Sukkerforum

Jeg kan godt ta en fest med venner og jeg har det stort satt veldig gøy.
Men jeg er alltid den ene som ikke drikker...
Tilsynelatende synes andre det er et større problem enn jeg synes, siden det alltid er noen som prøver å få meg til å drikke
Så... er de redd jeg skal huske noe de ikke husker😂? Eller blir jeg automatisk putta i boksen "kjedelig" og "festbrems"?

Serier

Siste svar sø. 16 april 23:55 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Fear the walking dead
Westerworld
Så fete..

Hva skal man med kjæreste egentlig?

Hva ser dere på atm?

Har vært her inne 3-4 måneder nå og sendt noen meldinger. Får dere damer i aldersgruppen 25-40 veldig mange meldinger her, og har dere da veldig mange å velge mellom?

Jeg har et viktig spørsmål:

Hvorledes kombinerer jeg min dype kristne tro med det å basere livet mitt på horoskopene i Allers, Norsk Ukeblad, Hjemmet, og hva annet jeg skulle finne på min vei?

Jeg har hørt at det ikke går. Sånn egentlig. Dette plager meg. Veldig. Inderlig.

Ellers håper jeg at alle tenker på at morgendagen er en dag for oppstandelse. For reisning. For å åpne egg.

- Gutter: Easy to get.
- Hvorfor er det slik? Selv om det finnes unntak. Kjør debatt.

Noen data nerder som skal på the gathering 2017 😊

Solo er ikke KUN et kjøttstyke, ei allemannseie. Jeg skal ta konsekvensens av min utemmet flørting, noe som trekker svært dårlig markedsføring fra medforumister, og slutte meg til filosoferne og alle andre verdensproblemløsere.
God påske!

Sol og sommer - er nok fler som tok seg tid til å nyte dette i helgen.

Har dere fått med dere at det kommer en ny mathall ved vippa? Ryktene sier at det skal være ølservering ute der og mat fra forskjellige kanter av verden! Får håpe på at solen varer helt til lørdag - da skal de visstnok ha en liten lanseringsfest hele dagen! Noen som skal?

For noen er påsken nesten like viktig som julen, og særlig maten setter de høyt. Hva spiser du i dag? Selv skulle jeg gjerne spist lam, men siden min datter ikke er glad i lam får det vente til jeg er alene. Så i dag blir det skinkestek istedenfor.

Strømstad 2017

Siste svar lø. 15 april 21:06 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Forberedelsene til Strömstad 2017 er i sluttfasen, med fokus på optimalisering av spillelisten. På torsdag ruller vi sakte inn i sentrum, der vi ENDELIG slipper inn igjen:

https://www.nrk.no/ostfold/vil-apne-stromstad-sentrum-for-ranefesten-1.12871707

En av mange favoritter i spillelista:

https://youtu.be/7x3CCKaOlfU

Teksten er så tidløs.

Flere forslag. Keep 'em coming.

Moro! Cathrine Montero Moen (Fra Robinsonekspedisjonen) ønsker å finne dater langs Norge via Sukker :) Sjekk denne: https://www.facebook.com/skattejakten.live/videos/1433914793339821/

Polyamori

Siste svar lø. 15 april 16:31 (282 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dagens ord er: Polyamori.

"Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.

Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». Polyamori er ofte beskrevet som samtykkende, etisk, eller ansvarlig ikke-monogami. Begrepet benyttes av og til i videre forstand når det henvises til seksuelle forhold eller kjærlighetsforhold som ikke er seksuelt eksklusive, men det er uenighet om hvor bredt det gjelder. Imidlertid legges det stor vekt på etikk, ærlighet og åpenhet.

Begrepet kan også brukes som et paraplybegrep som omfatter polygami, polyseksualitet, polyfidelitet (trofasthet til flere) og alle aspekter ved kjærligheten, mer eller mindre løsrevet fra de andre, så lenge det er snakk om flere involverte.

Polyamori betegner også et nettverk eller en subkultur, hvor de involverte ønsker og velger åpne forhold, og hvor man gir hverandre støtte gjennom samtaler og utveksling av erfaringer.

Polyamori setter spørsmålstegn ved parforhold som den eneste samlivsform, og åpner for at de involverte kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig."

https://no.wikipedia.org/wiki/Polyamori

- Mamma har bare veldig mye kjærlighet å gi

"Lynn Myrdal (40) praktiserer det mange vil mene er et utsvevende sexliv, med flere partnere."

- Jeg er veldig stolt av mamma, sier datteren Sunniva (20).

http://www.dagbladet.no/tema/lynn-er-apent-polyamoros-datteren-er-hennes-storste-stotte---mamma-har-bare-veldig-mye-kjaerlighet-a-gi/67434877

Så ... HVEM av dere kvinner er åpen for en sådan løsning?

Jeg har gener å spre, og celler å avse.

Ville bare ønske alle en god påske:)

180 cm

Siste svar lø. 15 april 14:32 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hverdagsundring:
Er det virkelig så mange menn som er nøyaktig 180 cm høye? - Eller skriver de 180 selv om de er et par cm mer eller mindre, bare fordi det er enklere med et rundt tall?

Påskemat

Siste svar fr. 14 april 23:18 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Hva godt skal dere spise i påsken?

I dag blir det pinnekjøtt til middag. Jeg er også glad i frokost eller lunsj med rundstykker, eggerøre og spekeskinke. Så blir det flere appelsinsjokolader til den nyinnkjøpte påsketeen 😋

Først vil jeg beklage at dette har tatt noe tid. Årsaken var at maskina mi måtte gjennom en større Windows-update. Hvorfor bruker jeg Windows, vil mange sikkert spørre, og ikke Linux? Vel, det er faktisk et godt spørsmål. Det har nok med jobb og diverse multimedia å gjøre. Så vet dere det. Hehehe! You bet!

Men jæ prekær mæ bort. Over til denne my, denne Oslo-baserte kvinnen med et kjeftament som skremmer selv fanden på flatmark.

Av og til kan hun være smart, hvis hun vil. Men ta det med ro, det er IKKE ofte.

Hun er gammel, snart 60 år, så du bør også være gammel. For å si det sånn, da.

Visst att du har pulls så er d en for del ! Om du kan og pule er d oxo en for del ! ;)

Ellers er det ikke så mye å si. Ta kontakt med min faste sekretær, Rosa57, for screening og ev. videreformidling. Screeninga er bare for syns skyld. Alt slepper gjennom.

Håper på POSETIV respons men er realistisk ! ;)

Matchtall og bilde kan egentlig si svært lite, men også mye.
Jeg blir overrasket når jeg blir kontaktet av menn som ønsker flere barn😳😳
Tror det er tydelig på min profil at jeg ikke vil ha fler!!
Jeg mener; mine er voksne, jeg nærmer meg 50 og har barnebarn...
Jeg vil da ikke begynne på nytt??
Så er det vanlig å bli kontaktet av personer som ønsker ting i helt andre enden av skalaen enn en selv? Å hva er poenget med profil da😉

- Ikke alt her i livet er rosenrødt. Et datiingforum inneholder slett ikke bare reelle kontaktsøkende. For da hadde de vel ikke vært her i det hele tatt, i utgangspunktet? Har observert mye rare og gammeldagse holdninger fra menn her inne. Er det rart ingen vil ha dere? Samtidig er det en del kvinner som, etter alt å dømme, høyst sannsynlig er singel livet ut. Men bevares: Hold på. Sukker er en DATING forum, ikke et kverulant forum. Det eneste fordelen jeg kan skimte, er at dere avslører dere selv. Ingen vil date en kverulant eller en negativ person med utdaterte holdninger?
- Nå må ikke dette oppfattes for noe annet enn det det var tiltenkt: Et hjertesukk fra meg. Jeg har gjennom flere poster prøvd å få i gang interessante og opplysende debatter. Dessverre ender en del av dem opp med personlige spydigheter, fornærmelser og ufine kommentarer mot mange som prøver å legge inn, i utgangspunktet, helt greie innlegg.
- Veldig mye er positivt her inne. Men det er LITT for mye av det som kalles for "dårlig folkeskikk", eller "trolling". Kjør debatt.

Ville bare hilse til alle som husker disse to, @villblomst og @pentBruktM.
Villblomst har nå flyttet fra Trondheim og blitt samboer her i Fredrikstad. Ekstra morsomt at jeg var den som ba henne skrive til han, jeg bare visste at de ville finne tonen. Gleder meg til å få besøk av dem på mandag.
På plass med en solskinnshistorie. Det nytter hvis man vil, avstand tatt i betraktning 😃

- Og er det slik for mange at det egentlig er bra å ta en kort eller lengre pause fra forhold, for å finne seg selv igjen?

...alle er idioter!

Skal vi gifte oss?

PS! Du må synes det er greit å høre på: "we come a long way since that day"....

Det er så mange som sier at jeg hater kvinner, nei jeg gjør ikke det, da hadde jeg ikke vært her.
Jeg begynner bare å bli oppgitt over dustete krav....ja bare det at kvinner her inne stiller krav før dem i det hele tatt har fått en melding.
I helgen fikk jeg en melding fra en kvinne....du må klippe håret ditt, da svarte jeg enkelt... da er ikke jeg den du søker...hadet.
Forrige uke fikk jeg en melding fra en annen dame.... jeg liker ikke det, å det, å det osv osv.
Da spurte jeg....liker du noe i det hele tatt???
Hvorfor ta kontakt med folk når ingenting i profilen tiltrekker???

Det er ikke til å komme bort i fra at 60% av medlemmer på datingsider ikke søker etter noen.... mange er her kun for å få komplimenter og oppmerksomhet, andre igjen er her for å snakke dirty men kun snakke, og de fleste kvinner er online mellom kl 00.00 og 06.00 dvs at dem ikke søker så veldig fælt for de fleste sover på natta.
Så jeg er ikke sur....skjønner bare ikke poenget med å være her når man ikke søker etter noen og samtidig ikke gidder å svare noen.
Men det er ikke brukerne som er problemet men heller de som eier nettstedet, trist at dem er mer glad i penger enn å lage regler, hadde man fått ut alle som ikke søker noen så hadde mye vært gjort, men klart det er jo bedre at folk ikke gidder mer, det gir jo så mye reklame...not.
5 dager til så er jeg ute herfra for godt, det er faktisk større sjanse for å treffe den utvalgte langt inne i bushen enn å treffe noen her som er seriøse.
Og kravene får komme når man har bestemt seg for å mingle.

Etter å ha fått en drøss av meldinger fra menn som er gifte eller opptatt, er det en ting som har begynt å forundre meg mer og mer. Alle disse mennene har vært veldig høflige mot meg, også etter at jeg har avvist dem på en mindre hyggelig måte. Noen har også vært veldig ydmyke og beklagende. Stikk motsatt av en god del andre menn, som har blitt skremmende aggressive når jeg har prøvd å avvise de på en fin måte. Hva i alle dager er det som gjør dette da? Flere enn meg som opplever det samme? Er det fordi noen av disse mennene er mindre desperate enn enkelte andre, og dermed klarer å beholde fatningen og folkeskikken? Eller er de godt oppdratt av konemor? Eller forventer de å få kjeft?
Synes det er veldig pussig. Noen har jeg pratet litt med etter at jeg har blitt ferdig med kjeftingen. Og blitt påmint at livet ikke er svart-hvitt. Når konen feks har havnet på sykehjem pga alzheimer eller hjerneskade, tar en gjerne ikke ut skilsmisse. Men har en likevel behov for nærhet og varme fra et annet menneske. Og noen menn jeg kjenner på privaten, har ondskapsfulle troll til kjerringer, som gjør livet til et helvete, og er bortimot umulig å skille seg fra. Kan forstå at disse mennene prøver å stjele til seg et øyeblikk av lykke. Jeg vil ikke forsvare utroskap, men tenker at det er greit å prøve å forstå at folk lever forskjellige liv, ofte med kompliserte problemer.

Nå er det sikkert masse utro damer her også, men de sender jo ikke meldinger til meg :)

Påske quiz!

Ingen svar
(mann 54 år fra Hordaland) Privat melding

Klarer du å løse denne?

https://www.youtube.com/watch?v=xoAOEZVHXh8

Hva tar du på deg når du vil være litt ekstra hverdagsexy?

For min del blir det rød leppestift og høye heler.

Ka er poenget med å Vere på sukker vis en ikkje vise bilde?
Kan ikkje seie det vekke noke interesse for min del....

Hvis jeg angrer på noe jeg har skrevet, kan jeg slette det eller redigere teksten i etterkant? I tilfelle - hvordan gjør jeg det?

Meget interessant kommentar om fenomenet menn som ikke får barn, og skillet mellom de som får og de som ikke får.

http://www.dagbladet.no/kultur/hver-fjerde-norske-mann-far-ikke-barn-hva-gjor-det-med-samfunnet/67471763

Personlig befinner jeg meg i midten av disse to typene. Det vil si de jeg kunne tenke meg å ha hatt barn med vil ikke ha meg, og de som vil ha barn med meg vil jeg ikke ha. Alenemødre er helt uaktuelt for meg, jeg er ganske gammeldags og jeg mener at hvis to voksne mennesker ikke kan være voksne nok til å holde sammen for barnets skyld, så er det en såpass alvorlig karakterbrist at jeg ville aldri ha satset på et forhold med en slik person. (gjelder åpenbart ikke voldelige forhold o.l)

Andelen kvinner som ingen vil ha barn med øker også, men ikke så kraftig som menn. Dette kan tyde på at det er noe som ikke stemmer på kjønnsmarkedet. La oss skylde på reklame og paradise hotell :D

Jeg er nysgjerrig på dette: hvordan vurderer voksne menn (45-55) en barnløs kvinne ifht date- og kjæreste-potensiale?
Selvsagt er det da en dimensjon i livet vi barnløse voksne kvinner ikke har erfart "first hand", det kan jeg se. Men gjør det at dere velger oss bort?
I mitt tilfelle er barnløsheten ikke resultat av et aktivt valg; det var bare livets irrganger og tilfeldigheter som gjorde at det ble sånn. Jeg er komfortabel med det, det er ikke en stor sorg som jeg går rundt og bærer på.

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

Inspirert av det kjente ordtaket: Det er verre med 10 unge navere på taket enn å få tak på en gammel, vil jeg skrape litt på overflaten av "naving"

Hvorfor vil folk så enkelt vurdere "navere" som giddalause bidragsytere? Bør man ikke skille mellom dem med "gyldig grunn" og uten. Og hva kan man begrunne som gyldig for å dytte sugerøret i statskassen?
Synes du denne velferdsordningen er bra nok?

Shoot!

Jeg leste nettopp en artikkel om dette med kjærlighet og forskjeller i alder.

"Society holds a negative stigma regarding age differences, which causes people to obsess over it. And, that is why when we start developing feelings for people outside of our age brackets, we think our feelings are wrong."

http://elitedaily.com/dating/age-doesnt-matter-maturity-comes-love/874484/

La oss ha en vennligsinnet og meningsfylt debatt om forskjeller i alder, ulikheter i modenhet og livsstadier. Les artikkelen før dere kommenterer.

Kvinner mellom 45 og 55, hva tenker dere? Gjerne noen fordommer så får vi litt temperatur her også.

Nevn en ting som får deg i godt humør :)

Jeg er glad jeg slipper plukke blomster i Damaskus! Sånn utenom det, er det kult med vår...

Røyking

Siste svar ti. 11 april 19:47 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvilke rettigheter har jeg ang. røyking i bakgården? Røyken siver opp til mitt soverom, og jeg hater det. 😈 Finnes det noen regler på sånt?

Nattevakt!

Siste svar ti. 11 april 01:21 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym GeekyGirl

Skuffelsen var stor når jeg innså at jeg hadde bommet fullstendig på hvilken dag jeg skulle ha nattevakt denne uken... en lite hyggelig telefon å få for frøken 'full kontroll'. 😂
Traff midt i stoltheten gitt.

Så da sitter jeg her på jobb med hasteinnkjøpte polarbrød istedenfor nachos og hverken nintendo eller godt selskap... og synes fryktelig synd på meg selv.

Trøst og oppmuntring mottas med stor takk.. det samme gjør skravling. Dette blir en lang natt.

Jeg er nysgjerrig. Hvor mange er vi her?

Jeg bare undres...

- dess større er faren for at man ender opp som evig singel? Fordi en gror fast i en tilværelse der andre mennesker i stadig større grad ikke lenger tilfredsstiller sine egne krav?

Hvis du hadde all din tid fri og kunne gjøre hva du ville, og ikke behøve bekymre deg for økonomien. Du hadde ubegrensede midler. Hva ville du gjøre?

Gleder du deg?
Gruer du deg?

Hva skal du bruke tilgodehavende på?

.. for de stakkars sjelene som har koset seg for mye i hele fjor (og betalt fot lite skatt?) og får svi for det i år....

Hvordan påvirkes en eventuell smell?

Spennende lesing. I alle fall for oss som liker matematikk. Hvor mange bør man date før man treffer den rette?

http://ideas.ted.com/when-should-you-settle-down/?utm_campaign=social&utm_medium=referral&utm_source=facebook.com&utm_content=ideas-blog&utm_term=math

Jeg så på reprisen av Skavland i morges, der fortalte Lillbabs om turne med Sammy Davis junior. Hun beundret ham voldsomt, siste kvelden banket hun på garderobedøren for å fortelle sin beundring over hans evner. Det hun oppdaget var at han gråt, det viste seg at de færreste sa noe slikt til ham.

i kveld tok jeg en "Lillbabs" skrev på FB til en jeg samarbeider med som jeg synes er utrolig flott som person både i holdninger og på toppen et vakkert ytre. Det er en person i lederstilling med stor faglig integritet, hun ble så glad over den meldingen.
Moralen og oppfordringen er vel å sørge for å gi tilbakemeldinger på bra mennesker vi har rundt oss uansett hvilke posisjon de er i.

- For bak en profil uten bilde kan det skjule seg et fantastisk menneske! Ja, jeg vet at de aller fleste MÅ se personen de vil ha kontakt med. Men en del kan ha gode grunner til å "skjule" ansiktet. Det kan være bygdedyret, sjalu eller voldelige x-samboere, uheldige erfaringer eller andre grunner. Poenget mitt er at noen av disse kan være vidunderlige sjeler som KAN stjele ditt hjerte! Glem ikke det :)

Dere på forumet har beundringsverdig mange first world problems, også kalt white whines.

Nå kan dere samle alt det som ikke gjør dere lykkelige her.

- Ååå, han er for besteeemt ...
- Neeeiiii, han tar ikke initiatiiiv ...
- Pust og peees, han sender ikke melding etter date føøørst ...
- Huuuff, bilder av menn i sykkelshoooooooooorts ...
- Støøønn, jeg kjeder meeeeg ...
- Hyyyl, han skriver ikke bare med MEEEG ...

Det er vår, det er påske, hvordan skal du bruke uka som
kommer ?
Jeg setter meg på flybussen i morgen tidlig, møter trivelig tur venninne ved innsjekk.
Regner med at det blir kroppsvisitering, av en eller annen grunn piper det hver gang jeg passerer sikkerhetskontrollen.
I sekken er kamera, lapp topp og minnekort.
Strikketøy, god bok pass og penger.
Turens dyreste øl skal drikkes i en av de mange serveringsstedene før Kjos sitt mannskap tar oss til Hamburg der vi skal være oppdagelsesreisene før vi setter sjøbein på veg mot gamlelandet.

- Det er nå engang slik at enkelte tar dette valget: Å avgjøre at en ikke vil ha barn, eller flere barn. Midt opp i all prevansjons-problematikk finnes en sikker løsning. Å gjøre seg ufruktbar. Men da kan man også falle mellom to stoler, hvis en fremtidig partner ønsker seg flere barn. Her er ærlighet viktig. Å fortelle at man ikke kan lage barn lenger. Er det noen som har erfaringer, historier å fortelle på dette området?

Jeg regner med at noen av dere kjenner følelsen. Vekkes 2 ganger ila natten. Opp k 0530-0600. #Zombiehue'

«Sveriges Statsminister Stefan Løfven burde i etterkant be det svenske folket om unnskyldning for over tid å ha ført Europas mest uansvarlige, naive og kulturelt utslettende innvandringspolitikk», skrev Tybring-Gjedde kort tid etter at hendelsen i Sverige i går.

Kjenner blodet bruser godt når jeg leser dette til morgenkaffen

Jeg blir direkte uvel av dette utspillet fra stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde. Det blir som om at daværende statsminister Jens Stoltenberg etter 22. Juli 2011 skulle gått ut og beklaget for det norske folk at vi hadde for mange FrP'ere i Norge, fordi massemorderen som utførte terrorhandlingene i Norge hadde en fortid i FrP.

Helt søkt