jo i eget selskap, men enda bedre i kvinnelig selskap. Er det noen kvinner i oslo området i samme situasjon som ville satt pris på et godt måltid, trivelig samtale og mye latter? Kanskje noe godt i glasset? Trivelig kar som dusjer jevnlig og har brukbare manerer... :-)

Går det an å si nei til slikt et prakteksemplar av en mann? Neppe! ;-)

Send en melding da, om du vil.

Hvis man i profilen skriver at man er ute etter flørt som eventuelt kan utvikle seg, hva tror dere generelt legges i det?
På tilbakemeldingene jeg får skulle man tro at det betyr at jeg kun er ute etter sex!
Det er ikke det jeg mener. Jeg vil bare ha litt tid og flørte før jeg eventuelt går inn i et forhold.
Hva tenker dere når det står i en profil?

Ok, jeg starter et nytt forsøk.

Noen forslag om bra dansesteder i Oslo,? Talking about house, funk, disco, r&b, pop, rock.

Jeg er gira på å få meg kjæreste nå,,, vil ikke vente lenger.
Det er så vanvittig vanskelig! Og det er da egentlig helt utrolig, at man ikke skal kunne klare det med nett sider som denne, hvor det bugner av likesinnede :P

Noen andre som skal gjenoppleve de beste (?) av 90-tallet dancehits på Telenor Arena?

Smil sender en klem og sier skål til alle her inne på forum :-)

Jeg har nå vært medlem en liten stund, har både sent "mail" og fått "mail"(ikke at det har noen spesiell betydning,,,,, men.......). Det jeg lurer mest på er hvorfor har åpningen så mye å si? (eller har den egentlig det) Ser på meg selv som en kar med helt ok utseende, men nekter å legge ut bilder av meg selv i bar overkropp. (jeg har en kamerat som har gjort det, han får mye mer oppmerksomhet enn det jeg gjør). Skal jeg da gjøre det samme pga overfladighet??? Jeg tror jo personlig at jeg ville fått mer respons av det, men det er jo selvfølgelig bare mine tanker. Så tilbake til overskriften: Mange skriver i profilen om seg selv og evnt fremtidig partner at utseende er viktig. Det er jeg jo helt enig i! Jeg liker å se at noen har bilder av seg selv i bikini, men betyr det da at alle burde ha bilde av seg selv i "badeklær"????

Jeg er ikke så veldig glad i øl og vin, men hvitvin går nå greit.
Favoritt drinken er southern comfort og cola :-)

Hva med dere ?

(Kjeder meg :-p )

På butikken der jeg handler kryr det av flotte studiner. Hver gang jeg er der vurderer jeg å bare starte en kort samtale med ei og så be om telefonnummeret. Hva ville dere (damer) tenkt hvis det skjedde med deg, plagsomt eller hyggelig?

Ja det synes jeg.. Å finne ei jente, finne kjærligheten..

Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne ei.. Jeg ser mange av de jeg kjenner finner noen om de er gutter eller jenter.. Enten varer forholdet lenge eller kort.. Hva jenter vil ha er umulig å si, de vil enten være seriøse eller få seg et ligg eller så veit de ikke.. Jeg er ganske sikker på utseende har mye å si her inne ihvertfall og der ute.. Og jeg fatter ikke hvorfor jenter som har utseende og det der er her inne og leter og sliter med å finne noen.. De sier ofte det er ikke lett og menn er useriøse og ikke vil ha forhold.. Men nå er det slik at det er foskjell på menn og kvinner.. ikke alle menn vil rett i et forhold hvor dama har planer med å gifte seg og få unger med det første for det er det en god del kvinner som vil... og så ser jeg det er maaaaaange singel jenter med unger og krever ditt og datt av gutten om det skal fungere.. Men må vi menn inn i et forhold med en dame som har unge/er?? hvorfor skal vi bruke tid på noen som ikke er våre når vi er 25 år og til 30 år... Jeg synes norske kvinner krever altfor mye og skal nesten føle og tenke alt riktig før de treffer gutten,,, at alt skal klaffe bare etter noen meldinger her inne eller andre plasser... ?? det fatter ikke jeg.. og så sier noen jenter at de ikke vil treffe på gutter som er selvopptatte.. >Men hva med de selv.. som bruker masse tid foran speilet.. i butikker og leser alt mulig dritt om hvordan du skal se ut og bla bla blaa.. Ja de fikser på seg,... pupper rompa og mye.. de må ofte pynte seg for å gå ut på butikken.,.. og bruker annsiktskremer og alt mulig dritt.. er dere ikke selvopptatte dere å...???
og en annen ting,... Jeg har lagt merke til de som er vanlige jenter som ikke tror de er de peneste og ja bedre enn andre de kan gi ut nr sitt uten at en må overbevise de at du ikke er farlig og voldelig og slike ting.. men de med utseende og som veit de har det nei de er umulige med å gi ut nr... jævla merkelig spør du meg... jeg har møtt jenter som kommer i fra land der det er mye mye verre enn i norge hvor det er krig og fattigdom nei de er ikke redd for å gi ut nr sitt og møte meg.. mens de i norge er skeptiske og hvertfall om du ikke har riktig utseende... men på byn der er det greit å treffe en gutt som manaldri har sett før og ha ligg med han og så skylder jenter på menn er så løse .....og de med utseende og det som er riktige på utsiden.. tror dere at dere er bedre mennesker.. lettere å ha med å gjøre.. bedre i seng

Her på forum, er det ingen hemmelighet at mangel på svar er et stort tema.
Mange tar det faktisk veldig personlig om de ikke får svar. Ja, mange blir jo til og med dømt nednom og hjem fordi de ikke svarer...

Men er det sånn at det virkelig ER høflig å svare uansett hva?
Hva ville du foretrukket: en som svarer uansett, men er dønn ærlig ("type: sorry, du er for feit, stygg ol for meg"), eller en som ikke svarer, som du kan etter eget ønske velge åssen du tolker (hvorpå da negativiteten faktisk kun kommer fra deg)?

Begrunnes gjerne svaret