Sukkerforum

Så et innlegg fra alenemor 26 her som stilte et godt spørsmål om menn kan date kvinner med barn. Da måtte jeg bare lage en tråd selv.

Hvor aktuelt er det for kvinner og date alenefedre? Har en datter på 2,5 år som jeg har 50%.
stolt og trives som pappa, men litt trist og ikke dele alle opplevelsene med en partner.
Har prøvd meg litt på dating det siste året men får en følelse av at pga mitt barn så blir jeg uaktuell.

Har i flere anledninger møtt jenter til kaffe eller bare sånn på byen iblandt og får en god tone med dem når kjemien har vært der og en god prat med mange men ting snus på hodet når jeg kommer til punktet i samtalen at jeg er far.
Føles litt urettferdig og det tror jeg mange alendefedre og ikke minst mødre også tenker.

Hvor mange prosent evt. promille av medlemmene her mener du selv du ville gått på date med (uavhengig av bosted, alder osv).

Payback

Siste svar on. 9 aug. 13:12 (80 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Det regner ute og sommeren er over....

Du har vært her i årevis og du har aldri fått svar fra personer du har forsøkt å skrive hyggelige, morsome, informative, ironiske, spydige osv meldinger til. Samme hva du lirer av deg så får du aldri svar, Du har byttet profilbildet annen hver uke og prøver og fremstå interessant ved å benytte en mengde ulike albumbilder. Du skriver lang profiltekst for neste uke å slette all profiltekst. Resultatet er alltid det samme, du får aldri svar når du forsøker å ta kontakt med profiler DU liker.

Dog, innboksen din er ikke tom, det dukker opp meldinger samt både gule og røde hjerter i hytt og gevær. Ingen av disse personene vekker din interesse og du kjenner bare HAT, du ignorerer alle, du føler bare hevn og tenker payback is a bitch. Hvor mange har det slik her inne?

En gang for hundre år siden da jeg drev med intæriør rør og stæsj blågging, kom jeg over korssting geriljaen. De hadde gått litt i glemmeboken, frem til nå, og siden det finnes så uanstendig mange gode objekter, og broderier; synes jeg de fortjener egen tråd. Her kan dere laste opp de beste korssting sitatene dere finner. Skyt løs. A tribute to korssting, for den moderne mann og kvinne

Hei
Ble nysgjerrig på hvor mange en kan velge mellom.
Rogaland
24 - 38
Jenter
Uten barn
Pålogget siste mnd.
Ca 150 stk.

Det tar ikke lang tid å gå igjennom alle sammen.
Det er klart at ikke alle er av interesse.
Ikke alle kommer til å svare.

Eksempelet over kan gjenspeile flere fylker, dette var bare et eksempel.
Hva gjør Dere da?
1) Utvider alders nivået enda mer for å få flere å velge mellom?
2) Leter i nabofylkene etter dem som kan flytte på seg?
3) Tenker selv at en kan flytte og ser dermed i andre fylker?
4) Justerer på "kravene" for å ha flere å velge mellom?
5) Aksepterer at noen har barn, for å søke etter flere?
6) Venter til det kommer flere single?
7) Annet, hva da?

Jeg har fått noe som heter peyronie... etter sigende skal så mange av oss som 3% få denne diagnosen. Dette har gjort at min penis er betydelig redusert, dermed også mye av min lyst på å teste ut med en ny partner. Jeg har hatt noen i tidlig dialog som nettopp har trukket seg fra videre bekjentskap grunnet denne diagnose, så det hjelper nok ikke å si at det ikke er så "farlig"🤥 Dette oppleves som et mareritt, fikk det som 38 åring og er nå 41. Merker at god-følelsen ved dating er langt under hva den var. I tillegg sliter jeg med slitasjer som gjør at jeg må begrense tøff trening, noe som jeg elsker. Min identitet og selvfølelse er på sviktende grunn.

Jenter!! Vær ærlige med meg... hva er oddsene? Hva kan jeg gjøre?
Og når bør man ta opp temaet i en dating setting ?

Jeg prøver å late som i ingenting, og tenke at ting kunne vært verre? Men det funker dårlig i lengden..

Håper denne tråden kan være uten våsete og useriøse kommentarer fra mannebein.

Jeg har vært singel i ca 1,5 år og funnet ut at jeg har vært på gjennomsnittlig én ny date annenhver måned. Både med menn jeg har truffet her og utenom.
Noen har jeg møtt flere ganger og alle har jeg skrevet/snappet/snakket med over en god stund.
I tillegg har jeg hatt kontakt med endel her inne en tid som jeg aldri har møtt. Den riktige kjemien har ikke vært der etterhvert, eller så ser jeg at det med jobb, avstand og barn ikke kommer til å funke i lengden.

Jeg merker nå at jeg begynner å bli litt likegyldig til mannfolk. Jeg får absolutt oppmerksomhet, men jeg kjenner at jeg nesten ikke bryr meg lenger.
Legger nesten ikke følelser i det og forventningene har jeg lagt bort for lengst.
Jeg har blitt så hard følelsesmessig og demper iveren etter å møte en mann fordi vi mest sannsynlig ikke kommer til å klikke nok.
Jeg er blid og hyggelig og han vil ofte møtes igjen, men jeg må være ærlig mot begge parter om den riktige kjemien ikke er der.
Jeg kan ha hyppig og fin kontakt med en fyr i to-tre måneder og når jeg (evnt han) takker for meg så blir han fort glemt og ute av systemet mitt.

Føler jeg har blitt så hard og likegyldig
Flere som har det sånn?
Er det bare fordi jeg ikke har møtt den rette?
Har Sukker fucka opp i følelsene mine?

Hva er den perfekte date for deg?

Dårligste vitser

Siste svar ma. 7 aug. 18:13 (346 svar)
Skjult ID med pseudonym JensmeMens

Jeg starter
Ole: Liker du sex?
Kari: Nei sju

Hvorfor kan ikke gutter svare på meldinger? De er som regel bare inne og leser og ikke noe mer. Hvorfor?

Hei!
Jeg var på date med deg i fjor høst.
Det var kjempehyggelig, men det ble liksom ikke noe mer.
For noen uker siden fikk jeg en ny mld rå deg, om at du ville treffes igjen.
Du pusser opp kjøkkenet ditt, og lurte på om jeg ville komme og se, kanskje jeg hadde noen ideer?😊 Jeg ville svare, men tlf min streika, og nummeret ditt forsvant!!😣 Har forsøkt å finne deg på diverse nettdating-steder, Facebook, m.m.Du er mellom 42-48 år, noen og jobber i Oslo, har ikke barn.
Ser du dette, eller noen kjenner han, så ta kontakt med Mette igjen, vær så snill! Klem.

Hvilke planer har dere i helga?Noen som bor i Trondheimsområdet å som skal ut på byen i mårrakveld?
Trenger miljøforandring😊
Riktig god helg til alle flotte mennesker her inne😊😊

Kan jeg som jente invitere på date? Hva er reglene for det? Liker menn jenter som er litt frempå, eller skal vi vente på å bli bedt? 🤔

Rekker ikke å oppdatere meg på forumet, her hagler det med skriftlig dating
Luksusproblem - kanskje jeg burde tone ned profilen et par hakk?

🦁

Hei gutter!
Blokkert igjen, fordi jeg ikke ville sexprate.
Er sex det eneste dere her inne vil ha?
Er det ingen som er ute etter langvarig forhold?
Jeg bare spør.

I løpet av de siste dagene har jeg lest på to ulike profiler at en dame ønsker seg en dominerende mann. Og greit, dette er kun to profiler, av veldig mange jeg har besøkt, så dette dreier seg om et fåtall. Så det sier ingenting om kvinner generelt. Samtidig tenker jeg, ber de ikke om problemer? Skal vi synes synd på dem hvis et forhold basert på sånt et grunnlag ender med vold og ødelagt følelsesliv? Hvis det forholdet, Gud forby (jeg er ateist, tror ikke på gud, men sier det allikevel) ender som en voldssak i nyhetene, så kan jo samfunnet ha interesse av å vite at det startet med en kvinne som rett ut ønsket seg en dominerende mann. Nå sier jeg ikke at dette er noe som skjer ofte, og voldelige menn er uansett avskyelige, og kvinnemishandling er et stort og alvorlig problem. Men når jeg hører at en forbryter av verste sort som Anders Bering Breivik får metervis med frierbrev i posten, så begynner jeg å lure. Og dette er han ikke alene om når det gjelder voldsforbrytere. Det hører til regelen snarere enn unntaket. Baneheia-drapsmennene fikk også masse frierbrev. Jeg sier ikke at det er en stor andel kvinner som sender disse brevene, det er sikkert en ekstremt liten del. Samtidig har jeg lest flere beskrivelser av en drømmepartner her inne på sukker, som jeg synes høres ut som beskrivelsen på en vaskeekte psykopat: han skal være sterk, ikke pusekatt, selvsikker, ikke be om unnskyldning, ta for seg og vise vei. Snill og omtenksom glemmer de å nevne i den sammenhengen, kanskje fordi de ikke vil ha en som er snill og omtenksom. I så fall, tenker jeg da, skyld dere selv.

Hei! Gutt 27 år her!
Jeg har hvert singel i 2 år, og er klar for et forhold. Det viser seg at disse datingappene er veldig useriøse... Ihvertfall så virke det som at folk bare ønsker å samle på matcher... Noen av de jeg har snakket med sir jeg fremstår som en "spiller", selv før de blir kjent med meg.. Dette er ikke tilfelle, jeg ønsker virkeli å finne ei jeg kan dele livet med, men det er vanskeli når folk dømme før dem har blitt kjennt.. Eller er jeg rett å slett ikke attraktiv nåkk? Er det noen andre som synes at at folk er for useriøse liksom?

Dagen i dag er morgendagen du drømte om igår.... Da er nok en sukker dag endt, blitt litt klokere🙂litt annerledes enn RL men dog en verden... 😊 snakkes🙂

Og kan ikke huske en sommer så lite spennende som denne 😆

Ventet med sex

Siste svar to. 3 aug. 15:28 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym trofast1e

Jeg er en mann som har ventet med sex fordi jeg har ønsket å gi den rette all min kjærlighet. Romantisk eller idioti? Det har tatt litt lengre en jeg hadde tenkt men livet er uforutsigbart.
Jeg har malt meg litt inn i et metaforisk hjørne på 2 måter.
Jeg hadde egentlig tenkt fortelle den rette om det hvor spesiell hun var hvor mye hun betydde for meg men nå er jeg i en alder der det å ikke hatt sex er unormalt så jeg planlegger ikke si noe men jeg vet det men det føles litt meningsløst at hun ikke skal få vite hvor mye hun betyr for meg .
Hvordan ville damer her reagert hvis en mann hadde fortalt noe slikt?
Det andre er at jeg står for mitt valg men også føler skam for det er jo unormalt å ikke hatt sex så det sliter meg i to retninger.
jeg kommer ikke til å gjøre dette heller men hvordan ville reaksjonene blitt om en hadde skrevet det i profilen sin?
Jeg har hatt forhold selvsagt men klart unngå sex siden jeg ville se om jeg endelig hadde møtt den rette jeg har klart distrahere de uten direkte å ha sex uten å gå i detaljer pluss oppfinnsomme unnskyldninger.
Jeg er meget lei ha dette som hemmelighet prøve skjule det men skammen er utrolig stor.
Bare noen få vet og det har gjort godt si det men jeg har vært utrolig nøye forsiktig med hvem jeg har sagt det til så bare etter at jeg følte jeg kunne stole totalt på de men jeg har oppdaget at jeg har havnet i den situasjonen at for hver ny jeg har sagt det til har jeg bestemt meg for at dette var siste gangen jeg sier det men så føler jeg en lettelse som vokser for hver gang også.
Det har vært forskjellige reaksjoner noen få positive men også noen som har kuttet kontakt tvert en dame ba meg oppsøke en prostituert fortest mulig og jeg rakker ikke ned på noen bare så det er sagt men jeg har ikke fulgt hennes råd da det strider med min grunn for valget og også mot hvem jeg er.
Så i 2017 hvordan ville det bitt tatt imot å bli fortalt når en hadde kommet til det punktet i et forhold å få høre at den andre hadde ventet med sex og du var den som han endelig ville gi alt til ?.

31.juli...ingen mail.
Kan det være fordi jeg ikke har vært online?
Vanligvis sveiper jeg innom sukker i løpet av dagen for å telle antall besøk/hjerter og svare på mail, men rakk ikke det i går.
Dukker vi opp høyere i match om vi er innlogget, eller bruker de fleste onlinelista i søkene sine?
... 🤔 ...

🦁

Hva er gjeldende når man blir invitert ut på vin, lunsj eller whatever på første date? Bør jenta bare forholde seg i ro og bli spandert på, eller tilby seg å Vippse? Jeg er ikke så god på å bli spandert på, men det er jo kleint å dra fram Vipps.

Sommeren er lang😎
Men ingen date i sikte,sett sånt 🤣
Er det flere som får minimalt med brev i innboksen,eller er det bare meg?
Nå skal det sies🤔 at jeg har vært medlem i bare 4 dager .....
Jeg er seriøs,og ønsker et fast,langt og godt forhold.
Er det en som ønsker det samme her inne?
Send meg en melding da vel,det hadde vært riktig så snacksy😊
Kanskje vi ses da😉

Hvorfor er det så mange som skriver under pseudonym her?
Jeg er ute etter en partner,og da er det jo håpløst og ikke se hverken bilde,alder og bosted🤔
Hva er problemet med å vise seg?
Jeg bare lurer litt 🤔

Er det slik at noen mennesker bare ikke er skapt for å være i forhold? Hvorfor trives de best med å være alene hele eller store deler av livet?

Jeg er relativt ny her inne og med datingsider på internett generellt. Men jeg hadde jo visse forventninger. Ikke nødvendigvis i forhold til det å finne kjærligheten, jeg forventet heller ikke at innboksen min skulle flomme over av damer som hadde kjempelyst til å bli kjent med akkurat meg, men jeg forventet et minimum av høflighet og respekt. Jeg ser at mange jenter, både her inne på Sukker og generellt, klager over menn som er ufine og slibrige, menn som kun er ute etter en ting.
Jeg er ikke en slik mann. Jeg har etter beste evne forsøkt å lage en profil som er ærlig og som forteller litt om hvem jeg er og hva jeg ønsker meg. Når jeg sender melding til noen bruker jeg tid på å skrive en melding som er personlig og hyggelig, en melding som er kjemisk fri for ufine forslag og tilbud om bilder av underlivet mitt. Og da tenker jeg at det må være mulig å forvente et minimum av høflighet i retur, nemlig en respons. Er jeg ikke din type så er det selvsagt helt greit, men da kan du vel klare å lage deg et standardsvar som feks: "hei og takk for hyggelig melding. Du er desverre ikke helt min type, men lykke til videre". Kopier gjerne mitt forslag til resons hvis det er for slitsomt å svare selv. For jenter, hvis en mann kommer bort til dere på gata, eller i butikken, eller på en fest, ja da har dere jo nok folkeskikk til å bruke 20 sek på å takke høflig nei, eller si at nei, dere ikke ønsker å ta en kopp kaffe med vedkommende?? Dere snur jo ikke bare rundt uten ett ord og marsjerer avgårde? Jenter, jeg forstår at dere kanskje får mange meldinger og at noen av de som melder er helt uaktuelle for dere. Men bak hver melding, ihvertfall de som inneholder litt mer enn fem ord, så er det faktisk et menneske. Og mennesker møter man best med respekt og medmennesklighet. Så annerkjenn i det minste han som likte deg godt nok til å sette seg ned å forfatte en melding til deg med en form for respons!
Og til slutt til dere gutter som fortsatt tror at kvinner blir smigret og opphisset av å motta seksuellt ladede meldinger fra ukjente menn: det blir de overhodet ikke! Skjerpings!

Hvor er du?

Sånn mens man venter på Prince charming 😏

Hvordan ønsker du at kjæresten din skal vise at han setter pris på deg?
Hva skal han/ hun gjøre, rent konkret?

Fint om dere kan holde det til en par ting, de to viktigste.

Ingen ironi eller lignende, mener det seriøst.

Jeg vil ha hun som:
Ser ut som modell men som ikke er det.
Som er blond og deilig men ikke bimbo.
Hun som er høy og litt slank.
Har store pupper og deilig rumpe.
Har bra klesstil.

Dette fordi da vet jeg at jeg hadde vært fornøyd og stolt.
Forskningen bekrefter det jeg er på jakt etter:
Belønningssystemet er den delen av hjernen som sprer glede og velvære for eksempel når vi spiser godteri eller vinner i lotto. Det ser ut til at det samme systemet sprer glede og velvære når vi ser et pent ansikt. Gjelder så klart det overstående i tillegg til ansiktet.

Det er ca 5 stk i hvert fylke om en ser på et alderspenn på 10 år, uansett høyde og om dem har barn. En god del mangler puppene som må være der.

Først da vekker det min interesse om å finne ut:
Hennes være måte.
Hennes verdier.
Hennes interesser.
Hva hun jobber med.
Om vi har kjemi.
Vil det samme i livet.
Planer og mål.
Følelser osv.

Glemte å si at hun må like meldingen som blir sent og være med på date.
Årene går og søket fortsetter. Innimellom blir det nedjusteringer som resulterer i at en etterhvert fortsetter søket.

Godt å få sagt det.

Fikk skikkelig lyst på en date!
Så om du også er det så ikke nøl med å ta kontakt.

Jeg kan love deg at om du eller jeg ikke finner tonen vil jeg ikke bli fornærmet over en avvisning. Ref «Hvordan avviser du» tråden.

Jeg er ikke gal!! Ref «I jakten på kjærligheten: Se opp for psykopater» tråden.
Jeg er ferdig med tidligere forhold! Ref «Ferdig med tidligere forhold» tråden.

Om du er personlig kriten eller ei spiller ikke så stor rolle, det er hva du står for som er viktig! Ref «Jakten på en kristen kjæreste» tråden.

Sex forventer jeg ikke på første date!(men setter meg ikke på bakbeina) Ref «Menns tanker» tråden.

Jeg er ikke redd for å spandere en kaffe eller noe, men om du absolutt vil betale selv skal jeg ikke bli sinna! Ref «Å bli spandert på» tråden.

En date på en cafe er jo kanskje ikke så spennende,så kan gjerne finne på noe annet? Kanskje plukke bær? Ref «Perfekt date» tråden.

Om du er Norsk, Polsk, Spansk eller Fransk (eller andre land) spiller ingen rolle. Ref «Hudfarge? Utenlandsk kjæreste/kone?» tråden.

Jeg kan ikke love at jeg ikke kommer med merkelige utsagn under daten, men jeg kan love at det ikke vil være ment som frekt. Ref «Impulsivt anger…»tråden.

Jeg kan derimot love at jeg er her inne av de riktige grunnene, altså finne min neste. Ref «Hjerte på rette stasen» tråden.

Selv om jeg trives alene, vet jeg at jeg trives bedre med en annen! Ref «Frivillig singel» tråden.

Hvem vet! Kanskje vi snart befinner oss på danskebåten, dansende til Bulgarske rytmer? Ref «Musikktråd 2.0» tråden.

Etter hvert skal du ikke se bort fra at vi kan se en film sammen 😉 ref «Er det virkelig» tråden.

SÅ! Ikke nøl med å ta kontakt!!! 😊😊😊

Hei. Jeg er helt ny på dette her og har ikke helt skjønt alt.... men jeg lurer på; hva menes med "langvarig forhold"? Jeg har etter 27-års ekteskap, to forhold på hhv. 5 år og 1 år..
Spørsmål nr.2:
"seriøst forhold" ? Går det an at det kan være at man treffes eks. 1-3 ganger i uka eller må det være at man skal gå for "forlovelse og giftemål"???

Inspirert av den andre tråden ang. ferieplaner for oss single:

Hvis det er noen kvinner som kunne tenke seg å dra på ferie sammen med meg, så ta gjerne kontakt i innboksen min

(- må kanskje presisere at jeg er 100% heterofil for å ikke gå på en smell her 😂)

Jeg har ferie fra 15.juli og kan reise i perioden 15.- 31.juli. (skal på konsert med Robbie W. 1.aug. 😉).

Bor i Trondheim.

Jeg reiser ikke til Tyrkia eller Egypt og er i grunnen ferdig med Rhodos og Kos også, men ellers åpen for det meste bare det inkluderer litt strand, litt sightseeing, god mat og "bobler"! 🤗

Jeg er 45 år, du mellom 35-50 kanskje? Er en fordel om du har humoristisk sans, hvis ikke tror jeg det vil bli en laaang uke for oss begge! 😂

Er ferdig med "flatfylla", så vil reise sammen med noen som drikker alkohol, men med måte (er begrensa hva jeg med mine 160 cm klarer å slepe tilbake til hotellet liksom 😅).

Så er du normalt oppegående, pålitelig, trivelig og ønsker ei reisevenninne, er det som sagt bare å ta kontakt!

I dag er det "ta på pupper dagen" skulle gjerne feiret den 😂

Fortell om erfaringer med det!
Kanskje MANNEN jeg leter etter er bak en slik profil?

Selv om jeg kjører veldig inkognito, hender det at jeg reiser meg fra stolen og rusler profiler i nattens mumling og mørke og i dagslys uten belysning.

Like mye som jeg gjenbesøker, finner jeg på å besøke 'mot bedre vitende' de gaseller jeg finner å like. Altså at jeg mot mine egne råd  sist gitt til @Leifi titter først - altså helt feil. Noen titter jo da tilbake, særlig ferskinger selvfølgelig, noen ikke. Men ennå mer - omtrent ingen blokkerer!! Slik at det blir lettere å gjøre seleksjon for skriving. Hvorfor ikke?

Bare noen ufrustrete tanker i en disig og våt Vestlandssommer. Der jeg fremdeles ikke helt har avvist å bidra til den globale oppvarmingen pr. fly. Men for å overtale meg selv skulle jeg jo hatt med ei.

Ungene er nå slettes ikke avvisende lengre. Langt dårligere folk enn jeg trolig kan klare å finne har vært innom deres liv, og de kan godt tåle å 'bare bli på hei'. Dette er bare grubl uten klare spørsmål, men de mottas med takk og både uferdige og ferdige svar.

🔹🔸

Har ett smil noe påvirkning på om det blir hjerte eller ikke? Jeg syns ikke det selv, men det er stusselig få av de jeg gir hjerte/ melding som gir hjerte tilbake. Er det grunnet et utseende bare en mor kan like eller manglende smilebilde?

Er det andre som også sliter med enkelte funksjoner her?
F.eks. så funker ikke "End" lenger når jeg skal til nederst på sida.
("End" gir samme "resultat" som hvis jeg trykker "PageDown", dvs. kommer bare litt ned på sida.)

Mattehoder

Siste svar sø. 30 juli 21:32 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Jaggu

Er det noen mattehoder her?

Hvorfor når man forteller en mann eller er ærlig med dem hvorfor skal de da blokke personer?

Er det virkelig ingen jenter som ser på porno? alle har rødt på matchtreet.

Litt moro å ...

Siste svar sø. 30 juli 02:42 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

... søke på forskjellige parametre, kanskje spesielt logiske motsetninger, besøke profiler, og tillate seg å tvile på om vedkommende har vært særlig samvittighetsfull ved besvarelse av relasjonsprofilpunktene. Hvilke parametre fokuserer dere på, om noen?

Det siste søket er meg som litt seriøs, da.

Gud elsker deg vær ikke redd for ditt ytre men pass alltid godt på ditt indre haha ikke misforstå du er vakker på de ytre og 😄 tenkte eg bare ville si de til deg å at de er en fin ting å ta med seg videre i livet

Krav

Siste svar lø. 29 juli 20:39 (161 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En som var innom min profil, krever to ting av sin fremtiden kjæreste.
1) Hun må være spontan.
2) Hun må kunne ta ting på sparket.

Jeg ble litt usikker på forskjellen. Anyone?

Horer!

Siste svar lø. 29 juli 10:07 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym Organ

Det er en ting jeg har lurt litt på: Om en mann sier at han har besøkt en prostituert, eller for den del jevnlig frekventerer en bordell, vil det medføre at han automatisk blir en uaktuell partner?

(Syns det var på tide å lage et innlegg som omhandler noe positivt.)

Hva liker du ?

Det er ikke enkelt å forfatte et unikum av en profiltekst nei. Derfor så mange uten. Kort nok, lang nok - beskrivende. Så nylig en genistrek relativt til å la stå tom.

Yyy cm. Zz kg. Æøå øyne. Hårfarge.

En start er bedre enn ingen. Klar for påbygg, nyttig uansett, og fisker i mellomtiden.

🔹🔸

Hei
I disse lange singeltider så kunne det vært fint å hatt det.
Hvordan går en frem for å få en fast partner til slikt?
Og bør en sette restriksjoner?

Har vært med dere i ca 2 uker på sukker.no og allerede ser jeg tinder / hotornot osv tendenser.

Jenter som sender hjerte men sier ikke hei og vet ikke hvordan jeg skal formulere dette klinkende klart..

9/10 gir "dirty" vibes, på en negativ måte, føler dem er prostituert eller er med i hallik virksomhet. Andre som har vært borti det??

Må si at de få som faktisk vat allright viste seg og bære allright. Det er litt artig.

Prøve og ikke være rasistisk men majoriteten av disse hjertene stammer fra jenter og damer fra utlandet. Synd ingen av dem var polsk 💩

Nok en gang så samarbeider ikke kjeften å hjernen....kom en mann bort til meg på jobben å sa "deg har jeg sett før,hvor har jeg deg i fra" hvorpå jeg svarte før jeg rakk å reagere " Ser du my pornofilm"..........har aldri sett noen bli så lang i maska før.........det føltes som en evighet før han fikk samlet seg å trakk på smilebåndet.......å jeg skiftet farge til ikke så kledelig rød,å tenkte med meg selv at munnkurv å filter hadde vært ideelt.
Han kommer aldri til å spørre noen om det samme igjen......å jeg kommer aldri til å svare igjen.......Er det mulig liksom???!!!

Jeg kjenner flere menn som henter sine koner i utlandet, enten fra Asia eller Afrika. Det er mange fordommer rundt dette, men de jeg kjenner har det fantastisk.

Selv er jeg ikke opptatt av hudfarge og kan like gjerne falle for ei fra Asia, Afrika eller Skandinavia.

Min far er gift med ei fra Latvia og når jeg ble skilt skulle hun finne ei latvisk kone til meg.

Helt greit det, men jeg har bestemt meg for å ikke hente kjærlighet i utlandet. Hun må gjerne være fra et annet land, men bør bo og jobbe i Norge og snakke norsk.

Hva tenker dere om saken?