Sukkerforum

Ok, jeg har vært her noen måneder. Skrevet med et par jenter uten at det har endt opp med noe. Mulig jeg er for ordinær.

Funker det hvis jeg skriver i profilen at jeg soner en dom for et eller annet? Etter det jeg har skjønt så faller damer som fluer for menn i fengsel...

Liker meg her inne i denne stoooore lekegrinden her:)
Dere menn er som en moden frukt som er klar til og plukkes!
Så kjør på damer, her er det bare og forsyne seg av fruktfate:)

Jeg er ingen ung dame. I grunn så er jeg litt opp i årene selv. Ikke alt for gammel for den rette, men ikke ung lengre. Jeg lurer egetlig på hva som får karer så unge som 22 år til å ta kontakt, da er jo jeg gammel som alle hauger.

For ikke å snakke om karer eldre enn min mor som mener at jeg er deres utvalgte. Vet ikke helt hva jeg føler meg som da, bare at det er utrolig feil. Jeg mener jeg er 46 år, hva i alle dager tror en mann på 71 år at vi har til felles.

Bare et hjertesukk.....:-) Vet at dette har blitt tatt opp før.

Heisan gutter

Ungkars foreningen Jomfruelige Menn har ved denne anledning 10 års jubileum og ønsker herved å utvide sitt medlemstall. Siden jeg går ut fra at de fleste av gutta her inne er akkurat det, så er det første mann til mølla prinsippet som gjelder. Vi skal utvide foreningen med ca 10 nye medlemmer så her er det bare å 'hive' seg på :)).

Mvh
Leder JM

Falske svenske profiler?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ms

De siste dagene har jeg fått meldinger fra ikke mindre enn tre svenske menn, alle fra Gøteborg, og alle skal til Oslo denne helgen. Resten av teksten har også identisk innhold, bare skrevet litt forskjellig, så her er det nok noe muffens. Bare til advarsel.

Ny app

Siste svar ma. 1 april 2013 14:47 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym savage

Har hørt at Sukker skal legge ut ny app i Juni, der vi kan laste opp videosnutter av oss selv og legge til linker til andre nettsider.
Dett blir jo ganske bra:)

Kommer du til å legge ut video?
Hva sier man i en sånn video mon tro?

Korleis loggar ein seg ut og SLETTAR profilen sin?

Av en eller annen grunn står TV2 Bliss på i bakgrunnen her (uten lyd) og det går et program om par som skal gifte seg og får hjelp av en obsternasig såkalt weddingplanner. Det jeg reagerer på her er at paret er det typiske 50talls rockabilly-paret som har en gjennomført, morsom stil, men nå vil denne weddingplanneren tone ned hele greia så det blir mest mulig tradisjonelt. Snakker om å sminke vekk tatoveringer selv om det er en åpenbar del av stilen til disse menneskene, og å lage en mest mulig "normal" bryllupskake selv om paret selv ønsker en fargerik, muffinlignende greie. Jeg synes det er superkult at folk tør å strekke seg lengst mulig vekk fra det tradisjonelle.

SÅ; Hvis du skulle planlagt det ultimate bryllup for DEG og din make uten å tenke et øyeblikk på hva familien ville syntes eller hvordan folk ville reagert på hvordan det ble gjennomført: hvordan ville det vært? Fullstendig i din stil altså.

Aprilsnarr

Siste svar ma. 1 april 2013 08:47 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym TheJoker

Da var årets festligste dag her, og da lurer jeg på om noen allerede har blitt lurt, bare på disse 20 minuttene som har gått?
Eller har du ikke klekt ut noen ordentlig aprilsnarr enda?

Enda en kveld skal tilbringes i sofaen mens småtrollene sover. Min tv har ikke noe spennende å by på i kveld, nettet er ferdig surfet og har ingen god bok for hånden.
Noen som har en bra serie å anbefale?
Har sett SOA, Spartacus og Game of Thrones. Vurderer Mad Men, Walking dead eller Dexter, men alle tips tas i mot med stor takk.
Jeg er kvinne, så romantisk kliss kan også friste :)

Hmmm... Nærmer sæ 12 og ikke LITT trøtt engang...:P

Om det er flere her som har fått lakenskrekk etter at klokken ble stilt, så er dere hjertelig velkommen til å underholde mæ i natten ;)

Må le. Her står venninna mi og jeg å drikker øl og dansematte hehe. ;) så guttær. Her sku dekk ha vøri :-Dkos dere videre i kveld godtfolk ;)

Er det i det i dag sesong tre starter? :-))

Vi er tre-fire kompiser som tenkte å prøve byen i kveld. Alder 30-40...
Treffer vi en passende venninnegjeng? Evt hvor?

Har klart det kunststykke å fylle bremsevæske der kjølevæsken skal fylles.....er det mulig..tydeligvis...hofff....!!!

Spørsmålet er ...Hva gjør jeg???
Setter pris på seriøse svar..:)

Hvor mange har dere kontakt med om gangen når dere virkelig begynner å få tro på en person inne her?

Hvis jeg møter en person og føler at ting er riktig og jeg vil møte denne personen unngår jeg å oppsøke/flørte med andre. Både av respekt for den andre, men også at det gjør mine egne saker mindre komplisert.

Jeg lurer fordi jeg har inntrykk av at det vanligste er å ha "seriøs" kontakt med flere på en gang, og jeg tror til og med det er vanlig å date flere personer om hverandre.

m-29

Jeg sier det rett ut: Dama fikk selv enkelte deltakere i "Slankekrigen" til å fremstå som sunnhetsidealer.

Vi har de siste dagene chattet og pratet over telefon. Hun har et normalt antall bilder i albumet sitt og hun har til og med sendt meg bilder på telefonen. I profilen beskriver hun seg som gjennomsnittlig og "Er ganske opptatt av kropp og trening". Jeg kommer å henter hun som avtalt i dag og blir helt paralysert når jeg forstår at hun har ført meg grundig bak lyset! Det ble en pinlig affære der det var om å gjøre å få henne fortest mulig hjem igjen.

Dette har dessverre lært meg å bli skeptisk til folk som ikke legger ut bilde av mer enn bare ansiktet (denne dama var svæært god på å få bildene til å fremstå bra).

Til dere damer: Hva f... er vitsen med å juge om kroppsfasong og treningsinteresse? Det blir bare utrolig pinlig ved en eventuell date!

På søken

Siste svar sø. 31 mars 2013 17:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Lykkejeger

Så utrolig mange flotte damer. Mon tro om det er ei som vil ha meg?

Hva er det egentlig dere ser etter i en dame? Må Damen ha bilder der puppene henger omtrent utenfor utringningen for at dere skal gidde å ha en dialog?
Jeg har mange besøk på profilen min, og det er veldig hyggelig å få meldinger. Jeg svarer alle som skriver til meg, problemet er bare at de som tar kontakt er fra østlandet og andre steder i norge. Og jeg er ikke flyttbar :-)

Så! Hva er det med menn fra Hordaland? Hva vil dere ha?

Mulig det har vært slik en stund, men det er i alle fall svært bra at man nå kan filtrere ut sosialister i matchsøket.

Hva synes dere menn om kvinner her inne på sukker som tar initiativ til en date. Fremstår hun som:

1: Råkul
2: Desperat
3: Annet (spesifiser)

Hei, finnes det noen jenter her inne som har mer guts enn å sende hundevalper og kakestykker. Kom an, går det virkelig så inn på dere med en avvisning at dere kun kan sende en haug hjerter og patetiske halvtamme forhåndslagte figurer??

Selv synes jeg bare det er positivt med jenter som tør å stå fram og ta initiativ, men d virker dessverre ikke som det er altfor mange av disse her inne...

Har så lyst til å se den. Er veldig lenge siden jeg så den. Men skal sidet hadde vært hyggeligere å ha en armkrok å gjemme meg i vvis den blir for skummel ;)

Har lagt øya på ei søt dame noen dager nå, besøkt profilen noen ganger, fått besøk tilbake. Begge har vært pålogget ganske mye. Manner meg endelig opp til å sende henne en melding mens hun er borte en liten stund. Joda, da har hun prestert å være avlogget for mange timer.

Spennende å vente, eller bare irriterende? God blanding synes jeg. Kjenner du deg igjen?

Trolljegeren på NRK ... Yeah bye, bye sukker nå skal jeg sette opp strømmgjerde på Hardangervidda så ikke trollmora kommer over til østlandet ; P

Denne fyren jeg møtte sist uke sa at han ønsket en dame som er "morsom og spontan"
Vel..når jeg prikket på kjøkkenvinduet uinvitert sent på kvelden utkledd som en klovn,så ble det jo bare panikk og skriking...;-))

Makan altså ;)

Leser flere profiler at det søkes etter søndagskjæreste, kanskje er jeg litt dum, men hva er det?

Ser det er flere som skriver at de lar være å ta kontakt med personer de tror er ute av deres liga. Hva skal til for at dere tenker det?? Vil bare oppmuntre til å sende melding om man ser en profil man liker, selv om man kanskje tenker at man er mindre attraktiv. Smaken er som baken, og det kan jo hende mottaker tenker det samme om deg?
Personlig skal det mye til for at jeg svarer modellpene menn med bilder tatt av fotograf. Jeg liker heller menn med sjarm!

:) Tenkte oss ut i haugesund i kveld lurte på om noen hadde noen tips :)

Er så lei av de som skriver at de ønsker et langvarig forhold, egentlig bare ønsker en søndagskjæreste for flere år.. En kunne ha spart mye tid og gjort dette opplegget langt enklere med klarerer definisjoner...

at jeg satt rundt en påskemiddag med de kjæreste..

Synst vi kan ha ein avstemming om anonyme innlegg her skal forbys eller go on som det er idag.

Sukker kan bruke det som en antydning korleis brukerne vil ha forumet..;)
Selv om innlegget er anonymt,vil anonyme stemmer ikke telle med.

Her er noen fisketips:

http://www.youtube.com/watch?v=KFr2arT3cLs

I går startet jeg en tråd hvor jeg fortalte at jeg skulle sette meg på en benk for å lese en bok, og oppfordret (om noen fant meg) å slå av en prat.. og som sagt, om det viser seg at det ikke er meg du prater med, så setter nok hun pris på samtalen ;)
Hintene jeg la ut i går var at jeg er i en by på østlandet, men ikke den største. Håret mitt er langt, rød/brunt i en flette, og jeg leser på boken "Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant". I dag rundt klokken tolv kommer jeg til å sitte på en benk i gågaten med en kopp kaffe og boka mi.. finner du meg, så slå gjerne av en prat ;)

Ja... hvorfor ikke?

Du har vært innom en profil som du likte godt men av en eller annen usikker grunn ender det med at du ikke sender melding. Hva tror du ligger bak denne beslutningen og hvilken harm hadde det egentlig gjort om du skrev vedkommende noen litt gjennomtenkte linjer?

Fortell oss!

Bare en tanke jeg brått fikk:
Om vi ikke hadde hatt (så mye?) sminke og annet bedragersk jåleri, lurer da på om ikke veldig mange ville hatt ganske annerledes "standard" i forhold til valg av både partner og sosial omgangskrets? Iallfall vil jeg tro at utseende ville hatt en noe annerledes betydning om så var tilfelle...

Bare en tanke jeg fikk ;)

Er vel ikke noe annet å gjøre enn å ønske alle en god påske :)

Kjenner kroppen skriker etter å bli knadd nå føler jeg.
Noen som stiller opp og hjelper? :-)

Nå skal jeg straks gå til en benk, sette meg ned og slappe av med en bok og en kopp kaffe.. min oppfordring til deg: om du ser ei jente på en benk som slapper av.. gå bort og slå av en prat! Er det meg så syns jeg det er koselig med litt selskap, og om det ikke er meg, vel.. kanskje hun og setter like god pris på selskapet ditt? ;)

Hvorfor er det ingen fine jenter her inne? Setter pris på alle brev, men svarer bare de absolutt DEILIGSTE. Nøyer meg kun med det beste, er KRESEN!

Til kvinner: http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI

Til menn: http://www.youtube.com/watch?v=jWxnI8-5LEg

Nyt og ha en riktig god påske alle sammen :)

Når jeg går inn på en profil og trykker på "Album", så skjer det ingenting. Dette gjelder alle personene jeg går inn på.
Noen som vet hvorfor?? :)

Er digg!!!!...hehe. Noe jente som er fra Oslo, stolt over den deilig frodig kropp?

Andre gutter som er enig?

Tap og vinn

Siste svar fr. 29 mars 2013 10:27 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Surkålpoet

Godt skjult bak tastatur og skjerm. Feilstavelser og famlende ord. Setninger delt opp på feil plass - mellom ord. Hver setning ender i meningsløse smilefjes. Blunk. Blunk. Smil. Geip. Tafatte spørsmål. Blir du med? Være med? Deg og meg? Hei : )
Nei.
Hvorfor får jeg ingen meldinger? Hvorfor svarer ingne meg? Du tar deg jo ikke tid til å lese stavefeil.
Men det er sånn jeg er, det er meg, jeg har som alle mine feil.
Nei.
Noen er bedre enn andre, som er bedre enn andre, men vi er alle i samme båt. Vi er alle på dekk tre, tredje klasse, vi er skipets pariakaste. Men bare så lenge vi er på nett. Det finnes en verden der ute. Rett og slett. Her melder man seg ikke på et lykkehjul, her inne melder man seg på god og mett, det er lett, for alt er servert, ett fett. Vente vente, på noe bedre. Vente litt til. På noe bedre. På noe bedre. Til det ikke kommer mere, til du mistet sjansen, og du må leve alene, men du vet at om du venter så dukker det kanskje opp, noe bedre. Mens du sitter der, og venter, på at noen skal hedre, deg, for at du var den bedre de ventet på som endelig åpenbarte seg, endelig nå, der var du. Men de venter også på, noe bedre, og plutselig er du nede, for telling. Går det bra med deg?
Nei.
Du blir grisk. Du spiller kynisk. For det er slik det er her inne. Det er slik det er å vinne. Og tape. Du er med på å spinne, du er med på spillet, du lar terningen trille, for din egen lykke - det er den du smir, og det er for den den andre svir. Seg på. Når de må stå.
For du harn nå.

Hvem vil på date i påsken? :)

Nærmer seg besøkende nr 666 på profilen min. Burde det bli en djevelsk bra match?

For ejiten eller folk flest?

Hei

Tenkte jeg skulle dele min historie med dere. Den kommer til å høres patetisk ut, og jeg vet jeg kommer til å få mye pepper på den, men jeg er klar for det, så la det bare komme. Jeg er en mann, og jeg er i førtiåra.
Jeg har vært her inne en god stund, og har vært nære å treffe noen av dere, men sanheteten er, at jeg har vel ikke vært klar før nå. For syv år siden, ble mitt hjerte knust, jeg trodde jeg skulle komme ut av det på topp, med flagget til topps. Det var ikke slik jeg hadde trodd det skulle være, og jeg har ikke hatt ett lengre forhold siden da. Jeg trodde jeg bare var sær og kresen, men jeg var bare ikke interesert i noe. Så jeg møtte min X for noen helger siden, og det føltes for fint, helt til en venn av meg hoppet inn, og la det ut for oss begge. Det er alltid godt å ha venner som kjenner en godt. Og denne gangen fikk jeg oppvekker. Noe var helt klart feil.
Så forrige uke, møtte jeg ei jente, som vekket ting i meg, jeg ikke hadde følt på syv år... Men nå følte jeg en annen ting. Jeg har forfalt til de grader. Jeg følte at jeg ikke hadde tatt vare på meg selv, noe som var veldig sant. Så mitt første skritt blir å gå ned ca 15 kg, tipper det ikke er gjort på 1,2,3 så jeg har vel noen mnd på meg. Men jeg kjenner lysten for forandring er her, og jeg håper den holder. Så hva vil jeg med denne historien? Noen ganger må du dele for å få ressultater.
God Påske til dere alle.

Bare observerer at det snør i Tromsø og ikke all verdens utevær.
Hva gjør dere som ikke har dratt vekk til hytte, fjell eller hjemplass, men er blitt hjemme?