Sukkerforum

Hei alla ihop :)

Hmmmmm

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Smil

Håper virkeligt at den mannen som kopierte min tekst ikke kan gå på høye hæler!!!
For da må eg si du Kansje befinner deg på feil side :-)

Hvis du er dårlig til og kysse i tilleg, ja da er du turnoff for meg.

Om du kan strikke eller ei, det er meg revnende like gyldig!!!

Stakkars lille forumstroll troll som ikke har hjerne til og tenke selv :-)
Men ønsker deg alt godt i livet :o)

Jeg tiltrekkes av intelligente kvinner.

Det gjør at jeg i stor grad slipper å konkurere med "bad boys", jeg slipper white trash sjøgger osv. Det er litt dumt at det begrenser utvalget i stor grad, men alt i alt tror jeg det er tipp topp! :)

Hva tenker dere om å treffe en/ ei som har et fosterbarn? Hvor lenge bør man vente før man forteller det? Jeg liker å være ærlig fra første stund... Men er det lurere å vente tro?

Blir det vanskeligere/ høyere barriere å innlede forhold til en/ ei med fosterbarn enn med egne barn? Hva er evt grunnen til det?

Sokker

Siste svar sø. 3 mars 2013 23:26 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym skvo

Er det ett problem for dere mannfolk at en dame ikke er så go til og strikke sokker???
Når eg er go på så mye annet!!! :o)

Nå tenker vel noen at eg er ett forumstroll,nei er ikke det :-)
Tenkte bare at dette er en like "seriøs" tråd som alle de andre trådene de siste dagene :o)

Bilde

Siste svar sø. 3 mars 2013 22:46 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Gggrrrrim

Det er så utrolig mange profiler uten bilde... Hvorfor? Er det dårlig selvtillit?

Syns dere det er kjipt å være singel på en søndag??
Hvertfall en dag som denne med sol fint vær og vår ute. Da savner jeg å ha en å finne på noe sammen med. Ikke var jeg ute i går , så kan heller ikke ligge fyllesyk under dyna med god samvittighet:p har vært på en lang løpetur på stranda, og tatt sol etterpå, men har noen timer igjen å slå ihjel på denne fine men kjedelige og ensome søndagen. Har jo venner, men når jeg har kommet i min alder så er alle mine venner etablert seg og har familie. Kan liksom ikke "henge" meg på dem hver helg.
Er det noen der ute som kjenner seg igjen?
Men men....er ikke av den typen som syns synd på meg selv, men en sjelden gang må det vel være lov;)

Imponerer.

Storken orker ikke fly til Afrika mer... de stakkars fuglene sliter seg ut når kvinner i etiopia får 5,9 barn i snitt

http://www.nationen.no/2013/03/03/nyheter/stork/afrika/trekkfugl/797713 6/

http://www.norway.org.et/Norsk/norsk/%C3%B8kvekstafrika/

Hva bruker dere tiden deres på i dag? Hva tenker dere på? Hvilken følelse sitter dere med etter en helg.

Selv sitter jeg med en god følelse. Hatt en god helg. Nå funderer jeg på hva guttungen på 3år og jeg skaø gjøre i dag. Noen med forslag??

Noen som har prøvd ut strap-on som har en å anbefale ? En ikke alt for stor (analt), som sitter såpass godt at man kan ha begge hender fri, ikke alt for dyr og som kan kjøpes på Kondomeriet eller Flirt..
Hilsen dame på 40 pluss med rødt hår og pene øyne ;;

Hvorfor søren har ingen vært her og ryddet leiligheten for meg i helgen? Her kommer jeg hjem, og så er det BARE rot. Og ikke har dere sørget for å skjære opp den altfor svære svinesteika som ligger i kjølen heller? Tafatt...

Jeg prøver vanligvis å ta folk på alvor. Men her på sukker lurer jeg på om det blir litt feil.
Litt om bakgrunnen for spørsmålet: I min ungdom gikk jeg 6 dager til fots i Jotunheimen på jakt etter "skjønnheten", helt alene. Og jeg må være ærlig og innrømme at jeg fant den ikke. Ikke der i naturen. Jeg fant derimot skjønnheten i den rene, upretensiøse og ubesudlede tanken. I tanken som ikke har noe annet mål enn sannheten. Jeg forelsket meg i matematikken og meditasjonen.
Så når kvinner her inne (og det er svært mange av dem, kanskje 95%) sier at mannen de søker må være glad i naturen eller han må like turer i skog og mark etc., da antar jeg at de ikke kommer til å like meg - så jeg kontakter dem derfor ikke.
Men som sagt, jeg merker en gryende tvil hos meg selv om folk egentlig mener det de skriver. Er jeg så ulik alle andre? Er jeg så spesiell? Eller skriver folk det om naturen fordi man jo er nordmann, og slik skal en god nordmann være? Kan en god nordmann ikke finne noe å bli glad i hos meg? Er jeg nødt til å svikte den rene, sanne, uselviske tanken, det vakreste jeg noengang har funnet, for at dere damer skal kunne like meg?

Er det lurest å ikke være ærlig på min bopel?
Før bodde jeg i Oslo og hadde kontakt med mange her på sukker. Jeg har fortsatt igjen å treffe den riktig da :)
Jeg er nå en kar på 25 år som har flyttet tilbake der jeg kommer fra. En ganske så urban og trivelig plass, men tre timer med bil fra Oslo.. Jeg rettet dette i profilen min når jeg flyttet og vips så ble det innmari vanskelig å komme i kontakt med jenter her...
Fyren er jo den samme, med de samme kvalitetene :) hvorfor fokuserer vi så mye på adressen så tidlig som det virker som vi gjør og bryter kontakten før vi egentlig vet noe om den andre? Kunne jo være du gikk glipp av noe ;) Er det lurest å ikke være ærlig på hvor du kommer fra til å begynne med?

Noen som er innom oppslagstavla?

Jeg bare lurer litt på dette med match tallet. Jeg har opplevd å ha 87 på flere menn, hurra for det.

Når jeg så går inn i teksten så er 87 i noen tilfeller en bra match, på andre er det en passelig match, og i noen tilfeller en adekvat match. En gang så ble 87 beskrevet som en dårlig match. Er ikke helt sikker på hvordan dette egentlig gjøres, siden beskrivelsen er sånn bob bob.

Jeg beskrevet som moderat og at jeg er rund i kantene i noen tilfeller, mens i andre matcher så er jeg spesiell. Kan vel ikke være midt på treet og sær på en gang?

Er det noen som forstår dette litt bedre enn meg?

Dette kan man kalle en perfekt søndag! Hvordan er været hos deg?

I lys av utsagn på en annen tråd og usikkerhet om bruk av ironi etc.
Noen menn ønsker visst at kvinnen skal være meget pent brukt eller ubrukt.

De mennene som aller helst ser at kvinnen skal være jomfru, si det klart på denne tråden.
(Evt motsatt)

Mange ganger vi ber om alders kriterier - er det pga rynker eller mentalt / fysisk hvorledes en ser ut og oppfører seg??

jeje.....

Siste svar sø. 3 mars 2013 14:56 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

eit år eldre..;) jaja sånn går no åra..;p

Som overskriften sier så lurer jeg og sikkert mange andre også på dette. Jeg skjønner jo at alle har en "Drømmeprins" for å bruke det uttrykket. Men når alt kommer til alt hva er viktig for dere?

Føreste møte:
Hvis man tar utgangspunkt i at dere syns personen er tiltrekkende, hva er det som får dere til å fatte interesse utover utseende?
Hva får oppmerksomheten din i utgangspunktet? kun utseende? humor? klær? Dialekt? farge på øyne? etc.

I forhold:
Om det utvikler seg til et fohold, hva legger du vekt på for at det skal kunne utvikle seg/holde lenge?

Håper noen gidder å komme med innspill :)

Logges ut

Siste svar sø. 3 mars 2013 12:22 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym bokfink-1

Tror Sukkerforum har sett seg lei av mine innspill på forumet. Flere ganger i dag har jeg skrevet knakende gode innspill (tror jeg da;-)) og når jeg har trykket send, forsvinner de fordi jeg ikke er logget på lengre. Flere som opplever det?

Ha en fortsatt fin kveld/natt alle natteravner :)

hei. jeg leter etter en låt som handler om å hjelpe andre.. eller en liv og død sitvasjon hjelpelåt...
noen som har tips? (må være på engelsk)

Hvor går man for å finne single damer i det virkelige liv? Jeg ønsker ikke å komme sammen med noen som jeg jobber sammen med, og jeg ønsker ikke en dame som sitter i en bar. Ellers er jeg stort sett åpen for det meste - i utgangspunktet. De jeg søker er i aldersgruppen 45-55.

Noen ganger overrasker jeg meg selv. Jeg drikker nesten aldri alkohol, men fikk plutselig lyst på en gin-tonic. Hva er det forumet gjør med meg? Vel, drinken er god den....Skål da:-)

Jeg vurderer sterkt å lage en browser extension som gjør at man kan ignorere nick på forumet.
Er det flere som synes dette virker interessant? :)

..før Dagbladet og Vg skriver, hehe.

Ser denne med jevne mellomrom.. Lurer på om det holder at jeg er ganske opptatt av "din" kropp ;-)

hvilken forum deltakere har du lyst å treffe???

min er rattatoill :)

fuck am bored.. storm og skit samt slapsskit... Entertain me ..... :)

Fatter ikke hvorfor noen skriver en liten stund, fyldig og mye. Så slutter de bare, synes nesten det er frekt. Hvorfor ikke bare si hvorfor man ikke vil skrive mer? Har gjort det noen ganger selv og synes det er lett.

Heisann!

Eg er da en mann som er veldig klar på hva eg liker, ja eg liker dominante jenter. Er seriøs tråd det her da. Kanskje noen vil synest det er både teit og idiotisk. Men eg kunne veldig gjerne tenke meg å finne meg en jente som er dominant på soverommet. Som tenner på å ta en mann med strap on. Har aldri prøvd det her før, men vil veldig gjerne prøve det. En lever jo berre en gang, så hvorfor ikkje prøve ut det en synest virker spennende da? Jenter må gjerne sende meg en melding på innboksen min om de vil det :)

Ok, tenkte jeg kunne lage en hyggelig tråd, der man må si en hyggelig ting om den over seg i tråden :-) Er så mye negative innlegg på forumet, så gøy med noe hyggelig for en gangs skyld :-)

Ok, jeg kan jo begynne med å skryte av f.eks Linn1982 :-) Pen, søt, og morsom, og synes det er trist å lese at du er her inne fortsatt :-)

WTF

Siste svar lø. 2 mars 2013 14:49 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym BeReal

Hva er det med Rogaland? Alle kjekke menn virker å holde til der borte om dagen!

du bommer på 100% av skuddene du ikke skyter..!:-)

Sitter og leser litt her inne på forumet og gjør meg opp en menin g om det meste. Det som mannfolkene er litt opptatt av å få frem er at jentene er litt sånn......tja vet ikke hva jeg skal si.......

Så da hopper det opp et spørsmål i mitt hode. En en dame som bestemmer selv, tar egne avgjørelser og som klarer seg godt i verden en bitch eller er hun bare selvstendig.

Er det slik at noen av mennene her inen bare vil ha nikkedukker. Kvinner som er lydige og som gjør som de skal til en hver tid. Disse kvinnene ble litt avlegs på 100 år siden. For å leve i 2013 må man ha litt bein i nesa, og det betyr ikke nødvendigvis at man er en bitch, bare en velutviklet egen mening.

God lørdag

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Hallo, ønsker dere alle en flott lørdag :)

De samme kjekke mennene (30-40 år) dukker opp hver gang jeg logger inn meg på sukker.
Hvor stor aktivitet er det på dere stort-sett-pålogga-gutta? Mye mail, chat og datings? Bare nysgjerrig.... om det er mulig å få svar på dette da. :)

Ny dag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Håp

En ny dag og mange nye muligheter. Og i tillegg er det lørdag dere:-)

Hei alle sammen :-)
Jeg har vært her på Sukker siden desember. Jeg er ei dame på 47 år, har vært ærlig i min beskrivelse av meg selv, og har lagt ut bilder. Det jeg spesielt har vektlagt er ærlighet og redelighet. Jeg har truffet flere hyggelige og kjekke mannfolk, som i sine profiler også sier at de legger vekt på det samme. HVORFOR STEMMER DET DA IKKE I PRAKSIS?
Man har meldet og chattet med noen en stund, og så treffes man over en kopp kaffe. Man har en hyggelig samtale over kaffekoppen, har en god følelse og får det bekreftet av sin Date. Daten sier at hen gjerne vil møte deg igjen.
Så går tiden... Det går noen dager, og man hører ingen ting. Så sender man en melding/prøver å starte chat, men får ingen videre respons. Da skjønner en jo at håpet er ute. Det er en ærlig sak, man kan møtes, og man finner ikke gnisten. (Jeg har også selv vært den som har sagt det til min Date...) Men hvorfor gidder ikke "gutta" å melde tilbake om det? De som sier de setter ærlighet høyt... Det er faktisk så enkelt som å si at; "Vi hadde en fin kveld sammen og vi fant tonen i forkant, men jeg har nå i etterkant funnet ut at vi nok ikke passer sammen"
Hvorfor gjør dere ikke det? Tenk over det når dere går inn i helga...

Ha en fin helg alle sammen :-)

Kjeder meg, å ikke snakk om å få sove! Skjer det noe ute i den store verden som man bør vite om?

SMIL

Siste svar lø. 2 mars 2013 01:31 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Smil

Har vært her inne litt over en mnd !!!
Å eg må si eg e litt satt ut av kor mye tid enkelte bruker på og slenge dritt her inne på forum.
Nå vil nok någe si at også bruker mye tid siden eg har fått med meg det.
Men du trenger ikke være Einstein for og finne ut det fort.

Kansje en del bør gå i seg selv, trenger ikke alltid og meine någe om alt.
Eg sjøl er imot og være anonym, men inne her vil eg ikke vise hvem jeg er.

Med dette hjerte sukk, ville eg bare ønske alle de med kjærlighets sorg, ny forelska, snille, brautende, ærlige, pene, normale osv osv en strålende helg :o) Å husk!! Me leve bare en gang, så hvorfor gå rundt og være så jysla sinte og forbanna heile tiden!!!
Smil og du vil se dagen blir mye bedre :o)

date?!?

Ingen svar
(mann 32 år fra Østfold) Privat melding

Hei hei

Jeg er nå en 27 år gammel kar i fra moss(bor i sarp) og lurte litt på hva jenter synes man skal gjøre på de første datene... og om det er noen som kunne tenke seg en date med meg i samme slengen ;)

eg lure hvordan det er å være gift eller har samboer. !!!!!!! hva gjør man hvis du trenger your own space da???

Til deg som har fått billetter til kinopremiere på "I give it a Year!" Mandag 4. mars - Det lønner seg å hente billettene før mandag, så slipper du kø!

Gi beskjed til oss dersom du av en eller annen grunn ikke får hentet de, slik at andre Sukkerbrukere kan overta billettene - det har nemlig vært enorm pågang!

Etter kinoen anbefaler vi følgende samlingspunkter, her kan også andre Sukkerbrukere, uten kinobillett, møte opp for et hyggelig treff:

Trondheim: Olavs Pub - ligger i samme bygning som Trondheim Kino Nova. (Olav Tryggvasons gate 5)

Bergen: Et kvartal unna kinoen ligger en hyggelig plass som heter Naboens Pub & Restaurant. I kjelleren her er det god atmosfære for hyggelige samtaler! (Sigurds gate 4)

Oslo: I umiddelbar nærhet ligger den hyggelige baren Dr. Jekyll Pub. (Klingenberggata 4)

Fredrikstad: 'Verdenspeilet' ligger rett over gaten for Fredrikstad Kino. (Nygaardsgaten 23 A)

Vi ønsker dere med dette en riktig fin helg, og en hyggelig kinodate på mandag!

jeg baker kake, og skal snart ut å kikke på den magiske nattehimmelen og lek-filosofere litt
Hva driver dere med?
jeg lurer litt på hva slags folk det er her inne.
Jeg sitter med blandede følelser angående det her nettdating konseptet.
skal gi det en uke eller to til, så får vi se.

Svensk 2 plass må begynne å bli en flau vane for dem ;) Petter ydmyker dem bare mer å mer ;)

Er det noen gutter her som har hatt suksess med å gi gule og røde hjerter til jenter dere er interessert i?

Hva synes dere jenter om gutter som gir dere gule og røde hjerter?

Er det litt passivt?