Sukkerforum

Håper alle får en riktig god jul og at nissen er i ekstra godt humør i år 😊

Skrelte og skrelte for sulten var stor, men nå står magen rett ut, og det er et lass igjen 😀

3 dager før jul fikk jeg beskjeden som gjør julen litt annerledes i år. Min 62 år gamle onkel døde etter 7 ukers kamp mot kreften😢.

For tante, barn og barnebarn blir julen satt litt på vent selv om den er her.

Vi vil likevel forsøke å bruke julen til å minnes onkel som den bauta han var for kone, barn og alle andre i familien❤️.

Hvil i fred✝️

Jeg skulle så gjerne hatt en date i et bryllup.
Min datter skal gifte seg om 10-30 år, og har ikke lyst til å gå alene. Har du lyst til å gå sammen med meg? 😉

Hei
Må ta noen forbehold med en gang.
Ønsker at denne tråden skal være seriøs!
Vi er alle forskjellige, oppfatter ting forskjellig og tar ting forskjellige osv.

Dem aller fleste vet nok hva dem selv liker og kjenner seg nok igjen at det er forskjell fra person til person og ja gang til gang. Og dem fleste har nok opplevd og husker nok de utrolige opplevelsene som var helt utrolig.

Sex livet er for dem fleste veldig viktig og flere synes at det skal være bra i neste forhold. En må gå ut ifra at dem fleste har samme forutsetninger til å gi en utrolig opplevelse som en tidligere har opplevd (attraktiv, fysisk, velvære, følelser osv).

Da er det over på kjernen av tråden. Og ja må jo få sagt det også, menn har også mye dem kan bli bedre på. Men si at blow job, hand job og ridning ikke er godt nok. En liker det men opplevelsen er dårlig gang på gang.

En husker kanskje ikke hvordan andre har utført dette på en men bare at det var himmelsk. Hva er den beste måten for at dette skal bli like bra eller bedre uten at hun tar seg nær, får dårlig selvtillit og heller lar være å prøve/øve?

Ønske er at hun selv vil gi deg den opplevelsen.
Hvordan si ifra og når?
Hvordan gi henne inspirasjon (venninner, kamerater, blader, film, google osv)?
Hvordan lage en "øve" arena og når?
Hvordan gi tilbakemeldinger (ofte vanskelig å gi tips, enklere å si at det ikke virker)?

For de av dere som har vært der og prøvd både med gode og ikke fult så gode erfaringer. Del gjerne slikt at en kan få tips på hvordan dette best løses. Nøkkelen er kommunikasjon.

Tar gjerne kontakt om du har lyst på noen aktiviteter

Jeg håper dere kan få en fiks som gjør at jeg ikke får en e-post med matcher som faktisk ikke er match med meg. Jeg har ikke i profilen min at jeg søker jenter på 23(og ofte yngre). Søte er de, men laaaangt unna det jeg søker. Det er også pinlig og åpne profilen via e-post (alder vises jo ikke) for å se at alder er 23 eller yngre!! Det hadde vært en topp julegave det... Utover dette "dilemmaet" ønsker jeg dere alle i sukker enn riktig god jul.

Julehilsner skal blir til alle .

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ruddin

Ønsker alle her inne en riktig God Jul og Godt Nyttår 🎅 🎄 Klem fra nissemor

Den 13. januar går Alle Singelfesters Mor 6 av stabelen - en av årets største singelfester! Denne gangen blir festen på Sirkus ved Solli plass. Vi håper å se så mange som mulig der! For å melde deg på eventet bruk påmeldingslinken under eller trykk på events - Sirkus 13. januar.

https://sukker.no/arrangement/3417/sirkus-13-januar

Velkommen! 😀

Ønsker dere alle en riktig god jul og et riktig godt nytt år!

Vet ikke om noen har sett denne, men det er hele 45 minutter med Ron Swanson som drikker whisky foran peisen. God stemning altså. Hadde jeg hatt peis hadde det vært meg.

https://www.youtube.com/watch?v=LS-ErOKpO4E

Håper alle får en gledelig jul, og at dere er klare for nyttårs-rushet som uungåelig kommer da alle har forsett om å finne sin utkårede i 2018.

Starter enkelt.
Hvilket land kommer Lucia fra?

Spesielt mannlige autoriteter innen diverse fagfelt, kjendiser, sjefer/ maktpersoner osv får nå sine pass påskrevet i meetoo kampanjen. Selv er jeg ikke «høyt på strå» statusmessig men har som de fleste andre selv sett og hørt om hvordan mange kvinner svermer rundt og flørter med denne type menn. (Eksempelvis en eldre tidligere rallykjører kjendis forteller i intervju at han mange år etter å ha lagt opp, halvgammel og ikke noe glansbilde fortsatt da måtte jage unge kvinner ut av hotellrommet etter fuktige kvelder).
Mitt spørsmål er: Alle historiene som dukker opp hvor kvinner er krenket av overordnede/kjendiser/autoriteter. Kan noen av disse historiene ha to sider? Eller gjelder det ikke lenger at en historie ofte (men ikke alltid! Det finnes dessverre enkelte mennesker med elendig adferd!) har to sider ikke når det gjelder anklager om uønsket sexuell oppmerksomhet fra denne type menn?
(For ordens skyld: Jeg betviler ikke at det finnes en del drittsekker som tråkker bevist over grenser og gjør livet til kvinner dårligere. Dette må taes knallhardt! Som alle andre alvorlige krenkelser/ mobbing ol mot begge kjønn!
Men mitt spørsmål er aldtså: Kan det være to sider av en sak også i tilfeller hvor en mann blir annklaget for å vise uønsket sexuell oppmerksomhet? Eller er kvinnen virkelig i seg selv opphøyet i forhold til mannen når det kommer til hva som er sant og ikke sant i slike tilfeller?

Har vært på Mange dates med mange forskjellige. Å jeg blir til stadighet overrasket over hva motparten kan si om seg selv, som gjør at jeg ikke velger videre dates.

Det er jo så mangt, men kommentarer som:
Gjør ikke så mye på fritiden, kun spiller spill.
Sier mange ting som tyder på null selvstendighet.
Sier at de har sterk migrene på 4 daten(hvordan skal det da bli hvis vi får barn? Skal jeg være mamma Og pappa mens hun sover?)
Sier at de trenger en kokk, da de ikke selv kan lage mat?!

Å listen fortsetter.

Gaver er alltid vanskelig synes jeg.
Hvilken gave har dere gitt til den utkårede som dere har vært veldig fornøyd med? og har dere gitt noen som har slått helt feil?

Og nå fortjener jeg en kjæreste som kan syntes synd på meg! Etter fjorten timer på tog mister jeg bussen og må vente tre timer på neste, men problemene slutter ikke der! Mister fergen med minst mulig margin og får ytterligere to timer venting.. men nå er jeg trygt plassert i stolen og bare venter på at en kjæreste skal falle ned i fanget mitt.. Hvor er du???? 😗

Hei alle sammen! Husk å melde dere på årets singelfest som tar plass på Sirkus, Solli Plass den 13 Januar!

Påmelding: https://sukker.no/arrangement/3417/sirkus-13-januar

Språk

Siste svar ti. 19 des. 2017 23:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Nynorsk eller norsk?

og jeg har glemt å logge inn for å dele ut hjerter! Oh noes!

Hvordan skal jeg treffe noen å invitere med på nyttårsfeiring da da?

Legger du datingen på is i julen?

Når di kommer hjem etter en lang dag og du sjekker ribba du satt i ovnen klokken 08 har truffet perfekt på temperaturen. Ohh gledes! Det eneste som hadde vært bedre ville vært å kunne delt den med noen..

Hva er dette sende mld til noen og bare blir blokkert. Dette mener jeg er meget uhøflig.

En gammel dame fra Valdres hadde dette synet

Synet til den 90 år gamle kvinnen i Valdres Tilrettelagt innledning og kommentarer av Lisa Kristiansen Dette synet som den 90 år gamle kvinnen i Valdes hadde fått av Gud, - ble fortalt til Emanuel Minos i 1968. Minos hadde noen møter i Valdres, - hvor han kom i kontakt med denne kvinnen. Han tok og skrev det ned og la papiret i en skuff… Nå ca 30 år senere fant han det frem igjen, - og deler det budskapet som kvinnen delte med ham.. Dette synet har vakt stor oppsikt. Og det har blitt gjengitt i aviser, blader og tidsskrifter som i traktater. Og noen ganger ikke helt korrekt. Jeg har selv lest flere utgaver av dette synet, - og sett at det er forskjeller i gjengivelsen av det. Derfor har jeg gått til hovedkilden for å få det gjengitt slik det opprinnelig ble gitt til Emanuel Minos av denne kvinnen. Det er av den største viktighet at slike syn blir korrekt gjengitt for at det ikke skal føre til noen som helst avvik og feil informasjon, - og heller ikke tillegge Gud noe som Han skal ha vist, - som Han ikke har gjort... Derfor har jeg gått til Emanuel Minos sin bok ”Fra Reykjavik til Jerusalem” og skriver synet ordrett derfra, - hvor Minos selv bekrefter min uttalelse om forskjellige gjengivelser som er kommet ut, og hvor han begynner med denne innledningen til synet som denne kvinnen fortalte ham om: Her blir det gjengitt som det ble nedtegnet (av Emanuel Minos). Og det blir delt inn i fire avsnitt eller bolker. Synet Den gamle kvinnen fortalte: - Det var som et kart ble rullet opp foran meg. Jeg så det med mine naturlige øyne. På kartet var alle verdensdeler nedtegnet. Jeg merket meg Europa, Skandinavia og Norge. Det jeg fikk se var foreteelser som gjaldt tiden før Jesus kommer igjen, og den tredje verdenskrig bryter ut. I Før Jesus kommer igjen og den tredje verdenskrig bryter ut, blir det avspenning. Det blir en lang fredsperiode mellom stormaktene (+ Minos tilleggskommentar under en forkynnelse til dette punkt, - som jeg har hørt på en kassett: husk på at dette var i 1968 når den kalde krigen var på sitt høyeste). Folk kommer til å legge langsiktige planer. I vårt land blir det nedrustning, og vi blir igjen uforberedt som 9. april 1940. Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold.

Hvor mange roter seg innpå her etter en misslykket lørdagskveld etter jakten på kjærleiken? 😄

Hvorfor er vi født så jævlig kompliserte da, hvorfor er det så vanskelig for enkelte av oss å finne noen å slå seg til med, mens andre nesten ikke har pause i mellom slaga.

Det kom jeg til å tenke over på denne kalde søndag.... nå er jeg sulten på en kjæreste asså... leeeenge siden sist 😛

Her er bare så mange flotte menn mellom 46 og 52 år...søren og...at jeg ikke er noen år yngre...

Potensiale ligger der utenfor egen dør 😉
Hadde en litt arig opplevelse i en matbutikk nå på formiddagen, en fremmed mann kom bort og lurte på hva jeg ønsket meg som middag 2.juledag. Han mente etter å ha sett oppi handlekurven min at jeg var singel og der med ville sette pris på en middagsdate.
Han skal ha for å tørre og ikke minst komme med kreative forslag - men tror ikke han er den beste kokken 🤔

Hvor er det minst ventede stedet du har blitt invitert med på date?

Her kommer jeg til å legge ut noen ord fordi:

"Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, ..."

Starter med
Johannes 3:

"For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulle bli frelst ved ham..."

Skulle ønske at folk fylle ut den med litt mer konkret info og det som kanskje er mest vesentlig når det kommer til stykket.
Har man barn, skrive litt om alder på barna og hva slags samværsordning man har, om man er flyttbar og i så fall hvor langt man da tenker seg. Over hele landet? Fra Tonsenhagen til Torshov? Tjue minutter unna eller to timer?
Om man har dyr, om man har hest i havnehagen eller eierandel i en travhest.
Er det utehund (sibirean husky, bare ute) eller innehund? Villig til å avlive katta dersom den rette dama dukker opp og hun har katteallergi?
Ønsker man ei trent og fit dame, det er viktig, så skriver man det.
Om seg selv så er det greit å skrive litt om hvor mye man jobber, reiser mye i jobbsammenheng, jobber turnus i Nordsjøen eller har åtte til fire jobb.

Synes det står så mye piss i mange profiler.
«Må ha hot chilisaus på pizzaen min!», «Drikker bare Chablis blablabla og ingenting annet» og andre helt uvesentlige og uinteressante greier, som jeg driter i, mens det som man først og fremst ønsker å vite er utelatt.

Om man synes det er vanskelig å skrive profiltekst, så dropp de klisjeene, uvesentlige kuriositetene, dårlige vitsene og skriv noe informativt istedet.

Faen... nå var han jaggu på skjermen og "nyheten" igjen... og faen hørte jeg han ikke på radioen i dag også 😀

Klarer ikke mer 😆

Hvordan er det med alt som skal gjøres, fikses, holdes i orden, følges opp, handles, renoveres, vedlikeholdes, kjøres, tjenes, bygges og rehabiliteres ?

For dere som har mye, og har alt alene ?

ASL?...

Siste svar lø. 16 des. 2017 20:35 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Hva er snittet på alder og kjønn her inne? Og hvor holder dere til?
Jeg kan begynne

32, mann, Akershus

Hvordan hadde dere reagert på å få bilde av ei dame/ en mann av den du har chattet med ei stund, for å bli bedt om å gi råd om han/ hun skal satse på personen?
Jeg ønska lykke til jeg 😂

Hei. Ny i dette, men får prøve å skrive her da. Åssen går man fram om man liker eldre damer ?

https://www.nrk.no/norge/dette-vil-stortingsflertallet-skal-bli-konsekvensen-hvis-du-bruker-narkotika-1.13824511

Jaggu på tide og velkommen etter. Flere delstater i USA har legalisert eller avkriminalisert. Uruguay har legalisert. Amster er som kjent byen med Coffeshops. Canada skal legalisere i 2018. I Spania er det lov, og sikkert noen andre land jeg har glemt. Ja, nå er det stort sett snakk om "soft" drug som cannabis.

Tanker?

Hvordan er det best å bli introdusert for barna til den nye kjæresten, enten de er små eller nesten voksne? Når og hvordan? Noen erfaringer og råd?

I et forhold med en mann over flere år, har jeg alltid kjent på at uansett hva gjør gjør er jeg ikke bra nok!
Dette vises tydelig når mitt behov for fysisk nærhet begynner å bli så enormt, men mannen bare finner unskyldninger for å ikke gi meg det jeg trenger, men finner mange unskyldninger som «jeg er sliten», «jeg må sove» ol.

Selv er jeg en dame som er slank, formfull, omsorgsfull, jeg føler meg ganske bra utseende messig, rett og slett sexy! Keg prøver ofte å bruke min kvinnelige list på å få dekket behovet, jeg tok det forgitt en mann alltid ønsket å gi en kvinne daglig.

Selvfølgelig finnes det menn der ute som har følelser, og ikke klarer å være nær en kvinne etter en krangel. Selv er jeg personen som virkelig trenger nærhet etter en krangel. Og når jeg ikke får det, opplever jeg at kvinnehjernen begynner å spinne på alle mulige grunner for hvorfor jeg ikke får nærhet, men blir skjøvet unna. Jeg har brukt masse tid og energi på å «starte på nytt» i et forhold etter en krangel, og jeg oppdager at disse sensitive mennen ikke klarer å ha sex med meg etter en disputt, hvor det ender med at jeg maser enda mer på dette. En vond sirkel rett og slett.

Er det noen senitive menn der ute som kjenner seg igjen i relasjoen med en dame? Gjerne kom med noen tanker å tips til hva man kan gjøre som dame i en slik situasjon.

Da blir det en liten julepause på meg herfra og ville gjerne ønske alle sammen en riktig god jul! Håper dere får en skikkelig fin jultid. Ta vare på de små gledene. Jeg er selv i veldig deilig julemodus med fyr i peisen, julemusikk, baking, gaveinnpaking osv. Storkoser meg😍🎄
Gooood juuuul!! 😄🎄🎅🏻🌟😊

Hva gjør dere når dere får en match i Looks? Sjekker dere profilen til vedkommende og sender en melding, eller lar dere det bare være? Hva om dere får en melding fra den dere matchet med, svarer dere?

Dersom dere sjekker ut vedkommende og finner ut at det ikke var en match likevel, fjerner dere da matchen?

Jeg lurer på dette fordi jeg flere ganger har opplevd å få beskjed om match, til og med noen som har sendt meg hjerte om at de er nysgjerrig på meg, men når jeg sender dem en melding får jeg ikke noe svar.

Er egentlig Looks bare frustrerende tøv?

https://www.dagbladet.no/kjendis/missekandidatenes-selfie-endte-med-drapstrusler/69141547

Unge menn

Siste svar to. 14 des. 2017 20:01 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Har vi kommet til den tiden på året når mennene i 20-årene kontakter oss over 40 år? Det kan virke slik.

Jeg har veldig godt skjønt hva de tenker å få ut av et sånt forhold, men jeg skjønner ikke helt hva de tror jeg skal få ut av et sånt forhold, annet den ene tingen.

Godforumfolk.

Jeg skulle bare melde om en solside story.
Jeg møtte en her forrige uke og har vært på date to ganger. Begge gangene har vært magnetisk. Vi var sammen to dager av gangen. Helt utrolig connection på alle plan.
I think she is THE ONE!
Du vet det ordtaket som sier if it is too good to be true, it probably isnt?
Dette er unntaket. True story! It happens. 😍

Det er vågalt, kanskje naivt å si det etter to dates men jeg tror virkelg, THIS IS IT!
Keep at it. Keep refining your "portfolio", Never give up. Dont settle for less! et cetera..
Jeg burde gi bort min bilett til allefesters mor og deaktivere om ikke lenge.

Lykke

Hvorfor.?

Siste svar to. 14 des. 2017 19:29 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Turn of..

Hva er det som gjør at noen menn( Ikke alle) men noen, som er alt fra 46 til 50 ser ut som de er ti år eldre på bildet en det står på profilen....Lyver de på alder eller...????

Dere som ikke er heldige å ha familie å være sammen med, hvordan opplever dere julen?
Jeg har heldigvis et avslappet forhold, men det er likevel tøft å være alene den 24.

SubScene

Ingen svar
(mann 45 år fra Vest-Agder) Privat melding

For 20 år siden var jeg med på å starte organisasjonen som i dag driver Sub Scene i Oslo. Sub Scene er ikke bare en kultur og musikkscene, men de driver også en cafe og er et tilholdssted for unge mennesker midt i byen. Sub Scene er også brukt av Øyafestivalen. De serverer ikke alkohol og er dermed den eneste alkoholfrie kultur- og musikkscenen i Oslo.

Er du i Oslo anbefaler jeg deg å ta turen innom. De har god mat, god kaffe og te eller brus, øl o.l. Om kultur- og musikktilbudet deres faller i smak eller ikke, må du nesten finne ut av selv. Du kan lese mer om stedet her: www.subscene.no

Anbefales!

Sånn apropos #metoo og kravet om at menn skal stå på barrikadene. Kan vi få noen av dere damer opp på barrikadene for å sloss mot samværssabotasje? Altså at en part (nesten alltid kvinnen) bryter samværsavtaler uten at det har noen juridiske konsekvenser. Mennene får ikke se barna sine og barna får ikke se fedrene sine.

Hvordan vet man at man er forelsket?

Er du gamer?
Hva spiller du for tiden?

Jeg bruker spillotorer (Unreal & Unity) til å lage kunst i arkitektur visualiseringer. Også spiller jeg som en del av *host research and development.

Jeg spiller Overwatch på PC

VR (VIVE)
Rick and Morty
Kingspray
DeadEffect2
RawData
BoxVR
VRBoxing
Onward
....

Fortell, fortell..