Sukkerforum

...er 5,5 gjennomsnitt!

Litt inspirert av en annen tråd hvor en kvinne som plasserer seg på en 6-er (= ca. gjennomsnitt) påstår at sukkermenn på 50+ er 4-ere. Vi er enige i at mange over- og undervurderer seg selv. Og det er vanskelig å finne n universell skala som plasserer folk riktig, så derfor er plasseringen på en skala fra 1 - 10 høyst subjektiv.
Gå inn på datingprofil - ytre faktorer
Utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet)

Noen som tør å fortelle hvor dere har plassert dere selv?

Svar gjerne med pseudonym.

Klarer ikke helt å bestemme om jeg liker den nye layouten. Innboksen er kanskje litt mer ryddig og oversiktlig, men nå ser jeg ikke om meldingene er lest eller ikke.

Hvordan skal vi kunne følge opp samtalene når vi ikke engang kan se om meldingene er lest eller ikke?

Jeg ser at det dukker opp blå hake ved siden av meldingen min, men hva betyr det? At meldingen er sendt bare?

Skjønner ikke hvorfor fungerende ting må endres. Hva var galt med den gamle?

Flere som ikke er fornøyd med nye layouten?

..når man e sammen med en dame i datingfasen.
E kvinner så vanskelige/kravstore, eller menn så redde for å feile, at man må spørre om man gjør det rett hele tiden?
Hvordan skal salaten kuttes? Hvordan stekes kjøttdeigen, hvordan skal puten ligge i sofaen, hvilken side skal man ligge i sengen, er man for grov i kjeften?
Og sånn gikk no dag'an...

Kanskje dette gjelder begge kjønn?

Fant en artikkel om hva vi kvinner ser etter når vi treffer en mann for første gang, det var to scenarier som var omtalt.

Første settingen: Når vi møter en mann tilfeldig i en hverdagssituasjon (dette var hva de sa de så etter).

1 Øynene
2 Smilet
3 Høyden
4 Hendene
5 Klesstilen
Andre setting: på ei badestrand hvor mannen har badetøy på
(her hadde de fått koblet på en eller annen installasjon som målte øyebevegelsene, og viser hva de virkelig så etter.)
1 Magen
2 Ansiktet
3 Skuldre og biceps

Og til dere menn, damene i undersøkelsen var ikke spesielt opptatt av å se etter hva som befinner seg inni den badebuksen/shortsen.
I tillegg var det kommentert at hvis dere var selvsikker/trygg når dere møtte nye mennesker så skåret dere høyt på rankingen.

Så dette er en uhøytidelig undersøkelse blant sukker sitt ekspertpanel.
Stemmer det som var observert?

For tidlig?

Siste svar on. 12 okt. 23:07 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

På date nr. 2, om man går på kino, er det for tidlig i dateprosessen å legge armen over skulderen hennes, eller er det på sin plass?

I mitt hode er det for tidlig, for det er noe man gjør når gjensidig interesse alt er helt sikker. Men, jeg er nok den fyren som ikke gjør nok "moves", og dermed blir sett på mer som venn enn kjærestemateriale. Er dette et slik tilfelle hvor man bare bør "go for it"?

Jeg må si jeg er dypt skuffet over enkelte, vel, store deler av "befolkningen" her inne når det kommer til det motsatte kjønn. Jeg har hørt mye negativt om oss mannfolk, og hvordan vi kan være idioter, men nå må dere kvinnfolk ta en realitetsjekk med dere selv. Jeg har vært en "beboer" her nå i snart 2 år, og bare møtt de som er ute etter en kjappis, kort fortalt, uansett hva man skriver, mener og jatter med, så er det bunn og grunn det mange er ute etter. Jeg er lei, jeg er lei av useriøse kvinnfolk som ikke tror at det finnes noen bedre enn de selv. Ja, det er mange fisk i havet, men det gjelder også for dere.

Problemet med nett-dating, er at det skaper et klasseskille, hvor man lett kan ignorere, slette, blokkere og rett og slett gi blanke i andres følelser eller måtehold. Ja, trynefaktor er en stor greie, selvfølgelig skal man være grei å se på og ikke skjemmes av en person, men tro meg, utseendet har ikke alt å si. Sjarmen og det å prate sammen har også mye å si. Jeg bryr meg ikke om du er verdens peneste person såfremt du ikke kan prate eller opprettholde en vettug diskusjon. Akkurat det problemet har jeg møtt mye av, de som tror de er de beste og har sikkert 1 000 meldinger i innboksen.

Dette er ikke en utblåsning i noen form, men vær så snill kvinnfolk, ta en runde med dere selv og spør dere selv "Hva gjør jeg her" - "hva er mitt formål?" - "Hva ønsker jeg?".
Er litt for mange av dere som ikke tenker godt nok, og innser først i etterkant at man ikke er klar for et forhold.

Sjokkerende nyhet: Uansett hva du selv mener, så er det ikke realistisk å mene at du er klar for et forhold, etter å ha gått ut av et XX antall år forhold, etter en kort stund.

Bruk huet, tenk, trykk, tal.

Eventyrlyst

Siste svar on. 12 okt. 18:15 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva betyr det når noen skriver at de er eventyrlystne?

Betyr det at de ikke er ute etter noe fast forhold, eller betyr der at de liker å reise og oppdage spennende ting (sammen med sin kjære, eventuelt)?

Ønsker egentlig kun uforpliktende treff..,

Jeg ser med jevne mellomrom menn som har barn som skriver i profilen sin at de ikke har det. Undres veldig på hvorfor de later som de ikke har det. Hvorfor vil de ikke vedkjenne sine egne barn!?! Jeg unngår disse fordi det virker så rart.

For noen dager siden fikk jeg melding fra en fyr på en annen datingapp som jeg fant ut at hadde både samboer og barn. Har også sett ham på sukker looks. Min reaksjon var bare å kutte kontakten. Jeg føler ikke for å si i fra til samboeren jeg ikke kjenner. Jeg vet jo ikke om han er utro eller om de swinger.

Noen av disse personene som er på forum som kan forklare hvorfor dere gjør dette?

Hva er dere andres reaksjon når dere oppdager sånt?

Er i gang, og vi leder 0-1 etter selvmål. Skal vi klare å snuble oss til seier mot amatørlaget til lilleputtnasjonen San Marino?

Huff, dette er tragisk...

Turn on eller turn off?

Et spm. til Sukker om online-listen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TipsTore

I Online-liste, hvis man sorterer etter "Aktuelle", så sorteres profilene tilsynelatende tilfeldig, ikke i synkende rekkefølge etter match-tall - noe som betyr at det dukker opp profiler uten match innimellom profiler med høyere matchtall.

Og hvis jeg har satt for eksempel Oslo, Akershus og Østfold som områder under "jeg søker", så dukker det likevel opp profiler fra Møre og Romsdal. Hva gjør at disse profilene er aktuelle?

Nå har jeg en av mine diskusjoner med X. Barna hadde spart seg opp til å kjøpe classywalk, en motorisert ståhjuling. Jeg googler litt, og ser da at det er 16 års aldersgrense, selv om produsenten har modifisert disse til en fartgrense som skal unnvike reglene.
Min eks har ikke skrupler mot å kjøpe en slik til barna, jeg synes i utgangspunktet det er noe tull at de skal ha en sånn duppedings, som jeg anser som et motehysteri. Ikke tror jeg de er helt ufarlige heller, uansett fartsgrense. Når det etter regelverket i tillegg er ulovlig, synes jeg det blir helt feil å overlate styringen på en slik en til barna.

I samtale med min eks, forstår jeg at jeg ble oppfattet som veldig vrang og firkantet. Det var mange som hadde slike nå forstod jeg.

Si meg er jeg veldig vrang og firkantet ?

Jeg kan forstå at jeg framstår slik for henne, fordi jeg er som oftest mye "strengere" og har en ganske annerledes filosofi en henne når det gjelder barneoppdragelse.

Noen som er i lignende dilemma ? Dette var jo bare et konkret eksempel, det finnes mange andre :)

Date 1: Kjekk mann, vi møttes enda en gang før vi møttes hjemme hos meg med vin. Da han skjønte at jeg ikke kom til å ha sex med han ble han sur og ville bestille taxi hjem.
Date 2: Vi fant tonen, avtalte date nr 2. Dagen etter første date ringte han fra en fest, beruset, og etterhvert la han ut om hvor mye han gledet seg til vi skulle ha sex og at han trodde jeg var en villkatt i sengen.
Date 3: Hadde to fine dater uten pushing på sex/ prat om at jeg muligens var en villkatt i sengen. Tredje date hjemme hos han. Var forberedt på at det var forventninger om sex, og var litt keen på det selv. Etter noen innledende runder på sofaen måtte jeg innse at jeg ikke kjente noen som helst sex- kjemi med denne mannen. Jeg ryddet klærne mine på plass, og selv om han ikke ville gi seg på første tilbaketrekning endte jeg opp med å takke for meg og gå hjem. For meg var dette "the end of" dette prosjektet, men dagen etter tikket det inn en melding fra han med spørsmål om når vi skulle møtes igjen, og hva han ville gjøre med meg da.
Date 4: Kaffedate, hyggelig mann. Jeg kjente ikke helt kjemien, men vi avtalte et treff nr 2. Da jeg kom hjem tikket det inne en "takk for i kveld"- melding med et bilde av penis vedlagt.

Jeg får ofte på pukkelen av mine døtre for å bruke ord ingen andre bruker. Så jeg lurer nå på om det er jeg som tilhører en utdøende rase, eller om de bare er typiske tenåringer.

Er ord som 'florlett, mangeslungent, vankelmodig', ord som er lett forståelig og noe dere selv kunne brukt, eller er det bare jeg som snakker som om jeg ble født før krigen?

Skjer'a? Jobbesøndag? Ryddesøndag? Tursøndag? Tv-søndag? Bakfullsøndag? Skulle hatt en Kjærstesøndag... 😍 hva m dere? Ble det no'n hyggelige møter i helgen?

Ny her, og må si jeg stusser over at så mange ikke har bilder på profilen. Oppfatter de som useriøse og svarer ikke jeg da 😁

Epleslang

Siste svar sø. 9 okt. 21:16 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Kjørte til gården min i dag, hadde skaffet meg ny epleplukker fra nettet og gledet meg til å plukke både epler og plummer. Tenkte jeg kunne få med meg de som hang litt høyt også for en gang skyld.

Strålende vær, gledet meg....14 dager siden siste gang.

Da jeg kom opp var alle epletrærne og plummetreet støvsugd......skuffa.

Seig og lat...

Siste svar sø. 9 okt. 19:27 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg blir så tung i ræva av å surre rundt hele helga alene. Har planer om å ordne opp i ditt og datt, men ofte ender det opp i ikke noe :P

Tror jeg hadde vært raskere i vendinga hvis jeg hadde noen å pusle med :)

Middagen er klar kl.20.
Hvem kommer? 😉

Har dere en eller flere personer dere tenker på fra tid til annen som dere hadde god kjemi med, flørtet med eller noe før det skjedde noe som gjorde at det ikke ble noe videre? Jeg har to som stadig dukker opp i tankene mine når jeg ikke har noen i kikkerten ellers. Begge gangene var det flytting og litt for forskjellig livsstil som kom i veien. Skjer av og til at jeg søker en av dem opp på Facebook bare for å se at de har det fint, hva enn de driver med. Noen andre som har det sånn?

Nylig leste jeg en lengere tråd hvor enkelte av gutta hevdet at mange jenter går på date bare for matens og adspredelsens skyld, ettersom det jo som regel er mennene som betaler, og at jentene ikke egentlig var interessert i å finne noen. Jeg ble nesten litt lei meg på guttas vegne for at de ikke har mer selvtillit. Jeg kan selvsagt ikke utelukke at sånt skjer, men jeg kan ikke forestille meg at det er noe vanlig fenomen.

Når jeg vet hvor mye energi som normalt legges i en date så klarer jeg ikke å tro at mange gjør det bare for sportens skyld. Du skal først ha tatt deg tid til en lang og forhåpentligvis meningsfylt dialog, så må du finne tid til en date i en hektisk hverdag, forberede mat til barna mens du skal være borte, som regel dusje og sminke deg, planlegge hva du skal ha på deg, kanskje lakkere negler og krølle håret, dra ut i verden med tog og buss for å møte dem - sitte i mange timer og prate - og kanskje måtte ta taxi hjem fordi det er blitt sent.

Og jeg simpelthen nekter å tro at noen gidder å gjøre det med noen de er uinteressert i, bare for å få et måltid gratis mat. Særlig fordi man jo i disse likestilingstider ikke vet om man ender opp med å betale selv uansett.

Jeg har to ganger sagt ja til en date som jeg ikke egentlig hadde trua på. Den første hadde kontaktet meg noen ganger, og jeg hadde takket nei, nettopp fordi jeg ikke hadde trua, men han utfordret meg på at jeg var for snever i min tankegang, og til slutt så sa jeg ja. Vi hadde en utrolig hyggelig date og han kunne fint blitt en god venn, men sommerfuglene var totalt fraværende. Jeg hadde spist før vi møttes, så det lille vi drakk har jeg ikke spesielt dårlig samvittighet for uansett.

Den andre gangen var det også en som jeg hadde takket nei til noen ganger, men hvor jeg sa ja i et svakt øyeblikk.
Jeg tenkte at jeg kunne jo bare treffe ham, han virket jo søt og hyggelig. Men så fikk jeg kalde føtter og skrev til ham at vi var for ulike til at jeg hadde noen tro på at dette ville fungere. Det er den eneste gangen jeg har trukket meg fra en avtalt date, men jeg hadde ikke samvittighet til å gjennomføre det, uten å gå til det med forventninger og spenning og et oppriktig ønske om å møte den rette.

Så hvilke erfaringer har dere? Har dere gutta noen gang følt at hun sa ja bare for å få seg en tur ut, har dere jentene noen gang sagt ja uten å egentlig være interessert?

Hei. Fått litt dilla på det å røyke mat. Tidligere har jeg kaldrøkt fisken min hos andre, men nå har jeg bygget en kaldrøykeovn og er i gang med en varmrøykovn.
Så sitter jeg her og funderer på hva jeg kan røyke, det vil si. Jeg vet jo at det meste kan røykes, men vet ikke så mye om hvor lenge. Fisk har jeg full kontroll på, så der trenger jeg ikke tips. Har også prøvd meg på ost nå, men svaret får jeg ikke før om noen uker når den er ferdig modnet. Har du gode tips blir jeg veldig glad.

Snart er det julebordsesong igjen og tid for å ta frem de små festkjolene. Jeg synes det er fasinerende at de er mindre enn sommerkjolene og ikke minst mer upraktisk. Selv har jeg blant annet en rød lårkort kjole med åpen rygg som sammen med tynne strømpebukser og høye heler uten tvil utgjør en helserisiko. Foran speilet virker det som en god ide å følge uniformen, men når jeg har kommet meg avgårde holder jeg på å fryse meg ihjel. Hadde det ikke vært for Jeger hadde jeg aldri overlevd julebordene i november og desember. Så hva synes dere om julebordklærne? Hvorfor skal kjolene være så små og klærne så upraktiske? Vi ser strengt tatt veldig komiske ut der vi vinser rundt småbrisne i korte kjoler.

I en ideell verden uten sykdommer og sjalusi ville jeg hatt en elskerinne på 20, en på 30, en på 40 og en på 50.

Det hadde vært noe, det! Både ungdommelig råskap og kåtskap og mer modne og erfarne kvinner.

Hei og takk for sist! ASM3 ble meget folksom, for å si det slik :-)
Det har kommet en del tilbakemeldinger og de fleste var happy. Som noen var inne på i en annen tråd her er der mange hensyn å ta når vi disponerer store lokaler midt i Oslo og behovene er mange. Om vi skal holde en lav inngangspris er det vanskelig å leie noe stort dersom vi skal være helt alene. De fleste steder har sine stamgjester som vil bli sure om de ikke får slippe inn ca 2330. Derfor starter vi kl 19. Så enten masse folk og rimelig pris, eller dyrere og færre. Det vi kanskje kunne forsøke er å ha eksklusiv tilgang til deler av lokalet etter kl 23.30, men det er usikkert om det vil fungere fordi de fleste heller synes det er greit at det kommer nye såpass sent. Det koster en del å bemanne opp så mange barer som var i sving på lørdag så vi må vite hvordan flyten blir i god tid på forhånd.

Vi jobber nå med en kveld med mer innhold og forsøker å få kabalen til å gå opp. Kommer tilbake straks vi har noe konkret der :-)

Da jeg for en tid tilbake ikke fornyet mitt abonnement pga en seriøs date fikk jeg omtrent følgende mld fra Sukker.

"Så synd å se deg dra. Håper å se deg igjen ved en senere anledning."

Hva i heite, hule, teite, gule?? Ønsker dem ikke at jeg skal finne kjærligheten? Er alt dem unner meg et liv i ensomhet på stadig søken etter noe der ute som, hvis Sukker fikk velge, aldri finner min vei?

Ironisk nok vil jo dette si at sukker indirekte/direkte(stryk det som ikke passer) ønsker å feile som datingside.

Noen tanker rundt dette? :)

Hvorfor er eldre kvinner så skeptiske til at vi yngre menn tar kontakt?

Nærhet

Siste svar fr. 7 okt. 14:39 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Sjø

Hvorfor må menn alltid ta kontakt først, kvinner er jo like glad i nærhet som menn

Hvorfor er traktoreggene rosa i år?

- og hva lurer du på?
Svar og send stafettpinnen videre da vel :)

Jeg tror knapt jeg vet om noe uttrykk hvor det utvises så mye kreativitet som i uttrykket 'å skjære alle over en kam'. Det dras og trekkes over, under og på siden av alle kammer.

Jeg blir faktisk oppriktig imponert.

Språket utvikler seg jo, så om 50 år er det ikke godt å si hvilken versjon som blir den enerådende.

Hvilken versjon er mest vanlig, og hvor mange forskjellige versjoner finnes der ute? Kommer vi opp i ti ulike ?😊

Hvorfor skal man ikke snakke om nærhet når man dater alle vil jo det.

Klesstil

Siste svar to. 6 okt. 17:24 (82 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva slags klesstil har du, og bør kjæresten din ha en stil som minner om din?

Er klesstilen til din fremtidige kjæreste viktig?

Hva vil denne uken bringe?

Det er høst. Hvilke muligheter skaper det på dating-fronten?

Jeg lurer litt på hva som skal til for å få svar fra dere jenter.
Har sendt meldinger til forskjellige jenter, men ingen har svart.
Så jeg begynner å lure på om det kan være min utsjånad som gjer det??
Da jeg ikke er av norsk opprinnelse, men av asiatisk.
Mener jeg har bra bilder og har en utfyllende tekst.
Synes det er litt kjipt å ikke få et eneste svar, i det minste et hei tilbake og en høflig avvisning..

Er det noen her som har tro på kjærligheten?

chippendales

Siste svar on. 5 okt. 00:01 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Fra nord

Netttopp hjem etter å ha vært å sett showet med 10 flott muskuløse mannfolk, ikke et sete var tørt i salen.
Og rundt meg hoiet og skrek en flokk med kvinnfolk..
Hva synes dere, er det helt stuerent med slike show eller?

I flere profiler skriver menn( denne gangen menn, fordi det er de jeg ser etter), at de søker en drømnepartner som tar vare på seg selv....hva menes med det?

Jada, tar opp Looks igjen. Men lurte på en sak i forbindelse med Looks:
På mobil-appen kan man jo som kjent velge en av tre muligheter:
1. Sveip til venstre (ikke interessert)
2. Sveip til høyre (interessert)
3. Sveip rett opp (mottaker får beskjed umiddelbart om at jeg er interessert - selv om hun/han ikke har sveipet meg til høyre)

Tror jeg har skjønt bruken av alternativ nr 3 riktig da. Eller tar jeg feil?

Men så kommer spørsmålet: I listen over de som det står "gjensidig interesse" - er det mulig å se forskjell på de som har sveipet meg rett opp (som jeg da ikke har sveipet på) og de som begge har sveipet til høyre på?
Eller står de på listen uten noen forskjell?
Må innrømme at det er innimellom noen jeg ikke kan huske at jeg har sveipet til høyre men som er på denne listen. Og da kan det enten være at jeg rett og slett ikke husker dem? Enten fordi det skjedde for lenge siden, eller at de har endret bilde siden jeg sveipet dem til høyre? Eller at de da har sveipet meg rett opp - og derfor har jeg god grunn til ikke å huske dem. Men jeg kan ikke se noen forskjell hverken på appen eller på PC i hvordan de er presentert på listen.

Jeg er, som de fleste andre her inne, på søk etter noen å dele livet med. Og etter å ha surfet litt her inne og tittet på profiler så ramlet jeg inn på en profil av ei dame som en gang var min kjæreste. Vi var unge da, 16 og 17 år og hun var min første kjærlighet. Det rare er at når jeg så bildet av henne, det vakre smilet og de pene øynene så strømmet minnene på. Jeg husket alt fra den kvelden vi fant tonen..låten hun satte på rett før vårt første kyss..hva hun sa..hvordan hun satt..alt.. Og jeg kjente kriblingen i magen, samme følelsen jeg hadde den gangen.. Og nu tenker jeg mye på henne. Vi har begge lange forhold bak oss men er single nå og jeg må innrømme at jeg føler noe for henne fortsatt, selv etter så mange år. Er det noen som har lignende erfaringer? Hadde vært koselig å høre om det :)

Etter å ha vært innom her i et halvt års tid begynner jeg alvorlig å lure på hva slags plan dere damer har her inne. Jeg blir møtt av de samme ansiktene/profilene i dag som da jeg logget inn for første gang for et halvt år tilbake. Jeg er snart i midten av 30 årene, jeg har godt over gjennomsnittet god økonomi, begge beina godt plantet på jorden, stor enebolig ved sjøen, to relativt dyre biler, båt, hytte på fjellet, er snill, rolig, omtenksom og med et utseende i øvre del av skalaen.
Jeg har iløpet av dette halve året kontaktet rundt 10 av dere damer her inne. Til de to tre første jeg kontaktet skrev jeg en lang utfyllende melding. Disse svarte at de ikke var interessert. Jeg innså fort at det var totalt bortkastet tid å sende en lang og utfyllende første melding, så til de andre har jeg skrevet en hyggelig melding og samtidig skrevet kort hvem jeg er. Ikke en eneste av de har giddet å sende svar tilbake. Et par av de har ikke engang lest den ene meldingen jeg har sendt de. Mulig jeg tenker helt feil, men jeg mener normal høflighet både blant damer og menn her inne i det minste burde være å svare kort tilbake at man ikke er interessert. Skulle man da treffe på personer som likevel fortsetter å mase på deg så kan du vel bare blokkere denne personen?Det jeg da lurer på er hva dere egentlig gjør her inne damer? De fleste av dere var her inne før meg. Dere er her inne fortsatt. De samme personene er pålogget hver kveld. Likevel er ingen av dere interessert i å skrive en eneste melding? Ingen av dere har et eneste spørsmål til meg? Jeg er neppe den eneste dere ikke gidder å svare. Isåfall hadde dere funnet dere en kjæreste for lenge siden. Jeg mener ikke at dere skal hoppe på den første og beste. Så desperat er ingen av oss, men når man overhodet ikke gidder å bruke to kalorier til å bli litt bedre kjent med noen her inne før man avviser så går man glipp av mange gode kandidater. Spørsmålet er derfor om dere alle venter på at Brad Pitt skal dukke opp med profil her inne?? Det kommer neppe til å skje, men om dere likevel venter på han så kan dere i det minste bli litt bedre kjent med noen av de andre her inne i mellomtiden.. Ingen av oss er perfekte. ikke jeg, ikke du og heller ingen av de andre. Jeg har forresten to nydelige barn. Kan det være det som hindrer dere i å gidde svare? Det hadde forresten vært spennende med en tilbakemelding fra dere damer om vi menn er like dårlig på dette?
Lykke til alle sammen :-)

Nattmeldinger

Siste svar ti. 4 okt. 12:00 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Når menn sender meldinger kun på natten, er det fordi de da har drukket seg til selvtillit, eller er det andre årsaker?

Her er det snakk om en mann som stadig vil skravle om natten, men ikke om dagen.

Ymse!

Siste svar ti. 4 okt. 00:19 (297 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dette er tråden for litt sånn ymse greier.

Kvinnehat, rasisme, misunnelse er ord som går igjen i samfunnsdebatten. Meningsbærerne blir bare fler og fler, samtidig så vokser egoismen selvgodheten inne i dem.

Ikke kritiser rikinger! Du er misunnlig.

Ikke kritiser kvinner! Du er kvinnehater.

Ikke kritiser meg! Jeg jobber, jeg tjener så så mye og derfor så påberoper jeg meg til å ha meninger om absolutt alt, inkludert deg. Hvis du kritiserer meg så går jeg inn i en offerrolle hvor jeg trekker inn Janteloven og sier at det her hadde ikke skjedd i Amerika.

Og Norge skal liksom være Jantelovens hjemland?

En debattant stempler meg for kvinnehater fordi jeg kritiserer en kvinne jeg møtte på en date på forumet. Samtidig så leser jeg om vedkommende i en annen tråd hvor han ljuver løs på somaliere og muslimer og kaller dem voldtektsmenn og terrorister. Det er greit.

Det virker som det er greit å ha slike meninger så lenge man er en kul og respektert person. Hvis man viser en minste tegn til svakhet, lite selvtillit som nordmenn er så voldsomt av, så får man så hatten passer. Ikke fordi man nødvendigvis er uenig i det vedkommende, men fordi vedkommende ikke er en kul person. Det er lettere å angripe en ikke kul person.

Tror vi Gunhild Stordalen hadde fått like mange støtteerklæringer hvis hun hadde vært en norskpakistaner? Neppe

Kan noen komme med kontstruktiv tilbakemelding på profilen min?

Bare et nysgjerrig spørsmål til dere menn i 30-40 årene som ser etter ei jente, hva faller dere for? Hva slags type utseende synes dere er attraktivt? Og vær ærlige gutter

Det er søndag ettermiddag, dørklokka ringer.
På utsiden i skumringen står en liten lyshåret jente med loddblokk i hånden, hun solgte for speideren, selvsagt kjøpte jeg lodd.
Det fikk meg til å tenke på hvor sjelden det kommer noen uanmeldt.
Tenker ikke på loddselgere men venner og familie.
Tidligere kunne folk stikke innom uten å avtale, slik er det ikke lenger.
Det kan være at noen inviterer til noe i siste liten men så godt som aldri stikker noen bare innom.
Jeg gjør det heller ikke.
Hva med deg, er det samme mønster eller er dette avhengig av stedet du bor og alder?
Synes du det er greit å bare droppe innom?

Man blir fort nedstøvet her inne, hatt abonnement i et par måneder, så blir det veldig rolig. Gidder ikke bytte profilbilde hele tiden heller..

Hvor lenge skal enn finne seg i å være alene a,,, har ikke hatt samboer siden 2009 jeg :D

Jeg fikk nylig høre fra en venninne at hun ikke hadde hatt samleie en eneste gang med en mann hun var sammen med i 3 år.
Hun hadde ikke fått noen respons på sine tilnærminger.
Jeg blir veldig undrende til hva som skal til for å kalle det et forhold, eller det å være kjærester.
At sexen kan utebli av ulike grunner, manglende lyst, sviktende potens osv etter tid er en ting, men å innlede noe totalt uten den faktoren til stede er for meg underlig.
Hennes tanker var at mannen er homofil, han har et ekteskap bak seg og flere barn .
Hva tenker du?

Kaffe? Pils?

Siste svar lø. 1 okt. 18:33 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sailorjay

Hei, er helt fersk når det kommer til både Sukker og Oslo, men ønsker svært gjerne å treffe nye hygglige mennesker.

Noen som ønsker å ta en kaffe eller en pils i kveld?