Sukkerforum

Ja, tror dere på det? Jeg vet jo at det går an og ser jo de som har vært sammen i flere tiår og fortsatt like forelsket. Men hva tror dere er hemmeligheten bak suksessen? Er det tilfeldig at de klarer det? Flaks? Tror dere at dere finner det selv? Hvorfor er det sånn at noen ser ut til å finne "drømmemannen" gang på gang, mens andre går evig single?

noen fra telemark som er intrs. I en date ? :)

Noen andre som har erfaring med at kiloene raser av når man er forelsket? Jeg har gått ned 9 kilo siden midten av august, og raser videre. Ikke forelsket nå lenger, men har beholdt inspirasjonen for å gå ned mer. Spiser bare mindre og har ikke så lyst på usunn mat lenger.

Smiley

Siste svar ma. 8 okt. 23:18 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Hvilken smiley beskriver deg best?
Her er min. 🤓

Kjære forum-orakelet!

Hvorfor blir jeg skeptisk når han er overivrig før første date? 😉

Til der andre her inne.
Hvis man har satt en grense for alder man søker etter, feks 30 til 38, er dere helt nazi på det eller kan en på 2-3 år for mye være aktuell så lenge du finner personen interessant?

Hei. Er en bitter ung mann med tre ville sønner. Søker etter husmor i neste dama. Da den forrige ble brukt opp

Hva tenker dere folkens?
Er det greit å taste lenge, prøve å bli kjent gjennom skrift? Eller er det best å treffes fort når du først treffer noen du kan taste mer enn høflighets fraser til?

Dere menn, liker dere dype utringninger eller syns dere det er vulgært? Classic style med liten utringning eller dyp en med mye boobs?

Nå er det kun kort tid til julemarsipanen er i hyllene. Det er kun 76 dager igjen til jul, jeg har tidenes julekjole i hus. Alt ligger til rette for en aldeles hærrlig førjulstid.
Her kan dere spørre om serinakakeoppskrift, be om julegavetips til mor og deppe over singeljulebluesen som melder seg.
Det eneste det ikke er lov til å snakke om her er pinnekjøtt. 🤮
🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻

Kikket jeg på nå, nesten så jeg blir rørt. For en gjeng, og hva de får til.

Det vekker i meg følelser av hva jeg selv ønsker, det fellesskapet. Det som også bunner ut i det ønske om en partner, som man skal realisere drømmer og mål med ☺️

Jeg er bare nysgjerrig på hva slags typer personer folk faller for. Er det likhetstrekk mellom de man har falt for tidligere? Eller har alle de man har falt for vært helt forskjellige? Har det endret seg med alderen? Eller endret seg ettersom dere har endret dere? Føler dere at dere faller for feil personer? De som enten ikke er interessert, ute etter andre ting, badboys etc?
Når jeg ser tilbake så er de fleste jeg har falt for akademikere. De er ofte smarte, ordentlige, snille etc. Men av og til lurer jeg på om jeg har valgt dem på grunn av fornuft og trygghet. Og de som har gjort størst inntrykk er de som ikke er helt A4.

Noen er innom sporadisk, mens andre er her måned etter måned, år etter år? Hva er grunnen til at du er her?
Er det for å finne den store kjærligheten på forumet? For nye bekjentskaper? For moro skyld? Tidsfordriv?
Jeg er her fordi det er gøy, å kunne tulle og fjase litt og så er det jo også mange fine folk her. Og innimellom er det også noen interessante diskusjoner.

Mytene om mannen

Siste svar sø. 7 okt. 21:51 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Veien til mannens hjerte går via magen? Menn liker å være jegere? Menn liker ikke å snakke om følelser? Er alle menn enkle da det kommer til sex? Er det noe i disse, eller bare oppspinn, tull og fanteri?

Nå rapporterte jeg en skikkelig Google translate-skrevet profil. Er det noen som biter på disse?

Lurer på om folk synes det er rart når det er en som sitter alene ved ett bord og ikke vet hva han/hun skal gjøre av seg vurderer å dra på byen alene

Jeg kjenner ekstra på det når høstmørket kommer, og kveldene blir lange. Da kan jeg sitte her å tenke, faen så vanskelig det skal være 😜

Fittbitt

Siste svar lø. 6 okt. 18:14 (148 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Konkurranse anyone?

Flere som har en "åhhhh blæhh #hodefulltavraretanker" kveld?

Har begynt i ny jobb for ca. 1 måned siden. Nå er det en av de ansatte som blunker til meg når han går forbi, og ellers spør litt forsiktige spørsmål, for eksempel hva jeg skal i helgen osv. Koselig det, men kunne vært sønnen min aldersmessig. Tar det som et kjempe kompliment jeg. Da er jeg ikke helt avdanket enda. Juhuu.

Har man ikke bommet noe jævlig da? Eller?

Lurer om samfunnet har gjort at vi stiller for store krav til "drømmepartneren".

Personlig (subjektiv vurdering), så har jeg inntrykk at de fleste vil/ønsker at det skal si PANG på første date. Tenk om man kunne oppleve PANG etter date 2-3 eller 4....

Kan ikke tenke på fortiden, nåtiden er som den er. Men innimellom kan man savne "før i tiden" Da brukte man mer tid på den man syns var spennende. Nå er vi bare et tastetrykk unna. Er ikke daten av interesse, så er det umiddelbart nye muligheter.

Er det sånn, eller er jeg ute og sykler med fordommer nå?...

Ifølge en legende fra 1900 tallet så møttes Sannheten og Løgnen en dag. Løgnen sier til Sannheten: "Det er en fantastisk dag i dag"! Sannheten ser opp på himmelen og sukker, for dagen var veldig vakker. De tilbringer mye tid sammen, og til slutt kommer de til en brønn. Løgnen sier til Sannheten: "Vannet er veldig fint, la oss ta et bad sammen!" Sannheten, igjen mistenkelig, tester vannet og oppdager at det faktisk er veldig fint. De kler av seg og begynner å bade. Plutselig hopper Løgnen ut av vannet, kler på seg Sannhetens klær og løper bort. Den rasende Sannheten kommer ut av brønnen og løper overalt for å finne Løgnen for å få klærne sin tilbake. Verden ser Sannheten naken, vender blikket bort, med forakt og raseri.
Den nakne Sannheten kommer tilbake til brønnen og forsvinner for alltid, gjemmer seg i brønnen for å skjule sin skam. Siden da reiser Løgnen rundt om i hele verden, kledd som sannheten, som tilfredsstiller samfunnets behov. For verden har ingen ønsker om å møte den nakne Sannhet.

Det verdensberømte maleriet - "Sannheten kommer ut av brønnen" Jean-Léon Gérôme, 1896.

Lørdags treff

Siste svar to. 4 okt. 08:04 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym oslomann58

Noen dame som kunne tenkt seg å møtes i Oslo på lørdags kveld for en prat over glass vin?

Kaster ut en tanke. Av og til har jeg tenkt som så at vi menn egentlig ikke har lyst til å være i et fast forhold. Hvorfor være i et forhold når det er så mangle single kvinner å hygge seg med, på mer uforpliktende basis?

Og jeg har tenkt at kvinner ser ut til å være mer opptatt av å være i et fast forhold til en mann, enn vi er av å ha et fast forhold med dem. Kanskje fordi kvinner innerst inne synes det er trygt å ha si egen mann til å passe på dem?

Vi kan ragge rundt som de ulvene vi er og ta for oss av det vi kommer over. Hva tror dere?

Føler at det er få drammensere på sukker...
Kjeder vettet av meg og kunne ha vært hyggelig å treffe noen!

Ferie

Siste svar on. 3 okt. 20:56 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Du har ei ferieuke igjen, og nok penger. Hva ville du gjort? Hvor ville du gjort det og evt med hvem? Eller alene?

Kom med tips

Unger og sånn

Siste svar on. 3 okt. 00:55 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Jeg snakket litt med en mann på Tinder som hadde flyttet til Norge nylig. Flyttet fra barnet sitt i hjemlandet fordi han etter bruddet trengte miljøskifte.
Det forundret meg at noen gjør det. Flytter langt fra barnet sitt og mister muligheten for tett oppfølging og frarøver barnet muligheten for en tett relasjon som daglig/ukentlig omgang gir. Det forundrer meg også at enkelte velger å ta med seg barnet og flytte langt unna den andre foreldrene etter et brudd.
Det er så fjernt for meg, og jeg blir litt trist på vegne av ungene.

Kunne du flyttet langt unna? Langt vil si at det er for langt til å bare stikke innom en fotballkamp

Eg har en liten godvenn.... ja ho e veldig lita...bare 2,8 kg. Men gukkor godt selskap- på tur og her hjemme. Det sies at dem som snakke med dyran e de mest intelligente... Men eg oppleve at mange menn ikke liker små hunder? Er det tilfelle- og hvorfor? Ønsker alle ei fin uke :) Klem fra meg 😍

Jeg hadde en samtale med en venninne, og vi snakket om hvor lenge man bør vente med klining/ sex når man dater en mann. Hun mente at man burde vente med klining så lenge som mulig, gjerne et par måneder, for å være sikker på at han virkelig liker deg. For hun mente med engang man kliner med en fyr, så vet han at du liker han og da er på en måte jakten over.
For henne har det faktisk fungert, så jeg skulle prøve å ikke kline med noen på veldig lenge, men hvis situasjonen oppstår, så vet jeg ikke om jeg klarer å si nei, for det er jo digg å kline litt uten at det fører til sex.
Hva tenker dere om det da?

Romantisk?

Siste svar ma. 1 okt. 23:09 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym ZeZe

Er du romantisk?
Og hva legger du i å være romantisk?
🤗🤗🤗

Jeg synes det er topp når mennene legger ut flere bilder i profilen sin, men bar overkropp-bilder gir litt blandede signaler, kjenner jeg.

Hva sier dere, mine herrer? Hva ønsker dere å oppnå ved å legge ut slike bilder?
😇

Hva er det som gjør at akkurat du slenger rundt singel i år ut og år inn, mens andre er i noe nytt før de drar på seg flere rynker og skavanker ?

Kan du svare meg på det!

Ja, da suger jeg ofte etter en partner, blitt lei av å nyte de alene 😊

Hva styrer dere med i helga, eller helgene. Denne helga e det bare hjemmetid, og det e jo nok som burde gjøres her hjemme. Komme ajour med div. Rydde i potter ute, ta inn hagemøbler etc. Og male da..... Male bilder gir meg mye..... Du da ?

Det her har æ aldri sjett før,men humor e viktig det å da😂😊

Hei sexy
Du er helt sykt fint på håret
Det kunne man lett gjort lyst

What? 😂😂

Noen andre med artige åpningsmeldinger? 🙊

Dame uten det store datingtekke her, sitt som oftest på gjerdet og dingler med beina... Får til tider beskjed fra sukker om å være raus og dele ut gule hjerter, tok mot til meg og prøvde- det blei rødt! Korleis gjer de det egentlig??

Skjer det noe spennende i helgen? Fikk lyst å ta en tur med danskebåten jeg

Ok, folkens!
Få høre deres kleineste øyeblikk i første møte med potensielle kjærester?

Tror minst 30-40% av jentene på sukker røyker. Helseproblemer og tidlig død er ikke spesielt sexy...eller?

Da man skriver med potensielle kandidater, så er det en del typiske fraser som går igjen. Enkelte blir man ganske lei etterhvert. Her er en : "Har du barn" Nei... "Liker du å trene på å lage barn, da?"..... Booooring...
Dere andre har sikkert eksempler på fraser som går igjen som dere begynner å bli lei av å høre... ? Da de kommer, er dere gode på å la samtalen skli videre lell?

Hva gjør far? Han bygger jagerfly. En aktivitet som slår godt an hos damene 😄

God helg!

...hver for seg altså...må understreke det😂

Så, kjære single venner - husk å bruke utstyret - gooood heeeelg😘😘😘

De fleste som kjenner meg, vet at jeg er den minst overfladiske personen de kjenner. Og jeg vil egentlig fortsette å være ydmyk og jordnær, men jeg blir skremt av meg selv; hvordan det har blitt med disse dating appene. Her jeg sitter og sveiper høyre/venstre og avviser den ene meldingen etter den andre. Selv om jeg til og med tenker at jeg skal gi en person en sjanse, så tar det ofte ikke lang tid før jeg blokkerer/unmatcher, og borte vekk er han. Og ut i fra hvilke kriterier; utessende, litt keitete kommentarer etc. Jeg har ikke dårlig samvittighet engang, fordi jeg vet og opplever at andre gjør det mot meg. Jeg bryr meg ikke, for det er en del av spillet; å bli avvist på grunn av utseende eller det ytre, overfladiske, forrdi vi alle ser etter "the perfect one".
Vi streber etter de peneste, kjekkeste og de som kan "spillet". For vi tror at den perfekte vil dukke opp, for mulighetene er mange, fungerer ikke den ene, så går vi etter en ny og gjerne samtidig, for vi har det så jævla travelt fordi vi er redde for å gå glipp av noen. Vi har ikke tid til noe lenger, og like single forblir vi, for den perfekte mann/kvinne finnes ikke. Og hvordan skal vi klare å finne ut av det når alt skal gå så fort og ingen er bra nok.
Så derfor prøver jeg å trappe ned på både sveiping og dating, for det er ikke sunt. Jeg blir bare overfladisk og kynisk. Men likevel er det jo litt gøy, men jeg er skremt av utviklingen, for det siste vi trener er et mer utseende-basert samfunn der man blir valgt kun på grunn av det ytre.
Sånn der, måtte bare få ut litt tanker sånn på en torsdag formiddag.

Oktoberfest.

Ingen svar
(mann 47 år fra Oslo) Privat melding

Noen som vet om en bra oktoberfest for single i Oslo? Evt andre steder for andre interesserte.

Litt lei av feiltolkninger. Så fint hvis vi kan få oppklart de nå.

Duskregn = Det regner så hardt i asfalten at regnet spretter opp i dusken igjen.

Klager over at jeg ikke finner klagetråden når jeg har behov for å fortelle at jeg begynner å bli syk. Har piggtråd i halsen og vattnisser i øra. Må opp i morgen og holde foredrag. Som jeg fortsatt ikke har laget.
Hva tror dere? Er det noe sympati å få?

Dette er e; alvorlig melding: Jeg sitter her og gråter. Er veldig nedfor og eier ingen selvtillit lengre. Hvorfor det? Jo, fordi jeg satte meg ned her med Sukker.no og så DEG. Et håp tentes i meg og jeg skrev noen velmente linjer, hvor hvert eneste ord reflekterte en tanke, et håp og en drøm om at jeg ønsket å være en kjæreste for nettop DEG. Jeg drømte meg bort i håp om å få kontakt med akkurat deg, vare god mot deg og at du skulle få også ditt ønske om en snill og god kjæreste oppfyllt.
Men hva skjer? Jeg ser du leser meldingen min, du er innom profilen min, men ingenting skjer......! Du ignorerer meg, som så mange i livet har gjort. Du behandler meg fullstendig respektløst og vraker meg helt uten at du har giddet å vurdere annet enn et utseende og et kanskje i dine øyne uheldig tatt bilde av meg, som kanskje her og nå, var det eneste jeg hadde.....
Jeg håper du tenker over det og kanskje bare viser at du iallfall har sett den som sender deg melding neste gang...... Jeg gjør det aldri mere

Ja, hva synes du? Hva gjør deg mo i knærne? Er det f.eks. når han kommer ut av dusjen? Eller fra smøregrava? Når han støvsuger? 😎