Sukkerforum

Det er vår i luften og på tide å rette blikket opp og fram! Denne våren har jeg bestemt meg for å bli litt modigere når det gjelder fløring IRL. Jepp - har bestemt meg.. og er på vei!

Her om dagen handlet jeg på ICA, og en sjokolade som mannen før meg i køen hadde kjøpt, havnet blant mine varer og ble slått inn på meg. Han sier fra om dette til hun i kassen.. Jeg smiler og sier: "Det går greit det, det betyr jo bare at du må be meg på kaffe!" Jeg syntes jeg var modig, for jeg pleier aldri å tenke på å si sånt, og enda mindre våge det.. Han smilte pent tilbake, jeg tror han likte kommentaren... Men hun i kassen slår sjokoladen ufølsomt ut på meg og han venter til jeg er ferdig med å få betale sjokoladen sin. Jeg pakker varene saakte, men så går vi hver vår vei da... Vi tør jo aldri ta den helt ut! Neste gang skal jeg spørre om han er singel i tillegg. :-)

Andre som har vært modige i det siste eller som har planer om å bli det?

... Ny her (på sukker), eller har vel vært her i 3-4 dager. Min første tanke var 'hopp i det'. Og bare ta initiativ. Men responsen her er utrolig fraværende. chat-chattet litt med et par stykker, men det har vært med mennesker som jeg allerede kjenner etc etc. .

Jeg har fått både profil tittere, og folk som viser interesse. Men prøver jeg å snakke med de, løper de å gjemmer seg (virker slik ihvertfall).

Så det jeg egentlig lurer litt på er:

1. Gjør jeg det feil?
2. Er det slik det er her, eller har det blitt sånn?
3. Am i wasting my time?`

=)

Så en tråd om useriøs chit-chat, og at det var kjedelig. Hvor går grensa fra å "hilse med et Hei e.l" til det faktisk er chit chat?

Må bli INCEPTION......
Ingen over, mange under......

Har sendt mange meldinger nå, og om jeg får svar, så er det stort sett at 1) Man bor for langt unna, 2) man tror ikke det er helt match, selv om det kan være på 90-95, 3) Man skriver med noen andre og synes det er urett å blande inn flere... unnskyldningene er mange... Har datet noen, men da er det etter hvert meg som trekker meg, oftest fordi det er noe med utseendet som ikke tiltaler meg... Hva pokker er det som skjer.....? Er det noe alvorlig galt med meg....? Jeg veit jeg ser bra ut, og det er mange som er interessert i meg i mitt nærområde, men jeg VIL finne ei bra dame her... Sikkert teit dete her, men noen har vel erfaring som ligner....?

Jeg foretrekker menn mellom 1.73 og 1.80. Jeg er selv 1.63.

Har inntrykk av at menn fortviler over høyden sin her inne. Skjønner ikke dette. Må da være mange damer med samme preferenser som meg her inne?

Eg har vært på sukker bare noen dager.

Men merker alerede at eg ikje e så tålmodig med sånn "smal talk"
Eg irriterer meg over alle de som svare med enkle ord, eller korte settninger. Som ikje gidder å skrive om seg sjøl, eller by på seg sjøl her inne, nå som de har muligheten til å bli kjent med nye mennesker i en rolig setting.

Kanskje eg ikje skjønner greia med sukker, men for meg er det å bli kjent, en langsom prosess, der en gir av seg selv, å får tilbake en annen persons personlighet. Å her på sukker ligger alt til rette for å få servert mange hyggelige. Å så finner en ut i samtalen, om den personen er noe en er nysgjerrig på.

Men, det er jo nesten bare tullprat her inne.

Vær så snill å frels meg fra "Smal Talk"

Jeg legger merke til at det er svært få som er aktive her for tiden. Selv nye medlemmer, som er pålogget, i rett alder, på rett sted og med en relativ høy match, gidder ikke titte engang på meg. Kanskje dumt formulert, men jeg lurer da på om det faktisk er noen personer bak disse nye profilene? Smaken er som baken, og jeg faller nok utenfor til tider. Det er helt greit. Men jeg skulle tro at nye medlemmer i alle fall titter av ren nysgjerrighet..
Jeg lurer..

Hei til alle,

Sjekk ut linken til Venneklubben i Oslo for single mellom ca. 30 til 45 år. Uteliv, turer, quizkvelder, hyggelig samvær, etc.

http://www.facebook.com/groups/377371522339523/

Om 11 dager reiser jeg til Thailand , Vietnam og Kambodsja :) er det noen flere her som skal nedover!? Blir der fra 16 feb-14 mars :)

Jeg tror Jon blund har parkert tøflene. Han gjør iallefall en elendig jobb her hos meg ikveld..
gikk og la meg, men får ikke sove, og finnes ikke trøtt.
what to do? stå opp igjen og gi faen?

Så i en annen tråd her, hvor det ble litt snakk om det med gamle bilder, og datering av bildene etc.
Jeg må jo si meg enig i at det er vel litt greit å ha et mest mulig oppdatert profilbilde i det minste, men så kommer spørsmålet.
Hva er "akseptabelt" for hvor lenge siden bildet er tatt? Hvor nytt bør det være?

Jeg føler ikke jeg har forandra meg så himla mye siden mitt ble tatt, men kom til å tenke på at det bildet snart er 2 år gammelt, er det på tide å få et nyere bilde opp, eller er det ok?

Hei. Kjekk mann ønsker å treffe ei dame for å ha sex. Garanterer at den første som gir meg tilbakemelding, som jeg kan svare på (Dvs. kontakte) skal jeg komme og ha deilig elskov med. ir garanti for du kommer.....! Bare å slette meldinga etter at vi har fått kontakt.....! Da er det kun vi som ser meldinga :)

Jeg ser med undring at noen menn bruker bildet av seg selv fra ugdommen,det ene som barn faktisk.
Hva i alle dager er poenget med det.
Det er da ingen damer som faller for et tredve år gammelt bilde vel.undrere hva er tanken bak.rart.
Mitt profilbilde ,som var helt nytt ble avvist da de sa det var uklart,da undrer man hvorfor andre kommer med
barndomsbilder.

Anbefaler du den? Hvorfor?

Selv leste jeg Hundreåringen som hoppet ut av vinduet og forsvant.

Den er hysterisk morsom og den anbefales på det varmeste...

Hvorfor kommer det opp damer på over 40 år i side-banneren?
Er det noe feil en plass? Eller hva er sidebanneren egentlig for?

Har ikke noe imot damer over 40, men det er ikke det aldersspennet jeg søker etter i et forhold.
Jeg vil være ganske streng og strikt når jeg først leter etter den jeg vil åpne meg opp for og dele livet med.
Jeg har ikke mye erfaring i forhold heller, og er kanskje ikke ute etter å finne noen som har det heller.

ENDELIG

Siste svar ma. 4 feb. 2013 17:40 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym så skuffet

Endelig fant jeg en profil som jeg likte og ville skrive en første melding til. Hva var svaret? Jo, at han er fortsatt gift....men....

“Det er umulig!” sa Tvilen
“Det er risikabelt!” sa Frykten
“Det er dødfødt!” sa Fornuften
“Gjør det likevel!” hvisket Hjertet

Ett møte, en helsikens kjemi. Øyne som møtes, blikk som drukner i det blåe dypet av en annens sjel over bordet. Timer som flyr raskere enn sekundene, hjerter som banker, og mager fulle av sommerfugler og andre småkryp med vinger.
En seiersdans for seg selv i det en runder hjørnet og blir ute av syne, og kommer for seg selv.
Tanker som vandrer hen, drømmer som man trodde var døde for lenge siden, bobler med ett opp i overflaten igjen.
Man kjenner man lever, for første gang på åresvis. Det er dette en har venta på og nesten ikke turt håpe på.

Realiteten treffer en som et slag i magen. Skåret i gleden er der. Avstander er store, og med barn og hus er man låst på hver sin kant av landet. Sannsynligheten for at det vil fungere i lengden er liten. Fallhøyden er allerede etter første møtet større enn noen sinne.
Skal man gi opp mens man enda har de gode minnene med varme blikk og en følelse som overgår det meste. Ta det med seg og verne om det som en skatt i sitt hjerte, og håpe at man en gang vil oppleve det igjen?
Skal man våge å satse, i visshet om at sannsynligheten for at det vil gå er liten, men gevinsten er stor om en holder ut? Hvor lenge vil man klare det?

Skal man ta imot med åpne hender, tillate seg selv å falle, og føle igjen, uten å tenke konsekvenser og utfall?

Valget er der, skal man våge og satse, og heller angre på at en prøvde, enn å gå videre og lure på hva som kunne ha vært?

Hvem sa at kjærligheten skulle være enkel, og at Norge er et lite land?

Dårlig stil

Siste svar ma. 4 feb. 2013 12:24 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Rosalita

Når man har skrevet massevis av hyggelige meldinger og avtalt å møtes (ikke tid og sted ennå, men AT man skal møtes så snart man får det til mht. praktiske ting som jobb etc.), ja, da synes jeg faktisk det er ganske kjipt gjort å bare deaktivere seg / blokkere (vet ikke hva han har gjort, det spiller ikke så stor rolle heller) uten å si NOE. Jeg hadde tålt helt fint å høre at han har truffet noen andre, funnet ut at han ikke vil treffe noen akkurat nå, eller hva søren det var som var grunnen. Det var han som kontaktet meg i utgangspunktet, så at jeg plutselig er uinteressant er litt merkelig, men uansett synes jeg det er så utrolig dårlig å bare stikke av uten å si noe.

Jeg tåler fint ikke å få svar på førstemailer, men dette synes jeg var litt lavmål.

Er dette vanlig?

Når du har vasket og hatt på rent sengetøy.
Fått poden i seng og sitter og hygger med en kopp kaffe.
Brått hører en mistenkelig lyd fra soverommet.
Går inn og blir møtt av arveprinsens mageinnhold utover både seng og vegger........

DEN følelsen.... :(

Jeg satt og surfra gjennom kanalene her nå nettop, og på tvn sender de "unkarskvinnen".
Jeg har jo sett det før, og syns egentlig det er litt rart.
Er det ikke ganske utrolig at de kan sette 1 dame og 25(?) menn i et hus, og omtrent samtlige faller for og blir forelska i dama? Eller omvendt om det er 1 mann.
Er det settingen og alt det de får være med på som gjør at "følelser" blomstrer opp så lett? Og hvordan kan unkaren/kvinnen klare å ha et "forhold" til så mange samtidig? Leie og kysse på den ene en dag, og på en annen en annen dag.

Kunne du ha deltatt på noe sånt? Isåfall, som unkaren/kvinnen, eler som en av beilerne?

Just wondering

Bare ut av ren nysgjerrighet..
Hva er deres argument for å ikke bruke den folkeskikken dere sannsynligvis har fått inn med morsmelken?
Jeg ønsker å forstå hvorfor det er så mye uhøflighet her inne, hva som får noen til å totalt forandre personlighet?

Innspill og svar av begge kjønn ønskes:)

Hva er det?

Jeg er antakeligvis skrudd sammen litt rart, så dagen derpå går det som regel i grønne grønnsaker (asparges, spinat, broccoli..), ren fisk, rent kjøtt, stavmiksede supper av rene grønnsaker, vann eller farris blå - og frukt og mørk sjokolade som snacks.

Men i dag har jeg fått det for meg at jeg vil ha noe skikkelig e-stoffgreier (hoho), og tenker å raske meg ned på butikken nå straks. Nå skjer ikke dette så ofte, så jeg har ikke særlig god peiling eller oversikt, så da lurer jeg på: Hva er ditt favorittgodteri, generelt sett - og dagen derpå?

https://pbs.twimg.com/media/BCBhyqACIAIbPDD.jpg

Hva tenker forumfolket om det?

(som et apropos til et annet innlegg med lignende tittel) ;-)

Mye seriøst her i dag, så da tenkte jeg å få noe nye innspill på kule steder på nettet.

Min favoritt i det siste er reddit,com .. Genialt sted :)

Jeg vet at det der ute i den virkelige verden pågår en kjønnskamp for tiden. Feministene vil helst ha mannfolka helt bort, og klarer seg helt fint uten oss. Vi er jo bare overgripere og voldtektsmenn alle sammen.

På den annen side er det endel mannfolk som har begynt å skjønne at nå må snart noe gjøres noe før de sitter igjen uten noen rettigheter.

Men, og det er et men her ... Dette er tross alt en dating side. Her er vel de fleste ute etter å finne noen av det annet kjønn. Tar jeg fullstendig feil nå?

Da skjønner jeg ikke hvorfor den kampen skal taes med inn hit? Leser utrolig mye drittslenging på forum fra begge kjønn, og det virker veldig malplassert her.

Er det bare jeg som føler det slik?

Etter en lite aktiv periode i et par mnd prøvde jeg å fikse litt på profilteksten og legge inn et par bilder til til i albumet, for å gå i gang med en ny daterunde. Men hva hjelper det med tekst og album når jeg får bare to besøk i uka? Vet jeg stort sett må ta initiativet selv som mann, men det hadde jo vært hyggelig om noen i det minste kastet et blikk i min retning en gang i blant da. WWJD?

til utlandet...

Har kommet i snakk med en mann som befinner seg i frankrike, hvor han jobber.. som skiinstruktør. Han er opprinnelig engelskmann. Han tok kontakt med meg på en utenlandsk datingside.

Han vil at jeg skal komme å besøke han, for en helg i første omgang. Jeg tenker at det muligens kan være litt risky. Jeg vil selvsagt bestille hotelrom, men ser for meg en del mulige scenarioer. Som feks at vi har null kjemi og jeg da befinner meg alene i alpene og ja.. :) På den annen side, jeg kan jo stå på ski og kose meg all by me self. Kanskje han er gal mann som vil stenge meg inne og aldri la meg slippe ut i live...

Jeg har foreslått at han kan komme hit, han mener på sin side at alpene er et fantastisk sted og at han vil vise hva stedet har og by på. Jeg tenker at er han virkelig interessert i å treffes kommer han til Norge.

Hva tenker forumfolket? Ville dere reist, eller ville dere ha bedt han komme til Norge?

Bergen

Siste svar sø. 3 feb. 2013 15:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lonelygirl

noen som ha lyst å treffe en ung dame i byen i dag??? Bergen. kopp kaffe ??

Ut..? Anyone..?

Er det omtrent på denne tiden vi skal kjøre til byen og plukke opp fulle jenter?

Søt jente med burgunder lue, skinnsekk og sort veske tok buss 37 fra Jernbanetorget mot Helsfyr i kveld ca 22:45. Er du her inne? :)

Alene-lørdag,,, er ikke den beste oppladning for ny uke,,, Blir litt trist av det innimellom, vil ha meg en jente som jeg kan dele alt med.
Og som jeg kan følge i gode og tunge stunder, og bli med henne til siste slutt, uansett hva som skulle komme av uforutsett faenskap vi ikke styrer over. Synes det er så egosentrisk, overfladisk og selvrealiserende takter på mange. De jeg forelsker meg i av vesen, er ikke de jeg finner de samme verdiene i har jeg fått inntrykk av.
Jeg knytter meg nok ekstra til en partner da jeg ikke har vært heldig med oppvekstvilkår... Har så lyst på en trygg og god familiesetting. Men det er ikke greit gitt :P

For ett års tid siden, var vi en gjeng som gjorde i stand litt akekvelder og slikt...
Tenkte det kanskje var tiden igjen inne for det nå?
Finne et sted med akebakke, gapahuk/ lavvo og samle en gjeng sukkerbiter for en kveld med
morro?
Hva syntes dere?

Jeg vurderer å endre litt mer på profilen min,
men for å kunne endre rett sted og på rett måte, lurer jeg litt på..
dere der ute...
Hvilket inntrykk får dere av meg når dere leser profilen min?

Jeg er ikke ute etter råd på hva dere mener jeg bør endre, eller
hva dere mener jeg ikke bør endre.
Jeg er mer ute etter hvem dere tror jeg er etter å ha lest den,
og hva slags personlighet dere ser for dere...

Noen som klarer denne?

Dersom du tar en tau og legger den på bakken helt rundt jorkloden, og derretter tar en tau å henger en meter over bakken rundt hele jorkloden. Forutsatt at jorden er helt rund, hva er differansen på lengden i meter på de to tauene?

Spent på hva dere jenter her inne tenker om dette.

Jeg har vært på noen dater gjennom sukker de siste ukene, og lurer litt på hva dere jenter her inne tenker om ovennevnte.

Skal gutten betale for daten? Skal man dele regningen? Er det den som ber den andre ut på date som skal betale? Eller er det noe annet som gjelder?

Og er det å gå for langt å kysse på første date? Gitt at det har vært velykket da selvfølgelig..

Og de som kommer med flås og tull kan gjøre det i en annen tråd enn denne.. ;)

Hva skjer med øyenbryn for tiden?
Jeg ser noen profilbilder her inne med veldig store, rare øyenbryn.
Jeg vet at store øyenbryn er mote, og det går an å gjøre det riktig, men noen bommer totalt!

Ta idol i går for eksempel. Hun med Aaron Carter t-skjorta sine øyenbryn gjorde at hun så ut som en klovn. Tone Damli sine så normalt fine ut.

I opplysningens ånd, her er matrettene du ikke bør servere hunden. Underforstått kan de gjerne serveres i finere selskap (hvis det finnes noe finere selskap enn en hund).
http://www.abcnyheter.no/livet/2013/01/31/matvarene-som-gjoer-hunden-din -syk
Sjokolade
Druer og rosiner
Løk
Gjærdeig
Kalkunskinn
Humle
Spylevæske
Nøtter
Søtmelk
Kjøttbein av fugl, fisk, får

Noen flere som gikk glipp av festen med kjøttbein av fisk i spylevæske?

Livsvisdom?

Ingen svar
(mann 47 år fra Oslo) Privat melding

Uten å skulle hengi meg til typisk sukker kynisme så må jeg si at jeg lo utrolig godt av denne tegneseriestipa her...

http://www.dagbladet.no/tegneserie/gjesteserie/20mgdrefvelin/

Neste helg skal undertegnede på puddertur til Røldal (derav navnet Pow81)! Er det noen sukkerdamer der ute som er sporty og liker snowboard/skikjøring i masse løssnø? Og som tilfeldigvis skal dit samme helg? Hva med å hooke opp på røldalsgarasjen eller i bakken? Venter i spenning! Si ifra da vel!

Skravle?

Har folket hatt en fin dag/kveld/uke?
Planer for helga?
Andre ting dere har på hjertet?

Hadde nettopp den mest interessante bussturen i livet mitt. På den strekningen jeg tok med bussen klarte bussjåføren å glemme seg tre ganger. To ganger glemte han å stoppe på busstoppene, og en gang kjørte han hele 20 meter mens døralarmen durte Før han skjønte at han hadde glemt å lukke bakdørene. I tillegg var han var veldig nøye på at alle skulle ha på seg sikkerhetsbelte, når samtlige andre sjåfører på ruta ikke krever det. Alt i alt kunne jeg ikke unngå å le.

Dette er dessverre noe som ikke er uvanlig, men dagens bussjåfør tok kaka, rett og slett. Hvordan er bussjåførene i deres nærområde?

Hva gjør du hvis du har søkt etter en moden dame på nett, funnet en herlig person, gått på date, -og så funnet ut at det er mora di.

Så blir det litt alkohol, og det går slik det gjerne går når man får ølbrillene på......

Tenker man at man vet hva man får, at arven ihvertfall er sikret, eller at gresset faktisk er grønnere på andre siden..?

Jeg spør for en venn.

Seriøs mann tar kontakt. Greit nok at han er en veldig seksuel person og dette er viktig. Men når jeg ber instendig om å la være å sende itimbilde, slik at jeg får sjansen til å kjenne etter om jeg liker personen først, så gjør han det alikevel? Synd. Han ødela alt før det ble gitt en sjanse. Han hørte ikke etter hva jeg sa. Ingen kommunikajson = dødsdømt.

naturist

Siste svar fr. 1 feb. 2013 13:01 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym sør28

flere som savner sol, sommer å naturist stranda... Eller terrassen hjemme?

I år faller denne eventen på bursdagen min, lett at jeg skal!
Venter bare på billettene nå.
Flere som skal på den i år?

Japanere er ofte tidlig ute i utviklingen. I en årrekke har de sett behovet for å ha en sensor i førersetet på biler som kan fortelle om det sitter noen i førersetet mens bilen kjører. Behovet for en slik sensor var kanskje ikke akutt da de begynte med denne. Men da jeg kjørte hjem i natt kom i alle fall min Nissan med en melding som essensielt fortalte at bilen var usikker på om det satt noen i førersetet og kjørte den. Jeg setter hendelsen på kontoen for personlig usynlighet.

Flere som har kjent denne lukten før?

Det er BLV Eau de Parfum. God, ikke sant?