Sukkerforum

Hvordan har dere mest suksess med å gå frem for å få til en date, kopp kaffe eller lignende?

Tar dere "profildansen" med å se om vedkommende titter tilbake på profilen et par ganger?

Utplasserer hjerter, eller bare hopper i det og sier Hei!, både dere damene og mennene?

Andre måter dere har hatt suksess med? :)

NB grønn tråd.

Det er ikke alle bruddene og at jeg sitter i rullestol som gjør meg funksjonshemmet.
Det er uvitenhet blant folket. Et samfunn fullt av hinder og fordommer!
Derfor er det viktig å spre kunnskap, det er kunnskap som kan endre samfunnet!
Jeg vil alltid ha en funksjonsnedsettelse men det teoretisk mulig at jeg ikke trenger å være funksjonshemmet...

God natt...

Hvis du kunne velge, hvem ville du ha datet? En kjendis eller har du drømmen i nabolaget?
Dette er fullstendig useriøst, jeg kan gjerne begynne:

Min drømmemann er George Clooney! Kjekkeste mann på denne jord. Som en meget god nr to er min bestevenn, men har er dessverre homofil....

Hva er greia med at de samme folkene er inne på profilen min x-antall ganger?
Har du vært der en gang holder vel det? Lurer du på noe så får du vel ta kontakt.....
No big deal egentlig men forstår bare ikke hva de er ute etter.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er et alternativ engang. Opplever at de aller fleste ufine innlegg kommer med pseudonym. Uansett hva jeg har å si her inne så våger jeg faktisk bruke brukernavn. Hva er grunnen til at dere ikke gjør det?

Herregud jeg dauver på meg.
Jeg lurer på hva som går gjennom hodet på mannen som i sin egen sofa taster inn følgende på sitt tastatur:

Hei, jeg har en sykt fet kompis som jeg vil spleise deg med med. Dere er de mest awesome her. Om det funker mellom dere, kan jeg få se på at du blir pult som en liten tøyte?

Really?
Hva tenkte han at han skulle få til svar? "JA, LA OSS GJØRE DET PÅ SKYPE OG LAGE VIDEO"?!

Desverre er ikke dette den eneste.
Jeg skjønner at man gjerne ønsker å komme opp med en litt kreativ melding enn: "Hei, whats up?", men COME ON!

Hva skjedde med mannfolka?

Får håpe forumistene ikke er lei av meg :)

For en god stund tilbake hadde jeg noen få meldinger med en jente, hun var ikke interessert og jeg ble blokkert. Helt greit, jeg gikk videre.

Men så møtte jeg henne på en fest. Det tok litt tid før vi to kom i prat. Det føltes vel like kleint for begge parter, kan jeg tenke meg :P

Men i de seine nattestimer begynner hun å bli litt klengete og jeg avviser henne (på en helt nøytral måte, tror jeg). Da blir hun irritert og ville konfrontere med at jeg allerede hadde vist interesse.

For å være helt ærlig, jeg ville ikke gi hun en sjanse når ikke jeg fikk det selv. Kanskje barnslig, men på en måte så fikk jeg vist at det kanskje hadde vært en ide å gitt meg sjansen tidligere.

Noen som ville gjort det samme?

Feks hva som helst. To boller. Kan man tenke seg til

Gi meg et terningkast da jenter,,, nysgjerrig på hvor jeg har dere :P

SOS! Jeg trenger en forklaring her..

Hva betyr egentlig dette? Betyr det ganske enkelt det som står, eller har det en eller annen halvluguber betydning som bare innvidde medlemmer av Den Gyldne Sukkerring forstår?

Haha,skulle til å sende et brev til ei dame her inne, og idet jeg trykker på "post" ,kommer skrivefeltet fram og et bilde av henne der det står: "Svarer sjelden"....

Jaja....sikkert ikke noe vits i å skrive noe da....

Fungerer chatten her inne?

Mine foreldre markerte i helgen 40 års bryllupsdag og jeg er veldig glad og stolt over at mine foreldre har holdt sammen i så mange år med tanke på hvor mange av vennene mine som har opplevd at foreldrene har skilt seg, funnet seg ny partner og kanskje skilt seg igjen....
Andre her som har foreldre som har holdt sammen så lenge?
Og hva tror dere, er det lettere å skille seg hvis man har gjort det før? (snakker om de som har vært ift mer enn 1 gang)

Ja, jeg har en del dumme spørsmål! Jeg er ny her inne og har lest kommentarer angående blokkeringer. Hvorfor brukes blokkeringer og når er det greit å blokkere noen? Ikke minst, hvordan ser du at du er blokkert?

Flere som har opplevd at mobilløsningen ikke virker? Får logget innen kommer ikke videre til innboks eller andre funksjoner?

Er ikke det deilig å nyte det fine været med morgenkaffen i hånden og 25 varme i solveggen?? Regner med det er samme forhold over hele landet....

Ha en fin dag :)))

Altså, jeg tror under hver eneste date med noen her i fra. Så har jeg fått spørsmål som ligner på snoking, for å finne ut om jeg er desperat. Ikke direkte spørsmål men temaet blir tatt opp, enten i form av syting om andre desperate menn de har truffet eller om jeg kunne tenkt meg å finne ei fra utlandet:p

Dette er forsåvidt greit, på en måte. Men hvorfor er dere så livredde for dette? Hva er greien? Utifra eget ståsted så vet jeg bare at det ikke bestandig er digg med ei dame som blir for ivrig for fort. Men hvis en for lang melding f eks kan skremme vettet, pg av at det kan tolkes som desperasjon. Da skjønner jeg ikke helt det her.

Ønsker alle forumister en deilig søndag. Her skinner sola, huset lukter godt av kaker og mat.. Og nå skal denne dama gjøre seg klar til den store dagen :))
Vet jeg får en flott søndag, sikkert med masse tårer og latter., håper for dere mest smil og glede.))

"Jan Bøhler mener sexkjøpsloven er viktig fordi den er holdningsskapende."
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10109 947
Det sier samme mann som mener at politiet må få fullmakt til å regulere tid og sted for hvor det kan tigges. At politiet skal bruke masse ressurser på at bl.a. rumenske tiggere skal få det bedre.

"Fra 1. januar 2009 er det forbudt å kjøpe sex i Norge. Forbudet gjelder også for norske statsborgere i utlandet."
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sexmarkedet/artikkel.php?artid=10 055141
Det er og har altså ikke vært lov å reise til utlandet og kjøpe sex der for norske statsborgere.

"Hege Grostad mener Bøhler er en av dem som fratar prostituerte kvinner et ansikt og en stemme i dag. Hege vil bestemme over sin egen kropp og sitt eget liv."

Jan Bøhler mener altså at det er bedre å legge til rette for at tiggere skal få en stemme enn at sexarbeidere skal få det.

"Sexkjøpsloven er en holdningsskapende lov som er veldig fremtidsrettet i forhold til å bygge likestilling og respekt for hverandre. Det tilhører fortida og bekjempe den."

Det er nå ikke akkurat likestilling og kriminalisere sexkjøp når det er flest menn som kjøper og kvinner som selger.

Discuss.

Hei sukkermenn og sukkergutter

Jeg har ett spørsmål jeg trenger svar på. Hva tenker dere om helgemammaer versus heltidsmammaer og deltidsmammaer. Er det bare jeg dømmer meg selv som helgemamma for hardt og tenker at ingen vil ha meg av den grunn, eller er det litt sånn det er. Skal sies at i mitt tilfelle er det praktiske årsaker og avstander som har ført til denne løsningen og jeg har mye kontakt med barna på ukedagene pr telefon, sms etc samt har de mer i ferier og helgedager ellers. Er absolutt ''mamma'' med stor M. Tør ikke skrive i profilen at jeg er helgemamma, da jeg er redd jeg blir uglesett på grunn av dette. Skal sies at jeg har en lang utdannelse på universitetsnivå og solid statlig jobb, samt et svært ryddig liv ellers. Hva tenker dere? Er det jeg som dømmer meg selv for hardt her?

Det står: Ikke vis min profil i onelinelisten.
Betyr en påsatt V at man er enig i at det ikke skal vises?
Eller betyr V at man liksom "tar vekk det ledende spørsmålet", og ønsker at det SKAL vises?

Alder

Siste svar sø. 5 mai 2013 23:35 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym happy

Når man har lagt inn preferanser at man ønsker kontakt med de fra 38 til 48, hvorfor i alle dager må "oldisene" på 50+ sette hjerter og sende meldinger. Har de glemt lesebrillene eller lar de seg bare blende av et bra bilde og glemmer å lese teksten?
Beats me....

Piercing

Siste svar sø. 5 mai 2013 21:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym John Doe

Er det noen som faktisk syntes det er fint?
At du treffer ei som syntes at hun blir penere eller finere med en ring eller dobb i nesa eller i ansiktet?

Hva mener dere andre? blir noen finere av en stålbit i fjeset ? ;)

Må no humre litt her jeg sitter..
Har en som over lang tid og veldig ofte har vært innom profilen min..så jeg fant ut at jeg sku skrive en mld å spørre hvordan det sto til med mannen.
Han leste meldingen og blokkerte meg.
Jaja, nå kommer han nok ikke innom flere ganger.
Fortsatt fin søndag til dere alle :-)

Hver gang jeg går inn på sukker er de samme menneskene pålogget og jeg har tenkt at de må ha forferdelig mye fritid. Da jeg syns dette var litt merkelig måtte jeg undersøke dette og fant ut at jeg selv er "pålogget" når jeg ikke er det.
Hva er det sukker driver med for noe tull? Er dette for å late som de er mer besøkt en de egentlig er?
Noen flere som har opplevd dette?

Hei. Skal ha komfirmasjon til helgen, og siden vi er en lekfullgjeng har vi prøvd mange leker alt. Hadde vært morsomt om noen kanskje hadde en morsom lek vi ikke hadde prøvd som passer til en komfirmasjon for en tennåringsgutt og 50 gjester??

Til datteren sendte vi pakke rundt med medfølgende pinlig historie, og det ble en hit:))

TIPS MOTTAS MED TAKK!!!:)))

Har bursdag i dag, hurra for meg. Kaffe på senga og rosa fiskesluker fra snuppa. Ingen torsk (kvinnelige) skal føle seg trygge nå. Håper dere andre sukkerklumper får en fantastisk dag også :-)

Lurer på hvor er dere danseløvene her på sukker? ?

Ingen vits å krysse av "dans" under interesse eller skrive om det i profilen om man ikke hadde danset i flere år, eller?
Rekk opp hånda de som har danset i 2013?

Selv har jeg danset argentinsk tango i januar og februar og noe som kan kalles swing forleden lørdag :-)

Hvilke byttedag har dere ?

Her har vi akkurat endret byttedag fra søndag til mandag etter skole. Det blir nå en utfordring til vinteren slipper taket pga klær, men syns nå det er bedre å få en hel helg med min datter enn å bruke søndag formiddag til pakking.

Bare litt nysgjerring på hvordan andre gjør det ?

Om det var du som var så heldig å vinne 104 million denne uka, hva ville du ha brukt pengene på da?

Noen som syntes NRA's utspill etter diverse tragedier i USA er "morsomme".
Helt siden jeg så Charlton Heston sa: "from my cold dead hands!". Så har jeg vært lit fascinert over NRA, før visste jeg ikke helt hva de stod for, men etter det så ble det nokså klart.
Jeg er nok over snittet interessert i våpen og ting som sier pang, boom, smell, men jeg vil si at jeg har et sunt forhold til det.
"The Second Amendment (Amendment II) - right to keep and bear arms."
-Denne loven står like sterkt i USA som alkoholloven i Norge, ingen tør å røre den.

NRA's logikk er nokså enkel: Mer våpen, mindre kriminalitet. Eller det virker som det er det de vil formidle. Dessverre så tror jo en del på dette. Men hvorfor ikke ta steget lengre, drep alle DU tror kan være/bli/har vært kriminelle så er man jo også pro aktiv!

Vet ikke helt hva vitsen med dette innlegget er. Er vel kanskje det at jeg er så irritert på hva vi mennesker faktisk klarer å trykke ut av kjeften i en tid der man burde se på andre muligheter enn bare: MORE AND BIGGER GUNS!
Halvautomatiske våpen med infrarødt sikte, 2-fot og 100 kulersmagasin har ingenting med jakt å gjøre. Det er en grunn til at militære og taktiske politistyrker ikke bruker jaktvåpen ala Heym 26 Keiler, men AR15, HK416, MP5, P90 osv.

Sånn, måtte bare få det ut.

til å filtrere vekk damer med hund...

Etter å ha fulgt litt med på et par mindre saklige innlegg fra noen "sinnslidende troll" under "skjult nick" siste par dager !

Om du er her store deler av døgnet er det jo opplagt at du NAVER eller missbruker din arbeidstid,
såpass skjønner både du selv og vi som leser her.

Om du slenger dritt og usaklig galle, gjør du mest sannsynlig det samme bevisst eller ubevisst på dagtid ute IRL.

Har du noen gang sett deg i speilet og fundert på å bli litt mer positiv og gå videre,
fremfor å kaste usaklig galle og hvite løgner mot kall det rivaler og falle litt utenfor "systemet" på dagtid ?

Så kjære egen-påførte sinnslidende "SUKKER-NAVER". Alt kan sikke ikke din fastlege kurere !!

Man risikerer å bli sittende inne for seg selv uten at det skjer noe gøy ute?
Vil ut, men vet ikke hva jeg skulle gjort ute og vil ikke "plage" andre med å trenge meg på.

første melding etter en date..? Jeg er veldig dårlig på å vente, når jeg har møtt noen jeg liker. Jeg vil helst ha avklart ganske kjapt om det er gjensidghet.. altså ønsker den andre å treffe deg igjen. Vi hadde en god tone og kjemien var der, iallefall endte daten i litt småkyssing. Vi skilte lag med ordene vi snakkes. Og så sitter man etterpå, med den usikre følelsen. Vil han treffes igjen, og hvorfor sender han ingen melding? Hvorfor sender ikke jeg melding.. jeg er usikker, jeg vil ikke oppfattes som desperat eller masete. Og dette er grunnen til at jeg faktisk hater dette med dating! Særlig når man har truffet en man liker godt og man ikke vet hva den andre tenker...

Hva gjør andre? Er det teit av meg å ville ha en form for avklaring, man vet vel om man kunne tenkes å treffes igjen.?

Jeg er så utrolig provoser akkurat nå. Var akkurat en tur på butikken, på vei hjem så jeg to HØYGRAVIDE damer som står ute og RØYKER. Hvordan er det det mulig å være så utrolig dum. De misshandler ungen før den i det hele tatt er født. Når de tydligvis bryr seg så lite om ungen sin så er de ikke egnet til å være mødre. De burde blitt fratatt ungen og blitt buret inne for lang tid spør du meg.

Hva tenker folket om dette?

Er det ikke å gi staten for mye makt, at den kan forby en slik aktivitet? Er løsningen alltid å forby? Jeg synes man skal være forsiktig med stadig innføre flere forbud som går utover folks personlig frihet. I næringslivet derimot, forby og reguler i vei, for min del.

Vet ikke med de andre partiene, men Unge Venstre er ihvertfall i mot et forbud. Moderpartiet sannsynligvis også. =)

Er likevel litt i mot det å gi tiggere penger.

Ja eller nei til utenlandske flagg i 17.mai toget?

Noen som har lyst å finne på noe i kveld, ut på byen kanskje? Inviterer både jenter, damer, gutter og menn.. Bare for å kose oss! Er litt ny i byen og har lyst å bli kjent med flere :)

Bli med da...

Hva drikker du i kveld? Her drikkes en god italiensk rødvin fra Sicilia, Il Passo er navnet. Hvilken vin er den beste for deg??

Etter å ha lest tråden om byttedag, begynte jeg å tenke på at jeg bytter og arver klær både til barna og meg selv innimellom. Noe jeg faktisk kunne tenkt meg å gjøre oftere. Det hender også at jeg handler på Fretex. For meg handler det ikke om økonomi, men om at jeg ønsker ikke å bidra så mye til "kast- og bruk" mentaliteten. Hadde vært morsomt å høre hva andre gjør og mener om dette :-)

I serien Slemtiger gjør ting han ikke kan, er man kommet til dykkekurs, så jeg håper sukkerforumet er klar for en mobilisering langs Oslofjorden om jeg ikke skulle komme meg helskinnet igjennom kurset :p

Jeg har sett både "stor ståhai" og "nemo" og har sett at det befinner seg mye rart under vannet. Satser dog på et bra og lærerrikt kurs med flotte oppplevelser uten å måtte krangle med en forvokst kongekrabbe som ypper til bråk :D

Er det en fordel eller en ulempe å bruke profilbilde sitt på forum?
Ved valg av partner, så foretrekker jeg ikke en som til stadighet flashe bilde på forum. For meg så signaliserer dette ett noe stort markeringsbehov!
Hva mener dere?

En kan huke av for at en ønsker søndagskjæreste. Jeg er litt nysgjerrig på hva folk legger i det ordet?

En elsker/elskerinne eller en å tilbringe søndager med (kino, tur, museum, middag)?

Hva mener dere?

Hei folkens. :) Jeg synes det er fryktelig mye triste og seriøse emner på forumet her. Vi trenger å koble av, roe ned og ta livet litt mindre alvorlig. Heldigvis dukker det stadig opp mye moro og interessant på nett.

Jeg starter med å hive ut link til et veldig kult flash-spill jeg snublet over (ja, sånt finner man ikke hver dag). Til tider en ordentlig jævel av et spill med tanke på vanskelighetsgrad, men det er i det minste temmelig kort. Jeg elsker den Game Boy-inspirerte grafikken og det flotte chiptune-lydsporet.

http://www.newgrounds.com/portal/view/544332

Endte med 90 deaths for meg. :)

Er der noe hold i det uttrykke!
En gang utro, alltid utro?

Takker og bukker, men nu er der natten. Sov godt og oppfør dere!

Matchtre

Ingen svar
(mann 49 år fra Hordaland) Privat melding

Tilbake på sukker no. Etter 2 år. Er det bare meg? Det er, så trist ,med de av og til, så høstfargede matchtrærene. Hallo!!! Det er vår nå ;-)

Hva er greia med det? bikinibilder? Speilbilder i undertøy og sånt? Finnes ikke noe mer turn of enn det....
Bare jeg som synes det?? Mister all lyst til å ta kontakt da...

God morgen alle sammen:)
Håper dere får en fin dag , med eller uten bilde på forum:)