Sukkerforum

Golddigger

Siste svar fr. 24 mai 07:41 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym virum

I dag hadde jeg en absurd opplevelse.
Ei jeg har datet en stund nå sa til meg for en uke siden at vi ikke kunne være sammen. Hvorpå hun ga mange grunner til hvorfor.

Greit nok, jeg har også følt på at ting ikke var helt riktig. Vi har til tross for dette, møttes et par ganger som venner. (Jeg har drevet å hjulpet henne med et prosjekt som jeg lovet å gjøre ferdig.)
Jeg har lenge følt at hun egentlig var veldig interessert i om jeg hadde mye penger da praten ofte gikk over i penger, til tross for at hun flere ganger bedyret at penger ikke var viktig for henne. Jeg har hver gang temaet har kommet opp gitt inntrykk av at jeg ikke har særlig med ekstra penger. (Tanken var at jeg ville ha noen som ville ha meg og ikke pengene)

Men siden det nå var slutt og jeg hadde denne mistanken gjorde jeg er lite stunt i dag. (Ja jeg vet at det var unødvendig og frekt) Vi snakket om hvorfor det ikke fungerte mellom oss (hun tok det opp) jeg sa at jeg var glad at det skjedde nå og ikke om 5 uker (når hun har bursdag) fordi jeg hadde tenkt å overraske henne med en tur til USA (jeg hadde jo ikke tenkt å gjøre det, men det var hva jeg sa) Hun sier da at jeg bare lyver fordi hun visste at jeg ikke hadde penger nok til det.

Jeg viste henne da kontoen min. Og reaksjonen satt meg skikkelig ut. Umiddelbart satte hun seg inntil meg, når hun den siste uken har holdt god avstand. Hun sørget for å ta på meg og var plutselig veldig vennlig innstilt. Og begynte å prate om at hun angret så på at det ble slutt... Vi snakker om mindre enn ett minutt etter at jeg viste kontoen folkens. (Vi snakker ikke om mer enn par hundre tusen, rester etter et salg)

En liten jævel satte seg på skulderen min og sa at jeg burde bare utnytte situasjonen og "få" meg noe. Men jeg er alt for skikkelig til det, så jeg sa bare at dessverre var det for sent for oss.. Hun har sendt meldinger i hele dag om vi skal finne på noe snart..
Trodde slikt bare skjedde på YouTube jeg.

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.