Sukkerforum

Hei, jeg er en gutt på 20 år. Som er litt lei av å dra med damer fra byen etter en kveld ute. Og jeg har nå prøvd sukker litt for å finne en mer seriøs dame, men det virker som jentene her er veldig overlegne eller er det bare jeg som har feil fremgangs metode?

Relativt ofte kommer det tråder her der det påståes at det er så mange flere menn enn kvinner på Sukker. Dette er ikke riktig.
Vi tok en stikkprøve over alle innlogget i går og den eksakte andelen kvinner var 47,2 %.
Dette er så nære 50% at alle argumenter som går i den retningen blir feil.

Vi ønsker alle en fortsatt fin dag! :-)

Koselig å åpne innboksen sin når det ligger et slikt brev:) Må bare le jeg, med tanke på hvor vedkommede har brukt tid til å analysere meg og min profiltekst:) Jeg har slettet hans nick i tråden. Morsomt at gutter engasjerer seg på godt og ..VONDT!

Teksten er under:

Hvis du må lære fra en bok hvordan man skal være overfor det motsatte kjønn er det ikke noe håp for deg...!
16 jan. 17:33

Det er bra du har selvinnsikt nok til å innse at du ikke er et "offer" for disse tiders skrudde kjønnsroller....
16 jan. 17:39

Hvorfor vil du ha en fast elsker...? Er det ikke bedre å bytte litt på...?
16 jan. 17:41

Kan ikke jeg få lov til å bli kjæresten din etterhvert når du er ferdig med disse faste elskerne dine...? Vær så snill...!
16 jan. 17:48

Eller var det kanskje han faste elskeren din som også hadde et par andre faste samtidig...? Eller var han kanskje gift, og fant ut at dame er dame..., og hun jeg er gift med er like bra som noen andre... Ha det bra til deg..., lykke til på ferden videre..., med nye faste elskere..., liksom Du er jo virkelig ødelagt av tiden vi lever i..., særlig fremstilt gjennom TV, Hollywood og kvinnebøker..., til trøst for damer i fastgrodde ekteskap... Ikke ment, tror jeg, som en bruksanvisning for usikre, uselvstendige og innsiktsløse damer uten egne meninger og standarder for hvordan livet bør leves...

Nå er jeg litt lei !!

Har dumpet borti en tviom kvinne for 3. gang,

Førs gang bet jeg på ei bere langveisfra sm viste interesse og ville møt meg på nøytral grunn (hotell-veekend i Oslo)
godroende som jeg var nøt jo jeg helgen og hun ble sogar invitert til langweekenderhjemmeos meg i et halvt år tid.
Gikk jo fintdette helt til jeg skulle i nærheten av hennes hjemsted et par timer unna og hun stammet em en tynn unnskyldning
om at dette ikke gikk... hennes hite løgn slo sprekker.. Doink...rett i fella og bort med hun !!

Neste berte var på sukkerfest i høst, matchet på kortet og IRL vi hadde ogå skrevet litt her..og hun ble med meg fra festen.
I beruset tilstand hadde hun gitt med telefonnummer om vi kom bort fra hverandre så etter helgen sjekket jeg ut henne.. litt mer skepsk enn sist og jodda. smått og stort på samme adresse på den andre siden avTigerstaden... Bort med hun.

Nå kom jeg litt i kontakt med ei berte.noen gater unna meg.. jeg kjenner noen som bor i hennes gate og tok en resurce og fant adressen.. og der.. står det 2 biler 2 navn og hun gikk brydd forbi meg med sin lille pode utenfor parkeringen igår..

Er det bare meg som tiltrekker meg ulykkelig giftepå jakt etter evntyr her inne eller finnes det ingen single her lenger??

VIl jo bare møte den ene med litt ære i behold...kun en...!!....(Gjelder sikkert begge kjønn )

Jeg får alltid dårlig match med menn på sexlyst og spørsmålene rundt dette.
Synes det er ganske rart siden jeg selv har svart ganske høyt der på de fleste spørsmålene.

Hva har dere svart på for eks hvor ofte dere vil ha sex?
Er det vanlig å ha dårlig match der?

iPad

Siste svar to. 17 jan. 2013 10:48 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Elinor33

Får ikke til å laste opp profilbilde. Det legger seg skrått, enda jeg roterer det rundt før jeg skal laste det opp her. Og beskjæringen går det heller ikke bra med. Og mobil utgaven får man ikke lastet opp i det hele tatt! Hva skal man da gjøre...?

Er så moro å lese en tråd som begynner seriøst også svarer folk, så kommer visse folk inn og bare tar over hele tråden og går over til helt andre ting. Ser i 90% av trådene her inne at det skjer. Man kan begynne å snakke om biler så ender tråden med hvordan farge naboen til katta har....
Er det slik at folk på forumet bare MÅ skrive? Går det ikke ann å bare lese og skrive hvis det er noe konstruktivt man har å komme med, enn å bare skrive piss?

Jeg er som sikkert mange andre mannfolk her inne av den sjenerte typen, så jeg vil gjerne bli godt kjent men ei jente før jeg går på date. Jeg har vært her nå i et par måneder, og har min første date på fredag :)

Jeg vil gjerne høre fra dere andre hvor kjapt dere prøver å sette opp en date etter den første meldingen :)

Sendte førstemelding...
Fikk svar...
tre meldinger til...frem og tilbake
= bedt med ut på en øl.

Noen bedre idag?

Ja, jeg er mann...

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10049198

Yeah!

Romantikken

Siste svar on. 16 jan. 2013 00:55 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym kvinne(n)

Ja, hvem er opptatt av de romantiske øyeblikk ?
Tror dere at romantikken har noe fremtid?

Har dere noen låter som er spesielle for dere ,,, som gir gåsehud,, få høre...

Lurer litt på hva dere andre tenker om kvinner som skriver at de har full jobb,trener 4-6 ganger per uke og for eksempel har 2 barn.... Hvordan i helsike kan det være mulig å date eventuelt å bli kjæreste med noe sånt.....? Jeg mister faktisk interessen når sånne meldinger kommer, eller at det står i profilen... Det er faktisk, i hvert fall ikke for meg, interessant.....!
Er selv en oppegående, godt utseende fyr, som ihvertfal ikke er under gjennomsnittet aktiv, men det får være grenser... Hva menes ute i verden om dette....?

Takknemlig for tanker omkring dette og lignende....

Når jeg er 44, og nesten bare får brev fra menn i 20-årene, hva gjør jeg galt da?

Ingen utfordrende bilder eller noe i profilen som skal kunne tyde på jeg er ute etter et leketøy her inne.

Hvor er de modne mennene hen?

Lurer på om det finnes noen damer her inne som tenner på at eldre menn skriver til dem og spør om de vil være med å leve ut noen ville sexfantasier? Uten profilbilde og for å ikke nevne at de faktisk er gift ...

For min del innebærte det igjen at jeg mistet matlysten for resten av dagen.. Til tross for at han faktisk lovet at det ville være verdt det...

Satt i lunchen idag der "de ordentlige" kollgaer satt og diskuterte slekts-forskning ett gårsdagens tv-program.

Det fIkk meg på minner om den sommern jeg føk rundt på krogen i min morfars slekts hjemkommune.

Og kom i passe lystig øl-modus i snakk med ei spennede lys fjong berte i rundt 30 og hennes veninne.
Joda hun var singel og de takket ja til et glass vin og n ble også ganske nyskjerrig.
Utover samtalen spurte hun hvorfor jeg ferierte på de kanter og jeg kom inn på et etternavn et stykke ut i slekta..

'Det heter jo jeg også.. ehhh...tror kanskje vi muligen er 4-meninger.. DOINK....

Og hun som var så "Fjong"

Noen værre ??

En kolega av meg stod plutselig på gaten, uten noe sted å bo. Jeg ble overtalt av sjefen min til å la henne å flytte inn til meg. Joda etter 1 uke har jeg bestemt meg for å hive henne ut, om hun må bo på en benk med en avis over seg hva så. Jeg kom hjem, hun hadde besøk av noen venner, jeg fikk beskjed om å pelle meg ut av min egen stue for hun hadde besøk. Jeg har betalt 2 mill for leiligheten, så får jeg beskjed om å pelle meg ut. Må få henne ut før hun bestemmer seg for å overta hele leiligheten min. Noe bedre....Hun har foreløpig ikke betalt for å bo hos meg, med andre ord en snylter.

Snart er et tiår over og jeg skal bevege meg inn i et nytt. Spennende, nyskjerrig og litt skummelt. Når jeg ser tilbake på de siste ti årene har jeg mange minner, både vonde og gode. Har lært så utrolig mye, fått lov å oppleve ting jeg alldri trodde jeg skulle få oppleve.Møtt så mange mennesker som har beriket livet mitt, og noen jeg skulle ønsket at hadde gått en annen vei..Mine to små er ikke lengre små, men bare få år unna å forlate redet. Det skremmer meg, samtidig som jeg stolt ser på de to som gjør klar vingene sine for å kunne fly så høyt og langt som ingen grenser kan stoppe ...Kjærlighet har kommet og kjærlighet har gått, .. nå er hjertet klar for mer:))

Hører om kriser her og krse der, men sitter med en sitring og forventning i kroppen:)) Kjenner at både kropp og sjel har dalt mer på plass og blitt min:)) Så når klokken slår 12 så har jeg tenkt å omfavne 40 årene som kommer meg i møte, og nyte hvert år, hver mnd hver dag og minutt som neste tiår har tenkt å sjenke meg, og leve det til det fulle hver da som den siste:))

Vi hadde et teknisk problem med en våre databaseservere, og hvor ikke automatisk failover fungerte. Vi beklager nedetiden på ca. 15min i kveld,

God morgen alle flotte sukkertroll :-)
Ønsker dere en fin fin man og en enda bedre uke..
GRIP DAGEN :-)

Idag er det kaldt. Brrrr.

Lurer bare på hvor mange som egentlig dater for tiden. Mange som har vært på date siste uka eller som skal på date i løpet av en uke? :p

Ja, som headingen sier; Jeg finner seng og dyne og reiser til Drømmel@nd, dersom ingen vil skravle! ;O)
*Lakenskrekk.net/*

Kan noen svare på meg på dette, jeg har fått Mail på at jeg har motatt en mld her men når jeg går inn så er det ikke noe der? Hvorfor?

Er det sånn at mange som er her inne har sosial angst? Lurer på hvordan dere kan ha tid til å være så aktiv på forumet her?
Har dere ikke et sosialt liv der ute? Ikke vondt ment, bare greit å vite.

Hvor lenge har dere vært medlem, hvor ofte blir dere godt kjent med nye her inne og hvor ofte går dere på date?

Jeg lurer på om det er noen som har tips om selskaper som har slike turer. Fortell gjerne om egne efaring:) Både posetive og negative.

Hvor har det blitt av de søte grønne tallene som varsler besøk og meldinger?

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, for jeg antar at et foruminnlegg alene ikke løser noe som helst, men allikevel...

Jeg blir slått av en ting her på forumet, og også ofte når jeg møter kvinner herfra, og det er noe... Kynisme er vel feil ord, men at troen på andre, evnen til å stole på og gi seg hen til andre er så tynnslitt og gjerne ødelagt...

Jeg vet ikke om nettdating i seg selv gjør noe med dette, her leter man gjennom profiler og forkaster og forkastes over en lav sko og det i seg selv kan jo gjøre folk dessillusjonerte. Mere trolig er det vel at langt de fleste her inne har forhold bak seg, forhold som ikke lenger er, av forskjellige grunner, og at vi bærer med oss dårlige erfaringer som står i veien for å tørre å gi oss hen på nytt.

Brent barn skyr ilden, sies det. Når en skilpadde er truet trekker den bena og hodet inn i skallet og blir der inne for det er trygt og ingen når inn, men den når jo heller ikke ut da, og den kommer seg ikke fremover før den igjen tør å komme ut...

Har man dårlige erfaringer, kanskje til og med har opplevd tillitsbrudd og utroskap, sinne og krangler, eller alle slags dårlige unnskyldninger for å forlate noen, så er det jo ikke rart at man blir forsiktig. Det gjør jo forferdelig vondt når et forhold faller i grus. Og at man kan trenge tid alene til å bearbeide det er helt naturlig og selvsagt greit.

Det jeg synes er mindre greit er at det ser ut som om ganske mange har gjort skepsis og vaktsomhet til et fast mønster... Her skal alt være trygt før jeg gir meg hen, alt skal være målt og veid og undersøkt med kritisk blikk, her kommer ingen igjennom porten før de har bevist på forhånd at de ikke kan gjøre meg noe vondt... Osv... Og problemet er jo, får man noensinne et forhold på plass da? Om man møter den andre med kritisk blikk og en vegg av vaktsomhet og skepsis, hva blir det til da?

Jeg har nettopp lest et innlegg her der menn og menns syn på kvinnekropp blir utførlig beskrevet på en fordomsfull måte som absolutt ikke rimer med det jeg opplever eller slik jeg selv ser på det. Tilsvarende ser jeg surmagede innlegg om forskjellige typer kvinner, med like stygge fordommer, og jeg tenker, - er vi virkelig så ødelagte? Er vi virkalig så dessillusjonerte?

Jeg er sikkert for dum til å forstå at jeg burde verge meg... Jeg møter alle nye med et åpent sinn, og har lett for å bli småforelsket, og blir stort forelsket iblant også... Det skal sies at den store gjensidige ikke har kommet til meg enda, men

Kan noen fortelle meg hva "Sukkerbyen" er ?

Jeg har sluttet å drikke! Altså, var ingen fyllik, men har jevnt drukket litt for mye og øl og vin vises på vekta :(
Har også startet med hjemmeblandet frokostblanding, og generelt forbedret kostholdet :)

Har dere forbedret dere på noe i det siste, eller har planer om det?

Dette er jo et sted for å finne seg en å dele et eller annet med :P

Så.. hva med litt matchmaking her?
Hvem mener du burde gått på date med hvem? Eventuelt, om det er noen du kunne tenke deg en date med, men ikke våger å spørre, post anonymt og match deg selv med den du vil?

Kanskje noen får opp øya, og noen et spark i baken. Eventuelt vi får litt morro ut av det.

Kjør på :D

Mornja! De siste timene har det vært mange uberlekre karer innom min profil. Nå har ikke den særlig mye innhold enda, mtp at jeg aktiverte for typ 48 timer siden, men jeg har en plan.

Mitt spørsmål er: Når dere surfer rundt på profiler, kikker dere mye og sender en melding her og der eller sender dere melding med en gang dere finner noen som er søte?

Jeg spør av ren usikkerhet, det er nemlig 2-3 gutter som har besøkt min profil ila de siste timene som jeg godt kunne tenke meg å sende en melding til. Men så tenker jeg: de var jo innom meg først og har ikke sendt meldng...bør ikke det bety at de bare..ikke gidder? SÅ tenker jeg: naturligvis sender de ikke melding, for det er jo ikke noe info å sende melding utifra. (working on it)

Svar!

Med tanke på hvor mange det er som ikke vil vise ansiktet sitt til alle, så hadde det vært kjekt om det på sukker også, hadde vært mulig å sende med vedlegg i mailene. Der en kunne sende med et bilde om en ville? Eller hadde det fort blitt misbrukt til bare nakenbilder da..? :O

Jeg har vært her på Sukker i et par mnd nå, og begynner å lure om jeg bommer totalt...

Jeg sender hyggelige meldinger til de jeg finner interessante, som passer mine tall og profil. Jeg trodde ikke jeg virket hverken avskrekkende eller på nonen måte fremstiller meg som noe annet enn seriøs.
Klart, jeg har lagt lite jobb i selve profilteksten. Synes det både er vanskelig og kjedelig å skulle finne "de rette ordene" for å fange de rettes oppmerksomhet. Etter å ha lest mange mannlige profiltekster, må jeg si at de er utrolig like, antar det samme gjelder oss kvinner?

Men uansett, jeg opplever stadig at jeg aldri får ens et lite svar fra de jeg skriver til. Kanskje de er opptatt med å bli kjent med andre, midt i en flørt eller allerede i et forhold. Eller faktisk ikke finner noe i min orofil interessant.

Så. Er det bare jeg som opplever dette? Hva sier dere andre damer her?
Hvor evt feiler jeg? Og nei, jeg er absolutt ikke desperat etter å finne drømmeprinsen ;-)

Skjult

Siste svar sø. 13 jan. 2013 21:34 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym SalutT

D e jo litt moro at 50 minutt inn i den dagen eg har bursdag så bikker eg nøyaktig antall besøk på profilen min som d året eg e født ;-)

Og match tallet på hu som besøkte meg er det samme som dei to siste tall i fødselsåret mitt. Antagligvis får eg ikkje andre besøk i dag viss dette er en normal dag.

Så det må vel bety giftemål og 3-4 ungar dette?

Jeg fikk høre følgende betraktning rundt temaet her om dagen...

Det er vel noe godt i meg også, sa jenta.
Ja, sa gutten, men nå tar jeg den snart ut....

Nå har det kommet "Svarer sjelden" tekst under enkelte profiler.

Burde sukker også legge til "Svarer ofte" og "Svarer alltid" i tillegg?

Hei, som overskriften igjen sier, så har jeg mottatt enkelte meldinger om mottatt melding / flirter på min e-post flerfoldige timer etter at de faktisk kom, hva skyldes dette?

hvor går man for å redigere min arbeids status, har fått jobb nå å d står arbeidsledig, noen som vet??

Synes noen forjener litt ros for det, fyr løs :)))

Men feig som jeg er, tør jeg ikke si noe til henne. Det blir bare hei, ja, takk og hadet bra. Jeg handler der bare når jeg handler inn lunsj på jobben, som er en uke annenhver måned. Nå er det dessverre to måneder til neste gang, denne uka så jeg henne bare en gang. Det hender jeg tar turen ned og kjøper en sjokolade eller noe, i håp om at hun er der. Jeg skulle gjerne ha fått litt kontakt med henne, men er ikke noe flink til slikt. Noen gode tips?

Det er et ønske jeg kommer over relativt ofte når jeg surfer rundt på profilene her inne. Selv er jeg i midten av 30årene, og dette med å ha en partner jeg må sette litt på plass var jeg lei før jeg var ferdig på videregående. Jeg har ingen problemer med å klare å sette noen på plass, men jeg ønsker ikke en slik partner. Jeg søker en likeverdig kvinne å dele livet mitt med, ikke en hormonell usikker tenåring i en voksen kvinnes kropp som jeg må oppdra.

De fleste av kvinnene jeg leser dette hos er selv i 30- og 40årene. Klarer de ikke sette seg selv på plass? Trenger de virkelig ekstern hjelp for å forstå når de får dramatiske anfall eller overreagerer?

Hva er det de egentlig søker, en partner, eller en pappa?

Tar meget glass vin eller tre jeg.
Se om det roer ned temperamentet litt.

Det er veldig skjelden jeg blir sinna, og enda skjeldnere jeg blir forbanna. Tror det kan telles på en hånd, men idag toppa det seg, og jeg eksploderte en smule i topplokket.
Noen som har en punchingbag til utlån?

Så.. roe ned med et glass vin, og ta en liten verbal utblåsning... enn så lenge :)

Skål!

Sjekker en melding på sukker via mobil mens jeg er ute å handler. Har tenkt å svare når jeg kommer hjem og da har jeg blitt blokkert ! Snakk om "trigger-happy"...

Finnes det ingen seriøse jenter her inne?

Begynner rett å slett og bli lei alle som bare er ute etter én ting!

Er det bare jeg som har det sånn?

Denne tråden er utelukkende et svar til den nesten identiske tråden hvor spørsmålet rettes til menn. Når Gutter synes og kun være ute etter en ting, synes jenter kun å være ute etter en annen.....

pff

Siste svar lø. 12 jan. 2013 19:42 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym O_o

Er tilbake ifra sukker etter en stund off.
MEN! Tenkte jeg skulle sende ei melding til ei dame. Da får jeg opp flere valg, med bilder og standard tekst.
Hvordan kan man sende melding uten bilde. Samtidig er jeg ikke noe fan av hunder. Skulle vært flere bilder av katter.

Jeg fikk akurat brev fra en som ikke har vært inne på 6 dager, hva kan dette være mon tro...noen?

Utesteder i Oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym O_o

Er det noen her som vet om noen bra utesteder i Oslo med mye folk?

Har ikke vært på sukkerfest før!
Lurer på hvor pyntet folk har tenkt å være?? :)

Jeg besøkte brodern en tur idag. Han hadde fått seg Nintendo 8 bit. Den der gamle boksen med kassettene som vi måtte blåse i for å få de til å virke orntlig. De som tålte det meste, og som gjerne ble kasta veggimellom om de ikke funka. Så blåste man litt til i de, og de virka likevel
Snakk om å gå tilbake... Med ett var jeg 10 år igjen, og satt på pikerommet mitt hjemme hos mamma og pappa, og spilte Supermario og duckhunt.
Brodern og jeg ble som unger igjen, og krangla om hvem som skulle spille... Vi glemte helt ut arvingene mine, som satt like klare som oss for å teste klenodiumet. Vi var ikke lenger 2 voksne og 2 barn, men 4 drittunger, alle like klare for å vinne over kjempen!

Da jeg skulle gå hjem, stoppa broderen ved trappa, åpna ei eske, og løfta ut en god gammel nintendo 8bit med kontroller, spill og full pakke :D Han hadde en ekstra til meg også!

Lenge siden jeg har blitt SÅÅ glad for en gave! Gjett hvem som har kosa seg, og vært 10 år igjen, i hele kveld!!

Små barn... store gleder. Store barn, større gleder :D