Sukkerforum

Dere vet hva det betyr. Helgen nærmer seg med stormskritt.
Og hva betyr det? FULL KRIG!!!!!

Har dere funnet deres allierte?
Er knivene slipt?
Er skyttergravene klare?
Kan alle ensomme ulver gi seg til kjenne?

Muhhahaha!

Eller så kan dere gå ut i finværet som normale folk, og se hva spennende som skjer utenfor denne psykriatiske avdelingen ^^

God helg! :)

Et spørsmål til dere menn: Legger dere merke til hjertene dere får, og hva gjør dere i så fall med det? Sender dere hjerte tilbake, en melding med takk for hjertet, eller gjør dere ingenting hvis dere ikke er interessert?
Hele hjertefunksjonen er jo litt teit, men det er jo en grei måte å hinte om at man er interessert.
Og hva med hjertene dere sender? Følger dere opp med en melding eller venter dere bare på bedre tider? Og hva forventer dere av oss damer etter at dere har sendt et hjerte men ingen melding?

Jeg er som dere veit ny her. Har vært her litt over en uke nå. Kan derfor ikke uttale meg skråsikkert om hvordan det er her. Likevel har jeg dannet meg et visst inntrykk.

Mye bra folk her, og det gjør at at jeg fremdeles blir værende.

Men!

Også mye fokus på negative ting, krangling, skittkasting og spydigheter ute og går. Litt for mye for min del.

Og jeg forstår det bare ikke?

Hva får mange av folka her til å boltre seg i dritt og møkk? Hvorfor er det kult?

Forumet har all mulighet til å bli kanon bra. Forutsatt at vi vil. Det er oss det går på til syvende og sist. Hvordan vi opptrer overfor hverandre og hva vi fokuserer på.

Det har vært fokus på flere sterkt negative ting iløpet av den korte tiden jeg har vært her, slikt som satan, krig, nazismen, etc. Og språket følger opp. Det er til tider meget upassende og grovt.

Bevares! Hvis det er sånn det skal være på forumet får det bare være slik, men da sier jeg takk for meg. Jeg er her for å ha det gøy samt delta i givende diskusjoner. Og forhåpentligvis finne en jeg liker, eller at hun finner meg. Jeg er ikke her for å oppleve at dritt og møkk slenges i alle retninger. Jeg har til nå ikke sett en eneste tråd som har hatt ting som hengivenhet, ømhet, nærhet eller kjærlighet som tema? Har noen av dere gjort det?

Vi KAN få forumet kanon bra. Til syvende og sist opp til oss. Det er vi som bestemmer hvordan det skal være her. Ingen andre. Ikke sant?

Jeg synes Hund er så utrolig turn off.

Det er bare fint om damen er glad i dyr, men akkurat damer med hund er utrolig turn off. Har hun katt, hamster, gaupe, slange, edderkopp, loppesirkus eller hva som helst, så er det greit. Bare ikke hund..

Det kunne ikke falle meg inn å date en dame med hund. Bare tanken på at hun har latt dette sikledyret slikke henne i fjeset gjør at jeg ikke har lyst til å kysse et hundemenneske.

Flere som har det på samme måte?

Som jeg har fortalt dere har jeg vært i psykiatrien. Prognosen var meget dårlig og legene antok at jeg ville være pleietrengende livet ut. Mot alle odds klarte jeg å bli frisk. Da jeg ble friskmeldt for omlag 10 år siden var det som en forløsning og en tung bør ble løftet av mine skuldre.

I India har de et ordtak som lyder følgende:

"Mennesket oppdager livet først etter en alvorlig ulykke."

Det var akkurat slik jeg opplevde det da jeg ble friskmeldt. Jeg fikk en veldig sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. I tiden som fulgte surfet jeg på denne sterke følelsen. Ennå i dag har jeg den inni meg.

Men, ikke misforstå. Selvsagt opplever jeg tunge dager innimellom, slik alle andre også gjør det. Det er menneskelig og noe annet ville vært rart. Dagene er som non-stop sjokolade der noen er i lyse farger og andre er i mørke farger. Sånn er dagene. Det vet vi alle.

Likevel, jeg har altså en sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. Følelsen har vart i mange år nå og jeg håper at den fortsatt vil vare. Fordi jeg har denne følelsen er jeg som regel glad. Noen ganger nærmest "bobler" jeg over av glede, nesten som en rus.

Å oppleve glede er avgjørende for oss alle. Vi trenger alle glede, ellers visner vi hen. Og vi trenger den hver dag. Opplever vi ikke glede blir livet trått og vi mister gnisten.

Jeg tror at hva man fokuserer på i det daglige betinger om man har det godt inni seg eller ikke. Fokuserer man på det negative vil man også ha dårlige følelser inni seg. Motsatt hvis man fokuserer på det positive. Da vil man ha gode følelser inni seg.

Akkurat slik som nå mens jeg skriver dette. Sola skinner ute. Fuglene kvitrer. Det er en vakker dag og snart vil det lysne av vår. Man kan ikke bli annet enn glad av sånt.

Og det fineste som er å spre glede. Når man sprer glede gir man noe helt essensielt til de man har rundt seg. Mennesker som opplever glede vil også føle at livet er godt.

Er damer selvopptatt og setter seg høyere en mange andre? Jeg har sendt ut noen i mitt syn hyggelige meldinger. Dåg kanskje kjedelige. Til flere damer som jeg synes virker interresante eller synes er søte. Jeg skriver ikke " hei skal vi ligge sammen" eller "få se på puppa dine". Men jeg startet normal med et spørsmål. Å det er her jeg ikke forstår dere damer. For er det så utrolig vanskelig å skrive "Hei" og et enkelt svar tilbake? Eller er dere som ikke svarer, for selvopptatte og kresne at dere føler at vi ikke fortjener et svar. Ei jeg skreiv til spurte jeg om det var en mulighet for meg å bli kjent med henne. Jeg så at hun hadde lest meldingen, men svarte ikke. Så skreiv jeg igjen etter en stund.. " fortsatt ikke interisert? " Ser at hu har lest meldingen. Men svarer ikke. Er jeg så frastøtende for dere at dere ikke klarer å komme med et lite hyggelig. " Hei" og event " Nei beklager" tilbake. Bare et så lite men konkret svar viser at dere faktisk bryr dere.

Jeg er litt til og fra her på forum, noen ganger synes jeg det er interessant å følge enkelte tråder, andre ganger har jeg en nysgjerrighet rundt emner å starter tråder selv.

Men det som forundrer meg veldig, og noen ganger frustrerer litt, er hvordan diskusjonen avsporer å bare blir løspjatt og fjas helt utenfor trådstarters emne.

Ofte er det de samme som holder på med dette... Som bryter inn med uvesentligheter, som hva de skal ta seg til, spise, eller annen uforståelig avsporing med privat mingling eller internt snakk.

Synes dere andre at dette er OK ??

Jeg merker ihvertfall at jeg synes det er en uting, og interessen for å følge med på tråder blir mindre. Det kan være at flere har samme oppfatning tenker jeg, ettersom det er et knapt dusin som er med i alle tråder.

Det kan kanskje være en ettertanke til de som er bekymret for deltagelsen her inne.

Hvis du synes forum er utrivelig, pga ditten og datten, hvorfor er du her da?

Kanskje dette kan belyse de positive sidene ved hvorfor man velger å bli?

For å bevise at fjas og pludder eller uttalelser à la alle-er-slemme/snille/vetikke smaker bedre i tråder med særrjøst tema, åpner jeg denne.

Hender det at kvinner/menn tar kontakt med h*n igjen etter at de har droppet de etter første eller andre date. Altså at de angrer og vil se h*n igjen likevel? Har noen av dere opplevd det eller gjort det?

Jeg personlig er jo ikke en Opera kar generelt selv om jeg har en forkjærlighet til Phantom Of The Opera.

Synes det var et fantastisk show, og noe av det bedre jeg har vært på :)

Ja, jeg er vel av den utålmodige sorten da.... i hvertfall når det kommer til sukker og frøknene her inne. Trodde ikke jeg skulle fornye abb her inne, men gikk på en smell og ble jaggu med en mnd til.
Men som tidligere så er det laaaaaangt mellom hjertene og enda lenger mellom meldinger jeg får!
Er vel ikke den eneste som har det slik her, men det gir jo jeg egentlig blanke Fa.. i for det hjelper jo ikke meg lissom🙈
Jeg får følge med på forumet og se om det kan dukke opp noe gøy å diskutere der snart. Om ikke annet så har jeg ihverfall lært at noen; "pikenes Jens" på nettet er jeg soleklart IKKE😳
Jada jenter, det er sikkert mange ting i veien med både profilteksten og bildene mine! Men jeg vet ikke hva, så da blir det som det er....

Et smil, et vennlige ord, et håndtrykk, et varsomt strøk...

Det betyr så mye for oss.

Hvordan vi omgås hverandre betinger hvordan vi har det inni oss.

Det sies at mennesket trenger mennesket. Jeg tror på det. Videre sies det at mennesket speiler seg i seg selv. Også det tror jeg på.

Ikke helt lett bestandig å være menneske. Mye i hverdagen kan gjøre livet traurig og tungt, og det får oss til å gå litt på tomgang innimellom. Vi trenger derfor å oppleve gode dager som gir oss noe på det rent menneskelige planet. Vi trenger alle å oppleve at livet er godt. Trenger anerkjennelse. Trenger varme og respekt. Trenger omtanke og nærhet.

Slik verden engang er, med mye grusomhet og sosial kulde, sliter vi innimellom med å være medmennesker overfor hverandre. Igrunnen ikke så rart. Vi er bare mennesker med alle våre mangler og feil, og noen ganger kommer vi til kort. Bare slik det er.

Dog er det å være menneske det fineste som er.

Hvordan vi opptrer i det daglige påvirker og berører de vi har rundt oss i våre omgivelser. Ingen av oss klarer å leve i det tomme rom der ingenting er. Vi er alle avhengige av varmen andre gir, både i familien, i vennskap og i forhold. Og vi er avhengige av å gi varme selv.

Vi trenger å møte smilet andre gir oss, et vennlig ord, et håndtrykk, et varsomt strøk. Og vi trenger å gi det tilbake. Ellers dør noe inni oss.

Jeg har lastet ned en app som gir mulighet å hente et brød, en smurt baguette el og to bakverk for 35 kr, har kjøpt og skal hente nå, så artig.
Det er for å hindre svinn hos bakeren, jeg er barnslig spent på hva jeg får, Har noen prøvd dette?

Regler?

Siste svar to. 23 feb. 20:35 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Før hadde jeg veldig strenge krav til menns profiler her inne, måten de kontaktet meg på, og hvordan de skulle oppføre seg. Det endte nærmest med at jeg lette etter feil.

Nå har jeg begynt å slappe litt mer av rundt det hele, og ser at jeg faktisk "tjener" på det.

Hvilke "regler" har du?

Dere damer her inne:
Hvordan reagerer dere damer her inne på å bli tiltalt som "frøken"?
Er det andre som også får dårlige vibber av det?
Og hva tenker dere menn om det?
Greit/ ikke greit og i så fall hvorfor/hvorfor ikke.

Som vil at jeg skal dele ut Email eller snapchat for at jeg skal se dem??
Føler liksom at det er litt feil.
Om DU ønsker at jeg skal se deg fordi du ønsker/håper på en date/samtale så får du vise det uten at jeg må utlevere min informasjon.

Hud. Berøring av naken hud.

Lite pirrer oss mennesker mer enn når vi berøres av en annen, eller når vi selv berører. Det ømme kjærtegn man gir og får av den man er glad i.

Jeg liker det veldig godt når en kvinne berører meg. Da kjenner jeg at varme brer seg i kroppen. Jeg blir glad, øm, myk og hengiven. Og jeg vil gjengjelde hennes berøring.

Å ta på et menneske man er glad i er alltid fint. Kjenne den myke og glatte huden under hendene og fingrene. Alle har en komfortsone rundt seg. Å slippe et annet menneske innenfor sonen og bli berørt med kjærtegn er det mest intime vi kan oppleve.

Når en kvinne jeg er sammen med berører meg med kjærtegn opplever jeg det som en rus. Det nærmest bruser inni meg. Og jeg bobler av fryd.

Slik intimitet er noe av det fineste livet har å by på, synes jeg.

Vennskap

Siste svar to. 23 feb. 16:25 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Har dere opplevd at noen dere har datet ønsker å forbli venn med dere, etter at dere har bestemt at det ikke blir dere to, og at kontakten faktisk opprettholdes?

Jeg har opplevd dette flere ganger, men det ligger alltid en liten nyanse av håp hos disse mennene, kjenner jeg.

Er det mulig at man kun er venner etter slike runder, uten noe mer "surr"?

Klaner

Siste svar on. 22 feb. 20:20 (179 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg er små allergisk mot "klaner". Synes jeg ser så mye av det i alle slags leire, i jobb, skole og fritid( venner, kolleger osv). Til og med her inne på forum dannes det en type klan. Man kan ane et visst hierarki, hvor enkelte buser fram med fasiten og vet det meste, mens andre er oppe med radaren og tilpasser seg litt etter hva de føler passer inn, utfra hva enkelte andre ytrer.
Heldigvis har man også de som er seg selv fullt og helt, på både godt og vondt. Jeg værer mer integritet og styrke hos disse, men ofte er de litt "ensomme ulver", fordi de ikke gidder spille med i dette spillet.

Er det noen her av disse "ensomme ulvene" ?

82 hjerter

Siste svar on. 22 feb. 14:14 (111 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

82 hjerter til meg, teller jeg. Ingen jeg kunne tenke meg å treffe i en date-situasjon. Jeg er ikke en del av løsningen. Jeg er en del av problemet😊

politikeren er ?

Fant ut at i mangel på egen blogg og som skral arkivar kan jeg likevel gjøre mitt.

Legger det mest fyldige av svarene jeg ga nyss her under en intuitivt søkbar overskrift.

(da vil den stå igjen som en påla i historien, kanskje søkbar lenge etter vi alle er under torva)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du er mann og må regne med å gjøre jobben med initiativ. Jeg har over år mottatt kun en håndfull ikke avtalte førstemeldinger.

Du velger ut blant dem du liker best av de som besøker profilen ditt på eget initiativ, om du ønsker å øke sjangs for svar. Det å sende til de du 'har lyst på' som ikke har besøkt kan gå bra, men feilrisikoen øker vesentlig.

Får du svar er mye gjort. Da begynner imidlertid en ny utfordring. Du skal holde samtalen i gang, uten at det fisler ut i ingenting. Da er det en fordel om begge er både bra skribenter og kan en del om ting og tang som er hverandres og felles interesser. Prat mye om slikt løst og fast med islett av flørt innimellom. Du må være hintende småerotisk ganske tidlig - dette er dame/mann ting og tang og bla. halmen er delmål. Mangler det ryker du, overdoserer du for tidlig ryker du. Hårfin balanse. Elegant ikke plumpt - damene liker sånt. Når du er innafor i den varmen kan det meste drøftes, slik som musematte (viktig), 69 og slikt gøyt😜. Fremdrift må tilpasses henne. Noen trenger kort tid - en uke eller 2, noen lang tid, måneder. Motivasjonen din ligger uansett der i horisonten. Dette bør over innom på telefoni før date. Dere bør prates.

Når dere da skal date er det naturlig å være litt første møte sjenert, om ikke må det være megaklaff. Det overlever du da på at dere allerede er kjent og smått facinert. Der ligger den store forskjellen på denne metoden og en kjapp kaffedate.

Jeg anbefaler generelt helst så mange dater i en. Haraball fredag til søndag på hotell. Bli kjent og bond.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg opplever stadig vekk når jeg leser her på forum at det motsatte skjer. Hvorfor er det om å gjøre å kverulere, harselere og "ta " andre her inne.
Jeg undrer meg seriøst over hva de som ser det som sin oppgave å trykke andre ned sitter igjen med for å gjøre det. Gir det en bedre egenfølelse? Føler du deg så superior andre at din måte å leve på eller dine meninger er det som er rett?
Hvordan takler du selv om noen gjør det samme mot deg?
Stopper du selv opp og tenker før du sender ut innlegget ditt?

Sitter og fillosoferer litt.....
Hvor mange mennesker blir drept årlig i navn av Satan..... på verdensbasis....hvor mange hører vi om, dem pleier å være ganske heavy.
1000 kanskje..... la oss si 5000 på verdenbasis.

I Guds navn, Allha, Muhammed you name it... ett par av dem er i hvertfall samme person, 2 forskjellige bøker som sannsynligvis var ment som barnebøker/eventyr.
100.millioner ca tipper jeg.... som drepes i Guds navn.

Og Gud er god og satan er likssom ondskapen..... tja.....

Ikke nok med at vi gjør det vi kan her på kloden med å utrydde oss selv og hele faunaen, men vi har et faremoment til.....under oss.
Vi tømmer jorden for olje og gass....men hva befinner seg under der og som holder oss i live med rotasjon rundt en svær jernklomp,... masse ett eller annet jævlig varmt som varmer jordkloden innen fra, Sola greier ikke og varme oss nok.

Vi er flinke til å utrydde oss sjøl vi menneskene på grunn av Guder, makt og penger.

Eller hva mener dere...???

Det beste

Siste svar ti. 21 feb. 10:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Narvesen

Det beste med å dele intime øyeblikk er å kjenne kjemien mellom den maskuline energien og den feminine. Hvordan en som mann føler seg som en rustning rundt en kvinnes kropp og hvordan kvinnen lar seg selv åpne opp inne i rustningen og gjøre seg sårbar med all verdens tillit. Ingenting er vakrere.

Reflekterte ord fra ramma.

Pupper

Siste svar ti. 21 feb. 05:38 (314 svar)
Skjult ID med pseudonym Honey

Pupper - hvor viktige er de egentlig?

Hvor store skal de være?
Pleier du å ha en favoritt, eller passer du på å gi begge like mye oppmerksomhet?
Foretrekker du fine pupper eller fin rumpe?
Er silikonimplantater ok?
Gjør det noe om daten/partneren har fjernet det ene eller begge brystene f.eks. på grunn av kreft?
Er det greit at mannen har hengepupper? ...

Synd for dere, bra for meg. Håper alle for en god natts søvn. Koooooz og klemz. 😂 😂 😂 😂 😂

Noen overleve for møtes døve/hørende? Så hva syns dere om døve personer eller noe ?

Jeg var i Nice en sommer for mange år siden sammen med noen venner. En fin tur som ga meg minnerike opplevelser. Noe av det jeg husker best fra turen var en ettermiddag da jeg og ett par av mine venner var på en café i gamlebyen.

Mens vi satt ved bordet ute på den åpne plassen der cafeen holdt til og drakk av hvitvinen kikket vi på de mange kvinnene som passerte forbi. Jeg syntes de var vakre og elegante, noe jeg bemerket overfor mine venner. De nikket samtykkende og de ene sa: "Husk det, Morten, at I Norden blir kvinnen bare flottere og flottere." Jeg svarte ham at jeg var enig.

Ikke misforstå meg her. Jeg mener ikke å si at unge kvinner ikke er vakre, for det er de jo. Alle kvinner er vakre, hver på sitt vis. Mennesket er vakkert. Punktum. Det jeg mener å si er at skjønnhet ikke er forbeholdt de unge alene.

Dessverre er vårt samfunn fokusert på at skjønnhet er knyttet til ung alder. Vi ser det tydelig innen media og reklame, for eksempel. Vi ser det også innen mote og fashion. Og vi ser det innen kosmetisk kirurgi.

Slik jeg oppfatter det bunner årsaken i at vi har tendens til å overfokusere på det rent visuelle. At vi altså "skuer hunden på hårene". Men! Skjønnhet er noe som først og fremst er i et menneskes indre. Når et menneske er vakkert i sitt indre gjenspeiles det i ytre skjønnhet. Det gjelder forsåvidt for både kvinner og menn.

Det som gjør kvinnen vakker er det rent menneskelige. Og det rent menneskelige er ikke avhengig av det å være ung. Tvert om! Med alder og modning kommer sider frem i en kvinne som gjør henne vakker på et dypere plan. Det er min påstand.

Velkommen til debatt!

Altså som biskop Aarflot som man hevdet alltid var bakerst i Køhn. For hver melding en sender og ikke får svar, så blir vel giddalausheten relativt påtagende hva "detlagelse" i dette dating-sirkuset angår også.

Skal en da bli desp og "gå for hva som helst"?? Neh, jeg har vært igjennom "hva som helst" to ganger og det er jeg fint ferdig med. Er mulighetene mine føkked i og med at jeg ikke ser ut som Brad Pitt? Nai tror ikke det, man har da fått stjålne blikk som tyder på "noe" hvert fall.

Hva med når dialog klaffer max, men det visuelle ikke klaffer. Det er noe møkk da, både å få vite og å gi beskjed om.

Temaet er sikkert blitt diskutert dusinvis av ganger, for dere mer "erfarne" brukerne av sucker da tror jeg? Men finnes det noen gode svar?

Jeg tror som de fleste her inne som nå kauker etter vår....det er nok IRL det skjer. Og enn så rart det høres ut: de aller fleste av oss forelsker oss i mennesker vi møter om og om igjen. Til vi greier å åpne øynene for de egenskapene vi VIRKELIG så etter. Looks betyr noe, men det gjør penislengde i noen sammenhenger og.

Etter noen måneder her inne så finner jeg ikke den ekte følelsen. Gnisten som ulmer over tid og som skaper fyr. Det er det faktisk ikke tid til.......

Hei, og velkommen til denne tråden.
Denne tråden er for innlegg som er grusomme og lange.

Jeg vil sitere min gamle venn, Ordfører'n:

Ordfører'n står på scenen med en berusende trang
Svett i handa når æ rocke mic for tusende gang
Har bedre ting å snakk om enn ei mus som e trang
og æ like å lag låta som e grusom og lang
For det e du som e vrang hvis du itj høre feit skit
feite ord fett fremført over en jævli' feit beat
Du burde vit at du slit når du slenge skit hit og dit
Sett din lit te at æ bit når du kjæm for å teste

Jeg bare spør

Siste svar ma. 20 feb. 10:02 (675 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Det verste som kan skje her på forumet, er at noen brenner inne med et spørsmål, noe de lurer på. Kanskje tør de ikke lage en egen tråd om tematikken. Kanskje vil de ikke spore (videre) av en tråd som allerede har sporet av/på.

Fortvil ikke. I denne tråden kan man stille spørsmål. Man bare spør. Men får man svar? Dét er kanskje det egentlige spørsmålet.

Hva menes med "litt rund" - Jeg er godt trent men har fremdeles litt glasur igjen før jeg er fornøyd. Dvs ca 6 - 8 kg for masse spekk! Jeg regner meg sjøl som litt rund. Dette er tydeligvis ikke den rette definisjonen......har jeg erfart! Vel kjør debatt.....eller la vær. Jeg mener ikke at alle her i verden skal være topptrent, men ha litt mer oversikt over hva en presenterer for andre. Just sayin. Grunn?? JEG???? kanskje det men hvert fall ærlig med hvem jeg er og hvordan jeg ser ut!!!

Kjenner jeg er mer motivert enn noen gang til å lete videre! Greit, så har jeg ikke de beste åpningene eller de mest eksplosive og gøyale meldingene her inne og den er på meg! Men det handler om innstilling så jeg kaller det en "work in progress".

Jeg har i hvert fall mer enn et lite "hei" faktisk så har jeg et lite avsnitt hvor jeg henviser til profilen "din" og at jeg er genuint interessert.. Får jeg svar? Nei.

Så sitter jeg å tenker: Jeg er glad jeg ikke får svar fra vedkommende, selv om det tok litt av tiden min til å tenke på: Svarer hun? kommer hun til å svare? fikk jeg det til denne gangen? For jeg vil jo ikke ha en person som ikke vil ha meg. Faktisk så er ditt mangel på et svar et godt svar! Hva skal jeg med en person som ikke viser interesse for meg? Det er jo ikke det jeg vil ha!
Da tenker jeg som så: Takk for at du hjalp meg til å finne ut at det ikke er deg jeg vil ha! Jeg var nysgjerrig, jeg prøvde...jeg gikk videre. :-P

No hard feelings! Jeg er glad nok i meg selv til å være tålmodig og vente på det jeg fortjener. Jeg håper virkelig du også finner personen i ditt liv som du vil vite alt om og være helt oppslukt i og være sammen med for å gi.

Blir du frustrert av å ikke få svar her inne og vier energien din på det, istedenfor å gå videre. Da vil jeg foreslå at du går i deg selv og lytter til deg selv om hvorfor du blir så frustrert. Start med å elske deg selv før du skal finne deg en partner du skal elske. Da vil du få langt mer å gi! Hvis ikke venter en mørk vei med å være "needy" og la det være opp til andre at du skal være lykkelig.

For hvert nei jeg får, jo mer hardhudet blir jeg, for hvert manglende svar blir jeg sterkere. Takk for at du bygger meg opp til å bli en bauta for henne som fortjener meg ;-) Ha en herlig søndag, her har du en digital vaffel! Enjoy!

Gamle bilder

Siste svar sø. 19 feb. 18:38 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Meg selv

Det som irriterer meg mest med nettdating er at så mange kvinner har gamle bilder. Jeg søker ikke deg slik du var. Jeg ønsker ikke å chatte i 3 uker, møtes og forran meg sitter en helt annen enn på bildene. Hvordan er du da inni? Dette har med ærlighet og respekt å gjøre.
Jeg har hatt mange kaffedater både her og via andre nettsteder. Min konklusjon er at i 80% av møtene lyver bildene.
Damer, ta dere sammen! Vi menn er ikke her for å møte den du var, men den du er!

... i rorbua og her på Sukker. Damene sier mye rart.

Hva er det merkeligste du har hørt eller opplevd i din tid her på Sukker?

Ikke kjed trådstarteren med søvndyssende historier. Det er ikke leggetid. Vi har nettopp stått opp. Jeg vil LEEE!

Som et dysfunksjonelt forhold. Alt som er gøy og positivt, er rett og slett kjedelig.
Så da må jeg finne et ømtålig tema som skaper litt temperatur.
Det er vel greit å teste litt grenser?
Det er jo tross alt sånn man ser hva andre er lagd av?
Og det er så lett å finne knapper å trykke på.

Jada, jeg kan finne på noe annet, men det er liksom.... Man gror seg fast her.
Herregud, jeg gleder meg til Vår og Sommer. Dette forumet er bare ikke bra for noen tror jeg.
*gliser*

Så var det lørdag da. Helt uten planer. Eller, dvs de bittesmå planene som var ble det ingenting av. Hva skal en kar da gjøre på en dag/kveld som dette?
Skal man prøve å få med seg noen venner ut for å ta en kaffekopp kanskje? Dra på stunt-besøk til noen? Eller ender man opp som så ofte; alene med å surfe på forumet -eller se på film/serie på TV... ?

Samme hva som skjer, så vil jeg få ønske alle andre medforumister, både kvinner og menn, en superduper lørdag og en god helg! :-D

Dagene går sin gang. Høsten og vinteren har vært bra, men nå ser jeg frem til at våren skal begynne. Jeg liker at vi har ulike årstider, men setter mest pris på sol og varme. Å høre fuglene kvitre, latteren til barna som spiller ballspill på gårdsplassen her jeg bor, kjenne lukten av nyslått gress, vandre barfot i en blomstereng, sitte på et svaberg og se utover sjøen med et glass vin i hånden og tenke på alt og ingenting...

Likevel er det ennå vinter og jeg tenker at det gjelder å få mest mulig ut av årstiden. I dag skinner sola fra lett disig himmel og temperaturen er fin. Jeg vil gå en tur i nærområdet etterpå for å kjenne den friske luften og solas varme.

En ny nabo har flyttet inn i oppgangen. Jeg har allerede fått god kontakt med ham. Vi skal snart ha en whiskykveld sammen. Da skal vi drikke skotsk maltwhisky mens skitten bluesrock er på anlegget. Og vi skal prate om den gang vi var unge og vakre. Nå er vi bare vakre...

På lørdag blir det skikkelig fest på en av barene i byen. Jeg fyller 51 år og har trommet sammen venner og bekjentskaper. Det gleder jeg meg til.

I kveld skal jeg treffe venner i Oslo Pipe Club. Vi treffes en gang i måneden på en hyggelig bar rett ved Solli Plass. Da sitter vi med en øl eller kaffe, patter rolig på pipa, og prater sammen. Like hyggelig hver gang.

I morgen skal jeg i teatret. Et alternativt og spennende teater i Oslo. Jeg kjenner folka som driver teatret og er blitt invitert av de til å se stykket.

To store kjeler med hver sin svineknoke putrer langsomt på komfyren nå. Svineknokene skal være til betasuppe. Det dufter svinekjøtt og laurbærblad på kjøkkenet og i resten av leiligheten. Jeg skal bake flatbrød til suppen. Bruker ettermiddagen til det.

Slik er livet. Det er fylt av dager der noen er lyse og andre litt mørkere. En god venn av meg sa engang: "Man kan fokusere på det positive eller det negative. Ens liv vil bli deretter."

Ha en fortsatt god dag, alle sammen!

Hallå gutta!

Her kan vi prate sammen om damer, rock n´ roll. slitne brune barer, whisky, lærjakker, sår poesi, Humphrey Bogart, Hemingway, tobakk, pengepoker, blodig biff, Dodge, Harley-Davidson...

Kort sagt! Om livet for oss, slik vi opplever det. Det som er vårt område i livet. Vi gutta som drikker whisky og synger vår blues, som henger alene på en brun bar, og som venter på at hun en dag skal komme inn og si: "Hvor har du vært? Jeg har lenget etter deg. Kom, nå går vi hjem!"

Dere damer er selvsagt velkomne til å delta i praten, men "husreglene" ovenfor gjelder.

Så jeg får starte min egen. Hva vi skal diskutere?

Hva i all verden er greia med lange og utfyllende profiler, jenter?
Hvorfor forlanger dere det?
Dere vet sikkert like godt som meg at her kan du få profesjonell hjelp til å lage en veldig attraktiv profil.
Vil den profilen fortelle hvordan du egentlig er i det virkelige liv?
Eh, nei. Du liker tur i skog og mark? javel, hvor ofte er du egentlig ute i skog og mark?
Du liker å reise. Ja, som omtrent samtlige menn og kvinner i dette landet med jobb reiser du på ferie!!
Det eneste jeg ser på er profilbildet, hvis det passer, kan resten tas på PM og evt møte.

En siste gang

Ingen svar
(mann 36 år fra Vestfold) Privat melding

Kjør på med nattens mange låter 😃

For å være litt i det Hva er det absolutt vakreste/fineste/beste du vet? Er der noe du opplever ofte? Når opplevde du det sist?

Dette er en hyllest tråd til alle flotte damene her inne🙂 oppfordring til å sende hyggelige meldinger og svar!! Ha en god helg🎉

Sansene

Siste svar lø. 18 feb. 21:44 (89 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sansene våre er ganske styrende.

Stemmen hans på telefonen kan få blodet til å bruse, mens det å være i samme rom som ham ikke gir noen kriblinger.

Utseendemessig kan jeg tenke at han ikke er helt min type, men lukten av ham gjør at jeg bare har lyst til å krype tett inntil ham, og snuse ham i nakken.

Osv, osv... Er det ikke rart?

Sutre-blogg?

Siste svar lø. 18 feb. 21:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Unicorn

Er ny her. Etter å ha lest litt så ser det ut til å være gutta som sutrer mest, og virker mest frustrert over det motsatte kjønn. Veldig interessant dette synes jeg. Jeg ser at det er mye usikkerhet ute og går. Jeg tror veldig mange av innleggene med fordel kunne vært besvart av kvinner. Da kanskje vi menn kunne lært litt om hvordan dere er skrudd sammen. Gøy med litt fjas og tant, men her ser jeg muligheten av å virkelig kunne få til noe nyttig. Og det går fint an å kombinere humor med et ordentlig svar. Bare så synd at det, uansett hvilket medium det er, ha en tendens til å spore av.
Jeg selv for eksempel, som fersking her inne, kunne tenkt meg å høre hva jenter/kvinner synes er interessant å se i en profiltekst. I kortform. Som for eksempel at det står noe om trening, at man er en handyman, bøker, mat osv. Jeg tro jeg vet sånn ca, men det tror vel alle om sine egne oppfatninger. Det hadde vært fint med litt mer visshet. Noen som føler seg kallet her jenter? La oss få den brutale sannhet :)

I denne tråden gjelder følgende husregel:

§ I dette hus skal det serveres dram til all fet mat
§ All mat er fet unntatt vanngrøt
§ I dette hus må det ikke serveres vanngrøt

Velkommen til en tråd der det bærende temaet er livsnytelse og -glede!

Varme og gode klemmer både gis og mottas i stort monn her.

NB! Husregelen gjelder. Strengt forbudt å delta å praten om man ikke har noe godt i glasset og vil dele sin glede med andre.

Enjoy!

Er så glad jjeg snart er ferdig med Perioden min her inne.Her finner man hverfall ikke kjærligheten. Mange falske Useriøse profiler her inne.
Damene her inne er så høy på seg selv.Kjenner noen kompiser som er her inne, de er helt enig med meg .Du skriver en setning til en dame og får til svar at vi ikke passer sammen. Hva vet hun om det etter en setnng..??

Det som er så rart er at de eneste som sier at jeg er negativ er dere her på forumet.... alle dere som aldri har møtt meg eller har snakket med meg.
Ingen andre sier det.
Jeg merker det ikke selv heller.
De fleste ler når jeg åpner kjeften fordi jeg kødder og vitser mye, og tar livet minimalt seriøst.
Herregud.... vi skal bare være på jordkloden en liten stund.... hva er greia med å ta livet så alvorlig.
Jeg har aldri hatt trøbbel med å finne en kjæreste, det er mye mer trøbbel å beholde dem, fordi alt skal være så forbanna perfekt hele tiden.
Her inne på forumet så sitter det en del menn som tydeligvis vet alt om meg....tror dem, fordi dem er menn sjøl.
Det er de uten hjerne som ikke har forstått enda i voksen alder at vi alle er forskjellige og vi tenker forskjellig..... vi er faktisk ikke like selv om vi er av samme kjønn.
Hvis dere ikke liker mine meninger, så la vær å svar da....de fleste av oss greier det....men noen bare MÅÅÅ fordi dem tror dem vet bedre.
Det er mannfolka her inne som provoserer meg, kvinnfolka på forumet driter jeg i for dem interesserer meg ikke, noen er pene men for stakkarslige, det orker jeg ikke.
Hvorfor jeg er på forumet.... vel det kunne jo hende at det kom noen nye innimellom som ikke er så kjedelige som de som har sittet her i åresvis og tror dem er Guds gave til menneskeheten.

Jeg er egentlig veldig positiv og optimistisk hver bidige dag men man kan bli deppa av denne gjengen her inne som skal belære deg alt... det minner litt om en verna bedrift dette her.
Jeg blir 50 til høsten og jeg tviler på at dere kan lære meg noe, for vi har levd forskjellige liv..... Get it...???