Sukkerforum

mnja, hm. øh. hm.. må eg sei mer? :l

mann høyt i tjueårene, elendig selvtillit. Alltid følt noe har stått i veien for meg, veldig mye kviser, klønethet og dårlig sosial på noen ting gjennom store deler av oppveksten, aldri vært i forhold. Har rett og slett havnet i en dårlig sirkel føler jeg. Får ikke dame av å ikke ha selvtillit, og får ikke selvtillit me damene uten å få bra feedback fra damer.(ja, vet det høres ut som dårlige unnskyldninger)

noen som har noen bra tips? (ja, jeg har en litt dårlig kveld, sukker har vært dødt i innboksen i ukesvis nå.... bare grønt i innboksen så langt øyet kan se)

Jeg har snart vært medlem her i fire måneder nå og tenker at det holder. Ser jo at mange har vært her inne i flere år, men jeg er nok ikke så tålmodig. Tanken med å melde seg inn her var jo nettopp å komme i kontakt med andre, bli litt kjent og treffes. Men jeg tror mange trives for godt her inne, eller tenker at kanskje dukker det opp en som er bedre hvis jeg venter en dag til.

For min del er det bare hyggelig å treffe nye mennesker uansett om det blir den store kjærligheten eller ikke. Hvis jeg snakker med en mann over noen dager, jeg liker det jeg ser og vi har en del felles interesser og holdninger, hvorfor ikke bare møtes ? Er det så big deal om det ikke er det helt store ? Da går vi jo bare videre, men kanskje det var et hyggelig treff uansett ?

Dette har sikkert vært tatt opp mange ganger før, men vil gjerne høre hva dere syns ?

Jeg vil nok heller komme meg ut i vårsola så får jeg heller være litt flinkere til å ta kontakt med de jeg treffer der ute:)

Jeg er ca 30 år, men har ikke noe brennende ønske om å få barn. Jeg utelukker ikke helt at den riktige mannen kan gi meg lyst på barn, men per nå har jeg ikke det. Har derfor svart ganske lunkent på barn/når barn.

Jeg vil tro at det finnes noen menn på min alder som heller ikke har veldig lyst på barn, men de viser seg å være vanskelige å finne. Når jeg titter innom menn i passende alder er barnebladet så godt som alltid knallrødt.
Så da er spørsmålet er det fordi:
A) de aller fleste menn faktisk gjerne vil ha barn?
B) de vil unngå røde blad hos flertallet av damene her?

Opplys meg.

Fikk spørsmål av naboen om jeg samlet på frimerker? Han gjør det og er pensjonist nå... Lurer på om det er utdøende rase nå?

Etter å ha prøvd meg litt på nettdating siste året har jeg gjort meg noen tanker om dette fenomenet.
Jeg er da av typen hokjønn og passert midtveis i livet, og det å skulle være på sjekkeren igjen etter 30 år er ikke bare bare.
Når jeg første gang lagde profil var det med skrekkblandet fryd. Skummelt, men spennende samtidig. Man har jo også et håp om å finne kjærligheten med stor K for i følge reklamen så skal jo det være fullt mulig på fora som dette.

Etter diverse chatting og noen dater kan jeg summere det opp som følger:
Jeg sitter fortsatt her aleine, noen erfaringer rikere og venter fortsatt på at prins charming skal komme ridende på sin hvite hest, noe jeg tror han kanskje ikke gjør via nettet;-)

Og så har jeg noen innspill sett ut fra mitt ståsted (sikkert noen som er uenig):

-Vær ærlig på profilen – sannheten kommer for en dag uansett

-«Naken»-bilder på profilen er turn-off. Har du en kropp du er stolt av så vent til en passende anledning. Den kommer før eller senere og litt må man jo kunne overlate til fantasien.

-Ikke svar med korte setninger, type ja og nei, vis interesse.

-Avstand er ingen hindring, bare en utfordring, tør å satse.

-Står det at jeg er interessert i menn +- 5 år min alder så betyr det at jeg ikke ønsker kontakt med menn som er 10-20 år eldre (ikke yngre heller, men det er jo bare smigrende om de tar kontakt)

-Intet bilde – ingen svar

Lykke til med jakta folkens! Jeg derimot, finner meg nok andre jaktmarker snart;-)

Har du noen gang vært utro?
Isåfall, hvorfor??
Var det forelskelse i en annen, eller bare for det sexuelle?

Halløjsa.

En dansker som er kommet til Oslo. Men kender desværre ingen i byen. Hvor møder man nye mennesker i Oslo.

Er tømrer og dyrker en masse sport

Vh. Mick Dyreholt

Endelig melding i innboksen. Jeg er litt usikker på hva meningen er...

"hei hvordan er det du gjør i dag, og jeg håper du gjør det bra forresten jeg er ny på dette datingside og er veldig interessert i deg så mye, så jeg bestemte meg for å forlate min e-postadresse .... msn ....?????_????@live.com slik at du kan bruke til å sende meg mail så skal jeg svare deg tilbake med bildene mine?"

Pcen min begynner å bli treg, er det noen som har gode tips eller vet om noe bra programvare som rydder opp?

Hva håper du jeg serverer, og hva er det du absolutt ikke vil ha?

Etter å ha veid for å imot i månedsvis har jeg å barna tatt et valg.
Vi flytter :)
Så i løpet av sommeren forlater vi kalde nord til fordel for Østlandet.
Skremmende men samtidig en fantastisk følelse..

Er det noen som vet hvordan den fungerer, når jeg lagrer et søk lagrer jeg treffa jeg får eller lagrer jeg søkekriteriene....sånn at søket utføres på nytt hver gang jeg går inpå det?

Her er en problemstilling for dere. Du sitter og blar i profiler og med ett ser du drømmemannen/dama! Han/hun bor i nærheten og er så pen at du bare må ha han/henne...men så. Du fortsetter å lese resten av profilen og serat dere ikke matcher på noen områder. Du har høy utdanning og tjener godt, han/hun har ikke noen utdanning og jobber som renholder (ikke et vondt ord om renholdere).
Du liker å trene men han/hun er anti treningsaktivist og liker å drikke kaffien med sugerør.
Kort sagt, lista over punkter dere ikke matcher er lang! hva gjør du?
Hvis du synes jeg er streng så kan dere heller tilpasse kriteriene litegrann, men husk at utgangspunktet er at matchen skal være dårlig!

Hei!

Trenger ferietips til meg og gutta mine (10 og 15 år)!

Jeg er rastløs, og jeg har ikke hunden med når jeg er på jobbreise. Noen som har lyst til å gå en tur, litt kjedelig å gå alene og er alltids koselig å bli kjent med nye mennesker.

Noen justeringer ift den andre tråden med samme navn.

Som "nøytral forsker" har jeg fundert litt over diverse fenomen. Kun kvinner som kan svare på dette. Evt så kan menn komme med kommentarer. Her er en situasjon du høyst trolig har erfart:

Du kikker over et utvalg profiler, og kommer over en du besøker flere ganger. Men du er litt avventende, og tar ikke kontakt. Hvorfor tar du ikke kontakt?

Hypotese 1: du er definitivt interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men er redd for direkte eller indirekte avvisning, og feiger ut.
Hypotese 2: du er interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men vet at det er mange andre spennende menn der ute.
Hypotese 3: du er interessert, titter innom noen ganger for å vise interesse, men liker tanken på at mannen tar initiativ.
Hypotese 4: du liker å leke.
Hypotese 5: du er ikke veldig interessert, men har likevel en trang til å titte innom.

Hvilken hypotese praktiserer du?

Scenario: Du som kvinne skriver til meg, men får aldri svar tilbake. Jeg har kanskje besøkt profilen din før, og fortsetter å besøke den selv om jeg aldri svarer deg.

Problem: Du blir frustrert og lei deg.

Forklaring: Jeg vil ikke skrive med deg fordi jeg skjønner allerede nå at det ikke er sjans i havet for at vi passer sammen. Her følger de mest vanlige årsakene til det, i prioritert rekkefølge:

1) Profilteksten din -- den avslører noe om deg som får meg til å styre unna (f.eks at du har tenkt å reise til India for å bade i Ganges, bo et år i Sierra Leone, eller noe annet tilsvarende imponerende lite gjennomtenkt.)
2) Profilbildet ditt harmoniserer ikke med hvordan du egentlig ser ut (sammenlignet med bildene i albumet)
3) Bildene i albumet avslører noe om deg -- f.eks at du kler deg som en uteligger.
3) Du er ikke fin nok
4) Brevet du sendte var såpass egosentrisk og selvsentrert at jeg nesten må melde meg inn i Redd Barna bare for å balansere ut opplevelsen av egoet ditt (forbausende mange som ryker ut på det her)

Men hva pokker -- hvorfor er jeg ikke ærlig og svarer nettopp dette da?

1) Fordi i 99% av tilfellene får jeg akkedering/kverulering til svar. Gidder ikke.

Ok!!! Så hvorfor fortsetter du da å besøke profilen min, ditt løgneraktige mannssvin?

1) Fordi du bytter profilbilde en gang i uka, og hver gang til noe like forbanna ugjenkjennelig (se forøvrig punkt 2 i den første listen).

Alternativet er at jeg blokkerer deg, men det synes jeg er frekt.

Med vennlig hilsen,
Opplsysningskontoret for that's life.

(Bytt gjerne om på han/hun i dette innlegget, dette funker sikkert like bra begge veier)

Nei nå skulle jeg gjerne hatt noen som bare kom å "tok" meg som sin. Som så meg for den jeg var, og kunne være litt sjef :P
Har rigget til endel, men hva er det å ruge på alene!!!! Det er da så innmari vanskelig å finne seg en partner, og nettdating gjør det ikke mindre frustrerende i lengden :P Burde kanskje tatt meg en pause, men vanskelig å la være også, når man føler så sterkt at det er nogen som mangler :)

Nå er jeg egentlig luta lei av alle som tror at det hjelper på å gå på "dating","coaching", og andre "approaching"-kurs.... og lar dere selv lure ved å betale mange tusen kroner for dette tullet. Jeg skal si dere en ting: Det hjelper ikke på noen måte:) Bare vær dere SELV, og om personen dere dater ikke liker deg for den du er, så går man videre til man finner en som liker deg, så jævla enkelt er det.
Og jeg synes ikke synd på de som tror det hjelper å bli lurt av "coacher" på byen. :)

Etter en meget fin dag i Oslo idag, kjenner jeg at jeg virkelig fortjener en iskald øl.. så skål! kjære alle store og små, snille og slemme, pene og stygge, single og gifte,hvite og svarte, gamle og unge, skål!

Avtalte date med en fra sukker på tirsdag. Vi skulle møtes i dag, bestemt sted og klokkeslett.
Men har ikke hørt noe fra han siden tirsdag. Sendte en melding i går for å bekrefte avtalen, men han har ikke lest den eller vært pålogget.
Litt i tvil. Hva gjør jeg? Er et stykke å reise for meg, og veldig kjedelig med en bomtur.

Som "nøytral forsker" har jeg fundert litt over diverse fenomen. Kun kvinner som kan svare på dette. Evt så kan menn komme med kommentarer. Her er en situasjon du høyst trolig har erfart:

Du kikker over et utvalg profiler, og kommer over en som skiller seg ut i mengden. Men du er litt avventende, og tar ikke kontakt. Det du gjør er derimot å besøke profilen hyppig, du viser interesse, men er fortsatt avventende ift kontakt.
Hvorfor tar du ikke kontakt?

Hypotese 1: du er definitivt interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men er redd for direkte eller indirekte avvisning, og feiger ut.
Hypotese 2: du er interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men vet at det er mange andre spennende menn der ute.
Hypotese 3: du er interessert, titter innom noen ganger for å vise interesse, men liker tanken på at mannen tar initiativ.
Hypotese 4: du liker å leke.
Hypotese 5: du er ikke veldig interessert, men har likevel en trang til å titte innom.

Hvilken hypotese praktiserer du?

Inspirert av en mindre vellykket tråd tidligere denne uken, her er da spørsmålet om du ville datet personen over deg?
Jeg avstår fra å være førstemann.

Hvor stor er sannsynligheten for å lykkes med nettdating når personen bor 100 mil lenger nord og har en liten gutt på 3,5 år?

I går var jeg på date med jente jeg skrev siste uka frem og tilbake. Daten var ganske grei og i steden for å ta en espresso (drikke fort hvis det er helt jævlig) tok jeg kaffe latte og litt vin etterhvert. Ble hyggelig stemning og alt var bare fint. I dag våknet jeg med en skummel rar følelse! Jeg ble redd for å gå i et forhold faktisk! Ble redd for å slippe følelser frem og sendte melding til daten at dessverre ting ble ikke som ønsket og at jeg ønsker ikke å lure eller såre hun... Damen ble selvfølgelig blitt lei seg, for hun trodde det var kjemi og greier og håpet virkelig det kunne vært noe...
Føler meg litt slem, men det var jo tross alt en date... Man må jo sjekke om det er noe tiltrekningskrefter...

Det er så drita kjedelig å handle alene at jeg knapt nok har ord for det. Som jeg ser det har jeg to alternativer

1. Benytt pensjonisttjenesten ring og få varene levert hjem
2. Gå til anskaffelse av et menneskelig vedheng, en kjæreste

Alt. 1 utgår egentlig. det er litt for sløvt.. Dessuten kunne et slikt alt. 2-vedheng blitt øverste leder for støvsuging og trappevask. Støvsugersjefen. Det høres fint ut.
-
Vel - med å skrive denne tråden oppnådde jeg ihvertfall å utsette handlingen litt, og dét er jo strålende!

Når du får melding fra gifte menn som ønsker seg en elskerinne fordi de ikke får nok av sin partner gjør du...................................... Og du har satt" ønsker forhold eller flørt som kan utvikle seg". De som har satt" kort flørt" kan la være å svare. Tråden er merket grønn:)

1. Melder han som ufin.

2. Melder han som falsk.

3. Blokkerer.

4. Svarer nei takk og blokkerer.

5. Takker nei, og gjør ikke noe mer.

6.Takker ja.

7. Foretar deg ikke noe.

8. Annet........

Flere som nyter sola? Etter å ha vært veldig flink å ryddet og vasket leligheten etter en mnd rot ... Mangler rydde og vaskegenet så her er det skippertak som gjelder.... Så er denne kroppen emigrert ut på verandaen og nyter det som må være minst 20 grader i sola:)) livet er godt , søster skal komme over og dele en flaske vin, barnefri til i morgen .. Og kanskje tur ut i Drammen senere i kveld... Mm ja livet er godt... Hvordan har dere det denne lørdagen ? Håper dere har det like bra eller kanskje enda bedre?

Ønsker alle som er innom og leser på forumet, og de som skriver der også, en riktig god helg :o)

Aaaah hvor er du min Romeo!?!

En som skal servere meg frokost i senga med en rose og dagsavisa <-<-<-<---@
En som skal forstå at tårene kan trille når jeg hører på Maria Callas <3
En som skal vente med meg på nydelig solnedgang på Santorini eller Ibiza <3
En som skal legge et kjærlighetsdikt under puten min når jeg sover <3
En som skal nyte idylliske lavendelfelt i Provence med meg <3

Det er lov å drømme seg litt bort i denne tråden ;-)

Deilig som få... Enda ligger man her alene på sofaen :P

Bullshit eller reelt under gitte forutsetninger?

Har du noen gang brukt dette uttrykket og ment:

1) Jeg liker deg ikke, men ønsker å være snill

2) Jeg liker deg, men er ikke klar for noe nå, vær så snill og vent

3) Jeg liker deg, men er ikke klar for noe nå, jeg ber deg ikke vente, men jeg håper du gjør det

Sitter og har lyst til å dra. Noen andre som også har lyst?

Jeg er i Oslo for helgen og lurer på de beste utestedene jeg kan gå på? Noen forslag? ;)

Har tenkt meg en tur til Oslo neste helg. Til dere som er godt kjent. Hvor går voksne damer ut for å treffe menn på min alder ? Helst i nærheten av sentrum:)

Til alle kvinner her inne som er i tredve-førti-årene:

Har ditt syn på sex endret seg mye siden du debuterte, og i så fall på hvilke måter? Hvor befinner du deg nå i forhold til sexuelle preferanser, frekvens og sexens betydning for deg?

Værsågod fortell!:)

Aries Spears

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Noen andre som skal på showet hans i morgen? Og om du/dere vil ta en pils før, under eller etterpå?
Og siden alle gode ting er 3, skjer det noe i kveld jeg burde få med meg? :)

God helg!

Tror jeg har dumma meg ut gitt. Hadde sex på første daten. Rakk jo knapt å se på fyren før vi hava i køya.
Hva er sannsynligheten for at dette faktisk kan bli noe mer?
Dersom vi møtes igjen vil vi mest sannsynlig havne i senga igjen.
Får jo ikke tid til å bli kjent med noe annet enn kroppen hans.
Dersom jeg er ute etter er "ordentlig" forhold, bør jeg se på dette som en feil og snu meg rundt for å finne en annen?

I alle år har pappa sagt at menn er de beste kokkene. De er best til å bake og til skreddere. Det er vist ikke et yrke som menn ikke er best, syns han. Det irriterer meg at han sier sånn. Han har da ikke rett?

Hva er dine favorittlåter med Bieber?

Snart helg

Siste svar fr. 19 april 2013 09:30 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Helgen er nær :) Hva skal folk bruke helgen til da?

Her skal man løpe for neste helg skal man løpe Sentrumsløpet!

Faen , jeg er såååååå driiiiiitlei, føler aldri noe går lett eller rette vei :P! Prøver nå å prioritere trening igjen, for å føle meg vel. Trent mye vekter før, hatt bra med muskelmasse. Men klarer ikke komme meg "avgårde" igjen. Får vondter både her og der, enda det er forholdsvis lett vektrening. Har prolaps i nakke og rygg, og det gjør meg gaaaal!! Min identitet er å være fysisk på alle måter,,, og nå føles det nesten ut som om jeg går i oppløsning i en alder av 36 :P Blir svett og kvalm av tanken på å være "vrak" allerede nå. Ting har ikke gått på skinner ellers, og det med trening har gitt meg selvtillit og en følelse av velvære. Funker det, så går alt annet mye lettere, og nå kjennes det ut som om det glipper for meg :P
Rotete forklart, og muligens ensporet,,,,, men for meg er det tragisk!

Noen andre som kjenner på lignende,,, skulle gjerne hatt et skyv :P

Post er kommet, lest og besvart, men lampen har hengt seg og lyser konstant gult?? Er det tegn på en innkommende melding som er så sann og stor? forstor at den kommer ikke heeeelt gjennom?? Eller kommer lampen til å gå i stykker, gløde seg ihjel!??

Mvh.
Engstelig
SatanIGata

Noen damer som faktisk kan kjøre ski her?

Som kjører bratt, løssnø, kanskje dropper en klippe osv?

Har lest her inne at det er plagsomt mye friluftsmennesker. Hvor er nå disse damene, jeg finner de i alle fall ikke?

Lurer på hva dere tenker rundt barns første treff med ny partner?

Exen har funnet seg ny partner å ønsker å la barna treffe henne. Dette har jeg sagt han må styre selv, selv om jeg mener det er for tidlig.
Mener selv at det beste er å la barna treffe henne på hjemmebane første gang.
Hun bor et stykke unna, å far mener det beste er at de treffes hjemme hos henne første gang.
Har snakket med pedagoger ol som mener det samme som meg.
Hva i alle dager gjør man når far ikke innser dette?
Eller er det bare jeg som er alt for prinsippfast?

From many of us Norwegian guys and to all you lovely girls out there with no text in your profile, who thinks that Google Translator is the best invention of all time to speak Norwegian to us...
Please don't bother, because sentences dont come out that great in Norwegian. Use English and see if we still are interested in talking to you.

Hei sann,

Lurte egentlig bare på en liten ting.....

Hvor mange her kunne tenkt seg å bli med/finne en partner her inne, og lagt ut på jordomseiling

En jordomseiling vil fort kunne ta minimum 3 år, men vet om folk som har vært ute i 7 år....

Hadde du vært villig til å sette karriere på vent/pause? hadde du vært villig til å sette alle økonomiske muskler inn på å oppfylle den drømmen??

Jeg sliter med angst etter et forferdelig forhold. Noen som har et råd om hvordan angsten kan lindres?
Alt fra kjerringråd til dokumentert, takk :-)