Sukkerforum

Her på forum, er det ingen hemmelighet at mangel på svar er et stort tema.
Mange tar det faktisk veldig personlig om de ikke får svar. Ja, mange blir jo til og med dømt nednom og hjem fordi de ikke svarer...

Men er det sånn at det virkelig ER høflig å svare uansett hva?
Hva ville du foretrukket: en som svarer uansett, men er dønn ærlig ("type: sorry, du er for feit, stygg ol for meg"), eller en som ikke svarer, som du kan etter eget ønske velge åssen du tolker (hvorpå da negativiteten faktisk kun kommer fra deg)?

Begrunnes gjerne svaret

Det må da være mange single damer utaskjærs fra ute i Oslo i kveld?

Hvor skal dere, og er dere klare for å ha det moro? ;-)

Hvis du er heldig etter date nr.x og får damen med deg hjem, etter en hyggelig kveld i senga daten din sovner! Så er det altid lurt å vekke hun litt forsiktig! ;P

http://m.youtube.com/watch?v=ptpl68MPqCg

Jeg ser til stadighet at det sytes over damer som ikke svarer, men ærlig talt, om hun ikke har nok folkeskikk til å gi et skikkelig svar på en skikkelig melding så er det vel ikke noe å satse på allikevel?

Gå videre, og la disse late kjerringene få sine stjålne øyeblikk med "uoppnåelighet", for det er plenty med søte og hyggelige jenter her inne som tar seg tid til å svare!

Ha en fantastisk aften, brødre!

-Bergen

Sitter her i solsteken på jobb og kjenner suget etter noe leskende, må vel gi etter for dette suget senere i kveld ;-) Hva skal dere andre gjøre på en fin fin dag som denne ? :-)

Hva er verst,, en ulv i fåreklær, eller et får i ulveklær ?

Jeg mener ikke harry piano barer hvor hyggelige folk i fylla prøver danse "swing".

Helst noe med house, funk, rock ,listepop

Noen forslag?

Hei alle sammen. Jeg har vært inne på sukker i noen måneder nå, og sliter med at jeg ikke får noe særlig respons. Jeg er ute etter ett ordentlig forhold her inne (uavhengig av hvor stor klisje det er), rett og slett "den rette". Er jo selvfølgelig ingen garantier men når man tar kontakt med en annen person, syns jeg i det minste at det er høflig å svare tilbake.

Det jeg lurer på, er om dere gidder å se på profilen min, og kanskje peke ut ett par ting som dere syns er positive eller negative. Om det er noe viktig dere føler jeg ikke har fått med. Hadde satt veldig stor pris på det :-)

Og om det er noen av dere som synes jeg virker som en ålreit person, så blir jeg veldig glad for meldinger :-)

Ingi Björn

Jeg fikk et tips av en bekjent om at på profilen min burde man skrive noe slik som "om du kun er ute etter et knull, så trenger du ikke ta kontakt". Da jeg er ganske fersk i dating på nett, så tenkte jeg nå å lytte på dette rådet (uavhengig av hva jeg evt er ute etter selv).

Må si at dette rådet virker helt mot sin hensikt og da var det færre som tok kontakt enn om denne strofen ikke stod på profilen. Har jeg blitt "lurt"?

Hadde det vært noe interesse om jeg f.eks hadde bestilt bord på jensens bøfhus til kommende fredag 26.april.
Noen som da hadde blitt med? Snakker nå om mer en 1 person altså!!!!

Det har altså vært en sånn inflasjon i Google translate-meldinger de siste dagene at jeg nesten brgymt har å gebrokkent snakke av rein og skjær influence.
Er det bare meg, eller er det flere som har merket våryrhetens inntog gjennom dette sjarmerende fenomen?

Jeg vil slette leiligheten, hvordan gjør jeg det?

Noen som har noen gode frisører i Oslo å anbefale?
Jeg ser etter en frisør som kan ordne en enkel guttefrisyre til under 600 kroner, som også er flink.
Disse blir vanskeligere og vanskeligere å finne.

Bare jeg som har super-perfekt fredag? Hva skal folket i helgen? =))

Noen andre som skal delta på Sentrumsløpet i morgen? :D

Noen som vil si seg interissert i det? :-)

Hva faen er vitsen med å bruke 10 år gamle bilder i profilen?? Nå har det skjedd igjen, andre gang på rad. Jeg stiller opp på avtalt møtested til første date, men kjenner damen overhode ikke igjen utfra profilbildet. Føler meg som en komplett idiot når en gammel feit og pløsete kjerring kommer opp til meg og sier "Ja, det ER meg".
Det er uetisk! Løgnaktig! Falsk! Skjemmes dere ikke?!? Tror dere ikke vi "oppdager" det?
Nå har det altså skjedd to ganger på rad. Kan dere være så vennlig å slutte med det?

Om så, matcher dere?

Så:

http://www.youtube.com/watch?v=-H57zcozi7k

Er på en måte ny i byen å har ikke peiling :p Reiser fra finnmark å sørover på lørdag så :)

http://sofaekspert.blogg.no/

Spennende lesning for de som liker fotball.

Jeg sitter og lurer på hva jeg skal finne på i ferien i år. Det er førstegang jeg må ta ut ferie i juli måned, og det er også første sommer hvor jeg ikke har reiseplaner sammen med venner eller andre.

Som singel og barnløs kvinne under 30 er jeg rett og slett litt i beit for gode ideer! Juli er jo måneden når prisene er høyest og "alle" andre er på ferie. Hvordan skal man da velge seg et reisemål uten å havne på hotell med bare par eller familier, i en klam by med en million andre turister eller på en arrangert singelreise (no offense, men det er helt utelukket...).

Jeg har tidligere reist alene om høsten og vinteren, men kjenner at jeg ikke er klar for noe backpacker-eventyr denne sommeren. Jeg har lyst på litt sol og varme (er fra vestlandet, ingen garantier for godt vær her), men jeg har ingen interesse av å feste og drikke i 2 uker...

Jeg vurderer faktisk språkreise til Italia. 2 uker med kurs i en italiensk havneby hadde kanskje vært noe.

Er det noen andre her inne som har tips, råd eller gode ideer de vil dele? Sikkert ikke bare meg som lurer :)

Har kommunisert lenge med ei nå, og endelig kom vi ditt at vi ville treffes i Oslo sentrum. Hun bor helt øst i byen, men nå viser det seg at hun vil bli hentet da det er så kjedelig å ta offentlig transport inn til byen. Selv bor jeg nesten i Drammen, men jobber i sentrum og tar toget inn daglig. Hun foreslo da at jeg drar hjem og henter bilen først, og deretter henter henne.

Jeg lurer da på følgende;
Er hun sær?
Er hun bortskjemt?
Er dette en test for å sjekke ut om jeg er dumsnill?
En annerledes måte å få meg bort på?
Eller..
?

Tror grunnen til at mange ikke får kontakten med damer er at dem virker for intense eller litt for desperat... selv er jeg en fyr på 30 (snart 31 i mai) fra Kristiansand opprinnelig er adoptert fra Colombia, noe som såklart kan gjøre ei jente veldig skeptisk... men HEY ikke vits å gi opp av den grunn! Gå frem på en saklig og hyggelig måte :)

Og med dette mener jeg, det virker som at alle trener 4 ganger i uka, er på byen kanskje 1 gang i måneden, ellers går helgene med til friluftsturer eller andre kulturelle begivenheter....

Er det ingen som sitter i sola og bøtter ned god rødvin fra klokka 15:30 en fredagsettermidag, for så å ligge hele lørdagen å se på serier og dårlige filmer? (Med store mengder godteri og usunn mat!!)

Er alle den de utgir seg for å være her inne? Eller pynter vi på sannheten alle sammen?

Nå er jeg lei av å bo i denne svære kroppen min. Den tærer på helsa, og tar seg ikke godt ut i offentligheten verken med eller uten klær. Har vurdert slankeoperasjon, men disse koster jo selvfølgelig en formue å få gjort. Jeg har verken lyst til å ta opp lån eller bruke penger på Lotto for å satse på milliongevinst, så nå er tankene mine rettet mot en selvgjort slankeoperasjon hjemme. Slik jeg tenker skal det være mulig å bruke en vanlig kjøkkenkniv til å skjære opp en åpning, for så å feste alle vitale organer fast i huden før en til slutt bruker støvsugeren til å suge ut fettet på en relativt skånsom, dog sikkert grisete måte. Så tenker jeg å skjære vekk overflødig hud for deretter å sy igjen åpningen. På lår og armer tenker jeg å gjøre det samme.

Det vil jo selvfølgelig bære stor risiko ved å gjøre dette, og en er jo på ingen måte dekket av eventuelle rettigheter på klage og oppfølging som en får ved å operere på en godkjent klinikk, men en sparer jo så å si ti tusener av kroner på å gjøre det selv.

Hva mener forumfolket? Er det verdt risikoen?

Hei alle sammen. Jeg sitter med en tanke etter en stund her inne på sukker.no. Jeg føler selv jeg har en ålreit profil hvor jeg får forklart litt om meg selv uten at det blir "for mye" eller "for lite". Problematikken min ligger jo i den at det ikke er noen som tar kontakt. Har og ett bilde og for å være ærlig så er jeg vel ganske gjennomsnittlig. Følte når jeg begynte her inne at jeg fikk mer respons, men det har fullstendig falt av nå. Har dere noen tips til hvordan jeg kan "sprite" opp profilen evt bilde? Nå snakker jeg primært til jentene siden jeg er en gutt på 25 år.

Ser det er flere som markerer min profil med rødt eler gult hjerte, men de sender ingen melding.
Lurer derfor på om de sitter å venter på at jeg skal ta kontakt???

Jentelus, er det noen som er redd for å få det?

Føler at det er kommet litt i skyggen av svineinfluensaen, til tross for at det er mye verre:-D

TV3 nå...

Siste svar to. 25 april 2013 09:08 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Vindbjart

TV3 nå, oh lord....

Jeg har en ekstra bilett til verenspremieren av Iron Man 3, torsdag (natt til fredag) altså i morgen, kl 23.59 på Colosseum Kino i Oslo :) Gis bort til den som kommer med beste grunn til å være med....så kjør på ;)

Mange interessante innlegg, synes sukker har hatt en fin utvikling mht nye tjenester på nett! Til diskusjonen om hvorfor man er her og hva man egentlig ønsker, varierer det sikkert mye. Men - jeg tror faktisk mange ønsker seg en ny partner innerst inne, selv om enkelte flagger høyt at de bare er ute etter tilfeldig treff. Jeg har lyst å utfordre damene litt: når guttene skriver interessant eller veldig interessant, kan dere jo svare tilsvarende - evt skrive ikke interessant! Får man en mail synes jeg godt man kan svare selv om man ikke er interessert, muligens er jeg (blitt) veldig gammeldags, men det koster ikke mange kaloriene å svare! Det kan da ikke være slik at alle jentene får en million mail hver eller har jeg gått glipp av noe?? Skjønner godt at enkelte jenter er redde for å gi for mye av seg selv i begynnelsen, men trodde ærlig talt likestillingen var kommet lenger!! Kom igjen jenter, vær litt tøffere - den som intet våger intet vinner!

Jeg tror... med fare for å ta feil, men jeg tror virkelig ikke at jeg tar feil, at samtlige som er her inne, egentlig søker en partner på bakgrunn av kjønnsdriften.
I motsatt fall, har alle tid nok og et såpass selvstendig liv, at man hadde funnet seg en mann/kvinne utenfor dette forumet.
Når man leser profilene her, så er det jo utelukkende intelligente, vakre vellykkede mennesker her som, uten unntak, let skulle skaffet seg en livspartner ellers....!

Det måtte jo skje; Jeg fikk ikke tema for møteinnkallelsen til å stemme og så for meg at den gamle trente på demens i praksis og møtet ville bestå av peking på status fremfor å finne på noe nytt. Vel, jeg møtte opp til avtalt tid på hans kontor, og mistanken om demens bli ikke mindre av at han ikke ante at vi hadde avtalt et møte.... Så viste det seg at det var hans sønn, junior med samme navn som hadde ropt i skogen (og fått svar). Hvorfor kan ikke folk klare å finne på et annet navn enn sitt eget når de får barn?
Det var riktignok ikke stort bedre for familien med samme etternavn som naboen; Da de fikk barn ga de avkommet samme fornavn som naboen også.

Mine tanker går til Jens P. ... Senior, Junior, Den Yngre, og Den Aller Yngste. Eller "Den Absolutt Siste", som den yngste så tydelig presiserte for noen år siden. Undres hvor lenge han holder. Hvilken suffiks ville femte generasjon med samme dobbelnavn inneha?

Hvis du holder fokuset på nesen begynner alle fjes å bli rare... jeg klarer ikke å la være heller.

Forresten, det kan være smittsomt, så hvis du leser dette og stirrer på nesen til folka her inne så logg deg ut fort som faen!

Skriv om du er kvinne eller mann, kommenter på det motsatte kjønn, IKKE ditt eget kjønn, og kun et tall, f eks. 29. Ikke skriv 25-30.

Dette skal være statistikkmateriale for en artikkel i neste nummer av et kjent manneblad.

Jeg begynner, mann, 37, og synes kvinnen er mest attraktiv ved 28 års alder.

Ja at det var en jungel der ute og at man måtte være forsiktig er jeg blitt formanet om mang en gang...
men at jeg etter et år med en og annen date.. ja til og med et kyss i ny og ne skulle ende opp med KYSSESYKEN i en alder av 42.. ja den så jeg VIRKELIG ikke komme... (skulle tro tallene var stokket om...)

Så om jeg uansett hadde tenkt at det var på tide å legge kikkerten på hylla en stund og "bare være" så er vel de mulighetene ennå mer sansynlige nå da dette vel er noe som skremmer fanden på flatmark - eller?? :D
Noe herk er det i alle fall... så mye for oppstart av treningssesongen... rakk 1 runde så var det rett ut...

Mitt spørsmål er vel enkelt... er dette noe som ville skremme de fleste fra å date (har hørt det er smittsomt ganske lenge...)
kan jeg like godt legge sukkeret i boksen på hylla og spare noen kroner pr mnd....

Kan vi utveksle noen gode erfaringer for å lettere treffe på den rette?

Fakta om meg og hvor jeg bor:
-bor i en liten by
-er over 30år
-allsidig med mange friluftsinteresser
-få single på markedet, bor i en liten "familieby"
-har ikke så mange single venner
-liker å gå på byen, men er nok litt "gammel på markedet", ikke mange på min alder å snakke med (jeg er "jente/dame")

Har profil på sukker og på anna nettsted. Sukker har mange "passende" for meg, over 90 i match og rett alder og interesser- men "alle bor i Oslo". Typiske som sjekker meg opp på det andre nettstedet er menn på 46+ med voksne barn. Jeg ønsker meg en sprek mann som ønsker egen familie med meg....

Gode råd?

Hei!
Skal en tur til Riga neste helg. Noen andre som har vært der før og som kan komme med anbefalinger på spa, shoppingmuligheter og uteliv? :-)

Jeg har i et øyeblikk av galskap bestilt flybilletter til Milano til meg og mine døtre.
Derfra har jeg en leiebil som jeg skal frakte oss til en liten Italiensk landsby, ved grensen til Frankrike.
Åsså jeg da..som knapt har kjørt til Sverige...., phuu....galskapen lenge leve.

Hei. Er det noen som vet hvordan jeg slår av Supertillegget og bare blir stående igjen med VIP+.

Noen erfaringer rikere, et par av dem dyrekjøpte. Man brenner seg, men så er jeg for dum til å gi opp,da... Satser på nytt og tilbake på sukker. Neste gang blir det bra!

Håper den som ikke bare er den neste, men den eneste, leser dette og tar kontakt.Fremtiden venter, og den blir god! :-) Det tror nå jeg!

Gleder meg skikkelig til neste skisesong allerede, kan kjøre skiheis til jeg svimer av woop, woop!!

Hei alle dere som klager på mennesker som sender eldresøsken på date! Dere kan ikke skylde på bildene som er 10 år gamle. Jeg kom frem til en eller flere konklusjoner hvorfor det er slik.

1. Sukker manipulerer bildene så de kan reklamere med høy datingsfrekvens på sine medlemer.

2. Personen har dobbeltbooket og sender en eldre søsken eller venn på date.

3. De er late og lagde profilen for 10 år siden. Orker ikke gjøre ekstra innsats for å ta nye bilder, nettop fordi det er lite lønnsomt.( alle vet at etter 10 år med latskap resulterer i utvikling i mange plan... Bredden aktuell her).

Forslag til forbedring:
Alle bør rapportere tilbake til sukker hvis utseende avviker mer enn 2 standardavvik fra bildene! Sukker bør innføre straffegebyr ved mer enn 2 slike hendelser...

Jeg bare lurer på hvor romatisk og flørtende en fyr er når han svare på et spørmål om hverdagen på følgende måte.

Du kan lese om meg på min webside for firmaet jeg jobber for......

Stillig.....???

Synes jeg kjenner det på kropp og sjel :-) Noen som føler det samme ?

Vet at dette ikke er noe nytt tema... Det er likevel en gjenganger at damer blir dypt såret og frustrert over at menn ikke gir lyd fra seg etter at damer har skrevet en melding og at de dermed forventer svar.
Er selv dame, en kjenner jeg blir lettere frustrert over at enkelte damer er så svake og hårsåre at dette medfører dårlig humør hos den berørte, som igjen går utover venner og familie, som i utgangspunktet bare vil en vel.
Kjenner jeg for min del har fått nok av egosentrisk syting og klaging over alt og ingenting,og at det ofte kan være de samme personene som øser ut av seg hvilke ting de sliter med i livet- og som en høflighetsfrase kjapt spør hvordan det går med deg- selv om en merker at fokuset IKKE er på deg når du prøver å gi et svar... Synd enkelte ikke evner å se seg selv oppi det hele og faktisk gjør slik at folk til slutt for nok av den massive egosentriske sutringen. Hvem har da ikke noe å klage over?? Forskjellen er vel at enkelte ikke klarer å legge bånd på seg og også evne å gå ut over seg selv og faktisk kunne oppriktig bry seg om sine medmennesker... Konklusjonen er at en må gi og ta i et vennskap- hvis ikke dør det før eller siden ut...

Har truffet noen damer her på sukker som tydeligvis skammer seg over sin egen kropp. Det ser jeg når vi kommer på tomannshånd, da skal lyset av og hun sniker seg under dynene mens jeg ikke ser den veien. Spørsmålet er hvis de føler seg usikre eller skamfulle av kroppen sin, hvorfor gjør de ikke noe med det da? Hvorfor ikke trimme bort den slappe magen eller stramme opp rompemusklene, eller hva det nå er de er så flaue over? Har de tenkt å la kroppen stå i veien for god sex resten av livet? Er det det de vil servere en partner?

http://styrkecoach.no/markloft-gjor-dette-for-korrekt-teknikk-og-hva-er-det-jim- carrey-som-er-pa-besok/

sjøl hater jeg markløft, men det var genial måte å undervise riktig trening :p
Flira godt innimellom

Jeg bare lurer på om det er noe spesielt dere blir "skremt" av når dere er innom en profil. Dere likte bilde nok til å trykke dere inn, men hva gjør at dere går videre til neste uten interessen for å sende en melding... Nå tenker jeg helst på teksten, for er det en dårlig match, så er jo forklaringen lett.

Kanskje jeg kan fange opp noen tips, for jeg er jo veldig hyggelig da ;-) Men får det visst ikke helt frem føler jeg, tror jeg skremmer litt men syns det er så vanskelig å beskrive meg selv og den jeg søker etter.

Er vel gjerne litt skremt fra mitt forrige forhold der hans liv dreide seg først og fremst om fotballen. Føler ikke for å være kravstor, men vil for alt i verden unngå en det ikke er tak i. Jeg blir rastløs og irritert av tomme løfter (som skjer oftere enn at det faktisk skjer noe).

Beklager om dette har vært skrevet om tusen ganger før ;-)