Sukkerforum

Menn og kvinner tenker og ser ting forskjellig. Grovt sett er menn mer sort/hvitt eller av/på der hvor kvinnen har flere nyanser.

Som jente på sukker.no antar jeg at du genuint interessert i å finne deg en mann. Hvordan har du da muligheten til å være så utrolig kresen? Det er ikke forventet at du skal gå på date med alle som sender deg en melding, men det er jo lov å oppføre seg som et hyggelig menneske.

Jeg vet det blir sendt ut en del ukreative meldinger som "Hei :-)" og "Fortell om deg selv?" og det kan diskuteres om de fortjener et svar (antakeligvis ikke). Men hva med de meldingene hvor det er tydelig at noen har lest profilen din og ønsker å bli kjent med deg? Er det for mye å be om et par hyggelige ord tilbake?

Skal du dømme denne mannen 100% på hvordan et bilde av ham ser ut? Hvis ja, hvor langt har du kommet med den instillingen så langt?

Hvordan kan du vite om han er noe for deg (eller ikke) hvis du ikke blir kjent med han?

Ønsker alle en herlig førujlshelg, hvilkeplaner har dere? Skal selv feire min bursdag! ;) Ha det fint!

Hei!

Er det noen som har lyst til å invitere meg til chat? Så jeg faktisk vet at det funker. For jeg har en følelse at den i lang tid ikke har fungert..

På forhånd takk, send meg gjerne en melding når du har prøvd, så kan jeg se om det står at du har prøvd om jeg ikke selv ser det :)

Jeg merker meg at det stadig klages over kvinner som søker menn med stor M, så jeg tenkte jeg skulle legge inn en oppklarende notis.

Martin, Marius, Magne, Malte, Mads, Markus og resten av hurven med M-navn.

Dere er nok de heldige vinnerne. Ihvertfall hvis dere i tillegg eier et par fjellsko.

Det var vel ikke så vanskelig?

Da har fredagsroen senket seg, god helg. :))

Hei.

Jeg er en bonde i slutten av tjueåra som driver en moderne gård med masse dyr :)
Jeg lurer på om det finnes damer som kan tenke seg den livsstilen som hører med en bonde og bondeyrket ? og da mener jeg ikke at dama er nødt til å delta aktivt hvis det ikke er ønskelig :)
håper dere kan svare seriøst på dette uten harseleriende innlegg :)

sinsykt vanskelig å få noe kontakt her inne.......

Singel

Siste svar fr. 14 des. 2012 18:12 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym freak

Er en kvinne i min beste alder; vakker, bra jobb, et stort hjerte, flink på det meste. Føler at jeg nå gir litt opp her. Ingen som prøver seg som er interessante, og de jeg er intr i er ikke intr i meg... Går ikke på byen, og har jeg fri er jeg med venner/familie. Har vel egentlig gitt litt opp. Tror jeg må leve alene, om ikke resten av livet, så blir det veeeldig lenge... Blir karriere på meg... Trist om jeg ikke får familie... :-(

Vi har i dag lagt ut en oppdatering på mobil.sukker.no. Tilbakemelding og feilrapporter kan sendes her, eller til support@sukker.no.

PS: Matchtreet vil være borte til i morgen tidlig.

Hei.til dere,både kvinner og menn.For tiden har jeg et renn av engelske menn,de er som regel arkitekter,og bor i Oslo,de virker veldig seriøse,men nå har jeg hatt to henvendelser uke i løpet av en uke,og er nå så lei av at man skal spille på andres følelser for å vinne profitt kansje,Jeg har vært av og på her i to år nå.og ser det går igjeen.Det ødelegger humøret,man blir lei rett og slett.Jeg vet sukker gjør nok sitt beste sile ut,men sier kun,vær obs,,

Til dere jenter..
Hva tror dere vi gutter ønsker å se mest av på profilbildet?
Puppene eller ansiktet? Og hva er det med disse "trutemunnene"?

Hilsen sjokkert oppegående mann som søker de seriøse.. :)

Oppland må da være fylket med færrest medlemmer på sukker. Finnes det noen oversikt?
Fint jeg er fra Oppland da... Dette lover godt!

Slik lyder det:
"Hei mitt navn er elsker, oppriktig og åpen jente, søker etter et seriøst forhold, basert på tillit, er jeg interessert i deg, kan du kontakte meg her på min private e-postadresse (l_am_a_s@cammer.com) slik at jeg vil sende deg mer av mine bilder og andre detaljer om meg also.please er lei for å forstyrre deg, bare godta min kongelige forespørsel takket venter å høre fra deg soon.bye.loveth.

Hva tror dere? Er det noe å satse på? Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare tilbake og hvordan jeg skal ordlegge meg. Hun høres jo ut som en ekte kongelig prinsesse fra....Dale i Sunnfjord.

Og bare navnet hennes da sier jo alt, hun MÅ jo være god i senga..

12.12.12, the national sound check day. En vikig dag, hvis man setter pris på god lyd!
Det er her jeg sliter litt, med alle de komprimerte formatene.....
Jeg setter pris på anlegget mitt, mosterkablene, LP`er med sjel, CD`er, og fullspektret Hertzregister. Og konserter!

Som sagt, grattis med dagen! ;-)

Fikk telefon nummeret til en fyr etter en kort samtale. Han blokkerte meg fordi han så at jeg var online etter at han hadde gitt meg telefon nummeret sitt. Hvordan skal man forstå dette?

Menn i uniform.. Yummy

Tv-Serier/Film

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sallan

Kan tenke meg at dette er en gjenganger :)

Hvilke Tv-serier ser du på?
Favorittfilm ?

personlige favoritter :

Dexter!

Ny film

Lawless

Er det en ny funksjon, og hva innebærer den? Jeg har ikke sett den før...
Er det sånn at man i praksis kan velge å åpne for å bli forfulgt av Crazypeople (ja, med stor bokstav)?

Dame i 40 åra, finnes det menn som er interessert i seriøst forhold i denne alderen her på sukker? Å i såfall, hva faller i smak hos dere?

Jeg vil ha en forpliktende sexforhold med deg , vi skal ikke ha sex med noen andre , vi kan treffes i andre sosiale anledning men ingen andre fopliktelser ønsker kvinnen jeg treffer nå .

Tror det er en bitt jeg mangler her , klarer ikke å se hva betydningen av dette er , kan dere hjelpe ? Kvinner pleier kke å ha så klare og enkle ønsker :)

Heia Anders, han vinner hele greia. Den beste.

ikke mange brev, kun 1,, etter 1uke her. klarer rett og slett ikke tanken paa aa ha bilde ute. hm gammelt tema d her.noen fordeler kan d vel vaere? kanskje er jeg litt grumpy? hm

Blir 37 om 17 dager. Alle jentene sier jeg har så myk og fin hud lol! Og jeg har knapt en rynke å spore i ansiktet.

Hva er min hemmelighet??

Jo jeg bruker ALDRI noen form for lotion eller kremer whatsoever!

Men de må jo bare smøre seg inn de som svermer for det :-P
Sikker på at sånt klineri er rynke fremmende!

Akk ja.

"Drømmedamen" - hvis drømmekvaliteter stort sett består i et dukkesøtt utseende, kombinert med et ego som knapt ville ha fått plass i Oslo Spektrum - furter over at hennes høyst todimensjonale "attraktivitet" ikke vekker den ringeste interesse her i gården, slik at hun ikke kan få spilt det barnslige lille avvisningsspillet sitt. Og gjør seg dermed til en pest og en plage i min for øvrig svært plagede hverdag.

I tillegg viser hun seg å ha profil på Facebook. Under "Bøker" står det: "Skal si fra når jeg har lest en." Akkurat ja. DEG har jeg virkelig lyst til å bli nærmere kjent med. Sikkert rasende festlig med laaaange diskusjoner om Farmen-Benny, Jakten-Anne, de nyeste tekno-duppedittene, moteklær - eller hva det nå er disse anti-intellektuelle sjarmtrollene er opptatt av.

Men for så vidt imponerende å kunne oppsummere all sin forakt for kulturhistorien, menneskehetens kollektive kunnskapsreservoar og andres åndsevner i åtte små ord.

Hvis hun har profil her, skal jeg vedde lånekortet mitt på at den inneholder noe om "selvhøytidelighet." Det er jo fast takst, det, at små, spissborgerlige fjols prøver å kompensere for sin egen intellektuelle underlegenhet ved å skrike om "selvhøytidelighet" så snart de blir konfrontert med noen som vet ørlite grann mer enn de selv gjør.

Men oppmerksomhet skal de ha. Bekreftelse, kurtise, beundring...

De er jo så P E N E .

Og den typen damer finnes det flere av. Derfor dette noe skarpe innlegget.

Akk ja. Og nei, nei, nei.

Skrev nettopp med en dame som virket kjempetrivelig.
Skulle til å svare på meldingen hun sendte,men nå har sukker satt profilen på FALSK?? Hvordan i all verden klarer Dere å få til det?
Det var jo hennes egne bilder,hun skrev ikke stygge meldinger,hun var NORSK og jeg kunne ikke se noe galt i det hun gjorde.

Jeg har sett FALSKE profiler før her inne,men hun her var ikke det. Det kan jeg si med 95% sannsynlighet.

Hva får Dere til å blokkere folk her inne??

Er det mulig, en toppløs skrukk som nærmer seg 70 år har vært inne på profilen min. Jeg søkte menn mellom 48 og 55 år. Nå går snart tiden min på sukker ut, jeg kommer garantert ikke til å fornye den. Det har vært altfor mange gamle griser på min profil. Jeg er ikke så gammeld. Skjerp dere mannfolk, ikke still toppløs på profilbildet.

Damn (>.<) for sent ute...

http://www.adressa.no/kultur/article6353023.ece

http://preview.tiny url.com/97tz9p4

Ah well, fortsatt muligheter ^^

*sukk* skulle ønske folk kunne svare på melding og gi beskjed at de ikke er intresserte. Det er liksom vanlig høflighet.

Men enda værre var en nylig opplevelse. Jeg fikk riktignok høflig avslag, men ble i samme slengen blokkert. Det synes jeg var uhøflig og litt sårende.
Får jeg et avslag vil jeg gjerne vise meg høflig tilbake og signalisere "no hard feelings"

Har nå bestemt meg for å begynne å røyke, tror nok jeg har blitt påvirket av reklamen for nikotinplaster og nikotintyggis.

Så hva virker best for gradvis tilvenning, plaster eller tyggis?

Trenger 24 vakre jomfruer til julekalenderen min...

Hvor er dere? ;)

Nå er jeg stort sett ute hver helg å har levd ganske respektabelt de siste 2 årene jeg har vært singel.. har faktisk bare pult en gang siste året noe som er altfor lite så jeg bestemte meg for at nok er nok....

så jeg har dratt med meg 3 forskjellige jenter hjem de siste 3 helgene...
Jeg sliter aldeles ikke med damene og i alle disse 3 tilfelle var det rimelig hotte kvelder....

men hva skjer når vi kommer hjem å finner sengen? joda, de skal sove :p

Dette har aldri skjedd før.... så der ligger jeg med en knallhard å føler med lurt..... jeg driver da faen ikke noe hotell..hehe
så jenter hvorfor blir dere med menn hjem for å bare sove?

hvordan slår jeg av "automail"?? blir lei av at mailen min blir bomba av sukkermail!?!?!

Sjekket ut listen over siste besøkende og der var det utrolig nok et nytt besøk siden i går. Jeg går inn på profilen hennes og der står det at hun ikke har vært pålogget på to dager... Rimelig sikker på at jeg sjekket lista i går og at det ikke var noen nye...

Del det med oss :)

Hei,dette er ingen negativ tråd.Jeg undrer bare,har menn det samme problemet med ansiktløse profiler som oss kvinner,jeg bare
undrer.Jeg har over halvparten av besøkende uten bilde,og av og til meldinger,men,hvorfor er det så vanskelig å ha et bilde av seg selv.undrer,man vil jo gjerne se den man prater med.

Noen som vet om dersom man sletter meldinger som er blitt sendt men ikke lest, også blir borte hos den man sendte til?
Her finnes det jo så kjedelige mennesker som ikke gidder å åpne mailboksen sin en gang! Da har jeg lyst til å fjerne mailen, og at de ikke skal få lest den i det hele tatt. See?

Har begynt å tenke på gastric bypass, for en del år tilbake gikk jeg ned 30 kg. Det meste har kommet på igjen.
Er det noen her som har kjennskap til Gastric bypass? Tror nok ikke jeg klarer å gå ned 30 kg engann til ved egen hjelp.
Tentke evt å ta det her på en privatklinikk.
Noen som har gode råd å komme med, eller som har vært borti det selv?

Om du kommer over en profil der noen nevner at de er rolig av seg. Hva tenker du da?

Er det ingen jenter her inne mellom 21-26 som er interesserte i og date en gutt på 25 år som bor på en sentral gård på østlandet? Virker som det og være bonde skremmer vekk veldig mange... Noen som vet hvorfor? Vil si jeg har et helt ok utseende..
Mvh bonden 87 (pseud)

Har vært avlogget en del dager og kommer hjem til gule meldinger i postkassa, så hyggelig det har jo vært helg :) Men var bare fra han masa med den lille tissen som vil bli ydmyket og endrer profilen sin hele tiden så han kan sende samme meldingen til samme personer flere ganger, en transe, to som bor 300 mil unna og en som er akkurat like gammel som muttern. Ingen svar på meldinger jeg har sendt. Julepause, kanskje :-)

Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
Inger Hagerup

I det siste har jeg fått en del henvendelser fra yngre menn (24-29 år.) De spør hva jeg synes om yngre menn...? Om jeg kunne tenke meg å treffes for sex....

Lurer litt på om jeg skal prøve ut dette...?

Er selv 44 og ferdig med å reprodusere meg selv, så ja, en ung elsker er kanskje en idé?

Noen "modne" damer her som har erfaringer med den type henvendelser? Har dere eventuelt lyst til å dele noen erfaringer her?

Julen nærmer seg, Og har gled meg til denne julen i 2 år, for nå er det min tur til å få lov til å feire selve julekvelden med barn.

Men nå som jula nærmer seg så prøver mora å spolere julegleda, med å prøve å få ha guttungen hos seg selv. Jeg har 2 barn, med 2 forskjellige,, og begge barna gleder seg til å få være sammen i jula, og sammen med søskenbarn, onkel og tanten, + besteforeldre.
Det skjer bare annenhver jul, for onklen og tanta har organisert det slik at det kan passe med å feire på storfamilevis..

Men mora mener at gutten skal være der for resten av barna er der, ( mine, dine, våre barn ) der i huset. At min X har skaffet seg ny type, som hadde unger fra før, og skaffet seg flere barn, er etter min mening noe jeg ikke skal ta hensyn til, Og det er vist ikke normalt av barna feirer annenhver jul hos sine repsektive foreldre. Selv har jeg fri annenhver jul, og det passer ypperlig å ha julesamvær.

Frykter også at mor prater til barnet til sin egen fordel for jula. På min side har jeg pratet om jula til barnet kun fordi at det er min jul med barnet, ellers så la jeg være å prate om jula når det ikke er mitt år å ha jula.

Så hva skal en stille opp med når mor prøver å hindre samvær for jula ?

Er det slik at menn flest generelt ikke liker store damer? Er det fordi det er ikke akseptert blant venner/familie, og dermed er det flaut å være med en slik dame? Eller er det ikke tiltrekkende over hodet? Jeg er stor men med definerte former, er særdeles oppegående , morsom og omsorgsfull, og har et pent ansikt!
Hvis du har slankeråd eller sjikane å komme med... Vennligst avstå!
Ellers spent på synspunkter :-)

Kommer rett fra Spamalot på folketeateret. Hadde høye forventninger, men showet var enda bedre! Neste helg er siste mulighet folkens!

Har du sett det? Skal du se det? Er du lei for at du ikke får sett det? Hvilken er din favorittridder?

Og ingen spoilers takk!

Menn og kvinner tenker veldig forskjellig, blant annet om sex, er jeg blitt fortalt, så derfor lurer jeg på: Når du som mann får deg ei elskerinne, er det kun for sex, altså selve akten, eller er det for kroppskontakt og kos også? Det kan da ikke bare være hos kvinner at det frigjøres lykkehormoner i hjernen ved kos?

Og: Hvis du tilbringer hele kvelden med henne og ikke bare den tiden det tar å ha seg ... er det noe du hadde giddet hvis du ikke syntes dama var ok å henge med? Er det av plikt for å unngå at hun får en dårlig følelse (og kanskje avslutter elskerforholdet), eller er det fordi du vil det sjøl?

Jeg merker ihvertfall at kroppskontakten og kosen og det å kunne slappe av på sofaen sammen etterpå er (nesten) like viktig som selve sexen :)

Er du for eller i mot å bruke doruller til å lage julepynt av?

Ei melding - ein "tråd" her inne, fekk meg på følgjande tankar:

og eg siterer ordrett - tittelen på tråden var noko slikt som "hva skal jeg ha på meg, jeg skal treffe noen i morgen".
(Og EG tenkte, min første intuisjon - my God - er du mann eller kvinne?)D med "kjole" fekk meg på gli -

My God -

Det feminine - kontra det maskuline.
Som alle "fordrar" - andre "nektar" - men som "alle" likevel samtykkjar i.
Ein tråd her inne - eg hugsar ikkje heilt (siste døgnet; kanskje går den enno) - men kvinna gjorde seg "attraktiv" ved at ho "lente seg over kopimaskina", og let hennar betre halvdel kome til sin rett.. Ja. Det er sant. Det er som i ein erkekonservativ pornofilm. Og eg er ingen gledesdrepar!

Kor mange av desse forumtrådane har ikkje handla om nettopp "kvinne-,mann"-"problematikken".
Utfordringa. Eller kva vi no skal kalle det.
Skilnadane mellom kvinner og menn.

Nokre vil ha det slik - og fortel at "alt" er likt.
Andre fortel det motsatte - at "alt" er ulikt.

Du verda, kor predestinerte vi er.
Og kor TRIST eg tykkjer at det ER slik.

Men å riste av oss tradisjon, innarbeidd konservatisme (gjennom århundrer) - freiste tilegne oss særs nye tonar mot det såkalla "mannssjåvinistiske" samfunnet - ja, det er sanneleg ikkje enkelt å halde tunga beint i munnen.

Sjølv er eg utruleg gamaldags.
Konservativ.
Reaksjonær.
Eg var 24 år - ei dame spurde meg om eg ville ha ei øl.
"Går det an, då?" var min umiddelbare respons; inga kvinne hadde til no i livet mitt gjeve meg noko. Gratis.
Vi vart sjølvsagt gift.

Sidan har dette fulgt meg.
Eg les om "byttedyr" (milde himmel, kor ufatteleg primitivt denne "lowry" er - sjølv om vedkomande (eg anar jo ikkje om dette eksemplaret av menneskeslekta er "mann eller kvinne"; alltid anonym - som var han/ho på veg over elva Styx, eller kanskje komen lenger enn det...) -

eg registrerer "kvinnesak" i dei fleste av meldingane her inne; kort sagt - desillusjonen breier seg over meg som dyna når eg legg meg...

Kva med litt openheit?
Kva med litt: Her er eg, kvar er du?
Kva med å sleppe litt på alle fasader, staffasjer,

Kva med å seie -
hei.
eg er K
du er L

Lat oss gå vidare...
Det er aldri for seint å tru på noko.
I alle fall ikkje i desember

Finnes det noen IRC-kanal for sukker.no?
Begynner å bli lei av å skrive til folk som ikke svarer ;)